cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Kryopigi Paradise , Chalkidiki
  • Hotel Kryopigi Paradise , Chalkidiki
  • Hotel Kryopigi Paradise , Chalkidiki
  • Hotel Kryopigi Paradise , Chalkidiki
  • Hotel Kryopigi Paradise , Chalkidiki
  • Hotel Kryopigi Paradise , Chalkidiki
  • Hotel Kryopigi Paradise , Chalkidiki
  • Hotel Kryopigi Paradise , Chalkidiki
  • Hotel Kryopigi Paradise , Chalkidiki
  • Hotel Kryopigi Paradise , Chalkidiki
  • Hotel Kryopigi Paradise , Chalkidiki
1 / 11
Ocena
hotelu:
4.0 / 5

Hotel Kryopigi Paradise
star 3

Grecja: Chalkidiki
Ocena hotelu Kryopigi Paradise :
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    1.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0

Hotel Kryopigi Paradise w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Chalkidiki

Opis oferty:

Niewielki, spokojny hotel z miłą obsługą zapewniającą przyjemną, wakacyjną atmosferę. Otoczony soczystą zielenią śródziemnomorskiej roślinności i malowniczymi gajami oliwnymi, jest idealną oazą na prawdziwy wypoczynek. Blisko stąd do piaszczystej plaży, łagodnie schodzącej do morza, świetnej również dla dzieci.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum wioski KRIOPIGI ze sklepami, tawernami i barami; ok. 95 km od lotniska w Salonikach; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu (Kalithea/ok. 2 EUR).

PLAŻA:

Kriopigi, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, zalecane obuwie ochronne, ok. 200 m od hotelu, dojście do plaży ścieżką (strome zejście), bezpłatne parasole i leżaki do wypożyczenia w recepcji.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, greckiej kategorii B, zbudowany w 2003 r., 37 pokoi, budynek główny, 3 piętra, hol, recepcja (czynna: 8.00-14:40 i 18:00- 23:30), restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary: w lobby (czynny podczas złej pogody) i przy basenie; taras z widokiem na morze, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji (ok. 8 EUR/tydz.); karty kredytowe nie są akceptowane.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 22 m², klimatyzowany (bezpłatnie w terminie: 1.07-31.08, w pozostałych terminach płatna: 4 EUR/dzień), łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamowienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 230 m², gł. 0,7-2,4 m, brodzik dla dzieci, ok. 5 m², gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (piwo, wino, brandy, ouzo) w barze przy basenie (12.00-22.00), kawa, herbata i ciastka (15.00-16.30) w barze przy basenie.

KONTAKT:

0030/2374053520, www.paradise-kriopigi.gr

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja / Chalkidiki

Opis oferty:

Niewielki, spokojny hotel z miłą obsługą zapewniającą przyjemną, wakacyjną atmosferę. Otoczony soczystą zielenią śródziemnomorskiej roślinności i malowniczymi gajami oliwnymi, jest idealną oazą na prawdziwy wypoczynek. Blisko stąd do piaszczystej plaży, łagodnie schodzącej do morza, świetnej również dla dzieci.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrum wioski KRIOPIGI ze sklepami, tawernami i barami; ok. 95 km od lotniska w Salonikach; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu (Kalithea/ok. 2 EUR).

PLAŻA:

Kriopigi, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, zalecane obuwie ochronne, ok. 200 m od hotelu, dojście do plaży ścieżką (strome zejście).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, greckiej kategorii B, zbudowany w 2003 r., 37 pokoi, budynek główny, 3 piętra, hol, recepcja (czynna: 8.00-14:40 i 18:00- 23:30), restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary: w lobby (czynny podczas złej pogody) i przy basenie; taras z widokiem na morze, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji (ok. 8 EUR/tydz.); karty kredytowe nie są akceptowane.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 22 m², klimatyzowany (bezpłatnie w terminie: 1.07-31.08, w pozostałych terminach płatna: 4 EUR/dzień), łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamowienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 230 m², gł. 0,7-2,4 m, brodzik dla dzieci, ok. 5 m², gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; tenis stołowy; plac zabaw dla dzieci.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (piwo, wino, brandy, ouzo) w barze przy basenie (12.00-22.00), kawa, herbata i ciastka (15.00-16.30) w barze przy basenie.

KONTAKT:

0030/2374053520, www.paradise-kriopigi.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Chalkidiki)
Rejs na Ammouliani i Dreni to jedna z ulubionych wycieczek fakultatywnych z Chalkidiki
Miejscowość Ouranopoli na półwyspie Athos z republiką Mnichów
Greckie wakacje na Półwyspie Chalkidiki
Kassadra, najpopularniejszy
Meteory czyli zawieszone w niebie monastyry na Chalkidiki
Sani beach nad morzem egejskim, turkusowe wody Chalkidiki
Saloniki ze słynną Białą Wieżą chętnie zwiedzają turyści przebywający w hotelach na Chalkidiki
Spokojny, kameralny środkowy palec Półwyspu Chalkidiki czyli Sithonia
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Kryopigi Paradise

4.0
polecam

Bardzo przyjemny hotel na odludziu. Oddalony ok 15 min pieszo od najbliższego miasteczka, dzięki czemu na plaży nie ma tłumów, bazarków, sprzedawczyków z koralikami itp. Z większości pokoi widok na morze i hotel poniżej. Jedzenie smaczne i sycące. Pokoje czyste i schludne, w każdym z nich jest balkon, lodówka i sejf. Zejście na plaże dosyć strome, ale urokliwe. Polecam na wczasy low budget i dla ludzi ceniących spokój i miejsca nieskomercjalizowane do cna.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.0
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Obsługa
    0
HolidayCheck
Ocena Kryopigi Paradise :
0 / 6

Bardzo fajny hotel 2009-05-08
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    5.0

3.9
Spokojny wypoczynek i piekne widoki 2010-09-10
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.7

Hotel idealny dla rodzin z dziećmi chociaz dzieci było niewiele! czyściutki (sprzątany codziennie), ...
więcej

5.1
Fajny hotel blisko dzikiej plaży! 2010-09-10
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Urocze połozenie 2010-09-10
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Nie polecam 2010-09-22
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    1.8
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.5
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa

Byłem z zona w tym hotelu w czerwcu. Hotel dopiero się otworzył, nie wszystko funkcjonowało tak jak ...
więcej

2.0
Urlop w Paradise - pomyłka 2010-09-23
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

2.0
Bardzo fajny hotel, miła obsługa, okolica spokojna 2011-01-13
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Miło, cicho i przyjemnie! 2013-08-07
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

5.0
Dobry hotel za niezłą cenę 2013-09-30
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.2
Wakacje w tym hotelu to szkoła przetrwania 2013-10-08
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    1.2
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.5

Pierwszy tydzień pobytu znośny, drugi to szkoła przetrwania. 30 września właściciele chyba kończą se...
więcej

2.4
Duża niespodzianka 2013-10-10
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    1.8
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.7
  • Obsługa
    4.3

Hotel dla bardzo niewymagających. Najbardziej niezadowolona byłam z czystości w pokoju i łazienki(...
więcej

3.0
Bardzo miłe zaskoczenie 2014-07-16
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Wakacje w tym hotelu to sama przyjemność, właściciele i obsługa cudowna ( wspólnie spedzany czas wie...
więcej

5.7
Odpoczęłyśmy, ale mogłoby być lepiej 2014-07-30
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.5
Polecam 2014-09-02
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

Mogę z czystym sumieniem polecić powyższy hotel. Pokoje czyste, komentarze w stylu "plama została z ...
więcej

5.3
Spokój, miła grecka rodzina - godny polecenia 2014-09-30
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.6
Udane wakacje w Paradise 2015-08-24
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    3.0

4.2
Kameralny Paradise 2016-08-17
Szczegóły oceny hotelu Kryopigi Paradise :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5

Masz pytania o Hotel Kryopigi Paradise ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00