cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
  • Hotel Aeolis Thassos Palace, Thassos
1 / 30
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
18.05 - 25.05
już od 2079 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.09 - 07.10
już od 1723 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aeolis Thassos Palace
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Aeolis Thassos Palace
star 4

Grecja: Thassos
Ocena hotelu Aeolis Thassos Palace:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 września 2020

Hotel Aeolis Thassos Palace w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Thassos

Opis oferty:

Nowoczesny, jest idealnym miejscem na pełne relaksu greckie wakacje. Położony na wzgórzu z rewelacyjnym widokiem na morze i wybrzeże, spodoba się wielbicielom ciszy i spokoju. Świetnie zaprojektowany basen i taras słoneczny połączony z barem stanowią centrum hotelowego życia. Zadbane pokoje są funkcjonalnie wyposażone, urządzone w jasnych, pastelowych kolorach i gwarantują wygodny wypoczynek. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w rejonie Astris, na wzgórzu, ok. 1,5 km od minimarketu, ok. 7 km do POTOS, ok. 10 km od Limenarii; ok. 70 km od lotniska w Kavali (transfer autokarem i promem); przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 2 EUR/Potos).

PLAŻA:

Kalami, publiczna, piaszczysto-kamienista, mała, łagodne, miejscami kamieniste zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, ok. 300 m od hotelu, dojście do plaży stromą ścieżką, bezpłatne parasole i leżaki; Psili Ammos, jedna z najpiękniejszych na wyspie, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 2 km od hotelu, kilka razy dziennie transport hotelowym busem, parasole i leżaki płatne (ok. 6 EUR/komplet).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 2011 r., 45 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Panorama - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i międzynarodowa, bar Serenity; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 2 EUR/godz.), room-service; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 21 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, polskie programy, lodówka, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 150 m², gł. 0,6-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 60 m², gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (wypożyczenie: ok. 5 EUR); siłownia, bilard; plac i pokój zabaw dla dzieci; za opłatą: kort tenisowy (ok. 5 EUR/godz.; oświetlenie 15 EUR) z wypożyczalnią sprzętu, centrum wellness: sauna, hammam, jacuzzi, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski, kawa, herbata oraz lody dla dzieci w barze (15.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (12.00-22.00).

KONTAKT:

0030/2593051831,, www.aeolis-thassos.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fibus na plażę


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Thassos

Opis oferty:

Nowoczesny, jest idealnym miejscem na pełne relaksu greckie wakacje. Położony na wzgórzu z rewelacyjnym widokiem na morze i wybrzeże, spodoba się wielbicielom ciszy i spokoju. Świetnie zaprojektowany basen i taras słoneczny połączony z barem stanowią centrum hotelowego życia. Zadbane pokoje są funkcjonalnie wyposażone, urządzone w jasnych, pastelowych kolorach i gwarantują wygodny wypoczynek. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w rejonie Astris, na wzgórzu, ok. 1,5 km od minimarketu, ok. 7 km do POTOS, ok. 10 km od Limenarii; ok. 70 km od lotniska w Kavali (transfer autokarem i promem); przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 2 EUR/Potos).

PLAŻA:

Kalami, publiczna, piaszczysto-kamienista, mała, łagodne, miejscami kamieniste zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, ok. 300 m od hotelu, dojście do plaży stromą ścieżką, bezpłatne parasole i leżaki; Psili Ammos, jedna z najpiękniejszych na wyspie, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 2 km od hotelu, kilka razy dziennie transport hotelowym busem, parasole i leżaki płatne (ok. 6 EUR/komplet).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 2011 r., 45 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, 2 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Panorama - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i międzynarodowa, bar Serenity; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: punkt internetowy (ok. 2 EUR/godz.), room-service; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 21 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, polski program, lodówka, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 150 m², gł. 0,6-1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 60 m², gł. 0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne (wypożyczenie: ok. 5 EUR); siłownia, bilard; plac i pokój zabaw dla dzieci, animacje w języku polskim (w terminie: lipiec-sierpień); za opłatą: kort tenisowy (ok. 5 EUR/godz.; oświetlenie 15 EUR) z wypożyczalnią sprzętu, centrum wellness: sauna, hammam, jacuzzi, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski, kawa, herbata oraz lody dla dzieci w barze (15.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (12.00-22.00).

KONTAKT:

0030/2593051831,, www.aeolis-thassos.gr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fibus na plażę


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Tasos

Opis

* piękne widoki

* spokojna okolica

* romantyczne wakacje

* bezpłatne Wi-Fi

Opis

Hotel położony jest w cichym i malowniczym miejscu Astris. Piękna naturalna sceneria, widok na morze. Przestronne komfortowe pokoje, bezpłatny internet, baseny, restauracja.

Polozenie

Hotel położony w południowej części wyspy, w malowniczej miejscowości Astris, 7 km od Potos, 10 km od Limenaria, 33 km od portu Prinu, 40km od portu Limenas Hotel zbudowany w 2011 roku, posiada jeden budynek główny. Przystanek autobusowy ok 50 m od hotelu.

Plaza

Plaża Psili Ammos (3 km) - kursuje bezpłatny bus. Leżaki i parasole na plaży Psili Ammos za dodatkową opłatą. 2 km od popularnej plaży Astris.

Wyzywienie

All Inclusive, Half Board

Pokoje

45 pokoi: Standard Singles & Doubles (~22 m2), Superior Rooms (~25 m2), Suites 2-Rooms (~36-38 m2).

W pokojach: klimatyzacja, TV SAT, telewizor LCD 26'', 2 telefony, bezpłatne Wi-Fi i internet kablowy, lodówka, sejf (bezpłatny), łazienka (wanna/prysznic), suszarka do włosów, umeblowany balkon/taras. Podwójne łóżko i sofa.

Standard Singles & Doubles (~22 m2): podwójne łózko i sofa.

Superior Room: Duży balkon, widok na morze, podwójne łóżko i rozkładana kanapa.
Suites 2-Rooms:  2 pokoje. Salon z kanapą, sypialnia z podwójnym łóżkiem..

Codzienne sprzątanie pokoi, zmiana pościeli dwa razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka 

Tenis stołowy, bilard, rzutki, plac zabaw dla dzieci, siłownia, centrum SPA.

Basen otwarty od 08:00 do 20:00.

Bezpłatne parasole i leżaki przy basenie i na plaży.

O wyzywieniu

All inclusive 2019

Śniadanie: 07:30-10:00, szwedzki stół, napoje, herbata, kawa z automatu, soki.


Przerwa kawowa: 12:00-18:00, w barze, herbata, kawa z automatu.


Bar: 12:00-22:00, napoje, soki, alkohole (ouzo, wódka, koniak, wino, piwo), koktajle.


Lunch: 13:00–15:00, szwedzki stół, napoje, soki, alkohole (ouzo, wódka, koniak, wino, piwo).


Podwieczorek: 15:00-17:00, w barze, pieczywo, kanapki, lody dla dzieci.


Kolacja: 19:00-21:00 szwedzki stół, napoje, soki, alkohole (ouzo, wódka, koniak, wino, piwo).

Informacje dodatkowe:

Spożywanie jedzenia i napoi tylko w restauracji i barze. Zakaz spożywania jedzenia i napoi w SPA, sali gier i siłowni.

Room service i mini bar nie wliczone w program All inclusive.

Program all inclusive rozpoczyna się o 12:00 w dniu przyjazdu i kończy śniadaniem w dniu wyjazdu.

Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie bez uprzedzenia.


Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Thassos)
Chrissi Almoudia, Grecja, Thassos
Goldem Beach, Grecja, Thassos
Limenas, Grecja, Thassos
Makryammos, Grecja, Thassos
Panagia, Grecja, Thassos
Paradise Beach, Grecja, Thassos
Potos, Grecja, Thassos
Tripiti, Grecja, Thassos
Kavala, Grecja, Thassos
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Aeolis Thassos Palace

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    2.7
  • Hotel
    4
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4
  • Atrakcje
    i sport
    2
  • Obsługa
    5.7
HolidayCheck
Ocena Aeolis Thassos Palace:
4 / 6

Aeolis i Giola 2017-10-02
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Zmarnowane wakacje 2011-06-28
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.5
Porażka 2011-07-05
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    1.4
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    1.3

Obsługa - brak profesjonalizmu Biuro podróży - niekompetentni kłamcy Wokoło hotelu jeden wielki ...
więcej

2.4
Rewelacyjny hotel dla ceniących spokój i ciszę. 2011-08-09
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    6.0

4.5
Ładny hotel, daleko do miasta, słabe jedzenie. 2013-07-29
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    2.4
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    4.5

Ładny, zadbany hotel. Pokoje raczej małe. Meble średniej jakości. Hotel położony na odludziu. Pl...
więcej

3.8
Cudowne wakacje 2013-09-21
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Pobyt dobry... 2014-07-10
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    2.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.7

Hotel oddalony od większych miejscowości, z dala od sklepu....nie posiada własnego sklepu ani restau...
więcej

4.6
Wakacje w pięknym hotelu 2015-07-24
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    3.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Spędziliśmy udane dwa tygodnie w tym hotelu. Otrzymaliśmy obszerny pokój z pięknym widokiem na morze...
więcej

5.0
Super hotel 2015-08-24
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Aeolis i plaża Syren 2015-10-11
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Thassos to nasza kolejna, zaliczona wyspa grecka, piękna szmaragdowa i niezwykle zielona, hotel Aeol...
więcej

5.8
Piękne widoki i porządny hotel 2016-04-03
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

Hotel położony w południowo wschodniej części wyspy na wzgórzu, z którego roztacza się piękny widok ...
więcej

5.2
Fantastycznie spędzony urlop w cudownym miejscu 2017-07-31
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Nowoczesny, pięknie usytuowany hotel 2017-08-24
Szczegóły oceny hotelu Aeolis Thassos Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5

Aeolis Thassos Palace - możliwości zakwaterowania:

Double Room / _
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.

Aeolis Thassos Palace - Możliwości wyżywienia:


Aeolis Thassos Palace - miasta wylotu:


Aeolis Thassos Palace - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Aeolis Thassos Palace? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00