cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
  • Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort, Morze Czerwone
1 / 29
Ocena
hotelu:
4.8 / 5

Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
4.8 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel należący do renomowanej sieci Sunrise, oferujący najwyższy poziom świadczeń dla najbardziej wymagających osób. Każdy szczegół jest starannie dopracowany tak, aby zapewnić niezapomniane wakacje.

Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel należący do renomowanej sieci Sunrise, oferujący najwyższy poziom świadczeń dla najbardziej wymagających osób. Każdy szczegół jest starannie dopracowany tak, aby zapewnić niezapomniane wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:

2012 r.

Położenie:

15 km od Sharm El Sheikh, 20 km od lotniska.

Plaża :

160 m od hotelu, prywatna, piaszczysta, 300 m długości. Parasole, leżaki i ręczniki bezpłatne.

W Hotelu:

8 restauracji, 7 barów, sala konferencyjna, baseny odkryte (1200, 550, 500, 450 m2), aquapark 2 zjeżdżalnie.

Pokoje : 

w budynku głównym i bungalowach: 111 pokoi standardowych, 171 pokoi comfort superior, 171 pokoi deluxe, 44 pokoje rodzinne (2 pokoje połączone drzwiami), 30 pokoi swim up (2 pokoje połączone drzwiami); klimatyzacja indywidualna, terakota lub wykładzina, łącze internetowe (płatne), minibar (bezpłatny – woda i napoje bezalkoholowe), balkon lub taras, prysznic, suszarka, telefon, TV, sejf (płatny).

Rozrywki i usługi: 

Bezpłatne:
bezprzewodowe łącze internetowe w lobby, siłownia, sauna, jacuzzi, tenis stołowy, kort tenisowy, rakiety i piłki do tenisa, oświetlenie kortu, siatkówka plażowa, dyskoteka, aerobik, animacje, rzutki, bilard.
Płatne: 
room service, pralnia, centrum SPA, masaż, salon piękności, surfing, centrum nurkowe.

Dla dzieci: 

brodzik, animacje, miniklub, posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, plac zabaw, opiekunka (płatna).

Wyżywienie :

All Inclusive (10:00-24:00).

Posiłki :
śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja, późny posiłek.

Napoje zawarte :
lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
System nie zawiera:
napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, kawy po turecku, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.
Restauracje a’la carte
bliskowschodnia, włoska,  francuska, grecka, indyjska, tajska – bezpłatne, owoce morza – płatne. Wymagana rezerwacja.

Tel./faks:

0020 65 / 360 0444


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel należący do renomowanej sieci Sunrise, oferujący najwyższy poziom świadczeń dla najbardziej wymagających osób. Każdy szczegół jest starannie dopracowany tak, aby zapewnić niezapomniane wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Nowy (otwarty w 2012 r.) luksusowy hotel nawiązujący stylem do tradycji pałacu sułtańskiego, malowniczo usytuowany na górzystym terenie z widokiem na wyspę Tiran. Składa się z budynku głównego i niskich aneksów. Eleganckie wnętrza, malownicze widoki, różnorodna kuchnia, rafa koralowa.

Położenie

W zatoce Shark's Bay, kilka minut spacerem (promenadą) do plaży (rafa), ok. 3 km od lotniska w Sharm el Sheikh, ok. 10 km od centrum Naama Bay. Niedaleko (ok. 2 km)  centrum handlowo - rozrywkowe Soho.

Wyposażenie

Eleganckie lobby z całodobową recepcją, punkt wymiany walut, bankomat, sklepiki, sala konferencyjna, restauracja główna, restauracja orientalna, indyjska, bar grecki z grillem, bar przy plaży, bar przy basenie, kawiarenka internetowa, salon kosmetyczny i fryzjerski, pralnia, amfiteatr.

Pokoje

420 pokoi łączących nowoczesność i tradycję arabską; przestronne, komfortowe, stylowe, klimatyzowane; łazienka z suszarką, TV sat, telefon, Internet Wi-Fi, sejf, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras (większość z widokiem bocznym lub całkowitym na morze). Możliwa rezerwacja zakwaterowania w najwyższym standardzie: superior i de luxe.  

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania (07.00-10.30), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.30-22.00) w formie bufetów, późne śniadania serwowane (10.30-11.00), przekąski w dzień (12.00-17.00), podwieczorek (kawa, herbata, ciasto), przekąski nocne (22.30-01.00), kawa, herbata, woda, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w wyznaczonych lokalach gastronomicznych w różnych godzinach (najpóźniej do północy w lobby bar i dyskotece),  codziennie woda mineralna w pokoju, napoje bezalkoholowe w minibarze (uzupełniane po 7 dniach), raz na pobyt kolacja w restauracjach a' la carte (wymagana rezerwacja) z wyjątkiem owoców morza. Płatne: napoje butelkowane, puszkowane, importowane, shisa, bar tematyczny, wyżywienie i picie po północy, niektóre rodzaje kaw. W ramach pakietu all inclusive bezpłatne korzystanie z części infrastruktury (np. tenis stołowy, bilard, siłownia, 30 min. lekcji nurkowania, łaźnia, sauna, jacuzzi).

Sport i rozrywka

4 baseny z tarasami słonecznymi, bilard, korty tenisowe, jacuzzi, tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki, szachy, boccia, aerobik, salon odnowy biologicznej (siłownia, masaże, sauna, łaźnia), sporty wodne, nurkowanie, animacje, dyskoteka.

Dla dzieci

Brodzik, ślizgawka wodna, miniklub, plac zabaw, łóżeczka niemowlęce (na zapytanie), foteliki..

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny  rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel należący do renomowanej sieci Sunrise, oferujący najwyższy poziom świadczeń dla najbardziej wymagających osób. Każdy szczegół jest starannie dopracowany tak, aby zapewnić niezapomniane wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

w trakcie klasyfikacji

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    Hotel znajduje się w Sharks Bay z pięknym widokiem na wyspę Tiran, 6 km od lotniska i 8 km od Naama Bay.

Plaża

*    Bezpośrednio przy plaży. Hotel posiada imponujący pomost, a serwis plażowy jest bezpłatny.

Zakwaterowanie

*    420 pokoi; *    Typy pokoi: superior (43 m2), deluxe (51 m2), deluxe swim up (51 m2 ze wspólnym basenem dla kilku pokoi), family (53 m2 - 2 pokoje oddzielone drzwiami), junior suite (2 pokoje, łazienka z jacuzzi), executive suite (61 m2 - dwa piętra), executive swim up suite (61 m2 - dwa piętra, bezpośrednie wejście do wspólnego dla kilku pokoi basenu), Executive Suite (royal club 61 m2 z przywilejami royal club). Hotel posiada tez 4 pokoje przystosowane dla potrzeb osób niepełnosprawnych. Pokoje promo to pula podstawowych typów pokoju w promocyjnej cenie. Pokoje Swim Up dostępne są tylko dla osób dorosłych. *    Wyposażenie: łazienka, klimatyzacja, telewizor LCD, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, mini bar (w napoje bezalkoholowe uzupełniany co 4 dni, w wodę codziennie), kapcie kąpielowe, balkon lub taras.. Pokoje są w zasięgu bezpłatnego Wi-Fi.  Na zapytanie dostępne żelazko oraz deska do prasowania.

Restauracje i bary

*    9 restauracji (1 główna, śródziemnomorska i bliskiego wschodu oraz 6 a'la carte: indyjska, tajska, grillowa, włoska, rybna, francuska); *    8 barów (w tym bar w lobby, przy amfiteatrze, przy basenie i przy plaży).

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, przekąski w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są całą dobę. Wybrane restauracje a'la carte są dostępne bezpłatnie  po wcześniejszej rezerwacji (rybna jest płatna dodatkowo, natomiast francuska serwuje bezpłatnie tylko wybrane menu). Opcja all inclusive zawiera również voucher zniżkowy do SPA oraz salonu piękności.

Sport i Rozrywka

*    Imponujący kompleks basenowy (3 podgrzewane w sezonie zimowym) w tym 1 basen ze zjeżdżalniami (częściowo podgrzewany); *    Bezpłatnie:  siłownia (od 16 roku życia), korty tenisowe, siatkówka plażowa, boccia, rzutki, tenis stołowy, animacje, multiboisko; *    Odpłatnie: windsurfing, centrum nurkowe i sportów wodnych.

Dla dzieci

*    Brodzik (podgrzewany zimą), mini klub (3-12 lat), plac zabaw.

Pozostałe udogodnienia

*    Centrum SPA, salon piękności, pralnia, parking, fryzjer, sklepy z pamiątkami i jubiler,  dostęp do bezpłatnego Wi-Fi na terenie resortu (wyłączając hotelowe lobby), w pełni wyposażona sala konferencyjna posiadająca 262 m2. Opieka medyczna i opiekunka do dziecka to opcje dodatkowo płatne.  

Naszym zdaniem

*    Wspaniały hotel o nieprzeciętnej obsłudze i kuchni  na wysokim poziomie. Polecamy przede wszystkim miłośnikom nurkowania i smacznej kuchni.

Strona internetowa

*    www.sunrisehotels-egypt.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort

4.9
zdecydowanie polecam

przyjemne wakacje w swietnym hotelu , bylo bardzo milo , urzadzone stylowo lecz bez przepychu , bardziej tradycyjnie , pokoje ogromne , chcialabym miec taki w domu u siebie , widoki z okna rowniez cudne. obsluga swietna , restauracje genialnie zorganizowane i ze swietnym jedzeniem. polecam na romantyczne wakacje , w spokoju , z dala od zgielku , zdecydowanie bez dzieci :) :) :) :) :)

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.7
zdecydowanie polecam

hotel zdecydowanie wart swojej ceny. całość jest atrakcyjnie zaprojektowana, hotel schodzi kaskadowo w dół, schodów jest sporo i to trzeba mieć na uwadzę. wszystko jest nowe i lśni czystością. pokoje codziennie sprzątane, bardzo ładnie urządzone. jedzenie jak na Egipt wyśmienite, szef kuchni to francuz więc i jedzenie jest francuskie, palce lizać, szczególnie desery przepyszne. atrakcji jest mnóstwo, ale raczej spodobają się dorosłym niż dzieciom. my spędziliśmy tam wspaniałe dwa tygodnie, polecamy serdecznie!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Hotel
    5.7
  • Pokoje
    5.7
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    i sport
    5.4
  • Obsługa
    5.8
HolidayCheck
Ocena Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
5.7 / 6

Hotel piękny ale... 2012-12-09
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Godny polecenia! 2013-01-02
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Hotel świetny, co prawda świeży i niektóre strefy jeszcze nie do końca gotowe. Nie przeszkadzało to ...
więcej

5.9
Przepiękny hotel, wrócimy tam! 2013-03-21
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort to zapierający dech, luksusowy hotel należący do mojej ulu...
więcej

6.0
Hotel jak z najpiękniejszej bajki! 2013-03-25
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Fantastyczny hotel, świetna obsługa! Wrócimy tam! 2013-03-26
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Niezapomniany tydzień w luskusowym hotelu! Polecam 2013-03-27
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel idealny pod każdym względem! 2013-03-30
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Świetny hotel, który przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania! Obiekt położony tuż przy bardzo ładnej...
więcej

6.0
Najlepsze wczasy! Szybko wrócimy do tego hotelu! 2013-04-05
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Podróżujemy z żoną wiele po świecie i z całą pewnością mogę stwierdzić, że to jeden z najlepszych h...
więcej

6.0
Fantastyczny urlop w cudownym, luksusowym hotelu! 2013-04-10
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wymarzony hotel na egipskie wakacje! 2013-04-12
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Świetny, luksusowy hotel, najlepszy egipski w jakim kiedykolwiek byłem. Jakoś usług na najwyższym po...
więcej

6.0
Wspaniały hotel - wkrótce tam wrócimy! 2013-04-16
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Przepiękny hotel, godny polecenia dla każdego. Obiekt znajduje się tuż przy piaszczystej plaży, z kt...
więcej

6.0
Godny polecenia hotel! Satysfakcja gwarantowana! 2013-04-20
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Spędziłem w tym hotelu bardzo mile 2 tygodnie. Jestem tak zadowolony, że niebawem zamierzam tam wróc...
więcej

6.0
Najwspanialszy urlop w cudownym hotelu! 2013-04-26
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Sunrise Grand Arabian to najlepszy hotel w jakim kiedykolwiek spędziliśmy wakacje! Obiekt świadczy...
więcej

6.0
Świetny hotel, nie znajdziecie lepszego w Sharm 2013-04-29
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Egzotyczne i niezapomniane wakacje w Egipcie 2013-09-04
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Bardzo zadowoleni! 2013-12-06
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

to jest nasz "nasty"pobyt w Egipcie ale numer 1 z Hoteli ,obsługa bardzo grzeczna, restauracje a la ...
więcej

6.0
Chcesz zmienić swoje życie na chwilę, leć do Sharm 2014-02-08
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Cudowny hotel 2014-03-06
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Dobry serwis, dbają o klienta 2014-03-13
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Hotel położony jest na kilku poziomach. Zimą 3 duże baseny są podgrzewane - jeden z animacjami i bar...
więcej

5.4
Pięciogwiazdkowy luksus i wyśmienite restauracje! 2014-07-28
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel oddany do użytku w 2011 r. Pokoje przestronne, urządzone ze smakiem, dobrze wyposażone (podobn...
więcej

5.9
Cudowny hotel. Kocham! 2016-10-03
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Nie ma się do czego przyczepić! Hotel godny polecenia 2016-10-30
Szczegóły oceny hotelu Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0

Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

DZ/BkoT
DZ/BkoT/seitlM
DZ/BkoT/dirPool
DZ/BkoT/M
EZ/BkoT
FamZi/BkoT

Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00