cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
1 / 12
Udogodnienia hotelu Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios)
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Bez paszportu

Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios)
star 5

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios):
4.2 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.2 / 5
Średnia z 3 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 października 2018

Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios) w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja około 600 metrów od miejscowości Agios Gordios ze sklepami i tawernami, tuż przy plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • malownicze widoki, bardzo wysoka jakość obsługi, bogate zaplecze rekreacyjne - 2 baseny, kryty basen, siłownia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, hotel dla osób powyżej 16 roku życia, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Zjawiskowo położony ponad wspaniałą plażą, otoczony zielonymi, skalistymi górami, zanurzony w zielonym ogrodzie. Boskie widoki na morze i górzysty pejzaż okolicy, wspaniałe zachody słońca. Idealne warunki do pływania w osłoniętej zatoce. Odrestaurowany zimą 2008/2009, spełnia oczekiwania najbardziej wymagających Gości. Bardzo eleganckie pokoje, piękny wystrój restauracji i wytworne pomieszczenia recepcyjne wprowadzają w doskonały nastrój. Od sezonu 2009 należy do sieci Aquis Hotels & Resorts. Wysoki poziom oferty all inclusive i pełen profesjonalizm obsługi zyskują znakomite opinie wśród międzynarodowej klienteli. Hotel przyjmuje Gości powyżej 18. roku życia. W 2012 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

 

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od małej miejscowości AGIOS GORDIOS (ok. 15 min spacerem) z tawernami i sklepikami, na zboczu wzgórza, nad plażą, ok. 16 km od miasta Korfu, ok. 17 km od portu lotniczego; przystanek autobusowy w Agios Gordios (ok. 2 EUR/Korfu).

 

PLAŻA:

Agios Gordios Beach, publiczna, piaszczysta, długa, łagodne zejście do morza, ok. 20 m od hotelu, droga schodami i alejką, wydzielona część dla gości hotelowych: parasole i leżaki bezpłatne, na pozostałej części leżaki i parasole płatne (ok. 8 EUR/2 leżaki i parasol).

 

HOTEL:

greckiej kategorii A deluxe, całkowicie odrestaurowany na przełomie 2008/2009 r., 246 pokoi, budynek główny - 6 pięter i piętrowe bungalowy, 5 wind, przestronny, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna Androniki - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, Kuwnarium - przy basenie, à la carte, specjalność: kuchnia włoska; dania wegetariańskie; Sushi Bar Ku-Ku-Tsi - à la carte; 4 bary: Calipso - w lobby, Lagoon - przy basenie, Tunel - na plaży, Roof Bar - Vital Bar - nad recepcją (czynny w czasie występów animatorów), minimarket, wypożyczalnia płyt DVD, taras z widokiem na morze, ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy (wypożyczenie laptopa 15 EUR/dzień + kaucja 500 EUR z karty kredytowej); za opłatą: fryzjer; hotel przyjmuje Gości powyżej 18 lat; na terenach hotelowych różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard (za wcześniejszym zarejestrowaniem w recepcji hotelowej).

 

POKÓJ:

deluxe: 2-os. (możliwość 1 dostawki), 25 m², nowoczesny, luksusowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna LCD/DVD/HiFi, polski kanał, telefon, internet bezprzewodowy, lodówka, woda mineralna na powitanie, sejf (za opłatą: ok. 3 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka, suszarka na pranie), widok na morze i basen; suite: 2-os. (możliwość 1 dostawki), 30 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo zestaw do kawy/herbaty, płaszcze kąpielowe i kapcie, w dniu przylotu wino, owoce i woda; pokój suite na zapytanie, za dopłatą.

 

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, powierzchnia: ok. 153 m2, gł. 0,6-1,7 m, przy basenie bezpłatne leżaki, parasole i materace, ręczniki kąpielowe za kaucją (ok. 10 EUR/ręcznik), siłownia, animacje, piano bar; za opłatą: nieduży klub wellness & spa: sauna, jacuzzi, 2 pokoje zabiegowe, masaże, zabiegi kosmetyczne.

 

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; kanapki, kawa, herbata (16.00-18.00) w barze Lagoon przy basenie; napoje bezalkoholowe (7.00-23.00) i lokalne napoje alkoholowe (9.00-23.00) we wszystkich barach; w pakiecie: sauna, jacuzzi, siłownia.

 

KONTAKT:

0030/2661053320, www.aquisresorts.com

 

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.


Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja około 600 metrów od miejscowości Agios Gordios ze sklepami i tawernami, tuż przy plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • malownicze widoki, bardzo wysoka jakość obsługi, bogate zaplecze rekreacyjne - 2 baseny, kryty basen, siłownia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, hotel dla osób powyżej 16 roku życia, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

*****

REGION

Grecja/Korfu/Agios Gordios

All inclusive

Warto podkreślić

- Hotel tylko dla dorosłych - Odnowione pokoje - Znakomity serwis - Malownicze widoki - Wieczorne animacje - Sieć Aquis Hotels & Resorts - 7, 10, 11, 14 dni

Okiem Grecosa

Malowniczo położony w otoczeniu zieleni. Piękne widoki na morze i góry oraz wspaniałe zachody słońca gwarantują udany wypoczynek w romantycznej atmosferze.

Położenie

• ok. 600 m od małej miejscowości Agios Gordios z tawernami i sklepikami • na zboczu wzgórza, nad plażą • przystanek autobusowy w Agios Gordios • miasto Korfu ok. 19 km • lotnisko ok. 19 km

Plaża

• ok. 20 m od hotelu • piaszczysta • łagodne wejście do morza • droga schodami i alejką • wydzielona część dla gości hotelowych • leżaki i parasole (bezpłatnie)

Hotel

• całkowicie odnowiony na przełomie 2008/2009 r. • budynek główny i piętrowe bungalowy • recepcja 24 h • 5 wind • restauracje - główna, a la carte, naleśnikarnia • bary - w lobby, przy basenie, na plaży, na tarasie • bar nad recepcją (czynny w czasie animacji) • taras z widokiem na morze • ogród • Wi-Fi (bezpłatnie) • wypożyczalnia laptopów (odpłatnie) • ręczniki plażowe (kaucja ok. 10 EUR/szt.) • wypożyczalnia płyt DVD • minimarket • wymiana walut, przechowalnia bagażu • 246 pokoi • kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard • 2-os. (ok. 21 m2) • możliwość 1 dostawki • indywidualna klimatyzacja (bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie) • LCD TV-SAT • odtwarzacz DVD • telefon • sejf (ok. 3 EUR/dzień) • lodówka • łazienka - wanna lub prysznic, suszarka • balkon • wszystkie pokoje z widokiem na morze • zestaw do kawy i herbaty

Wyżywienie

• All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

All inclusive

• śniadanie, lunch, kolacja - bufet • kanapki, kawa, herbata (15.00-17.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe we wszystkich barach(10.00-23.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • basen ze słodką wodą • leżaki, parasole/basen • dzienny program animacyjny • siłownia • sauna, jacuzzi • fitness, kort tenisowy, tenis stołowy, rzutki Odpłatnie • strefa SPA i Wellness • masaże • zabiegi kosmetyczne • fryzjer • bilard

Dla dzieci

• hotel dla osób powyżej 18 roku życia

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Korfu - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7, 10, 11 lub 14 noclegów ( w zależności od wybranej oferty), wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 PLN) i bagażu (300 EUR).

PROMOCJA

- Gwarancja Niezmienności Ceny


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja około 600 metrów od miejscowości Agios Gordios ze sklepami i tawernami, tuż przy plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • malownicze widoki, bardzo wysoka jakość obsługi, bogate zaplecze rekreacyjne - 2 baseny, kryty basen, siłownia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, hotel dla osób powyżej 16 roku życia, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

KORFU/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • ogród • taras na dachu • restauracja główna Androniki (bufetowa) • restauracja Perla (na zapytanie, konieczna rezerwacja) • restauracja a la carte Areti (na zapytanie, konieczna rezerwacja) • restauracja a la carte Tunnel (na plaży, płatna, konieczna rezerwacja) • restauracja a la carte Ocean View ( płatna, konieczna rezerwacja) • 6 barów (w tym bar na plaży, bar na dachu, 2 bary przy basenie i 2 bary w lobby) • 2 baseny zewnętrzne z wodą słodką • basen kryty z wodą słodką (ogrzewany) 

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • leżaki (przy basenie) • ręczniki 

Dodatkowe udogodnienia

• sklep z pamiątkami • sklepy • minimarket • lekarz • pralnia (płatna) • parking 

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

347

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

• hotel wyłącznie dla dorosłych (16+) • hotel dla niepalących • hotel nie akceptuje zwierząt

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Sport i wellness

W cenie • siłownia 

Płatne • strefa spa • sauna fińska • masaże • zabiegi kosmetyczne 

Rozrywka

• animacje dla dorosłych • przedstawienia • muzyka na żywo • zajęcia kulinarne 

Pokoje

Pokój 2-osobowy deluxe z widokiem na morze DZM2

• 2-3 os. • ok. 28 m2 • widok na morze • w nowym budynku • klimatyzacja • sejf (w cenie) • telefon • lodówka • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik elektryczny • minibar (płatny, woda w cenie) • Wi-Fi (w cenie) • TV sat. • odtwarzacz DVD • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Pokój 2-osobowy DZM1

• 1-3 os. • ok. 21 m2 • widok na morze • w budynku głównym • klimatyzacja • sejf (w cenie) • telefon • lodówka • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik elektryczny • minibar (płatny, woda w cenie) • Wi-Fi (w cenie) • TV sat. • odtwarzacz DVD • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: w formie bufetu
• późne śniadanie
• obiad: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu
• przekąski, lody
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
• kawa/herbata po południu

Dodatkowe informacje • wymagany odpowiedni stój w restauracji (długie spodnie u panów) • dine around (restauracje Androniki, Perla oraz Areti)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.


Mapa Hotelu Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
Filmy hotelu Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Aquis Agios Gordios
https://youtu.be/H0xxmgJiEXg

Opinie o Hotelu Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios)

bardzo dobry 4-gwiazdkowy hotel. Jesteśmy starszym małżeństwem i lubimy podróży do spokojnych i ładnych pod względem widoków miejsc. Nie musimy mieć rozrywek i głośnego centrum. Dlatego wyjazd trafił w 10. Bardzo smaczne jedzenie i przepiękne widoki to chyba największe atuty hotelu.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

piękne widoki,

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Bylem w tym hotelu na przelomie:maj-czerwiec 2010r;ilosc gwiazdek za wysoka -najwyzej ****;plaza nie jest piaszczysta i dluga;bardzo duzo wodorostow i przy samym hotelu;ponadto wystajace studzienki i czasowe "zapaski z tych studzienek;"super jedzonko !!!;super mila obsluga!!!

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: może być
3.4

Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios) - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze

Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios) - Możliwości wyżywienia:


Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios) - miasta wylotu:


Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00