cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
  • Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios), Korfu
1 / 31
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
26.09 - 01.10
już od 2089 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.10 - 12.10
już od 464 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios)
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Bez paszportu

Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios)
star 5

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios):
4.2 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 września 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 października 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja około 600 metrów od miejscowości Agios Gordios ze sklepami i tawernami, tuż przy plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • malownicze widoki, bardzo wysoka jakość obsługi, bogate zaplecze rekreacyjne - 2 baseny, kryty basen, siłownia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, hotel dla osób powyżej 16 roku życia, wi fi gratis

Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios) w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja około 600 metrów od miejscowości Agios Gordios ze sklepami i tawernami, tuż przy plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • malownicze widoki, bardzo wysoka jakość obsługi, bogate zaplecze rekreacyjne - 2 baseny, kryty basen, siłownia
  • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, hotel dla osób powyżej 16 roku życia, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 19 km od centrum miasta Korfu
  • ok. 100 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

polozenie

  • ok. 19 km od centrum miasta Korfu
  • ok. 100 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

plaza

  • ok. 100 m od plaży
  • publiczna (z częścią prywatną hotelu)
  • piaszczysta
  • schody prowadzące do plaży
  • leżaki w cenie
  • parasole w cenie

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w całym hotelu: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • minimarket
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • ogród
  • taras na dachu
  • taras
  • parking: niezadaszony: w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

353

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 3
  • basen „Lagoon": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen „Thea": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen: w cenie, kryty, ze słodką wodą, podgrzewany, w strefie spa
  • ręczniki: w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia
  • joga
  • tenis stołowy
Płatne
  • strefa spa: „Aegeo Spa"
  • sauna fińska
  • hammam
  • masaże 
  • zabiegi kosmetyczne: w ofercie firm zewnętrznych
  • nurkowanie: w ofercie firm zewnętrznych, w zależności od sezonu/pogody

rozrywka

  • zajęcia kulinarne
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój 2-osobowy deluxe z widokiem na morze DZM2
  • 1-3 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na morze
  • w nowym budynku
  • klimatyzacja:w cenie
  • sejf: w cenie
  • telefon
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, woda w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf: w cenie:
  • telefon
  • lodówka: w cenie
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, woda w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • odtwarzacz DVD
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 08:00 - 11:00
  • obiad: 12:30 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:30, 19:00 - 21:30 i 19:00 - 22:00, w formie bufetu
  • przekąski: 16:00 - 18:00
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „Androniki": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, bufet, program dine around, z tarasem, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Perla": rodzaje kuchni: włoska, bufet, a la carte, program dine around, na zapytanie, rezerwacja wymagana, w cenie, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Areti": rodzaje kuchni: grecka, a la carte, program dine around, rezerwacja wymagana, przy basenie, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Tunnel": a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, na plaży
  • restauracja „Ocean View": rodzaje kuchni: francuska, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 6
  • bar w lobby „Prestige": w cenie
  • bar na plaży „Tunnel": w cenie
  • skybar „Panorama": w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Lagoon": w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Thea": w cenie
  • bar w lobby „Calypso": w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja około 600 metrów od miejscowości Agios Gordios ze sklepami i tawernami, tuż przy plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • malownicze widoki, bardzo wysoka jakość obsługi, bogate zaplecze rekreacyjne - 2 baseny, kryty basen, siłownia
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, hotel dla osób powyżej 16 roku życia, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Zjawiskowo położony ponad wspaniałą plażą, otoczony zielonymi, skalistymi górami, zanurzony w zielonym ogrodzie. Boskie widoki na morze i górzysty pejzaż okolicy, wspaniałe zachody słońca. Idealne warunki do pływania w osłoniętej zatoce. Odrestaurowany zimą 2008/2009, spełnia oczekiwania najbardziej wymagających Gości. Bardzo eleganckie pokoje, piękny wystrój restauracji i wytworne pomieszczenia recepcyjne wprowadzają w doskonały nastrój. Od sezonu 2009 należy do sieci Aquis Hotels & Resorts. Wysoki poziom oferty all inclusive i pełen profesjonalizm obsługi zyskują znakomite opinie wśród międzynarodowej klienteli. Hotel przyjmuje Gości powyżej 18. roku życia. W 2012 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

     

    POŁOŻENIE:

    ok. 500 m od małej miejscowości AGIOS GORDIOS (ok. 15 min spacerem) z tawernami i sklepikami, na zboczu wzgórza, nad plażą, ok. 16 km od miasta Korfu, ok. 17 km od portu lotniczego; przystanek autobusowy w Agios Gordios (ok. 2 EUR/Korfu).

     

    PLAŻA:

    Agios Gordios Beach, publiczna, piaszczysta, długa, łagodne zejście do morza, ok. 20 m od hotelu, droga schodami i alejką, wydzielona część dla gości hotelowych: parasole i leżaki bezpłatne, na pozostałej części leżaki i parasole płatne (ok. 8 EUR/2 leżaki i parasol).

     

    HOTEL:

    greckiej kategorii A deluxe, całkowicie odrestaurowany na przełomie 2008/2009 r., 246 pokoi, budynek główny - 6 pięter i piętrowe bungalowy, 5 wind, przestronny, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja główna Androniki - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, Kuwnarium - przy basenie, à la carte, specjalność: kuchnia włoska; dania wegetariańskie; Sushi Bar Ku-Ku-Tsi - à la carte; 4 bary: Calipso - w lobby, Lagoon - przy basenie, Tunel - na plaży, Roof Bar - Vital Bar - nad recepcją (czynny w czasie występów animatorów), minimarket, wypożyczalnia płyt DVD, taras z widokiem na morze, ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy (wypożyczenie laptopa 15 EUR/dzień + kaucja 500 EUR z karty kredytowej); za opłatą: fryzjer; hotel przyjmuje Gości powyżej 18 lat; na terenach hotelowych różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard (za wcześniejszym zarejestrowaniem w recepcji hotelowej).

     

    POKÓJ:

    deluxe: 2-os. (możliwość 1 dostawki), 25 m², nowoczesny, luksusowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna LCD/DVD/HiFi, polski kanał, telefon, internet bezprzewodowy, lodówka, woda mineralna na powitanie, sejf (za opłatą: ok. 3 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka, suszarka na pranie), widok na morze i basen; suite: 2-os. (możliwość 1 dostawki), 30 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo zestaw do kawy/herbaty, płaszcze kąpielowe i kapcie, w dniu przylotu wino, owoce i woda; pokój suite na zapytanie, za dopłatą.

     

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, powierzchnia: ok. 153 m2, gł. 0,6-1,7 m, przy basenie bezpłatne leżaki, parasole i materace, ręczniki kąpielowe za kaucją (ok. 10 EUR/ręcznik), siłownia, animacje, piano bar; za opłatą: nieduży klub wellness & spa: sauna, jacuzzi, 2 pokoje zabiegowe, masaże, zabiegi kosmetyczne.

     

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; kanapki, kawa, herbata (16.00-18.00) w barze Lagoon przy basenie; napoje bezalkoholowe (7.00-23.00) i lokalne napoje alkoholowe (9.00-23.00) we wszystkich barach; w pakiecie: sauna, jacuzzi, siłownia.

     

    KONTAKT:

    0030/2661053320, www.aquisresorts.com

     

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja około 600 metrów od miejscowości Agios Gordios ze sklepami i tawernami, tuż przy plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • malownicze widoki, bardzo wysoka jakość obsługi, bogate zaplecze rekreacyjne - 2 baseny, kryty basen, siłownia
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, hotel dla osób powyżej 16 roku życia, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Korfu

    OPIS

    Hotel dla dorosłych położony w jednej z najlepszych lokalizacji na Korfu, na obrzeżach miejscowości Agios Gordios. Wygodne, gustownie urządzone pokoje, baseny z widokiem na morze, bliskość do plaży czy szeroki wybór lokali gastronomicznych z pewnością są mocnym atutami tego miejsca. Zachód słońca oglądany z tutejszego tarasu wzbudzi zachwyt nie tylko u romantyków, a spokój morskich fal ukoi umysł i pozwoli na pełen relaks.

    lokalizacja

    600 m od Agios Gordios, 19 km od lotniska Korfu-CFU. Hotel usytuowany na powierzchni: 42000 m2.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    1977 r. Odnowiony w 2016 r.Na terenie hotelu: restauracje (5), bary (6), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), centrum biznesowe (płatne), basen kryty, 2 baseny odkryte.

    internet

    - Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    10 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, 200 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi.Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, płatne: bar na plaży.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 12 budynkach (liczba pięter: 5, liczba wind: 6)Typy pokoi:- pokoje double superior sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon- pokoje double deluxe sea view dla max. 3 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon- junior suity dla max. 4 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras- superior suity sea view dla max. 3 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon- pokoje double deluxe z małym basenem typu plunge dla max. 3 os.: salon, 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    - restauracja główna "Androniki", restauracje a la carte (4), bary (6), cukiernia

    śniadanie i obiadokolacja

    - śniadanie (07:00-10:00), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji głównejAll Inclusive(09:00-01:00)- śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-21:30) serwowane w restauracji głównej- przekąski (16:00-18:00) serwowane w barze- lody- wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholoweRestauracje a la carte- płatne. Wymagana rezerwacja.- "La Perla" włoska/międzynarodowa- "Areti" śródziemnomorska/międzynarodowa- "Ocean View" francuska- "Tunnel Restaurant" lokalna/międzynarodowa

    w cenie

    - tenis stołowy- rzutki- aerobik- siłownia- animacje- jacuzzi

    płatne

    - bilard- centrum SPA- talasoterapia- masaż, sauna- salon piękności- łaźnia tureckaDODATKOWE INFORMACJEZe względu na procedury bezpieczeństwa zastosowane w związku z wirusem Covid-19 w danym obiekcie mogą występować ograniczenia w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. wyposażenie pokoju, serwis plażowy, serwis posiłków.Hotel dla dorosłych.Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19:- Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE- Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - NIE- Czy w hotelu można kupić maseczki? - DOSTĘPNE BEZPŁATNIE- Czy w hotelu znajduje się się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - NIE- Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - NIE- Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp.? - TAK- Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - NIE- Jak często są sprzątane pokoje? - CODZIENNIE- Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - TAK, NA ŚNIADANIE, OBIAD I KOLACJĘ- Jak będą serwowane posiłki? - OBSŁUGA KELNERSKA- Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK- Czy jest dostępna usługa Room Service? - TAK (W WYZNACZONYCH GODZINACH)- Czy będą czynne restauracje a la carte/tematyczne? - TAK (ZA OPŁATĄ)- Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - NIE- Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - 160 GOŚCI NA 4000 M2- Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - NIE- Czy na leżakach są materace? - TAK- Czy na plaży są dostępne ręczniki? - TAK (BEZPŁATNE, ROZPAKOWANE)- Czy leżaki są dezynfekowane? - TAK (PO KAŻDYM UŻYCIU)- Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - TAK (OBSŁUGA KELNERSKA)- Czy centrum SPA jest czynne? - TAK- Czy łaźnia turecka jest czynna? - NIE- Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - TAK- Czy siłownia jest czynna? - TAK- Czy mini klub jest czynny? - NIE- Czy hotel prowadzi program animacyjny? - TAK- Czy hotel ma przygotowany plan działania na wypadek pojawienia się infekcji u gościa lub objawów zarażenia COVID 19? - TAK, W NAWIĄZANIU DO WYTYCZNYCH OD GRECKIEGO RZĄDU- Czy w przypadku pojawienia się zakażenia u gości hotel podejmie specjalne środki? - J.WPODATEK TURYSTYCZNYW Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    11.06.2021 14:59

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-FiSPASiłowniaTylko dla dorosłychAll InclusiveSerwis plażowyPokoje 4 osoboweBłękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Grecos Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja około 600 metrów od miejscowości Agios Gordios ze sklepami i tawernami, tuż przy plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • malownicze widoki, bardzo wysoka jakość obsługi, bogate zaplecze rekreacyjne - 2 baseny, kryty basen, siłownia
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, hotel dla osób powyżej 16 roku życia, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    *****

    REGION

    Grecja/Korfu/Agios Gordios

    All inclusive

    Warto podkreślić

    - Hotel tylko dla dorosłych - Odnowione pokoje - Znakomity serwis - Malownicze widoki - Wieczorne animacje - Sieć Aquis Hotels & Resorts - 7, 10, 11, 14 dni

    Okiem Grecosa

    Malowniczo położony w otoczeniu zieleni. Piękne widoki na morze i góry oraz wspaniałe zachody słońca gwarantują udany wypoczynek w romantycznej atmosferze.

    Położenie

    • ok. 600 m od małej miejscowości Agios Gordios z tawernami i sklepikami • na zboczu wzgórza, nad plażą • przystanek autobusowy w Agios Gordios • miasto Korfu ok. 19 km • lotnisko ok. 19 km

    Plaża

    • ok. 20 m od hotelu • piaszczysta • łagodne wejście do morza • droga schodami i alejką • wydzielona część dla gości hotelowych • leżaki i parasole (bezpłatnie)

    Hotel

    • całkowicie odnowiony na przełomie 2008/2009 r. • budynek główny i piętrowe bungalowy • recepcja 24 h • 5 wind • restauracje - główna, a la carte, naleśnikarnia • bary - w lobby, przy basenie, na plaży, na tarasie • bar nad recepcją (czynny w czasie animacji) • taras z widokiem na morze • ogród • Wi-Fi (bezpłatnie) • wypożyczalnia laptopów (odpłatnie) • ręczniki plażowe (kaucja ok. 10 EUR/szt.) • wypożyczalnia płyt DVD • minimarket • wymiana walut, przechowalnia bagażu • 246 pokoi • kategoria lokalna 4*

    Pokoje

    Standard • 2-os. (ok. 21 m2) • możliwość 1 dostawki • indywidualna klimatyzacja (bezpłatnie) • Wi-Fi (bezpłatnie) • LCD TV-SAT • odtwarzacz DVD • telefon • sejf (ok. 3 EUR/dzień) • lodówka • łazienka - wanna lub prysznic, suszarka • balkon • wszystkie pokoje z widokiem na morze • zestaw do kawy i herbaty

    Wyżywienie

    • All Inclusive • do kolacji obowiązuje strój formalny

    All inclusive

    • śniadanie, lunch, kolacja - bufet • kanapki, kawa, herbata (15.00-17.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe we wszystkich barach(10.00-23.00)

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie • basen ze słodką wodą • leżaki, parasole/basen • dzienny program animacyjny • siłownia • sauna, jacuzzi • fitness, kort tenisowy, tenis stołowy, rzutki Odpłatnie • strefa SPA i Wellness • masaże • zabiegi kosmetyczne • fryzjer • bilard

    Dla dzieci

    • hotel dla osób powyżej 18 roku życia

    CENA OBEJMUJE

    przelot samolotem Polska - Korfu - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, 7, 10, 11 lub 14 noclegów ( w zależności od wybranej oferty), wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 PLN) i bagażu (300 EUR).

    PROMOCJA

    - Gwarancja Niezmienności Ceny


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

    Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

    Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja około 600 metrów od miejscowości Agios Gordios ze sklepami i tawernami, tuż przy plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • malownicze widoki, bardzo wysoka jakość obsługi, bogate zaplecze rekreacyjne - 2 baseny, kryty basen, siłownia
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, hotel dla osób powyżej 16 roku życia, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    GRECJA

    Położenie

    spokojne, na niewielkim zboczu, w otoczeniu bujnej zieleni. Do najbliższej miejscowości Agios Gordios ok. 600 m. Pot lotniczy w Mieście Korfu oddalony o ok. 19 km. 

    Plaża

    ładna, piaszczysta, hotelowy odcinek z łagodnym wejściem do wody, bezpośrednio przy hotelu. Dojście schodkami i alejką. Leżaki, parasole słoneczne i ręczniki kąpielowe w cenie. Bar na plaży.

    Wyposażenie

    hotel oferuje 353 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym i 7 budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości: hol powitalny z recepcją i miejscami do wypoczynku, windy, restauracja główna, 3 restauracje a la carte (2 dodatkowo płatne), bary, bar z tarasem na dachu hotelu z przepięknym widokiem na morze, sklepy i butiki. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, bary przy basenach, tarasy słoneczne z bezpłatnymi leżakami, parasolami słonecznymi i ręcznikami kąpielowymi. Uwaga: hotel wyłącznie dla osób dorosłych; rezerwacja możliwa dla Gości powyżej 16 lat. 

    Dostęp od internetu

    Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach gratis. 

    Zakwaterowanie

    pokoje dwuosobowe Superior z widokiem na morze (DBL SUPERIOR SV): ok. 21 m2; klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV-Sat., telefon, sejf, minibar (za opłatą; woda gratis), zestaw do parzenia kawy / herbaty, balkon, wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe Deluxe z widokiem na morze  (DBL DELUXE SV): przestronniejsze, ok. 28 m2, dodatkowo kącik wypoczynkowy i rozkładana sofa dla 3. osoby. Junior Suite z widokiem na morze (JS ONE BEDROOM SV): ok. 32 m2; pomieszczenie dzienne oraz sypialnia. Suite Superior z widokiem na morze (SUITE SUPERIOR SV): ok. 35 m2; pomieszczenie dzienno-sypialne oraz oddzielna sypialnia z łóżkiem małżeńskim lub dwoma pojedynczymi. Pokój dwuosobowy Deluxe z prywatnym basenem i widokiem na morze (DBL POOL SV): bezpśredni dostęp z tarasu do małego basenu typu plunge. 

    Sport i Wellness

    siłownia, tenis stołowy, joga, basen kryty. Za opłatą: strefa Spa i Wellness, oferująca saunę, jacuzzi, zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało, masaże. 

    Rozrywka

    dzienne animacje, raz w tygodniu wieczór grecki, muzyka na żywo. 

    Wyżywienie

    z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. 

    All inclusive

    trzy posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Po południu kawa, herbata, ciasto, przekąski. Lokalne i wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w wyznaczonych barach w godz. 10-24:00. 

    Kategoria Nekera

     5 gwiazdek, kategoria lokalna: 5 gwiazdek.

    Cena zawiera

    Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta. Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).TELEFONICZNA OPIEKA W JĘZYKU POLSKIM

    Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny. Od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów

     1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc; 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc; 4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc; 5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc; APT kat. 1-2 = 0,25€/apt/noc; APT kat. 3    = 0,50€/apt/noc; APT kat. 4    = 1,00€/apt/noc.

    Mocne strony

    - Luksusowy hotel dla dorosłych- Komfortowe pokoje z widokiem na morze- Ładna piaszczysta plaża przy hotelu- Bogata oferta all inclusive


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Dertour Polska

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja około 600 metrów od miejscowości Agios Gordios ze sklepami i tawernami, tuż przy plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • malownicze widoki, bardzo wysoka jakość obsługi, bogate zaplecze rekreacyjne - 2 baseny, kryty basen, siłownia
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, hotel dla osób powyżej 16 roku życia, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Mayor La Grotta Verde Grand Resort

    Kategoria

    ****+

    Miejscowość

    Agios Gordios

    Region

    Korfu

    Kod

    CFU70007 FH

    Liczba pokoi

    353

    Zalety

    Bezpośrednio przy plaży.Świadczenia plażowe w cenie (sezonowo).

    Położenie

    Malowniczo na niewielkim wzniesieniu, ładna zatoka w Agios Gordios z piaszczysto-żwirową plażą bezpośrednio poniżej hotelu, dojście po schodach. Do centrum Agios Gordios z licznymi restauracjami, barami i możliwością zrobienia zakupów ok. 600 m. Lotnisko Korfu w odległości ok. 19 km. Do przystanku autobusowego ok. 600 m.

    Opis

    Bardzo ładny, całkowicie odnowiony hotel, z budynkiem głównym i wieloma budynkami bocznymi, otoczonymi zielenią. Restauracja główna 'Andriniki' z międzynarodową kuchnią, 4 restauracje a la carte z kuchnią międzynarodową i śródziemnomorską, stylowy lobby bar 'Prestige', na tarasie na dachu bar 'Panorama' z pięknym widokiem na morze, przyjemny bar na plaży 'Tunnel', terminal internetowy (za opłatą), WLAN, sklep z pamiątkami, butik, salon fryzjerski, windy. Na zewnątrz 2 baseny, taras słoneczny z leżakami i parasolami, ręczniki kąpielowe, bar z przekąskami przy basenie, leżaki i parasole na plaży.

    Wyżywienie

    All inclusive (I) ze śniadaniem, obiadem i kolacją w formie bufetu, późne śniadanie do godz. 11, w godz. 16-18 kawa/herbata, ciasto/ciastka, przekąski, godz. 10-24 napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, kawa, herbata, lody.

    Zakwaterowanie (pokoje)

    Nowocześnie, jasno i przyjemnie urządzone, łazienka lub prysznic/WC, suszarka do włosów, telefon, TV, odtwarzacz DVD, WLAN, zestaw do parzenia kawy/herbaty, lodówka, minibar (na zamówienie, za opłatą), sejf, klimatyzacja, balkon, z widokiem na morze.

    Pokój typ 1

    DJM/EJM = pokój 2-osobowy.Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 2

    DJB = pokój 2-osobowy deluxe, jak DJM, ale bardziej elegancki z wyposażeniem najwyższej jakości.

    Pokój typ 3

    WJM = suita, wyposażenie najwyższej jakości, z oddzielną częścią dzienną/sypialną.

    Sport, rozrywka, wellness

    Sport w cenie - siłownia, tenis stołowy. Za opłatą - sporty wodne na plaży (oferta lokalna). Wellness za opłatą - strefa spa z jacuzzi, sauną, łaźnią turecką, krytym basenem, masażami i zabiegami. Rozrywka w cenie - animacje, wieczorem muzyka na żywo i przedstawienia. Za opłatą - bilard.

    Warto wiedzieć

    Hotel wyłącznie dla Gości od 16 lat. Od 1.1.2018 w Grecji pobierany jest podatek turystyczny. Opłatę nalicza hotelarz w dniu przyjazdu lub wyjazdu. Jej wysokość zależy od oficjalnej lokalnej kategorii hotelu - przy pobycie w hotelach 1* i 2* jest to ok. 0,5 EUR/pokój/dzień, w hotelach 3* ok. 1,5 EUR/pokój/dzień, w hotelach 4* ok. 3 EUR/pokój/dzień, a w hotelach 5* ok. 4 EUR/pokój/dzień.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    AK309102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja około 600 metrów od miejscowości Agios Gordios ze sklepami i tawernami, tuż przy plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • malownicze widoki, bardzo wysoka jakość obsługi, bogate zaplecze rekreacyjne - 2 baseny, kryty basen, siłownia
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, hotel dla osób powyżej 16 roku życia, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Wysokiej klasy hotel znakomicie usytuowany przy pięknej plaży. Malownicze widoki, wszechobecna zieleń, świetne restauracje, bar na dachu, spokój, cisza, cudowny relaks w komfortowych warunkach. Hotel rekomendowany dla osób powyżej 16 lat.

    Położenie

    Ok. 200 m od piaszczysto-żwirowej plaży (schodki, bezpłatne leżaki, parasole, ręczniki), ok. 10 minut spacerem od centrum Agios Gorgios, 19 km od lotniska. 

    Wyposażenie

    Okazałe lobby, recepcja (24 h), bezpłatne Wi-Fi, restauracja główna z tarasem (widok na morze), świetnie usytuowane eleganckie restauracje tematyczne (włoska, francuska, grecka, śródziemnomorska), bary (w lobby, na dachu, sezonowe przy plaży i przy basenie), kantor wymiany walut, minimarket, sklepik z pamiątkami, biblioteczka, usługi pralnicze, room-service (10.00-22.00), bezpłatny parking.  

    Pokoje

    Twin Superior [Sea View] - elegancki, gustowny; sypialnia, łazienka (wanna lub prysznic, suszarka), klimatyzacja indywidualnie sterowana, LCD TV sat, odtwarzacz DVD, łącza Wi-Fi, telefon, sejf, mała lodówka (minibar na życzenie/odpłatnie), zestaw do zaparzania kawy/herbaty, balkon lub taras z widokiem na morze. Powierzchnia - ok. 21 m kw. Deluxe Twin [Sea View] DXM - większy (ok. 29 m kw.), luksusowy pokój; sypialnia, łazienka (wanna lub prysznic, suszarka), klimatyzacja indywidualnie sterowana, LCD TV sat, odtwarzacz DVD, łącza Wi-Fi, telefon, sejf, mała lodówka (minibar na życzenie/odpłatnie), zestaw do zaparzania kawy/herbaty, balkon lub taras z widokiem na morze.

    Wyżywienie

    HB - śniadania i kolacje w formie bufetów, napoje do kolacji płatneUltra All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje (bufety), słodki podwieczorek, lody, lokalne napoje i alkohole oraz niektóre alkohole międzynarodowych marek serowane od godz. 10.00 do 24.00.Wymagany odpowiedni strój do restauracji.

    Sport i rozrywka

    Dwa baseny słodkowodne, taras słoneczny (leżaki, parasole, ręczniki bezpłatnie), basen kryty słodkowodny (podgrzewany), siłownia, tenis stołowy, rzutki, lekkie animacje (np. joga, lekcje greckiego, warsztaty gotowania, zumba, taniec). Odpłatnie: bilard, strefa spa (sauna, łaźnia, masaże, zabiegi, salon fryzjerski), centrum nurkowe Achilleon. 

    Dla dzieci

    Brak infrastruktury dla dzieci. Minimalny wiek gości - 16 lat.

    Uwagi

    Co najmniej na 48 godzin przed wjazdem do Grecji trzeba wypełnić formularz (Passenger Locator Form, PFL) https://travel.gov.gr/#/, w którym należy podać swoje dane kontaktowe i miejsce pobytu. Dzięki temu można uzyskać niezbędyny d kod QR.Na miejscu w hotelu do zapłaty podatek turystyczny. Według rządu greckiego od stycznia 2018 r. nie jest on wliczony w cenę zakwaterowania. Po przyjeździe należy zapłacić podatek bezpośrednio w hotelu.Kwota do zapłaty uzależniona jest od standardu obiektu, szacunkowe kwoty:-0,50 za pokój i za noc dla 1-2* hoteli-1,50 za pokój i za noc w hotelach 3*-3,00 za pokój i za noc w hotelach 4*-4,00 za pokój i za noc w hotelach 5*Szacunkowe opłaty za apartamenty lub placówki sklasyfikowane w kluczach":-0,25 za pokój i za noc za 1-2 klucze-0,50 za pokój i za noc za 3 klucze-1,00 za pokój i za noc za 4 kluczeOferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt.Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Podatku turystycznego płatnego na miejscu w hoteu, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

    Aktualizacje COVID-19

    ZALECENIA DLA PODRÓŻUJĄCYCH (aktualizacja 18.05.2021 r.)Poniższe informacje pochodzą z greckiej strony rządowej https://travel.gov.gr/Mogą ulec zmianie. Przed przyjazdem do Grecji sugerujemy kontakt z biurem podróży lub przewoźnikiem realizującym przelot/przewóz w celu uzyskania aktualnych informacji. W razie wątpliwości zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z Ambasadą Republiki Greckiej w Warszawie https://www.mfa.gr/missionsabroad/en/poland-en/about-us/contact.htmlInformacje dotyczą osób podróżujących z terytorium Polski. W celu uzyskania informacji dotyczących protokołu wjazdu z innych państw sugerujemy kontakt z właściwą dla miejsca rozpoczęcia podróży grecką ambasadą.  Osoby planujące podróż do Grecji zachęcamy do korzystania ze strony https://odyseusz.msz.gov.pl/. Zarejestrowanie swojej podróży na stronie pozwoli Ambasadzie na szybkie skontaktowanie się z podróżnymi w nagłych sytuacjach. WJAZD DO GRECJIOd dnia 14 maja 2021 r. osoby przyjeżdżające do Grecji powinny posiadać negatywny wynik testu na obecność koronawirusa typu PCR (zaświadczenie powinno zostać sporządzone w j. angielskim). Test należy przeprowadzić nie wcześniej niż 72 godziny przed przyjazdem. Test jest obowiązkowy dla wszystkich (w tym dzieci które ukończyły 5 lat), niezależnie od sytuacji epidemiologicznej panującej w kraju wyjazdu.Od osób, które ukończyły szczepienie (tj. minęło 14 pełnych dni od podania ostatniej dawki szczepienia, w zależności od  liczby wymaganych dawek) i są w stanie to potwierdzić, przedstawiając odpowiednie świadectwo szczepienia wydane przez uprawniony organ publiczny, nie wymaga się zaświadczenia o negatywnym wyniku testu PCR. Zaświadczenie powinno być wystawione w j. angielskim i/lub greckim.Szczepionki, które zostały uznane przez greckie władze graniczne to: Pfizer BioNtech, Moderna, Astra Zeneca - Oxford, Novavax, Johnson & Johnson - Janssen, Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm. Dowód negatywnego wyniku testu nie jest wymagany, jeśli podróżny wyzdrowiał z COVID w ciągu ostatnich 9 miesięcy. Można to udowodnić przedstawiając zaświadczenie wydane przez organ publiczny lub certyfikowane laboratorium. Inną opcją jest przedstawienie pozytywnego wyniku testu molekularnego PCR, wykonanego maksymalnie  2 miesiące przed przybyciem i wcześniej niż 9 miesięcy przed przybyciem. Wszystkie zaświadczenia powinny zostać wydane w języku zrozumiałym dla greckich władz granicznych.Każda osoba, która przyjeżdża do Grecji, niezależnie od posiadanego zaświadczenia może zostać poddana losowej kontroli stanu zdrowia. Osoby, które nie poddadzą się losowemu badaniu na obecność koronawirusa mogą spotkać się z odmową wjazdu na terytorium Grecji. Podróżni i osoby im towarzyszące u których stwierdzono obecność wirusa SARS CoV2 zostaną objęci izolacją w hotelach kwarantannowych, gdzie zostaną poddani dalszym testom PCR w celu potwierdzenia wstępnej diagnozy. Podróżni będą przebywać w warunkach kwarantanny przez co najmniej 10 dni. Koszty zakwaterowania w hotelach kwarantannowych pokrywa państwo greckie.Kraje, z których dozwolony jest wjazd na powyższych warunkach bez konieczności późniejszej samoizolacji to: kraje UE i strefy Schengen, USA, Wielka Brytania, Izrael, Serbia, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Nowa Zelandia, Australia, Korea Południowa, Tajlandia, Rwanda, Singapur, Federacja Rosyjska, Macedonia Północna, Kanada, Białoruś, Bahrajn, Katar, Chiny, Kuwejt, Ukraina i Arabia Saudyjska.Obywatelom spoza UE zdecydowanie zaleca się wybranie bezpośrednich lotów do Grecji. W każdym innym przypadku podróżni powinni przestrzegać wymogów kraju, w którym się zatrzymują. PLF i QR code - pozostaje utrzymany bezwzględny obowiązek zarejestrowania swojej podróży na stronie https://travel.gov.gr/#/ dla wszystkich osób wjeżdżających do Grecji (Passenger Locator Form).Formularz należy wypełnić co najmniej 24 godziny przed odprawą (zalecamy jednak wcześniejsze rejestrowanie podróży). Po wypełnianiu formularza PLF wygenerowany zostanie kod QR, który należy okazać przy odprawie biletowej oraz przy przekraczaniu granicy z Grecją (drogą powietrzną, lądową i morską). Kod należy wydrukować lub zapisać w formie elektronicznej, by służby graniczne mogły go zeskanować.  W formularzu PLF należy podać adres pobytu w Grecji lub plan podróży na najbliższe 7 dni. Każdy dorosły oraz każde dziecko powinno posiadać własny kod QR.Podróżnym nieposiadającym kodu QR linie lotnicze mogą odmówić wejścia na pokład samolotu. Za niedopełnienie powyższego obowiązku władze greckie mają prawo nałożyć na podróżnego grzywnę w wysokości 500 euro.W sprawach związanych funkcjonowaniem PLF i generowania kodów QR proszę kontaktować się z infolinią greckiego Ministerstwa Ochrony obywatela dzwoniąc na numer: +30 215 560 51 51.ZALECENIA DLA PODRÓŻUJĄCYCH (aktualizacja 05.05.2021 r.)Osoby planujące podróż do Grecji zachęcamy do korzystania ze strony https://odyseusz.msz.gov.pl/. Zarejestrowanie swojej podróży na stronie pozwoli Ambasadzie na szybkie skontaktowanie się z podróżnymi w nagłych sytuacjach.Od dnia 19 kwietnia 2021 r. osoby przyjeżdżające do Grecji powinny posiadać negatywny wynik testu na obecność koronawirusa typu PCR (zaświadczenie powinno zostać sporządzone w j. angielskim). Test należy przeprowadzić nie później niż 72 godziny przed przybyciem. Test jest obowiązkowy dla wszystkich (w tym dzieci powyżej 5 roku życia), niezależnie od sytuacji epidemiologicznej panującej w kraju wyjazdu.Od osób, które ukończyły szczepienie (tj. minęło 14 dni od podania ostatniej dawki szczepienia, w zależności od  liczby wymaganych dawek) i są w stanie to potwierdzić, przedstawiając odpowiednie świadectwo szczepienia, nie wymaga się zaświadczneia o negatywnym wyniku testu PCR, ale zaświadczenia o szczepieniu. Zaświadczenie o szczepieniu powinno zawierać przynajmniej następujące informacje: imię i nazwisko, rodzaj/nazwę podanej szczepionki, daty podania dawek, oznaczenie wystawcy szczepienia. Zaświadczenie powinno być wystawione w j. angielskim i/lub greckim.Świadectwa szczepień preparatami Sputnik, Sinovac, które nie zostały zatwierdzone przez Europejską Agencję Leków (EMA) również zwalniają odwiedzających z obowiązku przedłożenia negatywnego wyniku testu PCR. Szczepionki, które zostały uznane przez greckie władze graniczne to: Pfizer BioNtech, Moderna, Astra Zeneca - Oxford, Novavax, Johnson & Johnson - Janssen, Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm.Każda osoba, która przyjeżdża do Grecji, niezależnie od posiadanego zaświadczenia (tj. wyniku testu PCR lub świadectwa szczepień), może zostać poddana losowej kontroli stanu zdrowia. Osoby, które nie poddadzą się losowemu badaniu na obecność koronawirusa mogą spotkać się z odmową wjazdu na terytorium Grecji.Ponieważ Grecja przygotowuje się do oficjalnego rozpoczęcia sezonu turystycznego 14 maja, w związku z czym rząd poownie otworzy:- plaże - z zachowaniem zasad dystansu społecznego - muzea i kina plenerowe - wydarzenia kulturalne na żywo i pokazy na terenach zewnętrznych zostaną otwarte od 28 maja Również restauracje i kawiarnie zotały otwarte do godziny 22:45 z wykorzystaniem wyłącznie terenów zewnętrznych.Aktualizacja 19 kwietnia 2021 r. Osoby przyjeżdżające do Grecji (w tym dzieci powyżej 5. roku życia) muszą mieć ze sobą negatywny wynik testu na obecność koronawirusa typu PCR (zaświadczenie sporządzone w j. angielskim). Test należy przeprowadzić nie później niż 72 godziny przed przybyciem.Osoby, które otrzymały szczepienia (tj. minęło 14 dni od podania drugiej dawki szczepienia) nie muszą okazywać wyniku testu, ale konieczne jest przedstawienie odpowiedniego świadectwa szczepienia.Szczepionki, które zostały uznane przez greckie władze graniczne: Pfizer BioNtech, Moderna, Astra Zeneca - Oxford, Novavax, Johnson & Johnson - Janssen, Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm.Świadectwa szczepień Sputnik, Sinovac, które nie zostały zatwierdzone przez Europejską Agencję Leków (EMA), również zwalniają odwiedzających z obowiązku przedłożenia negatywnego wyniku testu PCR.Każda osoba, która przyjeżdża do Grecji, niezależnie od posiadanego zaświadczenia (tj. wyniku testu PCR lub świadectwa szczepień), może zostać poddana losowej kontroli stanu zdrowia. Podróżny, który odmówi - może nie zostać wpuszczony na terytorium Grecji.Wymagany jest obowiązek posiadania formularza PLF, szczegóły na stronie: www.travel.gov.gr Powyższe informacje ważne są do odwołania lub do publikacji nowych przepisów. Prosimy śledzić komunikaty na stronie rządowej www.gov.pl

    Formularz Passenger Locator Form (PLF)

    Władze greckie wprowadziły bezwzględny obowiązek zarejestrowania swojego pobytu na stronie https://travel.gov.gr/#/ dla wszystkich osób wjeżdżających do Grecji (Passenger Locator Form).Po wypełnianiu formularza PLF wygenerowany zostanie kod QR, który należy okazać przy przekraczaniu granicy z Grecją drogą powietrzną, lądową i morską. Kod należy wydrukować lub zapisać w formie elektronicznej, by służby graniczne mogły go zeskanować. Formularz należy wypełnić co najmniej 48 godzin przed wjazdem a w przypadku podróży samolotem - co najmniej 24 godziny przed odprawą. W formularzu PLF należy podać adres pobytu w Grecji lub plan podróży na najbliższe 7 dni. Do formularza można dopisać małoletnie dzieci.Za niedopełnienie powyższego obowiązku władze greckie mają prawo ukarać grzywną w wysokości 500 euro.

    Informacje o lotach liniami LOT, Wizzair, Ryanair, EasyJet

    Oferta oparta jest o dynamiczne pakietowanie.Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników.W przypadku przelotów rejsowych i low costowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta.//Lecąc LOT Polish Airlines każdy pasażer może wziąć ze sobą:jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm).Bagaż rejestrowany za dopłatą:- bagaż rejestrowany 23kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 300PLN/sztukaUWAGA! W przypadku rejsów z oznaczeniem c" (przykład LO8585c) bagaż rejestrowany 23 kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) wliczony jest w cenę przelotu.Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.Warunki przewozu linii lotniczych LOT Polish Airlines: https://www.lot.com/pl/pl/conditions-of-carriage///Lecąc WizzAir, każdy pasażer może wziąć ze sobą:jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).   Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony)Warszawa- 10 kg w cenie 380 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 550 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 710 PLN/sztukaWIZZ Priority w cenie 160 PLN/osoba w dwie stronyJeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Katowice- 10 kg w cenie 350 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 530 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 720 PLN/sztuka- WIZZ Priority w cenie 110 PLN/osoba w dwie stronyWybór miejsca (za opłatą)Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.///Lecąc Ryanair, każdy pasażer może wziąć ze sobą:- jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).   Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony):Kraków-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 180zł/osobaPasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm.Poznań-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 180zł/osobaWarszawa Modlin-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 180zł/osobaWrocław-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 180zł/osobaBerlin- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 450 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 210zł/osobaWybór miejsca (za opłatą) - wycena indywidualnaMożesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.Warunki przewozu linii Ryanair: https://www.ryanair.com/pl/pl/Przydatne-informacje/centrum-pomocy/Czesto-zadawane-pytania/ogolne-warunki-przewozu/ogolne-warunki-przewozu///Lecąc Easy Jet (BER-HER), każdy pasażer może wziąć ze sobą:- jedną sztukę bagażu podręcznego o wymiarach max 45cm x 36cm x 20cm, który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem.Bagaż rejestrowany za (podane ceny za bagaż w dwie strony):- bagaż rejestrowany 15kg - cena 400PLN/sztuka- bagaż rejestrowany 23kg - cena 450 PLN/sztukaPodczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą.Warunki przewozu linii Easy Jet: https://www.easyjet.com/pl/ogolne-warunki


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mayor La Grotta Verde to jeden z lepszych hoteli na Korfu, położony w małej, bardzo urokliwej miejscowości Agios Gordios, z malowniczymi widokami na morze i góry. Hotel wyłącznie dla osób dorosłych. Zdecydowanie polecamy dla najbardziej wymagających klientów, na romantyczne wakacje i dla miłośników plażowania.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja około 600 metrów od miejscowości Agios Gordios ze sklepami i tawernami, tuż przy plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
    • malownicze widoki, bardzo wysoka jakość obsługi, bogate zaplecze rekreacyjne - 2 baseny, kryty basen, siłownia
    • wyżywienie w opcji All Inclusive Premium, hotel dla osób powyżej 16 roku życia, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    na zboczu wzgórza, przy plaży ok. 600 m od małej miejscowości Agios Gordios z tawernami i sklepikami ok. 600 m od przystanku autobusowego ok. 19 km od lotniska ok. 20 km od miasta Korfu 

    PLAŻA

    przy hotelu, dojście schodami i alejką piaszczysta plaża Agios Gordios Beach, łagodne wejście do morza, wydzielona część dla gości hotelowych,  leżaki i parasole (bezpłatne) ręczniki plażowe (bezpłatne) 

    HOTEL

    Hotel dla dorosłych położony w jednej z najlepszych lokalizacji na Korfu, na obrzeżach miejscowości Agios Gordios. Wygodne, gustownie urządzone pokoje, baseny z widokiem na morze, bliskość do plaży czy szeroki wybór lokali gastronomicznych z pewnością są mocnym atutami tego miejsca. Zachód słońca oglądany z tutejszego tarasu wzbudzi zachwyt nie tylko u romantyków, a spokój morskich fal ukoi umysł i pozwoli na pełen relaks.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    całkowicie odnowiony na sezon 2016, budynek główny i 7 budynków bocznych,  recepcja 24h z lobby, 6 wind,  5 restauracji (w tym 3 restauracje a la carte, z czego 2 dodatkowo płatne) 6 barów: w lobby, przy basenach, na plaży, na dachu  taras z widokiem na morze Wi-Fi (bezpłatne), kącik internetowy (płatne), wypożyczalnia laptopów (płatne), wypożyczalnia płyt DVD strefa zakupowa wymiana walut, przechowalnia bagażu,  

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: 2 baseny ze słodką wodą (gł. 1,20-1,60 m) basen kryty w strefie SPA (gł. 1,35-1,45 m) leżaki, parasole przy basenach i na plaży siłownia tenis stołowy animacje hotelowe wieczór grecki (raz w tygodniu) lekcje greckiego i gotowaniaOdpłatnie: strefa SPA i Wellness (sauna, jacuzzi) masaże zabiegi kosmetyczne fryzjer bilard 

    ZAKWATEROWANIE

    łacznie do dyzpozycji 353 pokoi Standard2-3 os. (ok. 21 m2) dostawka dla 3. osoby klimatyzacja indywidualna (bezpłatne) Wi-Fi (bezpłatne) LCD TV-SAT, odtwarzacz DVD telefon sejf (płatne ok. 3 EUR/dzień) lodówka, zestaw do kawy i herbaty minibar (płatne) łazienka - wanna lub prysznic, suszarka balkon wszystkie pokoje z widokiem na morze

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive Premium, do kolacji obowiązuje strój formalny; śniadanie, lunch, kolacja - bufet kanapki, kawa, herbata, lody (w wyznaczonych godzinach i barach) lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00) wybrane alkohole międzynarodowe (whisky, gin, wódka, rum, tequila) w wyznaczonych barach (10.00-24.00)

    INFORMACJE DODATKOWE

    https://www.mayorlagrottaverde.com/en/ 

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy [dla czarterów bagaż 20kg + 5 kg bagaż podręczy // dla przelotów low costowych Ryanair bagaż 10kg + mała podręczna torebka, przy lotach Wizzair Klienci Prima mają w cenie WIZZ Priority: podręczna walizka na kółkach (55x40x23 cm maks. 10kg), stanowisko odprawy priorytetowej, pierwszeństwo wejścia na pokład; przy lotach EasyJet bagaż o wymiarach nie przekraczających 45x36x20 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki, mała torba podręczna, która musi mieścić się pod siedzeniem pasażera)  // dla lotów rejsowych LOT oraz Aegean Airline, Smart Wings  tylko bagaż podręczny 8kg, bagaż rejestrowany 23 kg płatny ekstra ok. 300pln / szt]; opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta jeśli nie jest zaznaczone inaczej przy opisie hotelu; oferta na Santorini, Mykonos, Kos i Rodos -  bez rezydenta!, Kreta opieka PLjęzycznego rezydneta tylko w śćisłym sezonie (lipiec-sierpień),  ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung (ERGO Ubezpieczenia Podróży) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT.Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP): 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG (ERGO Ubezpieczenia Podróży) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT.Cena nie zawiera: obowiązkowego podatku turystycznego, bagażu rejestrowanego przy połączeniach rejsowych (nie czarter) opłaty za bagaż rejestrowany ok. 250pln-300pln za 1 sztukę bagażu do 23 kg, dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), wycieczek fakultatywnych.Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/nocW przypadku połączeń rejsowych cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    BAGAŻ

    LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w cenie:Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY!Usługa daje mozliwość:* zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg))* zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg)* pierwszeństwo wejścia na pokład* możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.EasyJet: bagaż o wymiarach nie przekraczających 45x36x20 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki, mała torba podręczna która musi mieścić się pod siedzeniem pasażera) W przypadku zakupienia miejsca Up front (dodatkowo płatne) Klient może zabrać na pokład duży bagaż podręczny (maks. 56 x 45 x 25 cm), który musi mieścić się w schowku nad głową.LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm)W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż zgodnie z cennikiem danego przewoźnika.CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO:Wizzair: 10kg/20kg/32kg - od ok. 100 do ok. 600 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotuRyanair: 20 kg - ok. 350 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotuEasyJet: 15 kg ok. 350 PLNLOT: 23KG - ok. 300 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji w przypadku chęci dokupienia bagażu rejestrowanego indywidualna wycena przez przewoźnika.

    Covid- 19

    Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami.Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne. Utrzymany jest  bezwzględny obowiązek zarejestrowania swojego pobytu na stronie https://travel.gov.gr/#/ dla wszystkich osób wjeżdżających do Grecji (Passenger Locator Form).Po wypełnianiu formularza PLF wygenerowany zostanie kod QR, który należy okazać przy przekraczaniu granicy z Grecją drogą powietrzną, lądową i morską. Kod należy wydrukować lub zapisać w formie elektronicznej, by służby graniczne mogły go zeskanować. Formularz należy wypełnić co najmniej 48 godzin przed wjazdem a w przypadku podróży samolotem - co najmniej 24 godziny przed odprawą ( nie później niż do godziny 22:00 polskiego czasu w dniu poprzedzającym wyjazd.)W formularzu PLF należy podać adres pobytu w Grecji lub plan podróży na najbliższe 7 dni. Każdy dorosły oraz każde dziecko powinno posiadać własny kod QR. Za niedopełnienie powyższego obowiązku władze greckie mają prawo ukarać grzywną w wysokości 500 euro.Osoby planujące podróż do Grecji zachęcamy do korzystania ze strony https://odyseusz.msz.gov.pl/. Zarejestrowanie swojej podróży na stronie pozwoli Ambasadzie na szybkie skontaktowanie się z podróżnymi w nagłych sytuacjach.WJAZD DO GRECJIOsoby przyjeżdżające do Grecji powinny posiadać negatywny wynik testu na obecność koronawirusa typu:*     PCR (wykonanego nie wcześniej niż 72 h przed przyjazdem)*     testu antygenowego (wykonanego nie wcześniej niż 48 h przed przyjazdem)Test należy przeprowadzić w laboratorium. Zaświadczenie o negatywnym wyniku powinno zostać sporządzone w j. angielskim. Test jest obowiązkowy dla wszystkich (w tym dzieci które ukończyły 12 lat), niezależnie od sytuacji epidemiologicznej panującej w kraju wyjazdu.Zaświadczenia o negatywnym wyniku testu PCR nie wymaga się od osób:* w pełni zaszczepionych, jeżeli przedstawią świadectwo szczepienia wydane przez uprawniony organ publiczny (przy założeniu, że od podania ostatniej dawki minęło 14 pełnych dni). Zaświadczenie powinno być wystawione w j. angielskim lub greckim. Zaświadczenie może być pobrane z portalu https://pacjent.gov.pl/ Szczepionki, które zostały uznane przez greckie władze graniczne to: Pfizer BioNtech, Moderna, Astra Zeneca - Oxford, Novavax, Johnson & Johnson - Janssen, Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm.* osób, które okażą pozytywny wynik testu PCR wykonanego w okresie 2-9 miesięcy przed planowanym wjazdem. Oryginalny wynik musi być wydany w jednym z języków: grecki, angielski, niemiecki, francuski, włoski, hiszpański lub rosyjski. Wynik w j. polskim może zostać przetłumaczony przez tłumacza przysięgłego na j. grecki lub j. angielski, lub* osób, posiadających wynik testu serologicznego na przeciwciała wykonanego w okresie 2-9 miesięcy przed planowanym wjazdem. Oryginalny wynik musi być wydany w jednym z języków: grecki, angielski, niemiecki, francuski, włoski, hiszpański lub rosyjski. Wynik w j. polskim może zostać przetłumaczony przez tłumacza przysięgłego na j. grecki lub j. angielski. W przypadku, gdy podróżny nie dysponuje wynikiem wcześniej wykonanego testu (np. go zgubił), może zwrócić się do laboratorium, które wykonało test i pozyskać zaświadczenie o wykonanym teście w jednym z wymienionych wyżej języków.Każda osoba, która przyjeżdża do Grecji, niezależnie od posiadanego zaświadczenia (tj. wyniku testu PCR lub świadectwa szczepień), może zostać poddana losowej kontroli stanu zdrowia. Osoby, które nie poddadzą się losowemu badaniu na obecność koronawirusa mogą spotkać się z odmową wjazdu na terytorium Grecji.Osoby podróżujące linią Easy Jet, podczas przelotu zobowiązane są do posiadania maseczek FFP2 (chirurgiczne lub materiałowe). Szaliki, osłony twarzy (przyłbice) oraz maski z zaworami nie będą przez przewoźnika akceptowane. Przy podróży lotniczej do Niemiec: wejście na pokład samolotu lecącego do Niemiec jest możliwe tylko z negatywnym wynikiem testu (niezależnie od miejsca wylotu). Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h a testy PCR, LAMP, TMA 72h przed planowaną godziną lądowania w Niemczech. Ponad to linie lotnicze realizujące loty do Niemiec mogą mieć dodatkowe, indywidalne wymagania, z którymi należy się zapoznać (Wizzair np akceptuje tylko testy PCR). Powrót do Polski z zagranicy:UWAGA! Ze względu na dynamiczną sytuację i częstotliwość zmian dotyczących procedur podróżowania, prosimy o zapoznanie się z komunikatem na temat aktualnych informacji i wymogów dotyczących kwarantanny na stronie STRAŻY GRANICZNEJ.Od 17 lipca każdy, kto przyleci do naszego kraju, musi wypełnić przez internet Kartę Lokalizacji Podróznego.  https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home

    WARUNKI WJAZDOWE

    * dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty.* obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego.* każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM.PRZY POŁĄCZENIACH LINIAMI LOTNICZYMI TYPU LOW COST: *WIZZAIR BEZPŁATNA ODPRAWA NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO RÓWNIEŻ POWROTU Z DESTYNACJI)*RYANAIR BEZPŁATNA ODPRAWA NA 24 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO RÓWNIEŻ POWROTU Z DESTYNACJI)


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios)
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
    Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
    Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
    Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
    Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
    Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
    Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
    Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
    Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
    Filmy hotelu Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios):
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Aquis Agios Gordios
    https://youtu.be/H0xxmgJiEXg

    Opinie o Hotelu Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios)

    4.7
    zdecydowanie polecam

    bardzo dobry 4-gwiazdkowy hotel. Jesteśmy starszym małżeństwem i lubimy podróży do spokojnych i ładnych pod względem widoków miejsc. Nie musimy mieć rozrywek i głośnego centrum. Dlatego wyjazd trafił w 10. Bardzo smaczne jedzenie i przepiękne widoki to chyba największe atuty hotelu.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.6
    zdecydowanie polecam

    piękne widoki,

    POLECAM:
    singlom, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    3.4
    może być

    Bylem w tym hotelu na przelomie:maj-czerwiec 2010r;ilosc gwiazdek za wysoka -najwyzej ****;plaza nie jest piaszczysta i dluga;bardzo duzo wodorostow i przy samym hotelu;ponadto wystajace studzienki i czasowe "zapaski z tych studzienek;"super jedzonko !!!;super mila obsluga!!!

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: może być
    3.4

    Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios) - możliwości zakwaterowania:

    one bedroom junior suite dbl
    Deluxe Twin (Sea View) DXM
    Twin Superior (Sea View) DSM
    Superior Sea View DBL
    Room Single SeaView
    Room Deluxe Double SeaView
    Suite Junior 1 Bedroom
    Double Deluxe Room with Private Plunge Pool
    DZ Deluxe Meerblick
    DZ BK Meerblick
    EZ BK Meerblick
    Juniorsuite Gartenblick
    Suite Meerblick

    Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios) - Możliwości wyżywienia:


    Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios) - miasta wylotu:


    Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios) - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Mayor La Grotta Verde (ex. Aquis Agios Gordios)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00