Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
  • Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites, Riwiera Turecka
1 / 90
Udogodnienia hotelu Rubi Platinum Spa Resort & Suites
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży

Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Avsallar
Ocena hotelu Rubi Platinum Spa Resort & Suites:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Rubi Platinum Spa Resort & Suites:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 października 2018

Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites w ofercie Biura podróży:

Wezyr

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Alanya Urzeka wspaniałymi widokami na morze. Luksusowy hotel charakteryzujący się ciekawą architekturą, eleganckimi wnętrzami i komfortowymi pokojami. Do licznych atrakcji zalicza się piękna plaża o długości aż 300 metrów oraz imponujący, zielony teren z dwoma dużymi basenami.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2014 r. Na terenie hotelu znajdują się restauracje, bary, room service (płatny), pralnia (płatna), windy, basen kryty, 2 baseny odkryte, 4 zjeżdżalnie wodne (działają w godzinach: 10:00-12:00, 15:00-17:00), 3 sale konferencyjne, centrum biznesowe.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna z pomostem, piaszczysto-żwirowa oraz w formie platformy, 300 m długości, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi. Parasole, leżaki, materace, ręczniki - bezpłatne, pawilony - płatne. Bar na plaży zawarty w UAI.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację, sejf (bezpłatny), mini bar (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, TV, telefon, łazienkę (WC, suszarka, prysznic), balkon lub taras. Typy pokoi: w 2 budynkach: pokoje deluxe dla max 3 os. , pokoje deluxe pool dla max 3 os. (dostęp do współdzielonego basenu) , suity dublex dla max 4 os. (dwupoziomowe, 2 pokoje połączone drzwiami) , junior suity dla max 3 os. (1 pokój) , pokoje superior jacuzzi , suity platinium villa , suity villa dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami) , pokoje best price , king suity dla max 4 os. (2 pokoje połączone drzwiami, jacuzzi, taras) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych wille prezydenckie dla max 10 os.

Wyżywienie

restauracja główna "Platinum", restauracja "Flexilis", cukiernia "De Tulipe", bistro "Terrazza", 5 barów Ultra All Inclusive (24h) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12:00-16:00) serwowane w restauracji Flexilis, podwieczorek (10:00-00:00) serwowany w cukierni, późny posiłek (00:00-03:00) serwowany w bistro "Terrazza", pakiety dla nowożeńców (na zamówienie), lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe , świeżo wyciskany sok z pomarańczy, lody Formuła nie zawiera: pakietów urodzinowych, wybranych napojów importowanych

z myślą o dzieciach

2 brodziki, 2 zjeżdżalnie wodne, animacje i miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, kino, lunapark, 2 place zabaw opiekunka (płatna), menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

2 korty tenisowe, rakiety i piłki do tenisa, squash, siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, aerobik, joga, pilates, step, tenis stołowy, szachy, rzutki, mini golf, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, animacje, dyskoteka

płatne

oświetlenie kortu, lekcje tenisa, centrum SPA, masaż, salon piękności, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

01.02.2018 15:10

usługi dostępne w hotelu

Lunapark Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

22 km od Alanyi, 95km od lotniska w Antalyi i 55km od lotniska w Gazipasa.

PLAŻA

Przy hotelu prywatna, piękna 300 metrowa piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza. Leżaki, materace, markizy i ręczniki plażowe bezpłatnie. Dostępna również platforma do opalania.

HOTEL

Kategoria lokalna 5* Luksusowy, nowoczesny kompleks hotelowy położony na 40.000m, wybudowany w 2014. Doskonała propozycja dla rodzin z dziećmi oraz osób lubiących aktywnie wypoczywać. Jest to jeden z najlepszych hoteli w rejonie Alany. Dla najmłodszych przygotowano park wodny z pięcioma zjeżdżalniami - mogą z nich korzystać również starsi goście, park rozrywki z karuzelami oraz plac zabaw. Dorośli powinni wziąć udział w lekcjach nurkowania, rejsach katamaranem i zajęciach jogi. Ci, którzy szukają na wakacjach różnorodnej rozrywki, chętnie obejrzą pokazy cyrkowe, akrobatyczne, czy teatralne. Na gości czekają także pyszne posiłki serwowane przez restaurację główną i trzy restauracje a la carte.  Miłośnicy spokojnego wypoczynku mogą się zrelaksować w Regius Spa podczas seansu w Snow Room, saunie albo jacuzzi. Na wszystkich gości po intensywnym wakacyjnym dniu czekają przestronne i komfortowo wyposażone pokoje.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, kantor wymiany walut, restauracja główna, restauracje a'la carte Flexilis, Bistro Terrazza i Lauras, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece oraz kawiarnia serwująca herbatę oraz wyroby cukiernicze. Room services, usługi pralni chemicznej, opieka medyczna na wezwanie, fryzjer oraz sklepiki. Na terenie hotelu organizowane są dzienne i wieczorne programy animacyjno-sportowe. Hotel akceptuje karty kredytowe.

INTERNET

WIFI w lobby bezpłatnie, kawiarenka internetowa odpłatnie.

KONFERENCJE/INCENTIVE

5 sal spotkań o powierzchni od 80m do 257m. Możliwość wynajęcia sprzętu audiowizualnego.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie 2 baseny odkryte ( w tym jeden o powierzchni 1150m), basen kryty, basen z 5 zjeżdżalniami, leżaki, parasole i ręczniki plażowe, rzutki, kort tenisowy, aerobic, siatkówka plażowa, piłka wodna, kort do squsha, lekcje tańca, rowery wodne, katamaran, fitness, yoga, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, Odpłatnie zabiegi w Spa i w salonie piękności, windsurfing, sporty motorowodne na plaży, nurkowanie, snurkowanie.

DLA DZIECI

basen dla dzieci o powierzchni 160m i głębokości 40cm, brodzik dla maluszków o powierzchni 30m i głębokości 20cm, kryty brodzik dla dzieci, plac zabaw, mini club dla dzieci w wieku 4-12, łóżeczna na zamówienie, wysokie krzesełka w restauracji oraz specjalne menu, bar dla dzieci. Możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 404 pokoje. Pokoje typy standard land view o powierzchni 30m, dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, wyposażone w łazienkę z suszarką do włosów, klimatyzację, 40"LCD TV/SAT, sejf, mini bar, zestaw do kawy i herbaty, wentylator, szlafrok kąpielowy i kapcie. Wszystkie pokoje posiadają balkon o powierzchni 7m. Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą. Junior Suite wyposażone jak pokoje standard o powierzchni 40m z możliwością zakwaterowania czterech osób.

WYŻYWIENIE

Ultra All inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Wczesne śniadanie, późne śniadanie, przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa i herbata, nocne przekąski, późne kolacje a'la carte. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz wybrane napoje alkoholowe ( m.in. Jack Daniels, Jim Beam, J&B, Chivas Regal) w wyznaczonych barach przez 24h. Mini bar uzupełniany raz dziennie w lokalne napoje. Napoje w dyskotece.

INFORMACJE DODATKOWE

www.rubiplatinum.com Hotel posiada 4 pokoje dla osób niepełnosprawnych, które są specjalnie zaprojektowane z uwzględnieniem potrzeb Gości.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.     

WIZA I PASZPORT

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Orex

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

ALANYA


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Neckermann

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya

Położenie

hotel położony ok. 22 km od centrum Alanyi, ok. 95 km od lotniska w Antalyi. Telefoniczna opieka rezydenta.

Plaża

obiekt znajduje się w zatoczce bezpośrednio przy piaszczystej plaży o długości 300 m. Kąpiel w morzu i opalanie również z platformy. Leżaki, parasole/markizy, materace, ręczniki bezpłatne na plaży i przy basenie.

Wyposażenie

kompleks hotelowy składający się z pięciopiętrowego budynku głównego i czteropiętrowego budynku bocznego posiada 403 pokoje, został otwarty w 2014 roku. Do dyspozycji Gości są sklepiki i punkty usługowe, 8 wind, 4 sale konferencyjne, 4 bary, restauracja, 3 restauracje a'la carte (płatne), 2 baseny, basen dla dzieci, basen kryty, 5 zjeżdżalni. Hotel akceptuje karty Master, Visa, Euro. www.rubiplatinum.com.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe Deluxe (A1-3A, A1-3B, A2C, A2E): ok. 30 m2, TV-SAT, telefon, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe), sejf, klimatyzacja centralna (w określonych godzinach), łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, WC, balkon z widokiem na morze. A1-3B z widokiem na ląd. A2C z widokiem na morze i bezpośrednim dostępem do basenu. A2E ok. 35 m2, w budynku głównym, łazienka z prysznicem i jacuzzi, widok na morze. Pokoje ekonomiczne (A1-3S) wyposażone jak A1-3B. Pokoje juniorsuite (A2-3D) ok. 40 m2, łazienka z prysznicem, balkon z widokiem na morze, poza tym wyposażone jak A1-3B. Pokoje rodzinne superior (A2-4H) ok. 57 m2, składające się z dwóch pomieszczeń, łazienka z prysznicem, balkon z widokiem na morze, wyposażone jak A1-3B. Pokoje King-Suite (A2-6G) ok. 64 m2, w budynku głównym, taras z widokiem na morze, poza tym wyposażone jak A1-3B. Pokoje Duplex-Suite (A2-5F) ok. 65 m2, na dwóch poziomach, balkon z widokiem na morze, poza tym wyposażone jak A1-3B. Pokoje Platinum-Villa-Suite (A2-4V) ok 112 m2, z osobną sypialnią, łazienka z prysznicem, whirlpool na tarasie, balkon z widokiem na morze. Pokoje Platinum Suite (A2-6Z) ok. 114 m2, łazienka z prysznicem, whirlpool na tarasie, balkon z widokiem na morze, wyposażone podobnie jak A1-3B.

Dzieci

miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dwa oddzielne brodziki, bufet dziecięcy w restauracji, minidisco, plac zabaw, opieka nad dziećmi (za opłatą).

Rozrywka

soft-animacje w ciągu dnia, wieczorne przedstawienia, dyskoteka.

Sport

aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, rzutki, fitness, minigolf, pilates, tenis, tenis stołowy, rowery wodne, gimnastyka wodna, joga. Za opłatą sporty wodne na plaży.

Wellness

łaźnia parowa, basen kryty, łaźnia turecka, sauna. Za opłatą masaże i zabiegi w centrum spa.

All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne przez całą dobę. Śniadania dla śpiochów. Kawa, herbata, ciasto i przekąski dostępne w godzinach 10:00-23:00. Przekąska o północy.

Dodatkowe informacje

Wcześniej = taniej- do 31.12.14 20% ZNIŻKI do 31.01.15 15% ZNIŻKI do 31.03.15 10% ZNIZKI EXTRA RABAT 50 PLN/os dorosłą do 31.01.15 Zniżki- DLA DZIECI DO 12 LAT- pobyt gratis lub zniżka procentowa


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    Incekum, 22 km od Alanyi, 35 km od Side - Manavgat, 95 km od lotniska w Antalyi.

Plaża

*    Piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu, serwis plażowy w cenie.

Zakwaterowanie

*    402 pokoje; *    Typy pokoi: deluxe (30-35m, konfiguracja 2+1), superior (43m, z wewnętrznym jacuzzi, 2 os.), deluxe pool rooms ( 50m - 52 m; 2+1), superior suites (77 m, 2 łazienki, 2 sypialnie, 4 os.), king suites ( 122-144m, 2 łazienki, 2 sypialnie, 3+1), platinum villa suites (122-144m, z jacuzzi na tarasie; 2 łazienki, 2 sypialnie; 4 os.), 4 pokoje dla osób niepełnosprawnych; *    Wyposażenie: łazienka z WC, suszarka do włosów, szlafrok, sejf, mini bar uzupełniany raz dziennie (w cenie), klimatyzacja, telewizor, czajnik do parzenia kawy i herbaty.

Restauracje i bary

*    4 restauracje, w tym Platinum- restauracja główna, restauracje a'la carte- Flexilis Seafood (przekąski między godz. 12:00-16:00 w cenie, kolacje między godz. 19:00-23:00 dodatkowo płatne), Laurus Kebap (dodatkowo płatna), Bistro Terrazza ( wczesne śniadania 03:00-07:00 oraz przekąski między 00:03:00 w cenie, kolacje dodatkowo płatne), Patisserie de Tulipe (kawa, ciasta w cenie) oraz bezplatna restauracja Quercia Kids Club serwująca lunche oraz kolacje; *    5 barów; w tym Centrus Bar (24h), Papaya Beach Bar (10:00 - 00:00) oraz bar w dyskotece czynny w godzinach 00:00-03:00 (w cenie).

Wyżywienie

*    Ultra all inclusive 24h - śniadania, wczesne śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, nocne przekąski, kawa, herbata oraz różnego rodzaju słodkości dostępne na terenie hotelu; napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji, jak również niektóre importowane, dostępne przez całą dobę.

Sport i Rozrywka

*    Basen zewnętrzny - 1150m + 650m (140cm), basen wewnętrzny - 100m (120cm), aquapark z 4 zjeżdżalniami- 120m (120cm); *    Bezpłatnie - jacuzzi, joga, aerobik, pilates, zumba, lekcje tańca, fitness, mini golf, tenis, siatkówka, łucznictwo, siatkówka plażowa, rzutki, pokój gier; *    Odpłatnie - łaźnia turecka, sauna, masaże, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Basen dla dzieci- 160m (40cm), brodzik 30 m (20 cm), mini disco, plac zabaw, mini kino, mini amfiteatr, restauracja, wysokie krzesełka oraz specjalne menu, opiekunka (dodatkowo płatna), łóżeczka dla niemowląt.

Pozostałe udogodnienia

*    Profesjonalne centrum SPA & Wellness, fryzjer, 3 sale konferencyjne.

Naszym zdaniem

*    Nowoczesny hotel o bardzo wysokim standardzie otwarty w 2014 roku, oferujący swoim Klientom wiele atrakcji. Polecany zarówno na romantyczne wakacje, jak i rodzinom z dziećmi. Dodatkowym atutem jest profesjonalna obsługa oraz bogata formula ultra all inclusive działająca przez całą dobę.

Strona internetowa

*    www.rubiplatinum.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Rubi Platinum Spa Resort & Suites
Polecamy Hotele w Avsallar (Turcja)

Opinie o Hotelu Rubi Platinum Spa Resort & Suites

Rubi Platinum Spa Resort & Suites - możliwości zakwaterowania:

BEST PRICE ROOM
KING SUITE
DELUXE Z WIDOKIEM NA MORZE
VILLA SUITE
DUBLEX SUITE SEA VIEW
JUNIOR SUITE
PLATINUM VILLA SUITE
DELUXE ROOM LAND VIEW
DELUXE POOL ROOM
SUPERIOR JACUZZI
DUBLEX SUITE LAND VIEW

Rubi Platinum Spa Resort & Suites - Możliwości wyżywienia:


Rubi Platinum Spa Resort & Suites - miasta wylotu:


Rubi Platinum Spa Resort & Suites - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Rubi Platinum Spa Resort & Suites? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00