cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
1 / 41
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
21.09 - 24.09
już od 930 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.12 - 22.12
już od 271 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Royal Atlas
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Royal Atlas
star 5

Maroko: Agadir
Ocena hotelu Royal Atlas:
4.6 / 5
Średnia z 13 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.4
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.2
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Hotel Royal Atlas w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

/MAROKO

Wyposażenie

• recepcja
• kantor: w recepcji 
• sejf: w recepcji
• winda
• ogród
• taras
• sklep z pamiątkami
• butik
• fryzjer
• Wi-Fi: przy recepcji/w lobby
• pralnia: za opłatą
• usługi konsjerża
• parking: w zależności od dostępności
• sale konferencyjne: 5

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

338

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

Podatek turystyczny nie jest wliczony w cenę podroży. Wysokość podatku uzależniona jest od kategorii hotelu i wynosi od 1,60 €/dzień/osoba. Podatek należy opłacić w hotelu.
• hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

• plac zabaw
• pokój gier i zabaw
• łóżeczka dla dzieci: na zapytanie, w cenie
• opieka nad dziećmi: za opłatą
• menu dla dzieci
• wysokie krzesełka dla dzieci
• miniklub dla dzieci: 5-12 lat
• międzynarodowe animacje dla dzieci: codziennie
• basen dla dzieci
• brodzik dla niemowląt

Sport i wellness

W cenie • pilates
• aerobik
• aqua fitness
• step aerobik
• stretching
• piłka nożna/boisko do piłki nożnej
• korty tenisowe: 2

Płatne • piłka nożna/boisko do piłki nożnej
• korty tenisowe: 2

Rozrywka

• zajęcia sportowe

• międzynarodowe animacje dla dorosłych

• międzynarodowy program animacyjny

• przedstawienia

• zajęcia taneczne

• muzyka na żywo

• dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• 1-3 os. • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 4 os. • ok. 46 m2 • boczny widok na morze • balkon • klimatyzacja: centralnie sterowana • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi: w cenie • sejf: w cenie • minibar: za opłatą

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • ok. 38 m2 • widok na morze • balkon lub taras • klimatyzacja: centralnie sterowana • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi: w cenie • sejf: w cenie • minibar: za opłatą • zestaw do parzenia kawy/herbaty

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 36 m2 • balkon lub taras • klimatyzacja: centralnie sterowana • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi: w cenie • sejf: w cenie • minibar: za opłatą • biurko •

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 36 m2 • boczny widok na morze • balkon lub taras • klimatyzacja: centralnie sterowana • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi: w cenie • sejf: w cenie • minibar: za opłatą •

Pokój 2-osobowy DZX3

• 1-3 os. •

Pokój 2-osobowy DZX4

• 1-3 os. •

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
• późne śniadanie: 10:00 - 12:00
• obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
• kolacja: 19:00 - 22:00, w formie bufetu
• wybrane napoje bezalkoholowe: 07:00 - 23:30
• wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:30

Dwa posiłki • śniadanie: 07:00 - 10:00, w formie bufetu
• kolacja: 19:00 - 22:00, w formie bufetu

Restauracje i bary • restauracje: 3
• główna restauracja "L'Oceane"; kuchnia regionalna; menu dla dzieci, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci
• restauracja "Andiamo"; kuchnia włoska; a la carte, wymagana rezerwacja, 19:30 - 23:00, wysokie krzesełka dla dzieci
• restauracja "Al Yacouvi"; kuchnia regionalna; a la carte, wymagana rezerwacja, 19:30 - 23:00, wysokie krzesełka dla dzieci

• bary i inne: 2
• bar w lobby "The Stone Bar": 10:00 - 23:30
• bar przy zewnętrznym basenie: 10:00 - 18:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Luksusowy, należy do renomowanej marokańskiej sieci hoteli Atlas. Znajdziesz tu przestrzeń i kameralną atmosferę, prestiż i wyrafinowanie, nowoczesne wnętrza z mauretańskimi akcentami, dyskretną obsługę i pyszną kuchnię. Unikalna architektura, w zgodzie z naturą i najnowszymi trendami, atrakcje sportowe i ekskluzywne orientalne spa firmowane przez Daniela Jouvance'a stwarzają idealne warunki na wyśnioną romantyczną randkę czy aktywne, wypełnione wspólną zabawą, rodzinne wakacje.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum AGADIRU, przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży; ok. 30 km od portu lotniczego w Agadirze.

PLAŻA:

Agadir Beach, publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, przy hotelu, przejście przez nadmorską promenadę, na wydzielonym odcinku plaży: bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki plażowe.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, przestronny, komfortowy, otwarty w 2007 r., częściowo odnowiony w 2012 r., 338 pokoi, 5 pięter, 3 windy, duże stylowe lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna L'Ocean - kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, 2 restauracje á la carte: Al Yacout - marokańska - i Andiamo - włoska (wszystkie dla niepalących), we wszystkich restauracjach dostępne menu i foteliki dla dzieci, potrawy wegetariańskie, 3 bary: Tarbouch (płatny), Stone bar przy basenie, bar Actors w hotelowym klubie nocnym (wstęp bezpłatny; napoje płatne); minimarket, kantor; centrum konferencyjne dla 550 osób, pełne wyposażenie, taras z widokiem na basen i morze; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 300 MAD/tydz.), kawiarenka internetowa (ok. 40 MAD/30 min), room-service, pokój gier, opiekunka do dziecka, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i limuzyn; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 36 m², komfortowy i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja/ogrzewanie, łazienka (wanna lub prysznic; suszarka), oddzielne wc, telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), boczny widok na morze;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 45 m², komfortowy i nowoczesny, składa się z 2 sypialni oddzielonych drzwiami, indywidualnie sterowana klimatyzacja/ogrzewanie w każdej części; wyposażenie jak w pokoju standardowym; boczny widok na morze; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny ze słodką wodą, jeden sezonowo podgrzewany, łącznie ok. 1800 m², gł. do 1,5 m, brodzik dla dzieci, gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, fitness (10.00-16.00); plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem; za opłatą: ekskluzywny klub nocny (wstęp: ok. 10 EUR/os.).

SPA:

należące do luksusowej sieci Daniel Jouvance (www.spa-danieljouvance.com), zajmuje ok. 1500 m², piękne wnętrza o wyrafinowanej estetyce, kryty basen, siłownia (wstęp bezpłatny do godz. 16.00); za opłatą: 3 hammamy zbiorowe i 2 indywidualne, jacuzzi, sauna, hydromasaże, 9 gabinetów, zabiegi na ciało na bazie tradycyjnych lokalnych składników: miodu pomarańczowego, olejku arganowego i cukru, także rytuały azjatyckie i indyjskie, bogaty wybór masaży kosmetycznych i leczniczych (od 400 MAD).

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bogatego bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.00-12.00), podwieczorek (15.00-17.00); raz w tygodniu kolacja w jednej z restauracji á la carte: włoska lub marokańska (wymagana wcześniejsza rezerwacja); napoje alkoholowe: piwo, lokalne wina białe i czerwone, gin, whisky, wódka, rum oraz bezalkoholowe: woda, kawa, napoje gazowane i niegazowane w wyznaczonym barze (10.00-23.00) i podczas posiłków w restauracji głównej.

KONTAKT:

00212/528294040

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Luksusowy, należy do renomowanej marokańskiej sieci hoteli Atlas. Znajdziesz tu przestrzeń i kameralną atmosferę, prestiż i wyrafinowanie, nowoczesne wnętrza z mauretańskimi akcentami, dyskretną obsługę i pyszną kuchnię. Unikalna architektura, w zgodzie z naturą i najnowszymi trendami, atrakcje sportowe i ekskluzywne orientalne spa firmowane przez Daniela Jouvance'a stwarzają idealne warunki na wyśnioną romantyczną randkę czy aktywne, wypełnione wspólną zabawą, rodzinne wakacje.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum AGADIRU, przy nadmorskiej promenadzie; ok. 30 km od lotniska w Agadirze.

PLAŻA:

Agadir Beach, publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, przy hotelu, przejście przez nadmorską promenadę, na wydzielonym odcinku plaży: bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki plażowe.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, przestronny, komfortowy, otwarty w 2007 r., częściowo odnowiony w 2012 r., 338 pokoi, 5 pięter, 3 windy, duże stylowe lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna L'Ocean - kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, 2 restauracje á la carte: Al Yacout - marokańska - i Andiamo - włoska (wszystkie dla niepalących), we wszystkich restauracjach dostępne menu i foteliki dla dzieci, potrawy wegetariańskie, 3 bary: Tarbouch (płatny), Stone bar przy basenie, bar Actors w hotelowym klubie nocnym (wstęp bezpłatny; napoje płatne); minimarket, kantor; centrum konferencyjne dla 550 osób, pełne wyposażenie, taras z widokiem na basen i morze; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 300 MAD/tydz.), kawiarenka internetowa (ok. 40 MAD/30 min), room-service, pokój gier, opiekunka do dziecka, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i limuzyn; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 36 m², komfortowy i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja/ogrzewanie, łazienka (wanna lub prysznic; suszarka), oddzielne wc, telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), boczny widok na morze;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 45 m², komfortowy i nowoczesny, składa się z 2 sypialni oddzielonych drzwiami, indywidualnie sterowana klimatyzacja/ogrzewanie w każdej części; wyposażenie jak w pokoju standardowym; boczny widok na morze; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny ze słodką wodą, jeden sezonowo podgrzewany, łącznie ok. 1800 m², gł. do 1,5 m, brodzik dla dzieci, gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, fitness (10.00-16.00); plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem; klub nocny Actor's (wstęp bezpłatny, napoje płatne).

SPA:

należące do luksusowej sieci Daniel Jouvance (www.spa-danieljouvance.com), zajmuje ok. 1500 m², piękne wnętrza o wyrafinowanej estetyce, kryty basen, siłownia (wstęp bezpłatny do godz. 16.00); za opłatą: 3 hammamy zbiorowe i 2 indywidualne, jacuzzi, sauna, hydromasaże, 9 gabinetów, zabiegi na ciało na bazie tradycyjnych lokalnych składników: miodu pomarańczowego, olejku arganowego i cukru, także rytuały azjatyckie i indyjskie, bogaty wybór masaży kosmetycznych i leczniczych (od 400 MAD).

ALL INCLUSIVE :

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bogatego bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.00-12.00), podwieczorek (15.00-17.00); raz w tygodniu kolacja w jednej z restauracji á la carte: włoska lub marokańska (wymagana wcześniejsza rezerwacja); napoje alkoholowe: piwo, lokalne wina białe i czerwone, gin, whisky, wódka, rum oraz bezalkoholowe: woda, kawa, napoje gazowane i niegazowane w wyznaczonym barze (10.00-23.00) i podczas posiłków w restauracji głównej.

KONTAKT:

00212/528294040;,

GRATIS:

serwis plażowy


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:

Nowoczesny kompleks hotelowy położony 10 min. od centrum Agadiru. W pobliżu duży wybór barów, sklepów i restauracji. Hotel znajduje się ok. 30 km od lotniska w Agadirze.
Plaża:

Obiekt usytuowany tuż przy piaszczystej plaży. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe w wydzielonej hotelowej części na plaży bezpłatne.
Do dyspozycji gości:

Hotel oddany do użytku w 2007 r.
Obszerny hall z recepcją, przechowalnią bagażu, 2 windy, restauracja główna (kuchnia międzynarodowa, pokazy gotowania), 2 restauracje à la carte (marokańska i włoska), 2 bary, dyskoteka, sklepik, kantor. Hotel posiada pięknie zagospodarowany taras słoneczny z basenem ze słodką wodą i brodzikiem dla dzieci (basen podgrzewany w sezonie zimowym). Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe przy basenach bezpłatne.
Pokoje:

Wygodne i stylowo urządzone pokoje 2-osobowe (możliwość dostawki w postaci kanapy lub rozkładanej sofy) z łazienką i wc. Ponadto w pokoju klimatyzacja (indywidualnie sterowana), suszarka do włosów, telefon, TV-sat, lodówka, sejf, balkon oraz za dodatkową opłatą mini bar.
Wyżywienie:

Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu lub za dopłatą all inclusive. Śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:00) oraz kolacje (19:00-22:00) w formie bogatego bufetu w restauracji głównej. Ponadto późne śniadania (10:00-11:30) oraz późne przekąski (15:00-17:00) w barze przy basenie. 1 x na tydzień bez dopłaty możliwa kolacja w restauracji à la carte marokańskiej lub włoskiej (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Napoje alkoholowe: piwo, lokalne wina białe i czerwone, gin, whisky, wódka, rum oraz bezalkoholowe: woda, kawa, napoje gazowane i niegazowane (10:00-18:00) w barze przy basenie, w Stone barze (09:00-23:00) i podczas posiłków w restauracji głównej.
Uwaga! W opcji Half Board wszystkie napoje w barze głównym i lobby barze - za opłatą.
Program sportowy i animacyjny:

Hotel zapewnia program animacyjny dla dorosłych i dla dzieci. W ciągu dnia spokojne animacje przy basenie - gimnastyka wodna, dla dzieci mini klub. Co wieczór w głównym barze występują muzycy na żywo. Ponadto sport i rozrywka: tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, plażowa piłka nożna, a także w sąsiedztwie hotelu tenis ziemny (za dodatkową opłatą). Centrum spa (płatne dodatkowo): sala fitness, masaże kosmetyczne i lecznicze, hammam, jacuzzi, sauna - cennik dostępny w recepcji.
Internet:

Bezpłatny internet Wi-Fi w lobby i pokojach, kafejka internetowa - płatna (ok. 8 EUR/godz.).
Kategoria lokalna:

*****
Naszym zdaniem:

Ekskluzywny hotel dla najbardziej wymagających Klientów. Doskonały standard i idealna lokalizacja bezpośrednio przy plaży i w samym sercu kurortu.
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 4.7/6. Sprawdź opinie:
Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Uwagi do programu
Wyloty z: Warszawy, Katowic. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
UWAGA! Ceny podane w katalogu oraz aktualne z systemu obowiązują wyłącznie obywateli Polski. W przypadku innego obywatelstwa - cena i miejscana potwierdzenie.

"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków (nie dotyczy All inclusive) oraz innych wydatków osobistych. Do ceny podstawowej nie jest wliczony koszt podatku turystycznego obowiązkowa dopłata za podatek turystycznyzostała doliczona do rezerwacji.
Wycieczki lokalne

KRÓLEWSKI MARRAKESZ - 1 dzień (cena ok.68 EUR)
Wyjątkowa wyprawa do dawnej stolicy sułtanów i obecnie najatrakcyjniejszego miasta Maroka. Jednodniowa wycieczka do tego pełnego magii miasta pozwoli Państwu poczuć jego egzotyczny afrykański charakter i poznać jego najciekawsze zakątki: ogrody Majorelle, meczet Koutoubija (z zewnątrz), pałac Bahia, Muzeum Dar Si Saidoraz jedyny na świecie plac Jemaa el Fna, gdzie spotkać można zaklinaczy węży, akrobatów, wróżbitów. W Marrakeszu zaprosimy Was również na obiad do marokańskiej restauracji i na spacer po medinie (starówce). Późnym wieczorem wrócimy do Agadiru.
DZIKIE POŁUDNIE - MIASTECZKO MASSA I PARK TUZNIT (cena ok. 53 EUR)
Atrakcyjna wycieczka samochodami terenowymi na południe od Agadiru, po regionie Souss-Massa. W programie: zapora wodna Youssef Ben Tachfine w górach Antyatlasu, Park Narodowy Souss Massa, zielone plantacje bananowców, dzikie plaże z grotami rybaków, mała sahara". Obiad w berberyjskiej gospodzie. A na zakończenie niezapomniana przejażdżka dawną trasą Rajdu Paryż-Dakar.
POŁÓW RYB (cena ok. 38 EUR)
Relaksujący rejs statkiem po zatoce Agadiru, podczas którego łowimy ryby i opalamy się. Uczta ze złowionych ryb zostanie przygotowana przez pokładowego szefa kuchni.
SAFARI BOU JERIF - 2 dni (cena ok. 155 EUR)
Dwudniowa wyprawa jeepami na południe Maroka. Przejazd na dziką plażę w Legzirze, słynącą z olbrzymich, czerwonych skalnych łuków, czas wolny i obiad na plaży. Wizyta w miasteczku Sidi Ifni (byłej enklawie hiszpańskiej), forcie Legii Cudzoziemskiej oraz polowanie na skorpiony. Niezapomniany nocleg w wyjątkowym miejscu - namiotach berberyjskich nomadów w forcie Bou Jerif! Następnego dnia przejazd u podnóża gór Antyatlasu, pobyt w warownym miasteczku Tiznit, oglądanie zapory wodnej Youssef'a Ben Tachfina. W cenie: nocleg, dwa obiady, kolacja, śniadanie.
MALOWNICZE MIASTO ESSAOUIRA
(cena ok.38 EUR)
Urokliwe biało-niebieskie miasteczko. Położone nad Atlantykiem z przepiękną starówką z XVIII wieku. Miasto artystów, malarzy, rzeźbiarzy, muzyków oraz artystów wykonujących wspaniałe wyroby ze srebra. Wielokrotnie odwiedzane przez Jimmy'ego Hendrixa. W programie spacer po zabytkowej starówce z ufortyfikowanym nabrzeżem la Scala. Obiad we własnym zakresie w czasie wolnym.
JAZDA NA WIELBŁĄDACH (cena ok. 25 EUR)
Dwugodzinna wycieczka na wielbłądach w okolicach Agadiru. Atutem wycieczki jest ciekawa trasa przejażdżki biegnąca przez gaje eukaliptusowe wzdłuż doliny rzeki Souss, gdzie przy odrobinie szczęścia można zobaczyć różowe flamingi!
RELAKSUJĄCY HAMMAM
(cena ok. 35 EUR)
Relaksujący i zbawienny dla skóry zabieg łączący saunę, ablucje w łaźni, namydlanie czarnym mydłem oliwkowym, gommage (złuszczanie naskórka) oraz godzinny masaż całego ciała z naturalnymi olejkami.
PARK KROKODYLI (cena ok. 17 EUR)
Wycieczka do Parku Krokodyli pod Agadirem. Zgromadzono tam ponad 300 osobników krokodyla znad Nilu. Jest to jeden z największych gatunków krokodyla żyjącego w Afryce. Krokodyle można podziwiać w przepięknej aranżacji nawiązującej do ich naturalnego ekosystemu. Park jest również urzekającym ogrodem botanicznym gdzie rosną rośliny z całego świata. Niezwykłe gatunki roślin egzotycznych zostały podzielone na 4 regiony botaniczne. W croco parku można podziwiac również gigantyczne żółwie i iguany. Czas wolny w parku.
Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela w Agadirze. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.
"
Inne

Informacje ogólne


Waluta
MAD - dirham marokański który nie jest walutą wymienialną poza Marokiem. Kurs jest ustalany centralnie więc nie ma znaczenia gdzie wymienimy pieniądze. Warto zabrać ze sobą EURO lub dolary. Karty kredytowe są akceptowane w restauracjach i dużych sklepach, bez problemu można używać bankomatów.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Maroku nie są wysokie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Należy również wynagradzać drobnymi kwotami miejscowych ludzi podczas robienia im zdjęć, inaczej można się narazić na nieprzyjemne sytuacje.
Wiza
Każdy podróżny z obywatelstwem polskim musi mieć paszport ważny przynajmniej 3 miesiące od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana od obywateli polskich. Obywateli pozostałych państw mogą obowiązywać odmienne przepisy paszportowo-wizowe.
Czas
- 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Obiad od 40 MAD woda 1,5 l - 5 MAD piwo 10 MAD w sklepie.
Poczta
W większości hoteli są ustawione skrzynki do których można wrzucać kartki pocztowe. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Znaczek na kartkę pocztową 6.50 MAD Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta za ok. 50 MAD wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Telefony komórkowe działają prawie w całym Maroku. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Agadir
Położony nad Atlantykiem, jest największym kurortem Maroka. Niesamowita plaża o szerokości 300 m i długości 8 km i ciepłe wody Atlantyku zachęcają do kąpieli. Liczne kawiarnie i sklepiki wzdłuż nadmorskiej promenady tworzą prawdziwie wakacyjną atmosferę. W Maroku znajdziemy wiele francuskich wpływów, przez co kraj ten jest niesamowitą mieszanką kultur, a mieszkańcy zaczerpnęli wiele europejskiej powściągliwości. Wpływy francuskie widać również w miejscowej kuchni.
Wizy

Każdy podróżny z obywatelstwem polskim musi mieć paszport ważny przynajmniej 3 miesiące od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana od obywateli polskich. Obywateli pozostałych państw mogą obowiązywać odmienne przepisy paszportowo-wizowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Maroko/Agadir

Kategoryzacja hotelu

- Kat. Exim Tours 5* - Kat. lokalna 5*

Położenie

- przy plaży - w centrum Agadiru - ok. 30 km od lotniska - w pobliżu liczne, bary, restauracje, sklepy - w okolicy pole golfowe

Plaża

- piaszczysta - szeroka, łagodne zejście do morza - publiczna - leżaki i parasole (bezpłatne) - przejście na plażę przez nadmorską promenadę

Pokoje

- klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, sejf - płatne minibar, łącze internetowe, room service - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów, szlafroki) - balkon/taras

- widok na ocean (płatny)Family room

dwa pokoje 2 - osobowe polaczone drzwiami (na zapytanie)

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - kompleks basenów (3), leżaki, parasole, ręczniki plażowe - basen kryty w SPA (bezpłatny w godzinach 10:00 - 16:00) - tenis stołowy, rzutki - siłownia (10:00 - 16:00) - siatkówka, piłka wodna - animacje dzienne i wieczorne Płatne - korty tenisowe (poza terenem hotelu) - bilard - spa, wellness - jacuzzi, łaźnia parowa, sauna, masaże

Dla dzieci

- plac zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje - brodzik - opiekunka (płatna) - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu (napoje płatne przy obiadokolacji).

All inclusive

śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte, po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 restauracje la carte (kuchnia marokańska i włoska) - snack bar przy basenie (10:00 - 18:00) - bar (10:00 - 23:00) - nieczynny w terminie 21-26/10

Dodatkowe informacje

- Wi Fi bezpłatne, kącik internetowy (płatne) - sala konferencyjna (do 560 osób) - sala telewizyjna - kantor, sklepy z pamiątkami - dyskoteka (wejście bezpłatne) - hotel wybudowany w 2001 roku - posiada 338 pokoi - www.hotelsatlas.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Agadir, Maroko

Opis hotelu

Hotel oferuje łącznie 338 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wyłożone wykładziną pokoje wyposażone są w łóżko typu king size oraz sofę. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto dostępne są sejf i biurko oraz za dodatkową opłatą minibarek. Minilodówka i ekspres do kawy / herbaty również należą do standardowego wyposażenia. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, odtwarzacz CD i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, siatkówka plażowa i siatkówka. W ofercie organizatorów zewnętrznych znajduje się golf. Aqua fitness to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz hotelu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne i aerobik. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, łaźnię turecką i zabiegi masażu, jak również za dodatkową opłatą saunę, łaźnię parową i salon piękności. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i night-club.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dostępne są również dania specjalne, w tym potrawy wegetariańskie. Polecamy również przekąski. Show-cooking to pokaz kunsztu wyśmienitych kucharzy i wyborne potrawy w mistrzowskim wydaniu. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

opis hotelu

HOTEL: ROYAL ATLAS
KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS: SF5
KATEGORIA MAROKAŃSKA: *****


POŁOŻENIE:
Hotel położony jest przy piaszczystej plaży, nieopodal tętniącego życiem centrum Agadiru. Lotnisko jest w odległości około 25 km od hotelu.

HOTEL OFERUJE:
W hotelu do dyspozycji Klientów są restauracje: główna oraz restauracje a la carte serwujące dania kuchni marokańskiej oraz włoskiej, dwa bary, klub nocny, sklepiki z pamiątkami, salon fryzjerski, kantor wymiany walut, pralnia, centrum cyber z dostępem do internetu oraz room service. Hotel posiada dobrze wyposażone centrum konferencyjne składające się z jednej dużej sali na 700 osób oraz 3 mniejszych na 40 osób. Leżaki i parasole są bezpłatne przy plaży i przy basenie.

POKOJE:
Hotel dysponuje 338 pokojami standardowymi oraz 2 royal suitami. Pokoje w hotelu są przytulnie i komfortowo urządzone, wyposażone w klimatyzację indywidualnie sterowaną, TV-Sat, mini bar (płatny), sejf (płatny), telefon, łazienkę z suszarką do włosów. Każdy pokój posiada balkon lub taras, pokoje z widokiem na morze są dodatkowo płatne.

WYŻYWIENIE:
Opcje wyżywienia dostępne w hotelu to HB (śniadania i obiadokolacje) oraz All Inclusive – śniadania (7:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-22:00). W ciągu dnia dostępne są także przekąski. Napoje bezalkoholowe oraz wybrane alkohole lokalnej produkcji dostępne są w wybranych barach w godzinach ich otwarcia między 10:00 a 23:30. Goście, którzy wykupili All inclusive mogą raz w tygodniu bezpłatnie skorzystać z restauracji a’la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).
W barze głównym oraz barze w lobby nie obowiązuje opcja All Inclusive.

SPORTI ROZRYWKA:
Goście mają możliwość wypoczywania nad basenem (leżaki i parasole bezpłatne) bądź na prywatnej plaży znajdującej się niecałe 20 m od hotelu (po drugiej stronie ulicy). Ponadto do dyspozycji Gości są 3 baseny zewnętrzne (1 podgrzewany w zimie), boisko do siatkówki, piłki nożnej na plaży, tenis stołowy, rzutki, waterpolo. Dodatkowo płatna jest siłownia oraz centrum SPA, w którego bogatej ofercie znajdują się masaże tradycyjne, orientalne, hydro masaże, zabiegi upiększające oraz lecznicze ponadto łaźnia parowa, sauna, jacuzzi i kryty basen.
W hotelu prowadzony jest całodniowy program animacyjny. Profesjonalna ekipa animatorów prowadzi również wieczorne animacje i przedstawienia. Do dyspozycji Gości jest również nowoczesna dyskoteka oraz salon gier video.

DZIECI:
Hotel przygotował dla dzieci mini klub, specjalne animacje oraz brodzik. Istnieje możliwość wynajęcia opiekunki dla dziecka (jest to opcja dodatkowo płatna).

NASZYM ZDANIEM:
Hotel dla lubiących komfort wypoczynku, ceniący chwilę relaksu oraz profesjonalną obsługę, coś dla siebie znajdą również osoby lubiące życie nocne, zabawę i rozrywkę.
 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Royal Atlas
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Royal Atlas

4.3
polecam

Hotel Royal Melissim (dawniej Atlas) poleciła mi znajoma, która spędzała tam wakacje w zeszłym sezonie. Zachwalała Maroko do znudzenia, aż w końcu daliśmy się z mężem przekonać. I faktycznie kraj barwny, głośny, pełen zapachów, ale też kontrastów. Polecam trochę pozwiedzać, a nie tylko leżeć w hotelu :) Hotel bardzo dobry, ze smacznym jedzeniem i położeniem (tuż przy plaży i w samym centrum Agadiru) - jednak czegoś nam w nim brakowało ;) oczekiwaliśmy obiektu z nieco większym lokalnym kolorytem, a ten hotel był - taki jak większość przyzwoitych hoteli w innych krajach. Ale nie ma się do czego przyczepić, wszystko było ok

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.3
4.0
polecam

dobry hotel w centrum turystycznej części Agadiru. nie ma w nim nic szczególnego, przypomina inne hotele z krajów arabskich. w miarę dobrze sprzątany, pokoje odpowiednio duże, jedzenie urozmaicone. okolica ciekawa dla miłośników zakupów i siedzenia po restauracjach. my z żoną skusiliśmy się na kilka wycieczek do bardziej odległych części Maroko. dla miłośników plażowania i picia drinków będzie odpowiedni

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0
5.0
zdecydowanie polecam

Hotel położony w bardzo dobrej lokalizacji bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie z wejściem na plaże. W sąsiedztwie dużo hoteli, kawiarenek i klubów, a zarazem cisza i spokój z dala od ruchu ulicznego. Pokoje duże nowocześnie urządzone z lodówką i dużym TV LCD, większość z widokiem na ocean, a co najważniejsze co dziennie sprzątane i zmieniane ręczniki,a jak potrzeba to bez żadnych problemów również pościel. Jedzenie super, świeże i dobre, soki z naturalnych owoców, a obsługa zawsze miła i uśmiechnięta. Na zewnątrz baseny + jeden z podgrzewaną wodą, a jak komuś zimno to na dole w Spa basen kryty (za free) z wodą 43-45 *C. Marokańczycy bardzo pozytywnie nastawieni do polaków zarówno w hotelu jak i na ulicy i o wiele mniej natrętni jak w Egipcie czy Tunezji chociaż o wszystko trzeba się targować ale to w tych krajach już tak jest. Ceny na poziomie polskim choć czym dalej od centrum to niższe nawet o 50%, za to taxi można jeździć na okrągło cena jak za bilet w naszych autobusach miejskich :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
3.0
odradzam

Polozenie hotelu bardzo dobre,natomiast cala reszta ponizej przecietnosci.

POLECAM:
Podsumowanie: odradzam
3.0
5.0
zdecydowanie polecam

Bardzo luksusowy hotel, blisko piękna plaża, na terenie dużo atrakcji dla każdego, pokoje rewelacja, polecam

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
zdecydowanie polecam

Świetny, luksusowy hotel. Naprawdę dla wymagających klientów. Pokoje szerokie, nowe, czyste. Cały hotel zrobiony w stylu minimalistycznym, więc jeśli ktoś lubi przytulne hotele, to ten na pewno nie jest dla niego. Ja osobiście nie lubię przepychu, więc mnie zachwycił. Jedzenie smaczne i duży wybór, fajne baseny. Plaża bezpośrednio przy hotelu, długa i piaszczysta. Jedynym minusem jak dla mnie to obsługa, ale z tym trzeba się liczyć w takich krajach.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.9
zdecydowanie polecam

Byłam i widziałam - spędziłam tam 8 wspaniałych dni - warunki pod każdym względem bardzo dobre - hotel godny polecenia. Miłego wypoczynku życzę.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.9
zdecydowanie polecam

Nowiutki Holet położony przy samej plaży. Rewelacyjny basen i centrum SPA. Bardzo blisko centrum Agadiru. Pokoje przestronne i czyste, na życzenie kilka razy dziennie zmienianie ręczników. Nie ma problemu ze zmianą pokoju za drobną opłatą. Przepyszna kuchnia,śniadania dostępne od 4 rano - co ważne dla osób wybierających się na wycieczki fakultatywne. W przypadku nie odbycia sie wycieczek fakult. z powodów technicznych polecamy lokalne biuro Kauhava Tours(Pan Abdul) 0 610 69 62 42 e-mail: drisskauhava@hotmail.com - przewodnik anglojęzyczny, uczciwy i ciekawie oprowadza. Skorzystaliśmy, również z hotelowej wypożyczalni samochodów - dostosowują podstawienie i odbiór auta do klienta - mankament dają auto z pustym bakiem i tak "należy je zwrócić". Kurs walut w hotelowym kantorze taki sam jak w banku - tylko tam wymienialiśmy. W hotelu są 3 restauracje. Obsługa miła - spokojnie można się porozumieć po angielsku. Ogólnie bezpiecznie, miło i sympatycznie. Polecamy z czystym sumieniem. Życzymy tak udanych wakacji jak Nasze.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.3
polecam

Bardzo dobry hotel mający jednak pewne niedostatki. Może to wynika stąd, że byłem w tym roku w Kenii w rewelacyjnym wprost hotelu i on stanowi punkt odniesienia. Zacznę od pozytywów. Hotel ma dopiero dwa lata zatem nie zdążył jeszcze naruszyć go ząb czasu. Pokoje bardzo wygodne, komfortowo i estetycznie wyposażone. W telewizji jest również kanał polski, szkoda, że TV Bizness a nie np. TVP Polonia, która jest w zasięgu. Ale nie na telewizję człek przyjechał. Jedzenie bardzo dobre i zróżnicowane. Ktoś napisał, że jest monotonne. Albo był w innym hotelu, albo nie wie, co to monotonne jedzenie. Na każdy posiłek kupa dań i sałatek oraz przystawek do wyboru. Zestaw może jest każdego dnia podobny, ale jeżeli jest 10 dań ciepłych i kilkanaście przystawek oraz z 10 deserów to doprawdy jest z czego wybrać. Gorzej z organizacją pracy kelnerów. Wprawdzie doprawdy uwijają się jak mogą, ale klienci AI nie są jak w innych hotelach oznaczani obrączkami przez co za każdym razem są pytani o numer pokoju i o AI. To trochę krępujące a przy takiej liczbie klientów nie dziwię się, że kelnerzy nie pamiętają. To pociąga za sobą opóźnienia w zamawianiu napojów. Plaża - wydzielona prywatna plaża hotelu, ale cała plaża jest rewelacyjna. Dość czysta, doskonałe wejście do wody tylko nie wiem, czy są ratownicy... Basen - porażka. Niby duży, nawet 3 baseny. Brodzik, basen mały i basen duży. Głębokość w najgłębszym miejscu 1,48 a w najpłytszym 1,45. Dla mnie za płytko a dla mojej nie umiejącej pływać i niziutkiej żony za głęboko. Brodzik jest za to po kostki. Animacje - Nie wiem na jakich zasadach odbywają się one. Nigdzie nie mogłem znaleźć ich programu. Recepcja mnie odsyłała do obsługi basenu ta do recepcji. ie wiem, czy w ogóle coś takiego jak program animacji istnieje. Od czasu do czasu po francusku wzywają do jakiejś gry czy zabawy... W Kenii w pokoju mieliśmy tygodniowy "rozkład jazdy" dzień i godzina kolejnych animacji, które były zróżnicowane. Od wodnego aerobicu do włażenia na palmy i plecenie kapeluszy z liści palmowych. Tu bardzo ubogo. Lokalizacja - trudno o lepszą. Przy samej plaży i jednocześnie obok samego centrum. Dużo dobrego słyszałem o SPA, ale sam nie mam z ni żadnych doświadczeń. Obsługa hotelowa dobra, profesjonalna, nie nadskakująca, zachowująca dystans. Trochę gorzej z obsługą basenową. Często nie rozumieją o co chodzi a raczej jak mi się wydaje - udają, że nie rozumieją.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.3
4.7
polecam

fajnie, bo jest położony zaraz przy głównej promenadzie wiec jest wszedzie blisko, a poza tym jest czysty i zadbany, jak dla mnie nie było żednych minusów

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Hotel
    5.2
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Obsługa
    5.3
HolidayCheck
Ocena Royal Atlas:
5.1 / 6

Wszystko ok, w najlepszym porządku, bardzo dobry hotel 2017-10-27
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wrażenia z wyjazdu i pobytu bardzo dobre 2017-10-24
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Rozczarowanie, poniżej standardow 2017-10-15
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

3.0
Zdecydowanie polecamy 2017-10-13
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Polecamy 2017-10-11
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.0
Świetny hotel 2017-10-07
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.4
Super hotel i obsluga 2017-10-06
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Można polecać, jedynie łazienki do poprawy 2017-09-29
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Dobrze 2017-09-22
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Magiczne wakacje w Maroko...Słonce, ocean, szum fal 2017-09-21
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Polecamy hotel Royal Atlas 2017-09-21
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa

6.0
Royal Atlas - chętnie tu ponownie wrócimy 2017-08-31
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Udany spontaniczny urlop 2017-08-31
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Polecamy na tle innych hoteli 2017-08-31
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    2.0

5.0
Royal Atlas - Top Hotel Agadir! 2017-08-31
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Royal Atlas wspaniałe wakacje 2017-08-11
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Nie warty polecenia 2008-09-17
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.5

4.6
Hotel dla osób lubiących spokój na jego terenie 2009-07-16
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

4.2
Serdecznie polecam wspaniała lokalizacja 2009-07-28
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.9
Okropny, proponuję unikać 2010-07-12
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.8
Bardzo powolna obsluga, zero animacji 2010-07-13
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

3.7
Polecam! 2010-07-15
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Dobry hotel z miłą obsługą 2010-07-15
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.0

Dobry hotel z miła obsługą. Lokalizacja przy plaży, przejście tylko przez promenadę, blisko centrum....
więcej

5.1
Hotel dla emerytów 2010-07-27
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    3.8

Nie polecam tego hotelu osobom, które lubią wieczorne imprezy. Animatorzy są... ale trzeba się nacho...
więcej

3.5
Uwaga na hotel 2010-08-05
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    3.3

Nie czujesz się all, obsługa czeka na kasę za to co się należy. O leżaki, parasole i ręczniki walka ...
więcej

3.6
Luksusowy hotel 2010-08-12
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Może tak, ale napewno nie z biura Itaka 2010-08-27
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

4.0
Polecam. Elegncki i spokojny hotel 2010-09-15
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
"Jedno oko na Maroko" 2011-01-11
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

4.0
Wspaniałe wakacje 2011-03-26
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel warty polecenia! 2011-04-28
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Hotel odnowiony w 2010 polozony przy promenadzie tak wiec jest gdzie pospacerowac,ogolnie calkiem go...
więcej

5.5
Dla wyrozumiałych i cierpliwych 2011-05-15
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

3.7
Anielska cierpliwosc niezbedna, 2011-06-27
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

3.3
Bez rewelacji 2012-04-14
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

3.5
Nasza opinia 2012-05-23
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Królewski świat Maroka 2012-07-30
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Opinia na temat hotelu 2012-09-02
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Bardzo pożądny hotel 2012-09-11
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Ankieta 2012-09-20
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Ankieta 2012-09-20
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Zrelaksowani wrócimy do domu 2012-09-20
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Przyjemne wakacje 2012-09-20
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Porażka! Nie polecam! 2013-01-20
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

1.3
Dno 2013-05-26
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.5

Jak dla mnie ten hotel to jakaś porażka. Po dojechaniu do hotelu pokoje nie byly gotowe.Zapach panuj...
więcej

3.0
Nie możemy narzekać! 2013-06-03
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

5.8
Super hotel 2013-06-25
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Hotel z potencjalem, ale jest zaniedbany 2013-07-14
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    4.3

Hotel wymaga dbalosci sanitarnej bo :mrowki w pokoju, brudne i zasniedziale kafelki w lazience, not...
więcej

4.3
Z daleka od tego hotelu! 2013-07-15
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    2.0

2.5
Dobry hotel z fatalną obsługą 2013-07-21
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    2.8

Hotel czysty, zadbany. Pokoje codziennie sprzątane dość dokładnie. Śniadania i obiady skromne natomi...
więcej

3.7
Polecam 2013-09-14
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

5.3
Warto 2013-09-26
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Dla mnie git! 2013-10-25
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Marokański sen w Royal Atlas 2013-10-30
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Niezapomniane wakacje 2013-10-31
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Niestety nie polecam 2014-01-27
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    1.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    1.0

Hotel przepiękny ,wydawało by się że będzie świetnie. Niestety, hotel to też ludzie i obsługa. Jeśli...
więcej

2.9
Nie tak źle 2014-02-25
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    5.0

3.8
Hotel dramat 2014-03-15
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.0

2.5
Udany wypoczynek w Royal Atlas 2014-05-06
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Całkiem przyzwoity! 2014-06-27
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Pobyt w Hotelu Royal Atlas na jeden raz 2014-06-28
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.5

Hotel w miarę ładny i ciekawy, ale obsługa bez dodatkowej opłaty nie zawsze chętna do obsługi:( Brak...
więcej

3.7
Fatalna i arogancka obsługa nielubiąca Polaków 2014-07-02
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    1.0

3.7
W sam raz na nigdy więcej.... 2014-07-07
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    1.0

3.7
O hotelu 2014-07-07
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    1.5
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    1.3

Byłam w hotelu w czerwcu 2014, pokoje czyste duże, nie mam właściwie uwag. Jeśli chodzi o posiłki , ...
więcej

3.0
Dość pięknych fotografii w katalogach! 2014-07-09
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    1.8
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    1.3

Jeśli chcesz stracić czas i pieniądze , jedź do Royal Atlas w Agadirze . Zgodność przedstawianych ro...
więcej

2.6
Nigdy do tego hotelu. Czuliśmy się jak intruzi 2014-07-12
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    3.3
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

nigdy do tego hotelu tragiczne traktowanie gosci z polski przez obsluge w calym hotelu,bez napiwku t...
więcej

2.3
Opinie traktuj z rezerwą 2014-08-03
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Bardzo przyjemny hotel 2014-08-16
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Urlop w hotelu 5 gwiazdek 2014-08-21
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    1.8

hotel nie zasługuje na 5-gwiazdek, fatalne barowe jedzenie, kucharz chyba z ulicy, stołówka w stylu ...
więcej

2.6
Bardzo przyjemny hotel - polecam 2014-09-04
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Bardzo przyjemny hotel. Bardzo duża restauracja serwująca dużą ilość zróżnicowanych dań (ale codzien...
więcej

5.6
Wymarzona podróż poślubna w Maroku 2014-10-20
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Wymarzone wakacje z przyjacółkami 2014-11-14
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Wakacje z przyjaciółkami w tym hotelu to idealny pomysł. Basen hotelowy przepiękny, restauracja bard...
więcej

5.6
Piękny hotel w chłodnym Agadirze 2014-12-28
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.5

Hotel w centrum Agadiru, z przepiękną plażą, fantastyczną promenadą do spacerów. Bardzo mili i uczyn...
więcej

4.9
Serdecznie polecam, na pewno tu wrócę 2015-02-27
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel naprawdę godny polecenia pod każdym względem, lokalizacja, baseny, posiłki , życzliwość obsług...
więcej

6.0
Bardzo dobry hotel w Agadirze 2015-09-20
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.3

Rewelacyjnie położony hotel przy promenadzie. Z basenu roztacza się widok na morze. Bardzo dobre je...
więcej

5.1
Bardzo dobry hotel 2015-10-13
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

5.8
Idealny hotel dla pary 2016-02-07
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Całkiem miło i ładnie 2017-04-17
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Polecamy. W przyszłości tu zagościmy! 2017-06-29
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Super wakacje 2017-08-03
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0

Royal Atlas - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon lub taras klimatyzacja lazienka prysznic WC
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon lub taras boczny widok na morze/ basen klimatyzacja lazienka prysznic WC
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic balkon taras Ogrzewanie Internet Minibar Safe Telewizor
Suita lazienka prysznic balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
Suita Internet
family room standard lateralseaview
Doubleroom senior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon lub taras klimatyzacja prysznic typ superior/wysoki standard widok na basen widok na morze WC
standard double standard lateralseaview
standard executive
standard promotion standard
standard senior 55+ double standard
standard single w.child standard balcony or terrace
standard single w.child standard lateralseaview
Pokoj dwuosobowy balkon lub taras klimatyzacja lazienka prysznic WC
Pokoj dwuosobowy balkon lub taras boczny widok na morze/ basen klimatyzacja lazienka prysznic WC
standard singleuse standard balcony or terrace
Pokoj dwuosobowy balkon lub taras klimatyzacja lazienka pokoj EXECUTIVE prysznic widok na morze WC
Suita lazienka prysznic balkon taras Internet Minibar Safe Telewizor Sat-TV
standard standard balcony or terrace
Suita Internet
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) balkon lub taras boczny widok na morze/ basen klimatyzacja lazienka prysznic WC
Doubleroom senior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy balkon lub taras klimatyzacja prysznic typ superior/wysoki standard widok na basen widok na morze WC
Pokoj wariant ekonomiczny balkon lub taras klimatyzacja lazienka prysznic WC
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon lub taras klimatyzacja lazienka prysznic WC
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon lub taras boczny widok na morze/ basen klimatyzacja lazienka prysznic WC
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon lub taras klimatyzacja lazienka pokoj EXECUTIVE prysznic widok na morze WC
Doubleroom senior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon lub taras klimatyzacja prysznic typ superior/wysoki standard widok na basen widok na morze WC
Pokoj wariant ekonomiczny balkon lub taras klimatyzacja lazienka prysznic WC
DZ,B,WC,Bk
DZ,B,WC,Bk
DZ,B,WC,Bk,seitl. Meerbl.
DZ,B,WC,Bk,M
DZ,B,WC,Bk,Single mit Kin
DZ,Balkon,Sparpreis
DZ,Bk,seitl.M,Single+Kind
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
Pok. 2 os. boczny w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
EZ,B,WC,Bk
Fam.-Zim.,B,WC,Bk,seitl.M
Pokój rodzinny

Royal Atlas - Możliwości wyżywienia:


Royal Atlas - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Royal Atlas? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00