Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
  • Hotel Royal Atlas, Agadir
1 / 15
Udogodnienia hotelu Royal Atlas
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Royal Atlas
star 5

Maroko: Agadir
Ocena hotelu Royal Atlas:
4.6 / 5
Średnia z 13 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Atlas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.4
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.2
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Ocena hotelu:
4.6 / 5
Średnia z 13 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2018

Hotel Royal Atlas w ofercie Biura podróży:

Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:
Nowoczesny kompleks hotelowy położony 10 min. od centrum Agadiru. W pobliżu szeroki wybór barów, sklepów i restauracji.
Plaża:
Obiekt usytuowany tuż przy piaszczystej plaży. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe na plaży bezpłatne.
Do dyspozycji gości:
Hotel oddany do użytku w 2007 r. Obszerny hall z recepcją, przechowalnią bagażu, 2 windy, restauracja główna (kuchnia międzynarodowa, pokazy gotowania), 2 restauracje à la carte (marokańska i włoska), 2 bary, dyskoteka, sklepik, kantor. Hotel posiada pięknie zagospodarowany taras słoneczny z basenem ze słodką wodą i brodzikiem dla dzieci (basen podgrzewany w sezonie zimowym). Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe przy basenach bezpłatne.
Pokoje:
Wygodne i stylowo urządzone pokoje 2-osobowe (możliwość dostawki w postaci kanapy lub rozkładanej sofy) z łazienką i wc. Ponadto w pokoju klimatyzacja (indywidualnie sterowana), suszarka do włosów, telefon, TV-sat, lodówka, sejf, balkon oraz za dodatkową opłatą mini bar.
Wyżywienie:
Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu lub za dopłatą all inclusive. Śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:00) oraz kolacje (19:00-22:00) w formie bogatego bufetu w restauracji głównej. Ponadto późne śniadania (10:00-11:30) oraz późne przekąski (15:00-17:00) w barze przy basenie. 1 x na tydzień bez dopłaty możliwa kolacja w restauracji à la carte marokańskiej lub włoskiej (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Napoje alkoholowe: piwo, lokalne wina białe i czerwone, gin, whisky, wódka, rum oraz bezalkoholowe: woda, kawa, napoje gazowane i niegazowane (10:00-18:00) w barze przy basenie, w Stone barze (09:00-23:00) i podczas posiłków w restauracji głównej.
Uwaga!
W opcji Half Board wszystkie napoje w barze głównym i lobby barze - za opłatą.
Program sportowy i animacyjny:
Hotel zapewnia program animacyjny dla dorosłych i dla dzieci. W ciągu dnia spokojne animacje przy basenie - gimnastyka wodna, dla dzieci mini klub. Co wieczór w głównym barze występują muzycy na żywo. Ponadto sport i rozrywka: tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, plażowa piłka nożna, a także w sąsiedztwie hotelu tenis ziemny (za dodatkową opłatą). Centrum spa (płatne dodatkowo): sala fitness , masaże kosmetyczne i lecznicze, hammam jacuzzi, sauna - cennik dostępny w recepcji.
Internet:
Bezpłatny internet WiFi w lobby i pokojach, kafejka internetowa - płatna (ok. 8 EUR/godz.).
Kategoria lokalna:
*****
Strona www:
www.hotelsatlas.com
Naszym zdaniem:
Ekskluzywny hotel dla najbardziej wymagających Klientów. Doskonały standard i idealna lokalizacja bezpośrednio przy plaży i w samym sercu kurortu.
Opinie klientów:
Klienci oceniają ten hotel na 4.7/6. Sprawdź opinie: http://r.pl/maroko-agadir-wczasy/royal-atlas

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Uwagi do programu
Wyloty z: Warszawy, Katowic. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
UWAGA! Ceny podane w katalogu oraz aktualne z systemu obowiązują wyłącznie obywateli Polski. W przypadku innego obywatelstwa - cena i miejscana potwierdzenie.
Świadczenia
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków (nie dotyczy All inclusive) oraz innych wydatków osobistych.
Inne
Informacje ogólne
Waluta
MAD - dirham marokański który nie jest walutą wymienialną poza Marokiem. Kurs jest ustalany centralnie więc nie ma znaczenia gdzie wymienimy pieniądze. Warto zabrać ze sobą EURO lub dolary. Karty kredytowe są akceptowane w restauracjach i dużych sklepach, bez problemu można używać bankomatów.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Maroku nie są wysokie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Należy również wynagradzać drobnymi kwotami miejscowych ludzi podczas robienia im zdjęć, inaczej można się narazić na nieprzyjemne sytuacje.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana.
Czas
- 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Obiad od 40 MAD woda 1,5 l - 5 MAD piwo 10 MAD w sklepie.
Poczta
W większości hoteli są ustawione skrzynki do których można wrzucać kartki pocztowe. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Znaczek na kartkę pocztową 6.50 MAD Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta za ok. 50 MAD wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Telefony komórkowe działają prawie w całym Maroku. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Agadir
Położony nad Atlantykiem, jest największym kurortem Maroka. Niesamowita plaża o szerokości 300 m i długości 8 km i ciepłe wody Atlantyku zachęcają do kąpieli. Liczne kawiarnie i sklepiki wzdłuż nadmorskiej promenady tworzą prawdziwie wakacyjną atmosferę. W Maroku znajdziemy wiele francuskich wpływów, przez co kraj ten jest niesamowitą mieszanką kultur, a mieszkańcy zaczerpnęli wiele europejskiej powściągliwości. Wpływy francuskie widać również w miejscowej kuchni.
Wycieczki lokalne
KRÓLEWSKI MARRAKESZ - 1 dzień (cena ok. 74 EUR)
Wyjątkowa wyprawa do dawnej stolicy sułtanów i obecnie najatrakcyjniejszego miasta Maroka. Jednodniowa wycieczka do tego pełnego magii miasta pozwoli Państwu poczuć jego egzotyczny afrykański charakter i poznać jego najciekawsze zakątki: ogrody Majorelle, meczet Koutoubija (z zewnątrz), pałac Bahia oraz jedyny na świecie plac Jemaa el Fna, gdzie spotkać można zaklinaczy węży, akrobatów, wróżbitów. W Marrakeszu zaprosimy Was również na obiad do marokańskiej restauracji i na spacer po medinie (starówce). Późnym wieczorem wrócimy do Agadiru.
DZIKIE POŁUDNIE - MIASTECZKO MASSA I PARK TUZNIT (cena ok. 55 EUR)
Atrakcyjna wycieczka samochodami terenowymi na południe od Agadiru, po regionie Souss-Massa. W programie: zapora wodna Youssef Ben Tachfine w górach Antyatlasu, Park Narodowy Souss Massa, zielone plantacje bananowców, dzikie plaże z grotami rybaków, "mała sahara", a na koniec wizyta w domu rzemiosła znajdującym się w warownym miasteczku Tiznit, zwanym stolicą srebra. Na zakończenie obiad w berberyjskiej gospodzie.
POŁÓW RYB (cena ok. 39 EUR)
Całodniowy rejs jachtem po oceanie. Będą Państwo mogli łowić ryby (w okresie letnim prawdopodobne złapanie rekina), opalać się, a nawet kąpać. Podczas rejsu apetyczny posiłek ze świeżych ryb i owoców morza.
SAFARI BOU JERIF - 2 dni (cena ok. 150 EUR)
Dwudniowa wyprawa jeepami na południe Maroka. Przejazd dzikimi plażami, pobyt i obiad w Legzirze - plaży słynącej z olbrzymich, czerwonych skalnych łuków, które dzielą ją w kilku miejscach. Wizyta w miasteczku Sidi Ifni (była enklawa hiszpańska), forcie Legii Cudzoziemskiej, polowanie na skorpiony. Nocleg na pustyni w forcie Bou Jerif. Następnego dnia wizyta na targu wielbłądów w Guelmim, przejazd u podnóża gór Antyatlasu, pobyt w warownym miasteczka Tiznit, oglądanie zapory wodnej Youssef Ben Tachfine. W cenie: nocleg, dwa obiady, kolacja, śniadanie.
MALOWNICZE MIASTO ESSAOUIRA
(cena ok. 45 EUR)
Wycieczka do jednego z najbardziej malowniczych miasteczek nad brzegiem Atlantyku. Zwiedzamy port rybacki, bastion Scala de Ville, spacerujemy po dzielnicy żydowskiej mellah i krętych uliczkach mediny. Essaouira słynie z wyrobów z drewna z tui i ze srebra.
ATLAS WYSOKI IMMOUZER
(cena ok. 60 EUR)
Wycieczka jeepami w góry Atlasu Wysokiego. Trasa wiedzie przez Rajską Dolinę, wioski berberyskie do miejscowości Immouzer słynącej z kaskad. Niespotykane, wielobarwne krajobrazy wysokogórskie, kaniony oraz małe zabiegi kosmetyczne. Na koniec obiad w restauracji z widokiem na przepiękną, górską panoramę.
JAZDA NA WIELBŁĄDACH LUB KONIACH (cena ok. 25 EUR)
Możliwość egzotycznej przejażdżki na wielbłądach lub koniach. Atutem jest także ciekawa trasa przejażdżki biegnąca przez proste berberyjskie osady, gaje eukaliptusowe i dolinę rzeki Souss, gdzie przy odrobinie szczęścia można zobaczyć różowe flamingi!
RELAKSUJĄCY HAMMAM
(cena ok. 39 EUR)
Relaksujący i zbawienny dla skóry zabieg łączący saunę, ablucje w łaźni, namydlanie czarnym mydłem oliwkowym, gommage (złuszczanie naskórka) oraz godzinny masaż całego ciała z olejkami eterycznymi.
Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela w Agadirze. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków (nie dotyczy All inclusive) oraz innych wydatków osobistych.

Inne

Informacje ogólne
Waluta
MAD - dirham marokański który nie jest walutą wymienialną poza Marokiem. Kurs jest ustalany centralnie więc nie ma znaczenia gdzie wymienimy pieniądze. Warto zabrać ze sobą EURO lub dolary. Karty kredytowe są akceptowane w restauracjach i dużych sklepach, bez problemu można używać bankomatów.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Maroku nie są wysokie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Należy również wynagradzać drobnymi kwotami miejscowych ludzi podczas robienia im zdjęć, inaczej można się narazić na nieprzyjemne sytuacje.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana.
Czas
- 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Obiad od 40 MAD woda 1,5 l - 5 MAD piwo 10 MAD w sklepie.
Poczta
W większości hoteli są ustawione skrzynki do których można wrzucać kartki pocztowe. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Znaczek na kartkę pocztową 6.50 MAD Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta za ok. 50 MAD wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Telefony komórkowe działają prawie w całym Maroku. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Agadir
Położony nad Atlantykiem, jest największym kurortem Maroka. Niesamowita plaża o szerokości 300 m i długości 8 km i ciepłe wody Atlantyku zachęcają do kąpieli. Liczne kawiarnie i sklepiki wzdłuż nadmorskiej promenady tworzą prawdziwie wakacyjną atmosferę. W Maroku znajdziemy wiele francuskich wpływów, przez co kraj ten jest niesamowitą mieszanką kultur, a mieszkańcy zaczerpnęli wiele europejskiej powściągliwości. Wpływy francuskie widać również w miejscowej kuchni.

Wycieczki lokalne

KRÓLEWSKI MARRAKESZ - 1 dzień (cena ok. 74 EUR)
Wyjątkowa wyprawa do dawnej stolicy sułtanów i obecnie najatrakcyjniejszego miasta Maroka. Jednodniowa wycieczka do tego pełnego magii miasta pozwoli Państwu poczuć jego egzotyczny afrykański charakter i poznać jego najciekawsze zakątki: ogrody Majorelle, meczet Koutoubija (z zewnątrz), pałac Bahia oraz jedyny na świecie plac Jemaa el Fna, gdzie spotkać można zaklinaczy węży, akrobatów, wróżbitów. W Marrakeszu zaprosimy Was również na obiad do marokańskiej restauracji i na spacer po medinie (starówce). Późnym wieczorem wrócimy do Agadiru.
DZIKIE POŁUDNIE - MIASTECZKO MASSA I PARK TUZNIT (cena ok. 55 EUR)
Atrakcyjna wycieczka samochodami terenowymi na południe od Agadiru, po regionie Souss-Massa. W programie: zapora wodna Youssef Ben Tachfine w górach Antyatlasu, Park Narodowy Souss Massa, zielone plantacje bananowców, dzikie plaże z grotami rybaków, "mała sahara", a na koniec wizyta w domu rzemiosła znajdującym się w warownym miasteczku Tiznit, zwanym stolicą srebra. Na zakończenie obiad w berberyjskiej gospodzie.
POŁÓW RYB (cena ok. 39 EUR)
Całodniowy rejs jachtem po oceanie. Będą Państwo mogli łowić ryby (w okresie letnim prawdopodobne złapanie rekina), opalać się, a nawet kąpać. Podczas rejsu apetyczny posiłek ze świeżych ryb i owoców morza.
SAFARI BOU JERIF - 2 dni (cena ok. 150 EUR)
Dwudniowa wyprawa jeepami na południe Maroka. Przejazd dzikimi plażami, pobyt i obiad w Legzirze - plaży słynącej z olbrzymich, czerwonych skalnych łuków, które dzielą ją w kilku miejscach. Wizyta w miasteczku Sidi Ifni (była enklawa hiszpańska), forcie Legii Cudzoziemskiej, polowanie na skorpiony. Nocleg na pustyni w forcie Bou Jerif. Następnego dnia wizyta na targu wielbłądów w Guelmim, przejazd u podnóża gór Antyatlasu, pobyt w warownym miasteczka Tiznit, oglądanie zapory wodnej Youssef Ben Tachfine. W cenie: nocleg, dwa obiady, kolacja, śniadanie.
MALOWNICZE MIASTO ESSAOUIRA
(cena ok. 45 EUR)
Wycieczka do jednego z najbardziej malowniczych miasteczek nad brzegiem Atlantyku. Zwiedzamy port rybacki, bastion Scala de Ville, spacerujemy po dzielnicy żydowskiej mellah i krętych uliczkach mediny. Essaouira słynie z wyrobów z drewna z tui i ze srebra.
ATLAS WYSOKI IMMOUZER
(cena ok. 60 EUR)
Wycieczka jeepami w góry Atlasu Wysokiego. Trasa wiedzie przez Rajską Dolinę, wioski berberyskie do miejscowości Immouzer słynącej z kaskad. Niespotykane, wielobarwne krajobrazy wysokogórskie, kaniony oraz małe zabiegi kosmetyczne. Na koniec obiad w restauracji z widokiem na przepiękną, górską panoramę.
JAZDA NA WIELBŁĄDACH LUB KONIACH (cena ok. 25 EUR)
Możliwość egzotycznej przejażdżki na wielbłądach lub koniach. Atutem jest także ciekawa trasa przejażdżki biegnąca przez proste berberyjskie osady, gaje eukaliptusowe i dolinę rzeki Souss, gdzie przy odrobinie szczęścia można zobaczyć różowe flamingi!
RELAKSUJĄCY HAMMAM
(cena ok. 39 EUR)
Relaksujący i zbawienny dla skóry zabieg łączący saunę, ablucje w łaźni, namydlanie czarnym mydłem oliwkowym, gommage (złuszczanie naskórka) oraz godzinny masaż całego ciała z olejkami eterycznymi.
Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela w Agadirze. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Luksusowy, należy do renomowanej marokańskiej sieci hoteli Atlas. Znajdziesz tu przestrzeń i kameralną atmosferę, prestiż i wyrafinowanie, nowoczesne wnętrza z mauretańskimi akcentami, dyskretną obsługę i pyszną kuchnię. Unikalna architektura, w zgodzie z naturą i najnowszymi trendami, atrakcje sportowe i ekskluzywne orientalne spa firmowane przez Daniela Jouvance'a stwarzają idealne warunki na wyśnioną romantyczną randkę czy aktywne, wypełnione wspólną zabawą, rodzinne wakacje.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum AGADIRU, przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży; ok. 30 km od portu lotniczego w Agadirze.

PLAŻA:

Agadir Beach, publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, przy hotelu, przejście przez nadmorską promenadę, na wydzielonym odcinku plaży: bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki plażowe.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, przestronny, komfortowy, otwarty w 2007 r., częściowo odnowiony w 2012 r., 338 pokoi, 5 pięter, 3 windy, duże stylowe lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna L'Ocean - kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, 2 restauracje á la carte: Al Yacout - marokańska - i Andiamo - włoska (wszystkie dla niepalących), we wszystkich restauracjach dostępne menu i foteliki dla dzieci, potrawy wegetariańskie, 3 bary: Tarbouch (płatny), Stone bar przy basenie, bar Actors w hotelowym klubie nocnym (wstęp bezpłatny; napoje płatne); minimarket, kantor; centrum konferencyjne dla 550 osób, pełne wyposażenie, taras z widokiem na basen i morze; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 300 MAD/tydz.), kawiarenka internetowa (ok. 40 MAD/30 min), room-service, pokój gier, opiekunka do dziecka, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i limuzyn; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 36 m², komfortowy i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja/ogrzewanie, łazienka (wanna lub prysznic; suszarka), oddzielne wc, telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), boczny widok na morze;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 45 m², komfortowy i nowoczesny, składa się z 2 sypialni oddzielonych drzwiami, indywidualnie sterowana klimatyzacja/ogrzewanie w każdej części; wyposażenie jak w pokoju standardowym; boczny widok na morze; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny ze słodką wodą, jeden sezonowo podgrzewany, łącznie ok. 1800 m², gł. do 1,5 m, brodzik dla dzieci, gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, fitness (10.00-16.00); plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem; za opłatą: ekskluzywny klub nocny (wstęp: ok. 10 EUR/os.).

SPA:

należące do luksusowej sieci Daniel Jouvance (www.spa-danieljouvance.com), zajmuje ok. 1500 m², piękne wnętrza o wyrafinowanej estetyce, kryty basen, siłownia (wstęp bezpłatny do godz. 16.00); za opłatą: 3 hammamy zbiorowe i 2 indywidualne, jacuzzi, sauna, hydromasaże, 9 gabinetów, zabiegi na ciało na bazie tradycyjnych lokalnych składników: miodu pomarańczowego, olejku arganowego i cukru, także rytuały azjatyckie i indyjskie, bogaty wybór masaży kosmetycznych i leczniczych (od 400 MAD).

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bogatego bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.00-12.00), podwieczorek (15.00-17.00); raz w tygodniu kolacja w jednej z restauracji á la carte: włoska lub marokańska (wymagana wcześniejsza rezerwacja); napoje alkoholowe: piwo, lokalne wina białe i czerwone, gin, whisky, wódka, rum oraz bezalkoholowe: woda, kawa, napoje gazowane i niegazowane w wyznaczonym barze (10.00-23.00) i podczas posiłków w restauracji głównej.

KONTAKT:

00212/528294040

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Maroko/Agadir

Kategoryzacja hotelu

- Kat. Exim Tours 5* - Kat. lokalna 5*

Położenie

- przy plaży - w centrum Agadiru - ok. 30 km od lotniska - w pobliżu liczne, bary, restauracje, sklepy - w okolicy pole golfowe

Plaża

- piaszczysta - szeroka, łagodne zejście do morza - publiczna - leżaki i parasole (bezpłatne) - przejście na plażę przez nadmorską promenadę

Pokoje

- klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, sejf - płatne minibar, łącze internetowe, room service - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów, szlafroki) - balkon/taras

- widok na ocean (płatny)Family room

dwa pokoje 2 - osobowe polaczone drzwiami (na zapytanie)

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - kompleks basenów (3), leżaki, parasole, ręczniki plażowe - basen kryty w SPA (bezpłatny w godzinach 10:00 - 16:00) - tenis stołowy, rzutki - siłownia (10:00 - 16:00) - siatkówka, piłka wodna - animacje dzienne i wieczorne Płatne - korty tenisowe (poza terenem hotelu) - bilard - spa, wellness - jacuzzi, łaźnia parowa, sauna, masaże

Dla dzieci

- plac zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje - brodzik - opiekunka (płatna) - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu (napoje płatne przy obiadokolacji).

All inclusive

śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte, po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 restauracje la carte (kuchnia marokańska i włoska) - snack bar przy basenie (10:00 - 18:00) - bar (10:00 - 23:00) - nieczynny w terminie 21-26/10

Dodatkowe informacje

- Wi Fi bezpłatne, kącik internetowy (płatne) - sala konferencyjna (do 560 osób) - sala telewizyjna - kantor, sklepy z pamiątkami - dyskoteka (wejście bezpłatne) - hotel wybudowany w 2001 roku - posiada 338 pokoi - www.hotelsatlas.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Agadir, Maroko

Położenie

ok. 200 m od centrum Agadiru. W pobliżu restauracje, bary, możliwość rozrywki (kasyno) i zakupów.

Plaża

piaszczysta, hotelowy odcinek, dojście przez promenadę. Leżaki, materace, ręczniki kąpielowe, parasole słoneczne w cenie.

Wyposażenie

elegancki, nowocześnie urządzony hotel z elementami stylu marokańskiego oferuje 338 pokoi. Hol powitalny z recepcją, windy, 3 restauracje (główna – bufetowa, marokańska – à la carte, włoska – à la carte), bary, klub nocny, kącik TV, sklepy. Na zadbanym terenie zewnętrznym znajduje się kompleks 2 basenów ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar przy basenie. Leżaki, materace, parasole i ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą, WiFi na terenie hotelu gratis.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 36 m2, klimatyzacja, telefon, TV sat., minibar (za opłatą), sejf, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka, szlafrok. Z bocznym widokiem na ocean lub na basen (1-3B). Pokoje Executive (2-3C): z bezpośrednim widokiem na ocean, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2H): 2 pokoje sypialne, oddzielone drzwiami, 1 łazienka, 1 WC, boczny widok na ocean lub basen. Dla 2 osób dorosłych i 2 dzieci. Pokoje Senior 60 Plus (1-3I): 10% zniżki dla Gości powyżej 60 lat, z wyjątkiem terminów 22.07-25.08.18, wyposażone jak pokoje 2A.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Sport

tenis stołowy, aerobik, siatkówka, rzutki, piłka wodna, basen kryty (w godz. 9-16:00 gratis), siłownia (w godz. 10-16:00 gratis).

Wellness

za opłatą: centrum Spa: łaźnie parowe, kabiny do hydromasażu, masaże (tradycyjne i orientalne), pokój do wypoczynku, gabinety kosmetyki estetycznej, whirlpool, sauna.

Dzieci

brodzik, miniklub (5-12 lat), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

międzynarodowe programy animacyjne i sportowe w ciągu dnia. Wieczorem muzyka na żywo, dyskoteki (wstęp i napoje za opłatą).

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, piwo, woda, kawa, herbata do posiłków w restauracji głównej oraz w wybranych barach w godz. 10-23:00. 1 x na pobyt możliwa kolacja w jednej z restauracji à la carte (wymagana rezerwacja).

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • położony bezpośrednio przy plaży
  • blisko do centrum Agadiru
  • profesjonalne centrum Spa
  • gustownie urządzone pokoje 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

opis hotelu

HOTEL: ROYAL ATLAS
KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS: SF5
KATEGORIA MAROKAŃSKA: *****


POŁOŻENIE:
Hotel położony jest przy piaszczystej plaży, nieopodal tętniącego życiem centrum Agadiru. Lotnisko jest w odległości około 25 km od hotelu.

HOTEL OFERUJE:
W hotelu do dyspozycji Klientów są restauracje: główna oraz restauracje a la carte serwujące dania kuchni marokańskiej oraz włoskiej, dwa bary, klub nocny, sklepiki z pamiątkami, salon fryzjerski, kantor wymiany walut, pralnia, centrum cyber z dostępem do internetu oraz room service. Hotel posiada dobrze wyposażone centrum konferencyjne składające się z jednej dużej sali na 700 osób oraz 3 mniejszych na 40 osób. Leżaki i parasole są bezpłatne przy plaży i przy basenie.

POKOJE:
Hotel dysponuje 338 pokojami standardowymi oraz 2 royal suitami. Pokoje w hotelu są przytulnie i komfortowo urządzone, wyposażone w klimatyzację indywidualnie sterowaną, TV-Sat, mini bar (płatny), sejf (płatny), telefon, łazienkę z suszarką do włosów. Każdy pokój posiada balkon lub taras, pokoje z widokiem na morze są dodatkowo płatne.

WYŻYWIENIE:
Opcje wyżywienia dostępne w hotelu to HB (śniadania i obiadokolacje) oraz All Inclusive – śniadania (7:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-22:00). W ciągu dnia dostępne są także przekąski. Napoje bezalkoholowe oraz wybrane alkohole lokalnej produkcji dostępne są w wybranych barach w godzinach ich otwarcia między 10:00 a 23:30. Goście, którzy wykupili All inclusive mogą raz w tygodniu bezpłatnie skorzystać z restauracji a’la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).
W barze głównym oraz barze w lobby nie obowiązuje opcja All Inclusive.

SPORTI ROZRYWKA:
Goście mają możliwość wypoczywania nad basenem (leżaki i parasole bezpłatne) bądź na prywatnej plaży znajdującej się niecałe 20 m od hotelu (po drugiej stronie ulicy). Ponadto do dyspozycji Gości są 3 baseny zewnętrzne (1 podgrzewany w zimie), boisko do siatkówki, piłki nożnej na plaży, tenis stołowy, rzutki, waterpolo. Dodatkowo płatna jest siłownia oraz centrum SPA, w którego bogatej ofercie znajdują się masaże tradycyjne, orientalne, hydro masaże, zabiegi upiększające oraz lecznicze ponadto łaźnia parowa, sauna, jacuzzi i kryty basen.
W hotelu prowadzony jest całodniowy program animacyjny. Profesjonalna ekipa animatorów prowadzi również wieczorne animacje i przedstawienia. Do dyspozycji Gości jest również nowoczesna dyskoteka oraz salon gier video.

DZIECI:
Hotel przygotował dla dzieci mini klub, specjalne animacje oraz brodzik. Istnieje możliwość wynajęcia opiekunki dla dziecka (jest to opcja dodatkowo płatna).

NASZYM ZDANIEM:
Hotel dla lubiących komfort wypoczynku, ceniący chwilę relaksu oraz profesjonalną obsługę, coś dla siebie znajdą również osoby lubiące życie nocne, zabawę i rozrywkę.
 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Maroko/Agadir

Strefa

PRESTIGE, ACTIVE

Dzieci

pobyt gratis - opłata tylko za przelot 1 dziecko 2-14 lat

Lokalizacja

przy nadmorskiej promenadzie w pobliżu liczne sklepy, centrum handlowe, bary i restauracje mini ZOO, korty tenisowe lotnisko ok. 30 km

Plaża

przy hotelu, publiczna, piaszczysta i szeroka z łagodnym zejściem do morza, przejście przez nadmorską promenadę, parasole, leżaki i ręczniki plażowe bezpłatne na wydzielonym odcinku plaży

Hotel

Pięciogwiazdkowy, otwarty w 2007 r., częściowo odnowiony w 2012 r., oferuje 338 pokoi w 5-piętrowym budynku w kształcie litery U, przestronny, luksusowy z nowoczesnymi wnętrzami, urządzony według najnowszych trendów, należy do renomowanej marokańskiej sieci hoteli Atlas

Udogodnienia

całodobowa recepcja, duże stylowe lobby, 3 windy, mini market, punkt wymiany walut, centrum konferencyjne, taras z widokiem na basen i morze, room-service, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i limuzyn;

Internet

za opłatą WiFi w miejscach publicznych i pokojach (ok. 27 EUR/tydz.), kawiarenka internetowa (ok. 5 EUR/30 min)

Pokoje

2-os., możliwość 1 dostawki, łazienka z wanną lub prysznicem, oddzielne WC, klimatyzacja, TV SAT, telefon, sejf, minibar (zawartość dodatkowo płatna), balkon lub taras, pokoje z widokiem na ocean za dopłatą, pokój rodzinny (za dopłatą) z możliwością 1 lub 2 dostawek dla dzieci, składa się z 2 sypialni i pokoju dziennego, wyposażenie jak w pokoju standardowym

Restauracje

restauracja główna L'Ocean Al Yacout marokańska restauracja á la carte Andiamo włoska restauracja á la carte Lobby bar, Pool bar

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne) All Inclusive

Rozrywka

3 baseny (jeden sezonowo podgrzewany), brodzik dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, piłka nożna plażowa, fitness, animacje dzienne i wieczorne (muzyka na żywo)

Płatne

centrum SPA, bogaty wybór masaży kosmetycznych i leczniczych, jacuzzi, kryty basen, sauna, hammam, ekskluzywny klub nocny (wstęp ok. 10 EUR/os.), tenis ziemny w sąsiedztwie hotelu

Dla dzieci

brodzik, plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dzieci, łóżeczko dla dziecka do 2 lat, wysokie krzesełka w restauracji

Program All Inclusive

07.00-10.00 śniadanie w formie bogatego bufetu serwowane w restauracji głównej L'Ocean, do posiłków podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki, herbata, kawa, woda mineralna 12.30-14.30 lunch w formie bogatego bufetu serwowane w restauracji głównej L'Ocean, do posiłków podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki, herbata, kawa, woda mineralna oraz lokalne alkohole- piwo, lokalne wina białe i czerwone, gin, whisky, wódka, rum 19.00-22.00 kolacja w formie bogatego bufetu serwowane w restauracji głównej L'Ocean, szeroki wybór dań kuchni międzynarodowej, do posiłków podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki, herbata, kawa, woda mineralna oraz lokalne alkohole- piwo, lokalne wina białe i czerwone, gin, whisky, wódka, rum 10.00-12.00 późne śniadanie w barze z przekąskami 15.00-17.00 kawa, herbata i przekąski w barze typu ciastka, lody 22.00-23.30 późna kolacja w barze z przekąskami 10.00-18.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki, herbata, kawa, woda mineralna oraz alkoholowe- piwo, lokalne wina białe i czerwone, gin, whisky, wódka, rum, serwowane w Pool barze 10.00- 23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki, herbata, kawa, woda mineralna oraz alkoholowe- piwo, lokalne wina białe i czerwone, gin, whisky, wódka, rum, serwowane w Piano- barze Raz w tygodniu kolacja w marokańskiej lub włoskiej restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja) parasole, leżaki i ręczniki przy basenie tenis stołowy, rzutki, fitness, animacje dzienne i wieczorne (muzyka na żywo)

Oficjalna kategoria

5 gwiazdek

Karty kredytowe

Visa, MasterCard

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ****+ Wyżywienie ****+ Sport \ rozrywka ****+

Atuty

pokoje z widokiem na ocean ekskluzywne centrum SPA renomowana marokańska sieć hoteli Atlas. nowoczesne wnętrza z mauretańskimi akcentami

Długość transferu lotnisko-hotel

ok. 30 min

Agadir City Tour

Odkrywanie uroków Agadiru - nowoczesnego, turystycznego miasta portowego z wielowiekową historią. Na początek północna część miasta i wzgórze, na którym znajduje się XVI-wieczny Kasbah, skąd rozciąga się piękny widok na całe miasto oraz najważniejszy w południowym Maroku port handlowy. Następnie zwiedzanie portu rybackiego i centrum Agadiru wraz z willowymi dzielnicami, a także przystanek na lokalnym targowisku - souku z możliwością zakupu pamiątek. Cena ok. 11 EUR/os.

Marrakesz 1 dzień

Poznanie atrakcji "Czerwonej Stolicy Południa" rozpoczyna się po przebyciu niezwykle malowniczej trasy prowadzącej przez tereny Atlasu Wysokiego. Zwiedzanie miasta obejmuje takie punkty jakmeczet Koutubia, medinę - gdzie można zobaczyć czym charakteryzuje się tradycyjna zabudowa marokańskich miast, tradycyjny souk z możliwością zrobienia pamiątkowych zakupów, czy plac Djemma El Fnaa - nazywany czarodziejskim placem, który w ciągu dnia jest targowiskiem a wieczorem przemienia się w lokalną scenę dla akrobatów, zaklinaczy węży, wróżbitów, muzyków i gawędziarzy. Marrakesz to miasto barw, zapachów oraz smaków, miasto o którym nie można zapomnieć i które na pewno warto zobaczyć. Lunch i kolacja wliczone są w cenę wycieczki. Cena ok. 74 EUR/os.

Essouira

Poznanie jednego z najbardziej malowniczych miasteczek położonych nad brzegiem oceanu Atlantyckiego, będącego dawną twierdzą portugalską założoną w XVII wieku. Piękna, portugalska zabudowa miejscowości, malownicze uliczki mediny, mury obronne nad brzegiem oceanu, port rybacki, czy niezapomniane widoki na Wyspy Purpurowe to tylko niektóre z powodów dla których warto poznać Essaouirę. Cena ok. 49 EUR/os.

Marakesz + Essaouira 2 dni

Dwudniowa wycieczka łącząca program zwiedzania obu miast. Po poznaniu bajkowego Marakeszu, wieczór i nocleg w tym tętniącym orientalnym życiem mieście. Następnego dnia podróż do Essaouiry i odkrywanie uroków tego niezwykłego miasteczka. Cena ok. 140 EUR/os.

Wieczór berberyjski

Niezapomniany wieczór spędzony w berberyjskim miasteczku z degustacją tradycyjnych potraw marokańskich, występami zespołu artystycznego, koncertem afrykańskich bębnów i możliwością uczestniczenia w tradycyjnych tańcach berberyjskich. Cena ok. 30 EUR/os.

Massa 4x4

Podróż na południe od Agadiru, doliną Massa z podziwianiem po drodze berberyjskich wiosek, zbiornika wodnego w górach Antyatlasu i "Małej Sahary". Punktem kulminacyjnym wycieczki jest dojechanie aż do klifowego brzegu oceanu z przerwą na spacer plażą przy grotach i kąpiel w Atlantyku. Cena ok. 49 EUR/os.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.


Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Luksusowy, należy do renomowanej marokańskiej sieci hoteli Atlas. Znajdziesz tu przestrzeń i kameralną atmosferę, prestiż i wyrafinowanie, nowoczesne wnętrza z mauretańskimi akcentami, dyskretną obsługę i pyszną kuchnię. Unikalna architektura, w zgodzie z naturą i najnowszymi trendami, atrakcje sportowe i ekskluzywne orientalne spa firmowane przez Daniela Jouvance'a stwarzają idealne warunki na wyśnioną romantyczną randkę czy aktywne, wypełnione wspólną zabawą, rodzinne wakacje.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum AGADIRU, przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży; ok. 30 km od portu lotniczego w Agadirze.

PLAŻA:

Agadir Beach, publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, przy hotelu, przejście przez nadmorską promenadę, na wydzielonym odcinku plaży: bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki plażowe.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, przestronny, komfortowy, otwarty w 2007 r., częściowo odnowiony w 2012 r., 338 pokoi, 5 pięter, 3 windy, duże stylowe lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna L'Ocean - kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, 2 restauracje á la carte: Al Yacout - marokańska - i Andiamo - włoska (wszystkie dla niepalących), we wszystkich restauracjach dostępne menu i foteliki dla dzieci, potrawy wegetariańskie, 3 bary: Tarbouch (płatny), Stone bar przy basenie, bar Actors w hotelowym klubie nocnym (wstęp bezpłatny; napoje płatne); minimarket, kantor; centrum konferencyjne dla 550 osób, pełne wyposażenie, taras z widokiem na basen i morze; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 300 MAD/tydz.), kawiarenka internetowa (ok. 40 MAD/30 min), room-service, pokój gier, opiekunka do dziecka, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i limuzyn; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 36 m², komfortowy i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja/ogrzewanie, łazienka (wanna lub prysznic; suszarka), oddzielne wc, telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), boczny widok na morze;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 45 m², komfortowy i nowoczesny, składa się z 2 sypialni oddzielonych drzwiami, indywidualnie sterowana klimatyzacja/ogrzewanie w każdej części; wyposażenie jak w pokoju standardowym; boczny widok na morze; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny ze słodką wodą, jeden sezonowo podgrzewany, łącznie ok. 1800 m², gł. do 1,5 m, brodzik dla dzieci, gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, fitness (10.00-16.00); plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem; klub nocny Actor's (wstęp bezpłatny, napoje płatne).

SPA:

należące do luksusowej sieci Daniel Jouvance (www.spa-danieljouvance.com), zajmuje ok. 1500 m², piękne wnętrza o wyrafinowanej estetyce, kryty basen, siłownia (wstęp bezpłatny do godz. 16.00); za opłatą: 3 hammamy zbiorowe i 2 indywidualne, jacuzzi, sauna, hydromasaże, 9 gabinetów, zabiegi na ciało na bazie tradycyjnych lokalnych składników: miodu pomarańczowego, olejku arganowego i cukru, także rytuały azjatyckie i indyjskie, bogaty wybór masaży kosmetycznych i leczniczych (od 400 MAD).

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bogatego bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.00-12.00), podwieczorek (15.00-17.00); raz w tygodniu kolacja w jednej z restauracji á la carte: włoska lub marokańska (wymagana wcześniejsza rezerwacja); napoje alkoholowe: piwo, lokalne wina białe i czerwone, gin, whisky, wódka, rum oraz bezalkoholowe: woda, kawa, napoje gazowane i niegazowane w wyznaczonym barze (10.00-23.00) i podczas posiłków w restauracji głównej.

KONTAKT:

00212/528294040

GRATIS:

serwis plażowy

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • elegancki wystrój, nowoczesne pokoje, duży basen, brodzik, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, bogato wyposażone SPA
  • świetne wyżywienie, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

/MAROKO

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • ogród • taras • główna restauracja L'Oceane • restauracja a la carte Andiamo • restauracja a la carte Al Yacouvi • bar w lobby The Stone • bar przy basenie • kompleks basenów (zewnętrznych i krytego) • jacuzzi (w strefie spa)

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby i barze, w cenie) • parasole, leżaki (przy basenie i na plaży, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• pralnia (płatna) • usługi konsjerża • 5 sal konferencyjnych • sklep z pamiątkami • butik • fryzjer

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

338

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

Podatek turystyczny nie jest wliczony w cenę podroży. Wysokość podatku uzależniona jest od kategorii hotelu i wynosi od 1,60 EUR/dzień/osoba. Podatek należy opłacić w hotelu.

Dla dzieci

• menu dla dzieci • wysokie krzesełka w restauracjach • basen dla dzieci • plac zabaw • pokój zabaw • opieka nad dzieckiem (płatna)

Sport i wellness

W cenie • pilates • piłka nożna

Płatne • hammam • sala fitness/siłownia • aerobik • step aerobik • stretching • aqua fitness • 2 korty tenisowe

Rozrywka

• animacje • zajęcia sportowe • muzyka na żywo • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 4 os. • ok. 146 m2 • częściowy widok na morze • klimatyzacja (centralnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • tel. • TV • minibar (płatny) • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • ok. 36 m2 • widok na morze • klimatyzacja (centralnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • tel. • TV • minibar (płatny) • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 36 m2 • klimatyzacja (centralnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • tel. • TV • minibar (płatny) • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 36 m2 • częściowy widok na morze • klimatyzacja (centralnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • tel. • TV • minibar (płatny) • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie • śniadanie dla śpiochów • obiad • kolacja • posiłki w formie bufetu • kawa, herbata oraz przekąski w barze (15.00-18.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00) • wymagane bransoletki all inclusive

Dwa posiłki • śniadanie i kolacja (w formie bufetu)

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Royal Atlas to luksusowy hotel usytuowany bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko centrum Agadiru ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy najbardziej wymagającym klientom ze względu na wysoki standard świadczonych usług, miłośnikom plażowania, rodzinom z dziećmi oraz na romantyczne wakacje. Pobyt w hotelu Royal Atlas to gwarancja udanych wakacji w Maroko.


Mapa Hotelu Royal Atlas

Opinie o Hotelu Royal Atlas

Hotel Royal Melissim (dawniej Atlas) poleciła mi znajoma, która spędzała tam wakacje w zeszłym sezonie. Zachwalała Maroko do znudzenia, aż w końcu daliśmy się z mężem przekonać. I faktycznie kraj barwny, głośny, pełen zapachów, ale też kontrastów. Polecam trochę pozwiedzać, a nie tylko leżeć w hotelu :) Hotel bardzo dobry, ze smacznym jedzeniem i położeniem (tuż przy plaży i w samym centrum Agadiru) - jednak czegoś nam w nim brakowało ;) oczekiwaliśmy obiektu z nieco większym lokalnym kolorytem, a ten hotel był - taki jak większość przyzwoitych hoteli w innych krajach. Ale nie ma się do czego przyczepić, wszystko było ok

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.3

dobry hotel w centrum turystycznej części Agadiru. nie ma w nim nic szczególnego, przypomina inne hotele z krajów arabskich. w miarę dobrze sprzątany, pokoje odpowiednio duże, jedzenie urozmaicone. okolica ciekawa dla miłośników zakupów i siedzenia po restauracjach. my z żoną skusiliśmy się na kilka wycieczek do bardziej odległych części Maroko. dla miłośników plażowania i picia drinków będzie odpowiedni

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0

Hotel położony w bardzo dobrej lokalizacji bezpośrednio przy nadmorskiej promenadzie z wejściem na plaże. W sąsiedztwie dużo hoteli, kawiarenek i klubów, a zarazem cisza i spokój z dala od ruchu ulicznego. Pokoje duże nowocześnie urządzone z lodówką i dużym TV LCD, większość z widokiem na ocean, a co najważniejsze co dziennie sprzątane i zmieniane ręczniki,a jak potrzeba to bez żadnych problemów również pościel. Jedzenie super, świeże i dobre, soki z naturalnych owoców, a obsługa zawsze miła i uśmiechnięta. Na zewnątrz baseny + jeden z podgrzewaną wodą, a jak komuś zimno to na dole w Spa basen kryty (za free) z wodą 43-45 *C. Marokańczycy bardzo pozytywnie nastawieni do polaków zarówno w hotelu jak i na ulicy i o wiele mniej natrętni jak w Egipcie czy Tunezji chociaż o wszystko trzeba się targować ale to w tych krajach już tak jest. Ceny na poziomie polskim choć czym dalej od centrum to niższe nawet o 50%, za to taxi można jeździć na okrągło cena jak za bilet w naszych autobusach miejskich :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Polozenie hotelu bardzo dobre,natomiast cala reszta ponizej przecietnosci.

POLECAM:
Podsumowanie: odradzam
3.0

Bardzo luksusowy hotel, blisko piękna plaża, na terenie dużo atrakcji dla każdego, pokoje rewelacja, polecam

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Świetny, luksusowy hotel. Naprawdę dla wymagających klientów. Pokoje szerokie, nowe, czyste. Cały hotel zrobiony w stylu minimalistycznym, więc jeśli ktoś lubi przytulne hotele, to ten na pewno nie jest dla niego. Ja osobiście nie lubię przepychu, więc mnie zachwycił. Jedzenie smaczne i duży wybór, fajne baseny. Plaża bezpośrednio przy hotelu, długa i piaszczysta. Jedynym minusem jak dla mnie to obsługa, ale z tym trzeba się liczyć w takich krajach.

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Byłam i widziałam - spędziłam tam 8 wspaniałych dni - warunki pod każdym względem bardzo dobre - hotel godny polecenia. Miłego wypoczynku życzę.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Nowiutki Holet położony przy samej plaży. Rewelacyjny basen i centrum SPA. Bardzo blisko centrum Agadiru. Pokoje przestronne i czyste, na życzenie kilka razy dziennie zmienianie ręczników. Nie ma problemu ze zmianą pokoju za drobną opłatą. Przepyszna kuchnia,śniadania dostępne od 4 rano - co ważne dla osób wybierających się na wycieczki fakultatywne. W przypadku nie odbycia sie wycieczek fakult. z powodów technicznych polecamy lokalne biuro Kauhava Tours(Pan Abdul) 0 610 69 62 42 e-mail: drisskauhava@hotmail.com - przewodnik anglojęzyczny, uczciwy i ciekawie oprowadza. Skorzystaliśmy, również z hotelowej wypożyczalni samochodów - dostosowują podstawienie i odbiór auta do klienta - mankament dają auto z pustym bakiem i tak "należy je zwrócić". Kurs walut w hotelowym kantorze taki sam jak w banku - tylko tam wymienialiśmy. W hotelu są 3 restauracje. Obsługa miła - spokojnie można się porozumieć po angielsku. Ogólnie bezpiecznie, miło i sympatycznie. Polecamy z czystym sumieniem. Życzymy tak udanych wakacji jak Nasze.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Bardzo dobry hotel mający jednak pewne niedostatki. Może to wynika stąd, że byłem w tym roku w Kenii w rewelacyjnym wprost hotelu i on stanowi punkt odniesienia. Zacznę od pozytywów. Hotel ma dopiero dwa lata zatem nie zdążył jeszcze naruszyć go ząb czasu. Pokoje bardzo wygodne, komfortowo i estetycznie wyposażone. W telewizji jest również kanał polski, szkoda, że TV Bizness a nie np. TVP Polonia, która jest w zasięgu. Ale nie na telewizję człek przyjechał. Jedzenie bardzo dobre i zróżnicowane. Ktoś napisał, że jest monotonne. Albo był w innym hotelu, albo nie wie, co to monotonne jedzenie. Na każdy posiłek kupa dań i sałatek oraz przystawek do wyboru. Zestaw może jest każdego dnia podobny, ale jeżeli jest 10 dań ciepłych i kilkanaście przystawek oraz z 10 deserów to doprawdy jest z czego wybrać. Gorzej z organizacją pracy kelnerów. Wprawdzie doprawdy uwijają się jak mogą, ale klienci AI nie są jak w innych hotelach oznaczani obrączkami przez co za każdym razem są pytani o numer pokoju i o AI. To trochę krępujące a przy takiej liczbie klientów nie dziwię się, że kelnerzy nie pamiętają. To pociąga za sobą opóźnienia w zamawianiu napojów. Plaża - wydzielona prywatna plaża hotelu, ale cała plaża jest rewelacyjna. Dość czysta, doskonałe wejście do wody tylko nie wiem, czy są ratownicy... Basen - porażka. Niby duży, nawet 3 baseny. Brodzik, basen mały i basen duży. Głębokość w najgłębszym miejscu 1,48 a w najpłytszym 1,45. Dla mnie za płytko a dla mojej nie umiejącej pływać i niziutkiej żony za głęboko. Brodzik jest za to po kostki. Animacje - Nie wiem na jakich zasadach odbywają się one. Nigdzie nie mogłem znaleźć ich programu. Recepcja mnie odsyłała do obsługi basenu ta do recepcji. ie wiem, czy w ogóle coś takiego jak program animacji istnieje. Od czasu do czasu po francusku wzywają do jakiejś gry czy zabawy... W Kenii w pokoju mieliśmy tygodniowy "rozkład jazdy" dzień i godzina kolejnych animacji, które były zróżnicowane. Od wodnego aerobicu do włażenia na palmy i plecenie kapeluszy z liści palmowych. Tu bardzo ubogo. Lokalizacja - trudno o lepszą. Przy samej plaży i jednocześnie obok samego centrum. Dużo dobrego słyszałem o SPA, ale sam nie mam z ni żadnych doświadczeń. Obsługa hotelowa dobra, profesjonalna, nie nadskakująca, zachowująca dystans. Trochę gorzej z obsługą basenową. Często nie rozumieją o co chodzi a raczej jak mi się wydaje - udają, że nie rozumieją.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.3

fajnie, bo jest położony zaraz przy głównej promenadzie wiec jest wszedzie blisko, a poza tym jest czysty i zadbany, jak dla mnie nie było żednych minusów

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.7

Royal Atlas - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standard
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
pokoj standard z bocznym widokiem na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze/ basen
Doubleroom senior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
2 os. pokoj standard
2 os. pokoj standard z bocznym widokiem na morze
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze/ basen
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras pokoj EXECUTIVE widok na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze/ basen
Doubleroom senior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze/ basen
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras pokoj EXECUTIVE widok na morze
Doubleroom senior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
DZ,B,WC,Bk
DZ,B,WC,Bk
DZ,B,WC,Bk,seitl. Meerbl.
DZ,B,WC,Bk,M
DZ,Balkon,Sparpreis
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
EZ,B,WC,Bk
EZ,BkoT
EZ,Bk,seitl. Meerbl.
Fam.-Zim.,B,WC,Bk,seitl.M
Pokój rodzinny

Royal Atlas - Możliwości wyżywienia:


Royal Atlas - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Royal Atlas? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00