cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
  • Hotel Paleo ArtNouveau, Korfu
1 / 31
Ocena
hotelu:
5.0 / 5
Najbliższy termin
03.06 - 10.06
już od 1977 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
03.10 - 10.10
już od 1809 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Paleo ArtNouveau
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Paleo ArtNouveau
star 4

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Paleo ArtNouveau:
5.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Paleo ArtNouveau to hotel usytuowany na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Paleokastritsa. Polecamy na romantyczne wakacje (hotel idealny na podróż poślubną) - romantyczna sceneria, komfortowe pokoje i plaża odznaczona Błękitną Flagą.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy zatoce Paleokastritsa - jednym z najpiękniejszych miejsc na Korfu
  • plaża odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi
  • nowy basen z pięknym widokiem na morze

Hotel Paleo ArtNouveau w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Paleo ArtNouveau to hotel usytuowany na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Paleokastritsa. Polecamy na romantyczne wakacje (hotel idealny na podróż poślubną) - romantyczna sceneria, komfortowe pokoje i plaża odznaczona Błękitną Flagą.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy zatoce Paleokastritsa - jednym z najpiękniejszych miejsc na Korfu
  • plaża odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi
  • nowy basen z pięknym widokiem na morze

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Korfu

OPIS

Urokliwie zlokalizowany hotel na wzgórzu z malowniczym widokiem na zatokę Paleokastritsa, która jest jednym z najpiękniejszych miejsc na Korfu. W pobliżu znajduje się kilka plaż, restauracje, bary i tawerny - greckie klimaty są na wyciągnięcie ręki. To idealne miejsce na relaks i wypoczynek.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1969 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (3), baseny odkryte (2).

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

300 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

pokoje

Zlokalizowane są w 21 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 6, liczba wind: 1), 20 bungalowów (liczba pięter: 1, liczba) Typy pokoi: pokoje twin sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), TV, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje twin land view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), TV, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje executive dla max. 4 os.: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), TV, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje twin side sea view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), TV, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje twin promo bez widoku dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna,), sejf (płatny), TV, łazienka (prysznic, WC) , bungalow pool view or side sea view dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), TV, łazienka (wanna, WC), balkon , luxury bungalow jacuzzi/pool dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), TV, łazienka (wanna, WC), balkon , superior bungalow scenic sea view dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), TV, łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, bary (3)

śniadanie

śniadanie (07:30-10:00) serwowane w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

śniadanie (07:30-10:00), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-13 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

rzutki, badminton, koszykówka, siatkówka, aerobik, animacje, jacuzzi

płatne

kort do tenisa ziemnego, cymbergaj, sporty wodne na plaży DODATKOWE INFORMACJE OPIS NA LATO 2020. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2019 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

25.09.2019 16:45

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Paleo ArtNouveau to hotel usytuowany na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Paleokastritsa. Polecamy na romantyczne wakacje (hotel idealny na podróż poślubną) - romantyczna sceneria, komfortowe pokoje i plaża odznaczona Błękitną Flagą.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy zatoce Paleokastritsa - jednym z najpiękniejszych miejsc na Korfu
  • plaża odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi
  • nowy basen z pięknym widokiem na morze

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Grecja/Korfu

Kategoryzacja hotelu

kat. lokalna: 4* kat. EximTours: 4*

Położenie

- ok 2 km od centrum Paleokastritsa - ok 300 m od plaży (przejście przez ulicę oraz zejście schodami) - w pobliżu restauracje, sklepy, tawerny - ok 23 km od miasta Korfu - ok 25 km od lotniska

Plaża

- piaszczysto - kamienista - łagodne zejście do wody - leżaki i parasole za opłatą (ok 8 EUR/komplet/doba)  

Pokoje

Standard - TV SAT - klimatyzacja (płatna, ok 10 EUR/dzień) - sejf (płatny, ok 10 EUR/tydzień) - telefon, mini bar/lodówka (płatna, ok 15 EUR/tydzień) - łazienka (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów) - balkon/taras - pokoje z bocznym, centralnym widokiem na morze, z widokiem na basen za dopłatą Bungalow - zlokalizowane w budynku bocznym - wyposażone jak pokoje standard

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - 2 baseny, taras słoneczny - leżaki i parasole przy basenie - ręczniki przy basenie (płatne, ok 10 EUR/tydzień + kaucja ok 10EUR) - jacuzzi - animacje dla dzieci i dla dorosłych - wieczór grecki raz w tygodniu - siatkówka plażowa, koszykówka Płatne: - bilard, pokój gier - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik, plac zabaw - mini klub  

Wyżywienie

Bed&Breakfast (BB) - śniadania. Half Board (HB) - śniadania, kolacje. Napoje do kolacji płatne All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 23:00

Restauracje i bary

- restauracja główna - lobby bar, bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- 6-piętorwy budynek z widną, na wzniesieniu - wyremontowany w 2015 r. - 179 pokoi - lobby z recepcją - internet wi-fi w lobby (bezpłatny)

Bagaż

Poznań, Warszawa Modlin (Ryanair); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 135zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 374 PLN - 32 kg - 540 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Tegel (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 02.04 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Schonefeld, Tegel (EasyJet); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 250 PLN - 23 kg - 290 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Paleo ArtNouveau to hotel usytuowany na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Paleokastritsa. Polecamy na romantyczne wakacje (hotel idealny na podróż poślubną) - romantyczna sceneria, komfortowe pokoje i plaża odznaczona Błękitną Flagą.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy zatoce Paleokastritsa - jednym z najpiękniejszych miejsc na Korfu
  • plaża odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi
  • nowy basen z pięknym widokiem na morze

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

***+

REGION

Grecja/Korfu/Roda

All inclusive

Warto podkreślić

- Wspaniałe widoki i możliwość nurkowania w wodach zatoki Paleokastritsa - W okolicy kilka plaż oraz restauracje, bary, tawerny - W otoczeniu wielu atrakcji turystycznych - 7, 10, 11, 14 dni

Okiem Grecosa

Malowniczo położony w najpiękniejszej części wyspy, z widokiem na zatokę Paleokastritsa. W okolicy hotelu znajduje się kilka plaż oraz restauracje i bary. Idealne miejsce na wakacyjny relaks.

Położenie

• na zboczu wzgórza • centrum miejscowości Paleokastritsa ok. 1,8 km • najbliższe restauracje i bary ok. 50 m • przystanek autobusowy przy hotelu • lotnisko ok. 25 km

Plaża

• najbliższa plaża ok. 300 m • piaszczysto-żwirowa • zejście po schodach, przejście przez ulicę • leżaki i parasole (ok. 8 EUR/dzień) • oznaczona Błękitną Flagą

Hotel

• 6-piętrowy budynek główny oraz kompleks bungalowów • odnowione pokoje w latach 2014-2015 • 2 bary - w lobby oraz przy basenie • recepcja 24h z lobby • Wi-Fi w lobby (bezpłatnie) • kącik internetowy (odpłatnie) • ręczniki plażowe (odpłatnie) • 175 pokoi, kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard • 2 os. (16 m2) • możliwość 1 dostawki • indywidualna klimatyzacja (5 EUR/dzień) • lodówka (odpłatnie) • sejf (odpłatnie) • TV-SAT, telefon • balkon lub taras • widok na morze za dopłatą

Wyżywienie

• śniadania • śniadania i obiadokolacje (za dopłatą)

All inclusive Plus

• śniadanie, lunch, kolacja • napoje w ramach AI w wyznaczonych barach do 23:00 • lody, przekąski (11.00-18.00)

Sport i rozrywka

Bezpłatnie • 2 baseny ze słodką wodą (w tym 1 z wydzieloną częścią dla dzieci) • leżaki i parasole przy basenach • koszykówka, siatkówka, mini piłka nożna • animacje Odpłatnie • sporty wodne na plaży

Dla dzieci

• wydzielony basen • miniklub (4-12 lat) • łóżeczka dla niemowląt (na życzenie) • wysokie krzesełka w restauracji

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Paleo ArtNouveau to hotel usytuowany na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Paleokastritsa. Polecamy na romantyczne wakacje (hotel idealny na podróż poślubną) - romantyczna sceneria, komfortowe pokoje i plaża odznaczona Błękitną Flagą.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy zatoce Paleokastritsa - jednym z najpiękniejszych miejsc na Korfu
  • plaża odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi
  • nowy basen z pięknym widokiem na morze

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

w Paleokastritsa, w spokojnej okolicy, na obrzeżach miejscowości, na wzniesieniu. Do centrum miejscowości ok. 1 km gdzie znajdują się restauracje, bary, mini markety. Do miasta Korfu i lotniska ok. 25 km.

Plaża

do piaszczysto-kamienistej plaży z łagodnym zejściem do morza ok. 300 m (ok. 5 min pieszo, zejście po schodach, przejście przez ulicę). Serwis plażowy odpłatny.

Hotel

Kategoria lokalna 4* Kompleks hotelowy, 6-piętrowy, odnowiony w 2010 r. położony w jednej z najpiękniejszych miejscowości wysypy. Doskonała propozycja na romantyczny wyjazd dla par.

Do dyspozycji gości

Recepcja, windy, miejsca wypoczynkowe, bar, klimatyzowana restauracja, bar przy basenie i taras słoneczny. Możliwość wynajęcia samochodu oraz skuterów, parking,akceptowane karty Visa i Mastercard.

Internet

bezpłatne WiFi w ogólnodostępnych częściach hotelu.

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie: 2 baseny, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki kąpielowe przy basenie za kaucją, koszykówka, siatkówka, polo wodne, boccia Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

wydzielony brodzik w basenie, mini club dla dzieci w wieku 4-12 lat, mini disco, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci oraz wysokie krzesełka w restauracji.

Zakwaterowanie

Oferuje 179 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe bez możliwości dostawki od strony lądu, klimatyzowane ( odpłatnie), z łazienkami ( wanna lun prysznic), wyposażone w TV/SAT, telefon, odpłatny sejf oraz balkon. Pokoje z bocznym widokiem na morze wyposażone standardowo z możliwością jednej dostawki.

Wyżywienie

BB śniadanie. HB śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Kolacja odbywa się w dwóch turach. W ciągu dnia przekąski. Po południa kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz napoje bezalkoholowe w godz. 11.00-23.00.    

Informacje dodatkowe

www.cnhotelsgroup.com Ocena HCH 4,2

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Paleo ArtNouveau to hotel usytuowany na wzgórzu z przepięknym widokiem na zatokę Paleokastritsa. Polecamy na romantyczne wakacje (hotel idealny na podróż poślubną) - romantyczna sceneria, komfortowe pokoje i plaża odznaczona Błękitną Flagą.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy zatoce Paleokastritsa - jednym z najpiękniejszych miejsc na Korfu
  • plaża odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi
  • nowy basen z pięknym widokiem na morze

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Korfu

Opis

* bezpłatne Wi-Fi

* z pięknym widokiem na morze

* ekonomiczny

Opis

Hotel na szczycie wzgórza, z panoramą na morze i góry. Zadbany teren, klasyczny styl, programy rozrywkowe, wysoka jakość obsługi. Polecany na ekonomiczny wypoczynek w przystępnej cenie.

• budynek główny i bungalowy
• bezpłatny parking
• basen zewnętrzny ze słodką wodą
• bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych 
• restauracja
• bary

Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Korfu
• 1 km od centrum miejscowości Paleokastrica
• 25 km od centrum Korfu i lotniska
• 50 m od supermarketu
• przystanek autobusowy obok hotelu

Plaza

• publiczna
• 300 m od hotelu
• zejście po schodach, około 40 stopni
• piaszczysto-żwirowa
• leżaki i parasole płatne

Wyzywienie

All Inclusive, Bed and Breakfast, Half Board

Pokoje

179 pokoi: Single Rooms (~15 m2), Twin Rooms Promo (~14 m2), Twin Rooms IV/SSV/SV (~16-18 m2), Double Bungalows PV/SSV (~22-25 m2), Double Bungalows Superior SV (~22-25 m2), Suites Executive SV (~25-27 m2), Double Bungalows Deluxe Pool Sea View/Jacuzzi (~20-22 m2).

Dostępne pokoje łączone.

W pokojach: klimatyzacja (za dodatkową opłatą), mini-bar (za dodatkową opłatą), 2 pojedyncze łóżka, TV SAT, telefon, sejf (płatny), wanna/prysznic, suszarka do włosów, balkon/taras.

Single Room: łóżko pojedyncze.

Twin Room Promo: 2 łóżka pojedyncze lub łóżko podwójne, bez balkonu/tarasu.

Twin Room IV: 2 łóżka pojedyncze lub łóżko podwójne.

Twin Room SSV: 2 łóżka pojedyncze lub łóżko podwójne.

Twin Room SV: 2 łóżka pojedyncze lub łóżko podwójne.

Double Bungalow PV/SSV: 2 łóżka pojedyncze połączone.

Double Bungalow Superior: 2 łóżka pojedyncze lub łóżko podwójne.

Suite Executive SV: 2 pokoje, podwójne łóżko, czajnik elektryczny.

Double Bungalow Deluxe Pool Sea View/Jacuzzi: 2 łóżka pojedyncze lub łóżko podwójne, czajnik elektryczny, jacuzzi.

Typ dostawki: rozkładane łóżko.

Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu. 

Sport

Sport i rozrywka:
• koszykówka
• bilard (płatny)
• siatkówka
• rzutki
• wieczorne animacje (2 razy w tygodniu)
• sporty wodne na plaży (płatne)


Dla dzieci:
• brodzik ze słodką wodą
• mini klub (4-13 lat)
• animacje

O wyzywieniu

All Inclusive 2018

Posiłki: w restauracji głównej, szwedzki stół.

Śniadanie: 07:30-10:00, styl amerykański.

Lunch: 12:30-15:00.

Kolacja: 19:00-21:30.

Dress code podczas lunchu i kolacji: Smart Casual.

Bar przy basenie: 10:00-18:00.

Przekąski i lody: 11:00-18:00.

Ciastka, keks: 17:00-18:00.

Główny bar: 18:00-23:00.

Lunch pakiet na zamówienie dzień wcześniej.

Napoje: do lunchu i kolacji w restauracji w niegraniczonej iloścu - napoje bezalkoholowe, lokalne piwo, domowe wino (białe i czerwone).

W barach: w nieograniczonych ilościach alkohole lokalnej produkcji: ouzo, wina (czerwone i białe), brandy, wódka, whisky, gin, rum, tequila, piwo, napoje chłodzące. 

Mineralna woda nie jest wliczona w ofertę all inclusive.

Herbata, kawa z ekspresu - w barze głównym przy basenie (w godzinach pracy barów).

Uwagi:

Ostatnie zamówienie w programie All Inclusive o 23:00.

Dla dzieci: wysokie krzesła w resturacji, Bcot - bezpłatnie.

Administracja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedzenia.


Mapa Hotelu Paleo ArtNouveau
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
Filmy hotelu Paleo ArtNouveau:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Paleo ArtNouveau
https://youtu.be/sLjvdqqcMhM
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Paleo ArtNouveau

5.0
zdecydowanie polecam

Hotel Paleo ArtNouveau jest położony w pięknym miejscu! Widoki z tarasów zapierają dech w piersiach :) Polecam bardzo serdecznie wszystkim tym, którzy marzą o wspaniałych wakacjach w pięknym otoczeniu! Hotel zapewnia rozrywki prowadzone przez trzech wspaniałych animatorów :) Jedzenie jest przepyszne a obsługa bardzo sympatyczna :) do tej pory wspominamy tych wspaniałych ludzi :) Hotel posiada 2 baseny, sklepik z pamiątkami, sklep z biżuterią, możliwość wynajęcia samochodu. Jest duży a standard hotelu jest wysoki, więc myślę, że każdy wymagający klient zaspokoi tam swoje potrzeby :) Spędziliśmy tam cudowny czas i na pewno będziemy polecać ten hotel, całą wyspę Korfu no i oczywiście biuro Net Holiday, dzięki którym już drugie nasze wakacje były bardzo udane :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    3.9
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    4
  • Atrakcje
    i sport
    4.1
  • Obsługa
    3.9
HolidayCheck
Ocena Paleo ArtNouveau:
4 / 6

Wakacje jak z filmu! 2017-11-23
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Hotel w istnie bajecznej scenerii! Zawsze marzyliśmy by obudzić się rano, spojrzeć za okno i zachwyc...
więcej

5.6
Bardzo udana podróż poślubna :) 2017-10-16
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.8
Nie polecam 2008-07-06
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    2.7
  • Obsługa
    4.3

Wybrałem się do tego hotelu poprzez Neckermanna. Liczyłem, ze ta sieć za nie małą kwotę zaoferuje c...
więcej

3.8
Mocno przeciętny 2009-09-21
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    1.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

3.3
Tzw. mieszane uczucia 2009-09-25
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    3.0

3.2
Polecam ten hotel 2010-10-07
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Zawsze można się do czegoś przyczepić. 2011-07-21
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Paleokasritsa 2012-06-20
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

4.8
Poniżej średniej, niezbyt czysto, średnie jedzenie 2012-07-04
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

3.3
Tygodniowy wypoczynek 2012-07-11
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    6.0

4.3
Pomyłka z 4 gwiazdkami dla tego hotelu 2012-08-13
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.3

Dobre miejsce wypadowe na różne wycieczki. Na początku trzeba się wyczekać na pokój - z naszych obse...
więcej

3.2
Wart ceny, ale... 2012-08-14
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    6.0

Hotel przeznaczony zdecydowanie dla osob sprawnych fizycznie. Niezliczona ilosc schodow, na dodatek ...
więcej

4.6
Cudowny pobyt ! 2012-09-10
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Hotel Paleokastritsa 2012-09-12
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.0

3.0
Moje wakacje w hotelu Paleokastritsa 2012-09-17
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.0

2.8
Hotel posiada przyzwoity wystrój, ale... 2012-09-19
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    1.5
  • Obsługa
    2.8

Hotel posiada przyzwoity wystrój, ale razi paroma przykrymi detalami. All inclusive jest serwowane z...
więcej

3.7
Nie polecam! 2012-09-28
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.0

2.0
Tylko ładny widok - reszta bez rewelacji 2013-04-04
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.2
Cenisz konfort to omijaj ten hotel 2013-04-04
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    4.0

Hotel stary i zaniedbany, położony na wzgórzu, jakieś 800 metrów od plaży więc powrót z plaży dla st...
więcej

2.6
Hotel z pięknymi widokami 2013-08-02
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Nie warto! Hotel nie zasługuje na 2 gwiazdki! 2013-08-15
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    2.3
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    2.8
  • Obsługa
    3.0

Witam. Koszmar to idealne słowo na opisanie tego wymarzonego urlopu w Paleo. Hotel stary, jedzenie m...
więcej

2.9
Grecja Korfu? - nigdy więcej! 2013-08-16
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    3.0

3.6
Rzeczywistość diametralnie inna niż w katalogu 2013-08-17
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

2.7
Hotel Paleo Artnouveau 2013-08-27
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Ten hotel to wielka pomyłka! Okropny! 2013-08-30
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    1.0

2.7
Fatalny hotel - nie polecam! 2013-09-03
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.2
Hotel z pięknym widokiem 2013-09-11
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    5.3

Hotel ładnie położony z przepięknym widokiem na morze. Personel hotelu miły. Animacje dobrze dobrane...
więcej

3.7
Nie polecamy. 2013-10-02
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

3.8
Cztery gwiazdki? 2013-10-08
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

3.7
Fajne wakacje 2014-01-17
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Wróciłyśmy z córką bardzo zadowolone z wakacji na Korfu. Korfu, to rzeczywiście piękna wyspa, ludzie...
więcej

5.2
Warto zwiedzić wyspę jest bardzo piękna i malownicza. 2014-01-23
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.8

Na pewno warto zwiedzić wyspę, bo jest bardzo piękna i malownicza, to pierwsze co mi się nasuwa po p...
więcej

5.2
Zdecydowanie odradzam 2014-06-11
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    1.8

Zdecydowanie odradzam ten hotel. Nie zasługuje on na 4*, infrastruktura z lat 70, brak windy w które...
więcej

3.2
Piękna lokalizacja 2014-06-25
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

4.2
Wcale nie było tak źle 2014-06-30
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    3.7
  • Obsługa
    6.0

hotel z pięknym widokiem, który rekompensuje wszystko. cena adekwatna do jakości, może trochę za bar...
więcej

4.4
Nigdy więcej! 2014-08-02
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    1.8
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.3

Nie polecam tego Hotelu nikomu za takie pieniądze.Nie dajcie się Państwo nabrać pięknym zdjęciom za...
więcej

2.6
Karaiby tuż za rogiem 2014-09-21
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Same plusy, świetny hotel, polecam! 2015-06-27
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Widoki zapierające dech w piersiach! 2015-06-30
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Podróż poślubna 2015-07-13
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Wymarzone wakacje w spokojnym miejscu dla pary 2015-08-19
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Przyznam szczerze, że wiele jeździłam po Europie z różnych biur podróży, ale każdemu mogę polecić wa...
więcej

5.6
Paleo Art Nouveau w malowniczym krajobrazie 2015-09-24
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Pobyt w hotelu Paleo Art Nouveau na Korfu dostarczył mi wielu wspaniałych uniesień. To przepiękne mi...
więcej

5.4
Niesamowite miejsce, ale... 2015-10-19
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Cudowne wakacje! 2016-07-08
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Ten Hotel jest wspaniały 2016-08-03
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Hotel jest położony w jednej z najładniejszych miejscowości na Korfu. Pokoje bardzo ładne i przyjem...
więcej

5.4
Świetny hotel! 2017-06-29
Szczegóły oceny hotelu Paleo ArtNouveau:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Bardzo dobry hotel, pyszne i urozmaicone posiłki, przemiła obsługa a przede wszystkim niesamowite wi...
więcej

5.7

Paleo ArtNouveau - możliwości zakwaterowania:

Superior Bungalow Scenic SeaView Balcony or Terrace
Room Twin LandView Balcony or Terrace
Room Twin SideSeaView Balcony or Terrace
Superior Bungalow Scenic SeaView Balcony or Terrace
Room Single LandView No Balcony
Room Executive Double Balcony or Terrace
Room Twin SeaView Balcony or Terrace
Room Twin SeaView Balcony or Terrace
Bungalow Luxury
Room Single LandView No Balcony
Twin Promo No view
Bungalow Pool or Side Sea View Balcony or Terrace
Superior Bungalow Scenic SeaView Balcony or Terrace
Bungalow Pool or Side Sea View Balcony or Terrace
Twin Promo No view
Room Twin LandView Balcony or Terrace
Bungalow Luxury
Room Twin SideSeaView Balcony or Terrace
Bungalow Luxury
Room Twin SeaView Balcony or Terrace
Room Executive Double Balcony or Terrace
Room Twin SideSeaView Balcony or Terrace
Bungalow Pool or Side Sea View Balcony or Terrace
Room Single LandView No Balcony
Room Twin LandView Balcony or Terrace
Room Executive Double Balcony or Terrace
Twin Promo No view

Paleo ArtNouveau - Możliwości wyżywienia:


Paleo ArtNouveau - miasta wylotu:


Paleo ArtNouveau - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Paleo ArtNouveau? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00