cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
1 / 26
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
06.04 - 13.04
już od 3199 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.05 - 11.05
już od 2325 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Auramar Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Auramar Beach Resort
star 3

Portugalia: Wybrzeże Algarve
Ocena hotelu Auramar Beach Resort:
4.6 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Jakość
    do ceny
    4.6
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
  • pokoje z widokiem na ocean
  • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

Hotel Auramar Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
  • pokoje z widokiem na ocean
  • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum Albufeiry
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • sejf: w recepcji
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • Wi-Fi
  • fryzjer
  • pralnia: za opłatą
  • parking
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

287

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: wymagana rezerwacja, na zapytanie 
  • plac zabaw
  • miniklub dla dzieci
  • międzynarodowe animacje dla dzieci
  • basen dla dzieci

Sport i wellness

Płatne
  • wypożyczalnia rowerów
  • łaźnia turecka
  • kort tenisowy
  • minigolf
  • tenis stołowy
  • siatkówka plażowa
  • siłownia

rozrywka

  • pokój gier
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych sezonowo
  • międzynarodowy program animacyjny sezonowo
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • ok. 25 m2
  • klimatyzacja
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • sejf
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 8:00 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: 12:00 - 15:00, w formie bufetu
  • kolacja: 19:00 - 21:30. w formie bufetu
  • przekąski
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 11:00 - 23:00
  • wymagane noszenie bransoletek all inclusive
Restauracje i bary
  • sala śniadaniowa
  • restauracja: kuchnia międzynarodowa, bufet, z klimatyzacją 
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar
  • kawiarnia

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
    • pokoje z widokiem na ocean
    • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Malowniczo położony, pięknie wkomponowany w skaliste wzgórze z zachwycającym widokiem na ocean. To prawdziwy raj dla plażowiczów - tuż przy hotelu dwie, wyróżnione Błękitną Flagą plaże. W hotelu mnóstwo atrakcji: 2 duże baseny, miniklub i rozrywkowe animacje. Aktywnych ucieszą 2 korty tenisowe i minigolf w otoczeniu zieleni. Blisko stąd do centrum Albufeiry - turystycznej stolicy południa. Bardzo dobrze oceniany, zdecydowanie wart każdej swojej gwiazdki.

    POŁOŻENIE:

    na skalistym wzniesieniu, w miejscowości PRAIA DOS AVEIROS, ok. 500 m od sklepów, barów i dyskotek, ok. 2 km od centrum Albufeiry; ok. 35 km od portu lotniczego w Faro; bezpłatny bus hotelowy do centrum Albufeiry (3 razy dziennie); przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

    PLAŻA:

    2 plaże, publiczne, piaszczyste, łagodne zejście do morza, wyróżnione certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 50 m od hotelu, zejście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/os./dzień).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, skromny, zadbany, zbudowany w 1976 r., odnowiony w 2003 r., 3 budynki, 287 pokoi, 5 pięter, windy, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, snack bar, bar przy basenie; kantor, minimarket, sala telewizyjna; taras z widokiem na wybrzeże i morze, bezpłatny internet bezprzewodowy przy recepcji; za opłatą: punkt internetowy (ok. 4 EUR/30 min), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany, klimatyzowany (możliwość regulacji), łazienka (wanna z prysznicem, wc), telewizor, telefon, lodówka, sejf (płatny: ok. 15 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, łącznie ok. 350 m², gł. 1,2-3,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; rzutki, minigolf; plac zabaw dla dzieci, miniklub, minidisco, animacje dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo; za opłatą: 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (kaucja za sprzęt: ok. 20 EUR/godz.), bilard (ok. 1 EUR/os.), siłownia, jacuzzi; w pobliżu hotelu pola golfowe.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; między posiłkami przekąski w snack barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (11.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1289599100, www.grupofbarata.com

    GRATIS:

    Wi-Fibus do Albufeiry


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
    • pokoje z widokiem na ocean
    • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Malowniczo położony, pięknie wkomponowany w skaliste wzgórze z zachwycającym widokiem na ocean. To prawdziwy raj dla plażowiczów - tuż przy hotelu dwie, wyróżnione Błękitną Flagą plaże. W hotelu mnóstwo atrakcji: 2 duże baseny, miniklub i rozrywkowe animacje. Aktywnych ucieszą 2 korty tenisowe i minigolf w otoczeniu zieleni. Blisko stąd do centrum Albufeiry - turystycznej stolicy południa. Bardzo dobrze oceniany, zdecydowanie wart każdej swojej gwiazdki.

    POŁOŻENIE:

    na skalistym wzniesieniu, w miejscowości PRAIA DOS AVEIROS, ok. 500 m od sklepów, barów i dyskotek, ok. 2 km od centrum Albufeiry; ok. 35 km od lotniska w Faro; bezpłatny bus hotelowy do centrum Albufeiry (3 razy dziennie); przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

    PLAŻA:

    2 plaże, publiczne, piaszczyste, łagodne zejście do morza, wyróżnione certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 50 m od hotelu, zejście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/os./dzień).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, skromny, zadbany, zbudowany w 1976 r., odnowiony w 2003 r., 3 budynki, 287 pokoi, 5 pięter, windy, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, snack bar, bar przy basenie; kantor, minimarket, sala telewizyjna; taras z widokiem na wybrzeże i morze, bezpłatny internet bezprzewodowy przy recepcji; za opłatą: punkt internetowy (ok. 4 EUR/30 min), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany, klimatyzowany (możliwość regulacji), łazienka (wanna z prysznicem, wc), telewizor, telefon, lodówka, sejf (płatny: ok. 15 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, łącznie ok. 350 m², gł. 1,2-3,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; rzutki, minigolf; plac zabaw dla dzieci, miniklub, minidisco, animacje dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo; za opłatą: 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (kaucja za sprzęt: ok. 20 EUR/godz.), bilard (ok. 1 EUR/os.), siłownia, jacuzzi; w pobliżu hotelu pola golfowe.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; między posiłkami przekąski w snack barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (11.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1289599100, www.grupofbarata.com

    GRATIS:

    Wi-Fi bus do Albufeiry


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
    • pokoje z widokiem na ocean
    • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***+

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Komplekshotelowy położony w największej miejscowości turystycznej regionu - Albufeira, tętniącej życiem, z licznymi barami, restauracjami i miejscami rozrywki oraz zabytkową starówką. Do centrum Albufeiry kilkanaście minut spacerem lub 3 razy dziennie bezpłatny hotelowy bus. Do lotniska w Faro ok. 40 km.
    Plaża:

    Hotelu położony jest na niewielkim klifie, nad brzegiem oceanu, przy pięknej, szerokiej i piaszczystej plaży oznaczonej Błękitną Flagą. Na plaży leżaki i parasole płatne (ok.20 Eur/dzień).
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, lobby, restauracja z widokiem na ocean, bar przy basenie, sala TV, ogród z dużym basenem i brodzikiem dla dzieci (w basenach słodka woda), tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, basen kryty, plac zabaw, mini klub, mini market, wypożyczalnia samochodów, skuterów oraz rowerów.
    Pokoje:

    Hotel posiada 287 pokoirozlokowanych wczterech budynkach. Wszystkie pokoje funkcjonalnie urządzone, z klimatyzacją, łazienką (suszarka do włosów dostępna w recepcji - depozyt ok. 20 Eur, ilość limitowana), TV-sat, lodówką, telefonem, sejfem (płatny ok.15 Eur/tydzień), balkonem. Większość pokoi posiada boczny widok na morze. Istnieje możliwość wypożyczenia czajnika i żelazka (depozyt 20 Eur, ilość limitowana). Łóżeczko dla dziecka do lat 2 bezpłatnie. Podczas kwaterowania konieczne zostawienie depozytu za klucz do pokoju (ok.10 Eur).
    Pokoje standardowe (pow. ok. 16m2) - dla maksymalnie 3 osób, tylko w układzie 2+1.
    Wyżywienie:

    All inclusive: śniadania (8:00 - 10:00), lunche (12:30 - 14:30) i obiadokolacje (18:00 - 21:30) w formie urozmaiconego bufetu. Między posiłkami przekąski i napoje w wyznaczonych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 11.00 - 23.00. Lobby bar nie jest wliczony w all inclusive.
    Program sportowy i animacyjny:

    Bezpłatnie: siłownia, jacuzzi, rzutki, mini golf, siatkówka, piłka nożna, kort tenisowy (depozyt za sprzęt ok. 20 Eur). Płatne: bilard (ok.1 Eur/gra), masaże, sauna. Animacje dla dzieci i dorosłych. W pobliżu hotelu (ok. 200 m) najsłynniejsza dyskoteka w Albufeirze - KISS (wstęp ok. 20 Eur).
    Internet:

    Kącik internetowy płatny ( ok. 3 Eur/30 min), Wi-Fi w lobby bezpłatnie przy recepcji.
    Kategoria lokalna:

    ***
    Strona www:

    www.grupofbarata.com/auramar
    Naszym zdaniem:

    Hotel położony jest na dużym terenie, a pobliska Albufeira oferuje wiele rozrywek. Hotel chwalony za infrastrukturę basenową oraz urozmaiconą kuchnię (za to +"). Polecamy ten hotel osobom, którym nie zależy na wysokim standardzie zakwaterowania, ale w zamian oczekują dobrej lokalizacji oraz pięknej piaszczystej plaży.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 5.1/6. Sprawdź opinie:
    "
    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dzień od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje
    : przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje
    : wycieczek lokalnych, lokalnego podatku płatnego przy zakwaterowaniu (ok 1,5Eur/os/noc),posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    Lizbona

    Całodniowa wycieczka do urzekającej stolicy Portugalii. W programie wieża Belem - symbol potęgi militarnej państwa z czasu Wielkich Odkryć Geograficznych, wybudowany w stylu manuelińskim klasztor Hieronimitów oraz Pomnik Odkrywców. Po wspólnym spacerze po dzielnicy handlowej Baixa czas wolny: zachęcamy do skosztowania lokalnych specjałów, przejażdżki zabytkowym tramwajem oraz poznania wąskich uliczek Alfamy - jednej z najstarszych dzielnic miasta. Sobota, cena ok. 70 Eur.
    Lizbona i Fatima

    Dwudniowa wycieczka po najbardziej rozpoznawalnych miejscach Portugalii. Fatima to jedno z najważniejszych sanktuariów maryjnych na świecie i cel wizyty pielgrzymów oraz turystów z całego świata. To tutaj w 1917 roku Matka Boska kilkakrotnie objawiła się trójce dzieci, powierzając im tajemnice dotyczące losów świata (trzy tajemnice fatimskie). W programie Aljustrel - miejsce urodzenia pastuszków oraz sama Fatima, gdzie znajduje się Sanktuarium oraz Kaplica Objawień. Zwiedzanie Lizbony według programu jak podczas wycieczki jednodniowej. Czwartek i piątek,cena ok. 160 Eur.
    Perły Zachodu

    Całodniowa wycieczka, podczas której poznamy najciekawsze miejsca w regionie. W programie średniowieczne miasteczko Silves oraz przejazd przez góry Monchique i postój na degustację miejscowych specjałów. W okolicy Ponta da Piedade niesamowite formacje skalne z urzekającymi grotami (za dodatkową opłatąmożliwość rejsu łódką - w zależności od warunków pogodowych). Następnie wizyta w Lagos - mieście, gdzie znajdował się pierwszy targ niewolników. Kluczowym punktem jest Przylądek Św. Wincentego, uważany niegdyś za koniec świata. Czwartek lub niedziela, cena ok. 50 Eur.
    Kuchnia

    Wina rodem z Portugalii

    Warto spróbować wina Madera produkowanego na atlantyckiej wyspie Madera od ponad 300 lat. Porto wytwarzane z winogron zbieranych w dolinie rzeki Douro na północy kraju, ma szeroki wachlarz smaków - od wytrawnego po bardzo słodkie (Lagrima). Ciekawostką wśród win jest "zielone wino"- vinho verde z regionu Minho.
    Podróż w świat portugalskich dań

    Dorsz przyrządzony na 365 sposobów, grillowane mięsa i ryby (w tym sardynki uważanie za najsmaczniejsze i najbardziej tłuste na świecie), cataplana dla miłośników owoców morza, kurczak w pikantnym sosie piri-piri. Do tego ogromny wybór ciast, owoców i win - to zaledwie kilka propozycji wspaniałej kuchni portugalskiej. Miłośnicy nowości kulinarnych nie będą zawiedzeni, a już na pewno nie będą głodni.
    Zwiedzanie

    Tavira

    To niewielkie średniowieczne miasteczko, które z ogromną ilością kaplic i kościołów (ponad 20), krętymi uliczkami, wieżyczkami, kopułami, minaretami i rzymskim mostem spinającym brzegi rzeki Gilao tworzy wyjątkową w rejonie Algarve scenerię i klimat. Tavira znajduje się na terenie Parku Narodowego Rio Formosa, na wschód od Faro, leży na lagunie i od otwartego oceanu oddziela je wyspa Ilha de Tavira - mekka wszystkich amatorów złotego piasku i szumu fal (by dostać się na plażę należy skorzystać z łodzi lub z taksówki wodnej). Koniecznie należy spędzić popołudnie w miasteczku, zjeść obiad w jednej z wielu wyśmienitych restauracji rybnych, a potem siąść na ocienionym placyku i wypić szklaneczkę mendronho (lokalna brandy).
    Vilamoura - luksusowy kurort Algarve

    Vilamoura to ekskluzywny portugalski kurort, nazywany portugalskim Cannes. Miejsce słynie z imponującej mariny, mogącej pomieścić ok. 1000 jednostek. W okolicy znajdują się świetne restauracje, bary, sklepy, jak i kasyno i wiele pól golfowych.
    Relaks

    Plaża jakich mało!

    Plaża Marihna (Praia da Marihna) została umieszczona na liście 10 najpiękniejszych plaż w Europie. Wspaniałe miejsce na romantyczne spacery przy zachodzie słońca. Międzynarodowe agencje reklamowe bardzo często wykorzystują ją jako tło do reklam.
    Przyroda

    Park Naturalny Ria Formosa

    Ponad 60 km rozlewisk, wydm i lagun, solnisk, bagien i dzikich plaż. Idealne miejsce na aktywny wypoczynek - na turystów czekają różne trasy trekkingowe i kajakowe.
    Z dziećmi

    Oko w oko z piratem w Zoomarine

    Rodzinny park rozrywki znajduje się zaledwie kilka kilometrów od miejscowości Albufeira. Pokazy zwierząt, w tym delfinów, fok, lwów morskich oraz ptaków. Dodatkowo basen ze sztuczną falą, plaże, kilka zjeżdżalni i wodny plac zabaw dla najmłodszych. Proponujemy również wizytę w Zatoce Piratów, gdzie w świat przygód korsarzy, tajemniczych map i ukrytych skarbów przeniesie wszystkich pełne zwrotów akcji przedstawienie. Ceny: dorośli ok. 29 Eur, dzieci i seniorzy ok. 20 Eur , dzieci poniżej 1 metra wzrostu - wejście bezpłatne. Za dodatkową opłatą ( ok. 170 Eur) można popływać z delfinami. www.zoomarine.pt
    Wodne atrakcje południowej Portugalii

    To znakomity wybór dla wszystkich, którzy uwielbiają gry i zabawy w basenach pośród wymyślnych wodnych atrakcji. Portugalskie parki wodne Aqua Show, Slide & Splash oraz Aqualand Algarve gwarantują dobrą zabawę i niezapomniane wrażenia. Zaprojektowane zostały z myślą o zapewnieniu odpowiednich warunków Gościom w różnym wieku, pozwalając maluchom na radosną i bezpieczną zabawę, a starszym dostarczając porządną dawkę adrenaliny. www.aquashowparkhotel.com www.slidesplash.com www.aqualand.pt
    FIESA - Festiwal Rzeźby Piaskowej w Pêra

    Zaskakujące miejsce, pokazujące co naprawdę można stworzyć z piasku. Warsztaty z udziałem artystów wyjaśniają sposoby powstawania monumentalnych rzeźb (niektóre wysokie nawet na 12 metrów). Warto odwiedzić to miejsce po popołudniu i zostać do wieczora - kolorowa iluminacja dzieł międzynarodowej ekipy artystów robi naprawdę piorunujące wrażenie.
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
    "
    Inne

    Portugalia - Algarve

    Waluta EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W kurortach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić walutę.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Portugalii na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu.
    Czas - 1 godzina w stosunku do czasu w Polsce.
    Język urzędowy
    portugalski
    Orientacyjne ceny Obiad w restauracji od 15 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.
    Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Telefony komórkowe działają w całej Portugalii. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Algarve Algarve to jeden z regionów Portugalii ze stolicą w Faro, w skład którego wchodzi pas południowego wybrzeża kraju ciągnąca się od granicy z Hiszpanią po przylądek Sao Vincente. Główne gałęzie gospodarki, z których region czerpie dochód to rolnictwo (owoce cytrusowe, migdałowce), rybołówstwo i właśnie turystyka. Na Turystów czekają hotele na każdą kieszeń, dobrze przygotowana infrastruktura transportowa pozwalająca na zwiedzanie każdego zakątka wybrzeża, mnogość atrakcji, piękna przyroda, kurorty i tętniące życiem i te nieco bardziej spokojne i doskonałe restauracje.
    Miejscowości wakacyjne w regionie Algarve:

    Albufeira

    Najbardziej rozpoznawalny oraz najbardziej rozległy kurort Algarve, znajdujący się dokładnie pośrodku południowego wybrzeża Portugalii. Albufeira to kilka dzielnic (każda ze swoim własnym centrum) - rozpoczynając od wschodnich granic kurortu: Falesia, Olhos d'Agua, Santa Eulalia Oura, Albufeira - stare miasto ze słynną Praia de Pescadores, Sao Rafael i w końcu Salgados. Dodatkowo, dla osób szukających nocnego życia - The Strip, największe skupisko barów, pubów i klubów nocnych w kurorcie. Albufeira to również doskonały ośrodek kulturalny. Letni kalendarz wydarzeń pęka w szwach: można tu obejrzeć spektakle, pokazy mody, posłuchać muzyki, odbywają się tu turnieje sportowe, festiwale kulinarne, pchle targi, itd. Plaże Albufeiry pełne są delikatnego piasku, formacji skalnych i mieniących czerwienią klifów.
    Alvor

    Malowniczo położona Jedna z najmniej wyeksploatowanych turystycznie (co nie znaczy nudnych) i najbardziej położona na zachód z proponowanych miejscowości wakacyjnych (pomiędzy Lagos a Portimao). W centrum Alvor znajdują się restauracje, które doceniają nawet mieszkańcy regionu, kafeterie, bary i sklepy. Alvor ma w sobie tyle uroku i spokoju, że z pewnością spodoba się osobom szukającym odpoczynku od hałasu i blichtru dużych ośrodków turystycznych. A dla tych szukających bogatego życia nocnego - około 6 km od Alvor znajduje się Portimao z Praia da Rocha.
    Portimao, Praia da Rocha i Praia do Vau

    Portimao - drugie pod względem wielkości miasto Algarve i największy port wybrzeża, pełne lokalnego życia. Nadrzeczne restauracje słyną z doskonałych ryb i owoców morza. Najbardziej znaną częścią Portimao jest jego turystyczna dzielnica Praia da Rocha, której plaża jest jedną z wizytówek Algarve. Plaży w Praia da Rocha w niczym nie ustępuje Praia do Vau, również zaliczana do tych zjawiskowo pięknych na wybrzeżu.
    Carvoeiro

    Urokliwy, ale pełen życia kurort położony pomiędzy Portimao a Albufeirą. Pełno tu niewielkich plaż i grot zalewanych przez fale oraz klifów. Niewiele tu hoteli - przeważają wille oraz apartamenty, przez co Carvoeiro wydaje się nieco leniwe i troszkę zbyt spokojne, lecz nie należy się dać zwieść pozorom - w centrum restauracyjki, bary, puby i sklepy z pamiątkami.
    Wyloty z
    : Warszawy, Katowic, Gdańskai Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Portugalii trwa od 01.07 do 31.08.
    Opinie klientów

    Klienci oceniają tę wycieczkę na 5.5/6. Sprawdź opinie: "


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
    • pokoje z widokiem na ocean
    • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Portugalia/Algarve

    Informacje Ogólne:

    Witamy Auramar Beach Resort w Albufeira. Hotel położony jest 150 m od plaży piaszczysta. Miasta położone najbliżej hotelu to Armacao (15 km) i Vilamoura (18 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, klimatyzację, 4 windy, lobby i kiosk. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia rowerów. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Personel mówi po angielsku, niemiecku i hiszpańsku. Do dyspozycji są 2 baseny. Odległość od hotelu: lotnisko FAO (45 km) i dyskoteka (500 m). W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Rodzaje wyżywienia:

    Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

    Udogodnienia:

    Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot i w terminalach internetowych. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje program zajęć animacyjnych, sala gier i minigolfa. Auramar Beach Resort posiada masaże wodne i saunę. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis, siatkówka i fitness. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, American Express i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Bagaż

    Warszawa - Modlin Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (wyloty od 01.04 - 15.06 oraz od 01.10 - 31.10) / 210 PLN (wyloty od 16.06 - 30.09) Berlin Shoenefeld (SXF) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 260 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mapa Hotelu Auramar Beach Resort
    Filmy hotelu Auramar Beach Resort:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Auramar Beach Resort!
    https://youtu.be/B3l249cplUU
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Auramar Beach Resort

    4.0
    polecam

    Dla aktywnych wczasowiczów cudowne spacery brzegiem oceanu do przepięknej Albuferii przypominajacej atmosferą Kraków, z mimami, grajkami ,kafejkami.Jeżeli chodzi o wyzywienie, to nie dla żarłoków,bo all inclusive niczym nie przypomina Turcji czy Grecji.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Hotel wspaniale położony,plażą do cudownej Albuferii ok.30 minut.Miasteczko o klimacie naszego Krakowa zachwyci najbardziej wymagającego turystę.Ze względu na konieczność pokonywania dużej ilości schodów, w tym także na plażę odradzam niepłnosprawnym.Jeżeli chodzi o małe dzieci, to także nie ma takich udogodnień jak w Turcji czy Grecji /miksery,blendery itp./ Po raz pierwszy wróciłam bez przesytu jeżeli chodzi o jedzenie.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.9
    polecam

    W październiku spędziliśmy cudowny tydzień w Portugalii. Wybraliśmy hotel Auramar i byliśmy bardzo zadowoleni. Hotel położony w przepięknym miejscu tuż nad skalistym brzegiem oceanu z pięknie wkomponowaną piaszczystą plażą. Oprócz atrakcji krajobrazowych dużą zaletą jest blisko położone centrum miasteczka z licznymi restauracjami, sklepikami i fajną dyskoteką. Jednym słowem nie można się nudzić. Hotel bardzo zadbany i czysty, pokoje sprzątane codziennie. Opcja all inclusive bogata, jedzenie smaczne, dużo regionalnych przysmaków, ale frytki też się zdarzały. Polecam hotel amatorom pięknych krajobrazów i odrobiny luksusu;)

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.9
    4.9
    polecam

    Rewelacyjne położenie tego hotelu, przepiękne widoki - za to ma juz u mnie 5 punktów. Blisko do centrum, więc nie było czasu na nudę. Jak na hotel 3* jestesmy mile zaskoczeni. Przestronne, ładnie urządzone pokoje. Bardzo smaczne, oryginalne jedzenie. Do wyboru kilka barów serwujących all inclusive. PRzestronny basen z niebieściutką wodą, zresztą. Przejrzysta, krystalicznie czyta woda z oceanu. Nie sądziłam, że Portugalia może być az tak atrakcyjna. Naprawdę jesli komuś znudziły się "uksusowe" kompleksy w Egipcie, i mało obiecująca Grecja - Polecam Portugalię i ten hotel.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.9
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel polecam - jak na 3* spełnia oczekiwania. Jednak sam budynek to nic - OKOLICA REKOMPENSUJE WSZYSTKIE MINUSY (jeżeli takie znajdziecie) - tak naprawdę zawsze można doszukać się błędów. Plaża BOSKA, najlepiej Sierpień/Wrzesień wtedy ocean jest przepiękny, plaża cudowna, mnóstwo owoców (choćby pyszne melony) , Albuferia urocza, jest gdzie iść na spacer i gdzie się zabawić. Jeżeli się zastanawiacie, nie ma nad czym - na pewno nie pożałujecie wyboru:)

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.9
    zdecydowanie polecam

    jak tylko zobaczylem ten hotel w katalogu, wiedzialem, ze musze tam byc. opis niestety niezgodny z rzeczywistoscia - jestesmy z zona niepoprawnymi romantykami i spacery przy zachodzie slonca, rozgrzewajace porto wieczorowa pora, smaki, jakimi nasze podniebienie zostalo ugoszczone i w Auramar i w miejscowych knajpkach, przeszlo nasze oczekiwanie. pokoje niewielkie, ale czyste (caly teren obiektu, bardzo duzy i doskonale utrzymany). polecam wszystkim

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Hotel
      3.8
    • Pokoje
      3
    • Wyżywienie
      4.1
    • Atrakcje
      i sport
      3.5
    • Obsługa
      3.9
    HolidayCheck
    Ocena Auramar Beach Resort:
    4 / 6

    Cudownie, problem jedynie z łazienką 2017-09-26
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Miejsce godne polecenia 2008-10-25
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel jest przede wszystkim pięknie położony i myślę ze to rekompensuje wszystkie jego wady. W holu ...
    więcej

    4.9
    Rodzinny hotel na odludziu 2009-03-24
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.5

    4.3
    Wspaniała położenie wzgędem plaży, nic po za tym 2009-03-29
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      1.8

    Hotel wymaga gruntonego remontu, dla dbającyh o zdrowie - lepiej nie korzystać z basenu, obsługa mię...
    więcej

    3.5
    Hotel Auramar 2010-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.5

    Kompleks położony bezpośrednio przy przepięknej piaszczystej plaży na klifie. Z balkonu (część D IV ...
    więcej

    5.0
    Niezapomniane wakacje. Obirgado Auramar! 2010-09-23
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Auramar ok 2010-10-09
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Super 3 gwiazdkowy hotel z super widokami (cieszy kobiece oko, a meskie moze gdzie indziej wtedy zer...
    więcej

    6.0
    Piekna Portugalia i Auramar 2010-10-19
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Pieknie, po prostu pieknie. szkoda bylo opuszczac hotel z tak rewelacyjnymi widokami. Portugalia zau...
    więcej

    6.0
    Swietne wakacje w Portugalii w Auramar! 2011-01-14
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Tam trzeba po prostu byc i nacieszyc się wspanialymi widokami - to po 1, a infrastruktura, polozenie...
    więcej

    6.0
    Jedne z piekniejszych wakacji 2011-02-21
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Jak tylko zobaczylem ten hotel w katalogu, wiedzialem, ze musze tam byc. opis niestety niezgodny z r...
    więcej

    6.0
    Cudowne wakacje w Auramar!! 2011-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Hotel na 3,5 gwiazdki 2011-12-04
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    W październiku spędziliśmy cudowny tydzień w Portugalii. Wybraliśmy hotel Auramar i byliśmy bardzo z...
    więcej

    5.7
    Fantastyczne wczasy 2012-01-21
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Piękne miejsce, wczasy bardzo udane 2012-06-17
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Spędziliśmy w hotelu Auramar dwa tygodnie na przełomie lipca i sierpnia. Hotel czysty i bardzo schlu...
    więcej

    5.3
    Hotel ok 2012-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Hotel godny polecenia, spędzilismy 2 tyg w super miejscu, szeroka plaza z duza iloscia muszelek, jed...
    więcej

    4.8
    Dobry hotel - adekwatna jakość do ceny 2012-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Położenie Auramar jest świetnie położony - na klifie tuż przy plaży; w zasadzie nie korzystaliśmy z...
    więcej

    5.1
    Hotel godny polecenia 2012-08-13
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.5
    Upalna wigilia w Auramar 2012-12-29
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Bywało lepiej - maks 3 gwiazdki 2013-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Może być 2013-08-26
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.5
    Cudowna podróż poślubna! 2013-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Same plusy dodatnie 2013-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Wczasy z synkiem i żonką 46 lat 2013-10-31
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    2.7
    Ciekawe wakacje. 2014-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.3

    Pierwszy raz wybrałem ofertę NetHoliday i jestem pozytywnie zaskoczony, tak ceną jak i jakością obie...
    więcej

    4.5
    Sposób na udany urlop w Portugalii 2014-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel nie najnowszy, ale pięknie położony. Malownicza plaża bezpośrednio przy hotelu. Wspaniała opie...
    więcej

    5.2
    Auramar-Portugalia jakby inaczej 2014-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Pomimo słońca i ogólnego rozleniwienia obsługa sprawna i energiczna może dlatego że po części słowia...
    więcej

    5.4
    Zasłużone 3* 2014-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      4.8

    tak , jak w tytule : zasłużone 3* - byliśmy mile zaskoczeni obsługą z net.holiday , polską animatork...
    więcej

    5.1
    Polecam ten hotel, wart ceny 2014-09-19
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Mimo iż nie podobał mi sie wybór teścia , to po przyjezdzie milo byłam zaskoczona , ze hotel jest w ...
    więcej

    5.4
    Fantastyczne wakacje 2014-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Auramar Beach Resort: hotel wprost idealny 2014-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    Mieszkałem tu razem z moim przyjacielem w trakcie naszego pobytu w Albufeira w 2013 roku. Obaj byliś...
    więcej

    5.2
    Spontaniczny, ale udany wyjazd do hotelu Auramar 2014-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Do hotelu Auramar w Albufeirze przyjechaliśmy ot tak na kilka dni pod koniec listopada. Zdecydowaliś...
    więcej

    5.0
    Jedne z najlepszych wakacji w życiu: Auramar 2014-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    Byłem w tym hotelu już w 2012 roku. Nie ma tu luksusów, ale jest w porządku. Pokój jest ok. Każdego ...
    więcej

    5.1
    Cudne widoki 2015-03-01
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Dobry hotel w przepięknym miejscu 2015-05-27
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Fajne wczasy 2015-06-11
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    Hotel 3 gwiazdkowy, wymagający trochę renowacji, ale czysty, schludny, z przyjazną obsługą. Pokoje c...
    więcej

    5.1
    Polski Animator i wiele atrakcji 2015-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Idealny hotel dla urlopowiczow z dziecmi. Polskie animacje prowadzone przez znakomitego polskiego An...
    więcej

    5.6
    Hotel Auramar, Albufeira- pomysł na świetny urlop 2015-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.9
    Auramar Hotel i okolica- miejsce dla rodzin 2015-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Wakacje w Auramar 2016-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      3.8
    • Obsługa
      3.5

    Ogólnie pobyt w Auramar z Net Holiday oceniamy bardzo dobrze. Niestety - jak w życiu - dostrzegamy n...
    więcej

    3.7
    Auramar Hotel Albufeira 2016-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      2.5
    • Pokoje
      2.8
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.5

    2.3
    Bardzo fajny hotel... 2016-10-05
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Lecisz w dwójkę wracasz w trójkę! 2016-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Hotel 2016-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.3
    Hotel godny polecenia, ale... 2017-05-26
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Polecam 2017-07-19
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    4.7
    Przyjemny kameralny hotel w cudownym polozeniu 2017-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    5.0
    Fajne wakacje , każdy znajdzie coś dla siebie 2017-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Wakacje !!! 2017-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Wspaniały wypoczynek 2017-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Auramar Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standardowy
    2 os. pokoj standardowy
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
    Pok. 2 os. boczny w/morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pok. 1 os.

    Auramar Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Auramar Beach Resort - miasta wylotu:


    Auramar Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Auramar Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00