cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Auramar Beach Resort, Wybrzeże Algarve
1 / 26
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
03.06 - 07.06
już od 2466 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.06 - 10.06
już od 2114 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Auramar Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Auramar Beach Resort
star 3

Portugalia: Wybrzeże Algarve
Ocena hotelu Auramar Beach Resort:
4.6 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu Auramar Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.6
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Jakość
    do ceny
    4.6
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 czerwca 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 czerwca 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
  • pokoje z widokiem na ocean
  • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

Hotel Auramar Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
  • pokoje z widokiem na ocean
  • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum Albufeiry
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

polozenie

  • ok. 2 km od centrum Albufeiry
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

plaza

  • ok. 50 m od plaży
  • publiczna
  • piaszczysta
  • łagodnie opadająca
  • oznaczona Błękitną Flagą
  • schody prowadzące do plaży
  • leżaki za opłatą
  • parasole za opłatą

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • sejf: w recepcji
  • kantor: w recepcji
  • winda
  • ogród
  • Wi-Fi
  • fryzjer
  • pralnia: za opłatą
  • parking
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

287

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 3
  • basen zewnętrzny
  • basen kryty: za opłatą
  • basen dla dzieci
  • Dla dzieci

    • łóżeczka dla dzieci: wymagana rezerwacja, na zapytanie 
    • plac zabaw
    • miniklub dla dzieci
    • międzynarodowe animacje dla dzieci
    • basen dla dzieci

    Sport i wellness

    Płatne
    • wypożyczalnia rowerów
    • łaźnia turecka
    • kort tenisowy
    • minigolf
    • tenis stołowy
    • siatkówka plażowa
    • siłownia

    rozrywka

    • pokój gier
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych sezonowo
    • międzynarodowy program animacyjny sezonowo
    • bilard za opłatą

    Pokoje

    Pokój 2-osobowy DZX1
    • ok. 25 m2
    • klimatyzacja
    • telefon
    • TV sat.
    • lodówka
    • sejf
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 2-3 os.
    • klimatyzacja
    • telefon
    • TV sat.
    • lodówka
    • sejf
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • balkon lub taras

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: 8:00 - 10:00, w formie bufetu
    • obiad: 12:00 - 15:00, w formie bufetu
    • kolacja: 19:00 - 21:30. w formie bufetu
    • przekąski
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 11:00 - 23:00
    • wymagane noszenie bransoletek all inclusive
    Restauracje i bary
  • sala śniadaniowa
  • restauracja: kuchnia międzynarodowa, bufet, z klimatyzacją 
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar
  • kawiarnia

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
    • pokoje z widokiem na ocean
    • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Malowniczo położony, pięknie wkomponowany w skaliste wzgórze z zachwycającym widokiem na ocean. To prawdziwy raj dla plażowiczów - tuż przy hotelu dwie, wyróżnione Błękitną Flagą plaże. W hotelu mnóstwo atrakcji: 2 duże baseny, miniklub i rozrywkowe animacje. Aktywnych ucieszą 2 korty tenisowe i minigolf w otoczeniu zieleni. Blisko stąd do centrum Albufeiry - turystycznej stolicy południa. Bardzo dobrze oceniany, zdecydowanie wart każdej swojej gwiazdki.

    POŁOŻENIE:

    na skalistym wzniesieniu, w miejscowości PRAIA DOS AVEIROS, ok. 500 m od sklepów, barów i dyskotek, ok. 2 km od centrum Albufeiry; ok. 35 km od portu lotniczego w Faro; bezpłatny bus hotelowy do centrum Albufeiry (3 razy dziennie); przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

    PLAŻA:

    2 plaże, publiczne, piaszczyste, łagodne zejście do morza, wyróżnione certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 50 m od hotelu, zejście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/os./dzień).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, skromny, zadbany, zbudowany w 1976 r., odnowiony w 2003 r., 3 budynki, 287 pokoi, 5 pięter, windy, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, snack bar, bar przy basenie; kantor, minimarket, sala telewizyjna; taras z widokiem na wybrzeże i morze, bezpłatny internet bezprzewodowy przy recepcji; za opłatą: punkt internetowy (ok. 4 EUR/30 min), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany, klimatyzowany (możliwość regulacji), łazienka (wanna z prysznicem, wc), telewizor, telefon, lodówka, sejf (płatny: ok. 15 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, łącznie ok. 350 m², gł. 1,2-3,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; rzutki, minigolf; plac zabaw dla dzieci, miniklub, minidisco, animacje dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo; za opłatą: 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (kaucja za sprzęt: ok. 20 EUR/godz.), bilard (ok. 1 EUR/os.), siłownia, jacuzzi; w pobliżu hotelu pola golfowe.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; między posiłkami przekąski w snack barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (11.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1289599100, www.grupofbarata.com

    GRATIS:

    Wi-Fibus do Albufeiry


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
    • pokoje z widokiem na ocean
    • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Portugalia / Algarve

    Opis oferty:

    Malowniczo położony, pięknie wkomponowany w skaliste wzgórze z zachwycającym widokiem na ocean. To prawdziwy raj dla plażowiczów - tuż przy hotelu dwie, wyróżnione Błękitną Flagą plaże. W hotelu mnóstwo atrakcji: 2 duże baseny, miniklub i rozrywkowe animacje. Aktywnych ucieszą 2 korty tenisowe i minigolf w otoczeniu zieleni. Blisko stąd do centrum Albufeiry - turystycznej stolicy południa. Bardzo dobrze oceniany, zdecydowanie wart każdej swojej gwiazdki.

    POŁOŻENIE:

    na skalistym wzniesieniu, w miejscowości PRAIA DOS AVEIROS, ok. 500 m od sklepów, barów i dyskotek, ok. 2 km od centrum Albufeiry; ok. 35 km od lotniska w Faro; bezpłatny bus hotelowy do centrum Albufeiry (3 razy dziennie); przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

    PLAŻA:

    2 plaże, publiczne, piaszczyste, łagodne zejście do morza, wyróżnione certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 50 m od hotelu, zejście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/os./dzień).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, skromny, zadbany, zbudowany w 1976 r., odnowiony w 2003 r., 3 budynki, 287 pokoi, 5 pięter, windy, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, snack bar, bar przy basenie; kantor, minimarket, sala telewizyjna; taras z widokiem na wybrzeże i morze, bezpłatny internet bezprzewodowy przy recepcji; za opłatą: punkt internetowy (ok. 4 EUR/30 min), fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany, klimatyzowany (możliwość regulacji), łazienka (wanna z prysznicem, wc), telewizor, telefon, lodówka, sejf (płatny: ok. 15 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, łącznie ok. 350 m², gł. 1,2-3,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; rzutki, minigolf; plac zabaw dla dzieci, miniklub, minidisco, animacje dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo; za opłatą: 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu (kaucja za sprzęt: ok. 20 EUR/godz.), bilard (ok. 1 EUR/os.), siłownia, jacuzzi; w pobliżu hotelu pola golfowe.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.00-15.00), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; między posiłkami przekąski w snack barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (11.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/1289599100, www.grupofbarata.com

    GRATIS:

    Wi-Fi bus do Albufeiry


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
    • pokoje z widokiem na ocean
    • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***+

    Opis oferty

     

    Położenie

    Hotel położony jest na niewielkim klifie w największej miejscowości turystycznej regionu - Albufeira, tętniącej życiem, z licznymi barami, restauracjami i miejscami rozrywki oraz zabytkową starówką. Do centrum Albufeiry kilkanaście minut spacerem lub 3 razy dziennie bezpłatnym hotelowym busem. Do lotniska w Faro ok. 40 km. Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości ok.1,5 Eur/os./dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.

    Plaża

    Przy hotelu, piaszczysta, oznaczona Błękitną Flagą. Na plaży leżaki i parasole płatne (ok.20 Eur/dzień).

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, lobby, restauracja z widokiem na ocean, bar przy basenie, sala TV, ogród z dużym basenem i brodzikiem dla dzieci (w basenach słodka woda), tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, basen kryty, plac zabaw, mini klub, mini market, wypożyczalnia samochodów, skuterów oraz rowerów.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania (8:00 - 10:00), obiady (12:30 - 14:30) i obiadokolacje (18:00 - 21:30) w formie urozmaiconego bufetu. Między posiłkami przekąski i napoje w wyznaczonych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 11.00 - 23.00. Lobby bar nie jest wliczony w all inclusive.

    Program sportowy i animacyjny

    Hotel prowadzi animacje dla dzieci i dorosłych. Bezpłatnie: siłownia, jacuzzi, rzutki, mini golf, siatkówka, piłka nożna, kort tenisowy (depozyt za sprzęt ok. 20 Eur). Płatne: bilard (ok.1 Eur/gra), masaże, sauna. W pobliżu hotelu (ok. 200 m) najsłynniejsza dyskoteka w Albufeirze - KISS (wstęp ok. 20 Eur).

    Internet

    Stanowiska komuterowe płatne (ok. 3 Eur/30 min), WiFi przy recepcji bezpłatne.

    Kategoria lokalna

    ***

    Naszym zdaniem

    Hotel położony jest na dużym terenie, a pobliska Albufeira oferuje wiele rozrywek. Hotel chwalony za infrastrukturę basenową oraz urozmaiconą kuchnię (za to +"). Polecamy ten hotel osobom, którym nie zależy na wysokim standardzie zakwaterowania, ale w zamian oczekują dobrej lokalizacji oraz pięknej piaszczystej plaży.
    "

    Strona www

    www.grupofbarata.com/auramar

    Program

    Dzień pierwszy

    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dzień od drugiego do przedostatniego

    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni

    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
    "

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje
    : przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3 lub 4 rozpoczęte doby hotelowe, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje
    : wycieczek lokalnych, lokalnego podatku płatnego przy zakwaterowaniu (ok. 1,5Eur/os/noc),posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Ze względu na COVID-19 niektóre udogodnienia/atrakcje/serwis hotelu mogą działać w ograniczonym czasie i/lub mogą być wyłączone z oferowania

    Wycieczki lokalne

    Lizbona

    Całodniowa wycieczka do urzekającej stolicy Portugalii. W programie wieża Belem - symbol potęgi militarnej państwa z czasu Wielkich Odkryć Geograficznych, wybudowany w stylu manuelińskim klasztor Hieronimitów oraz Pomnik Odkrywców. Po wspólnym spacerze po dzielnicy handlowej Baixa czas wolny: zachęcamy do skosztowania lokalnych specjałów, przejażdżki zabytkowym tramwajem oraz poznania wąskich uliczek Alfamy - jednej z najstarszych dzielnic miasta. Sobota, cena ok. 70 Eur.
    Lizbona i Fatima

    Dwudniowa wycieczka po najbardziej rozpoznawalnych miejscach Portugalii. Fatima to jedno z najważniejszych sanktuariów maryjnych na świecie i cel wizyty pielgrzymów oraz turystów z całego świata. To tutaj w 1917 roku Matka Boska kilkakrotnie objawiła się trójce dzieci, powierzając im tajemnice dotyczące losów świata (trzy tajemnice fatimskie). W programie Aljustrel - miejsce urodzenia pastuszków oraz sama Fatima, gdzie znajduje się Sanktuarium oraz Kaplica Objawień. Zwiedzanie Lizbony według programu jak podczas wycieczki jednodniowej. Czwartek i piątek,cena ok. 160 Eur.
    Perły Zachodu

    Całodniowa wycieczka, podczas której poznamy najciekawsze miejsca w regionie. W programie średniowieczne miasteczko Silves oraz przejazd przez góry Monchique i postój na degustację miejscowych specjałów. W okolicy Ponta da Piedade niesamowite formacje skalne z urzekającymi grotami (za dodatkową opłatąmożliwość rejsu łódką - w zależności od warunków pogodowych). Następnie wizyta w Lagos - mieście, gdzie znajdował się pierwszy targ niewolników. Kluczowym punktem jest Przylądek Św. Wincentego, uważany niegdyś za koniec świata. Czwartek lub niedziela, cena ok. 50 Eur.
    Kuchnia

    Wina rodem z Portugalii

    Warto spróbować wina Madera produkowanego na atlantyckiej wyspie Madera od ponad 300 lat. Porto wytwarzane z winogron zbieranych w dolinie rzeki Douro na północy kraju, ma szeroki wachlarz smaków - od wytrawnego po bardzo słodkie (Lagrima). Ciekawostką wśród win jest "zielone wino"- vinho verde z regionu Minho.
    Podróż w świat portugalskich dań

    Dorsz przyrządzony na 365 sposobów, grillowane mięsa i ryby (w tym sardynki uważanie za najsmaczniejsze i najbardziej tłuste na świecie), cataplana dla miłośników owoców morza, kurczak w pikantnym sosie piri-piri. Do tego ogromny wybór ciast, owoców i win - to zaledwie kilka propozycji wspaniałej kuchni portugalskiej. Miłośnicy nowości kulinarnych nie będą zawiedzeni, a już na pewno nie będą głodni.
    Zwiedzanie

    Tavira

    To niewielkie średniowieczne miasteczko, które z ogromną ilością kaplic i kościołów (ponad 20), krętymi uliczkami, wieżyczkami, kopułami, minaretami i rzymskim mostem spinającym brzegi rzeki Gilao tworzy wyjątkową w rejonie Algarve scenerię i klimat. Tavira znajduje się na terenie Parku Narodowego Rio Formosa, na wschód od Faro, leży na lagunie i od otwartego oceanu oddziela je wyspa Ilha de Tavira - mekka wszystkich amatorów złotego piasku i szumu fal (by dostać się na plażę należy skorzystać z łodzi lub z taksówki wodnej). Koniecznie należy spędzić popołudnie w miasteczku, zjeść obiad w jednej z wielu wyśmienitych restauracji rybnych, a potem siąść na ocienionym placyku i wypić szklaneczkę mendronho (lokalna brandy).
    Vilamoura - luksusowy kurort Algarve

    Vilamoura to ekskluzywny portugalski kurort, nazywany portugalskim Cannes. Miejsce słynie z imponującej mariny, mogącej pomieścić ok. 1000 jednostek. W okolicy znajdują się świetne restauracje, bary, sklepy, jak i kasyno i wiele pól golfowych.
    Relaks

    Plaża jakich mało!

    Plaża Marihna (Praia da Marihna) została umieszczona na liście 10 najpiękniejszych plaż w Europie. Wspaniałe miejsce na romantyczne spacery przy zachodzie słońca. Międzynarodowe agencje reklamowe bardzo często wykorzystują ją jako tło do reklam.
    Przyroda

    Park Naturalny Ria Formosa

    Ponad 60 km rozlewisk, wydm i lagun, solnisk, bagien i dzikich plaż. Idealne miejsce na aktywny wypoczynek - na turystów czekają różne trasy trekkingowe i kajakowe.
    Z dziećmi

    Oko w oko z piratem w Zoomarine

    Rodzinny park rozrywki znajduje się zaledwie kilka kilometrów od miejscowości Albufeira. Pokazy zwierząt, w tym delfinów, fok, lwów morskich oraz ptaków. Dodatkowo basen ze sztuczną falą, plaże, kilka zjeżdżalni i wodny plac zabaw dla najmłodszych. Proponujemy również wizytę w Zatoce Piratów, gdzie w świat przygód korsarzy, tajemniczych map i ukrytych skarbów przeniesie wszystkich pełne zwrotów akcji przedstawienie. Ceny: dorośli ok. 29 Eur, dzieci i seniorzy ok. 20 Eur , dzieci poniżej 1 metra wzrostu - wejście bezpłatne. Za dodatkową opłatą ( ok. 170 Eur) można popływać z delfinami. www.zoomarine.pt
    Wodne atrakcje południowej Portugalii

    To znakomity wybór dla wszystkich, którzy uwielbiają gry i zabawy w basenach pośród wymyślnych wodnych atrakcji. Portugalskie parki wodne Aqua Show, Slide & Splash oraz Aqualand Algarve gwarantują dobrą zabawę i niezapomniane wrażenia. Zaprojektowane zostały z myślą o zapewnieniu odpowiednich warunków Gościom w różnym wieku, pozwalając maluchom na radosną i bezpieczną zabawę, a starszym dostarczając porządną dawkę adrenaliny. www.aquashowparkhotel.com www.slidesplash.com www.aqualand.pt
    FIESA - Festiwal Rzeźby Piaskowej w Pêra

    Zaskakujące miejsce, pokazujące co naprawdę można stworzyć z piasku. Warsztaty z udziałem artystów wyjaśniają sposoby powstawania monumentalnych rzeźb (niektóre wysokie nawet na 12 metrów). Warto odwiedzić to miejsce po popołudniu i zostać do wieczora - kolorowa iluminacja dzieł międzynarodowej ekipy artystów robi naprawdę piorunujące wrażenie.
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
    "

    Inne

    Portugalia - Algarve

    Waluta
    EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W kurortach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić walutę.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele Polski mogą podróżować do Portugalii na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu.
    Czas
    - 1 godzina w stosunku do czasu w Polsce.
    Język urzędowy
    portugalski
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 15 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w całej Portugalii. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Algarve
    Algarve to jeden z regionów Portugalii ze stolicą w Faro, w skład którego wchodzi pas południowego wybrzeża kraju ciągnąca się od granicy z Hiszpanią po przylądek Sao Vincente. Główne gałęzie gospodarki, z których region czerpie dochód to rolnictwo (owoce cytrusowe, migdałowce), rybołówstwo i właśnie turystyka. Na Turystów czekają hotele na każdą kieszeń, dobrze przygotowana infrastruktura transportowa pozwalająca na zwiedzanie każdego zakątka wybrzeża, mnogość atrakcji, piękna przyroda, kurorty i tętniące życiem i te nieco bardziej spokojne i doskonałe restauracje.
    Miejscowości wakacyjne w regionie Algarve:

    Albufeira

    Najbardziej rozpoznawalny oraz najbardziej rozległy kurort Algarve, znajdujący się dokładnie pośrodku południowego wybrzeża Portugalii. Albufeira to kilka dzielnic (każda ze swoim własnym centrum) - rozpoczynając od wschodnich granic kurortu: Falesia, Olhos d'Agua, Santa Eulalia Oura, Albufeira - stare miasto ze słynną Praia de Pescadores, Sao Rafael i w końcu Salgados. Dodatkowo, dla osób szukających nocnego życia - The Strip, największe skupisko barów, pubów i klubów nocnych w kurorcie. Albufeira to również doskonały ośrodek kulturalny. Letni kalendarz wydarzeń pęka w szwach: można tu obejrzeć spektakle, pokazy mody, posłuchać muzyki, odbywają się tu turnieje sportowe, festiwale kulinarne, pchle targi, itd. Plaże Albufeiry pełne są delikatnego piasku, formacji skalnych i mieniących czerwienią klifów.
    Alvor

    Malowniczo położona Jedna z najmniej wyeksploatowanych turystycznie (co nie znaczy nudnych) i najbardziej położona na zachód z proponowanych miejscowości wakacyjnych (pomiędzy Lagos a Portimao). W centrum Alvor znajdują się restauracje, które doceniają nawet mieszkańcy regionu, kafeterie, bary i sklepy. Alvor ma w sobie tyle uroku i spokoju, że z pewnością spodoba się osobom szukającym odpoczynku od hałasu i blichtru dużych ośrodków turystycznych. A dla tych szukających bogatego życia nocnego - około 6 km od Alvor znajduje się Portimao z Praia da Rocha.
    Portimao, Praia da Rocha i Praia do Vau

    Portimao - drugie pod względem wielkości miasto Algarve i największy port wybrzeża, pełne lokalnego życia. Nadrzeczne restauracje słyną z doskonałych ryb i owoców morza. Najbardziej znaną częścią Portimao jest jego turystyczna dzielnica Praia da Rocha, której plaża jest jedną z wizytówek Algarve. Plaży w Praia da Rocha w niczym nie ustępuje Praia do Vau, również zaliczana do tych zjawiskowo pięknych na wybrzeżu.
    Carvoeiro

    Urokliwy, ale pełen życia kurort położony pomiędzy Portimao a Albufeirą. Pełno tu niewielkich plaż i grot zalewanych przez fale oraz klifów. Niewiele tu hoteli - przeważają wille oraz apartamenty, przez co Carvoeiro wydaje się nieco leniwe i troszkę zbyt spokojne, lecz nie należy się dać zwieść pozorom - w centrum restauracyjki, bary, puby i sklepy z pamiątkami.
    Wyloty z
    : Warszawy, Katowic, Gdańskai Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.

    Opinie klientów

    Klienci oceniają tę wycieczkę na 5.5/6. Sprawdź opinie: "

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Portugalii trwa od 01.07 do 31.08.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
    • pokoje z widokiem na ocean
    • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Portugalia/Algarve

    Informacje Ogólne:

    Witamy Auramar Beach Resort w Albufeira. Hotel położony jest 150 m od plaży piaszczysta. Miasta położone najbliżej hotelu to Armacao (15 km) i Vilamoura (18 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, klimatyzację, 4 windy, lobby i kiosk. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia rowerów. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Personel mówi po angielsku, niemiecku i hiszpańsku. Do dyspozycji są 2 baseny. Odległość od hotelu: lotnisko FAO (45 km) i dyskoteka (500 m). W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Rodzaje wyżywienia:

    Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami/popołudniu/w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata, ciasto, lody/lody dla dzieci. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godzinach wyznaczonych przez hotel.

    Udogodnienia:

    Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot i w terminalach internetowych. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje program zajęć animacyjnych, sala gier i minigolfa. Auramar Beach Resort posiada masaże wodne i saunę. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis, siatkówka i fitness. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, American Express i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Bagaż

    Warszawa - Modlin Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (wyloty od 01.04 - 15.06 oraz od 01.10 - 31.10) / 210 PLN (wyloty od 16.06 - 30.09) Berlin Shoenefeld (SXF) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 260 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sky Club

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
    • pokoje z widokiem na ocean
    • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Rozległy kompleks hotelowy zlokalizowany na obrzeżach tętniącej życiem Albufeiry - najmodniejszej miejscowości w rejonie Algarve, turystycznej stolicy południowej Portugalii. Od centrum miasta, z niezliczona ilością restauracji, barów i sklepików, dzieli go zaledwie kilkunastominutowy spacer. Można tam również dotrzeć korzystając z bezpłatnego busa hotelowego kursującego 3 razy dziennie. Jeden z najlepiej zlokalizowanych hoteli w rejonie Algarve. Położony jest na skalistym wzgórzu, tuż nad brzegiem oceanu. Otacza go malowniczy ogród z mnóstwem zieleni nadający całemu kompleksowi zaciszny charakter. Z okien hotelu rozpościera się niezapomniany widok. Łagodne zejście prowadzi wprost na piękną piaszczystą plażę, uhonorowaną Błękitną Flagą - odznaczeniem przyznawanym w zakresie jakości wody, informacji i edukacji ekologicznej.

     

    Hotel

    Kompleks składający się z 4 budynków oferuje łącznie 287 pokoi (odnowione w 2005 roku). Do dyspozycji Gości - hol powitalny z miejscami wypoczynkowymi, recepcja z sejfem (ok. 12 EUR/tydz.), sala telewizyjna (TV SAT), kącik internetowy (ok. 5 EUR/godz.). Na teranie hotelu również - duża restauracja Panoramico ze wspaniałym widokiem na ocean, Pool Bar, Lobby Bar, Tropical Bar, sklep spożywczy, sklep z pamiątkami, wypożyczalnie samochodów, skuterów oraz rowerów.

     

    Pokoje

    Ładnie i funkcjonalnie urządzone pokoje 2 osobowe z możliwością 1 dostawki. Wyposażone w centralną klimatyzację indywidualnie sterowaną, łazienkę z wanną, TV SAT (polska telewizja), lodówkę, telefon, sejf (dodatkowo płatny), balkon. Każdy z pokoi posiada centralny lub boczny widok na ocean.

     

    Rozrywka i sport

    Duży basen i brodzik dla dzieci ze słodka wodą, znad którego rozpościera się widok na ocean, kryty basen z podgrzewaną wodą, dwa korty tenisowe, boisko do siatkówki, tenis stołowy, mini-golf, aqua aerobik, aerobik. Odpłatne - golf, bilard, sauna, siłowania, masaż. Na teranie hotelu znajduje się wypożyczalnia samochodów, skuterów, rowerów. W odległości ok. 500 m od hotelu najsłynniejsza dyskoteka w Albufeirze - Kiss.

     

    Dla dzieci

    Mini klub dla dzieci w wieku 4 - 11 lat, 6 dni w tygodniu, w godzinach 09.00 - 13.00 oraz 15.00 - 17.00. Plac zabaw, brodziki dla dzieci, gry komputerowe. Możliwość zamówienia bezpłatnego łóżeczka dla dzieci do 2 lat.

     

    Wyżywienie ALL INCLUSIVE

    - 08.00 - 10.00 śniadanie serwowane w formie bufetu w restauracji głównej Panoramico z pięknym widokiem na ocean - 11.00 - 17.00 zimne oraz gorące przekąski, a także napoje bezalkoholowe typu pepsi, pepsi light, 7Up, tonic, woda mineralna, soki (ananasowy, marakuja, pomarańczowy), kawa espresso, cappucino, różne rodzaje herbat oraz napoje alkoholowe - wino białe i czerwone, piwo, porto, vermouthy, gin, wódka, rum, whisky, brandy, sangria, likiery - np. amaretto, wiśniowy, koktajle na bazie alkoholi lokalnych serwowane w Pool Bar Ocean View - 12.00 - 15.00 lunch serwowany w formie bufetu w Pool Bar Ocean View - 17.00 - 23.00 napoje bezalkoholowe - kawa, herbata, napoje gazowane, woda, soki oraz napoje alkoholowe - wino białe i czerwone, piwo, porto, vermouthy, gin, wódka, rum, whisky, brandy, sangria, likiery, koktajle na bazie alkoholi lokalnych serwowane w Bar Tropical - 18.30 - 21.30 kolacja w formie bogatego bufetu serwowana w restauracji Panoramico - potrawy kuchni śródziemnomorskiej i europejskiej, wieczory tematyczne - Portugalski, Tropikalny, Rybacki - 20.00 - 23.00 kawa, herbata, napoje gazowane oraz soki, także napoje alkoholowe - wino białe i czerwone, piwo, porto, vermouthy, gin, wódka, rum, whisky, brandy, sangria, likiery, koktajle na bazie alkoholi lokalnych serwowane w Lobby Bar - 22.00 - 23.00 nocne przekąski zimne i gorące serwowane w restauracji Panoramico - tenis dwa razy w tygodniu (depozyt za wypożyczenie sprzętu) - możliwość dodatkowych rezerwacji w przypadku wolnych miejsc - kryty basen z podgrzewaną wodą, jacuzzi - rzutki, siatkówka, minigolf, aerobik, aqua aerobik - pokazy magii, folklorystyczne, karaoke, kabaret, codziennie muzyka na żywo w Lobby Bar - mini klub dla dzieci w wieku 4-11 lat (w tym osoba polskojęzyczna) - bezpłatny bus hotelowy do centrum Albufeiry (3 x dziennie przez 6 dni w tygodniu) - parasole i leżaki przy basenach i w ogrodzie - opieka polskiego rezydenta.

     

    Cena zawiera:

    • 14/7 noclegów,
    • wyżywienie,
    • ubezpieczenie KL i NNW,
    • opiekę polskiego rezydenta,
    • przelot samolotem,
    • transfery lotnisko - hotel - lotnisko
    • podatek VAT.

     

    Cena nie zawiera:

    • wycieczek fakultatywnych.

     

    Piękny, położony wśród zieleni kompleks, chętnie odwiedzany przez europejskich Turystów. Polecany zarówno Klientom ceniącym sobie spokój, jak i tym preferującym aktywny sposób spędzania wolnego czasu. Doskonała lokalizacja tuż przy zjawiskowej plaży, bogaty program all inclusive oraz ciekawy program animacyjny uczynią pobyt w hotelu niezapomnianym. Doskonałe połączenia komunikacyjne pozwolą aktywnym Turystom poznać uroki bajkowej Portugalii, jak również południowych regionów gorącej Hiszpanii.


    Net Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
    • pokoje z widokiem na ocean
    • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***+

    Region

    Portugalia/Algarve

    Strefa

    Active, Family

    Dzieci pobyt GRATIS

    1 dziecko do 14 lat - opłata tylko za przelot

    Lokalizacja

    - Albufeira - w pobliżu liczne restauracje, kawiarnie, puby, dyskoteki - centrum - ok. 500 m / 3 razy dziennie kursuje bezpłatny bus hotelowy - lotnisko - ok. 40 km

    Atuty

    - wysokie oceny polskich Klientów - pokoje z widokiem na ocean dla Klientów Net Holiday - jeden z najpiękniej położonych hoteli w regionie Algarve, słynący z dobrego serwisu i programu All Inclusive - plaża odznaczona Błękitną Flagą - hotel posiada certyfikat Golden Star 2017, przyznawany dla hoteli, które stale otrzymują najlepsze noty od naszych Klientów, odznaczają się wzorowym serwisem i obsługą oraz najlepszym stosunkiem jakości do ceny - rewelacyjne położenie

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu, szeroka, długa, piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi przyznawanym wyjątkowym plażom za czystość i ekologię, prowadzi do centrum Albufeiry, druga urokliwa, kameralna i malownicza, do której prowadzi ścieżka wzdłuż obiektu hotelowego, leżaki i parasole płatne ok. 12 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki i parasol

    Hotel

    trzygwiazdkowy, rozległy kompleks o podwyższonym standardzie, funkcjonalnie urządzony, położony na skalistym wzgórzu z którego rozciąga się piękny widok na ocean, składa się z czterech budynków, dysponuje 287 pokojami

    Udogodnienia

    całodobowa recepcja, sala TV, punkt wymiany walut, możliwość wypożyczenia suszarki do włosów, żelazka i czajnika elektrycznego, sklep, możliwość wynajęcia samochodu, możliwość wypożyczenia skuterów oraz rowerów, parking, przechowalnia bagażu

    Internet

    WiFi w lobby hotelowym bezpłatne, kącik internetowy (ok. 1 EUR/10 min.)

    Pokoje

    2 os., możliwość 1 dostawki, wielkości ok. 20 m2, łazienka z wanną i prysznicem, klimatyzacja, TV SAT, lodówka, telefon, sejf (ok. 15 EUR/tydz.),balkon, klucz do pokoju podlega kaucji zwrotnej 10 EUR, Klienci Net Holiday mają zapewnione pokoje z centralnym lub bocznym widokiem na ocean

    Restauracje i bary

    - restauracja główna z widokiem na ocean - snack bar / pool bar - dancing bar / animation bar z widokiem na ocean - lobby bar / main bar

    Wyżywienie

    All Inclusive

    Rozrywka

    główny basen z leżakami i parasolami, gdzie prowadzone są animacje - waterpolo, aqua aerobic, cocktail games, bingo, quiz, basen relaksacyjny z hydromasażem, basen kryty z podgrzewaną wodą, jacuzzi, boisko do piłki nożnej, tenis stołowy, animacje wieczorne, mini golf, korty tenisowe, strzelanie z łuku, kącik telewizyjny

    Płatne

    bilard (ok. 1 EUR/gra), masaże, ok. 200 m od hotelu najsłynniejsza dyskoteka w Albufeirze - Kiss, wstęp ok. 20 EUR/os.

    Dla dzieci

    brodzik, mini klub (4 - 12 lat) z dodatkowym brodzikiem i placem zabaw, mini disco, animacje (np. dzień piracki, dzień dżungli, kids time, malowanie twarzy), oddzielny plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

    Program All Inclusive

    08.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej gdzie roztacza się piękny widok na ocean, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w snack bar przy basenie - bogaty wybór dań mięsnych oraz rybnych, przystawek, sałatek, deserów i owoców 18.00-21.30 kolacja w formie bufetu podana w restauracji głównej - potrawy kuchni śródziemnomorskiej i europejskiej, bogaty wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców 11.00-18.00 zimne oraz gorące przekąski np. hamburgery, kanapki, kiełbaski, frytki, lody a także lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, tonic, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa espresso, cappuccino, różne rodzaje herbaty oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe i czerwone, piwo, porto, wermut, gin, wódka, rum, whisky, brandy, sangria, likiery typu amaretto oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych, cocktaile typu PinaColada, Daiquiri, Caipirinha, VodkaSun dostępne w snack bar/pool bar 16.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe np. kawa, herbata, napoje gazowane typu cola, fanta, sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe i czerwone, piwo, porto, wermut, gin, wódka, rum, whisky, brandy, sangria, likiery oraz drinki na bazie lokalnych alkoholi dostępne w dancing bar do obiadu i kolacji serwowane są lokalne napoje alkoholowe typu wino białe i czerwone, piwo oraz lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna gazowana i niegazowana, napoje gazowane typu cola, fanta, sprite - kryty basen z podgrzewaną wodą, jacuzzi, rzutki, siatkówka, mini golf, aerobik, aqua aerobik - wieczorna muzyka na żywo - bezpłatny bus hotelowy do centrum Albufeiry / 3 razy dziennie - parasole i leżaki przy basenach oraz w ogrodzie - animacje w ciągu dnia i wieczorne show - mini klub dla dzieci w wieku 4 - 12 lat Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymują w hotelu.

    Oficjalna kategoria

    3 gwiazdki

    Uwaga

    Kwaterowanie w hotelu od godziny 15.00

    Karty kredytowe

    American Express, Visa, MasterCard, Diner's Club

    Strona www hotelu

    www.grupofbarata.com

    Nasza ocena

    Pokój *** Położenie ***** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****+

    Cena obejmuje

    opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

    Cena nie obejmuje

    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

    Jeep Safari

    Wycieczka samochodami terenowymi dla osób pragnących przeżyć wyjątkową przygodę w nadzwyczajnych okolicznościach. Doskonała okazja, aby spędzić dzień poza hotelem, zwiedzić okoliczne miasteczka, wioski i bezdroża - wszystko to otoczone niesamowitą i zapierającą dech w piersiach portugalską przyrodą. Cena ok. 55 EUR/os.

    Lizbona

    Całodniowa wycieczka - wyjazd z samego rana z Algarve do Lizbony. Już od samego początku dnia Portugalia zachwyci Klasztorem Hieronimów, Wieżą Belem - miejsce z którego m. in. w 1497 roku Vasco da Gama wypłynął do Indii, Pomnikiem Odkrywców czy najstarszą dzielnicą Lizbony - Alfamą. Po zwiedzaniu czas wolny, podczas którego będzie można według uznania pospacerować po mieście, okolicznych sklepach, kawiarniach i restauracjach - wszystko to pozwoli w pełni posmakować Portugalię. Cena ok. 70 EUR/os.

    Fatima

    Jednodniowa wycieczka do Fatimy. Zwiedzanie miasteczka Aljustrel, gdzie znajdują się domy, w których mieszkali i wychowywali się Łucja, Franciszek i Hiacynta, trzej pastuszkowie, którym objawiła się Maryja, a teraz znajduje się muzeum, ukazujące życie codzienne portugalskiej wsi z czasów objawień. Następnie przejazd do Fatimy - jednego z najsłynniejszych centrów pielgrzymkowych na świecie. Zwiedzanie Kaplicy Objawień oraz Bazyliki Trójcy Przenajświętszej. Dla chętnych możliwość uczestniczenia w wieczornej mszy świętej w Sanktuarium oraz procesji ze świecami na Placu Modlitwy. Cena ok. 78 EUR/os.

    Zachód Algarve

    Najlepsza okazja, aby poznać w ciągu jednego dnia wszystko to, co najciekawsze w Algarve. Malując pejzaż wycieczki, nakreślonej urzekającą okolicą, przewodnik zacznie od miasteczka Silve - niegdyś stolicy Algarve. Można tam zobaczyć słynną Katedrę NossaSenhora de Concecao. Spacerując po starym mieście, mijając po drodze targi ze świeżymi, aromatycznymi warzywami, owocami i rybami dotrzemy do majestatycznej twierdzy Maurów. Następnie będzie można zobaczyć panoramę okolicy z najwyższego punktu widokowego - Foia - szczytu Gór Monchique o wysokości 902 m n.p.m. Kolejne niezapomniane miejsca zwiedzane podczas wycieczki to portowe miasteczko Lagos, okolice Ponta de Piedade oraz Sagres - przynoszące niesamowite widoki. Zwieńczeniem obrazu jakim jest ta wspaniała wycieczka będzie wizyta na "końcu świata", czyli Przylądku Św. Wincentego - gdzie klify i górująca nad nimi latarnia morska cieszą oczy swoim niepodrabialnym blaskiem tajemnicy. Cena ok. 55 EUR/os.

    Loule Market

    Wycieczka trwająca pół dnia, podczas której mamy możliwość zrobienia drobnych zakupów na prawdziwym arabskim souku oraz targowania się z miejscowymi sprzedawcami. To świetna okazja nie tylko do zakupu lokalnych ryb, warzyw, owoców czy oliwy, ale także do poznania tradycyjnych metod wyrobu produktów miedzianych i skórzanych, haftów czy wyrobów wiklinowych. Cena ok. 25 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych, z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

    Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

    Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Auramar Beach to hotel wspaniale położony na klifie w pobliżu dwóch pięknych piaszczystych plaż. Jedna mniejsza - kameralna, w zatoczce; druga duża - szeroka prowadzi do centrum Albufeiry. Hotel polecamy dla osób nastawionych na plażowanie i korzystanie z okolicznych atrakcji, a także ze względu na szeroka ofertę All Inclusive - dla rodzin z dziećmi.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • jeden z najpiękniej położonych hoteli na Wybrzezu Algarve - lokalizacja w Albufeirze - miejscowości ze sklepami, restauracjami i dyskotekami tuz przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, odznaczonej certyfikatem Błękitnej
    • pokoje z widokiem na ocean
    • bogaty program All Inclusive, świetne animacje dla dzieci

    Szukasz wakacji do Portugalii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Faro, Portugalia

    Opis hotelu

    Hotel Apartment Auramar znajduje się w jednym z najbardziej fascynujących miejsc w Algarve przy wspaniałej alei Praia dos Aveiros, pełnej zieleni, a także - blisko plaży i błękitnego morza. Hotel położony jest 3 km od centrum Albufeiri, 7 km od przystani i 40 km od lotniska Faro.

    Udogodnienia i serwisy zawierają: restaurację, bar, ogród, taras, windę, odkryte baseny, basen dla dzieci, sale zebrań, bezprzewodowy Internet w recepcji, parking (płatny), kort tenisowy (płatny), plac zabaw dla dzieci, centrum biznesowe, masaże (płatne), minigolf (płatny), windę i całodobową recepcję.

    Pokoje wyposażone są w: telefon, TV, sejf (płatny), balkon/taras, klimatyzację, łazienkę.

    Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

    Informujemy, że po przyjeździe goście zobowiązani są wpłacić depozyt w wysokości ok. 250 euro za osobę (gotówką lub kartą kredytową VISA). Depozyt podlega zwrotowi.

    Adres: Praia dos Aveiros, 8200-377 Albufeira, Algarve, Portugalia.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Auramar Beach Resort
    Filmy hotelu Auramar Beach Resort:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Auramar Beach Resort!
    https://youtu.be/B3l249cplUU

    Opinie o Hotelu Auramar Beach Resort

    4.0
    polecam

    Dla aktywnych wczasowiczów cudowne spacery brzegiem oceanu do przepięknej Albuferii przypominajacej atmosferą Kraków, z mimami, grajkami ,kafejkami.Jeżeli chodzi o wyzywienie, to nie dla żarłoków,bo all inclusive niczym nie przypomina Turcji czy Grecji.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Hotel wspaniale położony,plażą do cudownej Albuferii ok.30 minut.Miasteczko o klimacie naszego Krakowa zachwyci najbardziej wymagającego turystę.Ze względu na konieczność pokonywania dużej ilości schodów, w tym także na plażę odradzam niepłnosprawnym.Jeżeli chodzi o małe dzieci, to także nie ma takich udogodnień jak w Turcji czy Grecji /miksery,blendery itp./ Po raz pierwszy wróciłam bez przesytu jeżeli chodzi o jedzenie.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.9
    polecam

    W październiku spędziliśmy cudowny tydzień w Portugalii. Wybraliśmy hotel Auramar i byliśmy bardzo zadowoleni. Hotel położony w przepięknym miejscu tuż nad skalistym brzegiem oceanu z pięknie wkomponowaną piaszczystą plażą. Oprócz atrakcji krajobrazowych dużą zaletą jest blisko położone centrum miasteczka z licznymi restauracjami, sklepikami i fajną dyskoteką. Jednym słowem nie można się nudzić. Hotel bardzo zadbany i czysty, pokoje sprzątane codziennie. Opcja all inclusive bogata, jedzenie smaczne, dużo regionalnych przysmaków, ale frytki też się zdarzały. Polecam hotel amatorom pięknych krajobrazów i odrobiny luksusu;)

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.9
    4.9
    polecam

    Rewelacyjne położenie tego hotelu, przepiękne widoki - za to ma juz u mnie 5 punktów. Blisko do centrum, więc nie było czasu na nudę. Jak na hotel 3* jestesmy mile zaskoczeni. Przestronne, ładnie urządzone pokoje. Bardzo smaczne, oryginalne jedzenie. Do wyboru kilka barów serwujących all inclusive. PRzestronny basen z niebieściutką wodą, zresztą. Przejrzysta, krystalicznie czyta woda z oceanu. Nie sądziłam, że Portugalia może być az tak atrakcyjna. Naprawdę jesli komuś znudziły się "uksusowe" kompleksy w Egipcie, i mało obiecująca Grecja - Polecam Portugalię i ten hotel.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.9
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel polecam - jak na 3* spełnia oczekiwania. Jednak sam budynek to nic - OKOLICA REKOMPENSUJE WSZYSTKIE MINUSY (jeżeli takie znajdziecie) - tak naprawdę zawsze można doszukać się błędów. Plaża BOSKA, najlepiej Sierpień/Wrzesień wtedy ocean jest przepiękny, plaża cudowna, mnóstwo owoców (choćby pyszne melony) , Albuferia urocza, jest gdzie iść na spacer i gdzie się zabawić. Jeżeli się zastanawiacie, nie ma nad czym - na pewno nie pożałujecie wyboru:)

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.9
    zdecydowanie polecam

    jak tylko zobaczylem ten hotel w katalogu, wiedzialem, ze musze tam byc. opis niestety niezgodny z rzeczywistoscia - jestesmy z zona niepoprawnymi romantykami i spacery przy zachodzie slonca, rozgrzewajace porto wieczorowa pora, smaki, jakimi nasze podniebienie zostalo ugoszczone i w Auramar i w miejscowych knajpkach, przeszlo nasze oczekiwanie. pokoje niewielkie, ale czyste (caly teren obiektu, bardzo duzy i doskonale utrzymany). polecam wszystkim

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Auramar Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standardowy
    2 os. pokoj standardowy
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
    Pok. 2 os. boczny w/morze
    Pok. 1 os.

    Auramar Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Auramar Beach Resort - miasta wylotu:


    Auramar Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Auramar Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00