cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
  • Hotel Lyda Club, Kreta
1 / 30
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
16.10 - 21.10
już od 514 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.10 - 21.10
już od 514 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lyda Club
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Lyda Club
star 3

Grecja: Kreta: Gouves
Ocena hotelu Lyda Club:
4.2 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    3.3
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyda Club to kameralny hotel dla rodzin z dziećmi i Klientów szukających ciszy i spokoju, usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży i centrum miejscowości Gouves ze sklepami, barami i tawernami. Lokalizacja hotelu w spokojnym miejscu, 3 baseny, piękny ogród oraz piaszczysta plaża to gwarancja udanego wypoczynku.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w rozległym ogrodzie, 900 metrów od piaszczystej plaży (5 razy dziennie bezpłatny bus hotelowy), 1,5 km od centrum kurortu Gouves
  • rozległy teren hotelu wraz z 3 basenami, rodzinna atmosfera
  • bogaty program All inclusive, wi fi gratis

Hotel Lyda Club w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyda Club to kameralny hotel dla rodzin z dziećmi i Klientów szukających ciszy i spokoju, usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży i centrum miejscowości Gouves ze sklepami, barami i tawernami. Lokalizacja hotelu w spokojnym miejscu, 3 baseny, piękny ogród oraz piaszczysta plaża to gwarancja udanego wypoczynku.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w rozległym ogrodzie, 900 metrów od piaszczystej plaży (5 razy dziennie bezpłatny bus hotelowy), 1,5 km od centrum kurortu Gouves
  • rozległy teren hotelu wraz z 3 basenami, rodzinna atmosfera
  • bogaty program All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

KRETA/GRECJA

Wyposażenie

• recepcja • izba z kominkiem • ogród • taras na dachu • taras • minimarket • lekarz • Wi-Fi, w miejscach ogólnodostępnych: w cenie, w recepcji/lobby: w cenie, w barze: w cenie, przy basenie: w cenie • terminal internetowy: za opłatą • pralnia: za opłatą • parking, niezadaszony: w cenie

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

140

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• transport z hotelu na plażę i z powrotem: w cenie, 4 razy dziennie

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, leżaki: w cenie, parasole: w cenie • wysokie krzesełka dla dzieci • miniklub: lipiec i sierpień, w cenie • animacje dla dzieci • pokój gier i zabaw: 4-12 lat • plac zabaw • minidyskoteka: maj-wrzesień, w cenie • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie

Rozrywka

• międzynarodowe animacje dla dorosłych kilka razy w tygodniu

• przedstawienia kilka razy w tygodniu

• wieczory taneczne

• karaoke

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZE1

• 2-4 os. • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 3-4 os. • ok. 35 m2 • widok na dziedziniec • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie lub oddzielone zasłoną • klimatyzacja: za opłatą • pokój 2-poziomowy • sejf: za opłatą • lodówka: w cenie • telefon • TV • radio • wanna • WC • balkon • taras

Pokój rodzinny FZX2

• 3-4 os. • ok. 35 m2 • widok na dziedziniec • klimatyzacja: płatność gotówką, za dzień ok.. 7 €/dzień, indywidualnie sterowana • 2 sypialnie • pokój 2-poziomowy • sejf: za opłatą • lodówka: w cenie • telefon • TV • radio • wanna • WC • balkon • taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-4 os. • ok. 23 m2 • widok na basen lub ogród • w budynku głównym • sypialnia • klimatyzacja: za opłatą, ok. 7 €/dzień, płatność gotówką, indywidualnie sterowana • sejf: za opłatą • lodówka: w cenie • telefon • TV sat. • radio • wanna • WC • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: 07:30 - 09:30, w formie bufetu
• obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu, lunch box
• kolacja: 19:00 - 21:00, w formie bufetu
• ciasto, lody
• wybrane napoje bezalkoholowe: 11:00 - 22:30
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• wybrane napoje do posiłków
• kawa/herbata po południu

Restauracje i bary • restauracja główna: rodzaje kuchni: śródziemnomorska, potrawy bezglutenowe: za opłatą, na zapytanie, rezerwacja wymagana, bufet, popołudniowa herbata, w cenie, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój 

• bary i inne: 2
• bar w lobby: 11:00 - 22:30, w cenie
• swim up Bar: lipiec i sierpień, 11:00 - 19:00, w cenie


Opis hotelu Lyda Club według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Lyda Beach
Kato Gouves 700 14, Grecja

 

Dane GPS hotelu Club Lyda:

N 35º 19' 34.5873"
E 25º 19' 19.2979"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyda Club to kameralny hotel dla rodzin z dziećmi i Klientów szukających ciszy i spokoju, usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży i centrum miejscowości Gouves ze sklepami, barami i tawernami. Lokalizacja hotelu w spokojnym miejscu, 3 baseny, piękny ogród oraz piaszczysta plaża to gwarancja udanego wypoczynku.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w rozległym ogrodzie, 900 metrów od piaszczystej plaży (5 razy dziennie bezpłatny bus hotelowy), 1,5 km od centrum kurortu Gouves
  • rozległy teren hotelu wraz z 3 basenami, rodzinna atmosfera
  • bogaty program All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Kreta

kategoria organizatora

3*

kategoria lokalna

3*

Data otwarcia

1986 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), pralnia (płatna), baseny odkryte (3).

internet

Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

1 km od hotelu, publiczna. Parasole, leżaki - płatne. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy.

pokoje

Zlokalizowane są w 5 budynkach (liczba pięter: 2, liczba wind: 0) Typy pokoi: PROMO DOUBLE ROOM dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna ok. 7€/doba), sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon lub taras , DOUBLE ROOM POOL OR GARDEN VIEW dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna ok. 7€/doba), sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , FAMILY ROOM MAISONETTE STYLE LAND VIEW dla max. 4 os.: dwupoziomowe, salon, 1 sypialnia, przepierzenie, klimatyzacja indywidualna (płatna ok. 7€/doba), sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , FAMILY 2 BEDROOMS GARDEN VIEW OR LAND VIEW dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna (płatna ok. 7€/doba), sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , DOUBLE FOR SINGLE USE POOL OR GARDEN VIEW dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna ok. 7€/doba), sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, bary (2) All Inclusive (11:00-22:30) śniadanie (07:30-09:30), obiad (12:30-14:30), przekąski (11:30-12:30), podwieczorek (16:00-17:30), kolacja (19:00-21:00) w restauracji głównej, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodziki (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

w cenie

rzutki, animacje

płatne

bilard, masaż DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

12.07.2019 14:45

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Wi-Fi Mini Klub All Inclusive Pokoje 4 osobowe


Opis hotelu Lyda Club według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Lyda Beach
Kato Gouves 700 14, Grecja

 

Dane GPS hotelu Club Lyda:

N 35º 19' 34.5873"
E 25º 19' 19.2979"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lyda Club to kameralny hotel dla rodzin z dziećmi i Klientów szukających ciszy i spokoju, usytuowany w spacerowej odległości od piaszczystej plaży i centrum miejscowości Gouves ze sklepami, barami i tawernami. Lokalizacja hotelu w spokojnym miejscu, 3 baseny, piękny ogród oraz piaszczysta plaża to gwarancja udanego wypoczynku.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w rozległym ogrodzie, 900 metrów od piaszczystej plaży (5 razy dziennie bezpłatny bus hotelowy), 1,5 km od centrum kurortu Gouves
  • rozległy teren hotelu wraz z 3 basenami, rodzinna atmosfera
  • bogaty program All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Heraklion

Opis

* bezpłatne Wi-Fi w miejscach publicznych

* pokoje z aneksem kuchennym

Opis

Tradycyjny kreteński styl architektoniczny, komfortowe pokoje, restauracja z tarasem, bary, baseny, programy rozrywkowe. W kurorcie Gouves wiele sklepów, tawern, barów i dyskotek, gdzie można wesoło spędzić czas.

• 3 baseny ze słodką wodą
• kącik internetowy (płatny), bezpłatne Wi-Fi w miejscach publicznych
• 2 bary
• restauracja
• jacuzzi
• sauna (płatna)
• sala telewizyjna

Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Kreta
• turystyczna miejscowość Gouves
• 17 km od lotniska w Heraklionie

Plaza

• 2 piaszczysta plaża

• 700 m od hotelu

• bezpłatny transfer na plażę kilka razy dziennie

• parasole i lęzaki za dodatkową opłatą

Wyzywienie

All Inclusive

Pokoje

140 pokoi: Doubles Promo LV (~20 m2), Doubles PV/GV (~30 m2), Family Rooms Inland View/Maisonette (~40 m2), Family 2-Bedrooms LV/GV (~40 m2). 
W pokojach: klimatyzacja (za dopłatą), TV SAT, mini-lodówka, łazienka (wanna/prysznic), suszarka do włosów (na życzenie), telefon, sejf (płatny), balkon / taras. 2 pojedyncze łóżka.

Doubles Promo LV (20 m2): 2 łóżka pojedyncze, dolne piętro. 

Doubles PV/GV (30 m2): łóżko podwójne lub 2 łóżka pojedyncze. 

Family Rooms Inland View/Maisonette (40 m2): dwa poziomy, na parterze jedno lub 2 łóżka pojedyncze, łazienka, na piętrze łóżko podwójne, balkon. 

Family 2-Bedrooms LV/GV (40 m2): 2 pokoje, osobna sypialnia, łóżko podwójne i 2 pojedyncze. 

Typ dostawki - kuszetka. 

Sprzątanie pokoi - 6 razy w tygodniu, zmiana pościeli - 2 razy w tygodniu. 

Sport

Sport i rozrywka:
• bilard płatny

Dla dzieci:
• 2 baseny ze świeżą wodą
• plac zabaw
• mini klub (4-12 lat, lipiec/sierpień)

O wyzywieniu

All Inclusive 2019

Posiłki: główna restauracja (szwedzki stół)
Śniadanie: 07:30 – 09:30
Lunch: 12:30 – 14:30.
Kolacja: 19:00 – 21:00.
Lokalne napoje: piwo, wino białe i czerwone, woda w karafkach, napoje (Postmix).
Samoobsługa (jedzenie, napoje)

Główny bar: 11:00-22:30, po 22:30 za dopłatą.
Bar przy basenie: 11:00-19:00, napoje, piwo, soki, kawa, herbata.

Wliczone napoje all inclusive: ouzo, raki, czerwone i białe wino, napoje bezalkoholowe Postmix.
Za dopłatą: świeże soki, szampan, koktajle, importowane, markowe napoje.
Kawa i herbata: 10:00-22:30.
Za dopłatą: Cappuccino, espresso, herbata Earl Grey i inne rodzaje aromatycznej herbaty.

Przekąski (pizza, czipsy, ciastka i inne): 11:30-12:30.
Kawa, herbata i ciasto: 16:00-17:30.
2 rodzaje lodów w restauracji: 13:00-14:00 i 19:00-21:00.
Lody w opakowaniu za dopłatą.

Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie bez uprzedzenia.


Opis hotelu Lyda Club według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Lyda Beach
Kato Gouves 700 14, Grecja

 

Dane GPS hotelu Club Lyda:

N 35º 19' 34.5873"
E 25º 19' 19.2979"



Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta / Gouves)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Lyda Club:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Lyda Club!
https://youtu.be/CNhlJq2-fWY
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Lyda Club

5.0
zdecydowanie polecam

Hotel godny polecenia, wszystko rewelacja.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.0
polecam

W hotelu Lyda Club spędziliśmy wczasy na początku czerwca 2016. Hotel położony jest w małej miejscowości Gouves - cisza i spokój, co dla nas było dużym plusem (nie dla osób, które nastawiają się na imprezy). sam teren hotelu - bardzo duży, fajne baseny, można było naprawdę odpocząć. Jedynym mankamentem była odległość od plaży, ale jeździliśmy busem hotelowym. Jedzenie OK i czysto. Wakacje były w porządku.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0
3.7
polecam

Hotel położony w pięknym dobrze utrzymanym ogrodzie, wieczorem wygląda szczególnie romantycznie. Jedzenie bardzo dobre i wystarczająco dużo. Wieczorem animacje dla dzieci i dorosłych, niestety w ciągu dnia mini club dla dzieci nieczynny pomimo podanych godzin otwarcia. Mankamentem jest znaczna odległość do plaży (spacer z dzieckiem zajmował pół godziny) i jeszcze większa od centrum miasta. Do plaży można dojechać bezpłatnym busem z hotelu 3 razy w ciągu dnia. Ogólnie: polecam - wakacje uważam za udane.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
3.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Hotel
    3.6
  • Pokoje
    3.2
  • Wyżywienie
    3.7
  • Atrakcje
    i sport
    3.9
  • Obsługa
    4.3
HolidayCheck
Ocena Lyda Club:
3.6 / 6

Musisz się tutaj kiedyś znaleźć! 2017-11-15
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Miła i przyjazna obsługa hotelowa, pyszne jedzenie (każdy coś dla siebie znajdzie), przestronne poko...
więcej

6.0
Świetne miejsce wypadowe 2017-10-10
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Przyjechaliśmy do Lyda Club pod koniec września. Wyjazd zorganizowany został przez Net Holiday, z k...
więcej

5.5
Russian Holidays 2014-07-02
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    3.6
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.0

Był to nasz czwarty pobyt na wyspach greckich. Do hotelu zapraszam wszystkich którzy lubią obcowan...
więcej

4.1
Nigdy więcej Lyda Club 2014-08-06
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    3.5

Rezydentka Pani Ania OK ,Ola i Carlos na 4+ (mało aktywni) ,bardzo nie miła obsługa w restauracji ,j...
więcej

3.8
Bardzo fajny hotel z rodzinną atmosferą 2015-05-26
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.5

Skromny hotel, ale z fajną infrastrukturą, świetny dla rodzin z dziećmi, na terenie hoteli dużo ziel...
więcej

4.6
Udane wakacje w Club Lyda 2015-07-01
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Hotel położony w spokojnej miejscowości dobre połączenie z innymi miejscowościami - wypady na wyciec...
więcej

5.5
Polecam na wakacje z dziećmi 2015-07-02
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Polecam ten hotel dla rodziny z małymi dziećmi. Baseny czyste, pokoje dość duże co dzień sprzątane, ...
więcej

5.4
Niezapomniane greckie wakacje 2015-08-20
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Słabe 3 gwiazdki 2015-09-22
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.0
Wspaniałe miejsce! 2015-10-06
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Fantastyczne wakacje w przepięknym miejscu 2015-10-06
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Świetne wakacje w Club Lyda 2015-10-09
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Kiepski hotel w kiepskim miejscu na pięknej wyspie 2016-08-31
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    2.6
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    3.0

Hotel nie wart 3 gwiazdek, w pokoju nic oprócz łożek nie ma. Jedzenie zdecydowanie nie dla dzieci, o...
więcej

2.5
Udane wakacje w Lyda Club 2016-11-06
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Udane wakacje w przyjemnym hotelu otoczonym pięknym kolorowym ogrodem. Na terenie hotelu 3 baseny, z...
więcej

5.2
Bardzo udany pobyt club lyda 2017-07-02
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

Naprawdę bałam się tego hotelu,po przeczytaniu opinii innych osób ,ale niepotrzebnie. Opieka rezyden...
więcej

5.5
Hotel godny polecenia!!! 2017-07-10
Szczegóły oceny hotelu Lyda Club:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7

Lyda Club - możliwości zakwaterowania:

Double Promo / Land View
Double Room / Pool View / Garden View
Family Room / Inland View / Maisonette
Family Room 2 Brooms / Land View / Garden Vi
Double Room for Sgl / Pool View / Garden Vi

Lyda Club - Możliwości wyżywienia:


Lyda Club - miasta wylotu:


Lyda Club - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Lyda Club? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00