cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
  • Hotel Letsos, Zakynthos
1 / 31
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
27.09 - 07.10
już od 1159 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.10 - 21.10
już od 699 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Letsos
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Letsos
star 3

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Letsos:
3.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Letsos:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 września 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 października 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobra propozycja dla ludzi, którzy chcą poczuć klimat typowo greckiej miejscowości! Hotel Letsos świadczy usługi na wysokim poziomie - gustownie urządzone pokoje, smaczna kuchnia a do tego bardzo miła atmosfera! Polecam!

Hotel Letsos w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobra propozycja dla ludzi, którzy chcą poczuć klimat typowo greckiej miejscowości! Hotel Letsos świadczy usługi na wysokim poziomie - gustownie urządzone pokoje, smaczna kuchnia a do tego bardzo miła atmosfera! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3Grecja/Zakyntos

Informacje Ogólne:

Witamy Letsos w Alykanas. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Zakynthos (15 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada sklepy, recepcję i mini market. W 2-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji jest czynny w sezonie basen. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje i informacja turystyczna. Odległość od hotelu:. Hotel zapewnia dostęp bez barier: rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje sejfy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje przedszkole i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Wyżywienie

SelfCatering (SC) - bez wyżywieniaBed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu.Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne.

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje sala gier i bilard. Letsos posiada słoneczny taras. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje:

Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu. Some services and facilities might be closed or offered with restrictions due to COVID19 Prevention measurement. Changes can be applied without previous notice.

Bagaż

Berlin Brandenburg (EasyJet)Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20)Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 15 kg - 370 PLN- 23 kg - 420 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.W rezerwacjach dokonanych do 30.11.2020 klientom przysługuje jeden bezpłatny bagaż podręczny o wadze 10 kg (56x45x25)Warszawa (WizzAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20);Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23)- Usługa EXBAG - 145zł/osobęDo każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg -  550 PLN- 32 kg -  655 PLNUwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższaWarszawa (LOT - samolot rejsowy)Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12),Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 23 kg - 300 PLNUwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa Modlin (RyanAir);Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25)Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20)- Usługa EXBAG - 120 zł/osobę,Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze;- 20 kg - 220 PLN (od 16.09-31.10)/ 370 PLN (od 17.06-15.09)Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunkiInformujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacjeW przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobra propozycja dla ludzi, którzy chcą poczuć klimat typowo greckiej miejscowości! Hotel Letsos świadczy usługi na wysokim poziomie - gustownie urządzone pokoje, smaczna kuchnia a do tego bardzo miła atmosfera! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

*    W miejscowości Alykanas, 14km od miasta Zakynthos, ok. 18 km od portu lotniczego.

Plaża

*    Publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 200m od hotelu, parasole i leżaki płatne.

Zakwaterowanie

*    149 pokoi; *    Typy pokoi: standardowe (30m2), run of the house (26m2); *    Wyposażenie: indywidualnie sterowana klimatyzacja (płatna), łazienka (prysznic, wc, suszarka), telewizja satelitarna, telefon, balkon.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna; *    Bary: główny, przy basenie.

Wyżywienie

*  Formuła HB obejmuje: śniadania w formie kontynentalnej, obiadokolacje w formie bufetu,  kuchnia międzynarodowa. Napoje dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

*    Basen, bezpłatne parasole i leżaki; *    Odpłatnie: sala gier, bilard, sporty wodne na plaży (rowerki, kajaki).

Dla dzieci

*    Brodzik, plac zabaw.

Pozostałe udogodnienia

*      Recepcja czynna całą dobę, klimatyzacja, sala telewizyjna, sejf przy recepcji (płatny), supermarket, sklep z pamiątkami, udogodnienia dla niepełnosprawnych, lekarz na wezwanie, łącze Wi-Fi w części wspólnej hotelu (płatne).     

Naszym zdaniem

*   Lokalizacja hotelu zapewnia wszystkim gościom przyjemny wypoczynek. Hotel jest polecany dla par i singli.

Strona internetowa

*    www.letsos-hotel.com  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobra propozycja dla ludzi, którzy chcą poczuć klimat typowo greckiej miejscowości! Hotel Letsos świadczy usługi na wysokim poziomie - gustownie urządzone pokoje, smaczna kuchnia a do tego bardzo miła atmosfera! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Zakynthos

Opis

* wypoczynek z dziećmi 

* spokojne wakacje

Opis

Hotel położny na dużym, zielonym terenie w spokojnej, turystycznej miejscowości. Wybór przestronnych pokoi, wysoka jakość obsługi. Idealnie nadaje się na rodzinny wypoczynek.

• miejsce parkingowe (bezpłatnie)
• basen ze słodką wodą
• płatne Wi-Fi w pobliżu baru
• supermarket
• restauracja
• bary

Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Zakynthos
• rejon Alikanas
• 500 m od centrum miejscowości Alikes
• 12 km od miasta Zakynthos i portu
• 15 km od lotniska
• sklepy, bary, tawerny, bankomat i przystanek autobusowy przy hotelu

Plaza

• publiczna
• 200 m od hotelu
• piaszczysto-żwirowa
• przejście przez drogę
• leżaki i parasole płatne

Wyzywienie

Bed and Breakfast, Half Board, Room Rate

Pokoje

140 pokoi: Double Superior (~30 m2), Family Rooms Superior (~50 m2).

W pokojach: klimatyzacja (płatna), telewizja satelitarna, telefon, płatny Internet
Wi-Fi,
mini lodówka, sejf (płatny), prysznic, suszarka do włosów, balkon/taras. łóżeczko dla niemowlaka - dodatkowa opłata.

Double Superior (~30m2): odnowione pokoje. podwójne łóżko lub 2 łóżka pojedyncze.

Family Room Superior (~50m2): odnowione pokoje. pokój dzienny z aneksem kuchennym (kuchenka z 2 palnikami, naczynia), łóżko podwójne lub 2 łóżka pojedyncze i oddzielna sypialnia z 2 łóżkami pojedynczymi lub dwupoziomowy pokój rodzinny; na dolnym piętrze kuchnia (kuchenka z 2 palnikami, naczynia), podwójne łóżko; na górnym piętrze 2 łóżka pojedyncze.

Codzienne sprzątanie pokoi, zmiana ręczników 3 razy w tygodniu, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.

Sport

Dla dzieci:
• brodzik ze słodką wodą
• plac zabaw
• łóżeczko dla niemowlaka (na zapytanie, płatne)

O wyzywieniu

Śniadanie i kolacja: bufet.


Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

 

 



7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobra propozycja dla ludzi, którzy chcą poczuć klimat typowo greckiej miejscowości! Hotel Letsos świadczy usługi na wysokim poziomie - gustownie urządzone pokoje, smaczna kuchnia a do tego bardzo miła atmosfera! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Grecja/Zakynthos/Alikanas

Opinia 7islands

Nowocześnie, minimalistycznie urządzony hotel. Zaplecze rekreacyjne, przestronny basen, przestrzeń dla dzieci i bliskość zarówno centrum jak i plaży sprawiają, że jest to doskonała propozycja zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Dookoła zieleń i ogrody, co jeszcze bardziej umili wypoczynek.

Położenie

Hotel położony w miejscowości Alikanas (500 m do centrum), w pobliżu liczne bary, tawerny i sklepy, ok. 15 km od miasta Zakynthos, ok. 16 km od lotniska.

Plaża

Ok. 250 m od hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Hotel składa się z dwóch części, w których znajdują się pokoje. Recepcja czynna całą dobę. Na terenie hotelu: restauracja, sala telewizyjna, bar przy basenie, market, sklep z pamiątkami, sklep z biżuterią, parking, rampy ułatwiające poruszanie osobom niepełnosprawnym.

Pokoje

Hotel dysponuje 130 pokojami z łazienką (wanna lub prysznic, wc, suszarka) oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, telefon, lodówkę oraz dodatkowe miejsce na dostawkę i łóżeczko dla dziecka. Odpłatnie: indywidualnie sterowana klimatyzacja, sejf przy recepcji. Rodzaje pokoi: pokoje dwuosobowe, pokoje typu studio.

Wyżywienie

Śniadania w formie bufetu.

Sport i rozrywka

Duży basen (parasole i leżanki przy basenie bezpłatne), brodzik dla dzieci, bilard oraz gry video (dodatkowo płatne), obszerna gama sportów wodnych na pobliskiej plaży (dodatkowo płatne).

Dla dzieci

Brodzik, pokój zabaw i plac zabaw dla dzieci.

Kontakt do hotelu

www.letsos-hotel.com / Tel. 00 30 26950 83760 / Mail info@letsos-hotel.com

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobra propozycja dla ludzi, którzy chcą poczuć klimat typowo greckiej miejscowości! Hotel Letsos świadczy usługi na wysokim poziomie - gustownie urządzone pokoje, smaczna kuchnia a do tego bardzo miła atmosfera! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja/Zakynthos

Opis

  • Hotel usytuowany w miejscowości Alikanas, w odległości 1 km od plaży Alikana   
  • Wszystkie pokoje mieszczą łazienkę z wanną lub prysznicem, bezpłatnym zestawem kosmetyków i suszarką do włosów
  • Zakwaterowanie w pokojach typu STUDIO dla maksymalnie 2 osób

Wyposażenie

Atmosfera każdego z naszych 133 pokoi zadba o Państwa doskonałe samopoczucie. W skład wyposażenia wchodzą sejf, restauracja, sala śniadaniowa, bar, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Dla gości przybywających własnym autem udostępnione są miejsca parkingowe.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia w większości pokoi i oferuje dodatkową przestrzeń na odpoczynek i relaks w trakcie pobytu. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. W aneksie kuchennym możliwe jest przygotowanie drobnych posiłków. Optymalny komfort pobytu zapewniają internet, telefon, telewizor i radio. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Zarówno hotel jak i firmy zewnętrzne dokładają starań do zapewnienia odpowiedniej oprawy sportowej oraz organizacji Państwa czasu wolnego. Na terenie hotelu apartamentowego znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. Na miejscu znajduje się bar z przekąskami. Gościom aktywnie spędzającym czas polecamy bilard (odpłatnie).

Wyżywienie

Obiekt oferuje szeroką gamę wariantów żywieniowych. Do wyboru jest nocleg ze śniadaniem i wyżywienie częściowe. Standardowe posiłki znajdujące się w ofercie to śniadanie i kolacja. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

Świadczenia

  • przelot,
  • pobyt w hotelu,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe,
  • obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • BAGAŻ:
    - na lotach linii LOT (LO) - w cenie 1 sztuka bagażu podręcznego do 8 kg o wymiarach max 55 x 40 x 23 cm.

Dodatkowo płatne

LINIE LOT: 

Bagaż rejestrowany 1 szt do 23 kg dodatkowo płatny 300 zł/os. w 2 strony 

CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU.Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami.

Obowiązkowy lokalny podatek turystyczny obejmujący wszystkich turystów przebywających w Grecji powyżej 1 dnia:

  • dla pobytów, w hotelach 5* - 4 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 4* - 3 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 3* - 1,5 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 2*, 1* lub w apartamentach - 0,5 € / noc / pokój

Podatek będzie pobierany na miejscu, po przylocie do Grecji. Zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora.

Obsługa na miejscu

brak obsługi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobra propozycja dla ludzi, którzy chcą poczuć klimat typowo greckiej miejscowości! Hotel Letsos świadczy usługi na wysokim poziomie - gustownie urządzone pokoje, smaczna kuchnia a do tego bardzo miła atmosfera! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis kontrahenta

LETSOS HOTEL znajduje się ok. 150 m od plaży. Hotel posiada całodobową recepcję, Wi-Fi, dostęp do Internetu, windę, bankomat, miejsca parkingowe oraz salę telewizyjną. Na zewnątrz znajduje się basen dla dzieci, gdzie leżaki są dostępne bezpłatnie. Ponadto można odpocząć na świeżym powietrzu w ogrodzie. Bagaż można przechować w hotelowej przechowalni. HOtel świadczy usługę pralni (za dodatkową opłatą). Jeśli chcesz zwiedzić region wakacyjny, możesz skorzystać z wypożyczalni samochodów i motocykli w pobliżu hotelu (za dodatkową opłatą).Odległości:     Lotnisko: ok. 18 km     Przystanek autobusowy: ok. 50 m Sport i rekreacja - Na terenie hotelu istnieje możliwość gry w bilard. W hotelu dostępne są również rzutki. Strefa wellness oferuje masaże (za dodatkową opłatą). Twoje pociechy są w dobrych rękach dzięki hotelowej usłudze opiekunki do dzieci (za dodatkową opłatą). Hotel oferuje również pokój gier dla dorosłych.Uwaga! Oferta zawiera zdjęcia przykładowych pokoi. Część usług, sportów i gier dodatkowo płatna. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu Goście otrzymują w hotelu. Hotel zastrzega sobie prawo do modyfikacji pakietu All Inclusive. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu.

COVID 19

Osoby przyjeżdżające do Grecji powinny posiadać ze sobą negatywny wynik testu na obecność koronawirusa typu PCR (zaświadczenie powinno zostać sporządzone w j. angielskim). Test należy przeprowadzić nie później niż 72 godziny przed przybyciem do Grecji. Test jest obowiązkowy dla wszystkich (w tym dzieci powyżej 5 roku życia), niezależnie od sytuacji epidemiologicznej panującej w kraju wyjazdu.W Grecji turyści mogą być poddani losowo testom na obecność koronawirusa na lotniskuZWOLNIENI Z TESTU:  OSOBY ZASZCZEPIONE I OZDROWIEŃCY Osoby, które przyjęły pełną dawkę szczepienia (w zależności od producenta i ilości wymaganych dawek), a od ostatniej minęło przynajmniej 14 dni nie mają obowiązku przedstawienia negatywnego wyniku testu. Należy mieć ze sobą zaświadczenie lekarskie w języku angielskim poświadczające wykonane szczepienie (wydruk z pacjent.gov oraz kartkę otrzymaną przy szczepieniu , na której znajduje się nazwa przyjętej szczepionki).Z obowiązku posiadania negatywnego wyniku testu na obecność koronawirusa zwolnieni są tzw. ozdrowieńcy. Należy posiadać pozytywny wynik testu na COVID-19 (w języku angielskim) wykonany w czasie od 2 do 9 miesięcy poprzedzających przylot do GrecjiWYMAGANE DOKUMENTY: Formularz podróżny (Passenger Locator Form) na stronie https://travel.gov.gr Formularz należy wypełnić dla każdego uczestnika wyjazdu, w tym dzieci (każde dziecko/niemowlę bez względu na wiek powinno posiadać własny kod QR!!!), najpóźniej 24h przed odprawą. Wygenerowany kod QR trzeba zapisać na telefonie lub wydrukować.W dokumencie należy podać dane osobowe, kraj pochodzenia, miejsce przekroczenia granicy, kraje do których się podróżowało w ostatnim czasie i długości pobytu w tych krajach oraz adres, pod którym będzie się przebywać w Grecji. System wygeneruje kod QR, który należy wydrukować lub zapisać na urządzeniu mobilnym - na lotnisku będzie on skanowany po wyjściu z samolotu, w przypadku podróży dojazdem własnym kod należy okazać służbom granicznym.Negatywny wynik testu na COVID-19 lub zaświadczenie o zaszczepieniu NIE ZWALNIA z obowiązku wypełnienia formularza PLF oraz posiadania kodu QRProsimy na bieżąco śledzić wszystkie obostrzenia na stronie rządowej - Organizator nie ponosi odpowiedzialności za zmiany wytycznych i decyzje ministerialne.Ostatnia aktualizacja 24.05.2021

DOKONANIE REZERWACJI

Każda rezerwacja wstępna, po potwierdzeniu przez Agenta/Klienta, uzyskuje status "Do potwierdzenia", co oznacza, że Organizator sprawdza dostępność miejsc w hotelu (rodzaj pokoju lub inne składniki zarezerwowane przez Klienta)  i dopiero po sprawdzeniu dostępności nadaje rezerwacji odpowiedni status (Potwierdzona/Anulowana).

HOTELE REGULACJE I ZMIANY PO COVID 19

W następstwie pandemii hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania  zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z wymogami. Zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania.Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób.Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.Ważne: Kienci zobowiązani są do zapoznania się z akutalnymi zasadami i ograniczeniami na: https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczenia

RODZAJ OFERTY - WAŻNE INFORMACJE

1. Oferty z przelotem liniami rejsowymi/tanimi liniami lotniczymi (np.: LOT, WIZZAIR, RYANAI, Easy Jet, Corendon) to oferty DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA co oznacza, że ceny wszystkich przelotów są stale aktualizowane - cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. 2. Uczestnik imprezy zobowiązany jest do potwierdzenia, u Organizatora lub Agenta, aktualnych godzin lotu 48 h przed wylotem (dotyczy zarówno wylotów jak i powrotów z wakacji). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.3. Warunki przewozów wybranych przewoźników:Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład); - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 20 kg i wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm; - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 32 kg.Ryanair - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg.PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg.CORENDON - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 20 kg.Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlega dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Serwis pokładowy - zgodnie z warunkami przewoźnika. Ceny dodatkowych bagaży na każdej linii są aktualizowane w systemie rezerwacyjnym i zależą od wagi, kierunku, terminu lotu. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa. Dodatkowy bagaż można dokupić minimum na 2 dni pracujące przed datą wylotu.4. Klienci zobowiązani są podać właściwe dane Uczestników (imię, nazwisko, data urodzenia, płeć - zgodne z danymi w paszporcie/dowodzie). Po założeniu rezerwacji i potwierdzeniu jej nie ma możliwości bezpłatnej zmiany istotnych danych niezbędnych do zakupienia i wystawienia biletu.

CENA ZAWIERA/NIE ZAWIERA- WAŻNE INFORMACJE

Cena zawiera:- ubezpieczenie (KL, NW, bagaż),- bilet lotniczy,- zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się zazwyczaj w dniu przyjazdu od godz. 14:00-15:00, kończy o godz.12:00),- wyżywienie według wybranej opcji,- bagaż podręczny w przypadku przelotów liniami rejsowymi i czarterowymi,- bagaż główny tylko w przypadku przelotów liniami czarterowymi- transfer lotnisko-hotel-lotniskoUWAGA! PODSTAWA CENY NIE ZAWIERA:- bagażu głównego w przypadku przelotów liniami rejsowymi- podatku turystycznego (taksa turystyczna- płatna na miejscu za osobę/za noc uzależniona od kategorii obiektu: 1* i 2* - ok. 0,50 EUR; 3* - ok. 1,50 EUR , 4* - ok. 3 EUR, 5* - ok. 4 EUR.Klienci przylatujący na Rodos i Zakyntos są pod telefoniczną opieką polskojęzycznego przedstawiciela organizatora. Oferta pobytu na Krecie nie zawiera opieki przedstawiciela/rezydenta -Klienci mają możliwość kontaktu w języku polskim pod alarmowym numerem telefonu (podany w dokumentach podróży). Oferta nie obejmuje standardowych spotkań informacyjnych z rezydentem.UWAGA! Dodatkowy bagaż można dokupić minimum na 2 dni przed datą wylotu - licząc dni pracujące.

POTWIERDZENIE REZERWACJI

Uwaga! Każda rezerwacja potwierdzona przez Agenta/Klienta - musi zostać dodatkowo potwierdzona przez Organizatora.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobra propozycja dla ludzi, którzy chcą poczuć klimat typowo greckiej miejscowości! Hotel Letsos świadczy usługi na wysokim poziomie - gustownie urządzone pokoje, smaczna kuchnia a do tego bardzo miła atmosfera! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Zakynthos, Grecja

Położenie

w centrum Aikanas. Do miasta Zakynthos ok. 15 km. Przystanek autobusowy w pobliżu (ok. 50 m.). Przy hotelu znajduje się duży sklep z pamiątkami oraz supermarket. Connected Service w języku polskim.

Plaża

ładna, piaszczysta, oddalona od. 250 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

kompleks hotelowy średniej kategorii oferuje 170 pokoi (studia i apartamenty) w budynku głównym oraz w budynku bocznym oddalonym ok. 40 m. Recepcja, sala TV, restauracja, 2 bary, sklep. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, bar z napojami i przekąskami, taras słoneczny. Leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie. www.letsos-hotel.com

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): pomieszczenie dzienno-sypialne, wnęka kuchenna, klimatyzacja (za opłatą, 7 EUR / dzień), TV sat. i lokalna, kanał muzyczny, telefon, sejf (za opłatą), balkon. Prysznic, WC, suszarka. Apartamenty (4-5B): z dodatkową sypialnią, poza tym wyposażone jak studia 2A.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, pokój gier. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

okazjonalnie wieczorna rozrywka (np. karaoke). Za opłatą: pokój gier z bilardem i grami elektronicznymi.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Wcześniej = taniej

do 30.04.16 20% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • przestronne studia i apartamenty
  • ładna, piaszczysta plaża w pobliżu
  • położony w centrum Alikanas
  • polecany dla niewymagających Gości


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Dobra propozycja dla ludzi, którzy chcą poczuć klimat typowo greckiej miejscowości! Hotel Letsos świadczy usługi na wysokim poziomie - gustownie urządzone pokoje, smaczna kuchnia a do tego bardzo miła atmosfera! Polecam!

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Zakynthos, Grecja

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta!

Położenie

w centrum Aikanas. Do miasta Zakynthos ok. 15 km. Przystanek autobusowy w pobliżu (ok. 50 m.). Przy hotelu znajduje się duży sklep z pamiątkami oraz supermarket.

Plaża

ładna, piaszczysta, oddalona od. 250 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

kompleks hotelowy średniej kategorii oferuje 170 pokoi (studia i apartamenty) w budynku głównym oraz w budynku bocznym oddalonym ok. 40 m. Recepcja, sala TV, restauracja, 2 bary, sklep. Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, bar z napojami i przekąskami, taras słoneczny. Leżaki, parasole słoneczne przy basenie w cenie. www.letsos-hotel.com

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): pomieszczenie dzienno-sypialne, wnęka kuchenna, klimatyzacja (za opłatą, ok 7 EUR / dzień), TV sat. i lokalna, kanał muzyczny, telefon, sejf (za opłatą), balkon. Prysznic, WC, suszarka. Apartamenty (4-5B): z dodatkową sypialnią, poza tym wyposażone jak studia 2A.

Wyżywienie

Ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, pokój gier. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

okazjonalnie wieczorna rozrywka (np. karaoke). Za opłatą: pokój gier z bilardem i grami elektronicznymi.

Wcześniej = taniej

do 30.04.17 20% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Letsos
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Letsos:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Letsos
https://youtu.be/gPN_Jj9OZd4

Opinie o Hotelu Letsos

3.9
polecam

Bardzo duży i ładny teren, z równie dużym basenem. Plaża jest blisko, długa, idealna na spacery. Same pokoje są nieco skromnie wyposażone, ale wiedzieliśmy, jaki hotel kupujemy i z jakim nastawieniem jedziemy na tak piękną wyspę :) Hotel jest ok dla osób mało wymagających lub dysponujących mniejszą kasą.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.9

Letsos - możliwości zakwaterowania:

standard double standard lakeview
pokój 2-osobowy twin/double double room
Dwuosobowy z jednym lub dwoma łóżkami pr
Dwuosobowy z jednym lub dwoma łóżkami st
Pokój rodzinny deluxe
Pokój rodzinny standard
Studio standard
apartament 2 bedrooms standard gardenview
DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI PROMO
DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI STANDARD
POKÓJ RODZINNY STANDARD
STUDIO STANDARD
junior suite standard private jacuzzi terrace
studio triple standard seaside

Letsos - Możliwości wyżywienia:


Letsos - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Letsos? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00