cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
  • Hotel Cyprotel Cypria Maris, Paphos
1 / 16
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
02.04 - 10.04
już od 3379 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.04 - 24.04
już od 3379 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Cyprotel Cypria Maris
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Cyprotel Cypria Maris
star 4

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Cyprotel Cypria Maris:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 kwietnia 2020

Hotel Cyprotel Cypria Maris w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Dużo przestrzeni, śródziemnomorska roślinność, estetyczne nowoczesne wnętrza - to sceneria na wymarzone wakacje. Popularny i lubiany, jest idealnym miejscem na romantyczne wakacje lub wypad z przyjaciółmi. W okresie od maja do października hotel przeznaczony jest wyłącznie dla osób dorosłych. W zadbanym ogrodzie znajduje się ładny basen z jacuzzi, barem swim-up i słonecznym tarasem. Mocną stroną jest również hotelowa kuchnia serwująca doskonałe posiłki i obsługa dbająca, aby każdy czuł się tutaj wyjątkowo. Hotel leży tylko dwa kroki od niedużej piaszczystej plaży, gdzie Goście mogą korzystać z bezpłatnych parasoli i leżaków.

POŁOŻENIE:

ok. 5 km od centrum PAFOS, przy ulicy, ok. 250 m od minimarketu i restauracji, ok. 1 km od Aphrodite Water Park, ok. 2,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 6 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 17 km od lotniska w Pafos (przelatujące samoloty są słyszalne, ale nieuciążliwe); ok. 145 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/przejazd jednorazowy do Pafos, ok. 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, mały pomost, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu (ok. 70 m od budynku głównego), dojście alejką hotelową, na wydzielonym odcinku plaży bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki (kaucja: 10 EUR); wypożyczalnia sprzętów wodnych (oferta zewnętrzna dostępna w sezonie letnim).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 1995 r., odnowiony wiosną 2017 r.; 237 pokoi, budynek główny i 10 dwupiętrowych bungalowów; w budynku głównym: 4 piętra, 3 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracje: Blue Horizon z widokiem na ogród i morze - kuchnia międzynarodowa i bufety tematyczne, wymagany odpowiedni strój (panowie - długie spodnie, koszula zakrywająca ramiona, obuwie pełne), Mare przy basenie (czynna latem) - kuchnia cypryjska i włoska, w obu restauracjach dania w formie bufetu; 2 restauracje á la carte (dodatkowo płatne) Greek Taverna i Sushi Bar - kuchnia lokalna i międzynarodowa; w restauracjach dostępne dania wegetariańskie; bary: Galleon w lobby, bar swim-up i bar przy plaży (czynne latem), klub nocny; punkt wymiany walut w recepcji, sklep z pamiątkami; 2 sale konferencyjne dla 150 i 80 osób, taras z widokiem na basen i morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych hotelu; za opłatą: room-service, fryzjer, kosmetyczka, pralnia, wypożyczalnia rowerów i samochodów (w recepcji); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; hotel przyjmuje tylko gości powyżej 18. roku życia.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), w budynku głównym, ok. 20 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy i herbaty; za opłatą: sejf (ok. 3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (w sezonie zimowym); balkon (stolik i krzesełka; suszarka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 0,5-2,2 m, jacuzzi, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki za depozytem; basen kryty (dodatkowo płatny), nieregularny kształt, słona woda, ok. 80 m², gł. 0,6-1,4 m, podgrzewany w sezonie zimowym; 2 korty tenisowe z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu (kaucja: ok. 10 EUR), siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia; dyskoteka, piano-bar, sezonowo animacje sportowe i wieczorne dla dorosłych; za opłatą: oświetlenie kortu tenisowego, centrum wellness: jacuzzi, sauna, różne rodzaje masaży, zabiegi upiększające i relaksujące, m.in. z użyciem rybek garra rufa; promocyjne ceny biletów wstępu do aquaparku w hotelu Cyprotel Laura Beach.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30) w restauracji Mare, kolacja (19.00-21.30 latem, 18.00-20.30 zimą) w restauracji Blue Horizon; przekąski (10.30-12.00, 15.00-17.00 i 22.00-24.00) w wyznaczonym barze, lody dostępne w trakcie posiłków w godzinach przekąsek; napoje bezalkoholowe (7.00-24.00) i lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) we wszystkich barach latem, tylko w barze Galleon zimą; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00357/26964111, www.cyprotelshotels.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Dużo przestrzeni, śródziemnomorska roślinność, estetyczne nowoczesne wnętrza - to sceneria na wymarzone wakacje. Popularny i lubiany, jest idealnym miejscem na romantyczne wakacje lub wypad z przyjaciółmi. W okresie od maja do października hotel przeznaczony jest wyłącznie dla osób dorosłych. W zadbanym ogrodzie znajduje się ładny basen z jacuzzi, barem swim-up i słonecznym tarasem. Mocną stroną jest również hotelowa kuchnia serwująca doskonałe posiłki i obsługa dbająca, aby każdy czuł się tutaj wyjątkowo. Hotel leży tylko dwa kroki od niedużej piaszczystej plaży, gdzie Goście mogą korzystać z bezpłatnych parasoli i leżaków.

POŁOŻENIE:

ok. 5 km od centrum PAFOS, przy ulicy, ok. 150 m od minimarketu i restauracji, ok. 1 km od Aphrodite Water Park, ok. 2,5 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 6 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich; ok. 17 km od lotniska w Pafos (przelatujące samoloty są słyszalne, ale nieuciążliwe); ok. 145 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/przejazd jednorazowy do Pafos, ok. 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, mały pomost, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu (ok. 70 m od budynku głównego), dojście alejką hotelową, na wydzielonym odcinku plaży bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki (kaucja: 10 EUR); wypożyczalnia sprzętów wodnych (oferta zewnętrzna dostępna w sezonie letnim).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 1985 r., odnowiony zimą 2017/2018 r., 382 pokoi, budynek główny i 10 dwupiętrowych bungalowów; w budynku głównym: 5 pięter, 3 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracje: Blue Horizon z widokiem na ogród i morze - kuchnia międzynarodowa i bufety tematyczne, wymagany odpowiedni strój (panowie - długie spodnie, koszula zakrywająca ramiona, obuwie pełne), Mare przy basenie (czynna latem) - kuchnia międzynarodowa, w obu restauracjach dania w formie bufetu; 2 restauracje á la carte (dodatkowo płatne) Greek Taverna i Asian - kuchnia lokalna i japońska; w restauracjach dostępne dania wegetariańskie, bary: Ariadne w lobby, bar swim-up i bar przy plaży (czynne latem), klub nocny; punkt wymiany walut w recepcji, sklep z pamiątkami; 1 sala konferencyjne dla 80 osób, taras z widokiem na basen i morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych hotelu; za opłatą: room-service, fryzjer, kosmetyczka, pralnia, wypożyczalnia rowerów i samochodów (w recepcji); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; hotel przyjmuje tylko gości powyżej 16. roku życia.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), w budynku głównym, ok. 20 m², klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka, szlafrok i kapcie), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy i herbaty; za opłatą: sejf (ok. 3 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka; suszarka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 0,5-2,2 m, jacuzzi, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki za depozytem; basen kryty, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 80 m², gł. 0,6-1,4 m, podgrzewany w sezonie zimowym; kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu (kaucja: ok. 10 EUR), tenis stołowy, siłownia; dyskoteka, piano-bar, sezonowo animacje sportowe i wieczorne dla dorosłych; za opłatą: oświetlenie kortu tenisowego, centrum wellness: jacuzzi, sauna, różne rodzaje masaży, zabiegi upiększające i relaksujące, m.in. z użyciem rybek garra rufa; promocyjne ceny biletów wstępu do aquaparku w hotelu Leonardo Laura Beach & Splash Resort.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00) w restauracji Blue Horizon, obiad (12.30-14.30) w restauracji Mare, kolacja (19.00-21.30 latem) w restauracji Blue Horizon; przekąski w wyznaczonym barze (10.30-12.00, 15.00-17.00 i 22.00-24.00), lody dostępne w trakcie posiłków w godzinach przekąsek; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze Ariadne (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00357/26964111, www.leonardo-hotels-cyprus.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Cypr/Paphos

Informacje Ogólne

Cyprotel Cypria Maris znajduje się w odległości 50 m od plaży piaszczysto-skalistej. Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, winda, salę konferencyjną, klimatyzację i lobby. W 4-piętrowym hotelu personel mówi po rosyjsku i angielsku. Do dyspozycji jest czynny w sezonie basen ze słodką wodą . Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. Odległość od hotelu: Paphos Harbour (3 km), Waterpark (1 km), dyskoteka (2 km), Tombs Of The Kings (5 km), Roman Mosaics (3 km), lotnisko LCA (136 km) i lotnisko PFO (11 km). W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, sklepy, centrum miasta, postój taksówek, przystanek autobusowy i informacja turystyczna. Hotel posiada parking dla samochodów. Hotel tylko dla dorosłych.

Udogodnienia

Hotel oferuje pralnię, serwis pokojowy i usługi prasowania. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Hotel posiada salę konferencyjną. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie: bufet. Goście mogą zjeść posiłek w jednej z 4 restauracji. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

Sport i Rozrywka

Cyprotel Cypria Maris posiada spa, saunę i masaże wodne. W ramach aktywności hotel oferuje program zajęć animacyjnych, tenis stołowy, rzutki i bilard. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis, fitness i siatkówka plażowa. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 7 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, karta Visa, American Express i Diners Club. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00, pomiędzy posiłkami przekąski

Bagaż

Kraków, Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 240zł/osobę - 20 kg - 340zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Paphos, Cypr

Położenie

spokojnie, ok. 3 km. od centrum Paphos. W odległości 300 m od hotelu znajdują się liczne restauracje i kawiarnie.Telefoniczna opieka rezydenta.

Plaża

piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki i parasole w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. Bar na plaży.

Wyposażenie

237 pokoi rozmieszczonych w 4-piętrowym budynku głównym i bungalowach. Hol powitalny z recepcją, międzynarodowa restauracja bufetowa, restauracja a la carte (za opłatą), bar, lobby bar z widokiem na morze, sklep. W rozległym i zadbanym ogrodzie znajduje się basen ze słodką wodą oraz bar. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. www.cyprotelcypriamaris.com

All Inclusive

3 posiłki w formie urozmaiconego bufetu. Bufety tematyczne. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do godz. 24:00, w dyskotece do godz. 1.00. Przekąski w godz. 15-17:00, przekąski po północy.

Internet

WLAN na terenie hotelu i w pokojach gratis.

Zakwaterowanie

komfortowo i elegancko wyposażone Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 15 m kw., klimatyzacja, lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., czajnik do kawy/herbaty, telefon, balkon. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Z bocznym widokiem na morze (1-3B). Z widokiem na morze (1-3C). Pokoje Executive Superior (2-3D): wyposażenie o podwyższonym standardzie, dodatkowo minibar, płaszcz kąpielowy. Z bocznym widokiem na morze (2-3F). Z widokiem na morze (2-3G). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe od strony lądu.

Sport

aerobik, strzelanie z łuku, siłownia, siatkówka, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: bilard, wypożyczalnia rowerów, squash, tenis i tenis stołowy (sprzęt za kaucją), nurkowanie, narty wodne.

Wellness

basen kryty, sauna. Za opłatą: centrum Spa.

Rozrywka

w trakcie dnia i wieczorami programy animacyjne, zajęcia sportowe, wieczorami kilka razy w tygodniu muzyka na żywo.

Zniżki FIRSTBOOK

do 29.02.16 20% zniżki, 1.03-30.04.16 15% zniżki.

Dla seniorów

SENIOR 60+ : 10% ZNIŻKI.

Dla nowożeńców

5% ZNIŻKI.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Cyprotel Cypria Maris
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Cyprotel Cypria Maris

4.9
zdecydowanie polecam

piekny hotel, na bardzo duzym terenie, z rewelacyjnymi animacjami - dziennymi i wieczornymi, bardzo dobrym jedzeniem, zadbanym terenem, fajnymi basenami, piekna zatoczka. niestety ma pokoje w lepszej i gorszej czesci - udalo nam sie przeniesc z gorszej - akurat byla mozliwosc, duza grupa anglikow wyjezdzala. pogode mielismy suuper, zero deszczu (listopad), ladne slonce. generalnie polecam (prosze pamietac o standardzie pokoi).

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
5.0
zdecydowanie polecam

rewelacyjny resort - poczawszy od niesamowitych widokow z balkonu na 4 pietrze (pokoj OK - dobrze wyposazony, troche male lazienki), swietnych animacji (jest tez polski akcent, dla dzieci klub i wiele atrakcji! wyzywienie bardzo dobre. plaza przy hotelu, a zwlaszcza zatoczka - sliczna, co prawda lepiej miec obuwie do wody. w okolicy knajpki, sklepiki, wypozyczalnie sktuterow, do centrum pol godzinki lekkim marszem. obsluga doskonale mowi w roznych jezykach, goscie glownie z Anglii, Niemiec.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Hotel
    5.1
  • Pokoje
    5.2
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    5.2
  • Obsługa
    5.1
HolidayCheck
Ocena Cyprotel Cypria Maris:
5.1 / 6

Dobry hotel na ciekawe spędzenie wakacji 2013-05-08
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Bardzo pozytywnie oceniam ten hotel. Bardzo dobre i urozmaicone wyżywienie. Spędziliśmy długi weeken...
więcej

5.5
Hotel nad brzegiem morza, który może się podobać 2013-08-29
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Świetny hotel z przyjaznym personelem. Byliśmy tam na początku sezonu grupą kilku osób i dobrze wypo...
więcej

5.4
Hotel świetnie położony, ale nie daje mu 4 gwiazdek 2013-09-30
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

4.3
Świetny żeby się zrelaksować 2013-10-05
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Rewelacyjny hotel 2013-10-22
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Bardzo dobry 4,5 gwiazdkowy hotel bardzo przyjazny. 2013-10-22
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel godny polecenia. Bardzo przyjazna i mila atmosfera, dobre jedzenie piekna plaza. Mila obsluga,...
więcej

6.0
Zaskoczył po otwarciu drzwi! 2013-11-04
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo ładny. Przewaga brytyjskich turystów ze starszej generacji. Wspaniała woda w morzu dosk...
więcej

5.8
Hotel ekstra 2013-11-19
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.5

Bardzo dobry czterogwiazdkowy hotel, zewnętrznie prezentuje się bardzo dobrze, natomiast pokoje są ...
więcej

5.0
Średni hotel, raczej nie polecam. 2014-09-12
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.3

Witam, byłam wraz z rodzina w hotelu Cypria Maris. Wylecielismy z Polski o 5 rano wiec gdy dotarliśm...
więcej

3.7
Bardzo przyjemny hotel dla dorosłych 2015-01-28
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

5.0
Cypryjska przygoda 2015-08-16
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Hotel systematycznie odnawiany, część pokoi po remoncie. Jedzenie smaczne, różnorodne. Położony przy...
więcej

5.6
Udany pobyt 2015-08-16
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.8

Opis katalogowy jak najbardziej zgodny, hotel dla osób 18+- co dało się odczuć-rewelacja bez wrzaskó...
więcej

5.4
Udany urlop w Cypria Maris 2016-06-26
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.0

Hotel schludny, pokoje sprzątane codziennie. Serwis plażowy bez opłat, ręczniki plażowe z kaucją 20 ...
więcej

5.2
Warto pojechać 2016-08-21
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.6
Wakacje z afrodytą 2016-09-09
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    3.3

Cypr z czystym morzem ,bogatą kuchnią zapiera dech w piersi .Hotel spełnił moje oczekiwania ;swietne...
więcej

5.2
Załamana hotelem/domem spokojnej starości :( 2016-11-22
Szczegóły oceny hotelu Cyprotel Cypria Maris:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.2

Cyprotel Cypria Maris - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
Pok. 2 os. boczny w/morze
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze

Cyprotel Cypria Maris - Możliwości wyżywienia:


Cyprotel Cypria Maris - miasta wylotu:


Cyprotel Cypria Maris - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Cyprotel Cypria Maris? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00