cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
1 / 24
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
25.01 - 01.02
już od 1999 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.02 - 26.02
już od 1059 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Coral Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Coral Beach Resort
star 5

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Coral Beach Resort :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Coral Beach Resort :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 stycznia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 lutego 2020

Hotel Coral Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 15 km od centrum Paphos
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • dyskoteka/klub nocny
  • amfiteatr
  •  Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: w cenie
  • pralnia: za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

422

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com

Dla dzieci

  • basen dla dzieci
  • brodzik dla niemowląt
  • opieka nad dziećmi: za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • klub dla dzieci: od 1 do 3 lat
  • menu dla dzieci, bufet dla dzieci
  • miniklub: od 3 do 11 lat
  • animacje dla dzieci: kilka razy w tygodniu
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka
  • animacje dla nastolatków: kilka razy w tygodniu

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia
  • aerobik, aqua fitness, brzuch, nogi, pośladki, trening wysiłkowy, ćwiczenia wzmacniające kręgosłup, step aerobik, stretching, tai chi, joga
  • squash, paddle tenis
  • tenis: wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa


Płatne
  • trening indywidualny
  • strefa spa
  • masaże
  • rowery górskie: w ofercie firm zewnętrznych, rowery wyścigowe: w ofercie firm zewnętrznych, rowery trekkingowe
  • tenis: lekcje gry w tenisa: w ofercie firm zewnętrznych
  • katamaran
  • szkoła nurkowania PADI, snorkeling
  • sporty wodne: kanu, kajaki, narty wodne, skutery wodne, parasailing, łódka typu banan, rower wodny, windsurfing, żeglowanie

rozrywka

  • zajęcia kulinarne
  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowy program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 1-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Studio z widokiem na morze STM1
  • 2-4 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • po renowacji w 2016 roku
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na ląd
  • w budynku głównym
  • po renowacji w 2016 roku
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 28 m2
  • widok boczny na morze
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte
  • przekąski
  •  lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • degustacja win
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • wybór obiadu lub kolacji
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, wybór z menu na dany dzień (3-daniowe menu)
  • degustacja win
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: regionalna, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, bufet, wybór z menu, w zależności od sezonu, codziennie 07:00 - 10:00, 12:00 - 03:00 i 07:00 - 11:00, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja: a la carte, rezerwacja wymagane, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 4
  • bar koktajlowy
  • bar w lobby „Dionyssos Lobby Bar": codziennie 08:00 - 12:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool Bar"
  • bar na plaży „Beach Bar"


  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Cypr / Pafos

    Opis oferty:

    Rewelacyjnie położony, w spokojnej okolicy, blisko najpiękniejszej plaży na zachodnim wybrzeżu Cypru - Coral Beach. Przy hotelu jest prywatna marina oraz wydzielony odcinek na publicznej plaży z bezpłatnym serwisem plażowym. Tuż obok w zielonym i ładnie zagospodarowanym ogrodzie jest basen w kształcie laguny, gdzie w ciągu dnia organizowane są zajęcia sportowe. Przestronne pokoje są elegancko urządzone, w każdym dostępny jest bezpłatny internet bezprzewodowy. Hotel oferuje wiele innowacyjnych form spędzania wolnego czasu, jest tu unikalne centrum Arts & Crafts, a dla rodzin z dziećmi przygotowano The Coral Creche - profesjonalny żłobek. Jest tu również największe na Cyprze centrum konferencyjne z nowoczesnym wyposażeniem. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    na wzniesieniu, w niewielkiej miejscowości PEGEIA, w dzielnicy hotelowej Coral Bay, ok. 10 km od Pafos, najbliższe sklepy ok. 500 m od hotelu, ok. 9 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 12 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 15 km od Aphrodite Water Park; ok. 30 km od lotniska w Pafos, ok. 160 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, ok. 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu (ok. 200 m od recepcji), dojście przez teren hotelu, na wydzielonym odcinku bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki i materace; Coral Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 500 m od hotelu, dojście przez turystyczną dzielnicę Coral Bay, parasole i leżaki płatne (ok. 3 EUR/szt.).

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1993 r., całkowicie odnowiony w 2010 r., 422 pokoje, marina, 1 budynek: część główna i dwa skrzydła: Coral Blue Executive Wing - dla osób powyżej 12 lat i Coral Gold Family Wing - dla rodzin z dziećmi, 3-8 pięter, 8 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Coral z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, specjalne diety na zamówienie: bezglutenowa, bezlaktozowa, restauracja Rotisserie - obsługa kelnerska, kuchnia lokalna i międzynarodowa, wybór z ustalonego menu, wymagany odpowiedni strój (panowie - długie spodnie, koszula z rękawem), w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 3 restauracje á la carte: Romazzino - kuchnia włoska i śródziemnomorska, dania wegetariańskie, dla Gości powyżej 12 lat, wymagany odpowiedni strój (panowie - długie spodnie, koszula z rękawem), Limani Taverna przy plaży i porcie - kuchnia śródziemnomorska i ryby, czynna w sezonie letnim, Pizza & Pasta przy basenie - makarony i pizza, czynna w sezonie letnim, 4 bary, w tym przy basenie i przy plaży (czynne w sezonie letnim); minimarket, butik, kantor, parking; centrum konferencyjne dla 1000 osób, taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy, punkt internetowy; za opłatą: room-service, fryzjer, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², ładnie urządzony, ogrzewany (w sezonie zimowym) lub klimatyzowany (w sezonie letnim), łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy i herbaty, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą; pokoje łączone drzwiami na zamówienie;

    studio:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², ładnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na morze; studio za dopłatą; dostępne tylko w sezonie letnim;

    garden studio:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 47 m², ładnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; na parterze, z bezpośrednim wyjściem do hotelowego ogrodu; widok na morze; garden studio za dopłatą; dostępne tylko w sezonie letnim.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen w kształcie laguny, słodka woda, ok. 650 m², gł. 0,8-1,8 m, hydromasaż, kaskada, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,3 m, basen dla dzieci, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², gł. 0,9-1,2 m, 2 zjeżdżalnie (czynne w sezonie letnim), przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 4 korty tenisowe z oświetleniem (ok. 4 EUR/godz.) i wypożyczalnią sprzętu (ok. 6 EUR/rakieta/godz.), kort do squasha; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-11 lat), The Coral Creche - profesjonalny żłobek dla najmłodszych Gości (od 6 miesięcy do 3 lat, wymagana wcześniejsza rezerwacja oraz nadzór rodzica), piano bar, dzienne i wieczorne animacje; Arts&Crafts Center - jedyne na wyspie centrum rękodzieła; za kaucją: tenis stołowy, bilard, snooker; centrum Esthisis Health & Beauty Spa: bezpłatnie: kryty basen, słodka woda, ok. 78 m², gł. 1,1-1,4 m, podgrzewany (listopad-maj), siłownia, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, płatne: thalassoterapia, aromaterapia, zabiegi pielęgnacyjne i relaksujące, salon urody, lekcje i zawody tenisa ziemnego; oferta zewnętrzna: szkoła nurkowa.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Coral; podwieczorek (17.00-18.00) w barze Dionyssos; przekąski oraz słodycze w wyznaczonym barze (10.30-12.30, 15.30-17.30, 22.00-24.00); wybrane lokalne i międzynarodowe napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00357/26881000, www.coral.com.cy

    GRATIS:

    serwis plażowy Wi-Fi wstęp do spa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Cypr / Pafos

    Opis oferty:

    Rewelacyjnie położony, w spokojnej okolicy, blisko najpiękniejszej plaży na zachodnim wybrzeżu Cypru - Coral Beach. Przy hotelu jest prywatna marina oraz wydzielony odcinek na publicznej plaży z bezpłatnym serwisem. Tuż obok, w zielonym i ładnie zagospodarowanym ogrodzie, jest basen w kształcie laguny, gdzie w ciągu dnia organizowane są zajęcia sportowe. Przestronne pokoje są elegancko urządzone, a w każdym dostępny jest bezpłatny internet bezprzewodowy. Hotel oferuje wiele form spędzania wolnego czasu, np. centrum rękodzieła Arts & Crafts, a dla rodzin z dziećmi The Coral Creche - profesjonalny żłobek. Jest tu również największe na Cyprze centrum konferencyjne z nowoczesnym wyposażeniem. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    na wzniesieniu, w niewielkiej miejscowości PEGEIA, w dzielnicy hotelowej Coral Bay, ok. 10 km od Pafos, najbliższe sklepy ok. 500 m od hotelu, ok. 9 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 12 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 15 km od Aphrodite Water Park; ok. 30 km od lotniska w Pafos, ok. 160 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy przed hotelem (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, ok. 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu (ok. 200 m od recepcji), dojście przez teren hotelu, na wydzielonym odcinku bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki; Coral Beach, publiczna, piaszczysta, długość ok. 300 m, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 500 m od hotelu, dojście przez turystyczną dzielnicę Coral Bay, parasole i leżaki płatne (ok. 3 EUR/szt.).

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1993 r., całkowicie odnowiony w 2010 r., 422 pokoje, marina, 1 budynek: część główna i dwa skrzydła: Coral Blue Executive Wing - dla osób powyżej 12 lat i Coral Gold Family Wing - dla rodzin z dziećmi, 4 piętra, 8 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Coral z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, specjalne diety na zamówienie: bezglutenowa, bezlaktozowa, restauracja Rotisserie - obsługa kelnerska, kuchnia lokalna i międzynarodowa, wybór z ustalonego menu, wymagany odpowiedni strój (panowie - długie spodnie, koszula z rękawem), w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja Asian - dania w formie bufetu, kuchnia azjatycka, 3 restauracje á la carte: Romazzino - kuchnia włoska i śródziemnomorska, dania wegetariańskie, dla Gości powyżej 12 lat, wymagany odpowiedni strój (panowie - długie spodnie, koszula z rękawem), Limani Taverna przy plaży i porcie - kuchnia śródziemnomorska i ryby, czynna w sezonie letnim, Pizza & Pasta przy basenie - makarony i pizza, czynna w sezonie letnim, 4 bary, w tym przy basenie i przy plaży (czynne w sezonie letnim); minimarket, butik, kantor, parking; centrum konferencyjne dla 1000 osób, taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy, punkt internetowy; za opłatą: room-service, fryzjer, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², ładnie urządzony, ogrzewany (w sezonie zimowym) lub klimatyzowany (w sezonie letnim), łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf, minibar (woda, napoje bezalkoholowe na powitanie; płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą; pokoje łączone drzwiami na zamówienie;

    studio:

    2 os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², ładnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na morze; studio za dopłatą; dostępne tylko w sezonie letnim;

    garden studio:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 47 m², ładnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; na parterze, z bezpośrednim wyjściem do hotelowego ogrodu; widok na morze; garden studio za dopłatą; dostępne tylko w sezonie letnim.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen w kształcie laguny, słodka woda, ok. 650 m², gł. 0,8-1,8 m, hydromasaż, kaskada, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,3 m, basen dla dzieci, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², gł. 0,9-1,2 m, 2 zjeżdżalnie (czynne w sezonie letnim), przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 4 korty tenisowe z oświetleniem (ok. 4 EUR/godz.) i wypożyczalnią sprzętu (ok. 6 EUR/rakieta/godz.), kort do squasha; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-11 lat), The Coral Creche - profesjonalny żłobek dla najmłodszych Gości (od 6 miesięcy do 3 lat, wymagana wcześniejsza rezerwacja oraz nadzór rodzica), piano bar, dzienne i wieczorne animacje (dyskoteka, muzyka na żywo); Arts & Crafts Center - centrum rękodzieła; za kaucją: tenis stołowy, bilard, snooker; centrum Esthisis Health & Beauty Spa: bezpłatnie: kryty basen, słodka woda, ok. 78 m², gł. 1,1-1,4 m, podgrzewany (listopad-maj), siłownia, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, płatne: thalassoterapia, aromaterapia, zabiegi pielęgnacyjne i relaksujące, salon urody, lekcje i zawody tenisa ziemnego; oferta zewnętrzna: szkoła nurkowa.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Coral; przekąski oraz słodycze w wyznaczonym barze (10.30-12.30, 15.30-17.30); wybrane lokalne i międzynarodowe napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00357/26881000, www.coral.com.cy 

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fiwstęp do spa 


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5 Cypr/Paphos

    Informacje Ogólne

    Witamy Coral Beach Hotel & Resort w Coral Bay. Hotel położony jest tuż przy plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Paphos (15 km). Pozostałe miasta: Limassol (85 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salę konferencyjną, salon, klimatyzację, kiosk, mini market, recepcję, sklepy i winda. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni samochodów, motocykli i rowerów. Personel mówi po francusku, niemiecku i rosyjsku. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek, bary/restauracje, przystanek autobusowy i supermarket. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: informacja turystyczna (10 km), lotnisko LCA (150 km), Roman Mosaics (9 km), lotnisko PFO (18 km), Paphos Harbour (10 km) i Tombs Of The Kings (7 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia

    Hotel oferuje usługi prasowania, pokojówki, concierge, pralnię, opiekę medyczną, usługę budzenia, usługi opiekunki, serwis pokojowy i sejfy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci, usługi opiekunki, brodzik i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki

    Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. W hotelu znajdują się 3 restauracje. Drinki można spożywać w barze w recepcji.

    Sport i Rozrywka

    Coral Beach Hotel & Resort posiada jacuzzi, pokój do relaksu, saunę, łaźnię turecką, masaże wodne, słoneczny taras i spa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis i fitness. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 25 km. Lokalne firmy oferują sporty wodne takie jak narciarstwo wodne, skutery wodne i pływanie na motorówkach. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne i muzykę na żywo.

    Dodatkowe Informacje

    Akceptujemy następujące formy płatności: Diners Club, American Express, karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Rodzaje wyżywienia

    BB - śniadania
    HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo
    ALL -śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00, pomiędzy posiłkami przekąski

    Bagaż

    Warszawa i Katowice Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach do 5 kg oraz bagaż główny 20 kg


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Położony na wzniesieniu, w niewielkiej miejscowości PEGEIA, w dzielnicy hotelowej Coral Bay, ok. 10 km od Pafos, najbliższe sklepy ok. 500 m od hotelu, ok. 9 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 12 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 15 km od Aphrodite Water Park; ok. 30 km od portu lotniczego w Pafos, ok. 160 km od portu lotniczego w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu.

    PLAŻA

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, z prywatnym portem, dojście przez teren hotelu, na wydzielonym odcinku bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki i materace. Plaża Coral Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 500 m od hotelu, dojście przez turystyczną dzielnicę Coral Bay, parasole i leżaki płatne (ok. 3 EUR/szt.).

    HOTEL

    kategoria lokalna 5* hotel zbudowany w 1993 r., całkowicie odnowiony w 2010 r. Przy hotelu port. Składa się z części głównej oraz dwóch skrzydeł: Coral Blue Executive Wing - dla osób powyżej 12 lat i Coral Gold Family Wing - dla rodzin z dziećmi.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Do dyspozycji 8 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Coral z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, specjalne diety na zamówienie: bezglutenowa, bezlaktozowa, restauracja Rotisserie - obsługa kelnerska, kuchnia lokalna i międzynarodowa, wybór z ustalonego menu, wymagany odpowiedni strój (panowie - długie spodnie, koszula z rękawem), w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 3 restauracje la carte: Romazzino - kuchnia włoska i śródziemnomorska, dania wegetariańskie, dla Gości powyżej 12 lat, wymagany odpowiedni strój (panowie - długie spodnie, koszula z rękawem), Limani Taverna przy plaży i porcie - kuchnia śródziemnomorska i ryby, czynna w sezonie letnim, Pizza & Pasta przy basenie - makarony i pizza, czynna w sezonie letnim; minimarket, butik, kantor, parking, taras z widokiem na morze, ogród, room-service, fryzjer, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    INTERNET

    bezpłatny internet bezprzewodowy, punkt internetowy za opłatą

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    kilka sal konferencyjnych, największa mogąca pomieścić 1400 osób.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    4 bary, w tym przy basenie i przy plaży (czynne w sezonie letnim). Basen w kształcie laguny ze słodka woda, hydromasaż, kaskada, brodzik dla dzieci ( słodka woda), basen dla dzieci (słodka woda), 2 zjeżdżalnie (czynne w sezonie letnim), przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 4 korty tenisowe z oświetleniem (ok. 4 EUR/godz.) i wypożyczalnią sprzętu (ok. 6 EUR/rakieta/godz.), kort do squasha,  piano bar, dzienne i wieczorne animacje; Arts&Crafts Center - jedyne na wyspie centrum rękodzieła; za kaucją: tenis stołowy, bilard, snooker; centrum Esthisis Health & Beauty Spa: bezpłatnie: kryty basen, słodka woda, ok. 78 m, gł. 1,1-1,4 m, podgrzewany (listopad-maj), siłownia, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, płatne: thalassoterapia, aromaterapia, zabiegi pielęgnacyjne i relaksujące, salon urody, lekcje i zawody tenisa ziemnego; oferta zewnętrzna: szkoła nurkowa.

    DLA DZIECI

    pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-11 lat)

    ZAKWATEROWANIE

    422 pokoje. standardowy (DBL): 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m, ładnie urządzony, ogrzewany (w sezonie zimowym) lub klimatyzowany (w sezonie letnim), łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy i herbaty, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą; studio: 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m, ładnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na morze;

    WYŻYWIENIE

    HB - śniadania i obiadokolacje serwowane w postaci bogatego szwedzkiego stołu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. All Inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji Coral; podwieczorek (17.00-18.00) w barze; przekąski oraz słodycze w wyznaczonym barze w okreslonych godinach; wybrane lokalne i międzynarodowe napoje bezalkoholowe i alkoholowe w barze  (10.00-24.00);

    INFORMACJE DODATKOWE

    Adres: Coral Bay Ave 70, Peyia 8575, Cypr www.coral.com.cy

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe, bagaż podręczny do 10kg, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. Transfery indywidualne są usługą shuttle, co oznacza, że autobus zbiera klientów przylatujących wieloma różnymi lotami. Z tego powodu wyjazd autobusu nie odbywa się w momencie, w którym klient zostanie do niego zaprowadzony, ale kiedy wszystkie osoby znajdujące sie na jego liście znajdą się już na pokładzie. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie. OFERTA BEZ REZYDENTA

    PRZELOT

    Połączenie oparte na LOT z wylotem z Wrocławia, Poznania i Gdańska z przesiądką w Warszawie.

    BAGAŻ

    LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. EasyJet: o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm) CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - 100-400 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20 kg - ok 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu EasyJet: 15 kg ok. 350 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LOT: 23KG - ok. 300 PLN 

    WARUNKI WJAZDOWE

    * dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Cypru jest ważny paszport lub dowód osobisty. * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. * każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    Szukasz wakacji na Cypr?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Paphos, Cypr

    Opis hotelu

    W klimatyzowanym hotelu do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wyłożone wykładziną pokoje wyposażone są w łóżko podwójne i sofę. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dostępne są również lodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w obiekcie, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, siatkówka plażowa, siatkówka, golf, padel tenis i jazda konna. Narty wodne, windsurfing, jet ski, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, żeglowanie, rejsy katamaranem, spływy kajakowe, snorkeling, nurkowanie i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz hotelu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, squasha, jogę, zajęcia gimnastyczne i aerobik. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności, zabiegi masażu i anti-aging. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Dodatkowo w ofercie znajdują się inne opcje żywieniowe i przekąski. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Coral Beach Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)

    Opinie o Hotelu Coral Beach Resort

    Coral Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    standard dbl_mv
    Sea View DBL
    Studio Sea View
    Economy Standard
    Single Use Standard
    standard superior seaview balcony
    Twin Standard Lateral Sea View
    Twin Standard Mountain View
    Twin Standard Sea View
    studio standard seaview
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. 2 os. w/morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Nocleg
    Studio garden 2 os. widok na morze
    Studio garden 2 os. + 1 dostawka, widok na morze
    Studio garden 2 os. + 2 dostawki, widok na morze
    Studio 2 os. widok na morze
    Studio 2 os. + 1 dostawka, widok na morze
    Studio 2 os. + 2 dostawki, widok na morze
    Studio z widokiem na morze

    Coral Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Coral Beach Resort - miasta wylotu:


    Coral Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Coral Beach Resort ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00