cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
  • Hotel Coral Beach Resort , Paphos
1 / 24
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
02.11 - 06.11
już od 2899 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.01 - 11.01
już od 879 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Coral Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Coral Beach Resort
star 5

Cypr: Paphos
Ocena hotelu Coral Beach Resort :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Coral Beach Resort :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 stycznia 2020

Hotel Coral Beach Resort w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Rewelacyjnie położony, w spokojnej okolicy, blisko najpiękniejszej plaży na zachodnim wybrzeżu Cypru - Coral Beach. Przy hotelu jest prywatna marina oraz wydzielony odcinek na publicznej plaży z bezpłatnym serwisem plażowym. Tuż obok w zielonym i ładnie zagospodarowanym ogrodzie jest basen w kształcie laguny, gdzie w ciągu dnia organizowane są zajęcia sportowe. Przestronne pokoje są elegancko urządzone, w każdym dostępny jest bezpłatny internet bezprzewodowy. Hotel oferuje wiele innowacyjnych form spędzania wolnego czasu, jest tu unikalne centrum Arts & Crafts, a dla rodzin z dziećmi przygotowano The Coral Creche - profesjonalny żłobek. Jest tu również największe na Cyprze centrum konferencyjne z nowoczesnym wyposażeniem. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

na wzniesieniu, w niewielkiej miejscowości PEGEIA, w dzielnicy hotelowej Coral Bay, ok. 10 km od Pafos, najbliższe sklepy ok. 500 m od hotelu, ok. 9 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 12 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 15 km od Aphrodite Water Park; ok. 30 km od lotniska w Pafos, ok. 160 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, ok. 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu (ok. 200 m od recepcji), dojście przez teren hotelu, na wydzielonym odcinku bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki i materace; Coral Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 500 m od hotelu, dojście przez turystyczną dzielnicę Coral Bay, parasole i leżaki płatne (ok. 3 EUR/szt.).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1993 r., całkowicie odnowiony w 2010 r., 422 pokoje, marina, 1 budynek: część główna i dwa skrzydła: Coral Blue Executive Wing - dla osób powyżej 12 lat i Coral Gold Family Wing - dla rodzin z dziećmi, 3-8 pięter, 8 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Coral z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, specjalne diety na zamówienie: bezglutenowa, bezlaktozowa, restauracja Rotisserie - obsługa kelnerska, kuchnia lokalna i międzynarodowa, wybór z ustalonego menu, wymagany odpowiedni strój (panowie - długie spodnie, koszula z rękawem), w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 3 restauracje á la carte: Romazzino - kuchnia włoska i śródziemnomorska, dania wegetariańskie, dla Gości powyżej 12 lat, wymagany odpowiedni strój (panowie - długie spodnie, koszula z rękawem), Limani Taverna przy plaży i porcie - kuchnia śródziemnomorska i ryby, czynna w sezonie letnim, Pizza & Pasta przy basenie - makarony i pizza, czynna w sezonie letnim, 4 bary, w tym przy basenie i przy plaży (czynne w sezonie letnim); minimarket, butik, kantor, parking; centrum konferencyjne dla 1000 osób, taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy, punkt internetowy; za opłatą: room-service, fryzjer, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², ładnie urządzony, ogrzewany (w sezonie zimowym) lub klimatyzowany (w sezonie letnim), łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy i herbaty, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą; pokoje łączone drzwiami na zamówienie;

studio:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², ładnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na morze; studio za dopłatą; dostępne tylko w sezonie letnim;

garden studio:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 47 m², ładnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; na parterze, z bezpośrednim wyjściem do hotelowego ogrodu; widok na morze; garden studio za dopłatą; dostępne tylko w sezonie letnim.

SPORT I ROZRYWKA:

basen w kształcie laguny, słodka woda, ok. 650 m², gł. 0,8-1,8 m, hydromasaż, kaskada, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,3 m, basen dla dzieci, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², gł. 0,9-1,2 m, 2 zjeżdżalnie (czynne w sezonie letnim), przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 4 korty tenisowe z oświetleniem (ok. 4 EUR/godz.) i wypożyczalnią sprzętu (ok. 6 EUR/rakieta/godz.), kort do squasha; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-11 lat), The Coral Creche - profesjonalny żłobek dla najmłodszych Gości (od 6 miesięcy do 3 lat, wymagana wcześniejsza rezerwacja oraz nadzór rodzica), piano bar, dzienne i wieczorne animacje; Arts&Crafts Center - jedyne na wyspie centrum rękodzieła; za kaucją: tenis stołowy, bilard, snooker; centrum Esthisis Health & Beauty Spa: bezpłatnie: kryty basen, słodka woda, ok. 78 m², gł. 1,1-1,4 m, podgrzewany (listopad-maj), siłownia, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, płatne: thalassoterapia, aromaterapia, zabiegi pielęgnacyjne i relaksujące, salon urody, lekcje i zawody tenisa ziemnego; oferta zewnętrzna: szkoła nurkowa.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Coral; podwieczorek (17.00-18.00) w barze Dionyssos; przekąski oraz słodycze w wyznaczonym barze (10.30-12.30, 15.30-17.30, 22.00-24.00); wybrane lokalne i międzynarodowe napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00357/26881000, www.coral.com.cy

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi wstęp do spa


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Cypr / Pafos

Opis oferty:

Rewelacyjnie położony, w spokojnej okolicy, blisko najpiękniejszej plaży na zachodnim wybrzeżu Cypru - Coral Beach. Przy hotelu jest prywatna marina oraz wydzielony odcinek na publicznej plaży z bezpłatnym serwisem. Tuż obok, w zielonym i ładnie zagospodarowanym ogrodzie, jest basen w kształcie laguny, gdzie w ciągu dnia organizowane są zajęcia sportowe. Przestronne pokoje są elegancko urządzone, a w każdym dostępny jest bezpłatny internet bezprzewodowy. Hotel oferuje wiele form spędzania wolnego czasu, np. centrum rękodzieła Arts & Crafts, a dla rodzin z dziećmi The Coral Creche - profesjonalny żłobek. Jest tu również największe na Cyprze centrum konferencyjne z nowoczesnym wyposażeniem. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

na wzniesieniu, w niewielkiej miejscowości PEGEIA, w dzielnicy hotelowej Coral Bay, ok. 10 km od Pafos, najbliższe sklepy ok. 500 m od hotelu, ok. 9 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 12 km od portu i parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 15 km od Aphrodite Water Park; ok. 30 km od lotniska w Pafos, ok. 160 km od lotniska w Larnace; przystanek autobusowy przed hotelem (ok. 1,5 EUR/bilet jednorazowy do Pafos, ok. 5 EUR/bilet całodniowy w obrębie Pafos).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu (ok. 200 m od recepcji), dojście przez teren hotelu, na wydzielonym odcinku bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki; Coral Beach, publiczna, piaszczysta, długość ok. 300 m, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 500 m od hotelu, dojście przez turystyczną dzielnicę Coral Bay, parasole i leżaki płatne (ok. 3 EUR/szt.).

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 1993 r., całkowicie odnowiony w 2010 r., 422 pokoje, marina, 1 budynek: część główna i dwa skrzydła: Coral Blue Executive Wing - dla osób powyżej 12 lat i Coral Gold Family Wing - dla rodzin z dziećmi, 4 piętra, 8 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Coral z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, specjalne diety na zamówienie: bezglutenowa, bezlaktozowa, restauracja Rotisserie - obsługa kelnerska, kuchnia lokalna i międzynarodowa, wybór z ustalonego menu, wymagany odpowiedni strój (panowie - długie spodnie, koszula z rękawem), w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja Asian - dania w formie bufetu, kuchnia azjatycka, 3 restauracje á la carte: Romazzino - kuchnia włoska i śródziemnomorska, dania wegetariańskie, dla Gości powyżej 12 lat, wymagany odpowiedni strój (panowie - długie spodnie, koszula z rękawem), Limani Taverna przy plaży i porcie - kuchnia śródziemnomorska i ryby, czynna w sezonie letnim, Pizza & Pasta przy basenie - makarony i pizza, czynna w sezonie letnim, 4 bary, w tym przy basenie i przy plaży (czynne w sezonie letnim); minimarket, butik, kantor, parking; centrum konferencyjne dla 1000 osób, taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy, punkt internetowy; za opłatą: room-service, fryzjer, opiekunka do dziecka (na zamówienie), pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², ładnie urządzony, ogrzewany (w sezonie zimowym) lub klimatyzowany (w sezonie letnim), łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf, minibar (woda, napoje bezalkoholowe na powitanie; płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą; pokoje łączone drzwiami na zamówienie;

studio:

2 os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 45 m², ładnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na morze; studio za dopłatą; dostępne tylko w sezonie letnim;

garden studio:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 47 m², ładnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; na parterze, z bezpośrednim wyjściem do hotelowego ogrodu; widok na morze; garden studio za dopłatą; dostępne tylko w sezonie letnim.

SPORT I ROZRYWKA:

basen w kształcie laguny, słodka woda, ok. 650 m², gł. 0,8-1,8 m, hydromasaż, kaskada, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,3 m, basen dla dzieci, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 80 m², gł. 0,9-1,2 m, 2 zjeżdżalnie (czynne w sezonie letnim), przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 4 korty tenisowe z oświetleniem (ok. 4 EUR/godz.) i wypożyczalnią sprzętu (ok. 6 EUR/rakieta/godz.), kort do squasha; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-11 lat), The Coral Creche - profesjonalny żłobek dla najmłodszych Gości (od 6 miesięcy do 3 lat, wymagana wcześniejsza rezerwacja oraz nadzór rodzica), piano bar, dzienne i wieczorne animacje (dyskoteka, muzyka na żywo); Arts & Crafts Center - centrum rękodzieła; za kaucją: tenis stołowy, bilard, snooker; centrum Esthisis Health & Beauty Spa: bezpłatnie: kryty basen, słodka woda, ok. 78 m², gł. 1,1-1,4 m, podgrzewany (listopad-maj), siłownia, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, płatne: thalassoterapia, aromaterapia, zabiegi pielęgnacyjne i relaksujące, salon urody, lekcje i zawody tenisa ziemnego; oferta zewnętrzna: szkoła nurkowa.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Coral; podwieczorek (17.00-18.00) w barze Dionyssos; przekąski oraz słodycze w wyznaczonym barze (10.30-12.30, 15.30-17.30, 22.00-24.00); wybrane lokalne i międzynarodowe napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00357/26881000, www.coral.com.cy

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi wstęp do spa


Exim Tours

Szukasz wakacji na Cypr?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5 Cypr/Paphos

Informacje Ogólne

Witamy Coral Beach Hotel & Resort w Coral Bay. Hotel położony jest tuż przy plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Paphos (15 km). Pozostałe miasta: Limassol (85 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salę konferencyjną, salon, klimatyzację, kiosk, mini market, recepcję, sklepy i winda. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni samochodów, motocykli i rowerów. Personel mówi po francusku, niemiecku i rosyjsku. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek, bary/restauracje, przystanek autobusowy i supermarket. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: informacja turystyczna (10 km), lotnisko LCA (150 km), Roman Mosaics (9 km), lotnisko PFO (18 km), Paphos Harbour (10 km) i Tombs Of The Kings (7 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje usługi prasowania, pokojówki, concierge, pralnię, opiekę medyczną, usługę budzenia, usługi opiekunki, serwis pokojowy i sejfy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci, usługi opiekunki, brodzik i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. W hotelu znajdują się 3 restauracje. Drinki można spożywać w barze w recepcji.

Sport i Rozrywka

Coral Beach Hotel & Resort posiada jacuzzi, pokój do relaksu, saunę, łaźnię turecką, masaże wodne, słoneczny taras i spa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis i fitness. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 25 km. Lokalne firmy oferują sporty wodne takie jak narciarstwo wodne, skutery wodne i pływanie na motorówkach. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne i muzykę na żywo.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: Diners Club, American Express, karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

BB - śniadania
HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo
ALL -śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00, pomiędzy posiłkami przekąski

Bagaż

Warszawa i Katowice Cena zawiera bagaż podręczny o wymiarach do 5 kg oraz bagaż główny 20 kg


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Mapa Hotelu Coral Beach Resort
Zdjęcia lokalizacji (Cypr / Paphos)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Coral Beach Resort

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Coral Beach Resort :
  • Lokalizacja
    4.6
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.4
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    3.9
  • Obsługa
    4.3
HolidayCheck
Ocena Coral Beach Resort :
4.6 / 6

Coral Beach - luksus i piękne widoki 2010-06-20
Szczegóły oceny hotelu Coral Beach Resort :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Bezapelacyjnie polecam Hotel Coral Beach! 2010-08-22
Szczegóły oceny hotelu Coral Beach Resort :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Wraz z małżonką spędziliśmy w Hotelu Coral Beach bardzo udany urlop.Polecam wycieczkę fakultatywną "...
więcej

6.0
Polecam gorąco i zdecydowanie - słodkie lenistwo 2010-10-06
Szczegóły oceny hotelu Coral Beach Resort :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Polecam Hotel 2014-10-15
Szczegóły oceny hotelu Coral Beach Resort :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Bardzo poprawnie, bez niespodzianek, spokojnie 2015-08-09
Szczegóły oceny hotelu Coral Beach Resort :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Bardzo dobry hotel 2015-08-28
Szczegóły oceny hotelu Coral Beach Resort :
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

Wszystko rewelacyjnie, więc skupię się na małych minusach. Hotel dla osób lubiących ciszę - brak...
więcej

5.3
Słońce zimą 2015-09-06
Szczegóły oceny hotelu Coral Beach Resort :
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony w pobliżu Pafos (można dojechać do miasta autobusem miejskim - bilet kupuje się u kie...
więcej

5.8
Znakomity, spokojny hotel 2015-09-10
Szczegóły oceny hotelu Coral Beach Resort :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5

Coral Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

standard economy standard
standard singleuse standard
standard superior seaview balcony
standard twin standard lateralseaview
standard twin standard mountainview
standard twin standard seaview
studio standard seaview
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Nocleg
Studio garden 2 os. w/morze
Studio garden 2 os.+1 dost. w/morze
Studio garden 2 os.+2 dost. w/morze
Studio 2 os. w/morze
Studio 2 os.+1 dost. w/morze
Studio 2 os.+2 dost. w/morze

Coral Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


Coral Beach Resort - miasta wylotu:


Coral Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Coral Beach Resort ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00