Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
  • Hotel Laguna Beach , Morze Czerwone
1 / 16
Udogodnienia hotelu Laguna Beach
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Laguna Beach
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Marsa el Alam
Ocena hotelu Laguna Beach :
4.7 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Laguna Beach :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.7 / 5
Średnia z 3 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 września 2018

Hotel Laguna Beach w ofercie Biura podróży:

Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Laguna Beach to komfortowy, czterogwiazdkowy hotel położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z dziewiczą rafą koralową. Ze względu na dużą odległość od miasta polecamy go osobom poszukującym ciszy i spokoju w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług, miłośnikom plażowania i nurkowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, brodzik dla dzieci, jacuzzi, program animacyjny, orientalne show
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, restauracja główna z tarasem z przepięknym widokiem na Morze Czerwone, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria Lokalna:

4*

Data otwarcia:

2008 r. Odnowiony 2014 r.

Położenie:

16 km od Marsa Alam, 75 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 20200 m2.

Plaża:

60 m od hotelu, prywatna, piaszczysta, 800 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne. Bar plażowy serwuje napoje.

W hotelu:

2 restauracje, bary, baseny odkryte.

Pokoje:

w kilku budynkach: pokoje standardowe, pokoje rodzinne (sypialnia i część wypoczynkowa); klimatyzacja indywidualna, prysznic lub wanna, TV, suszarka, telefon, minibar (płatny), balkon lub taras.

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:

siatkż;wka plażowa, animacje, rzutki, jacuzzi, rzutki.

Płatne:

sejf w recepcji, internet bezprzewodowy w lobby, pralnia, centrum SPA, masaż, bilard, dyskoteka, centrum nurkowe.

Dla dzieci:

brodzik, animacje, miniklub, krzesełka w restauracji, posiłki dla dzieci, łż;żeczka (na życzenie), plac zabaw.

Wyżywienie:

All Inclusive (10:00-24:00)

Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.

Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera: napoi importowanych, sokż;w ze świeżych owocż;w, napoi serwowanych w butelkach.

Restauracja a'la carte:

włoska - bezpłatna 1 wizyta na pobyt. Wymagana rezerwacja.

Tel./faks:

+20 65 / 666 80 01.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Laguna Beach to komfortowy, czterogwiazdkowy hotel położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z dziewiczą rafą koralową. Ze względu na dużą odległość od miasta polecamy go osobom poszukującym ciszy i spokoju w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług, miłośnikom plażowania i nurkowania oraz rodzinom z dziećmi.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Laguna Beach to komfortowy, czterogwiazdkowy hotel położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z dziewiczą rafą koralową. Ze względu na dużą odległość od miasta polecamy go osobom poszukującym ciszy i spokoju w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług, miłośnikom plażowania i nurkowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, brodzik dla dzieci, jacuzzi, program animacyjny, orientalne show
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, restauracja główna z tarasem z przepięknym widokiem na Morze Czerwone, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym Zdaniem

Czterogwiazdkowy hotel otwarty w 2011 r. i odnowiony w 2016 r., położony bezpośrednio przy 300-metrowej piaszczystej plaży, nad unikatową, naturalną laguną, w pobliżu najbardziej dziewiczych raf Morza Czerwonego.

Położenie

Obiekt zlokalizowany jest ok.18 km na południe od Marsa Alam i ok. 85 km od portu lotniczego w Marsa El Alam.

Wyposażenie

Całodobowa recepcja, pawilon handlowy, lekarz (na telefon), Wi-Fi w lobby, parking, pralnia. 2 restauracje i 2 bary, beduiński namiot, sejf, bagażownia. Leżaki i ręczniki dostępne bezpłatnie. Odpłatnie: pralnia.

Pokoje

125 klimatyzowanych pokojów (w tym 113 typu standard) z widokiem na baseny lub morze. Każdy z pokojów wyposażony jest w balkon lub taras, TV sat, telefon, sejf, łazienkę (wanna, WC, suszarka do włosów).  Odpłatnie: minibar.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, lunche, kolacje w formie bufetów (w restauracji głównej), przekąski w ciągu dnia, woda, napoje, lokalne alkohole.

Sport i Rozrywka

Goście mogą aktywnie spędzić czas grając w siatkówkę plażową, plażowy minifutbol, tenisa stołowego (10-18), rzutki, 2 basenów, centrum fitness, hotelowy amfiteatr.  Odpłatnie: centrum SPA, centrum sportów wodnych, bilard, jazda konna, jazda quadami.

Dla Dzieci

Basen dla dzieci, miniklub, animacje dla dzieci, plac zabaw, łóżeczka niemowlęce na życzenie. Odpłatnie: opiekunka do dzieci (na zapytanie).

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Laguna Beach to komfortowy, czterogwiazdkowy hotel położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z dziewiczą rafą koralową. Ze względu na dużą odległość od miasta polecamy go osobom poszukującym ciszy i spokoju w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług, miłośnikom plażowania i nurkowania oraz rodzinom z dziećmi.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Laguna Beach to komfortowy, czterogwiazdkowy hotel położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z dziewiczą rafą koralową. Ze względu na dużą odległość od miasta polecamy go osobom poszukującym ciszy i spokoju w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług, miłośnikom plażowania i nurkowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, brodzik dla dzieci, jacuzzi, program animacyjny, orientalne show
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, restauracja główna z tarasem z przepięknym widokiem na Morze Czerwone, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

w trakcie klasyfikacji

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

hotel położony 75 km od lotniska w Marsa Alam

Plaża

piaszczysta, przy hotelu, w formie laguny

Zakwaterowanie

typy pokoi:92 pokoje standardowe, 4 familijne wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z suszarką, TV, telefon, lodówka oraz sejf. Wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras a większość posiada widok na morze.

Restauracje i bary

restauracja główna, 2 restauracje a la carte (rybna przy plaży, włoska). Bezpłatnie raz na pobyt można skorzystać z włoskiej. 3 bary: lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży + beduin tent (shisha i napoje arabskie dodatkowo płatne)

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, w wybranych godzinach przekąski. Opcja działa w godzinach 10.00 - 24.00 i zawiera napoje bezalkoholowe oraz wybrane alkohole lokalnej produkcji.

Sport i Rozrywka

basen bezpłatnie: boisko do siatkówki plażowej, tenis na plaży; odpłatnie: masaże, fryzjer, bilard oraz centrum nurkowe

Dla dzieci

Dla dzieci przygotowano mini klub, brodzik oraz pogram animacyjny.

Pozostałe udogodnienia

sklepy, pralnia, opieka medyczna. W lobby skorzystać można z bezpłatnego Wi-Fi.

Naszym zdaniem

Kameralny obiekt, przy pięknej plaży idealny dla osób poszukujących urlopu z dala od zgiełku dużych resortów.

Strona internetowa

www.lookhotelsint.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Laguna Beach to komfortowy, czterogwiazdkowy hotel położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z dziewiczą rafą koralową. Ze względu na dużą odległość od miasta polecamy go osobom poszukującym ciszy i spokoju w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług, miłośnikom plażowania i nurkowania oraz rodzinom z dziećmi.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Laguna Beach to komfortowy, czterogwiazdkowy hotel położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z dziewiczą rafą koralową. Ze względu na dużą odległość od miasta polecamy go osobom poszukującym ciszy i spokoju w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług, miłośnikom plażowania i nurkowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, brodzik dla dzieci, jacuzzi, program animacyjny, orientalne show
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, restauracja główna z tarasem z przepięknym widokiem na Morze Czerwone, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

**** Egipt/Marsa Alam

Położenie

Położony w spokojnej okolicy, 16 km na południe od Marsa Alam miasta oraz 75 km na południe lotnisko Marsa Alam.

Plaża

przy hotelu, piaszczysta 450 metrowa w formie laguny. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne.

Hotel

Czterogwiazdkowy hotel o charakterze butikowym z kameralną atmosferą. Doskonała propozycja dla tych z Państwa, którzy marzą o zacisznym miejscu na czas wakacji, z dala od zgiełkku wielkich aglomeracji.

Do dyspozycji gości

Lobby z recepcją, restauracja główna Tejano, restauracja a'la carte Cancun serwująca dania kuchni międzynarodowej, bar przy basenie, bar na plaży, lobby bar, namiot beduiński, w którym Goście za opłatą moga zapalić shishe i napić się miętowej herbaty. Room services, usługi pralni chemicznej, opieka medyczna na wezwanie, fryzjer, mini bibloteczka, osiem sklepików, wypożyczalnia limuzyn oraz parking.

Internet

WI-FI w recepcji bezpłatnie.

Sport i rekreacja

Bezpłatnie - dwa baseny (w tym jeden o powierzchni 1100 m), leżaki, parasole i ręczniki plażowe, jacuzzi, siatkówka plażowa, tenis stołowy, aerobic, programy animacyjne oraz 3 razy w tygodniu programy wieczorne. Odpłatnie - bilard, sauna, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, centrum nurkowe oraz sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, mini club, specjalne menu w restauracji, możliwość zamówienia łóżeczka. Za dodatkową opłatą możliwość wynajęcia profesjonalnej opiekunki.

Zakwaterowanie

Oferuje 92 pokoje. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażone w łazienkę z suszarką do włosów, klimatyzację, TV/SAT, telefon, sejf oraz mini bar dodatkowo płatny. Wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras, a większość widok na morze.

Wyżywienie

All Inclusive-śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w wyznaczonym barze, popołudniowa kawa i herbata. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach . Lokalne wino serwowane tylko podczas obiadów i kolacji. Opcja all inclusive nie obejmuje soków ze świeżych owoców, alkoholi importowanych, lodów, butelkowanej wody mineralnej oraz kaw typu espresso, po turecku.

Dodatkowe informacje

www.lookhotelsint.com

Cena

Cena zawiera-bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera-opłaty za wizę Egipską 25 USD płatnej na lotnisku w Marsa Alam, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Laguna Beach to komfortowy, czterogwiazdkowy hotel położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z dziewiczą rafą koralową. Ze względu na dużą odległość od miasta polecamy go osobom poszukującym ciszy i spokoju w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług, miłośnikom plażowania i nurkowania oraz rodzinom z dziećmi.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Laguna Beach to komfortowy, czterogwiazdkowy hotel położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z dziewiczą rafą koralową. Ze względu na dużą odległość od miasta polecamy go osobom poszukującym ciszy i spokoju w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług, miłośnikom plażowania i nurkowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, brodzik dla dzieci, jacuzzi, program animacyjny, orientalne show
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, restauracja główna z tarasem z przepięknym widokiem na Morze Czerwone, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Kompleks hotelowy położony ok. 15 km 8na południe od Marsa Alam, w spokojnej okolicy prywatnej zatoki, bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Lotnisko znajduje się w odległości około 75 km od hotelu.
Plaża:
Obiekt położony bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży o długości 450 m. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe na plaży dostępne są bezpłatnie dla gości hotelu.
Do dyspozycji gości:
Przytulny i komfortowy hotel oferuje swoim gościom 24-godz. recepcję, bezpłatny sejf dostępny w recepcji, przechowalnię bagażu, salę telewizyjna, sklepiki z pamiątkami, restaurację główną z tarasem, z którego roztacza się piękny widok na Morze Czerwone, lobby bar oraz bar przy basenie, a za dodatkową opłatą: restaurację a'la carte przy plaży oraz beduiński namiot orientalny z shishą i beduińskimi napojami. Ponadto na terenie hotelu dostępne są również dwa baseny zewnętrzne ze słodką wodą (z czego jeden mniejszy podgrzewany w sezonie zimowym), leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie, brodzik dla dzieci, jacuzzi oraz amfiteatr. Za dodatkową opłatą: opiekunka dla dzieci, pralnia, lekarz na zapytanie. Hotel akceptuje płatności kartami kredytowymi (Visa, Mastercard).
Pokoje:
Hotel dysponuje ok. 100 przestronnymi pokojami 2-os. z możliwością 1 dostawki dla dorosłego lub 2 dostawek dla dzieci. Wszystkie pokoje wyposażone w łazienkę (z wanną, WC i suszarką do włosów), TV-sat., minibar (za opłatą), telefon, indywidualnie sterowaną klimatyzację, balkon lub taras z widokiem na ogród.
Wyżywienie:
Formuła All Inclusive obejmuje: śniadania (07:30-10:00), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:30) - wszystkie posiłki w formie bufetu w restauracji głównej. Ponadto przekąski, kanapki (10:30-12:30) i podwieczorek (16:00-18:00) serwowane w barze przy basenie. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane w wybranych barach w godzinach 10:00-23:00. Za dodatkową opłatą: restauracja a'la carte, beduiński namiot orientalny, importowane alkohole, świeżo wyciskane soki, kawa turecka i espresso.
Program sportowy i animacyjny:
Kilka razy w tygodniu w ciągu dnia międzynarodowy program animacyjny, a wieczorami orientalne show oraz dyskoteki na otwartym powietrzu. Ponadto dostępne są: siłownia z sauną, jacuzzi, siatkówka plażowa, water polo, tenis stołowy (10:00-18:00), rzutki. Za dodatkową opłatą dostępne: bilard, łucznictwo, quady, jazda konna i na wielbłądach, międzynarodowe centrum nurkowe, masaże.
Internet:
Bezpłatny dostęp do Wi-Fi na terenie hotelowego lobby.
Kategoria lokalna:
****
Strona www:
www.lagunabeach-nakarybay.com
Naszym zdaniem:
Idealny obiekt dla gości, którzy cenią sobie spokojny wypoczynek w unikalnej atmosferze. Odosobniony, położony w spokojnym otoczeniu zapewni udany wypoczynek nawet najbardziej wymagającym gościom. Dzięki bliskości raf koralowych, sprawdzi się również idealnie dla wszystkich miłośników nurkowania i snoorkowania.
Opinie klientów:
Klienci oceniają ten hotel na 4.4/6. Sprawdź opinie: http://r.pl/marsa-alam-wypoczynek/laguna-beach-resort

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Świadczenia
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatnej na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Inne
EGIPT MARSA ALAM - informacje ogólne Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w kantorach (w hotelach lub w bankach). Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie Marsa Alam
Marsa Alam leży w południowej części wybrzeża Morza Czerwonego, będąc jednym z najmłodszych i najmniej zatłoczonych ośrodków turystycznych Egiptu. Ta część wybrzeża to kraina dziewicza, wybierana przez miłośników spokojnego wypoczynku, a także amatorów sportów wodnych. Rejon Marsa Alam znany jest jako raj dla nurków - cudownie kolorowe rafy koralowe oraz bogactwo ryb zachwycają turystów z całego świata. Jest to także znakomita baza wypadowa dla turystów pragnących zobaczyć zabytki Starożytnego Egiptu - Abu Simbel, Świątynię w Luksorze, Dolinę Królów, a także świątynię File.
Wyloty z:
Warszawy i Katowic. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Wycieczki lokalne
Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach, w programie: świątynia w Karnaku, Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad.
Cena ok. 135 USD.
Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych instruktorów.
Cena ok. 70 USD.
Rejs łódką Sea Scope
Wypoczynek w Marsa Alam bez podziwiania rafy? Niemożliwe! Zapraszamy na ok. 1,5-godzinny rejs łodzią ze szklanym dnem dryfującą pomiędzy rafami. Możliwość podziwiania podwodnego świata pozostając na pokładzie łodzi.
Cena ok. 75 USD.
W galabiji przez El Quseir!
Popołudniowa wycieczka po najstarszym egipskim mieście nad Morzem Czerwonym - El Quseir. To jedno z niewielu nadmorskich miast, gdzie udało się zachować prawdziwe zwyczaje Egipcjan, nienaruszone jeszcze przez turystykę. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy najstarszy meczet w mieście, kościół koptyjski oraz przespacerujemy się wąskimi uliczkami miasta. Następnie obiad w lokalnej restauracji rybnej. Po posiłku wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajduje się tradycyjna perfumeria oraz w coffee shopie, gdzie spróbujemy kawy z kardamonem lub herbaty z hibiskusa i zapalimy fajkę wodą.
Cena ok. 60 USD.
Nurkowanie - wyspy Qulaan
Fantastyczna wycieczka statkiem na wyspy Qulaan - niewielkie, rajskie wyspy rozrzucone po Morzu Czerwonym, otoczone bajkowymi rafami! Podczas wycieczki zaplanowane są 2 ponad godzinne postoje na snurkowanie (sprzęt do snurkowania w cenie). Podczas nurkowania duża szansa, że dołączą do nas delfiny! W cenę wycieczki wliczony jest lunch. Cena ok. 70 USD.
Super wyprawa 2 w 1- pustynia i rafy!
Wyprawę rozpoczniemy od około 2-godzinnej przejażdżki quadami po pustyni - przemierzając rozległą pustynię, otoczoną majestatycznymi górami poczujemy się jak prawdziwi odkrywcy! Po dawce adrenaliny będziemy mieć okazję odpocząć w wiosce beduińskiej przy przekąsce oraz herbacie z hibiskusa. Dalej przejedziemy do zatoki Marsa Mobarak, czyli zatoki żółwi. Czas na kąpiele wodne i słoneczne, a także snurkowanie na jednej z najpiękniejszych raf koralowych w rejonie Marsa Alam. Cena ok. 75 USD
Asuan i Abu Simbel
Dwudniowa wycieczka autokarowa: pierwszego dnia zwiedzimy Wielką Tamę Asuańską oraz świątynię Izydy, mieszczącą się na wyspie File. Następnie nocleg w Asuanie (na statku lub w hotelu). Wczesnym rankiem wyjazd z Asuanu i przejazd do Abu Simbel - monumentalnych i zachwycających świątyń faraona Ramzesa II i jego żony Nefretari. Następnie przejazd do Edfu, gdzie zobaczymy świątynię Horusa. Cena zawiera 2 obiady, kolację oraz śniadanie.
Cena ok. 260 USD
.
Quad safari
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni oraz wizyta w beduińskiej wiosce, gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia.
Cena ok. 70 USD.
Dodatkowo:
Kair
- samolotem (cena ok. 450 USD), rejsy łódką po Morzu Czerwonym (cena ok. 100 USD), wizyta w aquaparku Akassia (cena ok. 60 USD).
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow , a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatnej na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

EGIPT MARSA ALAM - informacje ogólne Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w kantorach (w hotelach lub w bankach). Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie Marsa Alam
Marsa Alam leży w południowej części wybrzeża Morza Czerwonego, będąc jednym z najmłodszych i najmniej zatłoczonych ośrodków turystycznych Egiptu. Ta część wybrzeża to kraina dziewicza, wybierana przez miłośników spokojnego wypoczynku, a także amatorów sportów wodnych. Rejon Marsa Alam znany jest jako raj dla nurków - cudownie kolorowe rafy koralowe oraz bogactwo ryb zachwycają turystów z całego świata. Jest to także znakomita baza wypadowa dla turystów pragnących zobaczyć zabytki Starożytnego Egiptu - Abu Simbel, Świątynię w Luksorze, Dolinę Królów, a także świątynię File.
Wyloty z:
Warszawy i Katowic. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.

Wycieczki lokalne

Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach, w programie: świątynia w Karnaku, Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad.
Cena ok. 135 USD.
Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych instruktorów.
Cena ok. 70 USD.
Rejs łódką Sea Scope
Wypoczynek w Marsa Alam bez podziwiania rafy? Niemożliwe! Zapraszamy na ok. 1,5-godzinny rejs łodzią ze szklanym dnem dryfującą pomiędzy rafami. Możliwość podziwiania podwodnego świata pozostając na pokładzie łodzi.
Cena ok. 75 USD.
W galabiji przez El Quseir!
Popołudniowa wycieczka po najstarszym egipskim mieście nad Morzem Czerwonym - El Quseir. To jedno z niewielu nadmorskich miast, gdzie udało się zachować prawdziwe zwyczaje Egipcjan, nienaruszone jeszcze przez turystykę. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy najstarszy meczet w mieście, kościół koptyjski oraz przespacerujemy się wąskimi uliczkami miasta. Następnie obiad w lokalnej restauracji rybnej. Po posiłku wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajduje się tradycyjna perfumeria oraz w coffee shopie, gdzie spróbujemy kawy z kardamonem lub herbaty z hibiskusa i zapalimy fajkę wodą.
Cena ok. 60 USD.
Nurkowanie - wyspy Qulaan
Fantastyczna wycieczka statkiem na wyspy Qulaan - niewielkie, rajskie wyspy rozrzucone po Morzu Czerwonym, otoczone bajkowymi rafami! Podczas wycieczki zaplanowane są 2 ponad godzinne postoje na snurkowanie (sprzęt do snurkowania w cenie). Podczas nurkowania duża szansa, że dołączą do nas delfiny! W cenę wycieczki wliczony jest lunch. Cena ok. 70 USD.
Super wyprawa 2 w 1- pustynia i rafy!
Wyprawę rozpoczniemy od około 2-godzinnej przejażdżki quadami po pustyni - przemierzając rozległą pustynię, otoczoną majestatycznymi górami poczujemy się jak prawdziwi odkrywcy! Po dawce adrenaliny będziemy mieć okazję odpocząć w wiosce beduińskiej przy przekąsce oraz herbacie z hibiskusa. Dalej przejedziemy do zatoki Marsa Mobarak, czyli zatoki żółwi. Czas na kąpiele wodne i słoneczne, a także snurkowanie na jednej z najpiękniejszych raf koralowych w rejonie Marsa Alam. Cena ok. 75 USD
Asuan i Abu Simbel
Dwudniowa wycieczka autokarowa: pierwszego dnia zwiedzimy Wielką Tamę Asuańską oraz świątynię Izydy, mieszczącą się na wyspie File. Następnie nocleg w Asuanie (na statku lub w hotelu). Wczesnym rankiem wyjazd z Asuanu i przejazd do Abu Simbel - monumentalnych i zachwycających świątyń faraona Ramzesa II i jego żony Nefretari. Następnie przejazd do Edfu, gdzie zobaczymy świątynię Horusa. Cena zawiera 2 obiady, kolację oraz śniadanie.
Cena ok. 260 USD
.
Quad safari
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni oraz wizyta w beduińskiej wiosce, gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia.
Cena ok. 70 USD.
Dodatkowo:
Kair
- samolotem (cena ok. 450 USD), rejsy łódką po Morzu Czerwonym (cena ok. 100 USD), wizyta w aquaparku Akassia (cena ok. 60 USD).
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow , a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Laguna Beach to komfortowy, czterogwiazdkowy hotel położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z dziewiczą rafą koralową. Ze względu na dużą odległość od miasta polecamy go osobom poszukującym ciszy i spokoju w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług, miłośnikom plażowania i nurkowania oraz rodzinom z dziećmi.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Laguna Beach to komfortowy, czterogwiazdkowy hotel położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z dziewiczą rafą koralową. Ze względu na dużą odległość od miasta polecamy go osobom poszukującym ciszy i spokoju w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług, miłośnikom plażowania i nurkowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • komfortowe pokoje, 2 baseny, brodzik dla dzieci, jacuzzi, program animacyjny, orientalne show
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, restauracja główna z tarasem z przepięknym widokiem na Morze Czerwone, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

MARSA ALAM/EGIPT

Do dyspozycji gości

• recepcja • restauracja główna • restauracja a la carte (na plaży, owoce morza, 19.00-22.00, płatna) • bar w lobby (18.00-23.00) • sala TV • bar przy basenie (10.00-18.00) • beduiński namiot orientalny z shishą (płatny, 12.00-01.00) • 2 baseny zewnętrzne (w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym) • jacuzzi 

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie) • ręczniki 

Dodatkowe udogodnienia

• sklepiki • pralnia (płatna) • deska do prasowania (na zapytanie) • usługi konsjerża • sejf (w recepcji, w cenie) • lekarz (na telefon) • room service (24 h, płatny) • amfiteatr

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

96

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

• W rezerwowanym hotelu nie ma obsługi rezydenta. Kontakt z przedstawicielem TUI możliwy jest w języku polskim poprzez Call Center TUI. Dane kontaktowe będą dostępne na potwierdzeniu i w dokumentach podróży. • zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00 • wymagane noszenie opasek All inclusive

Dla dzieci

• brodzik dla dzieci • miniklub • menu dla dzieci • plac zabaw • łóżeczka dziecięce • opiekunka do dziecka (płatna) 

Sport i wellness

W cenie • siatkówka plażowa • siłownia • piłka wodna • tenis stołowy 

Płatne • masaże • centrum nurkowe • jazda konna

Rozrywka

• dzienny i wieczorny program animacyjny • rzutki • bilard 

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • balkon lub taras • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • minibar (płatny) • wanna lub prysznic • WC • TV sat. • suszarka do włosów • telefon

Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • balkon lub taras • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • minibar (płatny) • wanna lub prysznic • WC • TV sat. • suszarka do włosów • telefon

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • balkon lub taras • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • minibar (płatny) • wanna lub prysznic • WC • TV sat. • suszarka do włosów • telefon

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.30) • posiłki w formie bufetu • przekąski (w barze przy basenie, 10.30-12.30, 16.00-18.00) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00) 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Laguna Beach to komfortowy, czterogwiazdkowy hotel położony bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z dziewiczą rafą koralową. Ze względu na dużą odległość od miasta polecamy go osobom poszukującym ciszy i spokoju w hotelu o wysokiej jakości świadczonych usług, miłośnikom plażowania i nurkowania oraz rodzinom z dziećmi.


Mapa Hotelu Laguna Beach

Opinie o Hotelu Laguna Beach

Mały hotelik na odludziu . Bardzo miła atmosfera , po dwu dniach wszyscy się znają . Czyściutko , piękna plaża , duże bardzo czyste pokoje . Wycieczki dosyć drogie , brak konkurencji . Animatorzy po włosku ale potrafią wciągnąć każdego do zabawy . Byłem sam i świetnie wypocząłem , chętnie tam wrócę .

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

W MARSA ALAM JEST NAJPIĘKNIEJSZA RAFA KORALOWA, WODA JAK KRYSZTAŁ, HOTEL KAMELARNY IDEALNY DO ODPOCZYNKU OD LUDZI, ZERO RUSKICH TYLKO ITALIANO I POLAND!!!! ZERO KOLEJEK DO CZEGO KOLWIEK, SWOBODNIE MOŻNA PŁYWAĆ W BASENIE ORAZ W MORZU. POKOJE WYGODNE I CZYSTE, MIELIMY POKÓJ Z TARASEM Z WIDOKIEM NA TURKUSOWE MORZE. SZEF HOTELU SEGIUSZ ORAZ BARMAN AHMED SPRAWILI, ŻE CZYLIMY SIĘ JAK W RODZINIE!!!!JEDZENIE SUPER, DLA KAŻDEGO CO MIŁEGO, STOŁÓWKA Z KLIMĄ, OBSŁUGA PRZEMIŁA, NIENATRĘTNA. POLECAM, MAGDA I PAWEŁ Z SOSNOWCA, BYLIMY W TYM RAJU TYLKO TYDZIEŃ ALE JUŻ TĘSKNIMY, POGODA SUPER, WIAŁO JAK NAD NASZYM BAŁTYKIEM WIĘ NIE CZULIMY SKWARU CO NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ O TUNEZJII!!! BYLISMY TAM W DNIACH OD 20.06 DO 27.06.2015 NAPEWNO TAM WRÓCIMY JAK BĘDZIE KASA I PRACA W POLSCE! ZACHĘCAM WSZYSTKICH !!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Niewielki, kameralny hotelik nad plażą z przepiękną rafa koralowa. Pokoje przestronne z widokiem okolice. Bardzo smaczne jedzenie, moze troche malo urozmaicone, ale bylo dużo owocow i slodyczy. Idealne miejsce dla osob, ktore chca odpoczac od zgielku duzych miast ;-)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Laguna Beach - możliwości zakwaterowania:

FAMILY ROOM
STANDARD ROOM
FAMILY ROOM
pr promo room
pr promo room
srpos standard room pool or sea view
srpos standard room pool or sea view
srpos standard room pool or sea view
STANDARD ROOM

Laguna Beach - Możliwości wyżywienia:


Laguna Beach - miasta wylotu:


Laguna Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Laguna Beach ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00