Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
  • Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam, Morze Czerwone
1 / 21
Udogodnienia hotelu Coral Hills Resort Marsa Alam
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Marsa el Alam
Ocena hotelu Coral Hills Resort Marsa Alam:
4.4 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu Coral Hills Resort Marsa Alam:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
4.4 / 5
Średnia z 5 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 maja 2018

Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam w ofercie Biura podróży:

Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Corak Hills to kameralny i komfortowy hotel w malowniczej okolicy z piaszczystą plażą. Jego zaletą jest piękna rafa koralowa tuż przy hotelu. Polecamy dla fanów plażowania i nurkowania, a także dla rodzin z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych oraz formułę All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży z rewelacyjną rafą koralową, 20 km od miasteczka El Quiser
  • komfortowe pokoje, 2 duże baseny, leniwa rzeka, 2 brodziki dla dzieci, program animacyjny, centrum wellness
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Marsa Alam Blisko morza, centrum z odnową biologiczną i szereg zabaw sportowych to tylko niektóre zalety tego hotelu. Goście z pewnością zaznają spokoju w tym miejscu dzięki położeniu z dala od centrum miasta. Miłośnicy wodnych szaleństw z pewnością będą mieli co wspominać a to za sprawą sportów wodnych oferowanych na plaży i dużych basenów na terenie hotelu. Na uwagę zasługuje wysoki standard usług oferowanych przez personel hotelowy.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2010 r. Na terenie znajduje się 2 restauracje, 4 bary, 4 baseny odkryte, pralnia (płatna).

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, z pomostem (współdzielonym z hotelem Dreams Beach Resort Marsa Alam). Parasole, leżaki, materace i ręczniki-bezpłatne. Skała koralowa przy wejściu do morza. Pomost.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną, sejf (bezpłatny), mini bar, TV, łazienkę (WC,prysznic,suszarka), telefon, balkon lub taras Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe , pokoje superior , junior suity , royale suity , ville , pokoje rodzinne

Wyżywienie

2 restauracje, 4 bary, shisha corner All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (18:00-22:00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, soków ze świeżych owoców, napojów serwowanych w butelkach Restauracje a la carte - jedna wizyta w czasie pobytu bezpłatna Wymagana rezerwacja.coral restaurant

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje, mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, krzesełka w restauracji i menu da dzieci, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, tenis stołowy, siatkówka, siatkówka plażowa, koszykówka, kort tenisowy, oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa, mini boisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, rzutki, dyskoteka

płatne

centrum SPA, sauna, łaźnia turecka, masaż, jacuzzi, salon piękności, bilard, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe

Aktualizacja opisu

02.10.2017 10:38

usługi dostępne w hotelu

Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Corak Hills to kameralny i komfortowy hotel w malowniczej okolicy z piaszczystą plażą. Jego zaletą jest piękna rafa koralowa tuż przy hotelu. Polecamy dla fanów plażowania i nurkowania, a także dla rodzin z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych oraz formułę All Inclusive.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Corak Hills to kameralny i komfortowy hotel w malowniczej okolicy z piaszczystą plażą. Jego zaletą jest piękna rafa koralowa tuż przy hotelu. Polecamy dla fanów plażowania i nurkowania, a także dla rodzin z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych oraz formułę All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży z rewelacyjną rafą koralową, 20 km od miasteczka El Quiser
  • komfortowe pokoje, 2 duże baseny, leniwa rzeka, 2 brodziki dla dzieci, program animacyjny, centrum wellness
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***+

Opis oferty

 

Położenie:

Niewielki hotel, otwarty w styczniu 2013 r., malowniczo położony przy szerokiej piaszczystej plaży. Głównym atutem hotelu jest lokalizacja tuż przy zachwycającej rafie koralowej (zalecane obuwie ochronne)! Hotel oddalony jest o ok. 40 km od międzynarodowego lotniska w Marsa Alam i ok. 20 km od miejscowości El Quseir.



Plaża:

Przy hotelu, prywatna, szeroka i piaszczysta plaża, z dostępem do przepięknej rafy koralowej - zalecane obuwie ochronne. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne.



Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 - godz., opieka medyczna, dyskoteka, parking, mini centrum handlowe, pralnia. Na terenie lobby można skorzystać z dodatkowo płatnego internetu bezprzewodowego. Hotel posiada restaurację główną, serwującą dania w formie bufetu, kilka barów: lobby bar, 2 bary przy basenie oraz bar przy plaży. Na terenie hotelu znajdują się 2 duże zewnętrzne baseny, "leniwa rzeka" oraz 2 brodziki dla dzieci (ze słodką wodą) otoczone tarasem słonecznym. Ręczniki, parasole oraz leżaki przy basenach i na plaży dostępne bezpłatnie.


Pokoje:

Hotel oferuje swoim gościom zakwaterowanie w ponad 250 wygodnych, przestronnych pokojach. Standardowe pokoje 2-osobowe (możliwość dostawki dla dziecka lub osoby dorosłej, łóżeczko dla niemowlęcia dostępne bezpłatnie), wyposażone w łazienkę (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację,TV-sat, telefon, sejf, mini bar (dodatkowo płatny) oraz balkon lub taras. Dla rodzin 2+2 oferowane są pokoje rodzinne.



Wyżywienie:

All Incusive obejmująca śniadania (07:00-10:00), obiady (13:00-15:00) oraz kolacje (19:00-22:00) serwowane w restauracji głównej w formie bufetu. W ciągu dnia dostępne są ciepłe i zimne przekąski (serwowane w wyznaczonych barach w określonych godzinach), a także lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (w godzinach 10:00-23:00 w wyznaczonych barach). All Inclusive nie obejmuje importowanych alkoholi, napoi butelkowanych, świeżo wyciskanych soków.


Program sportowy i animacyjny:

Dla dzieci i dorosłych: gry i zabawy, animacje i pokazy w ciągu dnia i wieczorem. Ponadto można skorzystać z boiska do piłki nożnej i koszykówki, bilarda, pokoi do gry, centrum sportów wodnych (niektóre atrakcje za opłatą). Hotel posiada także centrum wellness (masaże, sauna, zabiegi pielęgnacyjne). Dla dzieci dostępne są: plac zabaw, brodziki, a za dopłatą także opiekunki do dzieci.


Internet:

Internet dodatkowo płatny



Kategoria lokalna:

****



Strona www:



Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:

Ĺšwiadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatnej na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach, w programie: świątynia w Karnaku, Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad.
Cena ok. 135 USD.


Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych instruktorów.
Cena ok. 70 USD.


Rejs łódką Sea Scope
Wypoczynek w Marsa Alam bez podziwiania rafy? Niemożliwe! Zapraszamy na ok. 1,5-godzinny rejs łodzią ze szklanym dnem dryfującą pomiędzy rafami. Możliwość podziwiania podwodnego świata pozostając na pokładzie łodzi.
Cena ok. 75 USD.


W galabiji przez El Quseir!
Popołudniowa wycieczka po najstarszym egipskim mieście nad Morzem Czerwonym - El Quseir. To jedno z niewielu nadmorskich miast, gdzie udało się zachować prawdziwe zwyczaje Egipcjan, nienaruszone jeszcze przez turystykę. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy najstarszy meczet w mieście, kościół koptyjski oraz przespacerujemy się wąskimi uliczkami miasta. Następnie obiad w lokalnej restauracji rybnej. Po posiłku wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajduje się tradycyjna perfumeria oraz w coffee shopie, gdzie spróbujemy kawy z kardamonem lub herbaty z hibiskusa i zapalimy fajkę wodą.
Cena ok. 60 USD.


Nurkowanie - wyspy Qulaan
Fantastyczna wycieczka statkiem na wyspy Qulaan - niewielkie, rajskie wyspy rozrzucone po Morzu Czerwonym, otoczone bajkowymi rafami! Podczas wycieczki zaplanowane są 2 ponad godzinne postoje na snurkowanie (sprzęt do snurkowania w cenie). Podczas nurkowania duża szansa, że dołączą do nas delfiny! W cenę wycieczki wliczony jest lunch. Cena ok. 70 USD.

Super wyprawa 2 w 1- pustynia i rafy!
Wyprawę rozpoczniemy od około 2-godzinnej przejażdżki quadami po pustyni - przemierzając rozległą pustynię, otoczoną majestatycznymi górami poczujemy się jak prawdziwi odkrywcy! Po dawce adrenaliny będziemy mieć okazję odpocząć w wiosce beduińskiej przy przekąsce oraz herbacie z hibiskusa. Dalej przejedziemy do zatoki Marsa Mobarak, czyli zatoki żółwi. Czas na kąpiele wodne i słoneczne, a także snurkowanie na jednej z najpiękniejszych raf koralowych w rejonie Marsa Alam. Cena ok. 75 USD

Asuan i Abu Simbel
Dwudniowa wycieczka autokarowa: pierwszego dnia zwiedzimy Wielką Tamę Asuańską oraz świątynię Izydy, mieszczącą się na wyspie File. Następnie nocleg w Asuanie (na statku lub w hotelu). Wczesnym rankiem wyjazd z Asuanu i przejazd do Abu Simbel - monumentalnych i zachwycających świątyń faraona Ramzesa II i jego żony Nefretari. Następnie przejazd do Edfu, gdzie zobaczymy świątynię Horusa. Cena zawiera 2 obiady, kolację oraz śniadanie.
Cena ok. 260 USD
.

Quad safari
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni oraz wizyta w beduińskiej wiosce, gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia.
Cena ok. 70 USD.


Dodatkowo:
Kair
- samolotem (cena ok. 450 USD), rejsy łódką po Morzu Czerwonym (cena ok. 100 USD), wizyta w aquaparku Akassia (cena ok. 60 USD).

Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow , a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.

Inne

EGIPT MARSA ALAM - informacje ogólne

Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w kantorach (w hotelach lub w bankach). Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.

Czas
Taki sam jak w Polsce.

Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.

Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

W regionie

Marsa Alam
Marsa Alam leży w południowej części wybrzeża Morza Czerwonego, będąc jednym z najmłodszych i najmniej zatłoczonych ośrodków turystycznych Egiptu. Ta część wybrzeża to kraina dziewicza, wybierana przez miłośników spokojnego wypoczynku, a także amatorów sportów wodnych. Rejon Marsa Alam znany jest jako raj dla nurków - cudownie kolorowe rafy koralowe oraz bogactwo ryb zachwycają turystów z całego świata. Jest to także znakomita baza wypadowa dla turystów pragnących zobaczyć zabytki Starożytnego Egiptu - Abu Simbel, Świątynię w Luksorze, Dolinę Królów, a także świątynię File.

Wyloty z:
Warszawy i Katowic. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Corak Hills to kameralny i komfortowy hotel w malowniczej okolicy z piaszczystą plażą. Jego zaletą jest piękna rafa koralowa tuż przy hotelu. Polecamy dla fanów plażowania i nurkowania, a także dla rodzin z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych oraz formułę All Inclusive.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Corak Hills to kameralny i komfortowy hotel w malowniczej okolicy z piaszczystą plażą. Jego zaletą jest piękna rafa koralowa tuż przy hotelu. Polecamy dla fanów plażowania i nurkowania, a także dla rodzin z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych oraz formułę All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży z rewelacyjną rafą koralową, 20 km od miasteczka El Quiser
  • komfortowe pokoje, 2 duże baseny, leniwa rzeka, 2 brodziki dla dzieci, program animacyjny, centrum wellness
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

MARSA ALAM/EGIPT

Do dyspozycji gości

• recepcja • taras słoneczny • restauracja główna • bar w lobby • bar Rainbow (przy basenie, 10.00-17.00) • bar przy plaży (10.00-17.00) • bar orientalny Barahaya (11.00-24.00) • 2 baseny zewnętrzne

Wyposażenie

• Wi-Fi (w miejscach publicznych, płatne) • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie) 

Dodatkowe udogodnienia

• parking (płatny) • sklepiki • pralnia (płatna) • opieka medyczna (na zapytanie)

Karty

Visa, MasterCard, Diners

Liczba pokojów

205

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dla dzieci

• basen dla dzieci • miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat 

Sport i wellness

W cenie • kort tenisowy • siatkówka plażowa • 2 boiska wielofunkcyjne 

Płatne • strefa spa • sauna fińska • jacuzzi • masaże • zabiegi kosmetyczne • siłownia • centrum nurkowe

Rozrywka

• dyskoteka • bilard (płatny) • tenis stołowy (płatny) 

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 48 m2 • balkon lub taras • TV sat. • telefon • sejf (płatny) • minibar (płatny) • prysznic • WC • suszarka do włosów • klimatyzacja • Wi-Fi (płatne)

Pokój 2-osobowy superior DZX3

• 1-3 os. • ok. 44 m2 • balkon lub taras • TV sat. • telefon • sejf (płatny) • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • minibar (płatny) • prysznic • WC • suszarka do włosów • klimatyzacja • Wi-Fi (płatne)

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 38 m2 • balkon • TV sat. • telefon • sejf (płatny) • minibar (płatny) • prysznic • WC • suszarka do włosów • klimatyzacja • Wi-Fi (płatne)

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 38 m2 • balkon • TV sat. • telefon • sejf (płatny) • minibar (płatny) • prysznic • WC • suszarka do włosów • klimatyzacja • Wi-Fi (płatne)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.00-10.00) • obiad (13.00-15.00) • kolacja (19.00-22.00) • posiłki w formie bufetu 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Corak Hills to kameralny i komfortowy hotel w malowniczej okolicy z piaszczystą plażą. Jego zaletą jest piękna rafa koralowa tuż przy hotelu. Polecamy dla fanów plażowania i nurkowania, a także dla rodzin z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych oraz formułę All Inclusive.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Corak Hills to kameralny i komfortowy hotel w malowniczej okolicy z piaszczystą plażą. Jego zaletą jest piękna rafa koralowa tuż przy hotelu. Polecamy dla fanów plażowania i nurkowania, a także dla rodzin z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych oraz formułę All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży z rewelacyjną rafą koralową, 20 km od miasteczka El Quiser
  • komfortowe pokoje, 2 duże baseny, leniwa rzeka, 2 brodziki dla dzieci, program animacyjny, centrum wellness
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym Zdaniem

Usytuowany w jednym z najwspanialszych miejsc w Marsa  Alam, idealny dla miłośników nurkowania, o bardzo wysokim standardzie usług.

Położenie

Bezpośrednio przy plaży, oddalony o ok. 40 km od lotniska w Marsa Alam. W bezpośrednim sąsiedztwie malowniczej rafy koralowej.

Wyposażenie

Główna restauracja, restauracja w stylu a la carte ( serwująca dania kuchni  międzynarodowej m.in. francuskiej i włoskiej), lobby bar i kawiarnia otwarte całodobowo (all inclusive - od 10 do 23), dwa bary przy basenie (od 9 do 17) oraz bar przy plaży (od 9 do 17). Ponadto wifi, pralnia, sklepiki, strzeżony parking.

Pokoje

Standardowe dwuosobowe  z tarasem lub balkonem ( widok na baseny bądź morze ). Wyposażone w łazienke z wanną, suszarke do włosów, Led tv (18 kanałów satelitarnych), mini bar, telefon, klimatyzację oraz sejf.

Wyżywienie

All Inclusive - Śniadania (od 7 do 10), obiady (od 13 do 15) oraz kolacje (od 19 do 22). Ponadto przekąski, napoje i lokalne alkohole podawane w trakcie dnia.

Sport i Rozrywka

Dwa duże baseny, dwa małe baseny dla dzieci, plażowe leżaki do dyspozycji gości przy basenie i na plaży, sporty wodne, sztuczne skały i wodospady, centrum nurkowe, bilard, boiska do piłki nożnej i koszykówki, dyskoteka oraz program animacyjny.  

Dla Dzieci

Mini club, plac zabaw, opiekunka do dziecka (na życzenie).

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Corak Hills to kameralny i komfortowy hotel w malowniczej okolicy z piaszczystą plażą. Jego zaletą jest piękna rafa koralowa tuż przy hotelu. Polecamy dla fanów plażowania i nurkowania, a także dla rodzin z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych oraz formułę All Inclusive.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Corak Hills to kameralny i komfortowy hotel w malowniczej okolicy z piaszczystą plażą. Jego zaletą jest piękna rafa koralowa tuż przy hotelu. Polecamy dla fanów plażowania i nurkowania, a także dla rodzin z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych oraz formułę All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży z rewelacyjną rafą koralową, 20 km od miasteczka El Quiser
  • komfortowe pokoje, 2 duże baseny, leniwa rzeka, 2 brodziki dla dzieci, program animacyjny, centrum wellness
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

W odległości ok. 20 km od miejscowości El Quseir oraz 40 km od lotniska Marsa Alam.

Plaża

Przy hotelu, prywatna, szeroka i piaszczysta plaża, z dostępem do przepięknej rafy koralowej - zalecane obuwie ochronne. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne.

Hotel

KATEGORIA LOKALNA 4*. Kompleks hotelowy o niskiej zabudowie, wybudowany w 2013r położony na rozległym terenie. Doskonała propozycja dla miłośników snurkowania i nurkowania, jak również osób pragnących odpocząć od zgiełku wielkich aglomeracji. Polecamy wybór tego hotelu.

Do dyzpozycji gości

Recepcja, kantor wymiany walut, restauracja główna serwująca kuchnie międzynarodową, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, coffe shop oraz dyskoteka. Usługi pralni chemicznej, sklepiki z pamiątkami, opieka medyczna na wezwanie i parking. Hotel akceptuje karty kredytowe.

INTERNET

WI-FI w lobby odpłatnie

Sport i rekreacja

Bezpłatnie basen, leżaki, parasole i ręczniki plażowe, wielofunkcyjne boisko, programy animacyjne, Odpłatnie bilard, centrum Spa, masaże, sauna, centrum nurkowe.

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, mini club, łóżeczka dla niemowląt na zamówienie.

Zakwaterowanie

Oferuje 349 pokoi. Pokoje typu standard o powierzchni 38m, dwuosobowe z możliwością dwóch dostawk dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażone w łazienkę z suszarką do włosów, klimatyzację, LED TV/SAT, sejf, telefon, odpłatny mini bar oraz balokn lub taras. Większość pokoi posiada widok na morze (choćby częściowy). Pokoje rodzinne jak pokoje standardard, z dodatkowym ciemnym pomieszczeniem wyposarzonym w sofę.

Wyżywienie

All inclusive -śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczonych barach.

Informacje dodatkowe

http://www.coralhillsresorts.com/

Cena

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Dopłatę za kolację w okresie Nowego Roku. Cena nie zawiera - opłaty za wizę Egipską płatnej na lotnisku w Marsa Alam, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WIZA I PASZPORT

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Corak Hills to kameralny i komfortowy hotel w malowniczej okolicy z piaszczystą plażą. Jego zaletą jest piękna rafa koralowa tuż przy hotelu. Polecamy dla fanów plażowania i nurkowania, a także dla rodzin z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych oraz formułę All Inclusive.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Corak Hills to kameralny i komfortowy hotel w malowniczej okolicy z piaszczystą plażą. Jego zaletą jest piękna rafa koralowa tuż przy hotelu. Polecamy dla fanów plażowania i nurkowania, a także dla rodzin z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych oraz formułę All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży z rewelacyjną rafą koralową, 20 km od miasteczka El Quiser
  • komfortowe pokoje, 2 duże baseny, leniwa rzeka, 2 brodziki dla dzieci, program animacyjny, centrum wellness
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

w trakcie klasyfikacji

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

27 km od El Quiser, 40 km od lotniska w Marsa Alam.

Plaża

Plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu. Brak pomostu.

Zakwaterowanie

205 nowocześnie urządzonych pokoi; Typy pokoi: standard (38 m2), superior (44 m2), family (48 m2), family superior (66 m2 - salon z aneksem kuchennym i sypialnia), royal suite (110 m2), vilas (200 m2 z widokiem na morze); Wyposażenie: łazienka z suszarką do włosów, telewizor, telefon, klimatyzacja, mini bar, sejf, balkon lub taras.

Restauracje i bary

3 restauracje (główna i 2 a'la carte - steak house, food court); 4 bary (lobby, przy basenie, przy plaży i kącik orientalny).

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są od 10.00 do 24.00. Restauracje a'la carte oraz kącik orientalny są dodatkowo płatne.

Sport i Rozrywka

1 basen; Bezpłatnie: tenis stołowy, bilard, siatkówka plażowa, koszykówka, boisko do piłki nożnej, kort tenisowy (za dnia), siłownia, program animacyjny; Odpłatnie: centrum nurkowe.

Dla dzieci

Brodzik, mini klub, opiekunka dla dzieci.

Pozostałe udogodnienia

Dyskoteka (nie objęta formułą All inclusive), centrum SPA (masaże, łaźnia, sauna, jacuzzi), pralnia, opieka medyczna, odpłatne Wi-Fi, sklepy, parking.

Naszym zdaniem

Przyjemny hotel w spokojnej okolicy o przestronnych pokojach. Polecamy głównie rodzinom z dziećmi oraz tym, którzy lubią aktywnie spędzać czs.

Strona internetowa

www.coralhillsresorts.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Corak Hills to kameralny i komfortowy hotel w malowniczej okolicy z piaszczystą plażą. Jego zaletą jest piękna rafa koralowa tuż przy hotelu. Polecamy dla fanów plażowania i nurkowania, a także dla rodzin z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie, infrastrukturę i atrakcje dla najmłodszych oraz formułę All Inclusive.


Mapa Hotelu Coral Hills Resort Marsa Alam

Opinie o Hotelu Coral Hills Resort Marsa Alam

Przy tej cenie hotel jest luksusowy , czyściutki . Towarzystwo międzynarodowe ale po jednym dniu wszyscy się znają . Na jedzonko nikt nie narzekał . Dla ceniących spokój , dyskotek i nocnych bali nie ma chyba że zorganizujecie prywatnie ale w takim towarzystwie wesołków jest to bardzo łatwe . Gościnność Egipcjan SUPER ! Nie ma granic !

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Hotel położony bezpośrednio przy piękniej rafie ale wejście do morza przy hotelu niemożliwe ze względu na wysokie fale. Przy sąsiednim hotelu jest solidny pomost, ale schody są wyciągnięte do góry i wywieszona czerwona flaga. Aby bezpiecznie wejść do morza, trzeba iść na północ 2,5 km. wzdłuż plaży. Tam jest pomost ze stałymi schodami. Na południe ok. 1,5 km zatoka w której jest baza nurkowa, ale wyjątkowo ogrodzona drutami i z stanowczą ochroną, więc nam nie udało się przejść wzdłuż plaży. Budynek hotelowy bardzo ładnie wyremontowany przed kilkoma laty. Kuchnia i obsługa, jak na taką cenę, bardzo dobra. Uwaga! Lód w barze z kranówki więc ostrożnie z drinkami. To był nasz 6 wyjazd do Marsa Alam. W innych hotelach (przeznaczonych dla Włochów), Nifuroksazd nie był potrzebny, ponieważ lód robią z wody mineralnej. Polecam dla ludzi ceniących spokój i mogących obejść się bez snorkowania. My bardzo cenimy spokój, ale latamy do Marsa Alam aby pływać w morzu z żółwiami i nasycić się pięknymi podwodnymi widokami.

POLECAM:
Podsumowanie: może być
3.3

Właśnie wróciłem - było suuuper. Hotel świetnie usytuowany, piękna rafa tuż przy hotelu, brak straganów , cisza!!, super personel, polecam dla chcących odpocząć w ciszy i komfortowych warunkach.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Udało się nam pojechać za stosunkowo niską cenę i jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni. Zakwaterowano nas w świetnych, przestronnych pokojach z wielkimi, wygodnymi łóżkami. Z okna mieliśmy wspaniały widok na morze, tęsknimy za nim do dziś. Pokoje były sprzątane co drugi dzień, za 1 dolara łózka mieliśmy wysypane płatkami róż. Jedzenie - ekstra! Codziennie przez tydzień coś innego, żadnych problemów żołądkowych. Obsługa - świetna! Profesjonalne podejście do gości z każdej strony. Przy plaży piękna rafa koralowa - jeżeli ktoś chce popływać to na terenie hotelu działa centrum nurkowe. Oprócz tego rejsy statkami, katamaranami, bananami... Wybór zajęc przeogromny. Na pewno tutaj wrócimy!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Całkowity spokój na pustkowiu. Tak właśnie w skrócie można opisać ten hotel. My właśnie czegoś takiego poszukiwaliśmy, więc jesteśmy zadowoleni. Świetny wypoczynek bez głośnych, nachalnych animacji, stresów czy innych niedogodności. Polecamy dla osób szukających spokoju, oderwania się od rzeczywistości, starszych, ale również tych co chcą popływać i ponurkować.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Coral Hills Resort Marsa Alam - możliwości zakwaterowania:

1 os. standard
Standard DBL
2 os. family room
2 os. standard
POKÓJ RODZINNY
STANDARD ROOM
Pokój 2 os.
SUPERIOR DWUOSOBOWY Z WID. NA MORZE
Pokój 2 os. z widokiem na morze
POKÓJ DWUOSOBOWY
POKÓJ DWUOSOBOWY RODZINNY
POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
POKÓJ DWUOSOBOWY PROMO
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
EINZELZIMMER SUPERIOR MEERBLIC
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
fr family room
fr family room
fr family room
Pokój rodzinny
ROYAL SUITE
pr promo room
pr promo room
SUPERIOR Z WIDOKIEM NA MORZE
sr standard room
sr standard room
sr standard room
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA MORZE
JUNIOR SUITE

Coral Hills Resort Marsa Alam - Możliwości wyżywienia:


Coral Hills Resort Marsa Alam - miasta wylotu:


Coral Hills Resort Marsa Alam - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Coral Hills Resort Marsa Alam? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00