cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
  • Hotel Mirage New Hawaii , Morze Czerwone
1 / 21
Ocena
hotelu:
3.5 / 5
Najbliższy termin
01.09 - 08.09
już od 2259 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
14.12 - 17.12
już od 919 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Mirage New Hawaii
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Mirage New Hawaii
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Mirage New Hawaii :
3.5 / 5
Średnia z 8 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    3.3
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 14 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony stosunkowo niedaleko tętniącego życiem centrum Hurghady, przy piaszczystej plaży ze wspaniałym widokiem na Morze Czerwone. Idealne miejsce dla fanów aktywnego wypoczynku.

Hotel Mirage New Hawaii w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Położony stosunkowo niedaleko tętniącego życiem centrum Hurghady, przy piaszczystej plaży ze wspaniałym widokiem na Morze Czerwone. Idealne miejsce dla fanów aktywnego wypoczynku.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum Hurghady
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • sala konferencyjna
  • Wi-Fi: w lobby, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • bankomat
  • lekarz: za opłatą

Liczba pokojów

472 pokoje

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dla dzieci

  • animacja: 4-12 lat
  • miniklub: 10.00-16.00
  • plac zabaw
  • basen dla dzieci
  • minidyskoteka: 20.00-21.00

Sport i wellness

W cenie
  • aerobik
  • sala fitness
  • siatkówka plażowa 
Płatne
  • salon kosmetyczny
  • kort tenisowy
  • tenis stołowy
  • sauna
  • masaże
  • windsurfing
  • kitesurfing
  • centrum nurkowe

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-4 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na morze
  • klimatyzacja
  • minibar: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • Wi-Fi: za opłatą
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • klimatyzacja
  • minibar: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • TV sat.
  • suszarka do włosów
  • Wi-Fi: za opłatą

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu: 07.00-10.00
  • obiad: w formie bufetu: 12.30-14.30
  • kolacja: w formie bufetu: 18.30.-21.00
  • wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: 10.00-00.00
  • kawa/herbata
  • obowiązkowe noszenie opasek all inclusive i odpowiedni strój w trakcie posiłków
Restauracje i bary
  • restauracja główna "Hawaii Palm"
  • restauracja "Bon Appetite"
  • restauracja azjatycka "Dragon"
  • restauracja włoska "Capri"
  • restauracja rybna "Baracuda": za opłatą
  • bar w lobby: 10.00-00.00
  • bar przy basenie: 10.00 - do zachodu słońca
  • bar przy basenie "Dolphine": 10.00 - do zachodu słońca
  • bar na plaży "Sun Set": 10.00 - do zachodu słońca
  • pub "Disco": 22.30-00.00, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Położony stosunkowo niedaleko tętniącego życiem centrum Hurghady, przy piaszczystej plaży ze wspaniałym widokiem na Morze Czerwone. Idealne miejsce dla fanów aktywnego wypoczynku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Hurghada Wspaniały, przestronny hotel z komfortowymi, urządzonymi ze smakiem pokojami, oferujący całą gamę różnorodnych rozrywek i atrakcji dla dzieci oraz dorosłych. All Inclusive 24h. Znajdziemy tu kącik shishy, a także dyskotekę oraz SPA. Dzieci będą mogły się wyszaleć na placu zabaw i w mini klubie oraz podczas specjalnie dla nich przygotowanych animacji. Obiekt usytuowany przy pięknej piaszczystej plaży z pomostem.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    2004 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu znajduje się 5 restauracji, 5 barów, room service (płatny), pralnia (płatna), windy, sejf w recepcji (bezpłatny), 2 baseny (jeden podgrzewany). Urozmaicony program animacyjny oraz rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne

    plaża

    Przy hotelu, prywatna z pomostem, piaszczysto-żwirowa, 150 m długości. Parasole, leżaki, materace, ręczniki plażowe - bezpłatne. Bar na plaży serwuje napoje i przekąski.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację indywidualną, zestaw do parzenia kawy i herbaty, mini bar (bezpłatne uzupełnienie wodą w dniu przyjazdu), TV, łazienkę (suszarka, WC, wanna), balkon lub taras. Typy pokoi: w czteropiętrowym budynku głównym i 2 pięciopiętrowych aneksach: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os. (2 pomieszczenia bez drzwi łączących)

    Wyżywienie

    restauracja główna, 4 restauracje a'la carte, 5 barów (m.in. disco bar, pool bar) All Inclusive (24h, lobby bar czynny 24h: napoje alkoholowe serwowane do 00:00, napoje bezalkoholowe 24h) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie (10:00-11:30), przekąski (12:00-17:00), lody (15:30-17:00), późny posiłek (22:00-00:00) w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Formuła nie zawiera: napojów importowanych, napojów serwowanych w butelkach i puszkach, soków ze świeżych owoców, milkshake'ów, kawy po turecku, shishy Restauracje a la carte - płatne ok. 17$/ os. Wymagana rezerwacja.owoce morza, włoska, azjatycka, orientalna

    z myślą o dzieciach

    animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, brodzik menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), opiekunka (płatna)

    w cenie

    siłownia, aerobik, rzutki, bilard, szachy, tenis stołowy, siatkówka plażowa, boccia, animacje, dyskoteka (wstęp)

    płatne

    centrum SPA, salon piękności , sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, masaż, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży

    Aktualizacja opisu

    11.10.2017 12:20

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Położony stosunkowo niedaleko tętniącego życiem centrum Hurghady, przy piaszczystej plaży ze wspaniałym widokiem na Morze Czerwone. Idealne miejsce dla fanów aktywnego wypoczynku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Egipt/Hurghada

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 4*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 8 km od centrum Hurghady - ok. 6 km od lotniska w Hurghadzie

    Plaża

    - piaszczysta - leżaki , parasole oraz ręczniki (bezpłatne)

    Pokoje

    - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon - minibar (płatny) - zestaw do kawy/herbaty, butelka wody na powitanie - łazienka (WC, wanna, suszarka do włosów) - balkon/taras

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 2 baseny - bilard - tenis stołowy - rzutki - siatkówka plażowa - animacje - siatkówka Płatne - SPA - sauna - łaźnia parowa - centrum sportów wodnych na plaży - centrum nurkowe

    Dla dzieci

    - mini klub - mini disco - basen

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, póżne śniadanie, póżna kolacja, kawa, herbata, lekkie przekąski w ciągu dnia, lody. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są 24 h w wybranych barach.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 3 restauracje tematyczne (włoska, azjatycka i orientalna) - restauracja serwująca owoce morza (płatna) - lobby bar 24 h - bar przy basenie (od 09:00 do zachodu słońca) - bar na plaży (od 09:00 do zachodu słońca) - kawiarnia (kawa/herbata) 24 h

    Dodatkowe informacje

    - Wi Fi w lobby (bezpłatne) - pralnia - sklepy - salon piękności - serwis medyczny - sejf (możliwość wypozyczenia w recepcji) - hotel dysponuje 462 pokojami

    - rok otwarcia hotelu

    2007 r.

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

    Cena nie zawiera

    opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo-wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Położony stosunkowo niedaleko tętniącego życiem centrum Hurghady, przy piaszczystej plaży ze wspaniałym widokiem na Morze Czerwone. Idealne miejsce dla fanów aktywnego wypoczynku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym Zdaniem

    Średniej klasy hotel,  doskonale usytuowany: przy plaży i niedaleko centrum. Egzotyczna roślinność, atrakcje sportowe i rekreacyjne dla całej rodziny.

    Położenie

    Przy prywatnej plaży, 8 km od centrum Hurghady, 6 km od lotniska.

    Wyposażenie

    Okazałe lobby z całodobową recepcją, bezpłatnymi sejfami i łączami internetowymi, bankomat, restauracja główna, 3 restauracje tematyczne (włoska, orientalna, azjatycka), restauracja a'la carte Morgan (specjalizacja: dania rybne, owoce morza), bary (w lobby, przy basenie, na plaży, w dyskotece, pizzeria, kiosk z kebabami, kiosk Mac Sandwich), kącik z sziszą, sklepy z pamiątkami, sala konferencyjna, pralnia.

    Pokoje

    460 pokoi w trzech różnych kategoriach; pokoje typu standard (ok. 32 m kw.) są wyposażone w łazienkę z wanną i suszarką do włosów, indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV sat, minibar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, sejf (w pokoju lub w recepcji), balkon lub taras (widok na morze, ogród lub basen). Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w suite (ok. 64 m kw.; sypialnia i pokój dzienny bez drzwi wewnętrznych) oraz w pokoju rodzinnym (ok. 67 m kw., 2 oddzielne sypialnie).

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, późne śniadania i późne kolacje, przekąski w dzień przy plaży, przy basenie i w Pizza House, wieczorem - w Bonjour Cafe, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w barach: przy plaży, przy basenie, kawa i herbata całodobowo w Bonjour Cafe. Bar w dyskotece nie jest objęty systemem all inclusive.

    Sport i Rozrywka

    2 owalne baseny (jeden podgrzewany w sezonie zimowym), siatkówka plażowa, aerobik,  bilard,  tenis stołowy, siłownia, sauna, łaźnia turecka, salon kosmetyczny i masażu (20-minutowy masaż gratis), animacje, wieczorny program rozrywkowy, dyskoteka, centrum nurkowe PADI, sporty wodne, windsurfing.

    Dla Dzieci

    Brodzik (podgrzewany w sezonie zimowym), miniklub (4-12 lat), plac zabaw, minidyskoteki, kącik z jedzeniem dla dzieci, łóżeczka niemowlęce.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Położony stosunkowo niedaleko tętniącego życiem centrum Hurghady, przy piaszczystej plaży ze wspaniałym widokiem na Morze Czerwone. Idealne miejsce dla fanów aktywnego wypoczynku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA EGIPSKA

    w trakcie klasyfikacji

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *    Do centrum Hurghady jest około 8 km, do lotniska około 6 km.

    Plaża

    *    Hotel położony jest bezpośrednio przy plaży. Leżaki oraz parasole dostępne są bezpłatnie.

    Zakwaterowanie

    *    Hotel posiada 462 pokoje. *    Typy pokoi: standardowe (32 m2),  pokoje rodzinne (67 m2 - oddzielna część sypialna) oraz 2 pokoje typu junior suite (64 m2) z częścią sypialną i dzienną (nie oddzielone drzwiami); *    Wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie, łazienka z suszarką do włosów, telefon, TV, minibar (uzupełniony w wodę na dzień przyjazdu), zestaw do parzenia herbaty oraz niewielki balkon lub taras. Z pokoi może rozciągać się widok na ogród, basen lub morze.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna, 4 a'la carte: orientalna, włoska, azjatycka (bezpłatnie) i serwująca owoce morza (płatna 17$/osoba). Rezerwacji w restauracji a'la carte należy dokonywać z jednodniowym wyprzedzeniem ; *    5 barów (w lobby, przy basenie, przy plaży, na dyskotece oraz Island Bar).

    Wyżywienie

    *    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski, lody w wyznaczonych przez hotel godzinach.  Można skorzystać z restauracji a'la carte za wcześniejszą rezerwacją, tylko restauracja serwująca owoce morza jest dodatkowo płatna. Napoje bezalkoholowe dostępne będą w wybranych barach całą dobę, natomiast alkohole serwowane będą tylko do północy.

    Sport i Rozrywka

    *    2 baseny dla dorosłych i 1 dla dzieci (1 dla dorosłych i dzieci podgrzewany w okresie zimowym); *    Bezpłatnie: siłownia, bilard i tenis stołowy (w określonych godzinach), małe boisko do piłki nożnej plażowej, siatkówka plażowa; *    Odpłatnie: centrum urody, łaźnia parowa, centrum SPA, centrum nurkowe, windsurfing.

    Dla dzieci

    *    Dla dzieci przygotowano brodzik (podgrzewany w okresie zimowym), mini klub, plac zabaw, mini disco, specjalne menu w restauracji. Do pokoju istnieje możliwość zamówienia łóżeczka dla niemowlaka.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Hotel dysponuje recepcją czynną całą dobę, sejf w recepcji (bezpłatnie), kawiarenką internetową, dostępem do Wi-Fi (bezpłatny w lobby, w pokojach płatny dodatkowo), salonem urody, pralnią, kilkoma sklepami, apteką oraz dyskoteką. W razie potrzeby istnieje możliwość zamówienia wizyty lekarskiej, w wybranych godzinach lekarz rezyduje bezpośrednio w hotelu. Dla grup zorganizowanych przygotowano salę konferencyjną.

    Naszym zdaniem

    *    Hotel o przemiłej obsłudze, polecamy przede wszystkim tym, którzy poszukują obiektu o bogatej infrastrukturze. Położenie hotelu jest dodatkowym atutem - niedaleko sklepu wolnocłowego.

    Strona internetowa

    *    www.miragehotel-hurghada.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Położony stosunkowo niedaleko tętniącego życiem centrum Hurghady, przy piaszczystej plaży ze wspaniałym widokiem na Morze Czerwone. Idealne miejsce dla fanów aktywnego wypoczynku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt/Hurghada

    Opis

    Hotel wybudowany w 2012 roku posiadający wyjątkową lokalizację, blisko centrum Hurghady, przy piaszczystej plaży z pomostem, Przestronne, komfortowe pokoje posiadające nowoczesne udogodnienia oraz balkon, 3 baseny odkryte otoczone pięknym ogrodem, Centrum SPA oraz dyskoteka na terenie obiektu, Udogodnienia dla dzieci,

    Lokalizacja

    w Hurghadzie, na plaży, ok. 8 km od centrum , ok. 6 km od lotniska.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 438, restauracje - 2, restauracje a'la carte - 3, baseny odkryte - 3, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, room service (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, opieka lekarska (płatna), pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne.

    Basen

    2 baseny odkryte (1 podgrzewany), parasole i leżaki bezpłatne; brodzik dla dzieci (podgrzewany).

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, mini bar (płatny), telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną, zestaw do parzenia kawy/herbaty. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka o pow. ok. 32 m2 (możliwość dopłaty do widoku na morze).

    Plaża

    piaszczysta, materace, parasole, leżaki.

    Sport na plaży

    snorkeling, siatkówka, sporty wodne (płatne).

    Sport i fitness

    piłka nożna, tenis stołowy, sala gimnastyczna, masaże (płatne), aerobik, SPA (płatne), sauna, bilard, siłownia, łaźnia turecka (płatna), salon urody, zabiegi pielęgnacyjne (płatne).

    Rozrywka

    dyskoteka, animacje.

    Dla dzieci

    menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.00-10.00), późne sniadanie (10.30-12.00), lunch (12.30-15.00) i obiadokolację (18.00-21.00); przekąski (10.30-17.00); lody 15.30-16.30; późna kolacja (22.00-00.00); napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole (lobby bar, Billard Bar 18.00-00.00, bar przy basenie, bar na plaży); dyskoteka czynna 00.00-03.00 (wejście darmowe). Butelka wody mineralnej po przyjeździe.

    Informacje dodatkowe

    Taksówka do centrum Hurghady/na lotnisko - ok. 10 EUR. Możliwość wykupienia lekcji windsurfingu oraz kitesurfingu - płatne. Mini Klub dla dzieci w wieku 4-12 lat. Bezpłatne Wi-Fi w rejonie recepcji.

    Cena zawiera

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę 25 USD/os. (od 1.05.2014), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka* Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie. Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu. *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

    Obsługa na miejscu

    Opieka polskojęzycznego przedstawiciela.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Mapa Hotelu Mirage New Hawaii
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Mirage New Hawaii

    3.1
    może być

    16.03.2017r wróciłam z 2-tygodniowego pobytu w tym hotelu ( był to mój drugi pobyt w tym hotelu ). Hotel wymaga remontu, szczególnie łazienki są w bardzo złym stanie, miałam taką możliwość wybrania sobie pokoju, obejrzałam 5 pokoi w każdym łazienka była tragiczna (da się to przeżyć bo w łazience nie siedzi się cały dzień) Komarów było znacznie mniej niż w ubiegłym roku. Trochę polepszył się dostęp do Wi-fi, nawet w pokoju na balkonie miewałam dostęp a to już znaczna zmiana. Natomiast pogorszyło się all inclusive, codziennie brakowało masła (trzeba było za każdym razem prosić kucharza i dostawałam do ręki dwa pojemniczki). Brakowało pomidorów, czasami bywały, mało i nie codziennie. Owoce tj. banany i melony były podawane w miskach z wodą, pokrojone w kawałki (rozmaślone banany pływające w szarej breji ) okropne! mimo to szybko znikały i nie dla wszystkich starczyło. Śladowe ilości alkoholu w drinkach (0,5 cm od dna rozwodnionej wódki czy innego alkoholu w szklance + lód i inne płyny), kto chciał więcej to albo swój albo zapłacić barmanowi wtedy wlewał troszkę więcej hhh. W hotelowym salonie piękności zrobiono mojej koleżance manicure i pedicure, takiej partaniny jeszcze nie widziałam!!! Za 25$ pokaleczone palce u rąk i nóg (krwią były pobrudzone buty), lakier porozmazywany, nałożony tak jak by to zrobiło dziecko z przedszkola a pani krzyczała dawaj pieniądze szybko! szybko! W Egipcie jest teraz kryzys i oszczędzają na czym się tyko da, walczą zaciekle o każdego dolara.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: może być
    3.1
    4.4
    polecam

    Hotel ktoremu nic nie brakuje, to nasz 10-ty pobyt w Egipcie.Ludzie narzekają zawsze ale nie patrza ze w Egipce jest kryzys i trzeba przymknac oczy na niektore rzeczy.Ci ludzie starają się zeby przetrwac.Ogólnie tydzień dobrej zabawy, obsluga super,deptak przed hotelem rewelacja...jedzenie - kazdy cos znajdzie. POLECAM!!!A Ci co lubią narzekać niech jada nad nasze morze :-)

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    3.4
    może być

    11.03.2016r. wróciłam z 2-tygodniowego pobytu w tym hotelu. Pobyt byłby całkiem udany gdyby nie plaga komarów, meszek i jeszcze jakichś insektów (nie wiem co to było, ale cięło w nocy nawet pod kołdrą). Nasz pokój był pryskany dwukrotnie w czasie pobytu. Teren hotelu jest odkomarzany 2 razy dziennie ale ze słabym skutkiem. Drugi problem to bezpłatne Wi-fi, przez pierwsze 4 dni w ogóle nie było. Recepcja proponowała mi wykup dostępu do wi-fi za 30min 5$. Po kilku ostrych interwencjach i żądaniu od hotelu zwrotu pieniędzy za niedotrzymanie umowy w tym zakresie, przyszedł "inżynier" i coś poprawił a dało to tyle, że po 1-2 godzin czekania był jakiś "dostęp" ale tylko na tarasie. Jeszcze jedno, kto liczy na wino do obiadu czy kolacji to się srogo zawiedzie, po interwencji dostawaliśmy "coś", ale z winem nie miało to nic wspólnego hhh np: napój z hibiskusa czasami z dodatkiem wódki, albo jeszcze jakieś inne wynalazki zastępujące białe wino hhh.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: może być
    3.4
    3.6
    może być

    Hotel bardzo przeciętny, na pewno lata świetności ma już dawno za sobą, ale myślę, że wszystko jest kwestią wyboru i podejścia. My podjęliśmy szybką decyzję o wyjeźdie ( z powodu braku śniegu, zrezygnowaliśmy z wyjazdu na narty), był to wyjazd budżetowy, zupełnie nieplanowany i w pełni spełnił nasze oczekiwania. Jasne, że można się przyczepić do wszystkiego, ale po co? Pogoda super, fajne spacery i najważniejsze jedzenie naprawdę OK jak na warunki Egiptu, ( a jeżeli ktoś zna jęz. angielski, to i masło nie stanowi problemu). Miłym zaskoczeniem był brak ruskich w ich miejsce pojawili się Ukraińcy, dużo bardziej pozytywnie nastawieni oraz mniej pijący. Podsumowując za tysiaka w zimie polecam.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: może być
    3.6
    1.4
    zdecydowanie odradzam

    Właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu w tym hotelu. Cały wyjazd okazał się totalną porażką. Zaczynając od tego, że biuro San&Fan nie ma polskiego rezydenta na miejscu a kończąc tym, że w wersji all inclusive masło do śniadania racjonują po dwie małe kosteczki na osobę. Niekiedy czekało się na masło kilka minut, bo pan odpowiedzialny za jego wydawanie totalnie olewał robotę i go po prostu nie było. Menu bardzo ograniczone. Na śniadanie tylko jajka sadzone, gotowane na twardo, jeden rodzaj sera, czasem dwa, wysuszona wędlina jakby z poprzedniego dnia, bardzo mało warzyw i owoców. Właściwie codziennie były melony pomarańcze i małe, zielone banany. Chleb świeży, ale z wierzchu tak obsuszony, jakby leżał w tych koszykach ze dwa dni. Nie było serwetki, którą można było trzymać chleb podczas krojenia. Na obiad jeden rodzaj mięsa wydzielany w takich porcjach, że dziecku by było mało, często twarde, niedosmażone .Jedzenie często było ledwo ciepłe. Napoje podawane były w kubkach z grubego plastiku, jakich używamy do mycia zębów :( Pokoje to chyba największy koszmar. Wanna taka ochydna, że brzydziło się do niej wejść. Lodówka brudna i zniszczona, meble stare, odrapane, firanki szare od brudu, zasłony podobnie. Przydzielono nam pokój nieposprzątany po poprzednich gościach, bez papieru toaletowego, z jakimiś resztkami mydła w płynie w pojemnikach, z brudną niezmienioną pościelą. Rozmawiałam z kilkoma osobami i wszystkie miały podobny problem. Zmienialiśmy pokój trzykrotnie i wszystkie były w tragicznym stanie. Zdecydowanie nie polecam tego hotelu.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    1.4
    3.9
    może być

    Polecam,hotel sprzątany codziennie,jedzenie bardzo dobre, kelnerzy bardzo mili,polska animatorkaEwa- wspaniała dziewczyna!! Saad na plaży przesympatyczny, bardzo miły, pracowity!morze u u u mała zatoczka, wielki pomost,woda brudna - jak nie w Egipcie! Pani od masażu wyrafinowana,niemiła odrażająca! Wieczorem dużo rozrywek, także jeśli ktoś się nastawi na plażowanie (opalanie) to polecam! Teresa

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: może być
    3.9
    4.1
    polecam

    Naprawdę fajny hotel. Świetna lokalizacja, blisko lotniska, więc jedzie się raptem kilka chwil, do tego plaża na miejscu i duży basen. Pokoje skromne, ale całkiem przyjemne. Świetne jedzenie. Kupiliśmy w laście za śmieszne pieniądze i jesteśmy bardzo zadowoleni.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.0
    polecam

    Doskonały hotel dla rodzin z dziećmi. Wszystkie animacje robione są pod maluchy, nawet w restauracji jest dla nich specjalny bufet. Ogólnie jedzenie super, jest kilka restauracji, w każdej inne menu - śródziemnomorska, chińska, i inne, do tego bary z pizzą i frytkami przy basenie i plaży... Wybór jest wielki. Pokoje są w porządku, sprzątane codziennie, dokładność zależy od tego kto to robił, bo jedni się starali, inni wręcz przeciwnie. Ogólnie pobyt przyjemny, bezproblemowy, jednak hotel nie jest dla wymagających. włoska restauracja i bar z przekąskami na plaży.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      4.2
    • Hotel
      3.7
    • Pokoje
      3.7
    • Wyżywienie
      3.9
    • Atrakcje
      i sport
      4.3
    • Obsługa
      4.1
    HolidayCheck
    Ocena Mirage New Hawaii :
    3.7 / 6

    Świerza opinia z tego lata 2017 2017-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    2.8
    Czystość i bardzo miła obsługa 2008-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.5

    Hotel przygotowany na turystów z Francji. Smaczne jedzenie, bardzo miła obsługa, wszystko lśni .Pers...
    więcej

    5.7
    Super pobyt 2013-01-29
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    Hotel bardzo ciekawy, przemiła obsługa, bardzo dobre wyżywienie, każdy znajdzie coś smacznego dla si...
    więcej

    5.5
    Polecam 2013-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Właśnie wróciłam z wakacji w tm hotelu który na prawde gorąco polecam!!!Zasługuje na wiecej niż 4 gw...
    więcej

    6.0
    Przemiła animatorka Ewa z Polski! 2014-04-19
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Piękny hotel nad morzem, godny polecenia! 2014-05-08
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.0

    Hotel bardzo ładny i zadbany. Spędziliśmy tam jeden tydzień ale był on wspaniały. Relaks i odpoczyne...
    więcej

    5.3
    Warto, ale... 2014-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      5.0

    Największym minusem hotelu jest plaża która wygląda trochę jak "port" mocno zabudowana pomostami do ...
    więcej

    4.4
    Stanowczo nie! 2014-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      2.3
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    Hotel wygląda inaczej niż na zdjęciach, Obsługa nie jest miła, wszystko jest zrobione pod Ruskich, k...
    więcej

    2.1
    Hotel pełen atrakcji 2014-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel naprawdę super jak na swoją kategorię 2014-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    W tej kategorii cenowej godny polecenia 2014-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Sam hotel ok, pokoje mają bardzo proste wyposażenie, ale w sumie czas się spędza gdzie indziej :) Ba...
    więcej

    5.4
    Nasza podróż poślubna, hotel brudny, ale cudowny 2014-11-16
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Gorąco polecam! Hotel nieco brudny ale klimat i obsługa bez zastrzeżeń. Wręcz załoga znakomicie dba...
    więcej

    5.3
    Hotel godny polecenia 2015-01-16
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel duży, ładne obejście koło basenów, pełen zieleni, plaża blisko, molo. Jedzenie co prawda śred...
    więcej

    5.5
    Przeczytaj uważnie, uważaj na ten hotel! 2015-01-31
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    2.5
    Nie rozumiem zachwytu tym hotelem... 2015-04-03
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    2.7
    Hotel Godny Polecenia 2015-04-28
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Zasługuje on na pochwałę ze względu na różnorodność dotyczącą posiłków jak i również zachowaniem po...
    więcej

    6.0
    Sympatycznie 2015-04-28
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.3

    Mile spędzone 2 tyg.w tym hotelu. Jedzenie jak w Egipcie, każdy znajdzie coś pysznego. Duży plus bar...
    więcej

    4.5
    Wakacje w last 2015-05-02
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.7

    Witam.Fajny hotel w całkiem dobrej lokalizacji. Plusem hotelu to animatorka z Polski Ewa, która służ...
    więcej

    5.5
    Kolejne udane wakacje w Hurghadzie 2015-05-04
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Przemiła obsługa, jedzenie smaczne. Animatorzy codziennie jeżdżą z turystami na dyskoteki do miasta ...
    więcej

    6.0
    Hotel bardzo fajny, przyjemny 2015-05-06
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Hotel bardzo miły -można miło spędzić czas. Bardzo fajne animacje- w szczególności najlepsza Ewa ( n...
    więcej

    5.3
    Udany urlop 2015-05-12
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo polecam dany hotel, polozenie jest bardzo dobre-blisko plazy, alejka ze sklepikami od wyjscia...
    więcej

    6.0
    Udany urlop 2015-05-12
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Krotki,udany urlop! Przyjemny hotel,swietna polska animatorka;) Ewa. Basen,morze,zielen,piekny widok...
    więcej

    5.5
    Nie polecam 2015-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Super miejsce do wygrzania sie na piasku 2016-01-11
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Sam hotel nie jest wymarzony ale jesli nie szuka się super wygody w pokoju tylko wypoczynku na plaży...
    więcej

    5.2
    Ogromne rozczarowanie 2016-01-13
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    Właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu w tym hotelu. Cały wyjazd okazał się totalną porażką. Zaczyna...
    więcej

    3.8
    Hotel dla chcących odpocząć! 2016-02-20
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Hotel adekwatny do ceny 2016-04-24
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Super pogoda, super ciepłe morze i koniec plusów 2016-05-06
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      1.8
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.8

    Pogoda fantastyczna, morze ciepluteńkie, organizm wypoczywa, regeneruje się i ładuje akumulatory. Ho...
    więcej

    3.9
    W mojej opinii 3+ 2017-03-03
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.5

    Niedawno wróciliśmy z mężem z hotelu Mirage New Hawaii w Hurghadzie, gdzie bylismy wakacjach. Hotel ...
    więcej

    3.9
    Wszystko jak jest 2017-05-21
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Kiedy będziecie kupować tur, to kupujcie nieparzyste pokoje, ponieważ wszyscy parzyste z widokiem na...
    więcej

    5.0
    Nie polecam 2017-06-02
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      1.0

    3.5
    Istny survival godzien Bear Grylls'a 2017-06-02
    Szczegóły oceny hotelu Mirage New Hawaii :
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.8

    Mirage New Hawaii - możliwości zakwaterowania:

    bungalow [standard] dbl
    family room dbl
    standard dbl
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie

    Mirage New Hawaii - Możliwości wyżywienia:


    Mirage New Hawaii - miasta wylotu:


    Mirage New Hawaii - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Mirage New Hawaii ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00