cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
  • Hotel Sirius, Costa Brava
1 / 29
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
04.10 - 11.10
już od 2247 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.10 - 16.10
już od 384 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sirius
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Sirius
star 4

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Sirius:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sirius:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 października 2019

Hotel Sirius w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 20 m od centrum
  • ok. 100 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 75 min

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • winda
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: za opłatą
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

161

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje zwierzęta: za opłatą
  • ostatni częściowy remont w 2018 r. 
  • Na Costa Brava, Costa Dorada i Costa Barcelona pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata podatku odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • łóżeczko dziecięce: w cenie, na zapytanie

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa
  • sauna
  • rowery
  • siłownia

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny

Pokoje

Pokój 2-osobowy Superior DZY2
  • 1-4 os.
  • pokój odremontowany
  • balkon
  • klimatyzacja
  • wanna
  • WC
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
Pokój 2-osobowy Classic DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 20 m2
  • balkon
  • klimatyzacja
  • wanna
  • WC
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.

Wyżywienie

Wyżywienie pełne plus
  • śniadanie: 7.30-10.00
  • obiad: 13.00-15.00
  • kolacja: 19.00-21.30
  • posiłki w formie bufetu
  • napoje do wszystkich obiadów i kolacji: woda oraz limitowany wybór wina w cenie
  • napoje i przekąski (również woda) pomiędzy posiłkami oraz minibar są zawsze dodatkowo płatne
  • Dwa posiłki
    • śniadanie: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    • woda oraz limitowany wybór wina w cenie do kolacji
    Restauracje i bary
  • restauracja: bufet

  • bar przy basenie: 10:00-23:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Costa Brava

    Opis oferty:

    Świetnie położony, przy Passeo de Mar, dwa kroki od piaszczystej plaży, blisko wszystkich atrakcji, jakie oferuje znany kurort Santa Susana. Możliwości wypoczynku są tu nieograniczone: klasycznie - na plaży, imprezowo - do wyboru dyskoteki lub restauracje z flamenco, czy też aktywnie. Hotel jest znakomicie utrzymany, ma ładny basen na tarasie, idealne miejsce na pełen relaks. Oczarowuje swoją spokojną i kameralną atmosferą. Żagiel Itaki.

    POŁOŻENIE:

    w części hotelowej turystycznej miejscowości SANTA SUSANA, przy głównej promenadzie, w pobliżu sklepy, bary i restauracje; ok. 35 km od portu lotniczego w Gironie, ok. 60 km od portu lotniczego w Barcelonie; stacja kolejki miejskiej ok. 600 m od hotelu (Barcelona), przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Santa Susana, publiczna, piaszczysta, dość strome zejście do morza, ok. 150 m od hotelu, dojście przez przejście podziemne, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/dzień/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2000 r., odnowiony w 2009 r., 161 pokoi, 1 budynek, 5 pięter, 2 windy, lobby, całodobowa recepcja; restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show cooking, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary; kantor, minimarket, kiosk, czytelnia; taras; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/15 min), internet bezprzewodowy w miejscach publicznych w hotelu (ok. 5 EUR/dzień), room-service, sejf w recepcji, pralnia, wypożyczalnia samochodów, parking; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), zadbany i elegancki, ok. 23 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna (LCD 26''), polski kanał, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/dzień), minibar (ok. 3 EUR/dzień), sejf (ok. 3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka)

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen na tarasie, 107 m², słodka woda, gł. 0,6-1,4 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (10 EUR); tenis stołowy, bilard, sala fitness, aerobik, salon gier, siatkówka; za opłatą: jacuzzi, sauna, łaźnia parowa.

    SOFT ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; limitowane wino i woda do obiadu i kolacji.

    KONTAKT:

    0034/937677800, www.sirius-hotel.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria lokalna:

    4*Superior

    Położenie:

    Santa Susana, 65 km od lotniska w Barcelonie. Usytuowany jest przy głównej ulicy, przy której znajdują się sklepy, bary, kawiarnie oraz przystanek autobusowy. W bliskiej odległości znajduje się przystanek kolejki podmiejskiej, którą można dojechać do Barcelony. 

    Plaża  :

    publiczna, piaszczysta, w odległości ok. 100 metrów od hotelu. Przejście na plażę przez ulicę tunelem. Materace, leżaki i parasole płatne dodatkowo.

    W Hotelu:

    restauracja w budynku, lobby bar, bar przy basenie, mini centrum handlowe, sala konferencyjna. Hotel jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    Pokoje

    w budynku głównym, 161 pokoi standardowych,  klimatyzacja centralna, telefon, sejf (płatny), mini lodówka (płatny), balkon. Dostępne są również pokoje typu superior.

    Rozrywki i usługi:


    Bezpłatne:

    Basen, fitness animacje,

    Płatne:

    Sauna, łaźnia, jacuzzi, automaty do gry, WI-FI w lobby.

    Dla dzieci:

    brodzik, animacje, mini klub, krzesełka w restauracji, plac zabaw, łóżeczka (na życzenie).

    Wyżywienie :

    HB, FB

    Posiłki:

    HB - śniadanie, obiadokolacja.
    FB - śniadanie, obiad, kolacja.

    Napoje zawarte:

    wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania.

    Tel./faks :

    0034 93 767 78 00/ 93 767 78 01

    Ważne:

    W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się nastepująco - 5* - 2,5 euro/osoba/doba, 4* - 1 euro/osoba/doba (Barcelona 1,25 euro/osoba/doba), 3*, 2*, apartamenty - 0,50 euro/osoba/doba (Barcelona 0,75 euro/osoba/doba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Costa Brava

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Eximtours 4* - kat. lokalna 4*

    Położenie

    - Santa Susanna - w pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, przystanek autobusowy, centrum miasta - ok 400 m dworzec kolejowy - ok 12 km pole golfowe - ok 13 km Park wodny - ok 60 km od Barcelony - ok 75 km od lotniska BCN

    Plaża

    - publiczna - plaża piaszczysta  ok 150 m - parasole słoneczne i leżaki (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standard - ok 20 m2 - balkon/taras - klimatyzacja/ ogrzewanie - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka) - TV-SAT - telefon - mini bar/ lodówka - sejf (płatny)  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne: - basen - taras słoneczny z bezpłatnymi  leżakami i parasolami słonecznymi - zajęcia animacyjne - sala  gier - tenis stołowy - sala fitness/ siłownia Płatne: - bilard - SPA - sauna - jacuzzi - łaźnia turecka  

    Dla dzieci

    - mini club  

    Wyżywienie

    SelfCatering (SC) - bez wyżywienia Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne.

    Restauracje i bary

    - restauracja bufetowa - snack bar - bar przy basenie

    Dodatkowe informacje

    - hotel odnowiony w 2013 roku - 5 piętrowy, 161 pokoi - winda - całodobowa recepcja - internet Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych (bezpłatny) - przechowalnia bagażu - kantor - sklepy - minimarket - sala telewizyjna - pralnia (płatna) - sejf (płatny) - wypożyczalnia rowerów i samochodów (płatna) - www.checkinsirius.com

    Bagaż

    Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 300 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Berlin Tegel (RyanAir/ Laudamotion); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 310 PLN (od 01.06-30.09)/ 220 PLN (od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa, Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 380 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 300 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 500 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 410 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg o wymiarach 55x40x23 Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 300 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 240 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) - 32 kg - 400 PLN (wyloty od 01.09 - 01.10)/ 320 PLN (wyloty od 02.10 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Usytuowany w turystycznej miejscowości Santa Susana, przy głównej promenadzie. W pobliżu hotelu znajdują się sklepy, bary i restauracje. Oddalony ok. 35km od portu lotniczego w Gironie, ok. 60km od portu lotniczego w Barcelonie; stacja kolejki miejskiej ok. 600 m od hotelu (Barcelona), przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu.

    PLAŻA

    Publiczna, oddalona ok. 150m od hotelu; piaszczysta, dość strome zejście do morza. Leżaki i parasole za opłatą. Ręczniki plażowe za kaucją.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 4* Świetnie położony, przy Passeo de Mar, blisko wszystkich atrakcji, jakie oferuje znany kurort Santa Susana. Zbudowany w 2000r i odnowiony w 2009r. Kameralny hotel, znakomicie utrzymany, idealne miejsce na pełen relaks.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Ogólne i usługi: recepcja, windy, lobby, punkt wymiany walut, mini market, kiosk, czytelnia, room service, sejf w recepcji (odpłatnie), usługa pralni, wypożyczalnia samochodów, parking. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa i MasterCard. Restauracje i bary: restauracja główna, 2 bary.

    INTERNET

    Punkt internetowy oraz Wi-Fi odpłatnie.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: basen odkryty, leżaki i parasole przy basenie, taras słoneczny, tenis stołowy, sala fitness, aerobik, salon gier, siatkówka. Odpłatnie: bilard, jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, wypożyczalnia rowerów, sporty wodne przy plaży.

    DLA DZIECI

    Łóżeczko dla dzieci do 2 lat na życzenie.

    ZAKWATEROWANIE

    Hotel oferuje 161 wygodnych pokoi. Pokój typu Standard: ok. 23m, dwuosobowy z możliwością zakwaterowania maks. 2+1. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (prysznic/wanna, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja (czynna sezonowo), TV, telefon, sejf (odpłatnie), mini bar (odpłatnie), sejf (odpłatnie), balkon.

    WYŻYWIENIE

    FB+: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Do obiadu i kolacji serwowana jest półlitrowa butelka wody i wina.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.sirius-hotel.com Uwaga! Doba hotelowa jest do godziny 10.00 (nie do godziny 12.00). Rezerwacje z pobytami od 30/04-21/06 + 15/9 do 15/10 - wliczona w cene pakietu wycieczka do Barcelony z polskojezycznym przewodnikiem.

    CENA

    Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż rejestrowany: Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499 m, wysokość: 1,194 m, długość: 1,715 m), Ryannair - 15kg (możliwość dokupienia bagażu do 20kg), bagaż podręczny o wymiarach: Wizzair - mały, o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25 cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20 cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20 cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Rezerwacje z pobytami od 30/04-21/06 + 15/9 do 15/10 - wliczona w cene pakietu wycieczka do Barcelony z polskojezycznym przewodnikiem. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych; opłaty klimatycznej - podczas kwaterowania w hotelu pobierana jest opłata klimatyczna w wysokości 1 EUR/os/dzień. W przypadku pobytu 2-tygodniowego - płatne tylko przez pierwszy tydzień. Dzieci do 16 roku życia bezpłatnie. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.

    WIZA I PASZPORT

    * dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. * każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Atur

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    HISZPANIACB

    OFERTA ATUR - SENIOR TRAVELLER

    - bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim - lokalna wycieczka do Barcelony gratis

    Lokalizacja

    w turystycznej strefie Santa Susana, przy nadmorskiej promenadzie i zaledwie klika kroków od piaszczystej plaży (przejście przez ulicę i tor kolejki ok.150 m); liczne bary, tawerny, sklepy i restauracje znajdują się ok. 300 m od hotelu

    Hotel

    5-piętrowy oryginalny, nowocześnie urządzony obiekt; do dyspozycji gości: recepcja z przestronnym lobby barem z widokiem na morze, kącik wypoczynkowy z TV, restauracja główna, bar, pool bar, kącik internetowy (lokalne opłaty), punkt wymiany walut, płatny sejf w recepcji. W pobliżu miejsca parkingowe (w miarę dostępności, lokalne opłaty)

    Liczba pokoi

    161 - wygodnie i nowocześnie urządzonych klimatyzowanych pokoi z łazienką (WC, prysznic/wanna, suszarka do włosów), TV, telefon, sejf (lokalne opłaty), balkon lub taras. Pokoje 2-osobowe z możliwością 1 dostawki.

    Sport/rozrywka

    basen z tarasem słonecznym na tarasie hotelowym; bilard, jacuzzi, fitness (lokalne opłaty); cykliczne programy rozrywkowo-animacyjne; rozrywki i życie nocne kurortu oraz okolicznych miejscowości; w sezonie letnim sporty wodne na plaży (lokalne opłaty)

    Dzieci

    plac zabaw

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive soft Lokalna wycieczka GRATIS!

    Kategoria lokalna

    **** 130731130731

    All inclusive soft

    3 posiłki główne: śniadanie, obiad, kolacja * danie kuchni lokalnej oraz międzynarodowej * cykliczne menu tematyczne* limitowane wino i woda do obiadu i kolacji 141117

    Cena zawiera

    - bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż - lokalna wycieczka do Barcelony

    Cena nie zawiera

    - taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2**-3*** 0,5 EUR/os/dzień, 4**** 1 EUR/os/dzień, 5***** 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni, (nie dotyczy dzieci 0-16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

    Przewóz bagażu

    Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mała podręczna torebka + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x23 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20 kg - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x20 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 15 kg lub do 20 kg - WizzAir (kod lotu W6) duży bagaż podręczny do 15 kg i max wymiarach 56x45x25cm; opcjonalnie za dopłatą możliwość zmiany na - mały bagaż podręczny o max wymiarach 42x32x25cm + bagaż rejestrowany do 23 kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.


    Mapa Hotelu Sirius
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Sirius

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Sirius:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      6
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      i sport
      5.5
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Sirius:
    5.3 / 6

    Hiszpania - to jest to! 2011-05-11
    Szczegóły oceny hotelu Sirius:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Polecam 2012-06-18
    Szczegóły oceny hotelu Sirius:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Z całą pewnością mogę polecić hotel Sirius, dobre 4 * Położony nie daleko szerokiej plaży, piaszczy...
    więcej

    5.1
    Naprawdę godny polecenia! 2013-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Sirius:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Dobry hotel 2013-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Sirius:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Bardzo udane wakacje 2014-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Sirius:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Hotel godny polecenia - na plażę i do Barcelony 2014-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Sirius:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Super wakacje w Hiszpanii z Itaką 2014-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Sirius:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Fajny hotel, dość blisko plaży 2015-09-23
    Szczegóły oceny hotelu Sirius:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Przyjemny hotel, zasługujący na 4 gwiazdki. 2015-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Sirius:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Przyjemny hotel, zasługujący na 4 gwiazdki. Dość spory, ale czysty i zadbany. Dużo gości z Polski i ...
    więcej

    5.0

    Sirius - możliwości zakwaterowania:

    Pokój 2 osobowy z dostawką
    Pokój 2 osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 1 osoobowy

    Sirius - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Sirius? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00