Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
  • Hotel Caprici , Hiszpania
1 / 53
Udogodnienia hotelu Caprici
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Caprici
star 4

Hiszpania
Ocena hotelu Caprici :
4.2 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Caprici :
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
4.2 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 października 2018

Hotel Caprici w ofercie Biura podróży:

Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy samej plaży, blisko stacji kolejki jadącej do Barcelony oraz przy głównej ulicy z barami, tawernami i sklepikami
  • odnowiony w 2013 i 2014 roku
  • piękne widoki i możliwe różne formy wyżywienia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony ok. 100 m od nadmorskiej promenady z licznymi sklepikami, kafejkami i restauracjami. Do centrum Santa Susanna ok. 500 m. Tuż przy hotelu znajduje się przystanek kolejki łączącej wybrzeże z Barceloną. Do lotniska w Gironie ok. 35 km, do lotniska w Barcelonie ok. 75 km.



Plaża:

Obiekt położonyprzy piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki i parasole na plaży płatne (ok. 6 Eur/os).



Do dyspozycji gości:

Recepcja, lobby, bar, restauracja, windy, basen i brodzik dla dzieci (słodka woda), ogród palmowy z tarasem słonecznym, leżaki i parasole przy basenie (bezpłatne), mini-klub dla dzieci, niewielki plac zabaw, bezpłatny parking, pralnia (płatna), przechowalnia bagażu. Hotel zapewnia ręczniki basenowe (depozyt ok. 20 Eur).

Uwaga! Przed i po sezonie część atrakcji hotelowych może być niedostępna lub czynna w ograniczonym czasie/zakresie.



Pokoje:

Hotel posiada 238 klimatyzowanych i funkcjonalnie urządzonych pokoi. Wszystkie z łazienką (możliwość wypożyczenia suszarki do włosów na czas użycia - ilość limitowana), telefonem, TV-sat (depozyt ok.10 Eur), mini-sejfem (płatny ok. 20 Eur/tydzień + ok. 10 Eur depozyt), mini lodówką oraz z balkonem lub tarasem (meble balkonowe). Możliwośc wypożyczenia żelazka (ok.10Eur depozyt). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis. Hotel posiada kilka pokoi z udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych.



Pokoje standardowe (ok. 20 m2) - dla max 4 osób, przy czym w pokoju będą tylko 2 łóżka typu queen size.



Pokoje privillage (ok. 20 m2) - odnowione w 2017 roku, pokoje z widokiem na morze, dla max 4 osób, przy czym w pokoju będą tylko 2 łóżka typu queen size. Dodatkowo w cenie pokoju: Wifi, ręczniki basenowe, 1 wejście do sauny podczas pobytu.


Wyżywienie:

Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (dania kuchni hiszpańskiej i międzynarodowej). Śniadania (7:30-10:00), obiadokolacje (18:30-21:00). Możliwość dopłaty do Full Board Silver: śniadania, obiady (13:00-14:30) i obiadokolacje, wino i woda do obiadów i obiadokolacji. Godziny posiłków podane są orientacyjnie.


Program sportowy i animacyjny:

Hotel prowadzi bogaty program animacyjno-rozrywkowy zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych (konkursy, gry i zabawy, wieczorne pokazy flamenco, mini dyskoteka, muzyka na żywo), siłownia (gratis), sauna (płatna ok. 12 Eur/godz), pokój telewizyjny, bilard, salonik gier.



Internet:

Bezpłatne WiFi tylko przy recepcji. W pokojach płatne (ok.15 EUR/tydzień), w pokojach premium Wifi gratis. Stanowiska internetowe w lobby płatne (ok. 3 Eur/30 min.).



Kategoria lokalna:

****



Strona www:



Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:

Ĺšwiadczenia

Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 10 lub 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje: lokalnego podatku katalońskiego płatnego przy zakwaterowaniu, wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

COSTA BRAVA Wycieczki lokalne Dzikie wybrzeże Tossa de Mar
Wycieczka wzdłuż wybrzeży Costa Brava, gdzie będziemy mieli możliwość podziwiania wspaniałych widoków tego "Dzikiego Wybrzeża". Popłyniemy statkiem do małego, średniowiecznego, nadmorskiego miasteczka który jest wizytówką tej okolicy. Górujący nad miastem zamek z kamienną wieżą, brukowanymi uliczkami i domostwami co roku odwiedzany jest przez rzesze turystów. Kręte, wąskie uliczki Tossy pełne są lokalnych restauracji i sklepików, w których każdy znajdzie coś dla siebie. Miasto było niegdyś miejscem spotkań artystów z całego świata a Marc Chagall tworzył tu swoje największe dzieła. W drodze powrotnej wstąpimy do lokalnej winiarni na degustację hiszpańskich specjałów. Cena ok. 39 Eur za osobę dorosłą, ok. 29 Eur za dziecko.

Barcelona - Miasto marzeń
Całodzienna wycieczka podczas której będziemy mogli zobaczyć Parc Guell zaprojektowany przez Antonio Gaudiego (wstęp w cenie wycieczki). Ten słynny na cały świat park ze wspaniałymi tarasami, kaskadami, najdłuższą na świecie ławką, mozaikową jaszczurką i niebanalnymi podcieniami zachwyca niezmiennie od lat tysiące turystów każdego dnia. Następnie zobaczymy z zewnątrz kolejne dzieło tego artysty jakim jest Kościół Świętej Rodziny La Sagrada Familia (opcjonalne wejście do środka w cenie ok. 18 EUR). Kolejną atrakcją będzie spacer bo dzielnicy gotyckiej "Barri Gotic", która stanowi jeden z najbardziej magicznych zabytków Katalonii. Zobaczymy tam m.in. wspaniały kościół Santa Maria del Mar. Na koniec przewidziany jest czas wolny na starówce. Cena ok. 49 Eur za osobę dorosłą, ok. 35 Eur za dziecko.

Barcelona- Fontanny i Park Guell
(wyjazd w południe) Podczas tej wycieczki zobaczymy najwspanialsze miejsca stolicy Katalonii, miedzy innymi kościół Sagrada Familia (zwiedzanie kościoła z zewnątrz) , dzielnicę Eixample ze wspaniałymi kamienicami Casa Batllo i La Pedrera oraz bajeczny Parc Guell (wejście do środka). W czasie wolnym będzie możliwość przespacerowania się po słynnej ulicy Ramblas, będącej głównym deptakiem Barcelony oraz zwiedzić Stare Miasto (La Ciutat Vella) z przepiękną Dzielnicą Gotycką - Barri Gotic, w sercu której mieści się wspaniała Katedra św. Eulalii. Opcjonalnie, możliwość odwiedzenia Aquarium de Barcelona - niezwykłego oceanarium znajdującego się w okolicy starego miasta, w porcie - dodatkowo płatna ok. 20 Eur. A także coś dla miłośników piłki nożnej - wizyta na słynnym stadionie Barcelony Camp Nou - dodatkowo płatna ok. 25 Eur. Całość uświetni przepiękny pokaz Magicznych Fontann. Cena ok. 49 EUR za osobę dorosłą, ok. 35 EUR za dziecko (do lat 12)

Cassino Flamenco
Zapraszamy na wspaniałe show w Sali Estradowej Gran Casino Costa Brava w Lloret de Mar. Podczas prawie dwugodzinnego występu będziemy mieli okazję zobaczyć dwunastu wspaniałych artystów prezentujących oryginalny taniec flamenco, posłuchamy imponującego głosu tenora z barcelońskiej opery oraz zachwycimy się dźwiękami hiszpańskiej gitary Diego Cortesa. Warto skusić się również na dzbanek przepysznej Sangrii! Cena ok. 38 Eur za osobę dorosłą, ok. 19 Eur za dziecko.

Montserrat - Duchowe Centrum Katalonii
Montserrat to miejsce niezwykłe. Ten schowany w masywie górskim klasztor Benedyktynów wybudowany został na półce skalnej na wysokości 700 m n .p.m. Już sama droga do tego miejsca może dostarczyć wielu emocji. Klasztor jest głównym Sanktuarium Maryjnym Katalonii. Miejsce to jest dla Hiszpanów tym, czym Jasna Góra dla Polaków. Podczas wycieczki zwiedzimy Bazylikę z jej najcenniejszym obiektem adoracji - obrazem Czarnej Madonny. A każdy miłośnik górskich krajobrazów doceni widoki jakie oferuje ta majestatyczna góra. Cena ok. 39 Eur za osobę dorosłą, ok. 26 Eur za dziecko.

Barcelona - blask księżyca i szum fontanny
Wycieczka rozpocznie się w godzinach popołudniowych a powrót do hotelu planowany jest w okolicach północy. Zobaczymy m.in. Kościół La Sagrada Familia (z zewnątrz). Kościół ten, zaprojektowany przez sławnego architekta Antonio Gaudiego jest od dawna wizytówką Barcelony. Następnie pojedziemy na wzgórze Montjuic gdzie zatrzymamy się na tarasie widokowym aby podziwiać panoramę miasta. Kolejnym punktem programu będzie Wioska Hiszpańska - zaprojektowana z okazji Światowej Wystawy w roku 1929 miała przedstawić całą kwintesencję elementów architektury i obyczajów z nawet najdalszych zakątków kraju  (wstęp w cenie wycieczki). Następnie udamy się na najsłynniejszą barcelońską ulicę La Rambla, gdzie będziemy mieli czas wolny na odpoczynek, zrobienie zakupów lub samodzielne poznanie okolicy. Wieczorem pod Pałacem Narodowym odbywa się pokaz tańczących fontann. Dla chętnych, opcjonalnie i za dodatkową opłatą można udać się na zwiedzanie stadionu FC Barcelony Camp Nou (koszt około 25 EUR) lub Oceanarium (około 20 Eur). Cena ok. 45 Eur za osobę dorosłą, ok. 30 Eur za dziecko.

Girona i Salvador Dali
Pierwszym punktem programu będzie zwiedzanie surrealistycznego muzeum Salvadora Daliego w Figueres (wstępw cenie wycieczki), jego rodzinnym mieście. Zgromadzone tam dzieła stanowią kwintesencję stylu w jakim komponował swe obrazy ten wielki artysta. Następnie odwiedzimy jedno z najpiękniejszych miast Katalonii, Gironę. To wspaniale zachowane, pełne zabytków miasto swe początki miało jeszcze przed rozpoczęciem nowej ery. Głównymi atrakcjami są przede wszystkim największa jednonawowa katedra w Europie oraz dzielnica żydowska oraz oryginalna architektura arabska potwierdzająca wpływy tej cywilizacji na wygląd dzisiejszej Hiszpanii. Cena ok. 49 Eur za osobę dorosłą, ok. 37 Eur za dziecko.

Rupit i Besalu - tradycja ze smakiem
Zapraszamy na wycieczkę do dwóch urokliwych, katalońskich miasteczek. Pierwszym przystankiem będzie Besalu - kluczowe miejsce na szlaku romańskich zabytków Katalonii. Po zwiedzaniu miasta udamy się na obiad do restauracji, który połączony będzie z degustacją lokalnych trunków (obiad w cenie wycieczki). Po drodze zatrzymamy się na tarasie widokowym, skąd rozciąga się piękna panorama na całą okolicę. Następnie pojedziemy do Rupit - malutkiego średniowiecznego miasteczka, które przyciąga turystów za sprawą oryginalnych kamiennych zabudowań, brukowanych uliczek i pobliskich klifów. Cena ok. 49 Eur za osobę dorosłą, ok. 35 Eur za dziecko.

Dla aktywnych Trekking i rowery
Costa Brava i Costa del Maresme to raj dla wielbicieli trekkingu i jazdy na rowerach. Okoliczne wzgórza Parku Naturalnego Montnegre zapraszają do eksplorowania szlaków - piękne krajobrazy gwarantowane.

Nordic walking na plażach Costa del Maresme
Długie piaszczyste plaże Costa del Maresme zachęcają do tej formy aktywności. Polecamy nordic walking o zachodzie słońca, zwłaszcza po leniwym i gorącym dniu. Z dziećmi Water World - Lloret de Mar i Platja d'Aro Zapraszamy do największych parków wodnych na Costa Brava - ten sposób aktywności to wspaniała zabawa dla całej rodziny, na które czekają zjeżdżalnie o różnym stopniu trudności i emocji oraz liczne baseny. W parku w Lloret de Mar znajduje się największy wodny rollercoster w Europie - Water Mountain. Cena ok. 33 Eur za osobę dorosłą, ok. 19 Eur za dziecko (do 120 cm wzrostu).

Tradycyjna katalońska kuchnia
Charakterystykę kuchni katalońskiej determinuje położenie regionu. Bliskość porośniętych lasami gór, morza oraz usytuowanych na słonecznych tarasach warzywników stanowią bazę dla składników, które lądują w domowych kociołkach (cassolas). Warto spróbować cassola de peix (kociołek z ryb i owoców morza) czy pollastre amb escamarlans (kociołek z kurczaka z rakami morskimi) w połączeniu z pa amb tomaquet czyli podpiekanym chlebem z pomidorem, oliwą i czosnkiem. Do tego plaster dojrzewającej szynki i lokalnego sera, a wszystko to uzupełnione kieliszkiem wina z wyśmienitych katalońskich winnic.

Stolica klubowej zabawy: Lloret de Mar
Najlepszym miejscem na całonocne imprezy są kluby w Lloret de Mar. Tutaj grają najlepsi dj'e i zjeżdżają się imprezowicze z całego wybrzeża. Centrum miasta tętni życiem do białego rana.

Marimurtra
Malowniczo położony na urwistym klifie i zajmujący ok. 4 hektarów powierzchni ogród botaniczny w Blanes zachwyca różnorodną roślinnością. Idealna opcja na popołudniową wycieczkę.

Inne

Costa del Maresme i Costa Brava informacje ogólne




Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W kurortach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić walutę.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu.

Czas
Taki sam jak w Polsce.

Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l. - 1 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa od 1 EUR.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

W regionie




Costa del Maresme
Południowy pas wybrzeża Costa Brava, od ujścia rzeki Tordero w miejscowości Blanes do samej Barcelony. Costa del Maresme znane jest z bardzo dobrych hoteli, długich oraz ciągnących się kilometrami piaszczystych i piaszczysto - żwirowych plaż. Do najbardziej znanych kurortów wybrzeża należą Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar, połączone koleją z głównym placem Barcelony - Plaza Catalunya.

Calella i Pineda de Mar
Kurorty z niewielkim starym miastem, pełnym wąskich uliczek, ukwieconych balkonów, kafeterii, restauracji, barów i sklepów, tętniące również lokalnym życiem. Calella, to po Lloret de Mar, miejsce gdzie również przyjeżdżają bawić się młodzi ludzie. Pineda de Mar wydaje się być najbardziej spokojną (ale nie nudną) miejscowością wybrzeża.

Santa Susanna i Malgrat de Mar
Połączone ze sobą miejscowości turystyczne idealne nie tylko na rodzinny wypoczynek. Bogata baza hotelowa, promenada z niezliczoną ilością sklepów, restauracje, bary oraz szeroka plaża to atuty tych kurortów. Doskonała baza wypadowa dla wszystkich tych, którzy lubią również aktywny wypoczynek - zachęcamy do wycieczek rowerowych i trekkingu po okolicznych wzgórzach Parku Naturalnego Montnegre.

Costa Brava
Odcinek prawdziwego Dzikiego Wybrzeża rozciągający się od Blanes do granicy z Francją, którego wizytówką są niewielkie zatoczki ukryte wśród skał i lasów piniowych oraz białe miasteczka, które upodobali sobie zamożni mieszkańcy Barcelony i Francuzi, dla których urlop w tej części wybrzeża oznacza fantastyczną kuchnię, doskonałe wino oraz klimatyczne hotele.
Lloret de Mar
Jedna z największych miejscowości turystycznych na Costa Brava, oferująca liczne rozrywki dla osób w każdym wieku. W centrum można się bawić o każdej porze dnia i nocy. Spokojniej jest na obrzeżach miasta oraz w części Fenals, gdzie znajdują się hotel dedykowane bardziej rodzinom niż rozbawionej młodzieży. W Lloret znajdują się 2 bardzo ładne, zatokowe plaże.

Tossa de Mar
Tossę uznaje się za jedno z najbardziej romantycznych miejsc na Costa Brava. Malowniczo pnące się po niewielkim wzgórzu średniowieczne mury i starówka pełna kafejek, restauracji oraz sklepów to najbardziej rozpoznawalne miejsca. Do tego piaszczysta plaża i nadmorska promenada.

www.R.pl/rozklady

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 10 lub 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
lokalnego podatku katalońskiego płatnego przy zakwaterowaniu, wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Długie plaże czy niewielkie zatoczki nazywane calas? Słodkie lenistwo czy wycieczki po okolicznych zielonych wzgórzach? Nieziemskie berberechos popijane winem z winnicy Torres czy może patatas bravas w ostrym pomidorowym sosie? Secesyjne budowle Gaudiego czy surrealistyczna sztuka Daliego? Kosmopolityczna atmosfera dużej Barcelony czy niewielkie Cadaques, niegdyś odwiedzane przez Miro, Picassa a nawet Walta Disneya? Szaleństwo w parkach wodnych czy może w dyskotekach i klubach? A może warto poznać tajemnice średniowiecznej Girony? A może nie Girony tylko Besalu? A może, może…. - tak to wszystko może być! Witamy w Katalonii!

"


Opis hotelu Caprici według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Caprici jest hotelem o kategorii 4* ostatnia jego renowacja była w 2006 roku. Jest to sympatyczny hotel o wakacyjnej atmosferze zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Plaża szeroka i piaszczysta znajduje się tuż przy hotelu z płatnym serwisem plażowym ok 12 euro/komplet. Hotel Caprici położony jest w centrum turystycznej miejscowości Santa Susana przy promenadzie, gdzie w niewielkiej odległości można dość do pubów, barów, dyskotek. Bardzo dobrze hotel skomunikowany jest z Barceloną, do której można dostać się kolejką, a przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu. Do lotniska w Barcelonie jest ok 60 km, natomiast do drugiego lotniska w Gironie ok 35 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji: całodobową recepcję,  2 windy, 1 restaurację, 2 bary snack i w lobby, salę telewizyjną, taras słoneczny z leżakami i parasolami, program rozrywkowy z muzyką i tańcami w sezonie, przechowalnię bagażu, a za opłatą: sejf, sauna, automaty do gry, internet ok 1euro/10 minut.

Pokoje:

Hotel Caprici dysponuje 238  rozmieszczonymi w 1 budynku 5 piętrowym. Pokoje są elegancko i funkcjonalnie wyposażone, można w nich zakwaterować max 4 osoby. W większości są z widokiem na morze, każdy z nich urządzony jest tak samo i składa się z łazienki z wanną, wc i suszarką, tv sat, telefonu, klimatyzacji, balkonu ze stolikiem i krzesłami oraz z płatnego sejfu za ok 20 euro za tydzień.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie śniadań i obiadokolacji w postaci bufetów, gdzie napoje do obiadokolacji są dodatkowo płatne oraz wyżywienia w opcji all inclusive soft składające się ze śniadań, obiadów i kolacji z limitowanym winem i wodą do obiadów i kolacji.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik, plac zabaw, mini club. W restauracji dostępne śą wysokie krzesła, łóżeczko dla niemowlaków po wcześniejszej rezerwacji.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.


Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy samej plaży, blisko stacji kolejki jadącej do Barcelony oraz przy głównej ulicy z barami, tawernami i sklepikami
  • odnowiony w 2013 i 2014 roku
  • piękne widoki i możliwe różne formy wyżywienia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania / Costa Brava

Opis oferty:

Hotel o wysokim standardzie i doskonałym położeniu, tuż przy pięknej plaży, z dala od ścisłego centrum. Dobra kuchnia, przyjazna atmosfera oraz wieczorne animacje stwarzają wakacyjny, rodzinny nastrój. Tuż obok hotelu znajduje się przystanek kolejki, którą można dojechać do Barcelony. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w części hotelowej turystycznej miejscowości SANTA SUSANA, przy głównej promenadzie, w pobliżu restauracji, barów, sklepów, ok. 500 m od centrum handlowego Malgrat de Mar, ok. 50 m do przystanku kolejki miejskiej - metra, którą można dostać się do Barcelony, oddalonej o ok. 60 km; ok. 35 km od lotniska w Gironie, ok. 60 km od lotniska w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu.

PLAŻA:

Platja de Santa Susana, publiczna, długa, szeroka, piaszczysto-żwirkowa, bezpośrednio przy hotelu, leżaki i parasole płatne (ok. 12 EUR/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, odnowiony w 2006 r. i w latach 2012-2013, 238 pokoi, 5 pięter, 2 windy, hol, całodobowa recepcja; restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, snack bar, sala klubowa; przechowalnia bagażu; duży słoneczny taras z leżakami i parasolami, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min); udogodnienia dla osób niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość zakwaterowania maks. 4 os.; bez dostawek), funkcjonalnie wyposażony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc), telewizja satelitarna, telefon, sejf (ok. 20 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, ok. 200 m², gł. ok. 1,8 m, brodzik dla dzieci, gł. 0,4 m; siłownia; niewielki plac zabaw dla dzieci, miniklub; za opłatą: bilard, tenis stołowy, automaty do gry, sauna; wieczorne programy rozrywkowe z muzyką i tańcami.

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; limitowane wino i woda do obiadu i kolacji.

KONTAKT:

0034/937678020, www.hotelcaprici.com

GRATIS:

Wi-Fi


Opis hotelu Caprici według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Caprici jest hotelem o kategorii 4* ostatnia jego renowacja była w 2006 roku. Jest to sympatyczny hotel o wakacyjnej atmosferze zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Plaża szeroka i piaszczysta znajduje się tuż przy hotelu z płatnym serwisem plażowym ok 12 euro/komplet. Hotel Caprici położony jest w centrum turystycznej miejscowości Santa Susana przy promenadzie, gdzie w niewielkiej odległości można dość do pubów, barów, dyskotek. Bardzo dobrze hotel skomunikowany jest z Barceloną, do której można dostać się kolejką, a przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu. Do lotniska w Barcelonie jest ok 60 km, natomiast do drugiego lotniska w Gironie ok 35 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji: całodobową recepcję,  2 windy, 1 restaurację, 2 bary snack i w lobby, salę telewizyjną, taras słoneczny z leżakami i parasolami, program rozrywkowy z muzyką i tańcami w sezonie, przechowalnię bagażu, a za opłatą: sejf, sauna, automaty do gry, internet ok 1euro/10 minut.

Pokoje:

Hotel Caprici dysponuje 238  rozmieszczonymi w 1 budynku 5 piętrowym. Pokoje są elegancko i funkcjonalnie wyposażone, można w nich zakwaterować max 4 osoby. W większości są z widokiem na morze, każdy z nich urządzony jest tak samo i składa się z łazienki z wanną, wc i suszarką, tv sat, telefonu, klimatyzacji, balkonu ze stolikiem i krzesłami oraz z płatnego sejfu za ok 20 euro za tydzień.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie śniadań i obiadokolacji w postaci bufetów, gdzie napoje do obiadokolacji są dodatkowo płatne oraz wyżywienia w opcji all inclusive soft składające się ze śniadań, obiadów i kolacji z limitowanym winem i wodą do obiadów i kolacji.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik, plac zabaw, mini club. W restauracji dostępne śą wysokie krzesła, łóżeczko dla niemowlaków po wcześniejszej rezerwacji.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy samej plaży, blisko stacji kolejki jadącej do Barcelony oraz przy głównej ulicy z barami, tawernami i sklepikami
  • odnowiony w 2013 i 2014 roku
  • piękne widoki i możliwe różne formy wyżywienia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania / Costa Brava

Opis oferty:

Hotel o wysokim standardzie i doskonałym położeniu, tuż przy pięknej plaży, z dala od ścisłego centrum. Dobra kuchnia, przyjazna atmosfera oraz wieczorne animacje stwarzają wakacyjny, rodzinny nastrój. Tuż obok hotelu znajduje się przystanek kolejki, którą można dojechać do Barcelony. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w części hotelowej turystycznej miejscowości SANTA SUSANA, przy głównej promenadzie, w pobliżu restauracji, barów, sklepów, ok. 500 m od centrum handlowego Malgrat de Mar, ok. 50 m do przystanku kolejki miejskiej - metra, którą można dostać się do Barcelony, oddalonej o ok. 60 km; ok. 35 km od portu lotniczego w Gironie, ok. 60 km od portu lotniczego w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu.

PLAŻA:

Platja de Santa Susana, publiczna, długa, szeroka, piaszczysto-żwirkowa, bezpośrednio przy hotelu, leżaki i parasole płatne (ok. 12 EUR/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, odnowiony w 2006 r. i w latach 2012-2013, 238 pokoi, 5 pięter, 2 windy, hol, całodobowa recepcja; restauracja - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, snack bar, sala klubowa; przechowalnia bagażu; duży słoneczny taras z leżakami i parasolami; za opłatą: punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), internet bezprzewodowy w wyznaczonych miejscach (ok. 15 EUR/tydz.); udogodnienia dla osób niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość zakwaterowania maks. 4 os.; bez dostawek), funkcjonalnie wyposażony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc), telewizja satelitarna, telefon, sejf (ok. 20 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, ok. 200 m², gł. ok. 1,8 m, brodzik dla dzieci, gł. 0,4 m; siłownia; niewielki plac zabaw dla dzieci, miniklub; za opłatą: bilard, tenis stołowy, automaty do gry, sauna; wieczorne programy rozrywkowe z muzyką i tańcami.

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; limitowane wino i woda do obiadu i kolacji.

KONTAKT:

0034/937678020, www.hotelcaprici.com


Opis hotelu Caprici według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Caprici jest hotelem o kategorii 4* ostatnia jego renowacja była w 2006 roku. Jest to sympatyczny hotel o wakacyjnej atmosferze zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Plaża szeroka i piaszczysta znajduje się tuż przy hotelu z płatnym serwisem plażowym ok 12 euro/komplet. Hotel Caprici położony jest w centrum turystycznej miejscowości Santa Susana przy promenadzie, gdzie w niewielkiej odległości można dość do pubów, barów, dyskotek. Bardzo dobrze hotel skomunikowany jest z Barceloną, do której można dostać się kolejką, a przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu. Do lotniska w Barcelonie jest ok 60 km, natomiast do drugiego lotniska w Gironie ok 35 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji: całodobową recepcję,  2 windy, 1 restaurację, 2 bary snack i w lobby, salę telewizyjną, taras słoneczny z leżakami i parasolami, program rozrywkowy z muzyką i tańcami w sezonie, przechowalnię bagażu, a za opłatą: sejf, sauna, automaty do gry, internet ok 1euro/10 minut.

Pokoje:

Hotel Caprici dysponuje 238  rozmieszczonymi w 1 budynku 5 piętrowym. Pokoje są elegancko i funkcjonalnie wyposażone, można w nich zakwaterować max 4 osoby. W większości są z widokiem na morze, każdy z nich urządzony jest tak samo i składa się z łazienki z wanną, wc i suszarką, tv sat, telefonu, klimatyzacji, balkonu ze stolikiem i krzesłami oraz z płatnego sejfu za ok 20 euro za tydzień.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie śniadań i obiadokolacji w postaci bufetów, gdzie napoje do obiadokolacji są dodatkowo płatne oraz wyżywienia w opcji all inclusive soft składające się ze śniadań, obiadów i kolacji z limitowanym winem i wodą do obiadów i kolacji.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik, plac zabaw, mini club. W restauracji dostępne śą wysokie krzesła, łóżeczko dla niemowlaków po wcześniejszej rezerwacji.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.


Wygoda Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy samej plaży, blisko stacji kolejki jadącej do Barcelony oraz przy głównej ulicy z barami, tawernami i sklepikami
  • odnowiony w 2013 i 2014 roku
  • piękne widoki i możliwe różne formy wyżywienia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Bezpośrednio przy plaży Spokojna okolica Dogodne połączenie z Barceloną

Jednym zdaniem

Komfortowy hotel z wysokiej jakości obsługą, położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży.

Opis miejscowości

Santa Susanna to niewielki kurort położony na śródziemnomorskim wybrzeżu Katalonii w pobliżu znanych kurortów Blanes, Calella i Malgrat de Mar. Santa Susana, podobnie jak inne miejscowości w regionie, oferuje to czego zapragnie każdy turysta: piękną piaszczystą plażę szeroki wybór hoteli i ogromną ilość barów oraz restauracji oferujących specjały hiszpańskiej kuchni. Do niewątpliwych atutów miejscowości zalicza się jej kameralny charakter. Nawet w szczycie sezonu nie ma tu wielkiego ścisku, charakterystycznego dla innych kurortów Costa Brava. Santa Suzana podobnie jak inne kurorty w regionie jest doskonale skomunikowana z odległą o niespełna 60 km Barceloną.

Budynek

5 piętrowy obiekt oferujący 238 komfortowych pokoi, mieszczący się w spokojnej okolicy, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, na końcu nadmorskiej promenady pełnej barów, restauracji i sklepów. W sąsiedztwie budynku znajduje się stacja kolejki, która można dojechać do Barcelony oraz innych kurortów Costa Brava.

Pokoje

Przestronne, urządzone ze smakiem, 2-osobowe z możliwością 2 dostawek, dysponujące łazienką (wanna lub prysznic, wc). Wszystkie pokoje posiadają klimatyzację, TV Sat, telefon, taras lub balkon (większość z widokiem na morze).

Do dyspozycji gości

Całodobowa recepcja, basen oraz brodzik dla dzieci, taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami i parasolami dla gości, restauracja, 2 bary w tym bar przy basenie, sala telewizyjna; za dodatkowa opłatą: klub fitness, sauna, sala gier, bilard, tenis stołowy, kącik internetowy. Wieczorami - program animacyjny z tańcami i muzyką na żywo.

Plaża

Publiczna, długa, piaszczysta, znajduje się bezpośrednio przy hotelu. Leżaki i parasole płatne dodatkowo (ok. 10 EUR za komplet 2 leżaki + parasol). Na plaży sporty wodne (odpłatnie).

Wyżywienie

Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. 

Cena zawiera

9 noclegów (autokar) * 7 lub 14 noclegów (samolot ) * 5, 7, 10, 12 lub 14 noclegów (dojazd własny) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL, NNW+ bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna Bezpieczne Podróże * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej - transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna płatna na miejscu (0,9/dzień/os. dorosła > 16 lat) Opcjonalne: leżaki i parasole przy plaży, napoje do obiadokolacji.


Opis hotelu Caprici według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Caprici jest hotelem o kategorii 4* ostatnia jego renowacja była w 2006 roku. Jest to sympatyczny hotel o wakacyjnej atmosferze zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Plaża szeroka i piaszczysta znajduje się tuż przy hotelu z płatnym serwisem plażowym ok 12 euro/komplet. Hotel Caprici położony jest w centrum turystycznej miejscowości Santa Susana przy promenadzie, gdzie w niewielkiej odległości można dość do pubów, barów, dyskotek. Bardzo dobrze hotel skomunikowany jest z Barceloną, do której można dostać się kolejką, a przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu. Do lotniska w Barcelonie jest ok 60 km, natomiast do drugiego lotniska w Gironie ok 35 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji: całodobową recepcję,  2 windy, 1 restaurację, 2 bary snack i w lobby, salę telewizyjną, taras słoneczny z leżakami i parasolami, program rozrywkowy z muzyką i tańcami w sezonie, przechowalnię bagażu, a za opłatą: sejf, sauna, automaty do gry, internet ok 1euro/10 minut.

Pokoje:

Hotel Caprici dysponuje 238  rozmieszczonymi w 1 budynku 5 piętrowym. Pokoje są elegancko i funkcjonalnie wyposażone, można w nich zakwaterować max 4 osoby. W większości są z widokiem na morze, każdy z nich urządzony jest tak samo i składa się z łazienki z wanną, wc i suszarką, tv sat, telefonu, klimatyzacji, balkonu ze stolikiem i krzesłami oraz z płatnego sejfu za ok 20 euro za tydzień.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie śniadań i obiadokolacji w postaci bufetów, gdzie napoje do obiadokolacji są dodatkowo płatne oraz wyżywienia w opcji all inclusive soft składające się ze śniadań, obiadów i kolacji z limitowanym winem i wodą do obiadów i kolacji.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik, plac zabaw, mini club. W restauracji dostępne śą wysokie krzesła, łóżeczko dla niemowlaków po wcześniejszej rezerwacji.



Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy samej plaży, blisko stacji kolejki jadącej do Barcelony oraz przy głównej ulicy z barami, tawernami i sklepikami
  • odnowiony w 2013 i 2014 roku
  • piękne widoki i możliwe różne formy wyżywienia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania/ Costa Brava

Strefa

Active, Relax

Dzieci

- 1 dziecko do 11 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Santa Susanna przy promenadzie spacerowej - mnóstwo sklepów, restauracji, barów i innych atrakcji stacja kolejki do Barcelony - ok. 100 m lotnisko - ok. 80 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta (piasek gruboziarnisty), szeroka, leżaki i parasole płatne ok.15 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki i parasol

Hotel

czterogwiazdkowy, odnowiony w 2014 roku, 5-piętrowy, posiada 238 pokoi, ze względu na położenie obiektu bezpośrednio przy plaży oraz w pobliżu torów kolejki turystycznej, transfery do i z hotelu realizowane są ok. 250 m od hotelu, gdzie może podjechać autokar

Udogodnienia

całodobowa recepcja, punkt wymiany walut, pralnia, możliwość wynajęcia samochodu, roweru, przechowalnia bagażu, 2 windy, parking, sala konferencyjna

Internet

WiFi w lobby (ok. 5 EUR/dzień lub ok. 15 EUR/6 dni), kącik internetowy (ok. 1 EUR/10 min.)

Pokoje

2-os., możliwość 1 lub 2 dostawek, pow. ok. 15 m2, łazienka z wanną lub prysznicem, klimatyzacja, TV SAT, telefon, sejf (ok. 20 EUR/tydz. i kaucja 10 EUR), balkon, część pokoi z widokiem na morze

Restauracje i bary

restauracja główna snack bar / pool bar lobby bar / main bar

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne) FB - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu (napoje do obiadów i kolacji dodatkowo płatne) Soft All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, limitowane wino i woda do obiadu i kolacji

Rozrywka

basen z leżakami i parasolami, sala fitness, dzienne i wieczorne animacje, sala TV, bogate życie rozrywkowe w centrum Santa Susanna

Płatne

bilard (ok. 2 EUR/gra), sauna (ok. 12 EUR/1 godz.), tenis stołowy (ok. 2 EUR/30 min.), sala gier, sporty wodne na plaży, Aqua Park (ok. 6 km od hotelu)

Dla dzieci

brodzik, mały plac zabaw, mini klub (5-11 lat), animacje, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, MasterCard, American Express

Strona www hotelu

www.hotelcaprici.com

Nasza ocena

Pokój ***+ Położenie ****+ Wyżywienie ***+ Sport \ rozrywka ***+

Atuty

- rewelacyjne widoki - znany i lubiany przez Klientów z całej Europy - piękna piaszczysta plaża - blisko eleganckiego deptaka z mnóstwem atrakcji - odnowiony w 2013 i 2014 roku - dogodne połączenie kolejowe z Barceloną - możliwość indywidualnych wycieczek

Barcelona

Zapraszamy na wycieczkę do jednego z najpiękniejszych i najbardziej niezwykłych i dynamicznych miast świata. Śródziemnomorska Barcelona daje świadectwo katalońskiej ekonomicznej prężności i artystycznego geniuszu. W trakcie wycieczki odwiedzimy charakterystyczne miejsca i zabytki Barcelony. Zobaczymy olśniewający kościół La Sagrada Familia oraz secesyjną dzielnicę Eixample, gdzie znajdują się kamienice zaprojektowane przez Antonio Gaudiego - Casa Batllo i Casa Mila. Odwiedzimy Wzgórze Montjuic, które wraz z terenami wystawy światowej i Parku Olimpijskiego stało się symbolem Barcelony. Zaplanowaliśmy zwiedzanie Poble Espanol - Wioski Hiszpańskiej, będącej głównym obiektem wystawy światowej z 1929 roku. Dla fanów piłkarskich przygotowaliśmy wizytę na stadionie Camp Nou i w muzeum F.C. Barcelona. W programie wycieczki czas wolny na starówce oraz na najbarwniejszym hiszpańskim bulwarze Las Ramblas. Wspaniałym zakończeniem wizyty w Barcelonie będzie pokaz grających fontann na Placu Hiszpańskim. Tańczące w rytm muzyki fontanny są niezapomnianym spektaklem, strumienie wody mogą przybierać nieskończoną ilość form i kolorów. Całości wrażenia dopełniają spadające kaskady wody z Pałacu Narodowego. Cena ok. 45 EUR/os., wstęp na stadion Camp Nou dodatkowo płatny ok. 23 EUR/os.

Montserrat

Podczas tej wycieczki zabierzemy Państwa w Góry Montserrat, będące jedną z największych atrakcji turystycznych Hiszpanii. Masyw Montserrat zachwyca niespotykanymi formacjami skalnymi, wśród których poprowadzone są liczne szlaki spacerowe i punkty widokowe. W tej niezwykłej scenerii ulokowany jest najpiękniejszy górski klasztor Europy, przy nim bazylika i sanktuarium "Morenety" - Czarnej Madonny, Patronki Katalonii. Kult Madonny z Montserrat dorównuje takim miejscom jak Lourdes czy Fatiama. Dotknięcie Morenety ma zapewniać spełnienie życzeń i próśb. Dużą atrakcją dla odwiedzajacych są przejazdy górskimi kolejkami, jedną z nich wjedziemy do benedyktyńskiego klasztoru W programie czas na wizytę w klasztorze, spacer na punkt widokowy Cami de Sant Miquel. Czas wolny pozwoli na zwiedzanie i kontemplację w tym pięknym miejscu, a dla miłośników aktywnego wypoczynku jest okazja na odbycie wycieczki na najwyższe szczyty masywu Jako pamiątkę warto przywieźć oryginalne trunki, likiery lub herbatę. Cena ok. 47 EUR/os.

Girona i Figueres

Wycieczka do urokliwej Girony, która czaruje swymi wąskimi uliczkami oraz wielokolorowymi, małymi domkami. W programie spacer po starym mieście, które zachwyca pięknym, zabytkowym zespołem architektonicznym średniowiecznymi murami, obiektami architektury romańskiej, gotyckiej i barokowej. Następnie zwiedzanie świetnie zachowanej żydowskiej dzielnicy - jednej z najpiękniejszych w całej Europie. Przejazd do Figueres i zwiedzanie muzeum Salvadora Dali - wybitnego ekscentryka i surrealisty, jednego z najbardziej rozpoznawanych artystów XX wieku. Cena ok. 47 EUR/os.

Marineland

Wycieczka do wodnego parku rozrywki, gdzie gwarantowana jest świetna zabawa przez cały dzień dla wszystkich członków rodziny. Park oferuje kompleksy basenów z licznymi zjeżdżalniami, tory wodne i rwące rzeki. Będzie można podziwiać umiejętności i popisy wykonujących swoje akrobacje w rytm muzyki delfinów oraz zabawy i sztuczki słoni morskich i papug. Cena ok. 27 EUR/os.

WATERWORLD

Największy na wybrzeżu Costa Brava Park Wodny, który zapewni wszystkim niezależnie od wieku wspaniałą zabawę w wodzie i emocjonujące przeżycia. Najbardziej znanymi atrakcjami Waterworld są Water Mountain-najdłuższy (250 metrów) water roller coaster w Europie oraz Rafting River. Baseny ze sztuczną falą, hydromasażami, większe i mniejsze zjeżdżalnie i serpentyny to tylko niektóre z atrakcji. Cena ok. 30 EUR/os.

Zamek w Torderze

Wycieczka do średniowiecznego zamku oraz pokaz turnieju rycerskiego, podczas którego prezentowane są walki rycerzy i niesamowity taniec flamenco. Następnie poczęstunek i trunki królewskie. Cena ok. 57 EUR/os.

Gran Casino Wieczór Hiszpański- Flamenco

Muzyka i taniec Flamenco są nieodłącznym elementem kultury Hiszpanii, którego brzmienie natychmiast kojarzy się z Hiszpanią. Flamenco to muzyka, odzwierciedlająca wielkie emocje - od szczęścia, radości i miłości po tęsknotę, smutek i zdradę. Zapraszamy Państwa do Gran Casino na pełen atrakcji wieczór z tańcami hiszpańskimi, koncertem gitarowym i śpiewem. Niezapomniany, pełen ekspresji pokaz flamenco w szampańskiej atmosferze z najlepszymi hiszpańskimi artystami są gwarancją niesamowitych wrażeń i cudownej zabawy. Cena ok. 54 EUR/os. z kolacja, ok. 40 EUR/os. bez kolacji tylko z napojami Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Opis hotelu Caprici według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Caprici jest hotelem o kategorii 4* ostatnia jego renowacja była w 2006 roku. Jest to sympatyczny hotel o wakacyjnej atmosferze zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Plaża szeroka i piaszczysta znajduje się tuż przy hotelu z płatnym serwisem plażowym ok 12 euro/komplet. Hotel Caprici położony jest w centrum turystycznej miejscowości Santa Susana przy promenadzie, gdzie w niewielkiej odległości można dość do pubów, barów, dyskotek. Bardzo dobrze hotel skomunikowany jest z Barceloną, do której można dostać się kolejką, a przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu. Do lotniska w Barcelonie jest ok 60 km, natomiast do drugiego lotniska w Gironie ok 35 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji: całodobową recepcję,  2 windy, 1 restaurację, 2 bary snack i w lobby, salę telewizyjną, taras słoneczny z leżakami i parasolami, program rozrywkowy z muzyką i tańcami w sezonie, przechowalnię bagażu, a za opłatą: sejf, sauna, automaty do gry, internet ok 1euro/10 minut.

Pokoje:

Hotel Caprici dysponuje 238  rozmieszczonymi w 1 budynku 5 piętrowym. Pokoje są elegancko i funkcjonalnie wyposażone, można w nich zakwaterować max 4 osoby. W większości są z widokiem na morze, każdy z nich urządzony jest tak samo i składa się z łazienki z wanną, wc i suszarką, tv sat, telefonu, klimatyzacji, balkonu ze stolikiem i krzesłami oraz z płatnego sejfu za ok 20 euro za tydzień.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie śniadań i obiadokolacji w postaci bufetów, gdzie napoje do obiadokolacji są dodatkowo płatne oraz wyżywienia w opcji all inclusive soft składające się ze śniadań, obiadów i kolacji z limitowanym winem i wodą do obiadów i kolacji.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik, plac zabaw, mini club. W restauracji dostępne śą wysokie krzesła, łóżeczko dla niemowlaków po wcześniejszej rezerwacji.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy samej plaży, blisko stacji kolejki jadącej do Barcelony oraz przy głównej ulicy z barami, tawernami i sklepikami
  • odnowiony w 2013 i 2014 roku
  • piękne widoki i możliwe różne formy wyżywienia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POLOŻENIE

przy prome nadzie spacerowej - mnóstwo sklepów, restauracji, barów i innych atrakcjiSanta Susanna - niewielka, miejscowość z szerokimi i długimi plażami. Barcelona oddalona ok. 65 km. Do lotniska w Gironie ok.35 km. Stacja kolejki do Barcelony zaledwie ok. 250 m od hotelu (bilet w obie strony ok. 10 EUR)

PLAŻA

przy hotelu, piękna piaszczysta z piaskiem gruboziarnistym, szeroka. Leżaki i parasole płatne ok. 12 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki i parasol, wypożyczalnia sprzętów wodnych.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Znany i lubiany przez Klientów z całej Europy, gustwonie urządzony, odnowiony w 2014 r., 5cio piętrowy hotel otoczony ogrodem palmowym posiada rewelacyjne widoki, doskonale zlokalizowany blisko eleganckiego deptaka z mnóstwem atrakcji, przy plaży.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Całodobowa recepcja, możliwość wynajęcia samochodu oraz roweru, przechowalnia bagażu - zamykane skrytki ok. 4 EUR/dzień + 3 EUR depozyt, możliwość wypożyczenia żelazka (10 EUR depozyt), 2 windy, parking, sala konferencyjna, ręczniki plażowe (depozyt 20 EUR), możliwość wypożyczenia lodówki. Restauracja główna - dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, snack bar / pool bar, lobby bar / main bar.

INTERNET

Wi-Fi w lobby i barze gratis, w pokojach płatne ok. 3 EUR/dzień, ok. 10 EUR/4 dni, ok. 15 EUR/tydzień + 10 EUR depozyt, kącik internetowy (ok. 1 EUR/10 min.)

SPORT,REKREACJA I ROZRYWKA

basen z leżakami, brodzik, sala fitness, siłownia, dzienne i wieczorne animacje, piłka wodna, gimnastyka w wodzie, sala TV, bogate życie rozrywkowe w centrum Santa Susanna. Płatne: bilard (ok. 2 EUR/gra), sauna (ok. 12 EUR/1 godz.), tenis stołowy (ok. 2 EUR/1 godzina + 8 EUR depozyt), sala gier, sporty wodne na plaży, Aqua Park (ok. 10 km od hotelu). 

DLA DZIECI

brodzik, mały plac zabaw, mini klub (5-11 lat), animacje, wysokie krzesełka w restauracji, kącik dla dzieci w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat.

ZAKWATEROWANIE

238 pokoi Pokoje standardowe - 2- os., możliwość 1 lub 2 dostawek, pow. ok. 15 m2, łazienka z wanną lub prysznicem, klimatyzacja, TV SAT, telefon, sejf (ok. 20 EUR/tydz. i kaucja 10 EUR), możliwość wypożyczenia suszarki w recepcji, balkon, część pokoi z widokiem na morze.

WYŻYWIENIE

HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne) FB - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu (napoje do obiadów i kolacji dodatkowo płatne)

WAŻNE INFORMACJE / INNE

Ocena Holiday Check 4,5/75% rekomendacji www.hotelcaprici.com Na miejscu w recepcji hotelu pobierana jest obligatoryjna opłata klimatyczna.

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny o wymiarach: Wizzair - mały, o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.   Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje. Nasze ceny są prawidłowe i obowiązujące w momencie założenia rezerwacji. Dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania , ceny są odświeżane w momencie zakładania rezerwacji, ceny aktualne są na chwilezłożenia rezerwacji (ze względu wiec na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych do momentu podpisania umowy cena może ulec zmianom).

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

DOBA HOTELOWA

UWAGA!!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00


Opis hotelu Caprici według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Caprici jest hotelem o kategorii 4* ostatnia jego renowacja była w 2006 roku. Jest to sympatyczny hotel o wakacyjnej atmosferze zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Plaża szeroka i piaszczysta znajduje się tuż przy hotelu z płatnym serwisem plażowym ok 12 euro/komplet. Hotel Caprici położony jest w centrum turystycznej miejscowości Santa Susana przy promenadzie, gdzie w niewielkiej odległości można dość do pubów, barów, dyskotek. Bardzo dobrze hotel skomunikowany jest z Barceloną, do której można dostać się kolejką, a przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu. Do lotniska w Barcelonie jest ok 60 km, natomiast do drugiego lotniska w Gironie ok 35 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji: całodobową recepcję,  2 windy, 1 restaurację, 2 bary snack i w lobby, salę telewizyjną, taras słoneczny z leżakami i parasolami, program rozrywkowy z muzyką i tańcami w sezonie, przechowalnię bagażu, a za opłatą: sejf, sauna, automaty do gry, internet ok 1euro/10 minut.

Pokoje:

Hotel Caprici dysponuje 238  rozmieszczonymi w 1 budynku 5 piętrowym. Pokoje są elegancko i funkcjonalnie wyposażone, można w nich zakwaterować max 4 osoby. W większości są z widokiem na morze, każdy z nich urządzony jest tak samo i składa się z łazienki z wanną, wc i suszarką, tv sat, telefonu, klimatyzacji, balkonu ze stolikiem i krzesłami oraz z płatnego sejfu za ok 20 euro za tydzień.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie śniadań i obiadokolacji w postaci bufetów, gdzie napoje do obiadokolacji są dodatkowo płatne oraz wyżywienia w opcji all inclusive soft składające się ze śniadań, obiadów i kolacji z limitowanym winem i wodą do obiadów i kolacji.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik, plac zabaw, mini club. W restauracji dostępne śą wysokie krzesła, łóżeczko dla niemowlaków po wcześniejszej rezerwacji.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.


Atur
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy samej plaży, blisko stacji kolejki jadącej do Barcelony oraz przy głównej ulicy z barami, tawernami i sklepikami
  • odnowiony w 2013 i 2014 roku
  • piękne widoki i możliwe różne formy wyżywienia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIACB

OFERTA ATUR - HOT DEAL

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim

Hotel Info

Elegancki i przestronny hotel. Jeden z najpopularniejszych obiektów wśród naszych turystów. Dobry serwis i standard zakwaterowania, smaczna kuchnia, doskonała lokalizacja. Hotel położony jest bezpośrednio przy piaszczystej plaży co z pewnością zadowoli miłośników słonecznych i morskich kąpieli. Do dyspozycji gości jest również fantazyjny basen z dużym tarasem słonecznym otoczonym palmową zielenią. Wieczory umilają cykliczne animacje lub muzyka na żywo. Spokojna okolica sprzyja relaksowi, a bliskość promenady i licznych atrakcji kurortu to atut dla miłośników wakacyjnej rozrywki. W sąsiedztwie hotelu znajduje się przystanek kolejki, którą łatwo i szybko dojechać można do Barcelony.

Kategoria lokalna

4****

Lokalizacja

Santa Susana, turystyczna strefa kurortu, w pobliżu głównej promenady, butiki, bary, restauracje w sąsiedztwie, ok. 500m od centrum handlowego Malgrat de Mar i ok. 700m od centrum Santa Susana. Przy hotelu przystanek kolejki, którą dojechać można do Barcelony lub Blanes. Lotnisko w Gironie ok. 35km, w Barcelonie ok. 80km.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirkowa, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

238 pokoi, hol powitalny , recepcja 24h, windy, restauracja główna z show cooking, lobby bar z tarasem, sezonowy bar przy basenie, kącik klubowy z TV, płatny kącik internetowy, płatne miejsca parkingowe

Pokój

klimatyzacja (sezon letni), ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna), balkon lub taras. 2-osobowy, w większości łóżka typu king size - możliwość zakwaterowania max. 4 osób (bez dostawek, wspólne spanie). Pokój 1-os. na zamówienie.

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny, leżaki przy basenie bezpłatnie, fitness. Płatne: automaty do gier, bilard, tenis stołowy, sauna. Cykliczne programy animacyjne.

Dzieci

brodzik, niewielki kącik zabaw

Opcje wyżywienia

- śniadania, obiadokolacje

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7, spotkanie informacyjne w hotelu na życzenie klienta. Hotel zlokalizowany jest w miejscu, gdzie występują sezonowe utrudnienia z dostępem dla autokaru transferowego. Autokar zatrzymuje się w możliwie najbliższym punkcie przy hotelu

Nasza opinia

Hotel o dobrym standardzie i doskonałej lokalizacji przy piaszczystej plaży, z dala od zgiełku kurortu, a jednocześnie z łatwym dostępem do wszelkich atrakcji. Znany, lubiany, popularny. 170211

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2**-3*** 0,5 EUR/os/dzień, 4**** 1 EUR/os/dzień, 5***** 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni, (nie dotyczy dzieci 0-16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

Przewóz bagażu

Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mała podręczna torebka + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x23 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20 kg - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x20 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 15 kg lub do 20 kg - WizzAir (kod lotu W6) duży bagaż podręczny do 15 kg i max wymiarach 56x45x25cm; opcjonalnie za dopłatą możliwość zmiany na - mały bagaż podręczny o max wymiarach 42x32x25cm + bagaż rejestrowany do 23 kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.


Opis hotelu Caprici według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Caprici jest hotelem o kategorii 4* ostatnia jego renowacja była w 2006 roku. Jest to sympatyczny hotel o wakacyjnej atmosferze zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Plaża szeroka i piaszczysta znajduje się tuż przy hotelu z płatnym serwisem plażowym ok 12 euro/komplet. Hotel Caprici położony jest w centrum turystycznej miejscowości Santa Susana przy promenadzie, gdzie w niewielkiej odległości można dość do pubów, barów, dyskotek. Bardzo dobrze hotel skomunikowany jest z Barceloną, do której można dostać się kolejką, a przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu. Do lotniska w Barcelonie jest ok 60 km, natomiast do drugiego lotniska w Gironie ok 35 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji: całodobową recepcję,  2 windy, 1 restaurację, 2 bary snack i w lobby, salę telewizyjną, taras słoneczny z leżakami i parasolami, program rozrywkowy z muzyką i tańcami w sezonie, przechowalnię bagażu, a za opłatą: sejf, sauna, automaty do gry, internet ok 1euro/10 minut.

Pokoje:

Hotel Caprici dysponuje 238  rozmieszczonymi w 1 budynku 5 piętrowym. Pokoje są elegancko i funkcjonalnie wyposażone, można w nich zakwaterować max 4 osoby. W większości są z widokiem na morze, każdy z nich urządzony jest tak samo i składa się z łazienki z wanną, wc i suszarką, tv sat, telefonu, klimatyzacji, balkonu ze stolikiem i krzesłami oraz z płatnego sejfu za ok 20 euro za tydzień.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie śniadań i obiadokolacji w postaci bufetów, gdzie napoje do obiadokolacji są dodatkowo płatne oraz wyżywienia w opcji all inclusive soft składające się ze śniadań, obiadów i kolacji z limitowanym winem i wodą do obiadów i kolacji.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik, plac zabaw, mini club. W restauracji dostępne śą wysokie krzesła, łóżeczko dla niemowlaków po wcześniejszej rezerwacji.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy samej plaży, blisko stacji kolejki jadącej do Barcelony oraz przy głównej ulicy z barami, tawernami i sklepikami
  • odnowiony w 2013 i 2014 roku
  • piękne widoki i możliwe różne formy wyżywienia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Hiszpania/Costa Brava

Kategoryzacja hotelu

- Kat. Exim Tours 4* - Kat. lokalna 4*

Położnie

- bezpośrednio przy plaży - ok. 1 km od centrum Santa Susana - ok. 35 km od lotniska w Gironie - ok. 59 km od Barcelony - w pobliżu dworzec kolejowy, bary i restauracje

Plaża

- piaszczysto -żwirowa - szeroka, długa - leżaki i parasole (ok. 12 EUR/dzień)

Pokoje

- klimatyzacja - TV (pilot - kaucja), telefon

- płatne

sejf (ok. 20 EUR/1 tydz. + kaucja) - łazienka (WC, wanna/prysznic) - balkon/taras - pokoje 4 osobowe (2 łóżka małżeńskie - na zapytanie )

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, leżaki i parasole - siłownia - animacje wieczorne z muzyką na żywo Płatne - tenis stołowy - bilard, salon gier - sauna - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- plac zabaw, mini klub, animacje - brodzik - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu (napoje płatne przy obiadokolacji).

FB

śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu (napoje płatne przy obiedzie i kolacji).

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar przy basenie (płatny) - lobby bar (płatny)

Dodatkowe informacje

- internet Wi Fi (ok. 5 EUR/dzień) - kącik internetowy (ok. 6 EUR/h) - kantor, pralnia - sala telewizyjna - 2 windy - wypożyczalnia rowerów, skuterów - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - doba hotelowa trwa od 13:00 do 11:00 - podczas kwaterowania w hotelu pobierana jest opłata klimatyczna w wysokości 0,50 EUR/os/dzień. W przypadku pobytu 2-tygodniowego - płatne tylko przez pierwszy tydzień. Dzieci do 16 roku życia bezpłatnie. - hotel wybudowany w 1989 roku, wyremontowany w 2012 - obiekt posiada 238 pokoi - www.hotelcaprici.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 10:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.

Limity bagażowe

LIMITY BAGAŻOWE

Warszawa - Chopin

20 kg bagaż główny, 5 kg bagaż podręczny.

Katowice

20 kg bagaż główny, 5 kg bagaż podręczny.

Warszawa - Modlin

0 kg bagaż główny, 10 kg bagaż podręczny, możliwość dokupienia bagażu głównego 15 kg w cenie 240 PLN. Cena bagażu ulega zmianie po potwierdzeniu rezerwacji.

Kraków

0 kg bagaż główny, 10 kg bagaż podręczny, możliwość dokupienia bagażu głównego 15 kg w cenie 240 PLN. Cena bagażu ulega zmianie po potwierdzeniu rezerwacji.


Opis hotelu Caprici według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Caprici jest hotelem o kategorii 4* ostatnia jego renowacja była w 2006 roku. Jest to sympatyczny hotel o wakacyjnej atmosferze zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Plaża szeroka i piaszczysta znajduje się tuż przy hotelu z płatnym serwisem plażowym ok 12 euro/komplet. Hotel Caprici położony jest w centrum turystycznej miejscowości Santa Susana przy promenadzie, gdzie w niewielkiej odległości można dość do pubów, barów, dyskotek. Bardzo dobrze hotel skomunikowany jest z Barceloną, do której można dostać się kolejką, a przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu. Do lotniska w Barcelonie jest ok 60 km, natomiast do drugiego lotniska w Gironie ok 35 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji: całodobową recepcję,  2 windy, 1 restaurację, 2 bary snack i w lobby, salę telewizyjną, taras słoneczny z leżakami i parasolami, program rozrywkowy z muzyką i tańcami w sezonie, przechowalnię bagażu, a za opłatą: sejf, sauna, automaty do gry, internet ok 1euro/10 minut.

Pokoje:

Hotel Caprici dysponuje 238  rozmieszczonymi w 1 budynku 5 piętrowym. Pokoje są elegancko i funkcjonalnie wyposażone, można w nich zakwaterować max 4 osoby. W większości są z widokiem na morze, każdy z nich urządzony jest tak samo i składa się z łazienki z wanną, wc i suszarką, tv sat, telefonu, klimatyzacji, balkonu ze stolikiem i krzesłami oraz z płatnego sejfu za ok 20 euro za tydzień.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie śniadań i obiadokolacji w postaci bufetów, gdzie napoje do obiadokolacji są dodatkowo płatne oraz wyżywienia w opcji all inclusive soft składające się ze śniadań, obiadów i kolacji z limitowanym winem i wodą do obiadów i kolacji.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik, plac zabaw, mini club. W restauracji dostępne śą wysokie krzesła, łóżeczko dla niemowlaków po wcześniejszej rezerwacji.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy samej plaży, blisko stacji kolejki jadącej do Barcelony oraz przy głównej ulicy z barami, tawernami i sklepikami
  • odnowiony w 2013 i 2014 roku
  • piękne widoki i możliwe różne formy wyżywienia

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Costa Brava, Hiszpania

Położenie

spokojne, bezpośrednio przy plaży. Sklepy, restauracje ok. 200 m. Centrum ok. 2 km.

Wyposażenie

odnowiony w 2014 r., hotel z 238 pokojami, recepcja, restauracja, bar, pokój TV, kącik internetowy i WLAN na terenie całego obiektu (30 min. gratis, kolejne minuty za opłatą). Winda. Basen i brodzik. Bar przy basenie. Leżaki i parasole.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

wanna, WC, suszarka, telefon, TV sat., sejf (za opłatą), klimatyzacja, balkon. A1C: pokój 1-os. A2A/A3A/A4A: pokój 2-os. (ok. 14 m kw.) z dwoma łóżkami 135 x 190 cm.

Wyżywienie

śniadanie, 2 lub 3 posiłki. Wszystkie posiłki w formie bufetu.

Sport

siłownia. Za opłatą: bilard, tenis stołowy.

Wellness

za opłatą: sauna.

Dzieci

plac zabaw.

Rozrywka

4 lub 5 x na tydzień animacja (muzyka na żywo, wieczory taneczne).

Opłata klimatyczna

ok. 1 EUR/dzień/os. od 17 lat.

Parkowanie

w okolicy.

Zwierzę domowe

nie.

Zniżki (A)

1-2 dzieci (2-11 lat): pobyt gratis lub zniżki procentowe.


Opis hotelu Caprici według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Hotel Caprici jest hotelem o kategorii 4* ostatnia jego renowacja była w 2006 roku. Jest to sympatyczny hotel o wakacyjnej atmosferze zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi. Plaża szeroka i piaszczysta znajduje się tuż przy hotelu z płatnym serwisem plażowym ok 12 euro/komplet. Hotel Caprici położony jest w centrum turystycznej miejscowości Santa Susana przy promenadzie, gdzie w niewielkiej odległości można dość do pubów, barów, dyskotek. Bardzo dobrze hotel skomunikowany jest z Barceloną, do której można dostać się kolejką, a przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu. Do lotniska w Barcelonie jest ok 60 km, natomiast do drugiego lotniska w Gironie ok 35 km.

Do dyspozycji gości:

Hotel oddaje gościom do dyspozycji: całodobową recepcję,  2 windy, 1 restaurację, 2 bary snack i w lobby, salę telewizyjną, taras słoneczny z leżakami i parasolami, program rozrywkowy z muzyką i tańcami w sezonie, przechowalnię bagażu, a za opłatą: sejf, sauna, automaty do gry, internet ok 1euro/10 minut.

Pokoje:

Hotel Caprici dysponuje 238  rozmieszczonymi w 1 budynku 5 piętrowym. Pokoje są elegancko i funkcjonalnie wyposażone, można w nich zakwaterować max 4 osoby. W większości są z widokiem na morze, każdy z nich urządzony jest tak samo i składa się z łazienki z wanną, wc i suszarką, tv sat, telefonu, klimatyzacji, balkonu ze stolikiem i krzesłami oraz z płatnego sejfu za ok 20 euro za tydzień.

Wyżywienie:

Hotel posiada wyżywienie w formie śniadań i obiadokolacji w postaci bufetów, gdzie napoje do obiadokolacji są dodatkowo płatne oraz wyżywienia w opcji all inclusive soft składające się ze śniadań, obiadów i kolacji z limitowanym winem i wodą do obiadów i kolacji.

Dla dzieci:

Hotel dla dzieci przygotował brodzik, plac zabaw, mini club. W restauracji dostępne śą wysokie krzesła, łóżeczko dla niemowlaków po wcześniejszej rezerwacji.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel Caprici to świetny hotel położony w pierwszej linii brzegowej, niedaleko centrum Santa Susana. Ładne pokoje, dobre wyżywienie, lokalizacja zaraz obok kolejki do Barcelony. Polecamy - gwarancja udanych wakacji.


Mapa Hotelu Caprici
Filmy hotelu Caprici :
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Caprici!
https://youtu.be/x2fykwuBPgw

Opinie o Hotelu Caprici

Bardzo fajny hotel położony tuż przy, a właściwie na samej plaży. W hotelu Caprici spędziliśmy wakacje w czerwcu 2016. Hotel bardzo ok, największym plusem jest świetne położenie, pokoje w porządku, wyżywienie też. Zaraz obok hotelu jest przystanek kolejki do Barcelony (trochę ponad godzinę w jedną stronę), do centrum Santa Susana około 10 minut na piechotę. Zarówno hotel, jak i santa Susana spełniły nasze oczekiwania, a sama Barcelona rewelacyjna. Śmiało polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3

Hotel w porządku, położony nad samym morzem. Polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.1

Caprici - możliwości zakwaterowania:

Pokoj jednoosobowy Standard prysznic WC klimatyzacja balkon
1 os. standard
1 os. Pokój standard, pokój privilege
Single Room
Standard DBL
Twin Standard TWIN
Standard
Standard 2+2/1
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon
2 os. standard
2 os. Pokój standard, pokój privilege
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj z czterema lozkami prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokój 2 osobowy z możliwością 1 lub 2 dostawek
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Dokwaterowanie do pokoju
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 4 os. 2 duze lozka w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pokój 1 osoobowy

Caprici - Możliwości wyżywienia:


Caprici - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Caprici ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00