Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
  • Hotel Tropitel Sahl Hasheesh, Morze Czerwone
1 / 26
Udogodnienia hotelu Tropitel Sahl Hasheesh
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Hurghada
Ocena hotelu Tropitel Sahl Hasheesh:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Tropitel Sahl Hasheesh:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 października 2018

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Sahl Hasheesh, 30 km od centrum Hurghady
  • eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Pięknie położony resort, w zielonym otoczeniu, przy piaszczystej plaży zaprasza na romantyczny wypoczynek we dwoje lub rodzinny relaks. Spokojna okolica, zadbany kompleks basenowy i eleganckie, przestronne pokoje zapewniają komfortowy i beztroski pobyt. O dobry nastrój Gości dodatkowo dba przyjazny zespół animatorów i profesjonalna obsługa. Miłośników nurkowania ucieszy piękna rafa koralowa występująca w pobliżu hotelu.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej Sahl Hasheesh, ok. 30 km od centrum HURGHADY; ok. 25 km od lotniska w Hurghadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko - hotel - lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie; bezpłatny bus hotelowy (Hurghada, wymagana wcześniejsza rezerwacja).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne, pomost, ok. 100 m od hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2011 r., 566 pokoi, 4 budynki, 4 piętra, 4 windy, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Palm - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 restauracje á la carte: kuchnia meksykańska i włoska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bary: w lobby, na plaży, przy basenie, bar z fajką wodną (płatny); sklep z pamiątkami, biżuterią, butiki, apteka; centrum konferencyjne dla 750 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: fryzjer, pralnia, salon urody, opiekunka do dziecka, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 48 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik, krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 48 m², wyposażenie jak w pokoju deluxe, dodatkowo szlafrok i kapcie, minibar i kosz owoców na powitanie; balkon lub taras (stolik, krzesełka), widok na morze; widok na morze w pokoju deluxe i pokój superior na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, gł. 0,9-1,5 m, brodzik dla dzieci, podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, 24 m², gł. 0,6 m, 4 zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, jacuzzi, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe z oświetleniem (płatne), siłownia, siatkówka plażowa, boccia, aqua aerobik, gimnastyka; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard, centrum nurkowe, sporty wodne, wypożyczalnia rowerów, tenis stołowy; centrum spa (płatne): sauna, łaźnia turecka, masaże.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji Palm, raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte: meksykańska i włoska (wymagana wcześniejsza rezerwacja); przekąski (10.30-12.00, 12.30-17.00) w wyznaczonych barach, lody (12.00-17.00) w barze przy basenie; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (24h) w barze w lobby; dodatkowo: bilard, wypożyczenie rowerów, kort tenisowy (2h/tydz./pokój); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/1220071288, www.sahlhasheesh.tropitelhotels.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fibus do centrum

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.


ETI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Sahl Hasheesh, 30 km od centrum Hurghady
  • eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt/Hurghada/Sahl Hasheesh

Położenie

Hotel zlokalizowany w Sahl Hasheesh, bezpośrednio przy prywatnej, piaszczystej plaży, ok. 30 km na południe od centrum Hurghady i ok. 25 km od lotniska.

Wyposażenie

Luksusowy kompleks składa się z 3 budynków o łącznej liczbie 546 pokoi. Do dyspozycji gości; przestronny hol z recepcją i barem (bezpłatne Wi-Fi), 2 restauracje główne w formie bufetu, 3 restauracje à la carte - kuchnia meksykańska, włoska, indyjska (za dodatkową dopłatą). Dodatkowo; 4 bary, fryzjer, strefa SPA, sklepy oraz punkt wymiany walut. Na zewnątrz w zadbanym, rozległym ogrodzie; 4 baseny ze słodką wodą, w tym mini park wodny ze zjeżdżalniami, bar z przekąskami, taras słoneczny i bar na plaży. Leżaki, materace, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie i na plaży bezpłatne.

Pokoje

Eleganckie pokoje typu deluxe (DZX/EZX) wyposażone są w łazienkę z wanną/prysznicem, toaletę, suszarkę do włosów, klimatyzację, telefon, TV sat., minibar (płatny dodatkowo), sejf oraz balkon lub taras. Pokoje deluxe z widokiem na morze (DZM/EZM). Pokoje typu superior (DSX/ESX) mają takie samo wyposażenie jak deluxe, dodatkowo szlafrok i kapcie oraz kosz owoców w dniu przyjazdu. Pokoje rodzinne (FZ4) dysponują dodatkową sypialnią. Hotel oferuje limitowaną ilość pokoi ekonomicznych (DZP).

Sport i rozrywka

Sala fitness kort tenisowy (oświetlenie/sprzęt za opłatą), tenis stołowy, siatkówka plażowa, bilard, rzutki, boccia, aerobik, dzienny i wieczorny program animacyjny. Za opłatą; strefa wellness z sauną, łaźnia parowa i masażami, sporty wodne na plaży oferowane przez lokalnych dostawców.

Wyżywienie

Ultra all inclusive; śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, wczesne śniadania, przekąski w godz. 12.00-17.00, kawa/herbata oraz popołudniowe ciasto, lody. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w wyznaczonych barach przez 24h. Podczas min. 7 dniowego pobytu możliwość skorzystania z meksykańskiej lub włoskiej restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Dzieci

Mini klub (4 - 12 lat), animacje, mini dyskoteka, oddzielny basen, plac zabaw i pokój do gier. Na życzenie za dodatkową opłatą opiekunka dla dzieci.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Sahl Hasheesh, 30 km od centrum Hurghady
  • eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Sahl Hasheesh, 30 km od Hurghady, 20 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 15 000 m2.

 

 

Plaża

przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 600 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne. Przejście do plaży przez promenadę. Rafa koralowa przy zejściu do morza.

 

 

Hotel

2 restauracje w budynku, 2 restauracje na wolnym powietrzu, 4 bary, winda, basen odkryty.

 

 

Pokoje

W budynku głównym i 3 aneksach: 482 pokoje deluxe, 39 pokoi superior deluxe, 24 pokoje klubowe deluxe, 8 pokoi suite, 7 pokoi rodzinnych; klimatyzacja centralna, wanna i prysznic, suszarka, telefon, TV, łącze internetowe (płatne), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), czajnik, terakota, balkon lub taras.

 

Rozrywki i usługi

Bezpłatne:łącze internetowe w lobby, sejf w recepcji, siłownia, jacuzzi, kort tenisowy, rzutki, siatkówka plażowa, aerobik, animacje.

Płatne: room service, pralnia, sauna, salon piękności, centrum SPA, oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa, tenis stołowy, bilard.

 

Dla dzieci

Brodzik, miniklub (3-12 lat), animacje, opiekunka (bezpłatna), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

 

Wyżywienie

Elite All Inclusive (24h)

Posiłki: śniadanie, obiad, kolacja, późny posiłek.

Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców (poza śniadaniem), napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

Restauracje a'la carte: włoska, meksykańska, indyjska - bezpłatne 2 wizyty w trakcie pobytu. Wymagana rezerwacja.

 

Cena zawiera:

  • przelot samolotem czarterowym,
  • zakwaterowanie,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko ,
  • wyżywienie wg opisu,
  • podatek VAT,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe,
  • obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW.

 

Cena nie zawiera:

  • wizy egipskiej  - 15 USD
  • różnicy przy wylocie z poszczególnych lotnisk

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Sahl Hasheesh, 30 km od centrum Hurghady
  • eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Jeden z nowszych hoteli, stylowo urządzony, duży, pełen atrakcji dla dorosłych i dzieci.

Położenie

14 km na południe od Hurghady, w eleganckim kurorcie Sahl Hasheesh, przy prywatnej plaży z rafą koralową, ok. 20 km od lotniska.

Wyposażenie

Lobby powitalne z całodobową recepcją i bezpłatnym łączem internetowym,  pasaż handlowy (13 sklepików), sale konferencyjne, sala bankietowa, restauracja główna The Palm z tarasem, restauracje  a’la carte: meksykańska, włoska, indyjska, bary: w lobby, przy basenie i przy plaży, kącik orientalny z sziszą, room-service (24 h), pralnia, salon fryzjerski.

Pokoje

Ponad 550 pokoi w kilkupiętrowych budynkach. Standardowe urządzone są w nowoczesnym stylu, klimatyzowane (sterowanie indywidualne), mają łazienkę (wanna, prysznic, wc, suszarka do włosów), TV sat LCD,  telefon, sejf, minibar, płatne łącza internetowe, kącik wypoczynku dziennego, taras lub balkon.

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania (07:00-10:30), obiady (13:00-15:00), kolacje (19:00-22:30) w formie bufetów w restauracji głównej, przedpołudniowe przekąski w barach przy basenie i przy plaży, podwieczorek i lody przy basenie, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wybranych barach do północy, a w lobby – całodobowo, raz na tydzień kolacja w restauracji meksykańskiej i włoskiej (wymagana rezerwacja), butelka wody mineralnej w pokoju. Płatne: kawa, herbata, minibar, świeże soki, napoje butelkowane, alkohole importowane, dania a’la carte.

Sport i rozrywka

3 baseny (mostki, wysepki, tarasy słoneczne), jacuzzi, siatkówka, aerobik w wodzie, siłownia, bilard, boccia, tenis stołowy, wypożyczalnia rowerów, korty tenisowe, sauna, łaźnia, masaże, animacje, centrum nurkowe,  ścieżka do biegania naprzeciwko hotelu. W pobliżu znajduje się pole golfowe.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, sala zabaw, animacje, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską (15 USD/os lub 18 USD/os), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Sahl Hasheesh, 30 km od centrum Hurghady
  • eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

w trakcie klasyfikacji

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

14 km na południe od centrum Hurghady.

Plaża

Prywatna, piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu.

Zakwaterowanie

560 pokoi; typy pokoi - standard, superior, club room, suite oraz pokoje dla osób niepełnosprawnych; wyposażenie: indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z suszarką, telewizor, telefon, sejf, mini bar, balkon lub taras. W pokojach typu superior Goście otrzymują kosz powitalny z owocami po przylocie, raz w ciągu pobytu jest uzupełniany mini bar soft drinkami oraz napojami alkoholowymi. W pokojach typu club goście otrzymują kapcie kąpielowe, kosz powitalny z owocami i wino po przylocie, dwa razy w ciągu pobytu jest uzupełniany mini bar soft drinkami oraz napojami alkoholowymi, w pokoju jest zestaw do robienia kawy i herbaty.

Restauracje i bary

3 restauracje (główna, włoska, meksykańska) 3 bary (lobby bar, bar przy basenie i na plaży), sheesha corner (płatne).

Wyżywienie

Deluxe all inclusive - śniadania, obiady i kolacje, zimny bufet o północy. Napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole dostępne 24h. Przekąski w ciągu dnia w wybranych barach, świeże owoce serwowane na plaży i przy basenie oraz lody dla dzieci w wybranych godzinach. Restauracje a'la carte- 2 razy w ciągu pobytu bezpłatnie (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Sport i Rozrywka

3 baseny zewnętrzne (2 baseny podgrzewane, jeden dla dzieci oraz jacuzzi z podgrzewaną wodą); bezpłatnie - boisko do siatkówki, centrum fitness, tenis stołowy (2 h / tydzień), aerobik, animacje dzienne oraz wieczorne; odpłatnie - kort tenisowy (po zmroku).

Dla dzieci

brodzik, mini klub, łóżeczka dla niemowląt.

Pozostałe udogodnienia

profesjonalne centrum SPA (masaże, sauna, łaźnia, zabiegi pielęgnacyjne), sklepy z pamiątkami, pralnia, pomoc lekarska, parking, Wi-Fi (za opłatą). Goście hotelowi mogą skorzystać z kolacji w restauracji Little Buddha, zapewniony jest transport. W pobliżu hotelu znajdują się również pola golfowe.

Naszym zdaniem

Doskonała propozycja dla wymagających Klientów jak również dla rodzin z dziećmi. Przyjazna atmosfera, piękna plaża oraz smaczne jedzenie sprawią, że Klienci spędzą tu niezapomniany urlop.

Strona internetowa

www.tropitelhotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Sahl Hasheesh, 30 km od centrum Hurghady
  • eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:

Rozległy i nowoczesny kompleks hotelowy położony bezpośrednio przy brzegu Morza Czerwonego, na które rozciąga się widok z hotelowych okien. Hotel znajduje się w odległości około 27 km na południe od lotniska w Hurghadzie i 32 km od centrum miasta.



Plaża:

Resort położony jest bezpośrednio przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży. Hotelowa plaża posiada własną przystań. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe na plaży - bezpłatne.



Do dyspozycji gości:

Na terenie hotelu dostępne są: recepcja, lobby, pralnia, sklepy. Hotel posiada restaurację główną The Palm, 3 restauracje a'la carte: IL Pomodoro (kuchnia włoska), Mexican Bar & Restaurant (kuchnia meksykańska), Indian (kuchnia orientalna) oraz kilka barów: lobby bar, przy basenie, Bar Mermaid oraz bar na plaży. Goście mogą korzystać z 3 rozległych basenów zewnętrznych oraz brodzika dla dzieci, otoczonych tarasem słonecznym. Leżaki, materace, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenach - bezpłatne.


Pokoje:

Ponad 550 wygodnych, przestronnych pokoi wyposażonych w łazienkę (prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów), klimatyzację, TV-sat, telefon, minibar (płatny), sejf oraz balkon lub taras.



Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania (07:00-10:00), lunch (12:30-15:00) oraz kolacje (19:00-22:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. Raz na pobyt kolacja w restauracji włoskiej oraz meksykańskiej gratis! - konieczna wcześniejsza rezerwacja. Dodatkowo: późne śniadania (10:30-12:00), przekąski (12:30-17:00) i lody (12:00-17:00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (09:00-24:00) serwowane w wyznaczonych barach. Lobby Bar czynny jest przez całą dobę. Świeże soki, importowane alkohole, napoje butelkowane oraz mini bar - płatne dodatkowo.


Program sportowy i animacyjny:

Bogaty program animacyjny w ciągu dnia - gry i zabawy, aerobik, a wieczorem - lokalne show, muzyka na żywo. Ponadto dla gości dostępne są tenis stołowy, tenis ziemny (sprzęt oraz oświetlenie kortu płatne dodatkowo), bilard, siłownia, aerobik, siatkówka oraz centrum SPA, oferujące: saunę, jacuzzi, łaźnię i masaże (część atrakcji płatna dodatkowo). Dla najmłodszych prowadzone są animacje w ramach mini klubu, ponadto dostępne są: brodzik, plac zabaw oraz pokój gier.


Internet:

Na obszarach ogólnodostępnych w hotelu bezpłatny dostęp do sieci WiFi. Ponadto za dodatkową opłatą dostęp do internetu przewodowego w kawiarence internetowej.



Kategoria lokalna:

*****



Strona www:



Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:

Ĺšwiadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/os.), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona - dodatkowo płatny), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95
USD
/os.


Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
Cena ok. 55 USD
/os.

Kair -Centrum arabskiego świata
Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE), najstarszy meczet Kairu - Meczet Amr Ibn Asa, kościół koptyjski, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD
/os.

Safari - Sahara Park
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, w której poznamy zwyczaje Beduinów oraz ich zwyczaje. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, a także wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 55 USD
/os.

W galabiji przez miasto!
Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne, regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta - Dahar, a dalej - akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
Cena ok. 60 USD
/os.

Jungle Aqua Park
Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 50 USD
/os.

HURGHADA- ATRAKCJE


Na zakupy do Senzo Mall w Hurghadzie
Galeria handlowa Senzo usytuowana jest przy Safaga Road 61111. W galerii m.in.: szereg sklepów, z których wiele reprezentuje dobrze znane, międzynarodowe marki ale również strefę gastronomiczną, supermarket oraz park rozrywki.

Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne

Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.

Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.

Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.



W regionie

Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.

Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Sahl Hasheesh, 30 km od centrum Hurghady
  • eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Pięknie położony resort, w zielonym otoczeniu, przy piaszczystej plaży zaprasza na romantyczny wypoczynek we dwoje lub rodzinny relaks. Spokojna okolica, zadbany kompleks basenowy i eleganckie, przestronne pokoje zapewniają komfortowy i beztroski pobyt. O dobry nastrój Gości dodatkowo dba przyjazny zespół animatorów i profesjonalna obsługa. Miłośników nurkowania ucieszy piękna rafa koralowa występująca w pobliżu hotelu.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej Sahl Hasheesh, ok. 30 km od centrum HURGHADY; ok. 25 km od portu lotniczego w Hurghadzie; bezpłatny bus hotelowy (Hurghada, wymagana wcześniejsza rezerwacja).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne, pomost, ok. 100 m od hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2011 r., 566 pokoi, 4 budynki, 4 piętra, 4 windy, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Palm - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 restauracje á la carte: kuchnia meksykańska i włoska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bary: w lobby, na plaży, przy basenie, bar z fajką wodną (płatny); sklep z pamiątkami, biżuterią, butiki, apteka; centrum konferencyjne dla 750 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: fryzjer, pralnia, salon urody, opiekunka do dziecka, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 48 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik, krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 48 m², wyposażenie jak w pokoju deluxe, dodatkowo szlafrok i kapcie, minibar i kosz owoców na powitanie; balkon lub taras (stolik, krzesełka); widok na morze i pokój superior na zamówienie za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 750 m², gł. 0,9-1,5 m, brodzik dla dzieci, podgrzewane w sezonie zimowym, słodka woda, 24 m², gł. 0,6 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe z oświetleniem (płatne), siłownia, siatkówka plażowa, boccia, aqua aerobik, gimnastyka; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard, centrum nurkowe, sporty wodne, wypożyczalnia rowerów, tenis stołowy; centrum spa (płatne): sauna, łaźnia turecka, masaże.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji Palm, raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte: meksykańska i włoska (wymagana wcześniejsza rezerwacja); przekąski (10.30-12.00, 12.30-17.00) w wyznaczonych barach, lody (12.00-17.00) w barze przy basenie; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (24h) w barze w lobby; dodatkowo: bilard, wypożyczenie rowerów, kort tenisowy (2h/tydz./pokój); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/1220071288, www.sahlhasheesh.tropitelhotels.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi bus do centrum


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.


Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Sahl Hasheesh, 30 km od centrum Hurghady
  • eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Pięknie położony resort, w zielonym otoczeniu, przy piaszczystej plaży zaprasza na romantyczny wypoczynek we dwoje lub rodzinny relaks. Spokojna okolica, zadbany kompleks basenowy i eleganckie, przestronne pokoje zapewniają komfortowy i beztroski pobyt. O dobry nastrój Gości dodatkowo dba przyjazny zespół animatorów i profesjonalna obsługa. Miłośników nurkowania ucieszy piękna rafa koralowa występująca w pobliżu hotelu.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej Sahl Hasheesh, ok. 30 km od centrum HURGHADY; ok. 25 km od lotniska w Hurghadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko - hotel - lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie; bezpłatny bus hotelowy (Hurghada, wymagana wcześniejsza rezerwacja).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne, pomost, ok. 100 m od hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2011 r., 566 pokoi, 4 budynki, 4 piętra, 4 windy, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Palm - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 restauracje á la carte: kuchnia meksykańska i włoska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bary: w lobby, na plaży, przy basenie, bar z fajką wodną (płatny); sklep z pamiątkami, biżuterią, butiki, apteka; centrum konferencyjne dla 750 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; za opłatą: fryzjer, pralnia, salon urody, opiekunka do dziecka, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 48 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik, krzesełka);

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 48 m², wyposażenie jak w pokoju deluxe, dodatkowo szlafrok i kapcie, minibar i kosz owoców na powitanie; balkon lub taras (stolik, krzesełka), widok na morze; widok na morze w pokoju deluxe i pokój superior na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, gł. 0,9-1,5 m, brodzik dla dzieci, podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, 24 m², gł. 0,6 m, 4 zjeżdżalnie dla dzieci i dorosłych, jacuzzi, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe z oświetleniem (płatne), siłownia, siatkówka plażowa, boccia, aqua aerobik, gimnastyka; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard, centrum nurkowe, sporty wodne, wypożyczalnia rowerów, tenis stołowy; centrum spa (płatne): sauna, łaźnia turecka, masaże.

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji Palm, raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte: meksykańska i włoska (wymagana wcześniejsza rezerwacja); przekąski (10.30-12.00, 12.30-17.00) w wyznaczonych barach, lody (12.00-17.00) w barze przy basenie; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (24h) w barze w lobby; dodatkowo: bilard, wypożyczenie rowerów, kort tenisowy (2h/tydz./pokój); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/1220071288, www.sahlhasheesh.tropitelhotels.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fibus do centrum

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Sahl Hasheesh, 30 km od centrum Hurghady
  • eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w dzielnicy hotelowej Sahl Hasheesh, ok. 30 km od centrum Hurghady i ok.25 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

PLAŻA

hotelowa, piaszczysta odsalona od hotelu ok 100m z łagodnym zejściem do morza. Leżaki i parasole bezpłatne. Pomost. Dla Gości dostępny bar w opcji all inclusiive. Przy brzegu rafa koralowa, zalecane obuwie ochronne.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 5* Luksusowy kompleks hotelowy zbudowany w 2011, składa się z 4 budynków. Tropitel Sahl Hasheesh oferuje magiczne widoki na ciepłe morze Czerwone, bogatą ofertę kulinarną, nowoczesne i stylowe pokoje, jak również liczne atrakcje rekreacyjno-sportowe.  

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, lobby, windy, przechowalnia bagaży, usługi pralni chemicznej, parking, lekarz na wezwanie, room service, fryzjer, sklepy z biżuterią, pamiątkami, apteka i butik.  Restauracja główna The Palm, restauracje a'la carte: meksykańska, włoska, hinduska, kawiarnia orientalna, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży.

INTERNET

bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 2 baseny, 3 zjeżdżalnie wodne,jacuzzi na świeżym powietrzu, parasole, leżaki, materace i ręczniki, 2 korty tenisowe, siłownia, siatkówka plażowa, boccia, tenis stołowy, rzutki, aqua aerobik, gimnastyka, programy animacyjne. Odpłatnie: oświetlenie kortów tenisowych, bilard, centrum nurkowe, sporty wodne, centrum Spa

DLA DZIECI

brodzik (podgrzewany w sezonie zimowym), plac zabaw, pokój zabaw i mini club, pokój gier, wysokie krzesełka w restauracji, bezpłatne łóżeczka na zamówienie.

ZAKWATEROWANIE

Oferuje 566 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej, wyposażone indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (prysznic lub wanna, wc; suszarka), Tv/SAT, telefon, sejf, mini bar (płatny) oraz balkon lub taras. Pokoje deluxe z widokiem na morze wyposażone jak pokoje standard.

WYŻYWIENIE

All inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji Palm, raz na pobyt kolacja w restauracji la carte: meksykańska i włoska (wymagana wcześniejsza rezerwacja); przekąski w wyznaczonych barach, lody (12.00-17.00) w barze przy basenie. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach.

INFORMACJE DODATKOWE

www.sahlhasheesh.tropitelhotels.com Holiday Check 5,4/92%

CENA

Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, blisko piaszczystej plaży z rafą koralową, z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w dzielnicy Sahl Hasheesh, 30 km od centrum Hurghady
  • eleganckie pokoje, zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, program animacyjny, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive 24 h, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

HURGHADA/EGIPT

Do dyspozycji gości

• recepcja • strefa dla palących • windy • ogród • taras • restauracja główna Palm (bufetowa) • 3 restauracje a la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja, włoska, meksykańska, indyjska) • bar w lobby • bar przy basenie • bar na plaży • basen zewnętrzny • jacuzzi zewnętrzne (ogrzewane w okresie listopad-luty)

Wyposażenie

• Wi-Fi (w recepcji, płatne) • leżaki (przy basenie i na plaży) • ręczniki kąpielowe (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• sklep z pamiątkami • sklepy • minimarket • butik • jubiler • fryzjer • lekarz • pralnia (płatna) • usługi konsjerża • parking • 4 sale konferencyjne

Karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

564

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00 • hotel otwarty w 2011 r.

Dla dzieci

• basen dla dzieci ze zjeżdżalnią • miniklub • plac zabaw • opiekunka do dziecka (płatna) • łóżeczko dziecięce (na zapytanie) • minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie • siatkówka plażowa • piłka nożna • siłownia

Płatne • strefa spa • sauna parowa • masaże • zabiegi kosmetyczne • rowery 

Rozrywka

• międzynarodowe animacje dla dorosłych (kilka razy w tygodniu) • animacje dla dzieci • przedstawienia • muzyka na żywo • karaoke

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 3-5 os. • 2 pokoje połączone drzwiami • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • telefon • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik elektryczny • minibar (płatny) • Wi-Fi (płatne) • TV sat. • prysznic • wanna • WC • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-4 os. • ok. 49 m2 • widok na morze • w budynku głównym • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • telefon • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik elektryczny • minibar (płatny) • Wi-Fi (płatne) • TV sat. • prysznic • wanna • WC • szlafroki (płatne) • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy od strony morza DZF1

• 1-4 os. • ok. 49 m2 • widok na morze • w budynku bocznym • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • telefon • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik elektryczny • minibar (płatny) • Wi-Fi (płatne) • TV sat. • prysznic • wanna • WC • szlafroki (płatne) • kapcie (płatne) • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-4 os. • ok. 49 m2 • widok na ogród/basen • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • telefon • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty • czajnik elektryczny • minibar (płatny) • Wi-Fi (płatne) • TV sat. • prysznic • wanna • WC • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadania (07.00-10.00), obiady (13.00-15.00) i kolacje (18.30-22.00) w formie bufetu • późne śniadanie (10.30-12.00) • przekąski (12.30-17.00) • lody (12.00-17.00) • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe • kawa/herbata po południu

Dodatkowe informacje • show cooking • wymagany odpowiedni strój w restauracji (długie spodnie u panów) 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Tropitel Sahl Hasheesh to luksusowy, komfortowy hotel położony w ekskluzywnej części Hurghady. Znakomity serwis, położenie przy prywatnej plaży oraz szeroki pakiet All Inclusive to gwarancja udanych wakacji. Polecamy miłośnikom plażowania i sportów wodnych, na romantyczne wakacje oraz rodzinom z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe i komfortowe zakwaterowanie.


Mapa Hotelu Tropitel Sahl Hasheesh
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Hurghada)
Wakacje w El Gouna, last minute i all inclusive w Hurghadzie
Rejs na Giftun, wakacje w Hurghadzie - Egipt
Piramidy w Gizie, wycieczka z Hurghady
Kair, wycieczka fakultatywna z Hurghady
Zwiedzanie Luxoru, wakacje w Egipcie
Mahmya Beach w Hurghadzie
Plaże Hurghady, wakacje w Egipcie
Dahar, dzielnica Hurghady

Opinie o Hotelu Tropitel Sahl Hasheesh

Miejsce idealne, hotel doskonały, najwspanialsze wakacje w życiu. Wszystko mi się tutaj podobało, może tylko obsługa czasami była nieprzyjemna i traktowali gości "z łaski". I jak na tak dobry hotel jedzenie powinno być trochę bardziej urozmaicone. Poza tym wszystko wspaniałe - pokoje, baseny, plaża i morze... Super są też animacje, od aerobiku i ćwiczeń rano, do pokazów wieczorami. Odległość od miasta spora, ale taksówki można złapać praktycznie co chwila. Polecam serdecznie, każdemu się tutaj na pewno spodoba!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Tropitel Sahl Hasheesh - możliwości zakwaterowania:

dbl deluxe [garden/side sea view]
pool or garden view deluxe pgv
Deluxe Sea View DBL
sea view deluxe sv
1 os. standard
Standard DBL
Standard 2+2/1
Deluxe pokoj, výhled na moře 2+2/1
Superior deluxe 2+2/1
2 os. standard
cdr club deluxe room
cdr club deluxe room
Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
Dvoulůžkový pokoj
Pok. superior 2 os.+1 dost.
Pok. superior 2 os.+2 dost.
Pok. superior 2 os.
Pok Club deluxe 2 os.. + 1 přístup
Pok. Club deluxe 2 os. + 2 volné
Pok. Club deluxe 2 os.
dr deluxe room
dr deluxe room
Dvoulůžkový pokoj deluxe s 1 přistýlkou, výhled/moře
Dvoulůžkový pokoj deluxe s 2 přistýlkami s výhledem/moře
Dvoulůžkový pokoj deluxe, výhled/moře
SUPERIOR DELUXE DWUOSOBOWY
DELUXE DWUOSOBOWY Z WIDOKIEM NA MORZE
Pokój 2-osobowy z bezpośrednim widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
POKÓJ DWUOSOBOWY PROMO
Pokój 2-osobowy
DELUXE DWUOSOBOWY
Pokój 2-osobowy w supercenie
SUPERIOR DELUXE EINZELZIMMER
POKÓJ JEDNOOSOBOWY PROMO
DELUXE JEDNOOSOBOWY
fr family room
POKÓJ RODZINNY 2+2
Pokój rodzinny
DELUXE ROOM GARDEN VIEW
CLUB DELUXE ROOM
FAMILY ROOM
DELUXE ROOM SEA VIEW
Jednolůžkový pokoj deluxe
supdr superior deluxe room
supdr superior deluxe room

Tropitel Sahl Hasheesh - Możliwości wyżywienia:


Tropitel Sahl Hasheesh - miasta wylotu:


Tropitel Sahl Hasheesh - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Tropitel Sahl Hasheesh? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00