cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
1 / 34
Udogodnienia hotelu Crystal Waterworld Resort & Spa
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Crystal Waterworld Resort & Spa:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Crystal Waterworld Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 03 października 2018

Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

RIWIERA TURECKA/TURCJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • ogród • taras • główna restauracja • restauracja a la carte (owoce morza) • restauracja a la carte Dragon (azjatycka) • restauracja a la carte Steak House • restauracja a la carte Anatolia (turecka) • restauracja a la carte Al Dente (włoska) • • restauracja a la carte Latino (meksykańska) • 4 bary • cukiernia • kawiarnia • basen zewnętrzny (ze słodką wodą) • jacuzzi • kryty basen • aquapark ze zjeżdżalniami • basen dla dzieci

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby, w cenie) • kącik internetowy (płatny) • leżaki, parasole (przy basenie i na plaży w cenie) • ręczniki kąpielowe (za kaucją)

Dodatkowe udogodnienia

• room service (płatny) • sala konferencyjna • pralnia (płatna)

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

882

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

• menu dla dzieci • miniklub (4-12 lat) • animacje dla nastolatków • łóżeczko dla dziecka (na zapytanie, w cenie)

Sport i wellness

W cenie • sauna parowa • hammam • sala fitness/siłownia • aerobik • siatkówka plażowa • kort tenisowy

Płatne • masaże • oświetlenie kortu tenisowego • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa

Rozrywka

• dzienne i wieczorne animacje • przedstawienia • zajęcia sportowe • amfiteatr • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 33 m2 • widok na ogród • w głównym budynku • 2 pomieszczenia połączone drzwiami • klimatyzacja • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • sofa • moskitiera • tel. • TV • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie) • Wi-Fi (w cenie) • wanna lub prysznic • WC • balkon

Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1

• 2 os. • ok. 27 m2 • widok na ogród • w głównym budynku • klimatyzacja • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • sofa • moskitiera • tel. • TV • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie) • Wi-Fi (w cenie) • prysznic • WC • balkon

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 27 m2 • widok na ogród • w głównym budynku • klimatyzacja • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • sofa • moskitiera • tel. • TV • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie) • Wi-Fi (w cenie) • prysznic • WC • balkon

Pokój 2-osobowy DZX2

• 1-3 os. • ok. 23 m2 • boczny widok na morze • w głównym budynku • klimatyzacja • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • sofa • moskitiera • tel. • TV • minibar (woda i napoje bezalkoholowe, w cenie) • Wi-Fi (w cenie) • prysznic • WC • balkon

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.00-10.00), śniadanie dla śpiochów (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30) i kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu • możliwość zjedzenia kolacji w restauracji a la carte (raz na pobyt w cenie, wymagana rezerwacja) • przekąski i lody w ciągu dnia • nocna przekąska • podwieczorek z kawą, herbatą i ciastem • miejscowe i niektóre importowane napoje bezalkoholowe i alkohole (10.00-1.00) • minibar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:

2013 r.

 

Położenie:

Bogazkent, 13 km od Belek, 50 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 42000 m2.

 

Plaża:

przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 500 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

 

W Hotelu:

5 restauracji, bary, sala konferencyjna, basen odkryty (1800 m2), aquapark (8 zjeżdżalni).

 

Pokoje:

w budynkach: 682 pokoi standardowych (8 dla niepełnosprawnych), 144 pokoi rodzinnych (2 sypialnie połączone drzwiami), 55 pokoi connection (2 pokoje bez drzwi łączących); klimatyzacja centralna, wanna, suszarka, internet bezprzewodowy (bezpłatny), telefon, TV, terakota, wykładzina lub panele, balkon.

 

Rozrywki i usługi:

  • Bezpłatne: internet bezprzewodowy w lobby, siłownia, sauna, łaźnia turecka, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, rzutki, minigolf, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje.
  • Płatne: kawiarenka internetowa, room service, pralnia, centrum SPA, jacuzzi, masaż, salon piękności, rakiety i piłki do tenisa, oświetlenie kortów, lekcje tenisa, bilard, kręgle, sporty wodne na plaży, dyskoteka.

 

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), animacje, opiekunka (płatna), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, wózki (płatne).

 

Wyżywienie:

Ultra All Inclusive (napoje lokalne 24h, napoje importowane 10:00-01:00).

 

Posiłki:

śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek.

 

Napoje zawarte:

lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

 

System nie zawiera:

wysokojakościowych alkoholi, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

 

Restauracje a’la carte:

turecka, włoska, dalekowschodnia, latino, rybna –1 wizyta w trakcie pobytu bezpłatna. Wymagana rezerwacja.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony jest w Bogazkent, ok 13 km od centrum Belek i ok 40 km od lotniska w Antalyi. Hotel położony jest w pierwszej linii brzegowej.

PLAŻA

przy piaszczystej, szerokiej plaży o długości 500 m. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne. Na plaży dostępny bar w opcji All Inclusive.

HOTEL

Kategoria lokalna 5* Nowy, komfortowy pięciopiętrowy hotel zajmujący obszar 42.000 m, otwarty w 2013r. Hotel o wysokim standardzie, cieszący się bardzo dobrymi opiniami, godny polecenia dla wymagających Klientów. Na uwagę zasługuje bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna, duży kompleks basenowy oraz opcja Ultra All Inclusive dostępna całą dobę. Doskonała propozycja zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i osób lubiących aktywnie spędzać czas.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, kantor wymiany walut, przestronne lobby, restauracja główna, 5 restauracji a'la carte serwujących kuchnię turecką, włoską, dalekowschodnią, latynoską oraz rybną, lobby bar, bary przy basenach, bar na plaży, bar w dyskotece, kino, sklepy z pamiątkami, usługi pralnicze, opieka medyczna, fryzjer, wypożyczalnia samochodów i parking. Hotel akceptuje karty kredytowe.

INTERNET

WI-FI w lobby, w pokojach i na terenie hotelu - bezpłatnie, kawiarenka internetowa - odpłatnie.

KONFERENCJE/INCENTIVE

Sala konferencyjna dla 150 osób. Sala konferencyjna wyposażona jest w najnowsze systemy audiowizualne.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie duży basen o powierzchni 1800m, 1 basen mniejszy, aquapark z 7 zjeżdżalniami, leżaki, parasole i ręczniki plażowe, sauna, łaźnia turecka, kort tenisowy, siatkówka plażowa, tenis stołowy, aerobic, boccia, rzutki, pilates, yoga, mini pika nożna Odpłatnie centrum SPA, wynajem sprzętu do tenisa, oświetlenie kortów tenisowych, piłkarzyki, kręgle, bilard, sporty wodne przy plaży m.in. surfing, rowery wodne, banan, narty wodne, itp.

DLA DZIECI

brodzik, plac zabaw, mini club dla dzieci w wieku 4-12, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczka na zamówienie. Opiekunka do dzieci na zamówienie odpłatnie.

ZAKWATEROWANIE

W obiekcie znajduje się 886 pokoi różnego typu. Pokoje typu standard o powierzchni 27 m, dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, wyposażone w łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzację centralną, Plazma TV/SAT, telefon, sejf oraz mini bar (odpłatnie). Wszystkie pokoje posiadają balkon. Pokoje typu superior z front sea view  o powierzchni 23m ( bez możliwości dostawki)wyposażone jak pokoje standard dodatkowo posiadają zestaw do parzenia kawy i herbaty. Pokoje typu Terrace o powierzchni 23m dwuosobowe bez możliwości dostawki wyposażone jak pokoje standard dodatkowo posiadają zestaw do parzenia kawy i herbaty. Pokoje typu family o powierzchni 33 m, wyposażone jak pokoje typu standard. Pokoje rodzinne dwupomieszczeniowe posiadają dwie sypialnie (połączone drzwiami, jeden z pokoi nie posiada okna i jest pokojem przejściowym) i jedną łazienkę.

WYŻYWIENIE

All Inclusive Kuchnia międzynarodowa, śniadania, śniadania dla śpiochów, obiady, kolacje w formie bufetu. W międzyczasie przekąski, kawa, ciasteczka, lody, przekąski nocne, zupa nocna. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne oraz niektóre alkohole importowane dostępnie w godz. 10.00 - 02.00 w wyznaczonych barach. Dodatkowo płatne są napoje importowane, butelkowane oraz soki wyciskane ze świeżych owoców.

INFORMACJE DODATKOWE

www.crystalhotels.com.tr Hotel przygotował pokoje przystosowane dla potrzeb Gości niepełnosprawnych. Ocena HCH 5,5 Rekomendacja 91%.

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/turcja


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.


Orex
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Category

5

Region

BELEK

Opis oferty:

hotel został otwarty w 2013 roku, usytuowany na powierzchni 42.000m², 9 budynków 5-piętrowych, 4 budynki 3-piętrowe; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen z 7 zjeżdżalniami wodnymi, basen kryty, restauracja główna "Crystal", liczne restauracje z przekąskami, kawiarnia, 12 barów, 8 restauracji A'la carte (turecka, dalekowschodnia, owoce morza, włoska, południowoamerykańska, grill, mongolska, śródziemnomorska), 2 sale konferencyjne

POKOJE:

882 pokoi: 454 pokoje standardowe (27m2, w tym 8 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych), 150 pokoi standardowych terrace (23m2), 16 pokoi superior (23m2), 4 pokoje dla nowożeńców VIP (23m2, widok na morze, balkon, taras, jacuzzi), 144 pokoje rodzinne (33m2), 55 pokoi łączonych (54m2), 4 pokoje typu suite z jacuzzi (50m2); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV-SAT, Wi-Fi (bezpłatne), sejf (bezpłatny), minibar (codziennie uzupełniany w bezpłatne napoje bezalkoholowe), laminat lub terakota, balkon lub taras

DODATKOWO PŁATNE:

centrum Spa & Wellness, masaże, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, centrum handlowe, lekarz, pralnia, salon gier, gry video, kręgle, bilard, piłkarzyki, golf, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów, wypożyczalnia samochodów, kafejka internetowa, wszystkie sporty wodne na plaży, room service

KONTAKT:

www.crystalhotels.com.tr

POŁOŻENIE:

Bogazkent, 13 km od Belek, 40 km od lotniska w Antalyi

PLAŻA:

prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża o długości 500 m znajduje się przy hotelu; leżaki, materace, parasole i ręczniki na plaży oraz przy basenie dostępne są bezpłatnie

WYŻYWIENIE:

Ultimate All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, lody oraz przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel), lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

DLA DZIECI:

animacje, mini klub (4-12 lat), brodzik, basen zewnętrzny, basen kryty, zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, mini kino, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

SPORT I ROZRYWKA:

animacje, muzyka na żywo (okazjonalnie), dyskoteka, łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna, kort tenisowy z twardą nawierzchnią (w ciągu dnia), centrum fitness, rzutki, siatkówka plażowa, aerobik, aqua-aerobik, waterball, koszykówka, mini golf, tenis stołowy, bezpłatne Wi-Fi na terenie całego hotelu


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

*****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

Hotel usytuowany jest w rejonie Belek - Bogazkent, w odległości ok. 50 km od centrum Antalyi, 40 km od lotniska.

PLAŻA

Prywatna, piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu; leżaki i parasole bezpłatne.

ZAKWATEROWANIE

882 pokoje rozmieszczone w trzynastu budynkach; Typy pokoi: 556 pokoi standardowych (27 m), 150 standardowych z tarasem (23 m), 16 superior (23 m), 4 VIP (23 m, dla nowożeńców), 144 pokoje rodzinne (33 m, składają się z dwóch pokoi), 55 pokoi łączonych (54 m, 2 sypialnie i 2 łazienki), 4 suite (50 m); hotel posiada 8 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: sejf (bezpłatny), mini bar (codziennie uzupełniany w wodę i napoje bezalkoholowe), telefon, telewizja satelitarna, łącze Wi-Fi, centralna klimatyzacja, łazienka z prysznicem, WC i suszarką do włosów; każdy pokój posiada balkon lub taras.

RESTAURACJE I BARY

Restauracja główna, 5 restauracji a'la carte (raz na tydzień pobytu kolacja w wybranej restauacji a'la carte gratis po dokonaniu uprzednio rezerwacji); Bar na plaży, 2 bary w lobby, Palmeras Garden Bar, Relax bar, piwiarnia, bar w dyskotece, bar z koktajlami.

Wyżywienie

Ultimate all inclusive 24h: śniadanie, późne śniadanie kontynentalne, przekąski między posiłkami, obiady, obiady dla dzieci, podwieczorek, kolacje, nocne przekąski, lody, desery; napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji oraz niektóre importowane dostępne są przez całą dobę w barze w lobby; importowane alkohole i świeżo wyciskane soki są dodatkowo płatne. Istnieję możliwość przygotowania posiłków z dietą bezglutenową.

SPORT I ROZRYWKA

Basen zewnętrzny, basen wewnętrzny ogrzewany zimą, Aquapark z 7 zjeżdżalniami; parasole i leżaki bezpłatne, ręczniki plażowe za kaucją; Bezpłatnie: korty tenisowe, sala fi ss, tenis stołowy, piłka wodna, aqua aerobic, rzutki, mini golf, siatkówka plażowa, koszykówka, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, kino; w ciągu dnia hotel zapewnia animacje; Odpłatnie: bilard, kręgle, piłkarzyki, tenis - oświetlenie kortów tenisowych i sprzęt, sporty wodne na plaży, golf.

DLA DZIECI

Dla dzieci hotel przygotował plac zabaw, wydzielone części w basenach, kryty brodzik, zjeżdżalnie, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), łóżeczka; opiekunka na życzenie (odpłatnie).

POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

Profesjonalne centrum SPA i centrum piękności (masaże i zabiegi są dodatkowo płatne), fryzjer, sklepiki, pralnia, lekarz, sala konferencyjna, kino, pokój z grami, kafejka internetowa (płatna), bezpłatny parking; Goście mają dostęp do bezpłatnego połączenia internetowego Wi-Fi.

NASZYM ZDANIEM

Wspaniałe miejsce na wypoczynek nie tylko dla rodzin z dziećmi, ale także dla tych z Państwa, którzy cenią sobie dobrą obsługę i możliwość aktywnego wypoczynku.

STRONA INTERNETOWA

www.crystalwaterworld.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Witamy Crystal Waterworld Resort And SPA w Bogazkent. Hotel położony jest 100 m od plaży piaszczysta. Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, lobby, salon fryzjerski, salon, sklepy i recepcję. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku i angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 2 czynny w sezonie baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się orzeźwiającymi napojami. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. Oferta rozrywkowa hotelu: kino. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje opiekę medyczną, serwis pokojowy, usługi prasowania, usługę budzenia, pralnię, pokojówki i system kontroli wchodzenia. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel posiada salę konferencyjną. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje alkohole lokalne (pora serwowania: 24h Service), ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 11:00 - 19:00), przekąski (pora serwowania: 12:00 - 17:00), drugie śniadanie (pora serwowania: 10:00 - 11:00), wino (pora serwowania: 24h Service), kawę i herbatę (pora serwowania: 24h Service), przekąski o północy (pora serwowania: 01:00 - 07:00), piwo (pora serwowania: 24h Service), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 24h Service) i alkohole importowane (pora serwowania: 24h Service).

Sport i Rozrywka:

Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje minigolfa, tenis stołowy, bilard, sala gier i rzutki. Crystal Waterworld Resort And SPA posiada pokój do relaksu, hammam, jacuzzi, łaźnię parową i spa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka plażowa, koszykówka, fitness i aerobik. Lokalne firmy oferują sporty wodne takie jak skutery wodne.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.


Mapa Hotelu Crystal Waterworld Resort & Spa

Opinie o Hotelu Crystal Waterworld Resort & Spa

Wspaniały hotel, przepięknie urządzony, wszystkie wnętrza z wielkim smakiem i gustem. Największą zaletą jest zdecydowanie aquapark, mnóstwo zjeżdżalni dla dzieci i rodziców, można się bawić w wodzie pół dnia :-) Co kawałek inna restauracja lub bar, wszędzie smacznie i zdrowo, na każdym kroku profesjonalna i uśmiechnięta obsługa :-) Plaża z kamienistym zejściem, mały minusik, ale nam to nie przeszkadzało ;-)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Crystal Waterworld Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 2PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW 1PAX
TERRACE ROOM LAND VIEW 2PAX
TERRACE ROOM LAND VIEW 1PAX
FAMILY ROOM LAND VIEW 3PAX
FAMILY ROOM LAND VIEW 2PAX
FAMILY ROOM LAND VIEW 4PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW 2PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW 3PAX
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze Minibar
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor
Family Room Land View
Standard Land view DBL
Standard Side Sea View DBL
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 3PAX
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon taras boczny widok na morze Minibar
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze Minibar
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon taras Minibar
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor
FAMILY ROOM LAND VIEW
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja Minibar Telewizor Telefon
TERRACE ROOM SIDE SEA VIEW 2PAX
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze Minibar
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor
lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon Minibar Telewizor
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW 1PAX
TERRACE ROOM LAND VIEW
Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
POKÓJ DLA NOWOŻEŃCÓW
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
TERRACE ROOM SIDE SEA VIEW 1PAX
STANDARD ROOM LAND VIEW
Pokój rodzinny
TERRACE ROOM SIDE SEA VIEW
POKÓJ SUPERIOR
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW
ECONOMY ROOM

Crystal Waterworld Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


Crystal Waterworld Resort & Spa - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00