cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
  • Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa, Riwiera Turecka
1 / 94
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
23.10 - 26.10
już od 1233 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.10 - 26.10
już od 1233 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Crystal Waterworld Resort & Spa
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Belek
Ocena hotelu Crystal Waterworld Resort & Spa:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Crystal Waterworld Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 października 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 października 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 10 km od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

polozenie

  • ok. 10 km od centrum Belek
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

plaza

  • bezpośrednio przy 500-metrowej plaży
  • prywatna
  • piaszczysto-żwirowa
  • strome zejście
  • ręczniki za kaucją

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • amfiteatr
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

882

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 5
  • basen: ze słodką wodą
  • basen zewnętrzny: ze słodką wodą
  • basen kryty: ze słodką wodą
  • basen dla dzieci
  • jacuzzi
  • ręczniki: wymagana kaucja

  • aquapark
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci
    •  łóżeczka dla dzieci: w cenie
    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • wózek dla dzieci: za opłatą
    • bufet dla dzieci
    • miniklub dla dzieci: 4-12 lat
    • animacje dla dzieci
    • pokój gier i zabaw
    • plac zabaw
    • minidyskoteka
    • animacje dla nastolatków

    Sport i wellness

    W cenie
    •  łaźnia parowa
    • hammam
    • siłownia
    • aerobik
    • siatkówka plażowa

    Płatne
    • strefa spa
    • masaże
    • tenis
    • oświetlenie kortu tenisowego
    • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa

    rozrywka

    • zajęcia sportowe
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych
    • przedstawienia
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-4 os.
    • ok. 32 m2
    • widok na ogród
    • w budynku głównym
    • 2 sypialnie
    • klimatyzacja
    • sejf: w cenie
    • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający
    • prysznic
    • WC
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 23 m2
    • widok na ogród
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający
    • prysznic
    • WC
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 1-3 os.
    • ok. 23 m2
    • boczny widok na morze
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający
    • prysznic
    • WC
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX3
    • 1-2 os.
    • ok. 23 m2
    • boczny widok na morze
    • w budynku głównym
    • klimatyzacja
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • minibar: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • radio
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający
    • prysznic
    • WC
    • kapcie
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu 
    • późne śniadanie
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja
    •  przekąski
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 7
  • główna restauracja: kuchnia regionalna; bufet dla dzieci, dania sezonowe, dania wegetariańskie, w cenie, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „CARETTA A LA CARTE": ryby/owoce morza; a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „DRAGON A LA CARTE": kuchnia azjatycka; a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, płatność gotówką, maj - wrzesień, 19:00 - 21:30, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „STEAK HOUSE A LA CARTE": dania z grilla, a la carte, wymagana rezerwacja, za opłatą, maj - październik, 19:00 - 21:30, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „ANATOLIA A LA CARTE": kuchnia turecka; a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, maj - październik, 19:00 - 21:30, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „AL DENTE A LA CARTE": kuchnia włoska, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, maj - październik, 19:00 - 20:30, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja specjalistyczna „LATINO A LA CARTE": kuchnia meksykańska, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, maj - październik, 19:00 - 20:30, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 6
  • bar w lobby: w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie: w cenie
  • bar przekąskowy: w cenie
  • bar na plaży: w cenie
  • kawiarnia: w cenie
  • cukiernia: w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    2013 r.

     

    Położenie:

    Bogazkent, 13 km od Belek, 50 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 42000 m2.

     

    Plaża:

    przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 500 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

     

    W Hotelu:

    5 restauracji, bary, sala konferencyjna, basen odkryty (1800 m2), aquapark (8 zjeżdżalni).

     

    Pokoje:

    w budynkach: 682 pokoi standardowych (8 dla niepełnosprawnych), 144 pokoi rodzinnych (2 sypialnie połączone drzwiami), 55 pokoi connection (2 pokoje bez drzwi łączących); klimatyzacja centralna, wanna, suszarka, internet bezprzewodowy (bezpłatny), telefon, TV, terakota, wykładzina lub panele, balkon.

     

    Rozrywki i usługi:

    • Bezpłatne: internet bezprzewodowy w lobby, siłownia, sauna, łaźnia turecka, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, rzutki, minigolf, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje.
    • Płatne: kawiarenka internetowa, room service, pralnia, centrum SPA, jacuzzi, masaż, salon piękności, rakiety i piłki do tenisa, oświetlenie kortów, lekcje tenisa, bilard, kręgle, sporty wodne na plaży, dyskoteka.

     

    Dla dzieci:

    brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), animacje, opiekunka (płatna), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, wózki (płatne).

     

    Wyżywienie:

    Ultra All Inclusive (napoje lokalne 24h, napoje importowane 10:00-01:00).

     

    Posiłki:

    śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek.

     

    Napoje zawarte:

    lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

     

    System nie zawiera:

    wysokojakościowych alkoholi, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

     

    Restauracje a’la carte:

    turecka, włoska, dalekowschodnia, latino, rybna –1 wizyta w trakcie pobytu bezpłatna. Wymagana rezerwacja.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony jest w Bogazkent, ok 13 km od centrum Belek i ok 40 km od lotniska w Antalyi. Hotel położony jest w pierwszej linii brzegowej.

    PLAŻA

    przy piaszczystej, szerokiej plaży o długości 500 m. Leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne. Na plaży dostępny bar w opcji All Inclusive.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 5* Nowy, komfortowy pięciopiętrowy hotel zajmujący obszar 42.000 m, otwarty w 2013r. Hotel o wysokim standardzie, cieszący się bardzo dobrymi opiniami, godny polecenia dla wymagających Klientów. Na uwagę zasługuje bogata infrastruktura sportowo-rekreacyjna, duży kompleks basenowy oraz opcja Ultra All Inclusive dostępna całą dobę. Doskonała propozycja zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i osób lubiących aktywnie spędzać czas.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, kantor wymiany walut, przestronne lobby, restauracja główna, 5 restauracji a'la carte serwujących kuchnię turecką, włoską, dalekowschodnią, latynoską oraz rybną, lobby bar, bary przy basenach, bar na plaży, bar w dyskotece, kino, sklepy z pamiątkami, usługi pralnicze, opieka medyczna, fryzjer, wypożyczalnia samochodów i parking. Hotel akceptuje karty kredytowe.

    INTERNET

    WI-FI w lobby, w pokojach i na terenie hotelu - bezpłatnie, kawiarenka internetowa - odpłatnie.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Sala konferencyjna dla 150 osób. Sala konferencyjna wyposażona jest w najnowsze systemy audiowizualne.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie duży basen o powierzchni 1800m, 1 basen mniejszy, aquapark z 7 zjeżdżalniami, leżaki, parasole i ręczniki plażowe, sauna, łaźnia turecka, kort tenisowy, siatkówka plażowa, tenis stołowy, aerobic, boccia, rzutki, pilates, yoga, mini pika nożna Odpłatnie centrum SPA, wynajem sprzętu do tenisa, oświetlenie kortów tenisowych, piłkarzyki, kręgle, bilard, sporty wodne przy plaży m.in. surfing, rowery wodne, banan, narty wodne, itp.

    DLA DZIECI

    brodzik, plac zabaw, mini club dla dzieci w wieku 4-12, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczka na zamówienie. Opiekunka do dzieci na zamówienie odpłatnie.

    ZAKWATEROWANIE

    W obiekcie znajduje się 886 pokoi różnego typu. Pokoje typu standard o powierzchni 27 m, dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, wyposażone w łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzację centralną, Plazma TV/SAT, telefon, sejf oraz mini bar (odpłatnie). Wszystkie pokoje posiadają balkon. Pokoje typu superior z front sea view  o powierzchni 23m ( bez możliwości dostawki)wyposażone jak pokoje standard dodatkowo posiadają zestaw do parzenia kawy i herbaty. Pokoje typu Terrace o powierzchni 23m dwuosobowe bez możliwości dostawki wyposażone jak pokoje standard dodatkowo posiadają zestaw do parzenia kawy i herbaty. Pokoje typu family o powierzchni 33 m, wyposażone jak pokoje typu standard. Pokoje rodzinne dwupomieszczeniowe posiadają dwie sypialnie (połączone drzwiami, jeden z pokoi nie posiada okna i jest pokojem przejściowym) i jedną łazienkę.

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive Kuchnia międzynarodowa, śniadania, śniadania dla śpiochów, obiady, kolacje w formie bufetu. W międzyczasie przekąski, kawa, ciasteczka, lody, przekąski nocne, zupa nocna. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne oraz niektóre alkohole importowane dostępnie w godz. 10.00 - 02.00 w wyznaczonych barach. Dodatkowo płatne są napoje importowane, butelkowane oraz soki wyciskane ze świeżych owoców.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.crystalhotels.com.tr Hotel przygotował pokoje przystosowane dla potrzeb Gości niepełnosprawnych. Ocena HCH 5,5 Rekomendacja 91%.

    CENA

    Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę turecką, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    Wjazd obywateli polskich do Turcji jest możliwy wyłącznie na podstawie ważnego paszportu oraz wizy. Zgodnie z informacjami przekazanymi przez MSZ Turcji paszport powinien spełniać następujące warunki, aby została wydana wiza turecka: 1. od 1 stycznia 2015 r. wymagana ważność paszportu przy wjeździe wynosi 60 dni od daty wygaśnięcia wizy. 2. dokument posiada co najmniej jedną wolną stronę, w celu umieszczenia na niej wizy. Brak wolnej strony w paszporcie powoduje automatyczną odmowę wjazdu do Turcji. Przy przekroczeniu granicy osoba wjeżdżająca może zostać poproszona o przedłożenie ważnego ubezpieczenia medycznego bądź dowodu posiadania środków utrzymania. Uwaga: Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej. Nie ma możliwości wjazdu do Turcji za okazaniem dowodu osobistego.Wiza turystyczna: Wiza turystyczna upoważnia do pobytu na terenie Turcji przez 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Oznacza to, że po wykorzystaniu prawa do trzymiesięcznego pobytu nie można wjechać na teren Turcji do czasu wygaśnięcia nabytej wizy, tj. pół roku po dacie pierwszego przekroczenia granicy.Jak uzyskać wizę turystyczną? 1. przed wyjazdem do Turcji - za pośrednictwem platformy internetowej E-visa: https://www.evisa.gov.tr Po otwarciu strony należy postępować według instrukcji: zarejestrować się, wypełnić formularz i dokonać za pomocą karty kredytowej opłaty w wysokości 20 USD. Po zakończeniu tej procedury na adres e-mail podany przez wnioskodawcę zostanie przesłane drogą elektroniczną potwierdzenie wydania wizy. Zaleca się wydrukowanie potwierdzenia i zabranie ze sobą w celu przedłożenia podczas kontroli granicznej. 2. po przyjeździe do Turcji - w punktach sprzedaży na przejściach granicznych - do odwołania. Opłatę w wysokości 30 USD, 25 EUR lub 20 GBP uiszcza się gotówką. Strona turecka nie uściśliła, kiedy dokładnie zakończy się możliwość nabywania wiz tą drogą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. http://ankara.msz.gov.pl/pl/sprawy_konsularne/poradnik_dla_turysty/wizy_do_turcji/ Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/turcja


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    BELEK

    Opis oferty:

    hotel został otwarty w 2013 roku, usytuowany na powierzchni 42.000m², 9 budynków 5-piętrowych, 4 budynki 3-piętrowe; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, basen z 7 zjeżdżalniami wodnymi, basen kryty, restauracja główna "Crystal", liczne restauracje z przekąskami, kawiarnia, 12 barów, 8 restauracji A'la carte (turecka, dalekowschodnia, owoce morza, włoska, południowoamerykańska, grill, mongolska, śródziemnomorska), 2 sale konferencyjne

    POKOJE:

    882 pokoi: 454 pokoje standardowe (27m2, w tym 8 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych), 150 pokoi standardowych terrace (23m2), 16 pokoi superior (23m2), 4 pokoje dla nowożeńców VIP (23m2, widok na morze, balkon, taras, jacuzzi), 144 pokoje rodzinne (33m2), 55 pokoi łączonych (54m2), 4 pokoje typu suite z jacuzzi (50m2); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV-SAT, Wi-Fi (bezpłatne), sejf (bezpłatny), minibar (codziennie uzupełniany w bezpłatne napoje bezalkoholowe), laminat lub terakota, balkon lub taras

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, salon kosmetyczny, salon fryzjerski, centrum handlowe, lekarz, pralnia, salon gier, gry video, kręgle, bilard, piłkarzyki, golf, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów, wypożyczalnia samochodów, kafejka internetowa, wszystkie sporty wodne na plaży, room service

    KONTAKT:

    www.crystalhotels.com.tr

    POŁOŻENIE:

    Bogazkent, 13 km od Belek, 40 km od lotniska w Antalyi

    PLAŻA:

    prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża o długości 500 m znajduje się przy hotelu; leżaki, materace, parasole i ręczniki na plaży oraz przy basenie dostępne są bezpłatnie

    WYŻYWIENIE:

    Ultimate All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, lody oraz przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel), lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz alkohol wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (4-12 lat), brodzik, basen zewnętrzny, basen kryty, zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, mini kino, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo (okazjonalnie), dyskoteka, łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna, kort tenisowy z twardą nawierzchnią (w ciągu dnia), centrum fitness, rzutki, siatkówka plażowa, aerobik, aqua-aerobik, waterball, koszykówka, mini golf, tenis stołowy, bezpłatne Wi-Fi na terenie całego hotelu


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Sunshine

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Belek

    Opis hotelu

    Lokalizacja

    - odległość od plaży

    bezpośrednio

    - położenie

    Belek-Bogazkent

    - odległość od centrum Belek

    13 km

    - odległość od lotniska w Antalyi

    40 km Plaża - piaszczysta - leżaki, parasole, materace, ręczniki plażowe - bezpłatnie Hotel

    - ilość gwiazdek

    5

    - rok otwarcia

    2013

    - ilość pokoi

    882

    - ilość basenów

    Aquapark (7 zjeżdżalni), basen zewnętrzny, basen kryty, basen dla dzieci, brodzik dla dzieci Udogodnienia

    - bezpłatne

    siłownia, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, sala telewizyjna, kino

    - płatne

    sala gier, lekarz na wezwanie, salon piękności, pralnia, fotograf, SPA, masaże, fryzjer, dyskoteka Internet - WI FI w lobby bezpłatnie - kawiarenka internetowa dodatkowo płatna

    - oficjalna strona

    http://www.crystalhotels.com.tr Pokoje

    - wyposażenie

    łazienka , suszarka do włosów, klimatyzacja indywidualna, TV, mini bar, sejf, telefon, balkon - pokoje standardowe o pow. ok. 27 m2, maksymalnie zakwaterowanie 2+1 Restauracje i bary

    - Restauracje

    restauracja główna, 4 restauracje a la carte (możliwość skorzystania z restauracji bezpłatnie raz na pobyt, konieczna wcześniejsza rezerwacja)

    - Bary

    Lobby Bar, garden bar, Relax bar,pool bar, bar na plaży, disco bar Wyżywienie

    - godziny Ultra All inclusive

    24H

    - posiłki

    śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski w ciągu dnia, lody, ciasta, pizza, kolacja, późna kolacja, kanapki Rozrywka - animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem - wieczorne programy rozrywkowe dla dorosłych Sporty

    - bezpłatne

    fitness, aerobic, aerobic w wodzie, koszykówka, siatkówka plażowa, ping pong, rzutki, bilard przy basenie, korty tenisowe, boisko do koszykówki, mini golf

    - płatne

    bilard, kręgle, golf, oświetlenie kortów i sprzęt do gry w tenisa, sporty wodne na plaży Dla dzieci - mini klub 4-12 lat - wysokie krzesła w restauracji - plac zabaw - brodzik - łóżeczko dla dziecka - animacje - zjeżdżalnia - opiekunka dla dzieci (płatna)


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    Hotel usytuowany jest w rejonie Belek - Bogazkent, w odległości ok. 50 km od centrum Antalyi, 40 km od lotniska.

    PLAŻA

    Prywatna, piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu; leżaki i parasole bezpłatne.

    ZAKWATEROWANIE

    882 pokoje rozmieszczone w trzynastu budynkach; Typy pokoi: 556 pokoi standardowych (27 m), 150 standardowych z tarasem (23 m), 16 superior (23 m), 4 VIP (23 m, dla nowożeńców), 144 pokoje rodzinne (33 m, składają się z dwóch pokoi), 55 pokoi łączonych (54 m, 2 sypialnie i 2 łazienki), 4 suite (50 m); hotel posiada 8 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: sejf (bezpłatny), mini bar (codziennie uzupełniany w wodę i napoje bezalkoholowe), telefon, telewizja satelitarna, łącze Wi-Fi, centralna klimatyzacja, łazienka z prysznicem, WC i suszarką do włosów; każdy pokój posiada balkon lub taras.

    RESTAURACJE I BARY

    Restauracja główna, 5 restauracji a'la carte (raz na tydzień pobytu kolacja w wybranej restauacji a'la carte gratis po dokonaniu uprzednio rezerwacji); Bar na plaży, 2 bary w lobby, Palmeras Garden Bar, Relax bar, piwiarnia, bar w dyskotece, bar z koktajlami.

    Wyżywienie

    Ultimate all inclusive 24h: śniadanie, późne śniadanie kontynentalne, przekąski między posiłkami, obiady, obiady dla dzieci, podwieczorek, kolacje, nocne przekąski, lody, desery; napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji oraz niektóre importowane dostępne są przez całą dobę w barze w lobby; importowane alkohole i świeżo wyciskane soki są dodatkowo płatne. Istnieję możliwość przygotowania posiłków z dietą bezglutenową.

    SPORT I ROZRYWKA

    Basen zewnętrzny, basen wewnętrzny ogrzewany zimą, Aquapark z 7 zjeżdżalniami; parasole i leżaki bezpłatne, ręczniki plażowe za kaucją; Bezpłatnie: korty tenisowe, sala fi ss, tenis stołowy, piłka wodna, aqua aerobic, rzutki, mini golf, siatkówka plażowa, koszykówka, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, kino; w ciągu dnia hotel zapewnia animacje; Odpłatnie: bilard, kręgle, piłkarzyki, tenis - oświetlenie kortów tenisowych i sprzęt, sporty wodne na plaży, golf.

    DLA DZIECI

    Dla dzieci hotel przygotował plac zabaw, wydzielone części w basenach, kryty brodzik, zjeżdżalnie, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat), łóżeczka; opiekunka na życzenie (odpłatnie).

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    Profesjonalne centrum SPA i centrum piękności (masaże i zabiegi są dodatkowo płatne), fryzjer, sklepiki, pralnia, lekarz, sala konferencyjna, kino, pokój z grami, kafejka internetowa (płatna), bezpłatny parking; Goście mają dostęp do bezpłatnego połączenia internetowego Wi-Fi.

    NASZYM ZDANIEM

    Wspaniałe miejsce na wypoczynek nie tylko dla rodzin z dziećmi, ale także dla tych z Państwa, którzy cenią sobie dobrą obsługę i możliwość aktywnego wypoczynku.

    STRONA INTERNETOWA

    www.crystalwaterworld.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Rego- Bis

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    *****Turcja/Riwiera Turecka

    ATUTY

    - blisko prywatnej plaży z bezpłatnym serwisem- zaplecze sportowe i SPA- Aquapark- program animacyjny

    NASZYM ZDANIEM

    Wyjątkowy obiekt o świetnej lokalizacji blisko plaży. Do dyspozycji Gości Aquapark ze zjeżdżalniami, zaplecze sportowo-rekreacyjne, centrum SPA, świetne programy animacyjne dla dorosłych i dzieci. Możliwość leniwego relaksowania się na plaży lub przy basenie, a także aktywnego spędzania   czasu grając w golfa, siatkówkę czy piłkę wodną. Każdy z pewnością odnajdzie coś dla siebie. 

    POŁOŻENIE

    - ok. 100 m do prywatnej plaży- ok. 180 m do marketu- ok. 110 m do wypożyczalni samochodów- ok. 11 km do centrum Belek- ok. 40 km do lotniska w Antalyi- ok. 50 km do centrum Antalyi

    PLAŻA

    Prywatna, piaszczysto-żwirkowa plaża, oddalona od obiektu o ok. 100m. Serwis plażowy bezpłatny. 

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatne - baseny zewnętrzne i wewnętrzne, basen dla dzieci, Aquapark, restauracje, bary, wybrane restauracje a'la carte (raz na pobyt), program animacyjny, wieczorne pokazy, plac zabaw, kort tenisowy, boisko do koszykówki, siatkówka plażowa, centrum fitness, tenis stołowy, piłka wodna, aquaerobic, rzutki, mini golf, kino, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, parking, sejf, bezprzewodowy internet.Dodatkowo płatne - pokój gier, bilard, kręgle, oświetlenie kortu tenisowego, sporty wodne, golf, room service, restauracje a'la carte (Fish, Steak House, Far East), SPA, fryzjer, centrum handlowe, masaże, lekarz, pralnia, kącik internetowy, pokój gier.

    DLA DZIECI

    Basen, plac zabaw, mini club dla dzieci w wieku 4-12. 

    POKOJE

    Zakwaterowanie 14:00Wykwaterowanie 12:00Hotel posiada pokoje z widokiem na morze oraz w stronę lądu, o metrażu ok. 23-27m2. Pokoje posiadają łazienki z prysznicem oraz suszarką do włosów. Wyposażone są w klimatyzację, sejf, TV z programami muzycznymi, minibar, bezprzewodowy internet.Hotel posiada pokoje dla osób niepalących oraz niepełnosprawnych.

    UDOGODNIENIA

    * Suszarka* Minibar* Klimatyzacja* Internet bezprzewodowy* Restauracje a'la carte* Parking* Prywatna plaża* Darmowy serwis plażowy* Bary* Restauracje* Centrum SPA* Sauna* Łaźnia turecka* Jacuzzi* Baseny kryte i odkryte* Boiska do koszykówki, siatkówki plażowej* Centrum handlowe

    WYŻYWIENIE

    Ultimate All InclusivePosiłki podawane w formie otwartego bufetu. Śniadanie (7:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:30). Do dyspozycji Gości kilka barów, serwujących napoje lokalne i importowane.Na terenie obiektu znajdują się restauracje a'la carte dostępne po wcześniejszej rezerwacji, raz na pobyt. Restauracje a'la carte Fish, Steak House, Far East dodatkowo płatne.

    DODATKOWE INFORMACJE

    Palenie nie jest dozwolone w pomieszczeniach zabudowanych.Alkohol wydawany wyłącznie osobom powyżej 18 roku życia.

    CENA ZAWIERA

    - Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą,- Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym).- Opiekę rezydenta podczas pobytu (nie dotyczy oferty z dojazdem własnym)- Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny,- Opłatę na Turystyczny Fundusz Pomocowy,- Podatek Vat,- Ubezpieczenie (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym)Oferta z przelotem:dla przelotów czarterowych (LOT Charters,  Enter Air, Bulgarian Air Charters, Emirates, Fly Dubai): bagaż podręczny i bagaż rejestrowany w cenie (dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów)dla lotów na połączeniach rejsowych/liniowych (Rayanair, Wizz Air, LOT - pokoje ze skrótem PKT): LOT  bagaż podręczny 8 kg, Ryanair/Wizzair mały bagaż podręczny (40x30x20 cm) w cenieNie dotyczy obozów młodzieżowych.Oferta sam przelot zawiera:- bagaż podręczny i bagaż rejestrowany (dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów)- opłaty lotniskowe

    OFERTA NA TEST PCR/ANTYGENOWY DLA KLIENTÓW REGO-BIS

    Wszyscy Klienci Rego Bis mogą skorzystać ze specjalnej oferty na testy PCR lub antygenowe na SARS-CoV-2 przed wylotem lub po powrocie do kraju.Test można wykonać w jednym z wymienionych na stronie Organizatora punktów ALAB Laboratorium. Wynik do pobrania ze strony www.alablaboratoria.pl, również w języku angielskim.lub w jednym z wymienionych na stronie Organizatora punktów Diagnostyka (dostępne testy antygenowe na wylocie lub powrocie). Wynik do pobrania ze strony https://wyniki.diag.pl/, również w języku angielskim.Aby skorzystać z oferty, należy przy rezerwacji wybrać jeden ze składników, w zależności od wybranej metody testowania oraz momentu wykonania testu (przed wylotem lub po powrocie do kraju) oraz opłacić test u Organizatora.Klienci korzystający z oferty proszeni są o pobranie i wypełnienie skierowania dostępnego na stronie Organizatora.Oferta przeznaczona wyłącznie dla Klientów Rego-Bis.na dzień 01.07.2021Albania - nie wymaga testówBułgaria - test PCR lub antygenowyChorwacja - test PCR lub antygenowyCzarnogóra - nie wymaga testówHiszpania - test PCRMacedonia Pólnocna - nie wymaga testówTurcja - test PCR lub antygenowyZjednoczone Emiraty Arabskie - test PCRAktualne informacje dostępne na stronie Organizatora.

    CENA NIE ZAWIERA

    - Opłat klimatyczno-meldunkowych,- Wycieczek fakultatywnych,- Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie,- Transportu (dotyczy oferty z dojazdem własnym)- Ubezpieczenia (dotyczy oferty z dojazdem własnym - możliwość dokupienia w datach pobytu)Oferta z przelotem:dla lotów na połączeniach rejsowych/liniowych (Rayanair, Wizz Air, LOT - pokoje ze skrótem PKT): bagaż rejestrowany dodatkowo płatnyLOT do 23kg (RT) 250 PLN/osWizzair do 10 kg (RT) 270 pln/os; do 20kg (RT) 350 pln/os; do 32kg (RT) 490 pln/osWizz Priority - pierwszeństwo wejścia na pokład + dodatkowa walizka do 10 kg (RT) 190 pln/osRyanair do 10 kg (RT) 270 pln/os; do 20kg (RT) 350 pln/osNie dotyczy obozów młodzieżowych i samych przelotów.

    ROZSZERZONE UBEZPIECZENIE Bezpieczne Wakacje, Spokojne Rezerwacje

    Ubezpieczenie rozszerzone obowiązuje przy zakupie oferty Lato 2021 do 02.08.2021 i zawiera:a. ubezpieczenie od zachorowania w następstwie epidemiib. KL do 30 000 EUR, NNW do 3 000 EURc. ubezpieczenie od chorób przewlekłychNie dotyczy samych przelotów.

    SKŁADKA NA TURYSTYCZNY FUNDUSZ POMOCOWY

    Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP) został utworzony na podstawie ustawy z dnia 2 marca 2020, o szczególnych rozwiązaniach związanych z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID - 19, innych chorób zakaźnych oraz wywołanych nimi sytuacji kryzysowych (Dz. U. z 2020 r. poz 1842 z późn. zm.).- składka TFP  jest obowiązkowa- składka TFP jest naliczana od każdego podróżnego biorącego udział w imprezie turystycznej- składka TFP nie podlega zwrotowiSkładka TFP dotyczy imprez samolotowych na czarterach i samolotach rejsowych/liniowych, imprez autokarowych, objazdów, obozów młodzieżowych, imprez z dojazdem własnym (z wyłączeniem imprez typu ekspress).

    DODATKOWE UBEZPIECZENIE NA WYPADEK KWARANTANNY LUB IZOLACJI

    Pomoc w przypadku izolacjiW przypadku nałożenia na Ubezpieczonego konieczności poddania się izolacji z powodu nagłegozachorowania na Covid-19 podczas pobytu za granicą zgodnie z przepisami kraju, w którymUbezpieczony przebywa, Centrum Alarmowe zorganizuje i pokryje dodatkowe koszty związane zobowiązkową izolacją, jeżeli izolacja nie może się odbyć w dotychczasowym miejscuzakwaterowania Ubezpieczonego lub czas jej trwania przekracza zaplanowany czas pobytu wramach imprezy turystycznej. W takim przypadku Centrum Alarmowe zorganizuje i pokryjedodatkowe koszty zakwaterowania i wyżywienia w standardzie nie wyższym niż wcześniejprzewidziany umową związaną z podróżą, z wyłączeniem napojów alkoholowych, maksymalnie dolimitu 1.000 euro na osobę. Ubezpieczenie dostępne jest po opłaceniu dodatkowej składki.Pomoc w przypadku kwarantannyW przypadku nałożenia na Ubezpieczonego przez lokalne służby sanitarne konieczności poddaniasię kwarantannie w związku z Covid-19 podczas pobytu za granicą, zgodnie z przepisami kraju, wktórym Ubezpieczony przebywa, Centrum Alrmowe zorganizuje i pokryje dodatkowe kosztyzwiązane z obowiązkową kwarantanną, jeżeli kwarantanna nie może się odbyć w dotychczasowymmiejscu zakwaterowania Ubezpieczonego lub czas jej trwania przekracza zaplanowany czas pobytuw ramach imprezy turystycznej. W takim przypadku Centrum Alarmowe zorganizuje i pokryjedodatkowe koszty zakwaterowania i wyżywienia w standardzie nie wyższym niż wcześniejprzewidziany umową związaną z podróżą, z wyłączeniem napojów alkoholowych oraz kosztytransportu powrotnego do Polski lub kraju rezydencji jeżeli przekraczają pierwotnie przewidzianyczas podróży, maksymalnie do limitu 1.000 euro na osobę. Ubezpieczenie dostępne jest poopłaceniu dodatkowej składki.

    REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

    Oferty, w których pokoje oznaczone są kodem PKT, podlegają innym zasadom zakładania rezerwacji (szczegóły poniżej) zaliczkowania oraz nie są objętę aktualną promocją.Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (29% wartości ceny imprezy) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny.WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne.Nie dotyczy obozów młodzieżowych i samych przelotów.

    POKOJE PROMOCYJNE

    Pokoje promocyjne, to pokoje standardowe w promocyjnej cenie. Ich ilość jest ograniczona.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    DODATKOWE WARUNKI:

    Od 15 marca 2021 r. konieczna jest rejestracja wszystkich podróżujących do Turcji (powyżej 6 roku życia) na mniej niż 72 godziny przed wylotem na stronie https://register.health.gov.tr/ oraz wygenerowanie kodu upoważniającego do podróży.Osoby podróżujące do Polski samolotem - przed dokonaniem odprawy - są obowiązane do wypełnienia Karty Lokalizacji Podróżnego w postaci elektronicznej (eKLP). Jak poinformował Główny Inspektorat Sanitarny od 17 lipca 2021 r. będzie ona dostępna w formie elektronicznej. Elektroniczna karta zastępuje dotychczas stosowane karty papierowe. https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home Jedynie w przypadku braku dostępu do systemu teleinformatycznego można ją nadal wypełnić w postaci papierowej - w takim przypadku papierowy formularz Karty Lokalizacji Podróżnego (KLP) jest przekazywany przez personel pokładowy.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Belek

    Opis

    • Ultimate All Inclusive
    • rodzinne wakacje
    • aquapark
    • blisko plaży

    Opis

    Obiekt należący do znanej sieci hotelowej, gwarantującej bardzo dobry standard usług. Położony zaledwie kilka kroków od piaszczystej plaży. Szczyci się bogatą infrastrukturą rekreacyjno-sportową, bardzo dobrą kuchnią i pełnym atrakcji wodnych Aquaparkiem. Polecany na beztroskie rodzinne wakacje.

    • pow. 42000 m2
    • budynek główny i aneksy
    • restauracja główna
    • 3 restauracje typu Snack
    • 4 restauracje A la carte
    • 6 barów
    • sala konferencyjna
    • parking
    • fryzjer (płatne)
    • sklep (płatny)
    • lekarz (płatny)
    • pralnia  (płatna)
    • centrum SPA (płatne)
    • Wi-Fi (bezpłatne)

    Polozenie

    Belek to jeden z najwyżej ocenianych kurortów w Turcji. Znany przede wszystkim z bardzo luksusowych hoteli oraz pięknych piaszczystych plaż. To bez wątpienia raj dla graczy w golfa, miłośników sportów wodnych a także jazdy konnej. Idealne miejsce dla osób szukających obiektów o wysokim standardzie i ceniących sobie jakość świadczonych usług. 

    • w Belek-Bogazkent
    • ok. 10 m od prywatnej plaży
    • ok. 40 km od lotniska w Antalyi
    • ok. 50 km od centrum Antalyi

    Plaza

    • hotelowa
    • piaszczysta
    • ok. 10 m od hotelu
    • serwis plażowy: leżaki, parasole (bezpłatne)
    • ręczniki plażowe: (za depozytem)
    • pomost
    • bar (napoje bezalkoholowe, piwo- bezpłatnie)

    Wyzywienie

    Ultra All Inclusive

    Pokoje

    Łącznie 1023 pokoje: Standard Room (~27 m2), Family Room (~33 m2), Family Room with bunked bed (~33 m2), Family Room w części Anex (~44 m2), Suite (~50m2).

    W pokojach: klimatyzacja centralnie sterowana, telewizor, TV-Sat, telefon, Wi-Fi (bezpłatne), sejf (bezpłatny), minibar (uzupełniany wodą i napojami bezalkoholowymi), łazienka (prysznic, wc, suszarka do włosów) balkon.

    Standard Room: dla max 3 os.
    Family Room: dla max 4os (2+2), 2 pomieszczenia
    Family Room with bunked bed: dla max 5 os (3+2), 2 oddzielne pokoje, 1 łóżko podwójne, 1 łóżko pojedyncze, łóżko piętrowe
    Family Room w części Anex: dla max 4os (2+2), 2 pomieszczenia, 1 łóżko podwójne, 2 łóżka pojedyncze
    Suite: dla max 2 os, sypialnia i pokój dzienny, dodatkowo jacuzzi na tarasie, zestaw do kawy i herbaty

    Sport

    Sport i Rozrywka:

    • basen, Aquapark: 800 m2, głębokość140 cm
    • basen zewnętrzny, główny: 1800 m2, głębokość 140 cm
    • basen zewnętrzny, w części Anex: 150 m2, głębokość 140 cm
    • basen zewnętrzny, dla dorosłych: 250 m2, głębokość 160 cm
    • basen kryty: 165 m2, głębokość 140 cm
    • kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie: płatne)
    • boisko do koszykówki
    • piłka plażowa
    • mini golf
    • centrum fitness
    • łaźnia turecka
    • sauna
    • jacuzzi
    • tenis stołowy
    • rzutki
    • bilard (płatny)
    • kręgle (płatne)
    • piłkarzyki (płatne)
    • gry video (płatne)
    • kino
    • dzienne i wieczorne animacje (międzynarodowe)
    • muzyka na żywo
    • dyskoteka
    • sporty wodne na plaży (płatne, oferta zewnętrzna)
    • centrum SPA (płatne)

    Dla dzieci:

    • basen dla dzieci: 350 m2, głębokość 40 cm
    • brodzik: 50 m2 głębokość 20 cm
    • basen dla dzieci w części krytej: 20 m2 głębokość 40 cm
    • Aqua Park: 7 zjeżdżalni
    • Aqua Park w części Anex: 4 zjeżdżalnie
    • plac zabaw
    • mini Disco
    • mini Club 4-12 lat
    • bufet dla dzieci
    • krzesełka dla dzieci w restauracji
    • łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    O wyzywieniu

    Ultimate All Inclusive: 

    Restauracja główna: Crystal

    • Śniadanie: 07:00-10:00, w formie bufetu
    • Późne śniadanie: 10:00-11:00, w formie bufetu
    • Obiad: 12:30-14:30, w formie bufetu
    • Kolacja: 18:30-21:30, w formie bufetu
    • Bufet dziecięcy: 12:30-14:00 i 18:30-19:30
    • Nocne przekąski: 23:00-01:00, w formie bufetu
    • Wczesne śniadanie: 01-00-07:00, w formie bufetu

    Restauracja w części Anex: Olimpos

    • Śniadanie: 07:00-10:00, w formie bufetu
    • Późne śniadanie: 10:00-11:00, w formie bufetu
    • Obiad: 12:30-14:30, w formie bufetu
    • Kolacja: 18:30-21:30, w formie bufetu

    Mini Club Restaurant:

    • Obiad: 12:00-13:30, w formie bufetu

    Careta Snack Restaurant:

    • Przekąski: 11:00-16:00
    • Gozleme: 11:00-17:00

    Aqua Snack Restaurant:

    • Ciepłe i zimne przekąski: 12:00-16:00

    Strefa Food Court:

    • Gozleme: 11:00 -18:00
    • Przekąski: 11:00-17:00

    Kawiarnia:

    • Ciasta, ciepłe i zimne napoje: 10:00-22:00
    • Lody: 10:00-22:00

    Restauracje A la carte:

    • Anatolia: 19:00-21:30 - kuchnia turecka (bezpłatna 1 raz na pobyt 7 nocy), wymagana wcześniejsza rezerwacja.
    • Al dente: 19:00-21:30 - kuchnia włoska (bezpłatna 1 raz na pobyt 7 nocy), wymagana wcześniejsza rezerwacja.
    • Latino: 19:00-21:30 - kuchnia latynoska (bezpłatna 1 raz na pobyt 7 nocy), wymagana wcześniejsza rezerwacja.
    • Dragon: 19:00-21:30 - kuchnia azjatycka (płatna),wymagana wcześniejsza rezerwacja.
    • Steak House: 19:00-21:30 - mięso z grilla (płatna), wymagana wcześniejsza rezerwacja.
    • Sea Food: 19:00-21:30 - owoce morza (płatna),wymagana wcześniejsza rezerwacja.
    • Caretta Sahil Restoran: (od 15.06 do 15.09) Wieczór turecki w każdy poniedziałek, środę, piątek i sobotę (bezpłatna), wymagana wcześniejsza rezerwacja.

    Bary:

    Napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe serwowane w poszczególnych barach w wyznaczonych godzinach:

    • Lobby Bar: 09:00-24:00 - lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
    • Teras Cafe: 16:00-24:00 - ciepłe i zimne napoje bezalkoholowe.
    • Arena Bar: 20:00-22:30 - lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
    • Pool Bar: 10:00-24:00 - lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
    • Aqua Snack Bar: 12:00-17:00 - lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
    • Food Court Bar: 10:00-18:00 - napoje bezalkoholowe, lokalne piwo, lokalne wino.
    • Carreta Beach Bar: 10:00-17:30 - napoje bezalkoholowe, lokalne piwo, lokalne wino.
    • Irish Pub Bar: 16:00-24:00 - lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
    • Cafe De Patisserie Bar: 10:00-23:00 - ciepłe i zimne napoje bezalkoholowe.
    • Sunset Bar: 21:30-24:00 - lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
    • H2O Disco Bar: 24:00-02:00, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

    Inne informacje

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmian cen usług dodatkowych płatnych oraz godzin posiłków.

    W związku z sytuacją epidemiologiczną (Covid-19) dyrekcja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzenia procedur bezpieczeństwa. Mogą one się wiązać z pewnymi nakazami (np. dezynfekcja rąk, zachowanie bezpiecznej odległości) lub ograniczeniami w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. formuły i godziny podawania posiłków, serwisu plażowego i basenowego, czy wyposażenia i obsługi pokoju.


    Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

    Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

    Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

     

     



    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowy, atrakcyjny, ekskluzywny obiekt polecany głównie na rodzinne wakacje. Zachwycający aquapark i bogaty pakiet All Inclusive gwarantują wspaniały wypoczynek.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Witamy Crystal Waterworld Resort And SPA w Bogazkent. Hotel położony jest 100 m od plaży piaszczysta. Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, lobby, salon fryzjerski, salon, sklepy i recepcję. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po niemiecku i angielsku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 2 czynny w sezonie baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się orzeźwiającymi napojami. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. Oferta rozrywkowa hotelu: kino. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje opiekę medyczną, serwis pokojowy, usługi prasowania, usługę budzenia, pralnię, pokojówki i system kontroli wchodzenia. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel posiada salę konferencyjną. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje alkohole lokalne (pora serwowania: 24h Service), ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 11:00 - 19:00), przekąski (pora serwowania: 12:00 - 17:00), drugie śniadanie (pora serwowania: 10:00 - 11:00), wino (pora serwowania: 24h Service), kawę i herbatę (pora serwowania: 24h Service), przekąski o północy (pora serwowania: 01:00 - 07:00), piwo (pora serwowania: 24h Service), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 24h Service) i alkohole importowane (pora serwowania: 24h Service).

    Sport i Rozrywka:

    Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje minigolfa, tenis stołowy, bilard, sala gier i rzutki. Crystal Waterworld Resort And SPA posiada pokój do relaksu, hammam, jacuzzi, łaźnię parową i spa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka plażowa, koszykówka, fitness i aerobik. Lokalne firmy oferują sporty wodne takie jak skutery wodne.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Crystal Waterworld Resort & Spa

    Opinie o Hotelu Crystal Waterworld Resort & Spa

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Wspaniały hotel, przepięknie urządzony, wszystkie wnętrza z wielkim smakiem i gustem. Największą zaletą jest zdecydowanie aquapark, mnóstwo zjeżdżalni dla dzieci i rodziców, można się bawić w wodzie pół dnia :-) Co kawałek inna restauracja lub bar, wszędzie smacznie i zdrowo, na każdym kroku profesjonalna i uśmiechnięta obsługa :-) Plaża z kamienistym zejściem, mały minusik, ale nam to nie przeszkadzało ;-)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Crystal Waterworld Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

    ECONOMY ROOM
    STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY
    STANDARD ROOM LAND VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    HONEYMOON ROOM
    STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    FAMILY ROOM MAIN OR ANEX ROH
    Family room
    Family landview

    Crystal Waterworld Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


    Crystal Waterworld Resort & Spa - miasta wylotu:


    Crystal Waterworld Resort & Spa - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Crystal Waterworld Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00