cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Garden of Sun, Wybrzeże Egejskie
1 / 30
Ocena
hotelu:
3.7 / 5
Najbliższy termin
24.04 - 27.04
już od 1497 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.10 - 24.10
już od 1270 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Garden of Sun
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Garden of Sun
star 5

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Bodrum
Ocena hotelu Garden of Sun:
3.7 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Garden of Sun:
  • Lokalizacja
    3.3
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    3.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks hotelowy oferujący szereg udogodnień dla młodszych i starszych gości. Bogaty pakiet All Inclusive, rozbudowany system animacji dla każdego oraz świetne centrum SPA to tylko kilka zalet tego obiektu!

Hotel Garden of Sun w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks hotelowy oferujący szereg udogodnień dla młodszych i starszych gości. Bogaty pakiet All Inclusive, rozbudowany system animacji dla każdego oraz świetne centrum SPA to tylko kilka zalet tego obiektu!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Didyma

Opis oferty:

Zadbany kompleks hotelowy położony przy piaszczystej plaży, blisko centrum miejscowości. Centralnym punktem kompleksu jest duży basen otoczony zielenią. Dzieci będą świetnie się bawić na wodnych zjeżdżalniach i spędzą miło czas z sympatycznymi animatorami. Dorośli również nie będą narzekać na nudę - do dyspozycji Gości jest kort tenisowy, sala fitness, zajęcia sportowe i centrum spa z bezpłatną łaźnią turecką i sauną. Doceniane przez Gości smakowite posiłki w bogatej ofercie all inclusive dodatkowo umilą letni wypoczynek.

POŁOŻENIE:

ok. 1 km od centrumDIDYMY; ok. 70 km od portu lotniczego w Bodrum; przy hotelu przy­stanek autobusowy.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, bezpłatny bus hotelowy, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar z napojami chłodzącymi i przekąskami objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2006 r., odnowiony w 2014 r., 246 pokoi, 1 budynek, 8 pięter, 3 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, 2 restauracje á la carte, wymagana wcześniejsza rezerwacja, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 4 bary: przy basenie, przy plaży, z przekąskami, w dyskotece (dodatkowo płatny); minimarket, wypożyczalnia samochodów; zadbany ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby, sejf w recepcji; za opłatą: room-service, punkt internetowy, pralnia, fryzjer, opiekunka do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf; minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik, krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 1100 m², gł. 1,5 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 130 m², gł. 0,3-0,6 m, basen z 2 zjeżdżalniami (czynne 11.00-12.00 i 15.00-17.00), słodka woda, ok. 90 m², gł. 0,9 m, brodzik dla dzieci: słodka woda, ok. 40 m², gł. 0,40 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kort tenisowy z płatnym oświetleniem, centrum fitness, tenis stołowy, rzutki, piłka nożna, waterpolo, gimnastyka w wodzie, boccia; plac i pokój zabaw dla dzieci, minidisco, animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka, amfiteatr; za opłatą: sporty wodne; centrum spa: sauna, hammam, płatne masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej, raz na pobyt kolacja w jednej z restauracji á la carte; przekąski (12.30-17.00) w barze; nocna zupa (24.00-00.30); kawa, herbata i ciastko (17.00-18.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-23.00) w wybranych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2568136403, www.gardenofsun.com.tr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zadbany kompleks hotelowy oferujący szereg udogodnień dla młodszych i starszych gości. Bogaty pakiet All Inclusive, rozbudowany system animacji dla każdego oraz świetne centrum SPA to tylko kilka zalet tego obiektu!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Didim

OPIS

Hotel położony w bardzo ładnym mieście Didim, od centrum miasta i promenady z wieloma atrakcjami dzieli go odległość kilkuminutowego spaceru. Duży i przestrzenny kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą, gdzie centralnym miejscem jest duży basen, znajdzie uznanie zarówno wśród dzieci jak i dorosłych. Bogata formuła All Inclusive to kolejny atut tego hotelu.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2006 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (6), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, centrum biznesowe (płatne), basen kryty, basen odkryty, 2 zjeżdżalnie wodne (działają w godzinach: 10:30-12:30, 15:00-17:30).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

Kawiarenka internetowa płatna, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

400 m od hotelu, wydzielona część plaży publicznej, pomost, piaszczysto-żwirowazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), pawilony, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w budynku głównym (liczba pięter: 7, liczba wind: 2). Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatne), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje superior: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatne), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon lub taras , pokoje connection: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatne), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje promo dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (płatne), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna "Heraklin", restauracja a la carte, bary (6) All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00), późny posiłek (00:00-00:30) serwowane w restauracji głównej, przekąski (14:30-17:00) serwowane w barze z przekąskami "Magnesia", podwieczorek (17:00-18:00) serwowany w restauracji "Priene", lody , napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - w trakcie pobytu jedna wizyta gratis, wymagana rezerwacja."MAGNESIA" międzynarodowa

w cenie

korty do tenisa ziemnego (1), rzutki, koszykówka, aerobik, siłownia, animacje soft, w nocy, w dzień, sauna

płatne

oświetlenie kortów, tenis stołowy, piłka nożna, bilard, centrum SPA, masaż, dyskoteka, salon piękności, łaźnia turecka

Aktualizacja opisu

18.04.2019 13:27

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Aquapark SPA Disco Siłownia Tenis All Inclusive Serwis plażowy

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mapa Hotelu Garden of Sun
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Garden of Sun

2.4
odradzam

szkoda nerwów nie polecam tego hotelu .Plaża mała 20 leżaków w ofercie all tylko fanta sprint cola / basen moze być ale maty nalezaki obrzydliwe poplamione krwią za mało personelu nom stop czegoś brakuje np. lodu cytryny kawy piwa jeden bar czynny a drugi w hotelu a reszta w godzinach wydawania posiłku jedzenie ok .rezydentka katastrofa można się z niz skataktowac telefonicznie według niej tablica odlotu jest w holu recepcji sory ale jej tam nie ma

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.4
4.4
zdecydowanie polecam

Bardzo fajny hotel, super lokalizacja, świetny personel, na pewno przyjadę w przyszłym roku :)))

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.3
polecam

Luksusowy hotel za przyzwoite pieniądze, kulturalne towarzystwo (Anglicy, Niemcy, trochę Rosjan). Miejsce raczej dla osób starszych, na pewno bez dzieci bo dla najmłodszych atrakcji nie ma zbyt dużo. Pokoje ładne, codziennie sprzątane, jednak są już trochę zaniedbane i potrzebują remontu. Ogólnie w porządku, przyjemny i spokojny wypoczynek

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Garden of Sun:
  • Lokalizacja
    2.7
  • Hotel
    2.4
  • Pokoje
    2.3
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    i sport
    1.8
  • Obsługa
    2.4
HolidayCheck
Ocena Garden of Sun:
2.4 / 6

Nie 5 gwiazdek, a 3 gwiazdki! 2015-05-27
Szczegóły oceny hotelu Garden of Sun:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

Bardzo dużo brakuje do 5 gwiazdek,hotel zasługuje na 3lub 3,5 gwiazdki, plaza ? nie ma plaży ,trzeba...
więcej

4.0
Najlepsze wakacje od kilku lat 2015-06-28
Szczegóły oceny hotelu Garden of Sun:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8

Garden of Sun - możliwości zakwaterowania:

Room Standard SingleUse SeaView
Room Connection 2 Rooms SeaView
Room Connection 2 Rooms LandView
Room Standard SingleUse LandView
Room Promotion
Room Standard SeaView
Room Superior SeaView
Room SingleUse Promotion
Room Standard LandView

Garden of Sun - Możliwości wyżywienia:


Garden of Sun - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Garden of Sun? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00