cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
  • Hotel Golden Beach , Fuerteventura
1 / 16
Ocena
hotelu:
3.7 / 5
Najbliższy termin
26.08 - 03.09
już od 3416 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.04 - 30.04
już od 2782 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Golden Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Golden Beach
star 3

Hiszpania: Fuerteventura
Ocena hotelu Golden Beach :
3.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 kwietnia 2020

Hotel Golden Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 400 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 70 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) 
  • ręczniki (za kaucją) 
  • parking
  • sklep z pamiątkami

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

150

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dla dzieci

  • miniklub (od 4 lat) 
  • animacje dla dzieci 
  • minidyskoteki 
  • plac zabaw
  • brodzik
  • wysokie krzesełka

Sport i wellness

W cenie
  • siatkówka
  • koszykówka
  • siłownia 
  • piłka plażowa
Płatne
  • sezonowa oferta sportów wodnych
  • sauna
  • łaźnia turecka
  • masaże 
  • jacuzzi

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 3-4 os.
  • ok. 33 m2
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie
  • sejf: płatny
  • wentylator
  • minibar: w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie
  • sejf: płatny
  • wentylator
  • minibar: w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna,
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 3-4 os.
  • ok. 39 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie
  • sejf: płatny
  • wentylator
  • minibar: w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • ok. 28 m2
  • w budynku głównym
  • łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie
  • sejf: płatny
  • wentylator
  • minibar: w cenie
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie (8.00-10.00)
  • obiad (13.00-14.30)
  • kolacja (18.00-20.30)
  • przekąski
  • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe
Restauracje i bary
  • restauracja „Bastian": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, hiszpańska, bufet, show cooking, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • saloon bar „Victoria": codziennie
  • bar przy krytym basenie „Pool Bar": codziennie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***+

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel położony w kurorcie Costa Calma (przy hotelu niewielki pasaż handlowy). Do lotniska w Puerto del Rosario ok. 80 km.
    Plaża:

    Ok. 400 m od hotelu znajduje się plaża Costa Calma (zejście na plażę po schodach). Leżaki i parasole na plaży - płatne (ok. 12 Eur/dzień/komplet).
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, lobby, windy, restauracja, bar i snack bar, tarasy słoneczne z leżakami i parasolami w otoczeniu zieleni, basen i brodzik dla dzieci (w basenach słodka woda), mini klub i plac zabaw dla dzieci. W pobliżu wypożyczalnia samochodów. Hotel zapewnia ręczniki basenowe (depozyt ok. 10 Eur + wymiana ok. 1 Eur).
    Pokoje:

    W hotelu znajduje się łącznie 150 pokoi różnego typu rozlokowanych w 5 kondygnacyjnym budynku. Wszystkie funkcjonalnie urządzone, z łazienką (suszarka do włosów), sejfem (płatny ok. 3 Eur/dzień) TV-sat, telefonem, lodówką, wentylatorem sufitowym oraz balkonem lub tarasem (meble balkonowe). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat - gratis. Pokoje dla osób niepełnosprawnych na potwierdzenie.
    Pokój standardowy(pow. ok. 24 m2) - dla max. 3 osób, pokoje od strony basenu, (możliwość dostawki w postaci niewielkiej sofy), pokoje położone na kondygnacjach 1-3. Możliwa dopłata do widoku na ocean, ale niekiedy może on być niepełny. Dziecko do lat 2 wlicza się w maksymalne obłożenie w pokoju.
    Pokój rodzinny (pow. ok. 32 m2) - dla max. 4 osób, pokoje od strony basenu, 2 sypialnie łączone drzwiami. Możliwa dopłata do widoku na ocean, ale niekiedy może on być niepełny. Dziecko do lat 2 niewlicza się w maksymalne obłożenie w pokoju.
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadania (8:00-10:00), obiady (13:00-14:30), obiadokolacje (18:00-20:30) serwowane w formie bogatego bufetu (kuchnia włoska, hiszpańska, kanaryjska). W ciągu dnia serwowane przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w miejscach wyznaczonych przez hotel (10:00-23:00). Istnieje możliwość dopłaty do All Inclusive Plus, dodatkowo alkohole premium w barach, kosmetyki kąpielowe i szlafroki w pokoju.
    Program sportowy i animacyjny:

    Dzienny program animacyjny dla dzieci i dorosłych. Bezpłatnie: kort, minigolf, siłownia, koszykówka, siatkówka i piłka nożna. Za opłatą squash i centrum wellness: jacuzzi, sauna, łaźnia turecka i masaże.
    Internet:

    WiFi w hotelu gratis.
    Kategoria lokalna:

    ***
    Strona www:

    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dzień od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    FUERTEVENTURA

    Atrakcje i wycieczki lokalne

    Cofete Adventure
    wyprawa panoramicznym busem terenowym na południe wyspy - dziki półwysep Jandia i plażę Cofetę. W programie liczne punkty widokowe i słynna, dzika plaża Cofete historia tajemniczej willi Gustava Wintera, latarnia morska Punto de Jandia. Obiad na trasie wliczony w cenę CENA: ok. 68 Eur/os. dorosła, ok. 38,50/dziecko do 11 lat. Dziecko do lat 2 opłata za fotelik.
    Gran Tour Fuerteventura

    Całodniowa wycieczka objazdowa po wyspie. W programie wycieczki: wioska rybacka Ajuy: czarna wulkaniczna plaża z grotami i jaskiniami. Przejazd przez urocze miasteczko Pajara, punkty widokowe Las Penitas oraz dawnych króli wyspy Ayoze i Guize zabytkowa kanaryjska wioska Betancuria (pierwsza stolica wyspy), degustacja smaków wyspy na koziej farmie oraz wizyta w punkcie fabrycznym kosmetyków z aloesu, przystanek w ciągnącym się kilometrami Parku Wydm w Corralejo. W cenie wycieczki: obsługa polskiego przewodnika, transport autokarem oraz obiad w formie tapas z napojami. CENA: ok. 48 Eur/os. dorosła, ok. 28/dziecko do 11 lat.
    Lanzarote
    Całodniowa wycieczka na najbardziej fascynującą i wulkaniczną wyspę archipelagu Wysp Kanaryjskich. Zaczniemy od Parku Narodowego Timanfaya - terenu ogromnych erupcji wulkanicznych z XVIII wieku, która obejmuje 1/4 całej wyspy. Przejedziemy autokarem przez słynną, 14-kilometrową Trasę Wulkanów poprowadzoną po zastygłej lawie i weźmiemy udział w trzech pokazach geotermicznych. W regionie La Geria czeka na nas degustacja słynnego wulkanicznego wina z Lanzarote. Przejedziemy przez Dolinę Tysiąca Palm oraz zatrzymamy się na punkcie widokowym. Na typowy kanaryjski lunch udamy się do restauracji zbudowanej tuż obok jednego z dzieł Césara Manrique, artyście, któremu wyspa zawdzięcza swój rozkwit. Kolejnym punktem związanym z tym artystą będzie Jameos del Agua - jaskinia z lawy stworzonej w tunelu wulkanicznym, w której znajduje się restauracja i podziemne jezioro. Wycieczka z polskim przewodnikiem. W cenie wycieczki: obiad z napojami (woda, wino, deser), bilety wstępów do obiektów turystycznych, transport autokarem, przeprawa promem z portu w Corralejo (ok. 30 minut). CENA: ok. 84 Eur/os. dorosła, ok. 45/dziecko do 11 lat, dziecko do lat 2 ok. 5,50 Eur
    Magic Catamaran
    półdniowy rejs katamaranem z portu w Morro Jable, rejs wzdłuż półwyspu Jandia. W cenę wliczone przekąski i napoje na pokładzie. CENA: ok. 59 Eur/os. dorosła, ok. 32/dziecko do 11 lat.
    Oasis Park
    olbrzymi park zoologiczny z atrakcjami dla małych i dużych. Cena biletu obejmuje całodzienny pobyt w parku, 4 pokazy zwierząt: lwy morskie, ptaki, papugi, płazy i gady oraz wizytę w największym ogrodzie kaktusowym w Europie. Codziennie sprzed hotelu odjeżdża bezpłatny autobus do parku. CENA: ok. 35 Eur/os. dorosła, ok. 29,50/dziecko do 11 lat.
    Paradise Goleta
    półdniowy rejs łodzią żaglową z portu w Morro Jable, rejs wzdłuż półwyspu Jandia. W cenę wliczone przekąski i napoje na pokładzie. CENA: ok. 69 Eur/os. dorosła, ok. 39/dziecko do 11 lat.
    Pedra Sartana

    Półdniowy rejs statkiem pirackim z portu w Morro Jable, rejs wzdłuż półwyspu Jandia. Na pokładzie wiele atrakcji, gry i zabawy dla dzieci. W cenę wliczony lunch i napoje. CENA: ok. 56 Eur/os. dorosła, ok. 28/dziecko do 11 lat.
    Tajemnicza Cofete
    półdniowa wyprawa na dziki półwysep Jandia i plażę Cofetę. Na trasie malownicze punkty widokowe, niesamowita plaża Cofete (czas wolny na plażowanie i/lub spacer), historia tajemniczej willi Gustava Wintera, wizyta w maleńkiej lokalnej wiosce Cofete, punkt widokowy na plażę Sotavento. CENA: ok. 46 Eur/os. dorosła, ok. 39/dziecko do 11 lat.
    Dla aktywnych

    Raj dla surferów i kite/wind surferów
    Fuerteventura, nazywana Hawajami Europy, znana jest z fantastycznych warunków do uprawiania sportów wodnych. Najlepsze miejsca dla surferów znajdują się w Corralejo, El Cotillo i La Pared. Wielbiciele kite'a i windsurfingu odnajdą swoje miejsce na plaży Sotavento, na której każdego roku odbywają się Mistrzostwa Świata w Kite i Windsurfingu.
    Trekking
    Księżycowe krajobrazy, doliny i wąwozy, urokliwe kanaryjskie miasteczka, nadmorskie szlaki - Fuerteventura zaskakuje ilością tras o różnym poziomie trudności. Warto wybrać się na najwyższy szczyt Fuerteventury - Pico de la Zarza, z którego można zobaczyć zarówno zachodni, jak i wschodni brzeg oceanu.
    Przyroda

    Wydmy w Corralejo
    Zachwycające i piaszczyste wydmy przechodzące w szerokie i długie plaże stanowią Park Naturalny Las Dunas oraz jedną z wizytówek Fuerteventury.
    Plaża Sotavento
    Uznawana za najpiękniejszą plażę Fuerteventury - ponad 9- kilometrowa, z drobnym piaskiem i płytkimi lagunami które tworzą malowniczą i bardzo fotogeniczną scenerię. Płytkie, bezpieczne zatoczki docenią rodziny z dziećmi oraz adepci wind i kitesurfingu.
    Aloe Vera Finca
    Wizyta na tej plantacji aloesu pozwoli zobaczyć odmianę Barbadensis Miller, której właściwości kojące znane są już od tysięcy lat. Kosmetyki z aloesu to jeden z najbardziej znanych produktów eksportowych wyspy.
    Relaks

    Corralejo
    Corralejo to z pewnością najbardziej rozrywkowe miasteczko wyspy. Warto wpaść na koncert na żywo do Rock Cafe czy na tańce do Waikiki lub Kiwi. Lody gofio to niewątpliwie wizytówka wyspy - można je zjeść w małej kawiarni Secreto del Sur. Bliskość wydm, czyli największej piaskownicy wyspy, pozwala połączyć odpoczynek i plażowanie z uprawianiem sportów - surfingu, windsurfingu czy kite'a.
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

    "
    Inne

    Wiadomości ogólne Waluta EURO. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.
    Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków, szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu.
    Czas Minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i taniej można tu kupić wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 EUR, woda 1l - 1-1,5 EUR, piwo w barze od 1,5 EUR, kawa w kawiarni od 2 EUR, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 EUR do 5 EUR.
    Elektryczność Napięcie 220V, urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie natomiast zagraniczne dość drogie. Koszty połączeń w ramach roamingu polskich sieci prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Wyloty: Z Warszawy, Katowic oraz Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Fuerteventura To najszybciej rozwijająca się turystycznie spośród Wysp Kanaryjskich. Druga co do wielkości po Teneryfie jest niemal bezludna, na 1660 km kw. mieszka niespełna 100 tys. osób. To istny raj dla miłośników plażowania i amatorów kite i windsurfingu, surfingu - wczasy tu i klimat Fuerteventury stwarzają wyśmienite warunki do uprawiania tych sportów, a na Playa de Sotavento de Jandia odbywają się co roku mistrzostwa świata.
    Corralejo Położona na północy wyspy miejscowość jest swoistą mieszanką turystycznego kurortu i hiszpańskiego małego miasteczka. Stąd najbliżej na sąsiednią Lanzarote (tylko 30 min. promem) i do słynnych wydmowych plaż. Miasteczko oferuje wiele turystycznych atrakcji a jego stara część ma niepowtarzalny urok.
    Caleta de Fuste Najmłodszy, niewielki kurort wyspy, położony najbliżej lotniska. Poszukiwacze nocnego życia znajdą tu bary, a amatorzy kuchni kanaryjskiej porządne restauracje serwujące specjały lokalnej kuchni. Szeroka, zatokowa plaża zachęca do kąpieli.
    Costa Calma Miejscowość wybudowana na początku ciągnących się kilkanaście kilometrów plaż, które same w sobie są niezwykłą atrakcją dla osób lubiących wypoczynek w słońcu i uprawiających windsurfing i kitesurfing. Sklepy restauracje i bary zapewniają rozrywkę na wieczory.
    Jandia Na najbardziej na południe wysuniętym fragmencie wyspy znajduje się jeden z popularniejszych kurortów na wyspie. Piękne długie plaże z białym piaskiem i liczne hotele powodują, że miejscowość szybko się rozwija. Powstają sklepy, kawiarnie, restauracje więc na pewno nie można się tu nudzić.
    Majanicho Mała wioska rybacka położona na północy Fuerteventury, z dziką plażą. Miejsce idealne dla wszystkich tych, którzy szukają wypoczynku z dala od głośnych kurortów.
    Naturyzm na plażach Fuerteventury Naturyzm jest na wyspie bardzo popularny i na każdej plaży można spotkać jego zwolenników.
    Sezonowość

    Na Wyspach Kanaryjskich zwykle wysoki sezon turystyczny trwa cały rok. Wyjątkiem jest sezonowość podgrzewania basenów hotelowych, która przypada jedynie zimą, mniej więcej od 1/11 do 31/03.
    Uwagi do przelotu

    uwagi do przelotu


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3* Hiszpania/Fuerteventura

    Położenie

    - ok. 400 m od plaży - w Costa Calma - ok. 80 km od lotniska

    Plaża

    - długa, szeroka - piaszczysta, leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    Standard - TV-Sat, telefon, wiatrak - łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów) - sejf i lodówka za dodatkową opłatą - taras/balkon, w większości widok na morze

    Pokoje rodzinne

    - 2 pomieszczenia, taras - wyposażone podobnie jak standardowe

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne: - basen, leżaki i parasole - kort tenisowy, boisko do koszykówki, siatkówka plażowa - mini golf, mała siłownia z salą fitness - programy animacyjne, muzyka na żywo Płatne - squash - sauna, jacuzzi - łaźnia turecka, zabiegi i masaże

    Dla dzieci

    - mini klub (4-12 lat) - plac zabaw - brodzik

    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, popołudniu przekąski w barze przy basenie, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w godzinach 10:00-23:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - bar przy basenie - lobby bar

    Dodatkowo informacje

    - Wi Fi w lobby (bezpłatnie) - mini market - hotel dysponuje 152 pokojami - www.goldenbeacj-hotel.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Hiszpania - Fuerteventura

    Opis hotelu

    Hotel położony ok. 400 metrów od piaszczystej plaży oraz blisko ścisłego centrum miejscowości. Goście mają do dyspozycji duży basen w formie laguny otoczony tarasem słonecznym, restaurację serwującą dania w formie bufetu oraz centrum Spa. Mimo spokojnej lokalizacji, łatwo dotrzeć do atrakcji oraz rozrywek jakie oferuje Costa Calma. Hotel oferuje dorosłym i dzieciom szereg atrakcji sportowo-rekreacyjnych w ciągu dnia oraz wieczorny program rozrywkowy.





    Lokalizacja:

    w Costa Calma, ok. 400 m od plaży, ok. 65 km od lotniska, ok. 2 km od centrum, w pobliżu pola golfowego, w pobliżu sklepów oraz miejsc rozrywki.



    Plaża:

    Sotavento - piaszczysta, zejście po schodach, leżaki (płatne), parasole (płatne).



    Sport i fitness:

    SPA (płatne), masaże (płatne), centrum fitness, nurkowanie (płatne), łaźnia turecka (płatna), jacuzzi (płatne), sauna (płatna).



    Sport na plaży:

    sporty wodne (płatne).



    Rozrywka:

    wieczorny program rozrywkowy, animacje.



    Dla dzieci:

    animacje, łóżeczko dziecięce, mini klub.



    Wyżywienie:

    pakiet All Inclusive.



    All inclusive zawiera:



    śniadanie (8.00 - 10.00), lunch (13.00 - 14.30), kolację (18.00 - 20.30); przekąski w ciągu dnia o wyznaczonych porach; lokalne alkohole oraz napoje alkoholowe 11.00 - 23.00.





    Cena zawiera:

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, bagaż główny + podręczny w przypadku lotów czarterowych z Warszawy, Katowic, Gdańska, Poznania; bagaż podręczny 10 kg (max. wymiary 55cmx40cmx20cm) w przypadku lotów liniami Ryanair z Warszawy - Modlina (istnieje możliwość zakupu bagażu głównego w momencie rezerwacji). Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.



    Cena nie zawiera:

    opcjonalnie dopłaty do bagażu głównego w przypadku lotów Ryanair z WMI:

    - dopłaty do bagażu głównego 15 kg (wyloty w czerwcu, lipcu, sierpniu, wrześniu oraz w terminie 20.12.- 05.01. - 480 zł/2 strony/os.; wyloty w pozostałych miesiącach - 300 zł/2 strony/os.)- dopłaty do bagażu głównego 20 kg (wyloty w czerwcu, lipcu, sierpniu, wrześniu oraz w terminie 20.12.- 05.01. - 600 zł/2 strony/os.; wyloty w pozostałych miesiącach - 450 zł/2 strony/os.)Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.



    Obsługa:

    Obsługa przedstawiciela lokalnego agenta w języku polskim (spotkanie informacyjne w hotelu, kontakt telefoniczny).

    Kategoria oficjalna

    ****

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:3+ Udogodnienia:3+

    liczba pokoi

    150, restauracje: 1, recepcja 24h, lobby, taras słoneczny, ogród, bar przy basenie, 2h/dzień bezpłatny dostęp do WiFi w miejscach ogólnodostępnych, informacja turystyczna, udogodnienia dla niepełnosprawnych.

    Opis pokoi

    wentylator sufitowy, taras/balkon, telewizja satelitarna, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, lodówka (płatna), sejf (płatny), WiFi (płatne)

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

    RODZINNE: pokoje dla max. 3 dorosłych i 1 dziecka.

    All inclusive

    TAK

    Standard

    ****


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Mapa Hotelu Golden Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Fuerteventura)
    Wakacje na Fuerteventura w Caleta de Fuste
    Fuerteventura - Costa Calma
    Morro Jable na Fuerteventura
    Kurort i plaża Jandia na Fuerteventurze
    Cofete Beach na Fuerteventurze
    Corralejo na wyspie Fuerteventura
    Zoo Oasis Park na Fuerteventurze
    Plaża Sotavento - idealne miejsce dla windsurferów - Fuerteventura - Hiszpania, Wyspy kanarysjkie
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Golden Beach

    4.0
    polecam

    Witam. Właśnie wróciliśmy z wakacji w Golden Beach na Fuerteventurze. Pokoje okej, hotel już nie najnowszy ale odremontowany i czysty. Spokojnie można polecić, jak kupicie na dobrym laście na pewno będziecie zadowoleni.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    3.4
    może być

    Hotel w porządku, mocne 3 gwiazdki, na pewno nie 4. Hotel już trochę podstarzały. Hotel oblegany głównie przez starszych gości, Francuzów i Anglików. Pokoje w hotelu Golden Beach nie mają klimatyzacji i są małe, więc jeżeli komuś zależy na wysokim standardzie to nie tutaj. Jedzenie dobre ale wybór słaby. Tak jak już pisałam polecam dla osób o mniejszych wymaganiach chcących posurfować lub pozwiedzać Fuerteventurę.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: może być
    3.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      4.9
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      4.6
    • Wyżywienie
      4.9
    • Atrakcje
      i sport
      4.3
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Golden Beach :
    4.9 / 6

    Wspaniały urlop z przyjaciółmi 2018-02-07
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Spokojny wypoczynek na Feurteventurze 2018-01-19
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Hotel PrimaSol Golden Beach 2009-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    super urlop,najciekawsze miejsca jakie do tej pory w zyciu zwiedzilem,hotej usytuowany w dobrym miej...
    więcej

    5.8
    Super hotel 2009-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel primasol golden beach 2010-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      3.2
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      2.8

    Zdecydowanie odradzam wakacje w tym hotelu. Właśnie wróciła z tygodniowego pobytu, to byl jakiś kosz...
    więcej

    3.0
    Polecam jak najbardziej ten hotel! 2010-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.0

    Polecam jak najbardziej ten Hotel. Jedzenie jest pyszne..i jest go dużo. Także jest w czym, wybiera...
    więcej

    5.2
    Udany wypoczynek 2011-04-27
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    4.6
    Dla młodych par nie polecam 2012-01-28
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      2.8
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      3.7

    Jak jedziesz na wakacje i chcesz miec po drinka kilka krokow to odradzam ten hotel;/do plazy jest sp...
    więcej

    3.9
    Super zadbany hotel, adekwatna cena do jakości! 2013-03-12
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    super czysty hotel, przyjazny personel, dobre jedzenie, czysty basen, dobre drinki, zadbany basen, ...
    więcej

    6.0
    Fajny hotel, ale nudne miejsce. 2013-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel naprawdę fajny. Polecam. Czysty, dobre jedzenie, miły personel, fajne animacje. Jedyny mankame...
    więcej

    5.3
    Absolutnie nie 4 gwiazdki! Nie polecam 2013-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      2.8
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.7

    Hotel absolutnie nie spełnia standardu 4 gwiazdek, poważnie bym się zastanowił nad 3. Pokoje w słaby...
    więcej

    3.2
    Miły hotel 2013-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel dobrze polozony 5 minut do pieknej plazy.Jak ktos lubi spacerowac plaza mozna to robic kilomet...
    więcej

    5.9
    Golden Beach Hotel - 3 gwiazdki 2014-04-25
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.0

    Witam. Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu w hotelu Golden Beach na Fuerteventurze. -Recepcjo...
    więcej

    5.0
    Bardzo fajny pobyt, polecamy 2014-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Zastanowiłabym się dwa razy 2015-02-15
    Szczegóły oceny hotelu Golden Beach :
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.7

    Hotel nie zasługuje na pewno na 4 gwiazdki ( ewentualnie 3). Jedzenia dużo lecz przypraw mi brakował...
    więcej

    4.0

    Golden Beach - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standardowy
    1 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
    2 os. pokoj rodzinny
    2 os. pokoj rodzinny z widokiem na morze
    2 os. pokoj standardowy
    2 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny

    Golden Beach - Możliwości wyżywienia:


    Golden Beach - miasta wylotu:


    Golden Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Golden Beach ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00