cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
  • Hotel Grand Plaza Resort (HRG), Morze Czerwone
1 / 21
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
08.12 - 15.12
już od 1214 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.12 - 15.12
już od 1214 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Grand Plaza Resort (HRG)
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Grand Plaza Resort (HRG)
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
4.2 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy i nowoczesny, położony w sąsiedztwie hotelu Grand Plaza. Ogród palmowy ze strefą basenową w centrum resortu spodoba się dorosłym, dzieciom z kolei przypadnie do gustu profesjonalny mini klub i zjeżdżalnie.

Hotel Grand Plaza Resort (HRG) w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Komfortowy i nowoczesny, położony w sąsiedztwie hotelu Grand Plaza. Ogród palmowy ze strefą basenową w centrum resortu spodoba się dorosłym, dzieciom z kolei przypadnie do gustu profesjonalny mini klub i zjeżdżalnie.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • przy deptaku, kilka minut spacerem od plaży, przy siostrzanym hotelu Grand Plaza
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Do dyspozycji gości

  • lobby
  • recepcja
  • windy
  • 2 baseny zewnętrzne (9:00-17:00)
  •  niewielki aquapark z 3 zjeżdżalniami (10:00-12:00, 15:00-17:00, w cenie)
  • ogród
  • taras

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w lobby oraz przy basenie, płatne, ok. 50 LE/ godz.; ok. 80 LE/ dzień)
  • kawiarenka internetowa (płatna)
  • leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe (na plaży i przy basenach, w cenie) 
  • 2 sale konferencyjne

Dodatkowe udogodnienia

  • pralnia (płatna) 
  • lekarz (24 h, na telefon) 
  • bankomat 

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

199

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • goście części Resort mogą korzystać z basenów i plaży w części Hotel 
  • wszystkie udogodnienia sportowe, wellness oraz udogodnienia dla dzieci dostępne są na terenie Grand Plaza Hotel

Dla dzieci

  • miniklub (9:30-13:00, 14:00-17:00)
  • minidyskoteka 
  • basen dla dzieci 
  • animacje dla dzieci 
  • plac zabaw 
  • opieka nad dzieckiem (płatna)

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • tenis stołowy 
  • siatkówka plażowa

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny (wieczorami, w ciągu dnia, w sąsiednim hotelu)
  • przedstawienia (wieczorami, w sąsiednim hotelu)
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka (w sąsiednim hotelu, napoje płatne)

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 36 m2
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • telefon (płatny)
  • TV sat.
  • sejf (w cenie)
  • minibar (woda w cenie)
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 7:00 - 10:00
  • obiad: 13:00 - 15:00, lunch box
  • kolacja: 18:30 - 21:30
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 11:00 - 24:00
  • przekąski: 10:30 - 13:00, 15:30 - 17:00
  • nocne przekąski: 23:00 - 00:00
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja "Panorama": wymagany odpowiedni strój
  • restauracja "La Terrace": wymagany odpowiedni strój
  • restauracja "Casa Mia": 18:00 - 22:30, płatna, w Grand Plaza Hotel
  • restauracja przy plaży "Catamaran": 13:00 - 17:00, w Grand Plaza Hotel

  • bary i inne: 6
  • bar w Lobby "Little": 10:30 - 00:00
  • bar przy basenie: 9:00 - 18:00
  • bar przy basenie: 9:00 - 18:00, w Grand Plaza Hotel
  • kącik z shishą : 19:00 - 20:30, płatny, w Grand Plaza Hotel
  • bar "Layali": 20:00 - 22:30, w Grand Plaza Hotel
  • dyskoteka "Le Bouchon": wstęp w cenie, napoje płatne

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Komfortowy i nowoczesny, położony w sąsiedztwie hotelu Grand Plaza. Ogród palmowy ze strefą basenową w centrum resortu spodoba się dorosłym, dzieciom z kolei przypadnie do gustu profesjonalny mini klub i zjeżdżalnie.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel położony przy siostrzanym hotelu Grand Plaza RESORT w odległości ok. 5 km d ścisłego centrum Hurghady i ok. 3 km od międzynarodowego lotniska w Hurghadzie.
    Plaża:

    Hotel zlokalizowany jest przy prywatnej, piaszczystej plaży o długości ok. 350 m, gdzie parasole, leżaki i ręczniki dostępne są dla Gości hotelowych bezpłatnie.
    Do dyspozycji gości:

    Na terenie hotelu znajduje się: Recepcja 24-godz., 2 windy, lekarz, bankomat, kafejka internetowa, salon urody, sklep, 2 restauracje, główna "La Palma, oferująca śniadania, lunche oraz kolacje oraz Włoska "Casa Mia" (za dodatkową opłatą), 4 bary: Lobby bar, Pool bar, Shishacorner oraz Layali Bar (działający tylko w okresie Zimowym), restauracja na plaży Catamaran Beach. Na terenie hotelu znajduje się główny basen oraz podgrzewany (działający tylko w okresie Zimowym). Dodatkowo 3 zjeżdżalnie dla najmłodszych.
    Pokoje:

    Obiekt składa się z jednego budynku głównego podzielonego na 3 piętra. Posiada 230 pokoi Do dyspozycji Standardowe pokoje 2-osobowe bądź pokoje rodzinne. Wszystkie pokoje wyposażone w: łazienkę (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV-sat, mini bar (2 duże butelki wody podczas przyjazdu, następnie 1 butelka dziennie), sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty. Dodatkowo płatne Wi-fi.
    Wyżywienie:

    All inclusive obejmujące: śniadania (07:00-10:00), obiady (13:00-15:00), kolacje (18:30-21:30). W ciągu dnia dostępne również przekąski (10:30-17:00, 23:00-00:00) w wyznaczonych barach i restauracjach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w wyznaczonych barach (11:00-00:00). Dodatkowo płatne: markowe alkohole, espresso, cappuccino, kawa turecka oraz świeżo wyciskane soki.
    Program sportowy i animacyjny:

    W ciągu dnia i wieczorami program animacyjny dla dorosłych i dla dzieci - gry, zabawy, przedstawienia. Ponadto dostępne: siatkówka plażowa, centrum fitness z siłownią (09:0-19:00), kort tenisowy (oświetlenie i sprzęt płatne dodatkowo), tenis stołowy. Dla najmłodszych- mini disco (codziennie o 20:00), klub dla dzieci , plac zabaw. Za opłatą: bilard, sporty wodne (windsurfing, kajaki, nurkowanie), sauna, jacuzzi, łaźnia parowa, masaże.
    Internet:

    Dostęp do Wi-Fi za dodatkową opłatą.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    www.grand-plaza.net
    Naszym zdaniem:

    Udany wypoczynek blisko przepięknej plaży? Nic prostszego! Hotel Grand Plaza Resort jest strzałem w dziesiątkę! Animacje dla najmłodszych oraz bogata oferta sportowa sprawią iż urlop w tym hotelu pozostawi same dobre wspomnienia!
    Program


    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/os.), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne


    Inne

    EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
    Waluta
    EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
    Czas
    Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

    W regionie
    Hurghada
    Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.
    "


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Komfortowy i nowoczesny, położony w sąsiedztwie hotelu Grand Plaza. Ogród palmowy ze strefą basenową w centrum resortu spodoba się dorosłym, dzieciom z kolei przypadnie do gustu profesjonalny mini klub i zjeżdżalnie.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Hurghada Czterogwiazdkowy Jaz Casa Del Mar Resort jest idealnym miejscem na wakacyjny urlop. Relaksująca atmosfera połączona z bogatym zapleczem zaprasza do udanego wypoczynku. Hotel usytuowany jest zaledwie 5 minut od międzynarodowego lotniska w Hurgadzie, przy turystycznym deptaku i niewielkiej odległości od śródmieścia co czyni go doskonałym wyborem pośród innych hoteli.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    2008 r. Na terenie znajduje się restauracja, 3 bary, winda, basen odkryty (podgrzewany w zimie), aquapark (3 zjeżdżalnie), pralnia (płatna),room service (płatny).

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    250 m od hotelu (przy hotelu Grand Plaza Hotel), prywatna, piaszczysta, 300 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne. Przejście do plaży przez ulicę.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację indywidualną, minibar (bezpłatny, woda), czajnik, łazienkę (WC, wanna, suszarka), telefon, TV, sejf (bezpłatny), balkon lub taras. Typy pokoi: w 6 budynkach: pokoje standardowe

    Wyżywienie

    restauracja, 3 bary All Inclusive (09:00-01:00) Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, późny posiłek, przekąski w wybranych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera : napojów importowanych, soków ze świeżych owoców

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje, mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna opiekunka (płatna), krzesełka w restauracji, plac zabaw, łóżeczka (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    siłownia, tenis stołowy, kort tenisowy (w hotelu Grand Plaza Hotel), siatkówka, siatkówka plażowa, aerobik, animacje, rzutki, wstęp do dyskoteki

    płatne

    salon piękności, centrum SPA, sauna, masaż, jacuzzi, rakiety i piłki do tenisa, oświetlenie kortów, sporty wodne na plaży, dyskoteka - napoje, bilard

    Aktualizacja opisu

    21.05.2018 16:51

    usługi dostępne w hotelu

    SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Komfortowy i nowoczesny, położony w sąsiedztwie hotelu Grand Plaza. Ogród palmowy ze strefą basenową w centrum resortu spodoba się dorosłym, dzieciom z kolei przypadnie do gustu profesjonalny mini klub i zjeżdżalnie.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Egipt/Hurghada

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 4*

    Położenie

    - ok. 250 m od plaży przy plaży (przejście przez hotel Jaz Casa Del Mar Beach) - ok. 10 km od Hurghady - ok. 7 km od lotniska w Hurghadzie

    Plaża

    - piaszczysto - żwirowa (wskazane obuwie ochronne) - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Superior - powierzchnia ok. 36 m - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, sejf (bezpłatny) - mini bar (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - kawa, herbata, czajnik - balkon/taras Pokój Rodzinny - wyposażenie pokoju superior - możliwość dwóch dostawek

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - 2 baseny - 3 zjeżdżalnie - siłownia - rzutki, tenis stołowy, boccia - siatkówka plażowa, piłka wodna - animacje Płatne - centrum spa - centrum nurkowe - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - plac zabaw - mini klub - basen

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są  w godzinach 10:00-24:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracja przy basenie - lobby bar (10:00 - 24:00) - bar przy basenie (09:00 - 17:00) - bar na plaży (09:00 - 17:00)

    Dodatkowe informacje

    - Wi Fi w lobby (bezpłatne, limitowane) - pralnia, fryzjer, sklepy - hotel dysponuje 199 pokojami - hotel po generalnym remoncie w 2018 r. - www.jaz.travel

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo-wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Komfortowy i nowoczesny, położony w sąsiedztwie hotelu Grand Plaza. Ogród palmowy ze strefą basenową w centrum resortu spodoba się dorosłym, dzieciom z kolei przypadnie do gustu profesjonalny mini klub i zjeżdżalnie.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    KATEGORIA EGIPSKA

    ****

    Położenie

    Hotel położony zaledwie 4 km od międzynarodowego lotniska w Hurghadzie, w drugiej linii brzegowej (naprzeciwko hotelu Grand Plaza) i ok. 15 min jazdy busem od centrum miasta.

    HOTEL OFERUJE

    Na terenie obiektu znajdują się: restauracja główna Panorama, Lobby Bar, bar przy basenie oraz dyskoteka Le Bouchon (napoje i wstęp są dodatkowo płatne), a także basen ze zjeżdżalniami i brodzik dla dzieci (woda podgrzewana zimą) oraz centrum nurkowe Black Shark. Dla Gości przygotowano również: salę konferencyjną, opiekę lekarską (dyżur lekarza lub możliwość całodobowego wezwania lekarza). Goście mogą korzystać z internetu (Wi-Fi i kawiarenka) oraz bankomatu (Grand Plaza Hotel).

    POKOJE

    W hotelu znajduje się 199 pokoi, w tym 3 pokoje typu suite i 32 pokoje rodzinne (2 osoby dorosłe i 2 dzieci) oraz pokoje standardowe. Pokoje są wyposażone w klimatyzację sterowaną indywidualnie, minibar (płatny, 1 butelka wody dziennie w cenie), telefon, tv, internet, suszarkę, szlafrok, sejf, komplet do robienia kawy lub herbaty. Do dyspozycji Gości jest płatny room service. Pokoje mają taras lub balkon.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania (7:00-10:30), obiady (13:0015:30), kolacje (19:00-22:00), przekąski w ciągu dnia w godz. 11:00-13:00 oraz 15:30-17:00. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe podawane są w wybranych barach w godzinach ich pracy między 10:00 a 24:00, alkohole od 11:00. Napoje importowanie i ze świeżych owoców są dodatkowo płatne. Za dodatkową opłatą dostępne są ponadto restauracja a'la carte oraz shisha corner.

    SPORT I ROZRYWKA

    Goście mogą uprawiać aerobik, gimnastykę; grać w rzutki, tenisa stołowego, bilard (płatny) i siatkówkę. W ciągu dnia hotel oferuje bogaty program animacyjny. Wieczorami można wybrać się do dyskoteki, brać udział w konkursach (np. karaoke) albo wybrać się do centrum miasta.

    DZIECI

    Dla najmłodszych przygotowano: Kids Club, brodzik i dzienne animacje. Możliwość wynajęcia opiekunki (odpłatnie).

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel polecamy Gościom ceniącym bliskość centrum miasta i miłą obsługę.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Komfortowy i nowoczesny, położony w sąsiedztwie hotelu Grand Plaza. Ogród palmowy ze strefą basenową w centrum resortu spodoba się dorosłym, dzieciom z kolei przypadnie do gustu profesjonalny mini klub i zjeżdżalnie.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Gustowny hotel otwarty w 2010 r. o architekturze nawiązującej do barw i tradycji pustyni. Tworzy kompleks wraz z Grand Plaza Hotel.

    Położenie

    Hotel w drugiej linii brzegowej, ok. 300 m do piaszczystej plaży Grand Plaza Hotel, 10 km od centrum Hurghady, 5 km od lotniska. W  pobliżu przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Restauracja główna Panorama (bufety), restauracja i bar przy basenie, lobby z barem, orientalny kącik z sziszą, sklepiki z pamiątkami, kantor wymiany walut, kącik internetowy. W Grand Plaza Hotel znajduje się bankomat.

    Pokoje

    Gustowne, prestiżowy design, przestrzenne (ok. 35 m2), wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, minibar, telefon, TV sat, czajnik (kawa/herbata), komfortową łazienkę z suszarką, balkon lub taras (w większości widok na basen). Możliwość 1 lub 2 dostawek. 

    Wyżywienie

    All Inclusive: Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, późne kolacje (do godz. 01.00), kulinarne wieczory tematyczne, przekąski w ciągu dnia w barze przy basenie, lody w restauracji La Terrace na wolnym powietrzu, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, kawa (prócz espresso i cappuccino - płatne), herbata, koktajle (prócz świeżo wyciskanych).

    Sport i rozrywka

    Fantazyjny duży basen z wysepką i malowniczymi skałkami na brzegu (ręczniki, parasole i leżaki przy basenie i na plaży – gratis), niewielki aquapark (3 zjeżdżalnie), aerobik, gimnastyka w wodzie, siatkówka wodna, zawody sportowe, wielkie szachy, kule/boccia, darts, siatkówka plażowa, wypożyczalnia rowerów, fitness, siłownia, tenis stołowy i ziemny, piłkarzyki, bilard, pokój gier, salon kosmetyczny i fryzjerski, sauna, łaźnia, jacuzzi, centrum sportów wodnych, np. nurkowanie, windsurfing, banan, kajaki, łódki. Poza tym  jazda konna i na wielbłądach, quady. Wieczorem występy  z muzyką na żywo, karaoke, pokazy folklorystyczne, dyskoteka. Niektóre z wyżej wspomnianych atrakcji znajdują się w Grand Plaza Hotel. Goście mogą korzystać z udogodnień sportowych i rekreacyjnych obydwu hoteli.

    Dla dzieci

    Miniklub dla dzieci w wieku 4 - 12 lat (w Grand Plaza Hotel), basen z małym aquaparkiem, możliwość wynajęcia opiekunki (odpłatnie), łóżeczka niemowlęce.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Komfortowy i nowoczesny, położony w sąsiedztwie hotelu Grand Plaza. Ogród palmowy ze strefą basenową w centrum resortu spodoba się dorosłym, dzieciom z kolei przypadnie do gustu profesjonalny mini klub i zjeżdżalnie.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    4

    Region

    HURGHADA

    Opis oferty:

    Otwarty w 2010 roku hotel do dyspozycji gości przygotował 3 baseny zewnętrzne, zjeżdżalnie wodne, restaurację główną, 3 bary oraz restaurację a'la carte. Goście hotelu mogą korzystać z infrastruktury sąsiedniego hotelu Grand Plaza.

    POKOJE:

    199 pokoi, standardowe, rodzinne; wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf, minibar (płatny), balkon lub taras, internet bezprzewodowy (płatny).

    W HOTELU:

    masaże, salon fryzjerski (w hotelu Grand Plaza), pralnia, sauna, łaźnia parowa, lekarz, sporty wodne na plaży, oświetlenie kortu oraz sprzęt do tenisa (w hotelu Grand Plaza), bilard (w hotelu Grand Plaza), room service, szkoła nurkowania, kafejka internetowa, internet bezprzewodowy.

    KONTAKT:

    www.grand-plaza.net

    POŁOŻENIE:

    10 km od centrum Hurghady, 5 km od lotniska.

    PLAŻA:

    piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się 500m od hotelu (przejście przez ulicę i przez teren siostrzanego hotelu Grand Plaza), serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace).

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, lody oraz napoje butelkowane.

    DLA DZIECI:

    brodzik, mini klub, plac zabaw, animacje, krzesełka w restauracji (na życzenie), łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna).

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo, aerobik, tenis stołowy, rzutki, siatkówka, kort tenisowy (w hotelu Grand Plaza).


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Komfortowy i nowoczesny, położony w sąsiedztwie hotelu Grand Plaza. Ogród palmowy ze strefą basenową w centrum resortu spodoba się dorosłym, dzieciom z kolei przypadnie do gustu profesjonalny mini klub i zjeżdżalnie.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt/Hurghada

    Położenie

    Hotel zlokalizowany bezpośrednio nad piękną zatoką, ok. 500 m od piaszczystej plaży i ok. 10 km od centrum Hurghady. Do lotniska ok. 5 km.

    Wyposażenie

    Ośrodek składa się z 2 części, gdzie w sumie mieści się 230 pokoi. Do dyspozycji Gości; hol z 24h recepcją (bezpłatny sejf), lobby z miejscami do wypoczynku, bar, restauracja główna, restauracja a la carte (płatna), kawiarenka internetowa (płatna) oraz sklepy. W ogrodzie; duży basen (podgrzewany w sezonie zimowym) z barem przy basenie i tarasem słonecznym z pięknym widokiem na morze, mini aquapark (3 zjeżdżalnie). Leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenie i na plaży bezpłatnie. Wi-Fi dostępny w całym hotelu za dodatkową opłatą.

    Pokoje

    POKOJE SUPERIOR (DZS/EZS), wyposażone w klimatyzację, telefon, TV sat., sejf, minibar, zestaw do parzenia kawy/herbaty, łazienkę z wanną, WC, suszarką do włosów oraz balkon lub taras. POKOJE DWUOSOBOWE RODZINNE (DZF) pomieszczą max. 2+2. Pokoje jednoosobowe to pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania.

    Sport i Rozrywka

    Piłka wodna, aerobik, siatkówka plażowa, rzutki, tenis stołowy, siłownia, boccia, tenis (sprzęt oraz oświetlenie płatne), dzienne i wieczorne animacje, muzyką na żywo. Za opłatą; bilard, centrum sportów wodnych; surfing (dla początkujących), windsurfing, nurkowanie, kajakarstwo, rowery wodne.

    Dzieci

    Brodzik, zjeżdżalnie, plac zabaw, mini klub (4-12 lat). Na życzenie i za opłatą opiekunka dla dziecka.

    Wyżywienie

    All inclusive; śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, w ciągu dnia przekąski, lokalne napoje alkoholowe od godz. 11.00 oraz napoje bezalkoholowe od godz. 9.00 w wyznaczonych barach do godz. 24.00. W dniu przyjazdu 2 butelki wody w pokoju i codziennie wypełniany mini bar 1 dużą butelką wody.


    Mapa Hotelu Grand Plaza Resort (HRG)
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Grand Plaza Resort (HRG)

    4.3
    polecam

    Świetnie położony , można też korzystać atrakcji sąsiedniego hotelu Grand Plaza Hotel . Ogólnie polecam dla lubiących spokój, cisze i lenistwo :). Pokoje czyściutkie, przestronne, nie można się przyczepić. Jedzenie bardzo dobre, i było z czego wybierać. Obsługa starała się, mały napiwek i nieba gościom uchylali. Polecam :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.1
    polecam

    ładny, zadbany hotel z dobrym jedzeniem i fajnymi basenami. Do centrum niedaleko. zapraszam

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.3
    polecam

    Hotel o dobrym standardzie, piękne pokoje i sympatyczna obsługa. Jedzenie też ok, mogłoby by być tylko więcej owoców. Hotel jest raczej kameralny, idealny dla osób szukających błogiego lenistwa w słońcu. Małym minusem jest jedynie to, że sporo gości to dość hałaśliwi Rosjanie, animacje i dyskoteki są robione pod ich gusta. Ale ogólnie w porządku, wróciliśmy zadowoleni.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.1
    polecam

    Naprawdę przyjemny, nieduży hotel .Spokój i relaks plus dobre jedzenie - tam podsumowałabym wyjazd. Hotel jest warto polecenia, tylko imprezowicze mogą się tam trochę nudzić.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.5
    • Hotel
      5.7
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      5.4
    • Atrakcje
      i sport
      5.6
    • Obsługa
      5.7
    HolidayCheck
    Ocena Grand Plaza Resort (HRG):
    5.5 / 6

    Gorąco polecam 2009-12-27
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel godny polecenia, obsługa naprawdę miła i uprzejma (recepcja, bar, restauracja). Zawsze wszystk...
    więcej

    5.5
    Było po prostu super! Można wspaniale odpocząć! 2010-01-24
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Wybór jak najbardziej trafny. Hotel położony przy pięknej promenadzie na przeciwko hotelu tej samej ...
    więcej

    5.2
    Poniżej oczekiwań jak na cztery gwiazdki 2010-04-01
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      4.8

    Jak na hotel czterogwiazdkowy (a byłem w kilku)wypada najgorzej.Lobby małe.Restauracja mała(w marcu ...
    więcej

    4.5
    W cichej zatoce Morza Czerwonego 2010-05-18
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Polecam 2010-05-22
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel jest naprawdę ładny i nastrojowy (zwłaszcza wieczorem). Pokoje czyste, obsługa naprawdę miła i...
    więcej

    5.8
    Bajeczne wczasy,sprzyjające odpoczynkowi! 2010-05-26
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Kameralny hotel dla szukajacych ciszy i spokoju 2010-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.8

    Głowna atrakcja hotelu sa baseny i zjezdzalnie,animacje są raczej nastawione na Dzieci,dla dorosłych...
    więcej

    5.2
    Miły, w przyjaznej atmosferze hotel 2010-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo fajny, godny polecenia, personel bardzo miły i uprzejmy, zawsze z uśmiechem na twarzy w...
    więcej

    5.9
    Najwyżej 3 gwiazdki 2010-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Hotel nie zasluguje na 4 gwiazdki 2010-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    2.7
    Polecam hotel Grand Plaza Resort 2010-10-24
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Hotel raczej mniejszy ( 2 piętra ) w spokojnej okolicy. Doskonalym rozwiazaniem jest mozliwosc ...
    więcej

    5.6
    Hurgada to jest to! 2010-10-30
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Rewelacja hotel super warty polecenia 2010-11-05
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Hotel bardzo ładny , położenie znakomite spędzaliśmy urlop w 9 dorosłych i 2 dzieci , mieszkaliśmy w...
    więcej

    5.8
    Super hotel! 2011-04-18
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Świetny, kameralny hotel w dobrej cenie! 2011-05-23
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Spędziłem tam tydzień z znajomymi, czysty i schludny hotel, na pewno lepszy od Hotelu, smaczne jedze...
    więcej

    4.9
    Hotel Grand plaza resort hurghada 2011-06-18
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Super letni wypoczynek 2011-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.8

    Hotel, w którym można spokojnie odpocząć od wielkomiejskiego zgiełku.Szukając rozrywki korzystaliśmy...
    więcej

    5.7
    Wspaniałe wakacje 2011-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Bardzo polecam Hotel Grand Plaza Resort 2011-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Kicha na maksa 2011-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      2.2
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.5

    Hotel w miare ładny z zewnątrz, ale mrówki w wannie, czsami trzeba było dzwonic do recepcji aby pos...
    więcej

    3.0
    Odradzam ten hotel 2011-10-28
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      5.0

    3.2
    Hotel Grand Plaza Resort ok 2011-11-03
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    W miarę ok, ale szału nie ma 2012-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Koszmar omijać z daleka 2012-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.8
    Stanowczo nie polecam 2012-08-12
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.3
    Pobyt bardzo dobry - dwa hotele w cenie jednego! 2012-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Tragedia - omijać ten hotel z daleka! 2012-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.0

    2.5
    Hotel dla Rosjan 2012-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.5
    Bajeczny hotel! 2013-03-26
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Grand Plaza Resort & Hotel - ok! 2013-04-01
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel bardzo fajny - polecam, ale ze swoim alkoholem 2013-04-03
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      4.7
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    Hotel bardzo fajny i kameralny, jedzenie smaczne ale mało urozmaicone, wszystko mi się podobało opró...
    więcej

    5.0
    Niezapomniane wakacje 2013-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Dobre miejsce do wypoczynku 2014-12-03
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      4.7

    Miejsce dobrze nadające się do wypoczynku oraz aktywnego spędzenia wolnego czasu jako baza noclegowa...
    więcej

    4.7
    Bardzo fajny hotel wrócę na pewno! 2015-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Polecam! 2017-12-18
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Cały wyjazd był udany. Korzystaliśmy również z Grand Plaza po 2 stronie ulicy. Duży wybór jedzenia, ...
    więcej

    6.0
    Polecam hotel! 2017-12-30
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Ekstra wakacje 2018-01-01
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wspaniałe wakacje które trwają :D 2018-01-06
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Jesteśmy już kilka dni w tym hotelu ale mogę już ocenić go rzetelnie. Hotel czysty i zadbany. Jest...
    więcej

    6.0
    Jesteśmy bardzo zadowoleni 2018-01-27
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Pobyt uważamy z chłopakiem za udany, hotel nam się podobał, pogoda dopisała, czego chcieć więcej :) ...
    więcej

    6.0
    Super tydzień 2018-01-27
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Nie polecam 2018-02-02
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      2.4
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      1.8
    • Obsługa
      2.3

    Byliśmy poza sezonem, więc nie mogliśmy korzystać z restauracji, bo były zamknięte o czym w ofercie ...
    więcej

    2.5
    Wszystko ok, polecam! 2018-02-09
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo dobrze położony względem plaży i centrum. Z obsługi jesteśmy bardzo zadowoleni, tak sam...
    więcej

    6.0
    Nasze udane wakacje 2018-02-20
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu. Hotel i jedzenie ok. Obsługa bardzo miła. Animacje super,...
    więcej

    6.0
    2 tygodnie w grand plaza :) 2018-03-11
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel. Wybraliśmy go ze względu na bliskość miasta oraz możliwo...
    więcej

    6.0
    Bardzo fajny hotel z super obsługą 2018-03-12
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    2 raz w Hurghadzie 2018-03-18
    Szczegóły oceny hotelu Grand Plaza Resort (HRG):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Byliśmy z żoną i dziećmi w Hurghadzie 2 raz. Tym razem wybraliśmy Grand Plaza Resort :) Hotel bardzo...
    więcej

    6.0

    Grand Plaza Resort (HRG) - możliwości zakwaterowania:

    DOPPELZIMMER SUPERIOR GARDEN
    DOPPELZIMMER SUPERIOR POOL
    DOPPELZIMMER SUPERIOR MEERBLIC
    SPARZIMMER DOPPEL
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    EINZELZIMMER SUPERIOR GARDEN
    EINZELZIMMER SUPERIOR POOL
    EINZELZIMMER SUPERIOR MEERBLIC
    FAMILIENZIMMER 2ERW. + 2KINDER
    Pokój rodzinny

    Grand Plaza Resort (HRG) - Możliwości wyżywienia:


    Grand Plaza Resort (HRG) - miasta wylotu:


    Grand Plaza Resort (HRG) - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Grand Plaza Resort (HRG)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00