cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel One Resort Djerba Golf & Spa , Djerba
  • Hotel One Resort Djerba Golf & Spa , Djerba
  • Hotel One Resort Djerba Golf & Spa , Djerba
  • Hotel One Resort Djerba Golf & Spa , Djerba
  • Hotel One Resort Djerba Golf & Spa , Djerba
  • Hotel One Resort Djerba Golf & Spa , Djerba
  • Hotel One Resort Djerba Golf & Spa , Djerba
  • Hotel One Resort Djerba Golf & Spa , Djerba
  • Hotel One Resort Djerba Golf & Spa , Djerba
  • Hotel One Resort Djerba Golf & Spa , Djerba
  • Hotel One Resort Djerba Golf & Spa , Djerba
1 / 11

Hotel One Resort Djerba Golf & Spa
star 4

Tunezja: Djerba
Ocena hotelu One Resort Djerba Golf & Spa :
4.3 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu One Resort Djerba Golf & Spa :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
4.3 / 5
Średnia z 2 opinii

Hotel One Resort Djerba Golf & Spa w ofercie Biura podróży:

Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel. Stylowo urządzony i malowniczo położony, oferuje wiele atrakcji dla młodszych i starszych, co pozwala na spędzenie niezapomnianych wakacji!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja / Djerba

Opis oferty:

Hotel należy do renomowanej sieci One Resort & Hotels. Jeden z najchętniej wybieranych przez naszych klientów hoteli. Położony wśród palm i piaszczystych wydm, otoczony pięknym ogrodem, tuż przy samej plaży z widokiem na 18-dołkowe pole golfowe. Jego orientalny styl budzi podziw, a ciekawy program sportowy i animacyjny spodoba się nie tylko najmłodszym i urozmaici każdą wolną chwilę. Liczne minikluby dostosowane do wieku dziecka, doskonale przygotowana baza animacyjna oraz bogata formuła all inclusive idealnie nadają się na rodzinne wakacje. Pozytywne opinie zyskał również dzięki miłej obsłudze i świetnemu standardowi. Idealny na rodzinne wakacje. W 2014 r. hotel otrzymał żagiel Itaki za najwyższą jakość świadczonych usług.

POłOżENIE:

ok. 4 km od centrum MIDOUN, ok. 5 km od sklepów, 19 km od Houmt Souk, obok 18-dołkowego pola golfowego; ok. 25 km od portu lotniczego Djerba-Zarzis.

PLAżA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki plażowe za kaucją; bar na plaży (czynny: maj-wrzesień); sporty na plaży: rowery wodne, kajaki, windsurfing.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1995 r., 275 pokoi, 1 budynek, 2 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, sejf w recepcji, restauracja główna Meridan z tarasem - dania w formie bufetu, restauracje á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja): Blue&Blue - kuchnia śródziemnomorska (raz na pobyt w ramach all inclusive), restauracja Churrascaria - kuchnia brazylijska (dodatkowo płatna), w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 5 barów, w tym bar przy basenie L'Express 24 h, bar na plaży (czynny: maj-październik), Latino bar La Cueva oraz bar w lobby, night club, kawiarnia mauretańska; kantor, bankomat, butik; centrum konferencyjne dla 450 osób, internet bezprzewodowy w lobby, zadbany ogród; za opłatą: opiekunka do dziecka, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 26 m², wygodny i stylowy, klimatyzowany (15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic; suszarka), osobne wc, telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (uzupełniany w wodę przy zakwaterowaniu); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, nieregularny kształt, słodka woda, basen dla dzieci, okrągły kształt, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; basen kryty, ok. 350 m², podgrzewany w sezonie zimowym; 4 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu w ramach all in­clu­sive (oświetlenie płatne), tenis stołowy, badminton, koszykówka, rzutki, siatkówka, frisbee, aerobik, nordic walking, jogging; plac zabaw dla dzieci, miniklub Ones Kid's Adventure Club w czterech kategoriach wiekowych: Pico One (1-3 lat), One Kids (4-12 lat), One Maxi (9-12 lat), One Adolescents (13-17 lat), dyskoteka (wstęp bezpłatny, drinki płatne), animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo, pokazy artystyczne, dyskoteka (drinki płatne); za opłatą: bilard, wypożyczalnia rowerów (oferta zewnętrzna), jazda konna (oferta zewnętrzna), pole golfowe (oferta zewnętrzna), sporty wodne na plaży; centrum wellness wyposażone w sprzęt znanej firmy Hofer Group: balneoterapia, sauna, hammam, zabiegi pielęgnacyjne, masaże (sauna i łaźnia parowa raz na pobyt bezpłatnie; wymagana wcześniejsza rezerwacja).

ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadanie (10.00-12.00) w barze L'Express; przekąski w barze L'Express (12.00-22.00) lub w barze na plaży (11.00-17.00), późne przekąski w barze L'Express (22.00-6.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); raz na pobyt kolacja w śródziemnomorskiej restauracji á la carte; sauna, hammam raz na pobyt gratis.

KONTAKT:

00216/75746910, www.sprinclubdjerbagolf.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Znany i lubiany przez gości hotel. Stylowo urządzony i malowniczo położony, oferuje wiele atrakcji dla młodszych i starszych, co pozwala na spędzenie niezapomnianych wakacji!


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel. Stylowo urządzony i malowniczo położony, oferuje wiele atrakcji dla młodszych i starszych, co pozwala na spędzenie niezapomnianych wakacji!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TUNEZYJSKA

4*

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

w pięknym ogrodzie, 25 km od międzynarodowego lotniska na Djerbie, 5 km od miejscowości Midoun oraz 19 km od stolicy wyspy Houmt Souk. Naprzeciwko hotelu znajduje się 18-dołkowe pole golfowe.

Plaża

bezpośrednio przy piaszczystej plaży. Leżaki, parasole i materace są bezpłatnie, na ręczniki plażowe obowiązuje depozyt.

Zakwaterowanie

275 pokoi w 3-piętrowym budynku. typy pokoi: 216 pokoi standardowych (26 m2), 12 pokoi 4-osobowych, 32 pokoje superior (27 m2), 10 suite (salon + sypialnia), 4 pokoje rodzinne (jeden pokój o pow. 40 m2), 1 pokój dla osób niepełnosprawnych. wyposażenie: klimatyzacja centralna, łazienka z suszarką do włosów, telefon, TV Sat., mini bar (wypełniony w napoje bezalkoholowe w dniu przylotu), sejf (bezpłatny), balkon lub taras.

Restauracje i bary

restauracja główna Meridian, restauracja a'la carte Blue & Blue z kuchnią śródziemnomorską - wymagana wcześniejsza rezerwacja, restauracja z kuchnią brazylijską na plaży (dodatkowo płatna). 4 bary - lobby bar, express bar przy basenie, bar na plaży, oraz bar w dyskotece. Dodatkowo płatna kawiarnia mauretańska oraz Latino Bar La Cueva

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady oraz kolacje w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia oraz bezalkoholowe napoje i alkohole lokalnej produkcji serwowane w godzinach 9.00-24.00. Dodatkowo płatne są napoje importowane oraz soki ze świeżo wyciskanych owoców.

Sport i Rozrywka

duży basen główny oraz basen wewnętrzny (podgrzewany w zimie). bezpłatnie - 4 korty tenisowe wraz ze sprzętem, tenis stołowy, siłownia, aerobik, boisko do gier zespołowych, siatkówka plażowa, badminton, rzutki, piłka wodna, frisbee, sauna i łaźnia (raz na pobyt bezpłatnie). odpłatnie - centrum SPA, masaże, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

oddzielny basen dla dzieci, plac zabaw, menu w restauracji, łóżeczka dla niemowlaków (na zapytanie). W hotelu działa mini klub dla dzieci oraz nastolatków.

Pozostałe udogodnienia

W pełni wyposażona sala konferencyjna dla max. 450 osób, bezpłatny internet WIFI w recepcji, kawiarenka internetowa (płatna), kantor wymiany walut, doktor na telefon, wypożyczalnia samochodów, pralnia, fotograf, sklepy, salon piękności, fryzjer, klub nocny.

Naszym zdaniem

Piękna piaszczysta plaża oraz smaczne wyżywienie to gwarancja udanego wypoczynku. Hotel polecany szczególnie dla osób aktywnych z uwagi na bogate zaplecze sportowo - rekreacyjne. Z uwagi na wiele udogodnień dla dzieci hotel jest idealną propozycją dla rodzin.

Strona internetowa

www.sprinclubdjerbagolf.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Znany i lubiany przez gości hotel. Stylowo urządzony i malowniczo położony, oferuje wiele atrakcji dla młodszych i starszych, co pozwala na spędzenie niezapomnianych wakacji!


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Znany i lubiany przez gości hotel. Stylowo urządzony i malowniczo położony, oferuje wiele atrakcji dla młodszych i starszych, co pozwala na spędzenie niezapomnianych wakacji!

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Tunezja/Wyspa Djerba

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4*- kat. lokalna 4*

Położenie

-ok. 100 m od plaży - ok. 5 km od Midoun - ok. 20 km od stolicy Houmt Souk - ok. 25 km od lotniska - obok hotelu pole golfowe

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (bezpłatne), ręczniki (kaucja)

Pokoje

- klimatyzacja centralna (15.06-15.09) - TV-Sat, telefon - mini bar (bezpłatne w dniu przyjazdu napoje bezalkoholowe), sejf - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, basen kryty, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki plażowe (kaucja) - 4 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy - rzutki, badminton, aerobik - siatkówka, koszykówka - raz na pobyt hamman i sauna (po uprzedniej rezerwacji w hotelu) - animacje dzienne i wieczorne Płatne - bilard - spa, masaże - niedaleko hotelu pole golfowe - sporty wodne na plaży

Dla Dzieci

- plac zabaw, mini kluby: (1 -3 lat, 4-12 lat, 9-12 lat, 13-17 lat), animacje - brodzik - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji - opiekunka do dzieci (płatna)

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są przez 24 h w wybranych barach. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji.

Restauracje i Bary

- restauracja gówna - restauracja a la carte - bar na plaży (czynny w sezonie), bar przy basenie - Latino bar (płatny), lobby bar - kawiarnia mauretańska (płatna)

Informacje Dodatkowe

- rok otwarcia: 1995 - hotel dysponuje 275 pokojami - internet Wi Fi w lobby - kantor, butiki, fryzjer - sala konferencyjna dla 450 osób

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.Cena nie zawiera (PLN): opłata wyjazdowa z Tunezji (70 pln)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Znany i lubiany przez gości hotel. Stylowo urządzony i malowniczo położony, oferuje wiele atrakcji dla młodszych i starszych, co pozwala na spędzenie niezapomnianych wakacji!


Mapa Hotelu One Resort Djerba Golf & Spa

Opinie o Hotelu One Resort Djerba Golf & Spa

BARDZO FAJNY KAMERALNY Z NISKICH BUDYNECZKOW! PIEKNA PLAZA MOZNA PO NIEJ JEZDZIC KONNO LUB NA WIELBLADZIE! DYSKOTEKA NA TERENIE HOTELU I ANIMACJE DZIENNIE! POKOJE SUPER CODZIENNIE SPRZATANE! ALKOCHOLE MOGLYBY BYC LEPSZE TO SA LOKALNE!!!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1

Naprawdę bardzo fajne miejsce, piękny ogród gdzie jest się gdzie schronić pomimo upałów. Plaża piękna, szeroka. Zawsze dużo miejsca przy basenach, leżaki i parasole od ręki. Obsługa miła i serdeczna. Polecam znajdującą się niedaleko farmę krokodyli, super miejsce, warto zobaczyć, szczególnie z dziećmi :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Masz pytania o Hotel One Resort Djerba Golf & Spa ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00