Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 200 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
1 / 10

Hotel Diar Lemdina
star 4

Tunezja: Hammamet
Ocena hotelu Diar Lemdina:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Diar Lemdina:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii

Hotel Diar Lemdina w ofercie Biura podróży:

Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, elegancki hotel położony niedaleko plaży i praktycznie w centrum Hammametu. Dobry propozycja dla osób młodych i aktywnych, chcących korzystać z miejskich atrakcji.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Hammamet

Kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

2003 r.

Położenie

centrum Hammamet - Yasmine, 45 km od lotniska Enfidha, 90 km od lotniska w Monastirze.

Plaża

300 m od hotelu, prywatna. Parasole, leżaki - bezpłatne, materace - płatne, brak ręczników plażowych.

W hotelu

2 restauracje, 2 bary, winda, sale konferencyjne, basen odkryty, basen kryty.

Pokoje

w 3 budynkach: pokoje standardowe, junior suity, pokoje rodzinne (dwa pomieszczenia); klimatyzacja centralna, łącze internetowe (płatne), sejf (płatny), minibar (pusty), TV, suszarka, telefon, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi

Bezpłatne: łącze internetowe w lobby, animacje wieczorne. Płatne: pralnia, siłownia, centrum SPA, sauna, masaż, golf, dyskoteka, sporty wodne na plaży.

Atrakcje dla dzieci

brodzik, łóżeczka (na życzenie), plac zabaw.

Wyżywienie

Half Board Posiłki: śniadanie, obiadokolacja Napoje: lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania.

Tel./Faks

+ 216 / 72 241 000  

Aktualizacja opisu

2015.05.27, g. 12:36


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Atrakcyjny, elegancki hotel położony niedaleko plaży i praktycznie w centrum Hammametu. Dobry propozycja dla osób młodych i aktywnych, chcących korzystać z miejskich atrakcji.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, elegancki hotel położony niedaleko plaży i praktycznie w centrum Hammametu. Dobry propozycja dla osób młodych i aktywnych, chcących korzystać z miejskich atrakcji.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja / Hammamet

Opis oferty:

Dobry wybór na pełen rozrywek wypoczynek w gronie rodziny i przyjaciół. Położony niedaleko plaży i blisko centrum miejscowości oferuje wiele atrakcji. W ramach bogatej formuły all inclusive można nie tylko dogodzić swojemu podniebieniu, ale też wybrać się do wodnego parku rozrywki Carthage Land i Pałacu 1001 Baśni czy skorzystać z wizyty w hammamie lub klubie fitness. Przestronne i zadbane pokoje z oddzielnymi sypialniami zapewnią komfortowy pobyt nawet dla 6-osobowej rodziny. W Polsce jedynie w ofercie ITAKI.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej Yasmine, w centrum HAMMAMETU, ok. 100 m od sklepów i barów; ok. 90 km od portu lotniczego w Monastirze, ok. 40 km od portu lotniczego w Enfidha; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Nabeul/ok. 1 TND).

PLAŻA:

Lemdina, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 250 m od hotelu, przejście deptakiem, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/ręcznik); bar czynny w sezonie letnim (czerwiec-wrzesień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., 240 pokoi, 3 budynki, 2 piętra, 1 winda, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Le Tunisian - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja á la carte - kuchnia marokańska, w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 bary z przekąskami: przy basenie i przy plaży, obsługa kelnerska, bar w lobby, bar przy basenie, bar Beach Medina na plaży; centrum konferencyjne dla 1800 osób, ogród, taras z widokiem na basen i ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; kasyno (płatne); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

junior suite:

2-os. (możliwość 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 65 m², pokój dzienny i sypialnia, indywidualnie sterowana klimatyzacja (w terminie: 15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar, sejf (płatny ok. 3,5 TND/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka; suszarka); widok na basen za dopłatą;

ambasador suite:

4-os. (możliwość 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 90 m², pokój dzienny, 2 sypialnie, 2 łazienki, aneks kuchenny, wyposażenie jak w junior suite, dodatkowo zestaw do kawy/herbaty; balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); pokój ambasador suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, 107 i 258 m², gł. 0,5-2,1 m, 2 brodziki dla dzieci: słodka woda, 32 m², gł. 0,5 m, kryty basen, 106 m², słodka woda, gł. 0,5-2,1 m, podgrzewany w miesiącach: listopad-kwiecień, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/ręcznik); tenis stołowy, rzutki, aerobik, siatkówka; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka, amfiteatr; centrum wellness (płatne): hammam, masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), podwieczorek: ciastka, sałatki, lody (15.30-17.30), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji Le Tunisian; przekąski (11.00-17.30) w barze z przekąskami; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-24.00) w barze w lobby; raz na pobyt kolacja w jednej z restauracji: śródziemnomorska w hotelu Medina Belisaire, włoska w hotelu Medina Solaria, marokańska w restauracji Medina Mediterranea w medinie (wymagana wcześniejsza rezerwacja); raz na pobyt: wstęp do Parku Carthage Land (9.00-1.00), wizyta w Pałacu 1001 Baśni (10.00-17.00), show w restauracji Sheherezada (wymagana wcześniejsza restauracja), wejście do hammamu i do klubu fitness (10.00-18.00, wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0021/672241000, www.medina.com.tn

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Atrakcyjny, elegancki hotel położony niedaleko plaży i praktycznie w centrum Hammametu. Dobry propozycja dla osób młodych i aktywnych, chcących korzystać z miejskich atrakcji.


Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, elegancki hotel położony niedaleko plaży i praktycznie w centrum Hammametu. Dobry propozycja dla osób młodych i aktywnych, chcących korzystać z miejskich atrakcji.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Tunezja / Hammamet

Opis oferty:

Dobry wybór na pełen rozrywek wypoczynek w gronie rodziny i przyjaciół. Położony niedaleko plaży i blisko centrum miejscowości oferuje wiele atrakcji. W ramach bogatej formuły all inclusive można nie tylko dogodzić swojemu podniebieniu, ale też wybrać się do wodnego parku rozrywki Carthage Land i Pałacu 1001 Baśni czy skorzystać z wizyty w hammamie lub klubie fitness. Przestronne i zadbane pokoje z oddzielnymi sypialniami zapewnią komfortowy pobyt nawet dla 6-osobowej rodziny. W Polsce jedynie w ofercie ITAKI.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej Yasmine, w centrum HAMMAMETU, ok. 100 m od sklepów i barów; ok. 90 km od portu lotniczego w Monastirze, ok. 40 km od portu lotniczego w Enfidha; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Nabeul/ok. 1 TND).

PLAŻA:

Lemdina, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 250 m od hotelu, przejście deptakiem, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/ręcznik); bar czynny w sezonie letnim (czerwiec-wrzesień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., 240 pokoi, 3 budynki, 2 piętra, 1 winda, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Le Tunisian - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja á la carte - kuchnia marokańska, w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 bary z przekąskami: przy basenie i przy plaży, obsługa kelnerska, bar w lobby, bar przy basenie, bar Beach Medina na plaży; centrum konferencyjne dla 1800 osób, ogród, taras z widokiem na basen i ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; kasyno (płatne); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

junior suite:

2-os. (możliwość 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 65 m², pokój dzienny i sypialnia, indywidualnie sterowana klimatyzacja (w terminie: 15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar, sejf (płatny ok. 3,5 TND/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka; suszarka); widok na basen za dopłatą;

ambasador suite:

4-os. (możliwość 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 90 m², pokój dzienny, 2 sypialnie, 2 łazienki, aneks kuchenny, wyposażenie jak w junior suite, dodatkowo zestaw do kawy/herbaty; balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); pokój ambasador suite za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, 107 i 258 m², gł. 0,5-2,1 m, 2 brodziki dla dzieci: słodka woda, 32 m², gł. 0,5 m, kryty basen, 106 m², słodka woda, gł. 0,5-2,1 m, podgrzewany w miesiącach: listopad-kwiecień, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/ręcznik); tenis stołowy, rzutki, aerobik, siatkówka; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka, amfiteatr; centrum wellness (płatne): hammam, masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), podwieczorek: ciastka, sałatki, lody (15.30-17.30), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji Le Tunisian; przekąski (11.00-17.30) w barze z przekąskami; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-24.00) w barze w lobby; raz na pobyt kolacja w jednej z restauracji: śródziemnomorska w hotelu Medina Belisaire, włoska w hotelu Medina Solaria, marokańska w restauracji Medina Mediterranea w medinie (wymagana wcześniejsza rezerwacja); raz na pobyt: wstęp do Parku Carthage Land (9.00-1.00), wizyta w Pałacu 1001 Baśni (10.00-17.00), show w restauracji Sheherezada (wymagana wcześniejsza restauracja), wejście do hammamu i do klubu fitness (10.00-18.00, wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0021/672241000, www.medina.com.tn

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi wstęp do Parku Carthage Land i Pałacu 1001 Baśni

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Atrakcyjny, elegancki hotel położony niedaleko plaży i praktycznie w centrum Hammametu. Dobry propozycja dla osób młodych i aktywnych, chcących korzystać z miejskich atrakcji.


Mapa Hotelu Diar Lemdina
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Diar Lemdina

Bardzo nam się podobało ze względu na super jedzenie, świetny zespół animatorów, ładne pokoje i niesamowitą atmosferę w hotelu. Idealne miejsce na spokojne wakacje. Goście to głównie Francuzi, Polaków brak. Jeżeli kiedykolwiek będę wybierać się jeszcze raz do Tunezji to tylko do tego hotelu ;)

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
Opinie z Holidaycheck
Szczegóły oceny hotelu Diar Lemdina:
  • Lokalizacja
    4.9
  • Hotel
    5.1
  • Pokoje
    5.2
  • Wyżywienie
    5.1
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Obsługa
    5.1
HolidayCheck
Ocena Diar Lemdina:
5.1 / 6

Ciekawy hotel 2017-07-31
Szczegóły oceny hotelu Diar Lemdina:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

3.8
Miłe wakacje i dużo zabawy 2014-02-09
Szczegóły oceny hotelu Diar Lemdina:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Super hotel i obsługa 2014-05-04
Szczegóły oceny hotelu Diar Lemdina:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

super hotel i obsluga bardzo nam sie podobalo, miasto tez fajne tylko sprzedawcy bardzo natarczywi, ...
więcej

5.9

Masz pytania o Hotel Diar Lemdina? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00