cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
  • Hotel Diar Lemdina, Hammamet
1 / 38
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
10.01 - 17.01
już od 1589 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.01 - 24.01
już od 1546 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Diar Lemdina
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Diar Lemdina
star 4

Tunezja: Hammamet
Ocena hotelu Diar Lemdina:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Diar Lemdina:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 stycznia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 stycznia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, elegancki hotel położony niedaleko plaży i praktycznie w centrum Hammametu. Dobry propozycja dla osób młodych i aktywnych, chcących korzystać z miejskich atrakcji.

Hotel Diar Lemdina w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atrakcyjny, elegancki hotel położony niedaleko plaży i praktycznie w centrum Hammametu. Dobry propozycja dla osób młodych i aktywnych, chcących korzystać z miejskich atrakcji.

Szukasz wakacji do Tunezji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 250 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • winda 
  • sala TV
  • ogród 
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • minimarket 
  • butik
  • jubiler
  • fryzjer
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w barze 
  • pralnia: za opłatą
  • sale konferencyjne: 20

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

240

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

Zgodnie z decyzją rządu tunezyjskiego w Tunezji pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu. Dla obiektów: 2-gwiazdkowych - ok. 1 dinar za os./noc, 3-gwiazdkowych - ok. 2 dinary za os./noc oraz 4 i 5-gwiazdkowych - ok. 3 dinary za os./noc. Podatek jest pobierany od osób powyżej 12 roku życia. Opłata będzie naliczana za pobyty do maks. 7 nocy.

Dla dzieci

  • miniklub 
  • minidisco 
  • animacje dla dzieci 
  • aquapark: od czerwca do września

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
Płatne
  • strefa wellness
  • masaże 
  • hammam 
  • zabiegi kosmetyczne

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny
  • muzyka na żywo
  • karaoke

Pokoje

Suita z widokiem na ogród SUX1
  • 3-6 os.
  • ok. 120 m2
  • widok na ogród
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • oddzielny salon
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • lodówka
  • mikrofalówka
  • sejf: za opłatą
  • kapcie
  • balkon lub taras
Studio z widokiem na ogród STX1
  • 1-2 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na ogród
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • klimatyzacja
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • lodówka
  • mikrofalówka
  • sejf (płatny)
  • balkon lub taras
Suita junior z widokiem na ogród JSX1
  • 1-4 os.
  • ok. 75 m2
  • widok na ogród
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • oddzielny salon
  • klimatyzacja
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • lodówka
  • mikrofalówka
  • sejf: za opłatą
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski, ciasto, lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, show cooking, z klimatyzacją
  • restauracja: rodzaje kuchni: orientalna, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, rezerwacja wymagane, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja: rodzaje kuchni: włoska, śródziemnomorska, orientalna, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, program dine around, rezerwacja wymagane, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 5
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar przekąskowy
  • bar na plaży
  • kawiarnia

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Atrakcyjny, elegancki hotel położony niedaleko plaży i praktycznie w centrum Hammametu. Dobry propozycja dla osób młodych i aktywnych, chcących korzystać z miejskich atrakcji.

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Tunezja / Hammamet

    Opis oferty:

    Dobry wybór na pełen rozrywek wypoczynek w gronie rodziny i przyjaciół. Położony niedaleko plaży i blisko centrum miejscowości oferuje wiele atrakcji. W ramach bogatej formuły all inclusive można nie tylko dogodzić swojemu podniebieniu, ale też wybrać się do wodnego parku rozrywki Carthage Land i Pałacu 1001 Baśni czy skorzystać z wizyty w hammamie lub klubie fitness. Przestronne i zadbane pokoje z oddzielnymi sypialniami zapewnią komfortowy pobyt nawet dla 6-osobowej rodziny. W Polsce jedynie w ofercie ITAKI.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej Yasmine, w centrum HAMMAMETU, ok. 100 m od sklepów i barów; ok. 90 km od portu lotniczego w Monastirze, ok. 40 km od portu lotniczego w Enfidha; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Nabeul/ok. 1 TND).

    PLAŻA:

    Lemdina, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 250 m od hotelu, przejście deptakiem, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/ręcznik); bar czynny w sezonie letnim (czerwiec-wrzesień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., 240 pokoi, 3 budynki, 2 piętra, 1 winda, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Le Tunisian - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja á la carte - kuchnia marokańska, w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 bary z przekąskami: przy basenie i przy plaży, obsługa kelnerska, bar w lobby, bar przy basenie, bar Beach Medina na plaży; centrum konferencyjne dla 1800 osób, ogród, taras z widokiem na basen i ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; kasyno (płatne); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    junior suite:

    2-os. (możliwość 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 65 m², pokój dzienny i sypialnia, indywidualnie sterowana klimatyzacja (w terminie: 15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar, sejf (płatny ok. 3,5 TND/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka; suszarka); widok na basen za dopłatą;

    ambasador suite:

    4-os. (możliwość 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 90 m², pokój dzienny, 2 sypialnie, 2 łazienki, aneks kuchenny, wyposażenie jak w junior suite, dodatkowo zestaw do kawy/herbaty; balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); pokój ambasador suite za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, 107 i 258 m², gł. 0,5-2,1 m, 2 brodziki dla dzieci: słodka woda, 32 m², gł. 0,5 m, kryty basen, 106 m², słodka woda, gł. 0,5-2,1 m, podgrzewany w miesiącach: listopad-kwiecień, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/ręcznik); tenis stołowy, rzutki, aerobik, siatkówka; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka, amfiteatr; centrum wellness (płatne): hammam, masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), podwieczorek: ciastka, sałatki, lody (15.30-17.30), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji Le Tunisian; przekąski (11.00-17.30) w barze z przekąskami; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-24.00) w barze w lobby; raz na pobyt kolacja w jednej z restauracji: śródziemnomorska w hotelu Medina Belisaire, włoska w hotelu Medina Solaria, marokańska w restauracji Medina Mediterranea w medinie (wymagana wcześniejsza rezerwacja); raz na pobyt: wstęp do Parku Carthage Land (9.00-1.00), wizyta w Pałacu 1001 Baśni (10.00-17.00), show w restauracji Sheherezada (wymagana wcześniejsza restauracja), wejście do hammamu i do klubu fitness (10.00-18.00, wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0021/672241000, www.medina.com.tn

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latserwis plażowyWi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Atrakcyjny, elegancki hotel położony niedaleko plaży i praktycznie w centrum Hammametu. Dobry propozycja dla osób młodych i aktywnych, chcących korzystać z miejskich atrakcji.

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Tunezja / Hammamet

    Opis oferty:

    Dobry wybór na pełen rozrywek wypoczynek w gronie rodziny i przyjaciół. Położony niedaleko plaży i blisko centrum miejscowości oferuje wiele atrakcji. W ramach bogatej formuły all inclusive można nie tylko dogodzić swojemu podniebieniu, ale też wybrać się do wodnego parku rozrywki Carthage Land i Pałacu 1001 Baśni czy skorzystać z wizyty w hammamie lub klubie fitness. Przestronne i zadbane pokoje z oddzielnymi sypialniami zapewnią komfortowy pobyt nawet dla 6-osobowej rodziny. W Polsce jedynie w ofercie ITAKI.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej Yasmine, w centrum HAMMAMETU, ok. 100 m od sklepów i barów; ok. 90 km od portu lotniczego w Monastirze, ok. 40 km od portu lotniczego w Enfidha; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Nabeul/ok. 1 TND).

    PLAŻA:

    Lemdina, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 250 m od hotelu, przejście deptakiem, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/ręcznik); bar czynny w sezonie letnim (czerwiec-wrzesień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., 240 pokoi, 3 budynki, 2 piętra, 1 winda, elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja Le Tunisian - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja á la carte - kuchnia marokańska, w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 bary z przekąskami: przy basenie i przy plaży, obsługa kelnerska, bar w lobby, bar przy basenie, bar Beach Medina na plaży; centrum konferencyjne dla 1800 osób, ogród, taras z widokiem na basen i ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; kasyno (płatne); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    junior suite:

    2-os. (możliwość 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 65 m², pokój dzienny i sypialnia, indywidualnie sterowana klimatyzacja (w terminie: 15.06-15.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar, sejf (płatny ok. 3,5 TND/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon, taras lub ogródek (stolik i krzesełka; suszarka); widok na basen za dopłatą;

    ambasador suite:

    4-os. (możliwość 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 90 m², pokój dzienny, 2 sypialnie, 2 łazienki, aneks kuchenny, wyposażenie jak w junior suite, dodatkowo zestaw do kawy/herbaty; balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka); pokój ambasador suite za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, 107 i 258 m², gł. 0,5-2,1 m, 2 brodziki dla dzieci: słodka woda, 32 m², gł. 0,5 m, kryty basen, 106 m², słodka woda, gł. 0,5-2,1 m, podgrzewany w miesiącach: listopad-kwiecień, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 10 TND/ręcznik); tenis stołowy, rzutki, aerobik, siatkówka; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka, amfiteatr; centrum wellness (płatne): hammam, masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.00), obiad (12.30-14.30), podwieczorek: ciastka, sałatki, lody (15.30-17.30), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji Le Tunisian; przekąski (11.00-17.30) w barze z przekąskami; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-24.00) w barze w lobby; raz na pobyt kolacja w jednej z restauracji: śródziemnomorska w hotelu Medina Belisaire, włoska w hotelu Medina Solaria, marokańska w restauracji Medina Mediterranea w medinie (wymagana wcześniejsza rezerwacja); raz na pobyt: wstęp do Parku Carthage Land (9.00-1.00), wizyta w Pałacu 1001 Baśni (10.00-17.00), show w restauracji Sheherezada (wymagana wcześniejsza restauracja), wejście do hammamu i do klubu fitness (10.00-18.00, wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0021/672241000, www.medina.com.tn

    GRATIS:

    serwis plażowy Wi-Fi wstęp do Parku Carthage Land i Pałacu 1001 Baśni


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Atrakcyjny, elegancki hotel położony niedaleko plaży i praktycznie w centrum Hammametu. Dobry propozycja dla osób młodych i aktywnych, chcących korzystać z miejskich atrakcji.

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Hammamet

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    2004 r. Odnowiony w 2019 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracje, bary, pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen kryty, 2 baseny odkryte.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    300 m od hotelu, prywatna, piaszczysta. Parasole, leżaki - bezpłatne, ręczniki plażowe - depozyt ok. 10 TND. Bar na plaży serwuje przekąski, piwo i napoje bezalkoholowe w AI.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację centralną (bezpłatna), sejf (płatny ok. 3 TND/doba), minibar (pusty), TV, telefon, łazienkę (prysznic lub wanna, suszarka do włosów, WC). Typy pokoi: w 3 jednopiętrowych budynkach: pokoje standardowe dla max 3 os. , suity rodzinne dla max 4 os. (salon i 2 sypialnie połączone drzwiami, aneks kuchenny) , junior suity dla max 2 os.

    Wyżywienie

    restauracja główna, tawerna, pizzeria, bary, kawiarnia All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie kontynentalne (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), przekąski i lody (15:30-17:30), kolacja (19:00-22:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11:00-17:30) w wyznaczonych barach, kolacja tematyczna "Sheherazade 1001 nocy" - 1 raz w tygodniu (wymagana rezerwacja), wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

    z myślą o dzieciach

    brodzik, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    siłownia, łaźnia parowa (1 wizyta w trakcie pobytu gratis, wymagana rezerwacja), aerobik, aqua aerobik, piłka wodna, animacje, tenis stołowy, łucznictwo, minigolf, rzutki , boccia, siatkówka plażowa

    płatne

    masaż DODATKOWE INFORMACJE Goście hotelu Diar Lemdina mogą raz dziennie skorzystać z bezpłatnego wstępu do położonych nieopodal obiektów: "Park Carthage Land" i "Aqua Land" (przy pobycie minimum 3 noce w opcji All Inclusive) - szczegóły w recepcji. Wyżywienie w aquaparkach jest dodatkowo płatne. Dine around (wymagana rezerwacja) - 1 wizyta gratis w wybranej restauracji tematycznej sieci hoteli Medina Hotels & Resorts:śródziemnomorska w Medina Belisaire & Thalasso Hotel, włoska w Medina Solaria & Thalasso Hotel, marokańska w Diar Lemdina Hotel PODATEK TURYSTYCZNY Począwszy od 01 listopada 2018 roku, niezależnie od tego, czy umowa została zawarta przed 01 stycznia 2018 roku, czy nie, wszyscy Goście muszą zapłacić w dniu przyjazdu do hotelu podatek turystyczny w dinarach tunezyjskich (TND). Podatek będzie naliczany za wszystkich Gości powyżej 11.99 lat, a kwota zostanie pobrana za maksymalnie 7 nocy. 3 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 5 * i 4 *, 2 dinary tunezyjskie za osobę dorosłą za noc w hotelach 3 *, dinar tunezyjski za osobę dorosłą za noc w hotelach 2 *

    Aktualizacja opisu

    02.10.2019 16:23

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Siłownia Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

    Sale konferencyjne

    Pokoje 5 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Atrakcyjny, elegancki hotel położony niedaleko plaży i praktycznie w centrum Hammametu. Dobry propozycja dla osób młodych i aktywnych, chcących korzystać z miejskich atrakcji.

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Tunezja

    Położenie

    Najbliższe sklepy i kawiarnie w pobliżu hotelu Park Carthageland ok. 500 m Port lotniczy Monastir ok. 97 km

    Plaża

    Z drobnym piaskiem około 350 m od hotelu Dojście do plaży lokalną ścieżką Leżaki i parasole bezpłatnie

    Pokoje

    Pokój standard Klimatyzacja (15.06-15.09) Łazienka z prysznicem lub wanną, toaleta, suszarka do włosów TV-Sat, telefon Sejf (płatny ok. 3.5 TND/dzień) Minilodówka (płatna) Łóżeczko dziecięce na życzenie bezpłatnie Junior Suite Oddzielna sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standard Family Suite 2 sypialnie, pokój dzienny Wyposażenie jak w pokoju standard

    Wyżywienie

    All Inclusive: Śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu. Przekąski przez cały dzień w wybranych barach Napoje bezalkoholowe i alkohole lokalnej produkcji serwowane w wybranych barach hotelowych w godzinach ich otwarcia Alkohole importowane są dodatkowo platne. Dine Around: Goście All Inclusive mają możliwość korzystania z restauracji à la carte w Medina Medina Complex (Medina Solaria & Thalasso 5*, Medina Belisaire & Thalasso 4*) oraz uroczystej kolacji w restauracji Medina w Yasmine Hammamet Center (bezpłatnie).

    Opis hotelu

    Recepcja Restauracja, bary (w tym płatne) 2 baseny dla dorosłych, 1 dla dzieci Leżaki i parasole bezpłatnie Miniklub Galeria handlowa, Minimarket Centrum wellness (platne)

    Internet

    Wi-Fi bezpłatnie (w recepcji, holu i pokojach)

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: Programy animacyjne,siatkówka plażowa, rzutki, centrum fitness, nieograniczony dostęp do parku rozrywki i parku wodnego Carthageland,wejście do Muzeum Cywilizacji i Religii, wejście do Pałacu Tysiąca i Jednej Nocy Odpłatnie: Masaż, łaźnia parowa (1x na pobyt bezpłatny, konieczna rezerwacja), centrum odnowy biologicznej.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Atrakcyjny, elegancki hotel położony niedaleko plaży i praktycznie w centrum Hammametu. Dobry propozycja dla osób młodych i aktywnych, chcących korzystać z miejskich atrakcji.

    Szukasz wakacji do Tunezji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Tunezja, Tunezja

    Opis hotelu

    Hotel położony jest w dzielnicy rezydencjalnej, z dala od głównego placu i hałasów. Otaczający spokój gwarantuje udane wakacje w Hammamet. Hotel znajduje się 500 m od parku rozrywki (Carthage Land), 600 m od plaży, 2 km od portu, 9 km od pola golfowego.

    Udogodnienia i serwisy zawierają: restaurację, bar, ogród, basen, kryty basen, spa (płatne), miniklub, bezprzewodowy Internet, salę zebrań/konferencyjną, windę i całodobową recepcję.

    Pokoje wyposażone są w: TV, sejf (płatny), minibar (płatny), klimatyzację, bezprzewodowy Internet, aneks kuchenny, suszarkę do włosów i łazienkę.

    Pokoje Standard posiadają także aneks kuchenny.

    Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

    Adres: ul. Medina, 8050 Yasmine Hammamet, Tunezja.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Diar Lemdina
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Diar Lemdina

    4.3
    zdecydowanie polecam

    Bardzo nam się podobało ze względu na super jedzenie, świetny zespół animatorów, ładne pokoje i niesamowitą atmosferę w hotelu. Idealne miejsce na spokojne wakacje. Goście to głównie Francuzi, Polaków brak. Jeżeli kiedykolwiek będę wybierać się jeszcze raz do Tunezji to tylko do tego hotelu ;)

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Diar Lemdina:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Hotel
      4.8
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      i sport
      5
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Diar Lemdina:
    4.9 / 6

    Miłe wakacje i dużo zabawy 2014-02-09
    Szczegóły oceny hotelu Diar Lemdina:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Super hotel i obsługa 2014-05-04
    Szczegóły oceny hotelu Diar Lemdina:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    super hotel i obsluga bardzo nam sie podobalo, miasto tez fajne tylko sprzedawcy bardzo natarczywi, ...
    więcej

    5.9
    Ciekawy hotel 2017-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Diar Lemdina:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8

    Diar Lemdina - możliwości zakwaterowania:

    ROOM STANDARD
    Suite Family
    fs family suite
    js junior suite
    JUNIOR SUITE
    JUNIOR SUITE SINGLE MIT KIND
    Junior suita
    JuniorSuite
    sgl single room
    sr standard room
    STUDIO
    STUDIO ZUR ALLEINNUTZUNG
    STUDIO/SENIOREN 55+
    Studio
    SENIOR SUITE
    SENIOR SUITE
    Suita

    Diar Lemdina - Możliwości wyżywienia:


    Diar Lemdina - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Diar Lemdina? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00