Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
  • Hotel THB Flora , Lanzarote
1 / 32
Udogodnienia hotelu THB Flora
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel THB Flora
star 3

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu THB Flora :
3.6 / 5
Średnia z 5 opinii
Szczegóły oceny hotelu THB Flora :
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
3.6 / 5
Średnia z 5 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 czerwca 2018

Hotel THB Flora w ofercie Biura podróży:

Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

THB Flora to świetnie usytuowany hotel, blisko centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami oraz widokiem na morze. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych, w tym wodny plac zabaw.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto del Carmen i od długiej i szerokiej plaży Grande, z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje z aneksem kuchennym i sypialnią, wodny plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

Opis oferty:

Rewelacyjne położenie, piękny widok na morze, świetny serwis i moc atrakcji dla dzieci to gwarancja udanych, rodzinnych wakacji. Do dyspozycji Gości są zadbane baseny, restauracja oraz dwa bary. Dla najmłodszych przygotowano zajęcia w miniklubie, profesjonalne animacje oraz wodny plac zabaw. Goście kwaterowani są w przestronnych pokojach junior suite z częścią dzienną i sypialnią. Warto wybrać się na plażę z ciemnym wulkanicznym piaskiem oraz do centrum Puerto del Carmen ze sklepami i restauracjami.

POŁOŻENIE:

na niewielkim wzniesieniu, ok. 1 km od centrum tętniącego życiem PUERTO DEL CARMEN ze sklepami i restauracjami, ok. 25 km od Parku Narodowego Timanfaya; ok. 10 km od lotniska w Arrecife; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 2 EUR/Arrecife).

PLAŻA:

Grande, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 800 m od hotelu, dojazd bezpłatnym hotelowym busem (rozkład dostępny w recepcji), parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet).

HOTEL:

lokalna kategoria: 3 klucze, zadbany, systematycznie odnawiany (2015-2018 r.), 205 pokoi, 2 części przedzielone drogą, szeregowa zabudowa w stylu tradycyjnych białych domków, 2 piętra, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, lounge-bar, snack-bar przy basenie; minimarket, sklep z pamiątkami, wymiana walut w recepcji; za opłatą: fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; bezpłatny internet bezprzewodowy; ogród; występują różnice poziomów - nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

junior suite:

dla maks. 4 os. (dostawka - 2-os. sofa w pokoju dziennym), ok. 34 m², odnowiony w 2017 r., indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), pokój dzienny z sofą i sypialnia oddzielona drzwiami, internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, mikrofalówka, mała lodówka, czajnik; za opłatą: sejf (ok. 12 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, wydzielona część dla dzieci, wodny plac zabaw dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; pokój gier; minidisco, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci 6 dni w tygodniu, profesjonalne show 2 razy w tygodniu, zajęcia sportowo-rekreacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski w snack barze (10.30-12.00 i 15.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928514900, www.thbhotels.com

GRATIS:

Wi-Fibus na plażę

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

THB Flora to świetnie usytuowany hotel, blisko centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami oraz widokiem na morze. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych, w tym wodny plac zabaw.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

THB Flora to świetnie usytuowany hotel, blisko centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami oraz widokiem na morze. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych, w tym wodny plac zabaw.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto del Carmen i od długiej i szerokiej plaży Grande, z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje z aneksem kuchennym i sypialnią, wodny plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

LANZAROTE/WYSPY KANARYJSKIE

Do dyspozycji gości

• recepcja • lobby • taras słoneczny • 2 baseny (jeden tylko dla dorosłych) • zjeżdżalnie • restauracja • 2 bary

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenie, w cenie) • kącik internetowy (płatny)

Dodatkowe udogodnienia

• sklep z pamiątkami • minimarket • pralka (na żetony)

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

208

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dla dzieci

• miniklub • minidyskoteka • plac zabaw • wodny plac zabaw

Sport i wellness

W cenie • tenis stołowy • siłownia

Płatne • masaże

Rozrywka

• program animacyjny w ciągu dnia • od czasu do czasu przedstawienia

Pokoje

Studio Superior STX2

• 1-2 os. • ok. 23 m2 • po remoncie w 2017 roku • balkon lub taras • aneks kuchenny • wanna lub prysznic • WC • TV sat. • sejf (płatny) • telefon • kuchenka mikrofalowa • lodówka • czajnik • toster • suszarka do włosów • pokój dzienno-sypialny • Wi-Fi (w cenie)

Apartament Superior APX3

• 1-4 os. • ok. 32 m2 • wanna lub prysznic • oddzielna sypialnia • po remoncie w 2017 roku • balkon lub taras • aneks kuchenny • WC • TV sat. • sejf (płatny) • telefon • sofa • kuchenka mikrofalowa • lodówka • czajnik • toster • suszarka do włosów • pokój dzienno-sypialny • Wi-Fi (w cenie)

Apartament Superior APX4

• 3-6 os. • ok. 46 m2 • prysznic • 2 sypialnie • po remoncie w 2017 roku • balkon lub taras • aneks kuchenny • WC • TV sat. • sejf (płatny) • telefon • sofa • kuchenka mikrofalowa • lodówka • czajnik • toster • suszarka do włosów • pokój dzienno-sypialny • Wi-Fi (w cenie)

Suita junior JSX1

• 1-4 os. • ok. 32 m2 • po remoncie w 2017 roku • balkon lub taras • aneks kuchenny • prysznic • WC • TV sat. • sejf (płatny) • telefon • kuchenka mikrofalowa • lodówka • ekspres do kawy • suszarka do włosów • pokój dzienno-sypialny • oddzielna sypialnia • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie • obiad • kolacja • posiłki w formie bufetu • napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole • przekąski 

Dwa posiłki • śniadanie • kolacja • posiłki w formie bufetu

Śniadania • w formie bufetu 

Bez wyżywienia Wyżywienie we własnym zakresie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

THB Flora to świetnie usytuowany hotel, blisko centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami oraz widokiem na morze. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych, w tym wodny plac zabaw.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

THB Flora to świetnie usytuowany hotel, blisko centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami oraz widokiem na morze. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych, w tym wodny plac zabaw.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto del Carmen i od długiej i szerokiej plaży Grande, z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje z aneksem kuchennym i sypialnią, wodny plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

Opis oferty:

Rewelacyjne położenie, piękny widok na morze, świetny serwis i moc atrakcji dla dzieci to gwarancja udanych, rodzinnych wakacji. Do dyspozycji Gości są zadbane baseny, restauracja oraz dwa bary. Dla najmłodszych przygotowano zajęcia w miniklubie, profesjonalne animacje oraz wodny plac zabaw. Goście kwaterowani są w przestronnych apartamentach z aneksami kuchennymi. Warto wybrać się na plażę z ciemnym wulkanicznym piaskiem oraz do centrum Puerto del Carmen ze sklepami i restauracjami.

POŁOŻENIE:

na niewielkim wzniesieniu, ok. 1 km od centrum tętniącego życiem PUERTO DEL CARMEN ze sklepami i restauracjami, ok. 25 km od Parku Narodowego Timanfaya; ok. 10 km od portu lotniczego w Arrecife; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 2 EUR/Arrecife).

PLAŻA:

Grande, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 800 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet).

HOTEL:

lokalna kategoria: 3 klucze, zadbany, systematycznie odnawiany (restauracja i pokoje superior w 2015 r.), łącznie 205 apartamentów i pokoi typu studio, 2 części przedzielone drogą, szeregowa zabudowa w stylu tradycyjnych białych domków, 2 piętra, hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, lounge-bar, snack-bar przy basenie; minimarket, sklep z pamiątkami, wymiana walut w recepcji; za opłatą: fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów; bezpłatny internet bezprzewodowy; ogród; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

dla maks. 4 os. (dostawka - narożna sofa, 2 miejsca do spania), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), pokój dzienny z aneksem kuchennym i sypialnia oddzielona drzwiami, telefon, lodówka; za opłatą: telewizja satelitarna (ok. 3 EUR/dzień), sejf (12 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); apartament z 2 sypialniami za dopłatą.;

superior:

dla maks. 4 os. (dostawka - 2-os. sofa w pokoju dziennym), odnowiony w 2015 r., indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), pokój dzienny z wyposażonym aneksem kuchennym, sypialnia; wyposażenie jak w apartamencie standardowym; apartament superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, wydzielona część dla dzieci, wodny plac zabaw dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; pokój gier; minidisco, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci 6 dni w tygodniu, profesjonalne show 2 razy w tygodniu, zajęcia sportowo-rekreacyjne.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski w snack barze (10.30-12.00 i 15.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928514900, www.thbhotels.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

THB Flora to świetnie usytuowany hotel, blisko centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami oraz widokiem na morze. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych, w tym wodny plac zabaw.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

THB Flora to świetnie usytuowany hotel, blisko centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami oraz widokiem na morze. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych, w tym wodny plac zabaw.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto del Carmen i od długiej i szerokiej plaży Grande, z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje z aneksem kuchennym i sypialnią, wodny plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:
Wioska wakacyjna położona na niewielkim wzniesieniu, w spokojnej okolicy, w miejscowości Puerto del Carmen zaledwie ok. 500 m od głównej promenady, gdzie nie brakuje licznych sklepów, barów i restauracji. Do najbliższej piaszczystej plaży Playa Grande - ok. 800 m. Do lotniska w Arrecife ok. 10 km.
Pokoje:
W kompleksie znajduje się łącznie 205 pokoi i apartamentów z podstawowym wyposażeniem, rozlokowanych w 2 częściach hotelu (jedna z nich od strony oceanu, druga po przeciwnej stronie ulicy, połączone ze sobą przejściem podziemnym). Naszym Klientom oferujemy zakwaterowanie: - w pokojach standardowych-które wyposażone są w łazienkę (WC, wanna lub prysznic), aneks kuchenny z mikrofalówką, czajnikiem i tosterem. Na wyposażeniu pokoju znajduje się TV (za opłatą), telefon, sejf (za opłatą) oraz taras. -w apartamentach - które są przestronne, dwuosobowe ( z możliwością 2 dostawek), ponadto posiadają oddzielną sypialnię oraz część dzienną z aneksem kuchennym, wyposażenie jest takie samo jak w pokoju standardowym. Apartamenty posiadają balkon lub taras. Aparatmenty i pokoje położone na parterze mogą mieć bezpośrednie wyjście do ogrodu/na taras słoneczny. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis (na potwierdzenie).
Do dyspozycji gości:
Recepcja, lobby, restauracja główna, 2 bary, kawiarnia, taras słoneczny z ogrodem, leżaki i parasole przy basenie, 2 baseny ze słodką wodą, dla dzieci: brodzik i wodny plac zabaw, mini-klub dla dzieci, dyskoteka (23:00 - 00:30), supermarket, sklep z pamiątkami, fryzjer. Kącik internetowy i wi-fi dodatkowo płatne - ok. 6 EUR/godz. Leżaki na plaży dodatkowo płatne.
Wyżywienie:
Bez wyżywienia. Możliwość dopłaty do: -
HB
- śniadania oraz obiadokolacje w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. -
AI
- śniadanie (08:00-10:00), lunch (13:00-15:00) i kolacja (18:30-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej. W ciągu dnia w wyznaczonych barach przekąski (10:30-12:00 oraz 15:30-18:00) oraz napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w godzinach 10:00-23:00.
Program sportowy i animacyjny, SPA:
Program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem. Bilard, salon z grami (płatne). Oferta sportów wodnych na plaży (płatne): windsurfing, kitesurfing, nurkowanie.
Kategoria lokalna:
***
Naszym zdaniem:
Uroczy i przytulny hotel otoczony tropikalnym ogrodem. Czysty, skromny, idealne miejsce dla osób młodych oraz tych którzy zwiedzają Lanzarotę na własną rękę. Hotel stanowi wspaniałą propozycję na niezapomniane wakacje w niewygórowanym budżecie.
Inne:
www.thbhotels.com

Program

Dzień 1
Zbiórka przy stanowiskach odpraw Rainbow Tours na 2 godz. przed wylotem samolotu na poszczególnych lotniskach. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.rainbowtours.pl\rozklady. Po przylocie spotkanie z rezydentem i transfer do hotelu.
Dzień 2 - 7 (14)
Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie oraz wycieczki lokalne.
Dzień 8 (15)
Dzień 8 (15) Po śniadaniu wykwaterowanie z hotelu.Transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow Tours na miejscu). Powrót do Polski.

świadczenia

Cena obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

Informacje ogólne
Waluta
EURO. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
Czas Polski - 1 godzina.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l. - 1 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Wyloty z:
Warszawy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: http://www.rainbowtours.pl/rozklady.
W regionie
Lanzarote
Najbardziej niezwykła ze wszystkich wysp kanaryjskich, uznana za cud przyrody i wpisana na liste UNESCO jako Światowy Rezerwat Biosfery. Większość jej powierzchni pokrywa zastygła lawa oraz ponad 300 wulkanicznych stożków. Jedną z największych atrakcji jest Park Narodowy Timanfaya założony na terenach wulkanicznych, zwanych górami ognia. Wyspa jest również bardzo harmonijnie zabudowana według koncepcji słynnego hiszpańskiego architekta Cesara Manrique. Nie znajdziemy tu wysokiej zabudowy, a nawet nadmorskie kurorty zachowują typowy kanaryjski charakter. Do tego piękne plaże z ciemnym piaskiem i fantastyczna atmosfera oraz pogoda, a także niezwykłe uprawiane tylko tutaj wina - to wszystko powoduje, że Lanzarote jest jedyna w swoim rodzaju.
Playa Blanca
Choć szybko się rozwija w ostatnich latach, nadal zachowała swój urok i atmosferę spokoju i relaksu. Poza plażą znajdziecie tu port jachtowy i promenadę ze sklepami i restauracjami. Stąd najbliżej do sąsiedniej Fuerteventury i do słynnych winnic Lanzarote, gdzie w wulkanicznej ziemi uprawia się winorośle i produkuje jedno z najlepszych białych win Hiszpanii.
Puerto del Carmen
Ten najstarszy i największy kurort zbudowany wokół portu rybackiego teraz rozciąga się wzdłuż najdłuższej plaży na wyspie i przyciąga zarówno rodziny z dziećmi jak i osoby spragnione rozrywki. Tu znajdziecie największy wybór barów, restauracji i kawiarni oraz sklepy a nawet kasyno.
Puerto Calero
Najbardziej luksusowa miejscowość wyspy oferuje najpiękniejszy na wyspie port jachtowy i spokojną atmosferę. Nie ma tu wielu turystów, dominują prywatne wille i apartamenty. To doskonałe miejsce dla osób którzy chcą w spokoju wypoczywać, a jeśli zapragną atrakcji kurortu to do Puerto del Carmen jest tylko kilka kilometrów.
Costa Teguise
Jedna z najstarszych miejscowości wypoczynkowych Lanzarote wybudowana od podstaw wg projektów Cesara Manrique oferuje doskonałe plaże i jest świetnym miejscem wypadowym do zwiedzania wyspy. Tu każdy znajdzie coś dla siebie - aqua park, restauracje i bary, pole golfowe i plaże dla każdego. Amatorzy wind surfingu skupiają się na plaży Las Cucharas, a rodziny z dziećmi najczęściej wybierają mniejsze Los Charcos z jasnym piaskiem.

Wycieczki lokalne

LANZAROTE W PIGUłCE
- całodzienna wycieczka objazdowa po wyspie, w której zobaczycie Państwo m.in.: Las Salinas del Janubio i Los Hervideros, Park Narodowy Timanfaya - zachwycający księżycowy krajobraz i Ruta de los Volcanes - drogę pomiędzy kraterami wulkanów (na którą wjeżdżać mogą jedynie autoryzowane autokary przejażdżka na wielbłądach dodatkowo płatna) degustacja w winiarni w regionie La Geria, słynącym z doskonałych win moscatel, malvasia i niezwykłego sposobu uprawy winorośli pierwszą stolicę wyspy Teguise Jameos del Aqua - fragment niezwykłego tunelu wulkanicznego, który został zaaranżowany przez słynnego artystę hiszpańskiego Cesara Manrique.
Cena: 69,90 EUR, dzieci 2-12 lat 49,50EUR.
PODWODNE SAFARI
- doskonała propozycja dla tych, którzy chcą poznać bogactwo podwodnego świata i chcą to zrobić bez wchodzenia do wody! łódź wypływa z portu w Puerto Calero i po wypłynięciu na ocean zanurza się na głębokość ponad 30 m. Każdy z uczestników rejsu będzie miał miejsce siedzące przed dużymi, szklanymi oknami w klimatyzowanym kadłubie łodzi. Podczas rejsu można robić zdjęcia i kręcić filmy własnymi aparatami, będzie też możliwość zakupienia zdjęć zrobionych podczas rejsu przez profesjonalnego fotografa.
Cena 55EUR,dzieci 2-12 lat 32 EUR.
Wyjazd 9:30 /11:30 - powrót do hotelu ok. 12:30 /14:30
REJS NA WYSPę LA GRACIOSA
- rejs - przez cieśninę El Rio - na położoną powyżej Lanzarote wyspę La Graciosa - należącą do malowniczego archipelagu Chinijo, najmniejszą z zamieszkałych Wysp Kanaryjskich, której plaże uważane są za najpiękniejsze w tym regionie. W programie m.in. "tortilla" w Caleta de Sebo - jedynej wiosce na wyspie "postój" przy plaży La Francesa - spacer, snorkeling/kąpiel w oceanie lub opalanie oraz lunch - paella serwowany na statku. Powrót do hoteli ok.17:30-18:00.
Cena 49EUR, dzieci 4-12 lat 28EUR.
PIęKNA FUERTEVENTURA
- lekka wycieczka wakacyjna na sąsiednią wyspę Fuerteventurę. W programie m.in.: 9:30 - przeprawa łodzią ze szklanym dnem Princesa Yaiza z Playa Blanca na południu Lanzarote - relaks możliwość zobaczenia delfinów, wielorybów i latających ryb. Corralejo - kraina wydm do złudzenia przypominającą Saharę i Park Narodowy oraz plażowanie i/lub zakupy na głównej aleji miasteczka - możliwość pływania i/lub snorkelingu w krystalicznie czystych wodach zatoki. 16:30 powrót do portu w Corralejo i rejs powrotny na Lanzarote. Powrót do hoteli ok. 18:30-19:30.
Cena (zawiera lunch) 49 EUR, dzieci 2- 12 lat 30EUR.
REJS PEŁNOMORSKIM KATAMARANEM
- relaksująca wyprawa z portu w Puerto Calero w kierunku południowego wybrzeża Lanzarote. Czas na opalanie, kąpiele w morzu i snorkelling przy pięknych plażach Papagayo. Czas trwania rejsu to mniej więcej 4 godz.
Cena 64EUR
- jedynie powyżej 16 roku zycia - zawiera przejażdżkę na skuterze wodnym, sprzęt do snorkelingu, śródziemnomorski lunch, owoce oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe.
NURKOWANIE DLA KAżDEGO - MAŁEGO I DUżEGO
- zapraszamy Państwa do polskiego centrum nurkowego w najpiękniejszym miejscu nurkowym na Wyspach Kanaryjskich. Niezliczone ławice ryb, ośmiornice, urocze kraby, skore do zabaw flądry i bajecznie kolorowe papugoryby to zaledwie kilka z wielu atrakcji czekających na Państwa w czystych, przejrzystych i urzekających pięknem błękitu wodach oceanu. A wszystko to pod okiem doświadczonego i co równie ważne sympatycznego, polskiego instruktora. Poza bezpieczeństwem, które jest dla nas zawsze priorytetem, zapewniamy wszystkim naszym nurkom przede wszystkim wspaniałą zabawę, beztroskie szaleństwo, dużo przyjemności oraz głębię pozytywnych emocji.
PARK ROZRYWKI "NA DZIKIM ZACHODZIE"
- super wycieczka nie tylko dla rodzin z dziecmi. Loty drapieżnych ptaków, występy lwów morskich i popisy papug. Park posiada wspaniały ogród z wodospadami i mnóstwem egzotycznych zwierząt, m.in. tygrysy, pumy, krokodyle, bizony, pancerniki wioskę indiańska - zabawa w poszukiwaczy złota, grota szamana, jazda na kucykach i pływanie canoe.
Cena 22EUR, dzieci 2-12 lat 17 EUR. Cena z Pto del Carmen 18 EUR, dzieci 2-12 lat 13 EUR.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

THB Flora to świetnie usytuowany hotel, blisko centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami oraz widokiem na morze. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych, w tym wodny plac zabaw.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

THB Flora to świetnie usytuowany hotel, blisko centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami oraz widokiem na morze. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych, w tym wodny plac zabaw.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto del Carmen i od długiej i szerokiej plaży Grande, z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje z aneksem kuchennym i sypialnią, wodny plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Lanzarote, Hiszpania

Opis hotelu

Ten hotel apartamentowy został wzniesiony w 1985 roku. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 205 pokoi. W hotelu do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Na miejscu znajduje się przechowalnia bagażu, sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi (bezpłatnie) umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie hotelu apartamentowego znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne dysponują sofą. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się sejf. Aneks kuchenny dla osób samodzielnie się stołujących jest optymalnie wyposażony w lodówkę, kuchenkę gazową, kuchenkę mikrofalową i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Hotel oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest taras do opalania, leżaki i parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Aqua fitness to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz hotelu apartamentowego obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, darta i aerobik. Strefa Wellness ukoi Państwa zmysły i ciało. Proponujemy solarium, jak również za opłatą zabiegi masażu. Program animacyjny, dyskoteka, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

THB Flora to świetnie usytuowany hotel, blisko centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami oraz widokiem na morze. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych, w tym wodny plac zabaw.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

THB Flora to świetnie usytuowany hotel, blisko centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami oraz widokiem na morze. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych, w tym wodny plac zabaw.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w spacerowej odległości od centrum kurortu Puerto del Carmen i od długiej i szerokiej plaży Grande, z łagodnym zejściem do morza
  • przestronne pokoje z aneksem kuchennym i sypialnią, wodny plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania/Lanzarote

Opis

kuchnia międzynarodowa i dania wegetariańskie, rodzinny hotel z animacjami dla dzieci, 2 baseny i wodny plac zabaw dla dzieci ze zjeżdżalniami, pokoje z aneksem kuchennym,

Lokalizacja

w Puerto del Carmen, na wzgórzu, ok. 1 km od centrum miejscowości, ok. 1 km od centrum rozrywki, ok. 10 km od lotniska, ok. 50 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 25 km od Parku Narodowego Timanfaya

Wyposażenie

liczba pokoi - 205, restauracje - 1, bary - 2, recepcja 24h, lobby, taras słoneczny, ogród, mini market, sklep z pamiątkami, przechowalnia bagażu, wymiana walut, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), fryzjer, internet bezprzewodowy (płatny), internet (płatny).

Basen

2 baseny odkryte ze słodką wodą, parasole i leżaki bezpłatne; wydzielona część dla dzieci, zjeżdżalnie.

Pokoje

łazienka z wanną lub prysznicem, aneks kuchenny, kuchenka mikrofalowa, lodówka, sejf (płatny), taras/balkon, pokój dzienny, telewizja satelitarna (płatna). Typ pokoju - STUDIO - dla max. 2 osób. APARTAMENT z 1 SYPIALNIĄ - dla max. 3 osób lub 2 dorosłych i 2 dzieci.

Plaża

ok. 800 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirkowa z ciemnym piaskiem, długa, szeroka, łagodne zejście do morza, zagospodarowana, parasole i leżaki płatne

Sport i fitness

zajęcia sportowo-rekreacyjne, tenis stołowy (płatny), bilard (płatny).

Rozrywka

animacje dla dorosłych i dla dzieci 6 dni w tygodniu

Dla dzieci

krzesełka w restauracji, plac zabaw, mini disco, mini klub (4-12 lat), animacje, wodny plac zabaw, wydzielona część basenu ze zjeżdżalniami, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (8.00 - 10.00), lunch (13.00 - 15.00), obiadokolacja (18.30 - 21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski w snack barze przy basenie (10.30 - 12.00 i 15.30 - 18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00 - 23.00); wymagane noszenie opasek All Inclusive.

Cena zawiera

przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko. Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48h.

Cena nie zawiera

dopłaty do bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego., WYLOTY z (Wizzair) Katowic - loty od listopada do marca (z wyłączeniem terminów pokrywających się z Bożym Narodzeniem i Sylwestrem - dodatkowo 100 PLN/os./2 strony) - 23 kg - 400 zł/os./2 strony DUŻY BAGAŻ PODRĘCZNY (max. wymiary 56 x 45 x 25 cm, max. 10 kg) - 160 zł/os./2 strony CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka polskojęzycznego przedstawiciela (spotkanie informacyjne i telefon kontaktowy).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

THB Flora to świetnie usytuowany hotel, blisko centrum miejscowości Puerto del Carmen ze sklepami, barami i restauracjami oraz widokiem na morze. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na dogodne zakwaterowanie i atrakcje dla najmłodszych, w tym wodny plac zabaw.


Mapa Hotelu THB Flora
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
Jardin de Cactus - lanzarote
El Golfo na Lanzarote
La Graciosa - dziewicza wyspa
Mirador del Rio - Lanzarote
Papagayo Beach, Lanzarote
Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
Famara Beach - Lanzarote
Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote

Opinie o Hotelu THB Flora

Hotel flora to fajny pomysł na wakacje z dziećmi. byliśmy w czerwcu. niskie budynki, ładny ogród, przyjemne pokoje i co najważniejsze czyste. dzieci się nie nudziły bo było sporo atrakcji a wodnego placu zabaw prawie nie opuszczały!! jedzenie dobre - nie było się do czego przyczepić. trochę daleko do plaży, ale w sumie i tak byliśmy tylko 2 razy. polecam wypożyczyć samochód i trochę pozwiedzać Lanzarote bo to wyspa zupełnie inna od np. Teneryfy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3

Hotel THB Flora jest zadbany i często sprzątany. Droga do Puerto del Carmen prowadzi także bezpośrednio z hotelu jakiś kilometr. Apartamenty wymagają jeszcze remontu ale nie jest źle, śniadania średnie jednak jest co zjeść bez większego szału. Hotel to białe domki 2 piętrowe, charakterystyczne dla Lanzarote.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.6

Hotel Flora to skromny hotel, taki podstawowy standard, dobry jako baza wypadowa w sensie jak ktoś aktywnie spędza głównie czas po za hotelem np. zwiedzając Lanzarote na własną rękę jak my :)

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.1

Bardzo fajna baza na wycieczki, zarówno samochodowe jak i piesze. Sama wyspa piękna, zakochałem się od pierwszego wejrzenia... Jedzenie w porządku (praktycznie codziennie kolacje tematyczne), pokoje również - trochę postarzałe, ale czyste. Większość gości to Anglicy, więc personel bardzo dobrze mówi po angielsku. Ogólnie bardzo polecam :)

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3

Lanzarote to wyspa wietrzna ze wzgl. na płaską formę. Brak większych wzniesień wulkanicznych, jak np. Tenerife, czy Gran Canaria więc zastanów się, bo będzie średnio co 3ci dzień wiało. Atrakcje nieliczne,np.4-kilometrowe podziemne szlaki,z tym ,że dla turystów dostępna skrócona 1-kilometrowa opcja. Namierz kamerki z wyspy I obserwuj flagi, by moje relacje zostały potwierdzone.Hotel wybierz samodzielnie. Staraj się wybierać zawsze na południu wyspy, to najspokojniejsze miejsca.Szukaj hotelu z dostępnym językiem ang I niemieckim-tam nie będziesz musiał-a oceniać jakości. P.S. Wiem,że Lanzarote przyciąga cenami,czemu I ja uległem. Wolę jednak dodać pare Euro i zakochać się w Tenerifie,choćby po to, by ujrzeć najwyższy szczyt Hiszpanii.

POLECAM:
singlom
Podsumowanie: może być
2.7

THB Flora - możliwości zakwaterowania:

apartament superior
studio superior
apartament 2 bedrooms superior
junior suite singleuse superior
studio singleuse superior
junior suite superior
Junior Suita dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
Studio-typ superior wanna lub prysznic WC Z aneksem kuchennym Telefon
Studio prysznic WC klimatyzacja taras odnowiony
Apartament dwupokojowy wanna lub prysznic WC Z aneksem kuchennym Telefon
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
Studio-typ superior WC balkon lub taras
Studio-typ superior WC balkon lub taras
WC balkon lub taras
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
wanna lub prysznic WC balkon Telefon
Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
Studio-typ superior wanna lub prysznic WC Z aneksem kuchennym Telefon
Studio prysznic WC klimatyzacja taras odnowiony
Apartament z 2 sypialniami wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
Studio-typ superior WC balkon lub taras
Junior Suita WC balkon lub taras
WC
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
wanna lub prysznic WC balkon Telefon
Junior Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC Z aneksem kuchennym Telefon
Apartament z 2 sypialniami wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
Junior Suita WC balkon lub taras
WC
mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
wanna lub prysznic WC balkon Telefon
Apartament dwupokojowy z balkonem wanna lub prysznic WC balkon Z aneksem kuchennym Telefon
Apartament z 2 sypialniami wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
WC balkon lub taras
Apartament dwupokojowy z balkonem wanna lub prysznic WC balkon Z aneksem kuchennym Telefon
Apartament z 2 sypialniami wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras odnowiony
Apartament
Apartament
Junior Suite 2 os.
Junior Suite 3 os.
Junior Suite 4 os.
Junior suita
Pok. 1 os.
Studio

THB Flora - Możliwości wyżywienia:


THB Flora - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel THB Flora ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00