cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
  • Hotel Aparthotel Floresta, Lanzarote
1 / 30
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
30.08 - 31.08
już od 262 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.06 - 08.06
już od 131 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aparthotel Floresta
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Aparthotel Floresta
star 3

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu Aparthotel Floresta:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Floresta:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 czerwca 2020

Hotel Aparthotel Floresta w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 200 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 10 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • lobby
  • 2 baseny zewnętrzne
  • taras słoneczny

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w recepcji, w cenie)
  • kącik internetowy (płatny)

Dodatkowe udogodnienia

  • kantor
  • pralnia (płatna)
  • pokój gier
  • pralnia
  • wymiana walut

karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club

Liczba pokojów

242

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dla dzieci

  • miniklub dla dzieci 4-12 lat 
  • pokój gier 
  • baseny dla dzieci

Sport i wellness

W cenie
  • tenis stołowy
  • rzutki
  • minigolf (2 godz./tydz., dla gości all inclusive)
  • tenis ziemny (2 godz./tydz., dla gości all inclusive)
Płatne
  • bilard 
  • wypożyczalnia rowerów
  • tenis ziemny
  • minigolf
  • golf (ok. 3 km od hotelu)

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • boccia
  • rzutki
  • bilard

Pokoje

Apartament APX1
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • pokój dzienno-sypialny
  • osobna sypialnia
  • wanna
  • WC
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • aneks kuchenny
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • tel.
  • lodówka
  • kuchenka mikrofalowa
  • ekspres do kawy
Aprtament APX2
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • osobna sypialnia
  • ekspres do kawy
  • pokój dzienno-sypialny
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • aneks kuchenny
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • tel.
  • lodówka
  • kuchenka mikrofalowa
Aprtament APX3
  • 2-5 os.
  • ok. 50 m2
  • 2 sypialnie
  • ekspres do kaw
  • pokój dzienno-sypialny
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • aneks kuchenny
  • TV sat.
  • sejf (płatny)
  • tel.
  • lodówka
  • kuchenka mikrofalowa

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 13:00 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:00 - 21:00, codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski: codziennie 12:00 - 16:00,
  • ciasto: codziennie 16:00 - 17:30, wliczone w all inclusive
  • napoje: wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 11:00 - 23:00, wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 11:00 - 23:00, wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: płatnie
  • kawa/herbata po południu
  • świąteczne menu: w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, menu noworoczne: w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe
Dwa posiłki
  • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:00 - 21:00, codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, hiszpańska, bufet, codziennie 07:30 - 10:30, codziennie 13:00 - 14:30, codziennie 18:00 - 21:00, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • bar przekąskowy: codziennie 11:00 - 00:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Hiszpania/Lanzarote

    Kategoryzacja hotelu

    Hotel Floresta 3*

    Położenie

    - 200m od plaży - Puerto del Carmen - ok. 5 km do centrum Puerto Del Carmen - ok. 5 km od lotniska - pole golfowe oddalone o ok 3 km - w pobliżu sklepy, restauracji - w pobliżu przystanek autobusowy

    Plaża

    - piaszczysta 200m od hotelu - publiczna - leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    Standard Apartament ok 40m - klimatyzacja - TV, telefon - aneks kuchenny - sejf (płatny) - łazienka (WC, prysznic) - balkon lub taras

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen, leżaki i parasole - siłownia, - tenis stołowy, rzutki Płatne - bilard - boisko do tenisa - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - brodzik - miniklub - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie)

    Wyżywienie

    HB - śniadanie w formie bufetu, obiadokolacja serwowana - napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne All inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lody w snack bar. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 11:00 - 23:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - bar

    Dodatkowe informacje

    - wifi w lobby bezpłatne - kantor - obiekt dysponuje 242 pokojami

    Bagaż

    Berlin Schonefeld (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 105zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Lanzarote, Hiszpania

    Plaża

    150 metrów od piaszczystej plaży "Playa de los Pocillos". Leżaki i parasole za opłatą.

    Internet

    kącik internetowy za opłatą. WI-FI w recepcji i barze gratis, poza tym za opłatą.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Aparthotel Floresta
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
    Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
    Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
    park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
    Jardin de Cactus - lanzarote
    El Golfo na Lanzarote
    La Graciosa - dziewicza wyspa
    Mirador del Rio - Lanzarote
    Papagayo Beach, Lanzarote
    Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
    Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
    Famara Beach - Lanzarote
    Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Aparthotel Floresta

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Floresta:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      4.9
    • Wyżywienie
      4.6
    • Atrakcje
      i sport
      4.4
    • Obsługa
      5.1
    HolidayCheck
    Ocena Aparthotel Floresta:
    5 / 6

    Bardzo pozytywne zaskoczenie 2010-11-07
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Floresta:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      6.0

    Apartamenty bardzo przestrzenne i czyste,dobre i urozmaicone jedzenie,oferta all inclusive bardzo bo...
    więcej

    5.8
    Wspaniały tydzień 2013-01-04
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Floresta:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.8

    Bardzo polecam , niska cena , bardzo blisko do plaży piękne krajobrazy , po prostu trzeba tam poleci...
    więcej

    5.6
    Udane wczasy w hotelu Floresta 2014-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Floresta:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Super spokojna lokalizacja. W ostatnie dni naszego pobytu zrobiło się tłoczniej, ponieważ na miejsce...
    więcej

    5.0
    Udany sylwester w hotelu Floresta Puerto del Carmen 2014-10-11
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Floresta:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.0

    Dałbym temu hotelowi 9, gdyby włączali naczynia, w których przechowywane były potrawy na ciepło. Ich...
    więcej

    5.0
    Atrakcyjny Hotel Floresta, polecamy 2014-10-12
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Floresta:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    W hotelu Floresta spędziliśmy 4 tygodnie. Jest to atrakcyjny, centralnie położony obiekt. Pokój, syp...
    więcej

    5.1
    Najbardziej obiektywna opinia 2015-01-12
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Floresta:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Świetna lokalizacja i smaczna kuchnia 2015-03-02
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Floresta:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Schade aber hier komme ich nie wieder 2015-04-26
    Szczegóły oceny hotelu Aparthotel Floresta:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.3

    Otrzymalismy z 3 malych dzieci apartament od strony ulicy - widok na przystanek autobusowy. Lazienka...
    więcej

    3.6

    Aparthotel Floresta - możliwości zakwaterowania:

    apartament 2 bedrooms standard balcony or terrace
    apartament promotion 2 bedrooms standard balcony or terrace
    apartament promotion standard balcony or terrace
    apartament singleuse standard garden-pool view balcony or terrace
    apartament standard
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj na pietrze lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Z aneksem kuchennym Safe Telewizor Telefon
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj na pietrze lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Z aneksem kuchennym Safe Telewizor Telefon
    Pokoj - oferta specjalna lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Z aneksem kuchennym Safe Telewizor Telefon
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras family offer
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj na pietrze lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Z aneksem kuchennym Safe Telewizor Telefon
    Pokoj na pietrze lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Z aneksem kuchennym Safe Telewizor Telefon
    Pokoj - oferta specjalna lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Z aneksem kuchennym Safe Telewizor Telefon
    mieszkanie z 1 sypialnia wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj na pietrze lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Z aneksem kuchennym Safe Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj na pietrze lazienka wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Z aneksem kuchennym Safe Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Apartament
    Apartament
    Apartament

    Aparthotel Floresta - Możliwości wyżywienia:


    Aparthotel Floresta - miasta wylotu:


    Aparthotel Floresta - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Aparthotel Floresta? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00