cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
  • Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa), Lanzarote
1 / 15
Udogodnienia hotelu Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa)
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa)
star 4

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa):
4.3 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa):
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.3 / 5
Średnia z 3 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 13 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 grudnia 2018

Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa) w ofercie Biura podróży:

Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Grand Teguise Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy plaży, a jednocześnie centrum Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, aktywnym osobom, na romantyczne wakacje we dwoje, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę. Pobyt w hotelu Grand Teguise Playa to gwarancja udanych wakacji na Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, przy 2 plażachEl Jabillo i Las Cucharas, z łagodnym zejściem do morza, w centrum Costa Teguise, na plaży sporty wodne
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 fantazyjne baseny
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

Opis oferty:

Położony w centrum wakacyjnego kurortu słynącego z pięknych piaszczystych plaż i urokliwej promenady. Otoczony ogrodem, jest świetną propozycją na aktywne, rodzinne wakacje i wypoczynek tylko we dwoje. Praktycznie w samym centrum miejscowości Costa Tequise i przy cudownej plaży, idealnej nie tylko na błogie lenistwo na leżaku, ale również do uprawiania sportów wodnych. Na miejscu dwa fantazyjnie zaprojektowane baseny ze słoną wodą, idealne miejsce na relaks dla całej rodziny! W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w centrum COSTA TEGUISE, ok. 100 m od sklepów, barów i restauracji, przy drodze lokalnej; ok. 14 km od lotniska w Arrecife; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (Arrecife, Puerto del Carmen/ok. 3,5 EUR), postój taksówek ok. 100 m od hotelu.

PLAŻA:

El Jablillo, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 10 m od hotelu, parasole i leżaki płatne; Las Chucharas, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 400 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/komplet).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, stylowy, zbudowany w 1987 r., odnowiony zimą 2014/2015 r., 314 pokoi, 1 budynek, 6 pięter, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja El Jablillo - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar w lobby, bar Estrella przy basenie; kantor, taras z widokiem na basen i ocean, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby (1 godz./dzień); za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 7 EUR/dzień, ok. 25 EUR/tydz., ok. 35 EUR/2 tygodnie), punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), opiekunka do dziecka, lekarz na wezwanie; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², skromny (przed remontem), położony na najniższych piętrach, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 7 EUR/dzień, ok. 25 EUR/tydz.), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; widok na morze za dopłatą;

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², wyremontowany, elegancki i nowoczesny, położony na najwyższych piętrach hotelu; wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na morze; pokój superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, nieregularny kształt, słona woda: ok. 480 m², gł. do 1,1 m, podgrzewany, ok. 560 m², gł. 1,5-2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 24 m², gł. 0,3 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); tenis stołowy, siłownia, rzutki, minigolf, 2 korty tenisowe (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne); plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; centrum wellness: sauna, masaże (płatne); ok. 2 km od hotelu 2 pola golfowe.

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu i ogrodu• podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, windaPokój: • 4 pokoje standardowe, na najniższych piętrach (nie posiadają balkonów/tarasów; na zapytanie)• szerokość drzwi wejściowych do pokoju: 90 cmŁazienka: • szerokość drzwi do łazienki: 60 cm• 2 pokoje z wanną: poręcz; 2 pokoje z prysznicem• poręcz przy toalecie• umywalka dostępna dla osoby poruszającej się na wózkuPlaża: • podjazd do plaży• nawierzchnia prowadząca do plaży: płyta chodnikowa/beton

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji El Jablillo; przekąski w barze przy basenie (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w barze w lobby (18:00-24:00) i przy basenie (10:30-18:00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034928590654, www.teguiseplayahotel.com

GRATIS:

Wi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Grand Teguise Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy plaży, a jednocześnie centrum Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, aktywnym osobom, na romantyczne wakacje we dwoje, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę. Pobyt w hotelu Grand Teguise Playa to gwarancja udanych wakacji na Lanzarote.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Grand Teguise Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy plaży, a jednocześnie centrum Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, aktywnym osobom, na romantyczne wakacje we dwoje, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę. Pobyt w hotelu Grand Teguise Playa to gwarancja udanych wakacji na Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, przy 2 plażachEl Jabillo i Las Cucharas, z łagodnym zejściem do morza, w centrum Costa Teguise, na plaży sporty wodne
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 fantazyjne baseny
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

Opis oferty:

Położony w centrum wakacyjnego kurortu słynącego z pięknych piaszczystych plaż i urokliwej promenady. Otoczony ogrodem, jest świetną propozycją na aktywne, rodzinne wakacje i wypoczynek tylko we dwoje. Praktycznie w samym centrum miejscowości Costa Tequise i przy cudownej plaży, idealnej nie tylko na błogie lenistwo na leżaku, ale również do uprawiania sportów wodnych. Na miejscu dwa fantazyjnie zaprojektowane baseny ze słoną wodą, idealne miejsce na relaks dla całej rodziny! Hotel przeszedł remont zimą 2014/2015 (z wyłączeniem pokoi standardowych). W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w centrum COSTA TEGUISE, ok. 100 m od sklepów, barów i restauracji, przy drodze lokalnej; ok. 14 km od lotniska w Arrecife; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (Arrecife, Puerto del Carmen/ok. 3,5 EUR), postój taksówek ok. 100 m od hotelu.

PLAŻA:

El Jablillo, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 10 m od hotelu, parasole i leżaki płatne; Las Chucharas, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 400 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/komplet).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, stylowy, zbudowany w 1987 r., odnowiony zimą 2014/2015 r., 314 pokoi, 1 budynek, 6 pięter, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja El Jablillo - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar w lobby, bar Estrella przy basenie; kantor, taras z widokiem na basen i ocean, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby (30 min dziennie); za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 7 EUR/dzień, ok. 25 EUR/tydz., ok. 35 EUR/2 tygodnie), punkt internetowy (ok. 1 EUR/10 min), opiekunka do dziecka, lekarz na telefon; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², skromny (przed remontem), położony na najniższych piętrach, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 7 EUR/dzień, ok. 25 EUR/tydz.), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; taras (stolik i krzesełka), widok na ogród lub basen; widok na morze za dopłatą;

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 30 m², wyremontowany, elegancki i nowoczesny, położony na najwyższych piętrach hotelu; wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na morze; pokój superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, nieregularny kształt, słona woda: ok. 480 m², gł. do 1,1 m, podgrzewany, ok. 560 m², gł. 1,5-2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 24 m², gł. 0,3 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); boisko do siatkówki, koszykówki, tenis stołowy, siłownia, dart, squash, minigolf, 2 korty tenisowe (oświetlenie i wypożyczenie sprzętu płatne); plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; centrum wellness: sauna, masaże (płatne); ok. 2 km od hotelu 2 pola golfowe.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji El Jablillo; przekąski w barze przy basenie (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w barze w lobby (18:00-24:00) i przy basenie (10:30-18:00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034928590654,

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Grand Teguise Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy plaży, a jednocześnie centrum Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, aktywnym osobom, na romantyczne wakacje we dwoje, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę. Pobyt w hotelu Grand Teguise Playa to gwarancja udanych wakacji na Lanzarote.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Grand Teguise Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy plaży, a jednocześnie centrum Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, aktywnym osobom, na romantyczne wakacje we dwoje, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę. Pobyt w hotelu Grand Teguise Playa to gwarancja udanych wakacji na Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, przy 2 plażachEl Jabillo i Las Cucharas, z łagodnym zejściem do morza, w centrum Costa Teguise, na plaży sporty wodne
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 fantazyjne baseny
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania/Lanzarote

Opis

Be Live Grand Teguise Playa położony jest przy zatokowej plaży El Jabillo, w miasteczku Costa Teguise. Na miejscu znajduje się piękne atrium z ogrodem botanicznym oraz basen w kształcie laguny. Z hotelu rozciągają się piękne widoki na Ocean Atlantycki. Klimatyzowane pokoje dysponują w pełni wyposażoną łazienką i telewizorem z dostępem do kanałów telewizji satelitarnej. Restauracja bufetowa El Jabillo serwuje europejskie i amerykańskie śniadanie, a w porze lunchu i kolacji zaprasza na dania kuchni śródziemnomorskiej. Drinki i przekąski dostępne są w barze przy basenie Los Alisios oraz w lokalu La Estrella. Do dyspozycji Gości są także korty do tenisa i squasha oraz siłownia, a za dodatkową opłatą również niewielkie centrum wellness z ofertą masaży, sauną, jacuzzi i wanną z hydromasażem. Hotel, dzięki bogatemu programowi animacji, rozrywek, miłej obsłudze i atrakcyjnemu położeniu, stanowi idealne miejsce wypoczynku dla rodzin z dziećmi.

Lokalizacja

w Costa Teguise, przy plaży, w centrum miejscowości, ok. 10 km od lotniska, w pobliżu centrum handlowego, w pobliżu przystanku komunikacji publicznej, w pobliżu centrum rozrywki.

Wyposażenie

liczba pokoi - 311, restauracje - 1, bary - 3, windy, room service (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, wymiana walut, centrum konferencyjne.

Basen

2 duże baseny z wodą morską (jeden z nich podgrzewany zimą), parasole i leżaki bezpłatne, depozyt na ręczniki plażowe; brodzik dla dzieci (słodka woda, podgrzewany zimą).

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 os. STANDARD z widokiem na ocean - pokoje dla max. 3 os.

Plaża

publiczna, piaszczysto-żwirowa, krótka, wąska, przy hotelu, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

nauka nurkowania (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, squash, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), SPA (płatne), sauna (płatna), bilard (płatny), mini golf, siłownia, szachy ogrodowe.

Rozrywka

muzyka na żywo, program artystyczny, animacje.

Dla dzieci

opiekunka (płatna), mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, animacje.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.30 - 10.30), lunch (13.00 - 15.00) i obiadokolację (18.30 - 21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe oraz przekąski serwowane w barach w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Informacje dodatkowe

na plaży Las Cucharas w Costa Teguise baza nurkowa i windsurfingowa, w okolicy również pole golfowe.

Cena zawiera

przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko. Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48h.

Cena nie zawiera

dopłaty do bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego., WYLOTY z (Wizzair) Katowic - loty od listopada do marca (z wyłączeniem terminów pokrywających się z Bożym Narodzeniem i Sylwestrem - dodatkowo 100 PLN/os./2 strony) - 23 kg - 400 zł/os./2 strony DUŻY BAGAŻ PODRĘCZNY (max. wymiary 56 x 45 x 25 cm, max. 10 kg) - 160 zł/os./2 strony CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka polskojęzycznego przedstawiciela (spotkanie informacyjne i telefon kontaktowy).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Grand Teguise Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy plaży, a jednocześnie centrum Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, aktywnym osobom, na romantyczne wakacje we dwoje, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę. Pobyt w hotelu Grand Teguise Playa to gwarancja udanych wakacji na Lanzarote.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Grand Teguise Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy plaży, a jednocześnie centrum Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, aktywnym osobom, na romantyczne wakacje we dwoje, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę. Pobyt w hotelu Grand Teguise Playa to gwarancja udanych wakacji na Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, przy 2 plażachEl Jabillo i Las Cucharas, z łagodnym zejściem do morza, w centrum Costa Teguise, na plaży sporty wodne
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 fantazyjne baseny
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Hotel położony w centrum miejscowości - w okolicy szeroki wybór barów, restauracji i sklepów. Przy hotelu znajduje się nadmorska promenada. Do lotniska w Arrecife ok. 14 km.
Plaża:
El Jabillo - piaszczysto-żwirowa, niewielka i zatokowa. Na plaży leżaki i parasolepłatne (ok. 6 EUR/dzień). Hotel zapewnia ręcznikibasenowe (depozyt ok. 10 EUR).
Do dyspozycji gości:
Restauracja, lobby z barem, windy, restauracja główna, snack bar, ogród z dużym tarasem słonecznym z leżakami i parasolami, 2 duże baseny z wodą morską (jeden z nich podgrzewany zimą), brodzik dla dzieci (słodka woda), mini klub, plac zabaw, opiekunka do dziecka (płatna), room service (płatny), sale konferencyjne, sklepy z pamiątkami, pralnia (płatna), wypożyczalnia samochodów.
Pokoje:
W hotelu znajduje się 311 pokoi. Wszystkie dla max. 3 osób (dziecko do 2 lat wlicza się do maksymalnego obłożenia pokoju, łóżeczko dla dziecka gratis), klimatyzowane, z łazienką (suszarka do włosów), telefonem, TV-sat, lodówką, sejfem (płatny ok. 20 EUR/tydzień) oraz zbalkonem(meble balkonowe). Dziecko do 2 lat wlicza się w maksymalne obłożenie każdegopokoju.
- Pokoje standardowe
(pow. ok. 30 m2)- pokoje przed remontem, starsze umeblowanie. Wszystkie pokojeod strony morza, ale tylko część ma widok na ocean (konieczna dopłata).
- Pokoje superior
(pow. ok. 30 m2)- z widokiem na ocean, wyremontowane w 2014 r.
Wyżywienie:
All Inclusive: śniadania (07:30-10:30), lunch (13:00-15:00) i obiadokolacje (18:30-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz przekąski serwowane w barach w godzinach wyznaczonych przez hotel.
Program sportowy i animacyjny:
Dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych np. gry, konkursy, wieczorne show, muzyka na żywo. Bezpłatne (możliwy depozyt za sprzęt): 2 korty tenisowe, squash, siłownia, szachy ogrodowe, ping pong, mini golf. Płatne: lekcje tenisa, szkoła nurkowania, bilard. W hotelu znajduje się niewielkie centrum wellness (płatne) - jacuzzi, sauna, masaże, fish spa, wanna z hydromasażem. Na plaży Las Cucharas w Costa Teguise baza nurkowa i windsurfingowa, w okolicy również pole golfowe.
Internet:
Wi-Fipłatne (ok. 7 EUR/ dzień, 25EUR/tydzień). Hotel zapewnia 30 min. darmowego Wi-Fi dziennie. Stanowiska internetowe dodatkowo płatne.
Kategoria lokalna:
****
Strona www:
www.teguiseplayahotel.com
Naszym zdaniem:
Znany, bardzo dobrej klasy hotel, położony w najlepszej lokalizacji. Chwalony za lokalizację, czystość, smaczną kuchnię ibardzo dobrąobsługę. Zapraszamy!


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Grand Teguise Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy plaży, a jednocześnie centrum Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, aktywnym osobom, na romantyczne wakacje we dwoje, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę. Pobyt w hotelu Grand Teguise Playa to gwarancja udanych wakacji na Lanzarote.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Grand Teguise Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy plaży, a jednocześnie centrum Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, aktywnym osobom, na romantyczne wakacje we dwoje, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę. Pobyt w hotelu Grand Teguise Playa to gwarancja udanych wakacji na Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, przy 2 plażachEl Jabillo i Las Cucharas, z łagodnym zejściem do morza, w centrum Costa Teguise, na plaży sporty wodne
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 fantazyjne baseny
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Lanzarote, Hiszpania

Położenie

bezpośrednio przy małej zatoczce i promenadzie w Costa Teguise. Bogata oferta handlowo-rozrywkowa, restauracje oraz bary w pobliżu hotelu.

Plaża

niewielka zatoka kąpielowa El Jabillo z piaszczystą plażą przy hotelu, do popularnej plaży "Playa de las Cucharas" idzie się ok. 10 min. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

314 pokoi, 6 pięter, windy. Lobby z recepcją, sala z TV sat., restauracja z tarasem, bar, butiki. 2 sale konferencyjne (20-100 os.). W zadbanym ogrodzie 2 baseny z morską wodą (1 podgrzewany), taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. Hotel przystosowany dla os. niepełnosprawnych.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, WI-FI za opłatą, lodówka, odpłatny sejf, TV sat., telefon, balkon. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na ocean (2-3B). Wariant ekonomiczny (2S). Pokoje Komfort Plus z widokiem na ocean (2-3K): po remoncie, na wyższych piętrach.

Dzieci

oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat), minidisco, plac zabaw.

Rozrywka

międzynarodowy program animacyjny, przedstawienia, muzyka na żywo.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą, WI-FI w lobby 30 minut dziennie gratis, poza tym za opłatą.

Sport

siłownia, minigolf, squash, 2 utwardzone korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy. Za opłatą: nurkowanie, golf, sporty wodne na plaży (firmy zewnętrzne).

Wellness

odpłatnie: masaże, whirlpool, sauna.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Wybór lokalnych napoi alkoholowych i bezalkoholowych w godz. 10:30-23:30. Zimne przekąski, kawa, herbata, ciasto w godz. 10:30-18:30.

Święta/Sylwester

menu świąteczne 24.12 i sylwestrowe 31.12 w cenie.

Wcześniej = taniej

do 31.10.16 25% zniżki. Od 1.11-31.12.16 22% zniżki dla wylotów w terminach 2.01-20.04.17.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Dla seniorów

Senior 60 Plus: 5% zniżki.

Polecamy

  • komfortowy hotel
  • bezpośrednio nad oceanem
  • podwyższony standard świadczeń Adult Club


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Grand Teguise Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy plaży, a jednocześnie centrum Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, aktywnym osobom, na romantyczne wakacje we dwoje, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę. Pobyt w hotelu Grand Teguise Playa to gwarancja udanych wakacji na Lanzarote.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Grand Teguise Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy plaży, a jednocześnie centrum Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, aktywnym osobom, na romantyczne wakacje we dwoje, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę. Pobyt w hotelu Grand Teguise Playa to gwarancja udanych wakacji na Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, przy 2 plażachEl Jabillo i Las Cucharas, z łagodnym zejściem do morza, w centrum Costa Teguise, na plaży sporty wodne
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 2 fantazyjne baseny
  • bardzo wysoka jakość świadczonych usług, wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Lanzarote, Hiszpania

Położenie

bezpośrednio przy małej zatoczce i promenadzie w Costa Teguise. Bogata oferta handlowo-rozrywkowa, restauracje oraz bary w pobliżu hotelu.

Plaża

niewielka zatoka kąpielowa El Jabillo z piaszczystą plażą przy hotelu, do popularnej plaży "Playa de las Cucharas" idzie się ok. 10 min. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

całkowicie wyremontowany hotel oferuje 314 pokoi, 6 pięter, windy. Lobby z recepcją, sala z TV sat., restauracja z tarasem, bar, butiki. 2 sale konferencyjne (20-100 os.). W zadbanym ogrodzie 2 baseny z morską wodą (1 podgrzewany zimą), taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. Hotel przystosowany dla os. niepełnosprawnych. www.belivehotels.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, lodówka, odpłatny sejf, TV sat., telefon, balkon. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na ocean (1-3B). Wariant ekonomiczny (1-2S). Pokoje Komfort Plus z widokiem na ocean (2-3K): po remoncie, na wyższych piętrach. Pokoje superior Adult Club z widokiem na ocean (2D): dodatkowy serwis: szlafrok i kapcie, bezpłatne WI-FI, wybór poduszek, minibar (jednorazowe wypełnienie na powitanie), sprzęt do parzenia kawy/herbaty, wydzielona ekskluzywna część w restauracji i na tarasie słonecznym, wstęp do VIP Lounge, w miarę możliwości wcześniejszy check-in i późniejszy check out.

Dzieci

oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat), minidisco, plac zabaw.

Rozrywka

międzynarodowy program animacyjny, muzyka na żywo.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą, WI-FI na terenie całego hotelu za opłatą, w pokojach Adult Club w cenie.

Sport

siłownia, aerobik, strzelanie z łuku, minigolf, koszykówka, siatkówka, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, szachy. Za opłatą: nurkowanie, golf, sporty wodne na plaży.

Wellness

odpłatnie: masaże, whirlpool, sauna.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. Show cooking.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Wybór lokalnych napoi alkoholowych i bezalkoholowych w godz. 10:30-23:30. Zimne przekąski, kawa, herbata, ciasto w godz. 10:30-18:30.

Wcześniej = taniej

do 31.12.15 30% zniżki. 1.01-30.04.16 25% zniżki (nie obowiązuje z ofertą Dni Gratis).

Dni gratis

14=10, 7=5 w terminach: 5.09-29.09.16.

Dla seniorów

Senior 60 Plus: zniżka.

Dla dzieci

2-6 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa, 7-14 lat: zniżka procentowa.

Polecamy

  • komfortowy hotel po remoncie
  • bezpośrednio nad oceanem
  • podwyższony standard świadczeń Adult Club

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Grand Teguise Playa to rewelacyjnie usytuowany hotel - przy plaży, a jednocześnie centrum Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, aktywnym osobom, na romantyczne wakacje we dwoje, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogatą infrastrukturę. Pobyt w hotelu Grand Teguise Playa to gwarancja udanych wakacji na Lanzarote.


Mapa Hotelu Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa)
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
Jardin de Cactus - lanzarote
El Golfo na Lanzarote
La Graciosa - dziewicza wyspa
Mirador del Rio - Lanzarote
Papagayo Beach, Lanzarote
Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
Famara Beach - Lanzarote
Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote

Opinie o Hotelu Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa)

Bardzo fajny hotel 4*, standard adekwatny do ilości gwiazdek. dobrze się w nim czułam, obsługa bardzo miła, jedzenie smaczne, urozmaicone. na terenie hotelu bardzo dużo roślinności co bardzo mi się podobało. Lokalizacja Be Live Grand Teguise bardzo dobra, przy promenadzie, więc miejsce jest idealne na spacery do centrum brzegiem oceanu. Bardzo malownicze widoki - polecam bo Lanzarote ze swoim księżycowym krajobrazem jest wyjątkowe!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Polecamy Be Live Grand Teguise Playa. Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu i zdecydowanie było za krótko :), niedosyt pozostał. Hotel fajny, dobrze położony w Costa Teguise, odnowiony i to widać, jest prawie jak nowy. Jedzonko bardzo dobre. Byłam już kiedyś na Lanzarote ale ten hotel i miejsce są zdecydowanie lepsze.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.3

Hotel Be Live Grand Teguise Playa to wysokiej klasy hotel, znajdujący się blisko miasta rozrywek Costa Teguise. Plaża piękna przy hotelu zaraz. Dzieciaki miały sporo atrakcji, a najbardziej podobały im się animacje. Serdecznie polecam ten hotel na rodzinne wczasy na Lanzarote

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0

Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa) - możliwości zakwaterowania:

Doppelzimmer,Balkon
Doppelzimmer,Balkon
DZ,Balkon,Meerbl,Superior
Doppelz,Balkon,Meerblick
Single mit Kind Balkon
Pok. 2 os.+1 dost.
Doppelzimmer,Economy
Pok. 2 os.
Pok. superior 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. superior 2 os. w/morze
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Einzelzimmer,Balkon
Pok. 1 os.

Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa) - Możliwości wyżywienia:


Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa) - miasta wylotu:


Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Grand Teguise Playa (ex. Be Live Grand Teguise Playa)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00