cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
  • Hotel Delphin Imperial, Riwiera Turecka
1 / 36
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
18.09 - 21.09
już od 2557 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.11 - 25.11
już od 268 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Delphin Imperial
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Delphin Imperial
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Antalya
Ocena hotelu Delphin Imperial:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wybudowany z ogromnym rozmachem i przepychem, zadowoli gusta nawet najbardziej wymagających osób. Doskonały pakiet All Inclusive, bogata oferta animacji i różnorodne udogodnienia dla najmłodszych, obejmujące małe kino i lunapark, gwarantują niezapomniane wakacje.

Hotel Delphin Imperial w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wybudowany z ogromnym rozmachem i przepychem, zadowoli gusta nawet najbardziej wymagających osób. Doskonały pakiet All Inclusive, bogata oferta animacji i różnorodne udogodnienia dla najmłodszych, obejmujące małe kino i lunapark, gwarantują niezapomniane wakacje.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 15 km od centrum Antalyi, kilka minut pieszo do centrum Lary, ok. 200 m do najbliższych sklepów
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • lobby
  • windy panoramiczne
  • ogród
  • basen główny (zewnętrzny, maj-październik, w zależności od warunków pogodowych)
  • basen relaksacyjny (zewnętrzny, ze słodką wodą, w zależności od warunków pogodowych) 

Wyposażenie

  • Wi-Fi (przy recepcji/w lobby i w barze, w cenie) 
  • kafejka internetowa (płatna) 
  • leżaki i parasole (przy basenie) 
  • ręczniki kąpielowe (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • lekarz
  • butik
  • sklepy z pamiątkami
  • jubiler
  • minimarket
  • fryzjer
  • pralnia (płatna)
  • parking
  • 3 sale konferencyjne 
  • room service (płatny)

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

650

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny i niektóre bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu. 
  • hotel otwarty w 2012 roku
  • hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych
  •  hotel nie akceptuje zwierząt domowych
  • Dla dzieci

    • plac zabaw
    • pokój zabaw
    • łóżeczko dla dzieci (w cenie) 
    • wózek dziecięcy (za kaucją)
    • menu dla dzieci
    • wysokie krzesełka
    • miniklub dla dzieci (4-12 lat, czerwiec - wrzesień, 10:00 - 23:00, w cenie)
    • międzynarodowe animacje dla dzieci (maj-październik)
    • minidyskoteka
    • brodzik (zewnętrzny, ze słodką wodą, maj-wrzesień, w zależności od warunków pogodowych) 

    Sport i wellness

    W cenie
    • strefa spa & wellness (dla gości w wieku 14+)
    • łaźnia parowa
    • hammam 
    • centrum fitness
    • aerobik
    • step aerobik
    • aqua fitness
    •  streching 
    • kort tenisowy
    • oświetlenie kortu tenisowego 
    • wypożyczenie rakiet tenisowych (za kaucją)
    Płatne
    • masaże
    • zabiegi kosmetyczne
    • jacuzzi
    • lekcje gry w tenisa ziemnego

    rozrywka

    • zajęcia sportowe od maja do października
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych od maja do października
    • międzynarodowy program animacyjny od maja do października
    • lekki program animacyjny od listopada do marca
    • przedstawienia
    • muzyka na żywo
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • 1-4 os.
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-4 os.
    • ok. 56 m2
    • od strony morza/ogrodu
    • 2 sypialnie bez drzwi łączących
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie; napoje bezalkoholowe, woda, przekąski
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
    • 1-4 os.
    • ok. 35 m2
    • widok na morze
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • minibar: w cenie; napoje bezalkoholowe, woda, przekąski; uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Suita junior JSM1
    • 2-4 os.
    • ok. 45 m2
    • widok na morze
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • minibar: w cenie; napoje bezalkoholowe, woda, przekąski; uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-4 os.
    • ok. 35 m2
    • widok na ląd
    • od strony lądu
    • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • minibar: w cenie; napoje bezalkoholowe, woda, przekąski; uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 1-4 os.
    • ok. 35 m2
    • od strony morza
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • serwis sprzątający: w cenie
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • minibar: w cenie; napoje bezalkoholowe, woda, przekąski; uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • room service: za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • późne śniadanie: w cenie
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    • przekąski
    • przekąski o północy
    • ciasto
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 9
  • główna restauracja „GUSTO": rodzaje kuchni: regionalna; bufet dla dzieci, menu dla dzieci, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, pełnowartościowe posiłki, bufet, codziennie 07:00 - 10:00, 10:00 - 11:00, 12:30 - 14:30 i 19:00 - 21:30 (godziny otwarcia są zmienne), z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „TEQUILA": rodzaje kuchni: meksykańska; a la carte, wymagana rezerwacja, raz na pobyt w cenie, maj - październik, 19:30 - 21:30 (godziny otwarcia są zmienne), wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „ZUMA": rodzaje kuchni: azjatycka; a la carte, raz na pobyt w cenie, maj - październik, 19:30 - 21:30 (godziny otwarcia są zmienne), wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „HELEN": rodzaje kuchni: grecka; bufet, a la carte, raz na pobyt w cenie, maj - październik, 19:30 - 21:30 (godziny otwarcia są zmienne), wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „MIA MENSA": rodzaje kuchni: włoska; a la carte, raz na pobyt w cenie, maj - październik, 19:30 - 21:30 (godziny otwarcia są zmienne), wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „MUSEUM": rodzaje kuchni: francuska; a la carte, raz na pobyt w cenie, maj - październik, 19:30 - 21:30 (godziny otwarcia są zmienne), wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „DA VINCI (MEAT & WINE)": a la carte, raz na pobyt w cenie,  maj - październik, 19:30 - 21:30 (godziny otwarcia są zmienne), wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „LALEZAR": rodzaje kuchni: turecka; a la carte, raz na pobyt w cenie, maj - październik, 19:30 - 21:30 (godziny otwarcia są zmienne), wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „PESCADOR": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza; a la carte, raz na pobyt w cenie, maj - październik, 19:30 - 21:30 (godziny otwarcia są zmienne), wymagany odpowiedni strój
  •  bary i inne: 6
  • bar w lobby „Tulip Lobby Bar (godziny otwarcia są zmienne)"
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool Bar (godziny otwarcia są zmienne)": maj - październik
  • cukiernia „Violet Patisseria (godziny otwarcia są zmienne)": maj - październik
  • bar „Luna Steg Bar (godziny otwarcia są zmienne)": maj - październik
  • bar „Indoor Bar (godziny otwarcia są zmienne)": maj - październik
  • bar przekąskowy „Imperial Snack Bar (godziny otwarcia są zmienne)": maj - październik

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wybudowany z ogromnym rozmachem i przepychem, zadowoli gusta nawet najbardziej wymagających osób. Doskonały pakiet All Inclusive, bogata oferta animacji i różnorodne udogodnienia dla najmłodszych, obejmujące małe kino i lunapark, gwarantują niezapomniane wakacje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Antalya

    OPIS

    Hotel charakteryzujący się niespotykanym stylem architektonicznym - widoczny w całym hotelu bizantyjski styl, wszechobecne złocenia, przepych, a do tego wystrój wnętrz i przestronnych pokoi oraz luksus widoczny na każdym kroku. Niewielka odległość od lotniska, bliskość plaży i turkusowych wód Morza Śródziemnego, rozbudowane zaplecze rekreacyjno-sportowe oraz wyborna kuchnia serwowana w restauracjach, to jedne z licznych atrakcji tego obiektu.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2011 r. Odnowiony w 2012 r. Na terenie hotelu: restauracje (9), bary (4), room service (płatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (4), 5 zjeżdżalni dla dorosłych i 3 dla dzieci, basen kryty, baseny odkryte (3).Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 7 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    100 m od hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, płatne: pawilony.

    pokoje

    Zlokalizowane są w budynku głównym (liczba pięter: 9, liczba wind: 10). Typy pokoi: Superior Room Land Side dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Superior Room Sea Side View dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Junior Suite Sea Side View dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Family Room Sea Side View dla max. 5 os.: 2 sypialnie, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Lagoon Room dla max. 3 os.: 1 sypialnia, dostęp do współdzielonego basenu, basen, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC) , Connection Room Sea Side View dla max. 8 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Deluxe Family Room dla max. 4 os.: 2 sypialnie, przepierzenie, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), balkon , King Family Sea Side dla max. 6 os.: 3 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), taras , Suite Sea Side View dla max. 2 os.: salon, 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (bezpłatny, uzupełniany codziennie), TV, telefon, łazienka (prysznic, jacuzzi, WC), taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracje a la carte (8), bary (4), cukiernia Ultra All Inclusive (24h) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej, późny posiłek (22:00-06:00) serwowane w wyznaczonym barze, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - podczas pobytu 1 wizyta w wybranej restauracji gratis. Wymagana rezerwacja.meksykańska "Tequila", chińska "Zuma", grecka "Helen", włoska "Mia Mensa", francuska "Museum", międzynarodowa "Da Vinci", turecka "Lalezar", rybna "Pescador"

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem) , możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności)

    w cenie

    tenis stołowy, rzutki, kręgle, siatkówka plażowa, aerobik, siłownia, animacje w dzień, sauna, dyskoteka, kino

    płatne

    kort do tenisa ziemnego, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, jacuzzi, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    19.06.2019 12:54

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive 24H Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe Pokoje 6 osobowe Pokoje 8 osobowe Błękitna Flaga


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wybudowany z ogromnym rozmachem i przepychem, zadowoli gusta nawet najbardziej wymagających osób. Doskonały pakiet All Inclusive, bogata oferta animacji i różnorodne udogodnienia dla najmłodszych, obejmujące małe kino i lunapark, gwarantują niezapomniane wakacje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Turcja/Riwiera Turecka

    Kategoryzacja hotelu

    - kategoria Exim Tours 5* - kategoria lokalna 5*

    Położenie

    - przy plaży - w turystycznej dzielnicy Antalyi - Lara - ok. 15 km od centrum Antalyi - ok. 10 km od lotniska w Antalyi

    Plaża

    - prywatna, piaszczysta z pomostem - leżaki, materace i parasole, ręczniki plażowe (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 35 m2 - centralna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon; sejf i internet Wi-Fi (bezpłatne) - mini bar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe i piwo) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - łazienka (WC,  prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras Pokój Familijny (2 bedrooms) - powierzchnia ok. 38 m2 - 2 sypialnie połączone drzwiami, 1 łazienka - wyposażony podobnie jak pokój standardowy  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 2 baseny, aquapark z 5 zjeżdżalniami, kryty basen - leżaki, materace i parasole przy basenie - sala fitness, aerobik, gimnastyka wodna - jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka (zabiegi płatne) - tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa - programy animacyjne, muzyka na żywo, dyskoteka - kort tenisowy, oświetlenie kortu i sprzęt do tenisa (depozyt) - kajaki, windsurfing (z licencją) Płatne - gry elektroniczne, bilard, kręgle - spa, masaże - motorowe sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - brodzik ze zjeżdżalniami, brodzik kryty - plac zabaw, mini klub, lunapark - wysokie krzesełka w restauracji głównej, menu dziecięce

    Wyżywienie

    Ultra All inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, dzienne  i nocne przekąski. Lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00 - 24:00 w wybranych barach, bar w lobby do 01:00, bar w dyskotece do 02:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a' la carte, po uprzedniej rezerwacji.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 8 restauracji a' la carte: grecka, orientalna, meksykańska, francuska, włoska, stekowa, rybna i turecka - lobby bar, snack bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece

    Dodatkowe informacje

    - obiekt otwarty w 2012 roku, hotel dysponuje 650 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - 5 sal konferencyjnych - sklepy, fryzjer - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - www.delphinhotel.com

    Cena

    Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wybudowany z ogromnym rozmachem i przepychem, zadowoli gusta nawet najbardziej wymagających osób. Doskonały pakiet All Inclusive, bogata oferta animacji i różnorodne udogodnienia dla najmłodszych, obejmujące małe kino i lunapark, gwarantują niezapomniane wakacje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA TURECKA

    *****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF5

    Położenie

    W rejonie Lara, 15 km od Antalyi, 10 km od lotniska. Bezpłatny shuttle bus raz dziennie zawozi Gości do Antalyi.

    PLAŻA

    Bezpośrednio przy hotelu, szeroka, piaszczysto-żwirowa; serwis plażowy bezpłatny.

    ZAKWATEROWANIE

    650 pokoi; Typy pokoi: superior (35 m), rodzinne (56 m, dwa pokoje oddzielone drzwiami), Junior Suite (45 m), Suite (58 m) i pokoje typu Lagoon (36 m, posiadają oddzielny basen do własnego użytku; dzieci poniżej 7 roku życia nie mogą być tu zakwaterowane ze względów bezpieczeństwa); pokoje łączone (2x35 m), 8 pokoi dla osób niepełnosprawnych (na 1 piętrze); Wyposażenie: łazienka, suszarka do włosów, WC, sejf (bezpłatny), mini bar (uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe i piwo), telefon, telewizor LCD, centralna klimatyzacja, balkon lub taras.

    RESTAURACJE I BARY

    Restauracja główna, 8 restauracji a'la carte (meksykańska, dalekiego wschodu, włoska, francuska, rybna, turecka, mięsna połączona z winiarnią oraz grecka);Goście mogą skorzystać z każdej restauracji a'la carte nie więcej niż raz w tygodniu - wymagana wcześniejsza rezerwacja; Kilka barów, m. in. Snack bar, Lobby bar, bar przy basenie, bar w dyskotece, GQ Pajer bar (płatny).

    Wyżywienie

    Ultra all inclusive 24h: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje, późne kolacje, przekąski w ciągu dnia oraz wieczorne, kawa, herbata, ciastka; napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godz. 10:00-24:00 (jeden z barów otwarty 24h); room service w godz. 24:00-06:00 jest bezpłatny; odpłatnie - napoje importowane w restauracjach a'la carte. Istnieję możliwość przygotowania posiłków z dietą bezglutenową.

    SPORT I ROZRYWKA

    3 baseny zewnętrzne, 5 zjeżdżalni, ogrzewany basen wewnętrzny; bezpłatny dostęp do leżaków, parasoli i ręczników; Bezpłatnie: kort tenisowy (oświetlenie oraz wypożyczenie sprzętu), tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, aerobik, step, boccia, kajaki, windsurfing (wymagany certyfikat), centrum fitness, sauna, łaźnia parowa, dzienne oraz wieczorne animacje; Odpłatnie: kręgle, bilard, zabiegi i masaże w centrum SPA, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik, basen wewnętrzny wyznaczony z części dużego basenu, mini klub (4-12 lat), mini disco, mini kino, wysokie krzesełka oraz specjalne menu w restauracji.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    Małe centrum handlowe, fryzjer, kafejka internetowa, profesjonalne centrum SPA, kino, klub nocny, centrum biznesowe z salami konferencyjnymi, parking, wypożyczalnia samochodów; bezpłatny Internet Wi-Fi w lobby; w odległości 200m od hotelu centrum handlowe.

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel wybudowany w latach 2011-2012, oferujący luksusowe, futurystyczne wnętrza, świetną obsługę, ciekawą architekturę i niezwykle bogatą formułę Ultra all inclusive. Polecamy wymagającym Klientom. Zarówno rodziny z dziećmi, jak i osoby poszukujące miejsca na romantyczne wakacje we dwoje będą się tu świetnie czuć.

    STRONA INTERNETOWA

    www.delphin-imperial.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wybudowany z ogromnym rozmachem i przepychem, zadowoli gusta nawet najbardziej wymagających osób. Doskonały pakiet All Inclusive, bogata oferta animacji i różnorodne udogodnienia dla najmłodszych, obejmujące małe kino i lunapark, gwarantują niezapomniane wakacje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    ANTALYA CENTER

    Opis oferty:

    hotel wybudowany został w 2012 roku, usytuowany na powierzchni 54.000m²; do dyspozycji gości: 4 odkryte baseny; basen główny (3180m²), Relax basen (278m²), basen ze zjeżdżalniami (200m²), basen kryty o powierzchni (225m²) z wyznaczoną strefą dla dzieci, restauracja główna, 6 barów, 8 restauracji A‘la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja) oraz 5 sal konferencyjnych

    POKOJE:

    505 pokoi standardowych, 38 pokoi rodzinnych oraz 8 pokoi przystosowanych dla osób niepełnosprawnych; wyposażenie: centralnie sterowana klimatyzacja, TV/SAT, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka, czajnik, sejf, internet bezprzewodowy, balkon, minibar (woda, piwo, napoje bezalkoholowe), panele lub wykładzina

    DODATKOWO PŁATNE:

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, jacuzzi w Spa, salon fryzjerski, kosmetyczka, lekarz, pralnia, kafejka internetowa, telefon, faks, kręgle, bilard, lekcje tenisa, sporty wodne na plaży

    KONTAKT:

    www.delphinhotel.com

    POŁOŻENIE:

    15 km od centrum Antalyi, 10 km od lotniska

    PLAŻA:

    piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu; serwis plażowy bezpłatny (leżaki, materace, parasole)

    WYŻYWIENIE:

    Ultra All Inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja oraz przekąski (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; trakcie pobytu jedna kolacja w wybranej restauracji A'la carte; dodatkowo płatne: napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki oraz alkohol wysokojakościowy

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (4-12 lat), basen, zjeżdżalnie, plac zabaw, mini disco, kino, luna park, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), menu dla dzieci

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo, łaźnia turecka, sauna, siłownia, rzutki, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, kort tenisowy (wcześniejsza rezerwacja i depozyt), aerobik, dyskoteka, lunapark, WiFi w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wybudowany z ogromnym rozmachem i przepychem, zadowoli gusta nawet najbardziej wymagających osób. Doskonały pakiet All Inclusive, bogata oferta animacji i różnorodne udogodnienia dla najmłodszych, obejmujące małe kino i lunapark, gwarantują niezapomniane wakacje.

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Antalya, Turcja

    Plaża

    bezpośrednio przy piaszczysto-żwirowej plaży. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży i przy basenie w cenie.

    Ultra All Inclusive

    śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Śniadania dla śpiochów. Lokalne i wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe 24H. Po południu przekąski, kawa, herbata, wypieki. Przekąska o północy.

    Internet

    kawiarenka internetowa za opłatą.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Delphin Imperial

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel bardzo dobry. Piękne baseny o różnych głębokościach, jeden tylko dla dorosłych, spokojniejszy. Pokój bardzo duży, rodzinny z normalnym oddzielnym łóżkiem dla dziecka, klimatyzacją, minibarem, codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo różnorodne, alkohole lokalne, jednak po napiwku zdarzają się i normalne. Animacje przez cały dzień, dla dzieci i dorosłych. Nie mam większych zastrzeżeń, bardzo miły i przyjemny pobyt, polecam :-)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.4
    polecam

    Przyjemny, nienajmłodszy już hotel w fajnej okolicy, przy samej plaży (niestety żwirowej), dookoła kilka mniejszych i większych centrów handlowych. Dobra obsługa, zaczynając od recepcji, przez personel sprzątający, po restaurację. Piękne zadbane baseny. Po pokojach widać już trochę zużycie, ale mimo wszystko są łądne. Jedzenia mnóstwo, tutaj naprawdę nie mogę się do niczego przyczepić. Polecam ten hotel, niezależnie od tego kto co szuka na pewno to znajdzie

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Hotel
      5.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      i sport
      5.3
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Delphin Imperial:
    5.5 / 6

    Fajny hotel, choć dla mnie na 4 gwiazdki. 2018-05-20
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Cudny hotel 2012-05-19
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Cudowny urlop 2012-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Delphin Imperial - jak marzenie 2012-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    To jest naprawdę cudowny hotel dla dzieci, młodzieży oraz osób starszych. Hotel wprowadza bardzo opt...
    więcej

    5.7
    Hotel z wyższej półki 2012-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    3 pokolenia - Super wakacje 2012-10-28
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    3 pokolenia - super wakacje 2012-12-28
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel jak z bajki 2013-06-09
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    był to nasz kolejny pobyt w turcji hotel delphin imperial poprostu powala jest rewelacyjny każdemu m...
    więcej

    6.0
    Hotel wart polecenia 2013-10-01
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Nowy hotel, czysty, przyjazny personel, ciekawe animacje. Przebywalismy w hoteluw okresie sezonu. Ni...
    więcej

    5.6
    Godny polecenia 2013-12-08
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Przerost formy na treścią. 2014-06-01
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      2.0

    3.3
    Rewelacja. Polecamy. 2014-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo dobry, bardzo miła obsługa, jedzenie bardzo dobre urozmaicone, jest co jeść przez całą ...
    więcej

    6.0
    Super! 2014-08-12
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Najlepszy hotel 2015-05-11
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel naprawdę godny polecenia :) nie ma rzeczy do której można by było mieć zastrzeżenia (chodź je...
    więcej

    6.0
    Super hotel najlepszy w jakim byliśmy w Turcji!!! 2016-01-08
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Najlepszy hotel w Turcji 2016-01-19
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.5

    Niesamowity hotel. Bardzo nam sie spodobało - infrastruktura na medal, czysciutko i odnowione. Bardz...
    więcej

    5.6
    Wszystko na duży plus! 2016-12-01
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel rewelacyjny. Pokoje bardzo przestronne i dobrze wyposażone. Duży wybór atrakcji w hotelu takic...
    więcej

    6.0
    Cudowny urlop w morzu luksusu 2017-06-09
    Szczegóły oceny hotelu Delphin Imperial:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Delphin Imperial - możliwości zakwaterowania:

    LAGOON ROOM 2PAX
    SUPERIOR ROOM SEA SIDE VIEW SNG USE 1PAX
    SUPERIOR ROOM LAND VIEW SNG USE 1PAX
    SUPERIOR ROOM SEA SIDE VIEW 2PAX
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ladu
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon od strony morza
    Pokoj wariant ekonomiczny dla 1 osoby prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ladu
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ladu
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon od strony morza
    LAGOON ROOM 3PAX
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon
    SUPERIOR LAND VIEW 3PAX
    Junior Suita prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
    Pokoj dwuosobowy typ superior/wysoki standard do czesci basenu prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ladu
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ladu
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon od strony morza
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon
    Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon od strony ladu
    Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon
    DELUXE FAMILY ROOM SEA SIDE VIEW 3PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SIDE SEA VIEW 4PAX
    SUPERIOR ROOM SEA SIDE VIEW SNG USE 2PAX
    SUPERIOR ROOM SEA SIDE VIEW 3PAX
    SUITE SIDE SEA VIEW
    SUPERIOR ROOM LAND VIEW WITH BALCONY
    SUPERIOR ROOM ECONOMY
    DELUXE FAMILY ROOM
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SIDE SEA VIEW 2PAX
    DELUXE FAMILY ROOM SEA SIDE VIEW 2PAX
    DELUXE FAMILY ROOM SEA SIDE VIEW 4PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SIDE SEA VIEW 3PAX
    SUPERIOR LAND VIEW 2PAX
    FAMILY ROOM 2 BEDROOMS SIDE SEA VIEW
    CONNECTION ROOM SIDE SEA VIEW
    Doppelz,Balkon,Meerseite
    Doppelz,Balkon,Landseite
    Doppelz,Balkon,Sparpreis
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    KING FAMILY
    Einzelz,Balkon,Meerseite
    Einzelz,Balkon,Landseite
    SUPERIOR ROOM LAND VIEW SNG USE 2PAX
    JUNIOR SUITE ROOM SEA SIDE VIEW 2PAX
    Fam-Apt,Balk,Meerseite
    Pokój rodzinny
    JUNIOR SUITE SIDE SEA VIEW
    Junior suita z widokiem na morze
    Juniorsuite,Balkon,Meerse
    SUPERIOR ROOM LAND VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY
    SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW WITH BALCONY SINGLE USE
    LAGOON ROOM
    FAMILY ROOM SIDE SEA VIEW

    Delphin Imperial - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Delphin Imperial? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00