cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
  • Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee), Morze Czerwone
1 / 16
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
24.09 - 06.10
już od 2859 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.09 - 30.09
już od 218 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee)
  • Nurkowanie
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee)
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Marsa el Alam
Ocena hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
4.0 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    3.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 września 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Brayka Beach Resort to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany w zapierającej dech w piersiach zatoce, przy samej plaży z dostępem do rafy koralowej. Hotel ma wiele atutów, przez co spodoba się wszystkim gościom, jednak największe z nich to mnogość restauracji dostępnych w systemie All Inclusive oraz bogaty program animacyjny. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów oraz rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji. Wypoczynek w hotelu Royal Brayka Beach Resort to gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy hotelu Brayka Bay Resort, w zatoce z prywatną plażą i rafa koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • komfortowe zakwaterowanie, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, animacje, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee) w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Brayka Beach Resort to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany w zapierającej dech w piersiach zatoce, przy samej plaży z dostępem do rafy koralowej. Hotel ma wiele atutów, przez co spodoba się wszystkim gościom, jednak największe z nich to mnogość restauracji dostępnych w systemie All Inclusive oraz bogaty program animacyjny. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów oraz rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji. Wypoczynek w hotelu Royal Brayka Beach Resort to gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy hotelu Brayka Bay Resort, w zatoce z prywatną plażą i rafa koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • komfortowe zakwaterowanie, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, animacje, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Marsa Alam

Opis oferty:

Hotel położony jest w niezwykłej zatoce z prywatną plażą i piękną rafą koralową. Ciekawy program animacji, ładne baseny oraz zaplecze sportowo-rekreacyjne to tylko niektóre atuty hotelu. Dla dbających o komfort wypoczynku są do wyboru zadbane i przytulne pokoje standardowe lub przestronne, wygodnie urządzone pokoje rodzinne. Zdecydowanie polecany na wakacje z rodziną - wiele atrakcji dla dorosłych i dzieci zapewni dobrą zabawę przez cały dzień.

POŁOŻENIE:

przy siostrzanym hotelu Brayka Bay Resort, ok. 18 km od miejscowości MARSA ALAM; ok. 43 km od portu lotniczego w Marsa Alam.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-koralowa, długość ok. 500 m, w zatoce, rafa koralowa, wydzielona część do pływania i nurkowania, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu (do ok. 300 m w zależności od zakwaterowania), bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany, otwarty w 2011 r., 321 pokoi, kilka budynków, do 2 pięter, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Fleming's - kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, 3 restauracje á la carte (nieobjęte all inclusive): Tamara - kuchnia arabska, Gamberini - kuchnia śródziemnomorska, Views - kuchnia międzynarodowa, wymagana wcześniejsza rezerwacja; bar w lobby, bar na plaży, bar przy basenie typu swim-up, bar z fajką wodną (płatny), apteka; sala konferencyjna dla 300 osób; za opłatą: room-service, internet bezprzewodowy, kawiarenka internetowa, pralnia, lekarz na wezwanie, fryzjer, kosmetyczka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25-27 m², praktycznie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 38-43 m², 2 pokoje połączone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym;

beach front:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 30 m² położony najbliżej plaży z bezpośrednim widokiem na morze; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny, beach front oraz widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

baseny: słodka woda, ok. 1200 m², gł. 0,9-1,6 m, ok. 260 m², podgrzewany w sezonie zimowym, gł. 0,9-1,5 m, basen dla dzieci ze zjeżdżalnią, ok. 220 m², gł. 0,6 m, basen z 4 zjeżdżalniami dla dorosłych, gł. 0,9-1,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; piłka nożna, tenis stołowy, kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie płatne), siatkówka plażowa, rzutki, boccia, bilard, siłownia; plac zabaw dla dzieci, amfiteatr, miniklub (4-12 lat), animacje dla dzieci i dorosłych, w ciągu dnia zajęcia sportowe i zabawy, wieczorem muzyka na żywo, orientalny show, dyskoteka; za opłatą: oświetlenie kortu tenisowego, wypożyczenie sprzętu, jazda konna; centrum spa (płatne): sauna, kąpiel parowa, masaże, zabiegi kosmetyczne i upiększające.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00).

KONTAKT:

0020/653380065, 0020/1066639615, www.braykaresorts.com

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Brayka Beach Resort to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany w zapierającej dech w piersiach zatoce, przy samej plaży z dostępem do rafy koralowej. Hotel ma wiele atutów, przez co spodoba się wszystkim gościom, jednak największe z nich to mnogość restauracji dostępnych w systemie All Inclusive oraz bogaty program animacyjny. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów oraz rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji. Wypoczynek w hotelu Royal Brayka Beach Resort to gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy hotelu Brayka Bay Resort, w zatoce z prywatną plażą i rafa koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • komfortowe zakwaterowanie, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, animacje, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Marsa Alam

Opis oferty:

Położony w kompleksie hoteli w niezwykłej zatoce z prywatną plażą i piękną rafą koralową. Ciekawy program animacji, ładne baseny oraz zaplecze sportowo-rekreacyjne to tylko niektóre atuty hotelu. Dla dbających o komfort wypoczynku są do wyboru zadbane i przytulne pokoje standardowe lub przestronne, wygodnie urządzone pokoje rodzinne. Zdecydowanie polecany na wakacje z rodziną - wiele atrakcji dla dorosłych i dzieci zapewni dobrą zabawę przez cały dzień.

POŁOŻENIE:

przy siostrzanym hotelu Brayka Bay Resort, ok. 18 km od miejscowości MARSA ALAM; ok. 43 km od lotniska w Marsa Alam; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 199 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-koralowa, długość ok. 500 m, w zatoce, rafa koralowa, wydzielona część do pływania i nurkowania, zalecane obuwie ochronne, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, zadbany, otwarty w 2011 r., 321 pokoi, kilka budynków, do 2 pięter, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Fleming's - kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, 4 restauracje á la carte na terenie kompleksu (nie są objęte all inclusive): Tamara - kuchnia arabska, Gamberini - owoce morza, Views - kuchnia międzynarodowa, Da Mario, bar w lobby, bar na plaży, bar swim-up, bar z fajką wodną (płatny); apteka w hotelu Brayka Bay Resort; sala konferencyjna dla 300 osób; za opłatą: internet bezprzewodowy, kawiarenka internetowa, room-service, pralnia, lekarz na wezwanie, fryzjer, kosmetyczka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25-27 m², praktycznie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1, 2 lub 3 dostawek dla dzieci), ok. 38 m², 2 pokoje połączone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym;

beach front:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 30-35 m², położony najbliżej plaży, z bezpośrednim widokiem na morze i zatokę, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny, beach front oraz widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

baseny: słodka woda, ok. 1200 m², gł. 0,9-1,6 m, ok. 260 m², podgrzewany w sezonie zimowym, gł. 0,9-1,5 m, basen dla dzieci ze zjeżdżalnią, ok. 220 m², gł. 0,6 m, basen z 4 zjeżdżalniami dla dorosłych, gł. 0,9-1,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; piłka nożna, tenis stołowy, kort tenisowy w hotelu Brayka Bay Resort (sprzęt i oświetlenie płatne), siatkówka plażowa, rzutki, boccia, bilard, siłownia; plac zabaw dla dzieci, amfiteatr, miniklub (4-12 lat), animacje dla dzieci i dorosłych, w ciągu dnia zajęcia sportowe i zabawy, wieczorem muzyka na żywo, orientalny show, dyskoteka; za opłatą: oświetlenie kortu tenisowego, wypożyczenie sprzętu; centrum spa (płatne): sauna, kąpiel parowa, masaże, zabiegi kosmetyczne i upiększające.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00).

KONTAKT:

0020/1066639615, 

GRATIS:

serwis plażowy 


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Brayka Beach Resort to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany w zapierającej dech w piersiach zatoce, przy samej plaży z dostępem do rafy koralowej. Hotel ma wiele atutów, przez co spodoba się wszystkim gościom, jednak największe z nich to mnogość restauracji dostępnych w systemie All Inclusive oraz bogaty program animacyjny. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów oraz rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji. Wypoczynek w hotelu Royal Brayka Beach Resort to gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy hotelu Brayka Bay Resort, w zatoce z prywatną plażą i rafa koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • komfortowe zakwaterowanie, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, animacje, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Marsa Alam

Kategoria Lokalna

5*

Data otwarcia

2011 r.

Położenie

30 km od El Quseir, 17 km od Marsa Alam, 43 km od lotniska.

Plaża

przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 1300 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

W hotelu

3 restauracje, bary, baseny odkryte, sala konferencyjna.

Pokoje

w 4 budynkach: pokoje standardowe, pokoje deluxe, pokoje deluxe beach front, pokoje rodzinne (2 pokoje); klimatyzacja indywidualna, prysznic, TV, suszarka, telefon, minibar (płatny), sejf (płatny), balkon lub taras.

Bezpłatne

siłownia, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, rzutki, aerobik, animacje, korty tenisowe, dyskoteka.

Płatne

internet bezprzewodowy w lobby, kawiarenka internetowa, pralnia, salon piękności, centrum SPA, masaż, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, bilard, oświetlenie kortów tenisowych, rakiety i piłki do tenisa, centrum nurkowe.

Dla dzieci

brodzik, animacje, miniklub (4-12 lat), krzesełka w restauracji, posiłki dla dzieci, plac zabaw, łóżeczka (na życzenie).

Wyżywienie

All Inclusive (10:00-24:00) Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja. Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. System nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach.

Restauracja a'la carte

międzynarodowa, owoce morza - płatne. Wymagana rezerwacja.

Tel./faks

+20 65 / 338 00 65, 338 00 70.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Brayka Beach Resort to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany w zapierającej dech w piersiach zatoce, przy samej plaży z dostępem do rafy koralowej. Hotel ma wiele atutów, przez co spodoba się wszystkim gościom, jednak największe z nich to mnogość restauracji dostępnych w systemie All Inclusive oraz bogaty program animacyjny. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów oraz rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji. Wypoczynek w hotelu Royal Brayka Beach Resort to gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy hotelu Brayka Bay Resort, w zatoce z prywatną plażą i rafa koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • komfortowe zakwaterowanie, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, animacje, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

- przy plaży
- 43 km od lotniska w Marsa Alam
- 14 km od centrum Marsa Alam

Plaża

 - prywatna, piaszczysta o długości 500 m

Pokoje

Pokój Standardowy:
- powierzchnia ok. 25 m²
- klimatyzacja centralna
- TV-Sat, telefon, lodówka
- sejf (bezpłatny), Wi Fi (płatne)
- łazienka ( WC, prysznic, suszarka do włosów)
- balkon/ taras
Pokój Deluxe:
- wyposażenie jak w standardzie
- widok na morze lub basen

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne
- 3 baseny w tym jeden ze zjeżdżalniami
- siłownia, aerobik
- bilard, tenis stołowy (płatne po 24:00)
- siatkówka plażowa
- piłka nożna, koszykówka (na terenie hotelu Brayka Bay Reef Resort)
- dyskoteka (w hotelu Brayka Bay Reef Resort, napoje alkoholowe płatne)
- animacje
Płatne
- korty tenisowe (oświetlenie, rakiety na terenie hotelu Brayka Bay Reef Resort)
- jazda konna
- centrum SPA, salon piękności
- centrum fitness
- centrum nurkowe (przy hotelu)

Dla dzieci

- plac zabaw, miniklub, animacje
- basen z małą zjeżdzalnią

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są  w godzinach 10:00 – 24:00.

Restauracje i bary

 - 1 główna restauracja
 - lobby bar  (all inclusive do 24:00)
 - bar przy basenie (od 10:00 do 23:00)
 - bar na plaży (od 10:00 do zachodu słońca)
 - snack bar
 - bar w dyskotece
 - namiot beduiński

Dodatkowe informacje

 - kawiarenka internetowa (płatna)
 - pralnia, pasaż handlowy
 - lekarz (płatny)
 - sala konferencyjna
 - sala bankietowa
 - taxi hotelowe, wypożyczalnia samochodów
- hotel dysponuje 233 pokojami
- rok otwarcia hotelu: 2011 r.
 - www.royalbrayka.net

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.
Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Brayka Beach Resort to bardzo dobrej klasy hotel, usytuowany w zapierającej dech w piersiach zatoce, przy samej plaży z dostępem do rafy koralowej. Hotel ma wiele atutów, przez co spodoba się wszystkim gościom, jednak największe z nich to mnogość restauracji dostępnych w systemie All Inclusive oraz bogaty program animacyjny. Polecamy dla najbardziej wymagających klientów oraz rodzinom z dziećmi ze względu na ogromną ilość atrakcji. Wypoczynek w hotelu Royal Brayka Beach Resort to gwarancja udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy hotelu Brayka Bay Resort, w zatoce z prywatną plażą i rafa koralową, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • komfortowe zakwaterowanie, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - 3 baseny, 4 zjeżdżalnie, animacje, centrum SPA
  • wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Marsa Alam, Egipt

Położenie

spokojnie, bezpośrednio nad morzem, przy siostrzanym hotelu Brayka Bay Resort, ok. 17 km od miejscowości Marsa Alam, ok. 43 km od lotniska w Marsa Alam.

Plaża

w zatoce, bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-koralowa, długość ok. 500 m, wydzielona część do pływania i nurkowania, zalecane obuwie kąpielowe. Leżaki, parasole, materace i ręczniki bezpłatnie. Bar przy plaży.

Wyposażenie

komfortowy pięciogwiazdkowy hotel, otwarty w 2011 r. oferuje 257 pokoi w 2-piętrowych budynkach. Do dyspozycji Gości: lobby, recepcja, restauracja główna Fleming's - kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, 2 restauracje a la carte - kuchnia włoska oraz owoce morza, wymagana wcześniejsza rezerwacja; bar w lobby, bar przy basenie typu swim-up, bar w dyskotece (napoje bezpłatne do godz. 24:00), bar z fajką wodną (płatny). Na terenie zewnętrznym znajdują się 3 baseny ze słodką wodą, 4 zjeżdżalnie dla dorosłych. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenach bezpłatnie. www. royalbrayka.net

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

komfortowe. Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (1-3A): klimatyzacja, telefon, TV-satelitarna, sejf, mała lodówka, balkon lub taras. Pokoje de luxe z bocznym widokiem na morze (1-3B): o podwyższonym standardzie. Pokoje de luxe z widokiem na morze (1-3D): położone najbliżej plaży. Pokoje-wariant ekonomiczny (1-3S).

Dzieci

basen dla dzieci ze zjeżdżalnią, plac zabaw, mini klub (6-12 lat), animacje, wysokie krzesełka w restauracji.

Dostęp do internetu

Wi-Fi w lobby i pokojach za opłatą.

Sport

tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki, boccia, siłownia. Za opłatą: kort tenisowy, jazda konna, centrum nurkowe.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski pomiędzy posiłkami w barze. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohol wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych, likiery) i bezalkoholowe (coca cola, fanta, sprite, woda mineralna, kawa, herbata, nescafe, cappucino, soki pasteryzowane) w godz. 10:00-24:00. Goście hotelu mogą korzystać z infrastruktury siostrzanego hotelu Brayka Bay Resort, również z barów w ramach oferty all inclusive. Główne posiłki (śniadanie, obiad i kolacja) serwowane są w części Royal Brayka Beach Resort.

Wcześniej = taniej

do 30.04.15 30% ZNIŻKI.

Zniżki

DLA DZIECI 2-14 LAT: pobyt gratis.

Polecamy

  • hotel oddany do użytku w 2011 r.
  • komfortowo wyposażone pokoje
  • wiele atrakcji dla dorosłych i dla dzieci
  • restauracje a la carte


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee)

3.3
może być

W hotelu spedzilismy 12 dni. Według podanych danych hotel ma ok 8 lat. Niestety pokoje, zwłaszcza łazienki (ITAKA) wygladajana 38 lat. Sa w okropnym stanie. Pokoje niby odświażane (malowane), ale prawie w każdym pokoju są plamy po farbach na stolikach, lampach itp. Hotel posiada pokoje w duzo lepszym stanie (dano nam je na tzw. showeroom), jednak dla Itaki chyba sa nie przewidziane. Baseny sa duże przez co nie ma tłumów i problemów z leżakami, nie mniej jednak baseny również wymagaja remontu (kafle odpadaja, i pekaja sciany w basenach). Leżaki również wymagaja odnownienia. Najwiekszym atutem jest plaża i zatoka przy hotelu. Obsługa równiez jest uprzejma i pomocna. Hotel jednak nie zasługuje nawet na 3 europejskie gwiazdki i napewno nie wyglada na 8 lat.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.3
2.7
odradzam

Hotel dosłownie przepełniony czechami, którzy od 8 rano piją piwo na basenie gdzie obok pluskają się ich dzieci. Koszmar. Smród na basenie taniego alkoholu. Kafelki w basenie odpadają i można się skaleczyć. Rafa ładna, można nurkować wchodząc z pomostu. Jedzenie bardzo słabe, przez tydzień nie było ani razu frytek co w przypadku hotelu, gdzie przyjeżdzają rodziny z dziećmi jest nie do przyjęcia. Mój syn ostatniego dnia już nie miał co jeść... Tylko raz było jedzenie lokalne na kolację (piątek), całkiem dobre. Śniadania na 4. Pokoje średnio czyste. Cena nie adekwatna do warunków. Nie polecam.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.7
4.6
zdecydowanie polecam

Hotel Royal Brayka jest bardzo dobrze położony, tuż przy rafie koralowej , spokojnie można z maską fajnie snoorkować. Plaża piaszczysta, bar na plaży, jest mostek łączący 2 hotele Brayka, w tym drugim znajduje się dyskoteka. Posiłki bardzo nam smakowały zwłaszcza ze to Egipt , duży wybór na śniadanie, obiad i kolację! Wszystko świeże i smaczne. Obsługa uprzejma i nie co najważniejsze nie nachalna. Szczerze polecam jeden z lepszych hoteli w Egipcie!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.3
polecam

Jak dla mnie to jeden z najpiękniejszych i najlepszych hoteli w Marsa el Alam, a moze i w całym Egipcie. Wspaniała kuchnia, duży wybór mięsa (kurczak indyk wołowina jakieś ryby i owoce morza najróżniejsze). Plaża piękna, szeroka, piaszczysta, sprzątana codziennie, rafa koralowa przy samym brzegu, konieczne buty. Pokoje zwykłe, nie ma w nich nic wyjątkowego, niezbyt duże ale wygodne. Polecam ten hotel na spokojny wypoczynek we dwoje.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.3
4.4
zdecydowanie polecam

Bardzo ładnie zaprojektowany ośrodek położony w zachwycającym zielonym ogrodzie. Zapach tych roślin pamiętam do dziś ;) cudowna rafa przy brzegu, stosunkowo nieduża, ale można popływać i nacieszyć oczy. Smaczne i różnorodne jedzenie, wyjątkowo jak na Egipt, pokoje duże, ale bez niczego wyjątkowego. Bardzo miła i uczynna obsługa zasługuje na zdecydowaną pochwałę. Polecam hotel, nikt nie będzie rozczarowany.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
4.6
zdecydowanie polecam

tak naprawde jedynym minusem tego hotelu jest polozenie, obok jest tylko inny hotel a tak to wszedzie pustynia, do miasta jedzie sie bardzo dlugo. na szczescie rozrywki w hotelu wszystko wynagradzaja. widac ze jest robiony pod wloskich turystow, zreszta chyba nawet zarzadzany jest przez wlochow. jedzenie glownie makarony w najrozniejszych kombinacjach sa tez inne potrawy ale jest ich tyle ze codziennie mozna jesc co innego i sie nie znudzic. rafa koralowa przy samym hotelu na poczatku podniszczona, dalej juz piekna zywa i wiele kolorowych ryb. animacje super, tance wieczorami przy basenie, karaoke, za dnia gimnastyka w wodzie i rowzne gry zespolowe. pobyt naprawde sobie chwale, hotel jest super tak jak mowilem ma tylko jedna wade wiecej sie nie dopatrzylem.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    5.3
  • Hotel
    5.2
  • Pokoje
    4.9
  • Wyżywienie
    5.1
  • Atrakcje
    i sport
    5
  • Obsługa
    5.4
HolidayCheck
Ocena Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
5.1 / 6

Fajny hotel, polecam wszystkim 2012-03-25
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Można trafić lepiej 2013-05-19
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    2.8

Szósty raz w Egipcie trzeci raz w Marsa .Zatrucie pokarmowe w 2-gi dzień 4 osoby z 6. Klimatyzacja n...
więcej

3.3
Spokojny hotel z piękną rafą 2013-08-04
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Rodzinne wakacje 2013-08-09
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

5.2
Blaski i cienie Royal Brayki 2013-08-16
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Hotel w porządku 2013-09-16
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.0

hotel w porządku, czysty, w dobrym połozeniu, ładna plaża, rafa średnio atrakcyjna aczkolwiek mozna ...
więcej

4.3
Wakacje 2 tygodnie - czerwiec - hotel fajny, ale... 2013-11-23
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.8
Wspaniały hotel, pyszne jedzenie, cudna rafa! 2014-03-24
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wspaniałe wakacje, jak wiadomo Marsa Alam to okolica pustyni i hoteli, miasta nie ma, kilka domków :...
więcej

5.9
Miły wypoczynek w cudownym miejscu! 2014-03-31
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo przyjemny i przytulny. W pięknej okolicy z cudowną rafa. Jedzenie smaczne i urozmaicone...
więcej

5.6
Polecam w 100% 2014-05-20
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel przepiękny, dużo zieleni i miejsca do spacerowania. Cisza, spokój..., no może poza wieczorami....
więcej

6.0
Powrót nad zatokę Brayka 2014-07-07
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.7

Trzy i pół roku temu spędziliśmy tydzień w hotelu Brayka Bay i był to pobyt, który dobrze wspominam...
więcej

4.7
Brayka w bajecznym położeniu 2014-07-20
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Brayka - super 2014-09-09
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Wróciliśmy z hotelu 6 września.Opinia o hotelu jest jak najbardziej, na wskroś, b. pozytywna. Jeśli ...
więcej

5.4
Wspaniały hotel z pysznym jedzeniem i cudowną rafą 2014-09-17
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Polecam ten hotel wszystkim tym którzy chcą odpocząć od szumu, a wieczorem lubiącym pobawić się z an...
więcej

5.8
Dobry dla Włochów 2014-09-17
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

4.0
Brayka Beach Royal - fajna, ale z minusami 2014-09-26
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    4.0

3.5
Polecam, ale tylko niewymagającym klientom 2014-10-14
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Cudowna rafa i dobry hotel 2014-11-10
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Rewelacyjny urlop 2014-12-23
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Najlepsza rafa w Marsa Alam 2015-02-04
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Najbardziej z całego pobyty wspominam chwile podczas snurkowania. Hotel posiada rewelacyjną rafe. P...
więcej

6.0
Super Hotel, polecam wszystkim 2015-04-18
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Polecam gorąco ten Hotel. Duzo przestrzeni, zieleni. Bardzo dobre wyżywienie. Przesympayczna obs...
więcej

5.8
Super wakacje 2015-04-20
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Wakacje na 5 2015-07-02
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.7

Wakacje super, trzeci raz w Egipcie - pierwszy w Marsa ALAM, bardzo nam się podobało, przemiła obsł...
więcej

5.3
Nie 5 gwiazdek a 3 gwiazdki taki jest standard tego hotelu 2015-08-02
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

3.7
Mega pozytywnie 2015-08-16
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

Jeżeli o mnie chodzi wakacje marzenie byliśmy poraz pierwszy w Egipcie i napewno wrócimy . Zgadz...
więcej

5.3
Hotel, plaża, jedzenie, serwis rewelacyjne! 2015-08-18
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Byłam w hotelu w kwietniu - sama z 6- letnim dzieckiem. Hotel jest przepiękny, plaża cudna, całe życ...
więcej

5.7
Wspaniały hotel 2015-09-30
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    4.3
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel wspaniały jedyne do czego można się przyczepić to słabe posiłki jeśli chodzi o mięso ale zawsz...
więcej

6.0
Fajny hotel ze wszystkim fajnym, poza jedzeniem 2015-10-24
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Wspaniałe wakacje w Marsa Alam! 2016-08-25
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel ok , ale pozostawia wiele do życzenia. 2016-10-30
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Dla nas idealny 2017-02-24
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Hotel kiepski, maks 3 gwiazdki, nie polecam 2017-05-08
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    1.6
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.5

Hotel kiepski, moim zdaniem maks 3 gwiazdki, lepiej wybrać sąsiedni Brayka Bay, który też do super n...
więcej

2.7
Hotel z potencjałem, ale nie polecam 2017-06-29
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Hotel Royal Brayka - nigdy więcej 2017-07-05
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

3.0
Polecem 2017-07-09
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Warto wrocic 2017-07-21
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
PGR Brayka 2017-07-28
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

2.7
Hotel z potencjałem, ale... :( 2017-08-04
Szczegóły oceny hotelu Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee):
  • Lokalizacja
    2.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    6.0

4.0

Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee) - możliwości zakwaterowania:

Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Pokoje z widokiem na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy boczny widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja boczny widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Telewizor Telefon
Pokoj rodzinny deluxe wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. beach front 2 os.+1 dost.
Pok. beach front 2 os.+2 dost.
Pok. beach front 2 os.
Dvoulůžkový pokoj deluxe s 1 přistýlkou
Dvoulůžkový pokoj deluxe s 2 přistýlkami
Dvoulůžkový pokoj deluxe
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os.+2 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pok. rodzinny 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
Pok. rodzinny 5 os.
Pok. 1 os.
Pok. 1 os. w/morze

Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee) - Możliwości wyżywienia:


Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee) - miasta wylotu:


Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Royal Brayka Beach Resort (ex. Zee)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00