cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
  • Hotel Hilton Long Beach, Morze Czerwone
1 / 18
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
16.02 - 24.02
już od 558 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.04 - 01.05
już od 110 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Hilton Long Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Hilton Long Beach
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Hurghada
Ocena hotelu Hilton Long Beach:
4.0 / 5
Średnia z 23 opinii
Szczegóły oceny hotelu Hilton Long Beach:
  • Lokalizacja
    3.9
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.7
  • Atrakcje
    i sport
    3.9
  • Jakość
    do ceny
    3.9
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 lutego 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 kwietnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Hotel Hilton Long Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
  • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • winda 
  • taras 
  • restauracja włoska Al dente (bufetowa) 
  • bar przekąskowy przy basenie (10.00-17.00) 
  • basen zewnętrzny (ogrzewany) 
  • jacuzzi (w strefie spa)

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • taras
  • minimarket
  • pralnia: za opłatą, płatność gotówką
  • miejsca do parkowania: parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: za opłatą, parking, niezadaszony

Dodatkowe udogodnienia

  • usługi konsjerża 
  • parking (niestrzeżony, płatny) 
  • garaż (płatny) 
  • sala konferencyjna 
  • minimarket

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

912

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

kategoriatui

4,5 słoneczka (subiektywna ocena TUI wydana w oparciu o wewnętrzne kryteria i zasady oceniania obiektów, może się ona różnić od kategorii lokalnej)

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa (w ofercie firm zewnętrznych) 
  • sauna fińska (w ofercie firm zewnętrznych)
  • sauna parowa (w ofercie firm zewnętrznych)
  • sala fitness/siłownia
  • siatkówka plażowa
  • tenis: korty tenisowe: 2, kort twardy
  • squash (w ofercie firm zewnętrznych)
  • windsurfing
  • kitesurfing
  • surfing
  • żeglowanie
  • nurkowanie: za opłatą
  • sporty wodne w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 1-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 54 m2
  • widok na basen
  • w budynku bocznym
  • 2 oddzielne pokoje połączone drzwiami
  • 2 podwójne łóżka
  • 2 łazienki
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • suszarka do włosów
  • telefon
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • czajnik
  • TV sat.
  • radio
  • wanna
  • balkon lub taras
  • sejf
Pokój 2-osobowy z widokiem na mor DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na morze
  • widok na morze lub boczny widok na morze
  • klimatyzacja (centralnie sterowana)
  • sejf
  • suszarka do włosów
  • telefon
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • czajnik
  • TV sat.
  • radio
  • wanna
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na morze/boczny widok na morze
  • w budynku bocznym
  • od strony ogrodu
  • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
  • sejf
  • suszarka do włosów
  • telefon
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • czajnik
  • TV sat.
  • radio
  • wanna
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
Restauracje i bary
  • restauracja „Al dente restaurant": rodzaje kuchni: włoska, menu dla dzieci, bufet, z klimatyzacją
  • bary i inne: 2
  • bar
  • bar przekąskowy „Pool Bar": codziennie 10:00 - 17:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt / Hurghada

    Opis oferty:

    Należy do renomowanej sieci Hilton Hotels & Resorts, gwarantującej wysoki standard serwisu oraz obsługi. Położony przy ładnej plaży, zajmuje rozległy teren, który zagospodarowany jest przez ogród oraz kompleks basenowy zaprojektowany w formie leniwej rzeki. Jest kilka barów i restauracji serwujących dania kuchni orientalnej i międzynarodowej. Zaletą jest bogata oferta all inclusive, obejmująca nie tylko smaczne posiłki i napoje, ale również korzystanie z zaplecza sportowo-rekreacyjnego.

    POŁOŻENIE:

    ok. 19 km od centrum HURGHADY; ok. 14 km od portu lotniczego w Hurghadzie; bus hotelowy do Hurghady (płatny).

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, wąska i długa, rafa koralowa, łagodne zejście do morza, pomost, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty formułą all inclusive.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2001 r., stylowy, sezonowo odnawiany, 912 pokoi, kilkanaście budynków, do 2 pięter, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Lotus - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, Al Dente - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia śródziemnomorska, restauracje á la carte (nie objęte all inclusive): Marhaba - kuchnia orientalna, Podium - kuchnia międzynarodowa; Aqua Lounge w lobby, disco-bar, bar przy basenie, bar na plaży, kantor, parking, butiki, sklep z pamiątkami; sala konferencyjna dla 60 osób, tarasy, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, opiekunka do dziecka (na życzenie), fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 32 m², praktycznie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 54 m², 2 pokoje oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój standardowy w budynku głównym i pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    5 basenów, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym, w formie leniwej rzeki, nieregularny kształt, słodka woda, od 500-1500 m², gł. 1,45-1,75 m, 2 brodziki dla dzieci, gł. do 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe z oświetleniem (ok. 20 USD/godz.) i wypożyczalnią sprzętu (kaucja za rakietę: ok. 10 USD), tenis stołowy, minigolf, siatkówka, siłownia, fitness; 2 place i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, sezonowo animacje dla dorosłych i dzieci: gry i zabawy sportowe; za opłatą: 2 boiska do squasha, bilard, gry komputerowe, sporty wodne na plaży: nurkowanie, snurkowanie; salon urody, centrum wellness: sauna, jacuzzi, masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (6.30-11.00), obiad (12.30-15.30), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej lub Al Dente; przekąski w barze przy basenie i na plaży (10.30-16.00); lody w barze przy basenie i na plaży (12.00-13.30, 15.00-16.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze przy basenie i na plaży (10.30-do zachodu słońca), w barze Aqua Lounge w lobby (10.30-24.00) i w disco-barze (22.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0020/653461500, www.hilton.com

    GRATIS:

    serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt / Hurghada

    Opis oferty:

    Położony przy ładnej plaży, zajmuje rozległy teren, który zagospodarowany jest przez ogród oraz kompleks basenowy zaprojektowany w formie leniwej rzeki. Do dyspozycji Gości jest kilka barów i restauracji serwujących dania kuchni orientalnej i międzynarodowej. Zaletą hotelu jest wysoki standard serwisu oraz obsługi, bogata oferta all inclusive, obejmująca nie tylko smaczne posiłki i napoje, ale również korzystanie z zaplecza sportowo-rekreacyjnego.

    POŁOŻENIE:

    ok. 19 km od centrum HURGHADY; ok. 14 km od lotniska w Hurghadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat, dzieci do 2 lat - bezpłatnie; bus hotelowy do Hurghady (płatny).

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, wąska i długa, rafa koralowa, łagodne zejście do morza, pomost, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty all inclusive.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2001 r., stylowy, sezonowo odnawiany, 912 pokoi, kilkanaście budynków, do 2 pięter, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Lotus - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, Al Dente - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia śródziemnomorska, restauracje á la carte (nie objęte all inclusive): Marhaba - kuchnia orientalna, Podium - kuchnia międzynarodowa; Aqua Lounge w lobby, disco-bar, bar przy basenie, bar na plaży, kantor, parking, butiki, sklep z pamiątkami; sala konferencyjna dla 60 osób, tarasy, ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, opiekunka do dziecka (na życzenie), fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 32 m², praktycznie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 54 m², 2 pokoje oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój standardowy w budynku głównym i pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    5 basenów, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym, w formie leniwej rzeki, nieregularny kształt, słodka woda, od 500-1500 m², gł. 1,45-1,75 m, 2 brodziki dla dzieci, gł. do 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe z oświetleniem (ok. 20 USD/godz.) i wypożyczalnią sprzętu (kaucja za rakietę: ok. 10 USD), tenis stołowy, minigolf, siatkówka, siłownia, fitness; 2 place i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, sezonowo animacje dla dorosłych i dzieci: gry i zabawy sportowe; za opłatą: 2 boiska do squasha, bilard, gry komputerowe, sporty wodne na plaży: nurkowanie, snurkowanie; salon urody, centrum wellness: sauna, jacuzzi, masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (18.30-22.00), późna kolacja (22.30-24.00; wymagana wcześniejsza rezerwacja) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonych barach (10.30-16.00); lody (12.00-13.30 oraz 15.00-16.30) w wyznaczonych barach; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wybranych barach (10.30-24.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0020/653461500,

    GRATIS:

    serwis plażowy


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Otoczony zadbanym egzotycznym ogrodem, znakomicie ulokowanyprzestronny hotel. Do lotniska w Hurghadzie ok. 17 km, zaś do centrum Sakalla ok. 20 km.
    Plaża:

    Obiekt położony bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe na plaży - bezpłatne (po okazaniu towel card, wymagany depozyt 200 LE).
    Do dyspozycji gości:

    Hotel składa się z budynku głównego oraz kilku budynków bocznych. Recepcja 24 - godz., windy, kilka restauracji, m.in. główna restauracja Lotus, włoska Al Dente (czynna w zależności od obłożenia hotelu), a'la carte Marhaba (orientalna), Podium (cooking show) oraz bary m.in. przy basenie, przy plaży, w lobby. Ponadto w hotelu znajduje się dyskoteka "Rendez Vous", kawiarnia w lobby oraz w ogrodzie (gdzie można spróbować tradycyjnej shishy wodnej - za opłatą), bankomat, mini centrum handlowe, pralnia i lekarz (odpłatnie). Na dużym obszarze hotelowym znajduje się kilka lagunowych basenów oraz brodzik dla dzieci. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenie - bezpłatne, po okazaniu towel card.
    Pokoje:

    Hotel posiada ponad 900 przestronnych i wygodnie urządzonych pokoi mieszczących się w niewielkich budynkach. Pokoje 2-osobowe (możliwość 2 dostawek dla dzieci lub 1 dla osoby dorosłej) wyposażone w: łazienkę (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV-sat, telefon, sejf, mini bar, deskę do prasowania, żelazko, balkon lub taras. Większość pokoi z widokiem na morze lub baseny. Dostępne również pokoje w budynku głównym oraz pokoje rodzinne (z 2 oddzielnymi sypialniami) - za dopłatą.
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadania (06:30-10:00), obiady (12:30-15:00), kolacje (18:30-22:00) serwowane w restauracji Al Dente. Przekąski dostępne w barze przy basenie (10:30-16:00), lody (12:00-13:30 i 15:00-16:30). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane (10:30-24:00) w wyznaczonych barach na terenie hotelu. W dyskotece lokalne drinki (20:00-23:00). Butelka wody mineralnej codziennie dostarczana do pokoju. Raz na pobyt można skorzystać z restauracji Marhaba, pozostałe restauracje a'la carte dodatkowo płatne. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
    Program sportowy i animacyjny:

    Prowadzony w ramach All inclusive m.in.: aerobic, siatkówka plażowa, piłka nożna, mini golf. Za dodatkową opłatą: sprzęt do tenisa i squasha, oświetlenie kortów tenisowych, bilard, centrum sportów wodnych i centrum nurkowe. Na terenie hotelu znajduje się siłownia, jacuzzi, sauna turecka oraz parowa, masaże (niektóre dodatkowo płatne). Dla najmłodszych mini klub, plac zabaw, pokój zabaw, brodzik. Za dopłatą opiekunka do dziecka.
    Internet:

    W lobby bezpłatny dostęp do sieci WiFi. W pokojach WiFi za dodatkową opłatą.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Naszym zdaniem:

    Wygodny, dobrej klasy hotel położony bezpośrednio przy plaży, z bogatym programem all inclusive. Polecamy zarówno rodzinom z dziećmi, jak i parom.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 4.5/6. Sprawdź opinie:
    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/os.), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    Luksor i Karnak
    Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona - dodatkowo płatny), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
    Cena ok. 95
    USD
    /os.

    Nurkowanie głębinowe
    Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
    Cena ok. 55 USD
    /os.
    Kair -Centrum arabskiego świata
    Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu . W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie, m.in. skarb Tutenhamona - słynna maska i sarkofag (pokój mumii królewskich - dodatkowopłatny ok. 150 LE/os) możliwoścwykonywania zdjęć w muzeum za dodatkowa opłatą ok. 50 LE/os), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE) oraz wytwórnia perfum. Śniadanie w formie suchego prowiantu. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne). W hotelu zamówiona jest późna kolacja.
    Cena ok.100 USD
    /os.
    Safari - Sahara Park
    Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, w której poznamy zwyczaje Beduinów oraz ich zwyczaje. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, a także wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
    Cena ok. 55 USD
    /os.
    W galabiji przez miasto!
    Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne, regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta - Dahar, a dalej - akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
    Cena ok. 60 USD
    /os.
    Jungle Aqua Park
    Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
    Cena ok. 50 USD
    /os.
    HURGHADA- ATRAKCJE

    Na zakupy do Senzo Mall w Hurghadzie
    Galeria handlowa Senzo usytuowana jest przy Safaga Road 61111. W galerii m.in.: szereg sklepów, z których wiele reprezentuje dobrze znane, międzynarodowe marki ale również strefę gastronomiczną, supermarket oraz park rozrywki.
    Inne

    EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
    Waluta
    EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabrać euro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
    Czas
    Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l - 3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

    W regionie
    Hurghada
    Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Hurghada

    OPIS

    Czterogwiazdkowy Long Beach Resort Hurghada jest idealnym miejscem by czerpać przyjemność z egipskiego słońca w połączeniu z surfowaniem. Prywatna plaża hotelowa z widokiem na piękne Morze Czerwone wraz z bogatym zapleczem sportów wodnych sprawia, że tutejsze wakacje są pełne niezapomnianych wspomnień.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    4*

    Data otwarcia

    2002 r. Odnowiony w 2009 r. Na terenie hotelu: 2 restauracje, 10 barów, sala konferencyjna, windy, baseny odkryte, pralnia (płatna).

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 7 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne wi fi w pokojach płatne za małą prędkość ok.99 LE/3dni; duża prędkość ok.149 LE/3dni

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 1.200 m długości. Skała koralowa przy zejściu do morza. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację centralną,TV, minibar (woda), sejf (bezpłatny), łazienkę(WC, wanna, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje Hilton guest room plus , pokoje Hilton deluxe w budynku villa: pokoje standardowe dla max 3 os , pokoje villa dla max 3 os. w budynku family: pokoje rodzinne dla max 3 os. (2 pokoje) , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

    Wyżywienie

    restauracja główna "Al Dente", restauracja a la carte, 10 barów All Inclusive (10:30-00:00) śniadanie (06:30-10:00), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-22:00), późny posiłek (22:30-00:00 - wymagana rezerwacja) serwowane w restauracji głównej, poranne przekąski (10:30-12:00), podwieczorek (12:00-16:00) serwowane w wyznaczonych barach, lody (12:00-13:30; 15:00-16:30), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.Marhaba

    z myślą o dzieciach

    brodzik, miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, animacje, plac zabaw opiekunka (płatna ok. 30$/h), menu dla dzieci i krzesełka w restauracji, łóżeczka dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    siłownia, jacuzzi (zewnętrzne), tenis stołowy, 2 korty tenisowe, squash, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, minigolf, bilard (bezpłatny 10:00-18:00)

    płatne

    salon piękności, centrum SPA, masaż, sauna, łaźnia parowa i turecka, jacuzzi (w pomieszczeniu), oświetlenie kortów, rakiety i piłki do squasha i tenisa, dyskoteka, sporty wodne na plaży

    Aktualizacja opisu

    29.01.2019 10:36

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    - przy plaży
    - ok. 20 km od centrum Hurghady - Sakkala
    - ok. 15 km od lotniska w Hurgadzie

    Plaża

    - długa, piaszczysta
    - mała rafa koralowa
    - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy
    - klimatyzacja centralna
    - TV-Sat, telefon,
    - sejf, minibar
    - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów)
    - część pokoi z balkonem/tarasem

    Pokój Rodzinny
    - dodatkowo część dzienna z rozkładaną sofą lub dwa oddzielne pokoje
    - wyposażenie jak w standardzie

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne
    - 6 basenów (3 sezonowo podgrzewane zimą)
    - siłownia
    - 2 korty tenisowe (1 godz./tydzień)
    - 2 korty do squasha, (1 godz./tydzień)
    - bilard (1 godz./tydzień), minigolf
    - siatkówka plażowa
    - animacje
    Płatne
    - oświetlenie kortów tenisowych
    - salon piękności
    - sporty wodne na plaży
    - centrum nurkowe

    Dla dzieci

    - miniklub, plac zabaw, animacje
    - basen
    - menu, krzesełko w restauracji
    - opiekunka (płatna)

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach, lody dla dzieci. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:30 – 24:00.

    Restauracje i bary

    - 2 restauracje główne
    - 2 restauracje a la carte
    - lobby bar (10:30 – 24:00)
    - bar przy basenie (od 10:30 do zachodu słońca)
    - bar na plaży (od 10:30 do zachodu słońca)

    Dodatkowe informacje

    - kawiarenka internetowa (płatna)
    - internet Wi Fi w lobby (płatny)
    - sala konferencyjna
    - jubiler, sklepy, pralnia
    - kantor wymiany walut
    - www.hilton.com

    Cena zawiera:

    • przelot,
    • zakwaterowanie w hotelu (w dniu wyjazdu doba hotelowa do godz 12:00),
    • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
    • wyżywienie wg opisu,
    • podatek VAT,
    • opłaty paliwowe i lotniskowe,
    • obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW, bagażu, chorób przewlekłcyh.

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej ok. 15 USD płatnej na lotnisku w Egipcie.

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Komfortowy obiekt znanej sieci hotelowej. Raj dla miłośników aktywnych wakacji. Bogata oferta sportowo-rekreacyjna, ładna plaża z dostępem do rafy, eleganckie spa, wysoki standard obsługi gwarantowany marką Hilton. 

    Położenie

    Bezpośrednio przy długiej, piaszczysto-żwirowej plaży z pomostem, w otoczeniu ogrodu, 25 km od centrum Hurghady, 15 km od centrum Sakalli (odpłatne kursy busem hotelowym), 15 km od lotniska.

    Wyposażenie

    Elegancki hol powitalny z całodobową recepcją, skrytkami depozytowymi, kawiarnią w stylu wiedeńskim i bezprzewodowym Internetem (odpłatnie), 4 restauracje (w tym dwie główne: Lotus i Al Dente), 3 bary (przy plaży i przy basenie), pub z dyskoteką, kawiarenka internetowa, sklepiki, punkt wymiany walut, bankomat, pralnia, sala konferencyjna, zaplecze biznesowe.

    Pokoje

    Przestrzenne (43 m2), wygodne, gustownie urządzone; indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z wanną, prysznicem, suszarką do włosów, TV sat, telefon, minibar, łącza internetowe, zestaw do kawy/herbaty, balkon lub taras z widokiem na ogród, basen lub morze. Istnieje możliwość zarezerwowania pokoju rodzinnego z 2 sypialniami (ok. 54 m kw.).

    Wyżywienie

    All Inclusive:śniadania (6.30-10.30), obiady (12.30-15.30) i kolacje (18.30-22.30) - bufety w restauracji głównej i włoskiej, przekąski i lody w barach plażowych i przy basenie, napoje, woda mineralna, kawa amerykańska, herbata, alkohole lokalne w czasie posiłków, w barze przy basenie i na plaży do zachodu słońca, w lobby - do północy.

    Sport i rozrywka

    5 malowniczo usytuowanych, owalnych basenów z tarasami słonecznymi, leniwa rzeka, korty tenisowe, korty do squasha, tenis stołowy, fitness center, siatkówka plażowa, prestiżowe Horas Spa (sauna, łaźnia, jacuzzi, masaże, zabiegi kosmetyczne, pielęgnacyjne, fryzjerskie), minigolf, bilard, gimnastyka w wodzie, aerobik, ośrodek  sportów wodnych i centrum nurkowe, w sezonie dyskoteka, program sportowo-rozrywkowy prowadzony przez zespół animatorów, muzyka na żywo, wieczorki folklorystyczne w amfiteatrze.

    Dla dzieci

    Brodzik, basen, plac zabaw, sala zabaw, miniklub, animacje, menu dziecięce w restauracji głównej, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE:

    Hotel położony jest bezpośrednio przy plaży, 15 km od lotniska oraz 22 km od Sakkali.

     

    HOTEL OFERUJE:

    Obiekt znanej sieci hoteli – Hilton oferuje swoim Gościom jedną z najładniejszych i najdłuższych plaż w Hurghadzie. Na terenie hotelu są 3 restauracje, w tym jedna orientalna (nie objęta formułą All inclusive), bar przy basenie,  dwa bary na plaży, lobby bar, sheesha bar (płatny). W hotelu jest kantor, pralnia oraz możliwość skorzystania z internetu (płatne ok 10 €/h).  Dla grup sala konferencyjna na ok. 80 osób.

     

    POKOJE:

    Hotel posiada 912 pokoi, wszystkie klimatyzowane, z łazienką, z suszarką do włosów, telefonem, TV/SAT, lodówką, sejfem. Większość  pokoi posiada balkon lub taras. Pokoje usytuowane są w bungalowach (pokoje w budynku głównym – za dopłatą). Pokoje w bungalowach położone w pobliżu plaży w sąsiedztwie budynku głównego także za dodatkową opłatą. Z pokoi w bungalowach odległość do restauracji i recepcji może wynieść nawet do 600 m. Pokoje familijne znajdują się w oddzielnym budynku, połowa pokoi ma balkony.

     

    WYŻYWIENIE:

    Formuła All inclusive- wczesne śniadania od 04.30 do 06.30, śniadania w godz. 6.30-10.30, następnie w godz. 10.30-12.30 w barze przy basenie podawane są słodkie bułki, słodycze, kawa, herbata. Od 12.30 do 15.30 lunch (dania zimne i gorące, sałatki, owoce) wraz z napojami bezalkoholowymi oraz lokalne wino i piwo. Po południu, od 15.30 do 18.30 serwowane są przekąski oraz ciastka. Kolacja w restauracji głównej w formie bufetu od 18.30 do 22.30. W pakiecie All inclusive zawarte są wszystkie napoje bezalkoholowe i wybrane alkoholowe lokalnej produkcji. Główne posiłki serwowane są w formie bufetu w restauracji głównej.

     

    SPORT i ROZRYWKA:

    Do dyspozycji Gości jest 6 basenów, w tym 1 z podgrzewaną wodą (parasole i leżaki przy basenie oraz przy plaży bezpłatne), windsurfing, tenis stołowy, 4 korty tenisowe (rakiety dodatkowo płatne), siatkówka, płatny bilard. Za dodatkową opłatą można korzystać z jacuzzi wraz z sauną oraz masaży. Podczas dnia i wieczorem prowadzony jest program animacyjny, wieczorem można udać się na dyskotekę. Na terenie hotelu znajduje się centrum nurkowe oferujące różnego rodzaju kursy dla początkujących i zaawansowanych.

     

    DZIECI:

    Dwa place zabaw ( jeden na terenie hotelu przy mini klubie i drugi na plaży), mini klub (4-12 lat), brodzik oraz animacje.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    bezpośrednio przy plaży o szerokości 1100 m, ok. 20 km od centrum Hurghady (hotel organizuje darmowe przejazdy do centrum i z powrotem kilka razy dziennie), 10 km od lotniska w Hurghadzie.

    Wyposażenie hotelu:

    Nowy kompleks hotelowy tworzą dwa budynki – główny i rodzinny. W trzypiętrowym budynku głównym znajduje się recepcja wspólna dla dwóch budynków, kantor, dwie windy, restauracja, włoskie bistro, restauracja a la carte specjalizująca się w daniach rybnych, lobby bar, sklep i jubiler. Budynek rodzinny oddalony jest ok. 100 m od budynku głównego i ok. 300 m od plaży. Możliwość skorzystania z kawiarni internetowej za dodatkową opłatą. Hotele honoruje karty kredytowe typu Diners, Master, Euro, Amex i Visa.

    Wyposażenie pokoi:

    Wszystkie pokoje (obok standardowych hotel posiada pokoje rodzinne dla czteroosobowych rodzin, z małym pokojem dla dzieci) posiadają klimatyzację, TV Sat, telefon, mini bar, sejf, łazienkę z suszarką do włosów, balkon lub taras. W ciągu dnia i wieczorem organizowana jest animacja dla gości hotelowych.

    Rozrywka i sport:

    Duży kompleks basenów (leżaki i parasole przy basenie bezpłatne), dyskoteka, mini golf, siatkówka, piłka nożna, fitness club, 2 korty tenisowe (oświetlenie za dodatkową opłatą) oraz za dodatkową opłatą 2 korty do squasha, tenis stołowy, sauna, jacuzzi, łaźnia, bilard w pokoju gier, sporty wodne i centrum nurkowe. Dla najmłodszych gości przygotowano brodzik, mini klub (dla dzieci w wieku 4-12 lat) i plac zabaw.

    Wyżywienie: 

    all inclusive

    Nowy, luksusowo wyposażony hotel przy pięknej, długiej plaży. Posiada piękny kompleks basenowy otoczony ogrodem. Idealny dla każdego Klienta, szczególnie polecamy rodzinom z dziećmi.

    Cena zawiera:

    • bilet lotniczy,
    • świadczenia hotelowe,
    • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
    • zakwaterowanie: 7/14 noclegów (zniżki dla dzieci obowiązują przy dwóch osobach pełnopłatnych w pokoju),
    • wyżywienie - all inclusive,
    • opiekę rezydenta,
    • ubezpieczenie: KL, NW, bagaż,
    • opłaty lotniskowe.

    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej płatnej w Egipcie - 18 USD / osobę.

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia

    2002 r. Odnowiony w 2008 r.

    Położenie

    22 km od Hurghady, 14 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 42.000 m2.

    w budynku głównym i aneksie

    231 pokoi standardowych dla max. 2+2 os.; klimatyzacja centralna, TV, minibar (płatny), sejf (bezpłatny), wanna, suszarka, telefon, terakota, balkon lub taras, łącze internetowe (płatne).

    W Hotelu

    2 restauracje w budynku, restauracja na wolnym powietrzu, 14 barów, sala konferencyjna, 4 baseny odkryte, windy.

    Bezpłatne

    siłownia, jacuzzi (zewnętrzne), tenis stołowy, 4 korty tenisowe, squash, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, dyskoteka, aerobik, szachy, animacje, minigolf, rzutki, bilard.

    Płatne

    kawiarenka internetowa, pralnia, salon piękności, centrum SPA, sauna, łaźnia turecka, masaż, jacuzzi (w pomieszczeniu), oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa, surfing, spadochron, centrum nurkowe.

    Dla dzieci

    2 brodziki, miniklub, animacje, plac zabaw, opiekunka (płatna), krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

    Plaża

    przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 950 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

    Wyżywienie

    All Inclusive (10:30-24:00)

    Posiłki

    śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, kolacja, późny posiłek.

    Napoje zawarte

    lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    System nie zawiera

    napoi importowanych, soków ze świeżych owoców.

    Restauracja a'la carte

    orientalna, włoska - płatne. Wymagana rezerwacja.

    Tel./faks

    0020 65 / 346 15 00-8, 346 15 09.

    UWAGA

    Na terenie hotelu trwają prace remontowe. Za utrudnienia przepraszamy.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    ****+ Egipt/Hurghada

    Położenie

    Położony ok. 15 km od lotniska w Hurghadzie i ok. 20 km od centrum Hurghady - Sakkala, kilka razy dziennie kursuje tam odpłatnie minibus hotelowy.

    Lokalizacja

    Prywatna, piaszczysta długa plaża. Leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatnie, ręczniki plażowe bezpłatnie.

    Hotel

    Kategoria lokalna 4*Komfortowo wyposażony hotel należący do sieci Hilton, oferującej usługi na bardzo wysokim poziomie, składa się z budynku głównego oraz szeregu bungalowów położonych w przepięknym, rozległym ogrodzie palmowym. Oferuje  912 pokoi.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, restauracja główna, restauracje a 'la carte: kuchnia włoska, restauracja z kuchnią egipską, na terenie całego kompleksu znajduje się duża ilość barów usytuowanych przy plaży, przy basenie, w lobby, dyskoteka, kawiarnia z shishą, amfiteatr, sklepiki, pralnia, sejf, lekarz na telefon, dzienne i wieczorne programy animacyjne, salon piękności, kantor wymiany walut, bankomat. Hotel akceptuje karty Visa, Maestro i Master Card.

    Internet

    Punkt internetowy Wi-Fi za opłatą (13 usd / godz.)

    Sport i rekreacja

    Bezpłatnie sześć basenów, w tym trzy podgrzewane w sezonie zimowym, korty tenisowe, boiska do squash, siatkówka plażowa, piłka nożna, tenis stołowy, bilard, sala gimnastyczna, mini golf. Odpłatnie: sauna, jacuzzi, masaże, sprzęt do tenisa i squash, oświetlenie kortów tenisowych, centrum nurkowe, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Dwa baseny, mini klub i plac zabaw, opiekunka za opłatą, wysokie krzesła, łóżeczko na życzenie.

    Zakwaterowanie

    Pokój typu Standard usytuowany w bungalowach, przestronny, dwuosobowy z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dla osoby dorosłej, wyposażony w indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV/SAT, telefon, mini bar i sejf (nie we wszystkich pokojach, bezpłatnie), łazienkę z suszarką do włosów, balkon lub taras. Pokój typu Hilton Guest Room Plus [Main Building] usytuowany w budynku głównym, wyposażony podobnie do pokoju standardowego, za dodatkową opłatą.

    Wyżywienie

    All Inclusive śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, nocna przekąska, lody dla dzieci, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych.

    Udogodnienia dla niepełnosprawnych

    Na zapytanie i za dodatkową opłatą istnieje możliwość zarezerwowania pokoju przystosowanego dla osób niepełnosprawnych.

    Cena

    Cena PLN zawiera bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera opłaty za wizę Egipską 25 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.  

    Informacje dodatkowe

    http://www3.hilton.com/en/index.html


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    www

    Ważne informacje: Oferta na zapytanie - niektóre składniki rezerwacji (np. bilety lotnicze czy rodzaj pokoju) wymagają potwierdzenia przez kontrahenta i kasę lotniczą. Cena zawiera - przelot, zakwaterowanie, ubezpieczenie (KL, NNW, bagaż), transfer z/do lotniska, bagaż rejestrowany 30 kg/os. oraz bagaż podręczny 7 kg/os. Cena nie zawiera - opieki polskojęzycznego przedstawiciela (w chwili obecniej) Przeloty na trasie KTW-HRG-KTW odbywają się liniami Air Cairo. W trakcie przelotu serwowane są bezpłatne napoje bezalkoholowe oraz ciepły posiłek.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Hilton Long Beach to bardzo dobrej klasy hotel położony przy przepięknej plaży, na rozległym terenie, w egzotycznym ogrodzie z wkomponowanym systemem basenów. Swoim gościom oferuje bogaty pakiet All Inclusive, dzięki któremu bezpłatny jest nie tylko dostęp do restauracji i barów, lecz także do zaplecza sportowo - rekreacyjnego. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i sportów wodnych, a przede wszystkim aktywnym osobom oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Hilton to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Egipcie.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w egzotycznym ogrodzie, bezpośrednio przy prywatnej, długiej i piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 14 km od centrum Hurghady
    • komfortowe pokoje, zaplecze rekreacyjno - sportowe - kilka lagunowych basenów, brodzik, rozbudowany program animacyjny, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Egipt/Hurghada

    Położenie

    Ośrodek położony jest bezpośrednio przy szerokiej, prywatnej plaży, ok. 20 km od centrum Hurghady-Sakkali. Lotnisko oddalone jest ok. 14 km od hotelu.

    Wyposażenie

    Hotel składa się z budynku głównego oraz kilkunastu budynków bocznych o wysokości nie przekraczającej drugiego piętra. Na terenie kompleksu; hol z 24 h recepcją, Wi-Fi (za dodatkową opłatą), restauracja główna Lotus w formie bufetu, Al Dente – włoska z obsługą kelnerską oraz 2 restauracje a la carte; śródziemnomorska i orientalna (płatne dodatkowo), kilka barów min. w lobby, przy basenie i na plaży. Ponadto zadbany, rozległy ogród, 6 odkrytych basenów (2 podgrzewane w sezonie zimowym), dyskoteka, a także mały sklep, kantor, bankomat, niewielka sala konferencyjna oraz pralnia. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe (kaucaja 10 dolarw pobierana podczas zakwaterowania) przy basenie i na plaży bezpłatne.

    Pokoje

    Obiekt posiada 912 pokoi oraz suit z widokiem na basen, ogród lub morze. Pomieszczenia ładnie urządzone, wyposażone w; klimatyzację, łazienkę z prysznicem, WC, suszarkę do włosów, sejf, telefon, TV sat., mini bar (1 butelka wody dziennie w cenie, pozostałe napoje płatne), balkon lub taras. Pokoje jednoosobowe to pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania. Pokoje rodzinne są to 2 pokoje dwuosobowe połączone drzwiami.

    Sport i rozrywka

    Piłka nożna, tenis stołowy, squash, siatkówka plażowa, aerobik, piłka wodna, 2 korty tenisowe (sprzęt i oświetlenie płatne dodatkowo), sezonowe dzienne i wieczorne animacje. Za opłatą; małe centrum odnowy biologicznej z siłownią, jacuzzi, sauna i masaże, bilard, sporty wodne na plaży oferowane przez lokalnych dostawców.

    Wyżywienie

    All inclusive; śniadania (6.30-11.00), obiady (12.30-15.30) i kolacje (18;30-22;30) w formie bufetu, przekąski, lody w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godz. 10 – 24 w wybranych barach.

    Dzieci

    Mini klub, plac zabaw, brodzik. specjalne menu w restauracji, sezonowe animacje.


    Mapa Hotelu Hilton Long Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Hurghada)
    Wakacje w El Gouna, last minute i all inclusive w Hurghadzie
    Rejs na Giftun, wakacje w Hurghadzie - Egipt
    Piramidy w Gizie, wycieczka z Hurghady
    Kair, wycieczka fakultatywna z Hurghady
    Zwiedzanie Luxoru, wakacje w Egipcie
    Mahmya Beach w Hurghadzie
    Plaże Hurghady, wakacje w Egipcie
    Dahar, dzielnica Hurghady

    Opinie o Hotelu Hilton Long Beach

    4.4
    polecam

    Pierwszy raz w Egipcie i muszę przyznać, że jestem zachwycona. Naprawdę fajne 4 *, super baseny, jeden był podgrzewany, człowiek jakby kąpał się w zupie :) Byliśmy tam ze znajomymi, bawiliśmy się świetnie. Mieliśmy pokój w bungalowach z których było blisko do plaży i centrum nurkowego. Do miasta można podjechać busem z hotelu albo taksówką, kierowcy ciągle siedzieli w recepcji i czekali na gości. My byliśmy poza sezonem, mamy ochotę wrócić tam jeszcze raz :)

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Duży teren Hotelu co za tym idzie z niektórych miejsc idzie się kilka minut, ale odrobinę ruchu nikomu nie zaszkodzi. Animatorzy bardzo dobrze wczuwają się w swoje obowiązki nawiązując kontakt z wypoczywający. Stosunek ceny do jakości bardzo dobry. Jak zwykle znaleźli się "marudzący" co do standardu ale im proponuje wybrać wyjazd do Hotelu za 3 000 zł od osoby w Egipcie ;-D ;-D

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.3
    polecam

    Spędziłem w tym hotelu tydzień we wrześniu tego roku, bardzo odpoczęłam - albo na plaży albo nad basenem; jedynie mało rozrywek dla osób w średnim wieku, animacji ani czegoś podobnego brak, trzeba jeździć do miasta, ale poza tym polecam !

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Pobyt w hotelu 18-24 maja 2012. Polecamy hotel dla osób chcących odpocząć. Na dzień 20 maja 2012 - hotel gościł 1860 osób. 70% Rosjanie, 20% Polacy, 10% Arabowie, Czesi, Holendrzy. Chociaż jest wiele sprzecznych opinii, jesteśmy bardzo zadowoleni. Pogoda, jak zawsze gwarantowana. Pustynna burza przyniosła ogrom zanieczyszczeń, ale zostały one o poranku usunięte. Personel hotelowy n najwyższym poziomie, jeśli oczywiści zachowujemy się za szacunkiem, odpłacają tym samym. Znajomość języków obcych jedynie Consierge hotelowy, osoby z recepcji i szef kuchni restauracji Al Dente. W trosce o odpoczywających dogląda osobiście porządku. Jedzenie bardzo smaczne, do wyboru 2 restauracje-polecamy AlDente. Czystość na wysokim poziomie. Hotel oddano do użytku w 1985 roku. Pokoje pozostawiają dużo do życzenia, ale przecież tylko w nich śpimy. Baseny sprawdzane codziennie. Obsługa barowa na wysokim poziomie. Napoje podawane w plastikowych kubkach. Nowy drink w nowej czystej szklance z wyparzacza. Alkohol pełnowartościowy. Barmani sympatyczni. Ręczniki plażowe zmieniane co 2 dni. Przepięknie utrzymana zieleń w głównej części. Miejsce do spacerów po upalnym dniu wspaniałe. Cała posiadłość hotelowa to około 85 ha. Polecamy hotel z całą odpowiedzialnością. Plaża bardzo duża, jak na egipskie warunki.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.1
    polecam

    Byliśmy w tym hotelu dwa razy.Pierwszy raz świetnie niestety po kilku latach standard się pogorszył:(W tamtym roku we wrzesniu byliśmy z małym synkiem dla którego pracownicy przychylili by nieba.Jeżeli chodzi o napoje(TU MYŚLE O OPINIACH DODANYCH PRZEZ OSOBY Z WAWY)żeby nie pić z kubeczków plastikowych trzeba raz na tydzień dać mały napiwek.Wtedy dostaje się napoje alkoholowe i soki w szklankach.Cały alkohol polewany przez barmanów jest rozcieńczany z wodą i ludzi piszących o 40% wódce ponosi fantazja.Pracowałam w Egipcie 10 lat i wiem że nie dostanie się 40% alkoholu chyba że na lotnisku i w sklepie obok hotelu Sea Gull. Rafy koralowe są ale bardzo zniszczone niestety przez turystów:(W restauracji AQUA przez cały dzień siedzą rezydenci z Rosyjskich biur podróży i oczywiście zajmują najlepsze miejsca-pić najlepiej na stojąco:)Jedzenie w porównaniu z innymi hotelami różnorodne dla osób które są 7 dni.Uważać należy na nieuczćiwych rezydentów(arabów)którzy dają do zrozumienia iż należy dopłacić do pokoju 100 dolarów.Lepszy pokój można dostać już za 20$.Życzę miłych wczasów i pozdrawiam

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Byliśmy z mężem we wrze śniu, na przełomie ramadanu. Modląca się Hurghada;) baseny odparły na nas ogromne wrażenie. Standard w pokojach bardzo dobry, nie trzeba zabierać ze soba recznikow, szamponu, mydla, zeli itp...

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.6
    polecam

    Byliśmy na przełomie sierpnia i września także załapaliśmy sie na końcówkę ramadanu:) Nie dajcie nic w paszport bo nie warto! Standart pokoji jest wszędzie taki sam. My nic nie daliśmy dostaliśmy pokój na drugim piętrze w bungalówie, gdzie do basenów i morza mieliśmy minutę drogi, a do restauracji 2 minuty.(Wystarczy uśmiech dla recepcjonisty) Hotel fajny baseny super, szczególnie polecamy baseny przed hotelem chociaż bardzo podoba mi sie cichy basen koło baru Aqua gdzie po imprezach można w spokoju wypocząć bo tam dzieci mają zakaz wstępu! Wyżywienie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie, wiadomo że po tygodniu tęskni sie za rosołem i polskim jedzeniem ale wyjeżdżając tam liczmy sie z tym że to jest inna kuchnia i schabowego tam nie będzie tym bardziej że egipcjanie nie jedżą wieprzowiny! Co do obsługi bardzo miła i kulturalna, cały czas dbają by nic na jadalniach nie brakowało, w barach wiadomo chłopaki leją non stop alkohol wylewajac trochę ale to wynika z pośpiechu. Oczywiście zawsze sie do czegoś można się doczepić, ale ludzie którzy piszą te śmieszne negatywne opinie myślą że araby będa w kolo nich biegać i im usługiwać. Taka naprawdę cały syf robią goście hotelowi którzy zachowują sie jak w chlewie! żenada na maksa. Reasumując- jeśli jesteś dla nich miły i uśmiechnięty, jeśli nie robisz w koło siebie chlewu, oni odpłaćą tym samym, ponieważ i ja pracuję w horece i uwierzcie mi oni też obserwuja ludzi i oceniają. Przykład- my z żoną po jedzeniu zawsze składaliśmy talerze i podawaliśmy kelnerowi kiedy ten podchodził, dziękując za obsługę a kelner pewnego razu przynióśł nam drinki które nie obowiazują w formie all inclusiv mówiac że jesteśmy bardzo mili i to jest prezent. zachowujcie sie i bawcie z głową a napewno egipcjanie beda dla was mili!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.6
    2.4
    zdecydowanie odradzam

    Bylismy w tym hotelu w lipcu 2011r.Hotel ten nie ma nic wspólnego z siecią HILTON i jej standartem, poza nazwą wyłącznie. barmani nieprzyjemni, zwłaszcza przy basenie, na plaży w barze AQUA. Robią łaskę, nie chca podawać alkoholu ani napojów w szklankach plastikowych, tylko w jednorazówkach mini. Wyobraźcie sobie jak mozna napić sie piwa z takiego mini kubeczka. jest to żałosne!!! przez 2 tygodnie podawany był rtozcieńczany alkohol. jednego tylko dnia podczas wizyty właściciela w barach podawany był normalny 40% alkohol, a nie lipa, ale radość trwała krótko bo nastepnego dnia była już "nafta". To jest poprostu bandyctwo i oni dobrze wiedza co podaja gościom hotelowym, bo nawet interwencje u menadżera barów nie przyniosły rezultatów. Z informacji od innych znajomych, którzy w tym czasie byli w innych hotelach w Hurgadzie, tam nie było takiego problemu.Oznacza to, że w Hiltonie nie zalezy im na kliencie i standardzie. Poza tym w hotelu tym jest mnóstwo tubylców, którzy całymi dniami okupują lobby przy recepcji i "stadami" wyleguja sie na fotelach z malutkimi dziećmi tarzającymi sie po podłodze. W barach i na "stołówce"(bo trufdno nazwać ten chlew restauracją ) są bardzo głosni i okupują od rana stoliki, przez co wciąż są koleji na posiłki. jest to najgorszy hotel w Hurgadzie w jakim byliśmy od 6 lat. KOSZMAR!!! jedynie ładne i przestronne pokoje zasługuja na pochwałę i ich sprzątanie. Lepiej wybrać inny hotel. Plaża miała byc ponoć najładniejsza w Hurgadzie, może kiedys była, a zdjęcia w katalogu i na necie zamieszczane sa za dobrych jej czasów, bo teraz praktycznie to klepiso, a nie plaża, ze starymi , poniszczonymi, leżakami. Do rafy przy pomoście bardzo daleko na piechotke, tak że to zniecheca do codziennego drałowania w słońcu z płetwami taki kawał, żeby ponurkować.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    2.4
    2.1
    zdecydowanie odradzam

    koszmarny hotel, chrzczona gorzała, 7 raz w Egipcie i takiego beznadziejnego hotelu nie widziałam. Nie ma on nic wspólnego z Hiltonem. W barach smród stęchlizny i staroci. Napoje i alkohol podaja w jednorazowych mini plastikowych kubkach- jest to żenujące. wszedzie w barach robia łachę, są nieprzyjemni i podaja rozcieńczany alkohol o mocy 8-10% zamiast 40 jak widnieje na butelce. Poza tym wieczorami w barach podaja alkohol, który śmierdzi ropą, naftą- trucizna. jest to normalnie bandyctwo. Nie można skorzystać z opcji ALL inclusive za która się zapłaciło. jedzenie paskudne, codziennie to samo. odradzam ten hotel jesli nie chcecie mieć zepsutych wakacji. dziwię się, że nie ma o nim złych opinii, może w tym roku popsuł sie standart obsługi, bo nie dbają jak widać o klienta. NIE POLECAM!!!!!!!!

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
    2.1
    3.4
    odradzam

    wróciliśmy z tego hotelu wczoraj tj 13 .08 11 powiem szczerze że opinie o tym hotelu czytaliśmy i były ok lecz niestety rozczarowanie hotel ładny bajecznie kolorowo lecz obsługa w barach i stołówkach do bani na stołówkach nie jednokrotnie brak sztućców trzeba było biegać samemu do napoi dolewano wodę tak że czuć było chlor wielka łaska a w barach na plaży to już całkowita klapa prosząc o dobrego drinka żądali dolców chociaż robili je z lokalnych alkoholi a to przecież wszystko w cenie było nie polecam łodzi podwodnej Sindbad klapa 150 S poszło w błoto a WAŻNE OMIJAJCIE SUN FUN Z DALEKA 5 dni byliśmy w innym hotelu bo nie było miejsca w hotelu choć wycieczkę wykupiliśmy 3 miesiące wcześniej paranoja nigdy więcej z SUN FUN NIE CHCĘ MIEĆ DO CZYNIENIA CZYTAJCIE DOBRZE UMOWY REZERWUJĄ 120 PROCENT LICZĄC NA TO ŻE 20 PROCENT ZREZYGNUJE A JAK NIE TO DO INNEGO HOTELU BO MIEJSCA NIE MA takie wyjaśnienia otrzymaliśmy od pani rezydent

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: odradzam
    3.4

    Hilton Long Beach - możliwości zakwaterowania:

    Pokój 2 os.
    Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    1 os. standard
    main building dbl
    Standard DBL
    Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    2 os. standard
    2 os. standard (budynek glowny)
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    STANDARD ROOM
    WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    WC klimatyzacja balkon lub taras Internet Minibar Safe Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    FAMILY ROOM
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. 2 os.+1 dost. bud.glowny
    Pok. 2 os.+2 dost. bud.glowny
    Pok. 2 os. bud.glowny
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pok. rodzinny 3 os.
    Pok. rodzinny 4 os.
    Pokój rodzinny
    HILTON GUEST ROOM PLUS
    Jednolůžkový pokoj
    POKÓJ VILLA

    Hilton Long Beach - Możliwości wyżywienia:


    Hilton Long Beach - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Hilton Long Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00