cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
1 / 21
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
22.07 - 05.08
już od 3245 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.10 - 27.10
już od 1529 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Stella Makadi Garden
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Stella Makadi Garden
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Stella Makadi Garden:
4.5 / 5
Średnia z 9 opinii
Szczegóły oceny hotelu Stella Makadi Garden:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Jakość
    do ceny
    4.8
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 lipca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

Hotel Stella Makadi Garden w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 35 km od Hurghady
  • ok. 1,3 km od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi
  •  winda
  • ogród
  • taras
  • recepcja
  • kantor
  • fryzjer
  • lekarz
  • pralnia: za opłatą
  • parking (w zależności od dostępności), strzeżony: w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

721 pokoi

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

  •  basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany
  • menu dla niemowląt
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: w cenie
  • animacje dla dzieci
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: w cenie
  • łóżeczko dla dzieci/niemowląt: w cenie, na zapytanie

Sport i wellness

W cenie
  •  sala fitness/siłownia
  • minipiłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
Płatne
  • kort tenisowy
  • nurkowanie
  • szkoła nurkowania PADI
  • strefa spa
  •  sauna fińska
  • sauna parowa
  • masaże
  • zabiegi kąpielowe
  • zabiegi medyczne
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • windsurfing
  • żeglowanie 

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowy program animacyjny codziennie
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-5 os.
  • ok. 90 m2
  • widok na basen/widok na ogród
  • składa się z 2 dwuosobowych pokojów oddzielonych drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • prysznic
  • 2 łazienki
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na basen
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: kontynentalne, w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte
  • przekąski, ciasto
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja "Blue Pharaoh": menu dla niemowląt: w cenie, dania dietetyczne: w cenie, potrawy bezglutenowe: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, na zapytanie, w cenie, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja "Layali Beirut & Royal Wok": rodzaje kuchni: libańska, a la carte, w cenie, z klimatyzacją
  • restauracja "Royal Wok": rodzaje kuchni: chińska, a la carte, w cenie, z klimatyzacją
  • bary i inne:
  • bar „Lobby Bar"
  • Dodatkowe informacje
  •  uroczysta kolacja: za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel należący do grupy hotelowej Stella Di Mare", położonyna zadbanym zielonym tereniew rejonie Zatoki Makadi, w drugiej linii zabudowy tuż za swoim siostrzanym hotelem Stella Di Mare Beach Resort & Spa. Doskonałe położenie zapewnia łatwy dostęp do Hurghady (z hotelu kursuje dwa razy dziennie płatny shuttle bus) z jej licznymi atrakcjami oraz do do raf koralowych Zatoki Makadii pobliskiego Parku Narodowego obejmującego Wyspę Giftun. Port lotniczy w Hurghadzie znajduje się w odległości ok. 33 km na północ od hotelu.
    Plaża:

    Hotelpołożony jest w drugiej linii brzegowej,a dostęp do pięknej, piaszczysto-żwirkowej plaży z rafą koralową oddaloną ok. 400 m od brzegu (pomost z zejściem do morza) oddziela jedynie teren siostrzanego hotelu Stella Di Mare Beach Resort & Spa - w zależności od lokalizacji pokoju plaża znajduje się w zasięgu do 950 m. Z hotelu kursuje kilka razy dziennie bezpłatny busik do plaży. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży dostępne bezpłatnie. Na plaży znajduje siębar serwującywybrane napoje oraz przekąskiw godz. 15:30-17:00 (w cenie).
    Do dyspozycji gości:

    Hotel zbudowany jest w formie wioski wakacyjnej i składa się z budynku głównego oraz 2-piętrowych willi.Swoim gościom hotel oferuje:24-godzinną recepcję, przestronne lobby,restaurację główną Blue Pharaoh, 2 restauracje a la carte (dodatkowo płatne):Layali Beirut z kuchnią libańską i Royal Wok z kuchnią chińską, kilka barów, w tym baryprzy basenie, bar na plaży i lobby bar. Na rozległym terenie hotelowym znajduje się aż 8 basenów (przynajmniej 1 z nich podgrzewany w sezonie zimowym) o różnych kształtach, wielkości i głębokości, m. in.: basen relaksacyjny, basen ze sztuczną falą, basen ze zjeżdżalniami i 2 brodzikidla najmłodszych. Baseny są otoczone tarasami słonecznymi z leżakami, parasolami i ręcznikami w cenie. Dodatkowo w hotelu dostępne (niektóre za opłatą): siłownia, SPA, salon piękności, dyskoteka, bilard, centrum konferencyjne, sklepiki z pamiątkami, przechowalnia bagażu, pralnia.
    Pokoje:

    Wybudowany w 2011 roku hotel dysponuje ok.720 komfortowo urządzonymipokojami. Standardowe pokoje 2-osobowe (z możliwością 1 dostawki)o powierzchniok. 41 m2 są wyposażone w: łazienkę (wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów), klimatyzację, TV-sat, telefon, sejf, mini bar (raz dziennie 1 butelka wody mineralnej w cenie, pozostałe napoje i przekąski płatne dodatkowo), balkon lub taras.
    Wyżywienie:

    All Inclusive obejmuje: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:30-11:30),obiady (12:30-15:00), kolacje (18:30-21:30) w formie bufetu wrestauracji głównejBlue Pharaohoraz przekąski w barze przy basenie (12:30-17:00) i w restauracji na plaży Sea Breeze(15:30-17:00). Dostępne lokalne napoje alkoholowe (m.in. piwo, wino, wódka, gin, rum, whisky, brandy) oraz wybrane napoje bezalkoholowe, kawa i herbataserwowane wokreślonych barach (w godz. 10:00-23:00) i restauracji głównej do posiłków. Raz na pobyt możliwość zjedzenia kolacji w wybranej restauracji a la cartehotelu Stella Di Mare Gardens lubsąsiedniego Stella Di Mare Beach- wymagana wcześniejsza rezerwacja. Bary na plaży i przy basenie czynne są od 10:00 do zachodu słońca, lobby bar czynny jest w godzinach 10:00-23:00, bar w dyskotece czynny od 23:00 do 2:00 (nie jest on objęty formułą All Inclusive). Dodatkowo płatne: markowe alkohole, świeżo wyciskane soki, restauracje a la carte orazinne niewymienione powyżej napojei posiłki. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
    Program sportowy i animacyjny:

    W ciągu dniaprowadzony jest ciekawy program animacyjny, zajęcia sportowe, a wieczorami przedstawienia i występy. W hotelu oferowane są również: siłownia (10:00-20:00), rzutki itenis stołowy. Dlanajmłodszych przygotowano 2 brodziki, zajęcia wminiklubie (10:00-13:00 i 15:00-17:00), plac zabaw, zjeżdżalnie, specjalne menu i krzesełka w restauracji. Za opłatą: kort tenisowy, bilard, mini golf, centrum nurkowe przy plaży hotelu Stella Di Mare Beach, dyskoteka, SPA (m.in. sauna, jacuzzi, masaże, salon piękności).
    Internet:

    Wi-Fi w lobby i na tarasie przy lobby dostępne bez opłat. Internet w pokojach - płatny.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    www.stelladimare.com
    Naszym zdaniem:

    Tętniący życiemhotel zapewni mnóstwo frajdyamatorom wodnych atrakcji. Dzięki swej lokalizacji w słynącejz pięknych raf koralowych Zatoce Makadi, sprawdzi się również idealnie na udane wakacje dla miłośników snurkowania i nurkowania. Serdecznie polecamy!
    "
    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4, 7, 10, 11lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/os.), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    Luksor i Karnak
    Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona - dodatkowo płatny), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
    Cena ok. 95
    USD
    /os.

    Nurkowanie głębinowe
    Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
    Cena ok. 55 USD
    /os.
    Kair -Centrum arabskiego świata
    Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie, m.in. skarb Tutenhamona - słynna maska i sarkofag (pokój mumii królewskich - dodatkowopłatny ok. 150 LE/os) możliwośćwykonywania zdjęć w muzeum za dodatkowa opłatą ok. 50 LE/os), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE) oraz wytwórnia perfum. Śniadanie w formie suchego prowiantu. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne). W hotelu zamówiona jest późna kolacja.
    Cena ok.100 USD
    /os.
    Safari - Sahara Park
    Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, w której poznamy zwyczaje Beduinów oraz ich zwyczaje. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, a także wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
    Cena ok. 55 USD
    /os.
    W galabiji przez miasto!
    Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne, regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta - Dahar, a dalej - akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
    Cena ok. 60 USD
    /os.
    Jungle Aqua Park
    Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
    Cena ok. 50 USD
    /os.
    HURGHADA- ATRAKCJE

    Na zakupy do Senzo Mall w Hurghadzie
    Galeria handlowa Senzo usytuowana jest przy Safaga Road 61111. W galerii m.in.: szereg sklepów, z których wiele reprezentuje dobrze znane, międzynarodowe marki ale również strefę gastronomiczną, supermarket oraz park rozrywki.
    Inne

    EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
    Waluta
    EGP - funt egipski. 1 USD = ok.17,5 EGP 1 EUR = ok.20 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.) . Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
    Czas
    Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 50 EGP woda 1l -6 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od15 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od50 do nawet 400 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

    W regionie
    Hurghada
    Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa od 13.06.2019 do 12.09.2019. W pozostałych terminach część udogodnień hotelowych może być dostępna w ograniczonym zakresie lub nieczynna.
    Wizy

    Paszport - Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu do Polski.
    - Obywatele polscy potrzebują wiz do Egiptu, płatna na lotnisku ok. 25 USD/os
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Paszport - Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu do Polski.
    - Obywatele polscy potrzebują wiz do Egiptu, płatna na lotnisku ok. 25 USD/os


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Hurghada

    OPIS

    Stylowy obiekt STELLA MAKADI GARDEN wchodzi w skład rozległego kompleksu o ciekawej architekturze zatopionej w egzotycznym krajobrazie Egiptu. Hotel oferuje różne rodzaje zakwaterowania w tym również pokoje dla 6-osobowej rodziny. Bogaty program animacyjny i ciekawe zajęcia dla dzieci w miniklubie nie pozwolą się nudzić nikomu.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    2011 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (6), pralnia (płatna), sala konferencyjna, baseny odkryte (6), zjeżdżalnia wodna dla dorosłych i 1 dla dzieci, czynna w godzinach 09:00-17:00. Goście hotelu STELLA MAKADI GARDEN mogą korzystać z plaży i baru na plaży hotelu Stella di Mare Beach Resort & SPA - Makadi Bay.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w hotelu płatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    750 m od hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży. Przejście przez teren kompleksu Stella Di Mare Beach Resort & SPA - Makadi Bay.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku:budynek główny (liczba pięter: 1, liczba wind: 1) Typy pokoi: pokoje standardowe: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (6) All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:30-11:30), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-21:30), późny posiłek (22:30-00:30) serwowane w restauracji Blue Pharao, przekąski (15:30-17:00), podwieczorek (15:30-17:00) serwowany w restauracji Waves Pool, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.libańska, chińska

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    płatne

    oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, minigolf, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, talasoterapia, masaż, sauna, jacuzzi, dyskoteka, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    19.03.2019 16:10

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt/Hurghada/Makadi Bay

    Położenie

    Kompleks hotelowy w Makadi Bay, zlokalizowany w drugiej linii brzegowej. Goście korzystają z piaszczysto-żwirowej plaży siostrzanego hotelu Stella Di Mare Beach Resort, do której jest ok. 700 m (w cenie bezpłatny transfer). Przy brzegu rafa koralowa (zalecane obuwie kąpielowe). Do lotniska w Hurghadzie ok. 30 km.

    Wyposażenie

    Ośrodek dysponuje 721 pokojami, które rozmieszczone są w kilku 3-piętrowych segmentach. W budynku głównym; lobby z 24h recepcją (Wi-Fi za opłatą), mały pasaż handlowy, restauracja główna, 2 restauracje à la carte (kuchnia libańska i azjatycka) oraz bar na tarasie. Na przestronnym terenie zewnętrznym; 6 basenów ze słodką wodą (jeden podgrzewany w sezonie zimowym) z barem przy basenie i tarasem do opalania. Dodatkowo basen ze sztuczną falą i zjeżdżalniami. Leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenach oraz na plaży bezpłatnie.

    Pokoje

    POKOJE STANDARDOWE Z WID. NA OGRÓD (DZG/EZG) oraz POKOJE STANDARDOWE Z WID. NA BASEN (DPZ/EPZ) pow. ok. 40 m2 wyposażone w; klimatyzację, łazienkę – prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów, telefon, sejf, TV sat., minibar (za opłatą), balkon lub taras. POKOJE RODZINNE (FZ4) pow. ok. 90 m2 wyposażone jak standardowe, składają się z 2 pokoi połączonych drzwiami.

    Sport i rozrywka

    Kompleks basenowy, zjeżdżalnie, sala fitness (siłownia), aqua aerobik, dzienne i wieczorne animacje oraz okazjonalnie programy rozrywkowe i muzyka na żywo. Za opłatą; kort tenisowy, minigolf, centrum SPA (łaźnia, sauna, masaże). Windsurfing i kitesurfing, łódź ze szklanym dnem, banan, rowery wodne oferowane na plaży przez lokalnych dostawców.

    Dzieci

    2 oddzielne baseny, plac zabaw, program animacyjny, mini klub (4-12 lat), mini dyskoteka.

    Wyżywienie

    All inclusive; śniadania (7.00-10.00), późne śniadania (10.30-11.30), obiady (12.30-15.00) oraz kolacje (18.30-21.30), późne przekąski (22.30-0.30) w formie bufetu. Raz w tygodniu kolacja w jednej z 2 restauracji a la carte Layali Bejrut lub Royal Wok (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Dodatkowo przekąski w ciągu dnia, popołudniu kawa/herbata oraz ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godz. 10.00 – 23.00 w wybranych barach. W pokojowym mini barze znajduje się mała butelka wody na osobę. Goście mogą korzystać z baru na plaży siostrzanego hotelu Stella Di Mare Beach Resort.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Stylowy hotel wchodzący w skład rozległego kompleksu. Ciekawa architektura, niska zabudowa harmonijnie wkomponowana w egzotyczny krajobraz, spokojna okolica,  dużo atrakcji. Świetne miejsce na rodzinny wypoczynek.

    Położenie

    Nad Zatoką Makadi, ok. 700 m od prywatnej plaży przy hotelu Stella Makadi Beach (co kilkanaście minut bezpłatne przejazdy busem hotelowym), 30 km od lotniska, 35 km od Hurghady (odpłatne przejazdy, konieczna rezerwacja). Goście mogą korzystać z infrastruktury obu obiektów.

    Wyposażenie

    Eleganckie lobby z całodobową recepcją i bezprzewodowymi łączami internetowymi, restauracja główna, 3 restauracje  a'la carte: Olive Tree (kuchnia włoska), Layaly Beirut (kuchnia libańska), Royal Wok (kuchnia chińska), bary przy basenie,  bar w stylu arabskim przy plaży, kafejka internetowa, punkt wymiany walut, bankomat, pasaż handlowy z bogatym asortymentem, całodobowa przychodnia lekarska, sala konferencyjna, pralnia.

    Pokoje

    Eleganckie, przestrzenne (ok. 42 m kw.), funkcjonalne, w klasycznym stylu; in­dywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z suszarką do włosów, TV sat, telefon, minibar, sejf, balkon lub taras (widok na ogród lub basen). Możliwe dostawki i pokoje rodzinne.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w for­mie bufetów w restauracji głównej, późne śniadania kontynentalne, przekąski, podwieczorek, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, herbata, kawa amerykańska, egipskie espresso, cappuccino serwowane od godz. 10.00 do godz. 23.00, codziennie małe butelki wody mineralnej w pokoju, kolacje a'la carte w restauracji chińskiej i libańskiej oraz w restauracjach hotelu Stella Makadi Beach.

    Sport i rozrywka

    Kompleks malowniczych sześciu basenów (mostki, tarasy, wodospad, grota, dwie zjeżdżalnie wodne), aerobik, rzutki, szachy, bilard, tenis stołowy, tenis ziemny, siatkówka plażowa, cen­trum nurkowania i sportów wodnych, prestiżowy spa&wellness center (zabiegi talassoterapii, aromate­rapia, gabinet kosmetyczny, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, fitness center, gabinet masażu, barek dietetyczny), dzienne i wieczorne animacje, program rekreacyjny i rozrywkowy, muzyka na żywo, dyskoteka.

    Dla dzieci

    Brodziki, animacje w miniklubie (4-12 lat), sala i plac zabaw, mini dyskoteki w Stella Makadi Beach, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Stella Di Mare Gardens Resort & Spa Makadi Bay znajduje się w odległości 1 km od plaży skalistej. Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, sklepy, lobby, mini market, klimatyzację i salon fryzjerski. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po rosyjsku, arabsku, angielsku, niemiecku i włosku. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni rowerów. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 6 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. Odległość od hotelu: informacja turystyczna (35 km), HRG (35 km) i sklepy (35 km). Oferta rozrywkowa hotelu: dyskoteka. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje opiekę medyczną, serwis pokojowy, pralnię, usługę budzenia, usługi prasowania, sejfy, pokojówki i kantor. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot i w terminalach internetowych. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci, klub dziecięcy i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

    Posiłki:

    W hotelu znajdują się 3 restauracje. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 23:00), przekąski (pora serwowania: 12:30 - 15:00), kawę i herbatę (pora serwowania: 15:30 - 17:00), wino, piwo, napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 23:00), drugie śniadanie (pora serwowania: 11:00 - 12:00) i przekąski o północy (pora serwowania: 22:30 - 00:30).

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje rzutki, bilard, tenis stołowy, program zajęć animacyjnych i minigolfa. Stella Di Mare Gardens Resort & Spa Makadi Bay posiada jacuzzi, łaźnię parową i spa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness, aerobik i siatkówka plażowa. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Stella Makadi Garden

    Opinie o Hotelu Stella Makadi Garden

    4.4
    polecam

    hotel fajny, co chwila inny basen, jeden z jacuzzi, inny ze sztuczną falą, cały resort bardzo rozległy i jest co robić, przefajne animacje, pokoje bardzo duże i bardzo czyste, klimatyzacja działała nawet przy otwartych drzwiach, obsługa uprzejma i mało nachalna, jedzenie takie sobie, w restauracjach ala carte lepsze, najlepsze w indyjskiej, plaża trochę daleko idzie się 10 - 15 minut ale jest też bus który dowozi z recepcji wprost na plażę, sama okolica nudna same hotele ale na terenie jest kilka sklepów więc i pamiątki można kupić i fajnie się pobawić dwie dyskoteki :D

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    4.9
    zdecydowanie polecam

    hotel na prawde sie nam podobal, wszystko bylo idealnie. pokoje ladne i duze, z dzialajaca klimatyzacja. sprzatane codziennie, za dolara mielismy rozne zwierzatka z recznikow. jedzenie super, najlepsze w dodatkowych restauracjach, szczegolnie w chinskiej tylko trzeba sie zapisac wczesniej. baseny super, plaza super, na pewno tu wrocimy.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.3
    polecam

    Hotel świeżo po remoncie, wszystko jeszcze wręcz pachniało nowością. :) Nie mam się naprawdę do czego przyczepić, jedzenie typowo egipskie, to zupełnie inna kuchnia niż tutaj, ale wszystko w miarę smaczne. Obsługa nienachalna, lecz pomocna. Atrakcji mnóstwo, dla młodszych i starszych. Do plaży trzeba było przejść przez teren sąsiedniego hotelu, wiązało się to z kilkuminutowym spacerem, ale w bardzo przyjemnej scenerii. Polecam na rodzinne wakacje! :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.0
    polecam

    wszystko piękne, duże, baseny super, plaża też fajna ale wąska, z lotniska jakieś 30 minut jazdy, w okolicy tylko kilka hoteli i nic poza tym. gdyby jedzenie było lepsze i byłoby czyściej na restauracji może bym wróciła, tak to się zastanawiam nad wyborem innego miejsca.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.1
    polecam

    Spełnił wszystkie moje oczekiwania. Jeżdżę do Egiptu już od kilku lat i wiem czego się spodziewać, tutaj wszystko było w porządku. Pokoje obszerne i przestronne, wyposażone w telewizję z polskimi kanałami, lodówkę, sejf, balkon lub taras i bardzo dużą łazienkę. Sprzątane codziennie. Trzy baseny ogólnodostępne, dwa małe dla dzieci, plaża przy sąsiednim hotelu (10 minut) lekko żwirowa. Jedzenie smaczne, wybór wystarczająco duży. Pobyt z żoną i 6 letnim dzieckiem w lipcu 2014 roku.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Byłam tam w lipcu 2012r.Jestem zachwycona.Czysto,codzienne sprzątanie,codzienna wymiana ręczników,Jedzenie różnorodne,mnóstwo owoców i deserów.Pracownicy mili i uśmiechnięci.Zdecydowanie polecam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Super hotel!!! Pierwszy raz byliśmy z żoną w Egipcie i nie zawiedliśmy się.Było naprawdę BARDZO fajnie.Pokoje czyste codziennie sprzątane , miła obsługa , jedzenie super , baseny cudowne. Niestety przytyliśmy pomimo zemsty faraona -ale do przeżycia,trzeba tylko zaopatrzyć się w antinal. Dla nas było jak RAJU. Temperatura we wrześniu 35 stopni w cieniu zaś w nocy około 24 st.C. Jedyna rzecz irytująca to zachowanie naszych rodaków. Na szczęście nie wszystkich.Ale jak tak będziemy się zachowywać to i z Egiptu zrobimy WIOCHE .Wstyd ,nie raz lepiej się nie przyznawać że jest się POLAKIEM.Szkoda! Ale ogólnie było SUPER. Polecamy bardzo.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.3
    polecam

    hotel zadbany,czysty,bardzo miła obsługa.Wasze zadowolenie będzie zależało na co się nastawiacie.Jedzenie -moja opinia-nie powala,ale głodna nie chodziłam.Jeżeli chcesz kupić pamiątki -do Hurgady-lepiej większą grupą(8 osób po 2 dolary w jedną stronę).Rezydent spoko-Nadi,

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Bardzo polecam ten hotel, byłam w nim na początku lipca 2012. Hotel bardzo przestrzenny z fajnymi atrakcjami dla dzieci i dorosłych. W składzie animatorów są dwie Polki, Dominika oraz Joasia z kids club. Jedzenie polecam w siostrzanej restauracji hotelu Stella Beach ma więcej rozmaitości, a turysta ze Stella Garden może z nich korzystać..:) kompleks basenowy stanowczo przoduje w Stella Garden. Proszę mi wierzyć, że basen ze sztuczną falą oraz główny ze zjeżdżalniami robią wrażenie na dzieciach. Pokoje są bardzo przestronne i luksusowa toaleta w której znajdziecie nie tylko prysznic, ale również wannę! Mój pobyt był bardzo udany, tego samego Wam życzę!!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Stella Makadi Garden - możliwości zakwaterowania:

    dbl standard room
    dbl standard room [pool view]
    Pokój rodzinny
    1 os. standard z widokiem na basen
    1 os. standard z widokiem na ogrod
    2 os. pokoj rodzinny
    2 os. standard z widokiem na basen
    2 os. standard z widokiem na ogrod
    FAMILY ROOM
    Room Family
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
    Dvoulůžkový pokoj
    POKÓJ DWUOSOBOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
    POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA OGRÓD
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD Z WID. NA OGRÓD
    POKÓJ RODZINNY 2+2
    Pokój rodzinny
    STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
    Room Standard PoolView
    STANDARD GARDEN
    Jednolůžkový pokoj
    Room Standard Garden View

    Stella Makadi Garden - Możliwości wyżywienia:


    Stella Makadi Garden - miasta wylotu:


    Stella Makadi Garden - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Stella Makadi Garden? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00