cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
1 / 38
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
06.12 - 10.12
już od 749 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.01 - 14.01
już od 598 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Stella Makadi Garden
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Stella Makadi Garden
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Stella Makadi Garden:
4.5 / 5
Średnia z 9 opinii
Szczegóły oceny hotelu Stella Makadi Garden:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Jakość
    do ceny
    4.8
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 grudnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 stycznia 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

Hotel Stella Makadi Garden w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 35 km od Hurghady
  • ok. 1,3 km od plaży
  • ok. 2,1 km od parku wodnego Aquapark Makadi Water World
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

polozenie

  • ok. 35 km od Hurghady
  • ok. 1,3 km od plaży
  • ok. 2,1 km od parku wodnego Aquapark Makadi Water World
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

plaza

  • ok. 1,3 km od piaszczysto-żwirowej plaży
  • prywatna
  • piaszczysto-żwirowa
  • leżaki w cenie
  • ręczniki

Wyposażenie

  • Wi-Fi
  •  winda
  • ogród
  • taras
  • recepcja
  • kantor
  • fryzjer
  • lekarz
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, strzeżony: w cenie
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

721

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 8
  • basen „Jacuzzi": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen typu activity „Slides Pool": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, liczba zjeżdżalni: 2, w cenie, leżaki
  • basen typu activity „Waves pool": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen „Fountain Pool": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen „Heated Pool": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany
  • basen „Relaxing pool": w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • ręczniki
  • Dla dzieci

    •  basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
    • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, podgrzewany
    • menu dla niemowląt
    • wysokie krzesełka dla dzieci
    • miniklub: w cenie
    • animacje dla dzieci
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: w cenie
    • łóżeczko dla dzieci

    Sport i wellness

    W cenie
    •  sala fitness/siłownia
    • minipiłka nożna
    • siatkówka plażowa
    • tenis stołowy
    Płatne
    • kort tenisowy
    • nurkowanie
    • szkoła nurkowania PADI
    • strefa spa
    •  sauna fińska
    • sauna parowa
    • masaże
    • zabiegi kąpielowe
    • zabiegi medyczne
    • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
    • windsurfing
    • żeglowanie 

    rozrywka

    • zajęcia sportowe
    • międzynarodowy program animacyjny codziennie
    • wieczory tematyczne
    • przedstawienia
    • muzyka na żywo
    • bilard za opłatą
    • dyskoteka

    Pokoje

    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-5 os.
    • ok. 90 m2
    • widok na basen/widok na ogród
    • składający się z 2 dwuosobowych pokojów oddzielonych drzwiami
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • czajnik elektryczny
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • Wi-Fi: za opłatą
    • TV
    • prysznic
    • 2 łazienki
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-4 os.
    • ok. 35 m2
    • widok na ogród
    • balkon
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • czajnik elektryczny
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • Wi-Fi: za opłatą
    • TV
    • prysznic
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 1-4 os.
    • ok. 35 m2
    • widok na basen
    • balkon: z miejscami do siedzenia
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • czajnik elektryczny
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • Wi-Fi: za opłatą
    • TV
    • prysznic
    • wanna
    • WC
    • suszarka do włosów

    Wyżywienie

    All inclusive
    •  śniadanie: kontynentalne, w formie bufetu
    • późne śniadanie
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu, a la carte
    • przekąski, ciasto
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    • wybrane napoje do posiłków
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja "Blue Pharaoh": rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla niemowląt: w cenie, dania dietetyczne: w cenie, potrawy bezglutenowe: w cenie, dania wegetariańskie: w cenie, bufet, na zapytanie, w cenie, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja "Layali Beirut & Royal Wok": rodzaje kuchni: libańska, a la carte, w cenie, z klimatyzacją
  • restauracja "Royal Wok": rodzaje kuchni: chińska, a la carte, w cenie, z klimatyzacją
  • bar w lobby


  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel należący do grupy hotelowej Stella Di Mare", położony na zadbanym zielonym terenie w rejonie Zatoki Makadi, w drugiej linii zabudowy tuż za swoim siostrzanym hotelem Stella Di Mare Beach Resort & Spa. Doskonałe położenie zapewnia łatwy dostęp do Hurghady (z hotelu kursuje dwa razy dziennie płatny shuttle bus) z jej licznymi atrakcjami oraz do raf koralowych Zatoki Makadi i pobliskiego Parku Narodowego obejmującego Wyspę Giftun. Port lotniczy w Hurghadzie znajduje się w odległości ok. 33 km na północ od hotelu.
    Plaża:

    Hotel położony jest w drugiej linii brzegowej, a dostęp do pięknej, piaszczysto-żwirkowej plaży z rafą koralową oddaloną ok. 400 m od brzegu (pomost z zejściem do morza) oddziela jedynie teren siostrzanego hotelu Stella Di Mare Beach Resort & Spa - w zależności od lokalizacji pokoju plaża znajduje się w zasięgu do 950 m. Z hotelu kursuje kilka razy dziennie bezpłatny busik do plaży. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży dostępne bezpłatnie. Na plaży znajduje się bar serwujący wybrane napoje, obiad (12:30 - 14:00) oraz przekąski w godz. 15:30-17:00 (w cenie).
    Do dyspozycji gości:

    Hotel zbudowany jest w formie wioski wakacyjnej i składa się z budynku głównego oraz 2-piętrowych willi. Swoim gościom hotel oferuje: całodobową recepcję, przestronne lobby, restaurację główną Blue Pharaoh, 2 restauracje a'la carte: Layali Beirut z kuchnią libańską i Royal Wok z kuchnią chińską (wymagana rezerwacja), kilka barów, w tym bary przy basenie, na plaży i w lobby. Na rozległym terenie hotelowym znajduje się aż 8 basenów (przynajmniej 1 z nich podgrzewany w sezonie zimowym) o różnych kształtach, wielkości i głębokości, m. in.: basen relaksacyjny, basen ze sztuczną falą, basen z 2 zjeżdżalniami i 2 brodziki dla najmłodszych. Baseny są otoczone tarasami słonecznymi z leżakami, parasolami i ręcznikami w cenie. Dodatkowo w hotelu dostępne (niektóre za opłatą): siłownia, SPA, salon piękności, dyskoteka, bilard, centrum konferencyjne, sklepiki z pamiątkami, przechowalnia bagażu, pralnia.
    Wyżywienie:

    All Inclusive obejmuje: śniadania (07:00-10:00), późne śniadania (10:30-11:30), obiady (12:30-15:00), kolacje (18:30-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej Blue Pharaoh oraz przekąski w barze przy basenie (12:30-17:00) i w restauracji na plaży Sea Breeze (15:30-17:00). Dostępne wybrane lokalne napoje alkoholowe (m.in. piwo, wino, wódka, gin, rum, whisky, brandy) i bezalkoholowe, kawa i herbata serwowane w określonych barach (w godz. 10:00-23:00) i restauracji głównej do posiłków. Raz na pobyt możliwość rezerwacji kolacji w dwóch wybranych restauracjach a'la carte w hotelu Stella Di Mare Gardens lub sąsiedniego Stella Di Mare Beach - wymagana wcześniejsza rezerwacja. Bary na plaży i przy basenie czynne są od 10:00 do zachodu słońca, lobby bar czynny jest w godzinach 10:00-23:00, bar w dyskotece czynny od 23:00 do 2:00 (nie jest on objęty formułą All Inclusive). Dodatkowo płatne: markowe alkohole, świeżo wyciskane soki, restauracje a'la carte oraz inne niewymienione powyżej napoje i posiłki. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
    Program sportowy i animacyjny:

    W ciągu dnia prowadzony jest ciekawy program animacyjny, zajęcia sportowe, a wieczorami przedstawienia i występy. W hotelu oferowane są również: siłownia (10:00-20:00), rzutki i tenis stołowy. Dla najmłodszych przygotowano 2 brodziki, zajęcia w mini klubie (10:00-13:00 i 15:00-17:00), plac zabaw, 2 zjeżdżalnie, specjalne menu i krzesełka w restauracji. Za opłatą: kort tenisowy, bilard, mini golf, centrum nurkowe przy plaży hotelu Stella Di Mare Beach, dyskoteka, SPA (m.in. sauna, jacuzzi, masaże, salon piękności).
    Internet:

    Wi-Fi w lobby i na tarasie przy lobby dostępne bez opłat. Internet w pokojach - płatny.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    www.stelladimare.com
    Naszym zdaniem:

    Tętniący życiem hotel zapewni mnóstwo frajdy amatorom wodnych atrakcji. Dzięki swej lokalizacji w słynącej z pięknych raf koralowych Zatoce Makadi, sprawdzi się również idealnie na udane wakacje dla miłośników snurkowania i nurkowania. Serdecznie polecamy!
    "
    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko,7lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa wariant podstawowy(NNW, KL i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/os.), wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    UWAGA! W poniższych terminach zakwaterowanie obejmuje:
    10-23.12.2020 (EHU/12/10) - 13 rozpoczętych dób hotelowych,
    17-23.12.2020 i 17-30.12.2020 (EHU/12/17) - 6 lub 13 rozpoczętych dób hotelowych,
    23.12.2020-07.01.2021 (EHU/12/23) - 15 rozpoczętych dób hotelowych,
    30.12.2020-07.01.2021 i 30.12.2020-14.01.2021 (EHU/12/30) - 8 lub 15rozpoczętych dób hotelowych.
    Wycieczki lokalne

    Kair - centrum arabskiego świata

    Wycieczka rozpoczyna się we wczesnych godzinach rannych transferem do Kairu. Śniadanie w formie suchego prowiantu. Program: Giza - jeden z siedmiu cudów świata - Piramidy: Cheopsa, Chefrena i Mykerynosa (możliwość wejścia do piramidy Chefrena, bilet ok. 100 LE), Sfinks oraz świątynia mumifikacji Chefrena, perfumeria, lunch (napoje płatne dodatkowo). Kolejno Muzeum Egipskie - znajduje się tam m. in. skarb Tutenhamona - słynna maska i sarkofag (pokój mumii królewskich - dodatkowo płatny ok. 200 LE, za opłatą ok. 50 LE możliwość wykonywania zdjęć w muzeum ). Powrót do Hurghady około 23:00. W hotelu zamówiona jest późna kolacja.
    Cena od 389 zł/os.

    Luxor

    Wycieczka rozpoczyna się w godzinach porannych. Śniadanie w formie suchego prowiantu. Przejazd przez pustynię, następnie przejazd wzdłuż Nilu, gdzie można zaobserwować codzienne życie rolników. Program: Świątynia w Karnaku (aleja sfinksów, sala hypoksylowa), Dolina Królów (wejście do 3 grobowców, możliwość wejścia również do grobowca Tutenhamona ok 300 LE ), Świątynia królowej Hatszepsut, Kolosy Memnona, fabryka alabastru, przeprawa przez Nil, w międzyczasie lunch (napoje dodatkowo płatne). Powrót do Hurghady ok. 22:00. W hotelu zamówiona jest późna kolacja.
    Cena od 389 zł/os.

    Sahara Park

    Wycieczka rozpoczyna się około godziny 13:00 wyjazdem z hotelu. Przejazd na pustynie do bazy z quadami(jazda quadami po pustyni około 45 min., konieczność posiadania ubezpieczenia pakiet SPORT). Następnie przejazd przez pustynię terenowymi jeepami do wioski beduińskiej, zwiedzanie wioski, w programie: przejażdżka na wielbłądach, pieczenie chleba z beduinami, apteka beduińska, przejażdżka samochodami terenowymi typu spidery. Następnie kolacja w formie bufetu (napój do kolacji) oraz Orientalne Show - taniec brzucha, wirujący derwisz, folklor arabski. Powrót do hotelu około 21:00.
    Cena od 199 zł/os.

    Mahmya

    Wycieczka rozpoczyna się w godzinach porannych transferem do portu Mahmya i wypłynięciem w kierunku wyspy (rejs ok. 45 min.) Po dopłynięciu do pięknej, piaszczystej plaży Mahmya chwila relaksu. Następnie wypłynięcie łodzią na pełne morze i około godziny snorkowania na jednej z najpiękniejszych raf Morza Czerwonego - Sabine (sprzęt snorkowy w cenie, konieczność posiadania ubezpieczenia pakiet SPORT). Po snorklingu powrót na wyspę, lunch (woda, soft drinki podczas obiadu w cenie). Po obiedzie czas na odpoczynek, kąpiele słoneczne oraz morskie i snorkowanie z plaży. Możliwość skorzystania z atrakcji, które oferuje Mahmya - Jetlev-Flyer, łódź ze szklanym dnem ( za dodatkową opłatą), boisko do piłki nożnej, siatkowej, parasole i maty plażowe (w cenie wycieczki). Do dyspozycji gości restauracje, bar oraz punkt pomocy medycznej.
    Cena od 329 zł/os.

    Paradise

    Wycieczka morska rozpoczyna się wypłynięciem w morze w godzinach porannych. Postój na pełnym morzu przy rafach koralowych, czas na snorkowanie (konieczność posiadania ubezpieczenia pakiet SPORT), możliwość podziwiania raf koralowych, fauny i flory Morza Czerwonego. Następnie dopłyniemy do wyspy Giftun, gdzie na pięknej, piaszczystej plaży Paradise" spędzimy około 3 godzin. Możliwość snorkowania bezpośrednio z plaży, program animacyjny do dyspozycji gości, parasole, maty, bar i toalety. Obiad i woda, oraz jeden napój bezalkoholowy w cenie wycieczki. Powrót około 16:30.
    Cena od 199 zł/os.

    Nurkowanie głębinowe

    Wycieczka rozpoczyna się wypłynięciem w morze w godzinach porannych. Krótkie szkolenie na łodzi w języku polskim. Dwa zanurzenia pod wodę w pełnym akwalungu z instruktorem, każde zanurzenie pod wodę trwa około 20 minut. Dodatkowo możliwość snorkowania, obiad na statku i napoje bezalkoholowe w cenie. Rafy koralowe i ryby na wyciągnięcie ręki, dla zainteresowanych możliwość kursu nurkowego PADI - szczegóły u rezydentów. Konieczność posiadania ubezpieczenia pakiet SPORT.
    Cena od 199 zł/os.

    Jungle Aqua Park

    Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
    Cena ok. 50 USD/os.

    Z dziećmi

    Delfinarium

    Jedyna taka okazja, żeby obejrzeć show z udziałem przeuroczych delfinów: salta i skoki oraz różne zabawy z przedmiotami w wodzie i z instruktorem. To niezapomniany i fantastyczny 45-minutowy pokaz sztuczek i umiejętności tych inteligentnych ssaków! Za dopłatą możliwość pływania z delfinami.
    Dla aktywnych

    Sporty wodne

    Dla aktywnych gości hotele oferują sprzęt do sportów wodnych, z którego korzystanie jest z reguły płatne. Miła dawka orzeźwienia i niezapomnianych sportowych emocji po całodniowym upale!
    Relaks

    Na zakupy do Senzo Mall w Hurghadzie!

    Galeria handlowa Senzo usytuowana jest przy Safaga Road 61111. W galerii m.in.: szereg sklepów, z których wiele reprezentuje dobrze znane, międzynarodowe marki ale również strefę gastronomiczną, supermarket oraz park rozrywki. www.senzomall.com
    Papas Bar

    Nieduży lokal położony tuż przy wejściu na teren Mariny. Wieczorem jest tu zawsze tłoczno i gwarno. DJ-e grają świetną rockową i popową muzykę do tańca, a odważni mogą spróbować swoich sił w karaoke. www.papasbar.com Ekskluzywna zabawa w Little Budda Na wieczór w ekskluzywnym wydaniu w najdroższej dyskotece w Hurghadzie nie trzeba nikogo namawiać. Pomimo, że wstęp kosztuje blisko 20 USD/os, to lokal przyciąga turystów niesamowitym klimatem, wystrojem oraz wyśmienitą muzyką. Można tutaj skosztować świetnych drinków i w gronie przyjaciół spędzić naprawdę niezapomniany wieczór. www.littlebuddha-hurghada.com
    Uwaga!
    Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Listę dostępnych wycieczek lokalnych do sprzedaży w Polsce oraz aktualne ceny można znaleźć w serwisie internetowym pod adresem R.pl/wycieczki-lokalne, Call Center, Oddziałach oraz punktach agencyjnych. Natomiast pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych oferowanych na miejscu wraz z ich cenami jest dostępnych u naszych rezydentów.
    "
    Inne

    EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
    Waluta
    EGP - funt egipski. 1 USD = ok.16,5 EGP 1 EUR = ok.18,5 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.) . Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
    Czas
    Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 50 EGP woda 1l -6 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od15 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od50 do nawet 400 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

    W regionie
    Hurghada
    Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.
    "
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa od początku czerwca dokońca września.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Hurghada

    OPIS

    Stylowy obiekt STELLA MAKADI GARDEN wchodzi w skład rozległego kompleksu o ciekawej architekturze zatopionej w egzotycznym krajobrazie Egiptu. Hotel oferuje różne rodzaje zakwaterowania w tym również pokoje dla 6-osobowej rodziny. Bogaty program animacyjny i ciekawe zajęcia dla dzieci w miniklubie nie pozwolą się nudzić nikomu.

    lokalizacja

    40 km od centrum Hurghady, 35 km od lotniska w Hurghadzie. Hotel usytuowany na powierzchni: 114800 m2.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2011 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (5), pralnia (płatna), sala konferencyjna, baseny odkryte (6), zjeżdżalnia wodna dla dorosłych i 1 dla dzieci, czynna w godzinach 09:00-17:00. Goście hotelu STELLA MAKADI GARDEN mogą korzystać z plaży i baru na plaży hotelu Stella di Mare Beach Resort & SPA - Makadi Bay.

    internet

    - Wi-Fi w lobby bezpłatne - Wi-Fi w hotelu płatne - Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    750 m od hotelu, prywatna, pomost, piaszczysto-żwirowa, 150 m długości, dojście do plaży ulicą. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży. Przejście przez teren kompleksu Stella Di Mare Beach Resort & SPA - Makadi Bay.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku: - budynek główny (liczba pięter: 1, liczba wind: 1) Typy pokoi: - pokoje standardowe: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje rodzinne: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    - restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (5) All Inclusive (10:00-23:00) - śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:30-11:30), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-21:30), późny posiłek (22:30-00:30) serwowane w restauracji Blue Pharao - przekąski (15:30-17:00), podwieczorek (15:30-17:00) serwowany w restauracji Waves Pool - wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe - pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu gratis. Wymagana rezerwacja. - libańska - chińska

    z myślą o dzieciach

    - brodziki (2) - animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - plac zabaw - menu i krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    - rzutki - siatkówka plażowa - siłownia - animacje

    płatne

    - kort do tenisa ziemnego (w hotelu Stella Di Mare Beach Resort & SPA - Makadi Bay) - oświetlenie kortów - rakiety i piłki do tenisa ziemnego - tenis stołowy - minigolf - bilard - sporty wodne na plaży - centrum SPA - talasoterapia - masaż - sauna - jacuzzi - dyskoteka - salon piękności - łaźnia turecka

    dodatkowe informacje

    Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19: - Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - Nie - Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - Tak - Czy w hotelu można kupić maseczki? - są bezpłatne - Czy w hotelu znajduje się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - Tak - Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - Nie - Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp.? - Tak - Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - Tak - Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - Nie - Jak będą serwowane posiłki? - Obsługa kelnerska - Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - Tak - Czy będą czynne restauracje a la carte/tematyczne? - Nie - Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - Tak - Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - 1m2- 2 gości - Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - Nie - Czy na leżakach są materace? - Tak - Czy na plaży są dostępne ręczniki? - Tak, indywidualnie pakowane - Czy leżaki są dezynfekowane? - Tak, po każdym użyciu - Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - Tak, obsługa kelnerska - Czy zjeżdżalnie wodne i aquapark są czynne? - Tak, 10.00 - 13.00, 14.00 - 18.00 - Czy centrum SPA jest czynne? - Nie - Czy łaźnia turecka jest czynna? - Nie - Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - Tak - Czy siłownia jest czynna? - Tak - Czy mini klub jest czynny? - Tak - Czy hotel prowadzi program animacyjny? -Nie - Czy hotel ma przygotowany plan działania na wypadek pojawienia się infekcji u gościa lub objawów zarażenia COVID 19? - Lekarz hotelowy sprawdza wszystkich gości i w momencie wystąpienia u kogoś objawów, robi wszystko by jak najszybciej zorganizować transport medyczny do szpitala gdzie podjęte będą kolejne kroki - Czy w przypadku pojawienia się zakażenia u gości hotel podejmie specjalne środki? - Hotel po potwierdzeniu przez lekarza zarażenia wśród gości informuje lokalne służby zdrowia

    Aktualizacja opisu

    07.07.2020 14:56

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    4* Egipt/Hurghada

    Kategoryzacja hotelu

    kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 4*

    Położenie

    - około 700 metrów od plaży - ok. 40 km od centrum Hurghady - ok. 35 km od lotniska w Hurghadzie

    Plaża

    - piaszczysta - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon - sejf, mini bar (płatny) - Wi-Fi (płatne - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras - powierzchnia ok. 40 m2 Pokój Rodzinny - wyposażenie pokoju standardowego - dwa pokoje połączone drzwiami lub dwa pokoje z jedną łazienką - powierzchnia ok. 90 m2  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 5 basenów - siatkówka plażowa - piłka wodna - tenis stołowy - siłownia Płatne - korty tenisowe - billard - mini golf - SPA (masaże, sauna, jacuzzi) - centrum nurkowe, sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - 2 baseny - plac zabaw - mini klub

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 2 restauracje a la carte (bezpłatne) - lobby bar (10:00 - 23:00) - bar przy basenie (od 10:00 do zachodu słońca) - bar na plaży (od 10:00 do zachodu słońca)

    Dodatkowe informacje

    - Wi Fi w lobby oraz przy basenie (płatne) - pralnia (płatna), lekarz, sklepy - hotel dysponuje 721 pokojami - rok otwarcia hotelu: 2011 r. - www.stelladimare.com

    UWAGA

    W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie: lobby, restauracje, bary, baseny, spa, place zabaw i kluby dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na: https://eximtours.pl/lp/Nowe_standardy_bezpieczenstwa

    Bagaż

    - w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg Berlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 330 PLN - 23 kg - 360 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kraj

    EGIPT

    Położenie

     w spokojnej okolicy, w Makadi Bay. Hurghada oddalona o ok. 40 km, port lotniczy w Hurhgadzie ok. 35 km. 

    Plaża

     prywatna, piaszczysta, oddalona o ok. 950 m. od hotelu. Dojście do plaży ulicą lub dojazd hotelowym busem kilka razy w ciągu dnia. Plaża wspólna również dla sąsiedniego hotelu Stella di Mare Beach Resort. Na plaży pomost długości 400 m. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie. Bar na plaży (12-17:00).

    Wyposażenie

     rozległy kompleks hotelowy o niskiej zabudowie oferuje 721 pokoi w budynku głównym oraz wielu dwupiętrowych willi. Do dyspozycji Gości: hol powitalny z recepcją i miejscami do wypoczynku, restauracja główna, 2 restauracje a la carte (libńska, chińska), lobby bar, sklepy z pamiątkami. Na zewnątrz znajduje się rozległy kompleks basenów (główny, relaksacyjny, basen z dwoma zjeżdżalniami, basen activity Waves Pool, basen z podgrzewaną wodą w okresie zimowym, jacuzzi), bar przy basenie, restauracja Waves Pool przy basenie oraz tarasy słoneczne z bezpłatnymi leżakami, parasolami słonecznymi i ręcznikami kąpielowymi. 

    Dostęp do internetu

     Wi-Fi w lobby bezpłatnie, na pozostałym terenie za opłatą. 

    Zakwaterowanie

     pokoje dwuosobowe od strony ogrodu (DBL GV): ok. 35 m2; klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV-Sat., telefon, sejf, minibar (za opłatą), zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras, prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe od strony basenu (DBL PV). Pokoje rodzinne (FAMILY): ok. 90 m2; dwa pokoje dwuosobowe przedzielone drzwiami, 2 łazienki. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zapytanie, gratis. 

    Sport

     siłownia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, rzutki. Za opłatą: korty tenisowe i oświetlenie (przy hotelu Stella di Mare Beach), minigolf, bilard, nurkowanie, sporty wodne na plaży. 

    Wellness

     za opłatą: centrum Wellness i Spa (zabiegi kosmetyczne, masaże, hammam, sauny). 

    Rozrywka

     dzienne i wieczorne animacje, wieczorne przedstawienia, dyskoteki (wstęp bezpłatny, napoje za opłatą).

    Dzieci

     2 brodziki, miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, animacje, gry i zabawy, plac zabaw, minidyskoteki, wysokie krzesełka w restauracji.

    All inclusive

     trzy posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Po południu przekąski w godz. 12:30-15:00 oraz podwieczorek (kawa, harbata, ciasto, przekąski) w godz. 15-17:30 w restauracji Sea Breeze. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wybranych barach i restauracjach w godz. 10-23:00. Bar w dyskotece nie jest objety ofertą all inclusive. Raz na pobyt możliwa kolacja w restaurcaji a la carte; wymagana wcześniejsza rezerwacja. 

    Święta/Sylwester

     menu świąteczne 24.12 i sylwestrowe 31.12 w cenie. 

    Kategoria Nekera

     5 gwiazdek, kategoria lokalna: 5 gwiazdek.

    Cena zawiera

    Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie Allianz Travel oddział w Polsce, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta. Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Mocne strony

    - Długa, piaszczysta hotelowa plaża - Hotelowy bus do / z plaży - Kompleks wielu basenów - Basen ze zjeżdżalniami i sztuczną falą


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Naszym zdaniem

    Stylowy hotel wchodzący w skład rozległego kompleksu. Ciekawa architektura, niska zabudowa harmonijnie wkomponowana w egzotyczny krajobraz, spokojna okolica,  dużo atrakcji. Świetne miejsce na rodzinny wypoczynek.

    Położenie

    Nad Zatoką Makadi, ok. 700 m od prywatnej plaży przy hotelu Stella Makadi Beach (co kilkanaście minut bezpłatne przejazdy busem hotelowym), 30 km od lotniska, 35 km od Hurghady (odpłatne przejazdy, konieczna rezerwacja). Goście mogą korzystać z infrastruktury obu obiektów.

    Wyposażenie

    Eleganckie lobby z całodobową recepcją i bezprzewodowymi łączami internetowymi, restauracja główna, 3 restauracje  a'la carte: Olive Tree (kuchnia włoska), Layaly Beirut (kuchnia libańska), Royal Wok (kuchnia chińska), bary przy basenie,  bar w stylu arabskim przy plaży, kafejka internetowa, punkt wymiany walut, bankomat, pasaż handlowy z bogatym asortymentem, całodobowa przychodnia lekarska, sala konferencyjna, pralnia.

    Pokoje

    Eleganckie, przestrzenne (ok. 42 m kw.), funkcjonalne, w klasycznym stylu; in­dywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z suszarką do włosów, TV sat, telefon, minibar, sejf, balkon lub taras (widok na ogród lub basen). Możliwe dostawki i pokoje rodzinne.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w for­mie bufetów w restauracji głównej, późne śniadania kontynentalne, przekąski, podwieczorek, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, herbata, kawa amerykańska, egipskie espresso, cappuccino serwowane od godz. 10.00 do godz. 23.00, codziennie małe butelki wody mineralnej w pokoju, kolacje a'la carte w restauracji chińskiej i libańskiej oraz w restauracjach hotelu Stella Makadi Beach.

    Sport i rozrywka

    Kompleks malowniczych sześciu basenów (mostki, tarasy, wodospad, grota, dwie zjeżdżalnie wodne), aerobik, rzutki, szachy, bilard, tenis stołowy, tenis ziemny, siatkówka plażowa, cen­trum nurkowania i sportów wodnych, prestiżowy spa&wellness center (zabiegi talassoterapii, aromate­rapia, gabinet kosmetyczny, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, fitness center, gabinet masażu, barek dietetyczny), dzienne i wieczorne animacje, program rekreacyjny i rozrywkowy, muzyka na żywo, dyskoteka.

    Dla dzieci

    Brodziki, animacje w miniklubie (4-12 lat), sala i plac zabaw, mini dyskoteki w Stella Makadi Beach, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    GTI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Położenie

    Hotel usytuowany w zatoce Makadi Bay, ok. 35 km ok centrum od Hurghady - Sakkala i ok. 30 km od lotniska. Do centrum Hurghady kursuje odpłatnie bus hotelowy.
     

    Informacje ogólne

    Obiekt  otwarty w 2011 r. Składa się z budynku głównego i 39 trzypiętrowych budynków mieszkalnych, dysponuje 744 pokojami. Na terenie hotelu znajdują się sklepy z pamiątkami i punkty usługowe, punkt wymiany walut, bankomat, windy. Goście hotelu mogą korzystać z całej infrastruktury siostrzanego hotelu Stella Makadi Resort & Spa, oddalonego o ok.  500 m, co 10 minut kursuje tam bezpłatny bus hotelowy.

    Plaża

    Hotel oddalony o ok. 600 m od piaszczystej plaży przy siostrzanym hotelu Stella Makadi Resort & Spa,  z 350 m pomostem i dostępem do rafy koralowej. Leżaki, parasole i materace bezpłatne.  Bar plażowy bezpłatny. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy.

    Pokoje

    Przyjemnie urządzone,  przestronne pokoje wyposażone w TV/SAT, telefon,  mini  bar (odpłatnie),  sejf, indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, balkon lub taras. Pokoje rodzinne o większej powierzchni, wyposażone podobnie jak pokoje standardowe.

    Wyżywienie

    All Inclusive. Śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Lekkie przekąski w ciągu dnia, po południu kawa, herbata, ciasta. Napoje lokalne, alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godz. 10:00 – 23:00 w wyznaczonych barach. Do dyspozycji gości w ramach opcji All Inclusive 2 restauracje a’la carte: chińska i libańska.

    Baseny

    5 basenów zewnętrznych (w tym 1 z 7m zjeżdżalnią i 1 basen podgrzewany w sezonie zimowym), brodzik dla dzieci. Leżaki, parasole i materace bezpłatne. Bar przy basenie bezpłatny.
     

    Animacje

    Różnorodne programy animacyjne organizowane przez zespół hotelowy; zajęcia sportowe, muzyka na żywo. Mini klub dla dzieci.
     

    Sport i rozrywka

    Bezpłatne: tenis stołowy, siatkówka plażowa, aerobik, rzutki, dyskoteka, plac zabaw dla dzieci. Płatne:  centrum SPA: siłownia, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, masaże, salon piękności; kort tenisowy, mini golf, bilard, kawiarenka internetowa i Internet wi-fi w lobby, centrum nurkowe, centrum wind i kitesurfingu, sporty wodne na plaży oferowane przez prywatnych przedsiębiorców.

    Hotel akceptuje karty płatnicze

    Visa, Master Card.

    Kategoria lokalna

    5*

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt/Hurghada/Makadi Bay

    Położenie

    Kompleks hotelowy w Makadi Bay, zlokalizowany w drugiej linii brzegowej. Goście korzystają z piaszczysto-żwirowej plaży siostrzanego hotelu Stella Di Mare Beach Resort, do której jest ok. 700 m (w cenie bezpłatny transfer). Przy brzegu rafa koralowa (zalecane obuwie kąpielowe). Do lotniska w Hurghadzie ok. 30 km.

    Wyposażenie

    Ośrodek dysponuje 721 pokojami, które rozmieszczone są w kilku 3-piętrowych segmentach. W budynku głównym; lobby z 24h recepcją (Wi-Fi za opłatą), mały pasaż handlowy, restauracja główna, 2 restauracje à la carte (kuchnia libańska i azjatycka) oraz bar na tarasie. Na przestronnym terenie zewnętrznym; 6 basenów ze słodką wodą (jeden podgrzewany w sezonie zimowym) z barem przy basenie i tarasem do opalania. Dodatkowo basen ze sztuczną falą i zjeżdżalniami. Leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenach oraz na plaży bezpłatnie.

    Pokoje

    POKOJE STANDARDOWE Z WID. NA OGRÓD (DZG/EZG) oraz POKOJE STANDARDOWE Z WID. NA BASEN (DPZ/EPZ) pow. ok. 40 m2 wyposażone w; klimatyzację, łazienkę – prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów, telefon, sejf, TV sat., minibar (za opłatą), balkon lub taras. POKOJE RODZINNE (FZ4) pow. ok. 90 m2 wyposażone jak standardowe, składają się z 2 pokoi połączonych drzwiami.

    Sport i rozrywka

    Kompleks basenowy, zjeżdżalnie, sala fitness (siłownia), aqua aerobik, dzienne i wieczorne animacje oraz okazjonalnie programy rozrywkowe i muzyka na żywo. Za opłatą; kort tenisowy, minigolf, centrum SPA (łaźnia, sauna, masaże). Windsurfing i kitesurfing, łódź ze szklanym dnem, banan, rowery wodne oferowane na plaży przez lokalnych dostawców.

    Dzieci

    2 oddzielne baseny, plac zabaw, program animacyjny, mini klub (4-12 lat), mini dyskoteka.

    Wyżywienie

    All inclusive; śniadania (7.00-10.00), późne śniadania (10.30-11.30), obiady (12.30-15.00) oraz kolacje (18.30-21.30), późne przekąski (22.30-0.30) w formie bufetu. Raz w tygodniu kolacja w jednej z 2 restauracji a la carte Layali Bejrut lub Royal Wok (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Dodatkowo przekąski w ciągu dnia, popołudniu kawa/herbata oraz ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godz. 10.00 – 23.00 w wybranych barach. W pokojowym mini barze znajduje się mała butelka wody na osobę. Goście mogą korzystać z baru na plaży siostrzanego hotelu Stella Di Mare Beach Resort.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    *****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Stella Di Mare Gardens Resort & Spa Makadi Bay znajduje się w odległości 1 km od plaży skalistej. Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, sklepy, lobby, mini market, klimatyzację i salon fryzjerski. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po rosyjsku, arabsku, angielsku, niemiecku i włosku. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni rowerów. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 6 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. Odległość od hotelu: informacja turystyczna (35 km), HRG (35 km) i sklepy (35 km). Oferta rozrywkowa hotelu: dyskoteka. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje opiekę medyczną, serwis pokojowy, pralnię, usługę budzenia, usługi prasowania, sejfy, pokojówki i kantor. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot i w terminalach internetowych. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci, klub dziecięcy i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h. Hotel posiada salę konferencyjną.

    Posiłki:

    W hotelu znajdują się 3 restauracje. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 23:00), przekąski (pora serwowania: 12:30 - 15:00), kawę i herbatę (pora serwowania: 15:30 - 17:00), wino, piwo, napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 23:00), drugie śniadanie (pora serwowania: 11:00 - 12:00) i przekąski o północy (pora serwowania: 22:30 - 00:30).

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje rzutki, bilard, tenis stołowy, program zajęć animacyjnych i minigolfa. Stella Di Mare Gardens Resort & Spa Makadi Bay posiada jacuzzi, łaźnię parową i spa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness, aerobik i siatkówka plażowa. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Stella Makadi Garden

    Opinie o Hotelu Stella Makadi Garden

    4.4
    polecam

    hotel fajny, co chwila inny basen, jeden z jacuzzi, inny ze sztuczną falą, cały resort bardzo rozległy i jest co robić, przefajne animacje, pokoje bardzo duże i bardzo czyste, klimatyzacja działała nawet przy otwartych drzwiach, obsługa uprzejma i mało nachalna, jedzenie takie sobie, w restauracjach ala carte lepsze, najlepsze w indyjskiej, plaża trochę daleko idzie się 10 - 15 minut ale jest też bus który dowozi z recepcji wprost na plażę, sama okolica nudna same hotele ale na terenie jest kilka sklepów więc i pamiątki można kupić i fajnie się pobawić dwie dyskoteki :D

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    4.9
    zdecydowanie polecam

    hotel na prawde sie nam podobal, wszystko bylo idealnie. pokoje ladne i duze, z dzialajaca klimatyzacja. sprzatane codziennie, za dolara mielismy rozne zwierzatka z recznikow. jedzenie super, najlepsze w dodatkowych restauracjach, szczegolnie w chinskiej tylko trzeba sie zapisac wczesniej. baseny super, plaza super, na pewno tu wrocimy.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.3
    polecam

    Hotel świeżo po remoncie, wszystko jeszcze wręcz pachniało nowością. :) Nie mam się naprawdę do czego przyczepić, jedzenie typowo egipskie, to zupełnie inna kuchnia niż tutaj, ale wszystko w miarę smaczne. Obsługa nienachalna, lecz pomocna. Atrakcji mnóstwo, dla młodszych i starszych. Do plaży trzeba było przejść przez teren sąsiedniego hotelu, wiązało się to z kilkuminutowym spacerem, ale w bardzo przyjemnej scenerii. Polecam na rodzinne wakacje! :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.0
    polecam

    wszystko piękne, duże, baseny super, plaża też fajna ale wąska, z lotniska jakieś 30 minut jazdy, w okolicy tylko kilka hoteli i nic poza tym. gdyby jedzenie było lepsze i byłoby czyściej na restauracji może bym wróciła, tak to się zastanawiam nad wyborem innego miejsca.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.1
    polecam

    Spełnił wszystkie moje oczekiwania. Jeżdżę do Egiptu już od kilku lat i wiem czego się spodziewać, tutaj wszystko było w porządku. Pokoje obszerne i przestronne, wyposażone w telewizję z polskimi kanałami, lodówkę, sejf, balkon lub taras i bardzo dużą łazienkę. Sprzątane codziennie. Trzy baseny ogólnodostępne, dwa małe dla dzieci, plaża przy sąsiednim hotelu (10 minut) lekko żwirowa. Jedzenie smaczne, wybór wystarczająco duży. Pobyt z żoną i 6 letnim dzieckiem w lipcu 2014 roku.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Byłam tam w lipcu 2012r.Jestem zachwycona.Czysto,codzienne sprzątanie,codzienna wymiana ręczników,Jedzenie różnorodne,mnóstwo owoców i deserów.Pracownicy mili i uśmiechnięci.Zdecydowanie polecam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Super hotel!!! Pierwszy raz byliśmy z żoną w Egipcie i nie zawiedliśmy się.Było naprawdę BARDZO fajnie.Pokoje czyste codziennie sprzątane , miła obsługa , jedzenie super , baseny cudowne. Niestety przytyliśmy pomimo zemsty faraona -ale do przeżycia,trzeba tylko zaopatrzyć się w antinal. Dla nas było jak RAJU. Temperatura we wrześniu 35 stopni w cieniu zaś w nocy około 24 st.C. Jedyna rzecz irytująca to zachowanie naszych rodaków. Na szczęście nie wszystkich.Ale jak tak będziemy się zachowywać to i z Egiptu zrobimy WIOCHE .Wstyd ,nie raz lepiej się nie przyznawać że jest się POLAKIEM.Szkoda! Ale ogólnie było SUPER. Polecamy bardzo.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.3
    polecam

    hotel zadbany,czysty,bardzo miła obsługa.Wasze zadowolenie będzie zależało na co się nastawiacie.Jedzenie -moja opinia-nie powala,ale głodna nie chodziłam.Jeżeli chcesz kupić pamiątki -do Hurgady-lepiej większą grupą(8 osób po 2 dolary w jedną stronę).Rezydent spoko-Nadi,

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Bardzo polecam ten hotel, byłam w nim na początku lipca 2012. Hotel bardzo przestrzenny z fajnymi atrakcjami dla dzieci i dorosłych. W składzie animatorów są dwie Polki, Dominika oraz Joasia z kids club. Jedzenie polecam w siostrzanej restauracji hotelu Stella Beach ma więcej rozmaitości, a turysta ze Stella Garden może z nich korzystać..:) kompleks basenowy stanowczo przoduje w Stella Garden. Proszę mi wierzyć, że basen ze sztuczną falą oraz główny ze zjeżdżalniami robią wrażenie na dzieciach. Pokoje są bardzo przestronne i luksusowa toaleta w której znajdziecie nie tylko prysznic, ale również wannę! Mój pobyt był bardzo udany, tego samego Wam życzę!!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Stella Makadi Garden - możliwości zakwaterowania:

    dbl garden view room
    dbl pool view room
    Pokój rodzinny
    garden view room
    pool view room
    2 os. pokoj standardowy z widokiem na ogrod
    standard [garden view] dbl
    1 os. pokoj standardowy z widokiem na basen
    1 os. pokoj standardowy z widokiem na ogrod
    2 os. pokoj rodzinny
    3 os. pokoj rodzinny
    2 os. pokoj standardowy z widokiem na basen
    3 os. pokój standardowy z widokiem na basen
    3 os. Pokój Standardowy z widokiem na ogród
    Family Room
    family room dbl
    standard [pool view] dbl
    Room Standard Garden View
    Room Standard Pool View
    Room Standard Garden View
    Room Standard Pool View
    DBL
    DBL PV
    FAM34

    Stella Makadi Garden - Możliwości wyżywienia:


    Stella Makadi Garden - miasta wylotu:


    Stella Makadi Garden - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Stella Makadi Garden? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00