cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
1 / 21
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
18.02 - 28.02
już od 2756 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.05 - 19.05
już od 1553 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Stella Makadi Garden
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Stella Makadi Garden
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Stella Makadi Garden:
4.5 / 5
Średnia z 9 opinii
Szczegóły oceny hotelu Stella Makadi Garden:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Jakość
    do ceny
    4.8
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 lutego 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 maja 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

Hotel Stella Makadi Garden w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 35 km od Hurghady
  • ok. 1,3 km od plaży
  • ok. 2,1 km od parku wodnego Aquapark Makadi Water World
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 24 h
  • lobby
  • ogród 
  • 4 baseny zewnętrzne 
  • jacuzzi

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w lobby w cenie, w pokojach płatne) 
  • ręczniki

Dodatkowe udogodnienia

  • pralnia (płatna) 
  • lekarz (24 h, płatny)

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

721

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

kategoriatui

4 słoneczka (subiektywna ocena TUI wydana w oparciu o wewnętrzne kryteria i zasady oceniania obiektów, może się ona różnić od kategorii lokalnej)

Dodatkowe informacje

  • zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00
  • darmowy shuttle bus do hotelu Stella Di Mare Beach Resort (kursuje do godz. 21.00) 
  • późniejsze wykwaterowanie (w miarę dostępności, płatne, 12.00-15.00 - ok. 20 €/pokój, 12.00-18.00 - ok. 25 €/pokój, 12.00-20.00 - ok. 35 €/pokój)

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia (10.00-20.00)
Płatne
  • kort tenisowy 
  • minigolf 
  • centrum nurkowe (10.00-16.00) 
  • strefa spa (10.00-18.00) 
  • salon kosmetyczny (10.00-18.00)

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny (, codziennie)
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka za opłatą

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-5 os.
  • ok. 92 m2
  • telefon
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • sejf
  • minibar (płatny)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 41 m2
  • widok na ogród
  • telefon
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • sejf
  • minibar (płatny)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 41 m2
  • widok na basen
  • telefon
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • sejf
  • minibar (płatny)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 7:00-10:00, bufet
  • późne śniadanie: 10:30-11:30
  • obiad: 12:30-15:00, bufet
  • przekąski: 12:30-17:00
  • obiad: 18:30-21:30, bufet, wieczory tematyczne
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja "Blue Pharaoh": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet
  • restauracja "Layali Beirut & Royal Wok": rodzaje kuchni: libańska, a la carte
  • restauracja "Royal Wok": rodzaje kuchni: chińska, a la carte
  • bary i inne: 5
  • bar w lobby: 10:00-23:00
  • bar koktajlowy: 18:00-23:00
  • bar przy basenie "Slide Pool Bar"
  • bar przy basenie "Wave Pool Bar"
  • bar przy basenie "Heated Pool Bar"
  • Dodatkowe informacje
  • możliwość zjedzenia kolacji a la carte (przy pobycie min. 6 nocy, w cenie 1 kolacja/tydzień, wymagana rezerwacja)

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Hurghada

    OPIS

    Stylowy obiekt STELLA MAKADI GARDEN wchodzi w skład rozległego kompleksu o ciekawej architekturze zatopionej w egzotycznym krajobrazie Egiptu. Hotel oferuje różne rodzaje zakwaterowania w tym również pokoje dla 6-osobowej rodziny. Bogaty program animacyjny i ciekawe zajęcia dla dzieci w miniklubie nie pozwolą się nudzić nikomu.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    5*

    Data otwarcia

    2011 r. Na terenie znajdują się: 3 restauracje, 4 bary, sala konferencyjna, winda, pralnia, 4 baseny odkryte (podgrzewany, relaksacyjny, sztuczne fale), 2 zjeżdżalnie wodne (otwarte w wyznaczonych godzinach: 08:00-17:00). Urozmaicony program animacyjny dla dzieci oraz interesujące zaplecze rekreacyjno-sportowe dla aktywnych. Goście hotelu STELLA MAKADI GARDEN mogą korzystać z plaży i baru na plaży hotelu Stella di Mare Beach Resort & SPA - Makadi Bay.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 15 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 15 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    750 m od hotelu, prywatna z pomostem, piaszczysto-żwirowa, 500 m długości. Na plażę kursuje bezpłatny bus hotelowy. Przejście przez teren kompleksu Stella Di Mare Beach Resort & SPA - Makadi Bay. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne. Beach bar serwuje napoje i przekąski.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację indywidualną, minibar (bezpłatna butelka wody dziennie), sejf (bezpłatny), telefon, TV, łazienkę (suszarka, prysznic lub wanna, WC). Typy pokoi: w trzypiętrowych blokach i jednopiętrowym budynku głównym: pokoje standardowe dla max 4 os. (balkon lub taras) , pokoje rodzinne 2/B dla max 6 os. (2 sypialnie połączone drzwiami, balkon)

    Wyżywienie

    restauracja główna, 2 restauracje a'la carte, lobby bar, 3 pool bary, theatre bar All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera: śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-21:30) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12:30-15:00) w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, pakiety urodzinowe (bezpłatne, na życzenie) Formuła nie zawiera: napojów importowanych, soków ze świeżych owoców, kawy po turecku, napojów serwowanych w butelkach Restauracje a la carte w trakcie pobytu jedna wizyta w każdej z restauracji gratis. Wymagana rezerwacja.libańska "Laylay Bairut", chińska "Royal Wok"

    z myślą o dzieciach

    zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, sztuczne fale, zjeżdżalnie 2 brodziki (1 podgrzewany) i plac zabaw, menu i krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    siłownia, tenis stołowy, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, rzutki, animacje

    płatne

    salon piękności , centrum SPA, masaż, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, minigolf, bilard, kort tenisowy (w hotelu Stella Di Mare Beach Resort & SPA - Makadi Bay), oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa, centrum nurkowe, dyskoteka, jazda konna

    Aktualizacja opisu

    28.01.2019 15:29

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie

    Sale konferencyjne

    Pokoje 4 osobowe Pokoje 6 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Stylowy hotel wchodzący w skład rozległego kompleksu. Ciekawa architektura, niska zabudowa harmonijnie wkomponowana w egzotyczny krajobraz, spokojna okolica,  dużo atrakcji. Świetne miejsce na rodzinny wypoczynek.

    Położenie

    Nad Zatoką Makadi, ok. 700 m od prywatnej plaży przy hotelu Stella Makadi Beach (co kilkanaście minut bezpłatne przejazdy busem hotelowym), 30 km od lotniska, 35 km od Hurghady (odpłatne przejazdy, konieczna rezerwacja). Goście mogą korzystać z infrastruktury obu obiektów.

    Wyposażenie

    Eleganckie lobby z całodobową recepcją i bezprzewodowymi łączami internetowymi, restauracja główna, 3 restauracje  a'la carte: Olive Tree (kuchnia włoska), Layaly Beirut (kuchnia libańska), Royal Wok (kuchnia chińska), bary przy basenie,  bar w stylu arabskim przy plaży, kafejka internetowa, punkt wymiany walut, bankomat, pasaż handlowy z bogatym asortymentem, całodobowa przychodnia lekarska, sala konferencyjna, pralnia.

    Pokoje

    Eleganckie, przestrzenne (ok. 42 m kw.), funkcjonalne, w klasycznym stylu; in­dywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z suszarką do włosów, TV sat, telefon, minibar, sejf, balkon lub taras (widok na ogród lub basen). Możliwe dostawki i pokoje rodzinne.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w for­mie bufetów w restauracji głównej, późne śniadania kontynentalne, przekąski, podwieczorek, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, herbata, kawa amerykańska, egipskie espresso, cappuccino serwowane od godz. 10.00 do godz. 23.00, codziennie małe butelki wody mineralnej w pokoju, kolacje a'la carte w restauracji chińskiej i libańskiej oraz w restauracjach hotelu Stella Makadi Beach.

    Sport i rozrywka

    Kompleks malowniczych sześciu basenów (mostki, tarasy, wodospad, grota, dwie zjeżdżalnie wodne), aerobik, rzutki, szachy, bilard, tenis stołowy, tenis ziemny, siatkówka plażowa, cen­trum nurkowania i sportów wodnych, prestiżowy spa&wellness center (zabiegi talassoterapii, aromate­rapia, gabinet kosmetyczny, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, fitness center, gabinet masażu, barek dietetyczny), dzienne i wieczorne animacje, program rekreacyjny i rozrywkowy, muzyka na żywo, dyskoteka.

    Dla dzieci

    Brodziki, animacje w miniklubie (4-12 lat), sala i plac zabaw, mini dyskoteki w Stella Makadi Beach, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Witamy Stella Di Mare Gardens Resort & Spa Makadi Bay w Makadi. Hotel położony jest 1 km od plaży skalistej. Dla Państwa komfortu hotel posiada klimatyzację, sklepy, recepcję, mini market, lobby i salon fryzjerski. W 3-piętrowym hotelu personel mówi po rosyjsku, angielsku, arabsku i niemiecku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 6 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się orzeźwiającymi napojami. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: sklepy (35 km), informacja turystyczna (35 km) i HRG (35 km). Oferta rozrywkowa hotelu: dyskoteka. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje pokojówki, sejfy, kantor, usługę budzenia, pralnię, serwis pokojowy, usługi prasowania i opiekę medyczną. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot i w terminalach internetowych. Rodzinny hotel oferuje brodzik, zajęcia animacyjne dla dzieci i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel posiada salę konferencyjną. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    W hotelu znajdują się 3 restauracje. Wieczorem odwiedź bar w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje piwo, kawę i herbatę (pora serwowania: 15:00 - 17:00), drugie śniadanie (pora serwowania: 10:00 - 11:00), przekąski (pora serwowania: 12:30 - 15:00), wino, napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 23:00) i alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 23:00).

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje program zajęć animacyjnych, minigolfa, tenis stołowy, rzutki i bilard. Stella Di Mare Gardens Resort & Spa Makadi Bay posiada hammam, łaźnię parową, jacuzzi i spa. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: siatkówka plażowa, aerobik i fitness. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne i muzykę na żywo.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Stella Makadi Garden

    Opinie o Hotelu Stella Makadi Garden

    4.4
    polecam

    hotel fajny, co chwila inny basen, jeden z jacuzzi, inny ze sztuczną falą, cały resort bardzo rozległy i jest co robić, przefajne animacje, pokoje bardzo duże i bardzo czyste, klimatyzacja działała nawet przy otwartych drzwiach, obsługa uprzejma i mało nachalna, jedzenie takie sobie, w restauracjach ala carte lepsze, najlepsze w indyjskiej, plaża trochę daleko idzie się 10 - 15 minut ale jest też bus który dowozi z recepcji wprost na plażę, sama okolica nudna same hotele ale na terenie jest kilka sklepów więc i pamiątki można kupić i fajnie się pobawić dwie dyskoteki :D

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    4.9
    zdecydowanie polecam

    hotel na prawde sie nam podobal, wszystko bylo idealnie. pokoje ladne i duze, z dzialajaca klimatyzacja. sprzatane codziennie, za dolara mielismy rozne zwierzatka z recznikow. jedzenie super, najlepsze w dodatkowych restauracjach, szczegolnie w chinskiej tylko trzeba sie zapisac wczesniej. baseny super, plaza super, na pewno tu wrocimy.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.3
    polecam

    Hotel świeżo po remoncie, wszystko jeszcze wręcz pachniało nowością. :) Nie mam się naprawdę do czego przyczepić, jedzenie typowo egipskie, to zupełnie inna kuchnia niż tutaj, ale wszystko w miarę smaczne. Obsługa nienachalna, lecz pomocna. Atrakcji mnóstwo, dla młodszych i starszych. Do plaży trzeba było przejść przez teren sąsiedniego hotelu, wiązało się to z kilkuminutowym spacerem, ale w bardzo przyjemnej scenerii. Polecam na rodzinne wakacje! :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.0
    polecam

    wszystko piękne, duże, baseny super, plaża też fajna ale wąska, z lotniska jakieś 30 minut jazdy, w okolicy tylko kilka hoteli i nic poza tym. gdyby jedzenie było lepsze i byłoby czyściej na restauracji może bym wróciła, tak to się zastanawiam nad wyborem innego miejsca.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.1
    polecam

    Spełnił wszystkie moje oczekiwania. Jeżdżę do Egiptu już od kilku lat i wiem czego się spodziewać, tutaj wszystko było w porządku. Pokoje obszerne i przestronne, wyposażone w telewizję z polskimi kanałami, lodówkę, sejf, balkon lub taras i bardzo dużą łazienkę. Sprzątane codziennie. Trzy baseny ogólnodostępne, dwa małe dla dzieci, plaża przy sąsiednim hotelu (10 minut) lekko żwirowa. Jedzenie smaczne, wybór wystarczająco duży. Pobyt z żoną i 6 letnim dzieckiem w lipcu 2014 roku.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Byłam tam w lipcu 2012r.Jestem zachwycona.Czysto,codzienne sprzątanie,codzienna wymiana ręczników,Jedzenie różnorodne,mnóstwo owoców i deserów.Pracownicy mili i uśmiechnięci.Zdecydowanie polecam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Super hotel!!! Pierwszy raz byliśmy z żoną w Egipcie i nie zawiedliśmy się.Było naprawdę BARDZO fajnie.Pokoje czyste codziennie sprzątane , miła obsługa , jedzenie super , baseny cudowne. Niestety przytyliśmy pomimo zemsty faraona -ale do przeżycia,trzeba tylko zaopatrzyć się w antinal. Dla nas było jak RAJU. Temperatura we wrześniu 35 stopni w cieniu zaś w nocy około 24 st.C. Jedyna rzecz irytująca to zachowanie naszych rodaków. Na szczęście nie wszystkich.Ale jak tak będziemy się zachowywać to i z Egiptu zrobimy WIOCHE .Wstyd ,nie raz lepiej się nie przyznawać że jest się POLAKIEM.Szkoda! Ale ogólnie było SUPER. Polecamy bardzo.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.3
    polecam

    hotel zadbany,czysty,bardzo miła obsługa.Wasze zadowolenie będzie zależało na co się nastawiacie.Jedzenie -moja opinia-nie powala,ale głodna nie chodziłam.Jeżeli chcesz kupić pamiątki -do Hurgady-lepiej większą grupą(8 osób po 2 dolary w jedną stronę).Rezydent spoko-Nadi,

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Bardzo polecam ten hotel, byłam w nim na początku lipca 2012. Hotel bardzo przestrzenny z fajnymi atrakcjami dla dzieci i dorosłych. W składzie animatorów są dwie Polki, Dominika oraz Joasia z kids club. Jedzenie polecam w siostrzanej restauracji hotelu Stella Beach ma więcej rozmaitości, a turysta ze Stella Garden może z nich korzystać..:) kompleks basenowy stanowczo przoduje w Stella Garden. Proszę mi wierzyć, że basen ze sztuczną falą oraz główny ze zjeżdżalniami robią wrażenie na dzieciach. Pokoje są bardzo przestronne i luksusowa toaleta w której znajdziecie nie tylko prysznic, ale również wannę! Mój pobyt był bardzo udany, tego samego Wam życzę!!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Stella Makadi Garden - możliwości zakwaterowania:

    dbl standard room
    Pokój 2 os. z widokiem na ogród
    Standardzimmer wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod Internet Minibar Safe Telewizor
    Pokój rodzinny
    Standardzimmer wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen Internet Minibar Safe Telewizor
    Standardzimmer wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod Internet Minibar Safe Telewizor
    Standardzimmer wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen Internet Minibar Safe Telewizor
    Standardzimmer wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod Internet Minibar Safe Telewizor
    Standardzimmer wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na basen Internet Minibar Safe Telewizor
    FAMILY ROOM
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
    Dvoulůžkový pokoj
    POKÓJ DWUOSOBOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
    POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA OGRÓD
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
    POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD Z WID. NA OGRÓD
    POKÓJ RODZINNY 2+2
    Pokój rodzinny
    STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
    STANDARD GARDEN
    Jednolůžkový pokoj

    Stella Makadi Garden - Możliwości wyżywienia:


    Stella Makadi Garden - miasta wylotu:


    Stella Makadi Garden - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Stella Makadi Garden? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00