cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
  • Hotel Stella Makadi Garden, Morze Czerwone
1 / 36
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
24.10 - 29.10
już od 1625 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
12.12 - 20.12
już od 1527 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Stella Makadi Garden
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Stella Makadi Garden
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Stella Makadi Garden:
4.5 / 5
Średnia z 9 opinii
Szczegóły oceny hotelu Stella Makadi Garden:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.6
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Jakość
    do ceny
    4.8
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

Hotel Stella Makadi Garden w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 35 km od Hurghady
  • ok. 1,3 km od plaży
  • ok. 2,1 km od parku wodnego Aquapark Makadi Water World
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 24 h
  • lobby
  • ogród 
  • 4 baseny zewnętrzne 
  • jacuzzi

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w lobby w cenie, w pokojach płatne) 
  • ręczniki

Dodatkowe udogodnienia

  • pralnia (płatna) 
  • lekarz (24 h, płatny)

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

721

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00
  • darmowy shuttle bus do hotelu Stella Di Mare Beach Resort (kursuje do godz. 21.00) 
  • późniejsze wykwaterowanie (w miarę dostępności, płatne, 12.00-15.00 - ok. 20 €/pokój, 12.00-18.00 - ok. 25 €/pokój, 12.00-20.00 - ok. 35 €/pokój)

Dla dzieci

  • miniklub (10.00-13.00, 15.00-17.00) 
  • 2 baseny dla dzieci 

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia (10.00-20.00)
Płatne
  • kort tenisowy 
  • minigolf 
  • centrum nurkowe (10.00-16.00) 
  • strefa spa (10.00-18.00) 
  • salon kosmetyczny (10.00-18.00)

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny (, codziennie)
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka za opłatą

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-5 os.
  • ok. 92 m2
  • telefon
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • sejf
  • minibar (płatny)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 41 m2
  • widok na ogród
  • telefon
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • sejf
  • minibar (płatny)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 41 m2
  • widok na basen
  • telefon
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • sejf
  • minibar (płatny)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 7:00-10:00, bufet
  • późne śniadanie: 10:30-11:30
  • obiad: 12:30-15:00, bufet
  • przekąski: 12:30-17:00
  • obiad: 18:30-21:30, bufet, wieczory tematyczne
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja "Blue Pharaoh": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet
  • restauracja "Layali Beirut & Royal Wok": rodzaje kuchni: libańska, a la carte
  • restauracja "Royal Wok": rodzaje kuchni: chińska, a la carte
  • bary i inne: 5
  • bar w lobby: 10:00-23:00
  • bar koktajlowy: 18:00-23:00
  • bar przy basenie "Slide Pool Bar"
  • bar przy basenie "Wave Pool Bar"
  • bar przy basenie "Heated Pool Bar"
  • Dodatkowe informacje
  • możliwość zjedzenia kolacji a la carte (przy pobycie min. 6 nocy, w cenie 1 kolacja/tydzień, wymagana rezerwacja)

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel należący do grupy hotelowej Stella Di Mare", położony na zadbanym zielonym terenie w rejonie Zatoki Makadi, w drugiej linii zabudowy tuż za swoim siostrzanym hotelem Stella Di Mare Beach Resort & Spa. Doskonałe położenie zapewnia łatwy dostęp do Hurghady (z hotelu kursuje dwa razy dziennie płatny shuttle bus) z jej licznymi atrakcjami oraz do do raf koralowych Zatoki Makadi i pobliskiego Parku Narodowego obejmującego Wyspę Giftun. Port lotniczy w Hurghadzie znajduje się w odległości ok. 33 km na północ od hotelu.
    Plaża:

    Hotel położony jest w drugiej linii brzegowej, a dostęp do pięknej, piaszczysto-żwirkowej plaży z rafą koralową oddaloną ok. 400 m od brzegu (pomost z zejściem do morza) oddziela jedynie teren siostrzanego hotelu Stella Di Mare Beach Resort & Spa - w zależności od lokalizacji pokoju plaża znajduje się w zasięgu do 950 m. Z hotelu kursuje kilka razy dziennie bezpłatny busik do plaży. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży dostępne bezpłatnie. Na plaży znajduje się bar serwujący wybrane napoje oraz przekąski w godz. 15:30-17:00 (w cenie).
    Do dyspozycji gości:

    Hotel zbudowany jest w formie wioski wakacyjnej i składa się z budynku głównego oraz 2-piętrowych willi. Swoim gościom hotel oferuje: całodobową recepcję, przestronne lobby, restaurację główną Blue Pharaoh, 2 restauracje a'la carte: Layali Beirut z kuchnią libańską i Royal Wok z kuchnią chińską (wymagana rezerwacja), kilka barów, w tym bary przy basenie, na plaży i w lobby. Na rozległym terenie hotelowym znajduje się aż 8 basenów (przynajmniej 1 z nich podgrzewany w sezonie zimowym) o różnych kształtach, wielkości i głębokości, m. in.: basen relaksacyjny, basen ze sztuczną falą, basen z 2zjeżdżalniami i 2 brodziki dla najmłodszych. Baseny są otoczone tarasami słonecznymi z leżakami, parasolami i ręcznikami w cenie. Dodatkowo w hotelu dostępne (niektóre za opłatą): siłownia, SPA, salon piękności, dyskoteka, bilard, centrum konferencyjne, sklepiki z pamiątkami, przechowalnia bagażu, pralnia.
    Wyżywienie:

    All Inclusive obejmuje: śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:30-11:30), obiady (12:30-15:00), kolacje (18:30-21:30) w formie bufetu w restauracji głównej Blue Pharaoh oraz przekąski w barze przy basenie (12:30-17:00) i w restauracji na plaży Sea Breeze (15:30-17:00). Dostępne wybrane lokalne napoje alkoholowe (m.in. piwo, wino, wódka, gin, rum, whisky, brandy)i bezalkoholowe, kawa i herbata serwowane w określonych barach (w godz. 10:00-23:00) i restauracji głównej do posiłków. Raz na pobyt możliwośćrezerwacji kolacji w dwóch wybranych restauracjach a'la carte w hotelu Stella Di Mare Gardens lub sąsiedniego Stella Di Mare Beach - wymagana wcześniejsza rezerwacja. Bary na plaży i przy basenie czynne są od 10:00 do zachodu słońca, lobby bar czynny jest w godzinach 10:00-23:00, bar w dyskotece czynny od 23:00 do 2:00 (nie jest on objęty formułą All Inclusive). Dodatkowo płatne: markowe alkohole, świeżo wyciskane soki, restauracje a'la carte oraz inne niewymienione powyżej napoje i posiłki. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany zakresu usług objętych formułą all inclusive (np. godzin serwowania posiłków).
    Program sportowy i animacyjny:

    W ciągu dnia prowadzony jest ciekawy program animacyjny, zajęcia sportowe, a wieczorami przedstawienia i występy. W hotelu oferowane są również: siłownia (10:00-20:00), rzutki i tenis stołowy. Dla najmłodszych przygotowano 2 brodziki, zajęcia w mini klubie (10:00-13:00 i 15:00-17:00), plac zabaw, 2 zjeżdżalnie, specjalne menu i krzesełka w restauracji. Za opłatą: kort tenisowy, bilard, mini golf, centrum nurkowe przy plaży hotelu Stella Di Mare Beach, dyskoteka, SPA (m.in. sauna, jacuzzi, masaże, salon piękności).
    Internet:

    Wi-Fi w lobby i na tarasie przy lobby dostępne bez opłat. Internet w pokojach - płatny.
    Kategoria lokalna:

    *****
    Strona www:

    www.stelladimare.com
    Naszym zdaniem:

    Tętniący życiemhotel zapewni mnóstwo frajdyamatorom wodnych atrakcji. Dzięki swej lokalizacji w słynącejz pięknych raf koralowych Zatoce Makadi, sprawdzi się również idealnie na udane wakacje dla miłośników snurkowania i nurkowania. Serdecznie polecamy!
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 5.0/6. Sprawdź opinie:
    "
    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu (najpóźniej do 12:00), transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa - wariant podstawowy (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD/ osoby), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    Wycieczki lokalne

    Nurkowanie głębinowe

    Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie i oglądanie różnorodnych form podwodnego życia. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
    Cena ok. 50 USD/ osoby.

    Luksor i Karnak

    Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona - wejście dodatkowo płatne), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
    Cena ok. 100 USD/ osoby.

    Kair - centrum arabskiego świata

    Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheopsa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 60 LE/ osoby), Instytut Papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
    Cena ok. 100 USD/ osoby.

    Safari - Sahara Park

    Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, w której poznamy zwyczaje mieszkańców. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, a także wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
    Cena ok. 50 USD/ osoby.

    W galabiji przez miasto!

    Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne, regionalne egipskie stroje, czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta - Dahar, a dalej - akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
    Cena ok. 55 USD/ osoby.

    Jungle Aqua Park

    Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego - idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
    Cena ok. 50 USD/ osoby
    .
    HURGHADA - ATRAKCJE

    Z dziećmi
    Delfinarium

    Jedyna taka okazja, żeby obejrzeć show z udziałem przeuroczych delfinów: salta i skoki oraz różne zabawy z przedmiotami w wodzie i z instruktorem. To niezapomniany i fantastyczny 45-minutowy pokaz sztuczek i umiejętności tych inteligentnych ssaków! Za dopłatą możliwość pływania z delfinami.
    Sporty wodne

    Dla aktywnych gości hotele oferują sprzęt do sportów wodnych, z którego korzystanie jest z reguły płatne. Miła dawka orzeźwienia i niezapomnianych sportowych emocji po całodniowym upale!
    Relaks

    Na zakupy do Senzo Mall w Hurghadzie

    Galeria handlowa Senzo usytuowana jest przy Safaga Road 61111. W galerii m.in.: szereg sklepów, z których wiele reprezentuje dobrze znane, międzynarodowe marki ale również strefę gastronomiczną, supermarket oraz park rozrywki. www.senzomall.com
    Papas Bar

    Nieduży lokal położony tuż przy wejściu na teren Mariny. Wieczorem jest tu zawsze tłoczno i gwarno. DJ-e grają świetną rockową i popową muzykę do tańca, a odważni mogą spróbować swoich sił w karaoke. www.papasbar.com
    Ekskluzywna zabawa w Little Budda

    Na wieczór w ekskluzywnym wydaniu w najdroższej dyskotece w Hurghadzie nie trzeba nikogo namawiać. Pomimo, że wstęp kosztuje blisko 20 USD/ osoby, to lokal przyciąga turystów niesamowitym klimatem, wystrojem oraz wyśmienitą muzyką. Można tutaj skosztować świetnych drinków i w gronie przyjaciół spędzić naprawdę niezapomniany wieczór. www.littlebuddha-hurghada.com
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.
    "
    Inne

    EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
    Waluta
    EGP - funt egipski. 1 USD = ok.17,50 EGP 1 EUR = ok.20 EGP. Warto zabrać euro lub dolary (nie są akceptowane banknoty wydane przed 1996 r.). Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walut w hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
    Wiza
    Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD/ osoby.
    Czas
    Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 50 EGP woda 1lod6 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od15 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny, której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 400 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
    Poczta
    Znaczek na pocztówkę do Polski kosztuje od 4 EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

    W regionie
    Hurghada
    Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Poznania oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.
    "
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Egipcie trwa w listopadziei od połowy grudnia do końca marca.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Paszport - Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu do Polski.
    - Obywatele polscy potrzebują wizę do Egiptu, płatna na lotnisku ok. 25 USD/ osoby.
    Wizy

    Paszport - Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy od daty powrotu do Polski.
    - Obywatele polscy potrzebują wizę do Egiptu, płatna na lotnisku ok. 25 USD/ osoby.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Hurghada

    OPIS

    Stylowy obiekt STELLA MAKADI GARDEN wchodzi w skład rozległego kompleksu o ciekawej architekturze zatopionej w egzotycznym krajobrazie Egiptu. Hotel oferuje różne rodzaje zakwaterowania w tym również pokoje dla 6-osobowej rodziny. Bogaty program animacyjny i ciekawe zajęcia dla dzieci w miniklubie nie pozwolą się nudzić nikomu.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    2011 r. Odnowiony w 2017 r. Na terenie hotelu: restauracje (3), bary (6), pralnia (płatna), sala konferencyjna, baseny odkryte (6), zjeżdżalnia wodna dla dorosłych i 1 dla dzieci, czynna w godzinach 09:00-17:00. Goście hotelu STELLA MAKADI GARDEN mogą korzystać z plaży i baru na plaży hotelu Stella di Mare Beach Resort & SPA - Makadi Bay.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w hotelu płatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    750 m od hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży. Przejście przez teren kompleksu Stella Di Mare Beach Resort & SPA - Makadi Bay.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 1 budynku:budynek główny (liczba pięter: 1, liczba wind: 1) Typy pokoi: pokoje standardowe: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracje a la carte (2), bary (6) All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:30-11:30), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-21:30), późny posiłek (22:30-00:30) serwowane w restauracji Blue Pharao, przekąski (15:30-17:00), podwieczorek (15:30-17:00) serwowany w restauracji Waves Pool, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.libańska, chińska

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    płatne

    oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, minigolf, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, talasoterapia, masaż, sauna, jacuzzi, dyskoteka, salon piękności, łaźnia turecka

    Aktualizacja opisu

    18.04.2019 13:18

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Wi-Fi SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt/Hurghada/Makadi Bay

    Położenie

    Kompleks hotelowy w Makadi Bay, zlokalizowany w drugiej linii brzegowej. Goście korzystają z piaszczysto-żwirowej plaży siostrzanego hotelu Stella Di Mare Beach Resort, do której jest ok. 700 m (w cenie bezpłatny transfer). Przy brzegu rafa koralowa (zalecane obuwie kąpielowe). Do lotniska w Hurghadzie ok. 30 km.

    Wyposażenie

    Ośrodek dysponuje 721 pokojami, które rozmieszczone są w kilku 3-piętrowych segmentach. W budynku głównym; lobby z 24h recepcją (Wi-Fi za opłatą), mały pasaż handlowy, restauracja główna, 2 restauracje à la carte (kuchnia libańska i azjatycka) oraz bar na tarasie. Na przestronnym terenie zewnętrznym; 6 basenów ze słodką wodą (jeden podgrzewany w sezonie zimowym) z barem przy basenie i tarasem do opalania. Dodatkowo basen ze sztuczną falą i zjeżdżalniami. Leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenach oraz na plaży bezpłatnie.

    Pokoje

    POKOJE STANDARDOWE Z WID. NA OGRÓD (DZG/EZG) oraz POKOJE STANDARDOWE Z WID. NA BASEN (DPZ/EPZ) pow. ok. 40 m2 wyposażone w; klimatyzację, łazienkę – prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów, telefon, sejf, TV sat., minibar (za opłatą), balkon lub taras. POKOJE RODZINNE (FZ4) pow. ok. 90 m2 wyposażone jak standardowe, składają się z 2 pokoi połączonych drzwiami.

    Sport i rozrywka

    Kompleks basenowy, zjeżdżalnie, sala fitness (siłownia), aqua aerobik, dzienne i wieczorne animacje oraz okazjonalnie programy rozrywkowe i muzyka na żywo. Za opłatą; kort tenisowy, minigolf, centrum SPA (łaźnia, sauna, masaże). Windsurfing i kitesurfing, łódź ze szklanym dnem, banan, rowery wodne oferowane na plaży przez lokalnych dostawców.

    Dzieci

    2 oddzielne baseny, plac zabaw, program animacyjny, mini klub (4-12 lat), mini dyskoteka.

    Wyżywienie

    All inclusive; śniadania (7.00-10.00), późne śniadania (10.30-11.30), obiady (12.30-15.00) oraz kolacje (18.30-21.30), późne przekąski (22.30-0.30) w formie bufetu. Raz w tygodniu kolacja w jednej z 2 restauracji a la carte Layali Bejrut lub Royal Wok (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Dodatkowo przekąski w ciągu dnia, popołudniu kawa/herbata oraz ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne w godz. 10.00 – 23.00 w wybranych barach. W pokojowym mini barze znajduje się mała butelka wody na osobę. Goście mogą korzystać z baru na plaży siostrzanego hotelu Stella Di Mare Beach Resort.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Nowsza część kompleksu Stella Makadi, otwarta w 2011 roku, położona dalej od plaży. Stylowy, ciekawie zaprojektowany, oferuje szereg atrakcji dla wszystkich gości, niezależnie od wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Stylowy hotel wchodzący w skład rozległego kompleksu. Ciekawa architektura, niska zabudowa harmonijnie wkomponowana w egzotyczny krajobraz, spokojna okolica,  dużo atrakcji. Świetne miejsce na rodzinny wypoczynek.

    Położenie

    Nad Zatoką Makadi, ok. 700 m od prywatnej plaży przy hotelu Stella Makadi Beach (co kilkanaście minut bezpłatne przejazdy busem hotelowym), 30 km od lotniska, 35 km od Hurghady (odpłatne przejazdy, konieczna rezerwacja). Goście mogą korzystać z infrastruktury obu obiektów.

    Wyposażenie

    Eleganckie lobby z całodobową recepcją i bezprzewodowymi łączami internetowymi, restauracja główna, 3 restauracje  a'la carte: Olive Tree (kuchnia włoska), Layaly Beirut (kuchnia libańska), Royal Wok (kuchnia chińska), bary przy basenie,  bar w stylu arabskim przy plaży, kafejka internetowa, punkt wymiany walut, bankomat, pasaż handlowy z bogatym asortymentem, całodobowa przychodnia lekarska, sala konferencyjna, pralnia.

    Pokoje

    Eleganckie, przestrzenne (ok. 42 m kw.), funkcjonalne, w klasycznym stylu; in­dywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z suszarką do włosów, TV sat, telefon, minibar, sejf, balkon lub taras (widok na ogród lub basen). Możliwe dostawki i pokoje rodzinne.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w for­mie bufetów w restauracji głównej, późne śniadania kontynentalne, przekąski, podwieczorek, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, herbata, kawa amerykańska, egipskie espresso, cappuccino serwowane od godz. 10.00 do godz. 23.00, codziennie małe butelki wody mineralnej w pokoju, kolacje a'la carte w restauracji chińskiej i libańskiej oraz w restauracjach hotelu Stella Makadi Beach.

    Sport i rozrywka

    Kompleks malowniczych sześciu basenów (mostki, tarasy, wodospad, grota, dwie zjeżdżalnie wodne), aerobik, rzutki, szachy, bilard, tenis stołowy, tenis ziemny, siatkówka plażowa, cen­trum nurkowania i sportów wodnych, prestiżowy spa&wellness center (zabiegi talassoterapii, aromate­rapia, gabinet kosmetyczny, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, fitness center, gabinet masażu, barek dietetyczny), dzienne i wieczorne animacje, program rekreacyjny i rozrywkowy, muzyka na żywo, dyskoteka.

    Dla dzieci

    Brodziki, animacje w miniklubie (4-12 lat), sala i plac zabaw, mini dyskoteki w Stella Makadi Beach, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka niemowlęce.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Stella Makadi Garden

    Opinie o Hotelu Stella Makadi Garden

    4.4
    polecam

    hotel fajny, co chwila inny basen, jeden z jacuzzi, inny ze sztuczną falą, cały resort bardzo rozległy i jest co robić, przefajne animacje, pokoje bardzo duże i bardzo czyste, klimatyzacja działała nawet przy otwartych drzwiach, obsługa uprzejma i mało nachalna, jedzenie takie sobie, w restauracjach ala carte lepsze, najlepsze w indyjskiej, plaża trochę daleko idzie się 10 - 15 minut ale jest też bus który dowozi z recepcji wprost na plażę, sama okolica nudna same hotele ale na terenie jest kilka sklepów więc i pamiątki można kupić i fajnie się pobawić dwie dyskoteki :D

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    4.9
    zdecydowanie polecam

    hotel na prawde sie nam podobal, wszystko bylo idealnie. pokoje ladne i duze, z dzialajaca klimatyzacja. sprzatane codziennie, za dolara mielismy rozne zwierzatka z recznikow. jedzenie super, najlepsze w dodatkowych restauracjach, szczegolnie w chinskiej tylko trzeba sie zapisac wczesniej. baseny super, plaza super, na pewno tu wrocimy.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.3
    polecam

    Hotel świeżo po remoncie, wszystko jeszcze wręcz pachniało nowością. :) Nie mam się naprawdę do czego przyczepić, jedzenie typowo egipskie, to zupełnie inna kuchnia niż tutaj, ale wszystko w miarę smaczne. Obsługa nienachalna, lecz pomocna. Atrakcji mnóstwo, dla młodszych i starszych. Do plaży trzeba było przejść przez teren sąsiedniego hotelu, wiązało się to z kilkuminutowym spacerem, ale w bardzo przyjemnej scenerii. Polecam na rodzinne wakacje! :)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    4.0
    polecam

    wszystko piękne, duże, baseny super, plaża też fajna ale wąska, z lotniska jakieś 30 minut jazdy, w okolicy tylko kilka hoteli i nic poza tym. gdyby jedzenie było lepsze i byłoby czyściej na restauracji może bym wróciła, tak to się zastanawiam nad wyborem innego miejsca.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.1
    polecam

    Spełnił wszystkie moje oczekiwania. Jeżdżę do Egiptu już od kilku lat i wiem czego się spodziewać, tutaj wszystko było w porządku. Pokoje obszerne i przestronne, wyposażone w telewizję z polskimi kanałami, lodówkę, sejf, balkon lub taras i bardzo dużą łazienkę. Sprzątane codziennie. Trzy baseny ogólnodostępne, dwa małe dla dzieci, plaża przy sąsiednim hotelu (10 minut) lekko żwirowa. Jedzenie smaczne, wybór wystarczająco duży. Pobyt z żoną i 6 letnim dzieckiem w lipcu 2014 roku.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Byłam tam w lipcu 2012r.Jestem zachwycona.Czysto,codzienne sprzątanie,codzienna wymiana ręczników,Jedzenie różnorodne,mnóstwo owoców i deserów.Pracownicy mili i uśmiechnięci.Zdecydowanie polecam.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Super hotel!!! Pierwszy raz byliśmy z żoną w Egipcie i nie zawiedliśmy się.Było naprawdę BARDZO fajnie.Pokoje czyste codziennie sprzątane , miła obsługa , jedzenie super , baseny cudowne. Niestety przytyliśmy pomimo zemsty faraona -ale do przeżycia,trzeba tylko zaopatrzyć się w antinal. Dla nas było jak RAJU. Temperatura we wrześniu 35 stopni w cieniu zaś w nocy około 24 st.C. Jedyna rzecz irytująca to zachowanie naszych rodaków. Na szczęście nie wszystkich.Ale jak tak będziemy się zachowywać to i z Egiptu zrobimy WIOCHE .Wstyd ,nie raz lepiej się nie przyznawać że jest się POLAKIEM.Szkoda! Ale ogólnie było SUPER. Polecamy bardzo.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.3
    polecam

    hotel zadbany,czysty,bardzo miła obsługa.Wasze zadowolenie będzie zależało na co się nastawiacie.Jedzenie -moja opinia-nie powala,ale głodna nie chodziłam.Jeżeli chcesz kupić pamiątki -do Hurgady-lepiej większą grupą(8 osób po 2 dolary w jedną stronę).Rezydent spoko-Nadi,

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Bardzo polecam ten hotel, byłam w nim na początku lipca 2012. Hotel bardzo przestrzenny z fajnymi atrakcjami dla dzieci i dorosłych. W składzie animatorów są dwie Polki, Dominika oraz Joasia z kids club. Jedzenie polecam w siostrzanej restauracji hotelu Stella Beach ma więcej rozmaitości, a turysta ze Stella Garden może z nich korzystać..:) kompleks basenowy stanowczo przoduje w Stella Garden. Proszę mi wierzyć, że basen ze sztuczną falą oraz główny ze zjeżdżalniami robią wrażenie na dzieciach. Pokoje są bardzo przestronne i luksusowa toaleta w której znajdziecie nie tylko prysznic, ale również wannę! Mój pobyt był bardzo udany, tego samego Wam życzę!!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0

    Stella Makadi Garden - możliwości zakwaterowania:

    dbl standard room
    dbl standard room [pool view]
    Pokój 2 os. z widokiem na ogród
    Pokój rodzinny
    1 os. standard z widokiem na basen
    1 os. standard z widokiem na ogrod
    2 os. pokoj rodzinny
    2 os. standard z widokiem na basen
    2 os. standard z widokiem na ogrod
    3 os. pokoj rodzinny
    3 os. standard z widokiem na basen
    3 os. Pokój Standard z widokiem na ogród
    FAMILY ROOM
    Room Family
    DOPPELZIMMER POOLBLICK
    DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    EINZELZIMMER POOLBLICK
    EINZELZIMMER MIT GARTENBLICK
    FAMILIENZIMMER 2ERW. + 2KINDER
    Pokój rodzinny
    STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
    Room Standard PoolView
    STANDARD GARDEN
    Room Standard Garden View

    Stella Makadi Garden - Możliwości wyżywienia:


    Stella Makadi Garden - miasta wylotu:


    Stella Makadi Garden - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Stella Makadi Garden? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00