cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
1 / 42
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
31.10 - 07.11
już od 3849 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
26.02 - 01.03
już od 1569 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
4.8 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.8
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 31 października 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 lutego 2022
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Jeden z najbardziej luksusowych resortów nad Morzem Czerwonym, jest wakacyjną oazą, idealną na spokojny wypoczynek z dala od zgiełku. Położony na powierzchni 70.000 m², otoczony pięknym palmowym ogrodem. Obok piękna, piaszczysta plaża z darmowym serwisem i świetnymi warunkami do uprawiania sportów wodnych. Goście doceniają sympatyczną i pomocną obsługę, serwis na najwyższym poziomie oraz świetną kuchnię. Każda z restauracji posiada tutaj inny klimat, odpowiadający kuchni, jaką serwuje: międzynarodowej, azjatyckiej, greckiej, włoskiej a nawet libańskiej. Po rozkoszy dla podniebienia, najlepiej zarezerwować popołudnie w Spa, które oprócz masaży, oferuje szeroki wachlarz zabiegów pielęgnacyjnych i relaksacyjnych.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy Soma Bay, ok. 12 km od Safagi, ok. 40 km od HURGHADY; ok. 45 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, długa (ok. 1,2 km), łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, bar all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2007 r., 445 pokoi, 3 budynki: budynek główny,4 piętra i 2 aneksy, 2 piętra, 4 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 4 restauracje á la carte, obsługa kelnerska (wymagana wcześniejsza rezerwacja): azjatycka, grecka, włoska i libańska; bary: Atrium w lobby, Azur, Cleopatra Disco, Johnny's bar, Captain Nemo's przy plaży, bar typu swim-up, kącik z shishą (płatny), kantor, sklep z pamiątkami, mini-centrum handlowe; 3 sale konferencyjne, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service, fotograf, fryzjer, opiekunka do dziecka, salon piękności, wypożyczalnia samochodów, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych (pokoje); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 45 m², elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf, mini-bar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, jeden z nich podgrzewany w sezonie zimowym, nieregularne kształty, słodka woda, ok. 500 m², gł. 1,4-1,6 m, brodzik dla dzieci podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siłownia, aerobik, siatkówka plażowa, stretching, plac i pokój zabaw dla dzieci, mini-klub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: 4 korty tenisowe z oświetleniem, bilard, jazda konna, joga, minigolf, sporty wodne na plaży, szkoła nurkowania; centrum Spa: bezpłatnie: basen kryty, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi; płatnie: zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (6.30-10.30), późne śniadanie (10.30-11.30), obiad (12.00-15.00), kolacja (18.00-22.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonych barach (10.00-17.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymaganawcześniejsza rezerwacja); kawa, herbata i ciastko w barze Atrium (15.00-18.00); napoje bezalkoholowe, lokalne piwo i wino w wyznaczonych barach (10.00-24.00).

KONTAKT:

0020/653260700, www.palmroyaleresort.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Itaka Gala R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Jeden z najbardziej luksusowych resortów nad Morzem Czerwonym, jest wakacyjną oazą, idealną na spokojny wypoczynek z dala od zgiełku. Położony na powierzchni 70.000 m², otoczony pięknym palmowym ogrodem. Obok piękna, piaszczysta plaża z darmowym serwisem i świetnymi warunkami do uprawiania sportów wodnych. Goście doceniają sympatyczną i pomocną obsługę, serwis na najwyższym poziomie oraz świetną kuchnię. Każda z restauracji posiada tutaj inny klimat, odpowiadający kuchni, jaką serwuje: międzynarodowej, azjatyckiej, greckiej, włoskiej a nawet libańskiej. Po rozkoszy dla podniebienia, najlepiej zarezerwować popołudnie w Spa, które oprócz masaży, oferuje szeroki wachlarz zabiegów pielęgnacyjnych i relaksacyjnych.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy Soma Bay, ok. 12 km od Safagi, ok. 40 km od HURGHADY; ok. 45 km od lotniska w Hurghadzie; transfer zbiorowy lotnisko-hotel-lotnisko w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 249 PLN/2 strony lotnisko-hotel-lotnisko/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, długa (ok. 1,2 km), łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 2004 r., częściowo odnowiony w 2019 r., 445 pokoi, 3 budynki: budynek główny,4 piętra i 2 aneksy, 2 piętra, 4 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 4 restauracje á la carte, obsługa kelnerska (wymagana wcześniejsza rezerwacja): grecka, włoska i libańska, azjatycka (dodatkowo płatna); bary: Atrium w lobby, Azur, Cleopatra Disco, Johnny's bar, Captain Nemo's przy plaży, bar typu swim-up, health-club bar, kącik z shishą (płatny), kantor, sklep z pamiątkami, mini-centrum handlowe; 3 sale konferencyjne, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service, fotograf, fryzjer, opiekunka do dziecka, salon piękności, wypożyczalnia samochodów, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych (pokoje); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 45 m², elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf, mini-bar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 65 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, 2 pomieszczenia oddzielone drzwiam; widok na morze oraz pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, w tym jeden podgrzewany w sezonie zimowym, nieregularne kształty, słodka woda, ok. 500 m², gł. 1,4-1,6 m, brodzik dla dzieci, podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siłownia, aerobik, siatkówka plażowa, stretching, plac i pokój zabaw dla dzieci, mini-klub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: 4 korty tenisowe z oświetleniem, bilard, jazda konna, joga, minigolf, sporty wodne na plaży, szkoła nurkowania; centrum Spa: bezpłatnie: sauna, łaźnia parowa, jacuzzi; płatnie: zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (6.30-10.30), późne śniadanie (10.30-11.30), obiad (12.00-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonych barach (12.00-17.00), lody w wyznaczonym barze (14.00-17.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte greckiej, włoskiej lub libańskiej (wymagana wcześniejsza rezerwacja); kawa, herbata i ciastko w barze Atrium (15.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00).

KONTAKT:

0020/653260700, www.palmroyaleresort.com   

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fiwstęp do spa 


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Hurghada

OPIS

W tym ekskluzywnym hotelu, zlokalizowanym w pięknym, zielonym ogrodzie, przy długiej, piaszczystej plaży, spędzą Państwo wspaniały urlop. Lazurowe morze, odkryte baseny, komfortowe i przestronne pokoje, atrakcyjne centrum SPA, salon piękności, bogate zaplecze sportowe, to gwarancja udanego wypoczynku w niepowtarzalnej atmosferze.

lokalizacja

Soma Bay, 12 km od Safaga, 45 km od lotniska w Hurghadzie. Hotel usytuowany na powierzchni: 70000 m2.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

2004 r. Odnowiony w 2011 r.Na terenie hotelu: restauracje (5), bary (7), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (5), centrum biznesowe (bezpłatne), basen kryty, basen odkryty. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis

internet

- Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 1200 m długości. Bezpłatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 3 budynkach:- 1 budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 5)- 2 aneksy (liczba pięter: 3, liczba wind: 3)Typy pokoi:- pokoje superior: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (soft drinki, HB - płatny, All Inclusive - bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras- pokoje superior beach front: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (soft drinki, HB - płatny, All Inclusive - bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras- pokoje club: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (soft drinki, HB - płatny, All Inclusive - bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon- pokoje rodzinne: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (soft drinki, HB - płatny, All Inclusive - bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras- junior suity: 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (soft drinki, HB - płatny, All Inclusive - bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon- suity executive: 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (soft drinki, HB - płatny, All Inclusive - bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon- suity panorama: 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (soft drinki, HB - płatny, All Inclusive - bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras- suity presidential: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (soft drinki, HB - płatny, All Inclusive - bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon- suity royale: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (soft drinki, HB - płatny, All Inclusive - bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon

Wyżywienie

- restauracja główna, restauracje a la carte (4), bary (7, jeden bar płatny), cukiernia

śniadanie i obiadokolacja

- śniadanie (06:30-10:30), obiadokolacja (18:30-22:00)- wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadaniaRestauracje a la carte- płatne. Wymagana rezerwacja.- egipska, grecka, azjatycka, włoskaAll Inclusive(10:00-03:00)- śniadanie (06:30-10:30), późne śniadanie (10:30-11:30), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-22:00), późny posiłek (22:00-23:00) serwowane w restauracji głównej- przekąski (12:00-17:00) serwowane w Azur barze- podwieczorek (15:00-17:00) serwowany w Atrium Lobby barze- lody- wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe- pakiety dla nowożeńców pakiety urodzinowe (na życzenie)Restauracje a la carte- 1 wizyta w trakcie pobytu w wybranej restauracji gratis, wymagana rezerwacja.- egipska, grecka, włoska, azjatycka

z myślą o dzieciach

- brodzik- animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw- menu i krzesełka dla dzieci w restauracji- opiekunka dla dzieci (płatna)- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- korty do tenisa ziemnego (4)- rakiety i piłki do tenisa ziemnego- tenis stołowy- rzutki- koszykówka- piłka nożna- siatkówka plażowa- minigolf- bilard (1h dziennie gratis)- aerobik- siłownia- animacje lekkie- sauna- jacuzzi- dyskoteka

płatne

- oświetlenie kortów- sporty wodne na plaży- centrum SPA- talasoterapia- masaż- salon piękności

Uwaga!

do 12.08.2021 w niektórych częściach hotelu w tym w pokojach może nie działać klimatyzacja.Najczęstsze pytania związane z funkcjonowaniem hotelu w związku z epidemią wywołaną przez COVID19:- Czy są jakieś ograniczenia dla gości opuszczających hotel? - NIE- Czy goście są zobligowani do noszenia maseczek zasłaniających usta i nos na terenie hotelu? - TAK- Czy w hotelu można kupić maseczki? - BEZPŁATNIE- Czy w hotelu znajduje się pokój/strefa/miejsce izolacji dla gości? - TAK- Czy podczas zakwaterowania goście muszą okazać oświadczenie dotyczące swojego stanu zdrowia? - TAK- Czy w pokojach znajdują się jednorazowe kosmetyki takie jak szampon, mydło itp.? - TAK- Czy takie wyposażenie pokoi jak kubki, szklanki itp. są dezynfekowane i dostarczane w jednorazowych torbach? - TAK- Czy w hotelu jest bufet szwedzki? - NIE- Jak będą serwowane posiłki? - OBSŁUGA KELNERSKA- Czy układ stolików w restauracji zachowuje odległość dystansu społecznego? - TAK- Czy jest dostępna usługa Room Service? - 24H- Czy będą czynne restauracje a la carte/tematyczne? - BEZPŁATNIE- Czy będzie dostępna usługa zamawiania posiłków na wynos? - OPCJONALNIE- Jakie jest maksymalne obłożenie plaży? - 400 GOŚCI NA 1200 m2- Czy jest wydzielona strefa dla dużych rodzin lub grup zorganizowanych na plaży i basenie? - TAK- Czy na leżakach są materace? - TAK- Czy na plaży są dostępne ręczniki? - INDYWIDUALNIE PAKOWANE / BEZPŁATNIE- Czy leżaki są dezynfekowane? - PO KAŻDYM UŻYCIU- Czy na basenie jest serwis dań i napojów? - OBSŁUGA KELNERSKA- Czy centrum SPA jest czynne? - NIE- Czy układ leżaków i stolików w strefie relaksu zachowuje obowiązek dystansu społecznego? - TAK- Czy siłownia jest czynna? - TAK- Czy mini klub jest czynny? - NIE- Czy hotel prowadzi program animacyjny? - ZAJĘCIA SPORTOWE- Czy hotel ma przygotowany plan działania na wypadek pojawienia się infekcji u gościa lub objawów zarażenia COVID 19? - POKÓJ IZOLACJI W OSOBNYM BUDYNKU. SPECJALNY ZESPÓŁ WYZNACZONY DO ZAPOBIEGANIA ROZPRZESTRZENIANIA SIĘ INFEKCJI- Czy w przypadku pojawienia się zakażenia u gości hotel podejmie specjalne środki? - SPRAWĄ ZAJMIE SIĘ SPECJALNY ZESPÓŁ WYZNACZONY DO ZAPOBIEGANIA ROZPRZESTRZENIANIA SIĘ INFEKCJI. ZESPÓŁ SPRZĄTAJĄCY WYPOSAŻONY JEST W ZAPAKOWANĄ POŚCIEL DO ZMIANY DLA GOŚCIA. PRZED POKOJEM BĘDZIE ZNAJDOWAŁ SIĘ STÓŁ NA JEDZENIE I NAPOJE. DOSTĘPNE BĘDĄ ARKUSZE INFORMACYJNE

Aktualizacja opisu

10.08.2021 14:32

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinnyNiepełnosprawniWi-FiPrzy plażySPADiscoSiłowniaTenisMini KlubAll InclusiveSerwis plażowySporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis hotelu

Luksusowy kompleks hotelowy, usytuowany w pięknym ogrodzie z wodospadami.

Uwaga! W hotelu zamknięte są do odwołania następujące serwisy hotelowe:

1. Dyskoteka
2. 2 Bary
2. Salon piękności

 

Położenie

- przy plaży
- ok. 5 km od Safagi
- ok. 50 km od lotniska w Hurghadzie
- w pobliżu pole golfowe

 

Plaża

- długa, piaszczysta
- leżaki i parasole bezpłatne

 

Pokoje

- klimatyzacja
- TV-Sat, telefon
- sejf, minilodówka, czajnik
- minibar (codziennie uzupełniany bezpłatnie)
- łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów)
- balkon lub taras

 

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie
- 3 baseny (2 z podgrzewaną wodą), leżaki i parasole
- fitness, siłownia, aerobic
- sauna, jacuzzi
- tenis stołowy, minigolf
- siatkówka plażowa, piłka wodna
- dzienny i wieczorny program animacyjny
Odpłatnie
- kort tenisowy, squash, bilard
- sporty wodne motorowe, centrum nurkowania
- salon piękności (masaże)

 

Dla dzieci

- miniklub, animacje
- basen
- opiekunka (na życzenie i za dodatkową opłatą)
- krzesełko w restauracji i łóżeczko

 

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia. Napoje bezalkoholowe i lokalne piwo i wino w godzinach 12:00-24:00.

 

Restauracje i bary

- restauracja główna
- 3 restauracje tematyczne
- 4 bary

 

Dodatkowe informacje

- internet (płatny)
- centrum biznesowe
- kantor, pralnia, pasaż handlowy
- www.ichotelsgroup.com

 

Cena

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta; 
  • wyżywienie wg opisu,
  •  podatek VAT,
  • obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA),
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.


Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

 

Dodatkowa informacja wizowa

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany do paszportu, 15 USD) lub w Konsulacie (potrzebny jest wniosek wizowy i zdjęcie paszportowe, pełen cennik znajduje sie http://www.egipt.org.pl/aktualnosci,12,1.html). Od dnia wejścia Polski do UE w konsulacie możemy ubiegać się o wizę 3-miesięczną. Dokumenty można złożyć osobiście, bądź też wysłać kurierem lub listem poleconym i umówić się w Konsulacie na ich odesłanie na koszt osoby ubiegającej się o wizę. Szczegółowe informacje na temat czasu wyrabiania wizy znajdują się na www.egipt.org.pl/aktualnosci,37,1.html.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


AlfaStar

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Egipt,Soma Bay

Położenie

Hotel położony w miejscowości Soma Bay. Usytuowany około 50 km na południe od lotniska w Hurghadzie i 5 km od Safagi. Położony jest przy piaszczystej plaży o długości 1 km o łagodnym zejściu do morza w otoczeniu ogrodów, wodospadów i gór Synaju. Hotel posiada bardzo dobre warunki do nurkowania dla początkujących i zaawansowanych nurków. Leżaki oraz parasole na plaży i przy basenie bezpłatne.

Hotel

Hotel wybudowany w 2004 roku oraz odnowiony w 2007 roku. To kompleks składający się z trzech budynków. Do dyspozycji gości: serwis hotelowy całodobowy, basen (w okresie zimowym z podgrzewaną wodą), basen dla dzieci (podgrzewany w okresie zimowym). Ponadto klub dla dzieci w wieku 4 - 12 lat (czynny w godz. 09:00 - 17:30), kącik biznesowy, fryzjer, dyskoteka (od godz.23:00 do 03:00) oraz sklepy. Na terenie hotelu znajduje się 3 sale konferencyjne, internet bezprzewodowy (bezpłatny), fryzjer, salon piękności, pralnia oraz wypożyczalnia samochodów.

Pokoje

Hotel posiada 435 pokoi standardowych, 108 pokoi typu ,,beach front`` oraz 12 typu junior suit. Pokój typu standard wyposażony w: łazienkę z prysznicem lub wanną/WC, suszarkę do włosów,indywidualnie sterowana klimatyzację, TV SAT, telefon, zestaw do parzenia kawy i herbaty, mini bar (odpłatnie), sejf, dostęp do internetu oraz balkon lub taras.

Wyżywienie

Hotel posiada dwie formuły wyżywienia: HB (śniadanie i obiadokolacja) oraz All inclusive. Śniadanie w godz.06:30-10:30 Późne śniadanie w godz.10:30-11:30 Obiad w godz.12:00-15:00 Kolacja w godz.18:00-22:30 Wszystkie posiłki są w formie bufetu w restauracji głównej. W wersji HB do obiadokolacji napoje dodatkowo płatne. W wersji All Inclusive do dyspozycji klientów 6 barów. Przekąski w wyznaczonych barach w godz.11:00-17:00, lody w Azur Bar od godz. 10.00 do zachodu słońca oraz kawa, herbata i ciastko w barze Atrium w godz.15:00-18:00. Napoje bezalkoholowe oraz lokalne piwo i wino w wyznaczonych barach w godz.10:00-24:00. Klienci w ramach All Inclusive mogą skorzystać bezpłatnie z jednej z 4 restauracji a`la carte (włoska, grecka, azjatycka oraz libańska - wymagana wcześniejsza rezerwacja) podczas całego pobyt.

Sport i relaks

Do Państwa dyspozycji hotel oddaje za dodatkową opłatą: 2 korty do tenisa ziemnego z oświetleniem, 1 kort do squasha, bilard, minigolf, sporty wodne na plaży, szkołę nurkowania, masaże oraz centrum SPA. Ponadto bezpłatnie: siłownia, aerobik, siatkówka plażowa, łaźnia parowa, sauna oraz jacuzzi.

Możliwości zakwaterowania

Pokoje dwuosobowe, pokoje dwuosobowe+dostawka dla dziecka, pokoje dwuosobowe+dostawka dla osoby dorosłej oraz pokoje jednoosobowe.


Sunshine

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Egipt/Hurghada

Opis hotelu

Lokalizacja

- odległość od plaży

bezpośrednio

- położenie

Soma Bay

- odległość od centrum Hurghady

45 km

- odległość od lotniska w Hurghada

35 kmPlaża - prywatna, piaszczysta plaża - leżaki, parasole, materace, ręczniki plażowe bezpłatneHotel

- ilość gwiazdek

5*

- rok otwarcia

2004

- rok odnowienia

2007

- ilość pokoi

445

- ilość basenw

basen zewnętrzny, brodzik dla dzieci, 1 basen kryty,Dodatkowe usługi

- bezpłatne

fitness i siłownia, łaźnia parowa, jacuzzi, sauna,

- płatne

lekarz na wezwanie, fryzjer, salon piękności, centrum odnowy biologicznej i SPA, masaże, pralnia, wypożyczalnia samochodw, fotograf, sklepy,Internet - kawiarenka internetowa płatna - bezpłatne wifi na terenie hotelu

- oficjalna strona hotelu

www.palmroyaleresort.com Pokoje

- wyposażenie

łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosw, klimatyzacja indywidualna, minibar (płatny), telefon, sejf, sat TV, ekspres do kawy i herbaty, taras lub balkon,Restauracje i bary

- restauracje

restauracja głwna, 4 restauracje tematyczne (jedna restauracja raz na pobyt bezpłatna)

- Bary

Atrium lobby bar, Azur Bar, Health Club Bar, Johnny Bar (płatny), Bar Nemo, Pool Bar, Shisha Corner (płatna), Windsurf Bar(płatny)Wyżywienie

- All inclusive

napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godzinach: 10:00-24:00

- posiłki

śniadanie 07:00-10:00, pźne śniadanie 10.30-11.30, obiad 12.00-15.00, kolacja 18.00-22.30, przekąski 11.00-17.00, podwieczorek 17.00-18.00Rozrywka - codzienny program animacji, - wieczorne show, dyskotekaSporty

- bezpłatne

mini golf, tenis stołowy, siatkwka,

- płatne

bilard, tenis ziemny, sporty wodne na plażyDla dzieci - opiekunka dla dzieci (płatna), plac zabaw, mini klub, brodzik, menu dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji, łżeczko


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

w Soma Bay, przy plaży, 35 km od lotniska, w pobliżu lokalnego centrum. 45 km do Hurghady i 5 km od Safagi.

Hotel

Komfortowy hotel położony jest w dziewiczej okolicy, nad brzegiem Morza Czerwonego, przy prywatnej piaszczystej plaży. Utrzymane w stylu arabskiego pałacu zabudowania hotelowe otoczone są bujnymi ogrodami palmowymi. Przestronne wygodne pokoje i ogólnodostępne wnętrza hotelowe są urządzone z przepychem i niezwykłą dbałością o detale. Hotel jest doskonałym miejscem do wypoczynku i rekreacji, dzięki własnemu centrum odnowy biologicznej i bogatej ofercie atrakcji sportowych. Warunki atmosferyczne w okolicy hotelu sprzyjają uprawianiu sportów wodnych, szczególnie windsurfingu i kitesurfingu. Piękna okolica z nadmorskimi wzgórzami i stylowe restauracje czynią hotel doskonałym miejscem na wspaniały letni urlop w egzotycznej scenerii. Rewelacyjne warunki do nurkowania stwarzają bardzo dobrze zachowane rafy koralowe i nowocześnie wyposażone hotelowe centrum nurkowania.

liczba pokoi: 445, restauracje: 6, windy, baseny odkryte: 2, lobby bar, room service (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, wymiana walut, udogodnienia dla niepełnosprawnych, informacja turystyczna, salon urody, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, pokoje dla niepełnosprawnych, pokoje dla niepalących, pokoje łączone, centrum konferencyjne.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, mini bar (płatny), internet (płatny), telefon, ekspres do kawy, suszarka do włosów, łazienka z wanną.

Plaża

prywatna, piaszczysta, łagodne zejście, przy hotelu, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport

siatkówka, wodny aerobik (płatny), jazda konna (płatna), tenis ziemny (płatny), tenis stołowy, squash (płatny), masaże (płatne), joga (płatna), jacuzzi (płatne), aerobik (płatny), SPA (płatne), sauna (płatna), bilard (płatny), waterpolo, siłownia, łaĄnia parowa (płatna), zabiegi lecznicze (płatne). Nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), kitesurfing (płatny), motorowe sporty wodne (płatne), żeglarstwo (płatne).

Rozrywka

muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, program artystyczny.

Dla dzieci

opiekunka (płatna), brodzik, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

Uwagi

Płatne: oświetlenie kortu tenisowego, sporty wodne, mini bar w pokoju, leżaki na plaży, room service.

Cena zawiera:

  • przelot,
  • hotel,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe,
  • obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • opiekę polskiego rezydenta przez cały rok.

Cena nie zawiera:

  • opłat za wizę,
  • ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka (w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka)
  • opłaty rezerwacyjnej do ofert typu Mega i przelotów czarterowych (z wyjątkiem rezerwacji on-line z płatnością kartą kredytową),
  • Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie,

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Bee Free Holidays

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Hotel:

Ekskluzywny kompleks hotelowy został wybudowany w przepięknym ogrodzie, otoczony wodospadami. Obiekt słynie z najwyższych standardów oferowanych usług. Dysponuje 435 luksusowymi pokojami.

Lokalizacja:

Hotel położony bezpośrednio przy plaży, oddalony jest o około 50 km od Hurghady i o 5 km od Safagi.

Zakwaterowanie:

Dwuosobowe pokoje z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub jednej dostawki dla osoby dorosłej posiadają klimatyzację, łazienkę z suszarką, mini-bar za dodatkową opłatą, ekspres do kawy, TV/SAT, sejf, telefon oraz taras lub balkon.

Wyposażenie i usługi:

Recepcja z lobby, restauracja główna, 2 restauracje tematyczne, bar przy basenie, bar plażowy, 2 bary, dyskoteka, mini-klub dla dzieci, kantor, pralnia, Internet, sklepiki, salon piękności, centrum biznesowe, dzienny i wieczorny
program animacyjny. Leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatnie.

Sport i rekreacja:

Bezpłatnie: basen, basen dla dzieci, fitness, aerobik, tenis stołowy, mini-golf, siatkówka plażowa, piłka wodna, siłownia.
Odpłatnie: kort tenisowy, squash, bilard, sporty wodne motorowe, centrum nurkowania, masaże, sauna, jacuzzi.

Wyżywienie:

All Inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie szwedzkiego stołu, lekkie przekąski w ciągu dnia. Napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe w godzinach 10:00–22:00.

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • wyżywienie,
  • podatek VAT,
  • obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NNW, BAGAŻU, od chorób przewlekłych TU EUROPA SA),
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.

 

 

Cena nie zawiera

  • wizy płatnej przez klientów na lotnisku w Egipcie (15 USD)

Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

bezpośrednio przy plaży, w Soma Bay, ok. 45 km na południe od Hurghady.

 

Wyposażenie Hotelu

restauracja główna „Cafe Stella”, restauracja włoska „Il Portico”, restauracja libańska „El Tanour”, restauracja grecka „Kiriaco’s Greek Seafood”, restauracja azjatycka i 7 barów m.in. „Atrium”, „Johnny’s”, „Azur” i „Nemo”, dyskoteka „Cleopatra”, sklepik z pamiątkami, kafejka internetowa i internet bezprzewodowy oraz cztery sale konferencyjne.

 

Wyposażenie Pokoju

445 komfortowo urządzonych pokoi z klimatyzacją, TV-Sat, mini bar, sejf, telefon, łazienkę z suszarką do włosów oraz bezprzewodowy dostęp do internetu (płatny).

 

Wyżywienie

HB lub all inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w szklankach, w godz. 12:00–24:00 w wyznaczonych barach. Poza opcją ultra all inclusive: mini bar, napoje w butelkach i puszkach, importowane alkohole, świeżo wyciskane soki.

 

Rozrywka I Sport

dwa baseny (podgrzewane zimą), dwa korty tenisowe (30 min gry/dzień gratis), bilard (płatny), tenis stołowy (bezpłatny), rzutki (bezpłatne), siłownia (bezpłatna), centrum SPA z sauną (bezpłatna), jacuzzi (bezpłatne), masażami (płatne), łaźnią (bezpłatna), niewielkim basenem krytym i rozmaitymi, profesjonalnymi zabiegami pielęgnacyjnymi twarzy i ciała (płatne), animacje, jazda konna (płatna) oraz centrum nurkowania i sportów wodnych na plaży: windsurfing, kitesurfing (płatne). Dla dzieci brodzik, plac zabaw i mini club. Około 10 min jazdy od hotelu znajduje się pole golfowe.

 

Cena zawiera:

  • 7/14 noclegów
  • wyzywienie wg oferty
  • przelot samolotem
  • transfer lotniski-hotel-lotnisko
  • opieka rezydenta
  • ubezpieczenie KL, NW

Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE:

Hotel położony bezpośrednio przy plaży w Soma Bay. Oddalony od Hurghady o ok. 50 km. Do centrum Hurghady jeżdżą busy hotelowe-płatne dodatkowo.

 

HOTEL OFERUJE:

W hotelu znajdują się dwa zewnętrzne baseny, oba podgrzewane w porze zimowej, salon piękności, kawiarenka internetowa, ponadto sklepy z pamiątkami, bankomat oraz cztery sale konferencyjne i pralnia. Do dyspozycji Gości jest płatny Internet (Wi-Fi). W hotelu znajduje się także 6 restauracji (w tym włoska, grecka, azjatycka, arabska), 6 barów (w tym bar przy plaży) oraz lekarz i apteka.

 

POKOJE:

Na terenie hotelu mieszczą się  pokoje typu standard i suite. Wszystkie pokoje są wyposażone w klimatyzację, łazienkę i WC, suszarkę, tv/sat, telefon, mini bar oraz bezpłatny sejf. Pokoje mają balkon lub taras. Pokoje superior mają 45 m2, pokoje typu Junior Suite 65 m2 składają się z pokoju dziennego i sypialni, Executive Suite 75 m2 – składają się z pokoju dziennego, sypialni i 2 łazienek, Panoramic Suite – 92 m2 dodatkowo mają jadalnię oraz Deluxe Suite oraz Presidental Suite o metrażu odpowiednio 200 m2 i 350 m2..

 

WYŻYWIENIE:

Hotel oferuje wyżywienie HB i All inclusive w godz. 12.00 – 24.00. Śniadanie w godzinach 06.30-10.30, obiad w godz.12.00-15.00, kolacja w godz.18.00-22.30. Wszystkie posiłki podawane są w restauracji głównej w formie bufetu. W ciągu dnia serwowane są przekąski oraz w godzinach 15.00-18.00 popołudniowa  kawa, herbata oraz ciastka. W opcję All inclusive wliczone są  napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe: wino i piwo produkcji lokalnej. Hotel udostępnia 3 restauracje a'la carte: Lebanese, Greek i Włoską – dostępne za dodatkową opłatą i wcześniejszą rezerwacją oraz 6 barów. Do dyspozycji Gości jest też dyskoteka czynna w godz. 23.00 - 03.00. Po północy wszystkie napoje są dodatkowo płatne.

 

SPORT i ROZRYWKA:

Hotel przygotował dla Gości 2 baseny, oba podgrzewane w porze zimowej. Odpłatnie: możliwość skorzystania z oferty centrum nurkowania i sportów wodnych. Na terenie hotelu znajdują się dwa korty tenisowe ( w opcji All inclusive 30 min – gratis), bilard. Goście mogą grać w tenisa stołowego i  rzutki. W odległości 10 min od hotelu znajdują się pole golfowe oraz stadnina koni. Klienci mogą również odpłatnie korzystać z bogatej oferty salonu piękności. Znajduje się tam sauna, jacuzzi, siłownia, fryzjer, gabinety do masażu i pielęgnacji twarzy i ciała.

 

DZIECI:

Mini klub dla dzieci w wieku 4 – 12 lat, plac zabaw oraz brodzik.


Doskonały hotel dla Gości ceniących komfort wypoczynku.

 

CENA ZAWIERA:

  • przelot samolotem,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • zakwaterowanie zgodnie z ofertą,
  • wyżywienie zgodnie z ofertą,
  • ubezpieczenie KL i NNW,
  • opiekę polskojęzycznego pilota-rezydenta.

CENA NIE ZAWIERA:

wizy egipskiej płatnej na lotnisku w Egipcie - 10 EUR lub 15 USD


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


GTI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie/Plaża

Piękny hotel położony w zatoce Soma Bay, ok. 10 km od Safagi, ok. 50 km od centrum Hurghady – Sakkala i ok. 45 km od lotniska w Hurghadzie, przy prywatnej piaszczystej, długiej na ponad kilometr plaży. Leżaki, materace, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne. Do centrum Hurghady kursuje odpłatnie bus hotelowy.


Wyposażenie

Kompleks hotelowy usytuowany na rozległym terenie, posiada łącznie 445 pokoi, lobby z recepcją, restaurację główną, 4 restauracje a’la carte, liczne bary, pub, bar przy basenie, bar na plaży, kawiarnię orientalną, lobby bar, kawiarenkę internetową (płatną) i internet wi-fi w lobby (płatny), kantor wymiany walut, bankomat, salę konferencyjną, duży basen z licznymi wysepkami i skałkami (część podgrzewana w sezonie zimowym), brodzik dla dzieci.

Pokoje

Przyjemnie urządzone, wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV/SAT, telefon, sejf, mini bar (uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe), łazienkę, suszarkę do włosów. Pokoje z balkonem lub tarasem. Pokoje typu Superior Beach Front znajdują się bliżej plaży, pokoje typu Sea View Swim Up z widokiem na baseny, kaskady i morze.

Wyżywienie

All Inclusive. Śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu. W międzyczasie kawa, herbata, przekąski, lody dla dzieci. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne dostępne w godzinach 12:00-24:00 w wybranych barach.

Sport/Rozrywka

Bezpłatne: siłownia, aerobik, tenis stołowy, siatkówka, programy animacyjne, mini klub dla dzieci 4 – 12 lat w godzinach wyznaczonych przez hotel.

Płatne: bilard, dyskoteka, masaże, łaźnia parowa, sauna, centrum nurkowe, wind & kitesurfingu, sporty wodne na plaży oferowane przez prywatnych przedsiębiorców.

   


Cena zawiera:


przelot,
zakwaterowanie,
wyżywienie wg opisu,
transfery lotnisko-hotel-lotnisko,
opiekę polskojęzycznego rezydenta,
ubezpieczenie.  


Cena nie zawiera:


wizy.    

Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym Zdaniem

Elegancki resort hotelowy w otoczeniu gór, morza, pustyni i rozległych przestrzeni. Spokojna okolica, przepiękny ogród, stylowe wnętrza. Raj dla wielbicieli sportów wodnych i dobrej kuchni.

Położenie

Przy kilometrowej plaży  w Soma Bay z łagodnym wejściem do morza, 50 km na południe od Hurghady, 45 km od lotniska i 12 km od Safagi.

Wyposażenie

Reprezentacyjne, piękne lobby z całodobową recepcją, restauracja główna Cafe Stella (bufety oraz  kolacje tematyczne), restauracje a'la carte: azjatycka przy plaży, orientalna, włoska, libańska, grecka z tarasem (muzyka buzuki na żywo), panoramiczny bar Le Terrace Lounge, bar w atrium, Azur Bar na wodzie, pub, bar typu swim-up, bar przy plaży, bar w dyskotece, bar przy marinie, kącik orientalny z sziszą,  kafejka internetowa, pralnia, punkt wymiany walut, bankomat, 3 sale konferencyjne z centrum biznesowym, sala bankietowa, galeria ze sklepikami, salon fryzjerski, Internet, całodobowy room-service.

Pokoje

Przestronne (ok. 45 m kw.), gustowne, w słonecznych kolorach; indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z suszarką do włosów, telefon, TV sat LCD, minibar, zestaw  do kawy/herbaty, łącza internetowe, balkon lub taras (widok na ogród lub baseny). Istnieje możliwość rezerwacji pokoju superior z widokiem na morze, pokoju rodzinnego, a także luksusowych suite.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów w restauracji głównej, śniadania kontynentalne, przekąski w ciągu dnia, podwieczorek (kawa/herbata/ciasto), napoje bezalkoholowe  oraz lokalne piwo i wino w wyznaczonych barach do północy.

Sport i Rozrywka

Duży, malowniczo usytuowany  basen z mostkiem, wysepką i tarasem słonecznym (jedna z części oryginalnie stylizowana na grotę),  korty tenisowe, aerobik, siłownia, bilard, minigolf, siatkówka plażowa, minigolf, ośrodek odnowy biologicznej (basen kryty, jacuzzi, sauna, łaźnie, 10 gabinetów zabiegowych, masaże), centrum sportów wodnych (nurkowanie, windsurfing, kitesurfing, narty wodne, żeglarstwo i inne), dyskoteki, wieczorne przedstawienia i animacje, możliwość jazdy konnej i gry w golfa (15 km od hotelu).

Dla dzieci

Brodzik, miniklub (4-12 lat), plac zabaw, sala zabaw,  łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość indywidualnej opieki nad dzieckiem (odpłatnie).

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/OS. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/OS. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT. Uroczystą kolację wigilijną. Uroczysta kolację sylwestrową.  

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

EGIPT

Położenie

w spokojnej okolicy, bezpośrednio nad morzem w Soma Bay, ok. 12 km. od Safagi i ok. 40 km. od Hurghady. Port lotniczy w Hurghadzie oddalony o ok. 45 km. Transfer z lotniska do hotelu ok. 60-100 minut.

Plaża

 długa, piaszczysta, łagodnie opadająca do morza, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole i ręczniki bezpłatnie.

Wyposażenie

hotel - częściowo wyremontowany w 2019 roku - dysponuje 445 pokojami. Na terenie obiektu znajduje się lobby z recepcją, windy, restauracja główna, 4 restauracje a la carte (grecka, włoska, orientalna, azjatycka, raz na tydzień w cenie), bary, pub, kącik shisha (za opłatą), sklep. W ogrodzie hotel posiada duży kompleks 3 basenów o nieregularnym kształcie (jeden z podgrzewaną wodą w okresie zimowym), bar oraz taras słoneczny. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie. 

Dostęp do internetu

Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach gratis. 

Zakwaterowanie

pokoje dwuosobowe Superior (DBL SUPERIOR): ok. 45 m2, kącik wypoczynkowy, zestaw do parzenia kawy/herbaty, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe), klimatyzacja, sejf, TV-SAT, telefon, balkon, łazienka z wanną, bidet, WC, suszarka do włosów, szlafroki, kapcie (na zapytanie). Pokoje dwuosobowe Superior z widokiem na morze (DBL SUPERIOR SV). Pokoje dwuosobowe Superior z widokiem na basen (DBL SUPERIOR PV). Pokoje dwuosobowe Superior przeznaczone są dla max. 3 os. dorosłych lub 2 os. dorosłych i 1-2 dzieci (pierwsze dziecko do 14 lat, drugie dziecko do 7 lat). Pokoje Superior Club (SUPERIOR CLUB DBL): możliwy szybszy check-in, późniejszy check-out (do 16:00), śniadanie w strefie VIP Lounge, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe Superior. 

Sport

siatkówka plażowa, siłownia (od 15 lat), minigolf (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy. Za opłatą: 4 korty tenisowe, sporty wodne na plaży, bilard, jazda konna, nurkowanie.

Wellness

kryty basen relaksacyjny, łaźnia parowa, sauna, whirlpool (wstęp od 15 lat). Za opłatą masaże i zabiegi kosmetyczne w Spa.

Dzieci

miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, animacje, brodzik (z podgrzewaną wodą w okresie zimowym), plac zabaw.

Rozrywka

animacje wieczorne, muzyka na żywo, dyskoteka.

All Inclusive

 trzy posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w godzinach 10:00-24:00. Po południu w godz. 12-17:00 przekąski, w godz. 14-17:00 lody, oraz kawa, herbata i ciasto w godz. 15-18:00. Raz na tydzień możliwa kolacja w jednej z trzech restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza recerwacja).  

Kategoria Nekera

5 gwiazdek, kategoria lokalna: 5 gwiazdek.   

Cena zawiera

Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta. Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Mocne strony

- Położony przy ładnej, długiej plaży - Duży kompleks trzech basenów - Idealne warunki do uprawiania sportów


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w dzielnicy Soma Bay, ok. 12 km od Safagi, ok. 40 km od Hurghady; ok. 45 km od lotniska w Hurghadzie. 

PLAŻA

hotelowa, piaszczysta, długa (ok. 1,2 km), łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, bar.

HOTEL

Oficjalna kategoria 5* Elegancki i stylowy hotel, zbudowany w 2004 r., częściowo odnowiony w 2019 r., 445 pokoi, 3 budynki: budynek główny,4 piętra i 2 aneksy, 2 piętra, 4 windy. Hotel odznaczony nagrodą "Best of The Best - Travellers Choice 2020", która formą najwyższego uznania, przyznawaną co roku przedstawicielom najlepszych z najlepszych firm na stronie Tripadvisor: tych, które zbierają wspaniałe recenzje i należą do 1% najwyżej ocenianych obiektów na świecie.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 4 restauracje la carte, obsługa kelnerska (wymagana wcześniejsza rezerwacja): grecka, włoska i libańska, azjatycka (dodatkowo płatna); bary: Atrium w lobby, Azur, Cleopatra Disco, Johnny's bar, Captain Nemo's przy plaży, bar typu swim-up, health-club bar, kącik z shishą (płatny), kantor, sklep z pamiątkami, mini-centrum handlowe; za opłatą: room-service, fotograf, fryzjer, salon piękności, wypożyczalnia samochodów, pralnia. 

INTERNET

bezpłatny internet bezprzewodowy

KONFERENCJE/INCENTIVE

3 sale konferencyjne

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

3 baseny, w tym jeden podgrzewany w sezonie zimowym, nieregularne kształty,  przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siłownia, aerobik, siatkówka plażowa, stretching, dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci;za opłatą: 4 korty tenisowe z oświetleniem, bilard, jazda konna, joga, minigolf, sporty wodne na plaży, szkoła nurkowania; centrum Spa: bezpłatnie: sauna, łaźnia parowa, jacuzzi; płatnie: zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

DLA DZIECI

opiekunka do dziecka za opłatą, brodzik dla dzieci podgrzewany w sezonie zimowym (słodka woda), plac i pokój zabaw dla dzieci, mini-klub (4-12 lat), animacje. 

ZAKWATEROWANIE

superior: 2-os, ok. 45 m, elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf, mini-bar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

WYŻYWIENIE

śniadanie (ok. 6.30-10.30), późne śniadanie (ok. 10.30-11.30), obiad (ok. 12.00-15.00), kolacja (ok. 18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonych barach w określonych godzinach, lody w wyznaczonym barze (ok. 14.00-17.00); raz na pobyt kolacja w restauracji la carte greckiej, włoskiej lub libańskiej (wymagana wcześniejsza rezerwacja); popołudniowa kawa, herbata i ciastko w barze Atrium; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach serwowane w godzinach ok. 10.00-24.00. 

INFORMACJE DODATKOWE

www.palmroyaleresort.com   udogodnienia dla niepełnosprawnych (pokoje); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

CENA

Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy; bagaż podręczny (EasyJet o wymiarach nie przekraczających 45x36x20 cm, w tym kółka, kieszonki i rączki - mała torba podręczna która musi mieścić się pod siedzeniem pasażera, Corendon - 8kg, czarter - 5kg); bagaż rejestrowany (do luku bagażowego) przy przelotach charterowych; transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta,  ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT.UWAGA!!W EasyJet bagaż rejestrowany 15 kg dodatkowo płatny ok 350 - 400 PLN/sztW przypadku zakupienia miejsca Up front (dodatkowo płatne) Klient może zabrać na pokład duży bagaż podręczny (maks. 56 x 45 x 25 cm), który musi mieścić się w schowku nad głową.W Corendon bagaż rejestrowany 23 kg dodatkowo płatny ok 350 - 400 PLN/sztUwaga!!! Przy połączeniach rejsowych cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP): 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG, NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), wycieczek fakultatywnych, obowiązkowej opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, bagażu rejestrowanego przy przelotach liniami Easy Jet i Corendon Airlines (dodatkowa opłata 400 PLN/os).

COVID- 19

Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami.Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne. Osoby podróżujące linią Easy Jet, podczas przelotu zobowiązane są do posiadania maseczek FFP2 (chirurgiczne lub materiałowe). Szaliki, osłony twarzy (przyłbice) oraz maski z zaworami nie będą przez przewoźnika akceptowane. AKTUALNA SYTUACJA EPIDEMICZNA W EGIPCIE W ZWIĄZKU Z COVID- 19 https://www.gov.pl/web/dyplomacja/egiptPodróżni lecący do Egiptu do regionu Marsa Alam, którzy wykonują test PCR na Covid-19 na lotnisku, proszeni są o zabranie ze sobą kopii strony ze zdjęciem z paszportu (wymaganej przez Wydział Medycyny Prewencyjnej w celu przyśpieszenia zakończenia procedury testów).Tylko w pełni cyfrowe wyniki testów PCR są akceptowane na lotach do Egiptu. Nie będą akceptowane wyniki, które są wypisywane/modyfikowane ręcznie.Informujemy, że z dniem 01 września 2020 r. władze Egiptu wprowadziły obowiązek okazywania negatywnych wyników testów PCR na COVID-19 przez podróżnych wjeżdżających na teren Egiptu. Test powinien być przeprowadzony w okresie 72 godzin przed wjazdem na teren Egiptu. Obowiązek wykonania testu nie obejmuje dzieci do 6 lat. Władze Egiptu umożliwiły także wykonanie testu w kierunku COVID - 19 na lotnisku po przylocie do Egiptu. Koszt badania wynosi 30 USD za osobę, dzieci do 6 lat nie maja obowiązku wykonani testu. Po wykonaniu testu Klienci udają się transferem do wykupionego hotelu gdzie do 24 h otrzymują wyniki. Do tego czasu Klienci zobligowani są do pozostania w pokoju hotelowym. W przypadku pozytywnego wyniku testu Klienci zostaną poddani 14-dniowej kwarantannie w hotelu. Koszt dodatkowych noclegów (poza wykupionym pakietem) zostanie pokryty przez hotel. Koszt dodatkowego przelotu z Egiptu do Polski pokrywa Klient. Jednocześnie informujemy, że w przypadku Klientów z wykupionymi tylko biletami czarterowymi, władze Egiptu wymagają okazania potwierdzenie rezerwacji hotelu lub rejsu (w przypadku wypraw nurkowych). Klienci z wykupionymi biletami czarterowymi bez dodatkowych świadczeń noclegowych nie mogą podróżować samolotem czarterowym.Od 24.06.2021 r. względem osób, które w ciągu ostatnich 14 dni podróżowały bezpośrednio lub pośrednio z państw, w których nie występują zmutowane formy COVID-19,  będą stosowane następujące procedury:Egipskie służby medyczne będą weryfikowały świadectwa otrzymania szczepień przeciwko COVID-19 w zakresie informacji w nim zawartych oraz organu wydającego zaświadczenie. Następnie będzie podejmowana decyzja o uznaniu albo odrzuceniu świadectwa. Oryginał przedmiotowego dokumentu musi być opatrzony kodem QR oraz nie powinien zawierać żadnych śladów wskazujących, że mogło dość do ingerencji w jego treść.Przy podróży lotniczej do Niemiec: wejście na pokład samolotu lecącego do Niemiec jest możliwe tylko z negatywnym wynikiem testu (niezależnie od miejsca wylotu). Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h a testy PCR, LAMP, TMA 72h przed planowaną godziną lądowania w Niemczech. Ponad to linie lotnicze realizujące loty do Niemiec mogą mieć dodatkowe, indywidalne wymagania,z którymi należy się zapoznać (Wizzair np akceptuje tylko testy PCR). Powrót do Polski z zagranicy:UWAGA! Ze względu na dynamiczną sytuację i częstotliwość zmian dotyczących procedur podróżowania, prosimy o zapoznanie się z komunikatem na temat aktualnych informacji i wymogów dotyczących kwarantanny na stronie STRAŻY GRANICZNEJ.Od 17 lipca każdy, kto przyleci do naszego kraju, musi wypełnić przez internet Kartę Lokalizacji Podróznego.  https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home

WARUNKI WJAZDOWE

Między Polską a Egiptem obowiązuje ruch wizowy. Obywatel RP może przed przyjazdem do Egiptu ubiegać się o wizę w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym, na lotnisku w Egipcie lub drogą elektroniczną poprzez złożenie wniosku na stronie internetowej: www.visa2egypt.gov.eg Opłaty za wizę do Egiptu wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna) i 60 USD (wiza wielokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport powinien posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży. Klienci podróżujący do Sharm el Sheikh i nie korzystający z wycieczek fakultatywnych na miejscu nie mają obowiązku wykupienia wizy. Wystarczy wówczas podbić pieczątkę w paszporcie "Sinai Only", która uprawnia do 14-dniowego pobytu na półwyspie Synaj. Instrukacja: Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą.Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.Z powodu możliwych zmian dotyczących pobytu w Egipcie proponujemy sprawdzić wcześniej czy warunki wjazdu i pobytu nie uległy zmianie. Aktualne informacje na temat wizy można uzyskać w Ministerstwie Spraw Zagranicznych. Osoby nie będące obywatelami Polski, prosimy o sprawdzenie w ambasadzie egipskiej w Warszawie warunków wjazdu i pobytu. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hurghada, Egipt

Atuty oferty

Stylowy hotel, jeden z najbardziej luksusowych resortów nad Morzem Czerwonym. Idealne miejsce na spokojny wypoczynek. Przy piaszczystej plaży, na powierzchni 70 000 m2, otoczony pięknym palmowym ogrodem. Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych.

Położenie

bezpośrednio nad morzem w Soma Bay. Do lotniska w Hurghadzie ok. 35 km.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, długa, piaszczysta, łagodnie opadająca do morza. Leżaki, parasole i ręczniki bezpłatnie.

Wyposażenie

hotel oferuje 445 komfortowych pokoi. Imponujące lobby hotelowe. Do dyspozycji Gości: recepcja, windy, sklep z pamiątkami, bankomat, sale konferencyjne, bary, kącik shisha (za opłatą), restauracja główna dla niepalących, 4 restauracje à la carte. Na dużym terenie znajduje się ładny kompleks basenowy, ogród palmowy, taras słoneczny. Leżaki, parasole i ręczniki bezpłatnie.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski, kawa, herbata, ciasto w godz. 15:00-18:00. Lody od godz. 10:00 do zachodu słońca. W mini barze napoje orzeźwiające bezalkoholowe i woda mineralna. Lokalne piwo, lokalne wino, bezalkoholowe napoje orzeźwiające, woda mineralna, kawa i herbata w godz. 10:00-24:00. Śniadanie dla śpiochów, Mini bar uzupełniany codziennie napojami i wodą. Kolacja możliwa w restauracjach a la carte (wybór z 3 dań/ w cenie, 1 raz/pobyt).

Internet

WiFi w całym hotelu w cenie.

Zakwaterowanie

stylowe, przestronne, luksusowe pokoje. Pokoje dwuosobowe superior z bocznym widokiem na morze (1-2A): pow. ok. 45 m2, klimatyzacja, sejf, telefon, kącik wypoczynkowy, mini bar, zestaw do kawy/herbaty, WLAN (w cenie), dla niepalących, balkon. Wanna lub prysznic, WC, bidet, suszarka, szlafrok, kapcie. Pokoje z widokiem na morze (1-2B): beach front. Pokoje dwuosobowe superior z widokiem na morze (1-2E). Pokoje – wariant ekonomiczny (2S): od strony ogrodu. Pokoje dwuosobowe superior z bezpośrednim dostępem do basenu (1-2D). Pokoje rodzinne z bocznym widokiem na morze (2-3F): ok. 65 m2, dwie sypialnie, 1 łazienka, wyposażone jak pok. superior. Pokoje Club (1-2G): pow. ok. 45 m2, ekspresowy check-in, późniejszy check-out (do godz. 16:00) śniadanie w strefie VIP.

Święta/Sylwester

menu świąteczne 24.12. i sylwestrowe 31.12. w cenie.

Sport

siłownia (od 15 lat), tenis stołowy, siatkówka plażowa, 4 korty tenisowe, mini golf. Za opłatą: bilard (od 14 lat), lekcje tenisa, kitesurfing, żeglowanie, nurkowanie (PADI).

Wellness

łaźnia parowa, sauna, whirlpool (wstęp od 15 lat). Za opłatą masaże i zabiegi w spa.

Dzieci

plac zabaw, mini klub (4-12 lat), ogrzewany brodzik

Rozrywka

muzyka na żywo, przedstawienie raz w tygodniu, dyskoteka.

Zniżki FIRSTBOOK

do 30.09 40% zniżki. 31.10 35% zniżki.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Stylowy hotel, jeden z najbardziej luksusowych resortów nad Morzem Czerwonym. Idealne miejsce na spokojny wypoczynek. Przy piaszczystej plaży, na powierzchni 70 000 m2, otoczony pięknym palmowym ogrodem. Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

w spokojnej okolicy, bezpośrednio nad morzem w Soma Bay. Transfer z lotniska do hotelu ok. 45 minut.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, długa (ok. 1 200 m) ładna, piaszczysta plaża, łagodnie opadająca do morza. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bezpłatnie. Bar przy plaży.

Wyposażenie

stylowy, luksusowy hotel oferuje 447 pokoi. Do dyspozycji Gości: imponujące lobby hotelowe, recepcja, windy, sklep z pamiątkami, bankomat, sale konferencyjne do 800 osób, bary, restauracja główna z tarasem, 3 restauracje a la carte. W dużym ogrodzie ( ok. 5000 m kw.) znajduje się ładny kompleks basenowy, taras słoneczny. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bezpłatnie. 3 pokoje przystosowane dla gości niepełnosprawnych.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

stylowe, przestronne, luksusowe pokoje. Pokoje dwuosobowe superior z bocznym widokiem na morze (1-2A): pow. ok. 45 m kw., klimatyzacja, sejf, telefon, kącik wypoczynkowy, mini bar, zestaw do kawy/herbaty. balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka, szlafrok, kapcie. Pokoje dwuosobowe superior z widokiem na morze (1-2E). Pokoje - wariant ekonomiczny (2S). Pokoje dwuosobowe superior z bezpośrednim dostępem do basenu (1-2D). Pokoje rodzinne z bocznym widokiem na morze (2-3F):pow. ok. 65 m kw., dwie sypialnie, 1 łazienka, wyposażone jak pok. superior. Pokoje Club (1-2G): pow. ok. 45 m kw., ekspresowy check-in, późniejszy check-out (do godz. 16:00) śniadanie w strefie VIP, WLAN.

Dzieci

plac zabaw, mini klub (4-12 lat).

Rozrywka

muzyka na żywo trzy razy w tygodniu, orientalne przedstawienie raz w tygodniu, dyskoteka.

Dostęp do internetu

WLAN na terenie hotelu za opłatą.

Sport

aerobik, siłownia (możliwość skorzystania tylko w sportowym obuwiu), tenis stołowy, siatkówka, Aqua aerobik. Za opłatą: bilard, lekcje tenisa, kitesurfing, żeglowanie, nurkowanie. Centrum Spa za opłatą.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Przekąski, kawa, herbata, ciasto w godz. 15:00-18:00. Lody od godz. 10:00 do zachodu słońca. W mini barze napoje orzeźwiające bezalkoholowe i woda mineralna. Lokalne piwo, lokalne wino, bezalkoholowe napoje orzeźwiające, woda mineralna, kawa i herbata w godz. 10:00-24:00.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • stylowy, luksusowy hotel
  • luksusowe pokoje
  • piękna plaża z łagodnym zejściem do morza
  • idealne miejsce dla najbardziej wymagających klientów szukających spokojnego wypoczynku
  • gwarancja urlopu na najwyższym poziomie


Mapa Hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay

Opinie o Hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay

5.0
zdecydowanie polecam

Bradzo fajny hotel. Super plaza, gym, centrum nurkowe. Jedzienie naprawde dobre. Bardzo mila obsluga. Bardzo blisko centrum sportow wodnych (SurfMotion): windsurfing and kitesurfing.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.1
polecam

Fajny na pustyni, daleko od miasta,m około 50 km, więc wokół cisza i spokój. Plaża zaraz przy hotelu, rozłożysta, sam piasek, codziennie czyszczona ze śmieci pozostawionych przez turystów, bezpieczna, można iść z dziećmi żeby się popluskały, bo baseny nie są za szczególne. Jedzenie bardzo smaczne, choć mało urozmaicone, tak samo wybór alkoholu w barach średni. Pokoje czyste, duże, z mini barem który jest niestety również bez alkoholu, personel sprzątający sumienny. Ogólnie nie tego się spodziewałem, ale koniec końców hotel mi się spodobał,m chociaż jest raczej dla osób szukających spokoju i ciszy. Pozdrawiam, Marek

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1
4.9
zdecydowanie polecam

hotel zrobił na nas bardzo duże wrażenie, idealnie zorganizowany, pięknie urządzony, super baseny i plaża. świetne miejsce na sporty wodne, my wypożyczaliśmy deski do windsurfingu i bawiliśmy się świetnie. jedzenie dobre, wystarczająco urozmaicone, czasem były kolacje tematyczne połączone z pokazami tańca, również super wrażenie. naprawdę udane wakacje w luksusowym miejscu, jak dla nas idealne!

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
5.0
zdecydowanie polecam

EKSTRA MIEJSCE SUPER JEDZENIE PLAZA I CENTRUM SPORTOW WODNYCH NAJLEPSZE WAKACJE!!!!!!!!!!

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Sentido Palm Royale Soma Bay - możliwości zakwaterowania:

family room dbl
Superior Room
CLUB ROOM
Family Room
superior dbl
superior [pool view] dbl
superior [sea view] dbl
Superior Sea View Room
Superior Beach Front Room
Pok. superior 2 os.+1 dost.
Pok. superior 2 os.
Pokój superior 2 os. + 1 dostawka, widok na morze
Pokój superior 2 os. widok na morze
Pok. rodzinny 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.

Sentido Palm Royale Soma Bay - Możliwości wyżywienia:


Sentido Palm Royale Soma Bay - miasta wylotu:


Sentido Palm Royale Soma Bay - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00