cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
  • Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay, Morze Czerwone
1 / 41
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
22.09 - 23.09
już od 305 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.02 - 03.02
już od 203 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
4.8 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.8
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 lutego 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Jeden z najbardziej luksusowych resortów nad Morzem Czerwonym, jest wakacyjną oazą, idealną na spokojny wypoczynek z dala od zgiełku. Położony na powierzchni 70.000 m², otoczony pięknym palmowym ogrodem. Obok piękna, piaszczysta plaża z darmowym serwisem i świetnymi warunkami do uprawiania sportów wodnych. Goście doceniają sympatyczną i pomocną obsługę, serwis na najwyższym poziomie oraz świetną kuchnię. Każda z restauracji posiada tutaj inny klimat, odpowiadający kuchni, jaką serwuje: międzynarodowej, azjatyckiej, greckiej, włoskiej a nawet libańskiej. Po rozkoszy dla podniebienia, najlepiej zarezerwować popołudnie w Spa, które oprócz masaży, oferuje szeroki wachlarz zabiegów pielęgnacyjnych i relaksacyjnych.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy Soma Bay, ok. 12 km od Safagi, ok. 40 km od HURGHADY; ok. 45 km od portu lotniczego w Hurghadzie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, długa (ok. 1,2 km), łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, bar all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2007 r., 445 pokoi, 3 budynki: budynek główny,4 piętra i 2 aneksy, 2 piętra, 4 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 4 restauracje á la carte, obsługa kelnerska (wymagana wcześniejsza rezerwacja): azjatycka, grecka, włoska i libańska; bary: Atrium w lobby, Azur, Cleopatra Disco, Johnny's bar, Captain Nemo's przy plaży, bar typu swim-up, kącik z shishą (płatny), kantor, sklep z pamiątkami, mini-centrum handlowe; 3 sale konferencyjne, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service, fotograf, fryzjer, opiekunka do dziecka, salon piękności, wypożyczalnia samochodów, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych (pokoje); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 45 m², elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf, mini-bar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, jeden z nich podgrzewany w sezonie zimowym, nieregularne kształty, słodka woda, ok. 500 m², gł. 1,4-1,6 m, brodzik dla dzieci podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siłownia, aerobik, siatkówka plażowa, stretching, plac i pokój zabaw dla dzieci, mini-klub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: 4 korty tenisowe z oświetleniem, bilard, jazda konna, joga, minigolf, sporty wodne na plaży, szkoła nurkowania; centrum Spa: bezpłatnie: basen kryty, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi; płatnie: zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (6.30-10.30), późne śniadanie (10.30-11.30), obiad (12.00-15.00), kolacja (18.00-22.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonych barach (10.00-17.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymaganawcześniejsza rezerwacja); kawa, herbata i ciastko w barze Atrium (15.00-18.00); napoje bezalkoholowe, lokalne piwo i wino w wyznaczonych barach (10.00-24.00).

KONTAKT:

0020/653260700, www.palmroyaleresort.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Itaka Gala R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Jeden z najbardziej luksusowych resortów nad Morzem Czerwonym, jest wakacyjną oazą, idealną na spokojny wypoczynek z dala od zgiełku. Położony na powierzchni 70.000 m², otoczony pięknym palmowym ogrodem. Obok piękna, piaszczysta plaża z darmowym serwisem i świetnymi warunkami do uprawiania sportów wodnych. Goście doceniają sympatyczną i pomocną obsługę, serwis na najwyższym poziomie oraz świetną kuchnię. Każda z restauracji posiada tutaj inny klimat, odpowiadający kuchni, jaką serwuje: międzynarodowej, azjatyckiej, greckiej, włoskiej a nawet libańskiej. Po rozkoszy dla podniebienia, najlepiej zarezerwować popołudnie w Spa, które oprócz masaży, oferuje szeroki wachlarz zabiegów pielęgnacyjnych i relaksacyjnych.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy Soma Bay, ok. 12 km od Safagi, ok. 40 km od HURGHADY; ok. 45 km od lotniska w Hurghadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 149 PLN/2 strony (lotnisko-hotel-lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, długa (ok. 1,2 km), łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, bar.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 2004 r., odnowiony w 2007 r., 445 pokoi, 3 budynki: budynek główny,4 piętra i 2 aneksy, 2 piętra, 4 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 4 restauracje á la carte, obsługa kelnerska (wymagana wcześniejsza rezerwacja): azjatycka, grecka, włoska i libańska, bary: Atrium w lobby, Azur, Cleopatra Disco, Johnny's bar, Captain Nemo's przy plaży, bar typu swim-up, kącik z shishą (płatny), kantor, sklep z pamiątkami, mini-centrum handlowe; 3 sale konferencyjne, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service, fotograf, fryzjer, opiekunka do dziecka, salon piękności, wypożyczalnia samochodów, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych (pokoje); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 45 m², elegancki, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, sejf, mini-bar (bezpłatnie napoje bezalkoholowe); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 65 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, 2 pomieszczenia oddzielone drzwiam; widok na morze oraz pokój rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, jeden z nich podgrzewany w sezonie zimowym, nieregularne kształty, słodka woda, ok. 500 m², gł. 1,4-1,6 m, brodzik dla dzieci podgrzewany w sezonie zimowym, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siłownia, aerobik, siatkówka plażowa, stretching, plac i pokój zabaw dla dzieci, mini-klub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: 4 korty tenisowe z oświetleniem, bilard, jazda konna, joga, minigolf, sporty wodne na plaży, szkoła nurkowania; centrum Spa: bezpłatnie: basen kryty, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi; płatnie: zabiegi pielęgnacyjne, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (6.30-10.30), późne śniadanie (10.30-11.30), obiad (12.00-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonych barach (12.00-17.00), lody w wyznaczonym barze (14.00-17.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); kawa, herbata i ciastko w barze Atrium (15.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00).

KONTAKT:

0020/653260700, www.palmroyaleresort.com 

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi 


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Hurghada

OPIS

W tym ekskluzywnym hotelu, zlokalizowanym w pięknym, zielonym ogrodzie, przy długiej, piaszczystej plaży, spędzą Państwo wspaniały urlop. Lazurowe morze, odkryte baseny, komfortowe i przestronne pokoje, atrakcyjne centrum SPA, salon piękności, bogate zaplecze sportowe, to gwarancja udanego wypoczynku w niepowtarzalnej atmosferze.

kategoria organizatora

5*

kategoria lokalna

5*

Data otwarcia

1994 r. Odnowiony w 2011 r. Na terenie hotelu: restauracje (5), bary (7), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sale konferencyjne (5), centrum biznesowe (bezpłatne), basen kryty, 2 baseny odkryte. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa bezpłatna

plaża

przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 3 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 5), 2 aneksy (liczba pięter: 3, liczba wind: 3) Typy pokoi: pokoje superior: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje superior swim up: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje superior beach front: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje club: klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , junior suity: 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , suity executive: 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , suity panorama: 1 sypialnia, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , suity presidential: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , suity royale: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (bezpłatny), aneks kuchenny, zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, restauracje a la carte (4), bary (7)

śniadanie i obiadokolacja

śniadanie (06:30-10:30), obiadokolacja (18:30-22:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (24h) śniadanie (06:30-10:30), późne śniadanie (10:30-11:30), obiad (12:30-15:00), kolacja (18:30-22:00), późny posiłek (22:00-23:00) serwowane w restauracji głównej, przekąski (12:00-17:00) serwowane w Azur barze, podwieczorek (15:00-17:00) serwowany w Atrium Lobby barze, lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - jedna wizyta podczas pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.egipska, grecka, azjatycka, włoska

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

korty do tenisa ziemnego (4), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, piłka nożna, siatkówka plażowa, minigolf, bilard, aerobik, siłownia, animacje, sauna, jacuzzi, dyskoteka

płatne

oświetlenie kortów, sporty wodne na plaży, centrum SPA, talasoterapia, masaż, salon piękności

Aktualizacja opisu

09.07.2019 10:36

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis hotelu

Luksusowy kompleks hotelowy, usytuowany w pięknym ogrodzie z wodospadami.

Uwaga! W hotelu zamknięte są do odwołania następujące serwisy hotelowe:

1. Dyskoteka
2. 2 Bary
2. Salon piękności

 

Położenie

- przy plaży
- ok. 5 km od Safagi
- ok. 50 km od lotniska w Hurghadzie
- w pobliżu pole golfowe

 

Plaża

- długa, piaszczysta
- leżaki i parasole bezpłatne

 

Pokoje

- klimatyzacja
- TV-Sat, telefon
- sejf, minilodówka, czajnik
- minibar (codziennie uzupełniany bezpłatnie)
- łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów)
- balkon lub taras

 

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie
- 3 baseny (2 z podgrzewaną wodą), leżaki i parasole
- fitness, siłownia, aerobic
- sauna, jacuzzi
- tenis stołowy, minigolf
- siatkówka plażowa, piłka wodna
- dzienny i wieczorny program animacyjny
Odpłatnie
- kort tenisowy, squash, bilard
- sporty wodne motorowe, centrum nurkowania
- salon piękności (masaże)

 

Dla dzieci

- miniklub, animacje
- basen
- opiekunka (na życzenie i za dodatkową opłatą)
- krzesełko w restauracji i łóżeczko

 

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia. Napoje bezalkoholowe i lokalne piwo i wino w godzinach 12:00-24:00.

 

Restauracje i bary

- restauracja główna
- 3 restauracje tematyczne
- 4 bary

 

Dodatkowe informacje

- internet (płatny)
- centrum biznesowe
- kantor, pralnia, pasaż handlowy
- www.ichotelsgroup.com

 

Cena

  • bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta; 
  • wyżywienie wg opisu,
  •  podatek VAT,
  • obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA),
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.


Cena nie zawiera:

  • wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

 

Dodatkowa informacja wizowa

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany do paszportu, 15 USD) lub w Konsulacie (potrzebny jest wniosek wizowy i zdjęcie paszportowe, pełen cennik znajduje sie http://www.egipt.org.pl/aktualnosci,12,1.html). Od dnia wejścia Polski do UE w konsulacie możemy ubiegać się o wizę 3-miesięczną. Dokumenty można złożyć osobiście, bądź też wysłać kurierem lub listem poleconym i umówić się w Konsulacie na ich odesłanie na koszt osoby ubiegającej się o wizę. Szczegółowe informacje na temat czasu wyrabiania wizy znajdują się na www.egipt.org.pl/aktualnosci,37,1.html.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

w Soma Bay, przy plaży, 35 km od lotniska, w pobliżu lokalnego centrum. 45 km do Hurghady i 5 km od Safagi.

Hotel

Komfortowy hotel położony jest w dziewiczej okolicy, nad brzegiem Morza Czerwonego, przy prywatnej piaszczystej plaży. Utrzymane w stylu arabskiego pałacu zabudowania hotelowe otoczone są bujnymi ogrodami palmowymi. Przestronne wygodne pokoje i ogólnodostępne wnętrza hotelowe są urządzone z przepychem i niezwykłą dbałością o detale. Hotel jest doskonałym miejscem do wypoczynku i rekreacji, dzięki własnemu centrum odnowy biologicznej i bogatej ofercie atrakcji sportowych. Warunki atmosferyczne w okolicy hotelu sprzyjają uprawianiu sportów wodnych, szczególnie windsurfingu i kitesurfingu. Piękna okolica z nadmorskimi wzgórzami i stylowe restauracje czynią hotel doskonałym miejscem na wspaniały letni urlop w egzotycznej scenerii. Rewelacyjne warunki do nurkowania stwarzają bardzo dobrze zachowane rafy koralowe i nowocześnie wyposażone hotelowe centrum nurkowania.

liczba pokoi: 445, restauracje: 6, windy, baseny odkryte: 2, lobby bar, room service (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, wymiana walut, udogodnienia dla niepełnosprawnych, informacja turystyczna, salon urody, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, pokoje dla niepełnosprawnych, pokoje dla niepalących, pokoje łączone, centrum konferencyjne.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, mini bar (płatny), internet (płatny), telefon, ekspres do kawy, suszarka do włosów, łazienka z wanną.

Plaża

prywatna, piaszczysta, łagodne zejście, przy hotelu, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport

siatkówka, wodny aerobik (płatny), jazda konna (płatna), tenis ziemny (płatny), tenis stołowy, squash (płatny), masaże (płatne), joga (płatna), jacuzzi (płatne), aerobik (płatny), SPA (płatne), sauna (płatna), bilard (płatny), waterpolo, siłownia, łaĄnia parowa (płatna), zabiegi lecznicze (płatne). Nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), kitesurfing (płatny), motorowe sporty wodne (płatne), żeglarstwo (płatne).

Rozrywka

muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, program artystyczny.

Dla dzieci

opiekunka (płatna), brodzik, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

Uwagi

Płatne: oświetlenie kortu tenisowego, sporty wodne, mini bar w pokoju, leżaki na plaży, room service.

Cena zawiera:

  • przelot,
  • hotel,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe,
  • obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • opiekę polskiego rezydenta przez cały rok.

Cena nie zawiera:

  • opłat za wizę,
  • ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka (w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka)
  • opłaty rezerwacyjnej do ofert typu Mega i przelotów czarterowych (z wyjątkiem rezerwacji on-line z płatnością kartą kredytową),
  • Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie,

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Oasis Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

bezpośrednio przy plaży, w Soma Bay, ok. 45 km na południe od Hurghady.

 

Wyposażenie Hotelu

restauracja główna „Cafe Stella”, restauracja włoska „Il Portico”, restauracja libańska „El Tanour”, restauracja grecka „Kiriaco’s Greek Seafood”, restauracja azjatycka i 7 barów m.in. „Atrium”, „Johnny’s”, „Azur” i „Nemo”, dyskoteka „Cleopatra”, sklepik z pamiątkami, kafejka internetowa i internet bezprzewodowy oraz cztery sale konferencyjne.

 

Wyposażenie Pokoju

445 komfortowo urządzonych pokoi z klimatyzacją, TV-Sat, mini bar, sejf, telefon, łazienkę z suszarką do włosów oraz bezprzewodowy dostęp do internetu (płatny).

 

Wyżywienie

HB lub all inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane w szklankach, w godz. 12:00–24:00 w wyznaczonych barach. Poza opcją ultra all inclusive: mini bar, napoje w butelkach i puszkach, importowane alkohole, świeżo wyciskane soki.

 

Rozrywka I Sport

dwa baseny (podgrzewane zimą), dwa korty tenisowe (30 min gry/dzień gratis), bilard (płatny), tenis stołowy (bezpłatny), rzutki (bezpłatne), siłownia (bezpłatna), centrum SPA z sauną (bezpłatna), jacuzzi (bezpłatne), masażami (płatne), łaźnią (bezpłatna), niewielkim basenem krytym i rozmaitymi, profesjonalnymi zabiegami pielęgnacyjnymi twarzy i ciała (płatne), animacje, jazda konna (płatna) oraz centrum nurkowania i sportów wodnych na plaży: windsurfing, kitesurfing (płatne). Dla dzieci brodzik, plac zabaw i mini club. Około 10 min jazdy od hotelu znajduje się pole golfowe.

 

Cena zawiera:

  • 7/14 noclegów
  • wyzywienie wg oferty
  • przelot samolotem
  • transfer lotniski-hotel-lotnisko
  • opieka rezydenta
  • ubezpieczenie KL, NW

Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE:

Hotel położony bezpośrednio przy plaży w Soma Bay. Oddalony od Hurghady o ok. 50 km. Do centrum Hurghady jeżdżą busy hotelowe-płatne dodatkowo.

 

HOTEL OFERUJE:

W hotelu znajdują się dwa zewnętrzne baseny, oba podgrzewane w porze zimowej, salon piękności, kawiarenka internetowa, ponadto sklepy z pamiątkami, bankomat oraz cztery sale konferencyjne i pralnia. Do dyspozycji Gości jest płatny Internet (Wi-Fi). W hotelu znajduje się także 6 restauracji (w tym włoska, grecka, azjatycka, arabska), 6 barów (w tym bar przy plaży) oraz lekarz i apteka.

 

POKOJE:

Na terenie hotelu mieszczą się  pokoje typu standard i suite. Wszystkie pokoje są wyposażone w klimatyzację, łazienkę i WC, suszarkę, tv/sat, telefon, mini bar oraz bezpłatny sejf. Pokoje mają balkon lub taras. Pokoje superior mają 45 m2, pokoje typu Junior Suite 65 m2 składają się z pokoju dziennego i sypialni, Executive Suite 75 m2 – składają się z pokoju dziennego, sypialni i 2 łazienek, Panoramic Suite – 92 m2 dodatkowo mają jadalnię oraz Deluxe Suite oraz Presidental Suite o metrażu odpowiednio 200 m2 i 350 m2..

 

WYŻYWIENIE:

Hotel oferuje wyżywienie HB i All inclusive w godz. 12.00 – 24.00. Śniadanie w godzinach 06.30-10.30, obiad w godz.12.00-15.00, kolacja w godz.18.00-22.30. Wszystkie posiłki podawane są w restauracji głównej w formie bufetu. W ciągu dnia serwowane są przekąski oraz w godzinach 15.00-18.00 popołudniowa  kawa, herbata oraz ciastka. W opcję All inclusive wliczone są  napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe: wino i piwo produkcji lokalnej. Hotel udostępnia 3 restauracje a'la carte: Lebanese, Greek i Włoską – dostępne za dodatkową opłatą i wcześniejszą rezerwacją oraz 6 barów. Do dyspozycji Gości jest też dyskoteka czynna w godz. 23.00 - 03.00. Po północy wszystkie napoje są dodatkowo płatne.

 

SPORT i ROZRYWKA:

Hotel przygotował dla Gości 2 baseny, oba podgrzewane w porze zimowej. Odpłatnie: możliwość skorzystania z oferty centrum nurkowania i sportów wodnych. Na terenie hotelu znajdują się dwa korty tenisowe ( w opcji All inclusive 30 min – gratis), bilard. Goście mogą grać w tenisa stołowego i  rzutki. W odległości 10 min od hotelu znajdują się pole golfowe oraz stadnina koni. Klienci mogą również odpłatnie korzystać z bogatej oferty salonu piękności. Znajduje się tam sauna, jacuzzi, siłownia, fryzjer, gabinety do masażu i pielęgnacji twarzy i ciała.

 

DZIECI:

Mini klub dla dzieci w wieku 4 – 12 lat, plac zabaw oraz brodzik.


Doskonały hotel dla Gości ceniących komfort wypoczynku.

 

CENA ZAWIERA:

  • przelot samolotem,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • zakwaterowanie zgodnie z ofertą,
  • wyżywienie zgodnie z ofertą,
  • ubezpieczenie KL i NNW,
  • opiekę polskojęzycznego pilota-rezydenta.

CENA NIE ZAWIERA:

wizy egipskiej płatnej na lotnisku w Egipcie - 10 EUR lub 15 USD


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym Zdaniem

Elegancki resort hotelowy w otoczeniu gór, morza, pustyni i rozległych przestrzeni. Spokojna okolica, przepiękny ogród, stylowe wnętrza. Raj dla wielbicieli sportów wodnych i dobrej kuchni.

Położenie

Przy kilometrowej plaży  w Soma Bay z łagodnym wejściem do morza, 50 km na południe od Hurghady, 45 km od lotniska i 12 km od Safagi.

Wyposażenie

Reprezentacyjne, piękne lobby z całodobową recepcją, restauracja główna Cafe Stella (bufety oraz  kolacje tematyczne), restauracje a'la carte: azjatycka przy plaży, orientalna, włoska, libańska, grecka z tarasem (muzyka buzuki na żywo), panoramiczny bar Le Terrace Lounge, bar w atrium, Azur Bar na wodzie, pub, bar typu swim-up, bar przy plaży, bar w dyskotece, bar przy marinie, kącik orientalny z sziszą,  kafejka internetowa, pralnia, punkt wymiany walut, bankomat, 3 sale konferencyjne z centrum biznesowym, sala bankietowa, galeria ze sklepikami, salon fryzjerski, Internet, całodobowy room-service.

Pokoje

Przestronne (ok. 45 m kw.), gustowne, w słonecznych kolorach; indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z suszarką do włosów, telefon, TV sat LCD, minibar, zestaw  do kawy/herbaty, łącza internetowe, balkon lub taras (widok na ogród lub baseny). Istnieje możliwość rezerwacji pokoju superior z widokiem na morze, pokoju rodzinnego, a także luksusowych suite.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów w restauracji głównej, śniadania kontynentalne, przekąski w ciągu dnia, podwieczorek (kawa/herbata/ciasto), napoje bezalkoholowe  oraz lokalne piwo i wino w wyznaczonych barach do północy.

Sport i Rozrywka

Duży, malowniczo usytuowany  basen z mostkiem, wysepką i tarasem słonecznym (jedna z części oryginalnie stylizowana na grotę),  korty tenisowe, aerobik, siłownia, bilard, minigolf, siatkówka plażowa, minigolf, ośrodek odnowy biologicznej (basen kryty, jacuzzi, sauna, łaźnie, 10 gabinetów zabiegowych, masaże), centrum sportów wodnych (nurkowanie, windsurfing, kitesurfing, narty wodne, żeglarstwo i inne), dyskoteki, wieczorne przedstawienia i animacje, możliwość jazdy konnej i gry w golfa (15 km od hotelu).

Dla dzieci

Brodzik, miniklub (4-12 lat), plac zabaw, sala zabaw,  łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość indywidualnej opieki nad dzieckiem (odpłatnie).

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/OS. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/OS. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT. Uroczystą kolację wigilijną. Uroczysta kolację sylwestrową.  

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hurghada, Egipt

Atuty oferty

Stylowy hotel, jeden z najbardziej luksusowych resortów nad Morzem Czerwonym. Idealne miejsce na spokojny wypoczynek. Przy piaszczystej plaży, na powierzchni 70 000 m2, otoczony pięknym palmowym ogrodem. Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych.

Położenie

bezpośrednio nad morzem w Soma Bay. Do lotniska w Hurghadzie ok. 35 km.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, długa, piaszczysta, łagodnie opadająca do morza. Leżaki, parasole i ręczniki bezpłatnie.

Wyposażenie

hotel oferuje 445 komfortowych pokoi. Imponujące lobby hotelowe. Do dyspozycji Gości: recepcja, windy, sklep z pamiątkami, bankomat, sale konferencyjne, bary, kącik shisha (za opłatą), restauracja główna dla niepalących, 4 restauracje à la carte. Na dużym terenie znajduje się ładny kompleks basenowy, ogród palmowy, taras słoneczny. Leżaki, parasole i ręczniki bezpłatnie.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski, kawa, herbata, ciasto w godz. 15:00-18:00. Lody od godz. 10:00 do zachodu słońca. W mini barze napoje orzeźwiające bezalkoholowe i woda mineralna. Lokalne piwo, lokalne wino, bezalkoholowe napoje orzeźwiające, woda mineralna, kawa i herbata w godz. 10:00-24:00. Śniadanie dla śpiochów, Mini bar uzupełniany codziennie napojami i wodą. Kolacja możliwa w restauracjach a la carte (wybór z 3 dań/ w cenie, 1 raz/pobyt).

Internet

WiFi w całym hotelu w cenie.

Zakwaterowanie

stylowe, przestronne, luksusowe pokoje. Pokoje dwuosobowe superior z bocznym widokiem na morze (1-2A): pow. ok. 45 m2, klimatyzacja, sejf, telefon, kącik wypoczynkowy, mini bar, zestaw do kawy/herbaty, WLAN (w cenie), dla niepalących, balkon. Wanna lub prysznic, WC, bidet, suszarka, szlafrok, kapcie. Pokoje z widokiem na morze (1-2B): beach front. Pokoje dwuosobowe superior z widokiem na morze (1-2E). Pokoje – wariant ekonomiczny (2S): od strony ogrodu. Pokoje dwuosobowe superior z bezpośrednim dostępem do basenu (1-2D). Pokoje rodzinne z bocznym widokiem na morze (2-3F): ok. 65 m2, dwie sypialnie, 1 łazienka, wyposażone jak pok. superior. Pokoje Club (1-2G): pow. ok. 45 m2, ekspresowy check-in, późniejszy check-out (do godz. 16:00) śniadanie w strefie VIP.

Święta/Sylwester

menu świąteczne 24.12. i sylwestrowe 31.12. w cenie.

Sport

siłownia (od 15 lat), tenis stołowy, siatkówka plażowa, 4 korty tenisowe, mini golf. Za opłatą: bilard (od 14 lat), lekcje tenisa, kitesurfing, żeglowanie, nurkowanie (PADI).

Wellness

łaźnia parowa, sauna, whirlpool (wstęp od 15 lat). Za opłatą masaże i zabiegi w spa.

Dzieci

plac zabaw, mini klub (4-12 lat), ogrzewany brodzik

Rozrywka

muzyka na żywo, przedstawienie raz w tygodniu, dyskoteka.

Zniżki FIRSTBOOK

do 30.09 40% zniżki. 31.10 35% zniżki.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Stylowy hotel, jeden z najbardziej luksusowych resortów nad Morzem Czerwonym. Idealne miejsce na spokojny wypoczynek. Przy piaszczystej plaży, na powierzchni 70 000 m2, otoczony pięknym palmowym ogrodem. Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wakacyjna wioska położona w rozległym, egzotycznym ogrodzie z basenami, fantazyjnymi basenami i rzeźbami. Bardzo ekskluzywny dla najbardziej wymagających klientów.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Hurghada, Egipt

Położenie

w spokojnej okolicy, bezpośrednio nad morzem w Soma Bay. Transfer z lotniska do hotelu ok. 45 minut.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, długa (ok. 1 200 m) ładna, piaszczysta plaża, łagodnie opadająca do morza. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bezpłatnie. Bar przy plaży.

Wyposażenie

stylowy, luksusowy hotel oferuje 447 pokoi. Do dyspozycji Gości: imponujące lobby hotelowe, recepcja, windy, sklep z pamiątkami, bankomat, sale konferencyjne do 800 osób, bary, restauracja główna z tarasem, 3 restauracje a la carte. W dużym ogrodzie ( ok. 5000 m kw.) znajduje się ładny kompleks basenowy, taras słoneczny. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bezpłatnie. 3 pokoje przystosowane dla gości niepełnosprawnych.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

stylowe, przestronne, luksusowe pokoje. Pokoje dwuosobowe superior z bocznym widokiem na morze (1-2A): pow. ok. 45 m kw., klimatyzacja, sejf, telefon, kącik wypoczynkowy, mini bar, zestaw do kawy/herbaty. balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka, szlafrok, kapcie. Pokoje dwuosobowe superior z widokiem na morze (1-2E). Pokoje - wariant ekonomiczny (2S). Pokoje dwuosobowe superior z bezpośrednim dostępem do basenu (1-2D). Pokoje rodzinne z bocznym widokiem na morze (2-3F):pow. ok. 65 m kw., dwie sypialnie, 1 łazienka, wyposażone jak pok. superior. Pokoje Club (1-2G): pow. ok. 45 m kw., ekspresowy check-in, późniejszy check-out (do godz. 16:00) śniadanie w strefie VIP, WLAN.

Dzieci

plac zabaw, mini klub (4-12 lat).

Rozrywka

muzyka na żywo trzy razy w tygodniu, orientalne przedstawienie raz w tygodniu, dyskoteka.

Dostęp do internetu

WLAN na terenie hotelu za opłatą.

Sport

aerobik, siłownia (możliwość skorzystania tylko w sportowym obuwiu), tenis stołowy, siatkówka, Aqua aerobik. Za opłatą: bilard, lekcje tenisa, kitesurfing, żeglowanie, nurkowanie. Centrum Spa za opłatą.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Przekąski, kawa, herbata, ciasto w godz. 15:00-18:00. Lody od godz. 10:00 do zachodu słońca. W mini barze napoje orzeźwiające bezalkoholowe i woda mineralna. Lokalne piwo, lokalne wino, bezalkoholowe napoje orzeźwiające, woda mineralna, kawa i herbata w godz. 10:00-24:00.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis.

Polecamy

  • stylowy, luksusowy hotel
  • luksusowe pokoje
  • piękna plaża z łagodnym zejściem do morza
  • idealne miejsce dla najbardziej wymagających klientów szukających spokojnego wypoczynku
  • gwarancja urlopu na najwyższym poziomie


Mapa Hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay

5.0
zdecydowanie polecam

Bradzo fajny hotel. Super plaza, gym, centrum nurkowe. Jedzienie naprawde dobre. Bardzo mila obsluga. Bardzo blisko centrum sportow wodnych (SurfMotion): windsurfing and kitesurfing.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.1
polecam

Fajny na pustyni, daleko od miasta,m około 50 km, więc wokół cisza i spokój. Plaża zaraz przy hotelu, rozłożysta, sam piasek, codziennie czyszczona ze śmieci pozostawionych przez turystów, bezpieczna, można iść z dziećmi żeby się popluskały, bo baseny nie są za szczególne. Jedzenie bardzo smaczne, choć mało urozmaicone, tak samo wybór alkoholu w barach średni. Pokoje czyste, duże, z mini barem który jest niestety również bez alkoholu, personel sprzątający sumienny. Ogólnie nie tego się spodziewałem, ale koniec końców hotel mi się spodobał,m chociaż jest raczej dla osób szukających spokoju i ciszy. Pozdrawiam, Marek

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1
4.9
zdecydowanie polecam

hotel zrobił na nas bardzo duże wrażenie, idealnie zorganizowany, pięknie urządzony, super baseny i plaża. świetne miejsce na sporty wodne, my wypożyczaliśmy deski do windsurfingu i bawiliśmy się świetnie. jedzenie dobre, wystarczająco urozmaicone, czasem były kolacje tematyczne połączone z pokazami tańca, również super wrażenie. naprawdę udane wakacje w luksusowym miejscu, jak dla nas idealne!

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
5.0
zdecydowanie polecam

EKSTRA MIEJSCE SUPER JEDZENIE PLAZA I CENTRUM SPORTOW WODNYCH NAJLEPSZE WAKACJE!!!!!!!!!!

POLECAM:
wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Hotel
    5.5
  • Pokoje
    5.2
  • Wyżywienie
    5.4
  • Atrakcje
    i sport
    5.1
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena Sentido Palm Royale Soma Bay:
5.5 / 6

Polecam 2011-10-07
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Rewelacyjne wakacje! Polecam wszystkim bardzo serdecznie. Wspaniałe miejsce, aby wypocząć i zrelakso...
więcej

5.8
Palm Royale Soma Bay Resort 2011-11-26
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Mocno przereklamowany hotel, beznadziejna obsługa 2011-12-29
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    1.3
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    3.0

Uważajcie na ten hotel, bo obsługa dopisuje do rachunków dania/produkty, których nie zjedliście lub ...
więcej

3.2
Opinia Palm Royale Soma Bay Resort, InterContinonta 2012-06-29
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    1.0

1.7
Wakacje jak w bajce! 2012-08-09
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    2.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Pierwszy raz piszemy opinię ponieważ hotel zrobił tak duże wrażenie. Sam hotel jest nie do opisania,...
więcej

5.4
Udane wakacje 2012-08-12
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.5

Wakacje były bardzo udane. Ja i mój partner byliśmy bardzo zadowoleni ze spędzonego tam urlopu. Hote...
więcej

5.7
Moje najlepsze wakacje 2012-08-18
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Super hotel na wypoczynek 2012-08-18
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Miejsce na odpoczynek, nie na rozrywki. 2012-08-20
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Wspaniały hotel 2012-10-08
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Latamy do Egiptu od prawie 20 lat i po wielu pobytach w hotelach sieciowych trafiliśmy na Palm Royal...
więcej

6.0
Zasługuje na 3 gwiazdki, dwa pobyty 2012-10-28
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

3.5
Cała prawda o Palm Royal Soma Bay 2013-01-06
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.3
Idealna podróż poślubna! 2013-08-14
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

W sierpniu udaliśmy się z mężem na podróż poslubną do tego hotelu, po prostu baaajka!:) Kiedy nudz...
więcej

5.8
Hotel 1000 palm! 2014-12-14
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Byliśmy w tym hotelu kolejny raz więc sądzę ,że nasza opinia jest w miare obiektywna.Hotel ciągle do...
więcej

6.0
Super hotel dla kitesurferów. 2015-01-03
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Palm Royale - cudowny sposób na wypoczynek 2015-02-18
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Rewelacyjny hotel wart polecenia! 2016-10-09
Szczegóły oceny hotelu Sentido Palm Royale Soma Bay:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0

Sentido Palm Royale Soma Bay - możliwości zakwaterowania:

PRESIDENTAL SUITE
FAMILY ROOM
FAMILY ROOM
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras od strony basenu
Pokoj Superior do pojed. wykorzystania lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
family room dbl
pokoj klubowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze widok na ogrod widok na basen
Pokoj wariant ekonomiczny dla 1 osoby lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras boczny widok na morze
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras od strony basenu
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze 2 sypialnie/1 lazienka
pokoj klubowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze widok na ogrod widok na basen
Club Room
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
superior dbl
superior [pool view] dbl
superior [sea view] dbl
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) lazienka WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze 2 sypialnie/1 lazienka
POKÓJ SUPERIOR
Superior Beach Front Room
JUNIOR SUITE
Club Room
ROYAL SUITE
ROYAL SUITE
Pok. superior 2 os.+1 dost.
Pok. superior 2 os.
Pok. superior 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. superior 2 os. w/morze
PANORAMA SUITE
Family Room
Pok. rodzinny 2 os.
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
Family Room
JUNIOR SUITE
CLUB ROOM
Superior Beach Front Room
EXECUTIVE SUITE
SUPERIOR ROOM BEACH FRONT
SUPERIOR Z WIDOKIEM NA MORZE
EXECUTIVE SUITE
SUPERIOR Z WIDOKIEM NA MORZE
CLUB ROOM
PANORAMA SUITE
Superior Room
Superior Room
POKÓJ SUPERIOR
Superior Sea View Room
Pok. superior 1 os.
PRESIDENTAL SUITE
SUPERIOR ROOM BEACH FRONT
Superior Sea View Room

Sentido Palm Royale Soma Bay - Możliwości wyżywienia:


Sentido Palm Royale Soma Bay - miasta wylotu:


Sentido Palm Royale Soma Bay - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sentido Palm Royale Soma Bay? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00