cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Andalusia, Słoneczny Brzeg
1 / 32
Ocena
hotelu:
3.8 / 5
Najbliższy termin
01.06 - 04.06
już od 348 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.09 - 21.09
już od 347 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Andalusia
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Andalusia
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Andalusia:
3.8 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 września 2020

Hotel Andalusia w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 8 km od centrum Słonecznego Brzegu, ok. 15 km od centrum Nessebaru
  • na terenie rozległego kompleksu hotelowego w miejscowości Elenite
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • Wi-Fi: w recepcji
  • parking: za opłatą, obok kompleksu
  • sklepy: na terenie kompleksu
  • kantor: na terenie kompleksu
  •   sejf: w recepcji, za opłatą
  • wypożyczalnia samochodów: na terenie kompleksu
  • lekarz: na terenie kompleksu, w sezonie
  • amfiteatr: na terenie kompleksu

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

240

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • możliwość korzystania z udogodnień sąsiednich hoteli kompleksu Royal Club Victoria Elenite (z wyjątkiem restauracji) 
  • ostatnia renowacja: 2019

Dla dzieci

  • animacje dla dzieci: na terenie kompleksu
  • miniklub: 4-12 lat, w zależności od sezonu, na terenie kompleksu
  • wysokie krzesełko: na zapytanie
  • plac zabaw: na terenie kompleksu
  • łóżeczko dziecięce: wymagana rezerwacja
  • minidyskoteka: na terenie kompleksu

Sport i wellness

W cenie
  • centrum fitness: w sezonie, na terenie kompleksu
  • tenis stołowy: na terenie kompleksu 
  • aerobik: na terenie kompleksu 
  • siatkówka plażowa 
Płatne
  • sporty wodne: w ofercie firm zewnętrznych
  • wypożyczalnia rowerów: na terenie kompleksu 
  • tenis: na terenie kompleksu 
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa

rozrywka

  • kręgle za opłatą
  • pokój gier
  • międzynarodowy program animacyjny (kilka razy w tygodniu, od 2019-06-01 do 2019-09-15)
  • rzutki

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • boczny widok na morze
  • w budynku głównym
  • ostatnia renowacja: 2019
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf
  • telefon
  • TV sat.
  • minilodówka: w cenie
  • wanna
  • suszarka do włosów
  • WC
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na park
  • w budynku głównym
  • ostatnia renowacja: 2019
  • klimatyzacja: w cenie
  • sejf
  • telefon
  • TV sat.
  • minilodówka: w cenie
  • wanna
  • suszarka do włosów
  • WC
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski
  • wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • restauracja główna: w cenie
  • restauracja a la carte Sozopol: kuchnia bułgarska, w zależności od sezonu, na terenie kompleksu
  • restauracja a la carte Mediterranean: kuchnia śródziemnomorska, w zależności od sezonu, na terenie kompleksu
  • restauracja a la carte Italian: kuchnia włoska, w zależności od sezonu, na terenie kompleksu 

  • bary i inne: 5
  • pub: na terenie kompleksu
  • bar przekąskowy: na terenie kompleksu
  • bar w lobby
  • bar na plaży: za opłatą
  • bar przy basenie: na terenie aquaparku, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • restauracje a la carte: przy pobycie od 4 do 7 dni - 1 raz na pobyt w cenie, od 8 do 15 dni - 2 razy na pobyt w cenie, powyżej 15 dni - 3 razy na pobyt w cenie, w miarę dostępności, wymagana rezerwacja
  •  wymagane noszenie bransoletek all inclusive: do zwrotu przy wykwaterowaniu; w przypadku zgubienia bransoletki opłata 30 BGN

  • Opis hotelu Andalusia według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Opis i położenie:

    Hotel Andalusia należy do kompleksu Royal Club Victoria, położony jest w przepięknej scenerii krajobrazu morskiego tuż nad samą przepiękną piaszczystą plażą i przy promenadzie. Oficjalna kategoria hotelu to 4*. Został on odnowiony w 2010 roku, a zbudowany w 2007 roku. Do lotniska w Burgas jest ok 45 km, natomiast do centrum Elenite ok 12 km, przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu.
    Hotel jest bardzo dobrym wyborem dla rodzin z dziećmi ze względu na położenie w spokojnym, zielonym miejscu, ale jego główną atrakcją jest dostępność do aquaparku.

    Do dyspozycji gości:

    Lobby, recepcja, restauracja główna, 2 restauracje a la carte, bary, 2 sale konferencyjne,  WI FI w lobby bezpłatne, parking i kącik internetowy – płatne, lekarz.

    Pokoje:

    Hotel Andalusia dysponuje 240 komfortowymi pokojami.
    Wyróżniamy pokoje 2 osobowe z możliwością 1 dostawki wyposażone w telewizor, klimatyzację, łazienkę z WC i suszarką, balkon, mini bar i sejf – płatne, w zależności od zakwaterowania mamy widok na morze, park lub kompleks.

    Wyżywienie:

    Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
    Serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo są przekąski w barach, ciasto i lody, . Napoje alkoholowe i bezalkoholowe do godziny 23:00, bar w aquaparku bezpłatny dla gości z all inclusive,1 raz na pobyt wizyta w jednej z wybranych restauracji a la carte bułgarskiej Sozopol lub z owocami morza Talyana. Wymagana jest wcześniejsza rezerwacja

    Sport i rozrywka:

    Basen odkryty ze słodka wodą, 7 zjeżdżalni w aquaparku(otwarty w terminach 01.06 do 15.09), leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatne,  centrum fitness, mini golf, kort tenisowy, polskojęzyczne animacje, wieczory tematyczne, muzyka na żywo.

    Usługi płatne: spa, masaże, yakuzzi, sauna, fryzjer, manicure/pedicure, windsurfing, bilard

    Dla dzieci:

    Hotel posiada szeroką ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci. Aquapark z mnóstwem różnych zjeżdżalni dla dzieci i nastolatków wspólny dla całego kompleksu hotelowego, polskojęzyczne animacje, klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, plac zabaw, brodzik, mini lunapark z pociągiem , 4 karuzelami, liczne gry, zabawy, konkursy, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 2 lat, wysokie krzesła w restauracji.



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Burgas

    OPIS

    Rozległy hotel należący do kompleksu Royal Club Victoria. Obiekt oferuje wiele atrakcji dla najmłodszych, urozmaicony program z polskimi animacjami, zajęcia w mini klubie, aquapark, zjeżdżalnie i baseny dla dzieci, a wszystko to w malowniczej scenerii morskiego krajobrazu

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    2007 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie hotelu znajdują się 4 restauracje - główna i 3 a'la carte w kompleksie Royal Club, 6 barów, windy ,basen odkryty, aquapark "Atlantida" (otwarty od 01.06 do 15.09) z 7 zjeżdżalniami w kompleksie Royal Club (leżaki i parasole w aquaparku są bezpłatne dla gości Coral Travel), zestaw do prasowania (bezpłatny, do wypożyczenia na recepcji). Urozmaicony program animacyjny, w tym polskojęzyczny animator dla dzieci oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 5 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne

    plaża

    Przy hotelu, prywatna, piaszczysta. Parasole, leżaki - bezpłatne.

    pokoje

    Wyposażone w klimatyzację centralną, sejf (płatny ok. 7 BGN/dzień), minilodówkę, telefon, TV, łazienkę (suszarka, wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w ośmiopiętrowym budynku: pokoje standardowe z widokiem na morze , pokoje standardowe z widokiem na park i kompleks

    Wyżywienie

    restauracja główna, 3 restauracje a'la carte w kompleksie Royal Club, bar na terenie hotelu + 5 barów (m.in. lobby bar, bar na plaży-płatny, bar przy basenie Atlantida) w kompleksie Royal Club All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:30-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, lody, podwieczorek serwowane w różnych godzinach w wyznaczonych barach, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe Restauracje a la carte - w trakcie pobytu 4-7 nocy - jedna wizyta, 8-14 nocy - dwie wizyty, powyżej 15 nocy - trzy wizyty gratis. Wymagana rezerwacja.bułgarska "Sozopol" (otwarta od 15.05 do 15.09), śródziemnomorska "Mediterranean" (otwarta od 01.06 do 01.09), włoska "La Pizzerro Il Cervo" (otwarta od 1.06 do 15.09)

    z myślą o dzieciach

    polskojęzyczny animator od 20.06 do 13.09.2020, wykwalifikowani opiekunowie i animatorzy zabaw, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, m.in.: zajęcia plastyczne, gry planszowe, teatrzyk, zawody sportowe, mini klub jest wspólny dla całego kompleksu Royal Club Victoria (club Alladin 15.05-15.09; club Anabell 1.06-15.09), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna przedstawienia z udziałem dzieci, menu i krzesełko dla dziecka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), duży plac zabaw: zjeżdżalnie, huśtawki, brodzik, minilunapark (na terenie kompleksu, działa od 01.06 do 15.09 w wyznaczonych dniach i godzinach)

    w cenie

    animacje (1.06-15.09), aerobik, korty tenisowe, minigolf, siłownia, miniboisko do piłki nożnej, tenis stołowy

    płatne

    centrum SPA, masaż, salon piękności, sauna, łaźnia turecka, rakiety i piłki do tenisa ok.12lv/h, kręgle, squash, sprzęt do minigolfa, sporty wodne na plaży

    dodatkowe informacje

    Większość udogodnień jest wspólnych dla kompleksu Royal Club Victoria.

    Aktualizacja opisu

    24.09.2019 11:38

    usługi dostępne w hotelu

    Przy plaży Aquapark SPA Siłownia Tenis All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


    Opis hotelu Andalusia według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Opis i położenie:

    Hotel Andalusia należy do kompleksu Royal Club Victoria, położony jest w przepięknej scenerii krajobrazu morskiego tuż nad samą przepiękną piaszczystą plażą i przy promenadzie. Oficjalna kategoria hotelu to 4*. Został on odnowiony w 2010 roku, a zbudowany w 2007 roku. Do lotniska w Burgas jest ok 45 km, natomiast do centrum Elenite ok 12 km, przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu.
    Hotel jest bardzo dobrym wyborem dla rodzin z dziećmi ze względu na położenie w spokojnym, zielonym miejscu, ale jego główną atrakcją jest dostępność do aquaparku.

    Do dyspozycji gości:

    Lobby, recepcja, restauracja główna, 2 restauracje a la carte, bary, 2 sale konferencyjne,  WI FI w lobby bezpłatne, parking i kącik internetowy – płatne, lekarz.

    Pokoje:

    Hotel Andalusia dysponuje 240 komfortowymi pokojami.
    Wyróżniamy pokoje 2 osobowe z możliwością 1 dostawki wyposażone w telewizor, klimatyzację, łazienkę z WC i suszarką, balkon, mini bar i sejf – płatne, w zależności od zakwaterowania mamy widok na morze, park lub kompleks.

    Wyżywienie:

    Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
    Serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo są przekąski w barach, ciasto i lody, . Napoje alkoholowe i bezalkoholowe do godziny 23:00, bar w aquaparku bezpłatny dla gości z all inclusive,1 raz na pobyt wizyta w jednej z wybranych restauracji a la carte bułgarskiej Sozopol lub z owocami morza Talyana. Wymagana jest wcześniejsza rezerwacja

    Sport i rozrywka:

    Basen odkryty ze słodka wodą, 7 zjeżdżalni w aquaparku(otwarty w terminach 01.06 do 15.09), leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatne,  centrum fitness, mini golf, kort tenisowy, polskojęzyczne animacje, wieczory tematyczne, muzyka na żywo.

    Usługi płatne: spa, masaże, yakuzzi, sauna, fryzjer, manicure/pedicure, windsurfing, bilard

    Dla dzieci:

    Hotel posiada szeroką ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci. Aquapark z mnóstwem różnych zjeżdżalni dla dzieci i nastolatków wspólny dla całego kompleksu hotelowego, polskojęzyczne animacje, klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, plac zabaw, brodzik, mini lunapark z pociągiem , 4 karuzelami, liczne gry, zabawy, konkursy, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 2 lat, wysokie krzesła w restauracji.



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym Zdaniem

    Ośmiopiętrowy hotel, harmonijnie wkomponowany w okolicę, stanowiący część dużego kompleksu wypoczynkowego Elenite Holiday Village. Malowniczy pejzaż, animacje dla dorosłych i dla dzieci, ciekawie zaprojektowany aquapark.

    Położenie

    Przy piaszczystej plaży, w wiosce turystycznej Elenite, ok. 3 km od Sveti Vlas, 12 km od centrum Słonecznego Brzegu, 15 km od Nessebaru, 40 km od lotniska w Burgas. W pobliżu znajdują się pozostałe hotele wioski wakacyjnej oraz przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Recepcja, kantor wymiany walut, windy, restauracja główna, lobby bar, bar przy basenie, klub nocny, 3 restauracje a la  carte (bułgarska, śródziemnomorska), bar przy plaży, aqua bar na terenie parku wodnego, winiarnia (w Royal Castle), kawiarenka internetowa, sklepy, bankomat (w Piccadili Shop), sale konferencyjne. Większość obiektów na terenie kompleksu jest otwarta do 15 września.

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadania,obiady, kolacje w formie bufetów w restauracji głównej, lody, ciastka, przekąski, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wyznaczonych barach, raz na pobyt kolacja w restauracji a'la carte (konieczna rezerwacja).  Bary na plaży dodatkowo płatne. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formuły wyżywienia bez wcześniejszego powiadomienia. 

    Pokoje

    260 pokoi w kilku kategoriach. Standardowe (ok. 25 m kw.) mają łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), telefon, telewizor, balkon (widok na park lub morze), klimatyzację centralnie sterowaną, odpłatnie sejf 7BGN/dzień i minibar.

    Sport i rozrywka

    Basen zewnętrzny (serwis plażowy gratis, ręczniki za depozytem), siatkówka plażowa, gimnastyka w wodzie, aerobik, minigolf, sala fitness, szachy, kort tenisowy (płatne wypożyczenie rakiet, piłeczek i oświetlenie), tenis stołowy, rzutki, aquapark Atlantis (czynny od 01.06 do 15.09), dzienne i wieczorne animacje, program rozrywkowy.  Odpłatnie: bilard, sauna, łaźnia, jacuzzi, zabiegi kosmetyczne, masaże, squash, kręgle, sporty wodne. Niektóre spośród wymienionych części infrastruktury i atrakcji znajdują się na terenie kompleksu Elenite.

    Dla Dzieci

    Brodzik, miniklub Aladin (w Royal Bay, 4-12 lat), animacje, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce, menu dziecięce.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Opis hotelu Andalusia według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Opis i położenie:

    Hotel Andalusia należy do kompleksu Royal Club Victoria, położony jest w przepięknej scenerii krajobrazu morskiego tuż nad samą przepiękną piaszczystą plażą i przy promenadzie. Oficjalna kategoria hotelu to 4*. Został on odnowiony w 2010 roku, a zbudowany w 2007 roku. Do lotniska w Burgas jest ok 45 km, natomiast do centrum Elenite ok 12 km, przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu.
    Hotel jest bardzo dobrym wyborem dla rodzin z dziećmi ze względu na położenie w spokojnym, zielonym miejscu, ale jego główną atrakcją jest dostępność do aquaparku.

    Do dyspozycji gości:

    Lobby, recepcja, restauracja główna, 2 restauracje a la carte, bary, 2 sale konferencyjne,  WI FI w lobby bezpłatne, parking i kącik internetowy – płatne, lekarz.

    Pokoje:

    Hotel Andalusia dysponuje 240 komfortowymi pokojami.
    Wyróżniamy pokoje 2 osobowe z możliwością 1 dostawki wyposażone w telewizor, klimatyzację, łazienkę z WC i suszarką, balkon, mini bar i sejf – płatne, w zależności od zakwaterowania mamy widok na morze, park lub kompleks.

    Wyżywienie:

    Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
    Serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo są przekąski w barach, ciasto i lody, . Napoje alkoholowe i bezalkoholowe do godziny 23:00, bar w aquaparku bezpłatny dla gości z all inclusive,1 raz na pobyt wizyta w jednej z wybranych restauracji a la carte bułgarskiej Sozopol lub z owocami morza Talyana. Wymagana jest wcześniejsza rezerwacja

    Sport i rozrywka:

    Basen odkryty ze słodka wodą, 7 zjeżdżalni w aquaparku(otwarty w terminach 01.06 do 15.09), leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatne,  centrum fitness, mini golf, kort tenisowy, polskojęzyczne animacje, wieczory tematyczne, muzyka na żywo.

    Usługi płatne: spa, masaże, yakuzzi, sauna, fryzjer, manicure/pedicure, windsurfing, bilard

    Dla dzieci:

    Hotel posiada szeroką ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci. Aquapark z mnóstwem różnych zjeżdżalni dla dzieci i nastolatków wspólny dla całego kompleksu hotelowego, polskojęzyczne animacje, klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, plac zabaw, brodzik, mini lunapark z pociągiem , 4 karuzelami, liczne gry, zabawy, konkursy, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 2 lat, wysokie krzesła w restauracji.



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA BUŁGARSKA

    ****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    Hotel położony jest w malowniczej zatoce w wiosce wakacyjnej Elenite, położonej 45 km od lotniska w Burgas i 10 km od centrum Słonecznego Brzegu. Hotel wpleciony jest w przepiękny krajobraz Morza Czarnego oraz gór. Położony w pierwszej linii brzegowej.

    Plaża

    Bezpośrednio przy piaszczystej, szerokiej plaży; Leżaki i parasole na plaży są bezpłatne.

    Zakwaterowanie

    252 pokoje; Typy pokoi: standardowe (ok. 25m2); Wyposażenie: suszarka do włosów, sejf (płatny ok. 7 lev/dzień) mini bar, TV, telefon, klimatyzacja, balkon.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, 3 restauracje a'la carte na terenie kompleksu (narodowa bułgarska, kuchnia śródziemnomorska, barbecue); Goście mogą raz na tydzień skorzystać z restauracji a' la carte po uprzedniej rezerwacji); 3 bary: lobby bar, bar przy basenie, klub nocny, (bar na plaży-płatny); Na terenie kompleksu znajdują się również pub irlandzki, pub w Aquaparku, klub nocny, cukiernia (dodatkowo płatne).

    Wyżywienie

    Opcja All inclusive obejmuje: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej; Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w hotelowych barach w godzinach 10.00-24.00, w barze w klubie nocnym do 02:00.

    Sport i rozrywka

    Basen zewnętrzny, Aquapark ze zjeżdżalniami (leżaki dodatkowo płatne); Bezpłatnie: siatkówka plażowa, aerobik, wodna gimnastyka, water polo, rzutki, tenis stołowy, centrum fitness, bilard, kort tenisowy, mini golf, (atrakcje znajdują się na terenie całego kompleksu); Odpłatnie: centrum spa (masaże, sauna, gabinet kosmetyczny, jacuzzi), kręgle, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Program animacyjny, plac zabaw, mini klub, aquapark, brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka dla niemowląt (darmowe).

    Pozostałe udogodnienia

    Supermarket, pralnia, sejf (płatny), centrum urody, fryzjer, parking (płatny ok. 6 euro/dzień), bankomat, kawiarenka internetowa (płatna w hotelu Royal Park), winiarnia ( w pobliżu hotelu Royal Castle), sale konferencyjne, apteka, bezprzewodowy dostęp do internetu Wi-Fi w pobliżu recepcji.

    Naszym zdaniem

    Bogata infrastruktura i atmosfera wakacyjnej wioski szczególnie przypadnie do gustu rodzinom z dziećmi oraz osobom szukającym aktywnego wypoczynku z dala od zgiełku miasta. Bogaty program all inclusive.

    Strona internetowa

    http://www.andalusiabeach-bg.net


    Opis hotelu Andalusia według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Opis i położenie:

    Hotel Andalusia należy do kompleksu Royal Club Victoria, położony jest w przepięknej scenerii krajobrazu morskiego tuż nad samą przepiękną piaszczystą plażą i przy promenadzie. Oficjalna kategoria hotelu to 4*. Został on odnowiony w 2010 roku, a zbudowany w 2007 roku. Do lotniska w Burgas jest ok 45 km, natomiast do centrum Elenite ok 12 km, przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu.
    Hotel jest bardzo dobrym wyborem dla rodzin z dziećmi ze względu na położenie w spokojnym, zielonym miejscu, ale jego główną atrakcją jest dostępność do aquaparku.

    Do dyspozycji gości:

    Lobby, recepcja, restauracja główna, 2 restauracje a la carte, bary, 2 sale konferencyjne,  WI FI w lobby bezpłatne, parking i kącik internetowy – płatne, lekarz.

    Pokoje:

    Hotel Andalusia dysponuje 240 komfortowymi pokojami.
    Wyróżniamy pokoje 2 osobowe z możliwością 1 dostawki wyposażone w telewizor, klimatyzację, łazienkę z WC i suszarką, balkon, mini bar i sejf – płatne, w zależności od zakwaterowania mamy widok na morze, park lub kompleks.

    Wyżywienie:

    Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
    Serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo są przekąski w barach, ciasto i lody, . Napoje alkoholowe i bezalkoholowe do godziny 23:00, bar w aquaparku bezpłatny dla gości z all inclusive,1 raz na pobyt wizyta w jednej z wybranych restauracji a la carte bułgarskiej Sozopol lub z owocami morza Talyana. Wymagana jest wcześniejsza rezerwacja

    Sport i rozrywka:

    Basen odkryty ze słodka wodą, 7 zjeżdżalni w aquaparku(otwarty w terminach 01.06 do 15.09), leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatne,  centrum fitness, mini golf, kort tenisowy, polskojęzyczne animacje, wieczory tematyczne, muzyka na żywo.

    Usługi płatne: spa, masaże, yakuzzi, sauna, fryzjer, manicure/pedicure, windsurfing, bilard

    Dla dzieci:

    Hotel posiada szeroką ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci. Aquapark z mnóstwem różnych zjeżdżalni dla dzieci i nastolatków wspólny dla całego kompleksu hotelowego, polskojęzyczne animacje, klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, plac zabaw, brodzik, mini lunapark z pociągiem , 4 karuzelami, liczne gry, zabawy, konkursy, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 2 lat, wysokie krzesła w restauracji.



    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Oasis Tours

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    OPIS

    Jest częścią rozległego kompleksu wypoczynkowego Royal Club Victoria Elenite, który oferuje praktycznie wszystko, czego można zapragnąć podczas letniego wypoczynku. Hotel zlokalizowany bezpośrednio przy piaszczystej plaży, w spokojnej okolicy, zapewnia swoim Gościom ciekawą ofertę rozrywkową, liczne bary i restauracje, możliwość korzystania z infrastruktury całego kompleksu i liczne atrakcje dla najmłodszych - aquapark, mini klub, lunapark.

    Położenie

    Elenite, ok 15 km od Nessebaru, ok. 9 km od Słonecznego Brzegu. W pobliżu - park wodny Atlantida, sklepy, bary. Lotnisko Burgas, ok. 36 km od hotelu.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta; leżaki i parasole na plaży bezpłatne.

    Hotel

    Internet - Wi-Fi bezpłatne w miejscach ogólnodostępnych. Hotel dysponuje ponad 245 pokojami. W hotelu znajduje się całodobowa recepcja, winda, przechowalnia bagażu, kantor. Płatne - wypożyczalnia samochodów, parking, centrum Spa, sklepy, apteka, pomoc medyczna (usługi rozlokowane na terenie całego kompleksu). Oficjalna kategoria bułgarska ****

    Pokoje

    Klimatyzacja, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), sejf (płatny, ok. 7 BGN/dzień), TV-sat, mała lodówka, telefon, balkon, balkon francuski lub taras, powierzchnia ok. 24 m2. Pokój standardowy z bocznym widokiem na morze - 2-osobowy z możliwością dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 1 dziecka. Pokój z widokiem na morze dodatkowo płatny.  

    Rekreacja, Sport, Atrakcje

    Basen zewnętrzny, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie. Na terenie kompleksu - 6 razy w tygodniu dzienny i wieczorny program sportowo-rekreacyjny, aquapark Atlantida, szachy, piłka nożna, lunapark, fitness; płatne - squash, kort tenisowy (płatne wypożyczenie sprzętu), minigolf (wypożyczenie sprzętu za kaucją), gry wideo, sporty wodne na plaży, bilard, centrum Spa.

    Dla dzieci

    Brodzik, dziecięce krzesła w restauracji, animacje. Na terenie kompleksu - plac zabaw, mini klub, lunapark z karuzelami (czynny 6 dni w tygodniu w sezonie, w godz. 18.00-21.00)

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski, lody w wyznaczonych barach. Wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w wyznaczonych barach w określonych godzinach. Kolacja w restauracji a la carte raz na 7 dniowy pobyt - wymagana wcześniejsza rezerwacja.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, 3 restauracje a la carte (bułgarska, śródziemnomorska, włoska), bar w lobby, bar na plaży (płatny). Na terenie kompleksu - 3 bary i klub.

    Informacje dodatkowe

    Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania. All Inclusive w wyznaczonych barach. Goście korzystający z pakietu All inclusive zobowiązani są do noszenia opasek. W restauracjach obowiązuje formalny strój (mężczyźni długie spodnie). Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Część barów, restauracji i innych atrakcji działa tylko w wysokim sezonie (01.06-01.09). Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2017.

    Warto wyróżnić

    * Przy plaży * Program animacyjny * Zadbana, bujna zieleń * Aquapark Atlantida * Spokojna okolica wymarzona na spacery i wędrówki do miasta


    Opis hotelu Andalusia według Traveligo.pl

    Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

    Opis i położenie:

    Hotel Andalusia należy do kompleksu Royal Club Victoria, położony jest w przepięknej scenerii krajobrazu morskiego tuż nad samą przepiękną piaszczystą plażą i przy promenadzie. Oficjalna kategoria hotelu to 4*. Został on odnowiony w 2010 roku, a zbudowany w 2007 roku. Do lotniska w Burgas jest ok 45 km, natomiast do centrum Elenite ok 12 km, przystanek jest oddalony o 50 metrów od hotelu.
    Hotel jest bardzo dobrym wyborem dla rodzin z dziećmi ze względu na położenie w spokojnym, zielonym miejscu, ale jego główną atrakcją jest dostępność do aquaparku.

    Do dyspozycji gości:

    Lobby, recepcja, restauracja główna, 2 restauracje a la carte, bary, 2 sale konferencyjne,  WI FI w lobby bezpłatne, parking i kącik internetowy – płatne, lekarz.

    Pokoje:

    Hotel Andalusia dysponuje 240 komfortowymi pokojami.
    Wyróżniamy pokoje 2 osobowe z możliwością 1 dostawki wyposażone w telewizor, klimatyzację, łazienkę z WC i suszarką, balkon, mini bar i sejf – płatne, w zależności od zakwaterowania mamy widok na morze, park lub kompleks.

    Wyżywienie:

    Hotel posiada wyżywienie w formie all inclusive:
    Serwowane są śniadania, obiady, kolacje w formie urozmaiconych bufetów w wyznaczonych przez hotel godzinach, dodatkowo są przekąski w barach, ciasto i lody, . Napoje alkoholowe i bezalkoholowe do godziny 23:00, bar w aquaparku bezpłatny dla gości z all inclusive,1 raz na pobyt wizyta w jednej z wybranych restauracji a la carte bułgarskiej Sozopol lub z owocami morza Talyana. Wymagana jest wcześniejsza rezerwacja

    Sport i rozrywka:

    Basen odkryty ze słodka wodą, 7 zjeżdżalni w aquaparku(otwarty w terminach 01.06 do 15.09), leżaki i parasole na plaży i przy basenie bezpłatne,  centrum fitness, mini golf, kort tenisowy, polskojęzyczne animacje, wieczory tematyczne, muzyka na żywo.

    Usługi płatne: spa, masaże, yakuzzi, sauna, fryzjer, manicure/pedicure, windsurfing, bilard

    Dla dzieci:

    Hotel posiada szeroką ofertę rozrywkową skierowaną do dzieci. Aquapark z mnóstwem różnych zjeżdżalni dla dzieci i nastolatków wspólny dla całego kompleksu hotelowego, polskojęzyczne animacje, klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, plac zabaw, brodzik, mini lunapark z pociągiem , 4 karuzelami, liczne gry, zabawy, konkursy, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 2 lat, wysokie krzesła w restauracji.



    Mapa Hotelu Andalusia
    Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
    Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
    Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Nessebar, Bułgaria
    Wakacje w Bułgarii, Primorsko
    Wakacje w Sozopolu
    Wakacje w Sveti Vlas
    Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
    Filmy hotelu Andalusia:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Andalusia!
    https://youtu.be/ZBi7j0b7Va0
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Andalusia

    2.9
    odradzam

    Jest kilka plusów, takich jak: blisko do plaży, dostępne baseny, aqapark, animacje i Polacy, których można spotkać na każdym kroku, ale: - JEDZENIE (odgrzewane, cały czas podawane to samo, brak kawy czy herbaty do posiłków) - Sprzątanie (sprzątania żadnego, przez tydzień raz zostały wymienione nam ręczniki i to po tym jak rzuciłam wszystkie na podłogę w łazience) - Doba hotelowa (przyjechaliśmy o dziewiątej, a dostaliśmy pokój o piętnastej i to jeszcze przypominając się im, bo inaczej zapomnieliby o nas) - Napiwek (mężczyzna z recepcji, który pomógł nam z walizkami dosłownie nie chciał wyjść z pokoju bez napiwku) - WiFi (oczywiście nie jest to konieczne na wakacjach, ale jeśli chciało się chociażby skontaktować z bliskimi to internet działał tylko w hotelowym lobby i to nie zawsze) W skrócie: Trzeba przyznać, że jest to miejsce spokojne, idealne dla rodzin z dziećmi, ale trzeba być mało wymagającym. Jako miejsce wypoczynku dla par czy znajomych może się nie sprawdzić.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: odradzam
    2.9
    4.1
    polecam

    Bardzo udane wakacje-byliśmy już trzy razy i jeżeli wybierzemy znowu Bułgarię na wakacje to napewno Andalusia.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.3
    polecam

    W hotelu Andalusia spędziliśmy tydzień z dziećmi w czerwcu. Pogoda była super jak na połowę miesiąca. Hotel położony bardzo fajnie bo przy plaży i w kompleksie gdzie jest bardzo dużo rozrywek dla dzieci, a przede wszystkim aquapark. Pokoje skromne, ale nie siedzieliśmy w nich, tylko korzystaliśmy z terenu hotelowego. Jedzenie do zjedzenia, cena odpowiednia do jakości.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4
    • Hotel
      2
    • Pokoje
      1
    • Wyżywienie
      3
    • Atrakcje
      i sport
      4
    • Obsługa
      2
    HolidayCheck
    Ocena Andalusia:
    2 / 6

    Andalusia - jesteśmy pod wrażeniem 2008-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel dla niewymagających 2008-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.6
    Godny polecenia, bardzo ładny hotel 2009-03-06
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.0

    Bardzo ładny hotel, nowooddany, bezpośrednio przy piaszczystej i prywatnej plaży. Super lokalizacja,...
    więcej

    5.6
    Nie polecam 2009-09-19
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    2.6
    Wspaniale 2010-06-05
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa

    Byliśmy w tym hotelu w zeszłym roku (wynajmowaliśmy pokój przez P.Piotrowskiego). Jak tam zajechali...
    więcej

    5.8
    Polecam ten hotel 2010-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      4.3

    Po przeczytaniu opinii jechaliśmy do tego hotelu z pewną obawą .Na szczęście wiele negatywnych opini...
    więcej

    4.7
    Super wakacje! Polecam! 2010-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      3.8

    Super wakacje, polecam! Byłam tam z rodzicami i rodzeństwem na przełomie sierpnia-września 2009 r. p...
    więcej

    5.3
    Mogło być lepiej 2010-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Bardzo udane rodzinne wczasy 2010-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Odradzam 2011-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.3
    Odradzam ten hotel 2011-07-02
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.7
    Nie polecam hotelu 2011-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      3.2
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      1.5

    W hotelu Andalusia byłam w czerwcu 2011 r. na 2 tyg. wakacjach.Nie polecam hotelu, szczególnie rodzi...
    więcej

    2.7
    Miejsce dla rodzin, bez wózków 2011-07-06
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    4.0
    Odradzam 2011-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.0

    2.5
    Jeżeli masz możliwośc, zmień na inny hotel 2011-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    2.8
    Brudno, mało jedzenia 2011-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      1.0

    2.8
    Porażka przez duże "P" 2011-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      2.0

    2.0
    Koszmarne wakcje tui nam urządziło 2011-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      1.0

    1.8
    Szczerze odradzam. Szkoda pieniędzy 2011-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      2.6
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.5
    • Obsługa
      1.0

    Glony w wodzie, walka o leżaki (od 5rano),kolejki po jedzenie, brudna stołówka i stoliki, ciągłe bra...
    więcej

    1.9
    Pomimo obaw, bardzo fajny urlop 2011-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.8

    Po przeczytaniu opinii mielismy bardzo duzo obaw, jednak na miejscu okazaly sie one mocno przesadzon...
    więcej

    4.7
    Fatalne wrażenie! 2011-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    2.8
    Świetny wypoczynek w Andalusii 2011-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Super wypoczynek 2011-08-01
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Udane wczasy w Elenite 2011-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    Bardzo udane wakacje w bułgarii .pomimo wielu złych opini o tym hotelu ja jestem jednak innego zdani...
    więcej

    5.2
    Mimo złych opini bardzo udane wczasy 2011-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    4.6
    Wczasy a la komuno wróć, tragedia 2011-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.8
    Wspaniałe wakacje! 2011-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Odradzam, jeżeli chce się odpocząć . 2011-08-16
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.8
    Hotel Andalusia 2011-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.7
    Pierwszy i ostatni pobyt w tym hotelu 2011-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.0

    2.8
    Udane wakacje mimo złego nastawienia 2011-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.0

    Jadąc na wczasu nie byłam pozytywnie nastawiona do miejsca i hotelu. Opinie mnie przygnębiły. Pobyt ...
    więcej

    4.8
    Z rodziną w Andaluzji 2011-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.5

    Ogólnie hotel jest dobrą propozycją na fajnie spędzone wakacje pod warunkiem nie wygórowanych oczeki...
    więcej

    4.3
    Super udane wakacje 2011-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel jak hotel, diabeł tkwi w szczegółach! 2011-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      2.8
    • Obsługa
      3.0

    wszystko niby o.k. ale nie do końca ... po przeczytaniu opini byłem raczej nie za bardzo nastawiony ...
    więcej

    3.0
    Bardzo udane wczasy w hotelu Andalusia! 2011-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Ładna plaża i fatalna obsługa 2012-06-01
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      1.0

    2.3
    Hotel Andalusia: dla niezbyt wymagających 2012-06-15
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Hotel Andalusia 4-ro gwiazdkowy 2012-06-17
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      2.8

    Transefer do hotelu o godzinie ok. 11.00. Możliwość otrzymania kluczy do pokoju od godziny 15.00 !!!...
    więcej

    4.3
    Było super 2012-06-28
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Na wstępie chciałam zaznaczyć że jestem osobą normalną o nie wygórowanych oczekiwaniach w porównaniu...
    więcej

    5.4
    Polecam ten hotel, udane wczasy z rodziną 2012-07-04
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Dramat! Nigdy więcej Bułgarii! 2012-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    2.5
    Koszmar w Andaluzji 2012-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.5
    Całkiem udane wczasy! 2012-08-01
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Odradzam stanowczo - "Alternatywy 4" 2012-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    2.2
    Wyjątkowo udany pobyt wraz z dziećmi 2012-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Fajny hotel dla rodzin z dziećmi 2012-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Hotel dobry dla rodzin z dziecmi.Fajny aqupark.Blisko plazy.Fajne animacje .Jedzenie dobre.Posilki m...
    więcej

    4.9
    Nie polecam 2012-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    3.3
    Super hotel na super wakacje z rodziną 2012-08-11
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wyśmienity hotel, jadę tam za rok 2012-10-17
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo polecam ten hotel. Obsługa miła. Porządek w hotelu. Blisko sklepy i bary> Blisko do Słoneczne...
    więcej

    5.3
    Polecam! 2012-10-19
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Wszystko ok polecam ten hotel wspaniale spędzone wakacje wspaniałe widoki , obsługa polecany dla ro...
    więcej

    6.0
    Uwaga! 2013-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      1.0

    1.3
    Odradzam - nie wybierajcie tego hotelu 2013-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      2.8

    Byłam w tym hotelu w czerwcu 2013,żenada,stanowczo odradzam,zmarnowane pieniądze,cena niadekwatna do...
    więcej

    3.2
    Dobry hotel na wypoczynek z dziećmi 2013-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Nie polecam 2013-08-03
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Hotel daleko od miasta, z własnym aqua parkiem 2014-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.3

    Hotel daleko od miasta, ale z własnym bezpłatnym aqua parkiem. Leżaki w aqua parku płatne. Dobry dla...
    więcej

    4.3
    Wspaniały pobyt! Polecam Andalusię i Bułgarię! 2014-08-01
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni pobytem w Hotelu Andalusia, zwłaszcza po wcześniejszym przeczy...
    więcej

    5.6
    Nie polecam za tak dużą cenę powyżej 3300 zł 2014-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    2.8
    Bardzo fajny hotel i udane wakacje 2014-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Wyśmienity Hotel Rodzinny 2014-10-28
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.3

    Hotel w spokojnej okolicy z fajnym aquaparkiem ( Swietna zabawa) przy samej plaży. Doskonały do odpo...
    więcej

    4.9
    Ostrzegam przed hotelem Andalusia 2015-06-21
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      1.0

    2.0
    Tragedia 2015-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      3.0

    2.8
    Zatrzymali się w komunie 2015-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      1.0

    1.6
    Piękne położenie 2015-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      2.0

    3.7
    Przeciętny hotel pozostawiający wiele do życzenia 2015-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      2.0

    4.2
    Blisko plaży, mały aquapark i nic po za tym 2015-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.0
    Wakacje z najgorszych koszmarów 2015-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    2.3
    Jak najbardziej w porządku! 2015-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Beznadziejny pobyt 2015-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      2.2
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    Wszystko było beznadziejne. Pokój brudny, łazienka zagrzybiona. Panie pokojówki sprzątały tylko w...
    więcej

    1.5
    Hotel dla mało wymagających 2016-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.8
    • Obsługa
      3.0

    Ogólnie hotel z bardzo słabym serwisem, najgorsza restauracja,brud na stołach, obsługa słaba.Jeden b...
    więcej

    3.3
    Pozytywne rozczarowanie 2016-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      3.0

    4.7
    Straszny brud w pokoju i na jadalni 2016-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      2.8
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.3

    Byliśmy ponad 2 tygodnie z żoną i 15 miesięczną córeczką. Praktycznie pokój nie był sprzątany. Pości...
    więcej

    2.3
    Dramat 2016-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      3.2
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.3
    • Obsługa
      1.0

    Obsługa fatalna, pościel i ręczniki niewymienione ani razu. Do tego Panie sprzątaczki opryskliwe i...
    więcej

    1.4
    Fantastyczne wakacje! 2016-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.8
    Uwierzcie, że te opinie naprawdę są szczere 2016-10-19
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      3.0

    Jeśli ktoś remontował ten hotel w 2012r, to oznacza, że od 2012 roku nikt nie sprzątał w pokojach. K...
    więcej

    3.1
    Wakacje ok 2017-06-26
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      4.0

    Po zakupie byłam załamana, czytając opinie. Wybraliśmy hotel ze względu na infrastrukturę i tu się n...
    więcej

    4.2
    Fajny hotel dla rodzin z dziećmi! 2017-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Niestety nie udałbym się ponownie do tego hotelu 2017-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Udane rodzinne wakacje 2017-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Zadowolona rodzinka.pl 2017-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super pobyt- fajny hotel :-) 2017-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    hotel andalucia fajny czysty ,jedzenie dobre,wszystko sie zgadza z opisem w katalogu bylismy z dzi...
    więcej

    5.1
    Brak słow Nie polecamy tego Hotelu dla rodzin 2017-09-19
    Szczegóły oceny hotelu Andalusia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    2.3

    Andalusia - możliwości zakwaterowania:

    Pokój 2 os. z widokiem na park
    Pokój 2 os. z bocznym widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Room Standard Double SeaSide
    Room Standard SingleUse SeaSide
    Room Standard Double Park View
    Room Standard SingleUse Park View

    Andalusia - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Andalusia? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00