cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
  • Hotel Condes De Alcudia, Majorka
1 / 34
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
08.09 - 15.09
już od 2798 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.10 - 09.10
już od 1485 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Condes De Alcudia
  • Windsurfing
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Condes De Alcudia
star 3

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Condes De Alcudia:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Condes De Alcudia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 października 2019

Hotel Condes De Alcudia w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 200 m od centrum
  • ok. 150 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 70 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji, za opłatą
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • lekarz

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

244

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu Balearów, zmianie ulega stawka podatku na rzecz turystyki zrównoważonej. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Sport i wellness

W cenie
  • tenis stołowy: wymagana kaucja
  • łucznictwo: wymagana kaucja
Płatne
  • siłownia
  • stretching

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • rzutki
  • bilard

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • ok. 16 m2
  • pokój odświeżony w 2017 r.
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, hiszpańska, bufet

  • bary i inne: 2
  • „Bar Salon": za opłatą
  • bar przy krytym basenie „Bar Piscina"
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    3*

    REGION

    Majorka

    kategoria hotelu

    3*

    kategoria lokalna hotelu

    3*

    Data otwarcia

    2000 r. Na terenie znajdują się restauracja, 2 bary, basen, sala konferencyjna, sala TV, 2 windy, wypożyczalnia samochodów, sejf w recepcji (płatny).

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne

    plaża

    200 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne.

    pokoje

    Wyposażone są w klimatyzację, TV, sejf (płatny), łazienkę (prysznic lub wanna, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w 10 piętrowym budynku głównym: pokoje standardowe

    Wyżywienie

    restauracja główna, 2 bary All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera: śniadanie (08:00-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (18:30-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (16:00-18:00) w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    z myślą o dzieciach

    plac zabaw, brodzik , mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna animacje, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    aktywnie i animacyjnie

    animacje, bilard, rzutki, tenis stołowy, łucznictwo, muzyka na żywo, sporty wodne na plaży

    dodatkowe informacje

    OPŁATA TURYSTYCZNA Od 1 lipca 2016 roku na Majorce obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość podatku zależy od kategorii hotelu i kształtuje się następująco:5* - 2 €*/os/doba, 4* - 1,5 €*/os/doba, 3*, 2*, 1* - 1 €*/os/doba, apartamenty 4 klucze i 4 klucze superior - 2 €*/os/doba, apartamenty 3 klucze superior - 1,5 €*/os/doba, apartamenty 3 klucze, 2 klucze i 1 klucz - 1 €*/os/doba *do podanych cen należy doliczyć 10% podatek VATDzieci w wieku poniżej 15 r.ż. są zwolnione z opłaty turystycznej.Przy pobycie powyżej 9 dni Turyści otrzymują 50% zniżki (na pobyt powyżej 9 dni).

    Aktualizacja opisu

    23.05.2017 13:50

    usługi dostępne w hotelu

    Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    7 islands

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3.5

    Region

    Hiszpania/Majorka/Alcudia

    Opinia 7islands

    Lokalizacja w pobliżu jednej z najpiękniejszych plaż na wyspie oraz w niewielkiej odległości od tętniącego życiem Puerto de Alcudia to jedne z największych atutów hotelu. Przyjazna atmosfera, życzliwy personel, bogaty program animacyjny to dodatkowe jego zalety. Ze względu na szeroką ofertę atrakcji turystycznych i rozrywkowych dostępnych w otoczeniu hotelu polecamy go przede wszystkim miłośnikom aktywnego wypoczynku.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy, ok. 400 m od centrum Puerto de Alcudia z licznymi sklepami, restauracjami, pubami oraz historycznymi atrakcjami turystycznymi, ok. 70 km od lotniska, ok. 60 km od stolicy w Palma de Mallorca. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 50 m od hotelu.

    Plaża

    Ok. 150 m od hotelu, piaszczysta, szeroka, długa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Kompleksowo odnowiony w 2000 r. kompleks składa się z jednego dziesięciopiętrowego budynku, na terenie którego znajduje się całodobowa recepcja, 2 windy, kącik telewizyjny, restauracja, 3 bary, Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: kącik internetowy, sala konferencyjna, mini market, opieka medyczna (na zapytanie). Kategoria lokalna 3*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 238 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki.

    Wyżywienie

    All Inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (08:00-10:00), obiady (13:00-15:00), kolacje (18:30-21:00). Przekąski serwowane są w wybranych barach w godzinach 10:30-12:00, 15:30-18:00, 21:30-23:30. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe dostępne są w wybranych barach w godzinach 09:00-24:00. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 wydawane są odpłatnie.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne), taras słoneczny, tenis stołowy, animacje dzienne i wieczorne. Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, animacje dla dzieci, mini disco, łóżeczko do spania (na zamówienie).

    Kontakt do hotelu

    www.hotelesglobales.com / Tel.: 0034 902 106 118

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

    **

    Informujemy, że podatek ekologiczny wprowadzony w dniu 22.03.2016 r przez Parlament Balearów i obowiązujący od dnia 01.07.2016 r w tym hotelu będzie wynosił 1 euro/osoba/dzień. Do podanej stawki należy doliczyć 10% podatku VAT. Dzieci poniżej 16 lat są zwolnione z podatku. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Mapa Hotelu Condes De Alcudia
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
    Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
    Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
    Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
    Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
    Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
    Cap de Formentor Mallorca
    Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
    Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
    Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
    Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
    Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
    Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
    Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
    El Arenal i Playa de Palma na Majorce
    Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
    Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Condes De Alcudia

    4.6
    polecam

    Szczerze polecam ten hotel. Zwiedzając okolice myślę że miejsce jak najbardziej na plus zwracając uwagę na okolice. Wszędzie bliziutko plaża 3 min. spacerkiem przepiękna czysta z pięknym widokiem na port. Jedzenie super codziennie świeże warzywa owoce ciasta to naprawdę dzieła sztuka drinki w barze przy basenie dobre nie żałują alkoholu . Pokoje sprzątane codziennie. Wymiana ręczników też codziennie bez rzucania na podłogę. Wieczorem bingo animacje dla dzieci. O 22 codziennie jakas inna niespodzianka, pokaz magii, karaoke, występ lokalnej diwy, flamenco. Wcale nie czuliśmy się traktowani jak goście drugiej kategorii. Personel zawsze pomocny i miły. Pobyt uważam za bardzo udany i myślimy że jeszcze tam wrócimy.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: polecam
    4.6
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Condes De Alcudia:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Hotel
      4.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.7
    • Atrakcje
      i sport
      4.3
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Condes De Alcudia:
    5 / 6

    Polecam wyspę i hotel! 2017-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Condes De Alcudia:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel i okolica zgodna z opisem i opiniami klientów. Natomiast Majorka piękna i nie przereklamowana ...
    więcej

    5.5
    Polecam! Piękna okolica, bardzo fajny hotel. 2017-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Condes De Alcudia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Nie polecam 2007-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Condes De Alcudia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    2.9
    Bardzo dobry hotel 2015-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Condes De Alcudia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel jest czysty, jedzenie bardzo smaczne, obsługa bardzo sympatyczna, animatorzy oraz program anim...
    więcej

    5.6
    Wyjazd udany...kilka ale... 2016-09-23
    Szczegóły oceny hotelu Condes De Alcudia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Jeden z najlepszych wyjazdów! 2016-10-13
    Szczegóły oceny hotelu Condes De Alcudia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8

    Condes De Alcudia - możliwości zakwaterowania:

    Pokój 2-osobowy

    Condes De Alcudia - Możliwości wyżywienia:


    Condes De Alcudia - miasta wylotu:


    Condes De Alcudia - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Condes De Alcudia? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00