Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
1 / 40
Udogodnienia hotelu Be Live Experience Lanzarote Beach
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach
star 4

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu Be Live Experience Lanzarote Beach :
4.2 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Be Live Experience Lanzarote Beach :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.2 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 grudnia 2018

Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach w ofercie Biura podróży:

Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Costa Teguise, przy nadmorskiej promenadzie i piaszczystej plaży Las Cucharas
  • odnowione i zadbane pokoje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wysoka jakość obsługi

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Lanzarote, Hiszpania

UWAGA!

Opis z zeszłego sezonu.

Położenie

centralne, ale spokojne w Costa Teguise. Oferta handlowo-rozrywkowa w pobliżu.

Plaża

tylko ok. 30 m do publicznej plaży Playa las Cucharas z popularną szkołą surfingu oraz wypożyczalnią sprzętu surfingowego. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

komfortowy hotel oferuje 237 pokoi nowocześnie urządzonych pokoi w sześciu 2-piętrowych budynkach. Lobby z recepcją, lobby-bar, restauracja, restauracja a'la carte (kuchnia hiszpańska i meksykańska). W zadbanym ogrodzie basen ze słodką wodą, taras słoneczny, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, ręczniki kąpielowe za kaucją. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (4 pokoje). Hotel nie akceptuje zwierząt domowych. www.belivehotels.com

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WI-FI w lobby i pokojach Adult Club bez opłaty, poza tym za opłatą.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-2A): TV sat., telefon, klimatyzacja, minibar, odpłatny sejf, balkon lub taras z widokiem na basen lub ogród. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na ocean (1-2B). Pokoje dwuosobowe Senior 60 Plus (1-2J): ze zniżką dla seniorów. Pokoje superior (2-3C): większe (ok. 30 m2), rozkładana sofa, aneks kuchenny ze sprzętem do parzenia kawy i herbaty, z widokiem na basen lub ogród. Poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Z widokiem na ocean (2-3D). Junior suite (2-3E): pokój dzienny z sofą i wydzielona optycznie sypialnia, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje superior Adult Club (2H): od 16 lat, dodatkowe świadczenia: szlafrok i kapcie, wybór poduszek, bezpłatne WI-FI, minibar (pierwsze wyposażenie w cenie), sprzęt do parzenia kawy/herbaty, wydzielona ekskluzywna cześć w restauracji i na tarasie słonecznym, indywidualny check-in.

Sport

siłownia, rzutki, aerobik, gimnastyka w w wodzie, siłownia, tenis stołowy. Odpłatnie: sporty wodne na plaży (miejscowe firmy).

Dzieci

miniklub (4-12 lat), oddzielny brodzik, plac zabaw.

Rozrywka

program animacyjny i rozrywkowy.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Kolacje tematyczne. Przekąski, kawa, herbata, ciasto w godz. 10-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do godz. 24:00.

Wcześniej = taniej

do 31.01.17 15% zniżki, 1.02-31.03.17 12% zniżki.

Dla nowożeńców

5% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: zniżka procentowa.

Polecamy

  • wspaniały ogród oraz wnętrza z tropikalną roślinnością
  • rozległy basen
  • duże zaplecze konferencyjne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Costa Teguise, przy nadmorskiej promenadzie i piaszczystej plaży Las Cucharas
  • odnowione i zadbane pokoje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wysoka jakość obsługi

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Lanzarote

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- Costa Teguise- ok. 100 m od  sklepów i barów- ok. 400 m od przystanku autobusowego- ok. 7 km od stolicy wyspy Arrecife- ok 15 km od lotniska

Plaża

- piaszczysta, publiczna, ok. 20 m od hotelu - łagodne zejście do wody- leżaki i parasole za opłatą (ok 12 /komplet)

Pokoje

Pokój Standardowy- ok 21 m2- klimatyzacja, TV-SAT- telefon, mini-bar/lodówka- sejf (płatny), internet Wi-Fi (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka)- balkon/taras- pokoje z widokiem na morze  za dopłatą Pokój Superior- ok. 30 m2- wyposażony podobnie jak pokój standardowy- zestaw do kawy/herbaty - widok na basen- aneks kuchenny- pokoje z widokiem na morze  za dopłatą Pokój  Standardowy Comfort  tylko dla dorosłych- ok. 30 m2- widok na morze- wyposażony podobnie jak pokój standardowy- zestaw do kawy/herbaty- kapcie, szlafroki, wybór poduszek- mini-bar (uzupełniony na powitanie napojami)- specjalna strefa tylko dla dorosłych w restauracji i na tarasie słonecznym- internet Wi-Fi (bezpłatny)

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne- 2 baseny (1 podgrzewany w sezonie zimowym)- leżaki i parasole przy basenie- rzutki- aerobik- dzienne i wieczorne programy animacyjne Płatne- centrum SPA- squash- sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik- plac zabaw- pokój zabaw- foteliki dla dzieci w restauracji

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i  alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00

Restauracje i bary

- restauracja główna Timanfaya- restauracja a'la carte Manrique - snack bar, bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- 237 pokoje- całkowicie odnowiony w 2011 r.- lobby z recepcją- sklep z pamiatkami- kącik internetowy ( 6/godz.)- internet Wi-Fi (płatny)- www.belivehotels.com

Bagaże

Berlin Schonefeld (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Tegel (Laudamotion); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Costa Teguise, przy nadmorskiej promenadzie i piaszczystej plaży Las Cucharas
  • odnowione i zadbane pokoje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wysoka jakość obsługi

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

LANZAROTE/WYSPY KANARYJSKIE

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h • winda • basen ze słodką wodą • taras słoneczny • ogród 

Wyposażenie

• Wi-Fi (płatne, w cenie w pokoju DZM3) • leżaki, parasole (przy basenie w cenie, na plaży płatne) • ręczniki (płatne) • terminal internetowy (płatny)

Dodatkowe udogodnienia

• pralnia (płatna) • wymiana walut

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

237

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dla dzieci

• miniklub dla dzieci 4-12 lat  • osobny brodzik • opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna) • łóżeczka (na zapytanie, w cenie)

Sport i wellness

W cenie • tenis stołowy • rzutki • piłka wodna • aerobik • aqua aerobik • siłownia

Płatne • sporty wodne

Rozrywka

• międzynarodowy program animacyjny w ciągu dnia

• przedstawienia

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój 2-osobowy superior DZX2

• 2-4 os. • ok. 30 m2 • widok na basen • aneks kuchenny • klimatyzacja • balkon lub taras • prysznic • WC • suszarka • sejf • minibar • TV • tel. • rozkładana sofa • aneks kuchenny • kuchenka mikrofalowa • sejf (płatny) • Wi-Fi (płatne)

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2 os. • ok. 20 m2 • widok na morze • suszarka • Wi-Fi (płatne) • klimatyzacja • balkon • prysznic • WC • TV • tel. • sejf (płatny)

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2

• 2-4 os. • ok. 30 m2 • widok na morze • aneks kuchenny • suszarka • rozkładana sofa • aneks kuchenny • kuchenka mikrofalowa • Wi-Fi (płatne) • klimatyzacja • balkon • prysznic • WC • TV • tel. • sejf (płatny)

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM3

• 1-2 os. • ok. 30 m2 • widok na morze • pokój tylko dla osób dorosłych • suszarka do włosów • Wi-Fi (w cenie) • wyremontowane pokoje • kapcie • szlafroki • wybór poduszek • minibar (uzupełniony na powitanie napojami bezalkoholowymi, piwem i winem, przekąski) • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty • aneks kuchenny • klimatyzacja • balkon • prysznic • WC • TV • tel. • sejf (płatny)

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-2 os. • ok. 20 m2 • widok na ogród • klimatyzacja • balkon lub taras • prysznic • WC • suszarka • TV • tel. • sejf (płatny) • Wi-Fi (płatne)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: w formie bufetu
• późne śniadanie
• obiad: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu
• przekąski
• ciasto
• lody

Restauracje i bary • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, show cooking

• bary i inne: 2
• bar koktajlowy: 17:30 - 00:00
• bar przy zewnętrznym basenie: 10:00 - 17:30


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Costa Teguise, przy nadmorskiej promenadzie i piaszczystej plaży Las Cucharas
  • odnowione i zadbane pokoje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wysoka jakość obsługi

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel znajduje się w samym centrum kurortu, przy nadmorskiej promenadzie. W okolicy hotelu wiele restauracji, sklepów i barów. Do lotniska w Arrecife ok. 15 km.



Plaża:

Las Cucharas - zatokowej, piaszczysta. Na plaży leżaki i parasole płatne (ok. 12 EUR/komplet).



Do dyspozycji gości:

Hotel został wyremontowany w 2011 r.

Recepcja, lobby, restauracja główna, 1 restauracja a la carte serwujące w określone dni tygodnia dania kuchni meksykańskiej, włoskiej oraz hiszpańskiej, bar przy basenie, tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, basen (słodka woda), brodzik dla dzieci, niewielki plac zabaw, mini klub (4-12 lat) sklep z pamiątkami, pralnia (płatna), opieka medyczna (płatna). Ręcznikibasenowe bezpłatne (konieczny depozyt ok. 15 EUR).



Pokoje:

W hotelu znajduje się 237 pokoi rozlokowanych w sześciu 2-pietrowych budynkach. Wszystkie nowoczesne i wygodne, zadbane, klimatyzowane, z łazienką (suszarka do włosów), z TV-sat, telefonem, minibarem (dodatkowo płatny), sejfem (płatny ok. 2EUR/dzień), balkonem lub tarasem (meble balkonowe). Istnieje możliwość dopłaty do pokoi z widokiem na morze. Uwaga! Pokoje na parterze mają taras z widokiem i bezpośrednim wyjściem na teren przy basenie. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat na potwierdzenie.



- Pokoje standardowe (pow. ok. 21 m2) - dla max. 2 osób, istnieje możliwość dopłaty do pokoi z widokiem na morze. Dziecko do 2 lat wlicza się w maksymalne obłożenie pokoju.



- Pokoje superior - (pow. ok.40 m2) - dla max 4 osób (2+2), z wydzieloną optycznie częścią wypoczynkową (rozkładana sofa) i aneksem kuchennym, istnieje możliwość dopłaty do pokoi z widokiem na morze.



- Pokoje superior adults club (pow. ok. 40 m 2) - dla max 2 osób, z widokiem na ocean, tylko dla osób dorosłych, dodatkowo w pokoju: szlafroki i klapki, zestaw do przygotowania kawy i herbaty, importowane alkohole, tzw. pillow menu, wczesne zakwaterowanie i późne wykwaterowanie (w miarę dostępności pokoi), wydzielona strefa w restauracji oraz przy basenie.


Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania (08:00-10:00), obiady (13:00-15:00) i obiadokolacje (18:30-21:30) w restauracji głównej serwowane w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe w miejscach wyznaczonych przez hotel (11:00-23:00).


Program sportowy i animacyjny:

Hotel organizuje animacje dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo. Bezpłatnie: aerobik, aqua aerobik, pilates, rzutki, tenis stołowy. Za dodatkową opłatą i dostępne w sąsiedztwie hotelu: sporty wodne, wypożyczalnia rowerów.


Internet:

Stanowisko internetowe płatne (ok.3 Eur/30 min.), WiFi na terenie całego hotelu - płatne (ok. 4 EUR/godz., ok. 30 EUR tydzień).



Kategoria lokalna:

****



Strona www:



Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:

Ĺšwiadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

LANZAROTE


GRAND TOUR


Całodzienna wycieczka objazdowa po najważniejszych i najpiękniejszych miejscach na całej wyspie. Między innymi zachwycający Park Narodowy Timanfaya gdzie jedziemy trasą między kraterami wulkanów, a także Jameos del Aqua, Ogród Kaktusów, Los Hervideros, El Golfo, Haria oraz La Geria, gdzie degustujemy przepyszne wina z Lanzarote.

Cena: ok. 60 Eur za osobę dorosłą, ok. 35 Eur za dziecko (2 - 12 lat)

I LOVE LA GRACIOSA
Rejs przez cieśninę El Rio tuż przy malowniczych wysokich klifach na wysepkę znaną jako "oaza romantyków", której plaże uważane są za najpiękniejsze w tym regionie. Zwiedzanie miasteczka, a następnie wyprawa katamaranem wzdłuż wybrzeża La Graciosy. Po drodze czas na plażowanie, kajaki, snorkeling/kąpiel w oceanie, a na koniec impreza - tańce, zabawa. Opieka w języku polskim.

Cena ok. 59 Eur za osobę dorosłą, ok. 35 Eur za dziecko (2 - 12 lat) (w cenie napoje bezalkoholowe, pyszny hiszpański obiad na katamaranie, piwo San Miguel i wino sangria bez ograniczeń, kajaki)

LANZAROTE NIEZNANE VIP


Wyjazd półdniowy (możliwa trasa poranna lub wieczorna) busem 8-osobowym na czele z polskim przewodnikiem - pasjonatem, gdzie odwiedzacie Państwo miejsca bardziej ukryte, lokalne, nieznane przeciętnemu turyście. Wjeżdżacie Państwo również w szutrowe zakątki. Doskonała opcja również dla tych, którzy na Lanzarote nie są po raz pierwszy.

Cena: ok. 47 Eur

SUBMARINE
Wyprawa łodzią podwodną w ok 40metrowe głębiny oceanu, w miejsca gdzie podziwiamy wraki statków oraz wabimy poprzez wyrzutnie pokarmu wszystkie żywe organizmy jakie pływają w okolicy.

Cena: ok. 55 Eur za osobę dorosłą, ok. 34 Eur za dziecko (2-12 lat)

NURKOWANIE PO POLSKU
Ławice ryb, płaszczki, ośmiornice, kraby, flądry i bajecznie kolorowe papugoryby to zaledwie namiastka atrakcji czekających w czystych, przejrzystych wodach oceanu. Wszystko pod okiem polskich instruktorów, zapewniających bezpieczną, wspaniałą zabawę oraz "głębię" pozytywnych emocji.                                                                   

Cena: ok. 75 Eur

WYDMY W CORRALEJO
Lekka wycieczka na najmniej zaludnioną Wyspę Kanaryjską, która szczyci się krainą wydm do złudzenia przypominającą Saharę. Mamy też czas na zwiedzanie miasteczka Corralejo oraz plażowanie.Opieka w języku angielskim                                           

Cena: ok. 53 Eur za osobę dorosłą, ok. 30 Eur za dziecko (2-12 lat) (cena zawiera lunch i statek)

Dla aktywnych


Mekka surferów
Okazałe fale sprawiają, że jest to idealna lokalizacja do uprawiania sportów wodnych, a zwłaszcza surfingu. Do najlepszych miejsc zaliczają się Costa Teguise oraz Playa Famara. Lanzarote oferuje również inne formy sportów wodnych takie jak stand up paddle czy kajaki.

Trekking
Odkryj zadziwiający świat aktywnych wulkanów podczas trekkingowych wędrówek językami lawy! Przenieś się do innego świata spacerując pośród wulkanicznych kraterów, lawowych tuneli i tajemniczych wulkanicznych jezior. Zachwyć się niepowtarzalnym krajobrazem Lanzarote! (Możliwe wykupienie wycieczki trekkingowej u rezydenta. Koszt ok. 40 EUR/os.)

Zwiedzanie


Z miłości do wulkanów - Dom Cesara Manrique Ten dom to wyjątkowe dzieło sztuki, które powstało z miłości artysty do wulkanów. Wybudowany został w korycie wyschniętego potoku Taro de Tahiche. Parter domu znajduje się w naturalnych skalnych jamach powstałych po erupcji wulkanu.

Przyroda


Wioska El Golfo
Zobacz na własne oczy krater wulkaniczny! W niewielkiej miejscowości El Golfo jest krater o tej samej nazwie, a w jego wnętrzu unikalne zielone jeziorko Charco de los Clicos.

Kaktusy w Jardin de Cactus
Kaktusowy ogród będący dziełem artysty Césara Manrique. W ogrodzie rośnie ponad 10 000 roślin reprezentujących ponad 1 400 gatunków! Większość z nich pochodzi z Ameryki i Madagaskaru, ale znaleźć tu także można kilka gatunków rodzimych dla Wysp Kanaryjskich.

Relaks


Marina Rubicon
Ta ekskluzywna marina znajduje się w miejscowości Playa Blanca. Jest idealnym miejscem na wieczorne, romantyczne spacery. Zwolennicy luksusu znajdą tutaj również sklepy znanych marek.

Słuchając szumu fal
Papagayo jest jedną z nielicznych białych plaż na wyspie. Zapraszamy do relaksu nad zatokami obmywanymi przez krystalicznie czystą wodę. Wypoczynek w towarzystwie pięknych widoków, ciepłego piasku i szumu fal gwarantowany!

Klify na Playa Famara
Playa Famara leży w północno-zachodniej części wyspy. Niezwykle piękna - po wschodniej stronie otoczona jest potężnymi klifami masywu Risco De Famara, a po drugiej stronie podziwiać można białe domki miasteczka. Znakomita do spacerowania i uprawiania windsurfingu! Ostrzegamy jednak, że fale potrafią tu być naprawdę wysokie.

Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.


Inne

WYSPY KANARYJSKIE informacje ogólne


Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.

Wiza
Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.

Czas
Czas Polski - 1 godzina.

Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l. - 1 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Lanzarote
Najbardziej niezwykła ze wszystkich Wysp Kanaryjskich, uznana za cud przyrody i wpisana na liste UNESCO jako Światowy Rezerwat Biosfery. Większość jej powierzchni pokrywa zastygła lawa oraz ponad 300 wulkanicznych stożków. Jedną z największych atrakcji jest Park Narodowy Timanfaya założony na terenach wulkanicznych, zwanych górami ognia. Wyspa jest również bardzo harmonijnie zabudowana według koncepcji słynnego hiszpańskiego architekta Cesara Manrique. Nie znajdziemy tu wysokiej zabudowy, a nawet nadmorskie kurorty zachowują typowy kanaryjski charakter. Do tego piękne plaże z ciemnym piaskiem i fantastyczna atmosfera oraz pogoda, a także niezwykłe uprawiane tylko tutaj wina - to wszystko powoduje, że Lanzarote jest jedyna w swoim rodzaju.

Playa Blanca
Choć szybko się rozwija w ostatnich latach, nadal zachowała swój urok i atmosferę spokoju i relaksu. Poza plażą znajdziecie tu port jachtowy i promenadę ze sklepami i restauracjami. Stąd najbliżej do sąsiedniej Fuerteventury i do słynnych winnic Lanzarote, gdzie w wulkanicznej ziemi uprawia się winorośle i produkuje jedno z najlepszych białych win Hiszpanii.

Puerto del Carmen
Ten najstarszy i największy kurort zbudowany wokół portu rybackiego teraz rozciąga się wzdłuż najdłuższej plaży na wyspie i przyciąga zarówno rodziny z dziećmi jak i osoby spragnione rozrywki. Tu znajdziecie największy wybór barów, restauracji i kawiarni oraz sklepy a nawet kasyno.

Costa Teguise
Jedna z najstarszych miejscowości wypoczynkowych Lanzarote wybudowana od podstaw wg projektów Cesara Manrique oferuje doskonałe plaże i jest świetnym miejscem wypadowym do zwiedzania wyspy. Tu każdy znajdzie coś dla siebie - aqua park, restauracje i bary, pole golfowe i plaże dla każdego. Amatorzy wind surfingu skupiają się na plaży Las Cucharas, a rodziny z dziećmi najczęściej wybierają mniejsze Los Charcos z jasnym piaskiem.

Wyloty z:
Warszawy i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Costa Teguise, przy nadmorskiej promenadzie i piaszczystej plaży Las Cucharas
  • odnowione i zadbane pokoje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wysoka jakość obsługi

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

Opis oferty:

Wakacyjny raj dla dorosłych i dzieci. Piękne plaże, bogaty program animacyjny oraz trzy znakomite restauracje zapewnią urozmaicony i pełen wrażeń wypoczynek. Hotel oferuje jasne, przestronne pokoje, wyjątkowo wygodne dla rodzin z dziećmi, a niska zabudowa jest znakomicie wkomponowana w wulkaniczny krajobraz wyspy.

POŁOŻENIE:

w centrum COSTA TEGUI­SE, nad morzem, naprzeciwko plaży Las Cucharas, ok. 100 m do najbliższych sklepów i barów; w pobliżu aquaparku i pola golfowego; ok. 20 km od portu lotniczego w Arrecife; przystanek autobusowy ok. 400 m od hotelu (ok. 3 EUR/Arrecife).

PLAŻA:

Playa Las Cucharas, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 15 m od hotelu, dojście promenadą, parasole i leżaki płatne (ok. 11 EUR/komplet); El Jablillo, publiczna, piaszczysto-kamienista, kamieniste zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, dojście promenadą, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/komplet).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, nowoczesny i zadbany, całkowicie odnowiony w 2011 r., 237 pokoi, 6 budynków, 2 piętra, 1 winda, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Timanfaya - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja Alacena przy basenie - á la carte, obsługa kelnerska, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja Xalapa - obsługa kelnerska, bar Manrique przy basenie, bar Jameos w lobby; taras z widokiem na basen; za opłatą: punkt internetowy (6 EUR/godz.), internet bezprzewodowy (3 EUR/30 min, 4 EUR/godz., 30 EUR/7 dni); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 21 m², nowoczesny i zadbany, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc), zestaw do kawy/herbaty, telewizor, telefon, balkon (stolik i krzesełka); za opłatą: sejf, minibar, internet bezprzewodowy (3 EUR/30 min, 4 EUR/godz., 30 EUR/7 dni); widok na morze za dopłatą;

superior:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - sofa), ok. 33 m², wyposażony jak pokój standardowy, dodatkowo: aneks kuchenny, suszarka do włosów, telewizja satelitarna; widok na basen;

junior suite:

3-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka - sofa), ok. 54 m², wyposażenie jak w pokoju superior, widok na basen; w pokojach bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; widok na morze, pokój superior i junior suite na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, każdy ok. 150 m², gł. 1,15-1,35 m, czynne w godz. 10.00-18.00, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 10 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i materace, ręczniki za kaucją (ok. 15 EUR); squash, tenis stołowy, fitness; animacje dla dorosłych i dzieci, miniklub (4-12 lat), plac i pokój zabaw dla dzieci, piano-bar; centrum spa: masaże (płatne).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji Timanfaya; późne śniadanie (10.00-12.00), podwieczorek (15.00-18.00) i przekąski (12.00-15.00) w barze przy basenie; lokalne napoje bezalkoholowe (8.00-24.00) i napoje alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/928827260, www.belivehotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.


Mapa Hotelu Be Live Experience Lanzarote Beach
Polecamy Hotele w Lanzarote (Hiszpania)
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
Jardin de Cactus - lanzarote
El Golfo na Lanzarote
La Graciosa - dziewicza wyspa
Mirador del Rio - Lanzarote
Papagayo Beach, Lanzarote
Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
Famara Beach - Lanzarote
Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote

Opinie o Hotelu Be Live Experience Lanzarote Beach

Hotel w porządku, trzyma swój standard. Pokoje standardowe trochę małe, ale za to mieliśmy bezpośredni dostęp do części z basenami. Dookoła hotelu Luabay Lanzarote Beach jest sporo sklepików, kawiarenek, jednak ma się wrażenie pewnej kameralności. Jedzenie w hotelu bardzo smaczne, a obsługa dyskretna. Polecam na spokojne wakacje, jeżeli jednak ktoś chce je spędzić bardziej aktywnie to bezpośrednio obok hotelu jest wypożyczalnia aut i można zwiedzić całą Lanzarote.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1

Jak na 3 gwiazdki, to bardzo dobrze :) Luabay Lanzarote Beach okazał się bardzo dobrym wyborem. Nie jest nowy, ale widać, że przeszedł gruntowną renowację - hotel w stylu raczej nowoczesnym. Atutem jest położenie w centrum Costa Teguise (wszędzie blisko) oraz praktycznie przy plaży

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3

Be Live Experience Lanzarote Beach - możliwości zakwaterowania:

family room standard
standard singleuse standard
standard standard
standard standard seaview
standard singleuse standard seaview
standard promotion standard
standard superior
standard promotion singleuse standard
standard comfort seaview
standard superior seaview
family room promotion standard
standard promotion comfort seaview
standard promotion standard seaview
standard promotion singleuse standard seaview
standard promotion superior
standard promotion superior seaview
family room single w.child standard
family room promotion single w.child standard
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
1 os. pokoj standardowy
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pok. dwuosobowy na wyzszych pietrach prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
2 os. pokoj standardowy
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
2 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pok. dwuosobowy na wyzszych pietrach prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
2 os. superior
2 os. superior adults club z widokiem na morze
2 os. superior z widokiem na morze
Pokoj superior lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy

Be Live Experience Lanzarote Beach - Możliwości wyżywienia:


Be Live Experience Lanzarote Beach - miasta wylotu:


Be Live Experience Lanzarote Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00