cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
  • Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach , Lanzarote
1 / 40
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
18.06 - 19.06
już od 435 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.12 - 18.12
już od 291 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Be Live Experience Lanzarote Beach
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach
star 4

Hiszpania: Lanzarote
Ocena hotelu Be Live Experience Lanzarote Beach :
4.2 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Be Live Experience Lanzarote Beach :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 18 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Costa Teguise, przy nadmorskiej promenadzie i piaszczystej plaży Las Cucharas
  • odnowione i zadbane pokoje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wysoka jakość obsługi

Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum kurortu Costa Teguise, przy nadmorskiej promenadzie i piaszczystej plaży Las Cucharas
  • odnowione i zadbane pokoje
  • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wysoka jakość obsługi

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum Costa Teugise, tuż przy nadmorskiej promenadzie
  • czas dojazdu z lotniska ok. 25 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • terminal internetowy (płatny)recepcja 24 h
  • winda
  • taras słoneczny
  • ogród
  • pralnia (płatna)
  • wymiana walut

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

237

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dla dzieci

  • miniklub dla dzieci 4-12 lat  
  • osobny brodzik
  • opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna) 
  • łóżeczka (na zapytanie, w cenie)

Sport i wellness

W cenie
  • tenis stołowy
  • rzutki
  • piłka wodna
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • siłownia
Płatne
  • sporty wodne

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny w ciągu dnia
  • przedstawienia

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 33 m2
  • widok na basen
  • aneks kuchenny
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • sejf
  • minibar
  • TV
  • tel.
  • rozkładana sofa
  • aneks kuchenny
  • kuchenka mikrofalowa
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (płatne)
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na morze
  • suszarka
  • Wi-Fi (płatne)
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • WC
  • TV
  • tel.
  • sejf (płatny)
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 2-4 os.
  • ok. 33 m2
  • widok na morze
  • aneks kuchenny
  • suszarka
  • rozkładana sofa
  • aneks kuchenny
  • kuchenka mikrofalowa
  • Wi-Fi (płatne)
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • WC
  • TV
  • tel.
  • sejf (płatny)
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM3
  • 1-2 os.
  • ok. 33 m2
  • widok na morze
  • pokój tylko dla osób dorosłych
  • suszarka do włosów
  • Wi-Fi (w cenie)
  • wyremontowane pokoje
  • kapcie
  • szlafroki
  • wybór poduszek
  • minibar (uzupełniony na powitanie napojami bezalkoholowymi, piwem i winem, przekąski)
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • aneks kuchenny
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • WC
  • TV
  • tel.
  • sejf (płatny)
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-2 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • TV
  • tel.
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (płatne)

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • przekąski
  •  ciasto
  • lody
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, show cooking
  • restauracja specjalistyczna „MYLOS": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, a la carte

  • bary i inne: 2
  • pub: 17:30 - 00:00
  • bar przy zewnętrznym basenie: 10:00 - 17:30

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum kurortu Costa Teguise, przy nadmorskiej promenadzie i piaszczystej plaży Las Cucharas
    • odnowione i zadbane pokoje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wysoka jakość obsługi

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Lanzarote

    Opis oferty:

    Wakacyjny raj dla dorosłych i dzieci. Piękne plaże, bogaty program animacyjny oraz trzy znakomite restauracje zapewnią urozmaicony i pełen wrażeń wypoczynek. Hotel oferuje jasne, przestronne pokoje, wyjątkowo wygodne dla rodzin z dziećmi, a niska zabudowa jest znakomicie wkomponowana w wulkaniczny krajobraz wyspy.

    POŁOŻENIE:

    w centrum COSTA TEGUI­SE, nad morzem, naprzeciwko plaży Las Cucharas, ok. 100 m do najbliższych sklepów i barów; w pobliżu aquaparku i pola golfowego; ok. 20 km od portu lotniczego w Arrecife; przystanek autobusowy ok. 400 m od hotelu (ok. 3 EUR/Arrecife).

    PLAŻA:

    Playa Las Cucharas, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 15 m od hotelu, dojście promenadą, parasole i leżaki płatne (ok. 11 EUR/komplet); El Jablillo, publiczna, piaszczysto-kamienista, kamieniste zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, dojście promenadą, parasole i leżaki płatne (ok. 10 EUR/komplet).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, nowoczesny i zadbany, całkowicie odnowiony w 2011 r., 237 pokoi, 6 budynków, 2 piętra, 1 winda, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Timanfaya - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja Alacena przy basenie - á la carte, obsługa kelnerska, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja Xalapa - obsługa kelnerska, bar Manrique przy basenie, bar Jameos w lobby; taras z widokiem na basen; za opłatą: punkt internetowy (6 EUR/godz.), internet bezprzewodowy (3 EUR/30 min, 4 EUR/godz., 30 EUR/7 dni); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 21 m², nowoczesny i zadbany, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc), zestaw do kawy/herbaty, telewizor, telefon, balkon (stolik i krzesełka); za opłatą: sejf, minibar, internet bezprzewodowy (3 EUR/30 min, 4 EUR/godz., 30 EUR/7 dni); widok na morze za dopłatą;

    superior:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - sofa), ok. 33 m², wyposażony jak pokój standardowy, dodatkowo: aneks kuchenny, suszarka do włosów, telewizja satelitarna; widok na basen;

    junior suite:

    3-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka - sofa), ok. 54 m², wyposażenie jak w pokoju superior, widok na basen; w pokojach bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; widok na morze, pokój superior i junior suite na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, każdy ok. 150 m², gł. 1,15-1,35 m, czynne w godz. 10.00-18.00, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 10 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i materace, ręczniki za kaucją (ok. 15 EUR); squash, tenis stołowy, fitness; animacje dla dorosłych i dzieci, miniklub (4-12 lat), plac i pokój zabaw dla dzieci, piano-bar; centrum spa: masaże (płatne).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji Timanfaya; późne śniadanie (10.00-12.00), podwieczorek (15.00-18.00) i przekąski (12.00-15.00) w barze przy basenie; lokalne napoje bezalkoholowe (8.00-24.00) i napoje alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928827260, www.belivehotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum kurortu Costa Teguise, przy nadmorskiej promenadzie i piaszczystej plaży Las Cucharas
    • odnowione i zadbane pokoje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wysoka jakość obsługi

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel znajduje się w samym centrum kurortu, przy nadmorskiej promenadzie. W okolicy hotelu wiele restauracji, sklepów i barów. Do lotniska w Arrecife ok. 15 km.
    Plaża:

    Las Cucharas - zatokowej, piaszczysta. Na plaży leżaki i parasole płatne (ok. 12 EUR/komplet).
    Do dyspozycji gości:

    Hotel został wyremontowany w 2011 r.
    Recepcja, lobby, restauracja główna, 1 restauracja a la carte serwujące w określone dni tygodnia dania kuchni meksykańskiej, włoskiej oraz hiszpańskiej, bar przy basenie, tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, basen (słodka woda), brodzik dla dzieci, niewielki plac zabaw, mini klub (4-12 lat) sklep z pamiątkami, pralnia (płatna), opieka medyczna (płatna). Ręcznikibasenowe bezpłatne (konieczny depozyt ok. 15 EUR).
    Pokoje:

    W hotelu znajduje się 237 pokoi rozlokowanych w sześciu 2-pietrowych budynkach. Wszystkie nowoczesne i wygodne, zadbane, klimatyzowane, z łazienką (suszarka do włosów), z TV-sat, telefonem, minibarem (dodatkowo płatny), sejfem (płatny ok. 2EUR/dzień), balkonem lub tarasem (meble balkonowe). Istnieje możliwość dopłaty do pokoi z widokiem na morze. Uwaga! Pokoje na parterze mają taras z widokiem i bezpośrednim wyjściem na teren przy basenie. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat na potwierdzenie. Dziecko do 2 lat wlicza się w maksymalne obłożenie w pokoju.
    - Pokoje standardowe (pow. ok. 21 m2) - dla max. 2 osób, istnieje możliwość dopłaty do pokoi z widokiem na morze. Dziecko do 2 lat wlicza się w maksymalne obłożenie pokoju.
    - Pokoje superior - (pow. ok.40 m2) - dla max 4 osób (2+2), z wydzieloną optycznie częścią wypoczynkową (rozkładana sofa) i aneksem kuchennym, istnieje możliwość dopłaty do pokoi z widokiem na morze.
    - Pokoje superior adults club (pow. ok. 40 m 2) - dla max 2 osób, z widokiem na ocean, tylko dla osób dorosłych, dodatkowo w pokoju: szlafroki i klapki, zestaw do przygotowania kawy i herbaty, importowane alkohole, tzw. pillow menu, wczesne zakwaterowanie i późne wykwaterowanie (w miarę dostępności pokoi), wydzielona strefa w restauracji oraz przy basenie.
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadania (08:00-10:00), obiady (13:00-15:00) i obiadokolacje (18:30-21:30) w restauracji głównej serwowane w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe w miejscach wyznaczonych przez hotel (11:00-23:00).
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel organizuje animacje dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo. Bezpłatnie: aerobik, aqua aerobik, pilates, rzutki, tenis stołowy. Za dodatkową opłatą i dostępne w sąsiedztwie hotelu: sporty wodne, wypożyczalnia rowerów.
    Internet:

    Stanowisko internetowe płatne (ok.3 Eur/30 min.), WiFi na terenie całego hotelu - płatne (ok. 4 EUR/godz., ok. 30 EUR tydzień).
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
    Dzień od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    LANZAROTE

    GRAND TOUR

    Całodzienna wycieczka objazdowa po najważniejszych i najpiękniejszych miejscach na całej wyspie. Między innymi zachwycający Park Narodowy Timanfaya gdzie jedziemy trasą między kraterami wulkanów, a także Jameos del Aqua, Ogród Kaktusów, Los Hervideros, El Golfo, Haria oraz La Geria, gdzie degustujemy przepyszne wina z Lanzarote.
    Cena: ok. 60 Eur za osobę dorosłą, ok. 35 Eur za dziecko (2 - 12 lat)
    I LOVE LA GRACIOSA
    Rejs przez cieśninę El Rio tuż przy malowniczych wysokich klifach na wysepkę znaną jako "oaza romantyków", której plaże uważane są za najpiękniejsze w tym regionie. Zwiedzanie miasteczka, a następnie wyprawa katamaranem wzdłuż wybrzeża La Graciosy. Po drodze czas na plażowanie, kajaki, snorkeling/kąpiel w oceanie, a na koniec impreza - tańce, zabawa. Opieka w języku polskim.
    Cena ok. 59 Eur za osobę dorosłą, ok. 35 Eur za dziecko (2 - 12 lat) (w cenie napoje bezalkoholowe, pyszny hiszpański obiad na katamaranie, piwo San Miguel i wino sangria bez ograniczeń, kajaki)
    LANZAROTE NIEZNANE VIP

    Wyjazd półdniowy (możliwa trasa poranna lub wieczorna) busem 8-osobowym na czele z polskim przewodnikiem - pasjonatem, gdzie odwiedzacie Państwo miejsca bardziej ukryte, lokalne, nieznane przeciętnemu turyście. Wjeżdżacie Państwo również w szutrowe zakątki. Doskonała opcja również dla tych, którzy na Lanzarote nie są po raz pierwszy.
    Cena: ok. 47 Eur
    SUBMARINE
    Wyprawa łodzią podwodną w ok 40metrowe głębiny oceanu, w miejsca gdzie podziwiamy wraki statków oraz wabimy poprzez wyrzutnie pokarmu wszystkie żywe organizmy jakie pływają w okolicy.
    Cena: ok. 55 Eur za osobę dorosłą, ok. 34 Eur za dziecko (2-12 lat)
    NURKOWANIE PO POLSKU
    Ławice ryb, płaszczki, ośmiornice, kraby, flądry i bajecznie kolorowe papugoryby to zaledwie namiastka atrakcji czekających w czystych, przejrzystych wodach oceanu. Wszystko pod okiem polskich instruktorów, zapewniających bezpieczną, wspaniałą zabawę oraz "głębię" pozytywnych emocji.                                                                   
    Cena: ok. 75 Eur
    WYDMY W CORRALEJO
    Lekka wycieczka na najmniej zaludnioną Wyspę Kanaryjską, która szczyci się krainą wydm do złudzenia przypominającą Saharę. Mamy też czas na zwiedzanie miasteczka Corralejo oraz plażowanie.Opieka w języku angielskim                                           
    Cena: ok. 53 Eur za osobę dorosłą, ok. 30 Eur za dziecko (2-12 lat)
    Dla aktywnych

    Mekka surferów
    Okazałe fale sprawiają, że jest to idealna lokalizacja do uprawiania sportów wodnych, a zwłaszcza surfingu. Do najlepszych miejsc zaliczają się Costa Teguise oraz Playa Famara. Lanzarote oferuje również inne formy sportów wodnych takie jak stand up paddle czy kajaki.
    Trekking
    Odkryj zadziwiający świat aktywnych wulkanów podczas trekkingowych wędrówek językami lawy! Przenieś się do innego świata spacerując pośród wulkanicznych kraterów, lawowych tuneli i tajemniczych wulkanicznych jezior. Zachwyć się niepowtarzalnym krajobrazem Lanzarote! (Możliwe wykupienie wycieczki trekkingowej u rezydenta. Koszt ok. 40 EUR/os.)
    Zwiedzanie

    Z miłości do wulkanów - Dom Cesara Manrique Ten dom to wyjątkowe dzieło sztuki, które powstało z miłości artysty do wulkanów. Wybudowany został w korycie wyschniętego potoku Taro de Tahiche. Parter domu znajduje się w naturalnych skalnych jamach powstałych po erupcji wulkanu.
    Przyroda

    Wioska El Golfo
    Zobacz na własne oczy krater wulkaniczny! W niewielkiej miejscowości El Golfo jest krater o tej samej nazwie, a w jego wnętrzu unikalne zielone jeziorko Charco de los Clicos.
    Kaktusy w Jardin de Cactus
    Kaktusowy ogród będący dziełem artysty Césara Manrique. W ogrodzie rośnie ponad 10 000 roślin reprezentujących ponad 1 400 gatunków! Większość z nich pochodzi z Ameryki i Madagaskaru, ale znaleźć tu także można kilka gatunków rodzimych dla Wysp Kanaryjskich.
    Relaks

    Marina Rubicon
    Ta ekskluzywna marina znajduje się w miejscowości Playa Blanca. Jest idealnym miejscem na wieczorne, romantyczne spacery. Zwolennicy luksusu znajdą tutaj również sklepy znanych marek.
    Słuchając szumu fal
    Papagayo jest jedną z nielicznych białych plaż na wyspie. Zapraszamy do relaksu nad zatokami obmywanymi przez krystalicznie czystą wodę. Wypoczynek w towarzystwie pięknych widoków, ciepłego piasku i szumu fal gwarantowany!
    Klify na Playa Famara
    Playa Famara leży w północno-zachodniej części wyspy. Niezwykle piękna - po wschodniej stronie otoczona jest potężnymi klifami masywu Risco De Famara, a po drugiej stronie podziwiać można białe domki miasteczka. Znakomita do spacerowania i uprawiania windsurfingu! Ostrzegamy jednak, że fale potrafią tu być naprawdę wysokie.
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

    Inne

    WYSPY KANARYJSKIE informacje ogólne

    Waluta
    EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    Czas Polski - 1 godzina.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l. - 1 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Lanzarote
    Najbardziej niezwykła ze wszystkich Wysp Kanaryjskich, uznana za cud przyrody i wpisana na liste UNESCO jako Światowy Rezerwat Biosfery. Większość jej powierzchni pokrywa zastygła lawa oraz ponad 300 wulkanicznych stożków. Jedną z największych atrakcji jest Park Narodowy Timanfaya założony na terenach wulkanicznych, zwanych górami ognia. Wyspa jest również bardzo harmonijnie zabudowana według koncepcji słynnego hiszpańskiego architekta Cesara Manrique. Nie znajdziemy tu wysokiej zabudowy, a nawet nadmorskie kurorty zachowują typowy kanaryjski charakter. Do tego piękne plaże z ciemnym piaskiem i fantastyczna atmosfera oraz pogoda, a także niezwykłe uprawiane tylko tutaj wina - to wszystko powoduje, że Lanzarote jest jedyna w swoim rodzaju.
    Playa Blanca
    Choć szybko się rozwija w ostatnich latach, nadal zachowała swój urok i atmosferę spokoju i relaksu. Poza plażą znajdziecie tu port jachtowy i promenadę ze sklepami i restauracjami. Stąd najbliżej do sąsiedniej Fuerteventury i do słynnych winnic Lanzarote, gdzie w wulkanicznej ziemi uprawia się winorośle i produkuje jedno z najlepszych białych win Hiszpanii.
    Puerto del Carmen
    Ten najstarszy i największy kurort zbudowany wokół portu rybackiego teraz rozciąga się wzdłuż najdłuższej plaży na wyspie i przyciąga zarówno rodziny z dziećmi jak i osoby spragnione rozrywki. Tu znajdziecie największy wybór barów, restauracji i kawiarni oraz sklepy a nawet kasyno.
    Costa Teguise
    Jedna z najstarszych miejscowości wypoczynkowych Lanzarote wybudowana od podstaw wg projektów Cesara Manrique oferuje doskonałe plaże i jest świetnym miejscem wypadowym do zwiedzania wyspy. Tu każdy znajdzie coś dla siebie - aqua park, restauracje i bary, pole golfowe i plaże dla każdego. Amatorzy wind surfingu skupiają się na plaży Las Cucharas, a rodziny z dziećmi najczęściej wybierają mniejsze Los Charcos z jasnym piaskiem.
    Wyloty z:
    Warszawy i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
    "


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum kurortu Costa Teguise, przy nadmorskiej promenadzie i piaszczystej plaży Las Cucharas
    • odnowione i zadbane pokoje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wysoka jakość obsługi

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Lanzarote

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

    Położenie

    - Costa Teguise- ok. 100 m od  sklepów i barów- ok. 400 m od przystanku autobusowego- ok. 7 km od stolicy wyspy Arrecife- ok 15 km od lotniska

    Plaża

    - piaszczysta, publiczna, ok. 20 m od hotelu - łagodne zejście do wody- leżaki i parasole za opłatą (ok 12 /komplet)

    Pokoje

    Pokój Standardowy- ok 21 m2- klimatyzacja, TV-SAT- telefon, mini-bar/lodówka- sejf (płatny), internet Wi-Fi (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka)- balkon/taras- pokoje z widokiem na morze  za dopłatą Pokój Superior- ok. 30 m2- wyposażony podobnie jak pokój standardowy- zestaw do kawy/herbaty - widok na basen- aneks kuchenny- pokoje z widokiem na morze  za dopłatą Pokój  Standardowy Comfort  tylko dla dorosłych- ok. 30 m2- widok na morze- wyposażony podobnie jak pokój standardowy- zestaw do kawy/herbaty- kapcie, szlafroki, wybór poduszek- mini-bar (uzupełniony na powitanie napojami)- specjalna strefa tylko dla dorosłych w restauracji i na tarasie słonecznym- internet Wi-Fi (bezpłatny)

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne- 2 baseny (1 podgrzewany w sezonie zimowym)- leżaki i parasole przy basenie- rzutki- aerobik- dzienne i wieczorne programy animacyjne Płatne- centrum SPA- squash- sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - brodzik- plac zabaw- pokój zabaw- foteliki dla dzieci w restauracji

    Wyżywienie

    All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i  alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00

    Restauracje i bary

    - restauracja główna Timanfaya- restauracja a'la carte Manrique - snack bar, bar przy basenie

    Dodatkowe informacje

    - 237 pokoje- całkowicie odnowiony w 2011 r.- lobby z recepcją- sklep z pamiatkami- kącik internetowy ( 6/godz.)- internet Wi-Fi (płatny)- www.belivehotels.com

    Bagaże

    Berlin Schonefeld (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Tegel (Laudamotion); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Be Live Experince Lanzarote Beach to rewelacyjnie usytuowany hotel w samym centrum miejscowości Costa Teguise ze sklepami, barami i restauracjami oraz przy piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom plażowania i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi. Przynależność do sieci hotelowej Be Live to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Lanzarote.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w centrum kurortu Costa Teguise, przy nadmorskiej promenadzie i piaszczystej plaży Las Cucharas
    • odnowione i zadbane pokoje
    • bardzo smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive, wysoka jakość obsługi

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Lanzarote, Hiszpania

    Opis hotelu

    Hotel ten został wzniesiony w 1989 roku. Goście zakwaterowani są w 237 pokojach. W klimatyzowanym obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Na miejscu znajduje się szatnia, sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia, bar i pub. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Rowery będą bezpieczne w naszej przechowalni. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy i pralnia.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź sofę. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W aneksie kuchennym znajduje się lodówka, kuchenka mikrofalowa i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras do opalania, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Windsurfing i nurkowanie dostarczą miłośnikom sportów wodnych wyśmienitej zabawy. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta i squasha, jak również za dodatkową opłatą bilard. Do Państwa dyspozycji jest Centrum Wellness z solarium. Za opłatą skorzystać można z zabiegów masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, miniklub i minidisco.

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa, JCB i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Be Live Experience Lanzarote Beach
    Polecamy Hotele w Lanzarote (Hiszpania)
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Lanzarote)
    Rozrywkowa Playa Blanca na Lanzarote
    Jaskinia Jameos del Aqua na Lanzarote
    park rozrywki z egzotycznymi zwierzętami Rancho Texas
    Jardin de Cactus - lanzarote
    El Golfo na Lanzarote
    La Graciosa - dziewicza wyspa
    Mirador del Rio - Lanzarote
    Papagayo Beach, Lanzarote
    Wakacyjny kurort Puerto del Carmen na Lanzarote
    Park wulkanów Timanfaya Park na Lanzarote
    Famara Beach - Lanzarote
    Rodzinny kurort Costa Tequise na Lanzarote

    Opinie o Hotelu Be Live Experience Lanzarote Beach

    4.1
    polecam

    Hotel w porządku, trzyma swój standard. Pokoje standardowe trochę małe, ale za to mieliśmy bezpośredni dostęp do części z basenami. Dookoła hotelu Luabay Lanzarote Beach jest sporo sklepików, kawiarenek, jednak ma się wrażenie pewnej kameralności. Jedzenie w hotelu bardzo smaczne, a obsługa dyskretna. Polecam na spokojne wakacje, jeżeli jednak ktoś chce je spędzić bardziej aktywnie to bezpośrednio obok hotelu jest wypożyczalnia aut i można zwiedzić całą Lanzarote.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.3
    polecam

    Jak na 3 gwiazdki, to bardzo dobrze :) Luabay Lanzarote Beach okazał się bardzo dobrym wyborem. Nie jest nowy, ale widać, że przeszedł gruntowną renowację - hotel w stylu raczej nowoczesnym. Atutem jest położenie w centrum Costa Teguise (wszędzie blisko) oraz praktycznie przy plaży

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.3

    Be Live Experience Lanzarote Beach - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    family room single w.child standard
    family room standard
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pok. dwuosobowy na wyzszych pietrach prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    standard comfort seaview
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    standard singleuse comfort seaview balcony or terrace
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    standard singleuse standard
    Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    standard singleuse standard seaview
    Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    standard standard
    standard standard seaview
    standard superior
    standard superior seaview
    prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pok. dwuosobowy na wyzszych pietrach prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod lub basen
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój rodzinny

    Be Live Experience Lanzarote Beach - Możliwości wyżywienia:


    Be Live Experience Lanzarote Beach - miasta wylotu:


    Be Live Experience Lanzarote Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Be Live Experience Lanzarote Beach ? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00