cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
  • Hotel Serenity Fun City, Morze Czerwone
1 / 59
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
24.10 - 01.11
już od 2250 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.12 - 10.12
już od 1599 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Serenity Fun City
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Serenity Fun City
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Serenity Fun City:
4.1 / 5
Średnia z 9 opinii
Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.4
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Jakość
    do ceny
    4.4
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Część resortu Serenity Makadi z pełnym atrakcji aquaparkiem oraz wesołym miasteczkiem. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi w każdym wieku.

Hotel Serenity Fun City w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Część resortu Serenity Makadi z pełnym atrakcji aquaparkiem oraz wesołym miasteczkiem. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi w każdym wieku.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 35 km od centrum Hurghady
  • ok. 500 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • jubiler
  • fryzjer
  • lekarz
  • pralnia: za opłatą
  • parking, niezadaszony: w cenie
  • sala konferencyjna
  •  Wi-Fi, w recepcji/lobby: w cenie

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

515

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dla dzieci

  •  wydzielona część basenu dla dzieci
  • miniklub: od 5 do 12 lat, w cenie
  • pokój gier i zabaw
  • minidyskoteka: od 2 lat, styczeń - grudzień, codziennie, w cenie 
  • łóżeczko dla dziecka: w cenie, na zapytanie

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia: od 18 lat, codziennie
  • siatkówka plażowa
  • tenis: kort twardy
Płatne
  •  strefa spa: codziennie 09:00 - 20:00
  • sauna parowa
  • hammam
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis: oświetlenie, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • nurkowanie
  • szkoła nurkowania PADI
  • snorkeling
  • wycieczki ze snorkelingiem

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą
  • dyskoteka dla dorosłych

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 4 os.
  • ok. 55 m2
  • widok na ogród/basen
  • dwa pokoje wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • minibar: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • TV sat.
  • telefon
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • WC
Pokój 2-osobowy deluxe DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na basen lub ogród
  • klimatyzacja kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • szlafrok: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie
  • sejf: w cenie
  • TV sat.
  • telefon
  • zestaw do kawy i herbaty
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na ogród lub basen
  • klimatyzacja: cenie, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy i herbaty
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • minibar: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • TV sat.
  • telefon
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na ogród/widok na basen
  • klimatyzacja: centralnie sterowana, w cenie, kwiecień - październik; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych
  • zestaw do przygotowywania kawy/herbaty
  • balkon lub taras
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • minibar: za opłatą
  • sejf: w cenie
  • TV sat.
  • telefon
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 11:00 - 13:00
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:30, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: codziennie 15:30 - 17:00
  • ciasto
  • lody: codziennie 12:00 - 13:00 i 16:00 - 17:00, w cenie
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 5
  • główna restauracja „Le Monde Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, dania dietetyczne: w cenie, na zapytanie, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, dania bez laktozy: w cenie, na zapytanie, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, bufet, w cenie, wliczone w all inclusive, codziennie 07:00 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 18:30 - 21:30, z klimatyzacją, z tarasem, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Sayonara Restaurant": rodzaje kuchni: azjatycka, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, styczeń - grudzień, kilka razy w tygodniu 18:30 - 20:30, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Al Dente Restaurant": rodzaje kuchni: włoska, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, codziennie 18:30 - 20:30, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Andalucia Restaurant": rodzaje kuchni: orientalna, regionalna, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, rezerwacja wymagana, za opłatą, w zależności od sezonu, kilka razy w tygodniu 18:30 - 20:30, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Food Court": w cenie, wliczone w all inclusive, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 11:00 - 14:00

  • bary i inne: 4
  • bar w lobby „Salut Lobby Bar": codziennie 10:00 - 23:00, w cenie, wliczone w all inclusive
  • pub „English Pub": codziennie 18:00 - 02:00, za opłatą
  • bar przy zewnetrznym basenie „Shamandoura Pool Bar": codziennie 10:00 - 17:00, w cenie, wliczone w all inclusive
  • bar na plaży „Beach Bar": codziennie 10:00 - 17:00, w cenie, wliczone w all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część resortu Serenity Makadi z pełnym atrakcji aquaparkiem oraz wesołym miasteczkiem. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi w każdym wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt / Hurghada

    Opis oferty:

    Idealne miejsce na aktywne, rodzinne wakacje! Pięknie zaprojektowany basen, fantastyczny aquapark ze zjeżdżalniami, basenem ze sztuczną falą i leniwą rzeką, lunapark i rozrywkowe animacje, to tylko część atrakcji, jakie czekają na Gości hotelu. Zarówno dzieci, jak i dorośli mogą tu szaleć do woli, a po dniu pełnym wrażeń na chwilę relaksu zaprasza hotelowe centrum wellness. Do pięknej, piaszczystej plaży z rafą koralową i bezpłatnym serwisem można stąd dojść krótkim spacerem lub wygodnie dojechać hotelowym busem. Atutem hotelu są również eleganckie i funkcjonalne pokoje, profesjonalny serwis oraz szeroki wybór restauracji i barów.

    POŁOŻENIE:

    w Makadi Bay, ok. 40 km od centrum HURGHADY; ok. 40 km od lotniska w Hurghadzie; transfer zbiorowy (lotnisko-hotel-lotnisko) w cenie, dla chętnych transfer indywidualny na zamówienie (min. 2 os. dorosłe): 109 PLN/2 strony (lotnisko - hotel - lotnisko)/os. dorosła, dziecko powyżej 2 lat; dzieci do 2 lat - bezpłatnie.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, rafa koralowa, ok. 1 km od hotelu, dojście pieszo lub dojazd hotelowym busem, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, bar.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2012 r., 515 pokoi, 5 budynków, do 4 pięter, winda, lobby, recepcja, restauracja główna Le Monde - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 3 restauracje á la carte: Al Dente - kuchnia włoska, Andaluci - kuchnia orientalna, Sayonary - kuchnia azjatycka, 4 bary, w tym przy plaży i przy aquaparku; sklep z pamiątkami, apteka; centrum kongresowe dla 1000 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: fryzjer; na terenie hotelu występują schody i różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 45 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

    deluxe:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo zestaw do kawy/herbaty, kosz owoców na powitanie, minibar (uzupełniany napojami bezalkoholowymi), szlafrok i kapcie, widok na aquapark i lunapark;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), 2 pomieszczenia oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój deluxe i rodzinny na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, brodzik dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; duży aquapark: 14 zjeżdżalni dla dzieci, 12 zjeżdżalni dla dorosłych, basen ze sztuczną falą, leniwa rzeka (otwarta w określonych godzinach); 2 korty tenisowe z oświetleniem (płatne), siłownia; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka w sąsiednim hotelu Serenity Beach, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: lunapark, bilard, kino XD, gry video, centrum wellness: sauna, łaźnia parowa, masaże; centrum sportów wodnych.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w barze przy aquaparku (11.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00), wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0020/653590965,

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fibus na plażęwstęp do aquaparku


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część resortu Serenity Makadi z pełnym atrakcji aquaparkiem oraz wesołym miasteczkiem. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi w każdym wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Nowoczesny kompleks hotelowy, położony w drugiej linii brzegowej, tuż obok siostrzanego hotelu Serenity Makadi Beach. Kompleks otoczony jest dużym, zadbanym terenem zielonym, centrum Hurghady oddalone jest o ok. 40 km (dojazd płatnym busem hotelowym kilka razy dziennie), a lotnisko o ok. 35 km.
    Plaża:
    Prywatna, piaszczysta plaża znajduje się przy hotelu Serenity Makadi Beach (dojście przez teren hotelu, ok. 10 min. spacerem). Wejście do wody z brzegu (wymagane obuwie ochronne), a także z pomostu. Leżaki, parasole oraz ręczniki na plaży - bezpłatne.
    Do dyspozycji gości:
    Hotel otwarty wiosną 2012 r. i składający się z kilku budynków. Recepcja 24 - godz., mini centrum handlowe, fryzjer, salon kosmetyczny, bankomat, apteka, pralnia, kafejka internetowa. Hotel posiada kilka restauracji: główną (dania w formie bufetu) oraz a'la carte: włoską, orientalną, azjatycką Teppanyaki oraz kilka barów: przy basenie, na plaży, lobby bar, English Pub oraz Cafe Lounge. Na terenie hotelu znajduje się kilka basenów o nieregularnych kształtach (w tym 1 podgrzewany w okresie zimowym), brodzik dla dzieci oraz leniwa rzeka, otoczone tarasem słonecznym. Leżaki, parasole oraz ręczniki plażowe przy basenach - bezpłatne. Hotel posiada jeden z największych i najbardziej imponujących aquaparków w Hurghadzie - zaprojektowany w formie średniowiecznego zamku, składający się z kilkunastu zjeżdżalni dla dorosłych i wydzieloną częścią z mniejszymi zjeżdżalniami dla dzieci. Dodatkowo hotel posiada lunapark z 20 atrakcjami, zarówno dla dzieci, jak i dorosłych (dodatkowo płatne, ok. 10 USD). Za opłatą - opiekunki do dzieci.
    Pokoje:
    Hotel oferuje swoim Gościom zakwaterowanie w ponad 580 przestronnych i ze smakiem urządzonych pokojach, mieszczących się w kilku budynkach. Standardowe pokoje 2-osobowe (możliwość 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), wyposażone w: łazienkę (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV-sat, telefon, lodówkę, sejf, mini bar (płatny) oraz balkon lub taras. Dla rodzin dostępne są większe pokoje rodzinne (wydzielona sypialnia, wyposażenie takie jak w pokojach standardowych).
    Wyżywienie:
    All Inclusive: śniadania (07:00-10:00), lunch (12:30-15:00) oraz kolacje (18:30-21:30) serwowane w restauracji głównej w formie bufetu. W ciągu dnia dostępne są ciepłe i zimne przekąski (11:00-15:00), słodkie przekąski (15:00-17:00), lody (16:00-17:00) serwowane w wybranych barach lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-23:00) w wyznaczonych barach. W ciągu pobytu Goście mogą jednorazowo skorzystać z kolacji w jednej z restauracji a'la carte (poza Teppanyaki). All Inclusive nie obejmuje mini baru, świeżo wyciskanych soków, napoi importowanych, napoi butelkowanych.
    Program sportowy i animacyjny:
    Dzienny i wieczorny program animacyjny, muzyka na żywo, lokalne show, taniec brzucha, imponujący aquapark, mini golf, rzutki, siatkówka plażowa, siłownia, korty tenisowe (sprzęt i oświetlenie kortów dodatkowo płatne). Za opłatą: bilard, masaże, sauna, łaźnia, odnowa biologiczna, centrum sportów wodnych i nurkowe, lunapark. Dla dzieci - brodzik, mini klub, mini disco.
    Internet:
    Na terenie lobby oraz na tarasie przy głównej restauracji internet Wi-Fi - bezpłatny.
    Kategoria lokalna:
    *****
    Strona www:
    www.serenityhotelsegypt.com
    Naszym zdaniem:
    Hotel idealny do rodzinnego wypoczynku - jeden z największych aquaparków w Hurghadzie oraz rewelacyjny lunapark zapewnią niezapomniany wypoczynek całym rodzinom! Ogromny plus za wygodne, przestronne pokoje, świetną infrastrukturę oraz serwis na najwyższym poziomie!


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część resortu Serenity Makadi z pełnym atrakcji aquaparkiem oraz wesołym miasteczkiem. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi w każdym wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    2012 r.

    Położenie:

    Makadi Bay, 35 km od Hurghady, 40 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 33.000 m2.

    Plaża:

    800 m od hotelu, przy hotelu Serenity Makadi Heights, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 320 m długości. Skała koralowa przy zejściu do morza, pomost. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne. Bus hotelowy na plażę.

    W hotelu:

    4 restauracje, 5 barów, 3 baseny, sklepy, apteka, sale konferencyjne, kantor, bankomat. Przy hotelu znajduje się jeden z największych parków wodnych w rejonie Morza Czerwonego - bezpłatny dla gości hotelu. Składa się z 26 zjeżdżalni (15 dla dorosłych i 11 dla dzieci) i  lunaparku płatny. Wieczorami w parku odbywaja się animacje dla dzieci i dorosłych.

    Pokoje: 

    w 5 piętrowym budynku głównym oraz aneksach;  440 pokoi – 222 pokoje standardowe ( w budynku głównym i aneksach), 110 pokoi rodzinnych ( 2 pokoje, w budynku głównym), 48 pokoi delux z widokiem na basen w budynku głównym; klimatyzacja centralna, minibar (woda - dla gości AI, woda i napoje bezalkoholowe - dla gości UAI),serwis kawowy (tylko dla gości Ultra AI) prysznic lub wanna,  suszarka, TV SAT, telefon, sejf, balkon lub taras, zestaw do parzenia kawy lub herbaty

    Rozrywki i usługi: 

    Bezpłatne:
    internet bezprzewodowy w lobby, animacje, bezpłatne dla gości ULTRA ALL INCLUSIVE : wypełnienie minibaru napojami bezalkoholowymi,  masaż, łaźnia turecka, sauna , siłownia, , siatkówka, 2 korty tenisowe, dyskoteka, szachy, mini golf, rzutki.
    Płatne: 
    pralnia, bilard,  salon piękności, centrum SPA, oświetlenie kortów, jazda konna,  centrum  nurkowe i sporty wodne w hotelu Serenity Makadi Heights, shuttle bus do Hurghady.

    Dla dzieci: 

    brodzik, animacje, miniklub, opiekunka (płatna), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, plac zabaw, łóżeczka (na życzenie).

    Wyżywienie :

    All Inclusive (10:00-23:00) i  Ultra All Inclusive (10:00 - 02:00)

    Posiłki: śniadanie, późne śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.

    Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe .

    System nie zawiera: napoi importowanych, soków ze świeżych owoców.

    Restauracje a’la carte: włoska, turecka - bezpłatne, japońska (płatna). Wymagana rezerwacja.

    Tel./faks :

     +20 65/359 09 60, 359 09 70.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część resortu Serenity Makadi z pełnym atrakcji aquaparkiem oraz wesołym miasteczkiem. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi w każdym wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Egipt/Hurghada

    Położenie

    - ok. 500 m od plaży, przy hotelu Serenity Makadi Heights, bezpłatny bus hotelowy na plażę - ok. 36 km od centrum Hurghady - ok. 30 km od lotniska w Hurghadzie

    Plaża

    - piaszczysta z pomostem - niewielka rafa koralowa (zalecane obuwie plażowe) - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, sejf - minibar (uzupełniony w 2 butelki wody) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - balkon/taras Pokój Deluxe - pokoje położone bliżej aquaparku - wyposażenie jak w pokoju standardowym Pokój Premium - pokoje położone na wyższych piętrach - wyposażenie jak w pokoju standardowym Pokój Rodzinny - 2 sypialnie połączone drzwiami - wyposażenie jak w pokoju standardowym

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - 3 zintegrowane baseny, jacuzzi - aquapark z 4 basenami i 13 zjeżdżalniami - leżaki i parasole - siłownia - 2 korty tenisowe - szachy, backgammon - lekki program animacyjny w ciągu dnia - wieczorne programy z muzyką na żywo Płatne - sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów tenisowych - sauna, łaźnia - masaże - sporty wodne na plaży - centrum nurkowe

    Dla dzieci

    - miniklub (5-12 lat) - brodzik, mini aquapark ze zjeżdżalniami - plac zabaw na plaży - lunapark (płatny), pokój gier (płatny), kino XD (płatne) - opiekunka (na życzenie, za dodatkową opłatą) - łożeczko (na życzenie)

    Wyżywienie

    All Inclusive:  śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i serwowane są w godz. 10:00-23:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte po uprzedniej rezerwacji. Ultra All Incluisve: dodatkowo możliwość skorzystania z restauracji a la carte (włoska - codziennie, orientalna, azjatycka - w wybrane dni tygodnia, dodatkowo dwie restauracje a la carte w hotelu Serenity Beach - w wybrane dni tygodnia, lokalne alkohole Premium w English Pub, fajka wodna raz na pobyt, kosz owoców w dniu przyjazdu, 20 minut masażu, 20 minut nurkowania, lokalne napoje alkoholowe i serwowane są w godz. 10:00-02:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - restauracje a la carte (włoska, orientalna) - restauracja azjatycka (płatna) - lobby bar - bar przy basenie - kawiarnia

    Dodatkowe informacje

    - kawiarenka internetowa (płatna) - pralnia, fryzjer, salon urody - minimarket - centrum biznesowo-konferencyjne - płatny bus hotelowy do centrum Hurghady - hotel dysponuje 575 pokojami - rok otwarcia hotelu:  2012 r. - www.serenityhotelsegypt.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

    Informacje paszportowo-wizowe

    Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).

    Bagaż

    - w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg;Berlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 340 PLN - 23 kg - 390 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część resortu Serenity Makadi z pełnym atrakcji aquaparkiem oraz wesołym miasteczkiem. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi w każdym wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt/Hurghada

    Opis

    Hotel Serenity Fun City, pięknie położony w zatoce Makadi, niedaleko prywatnej plaży przy siostrzanym hotelu Serenity Makadi Heights, to wymarzone miejsce na wakacyjny wyjazd dla całej rodziny! Dumą hotelu, przyciągającą tłumy Gości jest Serenity Aqua Park - największy park wodny w rejonie Morza Czerwonego, otoczony bajecznym ogrodem, a także lunapark i mnóstwo innych, ciekawych atrakcji nie tylko dla najmłodszych. Przestronne, komfortowo urządzone pokoje są doskonale wyposażone i utrzymane w najwyższej czystości. Fantastyczne baseny rekreacyjne z leżakami oraz nowoczesne centrum SPA to idealne miejsca na pełen relaks, a oferta stylowo urządzonych restauracji zadowoli gusta najbardziej wymagających smakoszy. Profesjonalna obsługa oraz duża ilość różnorodnych udogodnień zapewnią niezapomniany urlop.

    Lokalizacja

    w Makadi Bay, ok. 300 m od plaży, ok. 36 km od lotniska.

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 575, restauracje: 1, restauracje a'la carte: 4, bary: 5, baseny odkryte: 4, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, kawiarnie, recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, kino, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    3 baseny odkryte (podgrzewane zimą), leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci; bezpłatny aquapark ze zjeżdżalniami oraz basenem ze sztuczną falą.

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem Typ pokoju -

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób lub 2 dorosłych i 1 dziecka (ok. 30m2).
    RODZINNE: pokoje dla max. 3 dorosłych i 1 dziecka lub 2 dorosłych i 2 dzieci (2 pomieszczenia, ok. 60m2).

    Plaża

    prywatna, piaszczysto-żwirowa, szeroka, bar service, prysznic, zagospodarowana, parasole, leżaki.

    Sport na plaży

    nurkowanie (płatne), sporty wodne (płatne).

    Sport i fitness

    nauka nurkowania (płatna), tenis ziemny, masaże (płatne), SPA (płatne), sauna (płatna), siłownia, łaźnia parowa (płatna), salon urody, zabiegi pielęgnacyjne (płatne).

    Rozrywka

    salon gier video (płatny), dyskoteka, animacje.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna) na zapytanie, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive, możliwość dopłaty do ultra all inclusive. Dopłaty do kolacji w dniach 24/12 i 31/12 są obowiązkowe.

    All Inclusive

    śniadanie (7.00 - 10.00), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (18.30 - 22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski, lody. Napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole od 10.00 do 23.00. restauracja włoska i orientalna (wymagana wcześniejsza rezerwacja) - bezpłatnie; restauracja Teppanyaki jest płatna dodatkowo.
    Ultra All Inclusive obowiązuje od 10.00 do 2.00 w nocy. Goście wykupujący Ultra All inclusive otrzymują dodatkowo: powitalny kosz owoców, mini bar wypełniony napojami bezalkoholowymi (raz na pobyt), zestaw do parzenia kawy i herbaty, możliwość skorzystania z pralni raz na pobyt. Bezpłatnie można też zapalić fajkę wodną lub skorzystać z restauracji Royal Lounge.

    Informacje dodatkowe

    • Dodatkowo płatne: lunapark, oświetlenie kortu tenisowego, kino, centrum nurkowania przy hotelu Serenity Makadi Heights
    • Bezpłatny bus hotelowy kursujący na plażę co 30 min (czas przejazdu ok. 3 min
    • Zejście do morza z pomostów

    Cena zawiera

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.


    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę 25 USD/os. , ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka*

    Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie.

    Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu.

    *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

    Obsługa na miejscu

    Opieka polskojęzycznego przedstawiciela. Ecco Holiday nie zapewnia opieki pilota oraz obsługi polskiego rezydenta. Opiekę uczestnikom imprezy w miejscu wakacyjnym zapewniać będzie polskojęzyczny pracownik lokalnego agenta.

    Informacje wizowe

    Między Polską a Egiptem obowiązuje ruch wizowy. Obywatel RP może przed przyjazdem do Egiptu ubiegać się o wizę w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym lub otrzymać ją na lotnisku w Egipcie. Obywatel RP posługujący się paszportem dyplomatycznym nie może ubiegać się wizę wjazdową na lotnisku w Egipcie. Przed planowaną podróżą musi, pod rygorem niewpuszczenia na terytorium ARE, wystąpić z wnioskiem o jej wydanie w egipskim przedstawicielstwie dyplomatycznym.

    Opłaty za wizę od 1 maja 2014 r. wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport powinien posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część resortu Serenity Makadi z pełnym atrakcji aquaparkiem oraz wesołym miasteczkiem. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi w każdym wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

     

    POŁOŻENIE:


    Przepiękny kompleks, położony na bardzo dużym terenie w miejscowości Makadi Bay. Od lotniska w Hurghadzie oddalony jest o ok. 36 km od plaży zaś 300 m. Goście korzystają z plaży w siostrzanym hotelu Serenity Makadi Heights. Do centrum Hurghady można dojechać płatnym busem hotelowym.

    HOTEL OFERUJE:


    Do dyspozycji Gości hotel przygotował 5 restauracji (główną, włoską, orientalną, Teppanyaki oferującą dania dalekiego wschodu i Food Court – na terenie Aquaparku). Ponadto hotel oferuje 5 barów oraz dyskotekę. W hotelu znajduje się ponadto bank, kawiarenka internetowa, pralnia, parking oraz szereg sklepików i apteka. Można także skorzystać z opieki medycznej. Niewątpliwym atutem hotelu jest największy w Egipcie aquapark oraz lunapark.

     

    POKOJE:


    W hotelu znajduje się 585 pokoi w tym pokoje standardowe, duplex (z sypialną częścią na antresoli), superior (położone bliżej centralnej części aquaparku), family (składają się z 2 sypialni) oraz superior family (zlokalizowane bliżej aquaparku). Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, TV, telefon, lodówkę, sejf, łazienkę z suszarką oraz zestaw do parzenia kawy i herbaty (dla Gości wykupujących Ultra All inclusive). Wszystkie pokoje posiadają balkon lub taras.

    WYŻYWIENIE:


    Hotel oferuje All inclusive: śniadania (7:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-22:00). Ponadto od godz. 10:30 do zachodu słońca serwowane są przekąski. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są w wybranych barach w godzinach ich otwarcia między 10:00 a 23:00. Hotel oferuje ponadto formułę Ultra All inclusive, w której to Goście otrzymują dodatkowo powitalny kosz owoców w pokoju, mini bar wypełniony napojami bezalkoholowymi (raz na pobyt), zestaw do parzenia kawy i herbaty, możliwość skorzystania z pralni raz na pobyt. Bezpłatnie można też zapalić fajkę wodną oraz skorzystać z restauracji Royal Lounge.

    SPORT I ROZRYWKA:



    Podstawową atrakcją i niezaprzeczalnym atutem hotelu jest olbrzymi aquapark i lunapark. Goście mogą korzystać z dziesiątek zjeżdżalni, basenu ze sztuczną falą oraz 20 atrakcji lunaparku (lunapark płatny dodatkowo). W hotelu znajduje się ponadto kino (płatne), sala gier (płatna), dwa korty tenisowe (oświetlenie i sprzęt płatny) i siłownia (bezpłatnie), Health Club (sauna, łaźnia parowa, masaże) – płatne. W hotelu prowadzony jest także program animacyjny. Na plaży w hotelu Serenity Makadi Heights skorzystać można z centrum nurkowego i sportów wodnych za dodatkową opłatą.

    DZIECI:


    Dla najmłodszych hotel przygotował mini klub, szereg zjeżdżalni w aquaparku, lunapark (płatny), brodzik oraz krzesełka w restauracji i możliwość wstawienia do pokoju łóżeczka dla niemowlaka.

    NASZYM ZDANIEM:


    Wspaniały obiekt, jakiego jeszcze nie było w Egipcie. Jest to doskonała propozycja na niezapomniane rodzinne wakacje


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część resortu Serenity Makadi z pełnym atrakcji aquaparkiem oraz wesołym miasteczkiem. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi w każdym wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Nowoczesny i rozległy kompleks hotelowy z gigantycznym - największym w Hurghadzie - aquaparkiem. Plaża, morze, baseny, lunapark, mnóstwo atrakcji i zabawy dla całej rodziny.

    Położenie

    Nad Zatoką Makadi, w drugiej linii brzegowej, 10 minut spacerem od prywatnej plaży z pomostem przy siostrzanym hotelu Serenity Makadi Beach (koralowce, zalecane specjalne obuwie ochronne), 35 km od lotniska, 40 km od Hurghady. Hotel organizuje przejazdy na plażę (bezpłatnie) i do Hurghady (odpłatnie).

    Wyposażenie

    Eleganckie lobby z całodobową recepcją, restauracja główna z częścią zewnętrzną otoczoną ogrodem, restauracje a'la carte (włoska, orientalna, azjatycka), bary (przy basenie, w aquaparku, w lobby, przy plaży), pub, minicentrum handlowe, apteka, bankomat, punkt wymiany walut, Wi-Fi, kafejka internetowa, sala konferencyjna, pralnia.

    Pokoje

    Ponad 580 pokoi w kilku budynkach; większość typu standard (ok. 30 m kw.), wyposażonych w indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV sat, telefon, sejf, minibar, balkon lub taras oraz łazienkę z prysznicem i suszarką o włosów. Możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju superior (bliżej aquaparku) oraz w pokoju rodzinnym (ok. 60 m kw.) z 2 sypialniami.

    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadania, obiady i kolacje (także tematyczne) w formie bufetu, przekąski, lody po południu, napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne serwowane w wyznaczonych barach do godz. 23.00, kolacja w restauracji włoskiej lub orientalnej (wymagana rezerwacja). Ultra all inclusive: dodatkowo napoje bezalkoholowe w minibarze, zestaw do kawy/herbaty w pokoju, napoje i lokalne alkohole w pubie (do godz. 02.00), gratis jedno pranie (torba na pokój). 

    Sport i rozrywka

    Kompleks basenów o nieregularnych kształtach, duży park wodny (m.in. leniwa rzeka, sztuczna fala, kilkanaście zjeżdżalni), jacuzzi, korty tenisowe, rzutki, sala gier, siatkówka plażowa, centrum sportów wodnych i nurkowania, ośrodek odnowy biologicznej (siłownia, sauna, łaźnia, masaże, salon kosmetyczny i fryzjerski), animacje, muzyka na żywo, dyskoteka. UWAGA! w 2018/19r. będa przeprowadzanerenowacje basenów: 5&6 część 1 basenu głównego & basen dla dzieci od10/01/19 do 31/01/19 7 część 2 basenu głównego od1/02/19 do 15/03/19 8 Mini Aqua  od 10/02/19 do 28/02/19 9 Wave Pool  od  1/05/19 do 30/05/19

    Dla dzieci

    Brodzik, miniklub (5-12 lat), wiele atrakcji wodnych (np. zjeżdżalnie, ośmiornica, wieża), plac i sala zabaw, wesołe miasteczko (odpłatnie), animacje, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka, bufet dla dzieci, kino XD (odpłatnie). 2 godziny pobytu w Luna Parku w cenie pobytu dla dzieci 4-14lat

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część resortu Serenity Makadi z pełnym atrakcji aquaparkiem oraz wesołym miasteczkiem. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi w każdym wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony w Makadi Bay, ok. 40 km od centrum HURGHADY; ok. 40 km od lotniska w Hurghadzie.

    PLAŻA

    Plaża hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, rafa koralowa, ok. 1 km od hotelu, dojście pieszo lub dojazd hotelowym busem, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    HOTEL

    Pięciogwiazdkowy, zbudowany w 2012 r., 515 pokoi, 5 budynków.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Sklep z pamiątkami, apteka, winda, lobby, recepcja, za opłatą: fryzjer, akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Diners Club.

    INTERNET

    Bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Centrum kongresowe dla 1000 osób.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Basen główny, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; duży aquapark: , 12 zjeżdżalni dla dorosłych, basen ze sztuczną falą, leniwa rzeka (otwarta w określonych godzinach); 2 korty tenisowe z oświetleniem (płatne), siłownia;  dyskoteka w sąsiednim hotelu Serenity Beach, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: lunapark, bilard, kino XD, gry video, centrum wellness: sauna, łaźnia parowa, masaże; centrum sportów wodnych. UWAGA!!! REMONT BASENÓW WG ROZKŁADU Kids Aqua 3 Weeks 10-Sep-18 30-Sep-18 2 SGL Pool 3 Weeks 10-Sep-18 30-Sep-18 3 Double Pool 3 Weeks 20-Nov-18 10-Dec-18 4 Triple Pool 3 Weeks 10-Dec-18 30-Dec-18 5&6 Section 1 of Main Pool & Kids Pool 3 Weeks 10-Jan-19 31-Jan-19 7 Section 2 Main Pool 6 Weeks 1-Feb-19 15-Mar-19 8 Mini Aqua 3 Weeks 10-Feb-19 28-Feb-19 9 Wave Pool 4 Weeks 1-May-19 30-May-19

    ZAKWATEROWANIE

    Hotel oferuje zakwaterowanie w pokojach: Standard - ok 30m2, możliwość zakwaterowania 2+1 Family -ok. 55m2 możliwość zakwaterowania 3+2

    DLA DZIECI

    Pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), brodzik dla dzieci. Za opłatą: lunapark,  14 zjeżdżalni dla dzieci.

    WYŻYWIENIE

    Opcje wyżywienia: All inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Ultra All inclusive

    INFORMACJE DODATKOWE

    DLA DZIECI W POKOJACH RODZINNYCH - 2 GODZINY DZIENNIE DARMOWY WSTĘP DO LUNA PARK! Adres: 36 Safaga Road, Makadi Bay, Red Sea Gov,Hurghada, Egypt http://www.serenity-resorts.com/funcity/

    CENA

    Cena oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD.Nowość! Możliwość wykupienia wizy przez portal https://visa2egypt.gov.eg, koszt wizy jednokrotnego przekroczenia 25 USD, wielokrotna - 60 USD. Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt

    DOKUMENTY PODRÓŻY

    DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Oasis Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część resortu Serenity Makadi z pełnym atrakcji aquaparkiem oraz wesołym miasteczkiem. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi w każdym wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    Doskonałe miejsce na wypoczynek dla rodzin z dziećmi.  Aquapark z licznymi zjeżdżalniami, basenami ze sztuczną falą, rwącą rzeką - to tylko część atrakcji, które sprawią, że Goście spędzą tu udane wakacje. Do tego możliwość podziwiania pięknej rafy koralowej oraz wieczorne i dzienne animacje.  

    Położenie

    W Makadi Bay ok. 40 km od centrum Hurgady. Lotnisko w Hurgadzie ok.30 km od hotelu.  

    Plaża

    Ok. 800 m od hotelu (przy hotelu Serenity Makadi Heights) - dojście pieszo lub dojazd bezpłatnym busem hotelowym; piaszczysto-żwirowa; pomost; niewielka rafa koralowa ; zalecane obuwie ochronne. Parasole, leżaki na plaży bezpłatne.   

    Hotel

    Internet - Wi-Fi w lobby bezpłatne Hotel dysponuje łącznie 575 pokojami. W hotelu - recepcja całodobowa, lobby, windy, przechowalnia bagażu. Płatnie - pomoc medyczna, fryzjer, sklep z pamiątkami, apteka, usługi pralni, centrum Spa, zaplecze konferencyjne. Oficjalna kategoria egipska ***** 

    Pokoje

    Klimatyzacja, łazienka (WC, prysznic), suszarka do włosów, TV-sat, telefon, sejf, minibar (płatny), zestaw do zaparzania kawy i herbaty, balkon lub taras. Pokój typu Standard - 2-osobowy z możliwością jednej dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 2 dzieci (dostawka dla dwójki 2 dzieci w postaci jednego łóżka); powierzchnia ok. 35 m2. Pokój typu Promo room", czyli pokój w promocyjnej cenie - 2-osobowy, zazwyczaj o mniejszym metrażu. Oferta zawiera przykładowe zdjęcia pokoi.  

    Rekreacja, sport, atrakcje

    3 połączone ze sobą baseny z wydzieloną częścią dla dzieci, leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie; aquapark ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych, 2 korty tenisowe (sprzęt i oświetlenie płatne), siłownia, program animacyjny dla dorosłych i dla dzieci. Płatnie - centrum nurkowe, lunapark, sporty wodne na plaży, pokój gier, kino 6D, zabiegi w centrum Spa.  

    Dla dzieci

    Mini klub, plac zabaw, mini disco, brodzik.

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia w wyznaczonych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wyznaczonych barach w określonych godzinach. Kolacja Wigilijna (24.12) oraz Kolacja Noworoczna (31.12) wliczone w cenę. 

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, Food Court przy aquaparku, 3 restauracje a'la carte (płatne), 3 bary.  

    Informacje dodatkowe

    Hotele zastrzegają sobie prawo do modyfikowania oferty All Inclusive. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują na miejscu w hotelu. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-październik 2018. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu. Hotel może wymagać noszenia opaski All Inclusive; w niektórych restauracjach może być wymagany odpowiedni strój (mężczyźni - długie spodnie, zakryte buty). Hotel pobiera opłaty za zgubione ręczniki lub klucze.  

    Wiza

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie, na lotnisku. Opłaty za wizę od 1 maja 2014 r. wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna) lub 35 USD (wiza wielokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport ( z pustą stroną) musi posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży. W razie uszkodzenia lub utraty paszportu należy zgłosić ten fakt na policję, zwrócić się do Wydziału Konsularnego Ambasady RP w Kairze o wydanie paszportu tymczasowego, a następnie wystąpić do tutejszego Urzędu MSW (Kair, przy Placu Tahrir) w celu uzyskania potwierdzenia wjazdu na teren Egiptu oraz wizę wyjazdową. Wiza taka jest ważna wówczas przez 7 dni i nie można bez niej wyjechać z Egiptu.Obywatele Białorusi wylatujący z Polski do Egiptu, zgodnie z informacja zawartą w systemie TIMATIC należącym do Międzynarodowego Zrzeszenia Przewoźników Powietrznych (IATA), muszą posiadać aktualną wizę do Egiptu już podczas odprawy biletowo- bagażowej. Nie ma możliwości uzyskania wizy w Egipcie. Bez wymaganego zezwolenia pasażerowie nie zostaną wpuszczeni na pokład samolotu.

    Świadczenia w cenie

    Cena zawiera (PLN): obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT. 

    Warto wyróżnić

    * Aquapark z 26 zjeżdżalniami * Dla rodzin z dziećmi * Park rozrywki z karuzelami


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Część resortu Serenity Makadi z pełnym atrakcji aquaparkiem oraz wesołym miasteczkiem. Idealna propozycja dla rodzin z dziećmi w każdym wieku.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    HURGHADA

    Opis oferty:

    Hotel został otwarty w 2012 roku, usytuowany na powierzchni 330.000m². Do dyspozycji gości baseny zewnętrzne (1 z podgrzewaną wodą w sezonie zimowym), imponujący aqua park w formie średniowiecznego zamku (kilkanaście zjeżdżalni dla dorosłych, wydzielona część zjeżdżalni dla dzieci), restauracja główna, 5 barów a także 3 restauracje a'la carte (orientalna, włoska, azjatycka).

    POKOJE:

    585 pokoi; 345 pokoi standardowych, 158 pokoi rodzinnych, 50 pokoi premium superior, 24 pokoje rodzinne superior; wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, mini bar (płatny), sejf, telefon, balkon lub taras

    W HOTELU:

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, salon fryzjerski, pralnia, sauna, jacuzzi, lekarz, sporty wodne na plaży, oświetlenie kortów, sprzęt do tenisa, bilard, room service, szkoła nurkowania, kafejka internetowa, lunapark, sala gier, kino, internet w lobby

    KONTAKT:

    www.serenityhotelsegypt.com

    POŁOŻENIE:

    40 km od centrum Hurghady, 35 km od lotniska

    PLAŻA:

    piaszczysta plaża o długości 320m² znajduje się przy siostrzanym hotelu Serenity Makadi Beach (dojście zajmuje ok. 10 minut), serwis plażowy bezpłatny (leżaki, parasole, materace)

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki, lody oraz napoje butelkowane

    DLA DZIECI:

    brodzik, mini klub, plac zabaw, krzesełka w restauracji (na życzenie), łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, muzyka na żywo, mini golf, siłownia, rzutki, siatkówka plażowa, korty tenisowe


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Mapa Hotelu Serenity Fun City
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Serenity Fun City

    4.4
    zdecydowanie polecam

    Hotel na bardzo dużym terenie, ma aquapark i lunapark! Co prawda plaża jest przy drugim hotelu obok, ale na szczęście tylko ok 300 metrów. Dzieciaki miały mnóstwo zabawy i posiedzielibyśmy w tym hotelu jeszcze kolejny tydzień.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.1
    zdecydowanie polecam

    Aquapark naprawdę super, lunapark wieczorami jeszcze fajniejszy - karuzele, ciuchcie, dzieciaki miały mnóstwo radochy, a i nie jest to takie drogie, bo kupowało się takie żetony i za 10 sztuk było 10 dolarów, czyli porównywalnie jak w PL. Mieszkaliśmy w pokoju typu garden, był ok, czysty i wysprzątany. Jedzenie jak w całym Egipcie czyli można się najeść, ale do najlepszych nie nalezy. Plaża przy hotelu obok. Ogólnie polecam ze względu na atrakcje dla dzieci!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.1
    3.7
    może być

    Wszystko dla dzieci się znajdzie, trochę gorzej gdy się przyjedzie bez dzieci... Można korzystać z aquaparku, otwarty dość krótko w ciągu dnia, ale są zjeżdżalnie dla dorosłych i lekko podgrzewane baseny, choć na dłuższe kąpiele lepiej jest iść do morza, tam z kolei rafa więc można też snurkować. Do plaży jest może 10 minut, ewentualnie busem hotelowym 2 min. Jedzenie mało urozmaicone, ale w dużej ilości, tak samo drinki całkiem niezłe, ale wybór średni. I jeżeli ktoś chce się wybrać do miasta to busem hotelowym albo taksówką, jedzie się sługo bo prawie godzinę, taxi kosztowało nas 10 dolarów za dwie osoby. Poza hotelem sama pustynia, ewentualnie teren hotelu obok, całkiem ładny ogród.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: może być
    3.7
    4.0
    polecam

    Obsługa do najmilszych nie należy niestety, trzeba się mocno naprosić żeby coś od nich uzyskać. Plaża piękna, trzeba przejść przez teren sąsiedniego Serenity, ale to sama przyjemność, bo jest to piękny, egzotyczny ogród. Przy samym brzegu rafa, więc obuwie obowiązkowe żeby nic sobie nie zrobić. Wycieczek od rezydenta nie polecam, natomiast warto kupować od pracowników hotelu - ten sam program, cena nawet o połowę niższa. Sam hotel oceniam na 3+ ze względu na sporą liczbę niedociągnięć.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    4.1
    polecam

    Jest to hotel typowy jak na egipskie standardy, wiadomo że są niedociągnięcia ale jest też dużo zalet. Jest nowoczesny, bardzo stylowo urządzony. SUper baseny, aquapark jeszcze lepszy, otwarty tylkow wyznaczonych godzinach. Chodzi tam sztab ratowników więc dzieci będą bezpieczne. Tak samo z lunaparkiem, dzieci były zachwycone, choć obsaługa trochę marna. Jedzenie jak to jedzenie, codziennioe to samo, prezentowało się pięknie, smakowało już troszkę gorzej, ale mimo to głodniu nie chodziliśmy. Miejsce polecam głównie dla rodzin z dziećmi i dla osób, którym nie przeszkadza hałas.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    3.9
    polecam

    bylismy w tym hotelu w czerwcu rodzina 2+2... ogolnie miejsce bardzo ladne, ale zaniedbane. wiekszosc gosci to rosjanie ktorzy robia w okol siebie straszny szum i chaos, a obsluga nawet nie stara sie tego zorganizowac, za to duzy minus. poza tym wszystko w porzadku, pokoje przestronne, choc moglyby byc lepiej sprzatane, obsluga robi wszystko od niechcenia ale to juz jej urok. jedzenie moze byc, frytki ryz i makaron, do tego rozne miesa, salatki, slodkosci i owoce, wszystko smakuje podobnie, ale zjesc sie da. dzieciaki mialy najwieksza zabawe z aquaparku bo animacje w wiekszosci po rosyjsku, byly tez polskie ale malo ciekawe, a aquapark swietny.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    3.9
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Mamy bardzo dobre zdanie o tym hotelu, niedrogi i pełen atrakcji, warto pojechać i trochę się wybawić, polecamy!!!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.3
    zdecydowanie polecam

    Hotel Serenity Fun City jest super dla wszystkich dzieci (rodzice wrócą bardziej zmęczeni niż przyjechali, wiem co mówię :D), animacje super, niektóre nie do końca zrozumiałe, ale mimo wszystko świetne, jedzenie baaardzo monotonne i dość słąbe, ale jak się płaci 1800 za 5* to się nie ma czemu dziwić :D było fajnie, mogłabym tutaj wrócić :))))))

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.3
    4.3
    polecam

    Witajcie Ja byłam z dziećmi w pierwszym tygodniu czerwca . Hotel nowiutki , jedzenie najlepsze jakie do tej pory jadłam w Egipcie (wielki szacun dla szefa kuchni). Jedno zjeżdżalnie super ale w biurze nie informowali mnie że z widocznych zjeżdżalni (w zamku) mogą korzystać dzieci w wieku od 10 lat. Ja jechałam z wnukami i wybierając ofertę dzieci nastawiły się na zamek, a tu przez pierwsze 2 dni bardzo rygorystycznie - NIE WOLNO! . A potem jak nie było tzw. starszych rangą, dzieci zjeżdżały z dorosłymi. I radość była wielka dzieci i nasza. Do morza troszkę daleko do południa woził odkryty samochodzik, po obiedzie pieszko oczywiście nie są to jakieś wielkie odległości. Mieszkaliśmy na II p. blisko recepcji i uważam za trafiony wybór , do restauracji , głównego hollu, lobby i morzą bliżej.Przechodziło się na zjeżdżalnie ale to nie problem. Sklepiki powoli otwierali - jest jeszcze sporo pustych i w przyszłości będzie lepiej.. animacji żadnych ze strony hotelu tylko biuro polskie miał swoich animatorów i zabawiało dzieci wieczorem dla dorosłych prawie nic. Kilka uwag przy zakupie miejsca dla dziecka biuro zapewniało że nie będzie to dostawne łóżko tylko normalne łóżko, niestety mieliśmy 3 łóżka normalne i jedno dostawne - trzeba było powalczyć by wymienili ale udało się. Wycieczki z biura SUN FUN w cenach jak pisali poprzednicy, za połowę ceny o tej samej jakości sprzedawali miejscowi w koszulkach hotelu Senerity i tam warto, bo taniej a można się jeszcze targować jak dwoje dzieci lub 2 wycieczki. Nie prawda co mówi rezydent że ubezpieczenie wygasa gdy pojedziemy od miejscowych. Mamy ubezpieczenie całą dobę niezależnie gdzie jesteśmy, a za to co twierdzi że nie będzie pomagał gdyby coś się stało na wycieczce wykupionej indywidualnie - to powinni Go zwolnić - słowa niegodne rezydenta. Ale cóż zależy mu na prowizji od sprzedanych przez siebie wycieczek. BUS hotelowy 8$ od osoby i czeka 2 h.Taksówka hotelowa 30$ do Hurgady czeka i 4 h (1/2 h przejazdu) i nic nie utargujesz , wystarczy wyjść przed bramę (kawałek trzeba przejść) i taxi za 10$ w jedną stronę z powrotem żadnych problemów taksówki same się zatrzymują by Cię odwieźć za 10$. Antilon nie był potrzebny ale jak macie kupować , może lepiej zakupić profilaktycznie na zapas gdyby się biała dziać rewolucja w brzuchu, to owszem listek 12 szt. tabletek można kupić w hotelowej aptece - 5$ ale lepiej w Hurgadzie w aptece calłe opakowanie (3 listki) też 5 $. Zakupy , pamiątki taksówką na Sakala w Hurdgadzie market Kleopatra najtaniej, olbrzymi III piętrowy bazar. Wszystko w funtach, bez problemu przeliczają na $ i euro nie trzeba się targować bo ceny naklejone. Klima trochę głośna, szczególnie daje się we znaki w nocy. NO i najważniejsze Ruscy jeszcze nie okupują tego hotelu ale w hotelu przy plaży dominują

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.9
    • Hotel
      5.5
    • Pokoje
      5.1
    • Wyżywienie
      5.4
    • Atrakcje
      i sport
      5.4
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Serenity Fun City:
    5.4 / 6

    Super, polecam wszystkim... Bardzo dobry hotel 2017-12-29
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Za wcześnie żeby tam jechać, piękny aquapark 2012-05-11
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.7
    Hotel nie gotowy na przyjęcie turystów! 2012-05-13
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.0

    3.2
    Ekstra wakacje! 2012-05-19
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Ocena obiektywna 2012-05-19
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Super hotel 2012-05-21
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Polecam ten hotel na wakacje jak i dla młodych 2012-05-28
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hejka smile ja całkiem niedawno wróciłam z tego hotelu (11.05.-25.05). Byliśmy 4ką, wiek 25-27 lat. ...
    więcej

    5.6
    Bardzo fajny urlop 2012-05-28
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Serenity fun city - najlepsze wakacje 2012-05-30
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Nowy hotel serenity fan city 2012-06-09
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Serenity - idealne na wczasy z dziećmi 2012-06-15
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel nowiutki, dopiero otwarty. Zdecydowanie warto pojechać tam z dziećmi, od rana do 18:00 aquapar...
    więcej

    5.5
    Rewelacja! 2012-06-16
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    To były cudowne wakacje ! 2012-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Bardzo miło spędziłam wakacje w tym hotelu :) Przede wszystkim przepyszne jedzenie. Są tam 4 restau...
    więcej

    5.8
    Serenity - niezapomniane wakacje 2012-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    hotel położony z dala od zgiełku ulic, sklepów i targowisk. w sam raz na wypoczynek dla rzodzin z dz...
    więcej

    6.0
    Wspaniałe wakacje 2012-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Serenity Fun City 2012-06-21
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo udany pobyt który urozmaicały wszelkie dostępne atrakcje na terenie hotelu.Wspaniali Animator...
    więcej

    6.0
    Subiektywna opinia matki 4 - latka 2012-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Udane wakacje dla mamy taty i dziecka! 2012-06-25
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Dla mnie bomba , jeżeli ktoś próbuje pisać, że coś mu nie pasowało to nie wiem czego oczekuje ? Gwia...
    więcej

    6.0
    Urlop z aquaparkiem i lunaparkiem 2012-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    Duży, nowy hotel. Nasze reklamacje (prysznic, AC) załatwione sprawnie. Dominowały rodziny z dziećmi,...
    więcej

    5.4
    Rodzinne szaleństwo 2012-07-06
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Polecam, miła obsługa, czysto i smaczne jedzonko 2012-07-07
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    bardzo mila obsluga na calym obiekcie zwlaszcza na restauracji,na recepcji juz gorzej.samczne jedzon...
    więcej

    5.6
    Udane, rodzinne wakacje 2012-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Serenity Fun City 2012-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel ten polecam osobom z dziecmi, które mają się gdzie wyszalec(mini klub, zjeżdżalnie, luna park)...
    więcej

    5.8
    Było super, ale nie na 5 gwiazdek. 2012-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Hotel nie dla osób z nocnym moczeniem się 2012-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.0
    Hotel Serenity Fun Aqua Park to raj dla rodzin 2012-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel Serenity Fun AquaPark to po prostu raj dla rodzin z dziećmi. Spędziliśmy 2 tyg. wspaniałych wa...
    więcej

    6.0
    Wszytko OK, oprócz rezydenta Waldiego. 2012-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.3

    Ogólnie wszystko ok,tylko jest kilka minusów,pierwszy to rezydent Waldi ma wszystko w nosie,taki czł...
    więcej

    4.3
    Super hotel dla dzieci 2012-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Cudowny wypoczynek w nowiutkim hotelu 2012-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Rozczarowanie 2012-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    3.3
    Piękny hotel z mnóstwem atrakcji! 2012-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Wakacje w Serenity 2012-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.7
    Polecam w 100% 2012-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Wielki zawód 2012-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    3.3
    Rozczarowanie, hotel na pewno nie 5 gwiazdkowy 2012-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      3.7
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    Hotel ponoć kilku miesięczny ale wygląda na o wiele dłużej używany, obsługa miła ale aż za miła dla ...
    więcej

    4.3
    Najlepsi animatorzy na Świecie, kochamy Martusię 2012-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Rewelacyjny hotel, fantastyczna obsługa, prze-mili APTEKARZE :), jedzenie wyśmienite, wszystko czyśc...
    więcej

    5.9
    Obiektywna ocena hotelu! 2012-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Super wakacje! 2012-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Egipska katastrofa za niemałe pieniądze 2012-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      1.0

    1.3
    Super hotel na rodzinne wczasy 2012-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    hotel i obsługa godna polecenia, jedzenie naprawdę bardzo dobre. Animatorzy świetnie urozmaicali wol...
    więcej

    5.9
    Godny polecenia hotel! 2012-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Masakra 2012-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      1.0

    2.7
    Udane wczasy rodzinne 2012-08-12
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Niedosyt, rozczarowanie, pozytywne zakończenie... 2012-08-12
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Godny polecenia 2012-08-13
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Hotel godny polecenia rodzinom z dziećmi duzo atrakcji aqua park , luna park , mini klub ,baseny faj...
    więcej

    5.2
    Wczasy bardzo udane, hotel taki sobie. 2012-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo fajny na wczasy rodzinne. W dzień baseny, wieczorem animacje i super karuzele. Wspanial...
    więcej

    4.7
    Super wypoczynek w Serenity Fun City 2012-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Super animatorzy, hotel wymaga dopracowania 2012-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Jak dla mnie bomba 2012-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel idealny dla rodzin z dziećmi - ja mam dwoje i ani razu nie usłyszałam, że się nudzą :) rano, p...
    więcej

    5.1
    Fantastyczne miejsce na rodzinne wakacje 2012-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Dobry hotel dla rodziny 2012-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Dla tych co potrafią przymknąć oko 2012-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.7

    Jak dla mnie za szybko oddany do użytkowania hotel, problemy z windami (przerwy w prądzie), sporo ni...
    więcej

    4.7
    Ogólnie ok, ale są też wady. 2012-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    4.7
    Raj dla dzieci 2012-09-06
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Po prostu raj dla dzieci! 2012-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Po prostu raj dla dzieciaków!!! Aquapark, lunapark, miasteczko z animacjami dla dzieci, Aqua disco!!...
    więcej

    6.0
    Serenity Fun City 2012-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Świetny hotel 2012-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    nowy hotel z bardzo ładną infrastrukturą zewnętrzną,baseny ładne różnych wielkości,ciekawie połączo...
    więcej

    5.5
    Tomek z Olsztyna: serdecznie polecam na odpoczynek! 2012-09-23
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super udane wakacje! 2012-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Polecam wszystkim ten hotel! Animatorów przede wszystkim! Klaudia, Marta, Grazynka, Jessi oraz Alona...
    więcej

    5.9
    Hotel w 100 % godny polecenia! 2012-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel na naprawdę wysokim poziomie. Przede wszystkim przemiły personel, począwszy od recepcji, a sko...
    więcej

    5.8
    Super miejsce 2012-10-01
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    super miejsce i super urlop. Na pewno jeszcze tu wrócę, będę go również polecała wszystkim znajomym....
    więcej

    4.8
    Serenity Fun City Hotel bajka dla każdego. 2012-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Jeden z lepszych hoteli w Hurghadzie 2012-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.7

    Początkowo obawiałam się ,że przez 2 tygodnie będę się nudzić ,ponieważ zawsze z rodzicami wybieramy...
    więcej

    5.9
    Super hotel! 2012-10-07
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Hotel duży i bardzo ładny. Pokoje bardzo wygodne i codziennie było sprzątane. Grupa animatorów wspan...
    więcej

    5.9
    Idealny hotel dla... 2012-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      2.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.0

    dla dzieci dużo rozrywki, zjeżdżalni i innych zabaw. Hotel oceniam ogólnie na mocne 4, pokoje zasług...
    więcej

    4.9
    Super hotel dla rodzin z dziećmi 2012-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Najlepszy hotel na świecie, Sun & Fun! 2012-10-09
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Super hotel, super odpoczynek. 2012-10-10
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Witam serdecznie. Mogę serdecznie polecić ten hotel , gdyż jest nowy, czysty ,dobrze wyposażony, od...
    więcej

    5.0
    Wybraliśmy Serenity Fun i za rok tam wrócimy! 2012-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Raj dla dzieci 2012-10-20
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Hotel rewelacja. Nowoczesny ,ekskluzywny,czysty ( zarówno pokoje jak i stołówka), jedzenie w miarę o...
    więcej

    5.6
    Wczasy zimą 2013-01-11
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.8

    Wszystko super tylko bardzo was proszę podgrzewajcie zimą basen dla dzieci. W ciągu dnia dzieci się ...
    więcej

    5.1
    Bardzo udane wakacje zimą 2013-01-25
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Super hotel, super animacja, super muza 2013-02-24
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Prawie udane wakacje 2013-06-01
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    4.4
    Odradzam wakacje w tym hotelu 2013-06-02
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    2.0
    Dramat 2013-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      1.0

    2.3
    Serenity Fun City Resort 2013-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.0

    2.0
    Polecam dla rodzin z dziećmi 2013-06-25
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Trochę rozczarowanie 2013-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      2.2
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.8

    hotel odbiega od opisow w katalogu atrakcje sa ale trudno z nich korzystac potwierdzam czeste awarie...
    więcej

    3.2
    To nie to 2013-07-02
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    2.7
    Na gorąco wrażenia z pobytu 2013-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.8
    Mogłoby być lepiej 2013-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Wasz wybór 2013-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.7
    Ekstra 2013-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Przydatne dla zainteresowanych wyjazdem 2013-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    2.5
    6 pobyt w Egipcie - wiarygodna, rzetelna opinia. 2013-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Wspaniałe wakacje w super hotelu! 2013-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.5

    byliśmy w tym hotelu w czerwcu tego roku! hotel super!! baseny pokoje ludzie wszystko ok :) bardzo p...
    więcej

    5.6
    Super hotel 2013-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel w 100 % godny polecenia! Hotel na naprawdę wysokim poziomie, ma duży potencjał, bo jest nowy...
    więcej

    5.9
    Jednym słowem :OK 2013-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Wróciłem z rodziną ( 2+2) dwa dni temu z tego hotelu. W Egipcie byliśmy pierwszy raz. W związku z ty...
    więcej

    4.8
    Hotel przyzwoity, ale do poprawy. 2013-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Stanowczo odradzam 2013-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      1.0

    3.3
    Hotel godny polecenia 2013-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel dla rodziny z dziećmi 2013-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      3.7
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.5

    Hotel dobry dla mało wymagających gości. Kolejki przy barach były duże, na stołowce panował ogromny ...
    więcej

    4.2
    Fajny hotel z dobrą polską animacją 2013-08-01
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Jeszcze tam wrócę 2013-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel super, warty polecenia. Ja dzisiaj wróciłam jestem bardzo zadowolona i już nie mogę się doczek...
    więcej

    5.6
    Przereklamowany hotel 2013-08-02
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      1.5
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      1.5
    • Obsługa
      2.8

    Hotel Serenity Fun City niby posiada 5 gwiazdek, jednak oceniam go na góra 3. Jest brudny, obsługa...
    więcej

    2.4
    Rzeczywista a nie katalogowa opinia 2013-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      2.0

    2.8
    Bardzo fajny hotel z niedociągnięciami 2013-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Polecamy 2013-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.0

    Hotel duży ale zadbany, obsługa miła i uprzejma, pokoje duże z dobrym wyposażeniem, sprzątanie z wym...
    więcej

    4.9
    Tego hotelu nie polecimy nikomu ze znajomych 2013-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Serenity Fun City:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      2.0

    3.7

    Serenity Fun City - możliwości zakwaterowania:

    deluxe dbl
    family room dbl
    premium dbl
    standard dbl
    STANDARD ROOM
    ROOM STANDARD
    FAMILY ROOM
    Room Family
    DELUXE ROOM
    ROOM STANDARD
    Pokój jednoosobowy
    Pokój dwuosobowy z możliwością dostawek
    dr deluxe room
    dr deluxe room
    dr deluxe room
    DOPPELZIMMER STANDARD
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    DELUXE-DOPPELZIMMER
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    DELUXE ROOM
    STANDARD ROOM
    STANDARD-EINZELZIMMER
    fr family room
    fr family room
    Pokój rodzinny
    Premium Room
    FAMILIENZIMMER 2ERW. + 2KINDER
    Pokój rodzinny
    Premium Room
    premr premium room
    premr premium room
    premr premium room
    PREMIUM ROOM
    srgv standard room gv
    srgv standard room gv
    srgv standard room gv
    PREMIUM ROOM
    Room Family

    Serenity Fun City - Możliwości wyżywienia:


    Serenity Fun City - miasta wylotu:


    Serenity Fun City - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Serenity Fun City? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00