cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Puchet , Ibiza
  • Hotel Puchet , Ibiza
  • Hotel Puchet , Ibiza
  • Hotel Puchet , Ibiza
  • Hotel Puchet , Ibiza
  • Hotel Puchet , Ibiza
  • Hotel Puchet , Ibiza
  • Hotel Puchet , Ibiza
  • Hotel Puchet , Ibiza
  • Hotel Puchet , Ibiza
  • Hotel Puchet , Ibiza
  • Hotel Puchet , Ibiza
  • Hotel Puchet , Ibiza
  • Hotel Puchet , Ibiza
1 / 14
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
02.06 - 09.06
już od 2079 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.06 - 09.06
już od 2079 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Puchet
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Puchet
star 3

Hiszpania: Ibiza
Ocena hotelu Puchet :
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Puchet :
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 czerwca 2020

Hotel Puchet w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania / Ibiza

Opis oferty:

Idealnie położony, blisko dyskotek i barów San Antonio, a jednocześnie w spokojnym miejscu, gdzie można wypoczywać po nocnych imprezach. Idealnym miejscem na relaks jest hotelowy basen: duży, otoczony drewnianym podestem, z wygodnymi sofami, parasolami i leżakami. Znakomicie dobrana muzyka pozwala w pełni cieszyć się leniwym przedpołudniem i wprawia w dobry nastrój przed wieczornym wyjściem do klubu. Po ostatniej renowacji hotel zyskał nowoczesny, bardzo estetyczny wygląd. Nowocześnie wyposażone pokoje są bardzo zadbane i czyste. Lubiany przez młodych duchem z całego świata za luźną, sympatyczną atmosferę i bardzo dobry serwis. Do każdego posiłku limitowane napoje wliczone są w cenę! W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej Es Moli, ok. 1,5 km od centrum znanego z intensywnego nocnego życia SAN ANTONIO; ok. 50 m od najbliższego supermarketu, ok. 17 km od stolicy wyspy Eivissy; ok. 25 km od lotniska na Ibizie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

PLAŻA:

Es Pouet, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 600 m od hotelu, dojście ulicą, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 7 EUR/szt./dzień).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, stylowy, wyremontowany w latach 2011 i 2015, 210 pokoi, 4 budynki, 2 piętra, 4 windy, elegancki hol, całodobowa recepcja; restauracja z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, lounge bar, bar przy basenie; sala telewizyjna, kantor, przechowalnia bagażu, parking; pokoje konferencyjne dla 100 osób, taras z widokiem na basen, mały ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², nowocześnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc, suszarka), telewizor LCD; za opłatą: sejf (ok. 3,5 EUR/dzień, 10 EUR/kaucja); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 300 m², gł. 1,6 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 20 EUR); tenis stołowy, fitness; za opłatą: bilard, solarium, łóżka balijskie; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży.

FULL BOARD PLUS (za dopłatą):

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.30-21.30), limitowane napoje do obiadu i kolacji (0,5 l wody oraz lampka wina lub kufel piwa lub soft drink).

KONTAKT:

0034/971390426, www.hotelpuchet.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania / Ibiza

Opis oferty:

Idealnie położony, blisko dyskotek i barów San Antonio, a jednocześnie w spokojnym miejscu, gdzie można wypoczywać po nocnych imprezach. Idealnym miejscem na relaks jest hotelowy basen: duży, otoczony drewnianym podestem, z wygodnymi sofami, parasolami i leżakami. Znakomicie dobrana muzyka pozwala w pełni cieszyć się leniwym przedpołudniem i wprawia w dobry nastrój przed wieczornym wyjściem do klubu. Po ostatniej renowacji hotel zyskał nowoczesny, bardzo estetyczny wygląd. Nowocześnie wyposażone pokoje są bardzo zadbane i czyste. Lubiany przez młodych duchem z całego świata za luźną, sympatyczną atmosferę i bardzo dobry serwis. Do każdego posiłku limitowane napoje wliczone są w cenę! W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w dzielnicy hotelowej Es Moli, ok. 1,5 km od centrum znanego z intensywnego nocnego życia SAN ANTONIO; ok. 50 m od najbliższego supermarketu, ok. 17 km od stolicy wyspy Eivissy; ok. 25 km od lotniska na Ibizie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu.

PLAŻA:

Es Pouet, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 600 m od hotelu, dojście ulicą, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 7 EUR/szt./dzień).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, stylowy, wyremontowany w latach 2011 i 2015, 210 pokoi, 4 budynki, 2 piętra, 4 windy, elegancki hol, całodobowa recepcja; restauracja z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, lounge bar, bar przy basenie; sala telewizyjna, kantor, przechowalnia bagażu, parking; pokoje konferencyjne dla 100 osób, taras z widokiem na basen, mały ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: wypożyczalnia samochodów i rowerów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², nowocześnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizor LCD; za opłatą: sejf (ok. 3,5 EUR/dzień, 10 EUR/kaucja); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 300 m², gł. 1,6 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją (ok. 20 EUR); tenis stołowy, sala fitness; za opłatą: bilard, solarium, łóżka balijskie; oferta zewnętrzna: sporty wodne na plaży.

HALF BOARD PLUS:

śniadanie (8.00-10.00) i kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji, limitowane napoje do kolacji: woda (0,5 l), lampka wina, kufel piwa lub napój bezalkoholowy.

FULL BOARD PLUS (za dopłatą):

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-14.30) i kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji, limitowane napoje do obiadu i kolacji: woda (0,5 l), lampka wina, kufel piwa lub napój bezalkoholowy. 

KONTAKT:

0034/ 971 34 42 22, www.hotelpuchet.com 

GRATIS:

Wi-Fi 


Mapa Hotelu Puchet
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Ibiza)
San Antonio na Ibizie
Portinatx na północy Ibizy
Cala Salada, Ibiza, Hiszpania
Cala Llonga na Ibizie
Stolica Ibizy, miasto Eivissa - Hiszpania
Playa d'en Bossa - Ibiza
Formentera - Hiszpania, Baleary
Kurort Santa Eulalia - Ibiza
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Puchet

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Puchet :
  • Lokalizacja
    4.2
  • Hotel
    5
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    i sport
    3.8
  • Obsługa
    4.8
HolidayCheck
Ocena Puchet :
5.2 / 6

Byłoby wszystko super, gdyby nie rezydentka... 2012-06-17
Szczegóły oceny hotelu Puchet :
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.3

Ogolnie hotel oceniam bardzo pozytywnie. Jak na 2/3 gwiazdki wypada bardzo atrakcyjnie. Jedzenie. je...
więcej

5.4
Tak się bawi Ibiza 2012-08-25
Szczegóły oceny hotelu Puchet :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Cudowne miejsce dla wszystkich 2012-08-30
Szczegóły oceny hotelu Puchet :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.7
Świetny hotel pod każdym względem! 2012-10-18
Szczegóły oceny hotelu Puchet :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Rewelacja! 2014-08-14
Szczegóły oceny hotelu Puchet :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

Hotel idealny dla osób spędzających wakacje z partnerką/partnerem jak i dla przyjaciół. Świetna atmo...
więcej

5.8
Ogniste dni, spokojne noce. 2014-09-08
Szczegóły oceny hotelu Puchet :
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Kawałeczek od centrum , ale to tylko na plus, bo noce są ciche i spokojne , można wypocząć , nabrać ...
więcej

6.0
Super hotel w San Antonio, parę ważnych rad 2016-06-22
Szczegóły oceny hotelu Puchet :
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

5.2

Puchet - możliwości zakwaterowania:

Pok. superior 2 os.+1 dost.
Pok. superior 2 os.
Doppelzimmer
Doppelzimmer Bestpreis
Pok. superior 2 os.
Doppelzimmer Alleinn
4-Bett-Zimmer
Pok. superior 1 os.
3-Bett-Zimmer

Puchet - Możliwości wyżywienia:


Puchet - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Puchet ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00