cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
  • Hotel Playa Park, Costa Dorada
1 / 16
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
16.05 - 23.05
już od 2008 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.10 - 12.10
już od 1501 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Playa Park
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Playa Park
star 3

Hiszpania: Costa Dorada
Ocena hotelu Playa Park:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Playa Park:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 października 2020

Hotel Playa Park w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania / Costa Dorada

Opis oferty:

Znakomicie położony w pobliżu centrum pełnego życia kurortu Salou, słynnego z kilku pięknych piaszczystych plaż, jest idealnym wyborem na pełen relaks z rodziną lub urlop z przyjaciółmi. Hotel jest bardzo zadbany i zdecydowanie wart każdej swojej gwiazdki. Goście doceniają smaczną kuchnię z wieczorkami tematycznymi, z potrawami z różnych stron świata, sympatyczną obsługę i przyjemne, czyste pokoje. Na dzieci czekają zajęcia w miniklubie i brodzik zintegrowany z basenem głównym, w którym razem z dorosłymi świetnie się bawią przy hotelowych animacjach. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 400 m od centrum SALOU, w pobliżu sklepy i restauracje, ok. 2 km od wodnego parku rozrywki Port Aventura; ok. 100 km od portu lotniczego w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 30 m od hotelu (Cambrils, Barcelona i Tarragona), przystanek autobusu do parku rozrywki ok. 300 m od hotelu.

PLAŻA:

Platja Llarga, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu, dojście ulicą i zejście schodami; Platja de Llevant, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 600 m od hotelu, dojście chodnikiem; Capellans, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 200 m od hotelu, dojście ulicą; na plażach parasole i leżaki płatne.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, odnowiony w latach 2007-2010, 315 pokoi, 2 połączone budynki, 7 pięter, 4 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wieczory tematyczne, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar Cafeteria z tarasem; czytelnia, sala telewizyjna, kantor, przechowalnia bagażu, parking; taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych w hotelu; za opłatą: punkty internetowe (ok. 1 EUR/10 min), sejf w recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 17 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: lodówka (ok. 25 EUR/tydz.), sejf (ok. 19 EUR/tydz., kaucja: 10 EUR); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 6 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka; suszarka).

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, ok. 150 m², gł. ok. 1,85 m i ok. 50 m², gł. ok. 1,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,7 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: minidisco, zabawy, piłka nożna, łucznictwo, karaoke, pokazy tańca flamenco; za opłatą: minigolf, tenis stołowy, bilard (1 EUR/gra), sala gier.

KONTAKT:

0034/977380909, www.4rhotels.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania / Costa Dorada

Opis oferty:

Znakomicie położony w pobliżu centrum pełnego życia kurortu Salou, słynnego z kilku pięknych piaszczystych plaż, jest idealnym wyborem na pełen relaks z rodziną lub urlop z przyjaciółmi. Hotel jest bardzo zadbany i zdecydowanie wart każdej swojej gwiazdki. Goście doceniają smaczną kuchnię z wieczorkami tematycznymi, z potrawami z różnych stron świata, sympatyczną obsługę i przyjemne, czyste pokoje. Na dzieci czekają zajęcia w miniklubie i brodzik zintegrowany z basenem głównym, w którym razem z dorosłymi świetnie się bawią przy hotelowych animacjach. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 400 m od centrum SALOU, w pobliżu sklepy i restauracje, ok. 2 km od wodnego parku rozrywki Port Aventura; ok. 100 km od lotniska w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 30 m od hotelu (Cambrils, Barcelona i Tarragona), przystanek autobusu do parku rozrywki ok. 300 m od hotelu.

PLAŻA:

Platja Llarga, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 100 m od hotelu, dojście ulicą i zejście schodami; Platja de Llevant, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 600 m od hotelu, dojście chodnikiem; Capellans, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 200 m od hotelu, dojście ulicą; wszystkie plaże są wyróżnione certyfikatem Błękitna Flaga, na plażach parasole i leżaki płatne.

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, odnowiony w latach 2007-2010, 315 pokoi, 2 połączone budynki, 7 pięter, 4 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, wieczory tematyczne, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar Cafeteria z tarasem; czytelnia, sala telewizyjna, kantor, przechowalnia bagażu, parking; taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach publicznych w hotelu; za opłatą: sejf w recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 16 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: lodówka (ok. 25 EUR/tydz.), sejf (ok. 19 EUR/tydz., kaucja: 10 EUR); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 6 EUR/dzień); pakiet powitalny dla nowożeńców (butelka wina lub cavy); balkon lub taras (stolik i krzesełka; suszarka).

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, ok. 150 m², gł. ok. 1,85 m i ok. 50 m², gł. ok. 1,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,7 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: minidisco, zabawy, piłka nożna, łucznictwo, karaoke, pokazy tańca flamenco; za opłatą: minigolf, tenis stołowy, bilard (2 EUR/gra), sala gier.

KONTAKT:

0034/977380909, www.4rhotels.com

GRATIS:

Wi-Fi pakiet dla nowożeńców


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Hiszpania/Costa Brava/Costa Dorada

Kategoryzacja hotelu

Kat. EximTours 4* Kat. lokalna 4*

Położenie

- Salou   - w pobliżu restauracje, bary, kawiarnie   - ok. 100 m od najbliższej plaży   - ok. 400 m od centrum Salou - ok. 2 km od parku rozrywki PortAventura" - ok. 100 km od lotniska w Barcelonie    

Plaża

- piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokoje Double Standard Balcony or Terrace - ok. 16 m 2 - klimatyzacja - TV-SAT, telefon - internet Wifi, lodówka (płatna), sejf (płatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów - balkon/taras - pokoje z widokiem na morze za dopłatą

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie: - 2 baseny zewnętrzne, słodka woda - leżaki i parasole przy basenie, - animacje w ciągu dnia i wieczorami dla dzieci i dorosłych Płatne: - bilard

Dla dzieci

- brodzik dla dzieci - miniklub dla dzieci (4-12 lat) - plac zabaw

Wyżywienie

Half Board (HB) - śniadanie, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Full Board (FB) - śniadanie,  obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do obiadu i  kolacji dodatkowo płatne.

Restauracje i bary

- restauracja główna, dania w formie bufetu, - bar

Dodatkowe informacje

- wyremontowany w  2014 r. - 315 pokoi - 2 budynki - 7 pięter   - winda - recepcja - ogród   - parking (płatny) - kącik internetowy (płatny) - Internet Wi-Fi   - punkt wymiany walut - przystanek autobusowy ok. 30 m od hotelu - akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, - http://www.hotelplayapark.com/?lang=en

Errata

Errata 21.05.2019 Kat. EximTours 3* (było 4*) Kat. lokalna 3* (było 4*)

Bagaż

Gdańsk, Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 305 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 130 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 270 PLN (wyloty do 05.05)/ 230 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 280 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 370 PLN (wyloty do 05.05)/ 320 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 385 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 152 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 350 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 450 PLN (wyloty do 05.05)/ 410 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 170zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 350 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 450 PLN (wyloty do 05.05)/ 410 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania/Costa Dorada

Opis

  • Hotel położony jest przy plaży i blisko centrum Salou
  • Restauracja oferuje smaczne posiłki
  • Hotel jest świetną bazą wypadową do zwiedzania miasta
  • Elegancko urządzony taras słoneczny z dwoma basenami
  • Atrakcje dla dzieci, salon gier

Lokalizacja

w Salou, ok. 100 m od plaży, w pobliżu centrum miejscowości, ok. 100 km od lotniska w Barcelonie, ok. 9 km od lotniska w Reus.

Wyposażenie

liczba pokoi: 315, restauracje: 1, bary: 2, baseny odkryte: 2, recepcja 24h, przechowalnia bagażu, parking (płatny), internet, wymiana walut, rezerwacja/sprzedaż biletów, kawiarenka internetowa (płatna), bar przy basenie, taras słoneczny, wypożyczalnia rowerów, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej, room service, centrum konferencyjne, pokoje dla niepalących.

Basen

baseny odkryte, parasole i leżaki bezpłatne.

Pokoje

klimatyzacja (w sezonie), ogrzewanie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, telewizja, telefon (płatny), sejf (płatny), lodówka (płatna), taras/balkon, internet Typ pokoju -

Pokoj typu standard - max 2+2 (dzieci) lub 3 osoby dorosłe.

Plaża

publiczna, piaszczysta.

Sport i fitness

tenis stołowy (płatny), dart (płatny), bilard (płatny), mini golf (płatny), golf (płatny, poza obiektem).

Rozrywka

salon gier.

Dla dzieci

mini klub, plac zabaw, animacje.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pełnego wyżywienia.

Cena zawiera

Bagaż podręczny, przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko.

W cenie bagaż podręczny:
lot Wizz Air (W6): bagaż podręczny (max. wymiary bagażu podręcznego: 40x30x20cm).

lot Ryanair (FR) - 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm;

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Obowiązkowej opłaty klimatycznej (w wysokości ok. 0,50 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 3* i ok. 1 EUR/os./dzień pobieranej w hotelach 4*) - zastrzegamy możliwość zmiany, opłata niezależna od organizatora. Dopłaty do bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego: 

RYANAIR
WYLOTY z Poznania, Wrocławia, Krakowa do Girony oraz Warszawy-Modlin i Krakowa do Barcelony: 
- 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

- Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm + pierwszeństwo wejścia - dodatkowo płatne 150zł/szt./2 strony  


WIZZAIR
WYLOTY z Warszawy, Poznania, Katowic i Gdańska do Barcelony:

- 10 kg - 200 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok
- 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

- Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 23 cm + pierwszeństwo wejścia  - 150zł/szt./2 strony dodatkowo płatne

NORWEGIAN
WYLOTY z Warszawy do Barcelony: 
- 20 kg - 300 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji może wiązać się z wyższymi cenami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

Ograniczona opieka polskiego przedstawiciela (telefon kontaktowy).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Costa Dorada, Hiszpania

Położenie

przy piaszczystej plaży, do centrum ok. 150 m, restauracje, sklepy i przystanek autobusowy ok. 50 m.

Wyposażenie

315 pokoi na 7 piętrach, recepcja, bar, restauracja, kącik TV, kawiarnia, kącik internetowy, 4 windy, 2 baseny ze słodką wodą (ok. 300 m kw.), brodzik dla dzieci, taras z barem nad basenem. WLAN gratis.

Wyżywienie

2 posiłki lub 3 posiłki w formie bufetu, w piątki kolacja tematyczna. Kuchnia dietetyczna (na zapytanie).

Zakwaterowanie

prysznic, WC, suszarka, telefon, TV sat., sejf (za opłatą), klimatyzacja (ok. 15.06-25.09), lodówka (ok. 7 EUR/dzień), balkon. A2A/3A/A2B/3B/4B: pokój 2-os. A2C/3C: pokój 2-os. z widokiem na morze. A1E: pokój 1-os. A2S/3S: pokój 2-os. wariant ekonomiczny.

Sport

aerobic, wodna gimnastyka. Za opłatą: bilard, tenis stołowy, minigolf, automaty do gry.

Dzieci

miniklub (3-12 lat).

Opłata klimatyczna

do zapłacenia na miejscu.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat ok. 6 EUR/dzień. Rezerwacja w biurze podróży. Maks. liczba osób nie może zostać przekroczona.

Parkowanie

garaż podziemny ok. 6-10 EUR/dzień.

Zniżki

1-2 dzieci (do 11 lat): pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Playa Park
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Playa Park

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Playa Park:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Hotel
    5.3
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.4
  • Atrakcje
    i sport
    5
  • Obsługa
    5.9
HolidayCheck
Ocena Playa Park:
5.3 / 6

Świetne położenie i obsługa, ale pokoje - kiepskie. 2013-09-04
Szczegóły oceny hotelu Playa Park:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.2
Polecam, polecam! 2013-09-07
Szczegóły oceny hotelu Playa Park:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Super hotel w cudownym mieście 2013-12-02
Szczegóły oceny hotelu Playa Park:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

hotel godny polecenia,smaczne, urozmaicone posiłki, miła i sympatyczna obsługa, pokoje mało nowoczes...
więcej

5.7
Hotel rewelacyjny 2016-02-05
Szczegóły oceny hotelu Playa Park:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

Witam, pokoje czyste sprzątane codziennie; jedzenie bardzo dobre , fajne animacje dla dzieci - bli...
więcej

5.8

Playa Park - możliwości zakwaterowania:

Pokój jednoosobowy
Pok. 2 os.+1 dost.
Pokój dwuosobowy z możliwością dostawek
Pok. 2 os.
Pok. 1 os.

Playa Park - Możliwości wyżywienia:


Playa Park - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Playa Park? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00