cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends), Grand Baie
  • Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends), Grand Baie
  • Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends), Grand Baie
  • Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends), Grand Baie
  • Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends), Grand Baie
  • Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends), Grand Baie
  • Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends), Grand Baie
  • Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends), Grand Baie
  • Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends), Grand Baie
  • Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends), Grand Baie
  • Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends), Grand Baie
  • Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends), Grand Baie
  • Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends), Grand Baie
1 / 13
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
21.12 - 29.12
już od 22401 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.06 - 09.06
już od 6331 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu LUX Grand Gaube (ex. Legends)
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends)
star 5

Mauritius: Grand Baie
Ocena hotelu LUX Grand Gaube (ex. Legends):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu LUX Grand Gaube (ex. Legends):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 czerwca 2020

Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends) w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Mauritius / Mauritius

Opis oferty:

"Lighter, brighter way of living" - ten slogan reklamowy prestiżowej grupy hotelowej LUX Resorts został konsekwentnie zrealizowany w hotelu Grand Gaube. Elementy feng shui, filozofia równowagi i najnowsze technologie sprawiły, że jest to miejsce o wyjatkowo pozytywnej energii, a przy tym zapewnia najwyższy światowy standard waypoczynku. W fantastycznym ogrodzie z palmami, figowcami i zielonymi trawnikami są 3 baseny, w tym jeden z częścią dla dzieci, o formę można zadbać także korzystając z bogatej oferty sportowej lub z masaży i zabiegów w firmowych spa LUX*Me. W hotelowych restauracjach można skosztować znakomitych potraw zarówno inspirowanych kuchnią Mauritiusa, jak i międzynarodowych, fimowa Lux Caffe zaprasza na pyszną kawę.

POŁOŻENIE:

na północnym wybrzeżu wyspy Mauritius, ok. 16 km od GRAND BAIE z restauracjami, sklepami i nocnym życiem, ok. 30 km od Port Louis, stolicy Mauritiusa; ok. 75 km od portu lotniczego na Mauritiusie.

PLAŻA:

3 plaże hotelowe, piaszczyste, łagodne wejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki z materacami i ręczniki.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, luksusowy, elegancki i stylowy, zbudowany w 2002 r., odnowiony w 2012 r., 198 pokoi, budynek główny, 6 budynków z pokojami, budynek spa, 3 piętra, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracje: The Kitchen - główna, dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne dania wegetariańskie, The Beach - kuchnia śródziemnomorska, Abalone - á la carte, owoce morza, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci; bary w lobby, bar na plaży, Cafe Lux, budka telefoniczna (bezpłatne rozmowy międzynarodowe), sklep z pamiątkami; sala konferencyjna, tropikalny ogród, bezpłatny punkt internetowy i internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service, sejf w recepcji, opiekunka do dziecka, pralnia, prasowalnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

superior:

2-os. (możliwość 1 do­stawki), luksusowy i elegancki, ok. 45 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, słodka woda, w jednym z nich wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki z materacami i ręczniki; 4 korty tenisowe z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, siatkówka, gimnastyka w wodzie, joga, boule, kajaki, narty wodne, rowery wodne, snurkowanie, rejs statkiem ze szklanym dnem; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (3-11 lat), animacje dla dorosłych i dla dzieci; za opłatą: nurkowanie, rowery górskie; spa: bezpłatnie: otwarty basen, woda słona, sauna, łaźnia parowa; płatnie: fryzjer, masaże, zabiegi pielęgnacyjne, firmowe kosmetyki.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie w formie bufetu (7.30-10.30), obiad (12.00-15.30) i kolacja (19.30-22.30) w formie bufetu w restauracji The Kitchen lub á la carte w wybranej restauracji (wymagana wcześniejsza rezerwacja; przekąski w wyznaczonym barze (12.30-18.00); lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00).

KONTAKT:

00230/49191, www.luxresorts.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 6 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Mauritius North Coast Hotel ekskluzywnej sieci LUX* to zapewnienie udanych wakacji na najwyższym poziomie. Położony na północy wyspy nad samym oceanem. Idealne miejsce dla osób spragnionych spędzić aktywny urlop. Hotel oferuje korty tenisowe, centrum nurkowe czy też program animacyjny na plaży. Wieczorem podczas kolacji będzie okazja spróbowania lokalnych specjałów prosto z oceanu w jednej z restauracji.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

BRAK

opis hotelu

Na terenie znajdują się restauracje, bary, 3 baseny, 3 sale konferencyjne, room service, ogród, pralnia (płatna).

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

3 plaże przy hotelu, prywatne, piaszczyste.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację, TV, telefon, mini bar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, łazienkę (WC, prysznic lub wanna, szlafrok, klapki, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: pokoje deluxe dla max 2 os. (wentylator sufitowy) , junior suity dla max dla max 3 os. (wentylator sufitowy, jacuzzi) , pokoje superior dla max 3 os. , pokoje ocean superior dla max 3 os. , pokoje senior suite dla max 4 os. (łóżko piętrowe dla dzieci, jacuzzi, obsługa kamerdynera, sprzęt HI - FI) , emperor villa dla max 4 os. (prywatny basen, łóżko piętrowe dla dzieci, jacuzzi, jadalnia, kącik kamerdynera, obsługa kamerdynera, sprzęt HI - FI)

Wyżywienie

restauracje, bary

śniadanie

Formuła zawiera: śniadanie , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera: śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja

Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja , przekąski w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

animacje i mini klub dla dzieci w wieku 4 -12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, opiekunka (płatna), zajęcia sportowe

w cenie

animacje, niezmotoryzowane sporty wodne na plaży, nurkowanie, siłownia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, korty tenisowe, boccia, kino

płatne

centrum SPA, gry elektroniczne

Aktualizacja opisu

21.03.2017 12:00

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Sporty wodne

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Mauritius/Wybrzeże Północne

Kategoryzacja hotelu

- kategoria Exim: 5* - kategoria lokalna: 5*

Położenie

- przy plaży - w Calodyne - ok. 13 km od Grand Baie - ok. 70 km  od lotniska - ok. 30 km od Port Louis

Plaża

- 2 prywatne i piaszczyste plaże - leżaki, parasole, materace i ręczniki plażowe (bezpłatne)

Pokoje

Superior - powierzchnia ok. 51 m2 - indywidualna klimatyzacja - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów, kosmetyki, lusterko do makijażu, szlafroki, kapcie) - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi, sejf - zestaw do parzenia kawy i herbaty - mini bar (uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe i piwo, bezpłatny w opcji All Inclusive) - balkon lub taras Deluxe - usytuowane nad zaciszną zatoką - wyposażone podobnie jak pokoje Superior, dodatkowo garderoba, wiatrak sufitowy, wanna

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny - leżaki, parasole przy basenach - siłownia, yoga, tai chi, gimnastyka wodna - siatkówka plażowa, tenis stołowy, boccia - korty tenisowe - kino letnie - kajaki, rowery wodne, łódź ze szklanym dnem, windsurfing, narty wodne - wieczorne programy rozrywkowe, muzyka na żywo Płatne - salon spa & wellness, fryzjer, Barber - sprzęt do tenisa - centrum nurkowe i kite surfingowe (w pobliżu hotelu) - wędkowanie morskie, catamaran

Dla dzieci

- brodzik, plac zabaw - mini klub dla dzieci 3-11 lat - junior klub dla dzieci 12-17 lat

Wyżywienie

BB: śniadanie. HB: śniadanie oraz kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Napoje do kolacji płatne. All inclusive: śniadanie w restauracji głównej, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej lub a'la carte w dowolnej restauracji resortu za wyjątkiem Inti. W ciągu dnia podawane są lekkie przekąski. Wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane  są w godzinach 10:00 - 24:00, w wyznaczonych restauracjach i barach.    

Restauracje i bary

- restauracja główna & bar The Palm Court - restauracja & bar a'la carte międzynarodowa Beach Rouge - restauracja & bar a'la carte turecka Bodrum Blue - restauracja & bar a'la carte południowo - amerykańska Inti - restuaracje i bary strefy Banyan: Creole Smokehouse, BB's Burgers, Rum Treehouse, French Kiss bar - kawiarnia Café Lux - lodziarnia ICI

Dodatkowe informacje

- hotel dysponuje 186 pokojami - Internet Wi-Fi w całym obiekcie (bezpłatny) - wypożyczalnia samochodów, skuterów, rowerów - punkt wymiany walut w recepcji - www.luxresorts.com  

Dla nowożeńców

- szampan i mini kanapki w pokoju - tropikalne śniadanie nad brzegiem morza (wymagana rezerwacja) - romantyczna kolacja (wymagana rezerwacja) - bezpłatny masaż w Spa - wymagany akt małżeństwa (zawartego nie dłużej niż 12 miesięcy od daty zameldowania w hotelu)  

Przelot

Loty odbywają się samolotami rejsowymi: - na trasie Warszawa (WAW) - Dubaj (DXB) - Mauritius (MRU) - Dubaj (DXB)- Warszawa (WAW) liniami  Emirates Airlines, na pokładzie samolotu zapewniony jest bezpłatny catering. Cena zawiera bagaż podręczny 7 kg (56cm x 45cm x 25cm) oraz bagaż rejestrowany 20-30 kg (w zależności od taryfy) - na trasie Warszawa (WAW) - Paryż (CDG) - Mauritius (MRU) - Paryż (CDG) - Warszawa (WAW) liniami Air France lub LOT na odcinku Warszawa - Paryż - Warszawa oraz liniami Air Mauritius na trasie Paryż - Mauritius - Paryż, na pokładzie samolotu zapewniony jest bezpłatny catering. Cena zawiera bagaż podręczny 7 kg (56cm x 45cm x 25cm) oraz bagaż rejestrowany 23 kg. - na trasie Warszawa (WAW) - Istambuł (IST) - Mauritius (MRU) - Istambuł (IST) - Warszawa (WAW) liniami LOT na odcinku Warszawa - Istambuł - Warszawa oraz liniami Turkish Airlines na trasie Istambuł - Mauritius - Istambuł, na pokładzie samolotu zapewniony jest bezpłatny catering. Cena zawiera bagaż podręczny 7 kg (56cm x 45cm x 25cm) oraz bagaż rejestrowany 23 kg. - na trasie Kraków (KRK) - Dubaj (DXB) - Mauritius (MRU) - Dubaj (DXB) - Kraków (KRK) liniami Fly Dubai na odcinku Kraków - Dubaj - Kraków oraz liniami Emirates na odcinku Dubaj - Mauritius - Dubaj, na pokładzie samolotu zapewniony jest bezpłatny catering. Cena zawiera bagaż podręczny 7 kg (56cm x 45cm x 25cm) oraz bagaż rejestrowany 20-30 kg (w zależności od taryfy)  

Opieka rezydenta

Klienci objęci są opieką polskojęzycznego rezydenta.

Cena

Cena zawiera (PLN): Bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych  Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Travel

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Mauritius

Opis

Hotel położony jest na północnym wybrzeżu wyspy, w centrum wioski rybackiej Grand Grube przy niewielkiej zatoczce. Koncepcja hotelu bazuje na głównych zasadach Feng Szui, starożytnej filozofii wywodzącej się z Chin, umożliwiając gościom doświadczanie sztuki będącej w zgodzie ze środowiskiem. Dlatego hotel Legends znajduje się w miejscu, gdzie występuje pięć elementów - woda, drzewo, ogień, ziemia i ogień. Festiwal kolorów, kształtów, dźwięków, zapachów i smaków tworzy harmonijną równowagę dla pięciu zmysłów. Chińskie wpływy widoczne są również w menu restauracji serwującej wschodnie przysmaki. Hotelowa obsługa jest zawsze uśmiechnięta i chętna do pomocy. Przestronne pokoje są rozplanowane i urządzone zgodnie z zasadami Feng Szui, gdzie woda oznacza czystość a metal siłę. Stylowe, drewniane meble i nowoczesne udogodnienia zapewniają wygodę i harmonię z otoczeniem. Wszystkie pokoje posiadają umeblowany balkon lub taras zwrócony w stronę morza.

Lokalizacja

w pobliżu centrum handlowego, przy plaży, ok. 80 km od lotniska, w pobliżu centrum handlowego, w pobliżu centrum rozrywki.

Wyposażenie

restauracje - 4, bary - 3, baseny odkryte - 2, room service (płatny), pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, przechowalnia bagażu, fryzjer, butik, grill, wypożyczalnia rowerów, kino, amfiteatr, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, centrum konferencyjne, room service 24h.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, mini bar (płatny), internet, internet bezprzewodowy (płatny), widok na morze, telefon (płatny), taras/balkon, ekspres do kawy, suszarka do włosów, łazienka z wanną i prysznicem.

Plaża

prywatna, piaszczysta, łagodne zejście, przy hotelu, bar service, zagospodarowana, parasole, leżaki, ręczniki.

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), snorkeling, wędkarstwo (płatne), siatkówka, rowery wodne, kajaki, surfing, windsurfing, narty wodne, motorowe sporty wodne (płatne), żeglarstwo.

Sport i fitness

wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), joga (płatna), jacuzzi (płatne), centrum fitness, aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), rowery (płatne), rzutki, bilard (płatny), golf (płatny), mini golf, boule, siłownia, łaźnia turecka (płatna), zabiegi lecznicze (płatne).

Rozrywka

muzyka na żywo, salon gier video (płatny), program artystyczny.

Dla dzieci

opiekunka (płatna) menu, menu, mini klub, plac zabaw, animacje.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pełnego wyżywienia.

Informacje dodatkowe

zajęcia dla dzieci i młodzieży w różnych kategoriach wiekowych. Hotel posiada ofertę dla nowożeńców.Szczegóły oferty.Oprócz specjalnej zniżki (680 PLN/os/tydz) od ceny standardowej (nie wliczając promocji) dla nowożeńców przewidziany jest specjalny pakiet. - talerz owoców oraz T-Shirt i pareo w pokoju  w dniu przyjazdu, - jedna uroczysta, romantyczna kolacja dla dwojga (nie wliczając napojów)- 1 butelka wina musującego z prywatnych zasobów hotelu- ciasto dla nowożeńców- 1 lekcja gotowania dla pary- dodatkowo pary, które wykupią pobyt 2-tygodniowy będą mogły skorzystać z jednego 45-minutowego masażu na parę w godzinach - 10.00-16.00 WAŻNE INFORMACJE.- DATA ŚLUBU - Podczas rezerwacji należy podać datę ślubu.- AKT ŚLUBU - Oferta dotyczy par poślubionych maksymalnie do 8 miesięcy liczonych od daty przylotu (akt ślubu nie starszy niż 8 miesięcy). Wymagany akt ślubu przetłumaczony notarialnie na j. angielski. Przetłumaczony dokument lub jego skan należy przedstawić w biurze w momencie rezerwacji. Dokument należy zabrać ze sobą i okazać w recepcji hotelowej podczas zakwaterowania. W przypadku nie okazania powyższego dokumentu Ecco Travel zastrzega możliwość nie zrealizowania wyjazdu w ramach oferty dla nowożeńców i konieczność dopłaty na miejscu.- DANE PASZPORTOWE (panna młoda !) - Do rezerwacji biletu na przelot liniami rejsowymi konieczne jest podanie danych jakie będą widniały w paszporcie W DNIU WYLOTU.- oferta dostępna w datach - 1.11.12-31.10.13 (daty pobytu)- na życzenie mozliwość wykonania indywidualnych kalkulacji na niestandardową ilość nocy (minimum 7 nocy)- oferta na potwierdzenie

Cena zawiera

przelot na trasie Warszawa - Mauritius - Warszawa z przesiadką w porcie europejskim, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie KL, NNW, transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą, opieka polskojęzycznego przedstawiciela,

Cena nie zawiera

dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego, dopłaty do pokoju pojedynczego, dopłat do pokoi o wyższym standardzie, wycieczek fakultatywnych, Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

Obsługa na miejscu

Obsługa polskojęzycznego przedstawiciela.

Informacje wizowe

Wizy nie są wymagane, o ile suma dni pobytu w roku nie przekroczy 180 dni. Wymagany paszport ważni minimum 6 miesięcy.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


Orka

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Mauritius

Położenie

Hotel położony przy piaszczystej i spokojnej zatoce, z przepięknymi plażami.

Zakwaterowanie

Hotel oferuje zakwaterowanie w 198 pokojach. Superior Room - o pow. ok. 43mkw, wyposażony w łazienkę z wanną, prysznicem, suszarką do włosów; oddzielna toaleta, klimatyzacja, łóżko typu king-size, telefon, TV, WI-FI, TV sat, sejf, mini bar, balkon lub taras od strony morza; Ocean Superior Room - wyposażony jak pokój typu Superior Room, z widokiem na morze; Deluxe Room - o pow. ok 52mkw, ulokowany w oddzielnej części budynku, przeznaczonej tylko dla osób dorosłych; Junior Suite - pokój ulokowany na najwyższych piętrach budynku głównego, przestronnY, z jacuzzi i dużym tarasem, zapewnia prywatną atmosferę;

Wyżywienie

BB (śniadania), HB (śniadania i obiadokolacje), FB (śniadania, lunch, obiadokolacje), All Inclusive - posiłki w formie bufetu lub a'la carte w dostępnych restauracjach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, napoje z mini baru;

Rozrywka

3 baseny, basen dla dzieci, leżaki, parasole, ręczniki przy basenie i na plaży w cenie, animacje, mini klub dla dzieci, 4 korty tenisowe, tenis stołowy, sporty wodne, centrum SPA, fryzier;

Cena zawiera

przelot - bilet lotniczy na trasie Warszawa - Mauritius - Warszawa w cenie min. 3500 zł osoba dorosła, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko- hotel- lotnisko, zakwaterowanie, wyżywienie WG. oferty, ubezpieczenie AXA Kontynenty Świat KL, NNW bagaż, podatek VAT.

Cena nie zawiera

wyżywienia (poza oferowanym w ramach ceny), napiwków, wydatków własnych.

Informacje praktyczne

waluta - rupia, jezyki urzędowe - angielski, francuski, strefa czasowa - + 2 godz. w czasie lata w Polsce, + 3 godz. w czasie zimy w Polsce elektryczność - napięcie elektryczne 230V/ 50 Hz, gniazdka angielskie 3 bolce ruch - lewostronny

* UWAGA!

Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 24 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). Bez wniesionych opłat nie będzie możliwe potwierdzenie imprezy. W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty.

* CENA PRZELOTU

Do kalkulacji przyjęto kwotę 3300 zł. Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku braku dostępności tej taryfy cena zostanie skalkulowana ponownie. Gdy Klient nie zdecyduje się na dopłatę do potwierdzonej taryfy w wyższej cenie, rezerwacja zostanie anulowana bez kosztowo. UWAGA ! Na wyloty w okresie Świąt BoŻego Narodzenia, Nowego Roku, Świąt Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje dopłata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej.

* KURS

Cena skalkulowana zgodnie z kursem 1 EUR = 4,10 PLN. W przypadku zmiany kursu cena zostanie skalkulowana ponownie.

* WARUNKI PRZEWOZU

Każdy uczestnik wyjazdu ma obowiązek zapoznać się z warunkami podróży i przewozu danego przewoźnika. Dotyczy to w szczególności kobiet w ciąży, osób podróżujących z gipsem, osób z niestandardowym bagażem.

* ANULACJE, ZMIANY BILETU

Przy anulacji, zmianach biletów obowiązują ogólne warunki przewozu przewoźnika. Cena biletu w bezzwrotnych, promocyjnych taryfach są wykluczone ze zwrotu wg. kosztów rezygnacji z imprezy organizowanej przez Orka Travel Sp. z o.o.

* PRZELOT

przeloty organizowane są liniami rejsowymi, minimalnie z 1 przesiadką w jednym z europejskich portów lotniczych, więc dla każdego Klienta bilet wyszukiwany jest indywidualnie. Rozkład lotów, miejsca przesiadek i linie lotnicze, znane są dopiero po wyszukaniu lotu. Uwzględniamy wszelkie niestandardowe życzenia Klientów dotyczące podróży. Bierzemy pod uwagę preferencje Klienta dotyczące miejsca wylotu, ilości przesiadek, wykluczenia z propozycji np. danych linii lotniczych lub bierzemy do kalkulacji konkretną linię, którą Klient chce podróżować). Zaznaczamy, że mają one wpływ na kształtowanie się ceny za przelot.

* REZYDENT

impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, na miejscu jest anglojęzyczny lub niemieckojęzyczny przedstawiciel lokalnego biura kontrahenta.

* WIZY

Obywatele RP wjeżdżający na terytorium Republiki Mauritiusu są zwolnieni z obowiązku posiadania wizy wjazdowej (przy pobycie do 90 dni)Wymagane jest okazanie biletu powrotnego, planowanego miejsca pobytu oraz dysponowania odpowiednimi na czas pobytu środkami finansowymi,(około 100 USD na dzień); wymagana ważność paszportu - 6 miesięcy od daty planowanego opuszczenia terytorium Republiki Mauritiusa

* SZCZEPIENIA

Światowa Organizacja Zdrowia zaleca szczepienia przeciwko - błonicy, tężcowi, durowi brzusznemu, żółtaczce typu A i B

* PLACÓWKI DYPLOMATYCZNE

Brak placówki dyplomatycznej w Republice Mauritiusu. Mauritius znajduje się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w Kenii; Kabarnet Rd.00100 Nairobi; P O Box 30086; phone - (00-254 20) 38 72 811; e-mail: ambnairo@kenyaweb.com;


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


BestReisen

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Hotel usytuowany na rozległym zielonym  terenie, zbudowany wg zasad feng shui. Ta chińska filozofia znajduje tu odbicie w architekturze, stylu, kuchni, wypoczynku i harmonii z naturą. Prestiż, romantyzm, najwyższy poziom obsługi.

Położenie

Na północnym wybrzeżu wyspy, otoczony trzema piaszczystymi plażami i turkusową laguną, 80 km od lotniska, 40 km od stolicy w Port Louis, nieopodal znanego kurortu Grand Gaube.

Wyposażenie

Eleganckie lobby, całodobowa recepcja, punkt wymiany walut, wypożyczalnia samochodów, pralnia, butiki, punkt internetowy, bezprzewodowe łącza internetowe, centrum biznesowe (2 sale konferencyjne, sala kinowa, sprzęt), restauracja główna The Kichen (bufety, kuchnia międzynarodowa i lokalna), pięknie usytuowana The Beach (kuchnia śródziemnomorska), restauracja piknikowa The Banyan przy basenie, klimatyczny The Bar, kawiarnia (kawy z upraw organicznych), lounge bar, room-service, flag-service przy plaży, lądowisko helikopterów.

Pokoje

Eleganckie, komfortowe, oryginalnie zaprojektowane, ok. 43 m kw., stanowią połączenie metalu i drewna, usytuowane są w jasnych, ukwieconych pawilonach. Pokoje Superior;  elegancka sypialnia z wanną, łazienka (kabina prysznicowa, wanna, suszarka do włosów), oddzielnie WC, TV sat, telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, sejf, łącza internetowe, balkon lub taras z widokiem na ogród i ocean. Pokoje Ocean Superior, Junior Suites  i Deluxe położone są równolegle do plaży, mają większą powierzchnię i jeszcze wyższy standard.

Wyżywienie

HB: Śniadania i kolacje w formie bufetów. All Inclusive: Śniadania, obiady, kolacje - bufety, przekąski, napoje, alkohole lokalne, kawa, herbata do godz. 23.00

Sport i rozrywka

3 baseny z tarasami słonecznymi usytuowane w różnych częściach hotelu, bezpłatnie:  siłownia, siatkówka plażowa, tenis stołowy, boccia, tenis ziemny, joga, tai-chi, windsurfing, rowery wodne, kajaki, gimnastyka w wodzie, snorkeling, łódź ze szklanym dnem, narty wodne. Odpłatnie: łódź motorowa, gry elektroniczne, nurkowanie głębinowe, wyprawy wędkarskie, katamaran, pływanie z delfinami, rowery górskie. Niedaleko hotelu znajduje się pole golfowe. Wieczorem program rozrywkowy, muzyka na żywo, pokaz tańców segi itp. W hotelu działa eleganckie Lux Me Spa z hammanem, sauną, gabinetem fryzjerskim, gabinetami kosmetycznymi, butikiem, basenem z wodą morską.

Dla dzieci

Miniklub (3-11 lat) działający od godz. 08.30 do 22.00 (gry, zajęcia na plaży, w ogrodzie, lekcje gotowania i naprawiania łodzi rybackich, tańce, zajęcia sportowe), klub dla nastolatków (zajęcia sportowe, lekcje jogi, języka kreolskiego, wycieczki), łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka. Możliwa indywidualna opieka na dzieckiem (odpłatnie).

Uwagi

Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Na pobyt turystyczny wiza nie jest potrzebna. Należy posiadać paszport ważny minimum 6 miesięcy od daty wylotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, opiekę anglojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Mauritius, Mauritius

Opis hotelu

Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 198 pokoi. W hotelu do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Na poszczególne piętra można się bezproblemowo dostać za pomocą windy bądź schodami. Na miejscu znajduje się szatnia, sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Poza tym goście skorzystać mogą z przechowalni rowerów (odpłatnie). Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów (odpłatnie).

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Większość kwater zwrócona jest ku morzu. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź łóżko typu king size. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio, odtwarzacz DVD i Wi-Fi. W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w hotelu. Należą do nich m.in. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, golf i wędkowanie, jak również za dodatkową opłatą rower / rower górski i jazda konna. Atrakcje wodne będące do dyspozycji gości obiektu to narty wodne, windsurfing, rower wodny, kanadyjki, żeglowanie, rejsy katamaranem, spływy kajakowe i snorkeling, jak również za dodatkową opłatą kitesurfing i nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego i jogę, jak również za dodatkową opłatą bilard. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności i zabiegi masażu. Program animacyjny, muzyka na żywo i miniklub zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

Wyżywienie

Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania potraw wegetariańskich. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann X

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Mauritius, Mauritius

Położenie

oaza spokoju i odpoczynku w północnej części wyspy. Do Grand Baie ok. 10 minut. Transfer z lotniska ok. 75 minut.

Plaża

dwie przepiękne, piaszczyste zatoki. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bez opłaty.

Wyposażenie

luksusowy kompleks hotelowy odnowiony na jesieni 2017 r. liczący 186 pokoi. Hol powitalny z recepcją, elegancki cocktail lounge z miejscami do wypoczynku, restauracja główna, 4 restauracje a'la carte, bar, bar na plaży, kawiarnia, sklepy. W tropikalnym ogrodzie kilka basenów (w tym 1 tylko dla dorosłych) z tarasem oraz bar przy basenie. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe na basenie bez opłaty. www.luxresorts.com.

Wyżywienie

Ze śniadaniem, dwoma lub trzema posiłkami: śniadanie i kolacje w formie bufetu; wieczorem też możliwa kolacja a'la carte. Obiad w jednej z restauracja a'la carte lub wybór menu.

All Inclusive

śniadanie i kolacje w formie bufetu; wieczorem też możliwa kolacja a'la carte. Obiad w jednej z restauracja a'la carte lub wybór menu. Po południu herbata w godz. 16:00-17:30. Wybrane napoje bezalkoholowe (napoje orzeźwiające, woda, soki, kawa oraz herbata) oraz wybrane napoje alkoholowe (piwo, wino, koktajle, alkohole wysokoprocentowe), napoje z minibaru (codziennie uzupełniany), lody.

Internet

WiFi w lobby i pokojach bez opłaty.

Zakwaterowanie

Pokoje superior (A1-3A): ok. 51 m2, telefon, klimatyzacja, TV sat, sejf, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, internet, kącik wypoczynkowy, balkon lub taras. Wanna, prysznic, oddzielne WC, suszarka. Pokoje deluxe (A1-3B): ok. 51 m2, położone koło portu jachtowego; tylko dla gości od 18 lat. Junior suity (A1-3F): ok. 56 m2, łazienka z wanną i prysznicem, taras z leżankami i widok na morze. Junior suity ocean (A1-2G): ok. 70 m2, bez widoku na morze. Suity rodzinne (A2-4M): ok. 85 m kw., 2 pokoje superior połączone drzwiami. Suity lux (A2-4N).

Sport

boccia, siłownia, kajaki, tenis stołowy, tenis (oświetlenie za opłatą), narty wodne, windsurfing, płytkie nurkowanie, rejsy łodzią z przeszklonym dnem, rowery wodne, małe żaglówki, siatkówka plażowa, joga. Za opłatą rowery, bilard, nurkowanie (PADI), golf.

Wellness

sauna, łaźnia parowa oraz whirlpool. Za opłatą masaże i zabiegi w LUX ME spa, fryzjer.

Dzieci

miniklub (3-11 lat), klub dla nastolatków (12-17 lat). Plac zabaw.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Polska Neckermann

Szukasz wakacji na Mauritius?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Mauritius, Mauritius

Położenie

do Grand Baie ok. 10 minut. Transfer z lotniska ok. 75 minut.

Plaża

dwie przepiękne, piaszczyste zatoki. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bez opłaty.

Wyposażenie

luksusowy kompleks hotelowy odnowiony na jesieni 2017 r. liczący 186 pokoi. Hol powitalny z recepcją, elegancki cocktail lounge z miejscami do wypoczynku, restauracja główna, 4 restauracje à la carte, bar, bar na plaży, kawiarnia, sklepy. W tropikalnym ogrodzie kilka basenów (w tym 1 tylko dla dorosłych) z tarasem oraz bar przy basenie. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe na basenie bez opłaty. www.luxresorts.com

Dostęp do internetu

WiFi w lobby i pokojach bez opłaty.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Karty kredytowe

Amexco, Diners, MasterCard, Visa.

Zakwaterowanie

Pokoje superior (A1-3A): ok. 51 m2, telefon, klimatyzacja, TV sat, sejf, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, internet, kącik wypoczynkowy, balkon lub taras. Wanna, prysznic, oddzielne WC, suszarka. Pokoje deluxe (A1-3B): ok. 51 m2, położone koło portu jachtowego; tylko dla Gości od 18 lat. Junior suity (A1-3F): ok. 56 m2, łazienka z wanną i prysznicem, taras z leżankami i widok na morze. Junior suity ocean (A1-2G): ok. 70 m2, bez widoku na morze. Pokoje rodzinne (A2-4M): ok. 85 m2, 2 pokoje superior połączone drzwiami. Suity lux (A2-4N).

Wyżywienie

Ze śniadaniem, dwoma lub trzema posiłkami: śniadanie i kolacje w formie bufetu; wieczorem też możliwa kolacja à la carte. Obiad w jednej z restauracja à la carte lub wybór menu.

Sport

boccia, siłownia, kajaki, tenis stołowy, tenis (oświetlenie za opłatą), narty wodne, windsurfing, płytkie nurkowanie, rejsy łodzią z przeszklonym dnem, rowery wodne, małe żaglówki, siatkówka plażowa, joga. Za opłatą rowery, bilard, nurkowanie (PADI), golf.

Wellness

sauna, łaźnia parowa oraz whirlpool. Za opłatą masaże i zabiegi w LUX ME spa, fryzjer.

Dzieci

miniklub (3-11 lat), klub dla nastolatków (12-17 lat). Plac zabaw.

All Inclusive

śniadanie i kolacje w formie bufetu; wieczorem też możliwa kolacja à la carte. Obiad w jednej z restauracji à la carte lub wybór menu. Po południu herbata w godz. 16:00-17:30. Wybrane napoje bezalkoholowe (napoje orzeźwiające, woda, soki, kawa oraz herbata) oraz wybrane napoje alkoholowe (piwo, wino, koktajle, alkohole wysokoprocentowe), napoje z minibaru, lody.


Mapa Hotelu LUX Grand Gaube (ex. Legends)
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu LUX Grand Gaube (ex. Legends)

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu LUX Grand Gaube (ex. Legends):
  • Lokalizacja
    5.2
  • Hotel
    5.9
  • Pokoje
    5.9
  • Wyżywienie
    6
  • Atrakcje
    i sport
    6
  • Obsługa
    6
HolidayCheck
Ocena LUX Grand Gaube (ex. Legends):
5.9 / 6

Wakacje pełne wrażeń 2010-09-14
Szczegóły oceny hotelu LUX Grand Gaube (ex. Legends):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Wspaniały hotel i wspaniali ludzie 2013-03-15
Szczegóły oceny hotelu LUX Grand Gaube (ex. Legends):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Hotel fantastyczny, obsługa przemiła 2014-02-11
Szczegóły oceny hotelu LUX Grand Gaube (ex. Legends):
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel fajnie zaprojektowany obsługa bardzo miła plaża z ładnym piaseczkiem parasole bezpłatne możli...
więcej

5.9
Lux Grand Gaube w czerwcu 2014-06-27
Szczegóły oceny hotelu LUX Grand Gaube (ex. Legends):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.2

LUX Grand Gaube (ex. Legends) - możliwości zakwaterowania:

deluxe dbl
superior dbl
LUX*SUITE
OCEAN JUNIOR SUITE
SUPERIOR ROOM
FAMILY SUITE
DELUXE ROOM
LUX*SUITE
OCEAN JUNIOR SUITE
OCEAN JUNIOR SUITE
DELUXE ROOM
JUNIOR SUITE
Family Suite
LUX*SUITE
DELUXE ROOM
JUNIOR SUITE
SUPERIOR ROOM
SUPERIOR ROOM
Junior Suite
Ocean Junior Suite
SUPERIOR ROOM
LUX* Suite
OCEAN JUNIOR SUITE
FAMILY SUITE
Superior
DELUXE ROOM
Deluxe
LUX*SUITE
JUNIOR SUITE
FAMILY SUITE
FAMILY SUITE
JUNIOR SUITE

LUX Grand Gaube (ex. Legends) - Możliwości wyżywienia:


LUX Grand Gaube (ex. Legends) - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel LUX Grand Gaube (ex. Legends)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00