cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
  • Hotel Bandos Island Resort, Malediwy
1 / 49
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
08.05 - 16.05
już od 5879 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.07 - 08.07
już od 2459 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Bandos Island Resort
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Bandos Island Resort
star 4

Malediwy
Ocena hotelu Bandos Island Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Bandos Island Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 08 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 lipca 2021

Hotel Bandos Island Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min (transfer łodzią motorową)

polozenie

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 15 min (transfer łodzią motorową)

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • piaszczysta
  • łagodnie opadająca
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  •  recepcja: codziennie 24 h
  •  taras
  •  Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  •  pralnia: za opłatą
  •  sklep z pamiątkami
  •  butik
  •  jubiler
  •  lekarz
  •  sale konferencyjne: 4

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

215

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • ostatnia renowacja w 2005 r.
  •  hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI
  • Uwaga – podana cena nie zawiera bagażu rejestrowanego. W celu dodania bagażu za dodatkową opłatą prosimy o kontakt z punktem sprzedaży.
  • Podczas zakwaterowania w hotelu pobierany jest podatek turystyczny od niemowląt w wysokości 6 USD/noc.

basen

  • basen: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, wydzielona część basenu dla dzieci
  • leżaki: w cenie
  • ręczniki: w cenie

Dla dzieci

  •  wydzielona część basenu dla dzieci
  •  opieka nad dziećmi: za opłatą
  • menu dla dzieci
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: 1 - 11 lat
  • animacje dla dzieci
  • pokój gier i zabaw:od 3 do 11 lat
  • plac zabaw
  • minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia: codziennie 06:00 - 20:00
  • aerobik
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
Płatne
  • strefa spa „Orchid Spa": codziennie 08:30 - 08:00, w ofercie firm zewnętrznych
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis stołowy
  • korty tenisowe: 2, oświetlone
  • indoor cycling
  • squash
  • badminton
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • windsurfing: w ofercie firm zewnętrznych
  • surfing
  • żeglowanie
  • katamaran: w ofercie firm zewnętrznych
  • szkoła nurkowania PADI: w ofercie firm zewnętrznych
  • snorkeling: w ofercie firm zewnętrznych
  • wycieczki ze snorkelingiem
  • kanu: w ofercie firm zewnętrznych
  • kajaki
  • wakeboard
  • stand-up paddling
  • skutery wodne
  • parasailing: w ofercie firm zewnętrznych
  • łódka typu banan: w ofercie firm zewnętrznych
  • łódź ze szklanym dnem

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie
  • międzynarodowy program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój 2-osobowy deluxe DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 53 m2
  • ograniczony widok na morze
  • pokój dzienny
  • sypialnia
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe, woda, napoje alkoholowe, przekąski
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie 24 h, za opłatą
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras
Bungalow BUX2
  • 1-3 os.
  • ok. 40 m2
  • ograniczony widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie, za opłatą
  • prysznic
  • wanna
  • WC
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1
  • 1-3 os.
  • ok. 37 m2
  • widok na basen lub ogród
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie, za opłatą
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Bungalow superior BUX1
  • 1-3 os.
  • ok. 40 m2
  • ograniczony widok na morze
  • TV sat.
  • oddzielny prysznic
  • suszarka do włosów
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • room service: codziennie, za opłatą
  • oddzielne WC
  • balkon lub taras
Bungalow superior BUX3
  • 1-4 os.
  • ok. 109 m2
  • ograniczony widok na morze
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • TV sat
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • room service: codziennie, za opłatą
  • oddzielne WC
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 38 m2
  • ograniczony widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie 24 h, za opłatą
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras: z leżakami

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 09:45, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:00, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:00, w formie bufetu
  • przekąski: codziennie
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Pełne wyżywienie
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 09:45, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:00, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:00, w formie bufetu
  • Dwa posiłki
    • śniadanie: codziennie 07:00 - 09:45, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 19:00 - 21:00, w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „Gallery Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla niemowląt, potrawy bezglutenowe, menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, wymagana rezerwacja, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Sea Breeze": rodzaje kuchni: międzynarodowa, menu dla dzieci, za opłatą, dania lekkostrawne, za opłatą, dania wegetariańskie, za opłatą, wymagana rezerwacja, a la carte, strefa dla palących
  • restauracja specjalistyczna „Umi Yaki": rodzaje kuchni: azjatycka, japońska, teppanyaki, a la carte, show cooking, codziennie 18:00 - 22:00
  • bary i inne: 3
  • bar „Sand bar": codziennie 24 h, za opłatą
  • bar typu swim-up „Pool bar": codziennie 08:00 - 20:00, za opłatą
  • bar koktajlowy „Huvan": codziennie 10:00 - 00:00, za opłatą
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
  • kolacja przy świecach: wymagana rezerwacja, za opłatą, stałe menu
  • uroczysta kolacja: wymagana rezerwacja, za opłatą, w formie bufetu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Hotel położony na północnym Atolu Male, na wyspie o pow. ok. 18 ha, ok. 7 km od międzynarodowego lotniska w Male, transfer motorówką trwa ok. 15 min.
    Plaża:
    Obiektzlokalizowany na wyspie otoczonej przepiękną, białą plażą z malowniczą laguną. Bezpłatne leżaki, brak parasoli. Ok. 50 m od brzegu znajduje się rafa koralowa.
    Do dyspozycji gości:
    Recepcja 24 - godz.3 restauracje: główna Gallery, a'la carte Koon Thai serwująca dania kuchni tajskiej (otwarta w trakcie kolacji) i restauracja a'la carte Sea Breeze Cafe oferująca przekąski, dania kuchni międzynarodowej i azjatyckiej, otwarta 24-godz.. 3 bary: główny przy plaży (07:00-22:00), przy basenie (10:00-20:00), bar a'la carte serwujący napoje alkoholowe i bezalkoholowe (07:00-24:00). Basen ze słodką wodą i wydzieloną częścią dla dzieci, bezpłatne leżaki i parasole przy basenie, bezpłatne ręcznikikąpielowe (wymiana raz na 2 dni). Ponadto: sklepik z pamiątkami, centrum medyczne, pralnia.
    Pokoje:
    Resort posiada 215 różnych typów pokoi.
    - Pokoje classic
    - (pow. ok. 30 m2) -położone w willach w ogrodzie, wyposażone są w: łazienkę (prysznic, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, sejf, TV-sat, telefon, mini bar (konsumpcja płatna dodatkowo), zestaw do przygotowywania kawy lub herbaty, taras.
    - Pokoje standardowe
    - (pow. ok. 38 m20 - położone frontem do oceanu, jednak ze względu na bujną roślinność, widok na ocean jest ograniczony. Możliwość zakwaterowania max. 3 osób dorosłych.
    - Pokoje deluxe
    - (pow. ok. 54 m2) - o podwyższonym standardzie, położone są frontem do oceanu (widok może być przysłonięty roślinnością), składają się dodatkowo z: części dziennej i sypialnej oraz posiadają wannę. Możliwość zakwaterowania max. 2 dorosłych i 2 dzieci.
    - Ville na wodzie
    - (pow. ok. 117 m2) - posiadają łóżko z baldachimem, telewizor LCD, oprócz łazienki także prysznic pod gołym niebem i jacuzzi, prywatny taras słoneczny z bezpośrednim wejściem do oceanu.
    - Garden Villa
    - (pow. ok. 37 m2) - zlokalizowane wewnątrz wyspy, bliżej basenów, posiadają piękny taras z widokiem na ogród.
    - Jacuzzi Beach Villa
    - (pow. ok. 110 m2) - 2-poziomowe, z salonem wypoczynkowym (możliwość 1 dostawki na parterze) i sypialnią na piętrze.
    - Jacuzzi Pool Villa
    - (pow. ok. 90 m2) - brak możliwości dostawek, prywatny taras słoneczny i basen. Wszystkie wille za dopłatą i na potwierdzenie. Zakwaterowanie od godz. 14:00, wykwaterowanie do godz. 12:00.
    Wyżywienie:
    Śniadania i obiadokolacje w formie bogatego bufetu. Za dopłatą opcja Full Board (lunche, napoje dodatkowo płatne) oraz wyżywienie All Inclusive dostępne w godz. otwarcia barów, napoje bezalkoholowe: woda, kawa, herbata, soki i napoje alkoholowe: lokalne wino, piwo, gin, wódka, rum, whiskey.
    Program sportowy i animacyjny:
    Infrastruktura sportowa: siłownia, badminton, siatkówka plażowa, aerobik, dodatkowo płatne: bilard, sauna, squash, rzutki, kort tenisowy. Hotel posiada eleganckie SPA: masaże, salon piękności, zabiegi terapeutyczne (płatne dodatkowo).Sporty wodne płatne dodatkowo: snorkeling, nurkowanie (można zdobyć licencję), surfing, żeglarstwo, narty wodne, sporty ekstremalne. Mini klub dla dzieci w wieku 3-12 lat.
    Internet:
    W ogólnodostępnych częściach hotelu oraz w pokojach internet Wi-Fi - bezpłatny.
    Kategoria lokalna:
    ****+
    Strona www:
    www.bandosmaldives.com
    Naszym zdaniem:
    Dzięki niezapomnianym widokom, pięknej plaży i turkusowej wodzie można poczuć się tu jak w raju. Swobodna atmosfera hotelu, clubowy charakter, różnorodność typów wyżywienia i pokoi sprawią, że nie można się tutaj nudzić. Pokoje standardowe oceniamy na 4 ****.

    Program

    Uwaga! Przelot lokalny - w cenie.

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    bezpośredni przelot samolotem czarterowym PLL LOT Warszawa - Colombo -Warszawa, przeloty Colombo - Male - Colombo (limit bagażu 20 kg + 5 kg), opłaty lotniskowe, zakwaterowanie (13 rozpoczętych dób hotelowych) w hotelach na Malediwach, 1 ostatni nocleg tranzytowy w hotelu na Sri Lance (wyżywienie śniadania i kolacje), transfery lotnisko - hotel - lotnisko, transfery samolotem lub łodzią motorową na Malediwach, wyżywienie jak w programie i opisach hoteli, opiekę polskiego rezydenta na Sri Lance i anglojęzycznego przedstawiciela kontrahenta na Malediwach (kontakt z polskim pilotem przebywającym na Sri Lance tylko telefoniczny), ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    zwyczajowych napiwków, dodatkowych posiłków i napoi, wycieczek lokalnych oraz innych wydatków osobistych. Wizy lankijskiej, podatku turystycznego na Malediwach.
    Uwaga!
    Powyższe ceny wiz oraz wysokość opłat za pakiet uczestnictwa w programie podane zostały na dzień 01.04.2015 r. i mogą ulec zmianie.

    Inne

    Malediwy - informacje ogólne
    Szczepienia
    Międzynarodowa karta szczepień z potwierdzonym szczepieniem przeciwko żółtej gorączce (żółtej febrze) jest wymagana przy przylocie na lotnisku od tych pasażerów, którzy w przeciągu ubiegłych 6 dni przebywali w krajach unifikowanych żółtą gorączką.
    Waluta
    Rupia Malediwska [MVR] 1 rupia = 100 leria, kurs: 1 USD = 15,29 MRV, 1 PLN = 4,12 MRV. Nie jest konieczna wymiana waluty na rupie malediwskie. Powszechnie akceptowane są waluty wymienialne (zwłaszcza USD). Nie zaleca się dokonywania płatności kartami kredytowymi, gdyż automatycznie do ceny dodawane są wysokie koszty manipulacyjne.
    Orientacyjne ceny
    Butelka 1,5 l wody - ok. 3 USD. Drinki - ok. 3 - 6 USD.
    Elektryczność
    220 V/ 50 Hz wszystkie typy wtyczek
    Telefony
    Do Polski 00 48 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta. Z Polski 00 960 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta.
    Czas
    + 4 h w stosunku do czasu polskiego w okresie zimy.
    Przelot
    Komfortowy samolot Dreamliner LOT (rejs non stop) z możliwością wyboru klasy podróży. W klasie ekonomicznej catering płatny dodatkowo w usłudze Sky Bar. W klasie Premium Club i Biznes Elite w cenę wliczone bogate menu, w tym napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz zwiększony limit bagażowy - 25 kg. We wszystkich klasach indywidualny system rozrywki pokładowej z osobnym monitorem przed każdym fotelem. Więcej informacji na stronach wstępnych katalogu w sekcji Komfort Dalekich Podróży. W przypadku niemożliwości wykonania rejsu samolotem Dreamliner, LOT zapewni inny samolot o podobnym standardzie (rejs non stop).
    Warto wiedzieć
    - Malediwy są krajem bezpiecznym dla turystów. - W ośrodkach turystycznych na wyspach nie ma możliwości kontaktu z miejscową ludnością muzułmańską. - Jedynie w stolicy Male należy zwracać uwagę na odpowiedni strój i zachowanie, które może godzić w obowiązujące normy religijne i przyjęte obyczaje. Nie wolno prezentować symboli religijnych: krzyże, gwiazdy Dawida etc. przy wjeździe na Malediwy i będąc na miejscu. - Nudyzm jest kategorycznie zabroniony. - Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców w bardzo wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest wwóz tylko rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np.: za wwóz alkoholu grozi więzienie. - W obszarze Malediwów wydzielono tzw. strefę turystyczną, w której zezwala się poruszać gościom z zagranicy. - Aby samodzielnie zwiedzać atole nie należące do strefy, należy uzyskać specjalne zezwolenie - dotyczy to również lokalnych firm, które chciałyby na przykład poprowadzić trasę rejsu poza strefą turystyczną. - Brak placówki dyplomatycznej. Malediwy znajdują się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w New Delhi (Indie). Pakiety i kosze powitalne dla nowożeńców wymagają potwierdzenia zawarcia związku małżeńskiego w okresie maksymalnie 6 ostatnich miesięcy (dokument należy zabrać ze sobą i okazać na recepcji podczas kwaterowania).

    Wizy

    Wiza na Sri Lankę
    Obowiązek posiadania wizy wjazdowej przez obywateli Rzeczpospolitej Polskiej. Oferujemy możliwość wizowania za pośrednictwem Rainbow Tours. Wiza obowiązuje przez 30 dni od daty zarejestrowania. Powrót ze Sri Lanki musi nastąpić w terminie obowiązywania wizy. Powyższe zasady wizowania obowiązują obywateli Polski.
    Wiza na Malediwy
    Polski turysta nie potrzebuje wizy wjazdowej. Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych. Na Malediwach obowiązuje podatek turystyczny, płatny bezpośrednio w hotelach ok. 6 USD/os./dzień.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Malediwy/Malediwy

    Wstęp

    Świetnie zagospodarowana, nieduża wyspa z mnóstwem zieleni oraz cudowny, pudrowym piaskiem. Bardzo dobry hotel cieszący się znakomitą opinią wśród Gości. Szczególnie polecamy wygodną opcję all inclusive!

    Położenie

    - nieduża wyspa Bandos - transfer trwa ok. 30 min. szybką łodzią motorową - rafa koralowa w pobliżu wyspy

    Plaża

    - drobny, biały piasek - leżaki, parasole, materace i ręczniki (bezpłatne)

    Pokoje

    Classic - elegancko i minimalistycznie urządzone - klimatyzacja - TV-SAT, telefon - mini-bar (płatny) - łazienka (prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów) - patio - zestaw do parzenia kawy/herbaty - zlokalizowane w centralnej części wyspy Standard - zlokalizowane przy plaży Deluxe - ok 54 m2 - elegancko i nowocześnie urządzone - zlokalizowane we wschodniej części wyspy, przy plaży Garden Villa - zlokalizowane w centralnej części wyspy przy basenie - klasycznie urządzone

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen - leżaki, parasole, ręczniki plażowe przy basenie -centrum fitness - wieczorne animacje płatne - centrum SPA Orchid - zabiegi i masaże - centrum nurkowe, windsurfing, kajaki, tenis stołowy - wycieczki organizowane przez hotel (bezpłatna wycieczka na łowienie ryb oraz na pobliską wyspę bezpłatnie dla osób z pakietem all inclusive)

    Wyżywienie

    Bed&Breakfast (BB) - śniadania Half Board (HB) - śniadania i obiadokolacje Full Board (FB) - śniadania, obiady, kolacje All Inclusive (AI)- śniadania, obiady, kolacje, popołudniu przekąski. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 00:30 w wybranych barach Wszystkie posiłki serwowane są w formie bogate bufetu, wybrane napoje podczas śniadania są bezpłatne we wszystkich opcjach wyżywienia.

    Restauracje i bary

    - przestronna restauracja głowna - restauracje a'la carte Koon Thai (Tajska), SeaBreeze, Huvan (zlokalizowana na palach nad wodą) - bar na plaży Sand, bar przy basenie

    Dodatkowe informacje

    - sklep z pamiątkami - 215 pokoi

    Transfer

    Szybą łodzią motorową, około 30 min od lotniska w Male


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Położony na prywatnej wyspie Bandos, 7 km od lotniska w Male.

    PLAŻA

    Bezpośrednio przy hotelu.

    HOTEL

    Hotel zlokalizowany na uroczej zielonej wyspie otoczonej turkus wodą, usytuowany na powierzchni 178 900 m. Doskonałe miejsce na spędzenie rodzinnych wakacji. Na najmłodszych gości czekać będzie miniklub z animacjami, brodzik a także plac zabaw na świeżym powietrzu. Również aktywni goście znajdą tu coś dla siebie. Będzie także wymarzona okazja by spróbować swoich sił w nurkowaniu wśród raf koralowych. Za wysoką jakość usług hotel został wyróżniony certyfikatem Tripadvisor.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, restauracja Gallery, Grill bar, restauracja Sea Breeze, restauracja/bar Umi Yaki, Sand bar, bar przy basenie, room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, centrum biznesowe. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    INTERNET

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatne: basen, leżaki, korty do tenisa ziemnego, tenis stołowy, piłka nożna, siatkówka, siatkówka plażowa, aerobik, siłownia, animacje, dyskoteka Odpłatne: centrum Spa, sauna, jacuzzi, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, badminton, squash, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, salon piękności

    DLA DZIECI

    Brodzik, mini club dla dzieci w wieku 4-11 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini clubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka (płatna i w miarę dostępności).

    ZAKWATEROWANIE

    Pokoje standardowe dla max. 3 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras Garden villa dla max. 3 os.: 1 sypialnia, dostęp do współdzielonego basenu, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras Beach villa dla max. 3 os.: 1 sypialnia, bezpośredni dostęp do plaży, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), taras

    WYŻYWIENIE

    Śniadanie w formie bufetu. Śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. Pełne wyżywienie. Napoje do obiadów i kolacji za dodatkową opłatą. All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie, obiad, kolacja serwowane w restauracji Gallery, przekąski, wybrane lokalne i importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Mini bar uzupełniany codziennie w soft drinki.

    INFORMACJE DODATKOWE

    https://bandosmaldives.com

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy (nie dotyczy dojazdu własnego), bagaż rejestrowany (nie dotyczy dojazdu własnego), transfer lotnisko - hotel - lotnisko (rodzaj transferu określony przy opisie hotelu) zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia na docelowej destynacji z wyłączeniem czasu trwania dojazdu), OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej) VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG),  oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP):  15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.) , wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    *    Obywatel Polski nie potrzebuje wizy wjazdowej, na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć jednak wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych *    Wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) *    Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców po wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest tylko wwóz rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np. za wwóz alkoholu grozi więzienie. *    Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora

    COVID-19

    Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych. W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ . Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami. Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne. Aktualizacja z dnia 15.02.2021r Informacje dla podróżujących przez Zurych Od 8 lutego 2021 r. wszyscy pasażerowie muszą przedłożyć dowód negatywnego wyniku testu PCR podczas podróży do Szwajcarii. W momencie wyjazdu wynik testu nie może być starszy niż 72 godziny. Wynik testu musi być przedstawiony członkowi personelu naziemnego przy stanowisku odprawy lub przy bramce w kraju wylotu. Wymóg testu obejmuje wszystkich podróżnych, w tym pasażerów tranzytowych, którzy podróżują przez Szwajcarię do miejsca docelowego, niezależnie od tego, skąd rozpoczyna się podróż. Aktualizacja 26.01.2021 Mamy dobrą wiadomość dla osób wracających z urlopu. Osoby zaszczepione przeciwko COVID-19 oraz te, które uzyskały ujemny wynik testu diagnostycznego na obecność SARS-CoV-2 (czas między uzyskaniem wyniku testu a przekroczeniem granicy nie może przekraczać 48 godzin), nie będą musiały przechodzić obowiązkowej kwarantanny do powrocie do Polski. Aktualizacja z dnia 19.11.2020 r. Wszyscy pasażerowie lecący z Male przez Dubaj linią Emirates nie muszą wykonywać testów PCR. Bardzo prosimy o śledzenie na bieżąco informacji zawartych na stronie linii lotniczej Emirates. Aktualizacja z dnia 30.10.2020 r. Podróżujący liniami Qatar Airways na Malediwy mogą skorzystać z lotu tranzytowego przez lotnisko Hamad International Airport w Dosze (DOH). Nie mogą jednak opuścić w tym czasie lotniska. Należy mieć na uwadze, że ze względu na sytuację epidemiologiczną niektóre loty mogą być odwoływane. W związku z czym Qatar Airways zwraca się ze szczególną prośbą do pasażerów o śledzenie na bieżąco statusu planowanego lotu https://www.qatarairways.com/en/travel-alerts/COVID-19-update.html. AkTUALIZACJA 15.10.2020 Malediwy wymagają aby na teście PCR na Covid-19 był wpisany numer paszportu RESTRYKCJE OBOWIĄZUJĄCE NA MALEDIWACH OD 10.09.2020: Zgodnie z najnowszymi wytycznymi Ministerstwa Turystyki, Urząd Ochrony Zdrowia Malediwów od 10 września 2020r nałożył obowiązek przedstawienia negatywnego certyfikatu PCR dla wszystkich turystów i gości przyjeżdżających na Malediwy. W związku z tym wszyscy klienci są zobligowani do wykonania wymaganego testu PCR na 96 godziny przed przyjazdem na Malediwy. Wizy on arrival wydawane są za darmo na 30 dni i mogą zostać przedłużone. Przy przylocie należy obowiązkowo przedstawić negatywny wynik testu na COVID-19. Podróżni powinni wypełnić online (na 24 godziny przed podróżą) deklarację o stanie zdrowia (formularz dostępny na stronie: https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create?lang=en


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy

    Opis

    • w cenie wyżywienie w postaci śniadań, możliwość dopłaty do obiadokolacji, pełnego wyżywienia lub pakietu All Inclusive
    • w cenie zakwaterowanie w pokojach typu standard - dla max. 3 osób
    • transfer do hotelu łodzią motorową

    Wyposażenie

    Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 225 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do pozostałych świadczonych usług należą babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy i usługi fryzjerskie.

    Pokoje

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, wentylator, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Chwile odprężenia zapewni Państwu taras będący dopełnieniem wyposażenia większości pokoi. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dostępne są również minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Oferta sportowo-rozrywkowa

    Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest taras do opalania, leżaki i parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy tenisa ziemnego, siatkówkę plażową i siatkówkę. Atrakcje wodne będące do dyspozycji gości hotelu to narty wodne, windsurfing, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, rejsy katamaranem, snorkeling i nurkowanie, jak również za dodatkową opłatą żeglowanie i spływy kajakowe. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness i tenisa stołowego, jak również za dodatkową opłatą badmintona, bilard i aerobik. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, saunę, łaźnię parową i salon piękności, jak również za dodatkową opłatą zabiegi masażu. Rozrywkę i urozmaicenie w czasie wolnym zapewniają dyskoteka i miniklub.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. Standardowe posiłki znajdujące się w ofercie to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

    Świadczenia

    • przelot na trasie Polska - Male- Polska z przesiadką ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; przelot na trasie Polska - Dubaj - Male - Polska)
    • opłaty lotniskowe
    • ubezpieczenie KL, NNW
    • transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko ((łodzią motorową lub samolotem, w zależności od dostępnej opcji)
    • zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą
    • obsługę anglojęzyczną podczas wypoczynku na Malediwach ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; ograniczoną polskojęzyczną obsługę podczas wypoczynku w Dubaju - kontakt telefoniczny)

    Cena nie zawiera

    • dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego
    • obsługi w jęz. polskim - wypoczynek na Malediwach
    • dopłaty do pokoju pojedynczego
    • dopłat do pokoi o wyższym standardzie
    • wycieczek fakultatywnych
    • miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

    Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

    Obsługa na miejscu

    Obsługa miejscowego agenta Ecco Travel - w jęz. angielskim. Dane kontaktowe agenta podajemy na dowodzie rezerwacji.

    Informacje wizowe

    Dla pobytów turystycznych obowiązują wizy, wydawane bezpłatnie na okres do 30 dni na lotnisku przylotowym. Dokumenty wymagane do uzyskania wizy turystycznej: paszport, bilet powrotny, rezerwacja hotelu oraz świadectwo szczepienia przeciwko żółtej febrze, jeżeli przybywa się z obszaru obecności tej choroby zakaźnej.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Wspaniały hotel inspirowany lokalną architekturą. Luksus i wakacyjna atmosfera. Wymarzone wakacje dla całej rodziny.

    Położenie

    Hotel położony jest przy złocistej plaży (z bajeczną rafą) na Północnym Atolu Male, zaledwie 10 km od międzynarodowego lotniska, skąd transfer trwa około 20 minut łodzią motorową.

    Wyposażenie

    Restauracja główna, azjatycka, tropikalny bar plażowy, bar przy basenie, Sea Breeze Cafe - całodobowa kawiarnia na lagunie, Sundowners Bar - na wodnym tarasie (piękne zachody słońca), kiosk, butik, pralnia, sala konferencyjna, salon fryzjerski, dyskoteka.

    Pokoje

    W pawilonach, chatach i willach nawiązujących stylem do lokalnych tradycji, mają gustowne wyposażenie, drewniane elementy, jasne kolory. Pokoje typu Standard (ok. 38 m2) znajdują się w północno-zachodniej części wyspy, przy plaży, wyposażone są w klimatyzację, minibar, telefon, TV sat, sejf, czajnik, werandę, łazienkę z prysznicem, WC i suszarką do włosów. Pokoje typu Deluxe (54 m2) położone są w północnej i wschodniej części wyspy przy plaży, składają się z sypialni i pokoju dziennego, wyposażenie takie samo jak w Standard, dodatkowo wanna w łazience. Istnieje możliwość rezerwacji willi w ogrodzie, a także ekskluzywnych willi na plaży z jacuzzi i bezpośrednim zejściem do oceanu.

    Wyżywienie

    HB - Śniadania i kolacje w formie bufetów. FB - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów. All Inclusive - Śniadania, obiady, kolacje (bufety) w restauracji głównej, popołudniowe przekąski, herbata, kawa (prócz espresso i cappuccino- płatne), napoje i lokalne alkohole (również wino domowe) serwowane w wyznaczonych barach od godz. 10.00 do 03.00. Dokładny spis menu wchodzącego w skład pakietu znajduje się w restauracjach i na recepcji. Goście korzystający z opcji all inclusive (przy pobycie minimum 6 nocy) mają możliwość bezpłatnego korzystania z kortu, fitness, łaźni, sauny, bilarda, squasha oraz otrzymują wycieczkę fakultatywną gratis (nocne wędkowanie lub Male by Ferry).

    Sport i rozrywka

    Basen z tarasem do opalania, łaźnia parowa, sauna, centrum sportów wodnych, w tym nurkowanie, żeglowanie, rejsy katamaranem, windsurfing, kitesurfing, narty wodne, przejażdżki na bananie, kajaki. Przy plaży działa Dive Bandos - ośrodek nurkowy z tradycjami, ceniony za świetną kadrę instruktorów i profesjonalny sprzęt (wypożyczalnia, kursy, wyprawy, kabina dekompresyjna, całodobowa pomoc medyczna). Zaś Paradise Club oferuje zajęcia na sali gimnastycznej z instruktorami, aerobik, grę w badmintona, siatkówkę plażową,  tenis stołowy, bilard, rzutki, zaprasza na wycieczki. Wieczory uatrakcyjniają występy zespołów folklorystycznych, jazzowych, bębniarze, magicy, karaoke itd. W ogrodzie palmowym usytuowany jest Anggerik Spa, specjalizujący się w zabiegach azjatyckich.

    Dla dzieci

    Klub dla dzieci do godz. 17, sala zabaw, plac zabaw, menu dziecięce, łóżeczka, foteliki.

    Uwagi

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Przy pobycie do 30 dni wiza nie jest wymagana. Paszport musi być ważny co najmniej przez okres 6 miesięcy od daty powrotu. Przy przylocie - na lotnisku, otrzymuje się bezpłatny stempel w paszporcie zezwalający na wjazd. Zabroniony jest wwóz alkoholu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    KonsorcjumPBP

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie Hotel znajduje się 7 km od międzynarodowego lotniska na Male, na północnym atolu Kaafu. Spotykają się tu niebieska laguna, bujna tropikalna roślinność i perłowe, białe plaże. Pokoje W hotelu znajduje się 225 pokoi. W pokojach standardowych dominuje prosta elegancja. Wyposażone są one w mini bar, telewizję satelitarną, zestaw do kawy i herbaty. Pokoje typu Delux mają oddzieloną część mieszkalną od części sypialnej, najczęściej wybierane są przez rodziny z dziećmi. Pokoje typu Garden Villas otoczone są kwiecistym ogrodem i posiadają prywatne patio. Na piaszczystej plaży mieszczą się pokoje Jacuzzi Beach Villas z tarasem nad wodą i jacuzzi na otwartym powietrzu. Najbardziej luksusowy jest pokoj Water Villas, w którym przygotowane jest ozdobne łoże z baldachimem. Do dyspozycji gości 2 restauracje, 2 bary, kawiarnia, centrum biznesowe, szkoła nurkowania, wycieczki na pobliskie wyspy, centrum sportów wodnych, centrum fitness, pralnia, opieka nad dziećmi.

    CENA ZAWIERA

    transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu; wyżywienie wg opcji, opiekę anglojęzycznego reprezentanta, ubezpieczenie NW i KL, bagaż biletu lotniczego Warszawa/Gdańsk/Kraków/Poznań - Male - Warszawa/Gdańsk/Kraków/Poznań - 2 800 PLN / os dorosła, 2300 PLN / dziecko 2 - 12 lat,

    CENA NIE ZAWIERA

    napoi do posiłków (poza śniadaniami), napiwków, wydatków własnych

    UWAGI

    1. Ceny dopłaty do All Inclusive podane są do ceny oferty z FB. 2. Przy pobytach na Malediwach wiza nie jest wymagana. 3. Zniżka dla dzieci przy 2 osobach pełnopłatnych 4. Przy wylotach w okresie "Wysokiego Sezonu" obowiązuje dopłata do biletu lotniczego (zgodnie z taryfą linii lotniczej, na której został zarezerwowany przelot). 5. Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku niedostępności tej taryfy istnieje możliwość rezerwacji biletu w innej wyższej, za odpowiednią dopłatą. 6. Kategoria hotelu odpowiada kategoryzacji lokalnej danego kraju. 7. Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty zaliczki. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 48 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty. Podane ceny skalkulowane są dla najniższej taryfy biletów lotniczych, obowiązującej w okresie ważności cennika. W przypadku nie dostępności tej taryfy istnieje możliwość rezerwacji biletu w innej wyższej - za odpowiednią dopłatą. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego.


    Wycieczka pochodzi z oferty Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company, które działa już od ponad 27 lat. To w pełni polska firma z bogatym doświadczeniem na rynku turystycznym, tworzona przez pełen pasji zespół pasjonatów, będących jednocześnie ekspertami w swojej branży.

    W ofercie Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel znajdują się zarówno wycieczki pobytowe oraz objazdowe do ponad stu kierunków egzotycznych, takich jak Indie, Meksyk, USA, Izrael, Kuba, Malediwy i Seszele, Chiny,  Floryda, Hawaje, Jawa czy Sri Lanka. Istnieje także możliwość zorganizaowania wyjazdów na specjalne uroczystości czy według szczegółowych życzeń klientów.

    Dzięki wieloletniej współpracy z najlepszymi liniami lotniczymi, biurami podróży za granicą, a także innymi przedstawicielami branży turystycznej,  Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company intensywnie rozszerza swoją działalność proponując bardzo zróżnicowane programy, skierowane do różnych grup klientów.

    Rzetelność i  wysoki poziom świadczonych usług potwierdza członkowstwo w Polskiej Izbie Turystyki, a także w Polskim Związku Organizatorów Turystyki. Jako jedyne biuro w Polsce Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company zostało nagrodzone Godłem Fundacji Teraz Polska. 


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Wspaniały hotel inspirowany lokalną architekturą. Luksus i wakacyjna atmosfera. Wymarzone wakacje dla całej rodziny.

    Położenie

    Hotel położony jest przy złocistej plaży (z bajeczną rafą) na Północnym Atolu Male, zaledwie 10 km od międzynarodowego lotniska, skąd transfer trwa około 20 minut łodzią motorową.

    Wyposażenie

    Restauracja główna, azjatycka, tropikalny bar plażowy, bar przy basenie, Sea Breeze Cafe - całodobowa kawiarnia na lagunie, Sundowners Bar - na wodnym tarasie (piękne zachody słońca), kiosk, butik, pralnia, sala konferencyjna, salon fryzjerski, dyskoteka.

    Pokoje

    W pawilonach, chatach i willach nawiązujących stylem do lokalnych tradycji, mają gustowne wyposażenie, drewniane elementy, jasne kolory. Pokoje typu Standard (ok. 38 m2) znajdują się w północno-zachodniej części wyspy, przy plaży, wyposażone są w klimatyzację, minibar, telefon, TV sat, sejf, czajnik, werandę, łazienkę z prysznicem, WC i suszarką do włosów. Pokoje typu Deluxe (54 m2) położone są w północnej i wschodniej części wyspy przy plaży, składają się z sypialni i pokoju dziennego, wyposażenie takie samo jak w Standard, dodatkowo wanna w łazience. Istnieje możliwość rezerwacji willi w ogrodzie, a także ekskluzywnych willi na plaży z jacuzzi i bezpośrednim zejściem do oceanu.

    Wyżywienie

    HB - Śniadania i kolacje w formie bufetów. FB - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów. All Inclusive - Śniadania, obiady, kolacje (bufety) w restauracji głównej, popołudniowe przekąski, herbata, kawa (prócz espresso i cappuccino- płatne), napoje i lokalne alkohole (również wino domowe) serwowane w wyznaczonych barach od godz. 10.00 do 03.00. Dokładny spis menu wchodzącego w skład pakietu znajduje się w restauracjach i na recepcji. Goście korzystający z opcji all inclusive (przy pobycie minimum 6 nocy) mają możliwość bezpłatnego korzystania z kortu, fitness, łaźni, sauny, bilarda, squasha oraz otrzymują wycieczkę fakultatywną gratis (nocne wędkowanie lub Male by Ferry).

    Sport i rozrywka

    Basen z tarasem do opalania, łaźnia parowa, sauna, centrum sportów wodnych, w tym nurkowanie, żeglowanie, rejsy katamaranem, windsurfing, kitesurfing, narty wodne, przejażdżki na bananie, kajaki. Przy plaży działa Dive Bandos - ośrodek nurkowy z tradycjami, ceniony za świetną kadrę instruktorów i profesjonalny sprzęt (wypożyczalnia, kursy, wyprawy, kabina dekompresyjna, całodobowa pomoc medyczna). Zaś Paradise Club oferuje zajęcia na sali gimnastycznej z instruktorami, aerobik, grę w badmintona, siatkówkę plażową,  tenis stołowy, bilard, rzutki, zaprasza na wycieczki. Wieczory uatrakcyjniają występy zespołów folklorystycznych, jazzowych, bębniarze, magicy, karaoke itd. W ogrodzie palmowym usytuowany jest Anggerik Spa, specjalizujący się w zabiegach azjatyckich.

    Dla dzieci

    Klub dla dzieci do godz. 17, sala zabaw, plac zabaw, menu dziecięce, łóżeczka, foteliki.

    Uwagi

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Przy pobycie do 30 dni wiza nie jest wymagana. Paszport musi być ważny co najmniej przez okres 6 miesięcy od daty powrotu. Przy przylocie - na lotnisku, otrzymuje się bezpłatny stempel w paszporcie zezwalający na wjazd. Zabroniony jest wwóz alkoholu. Opiekunowie podróżujący z dziećmi poniżej 2 lat zobowiązani są do uiszczenia opłaty Bed Tax w kwocie 6,5EUR za noc bezpośrednio w hotelu.  

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Nekera

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    MALEDIWY

    Położenie

     wyspa idealna dla miłośników nurkowania - z bogatą rafa koralową oddaloną o ok. 35 m od brzegu. Transfer szybka łodzią z lotniska w Male ok. 10 minut.

    Plaża

     piaszczysta, łagodnie opadająca do morza plaża.

    Wyposażenie

     porośnięta bujną roślinnością wyspa o wymiarach 600 x 400 m z wieloma stałymi klientami. Na wyspie znajduje się 215 pokoi. Do dyspozycji gości lobby z miejscami do siedzenia, restauracja główna, 3 restauracje a la carte, kawiarenka internetowa, 3 bary, sklep z pamiątkami. Basen z oddzielnym brodzikiem dla dzieci i barem przy basenie.

    Wyżywienie

    All Inclusive: trzy posiłki w restauracji głównej. Woda stołowa, kawa, herbata, napoje bezalkoholowe, soki, wino, piwo i lokalne napoje alkoholowe w godz. 10:00-00:30. Po południu przekąski w godz. 15:30-17:00.

    Internet

     WIFi bez opłaty.

    Zakwaterowanie

     Pokoje klasyczne: ok. 30 m kw., z zestawem do przygotowywania kawy/ herbaty, minibarem, klimatyzacją, internetem, sejfem, TV sat, telefonem, prysznicem, WC, suszarką i widokiem na ogród. Pokoje standardowe: w bungalowach szeregowych; po 4 pokoje w bungalowie; z tarasem od strony morza. Pokoje deluxe: ok. 38 m kw., po 2 pokoje w bungalowie, dodatkowo z wanną. Pokoje z widokiem na ogród: ok. 37 m kw., w głębi wyspy, z tarasem od strony basenu. Wille z jacuzzi na plaży: ok. 110 m kw., z 2 piętrami i położone od strony morza. Na parterze znajduje się salon, na pietrze sypialnia i zadaszony whirlpool na zewnątrz. Wille na wodzie: ok. 117 m kw., na palach na wodzie. Wariant ekonomiczny.

    Sport

     siłownia, siatkówka, tenis stołowy. Za opłata aerobik, badminton, bilard, surfing, nurkowanie, tenis i centrum sportów wodnych.

    Wellness

     łaźnia parowa, sauna. Za opłatą zabiegi w spa "Orchid".

    Dzieci

     mini klub dla dzieci (3-12 lat).

    Rozrywka

     programy animacyjne, wieczorem muzyka na żywo i pokazy wieczorne.

    Kategoria lokalna

     4 gwiazdki.

    Cena zawiera

    Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta. Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM  


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Neckermann X

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy, Malediwy

    Położenie

    wyspa idealna dla miłośników nurkowania - z bogatą rafa koralową oddaloną o ok. 35 m od brzegu. Wokół wyspy ok. 40 miejsc do nurkowania. Transfer szybka łodzią z lotniska w Male ok. 10 minut.

    Plaża

    piaszczysta, łagodnie opadająca do morza plaża.

    Wyposażenie

    porośnięta bujną roślinnością wyspa o wymiarach 600 x 400 m z wieloma stałymi klientami. Na wyspie znajduje się 215 pokoi. Do dyspozycji gości lobby z miejscami do siedzenia, restauracja główna, 3 restauracje a la carte, kawiarenka internetowa, 3 bary, sklep z pamiątkami. Basen z oddzielnym brodzikiem dla dzieci i barem przy basenie. www.bandosmaldives.com

    All Inclusive

    trzy posiłki w restauracji głównej. Woda stołowa, kawa, herbata, napoje bezalkoholowe, soki, wino, piwo i lokalne napoje alkoholowe w godz. 10.00-00.30. Po południu przekąski w godz. 15.30.-17.00.

    Internet

    WIFi bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje klasyczne (A1-2G): ok. 30 m kw., z zestawem do przygotowywania kawy/ herbaty, minibarem, klimatyzacją, internetem, sejfem, TV sat, telefonem, prysznicem, WC, suszarką i widokiem na ogród. Pokoje standardowe (A1-3A): w bungalowach szeregowych; po 4 pokoje w bungalowie; z tarasem od strony morza. Pokoje deluxe (A1-3B): ok. 38 m kw., po 2 pokoje w bungalowie, dodatkowo z wanną. Pokoje z widokiem na ogród (A1-3D): ok. 37 m kw., w głębi wyspy, z tarasem od strony basenu. Wille z jacuzzi na plaży (A1-3C): ok. 110 m kw., z 2 piętrami i położone od strony morza. Na parterze znajduje się salon, na pietrze sypialnia i zadaszony whirlpool na zewnątrz. Wille na wodzie (A1-3E): ok. 117 m kw., na palach na wodzie. Wariant ekonomiczny (A1-3S).

    Sport

    siłownia, siatkówka, tenis stołowy. Za opłata aerobik, badminton, bilard, surfing, nurkowanie, tenis i centrum sportów wodnych.

    Wellness

    łaźnia parowa, sauna. Za opłatą zabiegi w spa "Orchid".

    Dzieci

    mini klub dla dzieci (3-12 lat).

    Rozrywka

    programy animacyjne, wieczorem muzyka na żywo i pokazy wieczorne.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Neckermann

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy, Malediwy

    Położenie

    wyspa idealna dla miłośników nurkowania - z bogatą rafa koralową oddaloną o ok. 35 m od brzegu. Wokół wyspy ok. 40 miejsc do nurkowania. Transfer szybka łodzią z lotniska w Male ok. 10 minut.

    Plaża

    piaszczysta, łagodnie opadająca do morza plaża.

    Wyposażenie

    porośnięta bujną roślinnością wyspa o wymiarach 600 x 400 m z wieloma stałymi klientami. Na wyspie znajduje się 215 pokoi. Do dyspozycji gości lobby z miejscami do siedzenia, restauracja główna, 3 restauracje a la carte, kawiarenka internetowa, 3 bary, sklep z pamiątkami. Basen z oddzielnym brodzikiem dla dzieci i barem przy basenie. www.bandosmaldives.com

    All Inclusive

    trzy posiłki w restauracji głównej. Woda stołowa, kawa, herbata, napoje bezalkoholowe, soki, wino, piwo i lokalne napoje alkoholowe w godz. 10.00-00.30. Po południu przekąski w godz. 15.30.-17.00.

    Internet

    WIFi bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje klasyczne (A1-2G): ok. 30 m kw., z zestawem do przygotowywania kawy/ herbaty, minibarem, klimatyzacją, internetem, sejfem, TV sat, telefonem, prysznicem, WC, suszarką i widokiem na ogród. Pokoje standardowe (A1-3A): w bungalowach szeregowych; po 4 pokoje w bungalowie; z tarasem od strony morza. Pokoje deluxe (A1-3B): ok. 38 m kw., po 2 pokoje w bungalowie, dodatkowo z wanną. Pokoje z widokiem na ogród (A1-3D): ok. 37 m kw., w głębi wyspy, z tarasem od strony basenu. Wille z jacuzzi na plaży (A1-3C): ok. 110 m kw., z 2 piętrami i położone od strony morza. Na parterze znajduje się salon, na pietrze sypialnia i zadaszony whirlpool na zewnątrz. Wille na wodzie (A1-3E): ok. 117 m kw., na palach na wodzie. Wariant ekonomiczny (A1-3S).

    Sport

    siłownia, siatkówka, tenis stołowy. Za opłata aerobik, badminton, bilard, surfing, nurkowanie, tenis i centrum sportów wodnych.

    Wellness

    łaźnia parowa, sauna. Za opłatą zabiegi w spa "Orchid".

    Dzieci

    mini klub dla dzieci (3-12 lat).

    Rozrywka

    programy animacyjne, wieczorem muzyka na żywo i pokazy wieczorne.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy, Malediwy

    Położenie

    wyspa idealna dla miłośników nurkowania – z bogatą rafą koralową oddaloną o ok. 35 m od brzegu. Wokół wyspy ok. 40 miejsc do nurkowania. Transfer szybka łodzią z lotniska w Male ok. 10 minut.

    Plaża

    piaszczysta, łagodnie opadająca do morza plaża.

    Wyposażenie

    porośnięta bujną roślinnością wyspa o wymiarach 600 x 400 m z wieloma stałymi klientami. Na wyspie znajduje się 215 pokoi. Do dyspozycji gości lobby z miejscami do siedzenia, restauracja główna, 3 restauracje a la carte, kawiarenka internetowa, 3 bary, sklep z pamiątkami. Basen z oddzielnym brodzikiem dla dzieci i barem przy basenie. www.bandosmaldives.com

    Dostęp do internetu

    WIFi bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Karty kredytowe

    Amex, Mastercard, Visa.

    Zakwaterowanie

    Pokoje klasyczne (A1-2G): ok. 30 m2, z zestawem do przygotowywania kawy/herbaty, minibarem, klimatyzacją, internetem, sejfem, TV sat, telefonem, prysznicem, WC, suszarką i widokiem na ogród. Pokoje standardowe (A1-3A): w bungalowach szeregowych; po 4 pokoje w bungalowie; z tarasem od strony morza. Pokoje deluxe (A1-3B): ok. 38 m2, po 2 pokoje w bungalowie, dodatkowo z wanną. Pokoje w willach z widokiem na ogród (A1-3D): ok. 37 m2, w głębi wyspy, z tarasem od strony basenu. Wille z jacuzzi na plaży (A1-3C): ok. 110 m2, z 2 piętrami i położone od strony morza. Na parterze znajduje się salon, na piętrze sypialnia i zadaszony whirlpool na zewnątrz. Wille na wodzie (A1-3E): ok. 117 m2, na palach na wodzie. Wariant ekonomiczny (A1-3S).

    Sport

    siłownia, siatkówka, tenis stołowy. Za opłatą aerobik, badminton, bilard, surfing, nurkowanie, tenis i centrum sportów wodnych.

    Wellness

    łaźnia parowa, sauna. Za opłatą zabiegi w spa "Orchid".

    Dzieci

    mini klub dla dzieci (3-12 lat).

    Rozrywka

    programy animacyjne, wieczorem muzyka na żywo i pokazy wieczorne.

    All Inclusive

    trzy posiłki w restauracji głównej. Woda stołowa, kawa, herbata, napoje bezalkoholowe, soki, wino, piwo i lokalne napoje alkoholowe w godz. 10:00-00:30. Po południu przekąski w godz. 15:30-17:00.


    Mapa Hotelu Bandos Island Resort

    Opinie o Hotelu Bandos Island Resort

    Bandos Island Resort - możliwości zakwaterowania:

    Beach Villa DBL
    Garden Villa DBL
    DBL Deluxe Rooms
    Standard DBL
    DBL Standard Room
    STANDARD ROOM
    DBL Beach Villa
    BEACH VILLA
    DELUXE ROOMS
    GARDEN VILLAS
    SUPERIOR VILLAS
    SUPERIOR BEACH VILLAS
    beach villa 2-os.
    beach villa 3-os.
    Pokój jednoosobowy
    pokoj 2-os. z dost.
    Pokój dwuosobowy
    pokoj 2-osobowy deluxe
    garden villa 2-os.
    garden villa 3-os.
    Superior Beach Villa
    Water Villa
    Pokój dwuosobowy - De Luxe
    Standard
    Deluxe
    Garden Villa
    Superior Villa
    Beach Villa
    pokoj 3-os. deluxe
    pokoj 3-osobowy
    Twin/Double room - Standard

    Bandos Island Resort - Możliwości wyżywienia:


    Bandos Island Resort - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Bandos Island Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00