Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Meedhupparu, Malediwy
1 / 29
Udogodnienia hotelu Adaaran Select Meedhupparu
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja

Hotel Adaaran Select Meedhupparu
star 4

Malediwy
Ocena hotelu Adaaran Select Meedhupparu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Adaaran Select Meedhupparu:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 listopada 2018

Hotel Adaaran Select Meedhupparu w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Malediwy/Malediwy

Wstęp

Na dużej, tropikalnej wyspie zbudowano niezwykły hotel w otoczeniu przepięknej przyrody, śnieżnobiałego piasku i ciepłych wód Oceanu Indyjskiego. Komfortowe warunki, mnóstwo rozrywek na terenie hotelu i uwielbiana przez wielu opcja wyżywienia all inclusive to główne zalety tego hotelu.

Położenie

- wyspa Lhohlfushi - transfer trwa ok. 30 min. szybką łodzią motorową

Plaża

- drobny, biały piasek - leżaki, materace i ręczniki (bezpłatne)

Pokoje

Garden Villa - ok. 32 m2 - klimatyzacja, wiatrak sufitowy - sejf - mini-bar (płatny) - zestaw do parzenia kawy/herbaty - łazienka (prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów) - wszystkie pokoje z tarasem Beach Willa - ok 45 m2 - dodatkowo telefon w pokoju - zlokalizowane przy plaży - urządzone podobnie jak Garden Willa - w pokoju znajduje się maksymalnie 1 dostawka Ocean Villa - wyposażone jak pokoje Beach Villa - zlokalizowane na palach nad wodą - internet wi-fi (bezpłatny) - w pokoju znajduje się maksymalnie 1 dostawka

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatne - basen - leżaki i parasole przy basenie - tenis stołowy, siatkówka plażowa - piłka nożna, siłownia - kort tenisowy, squash (w ciągu dnia) płatne - centrum SPA - zabiegi i masaże - wycieczki, sporty wodne

Dla dzieci

- plac zabaw

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00 w różnych barach w zależności od godzin ich otwarcia.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 3 restauracje a'la carte - Hiyala Bar (główny bar), Beach Bar, Dhodhi Bar

Dodatkowe informacje

- 165 willi na lądzie oraz 37 willi na wodzie - sklep z pamiątkami - przestronne lobby z recepcją - kawiarenka internetowa (płatna) - www.adaaran.com

Transfer

- transfer trwa ok. 30 min. szybką łodzią motorową

Dla nowożeńców

Specjalnie dla nowożeńców hotel wraz z Exim Tours przygotował niespodziankę: - tort/ciasto, butelka wina, specjalną dekorację pokoju. Warunkiem otrzymania w/w świadczeń jest zgłoszenie podróży poślubnej w trakcie dokonywania rezerwacji a także przesłanie kopii aktu zawarcia związku małżeńskiego. Podróż poślubna nie może odbyć się później niż 6 miesięcy od daty zawarcia małżeństwa.

PROMOCJA

przy rezerwacji do 30.04.2018 - bezpłatna pokazowa lekcja nurkowania - bezpłatny rejs o zachodzie słońca - 30% zniżki na wybrane zabiegi SPA

UWAGA

Przy podróży z dzieckiem poniżej 2 lat w hotelach na recepcji należy opłacić podatek tzw. GreenTax w wysokości 6 USD/doba. Wszsycy pozostali uczestnicy mają podatek wliczony w cenę pobytu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Travel

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malediwy

Opis

Fantastyczna lokalizacja, na samej plaży w rajskiej scenerii, Piękny basen typu infinity z widokiem na ocean, Wyśmienita kuchnia, Bogata oferta sportów wodnych oraz lekcje nurkowania,

Lokalizacja

w Atol Raa, przy plaży, ok. 136 km na północ od Male.

Wyposażenie

liczba pokoi - 204, restauracje - 3, bary - 5, recepcja 24h, internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, taras słoneczny, ogród tropikalny, sklepy, pokoje dla niepalących, przechowalnia bagażu, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), sklep z pamiątkami, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty typu infinity, leżaki bezpłatne.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja, odtwarzacz DVD, widok na ocean, mini bar (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, sejf, telefon. Typ pokoju - W cenie zakwaterowanie w pokojach typu Beach Villa dla max. 3 osób. Możliwość dopłaty do; suite room, sunset beach villa.

Plaża

prywatna, piaszczysta, szeroka, leżaki

Sport na plaży

siatkówka, nurkowanie (płatne), narty wodne, snorkeling.

Sport i fitness

tenis ziemny, badminton, siłownia, tenis stołowy, bilard, rzutki, squash (płatny), sauna, łaźnia parowa, SPA (płatne).

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (7.30 - 9.30), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (19.30 - 21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole 10.00 - 24.00; przekąski w ciągu dnia (10.30 -11.30, 16.00 - 17.00); późne przekąski 23.00 - 24.00; dodatkowo płatne - markowe alkohole, napoje butelkowane, świeżo wyciskane soki, kawa typu espresso, cappuccino.

Cena zawiera

przelot na trasie Warszawa - Male- Warszawa z przesiadką ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; przelot na trasie Warszawa - Dubaj - Male - Warszawa), opłaty lotniskowe, ubezpieczenie KL, NNW, transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko ((łodzią motorową lub samolotem, w zależności od dostępnej opcji), zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą, obsługę anglojęzyczną podczas wypoczynku na Malediwach ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; polskojęzyczną opiekę lokalnego agenta podczas wypoczynku w Dubaju),

Cena nie zawiera

dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego, obsługi w jęz. polskim - wypoczynek na Malediwach, dopłaty do pokoju pojedynczego, dopłat do pokoi o wyższym standardzie, wycieczek fakultatywnych, Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

Obsługa na miejscu

Obsługa miejscowego agenta Ecco Travel - w jęz. angielskim. Dane kontaktowe agenta podajemy na dowodzie rezerwacji.

Informacje wizowe

Dla pobytów turystycznych obowiązują wizy, wydawane bezpłatnie na okres do 30 dni na lotnisku przylotowym. Dokumenty wymagane do uzyskania wizy turystycznej - paszport, bilet powrotny, rezerwacja hotelu oraz świadectwo szczepienia przeciwko żółtej febrze, jeżeli przybywa się z obszaru obecności tej choroby zakaźnej.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


Rainbow

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony na północnym Atolu Raa, na rajskiej wyspie znajdującej się ok. 136 km od międzynarodowego lotniska w Male (transfer trwa ok. 45 min) Transfer organizowany jest wodolotem, co stanowi dodatkową atrakcję.



UWAGA!Z uwagi na fakt, że transfer organizowany jest wodolotem, przelot na wyspę może odbywać się tylko w ciągu dnia. Klienci ostatniego dnia pobytu opuszczają hotel we wczesnych godzinach popołudniowych i są transferowani do Male. Czas pozostały do wylotu z Male do Warszawy oczekują na lotnisku.



Plaża:

Obiekt zlokalizowany na wyspie otoczonej przepiękną, białą, piaszczystą plażą z malowniczą laguną. Leżaki i parasole na plaży dostępne bezpłatne.



Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 h, 2 restauracje główne, restauracja a'la carte serwująca dania kuchni międzynarodowej (płatna dodatkowo), 3 bary, w tym swim up bar. Na terenie hotelu znajduje się basen otoczony tarasem słonecznym, leżaki i parasole przy basenie dostępne bezpłatne. Ponadto: salon kosmetyczny, sklep z pamiątkami, centrum sportów wodnych.


Pokoje:

Kompleks składa się z 215 komfortowych willi utrzymanych w lokalnym stylu. Wille przy plaży (pow. ok. 48 m2) zlokalizowane w ogrodzie niedaleko plaży, wyposażone w: łazienkę (prysznic - częściowo pod gołym niebem, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, wiatrak, TV Sat., telefon, sejf, minibar (konsumpcja dodatkowo płatna), zestaw do przygotowywania kawy i herbaty, umeblowany taras.


Wyżywienie:

All Inclusive: śniadanie, lunch, obiadokolacja w formie bogatego bufetu w restauracji Sufura, przekąski w barze głównym (10:30-11:30, 16:00-17:00 i 23:00-24:00). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:00-24:00). Płatne dodatkowo: soki ze świeżych owoców oraz importowane napoje alkoholowe.


Program sportowy i animacyjny:

Hotel prowadzi wieczorne animacje: karaoke, muzyka na żywo, pokazy gotowania, dyskoteka na plaży. Infrastruktura sportowa: siłownia, badminton, siatkówka plażowa, plażowa piłka nożna, tenis stołowy, kort tenisowy (oświetlenie płatne dodatkowo), rzutki, sauna. Dodatkowo płatne: bilard, eleganckie SPA, sporty wodne (snorkeling, windsurfing, nurkowanie, surfing, narty wodne, sporty ekstremalne), wycieczki lokalne do Male czy na okoliczne wysepki, wyprawy na ryby oraz rejsy przy zachodzie słońca.


Internet:

Bezpłatny Internet Wi-Fi w ogólnodostępnych częściach hotelu.



Kategoria lokalna:

****



Strona www:

www.adaaran.com



Naszym zdaniem:

Dobrej klasy hotel, który cieszy się bardzo dobrymi opiniami wśród Gości. Eleganckie pokoje oraz szeroki wybór atrakcji na terenie hotelu sprawia, że to doskonały wybór na rajskie wakacje. Hotel położony jest na pięknym Atolu Raa, który znany jest z pięknej, nienaruszonej rafy koralowej. Polecamy go szczególnie osobom nastawionym na odkrywanie podwodnego, wielobarwnego świata, ponieważ jest to jedno z najlepszych miejsc na Malediwach do nurkowania.



Program

Dzień 1
11:25 Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na lotnisku im. F. Chopina w Warszawie na 2 godz. przed wylotem samolotu. 13:25 Wylot z Warszawy. 22:05 Przylot do Dubaju.

Rozkład lotów jest orientacyjny i może się różnić w zależności od grupy. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na

Ĺšwiadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem rejsowym Warszawa-Male-Warszawa z przesiadką, opłaty lotniskowe, zakwaterowanie (8 rozpoczętych dób hotelowych) w hotelu na Malediwach, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, transfery samolotem lub łodzią motorową na Malediwach, opiekę anglojęzycznego przedstawiciela kontrahenta na Malediwach (Klienci otrzymają numer telefonu kontaktowego do przedstawiciela Rainbow przy odprawie na lotnisku), ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, zwyczajowych napiwków oraz innych wydatków osobistych.

Uwaga!
Powyższe ceny podane zostały na dzień 01.02.2018 r. i mogą ulec zmianie

Wycieczki lokalne

Odkryj podwodny świat
Wspaniała wyprawa na rafy koralowe - Malediwy są wspaniałym miejscem dla miłośników nurkowania. Mieści się tutaj wiele szkół nurkowania - niemal każdy hotel posiada swoją szkołę. To wprost idealne miejsce, by odkryć podwodny świat Oceanu Indyjskiego. Ceny od 60 USD/godz.
Kursy nurkowania od 120 USD za kurs.


Snurkowanie
Wymarzona opcja dla osób, które pragną zobaczyć bogaty podwodny świat bez konieczności schodzenia pod powierzchnię wody. Około dwugodzinna wycieczka na rafy położone w pobliżu hotelu. Nie trzeba posiadać umiejętności pływackich, sprzęt do snurkowania oraz kamizelki można wypożyczyć w hotelu.
Ceny od 30 USD.


Male City tour
Wspaniała okazja do zobaczenia stolicy tego rajskiego kraju. Zobaczymy Pałac Mulee-Aage, który został zbudowany przez sułtana Mohameda Shamsuddeen III w 1906 roku. Obecnie w obiekcie mieści Kancelaria Prezydenta. Odwiedzimy także zachwycające swoją architekturą Islamic Centre - największy meczet na Malediwach, który może pomieścić nawet 5000 osób! W centrum znajduje się również biblioteka i sala konferencyjna. Ponadto będzie to wspaniała okazja do zakupu lokalnych pamiątek i rękodzieła. Wymagany skromny strój - zakryte kolana i ramiona.
Cena od 50 USD.


Niezapomniana wyprawa na ryby
Wspaniała atrakcja dla miłośników wędkarstwa. Malediwy to raj dla wędkarzy, można tutaj wypożyczyć łódź i wybrać się w rejs lub skorzystać ze zorganizowanej wycieczki. Wyprawy na ryby organizowane o różnych porach dnia (poranne, o zachodzie słońca, całodniowe). W trakcie wyprawy każdy będzie miał wspaniałą okazję do złapania egzotycznych gatunków ryb zamieszkujących ocean indyjski. Dodatkową atrakcją będzie możliwość zjedzenia własnoręcznie złapanych ryb. Po powrocie do hotelu będą one ugrillowane przez szafa kuchni.
Cena od 40 USD


Widokowy przelot samolotem
Wspaniała opcja dla osób pragnących zobaczyć rajskie atole z lotu ptaka.
Cena od 140 USD


Bliskie spotkania z delfinami
Malediwy to idealne miejsce, w którym możemy z bliska podziwiać dziko żyjące delfiny. W trakcie około godzinnego rejsu po turkusowych wodach Oceanu Indyjskiego mamy bardzo dużą szansę na zobaczenie tych wspaniałych ssaków.
Ceny od 35 USD


Uwaga!
Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane i dostępne w każdym hotelu. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny w hotelach pobytowych i może różnić się w zależności od hotelu.

Inne

Malediwy - informacje ogólne


Szczepienia
Międzynarodowa karta szczepień z potwierdzonym szczepieniem przeciwko żółtej gorączce (żółtej febrze) jest wymagana przy przylocie na lotnisku od tych pasażerów, którzy w przeciągu ubiegłych 6 dni przebywali w krajach unifikowanych żółtą gorączką.

Waluta
Rupia Malediwska [MVR] 1 rupia = 100 leria, kurs: 1 USD = 15,29 MRV, 1 PLN = 4,12 MRV. Nie jest konieczna wymiana waluty na rupie malediwskie. Powszechnie akceptowane są waluty wymienialne (zwłaszcza USD). Nie zaleca się dokonywania płatności kartami kredytowymi, gdyż automatycznie do ceny dodawane są wysokie koszty manipulacyjne.

Orientacyjne ceny
Butelka 1,5, l l. wody - ok. 3 USD. Drinki - od 6-8 USD.

Elektryczność
220 V/50 Hz wszystkie typy wtyczek

Telefony
Do Polski 00 48 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta. Z Polski 00 960 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta.

Czas
+ 4 h w stosunku do czasu polskiego w okresie zimy.

Przelot
Wylot do Male liniami rejsowymi z przesiadką. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na lotnisku im. F. Chopina na3 godz. przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na R.pl/rozklady.

Warto wiedzieć
- Malediwy są krajem bezpiecznym dla turystów. -W stolicy Male należy zwracać uwagę na odpowiedni strój i zachowanie, które może godzić w obowiązujące normy religijne i przyjęte obyczaje. Nie wolno prezentować symboli religijnych: krzyże, gwiazdy Dawida etc. przy wjeździe na Malediwy i będąc na miejscu. - Nudyzm jest kategorycznie zabroniony. - Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców w bardzo wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest wwóz tylko rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np.: za wwóz alkoholu grozi więzienie. - W obszarze Malediwów wydzielono tzw. strefę turystyczną, w której zezwala się poruszać gościom z zagranicy.Aby samodzielnie zwiedzać atole nie należące do strefy, należy uzyskać specjalne zezwolenie - dotyczy to również lokalnych firm, które chciałyby na przykład poprowadzić trasę rejsu poza strefą turystyczną. - Brak placówki dyplomatycznej. Malediwy znajdują się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w New Delhi (Indie).

Ważne!
Pakiety i kosze powitalne dla nowożeńców wymagają potwierdzenia zawarcia związku małżeńskiego w okresie maksymalnie 6 ostatnich miesięcy (dokument należy zabrać ze sobą i okazać na recepcji podczas kwaterowania).

Wizy

Wiza na Malediwy
Polski turysta nie potrzebuje wizy wjazdowej. Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych.

Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt ze sprzedawcąw celu weryfikacji.

Wizy - informacje dla sprzedawcĂłw

Wiza na Malediwy
Polski turysta nie potrzebuje wizy wjazdowej. Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych.

Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Orka

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***+

Region

Malediwy/Raa Atol/Raa Atoll

Położenie

Hotel położony na wyspie od długości 740m i szerokości 290m należącej do Atollu Raa, transfer z lotniska do hotelu odbywa się hydroplanem, rafa koralowa znajduje się w odległości 80m od hotelu, wyspa pokryta jest gestą tropikalną roslinnością, posiada piękną piaszczystą plażę oraz błękitną lagunę.

Miejscowa kategoria

3***+ Wyposażenie hotelu; kompleks hotelowy posiada- recepcję, dostęp do internetu, restauracje główną, restauracje a'la carte, grillbar, poolbar, sunsetbar, sklep za pamiątkami, sklep z biżuterią, salon piękności, centrum Spa, basen z tarasem słonecznym (leżaki w cenie), 2 jacuzzi.

Zakwaterowanie

214 willi

Beach villa

znajdują się w bungalowie składającym się z 2 jednostek mieszkalnych są rozproszone po całej wyspie, wyposażone w prysznic, oddzielny prysznic zewnętrzny, WC, suszarkę do włosów, TV-LCD, telefon, minibarek (dodatkowo płatny), sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, klimatyzacja, taras.

Wyżywienie

wszystkie posiłki w restauracji głównej w formie bufetu, wino stołowe, whisky, gin, wódka, rum, brandy, piwo, napoje, herbata, kawa, woda podawane w szklankach w barze głównym 10-0, poolbarze 10-18, grillbarze 11-23, i głównej restauracji podczas lunchu i kolacji.

Sport

tenis stołowy, siłownia, dart, siatkówka plażowa, za dodatkową opłatą- nurkowanie, windsurfing, snorkeling, narty wodne, skuter wodny, tenis.

Spa

zabiegi Spa (dodatkowo płatne), sauna, łaźnia turecka.

Program imprezy

1 dzień Wylot do Male 2 dzień Przylot do Male i transfer z lotniska do HOTELU 2-8 dzień Pobyt w HOTELU / Malediwy 8 dzień Transfer z HOTELU / Malediwy na lotnisko do Male i wylot do kraju 9 dzień Przylot do kraju. Możliwość przedłużenia pobytu na dowolną ilość dni.

Cena obejmuje

- przelot liniami rejsowymi, - zakwaterowanie w Hotelu, - transfer na trasie lotnisko-hotel-lotnisko, - wyżywienie / śniadania - opłaty lotniskowe i wszystkie podatki, - opiekę rezydenta anglojęzycznego i niemieckojęzycznego,

Cena nie obejmuje

- kosztów wymaganych wiz, - wydatków osobistych, - napiwków, - wycieczek fakultatywnych,

Informacje praktyczne

- Elektryczność 220V - Bezpieczeństwo - Malediwy są krajem bezpiecznym dla turystów, - Komunikacja - Między wyspami kursują łodzie oraz samoloty, - Nie obowiązują żadne szczepienia ochronne, trzeba pamiętać o niebezpieczeństwie zarażenia się cholerą, tyfusem, polio, żółtaczką typu A, B i E, - Zaleca się przestrzeganie odpowiednich zasad zachowania i ubioru w miej­scach publicznych. W strojach kąpielowych sugeruje się poruszać tylko w ośrodkach turystycznych i na plaży. Nudyzm jest zakazany, włączając to zamknięte resorty turystyczne. - obowiązuje zakaz wwozu na terytorium malediwów broni, amunicji i materiałów wybuchowych, materiałów i publikacji pornograficznych; rzeczy uznanych za naruszające zasady islamu, w tym przedmiotów innych kultów i religii, wieprzowiny i produktów z niej pochodzących oraz alkoholu (jest on dozwolony tylko na terenie resortów turystycznych). - Polski turysta nie musi mieć wizy wjazdowej, Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych zezwalający na wjazd, - prz ywlocie pobierany jest podatek wyjazdowy i wynosi on 25 USD/os, - Strefa czasowa - różnica + 3 godziny w stosunku do czasu polskiego - przyładowe ceny - Napój ca.USD 04,00 Piwo ca.USD 04,00 Butelka wina ca.USD 25,00

Informacje dodatkowe

- impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, - rezydent anglojęzycznego i niemieckojęzyczny na miejscu, - możliwość dokupienia miejsca hotelowego na lotnisku wylotowym przed rozpoczęciem imprezy, - możliwość dokupienia miejsca parkingowego na lotnisku wylotowym na cały okres trwania imprezy, - możliwość dokupienia dolotu z polskich lotnisk (KTW, POZ, GDN, KRK, SZC) oraz wszystkich europejskich portów lotniczych do lotniska wylotowego, - wszystkie loty realizowane liniami rejsowymi - min Emirates Airlines, Cathay Pacific, Singapore Airlines, Thai Airlines, Etihad Airways, Malaysia Airlines i wiele innych, na pokładzie wszystkich lini lotniczych CATERING w cenie (posiłek, napoje gazowane i alkoholowe) ! - jeżeli nie ma możliwości potwierdzenia imprezy w danym termin, nasz wykwalifikowany zespół rezerwacyjny znajdzie i potwierdzi najbliższy możliwy termin w wybranym hotelu lub zaproponuje hotel o podobnym standardzie, - cena uzalezniona jest od dostepnosci miejsc w samolocie w danej taryfie lotniczej, - średnia cena przyjęta do kalkulacji za bilet lotniczy wynosi 2800 zł - UWAGA ! Na wyloty w okresie Swiat Bozego Narodzenia, Nowego Roku, Swiat Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje doplata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej, - UWAGA ! W kalkulacji została podana najniższa taryfa obowiązująca w terminie wylotu, w przypadku braku dostępności danej taryfy w dniu sprzedaży zostanie skalkulowana nowa cena biletu, w wyższej taryfie za dopłatą. Przewoźnik podaje aktualne ceny na chwilę zapytania, cena ta może ulec zmianie ze względu na wyczerpanie się miejsc w samolocie w danej kategorii taryf lotniczych (do chwili podpisania umowy). Uwaga!!! OFERTA WYMAGA POTWIERDZENIA DOSTĘPNOŚCI I CENY PRZEZ TOUROPERATORA W CIĄGU 4 GODZ. OD PON-PT W GODZ. 10-18


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


Neckermann

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malediwy, Malediwy

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta!

Położenie

na atolu Raa, na północ od atolu Baa. Tropikalna wyspa ma wymiary 750 x 285 m i otoczona jest plażą o długości 2 km z bardzo bogatą roślinnością. Rafa znajduje się w odległości ok. 50- 250 m. Do licznych, doskonałych miejsc do nurkowania dociera się bez problemu łodziami. Transfer z lotniska w Male hydroplanem ok. 45 minut.

Plaża

piaszczysta, szeroka, łagodnie opadająca do morza. Leżaki i ręczniki na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

kompleks hotelowy zarządzany przez grupę Adaaran dysponuje łącznie 215 pokojami rozmieszczonymi w budynkach ulokowanych na całej wyspie (Adaaran Select kat. 4*) i willach na wodzie (Adaaran Prestige kat. 5*). Hol powitalny z recepcją, miejsca wypoczynkowe, 2 bary, dyskoteka, restauracja główna (dla niepalących), restauracja i bar z przekąskami z grilla (za opłatą), mała galeria handlowa, fryzjer. W tropikalnym ogrodzie duży basen z barem i tarasem prowadzącym do plaży. Dodatkowy basen dla gości willi na wodzie. www.adaaran.com

Dostęp do internetu

WIFI w lobby i głównym barze bez opłaty.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Karty kredytowe

Amexco, MasterCard, Visa.

Zakwaterowanie

Adaaran Select: Wille select na plaży (A1-3B): po 2 jednostki mieszkalne w każdym budynku; z kącikiem wypoczynkowym, czajnikiem, minibarem, klimatyzacją, wentylatorem, sejfem, TV sat, telefonem, suszarką oraz z umeblowanym tarasem z widokiem na morze. Prysznic, WC. Wariant ekonomiczny (A1-3S). Wille sunset na plaży (A1-3C): od zachodniej strony (zachód słońca), z dodatkowymi świadczeniami: m.in. wycieczka gratis, zniżki na zabiegi w spa, zakupy w sklepie.

Sport

tenis stołowy, siłownia, siatkówka, badminton, kort tenisowy (rakiety tenisowe za opłatą). Za opłatą windsurfing, narty wodne, kajaki, płytkie nurkowanie z maską i rurką, szkoła nurkowania PADI.

Wellness

sauna i łaźnia parowa. Za opłatą whirlpool i zabiegi w spa.

Rozrywka

wieczorami muzyka na żywo.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu. Napoje w szkle (woda stołowa, napoje bezalkoholowe, soki z kartonów, piwo, kawa, herbata, wino domowe oraz wybrane napoje alkoholowe) w barze głównym w godz. 10:00-24:00. Przekąski w barze głównym. Dla gości willi na wodzie napoje z minibaru oraz możliwość spożywania śniadań w willach.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


BestReisen

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Przepiękna, tropikalna sceneria, komfortowe warunki, ukojenie zmysłów, spektakularne zachody słońca, idealne miejsce dla miłośników beztroskiego leniuchowania w cieniu palm, jak i dla amatorów sportów wodnych.

Położenie

Wysepka na Atolu Raa, otoczona pasem pięknej, piaszczystej plażyok. 100-200 m od niej znajduje się rafa koralowa), 136 km na północ od głównej wyspy Male i lotniska. Transfer trwa około 45 min. hydroplanem.

Wyposażenie

Hol powitalny z recepcją, sklepiki, Internet, pralnia, restauracja główna, bar przy basenie (typu swim-up), klimatyczny bar przy plaży, bar główny.

Pokoje

W niskich i jasnych pawilonach dookoła wysepki, wyposażonych w klimatyzację, elegancką łazienkę, minibar, czajnik, TV sat, telefon, sejf, werandę.

Wyżywienie

All Inclusive - Śniadania (07.30-09.30), obiady (12.30-14.30) i kolacje (19.30-21.30) w formie bufetów w restauracji głównej, przedpołudniowe przekąski, słodki podwieczorek, nocne przekąski (23.00-24.00), woda, kawa, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w restauracji głównej podczas obiadów i kolacji, w Grill Bar do 23:00 w barze głównym i barze Sunrise do północy, w barze basenowym - do zachodu słońca. Alkohole importowane, wyciskane, w butelkach i puszkach, kolacje tematyczne, koktajle - płatne.

Sport i rozrywka

Basen z urokliwym tarasem słonecznym, tenis ziemny (w dzień), siłownia, badminton, tenis stołowy, siatkówka plażowa, sauna, łaźnia, joga - bezpłatnie w wyznaczonych godzinach, Chavana Spa (jacuzzi, masaże azjatyckie, zabiegi pielęgnujące na bazie kosmetyków Pevonia Botanica), snorkeling, nurkowanie głębinowe i windsurfing (sprzęt, kursy, wyprawy), kajaki, katamaran, narty wodne, motorówka, wycieczki (np. na Desert Island z barbeque, rejs o zachodzie słońca), wędkowanie, lekcje gotowania i inne. UWAGA - w dniach 1.06-31.07.2016 hotelowy basen będzie nieczynny w związku z renowacją.

Dla dzieci

Łóżeczko, fotelik.

Uwagi

Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Przy pobycie do 30 dni wiza nie jest wymagana. Paszport musi być ważny co najmniej przez okres 6 miesięcy od daty powrotu. Przy przylocie - na lotnisku, otrzymuje się bezpłatny stempel w paszporcie zezwalający na wjazd. Zabroniony jest wwóz alkoholu. Z uwagi na obostrzenia dotyczące nocnych przelotów pomiędzy atolami informujemy, że hydroplan z Male do hotelu kursuje w godzinach od 07.00 do 16.00. W przypadku przylotów do Male po godzinie 15.30, konieczne jest oczekiwanie na transfer aż do godzin porannych. Hydroplan z hotelu do Male kursuje w godzinach od 06.30 do 15.30. W przypadku wieczornych i nocnych wylotów, konieczne jest oczekiwanie na wylot w Male lub w hotelu Paradise Island (w miarę dostępności miejsc).

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Adaaran Select Meedhupparu znajduje się w Atol Raa, 136 km na północ od stolicy Malediwów, Male. Podróż łodzią do hotelu trwa ok. 45 minut.

PLAŻA

piękna, piaszczysta, z łagodnym zejściem do wody. Leżaki bezpłatne, ręczniki dodatkowo płatne.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Oaza spokoju i relaksu w egzotycznym otoczeniu turkusowej wody i nieskazitelnie białych plaż oraz kołyszących palm. Idealne miejsce do uprawiania sportów wodnych.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, sejf, punkt wymiany walut, lobby, restauracja główna, 3 bary, ogród, taras ogrodowy, fax, telefon, opieka medyczna (dodatkowo płatna), salon piękności, pralnia. Hotel akceptuje karty kredytowe: Amex, Mastercard, Visa.

INTERNET

Bezpłatne Wi-Fi w ogólnodostępnych sterfach hotelu.

SPORT I REKREACJA

Bezpłatnie: basen, leżaki, kort tenisowy w ciągu dnia, badminton, siłownia,tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki, boisko do squasha, Odpłatne: centrum Spa z licznymi zabiegami, sauna i łaźnia parowa, nurkowanie.

ZAKWATEROWANIE

Pokoje typu beach villa dwuosobowe z możliwością jednej dostawki o powierzchni 47m. Wyposażone w klimatyzację, łazienkę, TV/SAT, widok na ocean, sejf, odpłatny mini bar, zestaw do kawy/herbaty.

WYŻYWIENIE

All inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia i nocna w barze głównym. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. Mini bar uzupełniony w dwie butelki wody w dniu zameldowania, pozostała konsumpcja dodatkowo płatna. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców, kaw typu capuccino, espresso. !!! Kolacja Wigilijna (24.12)  oraz Kolacja Sylwestrowa (31.12) skalkulowana w cenę imprezy.

INNE WAŻNE INFORMACJE

www.adaaran.com/selectmeedhupparu Ocena HCH 5,3 Rekomendacja turystów 91% Transfer: speedboat

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (rodzaj transferu określony przy opisie hotel w zakładce INNE WAŻNE INFORMACJE) /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/;  zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę anglojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia na docelowej destynacji z wyłączeniem czasu trwania dojazdu), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

    Obywatel Polski nie potrzebuje wizy wjazdowej, na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć jednak wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych    Opłata manipulacyjna w wysokości 10 euro/os pobierana jest na lotnisku po przylocie do Male.     Wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu)     Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców po wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest tylko wwóz rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np. za wwóz alkoholu grozi więzienie.     Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Adaaran Select Meedhupparu

Opinie o Hotelu Adaaran Select Meedhupparu

Adaaran Select Meedhupparu - możliwości zakwaterowania:

beach villas dbl
standard beach villas
Beach Villa DBL
Beach Villas
Water Villa
standard best price
Willa na plazy Standard prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
Willa na plazy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY slonecznej stronie
willa przy plazy
Pok. dwuosobowy dla 1 osoby ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras
beach villas dbl sunset
Willa na plazy Standard prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
Willa na plazy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY slonecznej stronie
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze
Duplex prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze
2 os. willa przy plaży
Pok. dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras
willa przy plazy
Willa na plazy Standard prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
Willa na plazy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY slonecznej stronie
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze
Duplex prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze
wanna lub prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras
Pokoj z czterema lozkami prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze
Duplex prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze
Pokój jednoosobowy
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokój dwuosobowy
Sunset Beach Villa
Beach Villa
Beach Villa Promo
pokoj 1-osobowy
Strand Villa 2+1
Strand Villa 2+2
Strand Villa
Strand Villa SGL

Adaaran Select Meedhupparu - Możliwości wyżywienia:


Adaaran Select Meedhupparu - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Adaaran Select Meedhupparu? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00