cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
1 / 97
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
25.04 - 26.04
już od 1424 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.07 - 25.07
już od 1027 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi
  • Windsurfing
  • Basen odkryty
  • Polska animacja

Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi
star 4

Malediwy
Ocena hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 lipca 2019

Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • sejf
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • lekarz
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

200

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • Podczas zakwaterowania w hotelu pobierany jest podatek turystyczny od niemowląt w wysokości 6 USD/noc. Podatek za osoby dorosłe i dzieci wliczony jest w cenę podróży.
  • Transfer na Malediwach wliczony jest w cenę oferty.
  • Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia
    • squash
    • badminton
    • tenis stołowy
    • tenis: wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
    Płatne
    • strefa spa „Chavana Spa"
    • masaże
    • windsurfing
    • kitesurfing
    • surfing
    • katamaran
    • tenis: kort tenisowy, oświetlenie
    • snorkeling
    • narty wodne
    • nurkowanie
    • szkoła nurkowania: PADI
    • wycieczki ze snorkelingiem
    • kanu
    • kajaki
    • wakeboard
    • stand-up paddling
    • skutery wodne
    • parasailing
    • łódka typu banan
    • rower wodny
    • łódź ze szklanym dnem
    • wędkarstwo

    rozrywka

    • zajęcia sportowe
    • lekki program animacyjny kilka razy w tygodniu
    • wieczory tematyczne
    • przedstawienia
    • wieczory taneczne
    • muzyka na żywo
    • karaoke

    Pokoje

    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 40 m2
    • widok na ogród lub dziedziniec
    • biurko
    • TV sat.
    • taras
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: w cenie
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy BUM1
    • 1-3 os.
    • ok. 64 m2
    • widok na morze
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • odtwarzacz DVD
    • usługi kamerdynera: w cenie
    • wanna
    • balkon
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: w cenie
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy VIX1
    • 1-3 os.
    • ok. 59 m2
    • widok na morze
    • sofa
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik elektryczny
    • TV kab.
    • taras
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • room service: za opłatą
    • serwis sprzątający: w cenie
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: codziennie 07:00 - 09:30, w formie bufetu
    • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 19:30 - 21:30, w formie bufetu
    • przekąski: codziennie 15:30 - 16:00, przekąski o północy: codziennie 23:00 - 23:30
    • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 24 h
    • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 24 h
    Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Banyan Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, w cenie, wliczone w all inclusive
  • restauracja „Sunset Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, a la carte, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, wymagana rezerwacja, za opłatą, z klimatyzacją, na plaży, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • bary i inne: 4
  • bar przy krytym basenie „Hiyala Bar": codziennie 24 h, w cenie
  • bar na plaży „Beach Bar": codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • bar na plaży „Dhodi Bar": codziennie 10:00 - 23:59, w cenie
  • bar na plaży „Lohis Bar": codziennie 10:00 - 23:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • kolacja przy świecach: a la carte, stałe menu, wybór z menu
  • uroczysta kolacja: w formie bufetu, a la carte, stałe menu, wybór z menu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy / Malediwy

    Opis oferty:

    Hudhuran fushi znaczy: Wyspa Białego Złota. Tym złotem są cudowne plaże wyspy, otoczonej zachwycającą turkusową laguną z kolorowymi rybkami, a w centralnej części porośniętej bujną tropikalną roślinnością. Tu poczujesz prawdziwe Malediwy! Komfortowe pokoje znajdują się w klimatycznych bungalowach w stylu polinezyjskim, w ogrodzie nad brzegiem oceanu, także na pomoście na palach. Wymarzone miejsce na pełen relaks, idealne warunki dla surferów.

    POŁOŻENIE:

    na wyspie LHOHIFUSHI, na północnym atolu Male; ok. 19 km od portu lotniczego w Male, transfer z lotniska w Male szybką łodzią motorową (ok. 30 min.).

    PLAŻA:

    Kani, biały drobny piasek, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, 202 pokoje w willach i domkach na palach w oceanie, eleganckie i przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Banyan - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, Breez (dla gości Ocean Villa) - á la carte (7.30-23.00), Lohis - á la carte, przekąski, desery, napoje chłodzące, alkohole (10.00-23.00), bar główny Hiyala przy basenie (10.00-23.00), Beach Bar - w północnej części wyspy (10.00-18.00),  Dhodi Bar (10.00-24.00); sklep z pamiątkami, jubiler; za opłatą: internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, organizacja ślubów i odnowienia ślubów, lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy (Garden Villa, Lohis Villa):

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 32m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, częściowo zadaszona łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar (płatny).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, centrum fitness, tenis stołowy, bilard, badminton, boisko do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej (plażowe); animacje dla dorosłych; za opłatą: surfing, windsurfing, narty wodne, centrum nurkowe PADI, centrum spa Chavana: masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (w szklanych naczyniach) w Hiyala Bar (9.00-23.00), w barze przy plaży, w Lohis (11.00-18.00), w Dhodi Bar (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0096/06640375, www.adaaran.com

    GRATIS:

    serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy / Malediwy

    Opis oferty:

    Hudhuran fushi znaczy: Wyspa Białego Złota. Tym złotem są cudowne plaże wyspy, otoczonej zachwycającą turkusową laguną z kolorowymi rybkami, a w centralnej części porośniętej bujną tropikalną roślinnością. Tu poczujesz prawdziwe Malediwy! Komfortowe pokoje znajdują się w klimatycznych bungalowach w stylu polinezyjskim, w ogrodzie nad brzegiem oceanu, także na pomoście na palach. Wymarzone miejsce na pełen relaks, idealne warunki dla surferów.

    POŁOŻENIE:

    na wyspie LHOHIFUSHI, na północnym atolu Male; ok. 19 km od portu lotniczego w Male, transfer z lotniska w Male szybką łodzią motorową (ok. 30 min.).

    PLAŻA:

    Kani, biały drobny piasek, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, 202 pokoje w willach i domkach na palach w oceanie, eleganckie i przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Banyan - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, Breez (dla gości Ocean Villa) - á la carte (7.30-23.00), Lohis - á la carte, przekąski, desery, napoje chłodzące, alkohole (10.00-23.00), bar główny Hiyala przy basenie (10.00-23.00), Beach Bar - w północnej części wyspy (10.00-18.00),  Dhodi Bar (10.00-24.00); sklep z pamiątkami, jubiler; za opłatą: internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, organizacja ślubów i odnowienia ślubów, lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy (Garden Villa, Lohis Villa):

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 32m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, częściowo zadaszona łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar (płatny).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, centrum fitness, tenis stołowy, bilard, badminton, boisko do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej (plażowe); animacje dla dorosłych; za opłatą: surfing, windsurfing, narty wodne, centrum nurkowe PADI, centrum spa Chavana: masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (w szklanych naczyniach) w Hiyala Bar (9.00-23.00), w barze przy plaży, w Lohis (11.00-18.00), w Dhodi Bar (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0096/06640375, www.adaaran.com

    GRATIS:

    serwis plażowy


    Rainbow

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel położony na północnym Atolu Kaafu, na wyspie o pow. ok. 33 ha. Ok. 19 km od międzynarodowego lotniska w Male, transfer motorówką trwa ok. 30 min.
    Plaża:

    Obiekt zlokalizowany na wyspie otoczonej przepiękną, białą, piaszczystą plażą z malowniczą laguną. Leżaki i parasole na plaży dostępne bezpłatne.
    Do dyspozycji gości:

    Kompleks składa się z komfortowych willi utrzymanych w lokalnym stylu. Recepcja 24 h, 4 restauracje: główna Banyan, a'la carte: Sunset, Lohis i Breeze (płatne dodatkowo). 4 bary, m.in.: główny Hiyala (10:00-24:00) i bar przy plaży (10:00-18:00). Basen z wydzieloną częścią dla dzieci, leżaki i parasole przy basenie dostępne bezpłatne.
    Pokoje:

    Resort posiada205 komfortowych pokoi o różnych typach:
    - Wille w ogrodzie (pow. ok. 32 m2) - zlokalizowane w ogrodzie niedaleko plaży, nowocześnie wyposażone, posiadają: łazienkę (prysznic, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, wiatrak, TV Sat., telefon, sejf, minibar (uzupełniany raz dzienniebezpłatnie), zestaw do przygotowywania kawy i herbaty, umeblowany taras.
    - Wille przy plaży (pow. ok. 60 m2) - wyposażone jak wille w ogrodzie, położone wzdłuż plaży, posiadają zewnętrzną łazienkę.
    - Wille na wodzie (pow. ok. 64 m2) - prestiżowe, z prywatnym tarasem słonecznym z bezpośrednim wejściem do oceanu.
    Wyżywienie:

    Premium All Inclusive: śniadanie, lunch, obiadokolacja w formie bogatego bufetu w restauracjach hotelowych: Banyan, Lohis i Indian Pavilion (tylko lunch i kolacja), Przekąski w barze głównym, pizza w Lohis Wave. Lokalne i wybrane importowane napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:00-24:00). W ramach AI świeżo wyciskane soki owocowe. Płatne dodatkowo: pozostałe napoje importowane.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel prowadzi wieczorne animacje: karaoke, muzyka na żywo, dyskoteka (napoje płatne po godz. 24:00). Infrastruktura sportowa: siłownia, badminton, siatkówka plażowa, tenis stołowy, kort tenisowy i squash (oświetlenie płatne dodatkowo). Dodatkowo płatne: eleganckie SPA, sporty wodne (snorkeling, windsurfing, nurkowanie, surfing, narty wodne, sporty ekstremalne), wycieczki lokalne do Male czy na okoliczne wysepki, wyprawy na ryby oraz rejsy przy zachodzie słońca. W ramach All Incl przy zakwaterowaniu w willach na plaży możliwość skorzystania z wycieczki: oglądanie delfinów lub snurkowanie. Klienci zakwaterowani na 5 nocy mogą wybrać 1 wycieczkę, klienci zakwaterowani powyżej 6 nocy mogą skorzystać z obu. Wymagana rezerwacja w recepcji, ilość miejsc ograniczona.
    Internet:

    Internet Wi -Fi na terenie hotelu i w pokojach dostępny bezpłatnie.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    www.adaaran.com
    Naszym zdaniem:

    Niezwykle malowniczy kompleks, otoczony białymi plażami, a w głębi gęsto porośnięty bujną roślinnością tropikalną. Hotel lubiany przez Gości z uwagi na przyjemne pokoje, dobre wyżywienie i klubową atmosferę. Idealne miejsce wypoczynku dla ceniących komfort oraz amatorów rozrywek i sportów wodnych.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 5.7/6. Sprawdź opinie:


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Malediwy/Malediwy

    Wstęp

    Na dużej, tropikalnej wyspie zbudowano niezwykły hotel w otoczeniu przepięknej przyrody, śnieżnobiałego piasku i ciepłych wód Oceanu Indyjskiego. Komfortowe warunki, mnóstwo rozrywek na terenie hotelu i uwielbiana przez wielu opcja wyżywienia all inclusive to główne zalety tego hotelu.

    Położenie

    - wyspa Lhohlfushi - transfer trwa ok. 30 min. szybką łodzią motorową

    Plaża

    - drobny, biały piasek - leżaki, materace i ręczniki (bezpłatne)

    Pokoje

    Garden Villa - ok. 32 m2 - klimatyzacja, wiatrak sufitowy - sejf - mini-bar (płatny) - zestaw do parzenia kawy/herbaty - łazienka (prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów) - wszystkie pokoje z tarasem Beach Willa - ok 45 m2 - dodatkowo telefon w pokoju - zlokalizowane przy plaży - urządzone podobnie jak Garden Willa - w pokoju znajduje się maksymalnie 1 dostawka Ocean Villa - wyposażone jak pokoje Beach Villa - zlokalizowane na palach nad wodą - internet wi-fi (bezpłatny) - w pokoju znajduje się maksymalnie 1 dostawka

    Sport, Relaks, Rozrywka

    bezpłatne - basen - leżaki i parasole przy basenie - tenis stołowy, siatkówka plażowa - piłka nożna, siłownia - kort tenisowy, squash (w ciągu dnia) płatne - centrum SPA - zabiegi i masaże - wycieczki, sporty wodne

    Dla dzieci

    - plac zabaw

    Wyżywienie

    All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00 w różnych barach w zależności od godzin ich otwarcia.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 3 restauracje a'la carte - Hiyala Bar (główny bar), Beach Bar, Dhodhi Bar

    Dodatkowe informacje

    - 165 willi na lądzie oraz 37 willi na wodzie - sklep z pamiątkami - przestronne lobby z recepcją - kawiarenka internetowa (płatna) - www.adaaran.com

    Transfer

    - transfer trwa ok. 30 min. szybką łodzią motorową

    Dla nowożeńców

    Specjalnie dla nowożeńców hotel wraz z Exim Tours przygotował niespodziankę: - tort/ciasto, butelka wina, specjalną dekorację pokoju. Warunkiem otrzymania w/w świadczeń jest zgłoszenie podróży poślubnej w trakcie dokonywania rezerwacji a także zabranie ze sobą w podróż aktu/kopii aktu zawarcia związku małżeńskiego Podróż poślubna nie może odbyć się później niż 6 miesięcy od daty zawarcia małżeństwa.

    UWAGA

    Przy podróży z dzieckiem poniżej 2 lat w hotelach na recepcji należy opłacić podatek tzw. GreenTax w wysokości 6 USD/doba. Wszsycy pozostali uczestnicy mają podatek wliczony w cenę pobytu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy

    Opis

    Kompleks położony na północnym Atolu Male wśród bujnej zielonej roślinności i białych plaż o drobnym piasku, 30-minutowy transfer z lotniska szybką łodzią motorową, Bugalowy znajdujące wykonane z ekologicznych materiałów, znajdujące się w egzotycznym ogrodzie niedaleko plaży, Ekskluzywne domy w sekcji Ocean Villa znajdujące się przy pomoście bezpośrednio nad oceanem, Idealne miejsce wypoczynku dla osób ceniących luksus oraz amatorów rozrywek i sportów wodnych,

    Lokalizacja

    w North Male Atol, przy plaży, ok. 19 km od lotniska.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 137, restauracje - 1, restauracje a'la carte - 2, baseny odkryte - 1, bar na plaży, bar przy basenie, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, pasaż handlowy, salon urody, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty. Typ pokoju - w cenie pokoje typu Garden Villa (dla max. 3 osób + 1 dziecko). Możliwość dopłaty do pokoju; Beach Villa.

    Plaża

    prywatna, piaszczysta, łagodne zejście, przy hotelu, bar service, parasole, leżaki, ręczniki.

    Sport na plaży

    nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny), wędkarstwo (płatne), kajaki (płatne), surfing (płatny), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne).

    Sport i fitness

    piłka nożna, siatkówka, nauka nurkowania (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, badminton, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), SPA (płatne), waterpolo, siłownia.

    Rozrywka

    karaoke, dyskoteka.

    Dla dzieci

    brodzik, plac zabaw, łóżeczko dziecięce (na zapytanie).

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.30 - 9.30), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (19.30 - 21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w wyznaczonych godzinach; przekąski w ciągu dnia.

    Cena zawiera

    przelot na trasie Polska - Male- Polska z przesiadką ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; przelot na trasie Polska - Dubaj - Male - Polska), opłaty lotniskowe, ubezpieczenie KL, NNW, transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko ((łodzią motorową lub samolotem, w zależności od dostępnej opcji), zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą, obsługę anglojęzyczną podczas wypoczynku na Malediwach ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; polskojęzyczną opiekę lokalnego agenta podczas wypoczynku w Dubaju),

    Cena nie zawiera

    dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego, obsługi w jęz. polskim - wypoczynek na Malediwach, dopłaty do pokoju pojedynczego, dopłat do pokoi o wyższym standardzie, wycieczek fakultatywnych, Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

    Obsługa na miejscu

    Obsługa miejscowego agenta Ecco Travel - w jęz. angielskim. Dane kontaktowe agenta podajemy na dowodzie rezerwacji.

    Informacje wizowe

    Dla pobytów turystycznych obowiązują wizy, wydawane bezpłatnie na okres do 30 dni na lotnisku przylotowym. Dokumenty wymagane do uzyskania wizy turystycznej - paszport, bilet powrotny, rezerwacja hotelu oraz świadectwo szczepienia przeciwko żółtej febrze, jeżeli przybywa się z obszaru obecności tej choroby zakaźnej.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony na północnym Atolu Male, na wyspie o pow. ok. 33 ha. Ok. 19 km od międzynarodowego lotniska w Male, transfer motorówką trwa ok. 30 min

    PLAŻA

    Hotel położony jest na wyspie otoczonej przepiękną, białą, piaszczystą plażą z malowniczą laguną. Leżaki i parasole na plaży - bezpłatne.

    HOTEL

    Uroczy i rozległy resort w otoczeniu bujnej, tropikalnej zieleni. Wymarzony urlop w egzotycznej scenerii zarówno dla par, jak i rodzin z dziećmi. Niedaleko głównej wyspy ze stolicą i lotniskiem, dobre miejsce dla miłośników surfingu.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Całodobowa recepcja, 4 restauracje: główna Banyan, dodatkowo płatne: a'la carte Sunset, a'la carte Lohis i a'la carte Breeze. 4 bary: główny Hiyala, bar przy plaży, Dhodhi bar i Surf bar, plac zabaw dla dzieci, kantor.

    INTERNET

    W częściach ogólnodostępnych Wi-Fi dodatkowo płatne.

    SPORT I REKREACJA

    Bezpłatnie: basen z wydzieloną częścią dla dzieci, leżaki i parasole przy basenie, siatkówka plażowa, bilard, kort do squasha, ping-pong, badminton, siłownia, kort tenisowy Płatne: sporty wodne na plaży, nurkowanie, snurkowanie, spa

    ZAKWATEROWANIE

    Pokoje typu Garden Villa o powierzchni 32 m2 z możliwością 2 dostawek dla dzieci lub 1 dla osoby dorosłej i dziecka. Wyposażenie: łazienki z prysznicem i suszarką, indywidualnie sterowana klimatyzacja, minibar (codziennie uzupełniana o 2 butelki wody mineralnej), wiatrak sufitowy, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, TV Sat. Pokoje typu Beach Villa o powierzchni 59 m2 z możliwością 2 dostawek dla dzieci lub 1 dla osoby dorosłej i dziecka. wyposażone jak GV, dodatkowo taras słoneczny. Pokoje typu Ocean Villa o powierzchni 64 m2 z możliwością 1 dostawki dla osoby doroslej.  Wyposażenie jak w BV, dodatkowo: Wi-Fi, odtwarzacz DVD.  

    WYŻYWIENIE

    All inclusive - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Przekąski oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach w godzinach 10:00 - 24:00. All Inclusive nie zawiera soków z świeżo wyciskanych owoców oraz win butelkowanych.

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (łódź motorowa), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę anglojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.  

    WIZA I PASZPORT

    *    Obywatel Polski nie potrzebuje wizy wjazdowej, na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć jednak wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych *    Opłata manipulacyjna w wysokości 10 euro/os pobierana jest na lotnisku po przylocie do Male. *    Wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) *    Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców po wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest tylko wwóz rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np. za wwóz alkoholu grozi więzienie. *    Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Uroczy i rozległy resort w otoczeniu bujnej, tropikalnej zieleni. Wymarzony urlop w egzotycznej scenerii zarówno dla par, jak i rodzin z dziećmi. Niedaleko głównej wyspy ze stolicą i lotniskiem, dobre miejsce dla miłośników surfingu.

    Położenie

    Na wysepce Hudhuranfushi (co w miejscowym języku oznacza białe złoto"), na Północnym Atolu Male, zaledwie 20 km od lotniska (pół godziny łodzią motorową).

    Wyposażenie

    Hol powitalny z recepcją, restauracja główna (bufety, dania kuchni lokalnej i zachodniej, tropikalne desery, wieczory tematyczne), restauracja Sunset z drewnianą werandą i widokiem na ocean, 2 bary, sklepiki.

    Pokoje

    Gustowne, przestrzenne, nowoczesne z akcentami lokalnymi pokoje typu Beach Villa usytuowane są wzdłuż plaży. W wyposzażeniu klimatyzacja, łazienka, TV sat, telefon, minibar, czajnik, sejf, miejsce wypoczynku dziennego, wyposażony taras. Pokoje typu Ocean Villa zbudowane są na drewnianym pomoście z bezpośrednim dostępem do laguny.

    Wyżywienie

    All Inclusive - Śniadania (07.30-09.30), obiady (12.30-14.30) i kolacje (19.30-21.30) w formie bufetów (kolacje tematyczne- płatne), przedpołudniowy bufet z przekąskami, słodki podwieczorek, nocne przekąski (23.00-24.00), woda, kawa, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w barze głównym do północy, w restauracji głównej w trakcie posiłków, w Lohis i Beach Bar do zachodu słońca, 2 butelki wody mineralnej w pokoju.

    Sport i rozrywka

    Basen z tarasem słonecznym, kort tenisowy, tenis stołowy, siłownia, badminton, squash, siatkówka plażowa - bezpłatnie w określonych godzinach. Sporty wodne, w tym snorkeling i nurkowanie głębinowe (sprzęt, instruktorzy, wyprawy, kursy PADI), windsurfing, narty wodne, kajaki, katamaran, motorówka, łódka, wędkowanie. W hotelu działa ośrodek spa (jacuzzi, butik, zabiegi kosmetyczne, masaże), organizowane są wyprawy, rejsy, wycieczki Male tour oraz na wysepkę Kuda Bandos.

    Dla dzieci

    Plac zabaw, brodzik, łóżeczka niemowlęce.

    Uwagi

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego Przy pobycie do 30 dni wiza nie jest wymagana. Paszport musi być ważny co najmniej przez okres 6 miesięcy od daty powrotu. Przy przylocie - na lotnisku, otrzymuje się bezpłatny stempel w paszporcie zezwalający na wjazd. Zabroniony jest wwóz alkoholu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi

    Opinie o Hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi

    Adaaran Select Hudhuran Fushi - możliwości zakwaterowania:

    DBL Beach Villa
    Beach Villa DBL
    DBL Garden Villa
    DBL Ocean Villa
    beach villas dbl
    Willa klimatyzacja ster.indywid. taras wanna lub prysznic wentylator widok na morze WC
    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby klimatyzacja ster.indywid. taras typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic widok na morze WC
    Willa klimatyzacja ster.indywid. od strony ogrodu prysznic taras wentylator WC
    Ocean Villas DBL
    willa przy plazy
    willa w ogrodzie
    Prestige Ocean Villa
    Pok. dwuosobowy dla 1 osoby ekonomiczny klimatyzacja ster.indywid. Ruletka taras wanna lub prysznic wentylator WC
    standard best price
    Willa klimatyzacja ster.indywid. taras wanna lub prysznic wentylator widok na morze WC
    Pokoj dwuosobowy klimatyzacja ster.indywid. taras typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic widok na morze WC
    Willa klimatyzacja ster.indywid. od strony ogrodu prysznic taras wentylator WC
    2 os. willa przy plaży
    willa w ogrodzie
    Pok. dwuosobowy wariant ekonomiczny klimatyzacja ster.indywid. Ruletka taras wanna lub prysznic wentylator WC
    willa przy plazy
    willa w ogrodzie
    water bungalow dbl
    Willa klimatyzacja ster.indywid. taras wanna lub prysznic wentylator widok na morze WC
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob klimatyzacja ster.indywid. taras typ superior/wysoki standard wanna lub prysznic widok na morze WC
    Willa klimatyzacja ster.indywid. od strony ogrodu prysznic taras wentylator WC
    1 os. Willa na wodzie Sunrise (na potwierdzenie)
    2 os. Willa na wodzie Sunrise (na potwierdzenie)
    3 os. Willa na wodzie Sunrise (na potwierdzenie)
    2 os. willa przy plazy (rodzinna - na potwierdzenie)
    klimatyzacja ster.indywid. Ruletka taras wanna lub prysznic wentylator WC
    Bungalow z widokiem na morze
    Bungalow z widokiem na morze
    Pokój jednoosobowy
    pokoj 2-os. z dost.
    Pokój dwuosobowy
    Pokój 2-osobowy
    Superior Beach Villa
    Ocean Villa
    Garden Villa Promo
    Beach Villa
    pokoj 1-osobowy
    Willa
    Willa

    Adaaran Select Hudhuran Fushi - Możliwości wyżywienia:


    Adaaran Select Hudhuran Fushi - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00