cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
  • Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi, Malediwy
1 / 56
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
15.10 - 23.10
już od 9002 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.12 - 24.12
już od 4949 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi
  • Windsurfing
  • Basen odkryty
  • Polska animacja

Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi
star 4

Malediwy
Ocena hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 grudnia 2019

Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • sejf: w cenie, w recepcji
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • butik
  • lekarz
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
  • terminal internetowy: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

200

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
  • Uwaga – podana cena nie zawiera bagażu rejestrowanego. W celu dodania bagażu za dodatkową opłatą prosimy o kontakt z punktem sprzedaży.

Dodatkowe informacje

  • Podczas zakwaterowania w hotelu pobierany jest podatek turystyczny od niemowląt w wysokości 6 USD/noc.

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • squash
  • badminton
  • tenis stołowy
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
Płatne
  • strefa spa „Chavana Spa"
  • masaże
  • windsurfing
  • kitesurfing
  • surfing
  • katamaran
  • kort tenisowy, oświetlony
  • snorkeling
  • narty wodne
  • nurkowanie
  • szkoła nurkowania: PADI
  • wycieczki ze snorkelingiem
  • kanu
  • kajaki
  • wakeboard
  • stand-up paddling
  • skutery wodne
  • parasailing
  • łódka typu banan
  • rower wodny
  • łódź ze szklanym dnem

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • lekki program animacyjny kilka razy w tygodniu
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo
  • karaoke

Pokoje

Pokój ekonomiczny VIZ1
  • 1-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Willa VIX1
  • 1-3 os.
  • ok. 59 m2
  • widok na morze
  • ostatni całkowity remont: 2015 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV kab.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • zewnętrzny prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras
Willa superior VIX2
  • 1-3 os.
  • ok. 59 m2
  • widok na morze
  • ostatni całkowity remont: 2018 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • zewnętrzny prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras
Bungalow z widokiem na morze BUM1
  • 1-3 os.
  • ok. 64 m2
  • widok na morze
  • ostatni całkowity remont: 2013 r.
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • TV kab.
  • odtwarzacz DVD
  • suszarka do włosów
  • balkon: z leżakami
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • room service: za opłatą
  • usługi kamerdynera: w cenie
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • oddzielny prysznic
  • wanna
  • WC
Bungalow z widokiem na morze BUM2
  • 1-3 os.
  • ok. 64 m2
  • od strony morza
  • minimalny wiek przy zakwaterowaniu: 12+
  • TV sat.
  • balkon lub taras: z leżakami
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • sofa
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • room service: za opłatą
  • usługi kamerdynera: w cenie
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • oddzielny prysznic
  • wanna
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na ogród lub dziedziniec
  • ostatni całkowity remont: 2016 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • biurko
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 09:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:30 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski: codziennie 15:30 - 16:00
  • przekąski o północy
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 24 h
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 24 h
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Banyan Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, w cenie, wliczone w all inclusive 
  • restauracja „Sunset Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, a la carte, dania serwowane, bez możliwości wyboru z menu, wymagana rezerwacja, za opłatą, z klimatyzacją, na plaży, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 4
  • bar przy krytym basenie „Hiyala Bar": codziennie 24 h, w cenie
  • bar na plaży „Beach Bar": codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • bar na plaży „Dhodi Bar": codziennie 10:00 - 23:59, w cenie
  • bar na plaży „Lohis Bar": codziennie 10:00 - 23:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • kolacja przy świecach: a la carte, stałe menu, wybór z menu, za opłatą
  • uroczysta kolacja: w formie bufetu, a la carte, stałe menu, wybór z menu, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy / Malediwy

    Opis oferty:

    Hudhuran fushi znaczy: Wyspa Białego Złota. Tym złotem są cudowne plaże wyspy, otoczonej zachwycającą turkusową laguną z kolorowymi rybkami, a w centralnej części porośniętej bujną tropikalną roślinnością. Tu poczujesz prawdziwe Malediwy! Komfortowe pokoje znajdują się w klimatycznych bungalowach w stylu polinezyjskim, w ogrodzie nad brzegiem oceanu, także na pomoście na palach. Wymarzone miejsce na pełen relaks, idealne warunki dla surferów.

    POŁOŻENIE:

    na wyspie LHOHIFUSHI, na północnym atolu Male; ok. 19 km od portu lotniczego w Male, transfer z lotniska w Male szybką łodzią motorową (ok. 30 min.).

    PLAŻA:

    Kani, biały drobny piasek, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, 202 pokoje w willach i domkach na palach w oceanie, eleganckie i przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Banyan - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, Breez (dla gości Ocean Villa) - á la carte (7.30-23.00), Lohis - á la carte, przekąski, desery, napoje chłodzące, alkohole (10.00-23.00), bar główny Hiyala przy basenie (10.00-23.00), Beach Bar - w północnej części wyspy (10.00-18.00),  Dhodi Bar (10.00-24.00); sklep z pamiątkami, jubiler; za opłatą: internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, organizacja ślubów i odnowienia ślubów, lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy (Garden Villa, Lohis Villa):

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 32m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, częściowo zadaszona łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar (płatny).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, centrum fitness, tenis stołowy, bilard, badminton, boisko do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej (plażowe); animacje dla dorosłych; za opłatą: surfing, windsurfing, narty wodne, centrum nurkowe PADI, centrum spa Chavana: masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (w szklanych naczyniach) w Hiyala Bar (9.00-23.00), w barze przy plaży, w Lohis (11.00-18.00), w Dhodi Bar (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0096/06640375, www.adaaran.com

    GRATIS:

    serwis plażowy


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy / Malediwy

    Opis oferty:

    Hudhuran fushi znaczy: Wyspa Białego Złota. Tym złotem są cudowne plaże wyspy, otoczonej zachwycającą turkusową laguną z kolorowymi rybkami, a w centralnej części porośniętej bujną tropikalną roślinnością. Tu poczujesz prawdziwe Malediwy! Komfortowe pokoje znajdują się w klimatycznych bungalowach w stylu polinezyjskim, w ogrodzie nad brzegiem oceanu, także na pomoście na palach. Wymarzone miejsce na pełen relaks, idealne warunki dla surferów.

    POŁOŻENIE:

    na wyspie LHOHIFUSHI, na północnym atolu Male; ok. 19 km od portu lotniczego w Male, transfer z lotniska w Male szybką łodzią motorową (ok. 30 min.).

    PLAŻA:

    Kani, biały drobny piasek, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, 202 pokoje w willach i domkach na palach w oceanie, eleganckie i przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Banyan - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, Breez (dla gości Ocean Villa) - á la carte (7.30-23.00), Lohis - á la carte, przekąski, desery, napoje chłodzące, alkohole (10.00-23.00), bar główny Hiyala przy basenie (10.00-23.00), Beach Bar - w północnej części wyspy (10.00-18.00),  Dhodi Bar (10.00-24.00); sklep z pamiątkami, jubiler; za opłatą: internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych, organizacja ślubów i odnowienia ślubów, lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy (Garden Villa, Lohis Villa):

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 32m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, częściowo zadaszona łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar (płatny).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, centrum fitness, tenis stołowy, bilard, badminton, boisko do koszykówki, siatkówki i piłki nożnej (plażowe); animacje dla dorosłych; za opłatą: surfing, windsurfing, narty wodne, centrum nurkowe PADI, centrum spa Chavana: masaże i zabiegi pielęgnacyjne.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-9.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (w szklanych naczyniach) w Hiyala Bar (9.00-23.00), w barze przy plaży, w Lohis (11.00-18.00), w Dhodi Bar (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0096/06640375, www.adaaran.com

    GRATIS:

    serwis plażowy


    Rainbow

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel położony na północnym Atolu Kaafu, na wyspie o pow. ok. 33 ha. Ok. 19 km od międzynarodowego lotniska w Male, transfer motorówką trwa ok. 30 min.
    Plaża:

    Obiekt zlokalizowany na wyspie otoczonej przepiękną, białą, piaszczystą plażą z malowniczą laguną. Leżaki i parasole na plaży dostępne bezpłatne.
    Do dyspozycji gości:

    Kompleks składa się z komfortowych willi utrzymanych w lokalnym stylu. Recepcja 24 h, 4 restauracje: główna Banyan, a'la carte: Sunset, Lohis i Breeze (płatne dodatkowo). 4 bary, m.in.: główny Hiyala (10:00-24:00) i bar przy plaży (10:00-18:00). Basen z wydzieloną częścią dla dzieci, leżaki i parasole przy basenie dostępne bezpłatne.
    Pokoje:

    Resort posiada205 komfortowych pokoi o różnych typach:
    - Wille w ogrodzie (pow. ok. 32 m2) - zlokalizowane w ogrodzie niedaleko plaży, nowocześnie wyposażone, posiadają: łazienkę (prysznic, suszarka do włosów), indywidualnie sterowaną klimatyzację, wiatrak, TV Sat., telefon, sejf, minibar (uzupełniany raz dzienniebezpłatnie), zestaw do przygotowywania kawy i herbaty, umeblowany taras.
    - Wille przy plaży (pow. ok. 60 m2) - wyposażone jak wille w ogrodzie, położone wzdłuż plaży, posiadają zewnętrzną łazienkę.
    - Wille na wodzie (pow. ok. 64 m2) - prestiżowe, z prywatnym tarasem słonecznym z bezpośrednim wejściem do oceanu.
    Wyżywienie:

    Premium All Inclusive: śniadanie, lunch, obiadokolacja w formie bogatego bufetu w restauracjach hotelowych: Banyan, Lohis i Indian Pavilion (tylko lunch i kolacja), Przekąski w barze głównym, pizza w Lohis Wave. Lokalne i wybrane importowane napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:00-24:00). W ramach AI świeżo wyciskane soki owocowe. Płatne dodatkowo: pozostałe napoje importowane.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel prowadzi wieczorne animacje: karaoke, muzyka na żywo, dyskoteka (napoje płatne po godz. 24:00). Infrastruktura sportowa: siłownia, badminton, siatkówka plażowa, tenis stołowy, kort tenisowy i squash (oświetlenie płatne dodatkowo). Dodatkowo płatne: eleganckie SPA, sporty wodne (snorkeling, windsurfing, nurkowanie, surfing, narty wodne, sporty ekstremalne), wycieczki lokalne do Male czy na okoliczne wysepki, wyprawy na ryby oraz rejsy przy zachodzie słońca. W ramach All Incl przy zakwaterowaniu w willach na plaży możliwość skorzystania z wycieczki: oglądanie delfinów lub snurkowanie. Klienci zakwaterowani na 5 nocy mogą wybrać 1 wycieczkę, klienci zakwaterowani powyżej 6 nocy mogą skorzystać z obu. Wymagana rezerwacja w recepcji, ilość miejsc ograniczona.
    Internet:

    Internet Wi -Fi na terenie hotelu i w pokojach dostępny bezpłatnie.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    www.adaaran.com
    Naszym zdaniem:

    Niezwykle malowniczy kompleks, otoczony białymi plażami, a w głębi gęsto porośnięty bujną roślinnością tropikalną. Hotel lubiany przez Gości z uwagi na przyjemne pokoje, dobre wyżywienie i klubową atmosferę. Idealne miejsce wypoczynku dla ceniących komfort oraz amatorów rozrywek i sportów wodnych.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 5.6/6. Sprawdź opinie:
    Program

    Dzień 1
    11:25 Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na lotnisku im. F. Chopina w Warszawie na 2 godz. przed wylotem samolotu. 13:25 Wylot z Warszawy. 22:05 Przylot do Dubaju.
    Rozkład lotów jest orientacyjny i może się różnić w zależności od grupy. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora. 
    Dzień 2
    04:35 Wylot z Dubaju. 09:45Przylot na Malediwy Transfer do wybranego hotelu. Transfer realizowany będzie łodzią motorową, samolotem lub wodolotem (w zależności od położenia hotelu).
    Dzień 3-9
    Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie, udział w wycieczkach lokalnych oferowanych przez hotel.
    Dzień 10
    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko w Male. 22:55 Wylot z Male
    Dzień 11
    02:05 Przylot do Dubaju 08:05Wylot z Dubaju 11:20Przylot do Warszawy
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem rejsowym Warszawa-Male-Warszawa z przesiadką, opłaty lotniskowe, zakwaterowanie (8 rozpoczętych dób hotelowych) w hotelu na Malediwach, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, transfery samolotem lub łodzią motorową na Malediwach, opiekę anglojęzycznego przedstawiciela kontrahenta na Malediwach (Klienci otrzymają numer telefonu kontaktowego do przedstawiciela Rainbow przy odprawie na lotnisku), ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, zwyczajowych napiwków oraz innych wydatków osobistych.
    Uwaga!
    Powyższe ceny podane zostały na dzień 01.02.2019 r. i mogą ulec zmianie
    Wycieczki lokalne

    Odkryj podwodny świat
    Wspaniała wyprawa na rafy koralowe - Malediwy są wspaniałym miejscem dla miłośników nurkowania. Mieści się tutaj wiele szkół nurkowania - niemal każdy hotel posiada swoją szkołę. To wprost idealne miejsce, by odkryć podwodny świat Oceanu Indyjskiego. Ceny od 60 USD/godz.
    Kursy nurkowania od 120 USD za kurs.

    Snurkowanie
    Wymarzona opcja dla osób, które pragną zobaczyć bogaty podwodny świat bez konieczności schodzenia pod powierzchnię wody. Około dwugodzinna wycieczka na rafy położone w pobliżu hotelu. Nie trzeba posiadać umiejętności pływackich, sprzęt do snurkowania oraz kamizelki można wypożyczyć w hotelu.
    Ceny od 30 USD.

    Male City tour
    Wspaniała okazja do zobaczenia stolicy tego rajskiego kraju. Zobaczymy Pałac Mulee-Aage, który został zbudowany przez sułtana Mohameda Shamsuddeen III w 1906 roku. Obecnie w obiekcie mieści Kancelaria Prezydenta. Odwiedzimy także zachwycające swoją architekturą Islamic Centre - największy meczet na Malediwach, który może pomieścić nawet 5000 osób! W centrum znajduje się również biblioteka i sala konferencyjna. Ponadto będzie to wspaniała okazja do zakupu lokalnych pamiątek i rękodzieła. Wymagany skromny strój - zakryte kolana i ramiona.
    Cena od 50 USD.

    Niezapomniana wyprawa na ryby
    Wspaniała atrakcja dla miłośników wędkarstwa. Malediwy to raj dla wędkarzy, można tutaj wypożyczyć łódź i wybrać się w rejs lub skorzystać ze zorganizowanej wycieczki. Wyprawy na ryby organizowane o różnych porach dnia (poranne, o zachodzie słońca, całodniowe). W trakcie wyprawy każdy będzie miał wspaniałą okazję do złapania egzotycznych gatunków ryb zamieszkujących ocean indyjski. Dodatkową atrakcją będzie możliwość zjedzenia własnoręcznie złapanych ryb. Po powrocie do hotelu będą one ugrillowane przez szafa kuchni.
    Cena od 40 USD

    Widokowy przelot samolotem
    Wspaniała opcja dla osób pragnących zobaczyć rajskie atole z lotu ptaka.
    Cena od 140 USD

    Bliskie spotkania z delfinami
    Malediwy to idealne miejsce, w którym możemy z bliska podziwiać dziko żyjące delfiny. W trakcie około godzinnego rejsu po turkusowych wodach Oceanu Indyjskiego mamy bardzo dużą szansę na zobaczenie tych wspaniałych ssaków.
    Ceny od 35 USD

    Uwaga!
    Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane i dostępne w każdym hotelu. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny w hotelach pobytowych i może różnić się w zależności od hotelu.
    Inne

    Malediwy - informacje ogólne

    Szczepienia
    Międzynarodowa karta szczepień z potwierdzonym szczepieniem przeciwko żółtej gorączce (żółtej febrze) jest wymagana przy przylocie na lotnisku od tych pasażerów, którzy w przeciągu ubiegłych 6 dni przebywali w krajach unifikowanych żółtą gorączką.
    Waluta
    Rupia Malediwska [MVR] 1 rupia = 100 leria, kurs: 1 USD = 15,29 MRV, 1 PLN = 4,12 MRV. Nie jest konieczna wymiana waluty na rupie malediwskie. Powszechnie akceptowane są waluty wymienialne (zwłaszcza USD). Nie zaleca się dokonywania płatności kartami kredytowymi, gdyż automatycznie do ceny dodawane są wysokie koszty manipulacyjne.
    Orientacyjne ceny
    Butelka 1,5, l l. wody - ok. 3 USD. Drinki - od 6-8 USD.
    Elektryczność
    220 V/50 Hz wszystkie typy wtyczek
    Telefony
    Do Polski 00 48 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta. Z Polski 00 960 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta.
    Czas
    + 4 h w stosunku do czasu polskiego w okresie zimy.
    Przelot
    Wylot do Male liniami rejsowymi z przesiadką. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na lotnisku im. F. Chopina na3 godz. przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na stronie operatora.
    Transfery do hoteli
    Podane czasy transferów obejmują czas realnego przelotu/przejazdu motorówką. Nie został wliczony czas oczekiwania. Czas transferu może ulec wydłużeniu w zależności od rozkładów lokalnych przewoźników.
    Warto wiedzieć
    - Malediwy są krajem bezpiecznym dla turystów. -W stolicy Male należy zwracać uwagę na odpowiedni strój i zachowanie, które może godzić w obowiązujące normy religijne i przyjęte obyczaje. Nie wolno prezentować symboli religijnych: krzyże, gwiazdy Dawida etc. przy wjeździe na Malediwy i będąc na miejscu. - Nudyzm jest kategorycznie zabroniony. - Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców w bardzo wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest wwóz tylko rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np.: za wwóz alkoholu grozi więzienie. - W obszarze Malediwów wydzielono tzw. strefę turystyczną, w której zezwala się poruszać gościom z zagranicy.Aby samodzielnie zwiedzać atole nie należące do strefy, należy uzyskać specjalne zezwolenie - dotyczy to również lokalnych firm, które chciałyby na przykład poprowadzić trasę rejsu poza strefą turystyczną. - Brak placówki dyplomatycznej. Malediwy znajdują się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w New Delhi (Indie).
    Ważne!
    Pakiety i kosze powitalne dla nowożeńców wymagają potwierdzenia zawarcia związku małżeńskiego w okresie maksymalnie 6 ostatnich miesięcy (dokument należy zabrać ze sobą i okazać na recepcji podczas kwaterowania).
    Wizy

    Wiza na Malediwy
    Polski turysta nie potrzebuje wizy wjazdowej. Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych.
    Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt ze sprzedawcąw celu weryfikacji.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza na Malediwy
    Polski turysta nie potrzebuje wizy wjazdowej. Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych.
    Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Malediwy/Malediwy

    Wstęp

    Na dużej, tropikalnej wyspie zbudowano niezwykły hotel w otoczeniu przepięknej przyrody, śnieżnobiałego piasku i ciepłych wód Oceanu Indyjskiego. Komfortowe warunki, mnóstwo rozrywek na terenie hotelu i uwielbiana przez wielu opcja wyżywienia all inclusive to główne zalety tego hotelu.

    Położenie

    - wyspa Lhohlfushi - transfer trwa ok. 30 min. szybką łodzią motorową

    Plaża

    - drobny, biały piasek - leżaki, materace i ręczniki (bezpłatne)

    Pokoje

    Garden Villa - ok. 32 m2 - klimatyzacja, wiatrak sufitowy - sejf - mini-bar (płatny) - zestaw do parzenia kawy/herbaty - łazienka (prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów) - wszystkie pokoje z tarasem Beach Willa - ok 45 m2 - dodatkowo telefon w pokoju - zlokalizowane przy plaży - urządzone podobnie jak Garden Willa - w pokoju znajduje się maksymalnie 1 dostawka Ocean Villa - wyposażone jak pokoje Beach Villa - zlokalizowane na palach nad wodą - internet wi-fi (bezpłatny) - w pokoju znajduje się maksymalnie 1 dostawka

    Sport, Relaks, Rozrywka

    bezpłatne - basen - leżaki i parasole przy basenie - tenis stołowy, siatkówka plażowa - piłka nożna, siłownia - kort tenisowy, squash (w ciągu dnia) płatne - centrum SPA - zabiegi i masaże - wycieczki, sporty wodne

    Dla dzieci

    - plac zabaw

    Wyżywienie

    All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00 w różnych barach w zależności od godzin ich otwarcia.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - 3 restauracje a'la carte - Hiyala Bar (główny bar), Beach Bar, Dhodhi Bar

    Dodatkowe informacje

    - 165 willi na lądzie oraz 37 willi na wodzie - sklep z pamiątkami - przestronne lobby z recepcją - kawiarenka internetowa (płatna) - www.adaaran.com

    Transfer

    - transfer trwa ok. 30 min. szybką łodzią motorową

    Dla nowożeńców

    Specjalnie dla nowożeńców hotel wraz z Exim Tours przygotował niespodziankę: - tort/ciasto, butelka wina, specjalną dekorację pokoju. Warunkiem otrzymania w/w świadczeń jest zgłoszenie podróży poślubnej w trakcie dokonywania rezerwacji a także zabranie ze sobą w podróż aktu/kopii aktu zawarcia związku małżeńskiego Podróż poślubna nie może odbyć się później niż 6 miesięcy od daty zawarcia małżeństwa.

    UWAGA

    Przy podróży z dzieckiem poniżej 2 lat w hotelach na recepcji należy opłacić podatek tzw. GreenTax w wysokości 6 USD/doba. Wszsycy pozostali uczestnicy mają podatek wliczony w cenę pobytu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Uroczy, rozległy hotel w otoczeniu bujnej tropikalnej zieleni. Należy do prestiżowej sieci Adaaran Resorts. Wymarzone miejsce na urlop w egzotycznej scenerii zarówno dla par, jak i rodzin z dziećmi. Znajduje się niedaleko głównej wyspy ze stolicą i lotniskiem. Dobre fale dla miłośników surfingu! 

    Położenie

    Hotel położony na wyspie Lhohifushi, na Północnym Atolu Male, zaledwie 20 km od lotniska (pół godziny łodzią motorową).

    Wyposażenie

    Całodobowa recepcja, restauracja główna Banyan (posiłki w formie bufetu), restauracja a'la carte Sunset z drewnianą werandą i widokiem na ocean, 4 bary: główny bar Hiyala, Lohis Bar, Beach Bar, Dhodhi Bar. Na terenie hotelu znajdują się także sklepy z pamiątkami, kafejka internetowa, pralnia, gabinet lekarski, bezpłatne Wi-Fi.

    Pokoje

    Hotel posiada ponad 200 eleganckich pokoi w różnych kategoriach. Wszystkie wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę z suszarką do włosów, TV sat, minibar (dodatkowo płatny), sejf, telefon, serwis do parzenia kawy/herbaty, taras.   Beach Villa (ok. 60 m2), w pierwszej linii brzegowej, odnowione, gustowne, przestrzenne, nowoczesne z akcentami lokalnymi, usytuowane wzdłuż plaży z widokiem na ocean. Garden villas i lohis villas (ok. 24 m2)  w drugiej linii brzegowej, otoczone tropikalnym ogrodem. W pokoju znajdują się dwa łóżka pojedyncze oraz taras. Deluxe Beach Villa (ok. 60 m2) w pierwszej linii brzegowej, odnowione, nowoczesne pokoje z prysznicem na świeżym powietrzu. W pokoju znajduje się jedno łóżko podwójne typu king size lub dwa pojedyncze, leżaki, taras oraz bean bag. Family Beach Villa (ok 120 m2) połączone dwie ville w pierwszej linii brzegowej z widokiem na ocean z łóżkiem typu king size i dwoma pojedynczymi. Na tarasie znajdują się dwa leżak, parasol plażowy, bean bag. Sunrise Ocean Villa/Sunset Ocean Villa (ok. 65 m2) zbudowane na drewnianym pomoście z bezpośrednim dostępem do laguny, umiejscowione od zachodu lub wschodu słońca. Dodatkowo wyposażone w miejsce do spożywania posiłków na zewnątrz, bezpłatne łącze Wi-Fi i odtwarzacz DVD, Zakwaterowanie dzieci jest możliwe po wcześniejszym podpisaniu deklaracji przez rodziców.   

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadania (07.30-09.30), obiady (12.30-14.30) i kolacje (19.30-21.30) w formie bufetów (kolacje tematyczne - płatne) w restauracji głównej oraz restauracji Sunset, bufet z przekąskami w barze Hiyala (10.30-11.30), słodki podwieczorek (16.00-17.00), nocne przekąski (23.00-24.00), woda mineralna, kawa, herbata, napoje bezalkoholowe i alkoholowe (wódka, rum, whisky, brandy, wino stołowe, piwo z nalewaka, niektóre koktajle) serwowane w barze Hiyala do północy, w restauracji głównej w trakcie posiłków, w Lohis i Beach Bar do g.18.00, dwie butelki wody mineralnej w pokoju. Świeże soki owocowe są wyłączone z opcji all inclusive.

    Sport i rozrywka

    Basen z tarasem słonecznym, kort tenisowy, tenis stołowy, siłownia, badminton, squash, siatkówka plażowa - bezpłatnie w określonych godzinach. Odpłatnie: sporty wodne, w tym snorkeling i nurkowanie głębinowe (sprzęt, instruktorzy, wyprawy, kursy PADI), windsurfing, narty wodne, kajaki, katamaran, motorówka, łódka, wędkowanie. W hotelu działa ośrodek spa (jacuzzi, butik, zabiegi kosmetyczne, masaże), organizowane są wyprawy, rejsy, wycieczki Male tour oraz na wysepkę Kuda Bandos.

    Dla dzieci

    Plac zabaw, brodzik, łóżeczka niemowlęce.

    Dla nowożeńców

    Tylko z Best Reisen wyjątkowa niespodzianka  dla nowożeńców. Warunkiem otrzymania świadczeń jest zgłoszenie podróży poślubnej zaraz po dokonaniu rezerwacji, a także zabranie ze sobą oryginału lub kopii aktu zawarcia związku małżeńskiego. Dokument należy okazać na miejscu przy recepcji hotelowej. Podróż poślubna nie może odbyć się później niż 6 miesięcy od daty zawarcia małżeństwa.

    Uwagi

    Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Na pobyt turystyczny wiza nie jest potrzebna. Należy posiadać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięcy. Opiekunowie podróżujący z dzieckiem/dziećmi w wieku 0-2 lat zobowiązani są do uiszczenia opłaty Green Tax w kwocie 6 za dziecko za noc bezpośrednio w hotelu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy

    Opis

    • Kompleks położony na północnym Atolu Male wśród bujnej zielonej roślinności i białych plaż o drobnym piasku
    • 30-minutowy transfer z lotniska szybką łodzią motorową
    • Bugalowy znajdujące wykonane z ekologicznych materiałów, znajdujące się w egzotycznym ogrodzie niedaleko plaży
    • Ekskluzywne domy w sekcji Ocean Villa znajdujące się przy pomoście bezpośrednio nad oceanem
    • Idealne miejsce wypoczynku dla osób ceniących luksus oraz amatorów rozrywek i sportów wodnych

    Lokalizacja

    w North Male Atol, przy plaży, ok. 19 km od lotniska.

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 137, restauracje: 1, restauracje a'la carte: 2, baseny odkryte: 1, bar na plaży, bar przy basenie, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, pasaż handlowy, salon urody, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty Typ pokoju -

    w cenie pokoje typu Garden Villa (dla max. 3 osób + 1 dziecko). Możliwość dopłaty do pokoju; Beach Villa.

    Plaża

    prywatna, piaszczysta, łagodne zejście, przy hotelu, bar service, parasole, leżaki, ręczniki.

    Sport na plaży

    nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny), wędkarstwo (płatne), kajaki (płatne), surfing (płatny), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne).

    Sport i fitness

    piłka nożna, siatkówka, nauka nurkowania (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, badminton, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), SPA (płatne), waterpolo, siłownia.

    Rozrywka

    karaoke, dyskoteka.

    Dla dzieci

    brodzik, plac zabaw, łóżeczko dziecięce (na zapytanie).

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.30 - 9.30), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (19.30 - 21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w wyznaczonych godzinach; przekąski w ciągu dnia.

    Cena zawiera

    • przelot na trasie Polska - Male- Polska z przesiadką ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; przelot na trasie Polska - Dubaj - Male - Polska)
    • opłaty lotniskowe
    • ubezpieczenie KL, NNW
    • transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko ((łodzią motorową lub samolotem, w zależności od dostępnej opcji)
    • zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą
    • obsługę anglojęzyczną podczas wypoczynku na Malediwach ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; ograniczoną polskojęzyczną obsługę podczas wypoczynku w Dubaju - kontakt telefoniczny)

    Cena nie zawiera

    • dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego
    • obsługi w jęz. polskim - wypoczynek na Malediwach
    • dopłaty do pokoju pojedynczego
    • dopłat do pokoi o wyższym standardzie
    • wycieczek fakultatywnych

    Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

    Obsługa na miejscu

    Obsługa miejscowego agenta Ecco Travel - w jęz. angielskim. Dane kontaktowe agenta podajemy na dowodzie rezerwacji.

    Informacje wizowe

    Dla pobytów turystycznych obowiązują wizy, wydawane bezpłatnie na okres do 30 dni na lotnisku przylotowym. Dokumenty wymagane do uzyskania wizy turystycznej: paszport, bilet powrotny, rezerwacja hotelu oraz świadectwo szczepienia przeciwko żółtej febrze, jeżeli przybywa się z obszaru obecności tej choroby zakaźnej.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony na północnym Atolu Male, na wyspie o pow. ok. 33 ha. Ok. 19 km od międzynarodowego lotniska w Male, transfer motorówką trwa ok. 30 min

    PLAŻA

    Hotel położony jest na wyspie otoczonej przepiękną, białą, piaszczystą plażą z malowniczą laguną. Leżaki i parasole na plaży - bezpłatne.

    HOTEL

    Uroczy i rozległy resort w otoczeniu bujnej, tropikalnej zieleni. Wymarzony urlop w egzotycznej scenerii zarówno dla par, jak i rodzin z dziećmi. Niedaleko głównej wyspy ze stolicą i lotniskiem, dobre miejsce dla miłośników surfingu.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Całodobowa recepcja, 4 restauracje: główna Banyan, dodatkowo płatne: a'la carte Sunset, a'la carte Lohis i a'la carte Breeze. 4 bary: główny Hiyala, bar przy plaży, Dhodhi bar i Surf bar, plac zabaw dla dzieci, kantor.

    INTERNET

    W częściach ogólnodostępnych Wi-Fi dodatkowo płatne.

    SPORT I REKREACJA

    Bezpłatnie: basen z wydzieloną częścią dla dzieci, leżaki i parasole przy basenie, siatkówka plażowa, bilard, kort do squasha, ping-pong, badminton, siłownia, kort tenisowy Płatne: sporty wodne na plaży, nurkowanie, snurkowanie, spa

    ZAKWATEROWANIE

    Pokoje typu Garden Villa o powierzchni 32 m2 z możliwością 2 dostawek dla dzieci lub 1 dla osoby dorosłej i dziecka. Wyposażenie: łazienki z prysznicem i suszarką, indywidualnie sterowana klimatyzacja, minibar (codziennie uzupełniana o 2 butelki wody mineralnej), wiatrak sufitowy, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, TV Sat. Pokoje typu Beach Villa o powierzchni 59 m2 z możliwością 2 dostawek dla dzieci lub 1 dla osoby dorosłej i dziecka. wyposażone jak GV, dodatkowo taras słoneczny. Pokoje typu Ocean Villa o powierzchni 64 m2 z możliwością 1 dostawki dla osoby doroslej.  Wyposażenie jak w BV, dodatkowo: Wi-Fi, odtwarzacz DVD.  

    WYŻYWIENIE

    All inclusive - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Przekąski oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach w godzinach 10:00 - 24:00. All Inclusive nie zawiera soków z świeżo wyciskanych owoców oraz win butelkowanych.

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (łódź motorowa), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę anglojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.  

    WIZA I PASZPORT

    *    Obywatel Polski nie potrzebuje wizy wjazdowej, na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć jednak wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych *    Opłata manipulacyjna w wysokości 10 euro/os pobierana jest na lotnisku po przylocie do Male. *    Wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) *    Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców po wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest tylko wwóz rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np. za wwóz alkoholu grozi więzienie. *    Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mapa Hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Hotel
      5.6
    • Pokoje
      5.6
    • Wyżywienie
      5.4
    • Atrakcje
      i sport
      5
    • Obsługa
      5.7
    HolidayCheck
    Ocena Adaaran Select Hudhuran Fushi:
    5.6 / 6

    Super hotel za przystepna cene 2009-12-31
    Szczegóły oceny hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Hotel ok 2010-05-20
    Szczegóły oceny hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Bardzo miłe miejsce 2013-02-10
    Szczegóły oceny hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Hotel z dużo za dużą ilością gwiazdek 2014-12-10
    Szczegóły oceny hotelu Adaaran Select Hudhuran Fushi:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      4.5

    Byla to nasza druga wyprawa na Malediwy i musze przyznac,iz hotel nas rozczarowal.Nasza willa na wod...
    więcej

    4.4

    Adaaran Select Hudhuran Fushi - możliwości zakwaterowania:

    DBL Beach Villa
    Double Deluxe Beach Villa
    Beach Villa DBL
    DBL Garden Villa
    deluxe beach villa dbl
    DBL Ocean Villa
    beach villas dbl
    beach villas deluxe
    Double Sunrise Ocean Villa
    Double Sunset Ocean Villa
    Garden Villa DBL
    Family Beach Villa
    dbl beach villa
    dbl sunrise ocean villa
    garden villa best price
    willa przy plazy
    willa w ogrodzie
    ocean villa sunrise
    ocean villa sunset
    sunset ocean villa dbl
    2 os. willa przy plaży
    willa w ogrodzie
    willa przy plazy
    willa w ogrodzie
    1 os. Willa na wodzie Sunrise (na potwierdzenie)
    2 os. Willa na wodzie Sunrise (na potwierdzenie)
    3 os. Willa na wodzie Sunrise (na potwierdzenie)
    2 os. willa przy plazy (rodzinna - na potwierdzenie)
    BEACH VILLA 2+1
    BEACH VILLA 3OS
    BEACH VILLA
    Pokój jednoosobowy
    pokoj 2-os. z dost.
    Pokój dwuosobowy
    Deluxe Beach Villa
    Superior Beach Villa
    Ocean Villa
    Sunrise Ocean Villa
    Sunset Ocean Villa
    Garden Villa Promo
    Beach Villa
    pokoj 1-osobowy

    Adaaran Select Hudhuran Fushi - Możliwości wyżywienia:


    Adaaran Select Hudhuran Fushi - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Adaaran Select Hudhuran Fushi? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00