cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
  • Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg), Słoneczny Brzeg
1 / 22
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
14.05 - 17.05
już od 539 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.05 - 22.05
już od 539 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Astoria (Słoneczny Brzeg)
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg)
star 3

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Astoria (Słoneczny Brzeg):
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Astoria (Słoneczny Brzeg):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 14 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 maja 2021

Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg) w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Burgas

OPIS

Hotel położony w Słonecznym Brzegu. Charakteryzujący się niezobowiązującą wakacyjną atmosferą. Bardzo dobra opcją dla osób lubiących korzystać z nocnych rozrywek miasta a także dla rodzin z dziećmi. Dla nich przygotowano m.in. miniklub i brodzik.

lokalizacja

Słoneczny Brzeg, 27 km od lotniska w Burgas.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

2000 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 3 bary, basen, sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), windy.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

- Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację, TV, telefon, sejf (płatny), minilodówkę, łazienkę (WC, prysznic lub wanna, suszarka), taras. Typy pokoi: w 2 budynkach: - pokoje standardowe - suity - pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

- restauracja, 3 bary All Inclusive (10:00-23:00) - śniadanie, obiad, kolacja - przekąski (15:00-18:00) - wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

- brodzik (czynny w okresie maj-wrzesień) - animacje - miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat - dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna - krzesełko dla dziecka w restauracji

w cenie

- animacje - rzutki, tenis stołowy - siatkówka plażowa

Uwaga!

Hotel położony jest na tym samym terenie co hotel MPM HOTEL OREL. Hotele mają wspólną recepcję, lobby bar i basen.

Aktualizacja opisu

03.10.2019 14:35

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Kategoryzacja hotelu

- kategoria Exim Tours 4* - kategoria lokalna  4*

Położenie

- ok 20 m od plaży, przejście przez promenadę - w centrum Słonecznego Brzegu - na terenie kompleksu hotelowego Astoria & Orel - ok. 6 km od Nessebar - ok. 35 km od lotniska w Burgas

Plaża

- piaszczysta, publiczna - 2 leżaki i parasol na pokój (bezpłatnie) - ręczniki plażowe (depozyt)  

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 22 m2 - klimatyzacja centralna - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi, mini lodówka - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - rozkładany fotel lub rozkładana sofa jako dostawka dla osoby dorosłej lub max 2 dzieci - balkon

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny, leżaki i parasole przy basenach - zajęcia sportowe, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa - programy animacyjne Płatne - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- plac zabaw, brodzik, wysokie krzesełka w restauracji - mini klub, mini disco

Wyżywienie

Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Przekąski po południu: pizza, burgery, kanapki, słodycze, lody oraz nocne przekąski: kanapki, zupa, lody, słodycze serwowane w snack barze.  Lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00 w barze w lobby i w barze przy basenie oraz podczas obiadu i kolacji w restauracji głównej. Bar na plaży serwuje piwo, napoje bezalkoholowe i lody.

Restauracje i bary

- restauracja główna - lobby bar - bar przy basenie - snack bar - bar na plaży

Dodatkowe informacje

- hotel wybudowany w 2000 roku, częściowo odnowiony w 2014 roku, dysponuje 170 pokojami - w 2017 roku obiekt został przejęty przez znaną bułgarską sieć hotelową MPM hotels i zostanie całkowicie wyremontowany przed sezonem Lato 2018 roku, łącznie z pokojami - internet Wi-Fi (bezpłatny) - www.mpmhotels.bg

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


SkyClub

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel położony przy głównej promenadzie wiodącej wzdłuż szerokiej, długiej, piaszczystej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi. W odległości ok. 150 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy (bilet ok. 1 BGN/os. na terenie Słonecznego Brzegu, ok. 1,5 BGN/os./Nessebar). W oddalonym ok. 200 m ścisłym centrum kurortu znajdziemy wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych, mnóstwo restauracji, barów, pubów, sklepów i dyskotek. Ponadto ok. 1 km od hotelu znajduje się aquapark Action, a ok. 5 km aquapark Paradise w Nessebarze (bezpłatne busy z przystanku autobusowego). Odległość od lotniska ok. 40 km.

Hotel

Elegancki i nowoczesny, trzygwiazdkowy hotel dysponujący 185 pokojami w 6-piętrowym budynku głównym, położonym w niewielkim, zadbanym ogrodzie. Wspólnie z hotelem Orel hotel tworzy jeden kompleks ze wspólną recepcją, z infrastruktury którego mogą korzystać Klienci Sky Club (basen, plac zabaw dla dzieci). Do dyspozycji Gości: klimatyzowana restauracja główna, bar główny przy restauracji, Lobby Bar, bar All Inclusive na plaży, bar przy basenie, Grill Bar, sejf w recepcji (ok. 5 BGN/dzień), kafejka internetowa (dodatkowo płatna), bezpłatne WiFi w lobby, kantor, TV w lobby, windy. Akceptowane karty kredytowe: Maestro, MasterCard, Visa, Visa Electron.

Pokoje

Przestronne i funkcjonalnie urządzone pokoje 2-osobowe z możliwością 1 lub 2 dostawek (przy 2+2 możliwość zakwaterowania na dostawce tylko dzieci). Wyposażone w klimatyzację, TV SAT, telefon, lodówkę, łazienkę z wanną i prysznicem, suszarkę (dostępna bezpłatnie na recepcji). Wszystkie pokoje posiadają balkon z widokiem na park. Możliwość dokupienia widoku na morze.

Rozrywka i sport

Basen z tarasem słonecznym, boisko do gier sportowych, bilard (dodatkowo płatny), wypożyczania sprzętów wodnych na plaży (dodatkowo płatna). Możliwość korzystania z dodatkowo płatnego centrum SPA – masaże, fryzjer w sąsiadującym hotelu Barcelo – hotel udziela zniżek dla Klientów hotelu Astoria.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, „soft animation program” – gry i zabawy prowadzone przez polskiego animatora, krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat (ok. 5 BGN/dzień).

Nasza opinia

Hotel posiadający przyjemny klimat, zlokalizowany przy nadmorskiej promenadzie z licznymi atrakcjami gwarantuje urozmaicony wypoczynek. Polecany szczególnie ludziom młodym, dla których bliskość centrum pełnego dziennych i nocnych rozrywek będzie dużą zaletą.

Wyżywienie

All inclusive

Program All Inclusive

Program All Inclusive

• 07:30 – 10:30 śniadanie w restauracji głównej w formie bufetu, show cooking, kawa, herbata, mleko (ciepłe i zimne), woda mineralna
• 10:00 – 18:00 lokalne napoje bezalkoholowe typu: cola, fanta, sprite, woda mineralna, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe podawane w barze na plaży
• 10:00 – 22:00 lokalne napoje bezalkoholowe typu: cola, fanta, sprite, woda mineralna, kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe podawane w barze restauracji głównej i w Lobby Bar
• 12:00 – 14:00 obiad podany w restauracji głównej w formie bufetu dań kuchni międzynarodowej
• lokalne napoje bezalkoholowe typu: cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne napoje alkoholowe typu: wino białe i czerwone, piwo lane dostępne podczas obiadu w restauracji głównej
• 15:00 – 17:00 przekąski typu: przysmaki z grilla, pizza, ciastka, kawa, herbata, woda mineralna dostępne w Grill Bar
• 18:00 – 20:00 kolacja w formie bufetu dań kuchni międzynarodowej, podana w restauracji głównej oraz w Grill Bar, show cooking
• lokalne napoje bezalkoholowe typu: cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne napoje alkoholowe typu: wino białe i czerwone, piwo lane dostępne podczas kolacji w restauracji głównej oraz w Grill Bar
• parasole i leżaki przy basenie i na plaży przy hotelu
• opieka polskiego rezydenta

Cena zawiera

  • przelot,
  • transfer,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg oferty,
  • opiekę rezydenta,
  • obowiązkowe ubezpieczenie.

Net Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Strefa

Active, Relax

Dzieci

- 1 dziecko 2-12 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Słoneczny Brzeg - w pobliżu liczne bary, restauracje, dyskoteki, sklepy przy nadmorskiej promenadzie Nessebar - ok. 5 km aqua park Action - ok. 1 km lotnisko - ok. 30 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, szeroka, piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, posiada status Błękitnej Flagi przyznawanej wyjątkowym plażom za czystość i ekologię, przejście przez deptak, wyznaczona część dla Gości hotelu Astoria, leżaki i parasole bezpłatne, bar All Inclusive na plaży - rewelacja!

Hotel

czterogwiazdkowy, elegancki i komfortowy hotel, idealny dla młodych ludzi i amatorów aktywnego wypoczynku, posiada 186 funkcjonalnie urządzonych pokoi rozmieszczonych w sześciopiętrowym budynku głównym, otoczonym niewielkim, zadbanym ogrodem, wspólnie z hotelem Orel tworzy jeden kompleks ze wspólną recepcją, z którego infrastruktury mogą korzystać Klienci Net Holiday

Udogodnienia

całodobowa recepcja, 2 windy, punkt wymiany walut, fryzjer, sklep z pamiątkami, sejf w recepcji (ok. 3 EUR/dzień), apteka, pralnia, studio fotograficzne, studio tatuażu, przechowalnia bagażu, opieka medyczna (na życzenie, dodatkowo płatna)

Internet

bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy (płatny ok. 0,5 EUR/10 min)

Pokoje

2-os., możliwość 1 lub 2 dostawek, (w pokojach 2+2 na dostawkach możliwość zakwaterowania tylko dzieci) przestronne i jasne, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka do włosów, indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV SAT, telefon, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), balkon, część z widokiem na morze

Restauracje i bary

restauracja główna bar główny przy restauracji lobby bar / main bar bar przy basenie/pool bar bar na plaży/ beach bar grill bar / snack bar

Wyżywienie

All Inclusive Beach

Rozrywka

basen, taras słoneczny, boisko do gier sportowych, leżaki i parasole bezpłatne, raz w tygodniu wieczór bułgarski, w pobliżu liczne dyskoteki, kawiarnie oraz bary

Płatne

centrum spa, sporty wodne na plaży (skutery, rowery wodne, windsurfing, narty wodne), tenis ziemny i mini golf w pobliżu hotelu

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2 (ok. 3 EUR/dzień)

Program All Inclusive Beach

07.30-10.30 śniadanie w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.00-14.30 obiad w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców 18.00-21.00 kolacja w formie bogatego bufetu serwowana w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, ciasteczka, owoce 15.00-17.00 przekąski typu przysmaki z grilla, pizza, ciasta serwowane w grill bar 10.00-18.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone, wódka, rakija, whisky, gin oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w barze na plaży 10.00-22.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone, wódka, rakija, whisky, gin oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w lobby bar i barze głównym przy restauracji do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone - leżaki i parasole przy basenie oraz na plaży

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.hotel-astoria.bg

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

Atuty

- bar All Inclusive na plaży - piękna piaszczysta plaża odznaczona Błękitna Flagą - znakomita cena - blisko centrum Słonecznego Brzegu - bezpłatne leżaki i parasole na plaży - odnowiony w 2012 roku - Beach Bar - All inclusive z karaibską atmosferą, muzyką na plaży oraz bezpłatnymi leżakami i parasolami

Nessebar

To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia tworzą niezapomnianą atmosferę. Na miejscu czas wolny, który można przeznaczyć na samodzielne zwiedzanie miasta i delektowanie się jego magią. Cena ok. 20 EUR/os.

Sozopol i Ropotamo

Sozopol to miasto, którego historia sięga VII wieku - mnóstwo w nim wąskich uliczek, ogrodów figowych oraz charakterystycznych, drewnianych domów z wysuniętymi górnymi kondygnacjami. Zostało założone jako trackie osiedle, należało w przeszłości do Rzymian i Turków - dzisiejszy swój wygląd zawdzięcza głównie bułgarskiemu odrodzeniu z XIX wieku. Spacerując kilkusetletnimi uliczkami można poczuć wspaniałą atmosferę tego wielokulturowego miasteczka. Po drodze odbędzie się również zwiedzanie klasztoru Św. Jerzego w Pomorie. Wycieczkę zakończy spływ rzeką Ropotamo, w trakcie którego można podziwiać niezwykle bogatą faunę i florę znajdującą się na wybrzeżu. Cena ok. 35 EUR/os.

Istambuł - 1 dzień

Całodzienna wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. W programie również zwiedzanie znajdującego się w pobliżu obu świątyń Pałacu Topkapi - niegdysiejszej siedziby tureckich sułtanów, a także Hipodromu oraz przejazd przez Most Bosforski do azjatyckiej części. Następnie powrót do części europejskiej, zwiedzanie i zakupy w fabryce skór. Popołudniem obiad i czas wolny. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 75 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

Istambuł - 2 dni

Możliwy jest także wyjazd do Istambułu na 2 dni. Dzięki temu można zapoznać się również z nocnym życiem tego wspaniałego miasta, wybrać się na wieczór turecki (płatne dodatkowo ok. 30 EUR/os.) czy zrobić zakupy na tureckim targu. Program zwiedzania taki jak przy zakupie wycieczki jednodniowej. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 100 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

Bułgarska wieś

To wycieczka dla tych, którzy odpoczywając na plażach danego kraju lubią poznać również jego lokalną kulturę. W pięknie położonym w głębi lasu kompleksie etnograficznym będzie można zapoznać się z różnymi obrzędami związanymi z bułgarskim folklorem, odbędzie się także pokaz tańców przy muzyce ludowej. Gospodarze organizują ponadto konkursy i zabawy dla swoich gości. W cenę wycieczki wliczona jest kolacja złożona oczywiście z tradycyjnych dań kuchni bułgarskiej, okraszona winem w dowolnych ilościach i muzyką graną przez orkiestrę. Wspaniała zabawa gwarantowana! Cena ok. 30 EUR/os.

Jeep Safari

Ci którzy chcieliby na chwilę zmienić krajobraz i odpocząć od falującego morza powinni wybrać się na całodzienną wycieczkę jeepami w góry Strandża. Będzie można zobaczyć unikalne wodospady, jaskinie, a także zwidzieć kilka bułgarskich wiosek. W jednej z nich, która stanowi muzeum architektoniczno-historyczne, odbędzie się obiad pod gołym niebem. Nad rzeką Weleka, gdzie znajduje się piękny wodospad istnieje możliwość kąpieli. Cena ok. 48 EUR/os.

Warna, delfinarium i skalny klasztor

Całodzienna wycieczka, która rozpocznie się od odwiedzenia delfinarium znajdującego się w Warnie - wstęp płatny dodatkowo (szczegóły poniżej*). Występy tresowanych delfinów, które przez ok. pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. W Warnie będzie czas wolny na samodzielne zwiedzanie lub zakupy. Popołudniem odbędzie się zwiedzanie słynnego eremickiego klasztoru Aładża pochodzącego najprawdopodobniej z IV w. i rozbudowanego na przestrzeni XIII i XIV wieku . Znajduje się on w jaskini - naturalne pieczary pełniły funkcję cel mnichów, a z te z kolei były ze sobą połączone wykutymi w kamieniu korytarzami. Obiad (wliczony w cenę) odbędzie się w tradycyjnej bułgarskiej restauracji. Wstęp do delfinarium nie jest wliczony w cenę - ok.15 EUR/dorosły i ok. 10 EUR/dziecko Cena ok. 45 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


AlfaStar

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Bułgaria,Słoneczny Brzeg

Położenie

Hotel położony w Słonecznym Brzegu około 200 m od centrum kurortu i 10 m do plaży (leżaki i parasole bezpłatne w miarę dostępności).

Hotel

Obiekt wybudowany w 2000 roku odnowiony w 2014 roku. Hotel posiada 6 pięter oraz dwie windy. Na terenie hotelu znajduje się sklep, pralnia, kantor wymiany walut, sejf (dodatkowo płatny: 5lv/dzień), room serwis, wypożyczalnia samochodów, WiFi w lobby (bezpłatnie), lobby bar(10.00-22.00), bar w restauracji głównej (10.00-22.00), bar na plaży (10.00-18.00)restauracja główna (krzesełka dla dzieci)oraz restauracja a la carte (dodatkowo płatna), basen z wydzieloną częścią dla dzieci, mini klub (dla dzieci w wieku od 3 do 13 lat). Hotel honoruje: Master Card, Maestro, Americam Express, Euroline. Istnieje możliwość wypożyczenia żelazka (bezpłatnie) oraz zamówienie łóżeczka dla dziecka(w miarę dostępności w hotelu, dodatkowo płatne 8 lv/dzień).

Pokoje

Hotel dysponuje 173 pokojami dwuosobowymi, 3 pokojami rodzinnymi i 9 apartamentami. Pokoje standardowe centralnie klimatyzowane około 22-24 m2 wyposażone w: TV, telefon, mini bar (dodatkowo płatny), WI-FI (dodatkowo płatny: 10lv/24h, 20lv/3 dni, 30lv/7 dni), łazienkę z prysznicem i WC wyposażoną w suszarkę, balkon (krzesła+stolik)

Wyżywienie

Hotel oferuje formułę All inclusive obejmującą trzy posiłki dziennie w formie bufetu w restauracji głównej, oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Śniadania podawane w godzinach: 07.30-10.30; Lunch podawany w godzinach: 12.00-14.30; przekąski w godzinach: 15.00-17.00; Obiad podawany w godzinach od 18.00-21.00.

Sport i relaks

Obiekt dysponuje salą masażu, centrum SPA, salonem piękności, salonem fryzjerskim, sauną. Oferuje animacje dla dzieci.

Dodatkowe informacje

Zakwaterowanie o godzinie: 14.30; Wykwaterowanie o godzinie: 12.00

Możliwości zakwaterowania

Pokoje dwuosobowe; Pokoje dwuosobowe + dziecko na dostawce; Pokoje dwuosobowe + osoba dorosła na dostawce; Pokoje dwuosobowe + 2 dzieci na dostawkach; Pokoje jednoosobowe.


Atur

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

BULGARIASPB Znany hotel z doskonałą lokalizacją. Położony bezpośrednio przy nadmorskim bulwarze i szerokiej, piaszczystej plaży, na której, dla gości hotelowych, przygotowano leżaki i parasole oraz bar serwujący napoje orzeźwiające i snacki. Dobrym miejscem relaksu jest również basen z tarasem słonecznym i barem. Hotelowa restauracja serwuje dania kuchni lokalnej i międzynarodowej, cyklicznie organizując wieczory z menu tematycznym. Niezliczone propozycje zabawy i rozrywki dostępne są w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu oraz pobliskim centrum kurortu. Dobra cena, serwis plażowy gratis i znakomite położenie, które gwarantuje dogodny dostęp do plaży i wszelkich atrakcji. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Słoneczny Brzeg, centralna lokalizacja, bezpośrednio przy nadmorskim deptaku, w otoczeniu butików, barów, restauracji. Tętniące życiem centrum z klubami i dyskotekami w sąsiedztwie. Lotnisko w Burgas ok. 30km.

Plaża

bezpośrednio przed hotelem (przejście przez deptak), piaszczysta, długa i szeroka. Wydzielony odcinek dla gości hotelowych, na plaży bar i bezpłatne leżaki (ilość ograniczona).

Hotel

186 pokoi, hol powitalny z lobby, recepcja 24h, windy, restauracja główna z show cooking, bar, bar przy basenie, bar na plaży dostępny sezonowo, butik, wymiana walut, płatny sejf i kącik internetowy, płatne miejsca parkingowe.

Pokój

wygodnie wyposażony, klimatyzacja, TV, mini lodówka, telefon, łazienka (prysznic lub wanna), balkon. 2-osobowy, możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci (możliwa sofa - wspólne spanie). Pokój 1-osobowy na zamówienie.

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny, taras słoneczny, leżaki przy basenie i na plaży bezpłatne. Cykliczne programy sportowe i animacyjne. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w otoczeniu hotelu.

Dzieci

brodzik

Opcje wyżywienia

- all inclusive

All inclusive

śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / w godzinach popołudniowych snacki, przekąski lub słodycze / 10:00-22:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole / 11:00-18:00 napoje chłodzące w barze na plaży / leżaki przy basenie i na plaży bezpłatnie Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

Nasza opinia

Wygodny hotel położony w ścisłym centrum kurortu zapewnia dogodny dostęp do wszelkich atrakcji kurortu oraz plaży. Pakiet all inclusive oraz bezpłatne leżaki i parasole przy basenie i na plaży gwarantują wakacje z komfortem finansowym 160531

Cena zawiera

- zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Bułgarii - 6 EUR/os/pobyt - świadczeń dodatkowych


Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Nowoczesny, świetnie usytuowany obiekt wchodzący w skład kompleksu hotelowego Astoria-Orel. Bliskość plaży, atrakcji kurortowych oraz dobry standard - to najważniejsze jego cechy.

Położenie

Przy nadmorskiej promenadzie w centrum Słonecznego Brzegu, ok. 50 m od piaszczystej, szerokiej plaży z bezpłatnymi leżakami i parasolami. W pobliżu znajduje się wiele sklepów, barów, pubów, kasyno, dyskoteka itd. Odległość od lotniska w Burgas - 27 km, odległość od przystanku autobusowego - ok. 300 m.

Wyposażenie

Lobby z barem, całodobową recepcją i sejfem centralnym (5BGN/dzień), punkt wymiany walut, restauracja główna, bar przy basenie, bar przy plaży, minimarket, drogeria, odpłatny kącik internetowy i bezpłatne Wi-Fi, salon fryzjerski, studio tatuażu, pralnia.

Pokoje

186 pokoi w  6-piętrowym budynku; wyposażone w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, centralną klimatyzację, telefon, małą lodówkę, TV sat, balkon (widok na okolicę lub morze). Istnieje możliwość odpłatnego podłączenia do Internetu. 

Wyżywienie

All inclusive- śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów, podwieczorek, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole serwowane do godz. 22.00. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formuły wyżywienia bez wcześniejszego powiadomienia. 

Sport i rozrywka

Owalny basen z tarasem słonecznym (bezpłatne leżaki i parasole, brak ręczników plażowych). Atrakcje sportowe (np. kort tenisowy, minigolf) i rekreacyjne (spa, dyskoteki) oraz sporty wodne dostępne w pobliżu hotelu. 5 km od hotelu znajduje się park wodny Paradise (w Nessebarze), a zaledwie kilometr od hotelu - Aquapark Action. 

Dla dzieci

Brodzik zintegrowany z basenem, wysokie krzesełka w restauracji, plac zabaw, odpłatne łóżeczka niemowlęce.

UWAGA!

24 godziny przed wylotem do kraju, klient zobowiązany jest do telefonicznego kontaktu z naszym lokalnym przedstawicielem, aby potwierdzić godzinę transferu i lotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent (kontakt telefoniczny), ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Informacje o lotach liniami Enter Air / LOT Polish Airlines / Wizzair / Ryanair

Enter Air W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Bułgarii z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych. Lecąc z LOT każdy pasażer może wziąć ze sobą: do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny (max 8kg) który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - bagaż rejestrowany 23kg; cena 250PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. // Wizzair: jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (domyślnie w cenie).    Bagaż główny za dopłatą: - 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka WIZZ Priority Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Koszt usługi Wizz Priority to 140 PLN/os. za lot w dwie strony. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. // Ryanair: Do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny (max 40cm x 20cm x 25cm), który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym hotelem. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - pierwszeństwo wejścia na pokład - Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu (nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm), umieszczona będzie w schowku nad siedzeniem : cena 120 PLN/os. - bagaż rejestrowany 10 kg; cena 180 PLN/sztuka - bagaż rejestrowany 20kg; cena 270 PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .

Warunki wjazdu do kraju

WJAZD DO BUŁGARII: W dniu 26 stycznia 2021 r. minister zdrowia Republiki Bułgarii wydał zarządzenie nr RD-01-50 dot. zakazu wjazdu do Bułgarii obcokrajowców w okresie od 29 stycznia do 30 kwietnia 2021 r. . Zakaz wjazdu do Bułgarii obcokrajowców nie obejmuje obywateli polskich oraz wszystkich obywateli państw członkowskich Unii Europejskiej i Schengen. Podczas przekraczania granicy państwowej Republiki Bułgarii wszystkie przybywające osoby mają obowiązek okazania nie starszego niż 72 godziny negatywnego wyniku testu PCR na SARS-CoV-2, licząc od daty wykonania badania figurującej w dokumencie.  Dokument musi zawierać: * imię i nazwiska osoby zgodnie z dokumentem tożsamość którym się legitymuje; * dane kontaktowe laboratorium, które przeprowadziło badanie; * datę dokonania testu; * metodę wykonania (PCR); * negatywny wynik  testu napisany alfabetem łacińskim (np. Negative) dozwalającym interpretację wyników.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Słoneczny Brzeg

Położenie

W pobliżu hotelu wiele restauracji, barów, sklepów Centrum Słonecznego Brzegu ok. 200 m Port lotniczy Burgas ok. 30 km

Plaża

Plaża ok. 30 m od hotelu (przjście przez promenadę) Łagodne wejście do morza Leżaki i parasole na plaży - bezpłatne Ręczniki plażowe dostępne po wpłaceniu depozytu Bar na plaży - bezpłatny

Pokoje

Pokój Standard ok. 18-22 m² Klimatyzacja Łazienka z prysznicem lub wanną i WC, suszarka do włosów TV-Sat Mini bar uzupełniany w wodę codziennie - bezpłatny Sejf - płatny Balkon lub taras Pokój Promo Pokój Standard w promocyjnej cenie Pokój Suite ok. 35 m² Jedno większe pomieszczenie Wyposażenie jak w pokoju Standard

Wyżywienie

Ultra All Inclusive Śniadanie, obiady i kolacje w formie bufetu Przekąski (burgery, kanapki, pizza, warzywa i owoce, desery, ciastka, lody) w ciągu dnia w godzinach między 10:00-18:00 oraz 22:00-23:00 Lody i późne przekąski w snack barze Napoje bezalkoholowe i alkohole lokalnej produkcji, a także niektóre importowane w barach wskazanych przez hotel w godzinach ich otwarcia między 10:00-23:00 Na plaży w ciągu dnia dostępne napoje bezalkoholowe, piwo i lody W dniu przyjazdu pierwszym świadczeniem jest kolacja

Opis hotelu

Recepcja Restauracja główna 3 bary Basen z wydzieloną częścią dla dzieci Plac zabaw Parking - płatny Sejf - płatny Oficjalna kategoria hotelu 4*

Internet

Wi-Fi na terenie całego hotelu - bezpłatne Szybki Internet - płatny

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: Dzienny i wieczorny program animacyjny dla dzieci i dorosłych (6 dni w tygodniu), miniklub i mini disco dla dzieci (4-12 lat), tenis stołowy, siatkówka wodna, aqua aerobic, pilates, zumba, rzutki Odpłatnie: Sporty wodne na plaży

Uwagi

OSTRZEŻENIE: W związku z wybuchem epidemii wirusa SARS-CoV-2 w czasie trwania wybranej imprezy turystycznej mogą obowiązywać zwiększone wymagania dotyczące higieny i innych środków ostrożności ze względu na ochronę zdrowia i bezpieczeństwo podróżnych. Należy zapoznać się z informacjami dotyczącymi wymogów sanitarnych obowiązujących w Bułgarii. TYMCZASOWE ŚRODKI OCHRONY (ZAPOBIEGANIE COVID-19): Kryty basen, sauna - nieczynne. Programy animacyjne - zajęcia wyłącznie na świeżym powietrzu, wieczorny pokaz czasowo anulowany. Wyżywienie - wybór dań z bufetu, posiłki serowowane przez personel restauracji. Maksymalnie 4 osoby lub 1 rodzina przy stole. Pokoje - brak suszarki do włosów.

WAŻNE INFORMACJE

Opis imprezy turystycznej uwzględnia usługi świadczone w szczycie sezonu, który przypada na lipiec i sierpień. Zakres niektórych usług dostępnych w obiektach zakwaterowania (hotelach), świadczonych poza szczytem sezonu może nieznacznie różnić się od zakresu usług świadczonych w szczycie sezonu. Szczegółowe informacje na temat usług z określeniem różnic zostały wskazane w Informatorze ogólnym.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Kompleks położony w centrum Słonecznego Brzegu. Do piaszczysta plaży ok. 20 metrów. Przystanek komuniikacji lokalnej ok 100 metrow od hotelu. Do lotniska w Burgas ok. 37 km  

PLAŻA

Piaszczysta wraz z nadmorską promenadą mieści się tuż przy ośrodku. Dwa leżaki i parasol na pokój bezpłatnie. Ręczniki plażowe (depozyt). Bar na plaży (piwo, napoje bezalkoholowe, lody)

HOTEL

kategoria lokalna  4* Wybudowany w 2000 roku odnowiony w 2014 ponadto hotel zostanie całkowicie wyremontowany przed sezonem Lato 2018, łącznie z pokojami. Astoria to kompleks znajdujący się w samym centrum Słonecznego Brzegu. Polecany przede wszystkim turystom lubiącym gwarne, międzynarodowe towarzystwo oraz nastawionym na aktywny wypoczynek. Dzięki udogodnieniom takim jak wysokie krzesełka w restauracji, w Astorii dobrze będą się czuły również rodziny podróżujące z dziećmi.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

kantor, sejf (płatny), kawiarenka internetowa, przechowalnia bagażu. restauracja główna, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży.

INTERNET

Bezpłatne Wi-Fi

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatne: 2 baseny, leżaki i parasole przy basenachi na plaży, zajęcia sportowe, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, programy animacyjne. Odpłatnie: sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

mini klub, mini disco, plac zabaw, brodzik, wysokie krzesełka w restauracji

ZAKWATEROWANIE

Hotel dysponuje 168 pokojami. Pokój Standardowy:  powierzchnia ok. 22 m2, klimatyzacja centralna, balkon, LCD TV-Sat, telefon, mini lodówka, łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów), rozkładany fotel lub rozkładana sofa jako dostawka dla osoby dorosłej lub max 2 dzieci,  SUITE Suite:

WYŻYWIENIE

Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Przekąski po południu: pizza, burgery, kanapki, słodycze, lody oraz nocne przekąski: kanapki, zupa, lody, słodycze serwowane w snack barze.  Lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00 w barze w lobby i w barze przy basenie oraz podczas obiadu i kolacji w restauracji głównej. 

INFORMACJE DODATKOWE

www.mpmhotels.bg

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta (na przyloty od 15.06.2018!, wczesniej bez PL obsługi), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Uwaga! Przy przelotach Bułgaria Air waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg! W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Orex

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel w 2017 roku przejęty przez sieć MPM, w pełni odnowiony na sezon Lato 2018; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, restauracja główna, bar w lobby, bar przy basenie, bar z przekąskami, kiosk z napojami na plaży

Położenie

w Słonecznym Brzegu, ok. 200 m od centrum i ok. 37 km od lotniska w Burgas

Plaża

publiczna, piaszczysta plaża znajduje się ok. 30 m od hotelu (przejście przez promenadę); 1 parasol i 2 leżaki na pokój bezpłatnie, ręczniki za kaucją

Zakwaterowanie

173 pokoje: typu standard i kilka pokoi typu suite; wyposażenie: klimatyzacja centralna, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV-SAT, mini lodówka, Wi-Fi (bezpłatne), balkon; dostawka w formie rozkładanego fotela lub sofy

Wyżywienie

Ultra All Inclusive – śniadanie (07.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (10.00-12.00) oraz lekkie przekąski (15.00-18.00) i nocne przekąski (21.30-23.00), piwo i napoje bezalkoholowe oraz lody w kiosku na plaży (10.00-18.00); lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w szklankach w godz. 10.00-23.00; dodatkowo płatne: pozostałe napoje importowane i wysokojakościowe, soki ze świeżych owoców, napoje butelkowane

Sport i rozrywka

animacje, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonej strefie

Dodatkowo płatne

sejf w recepcji, szybkie łącze internetowe, pralnia, room service, wsztstjue sporty wodne na plaży

Dla dzieci

brodzik, mini klub (4-12 lat), mini disco, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

www

www.mpmhotels.bg ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Oasis Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

Nowoczesie, prosto urządzony, oferujący luźną atmosferę, stanowi idealne miejsce dla osób szukających wieczornych rozrywek. Dzięki położeniu przy plaży polecany również na rodzinne wakacje i błogie lenistwo. W samym centrum słonecznego Brzegu, gdzie znajdują się liczne kluby i dyskoteki.

Położenie

W centrum Słonecznego Brzegu, na terenie kompleksu hotelowego Astoria & Orel, ok. 6 km od Nessebar, ok. 35 km od lotniska w Burgas.

Plaża

Ok. 20 m od hotelu, przejście przez promenad, piaszczysta, publiczna, 2 leżaki i parasol na pokój (bezpłatnie), ręczniki plażowe (za depozytem).

Hotel

Internet - Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych bezpłatny. Wybudowany w 2000 r., w 2017 roku przejęty przez bułgarską sieć hotelową MPM Hotels i całkowicie wyremontowany przed sezonem Lato 2018. Wspólny teren i atrakcje z hotelem Orel 3*. Do dyspozycji Gości recepcja, sejf (dodatkowo płatny), kantor wymiany walut, taras słoneczny, sklep z upominkami, przechowalnia bagażu, informacja turystyczna. Dodatkowo płatne - fryzjer, opieka medyczna, pralnia,  parking przed hotelem (liczba miejsc ograniczona).   Oficjalna kategoria bułgarska ****

Pokoje

Klimatyzacja, TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi, mini lodówka, łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów), balkon. Standardowy - ok. 22 m2 pow., 2-osobowy z możliwością dostawki dla osoby dorosłej lub dwójki dzieci Suite - 2-osobowy z możliwością dostawki dla osoby dorosłej lub dwójki dzieci. Oferta zawiera przydłaowe zdjęcia pokoi. Brak możliwości wyboru lokalizacji pokoju. Pokoje o podwyższonym standardzie, pokoje z widokiem na morze - dodatkowo płatne.

Rekreacja, Sport, Atrakcje

2 baseny (wspóne z hotelem Orel 3*), leżaki i parasole bezpłatne, zajęcia sportowe, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, przykładowe programy animacyjne. Płatne - sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Plac zabaw, brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, mini klub, mini disco.

Wyżywienie

Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufet. Przekąski w wyznaczonych godzinach i miejscach. Wybrane lokalne oraz importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00 we wskazanych barach (bar w lobby i bar przy basenie) oraz podczas obiadu i kolacji w restauracji głównej. Bar na plaży serwuje piwo, napoje bezalkoholowe i lody.

Restauracje i bary

Restauracja główna, lobby bar, bar przy basenie, snack bar, bar na plaży.

Informacje dodatkowe

Hotele zastrzegają sobie prawo do modyfikowania oferty All Inclusive. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują na miejsc. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu-listopad 2019. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu. Część sportów, gier, menu - płatne.

Warto wyróżnić

* bezpośrednio przy nadmorskim deptaku i przy plaży * w centrum miasta * komplet: 2 leżaki i parasol na plaży bezpłatnie * nowocześnie i kolorowo * z terenu basenu widok na deptak i morze

Świadczenia w cenie

Oferta z przelotem: obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), bilet lotniczy, bagaż zgodnie z ofertą linii lotniczej obsługującej wycieczkę (PLL LOT, Ryainair, Wizzair tylko bagaż podręczny), zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer: lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT.  Oferta dojazdem własnym: obowiązkowe ubezpieczenie (KL, NW, bagaż), zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie w/g opisu, podatek VAT.

Aktualizacja

Oficjalna kategoria lokalna 4*

BAGAŻ, REZYDENT, ZMIANA UCZESTNIKA NA PRZELOTACH LINIAMI LOT, RYANAIR, WIZZAIR

Oferta z przelotem liniami: LOT, WIZZAIR, RYANAIR (Royal Air Force) jet ofertą pochodzącą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. OBSŁUGA REZYDENTA na telefon z możliwością ustalenia spotkania w hotelu. Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Zmiana Uczestnika wiąże się z kosztami zgodnie z taryfą przewoźnika i może być równoznaczna z koniecznością wykupienia nowego biletu. Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika. Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Istnieje możliwość dokupienia dodatkowego bagażu podręcznego 10 kg lub bagażu rejstrowanego 10kg, 20kg lub 32 kg -cena w systemie rezerwacyjnym. Ryanair (Royal Air Force) - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia dodatkowego bagażu 10 kg i o wymiarach 55x40x23 cm (w taryfie standard jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg - cena w systemie rezerwacyjnym. PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.

BAGAŻ I REZYDENT - WIZZAIR, RYANAIR, PLL LOT

Oferta z przelotem liniami: LOT, WIZZAIR, RYANAIR (Royal Air Force) jet ofertą pochodzącą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. OBSŁUGA REZYDENTA na telefon z możliwością ustalenia spotkania w hotelu. Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika. Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia- bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego - umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład) - cena w systemie rezerwacyjnym. - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm -cena w systemie rezerwacyjnym. - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 20 kg i wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm - cena w systemie rezerwacyjnym. - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 32 kg -cena w systemie rezerwacyjnym. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa. Ryanair (Royal Air Force) - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg. Ceny uzależnione są od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu. Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa. PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg. Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Serwis pokładowy - zgodnie z warunkami przewoźnika.

HOTELE

W chwili obecnej wszystkie hotele wdrażają nowe regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego i beztroskiego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji oraz animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania obostrzeń i zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z rozwojem sytuacji i nakazanymi w danym kraju wymogami. Wszelkie zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotera oraz turyści. Obowiązek dostosowania sie do reżimu stanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania. Prosimy każorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.


Mapa Hotelu Astoria (Słoneczny Brzeg)
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii

Opinie o Hotelu Astoria (Słoneczny Brzeg)

4.9
zdecydowanie polecam

Nowoczesny, elegancki hotelik w samym centrum Słonecznego Brzegu. Do plaży niedaleko, wystarczy tylko przejść przez promenadę. Zaraz po wyjściu z hotelu wiele atrakcji dla wszystkich, mnóstwo restauracji, barów plażowych, dyskotek, pubów z muzyką graną na żywo, caraoke). Poza tym w centrum miasta znajdują się karuzele, domy strachów i mini wesołe miasteczka, kino na świeżym powietrzu. Bardzo dużo sklepów, w których można kupić pamiątki, odzież, obuwie, itp. Dla tych którzy nie przepadają za gwarem i życiem nocnym radzę wybrać pokoje z widokiem na hotel Royal beach Barcello, tam jest troszkę spokojniej. Jedzenie bardzo smaczne.

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Astoria (Słoneczny Brzeg) - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2-osobowy
DBL Twin
Pokój 2-osobowy
single
Suite
Pokój 1-osobowy
suite suite
Promotion Twin Standard
Single w. Child Standard Balcony
suite standard balcony
Twin Standard Balcony
SingleUse Standard Room (Balcony)
Single w.Child Standard Room (Balcony)
Twin Standard Room (Balcony)
Standard Suite (Balcony)
standard dbl
Single w. Child Standard
Single Use Standard
Single Use Standard Balcony
Double Standard
suite double standard
pr promo room
sr standard room
sr standard room
sr standard room
sui suite

Astoria (Słoneczny Brzeg) - Możliwości wyżywienia:


Astoria (Słoneczny Brzeg) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Astoria (Słoneczny Brzeg)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00