cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
  • Hotel Kuredu Island, Malediwy
1 / 36
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.10 - 23.10
już od 2826 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.10 - 30.10
już od 2826 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Kuredu Island
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży

Hotel Kuredu Island
star 3

Malediwy
Ocena hotelu Kuredu Island:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 października 2019

Hotel Kuredu Island w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min (hydroplanem)

Wyposażenie

  • recepcja: codziennie 24 h
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • butik
  • jubiler
  • lekarz
  • Wi-Fi
  • pralnia: za opłatą

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

387

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • pakiet dla nowożeńców: wino musujące i owoce w pokoju; przy przyjeździe należy okazać akt ślubu (nie starszy niż 6 miesięcy) przetłumaczony na język angielski - jeżeli dokument nie będzie ważny, goście zostaną obciążeni dodatkowymi kosztami na miejscu
  • kąpiel w północnej części wyspy i w części "O" może być czasowo ograniczona
  • W cenę wliczony jest transfer hydroplanem. Przy przylocie po godz. 15.45 i wylocie przed godz. 09.00 z lotniska Male nie ma możliwości skorzystania z transferu hydroplanem - konieczna jest rezerwacja hotelu transferowego w Male (Hulhule Island Hotel lub Hotel Jen z produktu TUI-D). Przy locie powrotnym do Europy w nocy (po północy) transfer hydroplanem odbywa się dzień wcześniej, w takim wypadku prosimy o kontakt z Centrum Rezerwacji, aby skrócić pobyt o 1 noc. Limit bagażu podczas transferu hydroplanem z lotniska do hotelu wynosi 20 kg/os. oraz 5 kg/os. bagażu podręcznego; dzieci do lat 2 nie mają wliczonego żadnego limitu bagażu; za każdy kilogram nadbagażu obowiązuje dodatkowa opłata płatna na miejscu. Przy rezerwacji samego hotelu (bez przelotów) konieczne jest podanie godziny i numerów rejsów w rezerwacji - w przeciwnym razie transfer nie zostanie zorganizowany. 
  • hotel nie akceptuje zwierząt 
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
  • Uwaga – podana cena nie zawiera bagażu rejestrowanego. W celu dodania bagażu za dodatkową opłatą prosimy o kontakt z punktem sprzedaży.

Dodatkowe informacje

  • Podczas zakwaterowania w hotelu pobierany jest podatek turystyczny od niemowląt w wysokości 6 USD/noc.

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie
  • basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • opieka nad dziećmi: codziennie 06:30 - 23:00, za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • pokój gier i zabaw: 3 - 12 lat
  • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
  •  siłownia: codziennie 07:00 - 20:00
  • piłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • badminton
  • tenis stołowy
Płatne
  • strefa spa „Duniye Spa": codziennie 10:00 - 20:00, w ofercie firm zewnętrznych
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • rowery
  • tenis
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
  • golf, pole golfowe „Kuredu Golf Course"
  • nauka gry w golfa, wypożyczalnia sprzętu do gry w golfa
  • driving range
  • sklep dla profesjonalistów
  • komora dekompresyjna
  • kanu
  • windsurfing
  • kitesurfing
  • żeglowanie
  • katamaran
  • nurkowanie: 12+
  • szkoła nurkowania PADI: 12+
  • wycieczki ze snorkelingiem
  • snorkeling
  • kajaki
  • narty wodne
  • wakeboard
  • stand-up paddling
  • parasailing
  • łódka typu banan
  • skutery wodne

rozrywka

  • wieczory tematyczne
  • wieczory taneczne kilka razy w tygodniu
  • muzyka na żywo (kilka razy w tygodniu, wieczorami)
  • rzutki w cenie
  • bilard w cenie

Pokoje

Bungalow na wodzie BUM1
  • 1-3 os.
  • ok. 70 m2
  • widok na morze
  • minimalny wiek przy zakwaterowaniu: 18+
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • ekspres do kawy Nespresso
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • room service: codziennie, za opłatą
  • prysznic
  • deszczownica
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • suszarka do włosów
  • taras: z leżakami
Willa VIX1
  • 1-4 os.
  • ok. 313 m2
  • widok na basen lub ogród
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • ekspres do kawy Nespresso
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • room service: codziennie, za opłatą
  • zewnętrzny prysznic
  • deszczownica
  • wanna
  • wanna z hydromasażem
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • suszarka do włosów
  • taras: z leżakami, weranda, z prysznicem, z prywatnym basenem
Bungalow na wodzie dla nowożeńców BUM3
  • 1-3 os.
  • ok. 125 m2
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • biurko
  • lodówka
  • ekspres do kawy Nespresso
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • room service: codziennie, za opłatą
  • oddzielny prysznic
  • deszczownica
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • suszarka do włosów
  • taras: z leżakami, z jacuzzi
Bungalow na plaży BUX3
  • 1-4 os.
  • ok. 57 m2
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • biurko
  • lodówka: w cenie
  • ekspres do kawy Nespresso
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • room service: codziennie, za opłatą
  • prysznic
  • deszczownica
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • suszarka do włosów
  • taras: z leżakami
Bungalow na plaży Premium BUX8
  • 1-4 os.
  • ok. 57 m2
  • widok na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • biurko
  • ekspres do kawy Nespresso
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • room service: codziennie, za opłatą
  • prysznic
  • deszczownica
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • suszarka do włosów
  • taras: z leżakami
Bungalow BUX1
  • 1-3 os.
  • ok. 54 m2
  • widok na ogród
  • prysznic
  • taras: z leżakami
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • ekspres do kawy Nespresso
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • room service: codziennie, za opłatą
  • deszczownica
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • suszarka do włosów
Bungalow BUX2
  • 1-3 os.
  • ok. 54 m2
  • widok na morze
  • prysznic
  • taras: z leżakami
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • ekspres do kawy Nespresso
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • room service: codziennie, za opłatą
  • deszczownica
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • suszarka do włosów
Bungalow BUX4
  • 1-4 os.
  • ok. 78 m2
  • widok na morze
  • sofa
  • biurko
  • TV
  • prysznic
  • wanna z hydromasażem
  • taras: z leżakami, weranda
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • ekspres do kawy Nespresso
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • room service: codziennie, za opłatą
  • deszczownica
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • suszarka do włosów
Bungalow BUX5
  • 1-4 os.
  • ok. 79 m2
  • widok na morze
  • minimalny wiek przy zakwaterowaniu: 12+
  • sofa
  • biurko
  • TV
  • prysznic
  • taras: z leżakami
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • ekspres do kawy Nespresso
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • room service: codziennie, za opłatą
  • deszczownica
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • suszarka do włosów
Bungalow BUX6
  • 1-4 os.
  • ok. 78 m2
  • widok na morze
  • minimalny wiek przy zakwaterowaniu: 12+
  • sofa
  • biurko
  • TV
  • prysznic
  • jacuzzi
  • taras: z leżakami
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • ekspres do kawy Nespresso
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • room service: codziennie, za opłatą
  • deszczownica
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • suszarka do włosów
Bungalow BUX7
  • 1-3 os.
  • ok. 78 m2
  • widok na morze
  • minimalny wiek przy zakwaterowaniu: 18+
  • sofa
  • biurko
  • TV
  • prysznic
  • jacuzzi
  • taras: z leżakami
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • ekspres do kawy Nespresso
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • room service: codziennie, za opłatą
  • deszczownica
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • suszarka do włosów
Bungalow BUX9
  • 1-4 os.
  • ok. 287 m2
  • widok na basen lub ogród
  • biurko
  • TV
  • zewnętrzny prysznic
  • wanna
  • wanna z hydromasażem
  • taras: z leżakami, weranda, z prysznicem, z prywatnym basenem
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • ekspres do kawy Nespresso
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • room service: codziennie, za opłatą
  • deszczownica
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 08:00 - 10:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 13:00 - 14:30, w formie bufetu, a la carte
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:30, w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne, codziennie
  • przekąski, codziennie 15:00 - 18:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie 
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Pełne wyżywienie
  • śniadanie: codziennie 08:00 - 10:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 13:00 - 14:30, w formie bufetu, a la carte
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:30, w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne, codziennie
  • Według programu
  • wyżywienie według programu: All inclusive Gold
  • śniadanie: codziennie 08:00 - 10:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 13:00 - 14:30, w formie bufetu, a la carte
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:30, w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne, codziennie
  • przekąski, codziennie 15:00 - 18:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków 
  • kawa/herbata po południu
  • 50% zniżki w restauracjach: „Franco's Restaurant", „The Far East Restaurant" i „Beach Shack", nie dotyczy wydarzeń specjalnych
  • raz w tygodniu kolacja w restauracji „Franco's Restaurant": wymagana rezerwacja
  • pizza, burgery, lody: 10:00 - 19:00
  • Restauracje i bary
  • restauracje: 7
  • główna restauracja „Sangu Restaurant": 18+, rodzaje kuchni: francuska, międzynarodowa, indyjska, włoska, śródziemnomorska, meksykańska, orientalna, regionalna, ryby/owoce morza, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, dania wegańskie: w cenie, na zapytanie, bufet, show cooking, w cenie, codziennie 08:00 - 10:30, 13:00 - 14:30 i 19:00 - 21:30, z tarasem, wymagany odpowiedni strój
  • główna restauracja „'O' Restaurant": 12+, rodzaje kuchni: francuska, międzynarodowa, indyjska, włoska, śródziemnomorska, meksykańska, orientalna, regionalna, ryby/owoce morza, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, dania wegańskie: w cenie, na zapytanie, bufet, show cooking, w cenie, codziennie 08:00 - 10:30, 13:00 - 14:30 i 19:00 - 21:30, z tarasem, wymagany odpowiedni strój
  • główna restauracja „Koamas Restaurant": rodzaje kuchni: francuska, międzynarodowa, indyjska, włoska, śródziemnomorska, meksykańska, orientalna, regionalna, ryby/owoce morza, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, dania wegańskie: w cenie, na zapytanie, bufet, show cooking, w cenie, codziennie 06:00 - 10:30, 13:00 - 14:30 i 19:00 - 21:30, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • główna restauracja „Bonthi Restaurant": rodzaje kuchni: francuska, międzynarodowa, indyjska, włoska, śródziemnomorska, meksykańska, orientalna, regionalna, ryby/owoce morza, potrawy bezglutenowe: w cenie, na zapytanie, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, dania wegańskie: w cenie, na zapytanie, bufet, show cooking, w cenie, codziennie 08:00 - 10:30, 13:00 - 14:30 i 19:00 - 21:30, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „The Far East Restaurant": rodzaje kuchni: azjatycka, międzynarodowa, japońska, teppanyaki, tajska, wietnamska, sushi, a la carte, na zapytanie, wymagana rezerwacja, za opłatą, codziennie, na plaży, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Franco's Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, śródziemnomorska, dania z grilla, potrawy bezglutenowe: za opłatą, na zapytanie, dania bez laktozy: za opłatą, na zapytanie, dania bez laktozy, dania wegetariańskie: za opłatą, na zapytanie, a la carte, za opłatą, codziennie, z tarasem, przy basenie, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Beach Shack": rodzaje kuchni: międzynarodowa, ryby/owoce morza, dania z grilla, potrawy bezglutenowe: za opłatą, na zapytanie, dania bez laktozy: za opłatą, na zapytanie, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, dania wegańskie: w cenie, na zapytanie, a la carte, wybór z menu, na zapytanie, wymagana rezerwacja, za opłatą, codziennie, na plaży, wymagany odpowiedni strój
  • bary i inne: 8
  • bar „Sangu Bar": 18+, codziennie, za opłatą
  • bar „'O' Bar": 12+, codziennie, za opłatą
  • bar „Babuna Bar": codziennie, za opłatą
  • bar „Pool Bar": codziennie, za opłatą
  • bar „Akiri Bar": codziennie, za opłatą
  • bar „Raalhu Bar": codziennie, za opłatą
  • bar „Golf Bar": codziennie, za opłatą
  • bar „Sai Kotari Tea House": codziennie, za opłatą
  • Dodatkowe informacje
  • kolacja przy świecach: codziennie, wymagana rezerwacja, za opłatą, a la carte, wybór z menu
  • degustacja win: za opłatą, wymagana rezerwacja

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Malowniczy hotel położony na północnym atolu Lhaviyani, na rajskiej wyspie tuż przy rafie koralowej. Wyspa ma ok. 1800m długości oraz 335m szerokości, do Międzynarodowego lotniska w Male ok. 140 km. Transfer trwa ok. 40 min (pełen wrażeń przelot hydroplanem).
    Plaża:

    Hotel zlokalizowany na wyspie otoczonej przepiękną, białą, piaszczystą plażą, bogatą laguną i rafą koralową. Leżaki i parasole na plaży dostępne bezpłatnie.
    Do dyspozycji gości:

    3 recepcje, 4 restauracje główne serwujące dania w formie bogatego bufetu: The Bonthi (dla gości w Garden Bungalows, Beach Bungalows), The Koamas (dla gości Beach Villas, Jacuzzi Beach Villas), The "O" (dla gości Beach Villas bliżej restauracji), The Sangu (dla gości Sangu Water Villas), 3 restauracje a'la carte (płatne dodatkowo), 8 barów, w tym bar przy basenie. Na terenie hotelu znajdują się 3 baseny: główny z brodzikiem dla dzieci z widokiem na plażę, basen The "O" dla os. pow. 12 roku życia, basen typu infinity dla os. pow. 18 roku życia tylko dla gości mieszkających w Sangu Water Villas, leżaki, parasole i ręczniki dostępne bezpłatnie przy każdym z basenów. Ponadto: 4 sklepy z pamiątkami, jubiler, centrum sportów wodnych, wypożyczalnia rowerów.
    Pokoje:

    Hotel posiada 387 przestronnych pokoi, wszystkie wyposażone w klimatyzację, łazienkę (suszarka do włosów, prysznic lub wanna), łóżko typu King Size, wentylator sufitowy, telefon, sejf, zestaw do przygotowywania kawy i herbaty, mini bar (konsumpcja płatna dodatkowo), umeblowany taras lub balkon. Beach Bungalows i Garden Bungalows (54 m2, dla max. 3 osób dorosłych) posiadają dodatkowo częściowo otwartą łazienkę z prysznicem, łóżko z baldachimem, położone na plaży bądź w ogrodzie. Beach Villas (57 m2, dla max. 3 os. dorosłych lub 2 os. dorosłych i 2 dzieci na dostawkach) posiadają większą sypialnię z wydzielonym miejscem do siedzenia, łóżko z baldachimem, częściowo otwartą łazienkę, TV-Sat. Jacuzzi Beach Villas (78 m2, dla max. 3 osób w konfiguracji 3+0 lub 2+2) posiada osłoniętą werandę, łóżko z baldachimem, dwuosobowe jacuzzi, otwartą łazienkę, TV-Sat., są położone tuż przy plaży. Sangu Water Villas (70 m2 dla max. 3 os. dorosłych) - wille na wodzie, posiadają zamkniętą łazienkę, bezpośrednie zejście do oceanu, taras z leżakami.
    Wyżywienie:

    Śniadania, lunche i obiadokolacje serwowane w restauracji głównej w formie bufetu (napoje do posiłków płatne dodatkowo). Za dopłatą opcja All inclusive Plus: śniadania, obiady i obiadokolacje w formie bufetu, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne w barach (woda, soki, piwo, wino domowe, kawa, herbata), przekąski z minibaru, popołudniowa herbata w wyznaczonym barze, pół butelki szampana. All inclusive Gold: cały pakiet All Inclusive Plus, dodatkowo butelkowane napoje alkoholowe w barach i restauracjach, raz dziennie uzupełniany mini bar, jeden lunch dziennie w restauracji Franco's lub jedna kolacja dziennie w wybranej restauracji a'la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja), późne śniadanie w restauracji Franco's (10:30-12:00), nielimitowane przekąski (pizza, burgery, lody) w wyznaczonych godzinach.
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel oferuje cotygodniowy wieczorny program animacji, takich jak: pokazy taneczne, dyskoteki, muzyka na żywo, wyścigi krabów, prezentacja lokalnej kultury i tańca. Ponadto: tenis stołowy, biblioteka, snooker, piłkarzyki, gry planszowe dostępne w barach, rzutki. Płatne dodatkowo: korty tenisowe, korty do padla, boisko do siatkówki, siłownia, wędkarstwo, pole golfowe, centrum nurkowania, sportów wodnych, SPA. Dla gości All inclusive Plus: rejs o zachodzie słońca, pół godziny grupowej lekcji snurkowania, windserfingu i golfa, darmowe lekcje jogi, darmowa siłownia, boisko do siatkówki i badmintona, darmowe korzystanie w ciągu dnia z: kortów tenisowych i do paddlingu, kajaków i desek do windsurfingu. 50% zniżki na wybrane dania w restauracjach: Franco, Far East, The Beach Shack oraz 50% zniżki na wybrane koktajle i inne napoje (oprócz wina). Dla gości All Inclusive Gold: cały pakiet All Inclusive Plus, dodatkowo: jedna runda golfa (łącznie ze sprzętem), raz na tydzień godzinne SPA wybrane ze specjalnego menu, jedna lekcja nauki nurkowania na pobyt lub jedna lekcja nurkowania orientacyjnego (dla certyfikowanych nurków), wodne sporty niezmotoryzowane (deski do windurfingu, kajaki, deska wiosłowa), wypożyczenie rowerów, sprzętu do nurkowania. Jedno darmowe pranie na pobyt.
    Internet:

    Limitowany Internet Wi-Fi dostępny bezpłatnie w pokojach oraz wybranych miejscach ogólnodostępnych.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Naszym zdaniem:

    Naszym zdaniem: Bardzo dobrej klasy hotel, idealny na relaks na rajskiej wyspie. Niewątpliwą zaletą hotelu jest szeroki wybór typów pokoi oraz wyżywienia, które pozwoli dopasować ofertę do potrzeb każdego Klienta.
    Program

    Dzień 1
    11:25 Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na lotnisku im. F. Chopina w Warszawie na 2 godz. przed wylotem samolotu. 13:25 Wylot z Warszawy. 22:05 Przylot do Dubaju.
    Rozkład lotów jest orientacyjny i może się różnić w zależności od grupy. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora. 
    Dzień 2
    04:35 Wylot z Dubaju. 09:45Przylot na Malediwy Transfer do wybranego hotelu. Transfer realizowany będzie łodzią motorową, samolotem lub wodolotem (w zależności od położenia hotelu).
    Dzień 3-9
    Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie, udział w wycieczkach lokalnych oferowanych przez hotel.
    Dzień 10
    Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko w Male. 22:55 Wylot z Male
    Dzień 11
    02:05 Przylot do Dubaju 08:05Wylot z Dubaju 11:20Przylot do Warszawy
    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem rejsowym Warszawa-Male-Warszawa z przesiadką, opłaty lotniskowe, zakwaterowanie (8 rozpoczętych dób hotelowych) w hotelu na Malediwach, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, transfery samolotem lub łodzią motorową na Malediwach, opiekę anglojęzycznego przedstawiciela kontrahenta na Malediwach (Klienci otrzymają numer telefonu kontaktowego do przedstawiciela Rainbow przy odprawie na lotnisku), ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, zwyczajowych napiwków oraz innych wydatków osobistych.
    Uwaga!
    Powyższe ceny podane zostały na dzień 01.02.2019 r. i mogą ulec zmianie
    Wycieczki lokalne

    Odkryj podwodny świat
    Wspaniała wyprawa na rafy koralowe - Malediwy są wspaniałym miejscem dla miłośników nurkowania. Mieści się tutaj wiele szkół nurkowania - niemal każdy hotel posiada swoją szkołę. To wprost idealne miejsce, by odkryć podwodny świat Oceanu Indyjskiego. Ceny od 60 USD/godz.
    Kursy nurkowania od 120 USD za kurs.

    Snurkowanie
    Wymarzona opcja dla osób, które pragną zobaczyć bogaty podwodny świat bez konieczności schodzenia pod powierzchnię wody. Około dwugodzinna wycieczka na rafy położone w pobliżu hotelu. Nie trzeba posiadać umiejętności pływackich, sprzęt do snurkowania oraz kamizelki można wypożyczyć w hotelu.
    Ceny od 30 USD.

    Male City tour
    Wspaniała okazja do zobaczenia stolicy tego rajskiego kraju. Zobaczymy Pałac Mulee-Aage, który został zbudowany przez sułtana Mohameda Shamsuddeen III w 1906 roku. Obecnie w obiekcie mieści Kancelaria Prezydenta. Odwiedzimy także zachwycające swoją architekturą Islamic Centre - największy meczet na Malediwach, który może pomieścić nawet 5000 osób! W centrum znajduje się również biblioteka i sala konferencyjna. Ponadto będzie to wspaniała okazja do zakupu lokalnych pamiątek i rękodzieła. Wymagany skromny strój - zakryte kolana i ramiona.
    Cena od 50 USD.

    Niezapomniana wyprawa na ryby
    Wspaniała atrakcja dla miłośników wędkarstwa. Malediwy to raj dla wędkarzy, można tutaj wypożyczyć łódź i wybrać się w rejs lub skorzystać ze zorganizowanej wycieczki. Wyprawy na ryby organizowane o różnych porach dnia (poranne, o zachodzie słońca, całodniowe). W trakcie wyprawy każdy będzie miał wspaniałą okazję do złapania egzotycznych gatunków ryb zamieszkujących ocean indyjski. Dodatkową atrakcją będzie możliwość zjedzenia własnoręcznie złapanych ryb. Po powrocie do hotelu będą one ugrillowane przez szafa kuchni.
    Cena od 40 USD

    Widokowy przelot samolotem
    Wspaniała opcja dla osób pragnących zobaczyć rajskie atole z lotu ptaka.
    Cena od 140 USD

    Bliskie spotkania z delfinami
    Malediwy to idealne miejsce, w którym możemy z bliska podziwiać dziko żyjące delfiny. W trakcie około godzinnego rejsu po turkusowych wodach Oceanu Indyjskiego mamy bardzo dużą szansę na zobaczenie tych wspaniałych ssaków.
    Ceny od 35 USD

    Uwaga!
    Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane i dostępne w każdym hotelu. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny w hotelach pobytowych i może różnić się w zależności od hotelu.
    Inne

    Malediwy - informacje ogólne

    Szczepienia
    Międzynarodowa karta szczepień z potwierdzonym szczepieniem przeciwko żółtej gorączce (żółtej febrze) jest wymagana przy przylocie na lotnisku od tych pasażerów, którzy w przeciągu ubiegłych 6 dni przebywali w krajach unifikowanych żółtą gorączką.
    Waluta
    Rupia Malediwska [MVR] 1 rupia = 100 leria, kurs: 1 USD = 15,29 MRV, 1 PLN = 4,12 MRV. Nie jest konieczna wymiana waluty na rupie malediwskie. Powszechnie akceptowane są waluty wymienialne (zwłaszcza USD). Nie zaleca się dokonywania płatności kartami kredytowymi, gdyż automatycznie do ceny dodawane są wysokie koszty manipulacyjne.
    Orientacyjne ceny
    Butelka 1,5, l l. wody - ok. 3 USD. Drinki - od 6-8 USD.
    Elektryczność
    220 V/50 Hz wszystkie typy wtyczek
    Telefony
    Do Polski 00 48 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta. Z Polski 00 960 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta.
    Czas
    + 4 h w stosunku do czasu polskiego w okresie zimy.
    Przelot
    Wylot do Male liniami rejsowymi z przesiadką. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na lotnisku im. F. Chopina na3 godz. przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na stronie operatora.
    Transfery do hoteli
    Podane czasy transferów obejmują czas realnego przelotu/przejazdu motorówką. Nie został wliczony czas oczekiwania. Czas transferu może ulec wydłużeniu w zależności od rozkładów lokalnych przewoźników.
    Warto wiedzieć
    - Malediwy są krajem bezpiecznym dla turystów. -W stolicy Male należy zwracać uwagę na odpowiedni strój i zachowanie, które może godzić w obowiązujące normy religijne i przyjęte obyczaje. Nie wolno prezentować symboli religijnych: krzyże, gwiazdy Dawida etc. przy wjeździe na Malediwy i będąc na miejscu. - Nudyzm jest kategorycznie zabroniony. - Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców w bardzo wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest wwóz tylko rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np.: za wwóz alkoholu grozi więzienie. - W obszarze Malediwów wydzielono tzw. strefę turystyczną, w której zezwala się poruszać gościom z zagranicy.Aby samodzielnie zwiedzać atole nie należące do strefy, należy uzyskać specjalne zezwolenie - dotyczy to również lokalnych firm, które chciałyby na przykład poprowadzić trasę rejsu poza strefą turystyczną. - Brak placówki dyplomatycznej. Malediwy znajdują się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w New Delhi (Indie).
    Ważne!
    Pakiety i kosze powitalne dla nowożeńców wymagają potwierdzenia zawarcia związku małżeńskiego w okresie maksymalnie 6 ostatnich miesięcy (dokument należy zabrać ze sobą i okazać na recepcji podczas kwaterowania).
    Wizy

    Wiza na Malediwy
    Polski turysta nie potrzebuje wizy wjazdowej. Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych.
    Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt ze sprzedawcąw celu weryfikacji.
    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza na Malediwy
    Polski turysta nie potrzebuje wizy wjazdowej. Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych.
    Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Lhaviyani Atoll


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Malediwy/Malediwy

    Wstęp

    Otoczona piękna laguną wyspa z białym, drobnym piaskiem i ciągnącą się przez blisko 3,5 km plażą to wakacyjny raj dla ziemi. Doskonała i wygodna opcja wyżywienia all inclusive zadowoli wszystkich Gości. Bezpłatne sporty wodne i wysoki standard zakwaterowania - to główne atutu Kuredu Island Resort.

    Położenie

    - Lhaviyani Atoll, ok 145 km na północ od Male - transfer trwa ok. 35 min.

    Plaża

    - drobny, biały piasek - leżaki, parasole, materace i ręczniki (bezpłatne)

    Pokoje

    Garden Bungalow - ok. 54 m2 - zlokalizowane w ogrodzie w centralnej części wyspy - klimatyzacja - telefon - zestaw do parzenia kawy/herbaty - mini-bar (bezpłatny) - łazienka (prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów, łazieka częściowo otwarta pod gołym niebem) - wszystkie pokoje z tarasem Beach Bungalow - wyposażone podobnie jak Garden Bungalow - zlokalizowane w pobliżu plaży Beach Villa -większe i  wyposażone podobnie jak Garden Bungalow - dodatkowo TV-SAT - urządzone w innym stylu, zlokalizowane na plaży - za dopłatą wille z Jacuzzi  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    bezpłatne - basen - taras słoneczny z leżakami - rejs statkiem, lekcje snorkelingu, windsurfingu, nurkowania (limitowany czas) - badminton, centrum fitness, siatkówka plażowa, tenis stołowy - kajaki, sprzęt do windurfingu - animacje w ciągu dnia i wieczorami płatne - centrum SPA Duniye - zabiegi i masaże - centrum nurkowe PADI - sporty wodne na plaży - wycieczki organizowane przez hotel

    Wyżywienie

    All Inclusive Plus (AI+) - śniadania, obiady, kolacje, mini bar, popołudniu kawa, herbata. Wszystkie posiłki serwowane są w formie bogatego bufetu. Posiłki oraz napoje są bezpłatne we wskazanych restauracjach/barach w zależności od wybranego typu zakwaterowania. Wybrane, bezpłatne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są w godz. 09:00 - 01:30

    Restauracje i bary

    - restauracja Bonthi (dla Gości zakwaterowanych w Garden Bungalow, Beach Bungalow) - resutauracja Koamas i O-Restaurant (dla Gości zakwaterowanych w Beach Villa) - Babuna Bar - 2 dodatkowe restauracje i Bar (płatne)

    Dodatkowe informacje

    - 388 pokoi różnych kategorii - sklep z pamiątkami, butik, jubiler - lobby z recepcją - bezprzewodowy internet we wskazanych miejscach i pokojach (limit 100 MB/dziennie) - www.kuredu.com

    Transfer

    Transfer odbywa się hydroplanem i trwa około 35 min. Limit bagażu na przelocie wewnętrznym to 20 kg bagaż główny + 5 kg bagaż podręczny.

    Dla nowożeńców

    Specjalnie dla nowożeńców hotel wraz z Exim Tours przygotował niespodziankę: - wino oraz owoce w pokoju Warunkiem otrzymania w/w świadczeń jest zgłoszenie podróży poślubnej w trakcie dokonywania rezerwacji a także zabranie ze sobą w podróż aktu/kopii aktu zawarcia związku małżeńskiego. Podróż poślubna nie może odbyć się później niż 6 miesięcy od daty zawarcia małżeństwa.

    UWAGA

    Przy podróży z dzieckiem poniżej 2 lat w hotelach na recepcji należy opłacić podatek tzw. GreenTax w wysokości 6 USD/doba. Wszsycy pozostali uczestnicy mają podatek wliczony w cenę pobytu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Kameralny hotel składający się z bungalowów i willi, położony pośród bujnej roślinności. Ciekawa architektura, świetne lokale gastronomiczne, romantyczne zakątki, bogata oferta sportowa i cudowne widoki dookoła.

    Położenie

    Przy piaszczystej, szerokiej plaży i turkusowej lagunie otaczającej wysepkę, w północnej części Atolu Lhaviyani, 130 km od międzynarodowego lotniska w Male. Transfer do hotelu zajmuje około 40 minut hydroplanem.

    Wyposażenie

    Trzy recepcje (główna, w centrum wyspy; "O" w części "O" Resort i Sangu w części Sangu Resort) , sklepy z pamiątkami, jubiler, gabinet lekarski, kafejka internetowa, darmowe Wi-Fi (do 500 MB na dzień), piwniczka z winami, cztery restauracje główne: Bonthi, Koamas, "O" i Sangu (bufety, dania kuchni międzynarodowej, otwarta przestrzeń, indywidualny stolik dla każdego pokoju), restauracje a'la carte: Franco's z kuchnią śródziemnomorską, The Far East z kuchnią japońską, The Beach serwująca owoce morzai steki; The Akiri Bar przy recepcji, Raalhu Bar koło centrum sportów wodnych, bar przy basenie, Babuna Bar, herbaciarnia, Sangu i "O" bar przy restauracjach głównych oraz Golf Bar.

    Pokoje

    Garden Bungalow (powierzchnia ok. 54 m2) położone w ogrodzie, nieopodal plaży, częściowo otwarta łazienka z prysznicem, zestaw do kawy/herbaty Beach Bungalow (powierzchnia ok. 54 m2) położone przy plaży, z przepięknym widokiem na lagunę, częściowo otwarta łazienka z prysznicem, zestaw do kawy/herbaty, łóżko z baldachimem Sangu Water Villas (powierzchnia ok. 70 m2) luksusowe, przestronne wille położone na wodzie, łazienka z prysznicem i dwiema umywalkami, minibar, tv, internet, drewniane leżaki, zejście z tarasu do morza.

    Wyżywienie

    FB - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, napoje do głównych posiłków płatne. All inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, woda, napoje, soki, kawa, herbata (także w wersji mrożonej), napoje alkoholowe, uzupełniany minibar, 50% zniżki na alkohole premium (oprócz win) i koktaje. Pakiet All inclusive Plus zawiera dodatkowo: jeden rejs o zachodzie słońca, jedną grupową lekcję snorkelingu, jedną grupową lekcję windsurfingu, jedną grupową lekcję nurkowania, bezpłatny wstęp do centrum fitness, bezpłatny dostęp do gry w tenisa, badmintona, siatkówki, tenisa stołowego, billarda, rzutek i piłki nożnej, kajaki, windsurfing i sesje jogi w Duniye Spa. Pakiet All inclusive Gold zawiera to co Pakiet All inclusive Plus oraz dodatkowo: godzinny zabieg w spa (jeden na tydzień), jedno nurkowanie - intro (dla osób posiadających certyfikat), jeden serwis prania na tydzień, 30 minut jet ski/osoba/pobyt, wybór win i wysokoprocentowych alkoholi dostępnych w barach i restauracjach, jeden lunch dziennie w restauracji a'la carte (wymagana wcześniesza rezerwacja), późne śniadanie w Franco's (10:30-12:00), pizza, burgery i lody (10:00-19:00), lounge dla gości czekających na wylot lub zakwaterowanie.  

    Sport i rozrywka

    3 baseny ze słodką wodą, z widokiem na rajską plażę, brodzik dla dzieci, oświetlony kort tenisowy, sześciodołkowe pole golfowe, boisko do gry w siatkówkę, badminton, siatkówka plażowa, boisko do krykieta, boisko do piłki nożnej, rowery, tenis stołowy, piłkarzyki, rzutki, szachy, sala z telewizorem panoramicznym, biblioteczka, centrum fitness z nowoczesnym sprzętem do ćwiczeń, wyprawy wędkarskie, centrum nurkowe, centrum sportów wodnych (narty wodne, wakeboarding, katamaran, kajaki, wycieczki łodzią motorową), Duniye Spa, programy animacyjne, dyskoteka.

    Dla dzieci

    Klub dla dzieci (3-12 lat), duży plac zabaw, łożeczko niemowlęce, menu dla dzieci, opiekunka dodatkowo płatna. 

    Dla nowożeńców

    Tylko z Best Reisen wyjątkowa niespodzianka  dla nowożeńców. Warunkiem otrzymania świadczeń jest zgłoszenie podróży poślubnej zaraz po dokonaniu rezerwacji, a także zabranie ze sobą oryginału lub kopii aktu zawarcia związku małżeńskiego. Dokument należy okazać na miejscu. Podróż poślubna nie może odbyć się później niż 6 miesięcy od daty zawarcia małżeństwa.

    Uwagi

    Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Na pobyt turystyczny wiza nie jest potrzebna. Należy posiadać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięcy. Opiekunowie podróżujący z dzieckiem/dziećmi w wieku 0-2 lat zobowiązani są do uiszczenia opłaty Green Tax w kwocie 6 za dziecko za noc bezpośrednio w hotelu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy

    Opis

    • Bajeczna lokalizacja na pokrytej tropikalnym lasem wysepce, z pięknymi lagunami i ponad 3 km białych plaż 
    • Eleganckie bungalowy posiadające szereg niezbędnych udogodnień
    • 7 restauracji serwujących dania najwyższej jakości
    • Piękna rafa koralowa ok. 50 m od hotelu

    Lokalizacja

    w Atol Lhaviyani, przy plaży, ok. 128 km od lotniska.

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 383, restauracje: 7, baseny odkryte: 1, bar, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, koktajl bar, snack bar, lobby, bezpłatny dostęp do WiFi, recepcja 24h, kącik internetowy, sklep z pamiątkami, sala TV, taras słoneczny, ogród, pasaż handlowy, biblioteka, jubiler, herbaciarni, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Pokoje

    klimatyzacja, sejf, mini bar, taras/balkon, radio/muzyka, suszarka do włosów, wentylator, łazienka z wanną lub prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty Typ pokoju -

    W cenie zakwaterowanie w pokojach typu Garden Bungalow (dla max. 3 osób).

    Wszystkie pokoje dostępne za dopłatą znajdują się przy plaży:
    Beach Bungalow, wyposażenie: CD-player, ekspres do kawy/herbaty, klimatyzacja, wentylator sufitowy, mini-bar, sejf, telefon, ręczniki plażowe, suszarka do włosów (na życzenie), drewniany taras i leżaki do opalania. Pow: 56 m2, w tym łazienka i taras.
    Beach Villa, dodatkowo wyposażona w: łóżko z baldachimem, szlafroki, odtwarzacz kasetowy. Pow.: 60 m2, w tym łazienka i taras.
    Jacuzzi Beach Villa, wyposażenie: j.w. Pow.: 76 m2, w tym łazienka i taras.

    Plaża

    prywatna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, bar service, zagospodarowana, parasole, leżaki.

    Sport na plaży

    nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny), siatkówka, rowery wodne (płatne), kajaki (płatne), surfing (płatny), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), kitesurfing (płatny), parasailing (płatny), motorowe sporty wodne (płatne), żeglarstwo (płatne).

    Sport i fitness

    piłka nożna, siatkówka, tenis ziemny, badminton (płatny), masaże (płatne), SPA (płatne), rzutki, bilard (płatny), golf (płatny), szachy, siłownia, zabiegi lecznicze (płatne), boisko wielofunkcyjne, centrum fitness.

    Rozrywka

    salon gier video (płatny), dyskoteka.

    Dla dzieci

    brodzik

    Wyżywienie

    w cenie pełne wyżywienie (FB), możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive Plus i All Inclusive Gold

    All Inclusive

    All Inclusive Plus:

    śniadanie (8.00 - 10.30), lunch (13.00 - 14.30) i obiadokolcję (19.00 - 21.30) w formie bufetu w restauracji Bonthi; popołudniową kawę/herbatę 15.00 - 18.00 w Babuna Bar; lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe 9.00 - 01.30. Napoje wyłącznie w szklankach: soft drinki, woda mineralna, wino, piwo, soki, whiskey, wódka, gin, rum, brandy. Sporty: windsurfing, snorkeling, kajaki.
    W ramach pakietu AI upust 50% na dania i napoje w wybranych restauracjach a'la carte i 50% upustu na niektóre napoje butelkowane.

    Informacje dodatkowe

    inne sporty: krykiet, szachy ogrodowe, piłkarzyki.
    płatne: nauka gry w golfa, sprzęt do tenisa ziemnego.

    Cena zawiera

    • przelot na trasie Polska - Male- Polska z przesiadką ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; przelot na trasie Polska - Dubaj - Male - Polska)
    • opłaty lotniskowe
    • ubezpieczenie KL, NNW
    • transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko ((łodzią motorową lub samolotem, w zależności od dostępnej opcji)
    • zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą
    • obsługę anglojęzyczną podczas wypoczynku na Malediwach ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; ograniczoną polskojęzyczną obsługę podczas wypoczynku w Dubaju - kontakt telefoniczny)

    Cena nie zawiera

    • dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego
    • obsługi w jęz. polskim - wypoczynek na Malediwach
    • dopłaty do pokoju pojedynczego
    • dopłat do pokoi o wyższym standardzie
    • wycieczek fakultatywnych

    Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

    Obsługa na miejscu

    Obsługa miejscowego agenta Ecco Travel - w jęz. angielskim. Dane kontaktowe agenta podajemy na dowodzie rezerwacji.

    Informacje wizowe

    Dla pobytów turystycznych obowiązują wizy, wydawane bezpłatnie na okres do 30 dni na lotnisku przylotowym. Dokumenty wymagane do uzyskania wizy turystycznej: paszport, bilet powrotny, rezerwacja hotelu oraz świadectwo szczepienia przeciwko żółtej febrze, jeżeli przybywa się z obszaru obecności tej choroby zakaźnej.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    Orka

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy/Lhaviyani Atol/Lhaviyani Atol

    Położenie

    Hotel usytuowany w północnej części Atolu Lhaviyani, jeden z największych ośrodkow na Malediwach, wybudowany na wyspie o długości 1,5 km i szerokości 350 m, posiada ponad 3km białych piaszczystych plaż, miejsce szczególnie lubiane przez nurków ze względu na bogatą faunę i florę ukrytą w pobliskiej rafie, w pobliżu zlokalizowanych jest ok 50 miejsc nurkowych, rafa wewnętrzna znajduje się zaledwie 75 m od wybrzeża, transfer na wyspę z lotniska zajmuje ok 40min.

    Miejscowa kategoria

    4****

    Wyposażenie hotelu

    Hotel nagrodzony wieloma nagrodami, do dyspozycji gości - basen z słodką wodą i brodzikiem dla dzieci, taras słoneczny (leżaki i poduszki w cenie), w pobliżu recepcji pasaż handlowy z butikami, sklepem jubilerskim, sklepem ze sprzętem nurkowym, punkt lekarski, centrum spa, sala TV, biblioteka, 7 restauracji i barów.

    Zakwaterowanie

    383 pokoje - 40 garden bungalowów (56 mkw.) - 90 beach bungalowów, (56 mkw.) - 93 beach villa (60 mkw.) - 100 jacuzzi beach villa (76 mkw.) - 49 sangu water villa (60 mkw.)

    Pokoje beach bungalow

    o standardzie 3*, przestronne bungalowy wyposażone w prysznic na wolnym powietrzu, WC, klimatyzację, wentylator, telefon, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty, minibar (dodatkowo płatny), taras z miejscami do siedzenia i leżakami,

    Pokoje garden bungalow

    podobnie wyposażone, znajdują się w drugim rzędzie od plaży.

    Pokoje beach villa

    wyposażone ponadto w suszarkę do włosów, odtwarzacz CD, TV, mały ogródek.

    Pokoje jacuzzi beach villa

    posiadają mały dziedziniec z półotwartą łazienką z jacuzzi,

    Pokoje sangu water villa

    bungalowy na wodzie.

    Wyżywienie

    dwa posiłki w formie bufetu, możliwość wykupienia trzech posiłków lub opcji All Inclusive (posiłki w formie bufetu w restauracji głownej, butelka wody na dzień, kawa, herbata, od 9 do 1 wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, napoje serwowane w szklankach.

    Sport

    siatkówka plażowa, badminton, piłka nożna, tenis stołowy, piłkarzyki, kanu, dart, szachy, silownia, za dodatkową opłatą- 6 dołkowe pole golfowe, tenis, surfing i żeglowanie, katamaran, parasailing, narty wodne, wakeboarding, kitesurfing.

    Nurkowanie

    Diving Center - Pro Divers

    Spa

    centrum Spa Duniye - zabiegi dodatkowo płatne

    Internet

    wifi dostępne w pokojach, darmowy dostęp do wifi w Akiri Bar i Sai Kotari.

    Nowożeńcy

    po przyjeżdzie upominek od hotelarza (kosz owoców i szampan) - wymagany akt slubu.

    Uwaga

    w cenę pobytu nie jest wliczona obowiązkowo płatna kolacja świąteczna;

    Program imprezy

    1 dzień Wylot do Male 2 dzień Przylot do Male i transfer z lotniska do HOTELU 2-8 dzień Pobyt w HOTELU / Malediwy 8 dzień Transfer z HOTELU / Malediwy na lotnisko do Male i wylot do kraju 9 dzień Przylot do kraju. Możliwość przedłużenia pobytu na dowolną ilość dni.

    Cena obejmuje

    - przelot liniami rejsowymi, - zakwaterowanie w Hotelu, - transfer na trasie lotnisko-hotel-lotnisko, - wyżywienie / śniadania - opłaty lotniskowe i wszystkie podatki, - opiekę rezydenta anglojęzycznego i niemieckojęzycznego,

    Cena nie obejmuje

    - kosztów wymaganych wiz, - wydatków osobistych, - napiwków, - wycieczek fakultatywnych, - podatku wyjazdowego 25UDS/os.

    Informacje praktyczne

    - Elektryczność 220V - Bezpieczeństwo - Malediwy są krajem bezpiecznym dla turystów, - Komunikacja - Między wyspami kursują łodzie oraz samoloty, - Nie obowiązują żadne szczepienia ochronne, trzeba pamiętać o niebezpieczeństwie zarażenia się cholerą, tyfusem, polio, żółtaczką typu A, B i E, - Zaleca się przestrzeganie odpowiednich zasad zachowania i ubioru w miej­scach publicznych. W strojach kąpielowych sugeruje się poruszać tylko w ośrodkach turystycznych i na plaży. Nudyzm jest zakazany, włączając to zamknięte resorty turystyczne. - obowiązuje zakaz wwozu na terytorium malediwów broni, amunicji i materiałów wybuchowych, materiałów i publikacji pornograficznych; rzeczy uznanych za naruszające zasady islamu, w tym przedmiotów innych kultów i religii, wieprzowiny i produktów z niej pochodzących oraz alkoholu (jest on dozwolony tylko na terenie resortów turystycznych). - Polski turysta nie musi mieć wizy wjazdowej, Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych zezwalający na wjazd, - prz wylolocie pobierany jest podatek wyjazdowy i wynosi on 25 USD/os, - Strefa czasowa - różnica + 4 godziny w stosunku do czasu polskiego, w przypadku czasu letniego 3h. - przyładowe ceny - Napój ca.USD 04,00 Piwo ca.USD 04,00 Butelka wina ca.USD 25,00, butelka wody 3,00 USD, - formy płatności na Malediwach; na Malediwy zaleca się zabrać USD lub karty kredytowe, w przypadku płatności kartą kredytową mogą pojawić się wysokie opłaty manipulacyjne, - waluta Rupia Malediwska (1PLN - 5,771 MVR, 1USD- 12,960 MVR,

    Informacje dodatkowe

    - impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, - rezydent anglojęzycznego i niemieckojęzyczny na miejscu, - możliwość dokupienia miejsca hotelowego na lotnisku wylotowym przed rozpoczęciem imprezy, - możliwość dokupienia miejsca parkingowego na lotnisku wylotowym na cały okres trwania imprezy, - możliwość dokupienia dolotu z polskich lotnisk (KTW, POZ, GDN, KRK, SZC) oraz wszystkich europejskich portów lotniczych do lotniska wylotowego, - wszystkie loty realizowane liniami rejsowymi - min Emirates Airlines, Cathay Pacific, Singapore Airlines, Thai Airlines, Etihad Airways, Malaysia Airlines i wiele innych, na pokładzie wszystkich lini lotniczych CATERING w cenie (posiłek, napoje gazowane i alkoholowe) ! - jeżeli nie ma możliwości potwierdzenia imprezy w danym termin, nasz wykwalifikowany zespół rezerwacyjny znajdzie i potwierdzi najbliższy możliwy termin w wybranym hotelu lub zaproponuje hotel o podobnym standardzie, - cena uzalezniona jest od dostepnosci miejsc w samolocie w danej taryfie lotniczej, - średnia cena przyjęta do kalkulacji za bilet lotniczy wynosi 3000 zł - UWAGA ! Na wyloty w okresie Swiat Bozego Narodzenia, Nowego Roku, Swiat Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje doplata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej, - UWAGA ! W kalkulacji została podana najniższa taryfa obowiązująca w terminie wylotu, w przypadku braku dostępności danej taryfy w dniu sprzedaży zostanie skalkulowana nowa cena biletu, w wyższej taryfie za dopłatą. Przewoźnik podaje aktualne ceny na chwilę zapytania, cena ta może ulec zmianie ze względu na wyczerpanie się miejsc w samolocie w danej kategorii taryf lotniczych (do chwili podpisania umowy). Uwaga!!! OFERTA WYMAGA POTWIERDZENIA DOSTĘPNOŚCI I CENY PRZEZ TOUROPERATORA W CIĄGU 4 GODZ. OD PON-PT W GODZ. 10-18


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
    Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

    Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


    Mapa Hotelu Kuredu Island
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Kuredu Island

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Hotel
      5.6
    • Pokoje
      5.4
    • Wyżywienie
      5.6
    • Atrakcje
      i sport
      5.5
    • Obsługa
      5.7
    HolidayCheck
    Ocena Kuredu Island:
    5.6 / 6

    Hotel a radzej wille zadbane i pieknie polozone, 2009-10-15
    Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    5.9
    Super miejsce na Malediwach! 2010-03-06
    Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wspaniały wypoczynek 2010-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo dobrze zagospodarowany. Nigdzie nie ma tłoku. Ludzie rozchodzą się i czujesz się tak ja...
    więcej

    5.7
    Spełnione marzenie 2012-12-25
    Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Szampan pity z pępuszka na 25-lecie ślubu 2013-02-25
    Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wakacje w Raju na Ziemi - Kuredu 2013-03-21
    Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wakacje na rajskiej wyspie, daleko od domu 2014-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Kuredu Island Resort: spełnione marzenia! 2014-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Wspaniale położona wyspa. Wszyscy chodzą boso po białym piasku, nawet w restauracji - wspaniałe prze...
    więcej

    5.4
    Piękna podróż poślubna do Kuredu Island 2014-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    Niesamowicie pięknie, ciepło, przyjazny personel, po prostu marzenie! Okolica kurortu jest bardzo łą...
    więcej

    5.3
    Niebo na ziemi i nasz piękny ślub w Kuredu Island 2014-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.8

    Hotel, w któym byliśmy w Lhaviyani Atol na Malediwach nie da się opisac słowami. Piękne, fantastyczn...
    więcej

    5.5
    Raj na ziemi! Polecam z całego serca 2015-05-27
    Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Wyspa przeszła nasze oczekiwania! Sultan pool villa nr 171 w której mieszkaliśmy również! Totalny r...
    więcej

    6.0
    Cudne miejsce na środku oceanu 2017-02-24
    Szczegóły oceny hotelu Kuredu Island:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Kuredu Island - możliwości zakwaterowania:

    beach bungalow
    DBL Beach Villa
    DBL Garden Bungalow
    beach bungalow dbl
    beach villas jacuzzi
    beach villas sangu jacuzzi
    garden bungalow dbl
    Sangu Water Villa
    villa beach
    water villas sangu
    1 os. Beach Villa
    2 os. Beach Villa
    1 os. Beach Bungalow
    2 os. Beach Bungalow
    3 os. Beach Bungalow
    3 os. Beach Villa
    1 os. Garden Bungalow
    2 os. Garden Bungalow
    3 os. Garden Bungalow
    1 os. Jacuzzi Beach Villa
    2 os. Jacuzzi Beach Villa
    3 os. Jacuzzi Beach Villa
    1 os. Sangu Water Villa
    2 os. Sangu Water Villa
    GARDEN BUNGALOW
    GARDEN BUNGALOW
    Bungalow z widokiem na morze
    Bungalow
    Bungalow
    Bungalow
    Bungalow
    Bungalow
    Pokój jednoosobowy
    Pokój dwuosobowy
    DBB
    Pokoj dwuosobowy
    DWV
    Beach Bungalow
    Beach Villa
    Jacuzzi Beach Villa
    Garden Bungalow
    O Jacuzzi Beach Villa
    Sangu Water Villa
    O Beach Villa
    Premium Beach Villa
    Sangu Jacuzzi Beach Villa
    Private Pool Villa
    Jednolůžkový pokoj
    Pokoj 2+1.typ BEACH VILLA
    Pokoj 3os.typ BEACH VILLA
    Pokoj 2 os..typ BEACH VILLA
    SANGU WATER VILLA ADULTS ONLY

    Kuredu Island - Możliwości wyżywienia:


    Kuredu Island - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Kuredu Island? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00