cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Anastasia Beach, Zakynthos
  • Hotel Anastasia Beach, Zakynthos
  • Hotel Anastasia Beach, Zakynthos
  • Hotel Anastasia Beach, Zakynthos
  • Hotel Anastasia Beach, Zakynthos
  • Hotel Anastasia Beach, Zakynthos
  • Hotel Anastasia Beach, Zakynthos
  • Hotel Anastasia Beach, Zakynthos
  • Hotel Anastasia Beach, Zakynthos
  • Hotel Anastasia Beach, Zakynthos
1 / 10
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
29.09 - 04.10
już od 570 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
29.09 - 04.10
już od 570 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Anastasia Beach
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Anastasia Beach
star 4

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Anastasia Beach:
4.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 29 września 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anastasia Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej plaży, w spokojnym miejscu, a jednocześnie blisko centrum tętniącego życiem Laganas - ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, życia nocnego i rozrywek, a także osobom pragnącym odkrywać malownicze zakątki wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive

Hotel Anastasia Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anastasia Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej plaży, w spokojnym miejscu, a jednocześnie blisko centrum tętniącego życiem Laganas - ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, życia nocnego i rozrywek, a także osobom pragnącym odkrywać malownicze zakątki wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Znakomicie położony przy słynnej plaży Laganas, blisko centrum, w spokojnym jak na ten pełen życia kurort miejscu. Życie hotelowe koncentruje się na wewnętrznym dziedzińcu z pięknym ogrodem z trawnikami, palmami, oleandrami, kwiatami i fontanną. Tutaj też ładnie wkomponowano basen.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum LAGANAS ze sklepami, barami, tawernami i nocnymi lokalami, ok. 8 km od Zakynthos; ok. 5 km od portu lotniczego w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu (ok. 2 EUR/Zakynthos - miasto).

PLAŻA:

Laganas, publiczna, długa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2007 r., 90 pokoi, 3 połączone budynki, 2 piętra, hol, całodobowa recepcja; restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja Caretta - á la carte, na plaży (dodatkowo płatna), kuchnia grecka i międzynarodowa, w obu restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary: w holu i przy basenie (dodatkowo płatny); taras z widokiem na ogród, basen i morze; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 1 EUR/godz.); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 15-20 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (ok. 4 EUR/dzień), łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 15 EUR/tydz.), możliwość wypożyczenia czajnika elektrycznego w recepcji (1 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², niski parter; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, nieregularny kształt, ok. 250 m², gł. 0,5-1,45 m, z wydzieloną częścią dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; plac zabaw dla dzieci.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00); przekąski (10.30-12.00 oraz 15.00-18.30); napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2695052583, www.anastasiabeachhotel.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anastasia Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej plaży, w spokojnym miejscu, a jednocześnie blisko centrum tętniącego życiem Laganas - ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, życia nocnego i rozrywek, a także osobom pragnącym odkrywać malownicze zakątki wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Znakomicie położony przy słynnej plaży Laganas, blisko centrum, w spokojnym jak na ten gwarny kurort miejscu. Życie hotelowe koncentruje się na wewnętrznym dziedzińcu z pięknym ogrodem z trawnikami, palmami, oleandrami, kwiatami i fontanną. Dodatkowo na Gości czeka zadbany basen, 2 restauracje - w tym jedna przy plaży, oraz 2 bary, a chwilę wytchnienia zapewni taras z widokiem na ogród, basen i morze. Na terenie hotelu dostępny jest bezpłatny internet bezprzewodowy.

POŁOŻENIE:

ok. 500 m od centrum LAGANAS ze sklepami, barami, tawernami i nocnymi lokalami, ok. 8 km od Zakynthos; ok. 6 km od lotniska w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu (ok. 2 EUR/Zakynthos - miasto).

PLAŻA:

Laganas, publiczna, długa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1999 r., odnowiony w 2007 r., zimą 2018/2019 planowany remont, 86 pokoi, 3 połączone budynki, 2 piętra, hol, całodobowa recepcja; restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, restauracja przy plaży, kuchnia grecka i międzynarodowa, w obu restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary: w holu i przy basenie; taras z widokiem na ogród, basen i morze; bezpłatny internet bezprzewodowy; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 15-20 m², część pokoi na niskim parterze, zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze i boczny widok na morze za dopłatą.;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 35 m², niski parter; wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na ogród; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, nieregularny kształt, ok. 250 m², gł. 0,5-1,45 m, z wydzieloną częścią dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00); przekąski (kanapki, pizza, owoce, lody) w wyznaczonym barze (11.00-18.00); napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2695052583, www.anastasiabeachhotel.com


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anastasia Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej plaży, w spokojnym miejscu, a jednocześnie blisko centrum tętniącego życiem Laganas - ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, życia nocnego i rozrywek, a także osobom pragnącym odkrywać malownicze zakątki wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

ANASTASIA *** (Laganas)
Położenie
: Hotel zlokalizowany jest tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży (gruby, żółty piasek) w zatoce Laganas, ok. 500 m od centrum kurortu. Do miasta Zakynthos około 8 km, przystanek autobusowy w odległości 500 m od hotelu (częste połączenia bilet w cenie 1,60E). W pobliżu duży wybór tawern, sklepów, barów, wypożyczalni samochodów. Transfer z lotniska trwa 20min.
Pokoje
: Obszerne i funkcjonalnie urządzone pokoje 2-osobowe (możliwe 2 dostawki - przy czym pokoje 2+2 są tylko na dość niskim parterze) z łazienkami i WC. W każdym pokoju telefon, TV, lodówka, sejf (2 EUR/dzień), suszarka do włosów, klimatyzacja (w lipcu i sierpniu bezpłatna, w pozostałych miesiącach dodatkowo płatna5 EUR/dzień) oraz balkon lub mini-taras. Część pokoi z widokiem na wewnętrzny dziedziniec hotelu (ogród), część z widokiem na morze. Na miejscu można wypożyczyć żelazko. Pokoje są sprzątane codziennie, zmiana pościeli i ręczników 3 x w tygodniu. Na życzenie łóżeczko dla dziecka (bezpłatnie). Internet WiFi w pokojach ok.50 EUR/tydzień
Do dyspozycji gości:
recepcja pracująca 24 godziny, obszerne lobby z TV, restauracja, 2 bary, basen z wydzielonym brodzikiem dla dzieci (słodka woda), taras słoneczny przy basenie z bezpłatnymi leżakami i parasolami , plac zabaw dla dzieci, kącik internetowy ok. 1 EUR/15min, 2 EUR/40min, sklep jubilerski, fryzjer na zamówienie. Na plaży przy hotelu leżaki z parasolkami płatne ok. 8 EUR/komplet. Dostępne także sporty wodne (małe łódki i motorówki, kajaki, rowery wodne, wszystkie sprzęty dodatkowo płatne)
Wyżywienie
: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, kuchnia (grecka i międzynarodowa), dostępne wysokie krzesełka dla dzieci.
Program sportowy i animacyjny:
Na terenie hotelu dostępne są: sala TV (TV SAT), gry dla dzieci typu puzzle, szachy, książeczki do kolorowania, plac zabaw dla dzieci. Ponadto do dyspozycji nasz własny, doskonale zorganizowany Figloklub oferujący animacje, gry i zabawy dla dzieci w języku polskim!
Naszym zdaniem
: Ze względu na doskonałą lokalizację hotelu przy pięknej plaży oraz duży ogród wokół hotelu polecamy szczególnie rodzinom. Dodatkowo gwarantujemy ciekawe zajęcia dla dzieci w naszym Figloklubie!
Kategoria lokalna
: ***


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anastasia Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej plaży, w spokojnym miejscu, a jednocześnie blisko centrum tętniącego życiem Laganas - ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, życia nocnego i rozrywek, a także osobom pragnącym odkrywać malownicze zakątki wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Zakynthos

Opis

Pierwsza linia zabudowy, zielony teren, komfortowe pokoje, restauracja, bar, Internet, obsługa na wysokim poziomie.

Polozenie

Zakynthos, 250 m od centrum Laganas, 5 km od lotniska, 7 km od miasta i portu. Dwupiętrowy budynek.

Wyzywienie

Bed and Breakfast

Pokoje

86 pokoi: Doubles SSV/GVSV (~20 m2), Doubles SV (~20 m2), Family Ground Floor (~40 m2).

W pokojach: klimatyzacja (za dopłatą), sejf (za dopłatą), mini lodówka, TV SAT, telefon, płatne Wi-Fi, prysznic, suszarka, balkon.

Double Room: 2 łóżka pojedyncze lub 3 łóżka pojedyncze.

Family Ground Floor: jeden pokój, 4 łóżka pojedyncze.

Typ dostawki - standardowa.

Codzienne sprzątanie pokoi, zmiana pościeli - 3 razy w tygodniu.


Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anastasia Beach to świetnie usytuowany hotel - bezpośrednio przy przepięknej plaży, w spokojnym miejscu, a jednocześnie blisko centrum tętniącego życiem Laganas - ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, życia nocnego i rozrywek, a także osobom pragnącym odkrywać malownicze zakątki wyspy Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Laganas
  • duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Zakynthos

Country

Grecja

Okiem Grecosa

Idealny hotel dla amatorów długich spacerów po pięknej i szerokiej plaży położonej bezpośrednio przy hotelu.Niezapomniane zachody słońca, kameralna atmosfera gwarantują niezapomniane wakacje.

Położenie

• bezpośrednio przy plaży• ok. 400 m od centrum Laganas• ok. 20 m od najbliższych sklepów• ok. 300 m od przystanku autobusowego• ok. 5 km od lotniska

Plaża

• bezpośrednio przy hotelu• piaszczysta• łagodne wejście do wody• leżaki i parasole płatne (ok. 6 EUR/dzień)

Hotel

• trzypiętrowy budynek• recepcja 24 h• restauracja, bar • Wi-Fi (bezpłatne)• 86 pokoi • hotel nie posiada usprawnienia dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej

Pokoje

Standardowy• 2-3 os. (ok. 18 m2)• dostawka dla 3. osoby• klimatyzacja indywidualna bezpłatna• Wi-Fi (bezpłatne)• TV, lodówka• łazienka z prysznicem, suszarka Standardowy z widokiem na morze 
• 2-3 os. (ok. 18 m2)• dostawka dla 3. osoby• wyposażony jak pokój standard 

Wyżywienie

All Inclusive:• śniadanie, lunch, kolacja – bufet• przekąski, ciasto, lody (w wyznaczonych godzinach)• lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10:00–23:00)

Pełen relaks

Bezpłatnie:• basen • leżaki i parasole przy basenieOdpłatnie:• sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna)

Dla dzieci

Dla dzieci:• łóżeczka dla niemowląt (na życzenie)• krzesełka w restauracji

Cena obejmuje

CENA OBEJMUJE: przelot samolotem Polska - Zakynthos - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

Cena nie obejmuje

CENA NIE OBEJMUJE: od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu, 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Mapa Hotelu Anastasia Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Anastasia Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Anastasia Beach
https://youtu.be/7cZo-XLbVM0
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Anastasia Beach

4.0
polecam

hotel jest świetnie położony bo w Laganas, wystarczy krótki spacer i już jest się w centrum. takie było moje główne założenie przy wyborze oferty. Anastasia Beach nie należy do luksusowych hoteli, bardziej polecałbym go dla osób nastawionych na przebywanie na plaży lub na mieście, bo hotel jest dość mały i wiele atrakcji nie gwarantuje - ale do tego jest Laganas :) fajny mostek z dużą ilością zieleni pośrodku hotelu. Uwaga - bar przy basenie nie jest w ramach ALL., ale za to jest w lobby. a Zakynthos? warto wypożyczyć samochód i pozwiedzać, to mała i spokojna wyspa.

POLECAM:
singlom, ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.0
4.1
polecam

Hotel w miarę cichy,zadbany, na szczęście oddalony od centrum Laganas.Piękna cieplutka plaża,nie chce się wychodzić z wody.Bardzo łagodne zejście do morza. Natomiast centrum miejscowości opanowane przez gromady młodych,wiecznie pijących Anglików,plaża brudna,pełno na niej śmieci,okropnie.To bardzo smutne,że mając tak piękne miejsce nie dba się o nie.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Obsługa
    4.8
HolidayCheck
Ocena Anastasia Beach:
4 / 6

Hotel super,gorzej z wyzywieniem 2008-06-28
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    5.0

hotel wspanialy, blisko plaza bardzo urokliwa. basen przy hotelu bardzo maly-raczej nie da sie popl...
więcej

4.2
Raczej nie anastazja 2009-08-20
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    1.5
  • Wyżywienie
    1.5
  • Atrakcje
    1.5
  • Obsługa
    1.5

2.3
Uwaga na żółwie 2010-10-19
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Hotel położony bezpośrednio przy plaży w bliskim sąsiedztwie stanowisk lęgowych żółwi careta careta ...
więcej

4.8
Dobry hotel dla rodzin z dziećmi w róznym wieku 2011-02-19
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

4.7
Polecam to miejsce bo jest 50 m od plaży! 2011-04-05
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

5.4
Polecam 2011-06-27
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.8

Polecam dla rodzin z dziecmi-naprawdę hotel na plazy ,woda bajecznie ciepła i płytka :) Nie mozna si...
więcej

5.8
Spokojne miejsce na udane, rodzinne wakacje 2011-10-16
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

Bardzo dobre miejsce dla rodzin z małymi dziećmi. Jedyny mankament to właściwie brak placu zabaw. Za...
więcej

5.2
Polecam rodzinom z dziećmi 2012-07-22
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    6.0

Byłam w tym hotelu w lipcu 2012 roku z mężem i dwójką małych dzieci. Ogromną zaletą tego hotelu jest...
więcej

5.5
Godny polecenia ! 2012-08-18
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Polecam zarówno rodzinom z dziećmi ze względu na piaszczystą plażę z łagodnym zejściem do morza oraz...
więcej

5.6
Polecam ten hotel 2012-08-21
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Wspaniały hotel 2012-09-22
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Warto pojechać 2013-02-02
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Hotel jak na ilość gwiazdek i cenę polecam. Niedaleko do centrum Laganas a zarazem nie za blisko co ...
więcej

5.0
Hotel Anastasia Beach - zdecydowanie polecam! 2013-07-20
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Najlepsze jest morze 2013-08-24
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    3.8

Najlepsze w tym to lokalizacja i cudowne morze i widoki. Wyżywienie bardzo słabe więc jeżeli ktoś m...
więcej

3.8
Fantastyczny hotel za rozsądną cenę 2013-09-10
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel Anastasia Beach - polecam 2013-09-14
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Jedyny urlop w roku 2013-10-03
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    6.0

3.0
Hotel Anastasia 2013-10-04
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.3
Udane wakacje 2014-03-13
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Nie polecam 2014-06-13
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.5

Hotel ładnie położony. Tuż przy plaży i kawałek od centrum miejscowości. Gdyby nie turyści szalejący...
więcej

3.3
Dobry hotel 2014-07-24
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Bardzo fajne wczasy 2014-08-25
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Bardzo dobry hotel w rewelacyjnym miejscu. Bedąc na wyspie Zante polecam bez wątpienia dwie miejsco...
więcej

5.2
Urlop z dzieckiem w hotelu Anastasia VIII 2014r 2014-08-28
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

3.2
Przyjemny hotel 2014-12-10
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Kameralny hotel przy piaszczystej plaży 2015-02-26
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    2.5
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    5.0

Tak naprawdę wypoczywaliśmy w Anastasia Beach w VI 2012r.ale przy uzupełnianiu rubryk nie można było...
więcej

4.2
Polecam 2015-06-18
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    6.0

4.2
Anastasia Beach Hotel 2015-07-22
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.8
Rewelacyjny wypoczynek 2015-08-08
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Nie polecam! 2015-09-26
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.8
  • Obsługa
    1.8

Hotel jest zadbany, ładne pokoje można wynegocjowac widok na morze. Jedny nie duży minus to mała łaz...
więcej

3.4
Odradzam 2015-10-11
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.0

2.3
Mieszkaliśmy w piwnicy 2015-11-10
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    5.0

Wakacje uważam za bardzo udane - fajna plaża- szeroka i piaszczysta, basen wystarczaący i jedzenie d...
więcej

4.0
Majowe greckie wakacje na Zakynthos 2017-06-06
Szczegóły oceny hotelu Anastasia Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3

Anastasia Beach - możliwości zakwaterowania:

Double Room / Sea View
Double Room / Garden View
Double Room / Side Sea View
Pokój standardowy
Pokój standardowy z widokiem na morze
Pokój jednoosobowy

Anastasia Beach - Możliwości wyżywienia:


Anastasia Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Anastasia Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00