cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
  • Hotel Lily Beach Resort, Malediwy
1 / 25
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
21.10 - 28.10
już od 14828 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
18.07 - 21.07
już od 2878 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lily Beach Resort
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży

Hotel Lily Beach Resort
star 5

Malediwy
Ocena hotelu Lily Beach Resort:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lily Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 października 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 18 lipca 2022

Hotel Lily Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • 3 baseny (w tym brodzik dla dzieci oraz basen tylko dla dorosłych) 
  • sala telewizyjna 
  • 4 restauracje (1 bufetowa i 3 a la carte)
  • 3 bary
  • strefa dla palących 
  • strefa tylko dla dorosłych
  • taras słoneczny

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu) 
  • leżaki (przy basenie) 
  • ręczniki (w cenie) 

Dodatkowe udogodnienia

  • lekarz 
  • sklep z pamiątkami 
  • jubiler 
  • butik 
  • pralnia (płata)

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

125

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 12.00
  • hotel nie akceptuje zwierząt 
  • pakiety dla nowożeńców: przy pobycie min. 4 nocy (butelka wina musującego, ciasto, kosz owoców i kwiatów, kolacja przy świecach, voucher do spa w wysokości 50 USD/os.); przy pobycie min. 7 nocy (butelka wina musującego, ciasto, kosz owoców i kwiatów, kolacja przy świecach, balijski masaż dla par-50 min). Prosimy rezerwować pokoje przeznaczone wyłącznie dla nowożeńców. Po przyjeździe należy okazać akt ślubu (nie starszy niż 12 miesięcy) przetłumaczony na język angielski - jeżeli dokument nie będzie ważny, goście zostaną obciążeni dodatkowymi kosztami na miejscu
  • Podczas zakwaterowania w hotelu pobierany jest podatek turystyczny od niemowląt w wysokości 6 USD/noc. Podatek za osoby dorosłe i dzieci wliczony jest w cenę podróży.

    Sport i wellness

    W cenie
    • centrum fitness 
    • piłka plażowa 
    • sporty wodne (katamaran, windsurfing, kajaki typu kanu, padle, snorkeling)
    Płatne
    • strefa spa (10.00-21.00)
    • masaże 
    • zabiegi kosmetyczne 
    • oświetlenie do kortu tenisowego
    • szkoła nurkowania PADI 
    • skuter wodny 
    • narty wodne

    rozrywka

    • muzyka na żywo 
    • wieczory taneczne 
    • przedstawienia

    Pokoje

    Bungalow dla nowożeńców BUX3
    • 2-4 os.
    • wyłącznie dla nowożeńców
    • wanna lub prysznic
    • klimatyzacja
    • WC
    • TV sat.
    • telefon
    Bungalow dla nowożeńców Lagoon Villa BUM4
    • 2-4 os.
    • wyłącznie dla nowożeńców
    • wanna lub prysznic
    • klimatyzacja
    • WC
    • TV sat.
    • telefon
    Bungalow rodzinny BUX2
    • 2-6 os.
    • ok. 136 m2
    • 2 oddzielne pokoje połączone drzwiami
    • 2 pojedyncze łóżka
    • 1 podwójne łóżko
    • prysznic
    • WC
    • klimatyzacja (centralnie sterowana)
    • wentylator ścienny
    • taras
    • suszarka do włosów
    • szlafrok
    • TV sat.
    • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
    • minibar (w cenie)
    • sejf (w cenie)
    • telefon
    • Wi-Fi (w cenie)
    • odtwarzacz DVD
    Suita dla nowożeńców z widokiem na morze SUM2
    • 2-3 os.
    • widok na morze
    • wyłącznie dla nowożeńców
    • na wodzie
    • oddzielny pokój dzienny
    • 1 łóżko typu king size
    • 1 rozkładana sofa
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
    • wentylator ścienny
    • suszarka do włosów
    • TV
    • minibar
    • kamerdyner
    • sejf (w cenie)
    • telefon
    • Wi-Fi
    • żelazko
    • odtwarzacz DVD i CD
    • stacja dokująca do iPoda
    Suita z widokiem na morze SUM1
    • 1-3 os.
    • widok na morze
    • na wodzie
    • oddzielny pokój dzienny
    • 1 łóżko typu king size
    • 1 rozkładana sofa
    • wanna lub prysznic
    • WC
    • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
    • wentylator ścienny
    • suszarka do włosów
    • TV sat.
    • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
    • minibar
    • kamerdyner (w cenie)
    • sejf (w cenie)
    • telefon
    • Wi-Fi
    • żelazko
    • deska do prasowania
    Bungalow BUX1
    • 1-4 os.
    • ok. 68 m2
    • prysznic
    • WC
    • klimatyzacja (centralnie sterowana)
    • wentylator ścienny
    • taras
    • suszarka do włosów
    • szlafrok
    • TV sat.
    • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
    • minibar (w cenie)
    • sejf (w cenie)
    • telefon
    • Wi-Fi (w cenie)
    • odtwarzacz DVD
    Bungalow dla nowożeńców z widokiem na morze BUM3
    • 2-3 os.
    • ok. 126 m2
    • widok na morze
    • wyłącznie dla nowożeńców
    • na wodzie
    • prysznic
    • WC
    • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
    • wentylator ścienny
    • taras z prywatnym basenem
    • suszarka do włosów
    • szlafrok
    • kapcie
    • TV sat.
    • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
    • minibar (w cenie)
    • jacuzzi
    • sejf (w cenie)
    • telefon
    • deska do prasowania
    • Wi-Fi (w cenie)
    • odtwarzacz DVD
    Bungalow z widokiem na morze BUM1
    • 1-3 os.
    • ok. 126 m2
    • widok na morze
    • klimatyzacja (indywidualnie sterowana)
    • taras z prywatnym basenem
    • kapcie
    • jacuzzi
    • deska do prasowania
    • stacja dokująca do iPoda
    • na wodzie
    • prysznic
    • WC
    • wentylator ścienny
    • suszarka do włosów
    • szlafrok
    • TV sat.
    • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
    • minibar (w cenie)
    • sejf (w cenie)
    • telefon
    • Wi-Fi (w cenie)
    • odtwarzacz DVD
    Bungalow z widokiem na morze BUM2
    • 1-4 os.
    • ok. 90 m2
    • widok na morze
    • klimatyzacja (centralnie sterowana)
    • taras
    • na wodzie
    • prysznic
    • WC
    • wentylator ścienny
    • suszarka do włosów
    • szlafrok
    • TV sat.
    • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
    • minibar (w cenie)
    • sejf (w cenie)
    • telefon
    • Wi-Fi (w cenie)
    • odtwarzacz DVD

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie (07.00-10.30, w formie bufetu), obiad (12.30-14.30, w formie bufetu) i kolacja (19.00-21.30, w formie bufetu lub a la carte) 
    • przekąski, ciasto
    • napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe 
    • kawa herbata po południu 
    • show cooking 
    Dodatkowe informacje
  • wymagany odpowiedni strój w restauracjach (długie spodnie u panów) 
  • wymagana wcześniejsza rezerwacja w restauracjach a la carte (płatne) 
  • W okolicy

    • bezpośrednio przy piaszczystej plaży
    • długość wyspy ok. 600 m, szerokość ok. 110 m 
    • czas dojazdu z lotniska: ok. 25 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Malediwy /

    Opis oferty:

    Prawdziwy raj na ziemi! Egzotyczny krajobraz, rajska plaża, klimatyczne wille zanurzone w palmowym ogrodzie i fantazyjnie osadzone na oceanie - to idealna sceneria na wymarzone wakacje. Zanurz się w luksusie i spędź niezapomniane wakacje na Malediwach! Hotel idealnie łączy w sobie kameralną atmosferę z wieloma atrakcjami dostępnymi na jego terenie. Możesz tu nie tylko błogo relaksować się na prywatnej plaży i przy basenie, podczas zajęć jogi i zabiegów w spa, ale także spędzać czas aktywnie - snurkować, nurkować czy zagrać w tenisa i siatkówkę. Daj się skusić!

    POŁOŻENIE:

    na Południowym Atolu Ari, na wyspie HUVAHENDHOO o długości ok. 600 m i szerokości ok. 110 m; ok. 80 km od lotniska w Male, transfer wodnosamolotem (ok. 25 min.).

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, nowoczesny i luksusowy, 125 willi, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Lily Maa - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracje á la carte (1 raz/tydzień w cenie): Tamarind - kuchnia tajska, Les Turquoise d'Aqua - kuchnia międzynarodowa, Teppanyaki - kuchnia japońska, 4 bary, w tym przy basenie i przy plaży; ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w miejscach ogólnodostępnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    beach villa:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 68 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator sufitowy, zewnętrzna łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka, szlafrok, kapcie), szyba pomiędzy pokojem a łazienką z możliwością zasłonięcia, internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, minibar (uzupełniany codziennie w wodę, płatny wg konsumpcji), zestaw do kawy/herbaty, sejf, żelazko i deska do prasowania (do wypożyczenia w recepcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; taras (stolik i leżaki);

    new beach suite:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 76 m², półotwarta łazienka (wanna, zewnętrzny prysznic, wc; suszarka, szlafrok, kapcie), wyposażenie jak w beach villa, dodatkowo butelka wina musującego na powitanie; new beach suite za dopłatą;

    deluxe water villa:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci), ok. 126 m², łazienka (wanna, prysznic, suszarka, szlafrok, kapcie), wyposażenie jak w beach villa; taras z miejscem wypoczynkowym, jacuzzi i bezpośrednim zejściem do morza; deluxe water villa za dopłatą; zakwaterowanie w deluxe water villa dzieci poniżej 12 lat po wypełnieniu przez rodziców deklaracji o pełnej odpowiedzialności.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, w tym 1 inifnity, brodzik, przy basenach bezpłatne leżaki i parasole, siłownia, siatkówka plażowa, kort tenisowy (oświetlenie płatne), joga, wybrane niemotorowe sporty wodne, sprzęt do snurkowania (maska, płetwy), miniklub Turtles (3-12 lat); za opłatą: lekcje nurkowania, snurkowanie z przewodnikiem, bilard, centrum spa: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

    ALL INCLUSIVE PLATINUM PLAN:

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barach (10.00-1.00); raz na tydzień posiłek w restauracji á la carte; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0096/06680013, www.lilybeachmaldives.com 

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi 


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Malediwy/Malediwy

    Wstęp

    Nowoczesny i luksusowy hotel położony w bajkowej scenerii otoczonej śnieżnobiałym piaskiem i ciepłymi wodami oceanu. Wyjątkowo bogata formuła Ultra All Inclusive zwana Platinium to raj dla wielbicieli przepysznej kuchni i drinków z palemką.

    Położenie

    - na niedużej wyspie Huvanhendhoo - Ari Atoll - ok 80 km od Male

    Plaża

    - drobny, biały piasek - leżaki, materace i ręczniki (bezpłatne)

    Pokoje

    Beach Villa - ok. 68 m2 - położone w otoczeniu pięknego ogrodu - bezpośrednio przy plaży - klimatyzacja, wiatrak sufitowy - telefon, sejf - bezprzewodowy internet - mini-bar, zestaw do parzenia kawy/herbaty - TV-SAT, odtwarzacz DVD - łazienka (prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów) - dodatkowa łazienka pod gołym niebem z jacuzzi - wszystkie pokoje z tarasem Lagoon Villa - ok 90 m2 - wyposażone podobnie do pokoi beach villa - zlokalizowane częściowo na palach nad oceanem

    Sport, Relaks, Rozrywka

    bezpłatne - basen - leżaki, materace, ręczniki przy basenie - niemotorowe sporty wodne (kajaki, surfing) - sprzęt do snorkelingu - kort tenisowy, siłownia, siatkówka plażowa - 2 wycieczki fakultatywne w trakcie pobytu do wyboru - lekkie animacje, muzyka na żywo płatne - centrum SPA - zabiegi i masaże - sporty wodne motorowe, wycieczki - centrum nurkowe Ocean Pro

    Dla dzieci

    - plac zabaw, mini klub

    Wyżywienie

    - restauracja główna Lily Maa - 4 restauracje a'la carte (1 raz w trakcie pobytu możliwość skorzystania z jednej restauracji bezpłatnie)   - 3 bary

    Restauracje i bary

    Ultra All Incluvie (UAI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski, późny posiłek. Posiłki serwowane są w formie bogatego bufetu, wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 01:00 - blisko 80 win do wyboru -4 rodzaje papierosów w cenie

    Dodatkowe informacje

    - przestronne lobby z recepcją - bezprzewodowy internet w miejscach publicznych i pokojach - kawiarenka internetowa (płatna) - 3 butiki - www.lilybeachmaldives.com

    Transfer

    Realizowany hydroplanem, trwa ok. 25 minut. .

    Dla nowożeńców

    Specjalnie dla nowożeńców hotel wraz z Exim Tours przygotował niespodziankę: - butelka wina, ciasto/tort, specjalna dekoracja pokoju, kosz owoców, romantyczna kolacja na plaży, voucher na 50$ na wybrane zabiegi w SPA Warunkiem otrzymania w/w świadczeń jest zgłoszenie podróży poślubnej w trakcie dokonywania rezerwacji a także przesłanie kopii aktu zawarcia związku małżeńskiego. Podróż poślubna nie może odbyć się później niż 12 miesięcy od daty zawarcia małżeństwa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Wyszukany styl. Oryginalna architektura. Bajkowe otoczenie. Raj dla nurków. Pionierska koncepcja luksusowego pakietu all inclusive.

    Położenie

    Wysepka Huvahendhoo na atolu Ari, w otoczeniu błękitnych lagun, przy piaszczystej złotej plaży. Odległość od lotniska Male - 80 km (transfer hydroplanem zajmuje około 25 minut).

    Wyposażenie

    Ekskluzywny pawilon z recepcją i salą wypoczynkową, restauracja główna Lily Maa (kuchnia międzynarodowa) z panoramicznym widokiem na lagunę, 2 otwartymi kuchniami i barbeque, restauracja azjatycka, 3 bary, butiki, pralnia, kawiarenka internetowa, punkt wymiany walut, punkt informacji turystycznej, centrum biznesowe.

    Pokoje

    W eleganckich willach zbudowanych z drewna i kamienia, nowoczesnych, a jednocześnie nawiązujących stylem do lokalnych tradycji architektonicznych. Standardowe (beach villa) mają ok. 68 m2, położone są wzdłuż plaży. W wyposażeniu indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator, TV sat (telewizor LCD), sejf, minibar, bezpłatne łącza Wi Fi, zestaw do kawy/herbaty, telefon, taras z wyjściem na plażę, DVD, CD, duża łazienka z częścią pod gołym niebem (wanna z jacuzzi), prysznic, wc. Istnieje możliwość rezerwacji ekskluzywnych willi na wodzie.

    Wyżywienie

    Pakiet Platinum Plan - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów lub (do wyboru) a'la carte, jedna kolacja na tydzień w restauracji Tamarind, nielimitowana ilość alkoholu (w tym 70 rodzajów win) - lokalnego i eksportowanego, koktajle i napoje, soki, kawa, herbata (we wszystkich barach), minibar (woda mineralna, napoje bezalkoholowe, wino, piwo i orzeszki ziemne - uzupełniane regularnie), 4 rodzaje papierosów. Bary czynne są od godz. 10.00 do godz. 22.30 (Aqua Pool), do północy (Vibes Bar), do godz. 01.00 (Spirit Bar&Lounge). Poza bogatym wyżywieniem pakiet obejmuje także korzystanie z niemotorowych sportów wodnych, sprzętu do snorkelingu i pozostałych atrakcji sportowych (np. bilard, siłownia, tenis) oraz dwie wycieczki fakultatywne do wyboru.

    Sport i rozrywka

    Malowniczy basen, kort tenisowy, tenis stołowy, rzutki, bilard, siłownia, centrum nurkowe Ocean Pro (wyprawy, kursy PADI, również dla dzieci), siatkówka, sporty wodne (m.in. windsurfing, katamaran, banan", narty wodne), wędkarstwo, kursy jogi. Wieczorem muzyka na żywo, pokazy folklorystyczne, dyskoteki, program artystyczny. W hotelu działa renomowane Tamara Spa w ekskluzywnych pawilonach na lagunie (masaże, zabiegi pielęgnacyjne, rytuały oczyszczające i relaksujące firmowane marką Mandara).

    Dla dzieci

    Codziennie klub Turtles dla dzieci w wieku 3-12 (gry, konkursy, zabawy, zajęcia plastyczne, sportowe, taneczne), plac zabaw, sala zabaw, basen, animacje, łóżeczka dziecięce. Możliwa płatna indywidualna opieka nad dzieckiem.

    Uwagi

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Przy pobycie do 30 dni wiza nie jest wymagana. Paszport musi być ważny co najmniej przez okres 6 miesięcy od daty powrotu. Przy przylocie - na lotnisku, otrzymuje się bezpłatny stempel w paszporcie zezwalający na wjazd. Zabroniony jest wwóz alkoholu. Z uwagi na obostrzenia dotyczące nocnych przelotów pomiędzy atolami informujemy, że hydroplan z Male do hotelu kursuje w godzinach od 07.00 do 16.00. W przypadku przylotów do Male po godzinie 15.30, konieczne jest oczekiwanie na transfer aż do godzin porannych. Hydroplan z hotelu do Male kursuje w godzinach od 06.30 do 15.30. W przypadku wieczornych i nocnych wylotów, konieczne jest oczekiwanie na wylot w Male.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Malediwy

    Opis

    Pięciogwiazdkowy hotel Lily Beach Resort & Spa został otwarty w 2009 roku i zapewnia obsługę na najwyższym światowym poziomie. Obiekt położony jest na południowym atolu - Huvahendhoo, w otoczeniu błękitnych lagun, krystalicznie czystej wody i białej plaży, na której można zrelaksować się w hamaku popijając egzotyczny koktajl. Specjalna oferta all inclusive "Platinum Plan", pierwsza tego typu na Malediwach, zawiera liczne atrakcje oraz udogodnienia, gwarantujące wszystkim klientom niezapomniany wypoczynek. Wnętrza i pokoje hotelowe zbudowane są z drewna i naturalnych kamieni, w stylu łączącym współczesną architekturę z lokalną. Goście korzystać mogą z bogatej oferty sportów wodnych, a za dodatkową opłatą można także ponurkować, wypożyczyć własną łódź i wybrać się na jedną ze wspaniałych wycieczek po okolicy. Hotelowe Spa oferuje pełen pakiet zabiegów pielęgnacyjnych i masaży, które dopełnią relaksu na Malediwach.

    Lokalizacja

    w Ari Atol, przy plaży, 80 km od lotnisk (transfer ok. 25 minut).

    Wyposażenie

    restauracje - 2, bary - 3, baseny odkryte - 2, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sala TV, taras słoneczny, ogród, mini market, fryzjer, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, centrum konferencyjne, room service 24h.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf, mini bar, internet bezprzewodowy, telefon, taras/balkon, DVD, radio/muzyka, wentylator, łazienka z wanną lub prysznicem, biurko, zestaw do parzenia kawy/herbaty, telewizor LCD. Typ pokoju - W cenie dostępne pokoje typu Beach Villa. Za dopłatą możliwość zarezerwowania pokoi typu - Lagoon Villa (z bezpośrednim dostępem do otaczającej hotel laguny), Deluxe Water Villa (z prywatnym jacuzzi i bezpośrednim dostępem do laguny) i Sunset Water Suite (z prywatnym basenem i bezpośrednim dostępem do laguny).

    Plaża

    piaszczysta, przy hotelu.

    Sport na plaży

    nurkowanie (płatne), snorkeling, wędkarstwo (płatne), siatkówka, windsurfing, motorowe sporty wodne (płatne), sporty wodne.

    Sport i fitness

    tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), SPA (płatne), rzutki, bilard, siłownia, zabiegi lecznicze (płatne).

    Rozrywka

    muzyka na żywo, dyskoteka, program artystyczny, animacje.

    Dla dzieci

    mini klub, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    Wyjątkowy pakiet Platinum Plan - śniadanie, lunch i obiadokolacja w formie bufetu i dania a'la carte oraz z grilla, bbq i desery w restauracji głównej "Lily Maa"; jedna kolacja a'la carte na tydzień pobytu w restauracji "Tamarid" serwująca dania chińskie i indyjskie; alkohole, koktajle i napoje bezalkoholowe, soki, kawa, herbata w lobby barze (10.00 - 01.00); przekąski, koktajle alkoholowe i bezalkoholowe, soki, napoje, kawa i herbata w barze przy basenie (10.00 - 22.30); dania i napoje a'la carte, nielimitowania ilość alkoholi (miejscowych oraz również markowych) i koktajli, soki ze świeżych owoców, kawa i herbata w barze głównym (10.00 - 24.00); 4 rodzaje cygar, wysokiej klasy alkohole, piwo i likiery we wszystkich barach i restauracjach, wybór z ponad 70 różnych światowych marek win; minibar uzupełniany na bieżąco w wodę mineralną, napoje bezalkoholowe, wino, piwo i orzeszki ziemne; niemotorowe sporty wodne, sprzęt do snorkelingu, wszystkie sporty dostępne na terenie hotelu. W ramach pakietu All Inclusive Platinum Plan hotel zapewnia równiez 2 wybrane wycieczki np. - snorkeling na rafie koralowej, rejs z wędkowaniem, rejs o zachodzie słońca, wioska rybacka Dangeti, miejscowa wioska Mahibadoo

    Informacje dodatkowe

    hotel oferuje specjalne pakiety dla nowożeńców zawierające - butelkę wina w pokoju, kwiaty, romantyczną muzykę, mini tort weselny, jedną kolację przy świecach, koktajl na tarasie przy zachodzie słońca, wannę wypełnioną ciepłą wodą i płatkami kwiatów, 50 minut masażu w hotelowym Spa (max. 6 miesięcy od daty ślubu).

    Cena zawiera

    przelot na trasie Warszawa - Male- Warszawa z przesiadką ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; przelot na trasie Warszawa - Dubaj - Male - Warszawa), opłaty lotniskowe, ubezpieczenie KL, NNW, transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko ((łodzią motorową lub hydroplanem, w zależności od dostępnej opcji), zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą, obsługę anglojęzyczną podczas wypoczynku na Malediwach ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; polskojęzyczną opiekę lokalnego agenta podczas wypoczynku w Dubaju),

    Cena nie zawiera

    dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego, obsługi w jęz. polskim - wypoczynek na Malediwach, dopłaty do pokoju pojedynczego, dopłat do pokoi o wyższym standardzie, wycieczek fakultatywnych, Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

    Obsługa na miejscu

    Obsługa miejscowego agenta Ecco Travel - w jęz. angielskim, czeskim i słowackim. Dane kontaktowe agenta podajemy na dowodzie rezerwacji.

    Informacje wizowe

    Dla pobytów turystycznych obowiązują wizy, wydawane bezpłatnie na okres do 30 dni na lotnisku przylotowym. Dokumenty wymagane do uzyskania wizy turystycznej - paszport, bilet powrotny, rezerwacja hotelu oraz świadectwo szczepienia przeciwko żółtej febrze, jeżeli przybywa się z obszaru obecności tej choroby zakaźnej.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    KonsorcjumPBP

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie Hotel zlokalizowany jest nad piękną piaszczystą plażą na Atolu Ari. Przepiękne otoczenie hotelu sprawi że dla każdego będzie to niezapomniany wyjazd. Pokoje Hotel posiada nowoczesne oraz elegancko wyposażone pokoje. Resort oferuje swoim gościom 119 pokoi w pięciu standardach - 57 Beach Villas oraz za dopłatą 6 Beach Family Villas, 16 Lagoon Villas, 36 Deluxe Water Villas oraz 4 Sunset Water Suites. Wszystkie pokoje wyposażone są m. in. łazienkę na wolnym powietrzu z jacuzzi, klimatyzację, mini bar, ekspres do parzenia kawy i herbaty, sejf, internet, odtwarzacz DVD i CD, TV. Do dyspozycji gości Restauracja, bar, bar przy basenie, kawiarnia, basen, basen dla dzieci, sklepy w hotelu, usługi po pralni, dyskoteka, opieka nad dzieckiem, jacuzzi, klub dla dzieci, kort do tenisa, łaźnia, centrum masażu, sauna, siłownia, sala fitness, Spa, sejf, centrum sportów wodnych.

    CENA ZAWIERA

    bilet lotniczy Warszawa/Gdańsk/Kraków/Poznań - Male - Warszawa/Gdańsk/Kraków/Poznań - min. 2 800 PLN / os dorosła, min. 2300 PLN / dziecko 2 - 12 lat, transfer lotnisko- hotel- lotnisko (wodolot), zakwaterowanie w hotelu; wyżywienie wg opcji, opiekę anglojęzycznego reprezentanta, ubezpieczenie NW i KL, bagaż

    CENA NIE ZAWIERA

    napoi do posiłków (poza śniadaniami), napiwków, wydatków własnych, dobrowolnego ubezpieczenia od kosztów1) rezygnacji i chorób przewlekłych.

    UWAGI

    1. Wiza ważna 30 dni wydawana bezpłatnie na Male 2. Zniżka dla dzieci przy 2 osobach pełnopłatnych 3. Przy wylotach w okresie "Wysokiego Sezonu" obowiązuje dopłata do biletu lotniczego (zgodnie z taryfą linii lotniczej, na której został zarezerwowany przelot) 4. Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku niedostępności tej taryfy istnieje możliwość rezerwacji biletu w innej wyższej, za odpowiednią dopłatą 5. Oferta dla dziecka w wieku 0- 5 lat przygotowywana na zapytanie 6. Pobyt w hotelu minimum 3 noce 7. Pobyt w terminie 25.12.2011- 09.01.2012 minimum 7 nocy 8. Obowiązkowa dopłata do Gali Wigilijnej 160 USD/osoba dorosła, 80 USD/dziecko 2-12 lat 9. Obowiązkowa dopłata do Gali Noworocznej 185 USD/osoba dorosła, 95 USD/dziecko 2-12 lat


    Wycieczka pochodzi z oferty Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company, które działa już od ponad 27 lat. To w pełni polska firma z bogatym doświadczeniem na rynku turystycznym, tworzona przez pełen pasji zespół pasjonatów, będących jednocześnie ekspertami w swojej branży.

    W ofercie Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel znajdują się zarówno wycieczki pobytowe oraz objazdowe do ponad stu kierunków egzotycznych, takich jak Indie, Meksyk, USA, Izrael, Kuba, Malediwy i Seszele, Chiny,  Floryda, Hawaje, Jawa czy Sri Lanka. Istnieje także możliwość zorganizaowania wyjazdów na specjalne uroczystości czy według szczegółowych życzeń klientów.

    Dzięki wieloletniej współpracy z najlepszymi liniami lotniczymi, biurami podróży za granicą, a także innymi przedstawicielami branży turystycznej,  Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company intensywnie rozszerza swoją działalność proponując bardzo zróżnicowane programy, skierowane do różnych grup klientów.

    Rzetelność i  wysoki poziom świadczonych usług potwierdza członkowstwo w Polskiej Izbie Turystyki, a także w Polskim Związku Organizatorów Turystyki. Jako jedyne biuro w Polsce Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company zostało nagrodzone Godłem Fundacji Teraz Polska. 


    Orka

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Malediwy/Ari Atol/Huvahendhoo

    Położenie

    Hotel zlokalizowany w południowej części Atolu Ari, oddalony o 25 minut drogi hydroplanem z lotniska w Hulhule, resort dysponuje piaszczystą plażą, a w odległości 15-30m od wyspy znajduje się bogata w podwodną faunę i florę rafa koralowa, która ma do zaoferowania doskonałe warunki do uprawiania nurkowania i snorkelingu.

    Miejscowa kategoria

    5*****

    Wyposażenie hotelu

    Ten luksusowy ośrodek ma do zaoferowania wszystkie niezbędne wygody, które zapewnią Państwu niezapomniany pobyt na Malediwach, goście hotelowi mogą korzystać z restauracji głównej "Lily Maa", gdzie podłogę stanowi naturalny piasek, z restauracji rozpościera się przepiękny widok na lagunę, restauracja a'la carte "Tamarid", która prócz wysmienitych potraw kulinarnych oferuje również bogaty wybór doskonałych win, na wyspie znajduje się również bar, dwa baseny, brodzik dla dzieci, (leżaki, parasole, ręczniki przy basenie oraz na plaży w cenie), sklepik, wypożyczalnia CD/DVD, bezprzewodowy Internet (gratis), punkt medyczny, plac zabaw dla dzieci, centrum Spa.

    Zakwaterowanie

    Beach villa - o powierzchni 68 mkw., znajduje się w bungalowach złożonych z dwóch jednostek mieszkalnych, wyposażone w półotwartą łazienkę z prysznicem, WC, suszarka do włosów, TV, telefon, Wifi (bezpłatne), klimatyzacja, minibarek, taras z widokiem na morze.

    Za dodatkową opłatą

    Lagoon villa - o powierzchni 90 mkw., posiadają dodatkowo łóżko z baldachimem z bezpośrednim wyjściem na lagunę. Deluxe water villa - o powierzchni 126 mkw. podobne wyposażenie co lagoon villa, posiadają wolnostojacą wannę z jacuzzi, a także mały basenik na tarasie słonecznym.

    Wyżywienie

    posilki w formie bufetu w restauracji głównej, wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe, popołudniu i wieczorami przekąski i świeże soki przy basenie, minibar.

    Sport

    siłownia, tenis, dodatkowo płatne- nurkowanie

    Spa

    zabiegi Spa (dodatkowo płatne)

    Rozrywka

    wieczorna muzyka na żywo.

    Uwaga

    cena nie zawiera obowiązkowo płatnej kolacji świątecznej 183 Euro/os. dzieci 5-11 lat 91 Euro oraz kolacji sylwestrowej 209 Euro/os. i 104 Euro/dziecko

    Program imprezy

    1 dzień Wylot do Male 2 dzień Przylot do Male i transfer z lotniska do HOTELU 2-8 dzień Pobyt w HOTELU / Malediwy 8 dzień Transfer z HOTELU / Malediwy na lotnisko do Male i wylot do kraju 9 dzień Przylot do kraju. Możliwość przedłużenia pobytu na dowolną ilość dni.

    Cena obejmuje

    - przelot liniami rejsowymi, - zakwaterowanie w Hotelu, - transfer na trasie lotnisko-hotel-lotnisko, - wyżywienie / śniadania - opłaty lotniskowe i wszystkie podatki, - opiekę rezydenta anglojęzycznego i niemieckojęzycznego,

    Cena nie obejmuje

    - kosztów wymaganych wiz, - wydatków osobistych, - napiwków, - wycieczek fakultatywnych, - podatku wyjazdowego 25UDS/os.

    Informacje praktyczne

    - Elektryczność 220V - Bezpieczeństwo - Malediwy są krajem bezpiecznym dla turystów, - Komunikacja - Między wyspami kursują łodzie oraz samoloty, - Nie obowiązują żadne szczepienia ochronne, trzeba pamiętać o niebezpieczeństwie zarażenia się cholerą, tyfusem, polio, żółtaczką typu A, B i E, - Zaleca się przestrzeganie odpowiednich zasad zachowania i ubioru w miej­scach publicznych. W strojach kąpielowych sugeruje się poruszać tylko w ośrodkach turystycznych i na plaży. Nudyzm jest zakazany, włączając to zamknięte resorty turystyczne. - obowiązuje zakaz wwozu na terytorium malediwów broni, amunicji i materiałów wybuchowych, materiałów i publikacji pornograficznych; rzeczy uznanych za naruszające zasady islamu, w tym przedmiotów innych kultów i religii, wieprzowiny i produktów z niej pochodzących oraz alkoholu (jest on dozwolony tylko na terenie resortów turystycznych). - Polski turysta nie musi mieć wizy wjazdowej, Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych zezwalający na wjazd, - prz wylolocie pobierany jest podatek wyjazdowy i wynosi on 25 USD/os, - Strefa czasowa - różnica + 4 godziny w stosunku do czasu polskiego, w przypadku czasu letniego 3h. - przyładowe ceny - Napój ca.USD 04,00 Piwo ca.USD 04,00 Butelka wina ca.USD 25,00, butelka wody 3,00 USD, - formy płatności na Malediwach; na Malediwy zaleca się zabrać USD lub karty kredytowe, w przypadku płatności kartą kredytową mogą pojawić się wysokie opłaty manipulacyjne, - waluta Rupia Malediwska (1PLN - 5,771 MVR, 1USD- 12,960 MVR)

    Informacje dodatkowe

    - impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, - rezydent anglojęzycznego i niemieckojęzyczny na miejscu, - możliwość dokupienia miejsca hotelowego na lotnisku wylotowym przed rozpoczęciem imprezy, - możliwość dokupienia miejsca parkingowego na lotnisku wylotowym na cały okres trwania imprezy, - możliwość dokupienia dolotu z polskich lotnisk (KTW, POZ, GDN, KRK, SZC) oraz wszystkich europejskich portów lotniczych do lotniska wylotowego, - wszystkie loty realizowane liniami rejsowymi - min Emirates Airlines, Cathay Pacific, Singapore Airlines, Thai Airlines, Etihad Airways, Malaysia Airlines i wiele innych, na pokładzie wszystkich lini lotniczych CATERING w cenie (posiłek, napoje gazowane i alkoholowe) ! - jeżeli nie ma możliwości potwierdzenia imprezy w danym termin, nasz wykwalifikowany zespół rezerwacyjny znajdzie i potwierdzi najbliższy możliwy termin w wybranym hotelu lub zaproponuje hotel o podobnym standardzie, - cena uzalezniona jest od dostepnosci miejsc w samolocie w danej taryfie lotniczej, - średnia cena przyjęta do kalkulacji za bilet lotniczy wynosi 3000 zł - UWAGA ! Na wyloty w okresie Swiat Bozego Narodzenia, Nowego Roku, Swiat Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje doplata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej, - UWAGA ! W kalkulacji została podana najniższa taryfa obowiązująca w terminie wylotu, w przypadku braku dostępności danej taryfy w dniu sprzedaży zostanie skalkulowana nowa cena biletu, w wyższej taryfie za dopłatą. Przewoźnik podaje aktualne ceny na chwilę zapytania, cena ta może ulec zmianie ze względu na wyczerpanie się miejsc w samolocie w danej kategorii taryf lotniczych (do chwili podpisania umowy). Uwaga!!! OFERTA WYMAGA POTWIERDZENIA DOSTĘPNOŚCI I CENY PRZEZ TOUROPERATORA W CIĄGU 4 GODZ. OD PON-PT W GODZ. 10-18


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
    Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

    Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Wyszukany styl. Oryginalna architektura. Bajkowe otoczenie. Raj dla nurków. Pionierska koncepcja luksusowego pakietu all inclusive.

    Położenie

    Wysepka Huvahendhoo na atolu Ari, w otoczeniu błękitnych lagun, przy piaszczystej złotej plaży. Odległość od lotniska Male - 80 km (transfer hydroplanem zajmuje około 25 minut).

    Wyposażenie

    Ekskluzywny pawilon z recepcją i salą wypoczynkową, restauracja główna Lily Maa (kuchnia międzynarodowa) z panoramicznym widokiem na lagunę, 2 otwartymi kuchniami i barbeque, restauracja azjatycka, 3 bary, butiki, pralnia, kawiarenka internetowa, punkt wymiany walut, punkt informacji turystycznej, centrum biznesowe.

    Pokoje

    W eleganckich willach zbudowanych z drewna i kamienia, nowoczesnych, a jednocześnie nawiązujących stylem do lokalnych tradycji architektonicznych. Standardowe (beach villa) mają ok. 68 m2, położone są wzdłuż plaży. W wyposażeniu indywidualnie sterowana klimatyzacja, wentylator, TV sat (telewizor LCD), sejf, minibar, bezpłatne łącza Wi Fi, zestaw do kawy/herbaty, telefon, taras z wyjściem na plażę, DVD, CD, duża łazienka z częścią pod gołym niebem (wanna z jacuzzi), prysznic, wc. Istnieje możliwość rezerwacji ekskluzywnych willi na wodzie.

    Wyżywienie

    Pakiet Platinum Plan - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów lub (do wyboru) a'la carte, jedna kolacja na tydzień w restauracji Tamarind, nielimitowana ilość alkoholu (w tym 70 rodzajów win) - lokalnego i eksportowanego, koktajle i napoje, soki, kawa, herbata (we wszystkich barach), minibar (woda mineralna, napoje bezalkoholowe, wino, piwo i orzeszki ziemne - uzupełniane regularnie), 4 rodzaje papierosów. Bary czynne są od godz. 10.00 do godz. 22.30 (Aqua Pool), do północy (Vibes Bar), do godz. 01.00 (Spirit Bar&Lounge). Poza bogatym wyżywieniem pakiet obejmuje także korzystanie z niemotorowych sportów wodnych, sprzętu do snorkelingu i pozostałych atrakcji sportowych (np. bilard, siłownia, tenis) oraz dwie wycieczki fakultatywne do wyboru.

    Sport i rozrywka

    Malowniczy basen, kort tenisowy, tenis stołowy, rzutki, bilard, siłownia, centrum nurkowe Ocean Pro (wyprawy, kursy PADI, również dla dzieci), siatkówka, sporty wodne (m.in. windsurfing, katamaran, banan", narty wodne), wędkarstwo, kursy jogi. Wieczorem muzyka na żywo, pokazy folklorystyczne, dyskoteki, program artystyczny. W hotelu działa renomowane Tamara Spa w ekskluzywnych pawilonach na lagunie (masaże, zabiegi pielęgnacyjne, rytuały oczyszczające i relaksujące firmowane marką Mandara).

    Dla dzieci

    Codziennie klub Turtles dla dzieci w wieku 3-12 (gry, konkursy, zabawy, zajęcia plastyczne, sportowe, taneczne), plac zabaw, sala zabaw, basen, animacje, łóżeczka dziecięce. Możliwa płatna indywidualna opieka nad dzieckiem.

    Uwagi

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Przy pobycie do 30 dni wiza nie jest wymagana. Paszport musi być ważny co najmniej przez okres 6 miesięcy od daty powrotu. Przy przylocie - na lotnisku, otrzymuje się bezpłatny stempel w paszporcie zezwalający na wjazd. Zabroniony jest wwóz alkoholu. Z uwagi na obostrzenia dotyczące nocnych przelotów pomiędzy atolami informujemy, że hydroplan z Male do hotelu kursuje w godzinach od 07.00 do 16.00. W przypadku przylotów do Male po godzinie 15.30, konieczne jest oczekiwanie na transfer aż do godzin porannych. Hydroplan z hotelu do Male kursuje w godzinach od 06.30 do 15.30. W przypadku wieczornych i nocnych wylotów, konieczne jest oczekiwanie na wylot w Male.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Dertour Polska

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Lily Beach Resort & Spa

    Kategoria

    *****

    Miejscowość

    Huvahendhoo

    Region

    Atol Ari

    Kod

    MLE13105 IO

    Liczba pokoi

    125

    Położenie

    Rajska wyspa Huvahendhoo o wymiarach ok. 600x110 m położona jest w pd-wsch. części Atolu Ari. Odległość do lotniska Male ok. 80 km, przelot wodnopłatem trwa ok. 25 minut.

    Opis

    Mała malediwska wysepka lubiana ze względu na piękne plaże i spektakularny podwodny świat. Poprzecinana ścieżkami wśród gęstej roślinność. Restauracja główna - częściowo na wolnym powietrzu - Lily Maa z piaszczystym podłożem i widokiem na lagunę, oferuje wiele smakowitych dań z bufetu oraz otwarte stanowiska kucharskie. Restauracja a la carte Tamarind serwuje oprócz wykwintnych dań również doskonały wybór win. Dodatkowo 3 bary, 2 baseny, oddzielny brodzik dla dzieci, butik, salon jubilerski, wypożyczalnia CD/DVD, bezpłatny internet WLAN. Wewnętrzna rafa koralowa w odległości tylko ok. 15-30 m.

    Wyżywienie

    All inclusive (I) - Śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Obiad możliwy także w formie a la carte w innej wyznaczonej restauracji. Wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barach w określonych godzinach (szczegóły w katalogu aktualnym na dany sezon), minibar w pokoju uzupełniany 1x dziennie w wybrane napoje, 1x w tygodniu kolacja a la carte w restauracji Tamarind, 2 wycieczki do wyboru.

    Pokój typ 1

    Beach Villa = ok. 68 m kw. (z tego na zewnątrz ok. 25 mkw), w bungalowach składających się z 2 jednostek mieszkalnych. Wille są elegancko i komfortowo urządzone. Otwarta łazienka z wanną z jacuzzi, oddzielny prysznic/WC, szlafrok, suszarka do włosów, TV, odtwarzacz CD i DVD, telefon, bezpłatny WLAN, klimatyzacja, wentylator sufitowy, minibar, zestaw do parzenia herbaty i kawy, urządzenie Nespresso, taras z leżakami i częściowym widokiem na ocean.

    Pokój typ 2

    Beach Family Villa = 2 Beach Ville połączone drzwiami wewnętrznymi.

    Pokój typ 3

    Lagoon Villa = ok. 90 m kw. (w tym na zewnątrz ok. 50 mkw), jak Beach Villa, ale zbudowane na palach przy linii brzegowej. Drewniany pomost z bezpośrednim dostępem do wody, z widokiem na lagunę.

    Pokój typ 4

    Deluxe Water Villa = ok. 126 m kw. (z tego na zewnątrz ok. 20 m kw.), jak Lagoon Villa, wolnostojące, zbudowana na palach wzdłuż pomostu wchodzącego w lagunę. Odstęp pomiędzy willami ok. 5 m. Bardzo stylowe i eleganckie, zamknięta łazienka, stacja dokująca do iPoda, drewniany taras z prywatnym basenem i bezpośrednim dostępem do laguny.

    Pokój typ 5

    Sunset Water Suite = ok. 182 m kw. (z tego na zewnątrz ok. 35 m kw.), jak Deluxe Water Villa, przestronna, oddzielny salon i sypialnia, większy basen, obsługa kamerdynera, express check-in w willi.

    Sport, rozrywka, wellness

    Rozrywka - okazjonalne wieczorne programy rozrywkowe z muzyką na żywo. Sport w cenie - siłownia, kort tenisowy z oświetleniem, siatkówka plażowa, kanu, windsurfing, katamaran. Za opłatą - fun tube, łódź-banan, wakeboarding, narty wodne, mono-ski, jetski. Idealny dla miłośników nurkowania - rafa wewnętrzna oddalona tylko ok. 15-30 m, oferuje idealne warunki do nurkowania i nurkowania powierzchniowego. Sprzęt do nurkowania powierzchniowego w cenie. Szkoła nurkowania (PADI) za opłatą. Wycieczki do ponad 40 wspaniałych rewirów nurkowych. Wellness - nowoczesne i piękne Tamara Spa by Mandara zbudowane ponad taflą wody oferuje wypoczynek i relaks. W kilku pawilonach oferowane są różne zabiegi (za opłatą).

    Dla dzieci

    Kids Club - dla dzieci w wieku od 3 do 12 lat, z klimatyzowanym pomieszczeniem do zabaw oraz placem zabaw. Wiele aktywności i wycieczek wliczonych w cenę.

    Warto wiedzieć

    Honeymoon Special - sezonowe oferty dla nowożeńców oraz podróży jubileuszowych. Należy zgłosić przy rezerwacji.

    Transfery

    Rezerwacja transferu z/na lotnisko Male jest obowiązkowa i będzie automatycznie doliczona do rezerwacji. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu do/z MLE - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    MP208102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Neckermann

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Malediwy, Malediwy

    Położenie

    na wyspie o wymiarach 600 m x 110 m na południowym wschodzie atolu Ari. Najbliższa rafa znajduje się w odległości ok. 20 m, rafa zewnętrzna ok. 500 m. Transfer z lotniska w Male hydroplanem ok. 25 min.

    Plaża

    piękna, piaszczysta plaża na wyspie.

    Wyposażenie

    luksusowy 5-gwiazdkowy resort ze 119 willami. Hol powitalny z recepcją, restauracja główna "Lily Maa", restauracja a la carte z daniami kuchni azjatyckiej, 3 bary, sklepy. 2 baseny z oddzielnym brodzikiem dla dzieci. Leżaki oraz ręczniki kąpielowe bez opłaty. www.lilybeachmaldives.com.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. 1 x na pobyt kolacja a la carte w restauracji "Tamarind", po południu przekąski. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe przy barze głównym.

    Internet

    WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Wille na plaży (A1-3A): ok. 68 m kw., klimatyzacja, czajnik, minibar, wentylator sufitowy, TV, odtwarzacz CD/DVD,internet, telefon, półotwarta łazienka z prysznicem, WC, wanna z whirlpoolem, prysznic zewnętrzny, suszarka, płaszcze kąpielowe oraz umeblowany taras od strony morza. Bezpośredni widok na morze może być ograniczony przez bujną roślinność. Wille z bezpośrednim dostępem do laguny (A1-3C): ok. 90 m kw., położone na palach częściowo na lądzie częściowo na wodzie. Wille na wodzie de luxe (A1-3D): ok. 126 m kw., wolnostojące, położone na palach, zamknięta łazienka z otwartym prysznicem, WC, wanna z hydromasażem, drewniany taras z małym basenem oraz bezpośrednim dostępem do rafy. Z powodu przypływów/odpływów oraz prądów wodnych możliwości kąpieli z tarasu mogą być ograniczone. Suite typu Sunset Water (A1-3E): ok. 182 m kw., z prywatnym tarasem słonecznym oraz bezpośrednim dostępem do laguny, whirlpool. Rodzinne wille na plaży (A2-4F): ok. 136 m kw., 2 wille na plaży połączone drzwiami.

    Sport

    siatkówka plażowa, bilard, rzutki, siłownia, żeglowanie katamaranem, kajaki, kort tenisowy z oświetleniem, tenis stołowy, rowery wodne oraz windsurfing. Za opłatą łódka typu banan, kitesurfing, narty wodne, szkoła nurkowania (PADI, OceanPro).

    Wellness

    za opłatą zabiegi w "Tamara Spa by Mandara".

    Dzieci

    mini klub dla dzieci (4-12 lat; w godz. 09:00-18:00).

    Rozrywka

    okazjonalnie rozrywka wieczorna z muzyką na żywo.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Malediwy, Malediwy

    Położenie

    na wyspie o wymiarach 600 m x 110 m na południowym wschodzie atolu Ari. Najbliższa rafa znajduje się w odległości ok. 20 m, rafa zewnętrzna ok. 500 m. Transfer z lotniska w Male hydroplanem ok. 25 min.

    Plaża

    piękna, piaszczysta plaża na wyspie.

    Wyposażenie

    luksusowy 5-gwiazdkowy resort ze 119 willami. Hol powitalny z recepcją, restauracja główna "Lily Maa", restauracja a la carte z daniami kuchni azjatyckiej, 3 bary, sklepy. 2 baseny z oddzielnym brodzikiem dla dzieci. Leżaki oraz ręczniki kąpielowe bez opłaty. www.lilybeachmaldives.com.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. 1 x na pobyt kolacja a la carte w restauracji "Tamarind", po południu przekąski. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe przy barze głównym.

    Internet

    WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Wille na plaży (A1-3A): ok. 68 m kw., klimatyzacja, czajnik, minibar, wentylator sufitowy, TV, odtwarzacz CD/DVD,internet, telefon, półotwarta łazienka z prysznicem, WC, wanna z whirlpoolem, prysznic zewnętrzny, suszarka, płaszcze kąpielowe oraz umeblowany taras od strony morza. Bezpośredni widok na morze może być ograniczony przez bujną roślinność. Wille z bezpośrednim dostępem do laguny (A1-3C): ok. 90 m kw., położone na palach częściowo na lądzie częściowo na wodzie. Wille na wodzie de luxe (A1-3D): ok. 126 m kw., wolnostojące, położone na palach, zamknięta łazienka z otwartym prysznicem, WC, wanna z hydromasażem, drewniany taras z małym basenem oraz bezpośrednim dostępem do rafy. Z powodu przypływów/odpływów oraz prądów wodnych możliwości kąpieli z tarasu mogą być ograniczone. Suite typu Sunset Water (A1-3E): ok. 182 m kw., z prywatnym tarasem słonecznym oraz bezpośrednim dostępem do laguny, whirlpool. Rodzinne wille na plaży (A2-4F): ok. 136 m kw., 2 wille na plaży połączone drzwiami.

    Sport

    siatkówka plażowa, bilard, rzutki, siłownia, żeglowanie katamaranem, kajaki, kort tenisowy z oświetleniem, tenis stołowy, rowery wodne oraz windsurfing. Za opłatą łódka typu banan, kitesurfing, narty wodne, szkoła nurkowania (PADI, OceanPro).

    Wellness

    za opłatą zabiegi w "Tamara Spa by Mandara".

    Dzieci

    mini klub dla dzieci (4-12 lat; w godz. 09:00-18:00).

    Rozrywka

    okazjonalnie rozrywka wieczorna z muzyką na żywo.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Malediwy, Malediwy

    Położenie

    na wyspie o wymiarach 600 m x 110 m na południowym wschodzie atolu Ari. Najbliższa rafa znajduje się w odległości ok. 20 m, rafa zewnętrzna ok. 500 m. Transfer z lotniska w Male hydroplanem ok. 25 min.

    Plaża

    piękna, piaszczysta plaża na wyspie.

    Wyposażenie

    luksusowy 5-gwiazdkowy resort ze 119 willami. Hol powitalny z recepcją, restauracja główna "Lily Maa", restauracja a la carte z daniami kuchni azjatyckiej, 3 bary, sklepy. 2 baseny z oddzielnym brodzikiem dla dzieci. Leżaki oraz ręczniki kąpielowe bez opłaty. www.lilybeachmaldives.com.

    Dostęp do internetu

    WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Karty kredytowe

    Amex, MasterCard, Visa.

    Zakwaterowanie

    Wille na plaży (A1-3A): ok. 68 m kw., klimatyzacja, czajnik, minibar, wentylator sufitowy, TV, odtwarzacz CD/DVD,internet, telefon, półotwarta łazienka z prysznicem, WC, wanna z whirlpoolem, prysznic zewnętrzny, suszarka, płaszcze kąpielowe oraz umeblowany taras od strony morza. Bezpośredni widok na morze może być ograniczony przez bujną roślinność. Wille z bezpośrednim dostępem do laguny (A1-3C): ok. 90 m kw., położone na palach częściowo na lądzie częściowo na wodzie. Wille na wodzie de luxe (A1-3D): ok. 126 m kw., wolnostojące, położone na palach, zamknięta łazienka z otwartym prysznicem, WC, wanna z hydromasażem, drewniany taras z małym basenem oraz bezpośrednim dostępem do rafy. Z powodu przypływów/odpływów oraz prądów wodnych możliwości kąpieli z tarasu mogą być ograniczone. Suite typu Sunset Water (A1-3E): ok. 182 m kw., z prywatnym tarasem słonecznym oraz bezpośrednim dostępem do laguny, whirlpool. Rodzinne wille na plaży (A2-4F): ok. 136 m kw., 2 wille na plaży połączone drzwiami.

    Sport

    siatkówka plażowa, bilard, rzutki, siłownia, żeglowanie katamaranem, kajaki, kort tenisowy z oświetleniem, tenis stołowy, rowery wodne oraz windsurfing. Za opłatą łódka typu banan, kitesurfing, narty wodne, szkoła nurkowania (PADI, OceanPro).

    Wellness

    za opłatą zabiegi w "Tamara Spa by Mandara".

    Dzieci

    mini klub dla dzieci (4-12 lat; w godz. 09:00-18:00).

    Rozrywka

    okazjonalnie rozrywka wieczorna z muzyką na żywo.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. 1 x na pobyt kolacja a la carte w restauracji "Tamarind", po południu przekąski. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe przy barze głównym.


    Mapa Hotelu Lily Beach Resort

    Opinie o Hotelu Lily Beach Resort

    4.9
    zdecydowanie polecam

    To jest poprostu niebo na ziemi!!!

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9

    Lily Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    Beach villa Pokój dla max. 3 osób dorosłych lub 2 osób dorosłych i 2 dzieci (do 12 lat)
    beach villa dbl
    beach villa family
    lagoon villa
    water villas deluxe
    BEACH VILLA
    LAGOON VILLA
    DELUXE WATER VILLA
    SUNSET WATER SUITE
    BEACH FAMILY VILLA
    BEACH SUITE WITH POOL
    BEACH SUITE
    Beach Family Villa
    Sunset Water Suite
    Lagoon Villa
    Deluxe Water Villa
    Beach Villa
    Beach villa 2 os.
    Beach villa 3 os.
    Beach villa 4 os.
    Deluxe water villa 2 os.
    New beach suite 2 os.
    New beach suite 3 os.
    New beach suite 4 os.
    Beach Suite
    Beach Suite with Pool

    Lily Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Lily Beach Resort - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Lily Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00