cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
  • Hotel Chaaya Island Dhonveli, Malediwy
1 / 32
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
04.03 - 12.03
już od 9439 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
31.07 - 01.08
już od 750 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Chaaya Island Dhonveli
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Przy plaży

Hotel Chaaya Island Dhonveli
star 4

Malediwy
Ocena hotelu Chaaya Island Dhonveli:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Chaaya Island Dhonveli:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 marca 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 31 lipca 2021

Hotel Chaaya Island Dhonveli w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • lokalizacja w spokojnej okolicy
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 25 min (transfer łodzią motorową)

polozenie

  • lokalizacja w spokojnej okolicy
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 25 min (transfer łodzią motorową)

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • prywatna
  • piaszczysta
  • leżaki w cenie
  • parasole w cenie
  • ręczniki

Wyposażenie

  • recepcja: codziennie 24 h
  • kantor: w recepcji 
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • lekarz
  • Wi-Fi: w całym hotelu płatne od 5 €/dzień, dla gości premium all incluisve w cenie
  • pralnia: za opłatą, płatność gotówką
  • usługi konsjerża
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

152

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • ostatni całkowity remont: 2019 r.
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI
  • Uwaga – podana cena nie zawiera bagażu rejestrowanego. W celu dodania bagażu za dodatkową opłatą prosimy o kontakt z punktem sprzedaży.
  • W przypadku niektórych sportów wodnych, oznaczonych jako bezpłatne, mogą wystąpić dodatkowe opłaty (np. za wynajęcie sternika, sprzętu itp.). Uwaga – niektóre sporty wodne ze względu na czynniki zewnętrzne mogą być niedostępne.

basen

  •  baseny: 2
  •  basen: zewnętrzny, ze słodką wodą
  •  jacuzzi: podgrzewane, w strefie spa
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki 

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci 
  • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
  • badminton
  • tenis stołowy 
Płatne
  • strefa spa „Chavanna Spa": płatność gotówką
  • masaże: płatność gotówką
  • tenis: oświetlenie
  • windsurfing: płatność gotówką
  • katamaran: płatność gotówką
  • szkoła nurkowania PADI: płatność gotówką
  • snorkeling: płatność gotówką
  • kanu: płatność gotówką 
  • kajaki
  • skutery wodne: płatność gotówką

rozrywka

  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • bilard

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Suita junior z widokiem na morze JSM1
  • 2-3 os.
  • ok. 95 m2
  • widok na morze
  • ostatni całkowity remont: 2019 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • ekspres do kawy
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 5 €/dzień
  • TV sat.
  • room service: za opłatą, płatność gotówką
  • zewnętrzny prysznic
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 59 m2
  • widok na morze lub ograniczony widok na morze
  • ostatni całkowity remont: 2019 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • wentylator
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, od 5 €/dzień
  • TV sat.
  • room service: za opłatą, płatność gotówką
  • prysznic
  • WC
  • łazienka oddzielona szklaną ścianą
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z leżakami
Bungalow na wodzie z widokiem na morze BUM1
  • 1-3 os.
  • ok. 63 m2
  • widok na morze
  • minimalny wiek przy zakwaterowaniu: 18+
  • ostatni całkowity remont: 2019 r.
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • ekspres do kawy
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, od 5 €/dzień
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • prysznic
  • jacuzzi
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z leżakami
Suita z widokiem na morze SUM2
  • 2-3 os.
  • ok. 170 m2
  • widok na morze
  • ostatni całkowity remont: 2019 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • wentylator
  • sofa
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • ekspres do kawy
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 5 €/dzień
  • TV sat.
  • room service
  • zewnętrzny prysznic
  • szlafroki
  • kapcie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Bungalow BUX1
  • 1-3 os.
  • ok. 59 m2
  • widok na morze lub ląd
  • w bocznym budynku
  • ostatni całkowity remont: 2019 r.
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą, płatność gotówką, od 5 €/dzień
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • prysznic
  • zewnętrzny prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z leżakami
Suita na wodzie z widokiem na morze SUM1
  • 2-3 os.
  • ok. 95 m2
  • widok na morze
  • ostatni całkowity remont: 2017 r.
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • ekspres do kawy
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • czajnik elektryczny
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • oddzielny prysznic
  • wanna w pokoju
  • oddzielne WC
  • szlafroki
  • kapcie
  • łazienka oddzielona szklaną ścianą
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z leżakami

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 7:30 - 9:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:30 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski: codziennie 10:30 - 11:30, 16:00 - 17:00 i 22:30 - 23:30
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Pełne wyżywienie
  • śniadanie: codziennie 7:30 - 9:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:30 - 21:30, w formie bufetu
  • Według programu Premium All Inclusive (możliwość rezerwacji wyłącznie przy pobycie 7-dniowym lub dłuższym):
  • śniadanie: codziennie 7:30 - 9:30, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:30 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski: codziennie 10:30 - 11:30, 16:00 - 17:00 i 22:30 - 23:30
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • butelka szampana w dniu przyjazdu
  • minibar: woda, napoje bezalkoholowe i piwo, uzupełniany codziennie
  • alkohole i napoje premium
  • świeżo wyciskane soki
  • zaproszenie na specjalne wydarzenia organizowane przez resort
  • kolacja na plaży
  • godzina pobytu w spa
  • darmowe Wi-Fi
  • Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja „Koimala": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, codziennie 07:30 - 09:30, 12:30 - 14:30 i 19:30 - 21:30
  • restauracja „Rehendhi": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, za opłatą, wliczone w all inclusive
  • restauracja „Maakana": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, codziennie 07:30 - 09:30, 12:30 - 14:30 i 19:30 - 21:30

  • bary i inne: 2
  • bar „The Raalhu Bar": codziennie 09:00 - 00:00
  • bar „Raiyvilaa Sunset Terrace Bar": codziennie 09:00 - 00:00
  • Dodatkowe informacje
  • Goście zobowiązani są do podpisania wszystkich rachunków za posiłki i napoje, z wyjątkiem posiłków w formie bufetu. Rachunki te nie zawierają cen, a na konto hotelowe nie zostaną naliczone żadne opłaty za świadczenia objęte pakietem all inclusive oraz premium all inclusive.

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Hotel położony jest naurokliwej wyspiePółnocnego Atolu Male, w odległości zaledwie 13 km od międzynarodowego lotniska w Male. Transfer do hotelu łodzią trwa ok. 25 min.
    Plaża:
    Hotel usytuowany tuż przy pięknej, piaszczystej plaży. Bezpłatne leżaki dostępne na plaży oraz na tarasie przy każdym pokoju.
    Do dyspozycji gości:
    Recepcja, 3 restauracje: Koimala, Maakana i Rehendhi serwujące dania kuchni lokalnej oraz międzynarodowej, 4 bary: główny oraz Raalhu bar otwarte od 09:00 do ostatniego gościa, Raiyvilaa bar ze stolikami na tarasie z pięknym widokiem oraz Juice bar (09:00-18:00) położony w pobliżu plaży.
    Pokoje:
    Resort posiada 148 pokoi. Dwupoziomowe bungalowy położone w ogrodzie o pow. ok. 58 m2 wyposażone są w: łazienkę z prysznicem suszarkę do włosów, strefę wypoczynkową, indywidualnie sterowaną klimatyzację, telefon, TV Sat., minibar (za opłatą), bezpłatny sejf, zestaw do przygotowywania kawy i herbaty oraz zagospodarowany balkon lub taras. Bungalowy przy plaży, o pow. ok. 49 m2, bardzo przyjemnie urządzone, wyposażone dodatkowo w zewnętrzny prysznic i wannę oraz bungalowy na wodzie, o pow. ok. 66 m2, posiadające prywatny taras z bezpośrednim zejściem do oceanu.
    Wyżywienie:
    Śniadania i obiadokolacje w formie bogatego bufetu. Napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo. Za dopłatą lunche (napoje płatne dodatkowo). All Inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole (09:00-00:00), lub Premium All Inclusive dodatkowo wybrane alkohole importowane, Internet Wi-Fi, wino musujące w dniu przyjazdu, minibar (uzupełniany raz dziennie), świeże soki owocowe, dwie wycieczki (do wyboru - oferowane na miejscu w hotelu), 60 minutowy zabieg balijski w SPA.
    Program sportowy i animacyjny:
    Hotel organizuje wieczory przy muzyce na żywo, projekcje filmowe na plaży, pokazy magii oraz wyścigi krabów. Ponadto: rzutki, tenis stołowy, piłkarzyki, nieduża siłownia, badminton, tenis, siatkówka plażowa (po zmierzchu korzystanie z kortów za opłatą), basen. Płatne dodatkowo: bilard, sporty wodne, centrum SPA. Na terenie resortu znajduje się centrum nurkowe oferujące lekcje nurkowania oraz organizujące wycieczki snorkelingowe (za opłatą). Organizowane są również za opłatą wycieczki lokalne do Male czy na okoliczne wysepki, wyprawy na ryby, rejsy.
    Internet:
    Internet: Internet Wi-Fi dostępny w lobby oraz w pokojach - płatny dodatkowo ok. 7 USD/dobę, ok. 32 USD/tydz.
    Kategoria lokalna:
    ****
    Strona www:
    www.cinnamonhotels.com
    Naszym zdaniem:
    Hotel położony w malowniczej scenerii, otoczony lazurowymi wodami oceanu oferujący zróżnicowane zakwaterowanie od pokoi po egzotyczne bungalowy na wodzie. Idealne miejsce dla amatorów sportów wodnych! Hotel należy do sieci Cinnamon co gwarantuję bardzo wysoką jakość świdczonych usług.

    Program

    Uwaga! Przelot lokalny - w cenie.

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem czarterowym, opłaty lotniskowe, przeloty Colombo - Male - Colombo (limit bagażu 20 kg + 5 kg), opłaty lotniskowe, zakwaterowanie (9 lub 10 rozpoczętych dób hotelowych) w hotelach na Malediwach, 1 ostatni nocleg tranzytowy w hotelu na Sri Lance (wyżywienie śniadania i kolacje), transfery lotnisko - hotel - lotnisko, transfery samolotem lub łodzią motorową na Malediwach, wyżywienie jak w programie i opisach hoteli, opiekę polskiego rezydenta na Sri Lance i anglojęzycznego przedstawiciela kontrahenta na Malediwach (kontakt z polskim pilotem przebywającym na Sri Lance tylko telefoniczny), ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    zwyczajowych napiwków, dodatkowych posiłków i napoi, wycieczek lokalnych oraz innych wydatków osobistych. Wizy lankijskiej, podatku turystycznego na Malediwach ok. 6 USD/os./dzień.
    Uwaga!
    Powyższe ceny wiz oraz wysokość opłat za pakiet uczestnictwa w programie podane zostały na dzień 01.03.2016 r. i mogą ulec zmianie

    Inne

    Malediwy - informacje ogólne
    Szczepienia
    Międzynarodowa karta szczepień z potwierdzonym szczepieniem przeciwko żółtej gorączce (żółtej febrze) jest wymagana przy przylocie na lotnisku od tych pasażerów, którzy w przeciągu ubiegłych 6 dni przebywali w krajach unifikowanych żółtą gorączką.
    Waluta
    Rupia Malediwska [MVR] 1 rupia = 100 leria, kurs: 1 USD = 15,29 MRV, 1 PLN = 4,12 MRV. Nie jest konieczna wymiana waluty na rupie malediwskie. Powszechnie akceptowane są waluty wymienialne (zwłaszcza USD). Nie zaleca się dokonywania płatności kartami kredytowymi, gdyż automatycznie do ceny dodawane są wysokie koszty manipulacyjne.
    Orientacyjne ceny
    Butelka 1,5 l wody - ok. 3 USD. Drinki - ok. 3 - 6 USD.
    Elektryczność
    220 V/ 50 Hz wszystkie typy wtyczek
    Telefony
    Do Polski 00 48 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta. Z Polski 00 960 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta.
    Czas
    + 4 h w stosunku do czasu polskiego w okresie zimy.
    Przelot
    Wylot do Colombo liniami czarterowymi z międzylądowaniem technicznym w Bahrajnie (ok. 45 min., bez wysiadania z samolotu). Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na lotnisku im. F. Chopina na 2 godz. przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na R.pl/rozklady.
    Warto wiedzieć
    - Malediwy są krajem bezpiecznym dla turystów. - W ośrodkach turystycznych na wyspach nie ma możliwości kontaktu z miejscową ludnością muzułmańską. - Jedynie w stolicy Male należy zwracać uwagę na odpowiedni strój i zachowanie, które może godzić w obowiązujące normy religijne i przyjęte obyczaje. Nie wolno prezentować symboli religijnych: krzyże, gwiazdy Dawida etc. przy wjeździe na Malediwy i będąc na miejscu. - Nudyzm jest kategorycznie zabroniony. - Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców w bardzo wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest wwóz tylko rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np.: za wwóz alkoholu grozi więzienie. - W obszarze Malediwów wydzielono tzw. strefę turystyczną, w której zezwala się poruszać gościom z zagranicy. - Aby samodzielnie zwiedzać atole nie należące do strefy, należy uzyskać specjalne zezwolenie - dotyczy to również lokalnych firm, które chciałyby na przykład poprowadzić trasę rejsu poza strefą turystyczną. - Brak placówki dyplomatycznej. Malediwy znajdują się w kompetencji terytorialnej Ambasady RP w New Delhi (Indie). - Pakiety i kosze powitalne dla nowożeńców wymagają potwierdzenia zawarcia związku małżeńskiego w okresie maksymalnie 6 ostatnich miesięcy (dokument należy zabrać ze sobą i okazać na recepcji podczas kwaterowania).

    Wizy

    Wiza lankijska
    Przy wjeździe na terytorium Republiki Sri Lanki od obywateli Polski wymagana jest wiza turystyczna. Oferujemy możliwość wizowania za pośrednictwem Rainbow Tours. Wiza obowiązuje przez 6 miesięcy od daty zarejestrowania. Wiza upoważnia do dwukrotnego wjazdu po 30 dni każdy. Powrót ze Sri Lanki musi nastąpić w terminie obowiązywania wizy.Powyższe warunki wizowe obowiązują obywateli Polski. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
    Wiza na Malediwy
    Polski turysta nie potrzebuje wizy wjazdowej. Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych. Na Malediwach obowiązuje podatek turystyczny, płatny bezpośrednio w hotelach ok. 6 USD/os./dzień.

    Wycieczki lokalne

    Pełna oferta wycieczek dostępna jest w hotelach.
    Polecamy:
    ZWIEDZANIE
    Pałac prezydenta Pałac Mulee-Aage został zbudowany przez sułtana Mohameda Shamsuddeen III w 1906 roku. Obecnie w obiekcie mieści Kancelaria Prezydenta. Budynek znajduje się na Male
    DLA AKTYWNYCH
    Odkryj podwodny świat Malediwy są wspaniałym miejscem dla miłośników oraz amatorów nurkowania. Mieści się tutaj wiele szkół nurkowania. To wprost idealny pomysł, by odkryć podwodny świat Oceanu Indyjskiego.
    RELAKS
    Relaks w hotelowym SPA Dla miłośników wyciszenia i relaksu polecamy hotelowe SPA. Można wybierać pomiędzy różnorodnymi masażami i zabiegami kosmetyczno-upiększającymi.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    North Male Atoll Zlokalizowany na malutkiej wysepce Vabboahuraa należącej do atolu North Male. Tu na każdym kroku czuć wakacyjną atmosferę. Hotel oferuje centrum SPA z zabiegami na ciało, centrum sportów wodnych a także kilka restauracji a'la carte z lokalnymi daniami. Uzupełnieniem kulinarnych doświadczeń będzie formuła AII Inclusive. Goście zamieszkają w przestronnych domkach, które są usytuowane w ogrodzie lub na wodzie. W tym kameralnym miejscu znajdziemy wielką przygodę.

    kategoria hotelu

    4*

    kategoria lokalna hotelu

    BRAK

    opis hotelu

    Na terenie znajduje się całodobowa recepcja, lobby, basen, 3 restauracje, 3 bary, room service (24h), biblioteka, kantor, pralnia.

    internet

    Wi-Fi w lobby płatne

    plaża

    przy plaży, piaszczysta.

    pokoje

    Wyposażone w indywidualnie sterowaną klimatyzacje, łazienki (wanna/prysznic, suszarka do włosów), mini bar, telefon, TV, sejf, zestaw do kawy/herbaty, kamizelki ratunkowe, płaszcze przeciwdeszczowe. Typy pokoi: na terenie hotelu: Domki typu Garden (dwupoziomowe domki, na piętrze znajduje się sypialnia z balkonem i widokiem na morze, bezpośredni dostęp do ogrodu) , pokoje superior (pokoje z widokiem na morze) , domki typu beach (położone na plaży, część łazienki na świeżym powietrzu) , domki typu water (położone na wodzie)

    Wyżywienie

    3 restauracje, 3 bary

    śniadanie

    Formuła zawiera:śniadanie, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie, obiad i kolacja

    Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, przekąski w wybranych barach, wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne

    w cenie

    muzyka na żywo

    płatne

    centrum SPA Kayastha oferujące liczne zabiegi na twarz i ciało, ayurevda, zabiegi balijskie, malawskie, centrum fitness,sala do yogi, nurkowanie, windsurfing, łowienie ryb

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:24

    usługi dostępne w hotelu

    Przy plaży SPA All Inclusive Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Malediwy/Malediwy

    Wstęp

    Kameralna hotel położony na pięknej, prywatnej wyspie otoczonej z bujną roślinnością. Idealne miejsce na wypoczynek w komfortowych warunkach z wygodną opcją wyżywienia all inclusive.

    Położenie

    - North Male Atoll - na niedużej wyspie Dhonveli

    Plaża

    - drobny, biały piasek - leżaki i ręczniki (bezpłatne)

    Pokoje

    Superior - ok. 62 m2 - zlokalizowane przy plaży w domkach na parterze lub pierwszym piętrze - klimatyzacja - wiatrak sufitowy (tylko w pokojach na 1 piętrze) - telefon, sejf - bezprzewodowy internet (płatny) - mini-bar (płatny) - TV-SAT - zestaw do parzenia kawy/herbaty - łazienka (prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów) - balkon lub taras Beach Bungalow - ok 50 m2 - zlokalizowane w bungalowach przy plaży - wyposażone podobnie jak pokoje superior - dodatkowo częściowa otwarta łazienka Water Bungalow - ok 65 m2 - wyposażone podobnie do pokoi superior - zlokalizowane na palach tuż nad Oceanem

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen - taras słoneczny, leżaki  i materace przy basenie - tenis stołowy, siatkówka plażowa - lekkie animacje w ciągu dnia i wieczorami płatne - centrum SPA Chaavana - zabiegi i masaże - sporty wodne, wycieczki

    Wyżywienie

    Full Board (FB) - śniadania, obiady, kolacje. Napoje do obiadów i kolacji - płatne. All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski, późny posiłek. Posiłki serwowane są w formie bogatego bufetu, wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00

    Restauracje i bary

    - restauracja główna Koimala - restauracja / bar Rehendhi - restauracja / bar na tarasie Raiyvilaa - 3 bary

    Dodatkowe informacje

    - przestronne lobby z recepcją - bezprzewodowy internet w miejscach publicznych (płatny) - www. cinnamonhotels.com

    Transfer

    Realizowany szybką łodzią motorową, trwa ok. 25 min  

    Dla nowożeńców

    Specjalnie dla nowożeńców hotel wraz z Exim Tours przygotował niespodziankę: - tort/ciasto, butelka wina, specjalną dekorację pokoju. Warunkiem otrzymania w/w świadczeń jest zgłoszenie podróży poślubnej w trakcie dokonywania rezerwacji a także zabranie ze sobą w podróż aktu/kopii aktu zawarcia związku małżeńskiego. Podróż poślubna nie może odbyć się później niż 6 miesięcy od daty zawarcia małżeństwa.

    UWAGA

    Przy podróży z dzieckiem poniżej 2 lat w hotelach na recepcji należy opłacić podatek tzw. GreenTax w wysokości 6 USD/doba. Wszsycy pozostali uczestnicy mają podatek wliczony w cenę pobytu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony na północnym atolu Male, oddalony 13 km od lotniska w Male. Transfer z lotniska odbywa się łodzią motorową i trwa około 25 minut.

    PLAŻA

    Plaża piaszczysta z białym piaskiem, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole i ręczniki: bezpłatne.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 4* Hotel wyremontowany w 2019 roku, położony na brzegiem Oceanu Indyjskiego.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    recepcja czynna całą dobę, kantor: w recepcji, ogród, taras, sklep z pamiątkami, lekarz, pralnia: za opłatą, płatność gotówką, usługi konsjerża, 3 restauracje, 2 bary. Hotel akceptuje płatności kartami: Visa, MasterCard, American Express.

    INTERNET

    Wi Fi odpłatnie na terenie hotelu.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: kort do tenisa ziemnego, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, badminton, siatkówka plażowa, bilard, siłownia Odpłatnie: oświetlenie kortów, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, szkoła nurkowania

    DLA DZIECI

    menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem, bezpłatne)

    ZAKWATEROWANIE

    Pokoje typu Superior Ocean View mają powierzchnię około 59 m2, wyposażone są w:klimatyzację, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, minibar (płatny), TV SAT, telefon, łazienkę z wanną, prysznicem, WC, suszarką, kosmetykami, balkon lub taras, Wi Fi (bezpłatne), łóżko typu king size. Pokoje typu Beach Bungalow, zlokalizowane są bezpośrednio na plaży, wyposażone sa tak samo jak pokoje superior.

    WYŻYWIENIE

    HB: śniadania i obiadokolacje. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. FB: śniadania, obiady i kolacje. Napoje do obiadów i kolacji dodatkowo płatne. ALL INCLUSIVE: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski pomiędzy posiłkami, popołudniowa kawa/harbata, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. ALL INCLUSIVE PREMIUM: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski pomiędzy posiłkami, popołudniowa kawa/harbata, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe. Kolacja Wigilijna (24.12) oraz Kolacja Noworoczna (31.12) wliczone w cenę imprezy.

    INFORMACJE DODATKOWE

    Adres: Male North Harbour, Boduthakurufaanu Magu, Malé, https://www.cinnamonhotels.com/cinnamondhonvelimaldives# TRANSFER: Speedboat w godzinach 06:00 - 16:00. Dla przylotów poza wyznaczonymi godzinami wymagana jest dodatkowa rezerwacja hotelu w Male na 1 dobę.

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy (nie dotyczy dojazdu własnego), bagaż rejestrowany (nie dotyczy dojazdu własnego), transfer lotnisko - hotel - lotnisko (rodzaj transferu określony przy opisie hotelu) zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia na docelowej destynacji z wyłączeniem czasu trwania dojazdu), OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej) VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.) , wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    *    Obywatel Polski nie potrzebuje wizy wjazdowej, na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć jednak wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych *    Wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) *    Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców po wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest tylko wwóz rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np. za wwóz alkoholu grozi więzienie. *    Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora

    COVID-19

    Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych. W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ . Aktualizacja z dnia 15.02.2021r Informacje dla podróżujących przez Zurych Od 8 lutego 2021 r. wszyscy pasażerowie muszą przedłożyć dowód negatywnego wyniku testu PCR podczas podróży do Szwajcarii. W momencie wyjazdu wynik testu nie może być starszy niż 72 godziny. Wynik testu musi być przedstawiony członkowi personelu naziemnego przy stanowisku odprawy lub przy bramce w kraju wylotu. Wymóg testu obejmuje wszystkich podróżnych, w tym pasażerów tranzytowych, którzy podróżują przez Szwajcarię do miejsca docelowego, niezależnie od tego, skąd rozpoczyna się podróż. Aktualizacja 26.01.2021 Mamy dobrą wiadomość dla osób wracających z urlopu. Osoby zaszczepione przeciwko COVID-19 oraz te, które uzyskały ujemny wynik testu diagnostycznego na obecność SARS-CoV-2 (czas między uzyskaniem wyniku testu a przekroczeniem granicy nie może przekraczać 48 godzin), nie będą musiały przechodzić obowiązkowej kwarantanny do powrocie do Polski. Aktualizacja z dnia 19.11.2020 r. Wszyscy pasażerowie lecący z Male przez Dubaj linią Emirates nie muszą wykonywać testów PCR. Bardzo prosimy o śledzenie na bieżąco informacji zawartych na stronie linii lotniczej Emirates. Aktualizacja z dnia 30.10.2020 r. Podróżujący liniami Qatar Airways na Malediwy mogą skorzystać z lotu tranzytowego przez lotnisko Hamad International Airport w Dosze (DOH). Nie mogą jednak opuścić w tym czasie lotniska. Należy mieć na uwadze, że ze względu na sytuację epidemiologiczną niektóre loty mogą być odwoływane. W związku z czym Qatar Airways zwraca się ze szczególną prośbą do pasażerów o śledzenie na bieżąco statusu planowanego lotu https://www.qatarairways.com/en/travel-alerts/COVID-19-update.html. AkTUALIZACJA 15.10.2020 Malediwy wymagają aby na teście PCR na Covid-19 był wpisany numer paszportu RESTRYKCJE OBOWIĄZUJĄCE NA MALEDIWACH OD 10.09.2020: Zgodnie z najnowszymi wytycznymi Ministerstwa Turystyki, Urząd Ochrony Zdrowia Malediwów od 10 września 2020r nałożył obowiązek przedstawienia negatywnego certyfikatu PCR dla wszystkich turystów i gości przyjeżdżających na Malediwy. W związku z tym wszyscy klienci są zobligowani do wykonania wymaganego testu PCR na 96 godziny przed przyjazdem na Malediwy. Wizy on arrival wydawane są za darmo na 30 dni i mogą zostać przedłużone. Przy przylocie należy obowiązkowo przedstawić negatywny wynik testu na COVID-19. Podróżni powinni wypełnić online (na 24 godziny przed podróżą) deklarację o stanie zdrowia (formularz dostępny na stronie: https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create?lang=en


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Dertour Polska

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Cinnamon Dhonveli Maldives

    Kategoria

    ****

    Miejscowość

    Island Dhonveli

    Region

    Północny Atol Male

    Kod

    MLE70001 IO

    Liczba pokoi

    148

    Położenie

    W Północnym Atolu Male, do lotniska Male ok. 13 km (ok. 20 min. szybką łodzią motorową).

    Opis

    Wyspa Dhonveli o wymiarach ok. 600 x 100 m, z małą laguną kąpielową, idealna na wypoczynek w swobodnej atmosferze. Dhonveli jest ulubioną destynacją surferów z całego świata. Do dyspozycji gości 3 restauracje (przyporządkowane do różnych części wyspy oraz pokoi) i 3 bary, basen z oddzielnym basenem dla dzieci, plac zabaw, sklep z pamiątkami, salon jubilerski, WLAN za opłatą, szkoła nurkowania, Spa. Dla ochrony wyspy przed erozją wybudowano częściowo falochrony.

    Wyżywienie

    3 posiłki dziennie (V) - śniadanie, obiad i kolacja w jednej z restauracji głównych w cenie. Przy rezerwacji All Inclusive (I) dodatkowo podwieczorek (ciasta, przekąski), wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (woda, napoje orzeźwiające, soki w puszkach, piwo, wino stołowe, wybrane alkohole i koktajle) w godz. ok. 9-24. Przy rezerwacji All Inclusive Plus (Premium All Inclusive, Y) dodatkowo do all inclusive wyższej jakości napoje, świeże soki, po przyjeździe 1 butelka szampana w pokoju, bezpłatny WLAN, minibar (woda, napoje orzeźwiające, piwo - uzupełniany 1x dziennie), 2 wybrane wycieczki/pobyt, kolacja na plaży (owoce morza lub steki), 60-minutowy masaż.

    Pokój typ 1

    Economy = ok. 49 m kw., w 2-piętrowych bungalowach położonych w głębi wyspy, przyjemnie urządzone w jasnych kolorach. Pokój dzienny na parterze, sypialnia na otwartej galerii na 1. piętrze. Łazienka z wanną, oddzielny prysznic, WC, suszarka do włosów, TV, telefon, klimatyzacja, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, WLAN za opłatą, taras.

    Pokój typ 2

    Superior (24) = ok. 60 m kw., jak Economy, w sześciu 2-piętrowych bungalowach, po 6 mieszkań w każdym, balkon lub taras od strony morza.

    Pokój typ 3

    Beach Bungalow = ok. 63 m kw., jak Superior, w bungalowach po 2 mieszkania w każdym, z otwartą łazienką, tarasem i widokiem na morze.

    Pokój typ 4

    Water Bungalow (36) = ok. 66 m kw., jak Beach Bungalow, jako samodzielne mieszkanie na palach, ponad wodą. Łazienka z jacuzzi, oddzielny prysznic, drewniany pomost z bezpośrednim zejściem do morza. Minimalny wiek - 15 lat.

    Pokój typ 5

    Over Water Suite = ok. 86 m kw., jak Water Bungalow, z bardziej wartościowym wyposażeniem, oddzielny pokój dzienny i sypialnia, większa łazienka z wolnostojącą wanną, duży taras z leżakami.

    Sport, rozrywka, wellness

    Dyskretny program animacyjny wieczorem i muzyka na żywo. Bliskość głównej wyspy zachęca do wycieczek do stolicy lub na inne zamieszkane i niezamieszkane wyspy w okolicy (oferta wycieczek na miejscu). Sport w cenie - siłownia, siatkówka plażowa, tenis stołowy. Badminton i tenis (oświetlenie za opłatą), rzutki. Za opłatą - kajaki, deski wodne, żaglowki, katamaran, łódź-banan, wędkowanie morskie, nurkowanie. Wellness - Chavana Spa oferuje masaże i zabiegi, również kosmetyczne (za opłatą).

    Warto wiedzieć

    Honeymoon Special - sezonowe oferty dla nowożeńców oraz podróży jubileuszowych. Należy zgłosić przy rezerwacji, a na miejscu przedłożyć akt ślubu.

    Transfery

    Rezerwacja transferu z/na lotnisko Male jest obowiązkowa i będzie automatycznie doliczona do rezerwacji (szybką łodzią motorową, ok. 20 min. jazdy). W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu do/z MLE, w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    MP217102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Best Reisen

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Malowniczy hotel przy piaszczystej plaży, ocieniony bujnym gajem palm kokosowych, połóżony na Północnym Atolu Male, zaledwie 13 km od międzynarodowego lotniska.

    Położenie

    Hotel zlokalizowany jest na wysepce Kaafu należącej do Północnego Atolu Male, w odległości 13 km od międzynarodowego lotniska w Male. Transfer łodzią motorową zajmuje około 20 minut.

    Wyposażenie

    Kilka restauracji, bary, barbeque, sklepik, dyskoteka, pralnia.

    Pokoje

    40 bungalowów na plaży oraz 36 pawilonów na wodzie. Wszystkie są klimatyzowane, mają elegancką łazienkę z suszarką, telefon, telewizję satelitarną, minibar, ekspres do kawy/herbaty. Z uwagi na zbyt niski standard i brak klimatyzacji nie prowadzimy sprzedaży pokoi typu Garden Bungalow.

    Wyżywienie

    HB - Śniadania i obiadokolacje w formie bufetów. All Inclusive - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, napoje i alkohole lokalne.

    Sport i rozrywka

    Basen, jacuzzi, nurkowanie, windsurfing, katamarany, kajaki, aerobik, badminton, tenis, siatkówka plażowa, wyprawy na ryby. Co wieczór muzyka na żywo, karaoke, dyskoteka.

    Dla dzieci

    Łóżeczko, fotelik.

    Uwagi

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Przy pobycie do 30 dni wiza nie jest wymagana. Paszport musi być ważny co najmniej przez okres 6 miesięcy od daty powrotu. Przy przylocie - na lotnisku, otrzymuje się bezpłatny stempel w paszporcie zezwalający na wjazd. Zabroniony jest wwóz alkoholu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Orka

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy/Male Atol/Nord Male Atol

    Miejscowa kategoria

    4****

    Położenie

    Hotel położony na wyspie Dhonveli 600 x 100 m w północnym atolu Male, przy niewielkiej lagunie idealnej do kąpieli, 13 km od lotniska, transfer szybką łodzią ok. 20minut.

    Wyposażenie hotelu

    na terenie hotelu znajdują się 3 restauracje oraz 3 bary, basen, oddzielny basen dla dzieci, plac zabaw dladzieci, sklepik z pamiątkami, jubiler, niewielki punkt medyczny, wifi dostępne w większości miejsc publicznych,

    pokoje suoperior

    znajdują się w dwu piętrowych budynkach, po cztery pokoje na każdym piętrze, wszystkie skierowane w stronę morza, pokoje wyposażone w łazienkę z prysnicem i WC, suszarkę do włosów, Klimatyzacja, telewizja satelitarna, telefon, minibar, sejf, ekspres do kawy i herbaty balkon lub taras. Istnieje równiez możliwość rezerwacji bungalowu na plaży lub bungalowu na palach za dodatkową dopłatą.

    pokoje beach bungalow

    powierzchnia ok 63 mkw. podobne zakwaterowanie co pokoje superior, znajdują się w bungalowach, dwie jednostki mieszkalne na domek, dodatkowo otwarta łazienka i taras z widokiem na morze.

    pokoje water bungalow

    o powierzchni ok 66 mkw, domki na wodzie, posiadają dodatkowo wannę z jacuzzi oraz bezpośredni dostęp do morza.

    Wyżywienie

    HB wszystkie posilki w formie bufetu, istnieje możliwość wykupienia opcji FB - trzy posiłki lub All Inclusive - posiłki w formie bufetu wrestauracji głównej, wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze głównym 10-24 (opcja all inclusive nie obejmuje likierów, szampana, cappucino, espresso, świeżo wyciskanych soków),herbata i przekąski 16-18,

    Sport i rozrywka

    siłownia, tennis, badminton, siatkówka plażowa, dodatkowo płatne; kajaki, snorkeling, narty wodne, nurkowanie,

    Rozrywka

    wieczorna rozrywka, muzyka na żywo.

    Dla dzieci

    plac zabaw dla dzieci

    Beauty&wellness

    Spa dodatkowo płatne

    Uwaga

    w cenę pobytu nie jest wliczona obowiązkowo płatna kolacja świąteczna oraz kolacja noworoczna

    Nowożeńcy

    otrzymują od hotelarza buelkę wina i kosz owoców.

    Cena obejmuje

    - przelot liniami rejsowymi, - zakwaterowanie w Hotelu, - transfer na trasie lotnisko-hotel-lotnisko, - wyżywienie / śniadania - opłaty lotniskowe i wszystkie podatki, - opiekę rezydenta anglojęzycznego i niemieckojęzycznego, Cena nie obejmuje - kosztów wymaganych wiz, - wydatków osobistych, - napiwków, - wycieczek fakultatywnych, - podatku wyjazdowego 25UDS/os. Informacje praktyczne - Elektryczność 220V - Bezpieczeństwo - Malediwy są krajem bezpiecznym dla turystów, - Komunikacja - Między wyspami kursują łodzie oraz samoloty, - Nie obowiązują żadne szczepienia ochronne, trzeba pamiętać o niebezpieczeństwie zarażenia się cholerą, tyfusem, polio, żółtaczką typu A, B i E, - Zaleca się przestrzeganie odpowiednich zasad zachowania i ubioru w miejscach publicznych. W strojach kąpielowych sugeruje się poruszać tylko w ośrodkach turystycznych i na plaży. Nudyzm jest zakazany, włączając to zamknięte resorty turystyczne. - obowiązuje zakaz wwozu na terytorium malediwów broni, amunicji i materiałów wybuchowych, materiałów i publikacji pornograficznych; rzeczy uznanych za naruszające zasady islamu, w tym przedmiotów innych kultów i religii, wieprzowiny i produktów z niej pochodzących oraz alkoholu (jest on dozwolony tylko na terenie resortów turystycznych). - Polski turysta nie musi mieć wizy wjazdowej, Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych zezwalający na wjazd, - prz wylocie pobierany jest podatek wyjazdowy i wynosi on 25 USD/os, - Strefa czasowa - różnica + 4 godziny w stosunku do czasu polskiego, w przypadku czasu letniego 3h. - przyładowe ceny - Napój ca.USD 04,00 Piwo ca.USD 04,00 Butelka wina ca.USD 25,00, butelka wody 3,00 USD, - formy płatności na Malediwach; na Malediwy zaleca się zabrać USD lub karty kredytowe, w przypadku płatności kartą kredytową mogą pojawić się wysokie opłaty manipulacyjne, - waluta Rupia Malediwska (1PLN - 5,771 MVR, 1USD- 12,960 MVR)

    Informacje dodatkowe

    - impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, - rezydent anglojęzycznego i niemieckojęzyczny na miejscu, - możliwość dokupienia miejsca hotelowego na lotnisku wylotowym przed rozpoczęciem imprezy, - możliwość dokupienia miejsca parkingowego na lotnisku wylotowym na cały okres trwania imprezy, - możliwość dokupienia dolotu z polskich lotnisk (KTW, POZ, GDN, KRK, SZC) oraz wszystkich europejskich portów lotniczych do lotniska wylotowego, - wszystkie loty realizowane liniami rejsowymi - min Emirates Airlines, Cathay Pacific, Singapore Airlines, Thai Airlines, Etihad Airways, Malaysia Airlines i wiele innych, na pokładzie wszystkich lini lotniczych CATERING w cenie (posiłek, napoje gazowane i alkoholowe) ! - jeżeli nie ma możliwości potwierdzenia imprezy w danym termin, nasz wykwalifikowany zespół rezerwacyjny znajdzie i potwierdzi najbliższy możliwy termin w wybranym hotelu lub zaproponuje hotel o podobnym standardzie, - cena uzalezniona jest od dostepnosci miejsc w samolocie w danej taryfie lotniczej, - średnia cena przyjęta do kalkulacji za bilet lotniczy wynosi 3000 zł - UWAGA ! Na wyloty w okresie Swiat Bozego Narodzenia, Nowego Roku, Swiat Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje doplata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej, - UWAGA ! W kalkulacji została podana najniższa taryfa obowiązująca w terminie wylotu, w przypadku braku dostępności danej taryfy w dniu sprzedaży zostanie skalkulowana nowa cena biletu, w wyższej taryfie za dopłatą. Przewoźnik podaje aktualne ceny na chwilę zapytania, cena ta może ulec zmianie ze względu na wyczerpanie się miejsc w samolocie w danej kategorii taryf lotniczych (do chwili podpisania umowy). Uwaga!!! OFERTA WYMAGA POTWIERDZENIA DOSTĘPNOŚCI I CENY PRZEZ TOUROPERATORA W CIĄGU 4 GODZ. OD PON-PT W GODZ. 10-18


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
    Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

    Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Malowniczy hotel przy piaszczystej plaży, ocieniony bujnym gajem palm kokosowych, połóżony na Północnym Atolu Male, zaledwie 13 km od międzynarodowego lotniska.

    Położenie

    Hotel zlokalizowany jest na wysepce Kaafu należącej do Północnego Atolu Male, w odległości 13 km od międzynarodowego lotniska w Male. Transfer łodzią motorową zajmuje około 20 minut.

    Wyposażenie

    Kilka restauracji, bary, barbeque, sklepik, dyskoteka, pralnia.

    Pokoje

    40 bungalowów na plaży oraz 36 pawilonów na wodzie. Wszystkie są klimatyzowane, mają elegancką łazienkę z suszarką, telefon, telewizję satelitarną, minibar, ekspres do kawy/herbaty.

    Wyżywienie

    HB - Śniadania i obiadokolacje w formie bufetów. All Inclusive - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, napoje i alkohole lokalne.

    Sport i rozrywka

    Basen, jacuzzi, nurkowanie, windsurfing, katamarany, kajaki, aerobik, badminton, tenis, siatkówka plażowa, wyprawy na ryby. Co wieczór muzyka na żywo, karaoke, dyskoteka.

    Dla dzieci

    Łóżeczko, fotelik.

    Uwagi

    Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Na pobyt turystyczny wiza nie jest potrzebna. Należy posiadać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięcy. Opiekunowie podróżujący z dzieckiem/dziećmi w wieku 0-2 lat zobowiązani są do uiszczenia opłaty Green Tax w kwocie 6 za dziecko za noc bezpośrednio w hotelu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

    Dla nowożeńców

    Tylko z Best Reisen wyjątkowa niespodzianka  dla nowożeńców. Warunkiem otrzymania świadczeń jest zgłoszenie podróży poślubnej zaraz po dokonaniu rezerwacji a także zabranie ze sobą aktu/kopii aktu zawarcia związku małżeńskiego. Dokument należy okazać na miejscu przy recepcji hotelowej. Podróż poślubna nie może odbyć się później niż 6 miesięcy od daty zawarcia małżeństwa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Malediwy, Malediwy

    Położenie

    obiekt usytuowany na wyspie o wymiarach 600 x 100 m z dużą laguną kąpielową (hotel nie posiada własnej rafy), na południowo-wschodnim krańcu atolu. Transfer z lotniska łodzią motorową ok. 20 minut.

    Plaża

    piaszczysta, delikatnie opadająca do morza plaża. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bez opłaty. Zalecane obuwie kąpielowe.

    Wyposażenie

    nowoczesny hotel dysponuje łącznie 148 pokojami rozmieszczonymi w bungalowach na wodzie lub na plaży. Do dyspozycji gości recepcja, 3 restauracje, 3 bary, butik, baza nurkowa. W tropikalnym ogrodzie hotelowym basen. Dzięki zamkniętej lagunie wyspa nadaje się idealnie na rodzinny urlop z dziećmi. www.cinnamonhotels.com

    Wyżywienie

    Z trzema posiłkami: posiłki w formie bufetu. Dla gości zakwaterowanych w suitach na wodzie (A2-3D) oddzielna restauracja.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu (przy rezerwacji opcji All Inclusive każdy typ pokoju przyporządkowany jest do jednej z trzech restauracji, w której można spożywać posiłki bezpłatnie – korzystanie z pozostałych dwóch restauracji jest możliwe za dopłatą). W godz. 10.30.-11.30. do wyboru przekąska. Po południu kawa i herbata. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe w szkle (woda, napoje orzeźwiające, piwo, wino domowe, soki z kartonu, wybrane alkohole) w godz. 09.00.-24.00. Alkohole markowe za opłatą.

    Internet

    WIFI w lobby za opłatą.

    Zakwaterowanie

    Bungalowy w ogrodzie (A1-3G): ok. 55 m kw., na 2 poziomach, przytulnie urządzone: klimatyzacja, TV sat, sejf, minibar, zestaw do przygotowywania kawy i herbaty, internet za opłatą, taras. Prysznic, WC, suszarka. Na parterze część wypoczynkowa z tarasem, na piętrze sypialnia z balkonem. Wariant ekonomiczny (A2-3S). Pokoje superior (A1-3E): ok. 62 m kw., w dwupiętrowych budynkach (w każdym 6 pokoi), łazienka z wanną, wentylator sufitowy, taras lub balkon od strony morza. Bungalowy na plaży (A1-3B): ok. 49 m kw, z wanną i widokiem na morze (bezpośredni widok może być trochę ograniczony ze względu na bujną roślinność). Bungalowy na wodzie (A1-3C): ok. 66 m kw., dodatkowo jacuzzi i płaszcze kąpielowe. Uwaga! Brak możliwości zakwaterowania dzieci w bungalowach na wodzie. Suity na wodzie (A2-3D): ok. 85 m kw., po stronie północnej; położone w półokręgu, na palach; dodatkowo oddzielny pokój dzienny. Minimalny wiek w suitach na wodzie – 13 lat.

    Sport

    bilard, rzutki, siłownia, tenis stołowy, siatkówka. Za opłatą nurkowanie i korty tenisowe (z oświetleniem).

    Wellness

    za opłatą masaże i różne zabiegi w centrum wellness & spa.

    Dzieci

    brodzik, plac zabaw.

    Rozrywka

    animacje oraz wieczorna rozrywka.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy, Malediwy

    Opis hotelu

    Hotel oferuje łącznie 90 pokoi. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do pozostałych świadczonych usług należą serwis pokojowy i pralnia.

    Zakwaterowanie

    Wszystkie pokoje dysponują klimatyzacją, wentylatorem, pomieszczeniem mieszkalnym, kuchnią i łazienką. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź łóżko typu king size. Istnieje możliwość dostawki. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dostępne są również minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Do wyposażenia należą również internet, telefon, telewizor, odtwarzacz DVD i Wi-Fi. Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Obiekt oferuje pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Goście pragnący aktywnie spędzić czas także na urlopie ucieszą się z przygotowanych na terenie hotelu atrakcji, takich jak tenis ziemny i siatkówka plażowa. Za dodatkową opłatą można również skorzystać z wędkowania. Do dyspozycji gości jest szeroki wachlarz aktywności sportowych, w tym wodnych jak kanadyjki i nurkowanie oraz za dodatkową opłatą windsurfing, jet ski, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, żeglowanie, rejsy katamaranem, spływy kajakowe i snorkeling. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, badminton, bilard i dart. W obiekcie znajdziecie Państwo Strefę Wellness ze spa, salonem piękności i zabiegami masażu. Wieczorne chwile mile upłyną przy akompaniamencie muzyki na żywo.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. W karcie znajdują się napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji na Malediwy?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Malediwy, Malediwy

    Położenie

    obiekt usytuowany na wyspie o wymiarach 600 x 100 m z dużą laguną kąpielową (hotel nie posiada własnej rafy), na południowo-wschodnim krańcu atolu. Transfer z lotniska łodzią motorową ok. 20 minut.

    Plaża

    piaszczysta, delikatnie opadająca do morza plaża. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bez opłaty. Zalecane obuwie kąpielowe.

    Wyposażenie

    nowoczesny hotel dysponuje 152 pokojami rozmieszczonymi w bungalowach na wodzie lub na plaży. Do dyspozycji gości recepcja, 3 restauracje, 3 bary, butik, baza nurkowa. W tropikalnym ogrodzie hotelowym basen. Dzięki zamkniętej lagunie wyspa nadaje się idealnie na rodzinny urlop z dziećmi. www.cinnamonhotels.com

    Dostęp do internetu

    WiFi w lobby za opłatą.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Karty kredytowe

    Amexco, MasterCard, Visa.

    Zakwaterowanie

    Bungalowy w ogrodzie (A1-3G): ok. 55 m2, na 2 poziomach, przytulnie urządzone: klimatyzacja, TV sat, sejf, minibar, zestaw do przygotowywania kawy i herbaty, internet za opłatą, taras. Prysznic, WC, suszarka. Na parterze część wypoczynkowa z tarasem, na piętrze sypialnia z balkonem. Wariant ekonomiczny (A2-3S). Pokoje superior (A1-3E): ok. 62 m2; w dwupiętrowych budynkach (w każdym 6 pokoi), taras od strony morza. Bungalowy na plaży (A1-3B): ok. 49 m2, z wanną i widokiem na morze (bezpośredni widok może być trochę ograniczony ze względu na bujną roślinność). Bungalowy na wodzie (A1-3C): ok. 66 m2, po wschodniej stronie, przestronne i elegancko wyposażone, dodatkowo jacuzzi i płaszcze kąpielowe. Uwaga! Brak możliwości zakwaterowania dzieci w bungalowach na wodzie. Suity na wodzie (A2-3D): ok. 85 m2, po stronie północnej; położone w półokręgu, na palach; dodatkowo oddzielny pokój dzienny. Minimalny wiek w suitach na wodzie – 13 lat.

    Wyżywienie

    Z trzema posiłkami: posiłki w formie bufetu. Dla gości zakwaterowanych w suitach na wodzie (A2-3D) oddzielna restauracja.

    Sport

    bilard, rzutki, siłownia, tenis stołowy, siatkówka. Za opłatą nurkowanie i korty tenisowe (z oświetleniem).

    Wellness

    za opłatą masaże i różne zabiegi w centrum wellness & spa.

    Dzieci

    brodzik, plac zabaw.

    Rozrywka

    animacje oraz wieczorna rozrywka.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu (przy rezerwacji opcji All Inclusive każdy typ pokoju przyporządkowany jest do jednej z trzech restauracji, w której można spożywać posiłki bezpłatnie – korzystanie z pozostałych dwóch restauracji jest możliwe za dopłatą). W godz. 10:30-11:30 do wyboru przekąska. Po południu kawa i herbata. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe w szkle (woda, napoje orzeźwiające, piwo, wino domowe, soki z kartonu, wybrane alkohole) w godz. 07:00-24:00. Alkohole markowe za opłatą.


    Mapa Hotelu Chaaya Island Dhonveli

    Opinie o Hotelu Chaaya Island Dhonveli

    Chaaya Island Dhonveli - możliwości zakwaterowania:

    Beach Bungalow DBL
    Superior Ocean View DBL
    garden bungalow duplex
    suite over water
    bungalow water
    superior [promo] ocean view
    Superior Ocean View
    DBL Superior
    DBL Beach Bungalow
    SUPERIOR ROOM OCEAN VIEW
    water bungalow
    beach bungalow dbl
    WATER BUNGALOW
    JUNIOR BEACH SUITE
    BEACH SUITE WITH POOL
    BEACH BUNGALOW
    DUPLEX GARDEN BUNGALOW
    OVER WATER SUITE
    Duplex Garden Bungalow
    Water Bungalow
    Superior Ocean View Promo
    Superior Ocean View
    Beach Bungalow
    Junior Beach Suite
    Beach Suite with Pool
    Over Water Suite

    Chaaya Island Dhonveli - Możliwości wyżywienia:


    Chaaya Island Dhonveli - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Chaaya Island Dhonveli? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00