cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
  • Hotel Olhuveli Beach, Malediwy
1 / 21
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.11 - 23.11
już od 2027 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.09 - 26.09
już od 1483 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Olhuveli Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży

Hotel Olhuveli Beach

Malediwy
Ocena hotelu Olhuveli Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Olhuveli Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 listopada 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 września 2019

Hotel Olhuveli Beach w ofercie Biura podróży:

Orka

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Malediwy/Male Atol/Południowy Male Atoll

Położenie

Hotel położony na Południowym Atolu Male, na wyspie o powierzchni 800 x 300 m z piękną piaszczystą plażą, wyspa porośnięta jest bujną tropikalną roślinnością, trasnfer z lotniska realizowany jest szybką łodzią zajmuje ok. 45 min.

Hotel

posiada restauracje główną oraz 3 restauracje a la carte, restauracja "Four Spices" znajdująca się nad wodą oferuje daniach kuchni azjatyckiej, "Lagoon Restaurant" specjalizuje się w kuchni śródziemnomorskiej, specjałami "The Plankton Grill" są owoce morza, dodatkowo snackbar, 3 bary, basen, oddzielny basen dla dzieci, frzyjer, jubiler, plac zabaw dla dzieci, wifi dodatkowo płatne.

Zakwaterowanie

Hotel oferuje zakwaterowanie w 164 pokojach. Deluxe - o pow. 50mkw, w dwupiętrowym bungalowie; w każdym bungalowie znajdują się cztery pokoje; w każdym pokoju łazienka z prysznicem/WC, suszarką do włosów, szlafrok, TV, odtwarzacz DVD, telefon, klimatyzacja, wentylator, mini-bar, zestaw do parzenia do kawy i herbaty, dostęp do Internetu (za opłatą), balkon lub taras z widokiem na morze, bądź ogród. Beach Villa - o pow. 84 mkw, wyposażona tak, jak pokój typu deluxe; wolnostojący, położony w południowej części wyspy; odległość między willami wynosi ok. 4m, otwarta łazienka z wanną i oddzielnym prysznicem, weranda; Jacuzzi Water Villa - o pow. ok. 81 mkw, wyposażona tak, jak Beach Villa, we wschodniej części wyspy, na palach, taras słoneczny z jacuzzi, leżakami i bezpośrednim dostępem do morza; Sunset Jacuzzi Water Villa - o pow. ok. 81mkw, wyposażona tak, jak Jacuzzi Water Villa, położona od strony zachodu słońca; Honeymoon Water Villa - o pow. ok. 122mkw, wyposażona tak, jak Jacuzzi Water Willa, z oddzielną sypialnią i pokojem dziennym, ekspres Nespresso, taras słoneczny;

Wyżywienie

w cenie trzy posiłki w formie bufetu w restauracji głównej, przy zakupie opcji ALL inclusive dodatkowo wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe (napoje, woda, soki w szklance, piwo, wino stołowe, whisky, gin, rum w szklankach w restuaracji i w poolbarze w godz. 10-24, popołudniu herbata, kawa, przekąski.

Rozrywka

wieczorna rozrywka, muzyka na żywo, dyskoteka, wieczory tematyczne,

Sport

siłownia, siatkówka plażowa, badminton, teni stołowy, tenis, bilard, dart, dodatkowo płatne; surfing, kitesurfing, narty wodne, katamaran, kajaki.

Cena obejmuje

- przelot liniami rejsowymi, - zakwaterowanie w Hotelu, - transfer na trasie lotnisko-hotel-lotnisko, - wyżywienie / śniadania - opłaty lotniskowe i wszystkie podatki, - opiekę rezydenta anglojęzycznego i niemieckojęzycznego, Cena nie obejmuje - kosztów wymaganych wiz, - wydatków osobistych, - napiwków, - wycieczek fakultatywnych, - podatku wyjazdowego 25UDS/os. Informacje praktyczne - Elektryczność 220V - Bezpieczeństwo - Malediwy są krajem bezpiecznym dla turystów, - Komunikacja - Między wyspami kursują łodzie oraz samoloty, - Nie obowiązują żadne szczepienia ochronne, trzeba pamiętać o niebezpieczeństwie zarażenia się cholerą, tyfusem, polio, żółtaczką typu A, B i E, - Zaleca się przestrzeganie odpowiednich zasad zachowania i ubioru w miejscach publicznych. W strojach kąpielowych sugeruje się poruszać tylko w ośrodkach turystycznych i na plaży. Nudyzm jest zakazany, włączając to zamknięte resorty turystyczne. - obowiązuje zakaz wwozu na terytorium malediwów broni, amunicji i materiałów wybuchowych, materiałów i publikacji pornograficznych; rzeczy uznanych za naruszające zasady islamu, w tym przedmiotów innych kultów i religii, wieprzowiny i produktów z niej pochodzących oraz alkoholu (jest on dozwolony tylko na terenie resortów turystycznych). - Polski turysta nie musi mieć wizy wjazdowej, Na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych zezwalający na wjazd, - prz wylocie pobierany jest podatek wyjazdowy i wynosi on 25 USD/os, - Strefa czasowa - różnica + 4 godziny w stosunku do czasu polskiego, w przypadku czasu letniego 3h. - przyładowe ceny - Napój ca.USD 04,00 Piwo ca.USD 04,00 Butelka wina ca.USD 25,00, butelka wody 3,00 USD, - formy płatności na Malediwach; na Malediwy zaleca się zabrać USD lub karty kredytowe, w przypadku płatności kartą kredytową mogą pojawić się wysokie opłaty manipulacyjne, - waluta Rupia Malediwska (1PLN - 5,771 MVR, 1USD- 12,960 MVR)

Informacje dodatkowe

- impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, - rezydent anglojęzycznego i niemieckojęzyczny na miejscu, - możliwość dokupienia miejsca hotelowego na lotnisku wylotowym przed rozpoczęciem imprezy, - możliwość dokupienia miejsca parkingowego na lotnisku wylotowym na cały okres trwania imprezy, - możliwość dokupienia dolotu z polskich lotnisk (KTW, POZ, GDN, KRK, SZC) oraz wszystkich europejskich portów lotniczych do lotniska wylotowego, - wszystkie loty realizowane liniami rejsowymi - min Emirates Airlines, Cathay Pacific, Singapore Airlines, Thai Airlines, Etihad Airways, Malaysia Airlines i wiele innych, na pokładzie wszystkich lini lotniczych CATERING w cenie (posiłek, napoje gazowane i alkoholowe) ! - jeżeli nie ma możliwości potwierdzenia imprezy w danym termin, nasz wykwalifikowany zespół rezerwacyjny znajdzie i potwierdzi najbliższy możliwy termin w wybranym hotelu lub zaproponuje hotel o podobnym standardzie, - cena uzalezniona jest od dostepnosci miejsc w samolocie w danej taryfie lotniczej, - średnia cena przyjęta do kalkulacji za bilet lotniczy wynosi 3000 zł - UWAGA ! Na wyloty w okresie Swiat Bozego Narodzenia, Nowego Roku, Swiat Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje doplata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej, - UWAGA ! W kalkulacji została podana najniższa taryfa obowiązująca w terminie wylotu, w przypadku braku dostępności danej taryfy w dniu sprzedaży zostanie skalkulowana nowa cena biletu, w wyższej taryfie za dopłatą. Przewoźnik podaje aktualne ceny na chwilę zapytania, cena ta może ulec zmianie ze względu na wyczerpanie się miejsc w samolocie w danej kategorii taryf lotniczych (do chwili podpisania umowy). Uwaga!!! OFERTA WYMAGA POTWIERDZENIA DOSTĘPNOŚCI I CENY PRZEZ TOUROPERATORA W CIĄGU 4 GODZ. OD PON-PT W GODZ. 10-18


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Malediwy/Malediwy

Wstęp

Luksusowe wille zlokalizowane tuż nad turkusową wodą i białymi, piaszczystymi plażami. Tradycyjna architektura spotyka się tu z nowoczesnym stylem. To właśnie jest Olhuveli Beach & SPA. Zapraszamy do kawałka raju na ziemi gdzie życice płynie wolniej i możesz zapomnieć o reszcie świata... 

Położenie

- South Male Atoll - na wyspie o nazwie Olhuveli - ok. 25 km od lotniska w Male

Plaża

- drobny, biały piasek - leżaki, parasole, materace i ręczniki (bezpłatne)

Pokoje

Wszystkie typy pokoi: - mini bar (codziennie uzupełniany) - zestaw do parzenia kawy/herbaty - sejf (bezpłatny) - TV-SAT, DVD, telefon - zestaw do prasowania - klimatyzacja, wiatrak sufitowy - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - taras/balkon - internet wi-fi Pokój deluxe - zlokalizowane przy plaży w jednopiętrowych budynkach (zakwaterowanie na parterze lub na piętrze), ok 50 m kw Grand Deluxe - j/w, nowocześnie urządzone, ok 66 m kw, dodatkowy prysznic pod gołym niebem Beach Villa - zlokalizowane w willach przy plaży, ok 84 m kw, patio z wanną pod gołym niebem Gran Beach Villa - zlokalizowane w willach przy plaży, ok 64 m kw, dodatkowy prysznic pod gołym niebem Grand Beach Villa with Pool - j/w, dodatkowo prywatny basen Różne wariacje Water Willa - od 64 do 84 m kw, zlokalizowane na palach nad wodą, dostępne również z Jacuzzi, lub z basenem

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen  - taras słoneczny z leżakami - siłownia, kort tenisowy, badminton, tenis stołowy - siatkówka plażowa, rzutki, bilard - kort tenisowy, tenis stołowy - kajaki, sprzęt do windsurfingu, rowery woden - skuter wodny (15 min na osobę/pobyt) - sprzęt do snorkelingu - wycieczki (wyprawa w poszukiwaniu delfinów, snorkeling, wędkowanie, rejs statkiem - każda wycieczka dostępna bezpłatnie jeden raz w trakcie pobytu na osobę. Wycieczki odbywają się przy sprzyjającej pogodzie oraz odpowiedniej ilości chętnych) - 15 min masażu (raz na pobyt) - wieczorne animacje   Płatne - SPA - masaże i zabiegi - sporty wodne

Dla dzieci

- plac zabaw

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, przekąski. Wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie przez całą dobę

Restauracje i bary

- restauracja główna Sunset na palach nad wodą (bufetowa) - resturacja Lagoon (wybór z karty) - restauracja azjatycka, włoska (płatne) - bar główny Dhoni, Lagoon Bar - Sunrise Bar przy basenie - grill Plankton - Goście wypoczywający w pokojach Jacuzzi Water Villa, Honeymoon Water Villa, Sunset Water Villa, Presidential Villa korzystają ze śniadań podawanych w restauracji Four Spices

Dodatkowe informacje

- 327 wille położone wśród zieleni tropikalnej wyspy oraz na palach nad wodą - lobby z recepcją - bezprzewodowy internet na terenie całego hotelu - mini market - www.gemahoteles.com

Transfer

Transfer odbywa się szybką łodzią motorową i trwa ok. 40 min. Istnieje możliwość dopłaty do prywatnego trasnferu

Dla Nowożeńców

Specjalnie dla nowożeńców hotel wraz z Exim Tours przygotował niespodziankę: - wcześniejsze zameldowanie / późne wymeldowanie z hotelu (w zależności od dostępności) - podwyższenie klasy zakwaterowania (w zależności od dostępności) - owoce, butelka wina - śniadanie serwowane w pokoju (raz w trakcie pobytu) - romantyczna kolacja przy świecach (raz w trakcie pobytu) - voucher o wartości 50 USD do wykorzystania w SPA - specjalna dekoracja pokoju Warunkiem otrzymania w/w świadczeń jest zgłoszenie podróży poślubnej w trakcie dokonywania rezerwacji a także zabranie ze sobą w podróż aktu/kopii aktu zawarcia związku małżeńskiego. Podróż poślubna nie może odbyć się później niż 12 miesięcy od daty zawarcia małżeństwa.

UWAGA

Przy podróży z dzieckiem poniżej 2 lat w hotelach na recepcji należy opłacić podatek tzw. GreenTax w wysokości 6 USD/doba. Wszsycy pozostali uczestnicy mają podatek wliczony w cenę pobytu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


TUI

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

/MALEDIWY

Do dyspozycji gości

• lobby • recepcja • ogród • taras słoneczny • 2 baseny zewnętrzne (woda słodka, w tym 1 typu infinity) • restauracja główna • 3 restauracje a la carte (jedna połączona z kawiarnią) • 4 bary 

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) • leżaki (przy basenie) • ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• sklepy z pamiątkami • jubiler • fryzjer • room service (płatny) • pralnia (płatna) • lekarz

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

163

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• ze względów bezpieczeństwa w willach na wodzie typu (BUM2), (BUM1) oraz (BUM3) mogą być zakwaterowane jedynie dzieci powyżej 7 lat • telefoniczna opieka rezydenta TUI • pakiet dla nowożeńców: dekoracja pokoju, kosz owoców i kolacja przy świecach (przy pobycie min. 3 nocy), przy przyjeździe należy okazać akt ślubu (nie starszy niż 6 miesięcy) przetłumaczony na język angielski - jeżeli dokument nie będzie ważny, goście zostaną obciążeni dodatkowymi kosztami na miejscu • hotel nie akceptuje zwierząt

• Podczas zakwaterowania w hotelu pobierany jest podatek turystyczny od niemowląt w wysokości 6 USD/noc. Podatek za osoby dorosłe i dzieci wliczony jest w cenę podróży.

• Transfer na Malediwach wliczony jest w cenę oferty.

Dla dzieci

• plac zabaw • wysokie krzesełko • łóżeczko dla niemowląt (w cenie) • opieka nad dziećmi (na zapytanie, płatna) • łóżeczko dzieci

Sport i wellness

W cenie • siatkówka • kort tenisowy (oświetlenie płatne)

Płatne • centrum fitness (7.00-22.00) • sporty wodne: kanu, katamaran, narty wodne, windsurfing, łódka typu banan • szkoła nurkowa PADI • strefa spa Sun (10.00-22.00) • jacuzzi • łaźnia parowa • aromaterapia • masaże • zabiegi pielęgnacyjne i kosmetyczne • Bums, tums & thighs • Body Pump • trening personalny • stretching • joga 

Rozrywka

• muzyka na żywo • przedstawienia

Pokoje

Bungalow na wodzie BUM1

• 1-3 os. • ok. 83 m2 • widok na morze • TV sat. • Wi-Fi (w cenie) • taras z jacuzzi • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf (w cenie) • telefon • minibar (płatny) • odtwarzacz DVD • wentylator sufitowy • biurko • żelazko • deska do prasowania • łóżko o wymiarach king-size • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty • łazienka oddzielona szklaną ścianą • wanna • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • WC

Bungalow na wodzie BUM3

• 1-3 os. • ok. 83 m2 • TV sat • oddzielny prysznic • Wi-Fi (płatne) • taras z jacuzzi • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf (w cenie) • telefon • minibar (płatny) • odtwarzacz DVD • wentylator sufitowy • biurko • żelazko • deska do prasowania • łóżko o wymiarach king-size • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty • łazienka oddzielona szklaną ścianą • wanna • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • WC

Bungalow na wodzie deluxe BUM4

• 1-4 os. • ok. 64 m2 • widok na morze • taras • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf • telefon • minibar (płatny) • TV sat • odtwarzacz DVD • wentylator sufitowy • biurko • żelazko • deska do prasowania • łóżko o wymiarach king-size • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty • łazienka oddzielona szklaną ścianą • wanna • oddzielny prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • WC • Wi-Fi (w cenie)

Bungalow na plaży BUX1

• 1-3 os. • ok. 84 m2 • od strony morza • typ Beach Villa • pokój dzienno-sypialny • taras • klimatyzacja • wentylator sufitowy • sejf (w cenie) • TV sat. • telefon • łóżko o wymiarach king size • kącik wypoczynkowy • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty • minibar (płatny) • łazienka oddzielona szklaną ścianą • oddzielny prysznic • wanna • suszarka do włosów • szlafroki • kapcie • WC • żelazko • deska do prasowania • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy deluxe DZX1

• 1-3 os. • ok. 50 m2 • ograniczony widok na morze lub widok na ogród • balkon • klimatyzacja • TV sat. • łóżko o wymiarach king size • kącik wypoczynkowy • prysznic • szlafroki • pokój dzienno-sypialny • sejf (w cenie) • telefon • minibar (płatny) • wentylator sufitowy • żelazko • deska do prasowania • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty • suszarka do włosów • kapcie • WC • Wi-Fi (w cenie)

Pokój 2-osobowy deluxe DZX2

• 1-4 os. • ok. 66 m2 • od strony morza • taras • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • TV sat • odtwarzacz DVD • biurko • łóżko o wymiarach king-size • łazienka oddzielona szklaną ścianą • wanna • oddzielny prysznic • szlafrok • pokój dzienno-sypialny • sejf (w cenie) • telefon • minibar (płatny) • wentylator sufitowy • żelazko • deska do prasowania • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty • suszarka do włosów • kapcie • WC • Wi-Fi (w cenie)

Bungalow BUX2

• 1-5 os. • ok. 80 m2 • od strony morza • taras z dostępem do prywatnego basenu • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • sejf • telefon • minibar (płatny) • TV sat • odtwarzacz DVD • wentylator sufitowy • biurko • żelazko • deska do prasowania • łóżko o wymiarach king-size • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty • łazienka oddzielona szklaną ścianą • wanna • oddzielny prysznic • suszarka do włosów • szlafrok • kapcie • WC • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.30-10.00, w formie bufetu) • obiad (12.30-14.30, w formie bufetu) • kolacja (19.00-21.30, w formie bufetu lub wybór z 5-daniowego menu) • wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-24.00) • przekąski (15.00-18.00)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Polska Neckermann

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malediwy, Malediwy

Położenie

w południowo-wschodniej części Południowego Atolu Male. Transfer z lotniska w Male łodzią ok. 45 min.

Plaża

piękna piaszczysta plaża. Leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

komfortowy ośrodek w otoczeniu egzotycznej przyrody położony na wyspie o wymiarach 800 x 300 m dysponuje łącznie 318 pokojami. Recepcja z miejscami wypoczynkowymi, restauracja główna położona na pomoście z pięknym widokiem na lagunę, 3 restauracje a la carte, 3 bary, bar z przekąskami, pizzeria, sklep z pamiątkami. W pięknym tropikalnym ogrodzie 2 baseny z brodzikami oraz bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty. www.olhuvelimaledives.com.

Dostęp do internetu

WiFi bez opłaty.

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki.

Karty kredytowe

MasterCard, Visa.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe de luxe (A1-3B): ok. 50 m kw., w dwukondygnacyjnych budynkach – każdy z 4 jednostkami mieszkalnymi; klimatyzacja, internet, wentylator sufitowy, telefon, TV sat., minibar, sejf, zestaw do przygotowywania kawy/ herbaty, kącik wypoczynkowy, balkon lub taras z widokiem na morze (widok może być częściowo ograniczony przez bujną roślinność). Prysznic, WC, suszarka. Wille na plaży (A1-3E): w wolnostojących budynkach, ok. 84 m kw., dodatkowo półotwarta łazienka z wanną oraz prysznic zewnętrzny. Wille deluxe na wodzie (A1-3C): w wolnostojących budynkach, ok. 64 m kw., położone na wodzie, z prywatnym tarasem słonecznym, z którego rozciąga się piękny widok na lagunę. Wille na wodzie z jacuzzi (A1-3D): ok. 82 m kw., dodatkowo whirlpool.

Sport

tenis stołowy, badminton, siatkówka, bilard, rzutki, siłownia, tenis (oświetlenie za opłatą). Za opłatą kajaki, żeglowanie katamaranem, surfing, kitesurfing, nurkowanie, wędkowanie na pełnym morzu oraz rejsy łódką ze szklanym dnem.

Wellness

za opłatą sauna, łaźnia parowa, whirloopl oraz masaże i zabiegi w centrum wellness & spa.

Rozrywka

wieczorne programy rozrywkowe z muzyką na żywo i pokazami.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu. Możliwość rezerwacji kolacji a la carte. Po południu kawa, herbata, kanapki. Wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10.00.-24.00.


Coral Travel

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*+

REGION

South Male Atoll Położony na środku błękitnej laguny, pośród egzotycznej roślinności. Wspaniały wybór dla miłośników sportów wodnych. Wille położone tuż nad woda pozwolą poczuć się jak na rajskiej, bezludnej wyspie. Dodatkową atrakcją będzie skorzystanie z bogatego centrum SPA.

kategoria hotelu

4*+

kategoria lokalna hotelu

BRAK

opis hotelu

Na terenie znajduje się recepcja, lobby, sklepiki, 2 baseny, 5 restauracji, 3 bary, pralnia.

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację, wiatrak, łazienkę (wanna/prysznic, suszarka do włosów, szlafrok), mini bar, telefon, TV, DVD/ CD odtwarzacz, sejf, zestaw do kawy/herbaty, odtwarzacz CD/DVD. Typy pokoi: na terenie hotelu: willa typu Jacuzzi Water (na morzu, prywatne jacuzzi dla 2 os położone na pomoście, części willi SUNSET z widokiem na zachodzące słońce) , willa Beach (na plaży, przestronna weranda) , Delux Water Villa (na morzu, z bezpośrednim wejście do wody) , pokoje delux (położone w 2 piętrowych budynkach, dostępne są również pokoje łączone - FAMILY) , villa rodzinna (2 piętra) , honeymoon water villa (jacuzzi, salon) , sunset jacuzzi water villa (jacuzzi, taras słoneczny) , presidential suite (aneks kuchenny, jacuzzi)

Wyżywienie

5 restauracji, 3 bary

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive Formuła zawiera: śniadanie, obiad, kolacja , przekąski w wyznaczonych barach, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, plac zabaw

w cenie

zajęcia sportowe, wieczorne animacje, karaoke, muzyka na żywo, dyskoteka tylko dla dorosłych

płatne

centrum SPA, korty tenisowe, siłownia, siatkówka plażowa, badminton, tenis stołowy, bilard, nurkowanie powierzchniowe, windsurfing, kajaki, żeglarstwo, serwis ślubny (na życzenie)

Aktualizacja opisu

19.07.2017 17:24

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Disco All Inclusive Sporty wodne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Neckermann

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malediwy, Malediwy

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta!Opis z poprzedniego sezonu!

Położenie

w południowo-wschodniej części Południowego Atolu Male. Transfer z lotniska w Male łodzią ok. 45 min.

Plaża

piękna piaszczysta plaża. Leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

komfortowy ośrodek w otoczeniu egzotycznej przyrody położony na wyspie o wymiarach 800 x 300 m dysponuje łącznie 318 pokojami. Recepcja z miejscami wypoczynkowymi, restauracja główna położona na pomoście z pięknym widokiem na lagunę, 3 restauracje a la carte, 3 bary, bar z przekąskami, pizzeria, sklep z pamiątkami. W pięknym tropikalnym ogrodzie 2 baseny z brodzikami oraz bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty. www.olhuvelimaledives.com.

Dostęp do internetu

WiFi bez opłaty.

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki.

Karty kredytowe

MasterCard, Visa.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe de luxe (A1-3B): ok. 50 m kw., w dwukondygnacyjnych budynkach – każdy z 4 jednostkami mieszkalnymi; klimatyzacja, internet, wentylator sufitowy, telefon, TV sat., minibar, sejf, zestaw do przygotowywania kawy/ herbaty, kącik wypoczynkowy, balkon lub taras z widokiem na morze (widok może być częściowo ograniczony przez bujną roślinność). Prysznic, WC, suszarka. Wille na plaży (A1-3E): w wolnostojących budynkach, ok. 84 m kw., dodatkowo półotwarta łazienka z wanną oraz prysznic zewnętrzny. Wille deluxe na wodzie (A1-3C): w wolnostojących budynkach, ok. 64 m kw., położone na wodzie, z prywatnym tarasem słonecznym, z którego rozciąga się piękny widok na lagunę. Wille na wodzie z jacuzzi (A1-3D): ok. 82 m kw., dodatkowo whirlpool.

Sport

tenis stołowy, badminton, siatkówka, bilard, rzutki, siłownia, tenis (oświetlenie za opłatą). Za opłatą kajaki, żeglowanie katamaranem, surfing, kitesurfing, nurkowanie, wędkowanie na pełnym morzu oraz rejsy łódką ze szklanym dnem.

Wellness

za opłatą sauna, łaźnia parowa, whirloopl oraz masaże i zabiegi w centrum wellness & spa.

Rozrywka

wieczorne programy rozrywkowe z muzyką na żywo i pokazami.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu. Możliwość rezerwacji kolacji a la carte. Po południu kawa, herbata, kanapki. Wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10.00.-24.00.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Ecco Travel

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malediwy

Opis

Bajecznie położenie na niewielkiej wysepce pokrytej tropikalną roślinnością, Piaszczysta plaża o białym piasku, Wspaniałe warunki do uprawiania sportów wodnych i nurkowania, 164 przestronnych bungalowów tworzących malowniczą osadę utrzymaną w lokalnym stylu, Program rozrywkowy kilka razy w tygodniu,

Lokalizacja

przy plaży, ok. 34 km od lotniska.

Wyposażenie

liczba pokoi - 148, restauracje - 3, baseny odkryte - 2, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, ogród, telefon, piano bar, jubiler, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, centrum konferencyjne, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf, mini bar, widok na morze, telefon (płatny), taras/balkon, suszarka do włosów, wentylator, łazienka z wanną lub prysznicem, biurko. Typ pokoju - zakwaterowanie w pokoju typu Deluxe (max. 3 osoby albo 2 osoby dorosłe i 2 dzieci). Za dodatkową opłatą możliwe zakwaterowanie w pokoju typu - - Deluxe Water Villa - wspaniale urządzone pokoje posiadające widok na lagunę/ocean, z prywatnym tarasem do opalania oraz schodami prowadzącymi do wody. - Beach Villa - luksusowo urządzony w meble z drewna tekowego, znajdują się przy plaży, wyposażone są w łazienkę na otwartym powietrzu lecz z zamkniętym terenem dla ochrony prywatności, pokój posiada także przestronną salkę na popołudniowe siesty, a prywatna weranda pozwola spoglądać na plażę i lagunę. - Jacuzzi Water Villa - wyposażenie analogiczne jak Deluxe Water Villa, lecz dodatkowo wyposażony w Jacuzzi. - Honeymoon Water Villa - najbardziej luksusowy typ pokoju, stworzony specjalnie dla nowożeńców, posiada udogodnienia takie jak pokój Jacuzzi Water Villa, dodatkowo jacuzzi znajduję się na otwartym powietrzu, ponadto pokój dzienny stworzony został ze szklanych paneli, które oferują urzekający panoramiczny widok. Wysokość dopłat można sprawdzić po kliknięciu w ikonę "i" w dziale "więcej ofert".

Plaża

prywatna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, bar service, zagospodarowana, parasole, leżaki, ręczniki.

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny), wędkarstwo (płatne), siatkówka, kajaki (płatne), surfing (płatny), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), kitesurfing (płatny), motorowe sporty wodne (płatne), żeglarstwo (płatne).

Sport i fitness

nauka nurkowania (płatna), tenis ziemny, tenis stołowy, badminton, masaże (płatne), SPA (płatne), sauna (płatna), rzutki, bilard (płatny), siłownia, łaźnia parowa (płatna), zabiegi lecznicze (płatne).

Rozrywka

muzyka na żywo, karaoke, dyskoteka, program artystyczny, animacje.

Dla dzieci

basen, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

pakiet all inclusive.

Cena zawiera

przelot na trasie Polska - Male- Polska z przesiadką ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; przelot na trasie Polska - Dubaj - Male - Polska), opłaty lotniskowe, ubezpieczenie KL, NNW, transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko ((łodzią motorową lub samolotem, w zależności od dostępnej opcji), zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą, obsługę anglojęzyczną podczas wypoczynku na Malediwach ( w przypadku wakacji łączonych z Dubajem; polskojęzyczną opiekę lokalnego agenta podczas wypoczynku w Dubaju),

Cena nie zawiera

dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego, obsługi w jęz. polskim - wypoczynek na Malediwach, dopłaty do pokoju pojedynczego, dopłat do pokoi o wyższym standardzie, wycieczek fakultatywnych, Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.

Obsługa na miejscu

Obsługa miejscowego agenta Ecco Travel - w jęz. angielskim. Dane kontaktowe agenta podajemy na dowodzie rezerwacji.

Informacje wizowe

Dla pobytów turystycznych obowiązują wizy, wydawane bezpłatnie na okres do 30 dni na lotnisku przylotowym. Dokumenty wymagane do uzyskania wizy turystycznej - paszport, bilet powrotny, rezerwacja hotelu oraz świadectwo szczepienia przeciwko żółtej febrze, jeżeli przybywa się z obszaru obecności tej choroby zakaźnej.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


BestReisen

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Pięknie zaprojektowane wille stoją nad turkusowymi wodami, łącząc nowoczesność z tradycyjną architekturą. To miejsce, gdzie ciało i umysł mogą odpocząć od codziennego zgiełku.

Położenie

Położony na południowym krańcu atolu Male, 34 km od lotniska w Male. Transfer do hotelu odbywa się łodzią motorową i trwa w granicach 45 minut.

Wyposażenie

Recepcja 24h, room service, wielojęzyczny personel, sklep z pamiątkami, butik, lekarz, kawiarenka internetowa, pralnia, kantor, siłownia, centrum spa, 2 baseny, centrum nurkowe. Restauracje: Sunset - restauracja główna zbudowana na wodzie, serwuje dania kuchni międzynarodowej, azjatyckiej i lokalnej; Lagoon - restauracja na plaży, kuchnia azjatycka i owoce morza (wieczorem menu a la carte); Four Spices - restauracja a la carte serwująca dania kuchni indyjskiej, tajskiej, japońskiej i lokalnej, otwarta w porze kolacji; Island Pizza - położona przy basenie, pizzeria czerpiąca z bogactwa lokalnych produktów, serwowane są również hamburgery i lekkie przekąski; Plankton Grill - restauracja serwująca owoce morza; 2 bary.

Pokoje

96 pokoi typu Deluxe (50 m2) w podwójnych piętrowych budynkach (4 pokoje składają się na 1 budynek) przy plaży, wyposażone w taras lub balkon z widokiem na lagunę, klimatyzację, mini bar, telefon, dvd, zestaw do kawy/herbaty, telewizor z płaskim ekranem, sejf, biurko, łazienkę, suszarkę do włosów. 8 pokoi Beach Villa (84 m2) położonych przy plaży, wyposażonych w klimatyzację, mini bar, telefon, dvd, zestaw do kawy/herbaty, telewizor z płaskim ekranem, sejf, biurko, przebieralnię z lustrem, łazienkę z prysznicem na świeżym powietrzu (osłoniętym z zewnątrz), suszarkę. 21 pokoi typu Deluxe Water Villa (64 m2) usytuowanych nad wodą, wyposażone w klimatyzację, telefon, dvd, zestaw do kawy/herbaty, telewizor z płaskim ekranem, sejf, biurko, łazienkę, suszarkę do włosów. Każda willa posiada prywanty taras z leżakami oraz zejście schodkami bezpośrednio do wody. 13 Jacuzzi Water Villas (82 m2) położonych nad wodą, wyposażonych w wyposażonych w klimatyzację, mini bar, telefon, dvd, zestaw do kawy/herbaty, telewizor z płaskim ekranem, sejf, przebieralnię z lustrem, łazienkę z prysznicem na świeżym powietrzu (osłoniętym z zewnątrz), wannę, suszarkę, jacuzzi. Każda willa posiada prywanty taras z leżakami oraz zejście schodkami bezpośrednio do wody.

Wyżywienie

Full Board - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów. All Inclusive - Śniadania, obidy i kolacje w formie bufetów, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe.

Sport i rozrywka

Centrum nurkowe i sportów wodnych (kite surfing, wake boarding, narty wodne, delfin safari, snurkowanie, wędkowanie, rejsy katamaranem), centrum spa, siłownia, 2 baseny, kort tenisowy, badminton, bilard, tenis stołowy, siatkówka plażowa, muzyka na żywo, seanse filmowe, wieczorne animacje.

Dla dzieci

Wydzielona część basenu, plac zabaw.

Uwagi

Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Przy pobycie do 30 dni wiza nie jest wymagana. Paszport musi być ważny co najmniej przez okres 6 miesięcy od daty powrotu. Przy przylocie - na lotnisku, otrzymuje się bezpłatny stempel w paszporcie zezwalający na wjazd. Zabroniony jest wwóz alkoholu.

Dla nowożeńców

Tylko z Best Reisen wyjątkowa niespodzianka  dla nowożeńców. Warunkiem otrzymania świadczeń jest zgłoszenie podróży poślubnej zaraz po dokonaniu rezerwacji a także zabranie ze sobą aktu/kopii aktu zawarcia związku małżeńskiego. Dokument należy okazać na miejscu przy recepcji hotelowej. Podróż poślubna nie może odbyć się później niż 6 miesięcy od daty zawarcia małżeństwa.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mapa Hotelu Olhuveli Beach

Opinie o Hotelu Olhuveli Beach

Olhuveli Beach - możliwości zakwaterowania:

deluxe dbl
beach villas dbl
deluxe room dbl
deluxe water villa dbl
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon lub taras klimatyzacja ster.indywid. od strony morza prysznic WC
de Luxe klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras widok na morze WC
Willa na wodzie z jacuzzi klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator sufitowy widok na morze WC
Willa na plazy klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator widok na morze WC
Willa na wodzie z jacuzzi klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator sufitowy widok na morze WC
Willa na wodzie z jacuzzi balkon lub taras klimatyzacja ster.indywid. lazienka od strony zachodniej prysznic wentylator sufitowy widok na morze WC
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby balkon lub taras klimatyzacja ster.indywid. od strony morza prysznic wentylator WC
Pokoj dwuosobowy balkon lub taras klimatyzacja ster.indywid. od strony morza prysznic WC
de Luxe klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras widok na morze WC
Willa na wodzie z jacuzzi klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator sufitowy widok na morze WC
Willa na plazy klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator widok na morze WC
Willa na wodzie z jacuzzi klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator sufitowy widok na morze WC
klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras widok na morze WC
Willa na wodzie z jacuzzi balkon lub taras klimatyzacja ster.indywid. lazienka od strony zachodniej prysznic wentylator sufitowy widok na morze WC
Pokoj dwuosobowy balkon lub taras klimatyzacja ster.indywid. od strony morza prysznic wentylator WC
klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator sufitowy widok na morze WC
Willa na plazy klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator widok na morze WC
Willa na plazy klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic prywatny basen taras wentylator widok na morze WC
klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic prywatny basen taras widok na morze WC
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon lub taras klimatyzacja ster.indywid. od strony morza prysznic WC
de Luxe klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras widok na morze WC
Willa na wodzie z jacuzzi klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator sufitowy widok na morze WC
Willa na plazy klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator widok na morze WC
Willa na wodzie z jacuzzi klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator sufitowy widok na morze WC
klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras widok na morze WC
Willa na wodzie z jacuzzi balkon lub taras klimatyzacja ster.indywid. lazienka od strony zachodniej prysznic wentylator sufitowy widok na morze WC
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob balkon lub taras klimatyzacja ster.indywid. od strony morza prysznic wentylator WC
klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator sufitowy widok na morze WC
Willa na plazy klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator widok na morze WC
Willa na plazy klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic prywatny basen taras wentylator widok na morze WC
klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic prywatny basen taras widok na morze WC
klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator sufitowy widok na morze WC
Willa na plazy klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic prywatny basen taras wentylator widok na morze WC
DELUXE WATER VILLA
PRESIDENTIAL WATER SUITE
klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator sufitowy widok na morze WC
PRESIDENTIAL WATER SUITE
klimatyzacja ster.indywid. lazienka prysznic taras wentylator sufitowy widok na morze WC
GRAND BEACH SUITE WITH POOL
DELUXE ROOM
Bungalow z widokiem na morze
Bungalow z widokiem na morze
Bungalow z widokiem na morze
Bungalow z widokiem na morze
Bungalow z widokiem na morze
Bungalow
Bungalow
Bungalow
SUNSET JACUZZI WATER VILLA
Pokój jednoosobowy
POKOJ DELUXE 2+1 dost.
Pokoj Deluxe 2+2
Pokoj Deluxe 3os.
Pokój dwuosobowy
Beach Villa
pok. 2 os. DELUXE
Beach Villa 2+1
Beach Villa 2+2
BEACH VILLA 3OS.
Deluxe Water Villa 2+1
Deluxe Water Villa 2+2
Deluxe Water Villa 3os.
Deluxe Water Villa
JACUZZI WATER VILLA
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
BEACH VILLA
GRAND DELUXE ROOM
GRAND DELUXE ROOM
DELUXE WATER VILLA
SUNSET JACUZZI WATER VILLA
GRAND BEACH SUITE WITH POOL
Jacuzzi Water Villa
Deluxe Water Villa
Sunset Jacuzzi Water Vill
BEACH VILLA
GRAND BEACH VILLA
Grand Deluxe
Beach Villa
JACUZZI WATER VILLA
Deluxe
Grand Beach Suite with Po
Grand Beach Villa
GRAND BEACH VILLA
Suita z widokiem na morze
PRESTIGE JACUZZI WATER VILLA
PRESTIGE JACUZZI WATER VILLA
DELUXE ROOM

Olhuveli Beach - Możliwości wyżywienia:


Olhuveli Beach - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Olhuveli Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00