cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
  • Hotel Mitsis Serita Beach , Kreta
1 / 65
Udogodnienia hotelu Mitsis Serita Beach
  • Windsurfing
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Mitsis Serita Beach
star 5

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Mitsis Serita Beach :
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mitsis Serita Beach :
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 września 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 października 2018

Hotel Mitsis Serita Beach w ofercie Biura podróży:

Oasis Tours

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Hotel położony jest ok. 3 km do Hersonissos, gdzie znajduje się port i przystań. Obiekt położony przy szerokiej plaży Anissara (miejscami kamienista). Do Heraklionu ok. 24km, lotnisko ok. 22km. Publiczną komunikacją miejską można dojechać do Heraklionu oraz Agios Nikolaos.

Wyposażenie Hotelu

Recepcja, kantor, wypożyczalnia samochodów, przyjezdny lekarz (na życzenie, wizyta płatna), fryzjer, pralnia. Hotel oferuje ok. 270 pokoi. Pasaż handlowy z mini marketem, sklep z pamiątkami, biżuterią. 2 baseny odkryte z słoną wodą. Basen ze zjeżdżalnią. Parasole i leżaki przy basenie bezpłatne. Brodzik dla dzieci. Restauracja główna, tawerna (snack bar, pizzeria), bar przy basenie, lobby bar.

Wyposażenie Pokoju

Łazienka z WC, klimatyzacja, suszarka do włosów, minilodówka, telewizja, telefon, balkon lub taras, skrytka depozytowa (płatna), minibar (płatny). Pokoje znajdują się w budynku głównym lub w bungalow. Nie ma możliwości wyboru miejsca zakwaterowania.

Wyżywienie

W ramach All inclusive hotel oferuje pełne wyżywienie w formie bufetu (śniadania, obiady, kolacje), a w ciągu dnia napoje bezalkoholowe, napoje alkoholowe (lokalne alkohole, koktajle), kawa, herbata, przekąski.

Dodatkowo Płatne

Wizyta lekarza, opiekunka do dziecka, fryzjer, pralnia. Skrytka depozytowa. Wszystkie motorowe sporty wodne (dostępność od początku maja): narty wodne, jazda na bananie.

Rozrywka i Sport

Bogaty program animacji w ciągu dnia oraz wieczorem: gimnastyka, gry, aerobik, przedstawienia teatralne. Kort do tenisa (w ciągu dnia bezpłatny), piłka wodna, siatkówka, rzutki, rowery wodne, kajaki.

All Inclusive

Restauracja główna potrawy lokalne oraz z kuchni międzynarodowej serwuje w godzinach: - śniadanie: 7:30 – 10:00 - lunch: 13:30 - 14:30 - kolacje: 18:30 – 21:30

Dla Dzieci

Z myślą o dzieciach hotel oferuje udogodnienia takie jak: łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesła, opiekunkę do dzieci (na życzenie, płatne wg taryfy). Animacja (6 dni w tygodniu), mini dyskoteka, club dla dzieci, plac zabaw, kącik gier.

Cena zawiera

  • przelot,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg oferty,
  • ubezpieczenie,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe,
  • opiekę rezydenta.

Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie


Anissaras, 3 km od Hersonissos, 45 km od Agios Nikolaos, 22 km od lotniska w Heraklionie.
w budynku głównym i bungalowach 272 pokoje w tym

pokoje standardowe dla max. 4 os.; klimatyzacja indywidualna (bezpłatna), wanna lub prysznic, suszarka, telefon, lodówka, sejf (płatny), TV, balkon lub taras.

 

W hotelu


2 restauracje, 2 bary, winda, 2 baseny odkryte (z wodą morską), aquapark (1 zjeżdżalnia), aquapark (1 zjeżdżalnia).

 

Bezpłatne


internet bezprzewodowy w recepcji, 2 korty tenisowe, bilard, aerobik, tenis stołowy, siatkówka i piłka nożna plażowa, rzutki, rowery wodne, kajaki, surfing (wymagana licencja), animacje.

 

Płatne


pralnia, lekcje tenisa, rakiety i piłki do tenisa, oświetlenie kortu, motorowe sporty wodne.

 

Dla dzieci


brodzik, plac zabaw, miniklub, animacje, krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna), łóżeczka (na życzenie).

 

Plaża


przy hotelu, piaszczysto-żwirowa, prywatna. Parasole i leżaki - bezpłatne. Brak ręczników plażowych.

 

Wyżywienie


All Inclusive (10:00-24:00)

 

Posiłki


Śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja.

 

Napoje zawarte


lokalne i napoje alkoholowe i bezalkoholowe (napoje importowane płatne - ze zniżką)

 

Cena  zawiera:

 

  • przelot,

 

  • opłaty lotniskowe,

 

  • zakwaterowanie,

 

  • wyżywienie wg opisu,

 

  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,

 

  • opiekę polskiego rezydenta,

 

  • podatek VAT.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Wezyr

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia: 

1993 r. Odnowiony w 2009-2010 r.

 

Położenie: 

Anissaras, 3 km od Hersonissos, 45 km od Agios Nikolaos, 22 km od lotniska w Heraklionie.

 

Plaża : 

20 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa, prywatna. Parasole i leżaki - bezpłatne. Brak ręczników plażowych. Przejście na plaże przez lokalną uliczkę.

 

W hotelu: 

2 restauracje, 2 bary, winda, 3 baseny odkryte (z wodą morską), 1 zjeżdżalnia wodna.

 

Pokoje :  

w budynku głównym i bungalowach 272 pokoi standardowych; klimatyzacja indywidualna (bezpłatna), wanna lub prysznic, suszarka, telefon, lodówka, sejf (płatny, ok. 25 EURO za tydzień), TV, balkon lub taras.

 

Rozrywki i usługi:  

Bezpłatne: 

internet bezprzewodowy w recepcji, 2 korty tenisowe, rakiety i piłki do tenisa, bilard, aerobik, tenis stołowy, siatkówka i piłka nożna plażowa, rzutki, rowery wodne, kajaki, surfing (wymagana licencja), animacje.

Płatne:  

pralnia, lekcje tenisa, oświetlenie kortu, motorowe sporty wodne.

 

Dla dzieci:  

brodzik (z wodą morską), plac zabaw, miniklub, 3 zjeżdżalnie wodne, animacje, krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna), łóżeczka (na życzenie).

 

Wyżywienie :

All Inclusive (10:00-24:00)

Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, lody, kolacja.

Napoje zawarte: lokalne i napoje alkoholowe i bezalkoholowe (napoje importowane płatne - ze zniżką)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja - Kreta

Opis hotelu

Mitsis Serenita Beach to elegancki hotel urządzony w typowo śródziemnomorskim stylu, utrzymany w ciepłych, łagodnych kolorach. Pokoje różnią się od siebie dekoracyjnymi akcentami, które nadają każdemu z nich odrębną atmosferę. Obiekt zaprojektowany został z myślą o wypoczynku rodzinnym, dlatego czeka tu wiele atrakcji dla dzieci, takich jak basen, codzienne animacje, dyskoteki, mini klub i wiele innych udogodnień, które dzieciom wypełniają czas, a rodzicom dają chwilę wytchnienia. Z tarasu słonecznego rozpościera się piękny widok na morze, od którego hotel oddalony jest o kilka metrów, co sprzyja plażowaniu w dzień i wieczornym spacerom po plaży.





Lokalizacja:

w Anissaras, przy plaży, ok. 22 km od lotniska, ok. 3 km od Hersonissos.



Plaża:

piaszczysto-żwirowa, dojście przez małą uliczkę nadbrzeżną, leżaki i parasole na bezpłatnie



Sport i fitness:

siatkówka, boccia, aerobik, tenis stołowy, 2 korty tenisowe



Sport na plaży:

siatkówka, polo wodne, łódki kanu, rowery wodne, windsurfing (za okazaniem licencji), za opłatą: skutery wodne, banan, katamaran, narty wodne



Rozrywka:

w ciągu dnia i wieczorami program animacyjny (6 razy w tygodniu), przedstawienia teatralne, wieczorki tematyczne



Dla dzieci:

mini klub, plac zabaw, dyskoteka, animacje, łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty, krzesełka w restauracji.



Wyżywienie:

pakiet All Inclusive.



All inclusive zawiera:



All Inclusive od g.10.00 do g.24.00. Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorki, lody, kolacja. Napoje w pakiecie: lokalne i napoje alkoholowe i bezalkoholowe, napoje importowane płatne.





Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Obsługa:

Opieka polskiego przedstawiciela.

Kategoria oficjalna

*****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4+ Udogodnienia:4+

liczba pokoi

276, recepcja 24h, wypożyczalnia samochodów, lobby, sala TV, bar, restauracja, salon fryzjerski, tawerna, bar z przekąskami i napojami przy basenie, internet bezprzewodowy w lobby, opieka lekarska (płatna), pasaż handlowy: mini market, sklep z pamiątkami, biżuterią, kawiarenka internetowa (płatna).

Opis pokoi

indywidualna klimatyzacja / ogrzewanie, łazienka, suszarka do włosów, telefon, mini lodówka, telewizja satelitarna, balkon lub taras, sejf (płatny)

SUPERIOR: pokoje dla max. 3 osób (możliwość dopłaty do widoku na morze).

BUNGALOW: pokoje dla max. 3 dorosłych i 1 dziecka lub 2 dorosłych i 2 dzieci (z widokiem na morze).

 

Strona www

http://www.mitsishotels.com/Hotels/serita-beach-hotel/welcome_195.htm

All inclusive

TAK

2 Dzieci

TAK

Standard

*****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Elegancki nadmorski resort, należący do dużej greckiej sieci hotelowej Mitsis. Składa się z budynku głównego oraz bungalowów. Lokalny styl, zadbany ogród, baseny z wodą morską, piękne widoki.

Położenie

W Anissaras, przy piaszczysto-żwirowej plaży (przejście przez małą uliczkę, serwis plażowy bezpłatny) w zatoczce, 3 km  od Hersonissos, 22 km od lotniska w Heraklionie.

Wyposażenie

Lobby hotelowe z recepcją (24 h), barem czynnym do północy i bezpłatnym Wi-Fi, odpłatny kącik internetowy, restauracja główna (bufety, kuchnia kreteńska i międzynarodowa), restauracja a'la carte Tavern,  snack bar przy basenie, sklepik z pamiątkami i biżuterią, minimarket, salon fryzjerski, pralnia, wypożyczalnia samochodów, punkt wymiany walut. Bankomat znajduje się 500 m od hotelu.

Pokoje

Gustowne, słoneczne, w śródziemnomorskim stylu, 2-osobowe z możliwością dostawki, wyposażone w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów,  TV sat, telefon, klimatyzację sterowaną indywidualnie, małą lodówkę, sejf (odpłatnie, ok. 25 euro/tydzień), balkon lub taras (widok na ląd). Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju z widokiem na morze oraz w pokoju rodzinnym (2 sypialnie) w bungalowach. 

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07.00-10.00), obiady (12.30-14.30) i kolacje (18.30-21.30) w formie bufetów, późne śniadania (10.00-10.30), lody i przekąski (11.00-18.00), lokalne napoje bezalkoholowe, lokalne alkohole i koktajle, wino domowe, kawa, herbata (10.00-24.00), lunch lub kolacja w tawernie (wymagana rezerwacja). Możliwe wczesne śniadania i prowiant na wycieczkę (konieczna wcześniejsza rezerwacja).

Sport i rozrywka

Basen o nieregularnym kształcie z wodą morską, water polo, siatkówka plażowa, boccia, aerobik, rzutki, 2 korty tenisowe (możliwe odpłatne lekcje z instruktorem), tenis stołowy, sporty wodne, np. rowery wodne, kajaki, windsurfing (wymagane uprawnienia), odpłatnie narty wodne, łódka banan, katamaran. W ciągu dnia program rekreacyjny i sportowy prowadzony przez animatorów,  wieczorem muzyka na żywo, przedstawienia.

Dla dzieci

Brodzik z wodą morską, zjeżdżalnia wodna, miniklub (4-12 lat), animacje, nieduży plac zabaw, wysokie krzesełka, łóżeczka niemowlęce, możliwa odpłatna opiekunka.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

spokojnie, blisko morza. Do najbardziej rozrywkowego kurortu na wschodnim wybrzeżu Krety-Chersonissos tylko ok. 3 km (2 razy dziennie kursuje lokalny bus). Do lotniska w Heraklionie ok. 22 km. Connected service w jęz. polskim.

Plaża

do piaszczysto-żwirowej plaży w zatoczce kąpielowej dojście tylko przez małą uliczkę nadbrzeżną. Leżaki i parasole na plaży bezpłatnie.

Wyposażenie

bardzo przyjemny kompleks urlopowy, odnowiony w 2009-2011 r., należący do renomowanej, największej greckiej sieci hotelowej Mitsis Hotel składa się z budynku głównego oraz bungalowów i oferuje 276 pokoi. Do dyspozycji Gości: lobby hotelowe, recepcja, sala telewizyjna, bar, restauracja, mini market, jubiler i salon fryzjerski. W zadbanym kompleksie ogrodowym znajdują się 2 baseny z wodą morską (jeden z basenów ze zjeżdżalnią), tawerna (serwująca m.in doskonała pizzę z pieca) oraz bar z przekąskami i napojami przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie. www.mitsishotels.com

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

komfortowe, ładnie urządzone, w przyjemnym śródziemnomorskim stylu, odnowione. Pokoje dwuosobowe superior od strony ogrodu (A1-3C): gustownie urządzone; telefon, TV-satelitarna, kanał muzyczny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, lodówka, sejf (za opłatą), balkon. Wanna z prysznicem, WC, suszarka. Pokoje z widokiem na morze (A2-3D). Pokoje superior (B2-3D): w bungalowach; z widokiem na morze; jeden pokój dla maks. 2-3 os. dorosłych lub 2 os. i 2 dzieci, wyposażone jak pok. dwuosobowe. Pokoje rodzinne w bungalowach (B2-4F): 2 pokoje: pokój mieszkalno- sypialny i sypialnia dla dzieci z dwoma łóżkami. Pokoje - wariant ekonomiczny (A2-3S).

Dzieci

brodzik z wodą morską, zjeżdżalnia, mini klub (4-12 lat) i plac zabaw, dyskoteka. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

w ciągu dnia i wieczorami urozmaicony program animacyjny (6 razy w tygodniu), wieczory folklorystyczne, przedstawienia.

Dostęp do internetu

WI-FI w lobby gratis.

Sport

siatkówka, boccia, polo wodne, aerobik, tenis stołowy, 2 korty tenisowe, łódki kanu, rowery wodne, windsurfing (za okazaniem licencji). Za opłatą: łódka banan, katamaran.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Śniadanie w formie bufetu amerykańskiego. Restauracja główna oferuje kuchnię kreteńską i międzynarodową. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) i bezalkoholowe (z wyjątkiem wody mineralnej) w godz. 10:00-24:00. Lody i przekąski w godz. 10:00-17:45. Obiad lub kolacja w tawernie (za wcześniejszą rezerwacją). Możliwe wcześniejsze śniadanie, lunch boks (np. w przypadku odbywania wycieczki) za wcześniejszym zgłoszeniem (dzień wcześniej w recepcji).

Wcześniej = taniej

do 31.12.15 25% zniżki, od 01.01.16-31.03.16 20% zniżki, od 01.04.16-30.04.16 10% zniżki.

Dla nowożeńców

5% ZNIŻKI (dot. kosztów hotelowych pok. A2C, A2D, A2S, B2D)

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany w miejscowości Anissaras, ok. 3km od centrum rozrywkowego Hersonissos. Do międzynarodowego lotniska w Heraklionie ok. 22km.

PLAŻA

Przy hotelu (przejście małą uliczkę nadbrzeżną), piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole bezpłatnie.

HOTEL

Kategoria lokalna 5* Należący do renomowanej, największej greckiej sieci hotelowej - Mitsis, która gwarantuje standard usług na najwyższym poziomie. Hotel wybudowany w greckim stylu, po remoncie w 2014 r., składa się z budynku głównego oraz bungalowów położonych w zadbanym ogrodzie. Idealny na rodzinne wakacje.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne i usługi - recepcja, windy, lobby, usługa prania i prasowania, sklepiki, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, parking. Restauracje i bary - restauracja główna, lobbu bar, kawiarnia, Tawerna (serwująca m.in. doskonałą pizzę z pieca) oraz bar z przekąskami i napojami przy basenie.

INTERNET

Punkt internetowy za opłatą, bezpłatne Wi-Fi w lobby

Konferencje/Incentive

Sala konferencyjna.

SPORT REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie - 2 baseny z wodą morską, basen ze zjeżdżalnią wodną, leżaki i parasole, siatkówka, tenis stołowy, 2 korty tenisowe, dzienny i wieczorny program animacyjny. Odpłatnie - pokój gier, masaż, sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

Oddzielny brodzik ze słoną wodą, zjeżdżalnie wodne, mini-klub, plac zabaw, animacja, wysokie krzesła, łóżeczko na życzenie (przy zakwaterowaniu 2+2+infant, infant śpi z rodzicami, nie ma możliwości wstawienia łóżeczka), opiekunka na zapytanie i za opłatą.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 276 komfortowych pokoi, urządzonych w śródziemnomorskim stylu. Pokój typu Superior: po remoncie w 2014 r., dwuosobowy z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej lub dwóch dostawek dla dzieci (1 sofa, drugie łóżko składane), zlokalizowane w budynku głównym, ok. 23 m2. Pokój typu Superior Sea View: po remoncie w 2014 r., dwuosobowy z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej lub dwóch dostawek dla dzieci (sofa + łozko składane); z widokiem na morze, zlokalizowane w budynku głównym. Pokój typu Bungalow Family: po remoncie w 2014 r., składa się z sypialni + pokoju dziennego, możliwość zakwaterowania maksymalnie czterech osób. Wyposażenie - łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja (czynna sezonowo), TV, telefon, sejf za opłatą, mini bar, balkon lub taras. UWAGA! Przy zakwaterowaniu 2 + 2 + infant, infant śpi z rodzicami, nie ma możliwości wstawienia łóżeczka.

WYŻYWIENIE

All inclusive - śniadanie w formie bufetu amerykańskiego i kontynentalnego, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00. All Inclusive nie zawiera importowanych napoi alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych oraz napojów energetycznych.

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.mitsishotels.com/ holidaycheck 4.8  rekomendacja 80%

Cena

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

WIZA I PASZPORT

Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

5

Region

Grecja/Kreta/Anissaras

Opinia 7islands

Hotel położony przy pięknej, szerokiej plaży Anissara. Obiekt polecamy dla rodzin ze względu na dodatkowe udogodnienia dla dzieci. Jego zróżnicowana oferta jest skierowana również do osób pragnących spędzić czas aktywnie.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w pobliżu niewielkiej miejscowości Anissaras, ok. 3 km od rozrywkowej miejscowości Hersonissos, ok. 22 km od lotniska w Heraklionie.

Plaża

Ok. 20 m od hotelu, kamienisto-żwirowa. Kamieniste zejście do morza (zalecane obuwie kąpielowe). Leżaki i parasole na plaży bezpłatne. Dojście na plażę przez małą nadbrzeżną ulicę.

Hotel

Odnowiony w 2009 roku obiekt składa się z budynku głównego oraz bungalowów. Na terenie obiektu znajduje się lobby z całodobową recepcją, restauracja główna, tawerna, 2 bary (w tym 1 przy basenie). Odpłatnie: kącik internetowy, mini market, pralnia, opieka medyczna (na zamówienie), wypożyczalnia samochodów, parking. Kategoria lokalna 5*.

Pokoje

Hotel dysponuje 276 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki, bungalowy z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (2 sypialnie).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30). Przekąski dostępne są w godzinach 10:00-18:00. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne w wybranych barach w godzinach 10:00-24:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 24:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 3 baseny z wodą słodką (w tym 1 ze zjeżdżalnią, leżaki i parasole bezpłatne), animacje dzienne i wieczorne, 2 korty tenisowe ze sprzętem i oświetleniem, tenis stołowy, rzutki, piłka wodna, siatkówka plażowa. Odpłatnie: sporty wodne na plaży

Dla dzieci

Brodzik z wodą słodką, plac zabaw, mini klub, mini disco, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.seritabeach.com / Tel.: 00 30 289 702 45 42

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

KRETA/GRECJA

Wyposażenie

• recepcja
• winda
• ogród
• taras
• sklep z pamiątkami
• minimarket
• jubiler
• fryzjer
• lekarz
• Wi-Fi: w całym hotelu, za opłatą
• pralnia: za opłatą
• parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie
• sale konferencyjne: 1

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

276

Kategoria lokalna

5 gwiazdek 

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• basen dla dzieci: zewnętrzny, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
• opieka nad dziećmi: za opłatą
• wysokie krzesełka dla dzieci
• miniklub: 10.00 - 12.00 i 15.00 - 17.00
• animacje dla dzieci: 4-12 lat, kilka razy w tygodniu
• pokój gier i zabaw
• plac zabaw
• animacje dla nastolatków

Sport i wellness

W cenie • aqua fitness
• joga
• zumba
• kanu

Płatne • korty tenisowe: 2
• tenis: kort twardy, oświetlenie, wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa
w zależności od sezonu/pogody
• surfing
• żeglowanie
• katamaran
• narty wodne
• skutery wodne
• parasailing

Rozrywka

• zajęcia sportowe

• międzynarodowe animacje dla dorosłych

• międzynarodowy program animacyjny

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 35 m2 • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • suszarka do włosów • sejf: za opłatą • TV • wanna • WC • balkon lub taras • lodówka

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • ok. 22 m2 • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • suszarka do włosów • sejf: za opłatą • TV • wanna • WC • balkon lub taras • Wi-Fi: za opłatą • lodówka

Bungalow BUM1

• 2-3 os. • ok. 25 m2 • widok na morze • klimatyzacja • suszarka do włosów • sejf: za opłatą • sofa • telefon • TV • wanna • WC • balkon lub taras • lodówka

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 22 m2 • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • suszarka do włosów • sejf: za opłatą • TV • wanna • WC • balkon lub taras • lodówka

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: 07.00 - 10.00, w formie bufetu
• późne śniadanie: codziennie 10.00 - 10.30
• obiad: 12.30 - 14.30, w formie bufetu
• kolacja: 18.30 - 21.30 i 24 h, w formie bufetu
• przekąski: 10.00 - 18.00
• przekąski o północy: 10.00 - 01.00
• lody: 10.00 - 01.00
• wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 07.00 - 00.00
• wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 07.00 - 00.00
• wymagane noszenie opasek all inclusive

Restauracje i bary • restauracje: 4
• główna restauracja: rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, śródziemnomorska, bufet, 07.00 - 10.00, 12.30 - 14.30, 18.30 - 21.30 i 24 h, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja specjalistyczna "Italian Restaurant": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, 12.30 - 14.30 i 18.30 - 21.30
• restauracja specjalistyczna "Ellinadiko Restaurant": rodzaje kuchni: grecka, a la carte, 18.30 - 21.30
• restauracja specjalistyczna "Asian - Sushi Restaurant": rodzaje kuchni: azjatycka, sushi, a la carte, 12.30 - 14.30 i 18.30 - 21.30

• bary i inne: 4
• bar przy zewnętrznym basenie "Serita Pool Bar": 10.00 - 18.00
• bar "Day Bar": 10.00 - 00.00
• bar "Theater Bar": w zależności od sezonu, w zależności od warunków pogodowych
• bar przy zewnetrznym basenie "CREPERRIE": 10.00 - 01.00 i 24 h


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Mitsis Serita Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km

Opinie o Hotelu Mitsis Serita Beach

Z hotel Mitsis Serita wróciliśmy pod koniec października, wszystko było ok. Plaża jedynie mała i przejście przez ulicę. Jeden główny basen, wygodne leżaki :) Pokoje w ciekawej stylistyce kolorowej. Jedzenie bardzo dobre i duży wybór. Dosyć blisko do Hersonissos gdzie wieczorami dużo się dzieje.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.1

hotel warty polecenia czysto,jedzenie super i dużo atrakcji dla dzieci. plaża przy hotelu kiepska ale troche dalej nie jest zle.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Mitsis Serita Beach - możliwości zakwaterowania:

FAMILY 2 ROOMS
Bungalow z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Pokój rodzinny
DOUBLE GARDEN VIEW
DOUBLE SEA VIEW
BUNGALOW

Mitsis Serita Beach - Możliwości wyżywienia:


Mitsis Serita Beach - miasta wylotu:


Mitsis Serita Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Mitsis Serita Beach ? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00